Sony-Ericsson W660i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W660i Opinie o Sony-Ericsson W660i

Sony-Ericsson W660i

w sumie: 147
  • 0

    1. ~SeNoSa  2007-03-14 20:51:03  host: gw-81-210-104-24.smstv.pl

    hmm jak dla mnie wydaje sie być ciekawy :) karta w zestawie to już duży plus wiec luzik... ale drogie bedzie jak cholera...

  • 0

    2. ~  2007-03-15 00:25:33  host: 80.51.16.2

    Widzę że SE przyjął tą samą technikę co Nokia i Motorola. Cały czas to samo lecz w nieco innej obudowie.

  • 0

    3. ~stfu!  2007-03-15 01:31:40  host: cho195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Całkiem fajnie wygląda, z funkcji to muzyczny odpowiednik k610i, jedynie niepokojąco wygląda niemalże nałożenie klawiszy funkcyjnych na klawiaturę telefonu, gdy do wyświetlacza znajduje się jeszcze sporo wolnej przestrzeni. Za drogi być nie powinien, ciekawe, kiey go dadzą w Erze.9/10

  • 0

    5.  2007-03-15 07:47:35

    Który lepszy dla faceta? W660i czy W610i?

  • 0

    6.  2007-03-15 12:31:41

    NO-1.Ciekawa propozycja, ciekawi mnie też jego osiągi medialne tzn. jak sie słucha mp3, jaka moc?

  • 0

    8. ~paweł000  2007-03-15 16:53:33  host: nat-215-93.man.bydgoszcz.pl

    hmm... w zestawie dostajemy kartkę pamięci 512mb Ciekawa propozycja

  • 0

    9.  2007-03-16 08:29:03

    Ma super obudowe!!!A funkcje takie same jak w innych modelach.To zaczyna sie robić nudne. Takie fony powinny tanieć.

  • 0

    10. ~hmm  2007-03-16 22:52:07  host: 212.122.214.223

    @Marq i o to chodzi - seryjne i dzięki temu tanie, mi się stylistyka SE bardziej podoba niż Nokii

  • 0

    11. ~Kurt  2007-03-17 08:43:40  host: ebj10.internetdsl.tpnet.pl

    Popatrzcie na v630i to jest to samo. Ja się nie mogę doczekać k810i i noki n77. Tylko nie wiem który z tych tel jest lepszy i czy telewizja DVB-H jest dostępna w Polsce także jest poradźcie mi proszę was !! Pozdrawiam i Dziękuję !!

  • 0

    12. ~Kurt  2007-03-17 08:44:51  host: ebj10.internetdsl.tpnet.pl

    Popatrzcie na v630i to jest to samo. Ja się nie mogę doczekać k810i i noki n77. Tylko nie wiem który z tych tel jest lepszy i czy telewizja DVB-H jest dostępna w Polsce także jest poradźcie mi proszę was !! Pozdrawiam i Dziękuję !!

  • 0

    13. ~MSG  2007-03-17 13:21:50  host: bsl37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fonik spoko może kiedyś sie skusze jak będzie tani ;p

  • 0

    14.  2007-03-17 15:06:31

    No... całkiem, całkiem... Nawet fajny, tylko troche niepodobny do serii w (walkman). Pozatym ma wiekszy zoom niz inne telefony z tej serii. Ma tez bardzo fają funkcje Track ID.

  • 0

    15.  2007-03-17 15:21:46

    No... całkiem, całkiem... Nawet fajny, tylko troche niepodobny do serii w (walkman). Pozatym ma wiekszy zoom niz inne telefony z tej serii. Ma tez bardzo fają funkcje Track ID.

  • 0

    16. ~Super  2007-03-20 20:46:09  host: aaxz106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajnie ze ma rozdzielczosc ekranu 176 x 220 taka sama jak moja Motorola z przed ponad dwoch lat dla SE hahaha

  • 0

    17. ~wolf  2007-03-21 10:25:27  host: iswfwpr02.isw.intel.com

    moze mi ktos powiedziec dleczego SE UMTS nie maja EDGA? czy tylko mi sie wydaje?

  • 0

    18. ~wolf  2007-03-21 10:30:16  host: iswfwpr02.isw.intel.com

    moze mi ktos powiedziec dleczego SE UMTS nie maja EDGA? czy tylko mi sie wydaje?

  • 0

    19. ~wolf  2007-03-21 10:31:53  host: iswfwpr02.isw.intel.com

    moze mi ktos powiedziec dleczego SE UMTS nie maja EDGA? czy tylko mi sie wydaje?

  • 0

    20. ~Asgareth  2007-03-22 20:00:42  host: l-net.pai.net.pl

    Do drugiego wpisu - niestety, niedługo będzie ciężko je odróżnić. Quedoo - no i co Ci po zoomie cyfrowym...? Bo chyba żaden SE nie dorobił się optyczne, btw optyczny w komie trochę śmiesznie wygląda. No i czemu SE rezygnuje ze swojego najlepszego rozwiązania, jakim są klapki itp na aparaty...? Chociaż nadal uważam, że cyfrówka w komórce to tylko bajer, który raczej ciężko nazwać 'aparatem fotograficznym', to mimo wszystko trochę żal, jak się zarysuje...

  • 0

    21. ~mefik2  2007-03-23 13:10:24  host: due138.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktos wiem, jakie telefony mają 16 mln kolorow?? Bo wiem ze nokie n- a jakies inne?????????

  • 0

    22. ~Super  2007-03-23 18:17:24  host: aayp14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mefik2 Motorla Z8 ma 16 milionow kolorow

  • 0

    23.  2007-03-23 19:21:18

    Asgareth tylko seria K ma zaslepki do aparatu. Sony tak robi ze na telefonu do wszystkiego, albo muza, albo aparat. Ja kupilem ostatnio k800i w Erze i sadze ze to bardzo dobry wybor. Zreszta TOP lista mowi sama za siebie...

  • 0

    24.  2007-03-23 22:04:31

    Np. Nokia E65 lub 7390!

