Sony-Ericsson W610i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W610i Opinie o Sony-Ericsson W610i

Sony-Ericsson W610i

w sumie: 537
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1.  2007-02-06 19:45:51

    Muzyczny braciszek k750i?

  • 0

    2. ~Paweł  2007-02-06 20:42:51  host: nat-215-93.man.bydgoszcz.pl

    Dostajemy kartę 512mb w zestawie ?! Niczego więcej mi nie potrzeba :)

  • 0

    3.  2007-02-06 21:37:44

    Konia z rzędem temu, kto zna odpowiedź na moje pytanie - czemu SE już nie robi telefonów z zaślepką na obiektyw jak było w K750/D750/W800?! Przynajmniej obiektyw sie nie rysował ani brudził. Więc czemu w nowych modelach tego nie ma?!

  • 0

    4. ~  2007-02-06 21:53:28  host: p09-03.opera-mini.net

    Kolejny telefon z serii "albo rybki albo akwarium" czyli brak w jednym telefonie edge i umts dlatego nie czekałem i kupiłem u konkurencji i dalej czekam na soniaka tylko apetyt rośnie i teraz rozglądam się za telefonem który będzie miał jeszcze hsdpa a może dodatkowo hsupa

  • 0

    5.  2007-02-06 23:16:40

    AoP - zasłonki obiektywu są... ale tylko w serii Cyber-shot :)

  • 0

    6. ~  2007-02-07 00:17:22  host: abmb55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale te W200, W700, W800 i teraz W610 to jest praktycznie to samo, niech zrobia K800 w wersji WALKMAN to bedzie jakis skok do przodu

  • 0

    7. ~  2007-02-07 10:16:21  host: w3cache2.icm.edu.pl

    Przeciez to jest bardzooo podobne do w810i.

  • 0

    8.  2007-02-07 13:31:48

    ***AoP***Klapki bylyby pewnie gdyby nie ludzie ktozy mowia ze to przeszkadza...W serii walkman dostajesz TrackID i MegaBass A w serii CyberShot klapke na obiektyw i BestPic...Chociaz w nowym K810i jest TrackID...

  • 0

    9. ~lukasm  2007-02-08 19:21:30  host: net1.esko.pl

    Jesli chodzi o baterię, to na mobile-review jest test tego telefonu. Użyta bateria to 950 mAh Li-Pol, bardzo chwalona w tym teście, nota bene.

  • 0

    10. ~mm  2007-02-11 16:52:51  host: cmpc020-092.cnet.gawex.pl

    ??????? myślicie ze ile będzie kosztował na naszym rynku????////

  • 0

    11. ~maniak  2007-02-14 18:30:31  host: beitris.static.korbank.pl

    kiedy on wejdzie do sprzedaży?

  • 0

    12. ~  2007-02-28 19:59:38  host: router.eia.pl

    Nie robia zaślepek ponieważ Szybka zasłaniajaca aparat jest pancerna na porysowania !! :)

  • 0

    13. ~asot  2007-03-07 12:02:07  host: 088156096007.stk.vectranet.pl

    hmm... czy ktoś może orientuje się ile ten telefonik kosztuje? ;)

  • 0

    14. ~monia15  2007-03-25 22:03:26  host: acid46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem jak wam ale mi ten telefon się strasznie podoba:)) co z tego ze nie ma takiś beznadziejnych i szczegółowych pierdół... nie potrzebne mi to.. najważniejsze jest że ma aparat kamerke,podczerwień,mp3,radio,bluetootha i jest gites:d....musze go koniecznie kupic a i jeszcze jedna rzecz!!! bardzo dobrze że ma mocna baterie!! to jest dla mnie najwazniejsze!!:)) siemensa niedawno miałam a raczej dwa i oby dwa miały zrąbana baterie!.. jak ja pisze z200 esów dziennie to sie nie dziwcie!!;) pozdro:)) i ja tez jestem zainteresowaa ile ten tel kosztuje:))

  • 0

    15. ~Luke_Slater  2007-03-27 23:35:51  host: 83.202.54.80.static.rdi.pl

    K800i w wersji Walkman to W850i (bracia DB2020)...

  • 0

    16. ~w610i  2007-04-03 19:05:39  host: c-62-40-64-41.sgi-net.pl

    pomocy! niewiem jaki tel.Sobie kupic w abonamencie za 20zł.mam kasy 250zł otpiszcie=]

  • 0

    17. ~ivan  2007-04-07 17:31:52  host: bkf123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    PAWEL w w810i , w800 i kulku innych tez dostaje sie w zestawie karte 512 :) a tutaj w w610i nie podobaja mi sie jedynie klawisze takie male jak wskazowki w zegarku ;/

  • 0

    18. ~  2007-04-09 11:32:15  host: host-89-228-65-143.olsztyn.mm.pl

    ktoś się orientuje ile on kosztuje

  • 0

    19. ~se.  2007-04-11 22:17:54  host: rtr.beel.pl

    idziemy do budki telefonicznej? czy kupujemy badziewia z bajerami które wykorzystane są w 20-30% przez większość normalnych ludzi. pozdro. dla miłośników ME 45

  • 0

    20. ~AJ em  2007-04-18 20:57:01  host: ayp219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja dzisiaj dostałem z Anglii. właśnie testuję. PS. z kartą 512mb. prezentuje sie extra, a ta jakość mp3... boska

  • 0

    21. ~AJ EM ZNOWU  2007-04-20 19:51:43  host: ayr124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ehhh ale własnie wróciłem z komisu. 200zł za złamanie sim-locka ;o

  • 0

    22. ~golab  2007-04-29 17:36:09  host: c80-216-98-45.bredband.comhem.se

    kupilem go dzisiaj jest kosmiczny lepszy niz k800i.k800i jest strasznie duzy i klapka sie otwiera sama.i bardzo cicho gra wezz.

  • 0

    23. ~Iglo  2007-04-29 21:54:18  host: chello087207232205.chello.pl

    Proszę o pomoc.Mam 16 lat i w miarę interesuje sie telefonami.Ale niewiem co oznaczają te cyfry przy aparatach np 1=8mm.Ktos wyjaśni?Dziękuje:)

  • 0

    24. ~a  2007-05-02 15:46:48  host: c80-216-98-45.bredband.comhem.se

    Porazka tak robi zdjecia ze nic nie widacc!!!!!!!!