  • 0

    25. ~bugi  2007-04-17 15:15:52  host: ip-83-238-100-4.netia.com.pl

    Nowe telefony firmy Panasonic mają Ekrany 16mln kolorów. Miały takie parametry już długo wcześniej przed nokią. Pozdrawiam Wielbicieli Nokii:)

  • 0

    26. ~bugi  2007-04-17 16:20:56  host: ip-83-238-100-4.netia.com.pl

    Panasonic ma telefony z wyświetlaczem o 16mln.kolorków i były na rynku na długo przed telefonami Nokii.

  • 0

    27. ~  2007-05-06 21:57:22  host: beitris.static.korbank.pl

    jak sie pojawi odrazu go kupuje super telefon o 100 razy lepszy nisz w850i

  • 0

    28. ~michał  2007-05-13 16:10:02  host: aaaq2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nic szczególnego wszystko to samo co w innych dobrych fonach

  • 0

    29. ~RaFA_  2007-05-21 22:59:26  host: xdsl-120-120.wist.com.pl

    nie jest to samo co v630i bo ten ma RADIO a tamten niee...

  • 0

    30. ~master  2007-06-25 14:25:15  host: bgc207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on przypadkiem nie ma 240x320??

  • 0

    32. ~KtoŚ  2007-07-23 14:57:29  host: gw.lochowo.com

    SE W710i jest lepszy ma radio z rds itp. a teraz juz irdy sie prawie wogóle nie używa teraz jest bluetootch

  • 0

    33. ~  2007-07-23 19:20:24  host: staticline22524.toya.net.pl

    Bggi, co z tego ze Panasonic mial wczesniej 16 mln jak ogolnie nawet nie dorownywal Nokii ?

  • 0

    34. ~tidum  2007-07-24 22:17:32  host: cable-213.214.41.58.coditel.net

    koma zajebista piękny design tylko szkoda że irdy nie ma a tak jednym słowem - zajebioza i tyle

  • 0

    35. ~Suchy  2007-08-08 16:46:36  host: default-gw.timplus.net

    nie wiem dla czego ale rozwalił mnie koment nr. 31 R a P t O r'a :D hehehe rodzice dziwnie na mnie patrzą po tym jak oplułem monitor i spadłem z krzesła :D

  • 0

    36. ~Zielak  2007-08-28 10:50:00  host: alh198.internetdsl.tpnet.pl

    ile moze kosztowac zdjecie simlocka z tego telefonu ? z gory dzieki

  • 0

    37. ~;DOMELO  2007-09-27 12:56:31  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    sie sni mi sie sni mi xD wypasisty FONIq pozdro :)

  • 0

    38. ~hahaha  2007-10-10 20:13:28  host: 87-205-193-149.adsl.inetia.pl

    a ten fon ma autofocus??

  • 0

    39. ~Qweit  2007-11-03 16:06:09  host: host-87-101-16-43.proxnet.pl

    Jaki złom. I jeszcze te karty memory stick. Telefon powinien mieć przynajmniej 1 giga wbudowanej pamięci.

  • 0

    40. ~Filip  2007-11-09 17:02:32  host: adcx22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam 3 telefony : W660i , K800i i K750i. Ze wszystkich jestem b.Zadowolony! Tylko szkoda że W660i nie ma flesza!

  • 0

    41. ~  2007-11-29 21:42:41  host: gtr74.internetdsl.tpnet.pl

    fajny telefon będe taki miał pod choinke

  • 0

    42. ~PaPieRoWa  2007-12-22 17:23:34  host: cable194106211-109.astral.lodz.pl

    Telefon bardzo fajny niestety martwi mnie to ze w Polsce nie ma dostępnego modelu ,,czerwonego" jest on tylko na allegro gdzie niestety nie ma do niego gwarancji :( Zamierzam sobie kupić ten telefon ale jeszcze się waham pomiędzy nim a W580i jeśli ktoś ma jeden z tych telefonów to proszę o radę :)

  • 0

    43. ~  2007-12-27 20:15:39  host: demonet.futuro.com.pl

    super super super super super super extra kto mówi że ten fon jest głupi padło mu na mózg . pozdro

  • 0

    44. ~Odet  2008-01-04 13:58:32  host: 87-205-11-173.ip.netia.com.pl

    mam od 2 tyg na razie jestem zadowolony, szybkie menu pozdr.

  • 0

    45. ~puma  2008-01-07 11:25:51  host: host86-145-240-76.range86-145.btcentralplus.com

    a ja mam czerwony i jest super telefon..mysle ze raczej dla kobiety:)

  • 0

    46. ~Ania  2008-02-04 22:09:52  host: abdv90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja miałam ochote na w580i ale nie ufam zbytnio tym rozsuwanym tel. dlatego wybrałam w660i który praktycznie ma te same fonkcje co tamten no i fajniejszy wygląd jak dla kobiety;) ten czerwony model;) dałam za niego 600zl no i mysle ze cena ok co do funkcji tego tel..no ale jak kto lubi jak kto woli;) w kazdym badz razie telefon fajny;)

  • 0

    47. ~Wugi  2008-02-22 00:45:23  host: ern10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja ten telefon mam od przedworaj i jak narazie jestem zadowolony z niego:) Mam tez k750i z którego tez jestem zadowolony, ale wole jednak W660i a to z tego powodu ze ma wiekszy, czytelniejszy wyswietlacz (2.0) i w ogole po menu bardzo szybko sie chodzi. Ale martwi mnie to tylko ze telefon nie ma lampy błyskowej.

  • 0

    48. ~Traszql  2008-03-13 20:15:37  host: d90-129-66-244.cust.tele2.pl

    dobrze ze sie dlugo zastanawialem nad wzieciem w810i bo oto pojawil sie nowy, czy lepszy to czekam na opinie, w kazdym razie bedzie mozna go miec w PLAY!

  • 0

    49. ~i.  2008-03-16 20:32:49  host: aejo10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma T9?

  • 0

    50.  2008-03-17 08:24:55

    telefon rewelacja! Zakupiłem go nowego 2 tygodnie temu w komisie w Krakowie. Posiada rewelacyjny głośnik, jeszcze lepsze słuchawki, które wraz z funkcją MegaBass wymiatają. Do tego dochodzą fajne efekty świetlne! Do tego piękny design, niezły wyświetlacz, aparat 2Mpix. Polecam!

  • 0

    51. ~log.  2008-03-17 13:44:18  host: aejd200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie SMS z polskimi znakami (ą, ę etc.) może mieć 160 znaków czy liczba ta jest mniejsza?

  • 0

    52. ~raptor  2008-03-20 19:27:23  host: doo163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon na karte za 650zl w playu, a obok w saturnie za 1100. Brac ;]

  • 0

    53. ~Bos  2008-03-21 12:44:38  host: ecp202.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon magia, dźwięk na głośniczku bardzo miły dla ucha, słychac basy, na słuchawkach kosmos, super dźwięk, duży plus za bardzo dobre słuchawki w zestawie, mała karta pamięci w zestawie trochę przeszkadza, ale da się przeżyc, wyświetlacz duży przejrzysty i bardzo ładny, duże i wygodne klawisze, chudy fon, nie taki zły aparat, ma styl, ma wgrane fabrycznie flash menu, za tą cenę taki telefon jest naprawdę godzien polecenia:] Jeżeli kochacie muzykę i nie możecie się z nią rostac, a nie stac was na fony z najwyższej półki, to ten model je spokojnie zastąpi:]

  • 0

    54. ~Justynka  2008-03-25 19:46:15  host: bex161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O mój telefonik. Mam czerwony, z allegro. Kupiłam nowy za 612zł. Jest naprawde super! Polecam. Jak dla mnie nie ma wad! ! Efekty swietlne klawiaturki, MegaBass, SUPER glosnik, słuchawki! robi swietne zdj ! :) polecam !

  • 0

    55. ~Dale  2008-03-26 15:56:24  host: aags95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem takiego dziewczynie na uro, od tej chwili nie może sie z nim rozstać :D Oczywiście w "czerwonej" wersji obudowy :)

  • 0

    56. ~ewela  2008-03-27 17:47:51  host: alunos94.wifi.ipb.pt

    znowu to samo...

  • 0

    57. ~AgAaaaa xD  2008-04-06 13:19:04  host: host-80-54-90-30.eimg.pl

    Ten telefon jest na karty Memory Stick Micro, nie wiem o jakiej najwiekszej pojemnosci karty ten telefon moze przyjac.....bardzo prosze o odp. z gory dziekuje...;)

  • 0

    58. ~komor  2008-04-10 13:03:58  host: acif25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja sie cały czas zastanawiam czy kupić w660i czy k770i. oba są chwalone z czego k770i ma lepszy aparat i wyświetlacz i jest chyba tańszy... może ktoś poradzi :D?

  • 0

    59. ~w660i user  2008-04-11 22:44:42  host: nat-1.4kroki.net

    mam tego fona już jakiś czas i musze bardzo pochwalić.Bezawaryjny, obsługa intuicyjna, na szczególną pochwałę zasługuje bateria.Z czystym sumieniem można powiedzieć iż jest przystosowana do słuchania muzyki.Odtwarzacz też bardzo dobry.funkcja Mega bass miażdży czache.POLECAM

  • 0

    60. ~white98  2008-04-15 13:45:23  host: aqm19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefonik;) chyba taki sobie kupię. Muszę poszukać takiego z różową obudową

  • 0

    61. ~dorcia  2008-04-20 12:26:32  host: 212.160.234.68

    kupilam fon a karte pamięci nie dali bo powiedzieli ze do wyczerpania zapasow

  • 0

    62. ~Kingusiaczek  2008-04-22 17:49:31  host: esn5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik. jest zaje.bisty. szkoda tylko. że nie ma flesza a tak ogólnie to jeśli chodzi o aparat to ok. muzyczne telefony są najlepsze.!

  • 0

    63. ~Asia  2008-04-23 19:23:07  host: adnm31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od nie dawna.. niestety jestem bardzo nie zadowolona z beterii :/ trzyma mi koło 2 dni... muzyki nie słucham zbyt czesto, zaś pisze duzo esków.. ile dni wam trzyma?

  • 0

    64. ~xownx  2008-05-06 21:37:14  host: aeaj159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon właśnie dostałem do ręki... całkie ładnie wygląda słuchawki dają bardzo dobry dzwięk, natomiast sam głosnik w telefonie jest gorszy od sagema my411x(wart 2x mniej). Aparat jest po prostu kiepski :( radio sciąga lepiej niz w moim samochodzie :P oprócz tego jest dosyc trudny w obsłudze i ma strasznie dużo bajerów których jeszcze nie opanowałem do czego służą :P kanał RSS działa bez zarzutu, połączenia z netem są szybkie i przejrzyste. Polecam, nie załuję, że kupiłem. Pozdrawiam, xownx

  • 0

    65. ~Wercia  2008-05-12 22:06:49  host: evx232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego fona ok 1 miech i ogólnie zadowolona jestem ma wszystko co mi potrzeba głosno gra lecz szybko bateria siada =/

  • 0

    66. ~dowolf  2008-05-14 18:42:33  host: acfp149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Np w850i ma edge i umts

  • 0

    67. ~Ilfrin  2008-05-17 15:33:31  host: 77-253-153-236.adsl.inetia.pl

    Jak długo trzyma Wam bateria?

  • 0

    68. ~Ilfrin  2008-05-17 16:54:18  host: 77-253-153-236.adsl.inetia.pl

    Jak długo trzyma Wam bateria?

  • 0

    69. ~erixsmen  2008-05-23 13:09:48  host: system8589174217.ptvk.pl

    nie wiecie czy ma dobre mp3 ????????

  • 0

    70. ~michalek:D  2008-05-24 22:10:09  host: ela112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem sobie dziś ten telefon zajebiaszczy dla mnie wszystko ładnie gra głośnik super :D aparacik 2 mi starczy chociaż chciał bym 5 mega :D

  • 0

    71. ~Baś =**  2008-05-25 11:52:01  host: nat-pra-1.aster.pl

    telefon jest zajebisty,mam go od 3 dni...:P wcześniej mialam k550i,ale mi się znudził...pozatym ten fon to bajer...oczywiście różowy...te kwiatuszki i design sa boskie...polecam świetna mp3 no i super aparacik...