  • 0

    25. ~pawcio  2007-05-06 16:02:28  host: acoz187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest on za 1zl prosze odpiszcie

  • 0

    26. ~alabama  2007-05-07 22:15:41  host: static-62-233-168-99.devs.futuro.pl

    149Ł w UK

  • 0

    27. ~oSkAr  2007-05-20 16:42:51  host: awb105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do zdjęć to robi zajefajne. w engl 139 funtów a nie 149 w o2. 200zł złamanie simlocka a co do klawiszy to tylko wyglądają malutko ale latwo sie nimi operuje. dla zainteresowanych wystawil ktos na allegro narazie chyba 1000zł jest w licytacji :D. ma ktoś moze instrukcje obslugi PL do niego? elektroniczną ofc

  • 0

    28. ~alabama  2007-05-25 21:48:58  host: gum106.internetdsl.tpnet.pl

    powiedzcie uzytkownicy czy mozna ustawiac haslo dostpu do np.menedzera plikow,wiadomosc.

  • 0

    29. ~kotletinio  2007-05-25 22:01:33  host: gum106.internetdsl.tpnet.pl

    powiedzcie co takiego ma ten telefon za co warto go kupic

  • 0

    30. ~Wronka  2007-05-26 13:23:42  host: blj1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podoba mi sie ten tel. jeszcze fajny jest W200i ale ten jest lepszy bo ma wieksza pamiec zewnetrza...troche lipa z klawiatura ale da sie przezyc:D

  • 0

    31. ~Werka  2007-05-26 13:25:58  host: blj1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak a propo to te telefony sa glownie przeznaczone do odtwarzania muzyki a nie do robienia zdjec jak sie komus nie podoba ten telefon to moze sobie kupic innego se bez licencji Walkman

  • 0

    32. ~lili :P  2007-05-26 17:47:43  host: dfi125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile on kosztuje?...nowy

  • 0

    33. ~Wronka:)  2007-05-28 21:23:08  host: bml61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1000 zl z groszami...ale stanieje wkoncu kiedys :)

  • 0

    34. ~  2007-06-13 18:55:04  host: ac8d3f65.ipt.aol.com

    hmm ktory wybrac se. w810i czy w610i ??

  • 0

    35. ~dziura  2007-06-14 18:47:28  host: bgl165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy jest kabel USB do niego jakis czy z kompa trezeba zgrywac z wtyczka Bluetooth?

  • 0

    36. ~qwerty  2007-06-15 17:59:09  host: 87-205-223-43.adsl.inetia.pl

    Ten telefon jest super bo ma extra aparat i mozna nim posłuchac muzy na najwyzszym poziomie bluetooth i inne pierdoły jest extra łatwy w obsłudze i bardzo ładny , bateria długo wyrzymuje jest to obecnie najlepszy telefon sony ericsson

  • 0

    37. ~nabywca  2007-06-17 17:26:19  host: 62-20-194-55-no44.tbcn.telia.com

    a ja kupilem za 2999koron to okolo 1300zl..wszystko jest ok po za klapka ktora hmm jak to powiedziec "trzeszczy" i nie wime czy to wina modelu czy danego telefonu...ale polecam ..no i naprawde dobre sluchawki jesli chodzi o sluchawki z zestawu

  • 0

    38. ~  2007-07-06 17:56:26  host: acc97d0e.ipt.aol.com

    hehe w Angli on kosztuje 120f czyli jakies 630zl prawda ze tanio:D

  • 0

    39. ~cichy  2007-07-06 21:56:22  host: acc97d0e.ipt.aol.com

    he w Angli on kosztuje 120f czyli 630zl, prawda ze tanio:D?

  • 0

    40. ~KonsUltS  2007-07-07 13:15:49  host: ns.inet-siec.pl

    E... mam pytanko czuy do czerwca przyszłego roku będzie on dostępny w Plus, Era, Orange lub Play??? Jeżeli, łaskawie ktoś wie to prosze mi udzielić tej informacji??? Z góry dziękuje!

  • 0

    41. ~Sniper  2007-07-08 23:43:57  host: static-ip-87-248-64-56.promax.media.pl

    Oczywiscie ze W810i jest lepszy dzisiaj testowałem obydwa i w810i lepszy pozdrawiam

  • 0

    42. ~  2007-07-09 18:40:02  host: ip81-15-248-219.isp.tvkg.net

    E... mam pytanko czuy do czerwca przyszłego roku będzie on dostępny w Plus, Era, Orange lub Play??? Jeżeli, łaskawie ktoś wie to prosze mi udzielić tej informacji??? Z góry dziękuje! Ten telefon jest super bo ma extra aparat i mozna nim posłuchac muzy na najwyzszym poziomie bluetooth i inne pierdoły jest extra łatwy w obsłudze i bardzo ładny , bateria długo wyrzymuje jest to obecnie najlepszy telefon sony ericsson 37. ~nabywca 2007-06-17 17:26 62-20-194-55-no44.tbcn.telia.com a ja kupilem za 2999koron to okolo 1300zl..wszystko jest ok po za klapka ktora hmm jak to powiedziec "trzeszczy" i nie wime czy to wina modelu czy danego telefonu...ale polecam ..no i naprawde dobre sluchawki jesli chodzi o sluchawki z zestawu 38. ~ 2007-07-06 17:56 acc97d0e.ipt.aol.com hehe w Angli on kosztuje 120f czyli jakies 630zl prawda ze tanio:D 39. ~cichy 2007-07-06 21:56 acc97d0e.ipt.aol.com he w Angli on kosztuje 120f czyli 630zl, prawda ze tanio:D? 40. ~KonsUltS 2007-07-07 13:15 ns.inet-siec.pl E... mam pytanko czuy do czerwca przyszłego roku będzie on dostępny w Plus, Era, Orange lub Play??? Jeżeli, łaskawie ktoś wie to prosze mi udzielić tej informacji??? Z góry dziękuje! Zobacz wszystkie opinie (40) nara

  • 0

    43. ~czarek  2007-07-12 17:35:34  host: 87-205-215-40.adsl.inetia.pl

    Ten telefon ma jeszcze autofocus...Moim zdaniem jest bardzo fajny jest to obecnie chyba najlepszy telefon SE.Doradzcie mi czy kupic ten telefon czy jakis z nokii z serii N ?? Kto jest lepszy nokia czy SE?

  • 0

    44. ~czarek  2007-07-12 17:45:49  host: 87-205-215-40.adsl.inetia.pl

    Ten telefon ma jeszcze autofocus...Moim zdaniem jest bardzo fajny jest to obecnie chyba najlepszy telefon SE.Doradzcie mi czy kupic ten telefon czy jakis z nokii z serii N ?? Kto jest lepszy nokia czy SE?

  • 0

    45. ~sony the best  2007-07-13 19:32:13  host: host81-153-68-186.range81-153.btcentralplus.com

    ja kupilem dzis ten telefon w anglii i jest super dalem za niego 115£ bo bylem juz wczesniej w o2 wiec dostalem znizke 15 funtow , dostalem tez gratis glosniki i uwazam ze bylo warto kupic tego fona robi niesamowite zdjecia , muzyka niezle odtwarza a przyciski troche male ale mozna sie przyzwyczaic pozdro :*

  • 0

    46. ~maciek  2007-07-14 14:39:36  host: 77-100-160-194.cable.ubr02.dudl.blueyonder.co.uk

    A gdzie kupiles w annglii. Za 115 funtow. W jakim sklepie?Mozesz mi powiedziec.Bo moja kuzynka jest.BO by mi moze kupila.

  • 0

    47. ~???  2007-07-16 21:22:46  host: dynamic-87-105-66-65.ssp.dialog.net.pl

    Telefon jest piękny poprostu cud techniki jak chodzi o wygląd. Ej Sniper czym on sie rożni od W810i skoro mówisz ze W810i jest lepszy, bo ja je porównywałem i mają takie same funkcje, ale jak by nie patrzeć ma lampe błyskową z Cyber-Shota i chyba zgasłeś (najprawdopodobniej ksenonową)...

  • 0

    48. ~???  2007-07-18 17:28:05  host: 81.168.209.97

    OK ksenonowej nie ma tylko 2 mocne wysokiej jakości LED'y, ale i tak jest lepszy od W810i poniweaż W810i ma chyba Walkmana 1.0 a ten ma 2.0

  • 0

    49. ~kiper  2007-07-23 15:35:58  host: dhm221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze byc, ja mam se k510i-teraz juz lipa

  • 0

    50. ~źźźźź  2007-07-30 20:21:28  host: dxx173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go kupiłam za 970 zł i jest super tylko klawisze małe ale pisze się na nich ok a zdjęcia wychodzą zajebiste i wogule cały jest zajebisty:))

  • 0

    51. ~  2007-08-01 12:37:42  host: host86-145-71-181.range86-145.btcentralplus.com

    telefon mozna kupic w skelpie 02 za 115£ dotego glosniki za darmo

  • 0

    52. ~mgru85  2007-08-08 17:12:37  host: host-62-141-251-52.tomaszow.mm.pl

    Czy ktoś z obecnych tutaj potrafi odpowiedzieć kiedy będzie dostępny u polskich operatorów???

  • 0

    53. ~undead24  2007-08-13 08:32:59  host: ats76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a sorki czy wie ktos z osob posiadajacych w610i jaka posiada jakosc wbudowany glosnik???albo najlepiej jaki jest to rodzaj glosnika???

  • 0

    54. ~r.p  2007-08-15 15:02:13  host: aczh245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy nie jest jak cegła?

  • 0

    55. ~Marta  2007-08-27 20:47:59  host: ebq9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    J go właśnie kupiłam w necie. Za kilka dni będę go miała ;PP A tak wogóle to ten fonik strasznie mi się podoba ! Super funkcje i wygląd ! :>

  • 0

    56. ~davidoff  2007-09-03 19:49:49  host: bng191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik gra zajebiscie, prosty w obsłudze i ładny

  • 0

    57. ~  2007-09-08 09:56:57  host: bvh54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ktos ma problem z pisaniem sms w T9 czy zacina sie komuś jakiś klawisz??

  • 0

    58. ~NiceBlack  2007-09-11 17:00:25  host: ayy170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    boshe zadajecie głupie pytania dosyć. Pisze sie dobrze i w T9 i w zwykłym trybie. Może ma funkcje takie jak w810i ale jest zajebiście cienki jak sie przyłoży to efekt jest taki jakby porównywać kafelka z pustakiem ;];];] Nie znam sie na typach głośników, ale wiem ze daje głośno i czysto, nawet z pełną kartą sie nie zacina i ogólnie jest b. fajny. Aparat identyko jak w k750i tylko ZooM mniejszy.

  • 0

    59.  2007-09-16 17:52:29

    Ja posiadam ten telefon od tygodnia kupilem w media markcie bez simlocka.Wcześniej mialem k750i i powiem,że jest duzo lepszy.Przede wszystkim wyglad piekny.Jest cieniutki.Słuchawki dostajesz hpm70 czyli jak w w800,810.Niestety nie ma trybu muzyka tylko przy uruchomieniu ma tryb zwykly i tryb samolotowy.Klawisze sa bardzo wygodne o wiele wygodniejsze niz w k750.Wyswietlacz jest tfd,moim zdaniem lepiej odzwierciedla kolory niz w k750.Przegladarka internetowa boska.Jest tryb widoku i mozna zwiekszyc procentowo lub zmiejszyc wyswietlane litery na stronie.Genialna funkcja trackid.Ja nie znalem wykonawcy piosenki z lat 80,ktora leciala w radio zlote przeboje i telefon nagral probke dzwieku wyslal do serwera poczym dostalem nazwa utworu,wykonawce itd..Oczywiscie walkman 2.0 W korektorze mozna wlaczyc porzestrzenny dzwiek.Na plus zmienily sie alarmy.Teraz mozna ustawic 5 niezaleznych alarmow.Jest standard pictbrige,dzieki czemu wybieram jakie zdjecia i ile ich chce wydrukowac a drukarka mi je drukuje.Pisza smsa,kiedy nacisniemy niechcacy klawisz wstecz sms nie jest od razu zapisany w wersjach roboczych tylko jest konkretne pytanie czy kontynuowac pisanie czy wyjsc nie zapisujac tego smsa.Na glosniku mp3 graja glosno nie jak w k750.Mozna juz sie bawic farem,bo jest juz taki pod platforme DB2020 i CID52.Wada jest to,ze niby dostajemy karte sony 512 po sformatowaniu mam do dyspozycji tylko 455MB,ale za to pamieci wolnej telefonu jest okolo 73MB.szkoda tez ze producent nie dodaje do karty micro adaptera na duo albo na te najwieksze memory stick.Niestety samych adapterow nie ma na allegro.Acha podlaczajac kabel mamy 3 tryby lacznosci:transfer plikow,tryb telefonu i tryb drukowania tego nie bylo w k750i.Jak ktos ma pytania niech pisze.Dla mnie fon super,tylko zdjecia robi nienajlepsze jest to kwestia sterownika mam nadzioeje ze producent zaktualizuje go,bo k750i robi lepsze zdjecia.Pozdrawiam.

  • 0

    60. ~dudi  2007-09-17 14:36:43  host: abqt230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bardzo dobry !!!!!!!!!!!!! daje mu 5-

  • 0

    61.  2007-10-05 09:49:25

    dalsze roznice:na plus w porownaniu z k750i jest ksiazka ma juz 1000 wpisow w telefonie.smsow mozna rowniez 1000 zapisac w pamieci telefonu.przycisk wylaczajacy telefon jest odgapiony od nokii.teraz nie tylko wylacza telefon,ale mozna zmienic profil,zablokowac klawiature itd...

  • 0

    62.  2007-10-08 15:42:01

    bardziej przypada mi do gustu k550i...