  • 0

    72. ~se w660i  2008-05-29 16:20:46  host: static255.debica197.tnp.pl

    Telefon jest super! Mam go od niedawna. Ma dużo bajerów jak ze pieniądze, bateria też jest dobra. Dźwięk na słuchawkach jest zajefajny. Głośnik też ma dobry. Trochę gorzej z aparatem, ale to w końcu jest telefon muzyczny. POLECAM !!!

  • 0

    73. ~Damian  2008-06-04 14:24:19  host: host-89-228-138-239.gorzow.mm.pl

    Niektore pytania mnie scinaja z nog... co to znaczy : 'Jak wam dlugo trzyma bateria', lub ' nie wiecie czy ma dobre mp3'? ; ] przeciez to jakies kpiny! Jest to telefon muzyczny, czyli dobrze sobie radzi z obslugiwaniem empetrojek. a co do baterii, to zalezy, czy sie ja sformuje czy nie. ja sobie sformowalem i powiem Wam, ze trzyma ladnie, bez bawienia sie i sluchania muzyki pociagnie bez mala 4 dni, ale juz z muzyka trzyma gorzej...ale to normalne, zalezy jak sie uzytkuje telefon. Ogolnie w660i mam 2 tygodnie, chwale go sobie. Jest dobrze wykonany, niewielki, chudy, aparat robi zdjecia slabsze jakosciowo anizeli w810i, ale dla mnie to niewazne, bo ja go kupilem do muzyki. Muzyke na glosniku odtwarza calkiem dobrze, choc mi to obojetne jak, bo najwazniejsze jak jest na sluchawkach. na standartowych dolaczonych do zestawu (hpm-70 ) jest...srednio, mogloby byc lepiej moim zdaniem, niewiedziec czemu starszy technologicznie w810i na tych samych sluchawkach gral lepiej. dlatego ja kupilem sluchawki Creative ep-630 i poczulem lekka poprawe jakosc odsluchiwanego dzwieku, teraz jest ok, polecam wam zakup Tych sluchawek, tylko wczesniej zaopatrzcie sie w jakas przejsciowke, bo wraz z kablem od hpm-70 bedzie to wszystko...za dlugie (ponad 2 metry) menu czytelne, przejrzyste, szybko dziala, video slabej jakosci niestety, klawiatura z poczatku niewygodna, ale z cxzasem sie idzie przyzwyczaic, cieawa funkcja TrackID ale nie zawsze nam pomoze, bo ma problemy z identyfikacja wykonawcy.menu walkman mocno rozbudowane, ciekawe funkcje w odtwarzaczu, jakby byl ciut glosniejszy to moge powiedziec, ze bylby to jeden z najlepszych grajkow na rynku ( dla porownania powiem wam, ze Nokia N73 na tych samych sluchawkach (creative ep-630) gra ciszej, slabiej jakosciowo, a kosztuje krocie ). Telefon niezdecydowanym polecam jak najbraziej. Do muzyki tak, ale juz do zdjeec niekoniecznie, lepiej dolozyc do k800i, ale nie bedzie walkmana, dla akzdego cos milego. pozdrawiam uzytkownikow : )

  • 0

    74. ~  2008-06-04 15:32:53  host: 212-102-24-103.adsl.inetia.pl

    Nigdzie nie moge dostac silikonowego etui do tego modelu :/ Z jakiego innego modelu nadawaloby sie etui do W660i? Jezeli lubisz muzyke i czesto jej sluchasz w drodze to telefon dla Ciebie. Muzyka jest swietnej jakosci + Mega BassTM + super sluchawki (tlumia halas z otoczenia).

  • 0

    75. ~Matish  2008-06-04 15:48:07  host: cch190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ziomek każy SE z seri W ma dobre mp3. Przecież seria W-oni specjalizują się w mp3 intlepigencie ;]

  • 0

    76. ~  2008-06-06 12:40:38  host: host-89-228-138-239.gorzow.mm.pl

    #75. No, żeś błysnął chłoptasiu ; ]

  • 0

    77. ~lesio  2008-06-12 19:58:17  host: 212-102-23-147.adsl.inetia.pl

    Silikonowe etui pasuje z K530i.

  • 0

    78. ~YAAA  2008-06-14 01:18:26  host: dynamic-78-8-23-187.ssp.dialog.net.pl

    Spoko telefonik, nie narzekam.

  • 0

    79. ~MA  2008-06-16 16:38:50  host: 80.82.155.30

    Jaki fon lepiej kupić czy se w660i albo nokia 6120 classic.

  • 0

    80. ~yaris  2008-06-17 20:07:02  host: 212-87-13-73.sds.uw.edu.pl

    Być może komuś się przyda moja opinia, bo nie wiem na ile zdają sie komentarze, "on nie ma irdy", "wolę moje simensa",albo "dostanę go pod choinkę" :-)Otóż,mam ten telefon od 8 m-cy, i krótko mówiąc spisuje sie on rewelacyjnie: bateria trzyma długo (czyli ok.5 dni), odbiór muzyki jest świetnej jakości, zdjęcia - o ile ustawi się najlepszą jakość - też całkiem niezłe, a sam telefon wciąż wygląda ładnie (mimo naprawdę intensywnej eksploatacji :-)) Fakt nie jest to jakaś "wypasiona komóra", nie zwala dresiarzy z nóg, ale ma swój charakter, a użytkowanie jej to czysta przyjemność!

  • 0

    81. ~Patrkick  2008-06-18 19:48:00  host: gate.luknet.pl

    Jaki telefon bardziej radzicie SE w660i czy Nokie N73 Music Edition? Z góry dzięki.

  • 0

    82. ~ktos taki  2008-06-19 10:51:26  host: nat.fal-net.pl

    mam pytanie bo juztro wlasnie chcialem isc kupic ten oto telefon i moje pytanie brzmi czy on sie nie psuje i czy jest fajny...?

  • 0

    83. ~goffy  2008-06-24 23:07:14  host: w3cache.sistbg.net

    Mialem go kupowac, ale czakam juz od 2 tygodni w play'u az przyjdzie i jeszcze nie przyszedl i sie wkurzylem i ide jutro kupic samsunga f330. Podobno bardzo fajny :P

  • 0

    84. ~dariunia  2008-06-25 14:05:19  host: host-87-99-36-193.lanet.net.pl

    teledonik jest cool i tyle ,mam go juz 2 dni ijestem z niego zadowolona.