  • 0

    63. ~sony  2007-10-13 21:15:42  host: chello089077009116.chello.pl

    czy sony ericsson jest w ofercie plusa co odpowiecie

  • 0

    64. ~lama  2007-10-19 01:04:35  host: gmo194.internetdsl.tpnet.pl

    soul blade wystarczy wgrać soft od SE W610 do twojego K550 i masz to samo z wyjątkiem wyglądu obudowy ;) Ja tak zrobiłem ze względy na walkmana 2.0 super sprawa no i flash menu poprostu bajka...

  • 0

    65. ~kamil  2007-10-22 18:22:59  host: host-89-229-255-236.grudziadz.mm.pl

    siemankooo mój starszy chce mi kupic taki w anglii opłaca sie kupić ten telefon???piszcie czekam!!!

  • 0

    66. ~cyceron  2007-10-24 07:04:55  host: 195.117.13.9

    Mam SE K550i, zastanawiam się nad opcją zmiany softu na W610i, wlaśniie ze względu na Walkmana2.0 oraz flash menu. Jedynym minusem jest utrata gwarancji...

  • 0

    67. ~Kama  2007-10-27 09:42:11  host: end160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak sądzicie co jest lepsze sagem my411x czy ten fonik sony ericsson w610i ?

  • 0

    68. ~ereol  2007-11-07 16:29:58  host: adpu164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos wie ile ona chodzi w anglii????

  • 0

    69. ~sido  2007-11-15 14:35:00  host: bmw41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest super bardzo mi się podoba

  • 0

    70. ~  2007-11-19 14:19:07  host: hhb46.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest boski,mam go i nie żałuje

  • 0

    71. ~magda  2007-11-20 12:03:07  host: aeha78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, czy ktoś orientuje się jak wygląda jakość zdjęć w se w610i oraz k550i. parametry są takie same, a w rzeczywistosci?

  • 0

    72. ~cziko34  2007-12-02 00:05:17  host: aamo34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak myślicie w610i czy w810i??? co wybrac???

  • 0

    73. ~Gruszek  2007-12-05 10:46:10  host: dwl242.internetdsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się jaki telefon wybrać: k550i czy w610i? Z tego co szperałem po necie wynika że po zmianie softa w k550i na soft z w610i, to jest praktycznie to samo. Jednak każdy telefon się czymś różni.

  • 0

    74. ~magala !!  2007-12-10 17:52:07  host: 52.61.jawnet.pl

    Haa ai nareszcie mam GO Tata Mi go kupił W holadni za 130E byl tez za 119 E ten sam ale nie chciew sprzedac :) dostane go 22 Grudnia potem napisze opinie

  • 0

    75. ~Oski  2007-12-14 15:18:12  host: 169-200.static.szczecinek.net.pl

    Boski telefon. Mp3 brzmi Extra nie jak w innych(jakosc mp3 zalezy oid jakosci piosenki)zdiecia sa swietne.Kazdemu polecam mozna kupic na allegro jush za 600zł z 512mb.

  • 0

    76. ~dimpl3s  2007-12-15 10:33:00  host: host-81-190-184-184.kwidzyn.mm.pl

    tel?? zajebisty bez dwoch zdan! aparat w miare mp3 miodzio(sprawdzam z innymi se i nie maja szans;)irda nieprzydatna?? juz nieraz przeslalem cos ciekawego z innego modelu(np zdjecia)gdyz nie posiadal bluta,zajebisty wyswietlacz duzo lepiej wyswietla niz w innych se i nawet nokiach te kolory zywe tak doskonale spasowany nic nie ma prawa trzeszczec autom.aktualizacje zajebiaszcze motywy slychawki rewelka a wiecie co najlepsze??heh widzialem juz u ludzi w880 widzialem k810 i nawet 850 heh a w 610i??nie!! poszedlem do komisu z ciekwosci ile bym dostal..typ nawet nie wiedzial co to za model!!myslal ze k 550 w innym panelu;D hehe ogolnie strasznie malo osob go ma i to jest w nim zajebiste!!nokia 6300 nie ma szans! 5200 czy 5300 tez!!a przeciez ta sa flagowe najczesciej kupowane modele nokii!ogolnie moja ocena to max !pozdro i tel godny polecenia

  • 0

    77. ~magda  2007-12-17 17:34:07  host: gi178.internetdsl.tpnet.pl

    Czy klawiatura jest wygodna? Bo coś mi się zdaje, że nie...

  • 0

    78. ~pall  2007-12-17 18:00:45  host: aahg154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem ktory telefonik wybrac.. se w810i czy ten?

  • 0

    79. ~pp  2007-12-30 17:47:30  host: 10-204-149-91.cpe.marton.net.pl

    mam pytanie ile on kosztuje mniej wiecej a ile bedzie kosztowal w lutym??

  • 0

    80. ~zajepała  2008-01-01 19:07:35  host: evz27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel zajebisty kupiłem go na allegro za 250zł nowy :) ktos sprzedawał,mslałem ze kit kuppiłem a tu patrze nowiutki w610i ze słuchawkami i z flash menu (limitowana edytcja z flash menu)

  • 0

    81. ~lolitka  2008-01-06 21:52:12  host: akx10.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon można dostac w erze?? bardzo prosze o odpowiedź !! i jak myslicie który lepszy se w610 czy se w580??? prosze o szybką odpowiedź bo za niedługa wybieram sie do sklepu !!

  • 0

    82. ~piotrekpo7  2008-01-08 16:15:37  host: adck13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktoś doradzi w jakim sony ericssonie gra najlepiej muzyka plis

  • 0

    83. ~Luc176  2008-01-10 21:52:05  host: dwz119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel już prawie pol roku i zapewniam ze ejst to solidny produkt a jakos odtwarzanej w nim muzyki doskonala. dolaczony zestaw sluchawkowy zapewnia wysoki komfort i swietny odbior ulubionych trackow. pozdrawiam.

  • 0

    84. ~;Domelo  2008-01-12 17:10:54  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    w lusie jest bo moj brat pracuje a ja go mam w domu ;D

  • 0

    85. ~DORADCA 4EVER  2008-01-17 15:09:44  host: agu110.internetdsl.tpnet.pl

    ja ten telefon czyli 610i biore jutro ale jest ze tak powiem zarombbisty wedlug mnie a do k800i rozni sie tylko tym ze 800 ma tylko wiecej pixeli...

  • 0

    86. ~ja  2008-01-20 15:14:08  host: chello087207087039.chello.pl

    do piotrekpo7 jesi zalezy ci na muzyce do kup sobie mp3 creative zen stone i gosniczki :)

  • 0

    87. ~adas  2008-01-20 17:01:33  host: host-89-230-52-137.konin.mm.pl

    witam telefon dostepny w mixplusie za 350 zł, wie ktos czy ma karte w komplecie. bo z tego co wiem producent daje...

  • 0

    88. ~  2008-01-21 23:49:27  host: 80.54.27.53

    #82 w kazdym jezeli masz glosniki mps-70 :)

  • 0

    89. ~i`m  2008-01-22 13:57:05  host: 1.93.48.80.easy-com.pl

    do KonsUltS on jest juz dostępny w plusie ;d

  • 0

    90. ~zbuntowana  2008-01-27 16:32:59  host: 77-253-176-135.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon i jest fajny ale byłby jeszcze lepszy gdyby ktos mi poradził co mam zrobic zeby wysyłac i dostawac mms-y!! PROSZE!!!

  • 0

    91. ~pawo  2008-01-27 21:17:09  host: chello089078006019.chello.pl

    mam ten telefon od tygodnia i uważam że jest świetny gra zawaliście robi dość ładne zdjęcia i w ogóle jest super

  • 0

    92. ~Damian  2008-01-27 22:17:47  host: h-235-53.belchatow.msk.pl

    Ile ma ten telefon pamięci wewnętrznej???

  • 0

    93. ~kamcio  2008-01-28 08:58:05  host: aail113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy W610i ma zasłonkę na aparat tak jak w K750i??

  • 0

    94. ~kufel  2008-01-28 19:48:24  host: dynamic-78-8-55-31.ssp.dialog.net.pl

    no ja kupielm niedawno ten telefon i uwazam ze jest zajebis.. dalem za niego 1000 zl i nie zaluje tego

  • 0

    95. ~  2008-01-30 16:52:32  host: aecc150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W810i jest gorszy nawet ze wzgledu wolniejszej jednostki głównej. Zdecydowanie lepsze dostosowanie do muzyki niż w W810i Jedyną wadą jest: 1) Klawiatura która sprawdza się tylko przy osobach mające dość małe palce (dobrze że do takich należe bo posiadam ten telefon XD) 2) Troche gorszy wygląd niż wspomniany w810i

  • 0

    96. ~adriannno  2008-01-30 18:54:43  host: public-gprs47398.centertel.pl

    zajebisty tele mam go 2dni al wymiata

  • 0

    97. ~Natka  2008-01-30 21:21:31  host: acao205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe ja zakupialm go juz pierwszego dnia gdy tylko pojawil sie w ofercie plusa:)jak na razie-mam go 2 tyg- jestem zadowolona bardzo,dzwiek swietny, wyswietlacz ok, klawicze wbrew pozorom nei sa takie straszne, choc fakt- trzeba sie przyzwyczaic, karte ma w zestawie(512mb) wiec zawsze mniejszy wydatek...

  • 0

    98. ~buba  2008-01-30 21:24:44  host: bwn130.internetdsl.tpnet.pl

    ale super wpadł mi do piwa i tak sie wkurzyłem że nim walnolem o sciane i do dzisiaj super chodzi xD

  • 0

    99. ~Damian  2008-02-02 10:40:01  host: 83-238-53-2.ip.netia.com.pl

    Sniper a czym jest lepszy od W810i.???Co bo ja jak testowałem to inaczej mi wyszło że W610i jest lepszy.A niby czym jest lepszy W810i?

  • 0

    100. ~vsdfgbwdn  2008-02-02 16:03:14  host: chello089076085081.chello.pl

    maprawde mówie wam zajebisty

  • 0

    101. ~arti96  2008-02-05 15:12:09  host: cjo149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie ile on kosztuje w erze jeśli w niej jest z góry ^^^dzięki

  • 0

    102. ~asfalt  2008-02-06 18:21:16  host: ip118.at.vegajaslo.pl

    słuchajcie ten kom niema w sobie pamienci

  • 0

    103. ~ludziki  2008-02-06 21:16:04  host: aapc91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie hm.. troche dziwne ale bradzo prosze o odpowiedz jak sie w tem fonie sprawdza stan konta?? :)

  • 0

    104. ~  2008-02-07 09:49:25  host: cmi199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mialam w810i i teraz wymienilam go na ten w610i, nie wiem czemu inny numerek i czemu jest tanszy, ale uwazam ze to nowsza wersja tamtego: 1. cienszy 2. walkman 2.0 , lzejszy lepszy aparat, dluzszy czas czuwania,super klawisze szczegolnie jak sie ma dlugie paznokcie:)nie naciska sie dwoch naraz , bardzo jestem zadowolona z seri walkman , super dzwiek spokojnie moze zastepowac w terenie normalne radia i odtwarzacze i nawet nie czuje sie bardzo roznicy, POlecam!:)

  • 0

    105. ~mef  2008-02-08 19:53:08  host: 88-199-169-115.tktelekom.pl

    a glosniki sa w tym telefonie stereo czy mono

  • 0

    106. ~mateusz  2008-02-09 17:12:17  host: hql130.internetdsl.tpnet.pl

    lepszy jest W610i niż sagem my411x mówie wam ten jest zarąbisty:)

  • 0

    107. ~sid  2008-02-09 18:54:59  host: ava90.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiem dlaczego wszędzie piszą że bateria jest litowo-jonowa mam go tydzień i wkładałem baterie litowo -polimerową jak we wszystkich SE to dość znacząca różnica nie wiem skąd wziął się ten błąd we wszystkich stronkach z opisami fona

  • 0

    108. ~koko  2008-02-13 17:26:23  host: studenty.ap.siedlce.pl

    ja chcę zielony telefon. czy ktoś może zna jakiś dobry? wiem, że to głupie, ale chcę by był zielony. :) pozdrawiam.

  • 0

    109. ~ymPL  2008-02-15 11:00:48  host: dms86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja telefon zakupilem w poniedziałek, bardzo zadowolony jestem z niego :D , zastanawiam się czy go nie sflashować, robił juz to ktoś z was ??

  • 0

    110. ~SE k550ii  2008-02-18 17:06:15  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    skad zalatwic soft do w610i i jak wgrac na k550i????

  • 0

    111. ~Alan.M  2008-02-20 19:13:36  host: auw63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szejkspir Wątpie :S :| Muzyczny braciszek k750i to w800i . w610i to jest muzyczny braciszek k550i :P .

  • 0

    112. ~djphaseon  2008-02-20 21:32:20  host: 194.246.107.39

    Osoby, które pisza ze w610i to klekot chyba raczej nigdy tego telefonu w rekach nie mialy... ja posiadam 2 sztuki i sa idealnie spasowane...co innego w550i...ma ja kolega i to zeczywiscie jest klekot - klapka od baterii trzeszczy. A tak pozatym to telefon spisuje sie swietnie. Tam gdzie moj poprzedni telefon nie lapal zasiegu ten ma go 3 kreski. Polecam go jak najbardziej ;-)

  • 0

    113. ~Kasiaa  2008-02-22 00:03:36  host: dzr178.internetdsl.tpnet.pl

    Ja go mam od wczoraj :D Wyjątkowo mi się podoba :) Miła odmiana po k500i :D Lepsze fotki, lepszy dźwięk, dużo pamięci i no i karty pamięci... I oczywiście 512 gratis :D

  • 0

    114. ~papik  2008-02-23 14:10:10  host: 213.25.147.123

    Buba respect ! Ja pewnie go kupie mam okazje za 450 ;]

  • 0

    115. ~Lucek  2008-02-24 20:45:17  host: bxa166.internetdsl.tpnet.pl

    papik heh to ja spoko fon lepszy od w810i???