  • 0

    85. ~pablo  2008-06-27 01:26:25  host: adba75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od 3 miesięcy.interfejs zajebisty,obsługa (np. z porównywalną nokią)wygodna.wyświetlacz,bateria(czego się spodziewac,przy wszystkich bajerach)ok.3 dni,słuchawki w zestawie super(tunelowe).jedna rzecz...gniazdo.bardzo delikatne.nie posłuchasz muzyki bo zaraz się rozłacza w kieszeni.chyba,że masz jakis tam pokrowiec zewnętrzny na pasku...no to jest bardzo wkurzające.poza tym jednym mankamentem,bardzo-bardzo fajny telefon

  • 0

    86. ~pablo  2008-06-27 01:27:58  host: adba75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dodatkowo-nokia obsługuje więcej rodzaji plików

  • 0

    87. ~  2008-06-27 21:43:35  host: 77-253-192-236.adsl.inetia.pl

    Czy w660i obsługuje kartę 4gb? Spotkałem sie z takimi opiniami, ze może bez problemu.

  • 0

    88. ~Itachi Black  2008-07-05 21:09:00  host: 56.17.25.213.easy-com.pl

    mam do was pytanie czy ten fon ma metalowa obudowe czy jej nie ma ????

  • 0

    89. ~molo25  2008-07-06 23:18:42  host: chello087207027015.chello.pl

    telefonik ma od tygodnia jest zajebisty muzyczka gra głośno bateria trzyma około 4 dni z mocnym użytkowaniem POLECAM

  • 0

    90. ~kruksius  2008-07-08 13:24:52  host: abzt39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od kilku dni i jestem z niego bardzo zadowolony...Bateria trzyma około 4dni, dobrze gra muzyka i ten fonik ma fajny wygląd(mam czarny). Aparat robi takie sobie fotki ale to precierz WALKMAN, a nie CYBER SHOT. :) Pozdrawiam wszystkich miłośników SE ;)

  • 0

    91. ~czesioj  2008-07-08 16:00:57  host: acyo42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 73: a jak się FORMUJE baterię? bo ja tylko wiem jak się formatuje;)

  • 0

    92. ~Sobota xD  2008-07-11 17:27:37  host: ffr195.internetdsl.tpnet.pl

    Chyba sobie kupie tego tela jak zarobie siana xD POzdrawiam

  • 0

    93. ~skate  2008-07-11 23:18:04  host: fij86.internetdsl.tpnet.pl

    hej ten fon ma jostyick czy nie?

  • 0

    94. ~Chris  2008-07-13 00:16:59  host: 80.54.27.31

    Telefon zajebisty i nie obchodzi mnie co mowia inni dla mnie jest cool. Jest leciutki i piekniutki

  • 0

    95. ~Sztuka_Pazdziuka  2008-07-14 16:49:00  host: chello089076028057.chello.pl

    Telefon na prawdę godny polecenia, utrzymuje cenę zarówno w sklepach, salonach jak i na Allegro, mnóstwo funkcji, intuicyjne menu, prosta obsługa, bateria trzyma b. długo, jeżeli ktoś rozsądnie używa (nie 12h filmów, muzyki dziennie + smsy co minutę). Brak Irdy, ale za to jest Bluetooth, aparat 2 mpx robi dobre zdjęcia, choć mogłoby być lepiej. Odtwarzacz mp3 działa perfekcyjnie, telefon solidnie wykończony i w wielu przypadkach odporny na zarysowania.

  • 0

    96. ~jutro  2008-07-14 21:22:55  host: apn-77-113-198-73.gprs.plus.pl

    co z karta 4 gb ? czy w 660 bedzie z nia pracował bez zwiech i innych kłopotów ? moze ktos próbował 4 gb w tym telefonie

  • 0

    97. ~Gosiaq  2008-07-19 16:24:23  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    Mam w planie zakupić taki właśnie telefon, ale niestety w Playu w moim miescie nie ma modelu czerwonego. Uważam, że jest on bardziej elegancki i stworzony z myślą o kobietach, natomiast czarny niczym się (z zewnątrz ;p) nie wyróżnia.

  • 0

    98. ~...  2008-07-20 14:36:31  host: fcz90.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jesli chodzi o wygląd wrażenia na mnie nie zrobił, ale jak na cene to jest świetny ^^ wspaniały wyświtlacz, ładna grafika nooo i full pamięci xd POLECAM ;)

  • 0

    99. ~lili2412  2008-07-23 11:57:10  host: 77-254-187-41.adsl.inetia.pl

    z czego jest zrobiona obudowa w w660i?

  • 0

    100. ~  2008-07-23 11:58:11  host: 77-254-187-41.adsl.inetia.pl

    w ten tel wchodzi max 2gb

  • 0

    101. ~VUDAR  2008-07-23 23:24:29  host: abqw234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POMOCY!! nie wiem czy wybrać w580i czy w660i, czym one się różnią?? i który bardziej opłaca się kupić żeby sienie psuł ;p??

  • 0

    102. ~mądrala  2008-07-31 22:43:22  host: aazk250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Już mówię ... Jak nie będziesz telefonem rzucał o ścianę to będzie działał. Rozumiesz kretynie

  • 0

    103. ~olcia  2008-08-01 15:46:30  host: nat1.router.finemedia.pl

    czy ten telefon ma zmienna obudowe :) prosze o szybka odpowieź !! prosze !!

  • 0

    104. ~A  2008-08-11 23:00:26  host: cjb53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    już ktos to pisal ale faktycznie gniazdo od ładowania i podpinania słuchawek szybko sie wyrabia i zaczyna nie łaczyc. U mnie już po ok 2 miesiacach a dbam o telefon i malo słucham muzyki ;

  • 0

    105. ~Megi  2008-08-13 15:40:08  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    Nie wiem, czy akurat mój fon jest wybrakowany, ale muszę stwierdzić głębokie niedociągnięcia jeśli chodzi o głośnik. W porównaniu do SEw200i, który jest najpierwotniejszym z Walkmanów głośność jest strasznie lipna, kiedy tam jest na drugim poziomie to w w660 tak jakby na 6-tym. Ogólnie to może i coś by z niego było, ale przecież to ma być fon do słuchania muzy, a nie jakieś badzievie w stylu sagema!