  • 0

    116. ~tomekuic  2008-02-25 20:17:00  host: host1.flatpla.net

    czy w610i ma funkcję shake control ?

  • 0

    117. ~MISIULKA  2008-02-27 18:40:26  host: 80.50.237.6

    JEST PO PROSTU CUDOWNY MOZE DLATEGO ZE GO MAM HEH POZDRO DLA WSZYSTKICH CO GO MAJA BUZIAKI

  • 0

    118. ~sp1d3r  2008-02-27 20:50:32  host: systemy61.toya.net.pl

    mam go i jest bardzo fajny, wada jest taka, ze ma z boku podpiecie ale ogolnie jest cudny ;]

  • 0

    119. ~kasia  2008-02-29 22:43:42  host: dynamic-81-168-209-229.ssp.dialog.net.pl

    wie ktos czy ten telefon ma symbian??

  • 0

    120. ~ooolooop  2008-02-29 23:03:58  host: bey34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo mi się on podoba wszystko mi pasuje walkman 2.0 2Mpx Autofosus ever Chce go kupic wmixplusie ale bedzie to mozliwez 2 mies a martwie sie czy bedzie on jeszcze tam dostepny

  • 0

    121. ~adi  2008-03-01 20:24:55  host: aaw26.internetdsl.tpnet.pl

    miałem dożo telefonów ponad 130 ale ten mam najdłużej 4miesiace a tak to po tygodniu lub dwóch zmieniałem w610 jest super

  • 0

    122. ~wilq334  2008-03-01 21:59:09  host: ador196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego fona od 2 dni jest rewelacyjny! Ale nie wiem jak ustawić flash menu!!! Jak macie jakieś pytania odnośnie koma to piszcie postaram się odpowiedzieć! Kuiłem go w plusie na abonament 55zł za 19zł!!!!

  • 0

    123. ~radzio  2008-03-02 10:03:18  host: 212.87.241.79

    Parametry zdjęc?? kolega ma k550i ja w610i i nie widze w fotkach zadnej róznicy

  • 0

    124. ~Falkos  2008-03-02 12:19:23  host: chello089078245127.chello.pl

    POMOZECIE MI? mam sobie teraz kupic ten telefon i mam do was pytabie czy ktos wi czy ta lampa blyskowa w telefonie to tylko tak mrugnie cy swieci caly czas jak latarka?prosze was o odpowiedz.. THx

  • 0

    125. ~heaven  2008-03-03 16:11:25  host: ddl161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super, wkoncu o taki mi chodzilo... dobry do muzyki xD:)

  • 0

    126.  2008-03-03 16:45:27

    tak jest w nim funkcja latarki! i świeci bardzo mocno jak na koma

  • 0

    127. ~  2008-03-03 17:32:38  host: avm192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od miesiąca - jest świetny. Ale od początku. IMO bardzo atrakcyjny design (przyciski wbrew pozorom są bardzo wygodne), materiały wysokiej jakości, sprawia wrażenie dużo solidniejszego niż np. k750i. Wyświetlacz jest wystarczająco duży a kolory nasycone i żywe. Menu jest klasyczne dla SE z serii Walkman. Jeśli chodzi o aparat to robi bardzo dobre (jak na komórkę) zdjęcia - przykładowe foto http://img258.imageshack.us/img258/1633/zachodvb0.jpg , dużo lepsze niż np. w Nokii 6300. Odtwarzanie muzyki to bajka - dźwięk jest bardzo wysokiej jakości, świetne basy, co w połączeniu z doskonałymi słuchawkami daje naprawdę zadowalający efekt. Aplikację Walkan 2.0 cechuje intuicyjna obsługa i masa przydatnych funkcji np. tworzenie list odtwarzania.Telefon ten odznacza się także bardzo szybkim procesorem, dzięki czemu działa bardzo sprawnie, aplikacja i gry 3D są płynne, co czyni go bardziej atrakcyjnego od np. W810i. Uważam, że jest to naprawdę dobry telefon, którego użytkowanie sprawia dużo frajdy :)

  • 0

    128. ~ines  2008-03-03 20:30:13  host: cmf136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest jak latarka. tez myslalam,z e lampa blyskowa, no ale coz. poza tym spoko telefon, choc bateria slaba. nie wiem, czy to wina baterii, czy tak juz jest.

  • 0

    129. ~DIABŁO  2008-03-03 21:30:27  host: 83.2.233.225

    lampa świeci cały czas :) a telefoniek spox a flasch manu to chyba w nim nie ma co?? mam go super fonik

  • 0

    130. ~pytania  2008-03-03 23:02:10  host: rejon075.ztpnet.pl

    Czy ten telefon nie posiada funkcji wideo? Jak wypada w starciu z Nokią 3500?

  • 0

    131. ~tujek  2008-03-03 23:03:03  host: 10.torama.pl

    flashmenu jest tylko jak kupicie sobie w salonie firmowym bez simlocka albo sami wgracie oprogramowanie tracąc przy tym gwarancje. Operatorzy wywalili ta funkcję... ciotrt wie po co...

  • 0

    132. ~Brabus  2008-03-04 13:47:32  host: cjw94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fonik super, mam w nim 100mb wbudowanej pamieci!! o co chodzi z tym flash menu bo nie kapuje za bardzo? , kupilem go w plusie mix czyli prawie za darmo

  • 0

    133. ~  2008-03-04 19:37:55  host: ava132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest flash menu, tylko może być zablokowane np. w Plusie. Wtedy jedyna szansą jest debranding telefonu, który z tego co mi wiadomo pozbawia nas gwarancji :/

  • 0

    134. ~janek1627  2008-03-05 11:58:40  host: gyb114.internetdsl.tpnet.pl

    flash menu jest i to zajebiste właśnie chce kupić ten telefon miałem go w ręce 15min i juz uznałem go za cudo

  • 0

    135. ~Aneta Zalewska  2008-03-05 18:10:01  host: clc214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik super, polecam ma przyzwoity aparacik (jak na telefon), 100mb wbudowanej pamieci dokupilam jeszcze karte 8gp z czego zawalone muzyka jest jakies 5gb i sie nie tnie!! nawet nie zwolnil w przeciwienstwie do moich poprzednich fonikow POLECAM!! jak na telefon za 800zl jest SUPER!!!