  • 0

    106. ~lukasfb  2008-08-19 13:50:35  host: apu202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Boże.... a ci dalej z tym format...hahaha... owaniem batrerii... Ludzie technologia idzie do przodu, w obecnych telefonach nie trzeba nic formatować.... baterię ładuje się normalnie aż się naładuje i koniec! mózg co niektórzy mogą sobie jedynie sformatować

  • 0

    107. ~KK  2008-08-21 11:19:08  host: acyb16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Mam Ten telefon już od niecałego miesiąca i muszę przyznać, że bardzo dobrze się spisuje. Dobija mnie jednak bateria, gdyż po dłuższym słuchaniu muzyki i esemesowaniu jest już jej bardzo mało. Mimo tego bardzo chwalę sobie ten telefon, zdjęcia- jakościowo dobre jak na 2mpx, wideo też nie najgorsze. Telefon bardzo ładnie prezentuje się, ma bardzo ładny wygląd, przejrzyste i łatwe w obsłudze menu. Nie przedłużając.. Polecam ten telefon, bo na prawdę warto!

  • 0

    108. ~anonim  2008-08-31 18:50:15  host: chello089076184190.chello.pl

    jak się włancza tryb mega bas a po zatym super fon

  • 0

    109. ~darianna  2008-09-01 12:17:30  host: 68.104.jawnet.pl

    Bardzo chcę kupić sobie ten telefon ale za tydzień będę mieć Nokie N73 więc nie wiem co mam zrobić

  • 0

    110. ~tomekuic  2008-09-04 13:26:50  host: 212.87.241.195

    do ~xownx bez komentarza ten telefon ma jeden z najlepszych najgłośniejszych głośników a ty porównujesz go do sagema , po prostu bez komentarza. A w ogóle masz ten telefon ?

  • 0

    111. ~  2008-09-07 00:57:27  host: f142-158.opera-mini.net

    czy faktycznie ten fon jest taki dobry. bo ja mam zamiar kupic tel tyko nie wiem czy nokie 5300 czy w660i kto cos doradzi??? prosze o odp

  • 0

    112. ~łolla  2008-09-07 12:59:16  host: 80.54.27.201

    a co macie do powiedzenia na temat tej funkcji-nagrywasz kilka sekund piosenki a telefon rozpoznaje tytół i wykonawcę?

  • 0

    113. ~  2008-09-07 18:43:18  host: chello089077093199.chello.pl

    Witam chciałbym się spytać jak najlepiej sformatować baterię w tym telefoniku? :) pytam się ponieważ w komentarzach jedni mówią że bateria trzyma 3 dni, inni 5, a inni jeszcze co innego :) Z góry dziękuję ;]

  • 0

    114. ~Brzeg;]  2008-09-12 21:32:07  host: host-ip1-108.crowley.pl

    nie polecam tego telefonu jest kiepski mam go dopiero 2 miesiące a już będę dawać 2 raz do naprawy raz było z bluetooth a teraz z klawiszami nie działaja mi 2 3 8 9 i w doł tak samo właczy telefon moge ale juz wylaczyć nie moge ;(

  • 0

    115. ~Galasty  2008-09-18 22:13:55  host: ip-83-238-196-194.telsten.com

    w zestaw wchodzą też sluchawki do uszne? I jak z baterią w tej komie ^^

  • 0

    116. ~  2008-09-19 00:18:53  host: f96-034.opera-mini.net

    Baterii sie nie formatuje tylko formuje... Po drugie baterie w SE sa bez efektu pamięciowego wiec ta czynność jest zbędna... I dla mnie niewyobrażalne jest to ze bateria w SE bedzie trzymac 5 dni... Rozumiem te 3(jak nic sie nie robi) ale 950mAh to jak na ten telefon to za malo... I dluzej niz 2 dni nie bedzie trzymac jesli telefonu sie używa do tego do czego jest przeznaczony... Takie jest moje zdanie bo mam juz kolejnego SE i nigdy bateria mi nawet 3dni nie trzymała... A ten telefon lyknie nawet kartę 8gb ale bedzie sie ciac... Dlatego optimum to 2gb. I ogolnie moge polecić ten telefon jak prawie kazdy z serii w. Mimo niedociągniec z softem bo potrafi wyczyniac cuda to sa to najlepsze telefony muzyczne jakie kiedykolwiek mialem:) Pozdrawiam

  • 0

    117. ~macio  2008-09-22 11:33:04  host: chello089079063046.chello.pl

    mam ten telefon od okolo 3 miesiecy. kupilem nowy w sklepie za 699zl i lepiej trafic nie moglem. pare razy juz wypadl mi z reki i raz nawet udalo mu sie zleciec z 10 schodkow a i tak sie nie porysowal:).. intuicyjne menu,swietna mp3 i bardzo dobra bateria. jedyna wada to dosc kiepskie zdjecia jak na 2 mpix ale nie jest az tak zle;). polecam z czystym sumieniem!

  • 0

    118. ~zxc  2008-09-23 14:10:14  host: 87-205-195-216.adsl.inetia.pl

    po pierwsze formatuje to się dysk twardy, baterię można formować. po drugie baterii litowo-jonowych i litowo-polimerowych się NIE FORMUJE, nie mają one efektu pamięci, pełną pojemność otrzymują po ok 3 cyklach ładowania. Można je spokojnie doładowywać i nie powinno się ich całkowicie rozładowywać, trzymanie 12h pod ładowarką nic nie da bo po całkowitym naładowaniu (czyli zależnie od baterii ok 3h), dopływ prądu jest odcinany. Skończcie już te bajki z formowaniem bo to się tyczyło starych baterii NiMH.

  • 0

    119. ~nani17  2008-09-25 21:47:18  host: inet20908nj-3.eranet.pl

    do łolla. To jest Track ID i bardzo mi sie podoba ale niestety trzeba zaglądać do neta i sie za to płaci ;/ nie ma nic za darmo w tym kraju ;P

  • 0

    120. ~grzesiek  2008-10-01 08:57:39  host: abjs147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ales wyjechał. Baterie sie formuje. Hahahahahahaha. Ale jestes posmiewiskiem

  • 0

    121. ~  2008-10-03 20:10:34  host: ayw182.internetdsl.tpnet.pl

    czy on posiada radio czy nie niech wypowiedzą sie uzytkownic bo tutaj pisza ze jesta na forum ze niema

  • 0

    122. ~GloryManUtd  2008-10-04 11:27:06  host: px-ww.telsten.com

    Powiem Wam ze mam go miesiąc i jest naprawde świetny. Świetnie odtwarza muzyke bo wko ńcu to telefon muzyczny, dużo opcji, wiele ciekawych rozwiązań, funkcjonalny. Moim zdaniem nie ma sie czego przyczepić, gorąco polecam.

  • 0

    123. ~lesi  2008-10-12 13:22:23  host: 212-102-17-44.adsl.inetia.pl

    Oficjalnie ten telefon wykrywa karty 2GB. Ale moze ktos z Was ma wieksza? Jezeli tak to podajcie pojemnosc i marke. Telefon oczywiscie swietny. Jakosc muzyki super, bateria dlugo trzyma, jakosc rozmow bardzo dobra, dzieki opcji Smart-Fit swietnie przeglada sie strony www. Telefon ladowal kilka razy na podlodze, a nawet na kafelki i dziala bez zarzutu.

  • 0

    124. ~anonim  2008-10-15 21:37:27  host: 212-102-27-240.adsl.inetia.pl

    ~232 Ten telefon posiada radio. Jaka max karte pamiec wykrywa Wam w tym telefonie?

  • 0

    125. ~  2008-10-22 15:25:14  host: 212-102-23-147.adsl.inetia.pl

    Podobno wykrywa 8GB, ale przy zapelnieniu 80% karty troche muli. Ja mam 4GB i wykrywa. Uwazam, ze znaczenie ma tez marka. Najlepiej kupic karte tej marki, ktorej jest karta dolaczona do zestawu (bynajmniej nie mowie o Sony) - chyba kazdy wie o co chodzi.

  • 0

    126. ~  2008-10-22 15:25:37  host: 212-102-23-147.adsl.inetia.pl

    Ma radio.

  • 0

    127. ~  2008-10-26 12:32:09  host: 159.kuzniki.net

    super telefon, mam go juz jakies 5 miesiecy i jestem bardzo zadowolony:) jak w kazdym SE obsluga jest bardzo prosta, jakosc muzyki (jak to w seri 'W') swietna, sluchawki tunelowe ze swietnym basem, zdjecie mimo malutkiego obiektywu moze nie jak z lustrzanki ale tez bardzo dobre. goraco polecam ten fon

  • 0

    128. ~  2008-10-26 12:33:20  host: 159.kuzniki.net

    a wlasnie co do tej karty bo zapomnialem napisac - ja mam memory stick micro 2 gb i dziala bardzo ladnie, bez zadnych zawieszek:)

  • 0

    129. ~Dominik  2008-10-28 16:02:50  host: dow254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo proszę o poradę.Mam do wyboru 3 soniaki i jedną nokie SE w660 w890 w350 i Nokie 5220.Podobno w w660 łatwo psuje się port USB (gniazdo do ładowania i słuchania muzyki).Wszystkie telefony kosztują około 500 zł.Zależy mi na głośnym słuchaniu muzyki i dobrym aparacie. Podobno w w890 głośnik cicho gra i łatwo się psuje. Chodzi też o wygląd. Pozdrawiam wielbicieli telefonów komórkowych i wszystkich innych też. Proszę o szybką odpowiedź. ps.Max karta pamięci to 4GB

  • 0

    130. ~marcin  2008-10-31 18:19:03  host: abbd241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto wie jaka ma rozdzielczosc nagrywania wideo?? wiem ze podczas wideo rozmow mozna przelaczyc widok miedzy kamerami:P

  • 0

    131. ~gzuk  2008-11-02 11:04:41  host: aapi83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do mojego wpakowalem 8gb, zapaskudzone jest gdzies 700mb, reszta wolna, no i telefon dziala zupelnie dobrze, rzadko kiedy sie zacina.

  • 0

    132. ~bobislaw  2008-11-08 10:12:14  host: 77-45-34-214.sta.asta-net.com.pl

    mam w660i od paru miesecy kupiłem w holandii i wgrałem polskie menu. i jest ok. wszystko gra telefon jest super najlepszy jaki miale. polecam

  • 0

    133. ~  2008-12-05 17:49:18  host: cif240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niestety to prawda, że szybko psuje sie gniazdo ładowania i podpinania słuchawek, ale poza tym wszystko ładnie pieknie

  • 0

    134. ~dj bobek  2008-12-16 19:11:43  host: bax216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam zamiar zakupić sobie ten telefon ale niewiem co z tym gniazdem od ładowania?

  • 0

    135. ~rteyr  2008-12-25 19:18:56  host: geq13.internetdsl.tpnet.pl

    wczoraj dostałam ten telefon. I jak narazie wszystko dobrze. :)

  • 0

    136. ~  2009-01-18 11:47:38  host: bbservice13.mmpnet205.tnp.pl

    ja mam go juz troche czasu i najbardziej nieodpowiada mi to ze w sms mozna malo napisac!!

  • 0

    137. ~zzizu  2009-01-18 19:35:52  host: nat056.insat.net.pl

    gniazdo to katastrofa. zakupiłem gumkę do włosów która dociska wtyczkę słuchawek.

  • 0

    138. ~lesi  2009-02-18 22:50:29  host: 212-102-27-229.adsl.inetia.pl

    ~137 - Nie musisz uzywac zadnych gumek. Tez mialem ten problem. Na szczescie dziewczyna tez ma model z serii W i okazalo sie, ze wina jest po stronie sluchawek - maja za waskie zapiecia. Serwis wymienil sluchawki bez problemu. Z reszta zobacz jakie ma zapiecia ladowarka - u mnie od zawsze byly OK. RADA - jak bedziesz zanosil sluchawki do serwisu to zostaw silikony, ktorych uzywasz, bo w nowych sluchawkach dostalem niestety troche wieksze.