  • 0

    136. ~C_  2008-03-05 19:06:30  host: emf111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli chodzi o pamięć to on ma chyba 112 przy czym bije większość telofonów jeśli chodzi o serie W to tylko 1 ma więcej od neigo chyba W960i

  • 0

    137. ~dioni  2008-03-06 17:13:27  host: ppp91-77-76-116.pppoe.mtu-net.ru

    Moze mi ktos napisac, bo nie rozumiem z ta funkcja latarki... Oznacza to, ze jak przelaczam sie na tryb robienia zdjec/video latarka caly czas swieci?

  • 0

    138. ~marcin  2008-03-07 23:54:01  host: 213-238-109-213.adsl.inetia.pl

    karty o jak dużej pojemności może obsługiwać ten telefon? z góry dzięki za odpowiedź :)

  • 0

    139. ~~wow  2008-03-08 20:51:39  host: avl5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak właczasz robienie zdjęć to nie swieci cały czas, musisz właczyc "lampę" zeby zaczeło swiecic do zdjecia. opcje właczenia latarki włacza sie z menu. a o ile sie nie myle, to telefon obsługuje karte do 2gb ;) mam ten telefon od dzisiaj i naprawde odczucia sa bardzo pozytywne - swietna jakos muzyki i słuchawki (!!), jedyne co mnie rozczarowało, to kiepska jakos wyswietlacza, ktora niestety jest duzo gorsza niz w k550i :( mogloi sie troche bardziej postarac

  • 0

    140. ~  2008-03-09 10:05:15  host: chello084010087108.chello.pl

    ~dioni jeśli włączysz aparat -> opcje -> włącz światło - to świeci cały czas. jeśli tego nie zrobisz to nie swieci...

  • 0

    141. ~sawa  2008-03-09 15:31:47  host: staticline13409.toya.net.pl

    Witam wszystkich!!! Mam do Was pytanie,czy ten fonik ma takie samo wyjście na mini Jack jak SE w200i i czy jest w standardzie na wyposażeniu??? Chciałbym słuchać muzy także na zestawie głośników puszczając utwory z tego tel. Proszę o pilną odpowiedz.

  • 0

    142.  2008-03-10 17:02:31

    Tak ten telefon na adapter na mini jacka (3,5mm)tzn zwykłe słuchawki! I gratis są też super słuchawki!

  • 0

    143. ~po  2008-03-11 08:22:03  host: abom239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nawet nie jest taki zly

  • 0

    144. ~ikona  2008-03-11 19:50:01  host: acji201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja zastanawiam się nad kupnem tego telefonu. Proszę doradzcie mi, czy warty jest uwagi?

  • 0

    145. ~  2008-03-12 18:38:49  host: chello084010087108.chello.pl

    mam ten telefonik od wczoraj i muszę stwierdzić, że jest boski! ogólnie w porównaniu do samsunga x680 [który miałam] to jak dzień do nocy.! już uwielbiam ten telefon!

  • 0

    146. ~w610i  2008-03-13 08:29:53  host: abzm16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel.3 miesiące i jestem bardzo zadowolony.Zdjęcia na podwórku robi jak cyfrówka a w domu przy dobrym świetle też robi fajne a jak jest złe światło to z lampa tżeba robic i wychodzą bardzo dobrze. Słuchawki dają taki BASS że ja pier... . A co do klawiszy to można sie przyzwyczaić. Jest troche lepszy od K550i. A czy u was też jest tak że jak sie przesyła przez IRDE to sie tylko lekko sie przesunie tel i przerywa? Odp.

  • 0

    147. ~sawa  2008-03-14 00:43:51  host: staticline13409.toya.net.pl

    Kupiłem dzisiaj tego fona i stwierdzam ze jest zarąbisty. Polecam go wszystkim tym, którzy lubią słuchać muzy i cenią sobie wygląd. Aparat 2megapix też jest oki. Podłączenie do kompa nie stanowi problemu,kabelek jest na wyposażeniu i płytka z oprogramowaniem.

  • 0

    148. ~sawa  2008-03-14 00:56:04  host: staticline13409.toya.net.pl

    Mam pytanko do ilu giga pojemności karty pamięci jest wstanie pociągnąć ten telefon???

  • 0

    149. ~happy  2008-03-14 21:36:18  host: 2.ken.airbites.pl

    wlasnie dzisiaj kupilem ten telefon, polecam go naprawde jest ladny i ma porzadne funkcje za rozsadna cene.

  • 0

    150. ~Liszek  2008-03-15 13:24:21  host: 77-253-184-38.adsl.inetia.pl

    Ile bateria trzyma na tej komie tak średnio? (uwzględniając tylko wykorzystanie w połączeniach i pisaniu smsów, a wyłączając korzystanie z walkmena, gier, aparatu i reszty dodatków)

  • 0

    151.  2008-03-15 17:07:51

    w zestawie jest karta 512mb a max to 2gb. A wbudowanej ma około 90mb! Bateria trzyma 2-3 dni przy bardzo intensywnej pracy (sms,rozmowy, gry, mp3,aparat itp.)

  • 0

    152. ~radzio  2008-03-16 08:45:17  host: 212.87.241.79

    ja nei wiem:P bo ciągle gram i słucham muzy:p wiec mi trzyma okolo 2 dni :p czyli 2 x wiecej niz moja nokia 5200:P

  • 0

    153. ~  2008-03-16 13:37:47  host: chello084010087108.chello.pl

    146. ~w610i -> tak u mnie z IRD'ą jest tak samo. a jak u was z baterią?? bo wydaje mi sie że średnia... ale to może tylko u mnie. proszę o szybka odp.!

  • 0

    154. ~  2008-03-18 16:07:46  host: bfm110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 139. jakość nie jest gorsza- taka sama 176x220 262tys. kolorów

  • 0

    155.  2008-03-18 19:41:25

    w zestawie jest karta 512mb a max to 2gb bateria trzyma około 3-4 dni przy rodmowach i smsach a przygraniu i słuchaniu muzyki to około 2 dni

  • 0

    156. ~kamilll  2008-03-19 09:16:09  host: 212.183.134.66

    a jak jest z wyswietlaczem ? czy jest wyrazny ? tak jak w se w850i ?

  • 0

    157. ~POMOCY  2008-03-19 10:22:21  host: abg209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak się w tym telefonie sprawdza stan konta?? Prosze o odpowiedź !!

  • 0

    158. ~;Domelo  2008-03-19 16:14:34  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    mam pytanie ile ma ten fon wbudowanej pamieci jak jest z simlockiem z plusa a ile ma jak jest bez simlocka ??

  • 0

    159. ~kar222  2008-03-19 17:45:02  host: acbd4705.ipt.aol.com

    powiedzcie mi czy mam sobie ten telefon kupywac bo mam kase i mi sie strasznie podoba ten telefon wiec? powiedzcie mi cos o tym foniku

  • 0

    160.  2008-03-20 19:38:20

    bateria trzema kiepsko ale może dlatego że ciągle gram słucham muzyki gadam i smsuje... Ale telefon jest supper!!! Polecam

  • 0

    161. ~And  2008-03-21 08:16:41  host: 91.146.232.1.ip.airbites.pl

    waszym zadniem jest lepszym wyborem od w810i? Nie jestem do końca przekonany przez te klawisze. Piszę wiele sms-ów i chciałbym by były wygodne. Proszę o pomoc w wyborze ;)

  • 0

    162. ~Bartek  2008-03-21 11:07:21  host: 241net172.net.zeork.com.pl

    Mam pytanie jaki jest kolor podświetlania klawiatury. Proszę szybko odpowiedzec bo dzis wybieram sie do plusa;)

  • 0

    163. ~  2008-03-21 18:51:49  host: chello084010087108.chello.pl

    hm a jakie opinie o obudowie? bo ja mam ten tel ale jakoś mi trzeszczy trochę, po za tym coś mi się zdaje, że aparat trochę 'lata' w tej obudowie

  • 0

    164. ~  2008-03-21 19:49:02  host: 241net172.net.zeork.com.pl

    Jaki jest kolor podświetlenia klawiatury. Z góry dzieki za odpowiedz...

  • 0

    165. ~bartek  2008-03-21 19:51:38  host: 241net172.net.zeork.com.pl

    Jaki jest kolor podświetlenia klawiatury z góry dzieki za odpowiedz...

  • 0

    166. ~DARO  2008-03-22 15:03:03  host: aye42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!!! Mam zamiar kupić ten telefon. Obecnie mam k550i, proszę o odp. czy ekran w W610i jest dużo gorszy od ekranu z k550i ??? Z góry dziękuję za odp. SONY ERICSSON RZĄDZI

  • 0

    167. ~;Domelo  2008-03-23 21:55:19  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    wyczytalem na forum ze jest jakis konkurs na testy wiec w takim razie z checia przeczytal bym profesionalny test tego modelu telefonu . Ps . Moze niedlugo pojawie sie na Telepolis jako zalogowany uzytkownik ;D PROSZE O TEST W610i !!

  • 0

    168. ~  2008-03-24 13:56:55  host: chello084010087108.chello.pl

    u mnie bateria trzyma przy słuchaniu muzyki itp. około 3 dni. mam pytanie: mam ten tel w plusie ii.. prawy klawisz funkcyjny jest do plus pl. czy wie ktoś jak to zmienić? bo często przypadkiem wchodzę do neta i jest to niewygodne. po za tym tel ZAJEBISTY

  • 0

    169. ~  2008-03-24 15:17:21  host: 80.51.196.6

    u mnie z IRD'a jest ok nic sie nie dzieje :) batreia trzyma 3 dni przy zabawie telefonem a przy rozmowacch i smsach (dosyc czestych) trzyma okolo 5-6

  • 0

    170. ~jacekpiwo  2008-03-26 23:19:25  host: 80.50.236.250

    mam ten fon i mam zapytanie we wszystkich opisach muwiom ze pojemnosc ma max 2gb a ja słyszałem jurz od trzech osub se majom karte 8gb i działa jak z tym jest

  • 0

    171. ~  2008-03-28 18:33:51  host: chello084010087108.chello.pl

    telefonik zajebisty. ale czy ktoś z was wie jaki jest kod w zabezpieczeniach? menu->ustawienia->ogólne->zabezpieczenia->blokady ???? pomocy! chciałam zrobić sobie tel na hasło a tu nic. bo nie znam starego. tzn tego początkowego...

  • 0

    172. ~POLAR  2008-03-28 22:52:45  host: avn145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    161. Tak - ma to wszystko co W810i + TrackID + IMO fajniejszy design i co najważniejsze szybszy procek - ten fon się nie zacina nigdy ;]. Mam kartę zapełnioną na maksa, kilkadziesiąt gier i aplikacji i śmiga:). A klawisze są wyjątkowo wygodne - wokół każdego jest odpowiednio dużo przestrzenie, więc nie ma mowy o pomyłce, bardzo fajnie "chodzą", łatwo je wyczuć ;]. 162. Kolor jest pomarańczowy ;]

  • 0

    173. ~;Domelo  2008-03-29 08:45:30  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    Kolor podswietlenia klawiatury jest standartowy dla walkmana czyli POMATANCZOWY !! Jak macie dylemat czy brac tego czy w810 to bierzcie tego . Ja tak zrobilem i jestem BAAAAARDZO ZADOWOLONY ;)PS. mialem wczesniej k700 i tam niby jest suuper klawiatura do pisania smsow ale na tej pisze duzo szybciej :P

  • 0

    174.  2008-03-29 15:33:00

    Mam ten telefon od 2 dni i uwazam ze jest to najlepszy muzyczny telefon w ofercie plusa.Po prostu muzyczka lecie jak z wysokiej klasy odtwarzacza mp4.Zdjęcia są nawet ok jak na telefon muzyczny, fajne flesch w ciemnym zupelnie pomieszczeniu zrobiłem zdjęcie i wyszlo nadzwyczaj dobrze.Fajnie ze w zestawie dają karte 512 mb jest na czym muzyke nagrywac, polecam ten telefon.

  • 0

    175. ~iii5iii  2008-03-29 18:03:17  host: public-gprs36369.centertel.pl

    do #161 : klawisze tylko wyglądają na niewygodne. Po przyzwyczajeniu sie nie będziesz umiał pisać na innych telefonach! Ja bym sie nie zastanawiał nad W810i - jest już stary i nie ma nowych funkcji np TrackID czy Walkman 2.0

  • 0

    176. ~Paweł  2008-03-31 13:29:31  host: xdsl-14938.lubin.dialog.net.pl

    Czy telefon jest pomarańczowy z tyłu? Czy można sobie wybrać?

  • 0

    177. ~dacha22  2008-04-02 20:52:50  host: 212-102-16-207.adsl.inetia.pl

    Mam pytanko. Ile on ma własnej pamięci??

  • 0

    178. ~tiritiri  2008-04-03 23:27:51  host: eol232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich i mam pytanie! Czy Windoza widzi (bez zainstalowanego softu) ten telefon jako dysk wymienny w "Mój Komputer"? Zależy mi tylko na przenoszeniu plików między kartą a telefonem i nie potrzebuję innych bzdur, a z doświadczenia wiem, że wszelki soft i sterowniki są o kant d... rozbić. Dzięki za odp.!

  • 0

    179. ~alus  2008-04-04 20:57:50  host: auk39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam juz 2 miesiace i jest zarabisty. zdjecia sa spoko a muzyczka poprostu miodzio ;] i pamieci jest duzo ;p

  • 0

    180. ~Patrol  2008-04-05 08:44:11  host: 