  • 0

    139. ~lacky  2009-05-20 22:20:47  host: 213.172.178.174

    widze ze nie jako jedyny uzywam gumki do telefonu tez mam problem z tym ale tylko ze sluchawkami bo ladowarka i glosniczki dzialaja normalnie nie musze sie meczyc tak z wlozeniem do gniazda

  • 0

    140. ~zagubiOna  2009-06-29 22:16:15  host: public35572.xdsl.centertel.pl

    Hmm. wacham się pomiędzy SE w910i a tym. Który lepszy? Czy to prawda że w910i się resetuje i delikatna strasznie obudowa. ? A jaki jest ten ? Ile maksymalnie może mieć karty ? .

  • 0

    141. ~trala  2009-07-28 14:07:23  host: host-89-238-25-85.smgr.pl

    Witam. Telefon mam ponad rok mogę więc już conieco o nim powiedzieć. Plusy: dobra bateria, jakość dźwięku b.dobra (musi taka byc bo to seria W) nie zawiesza się, nie zacina, oblany nie raz wodą, piwem, sokiem i żadnych usterek z tego powodu, pieknie wygląda (zwłaszcza wersja czerwona w sam raz dla pań) wyświetlacz w zupelności wystarczy,kolorki naprawde super, na szczescie nie ma joysticka. Są jednak wady: gniazdo od słuchawek i ładowarki to jakas masakra, generalnie poluzowało mi się juz po paru miesiącach i jak chce sluchac muzyki przez słuchawki idąc lub trzymajac telefon w kieszeni to juz sie nie da. To jest jego spora wada, bo kupilam go głównie dla muzyki. Pozatym tak jak jest ładny tak szybko sie niszczy mam juz zarysowany ale nawet nie mówie o wyswietlaczu bo to norma, czerwona farba mi odpryskuje i juz niestety nie jest taki piekny. Generalnie polecam, tylko to gniazdo..eh..

  • 0

    142. ~slavv  2009-08-26 15:43:08  host: 195-238-164-1.luksus.net.pl

    Ja go mam juz 1,5 roku i powiem nigdy mnie nie zawiodl. Moim zdaniem jest bardzo odporny, w zimie wpadl mi do sniegu, w lato do piasku i wszystko chodzi jak nalezy. Jesli chodzi o glosnik jest bardzo dobry, ale do czasu, jak ktos lubi duzo muzy sluchac niech uwaza, bo mi juz gra o polowe ciszej ;(

  • 0

    143. ~  2009-10-14 17:28:39  host: v05-06.opera-mini.net

    Ile kosztuje wymiana slotu karty pamieci w tym fonie? POMOCY!

  • 0

    144. ~spiker  2009-10-15 14:57:25  host: chello084010075145.chello.pl

    Zapraszam na Polski Centrum SE w660i.pl [w660i.pl] Pozdrawiam i zapraszam

  • 0

    145. ~Martyna  2009-11-14 18:26:42  host: 213-238-87-250.adsl.inetia.pl

    On ma Joystick ?? (dżojstik)

  • 0

    146. ~qwe  2009-11-19 21:22:02  host: 88-199-233-11.tktelekom.pl

    w tej działa karta 4gb bez problemów

  • 0

    147. ~Nikt  2010-05-25 14:42:35  host: user-188-33-151-200.play-internet.pl

    Mam ten telefon od 2 lat więc mogę nazwać się ekspertem co do niego ;p Otóż.. Jeżeli chodzi o baterię to jest dobra, a nawet bardzo dobra. Chociaż mi rozładowuję się po jednym dniu, ale to tylko dlatego, że za bardzo z niego korzystam i ciągle muszę coś w nim robić. Jak tutaj było wcześniej napisane: Jest bardzo, ale to bardzo odporny. Nie raz wylałam na niego wodę i nie raz mi upadł. Na asfalt, podłogę, chodnik i nic się z nim nie stało. Zupełnie nic. Telefon działa szybko i sprawnie. Ja osobiście nienawidzę Sony Ericssonów, ale ten model wcale nie jest taki zły. Na tyłach telefonu z czerwoną obudową są jakby wygrawerowane kwiatki i ładnie z nimi wygląda. Moi znajomi zawsze ekscytowali się tymi kwiatkami i powtarzali tylko "łaaal, jakie *** kwiatki" itd. Słuchawki od tego telefonu są po prostu świetne. Nie dość, że douszne to..to wspaniałe! Lepszych nie widziałam. Najlepiej słuchać w nich takiej muzyki, która ma wiele efektów (Np. Ostatnio słuchałam na nim piosenkę Lady Gagi "Telephone" i było tak pięknie słychać, że myślałam, że ta pani stoi nade mną i śpiewa mi do ucha. Wady? Teraz to nie nie wiem czy ten telefon w ogóle ma jakieś wady. Wszystko co w nim jest - te wszystkie funkcje itd. działają sprawnie, szybko i jest git. Robi nawet fajne zdjęcia, ale ja zawsze powtarzam, że od robienia zdjęć to jest cyfrówka albo lustrzanka. Obecnie planuje kupić sobie Motorolę V8 bo ten SE mi się już strasznie znudził. Bardzo go polecam. Ten telefon jest świetną wizytówką firmy Sony Ericsson.

  • 0

    148. ~Zombie_1998  2010-05-31 15:01:52  host: 77-255-251-255.adsl.inetia.pl

    tego fona używam od dwóch lat. Miałem z nim tylko jedną przygodę (gdy nie chciał się dziad naładować). Poza tym jest fajny. POLECAM!!!

  • 0

    149. ~Damianoo  2010-10-18 20:48:20  host: 77-253-126-234.adsl.inetia.pl

    fajny chyba sobie taki kupi 359 zł nie drogi :)

  • 0

    150. ~Paula  2011-01-01 20:23:07  host: 77-254-192-59.adsl.inetia.pl

    polecam ten telefon :) jedyne wady to poluzowane gniazdo i obudowa, która mi sie calkowicie ściera ( mam czerwony kolor ) ..

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-247-205.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet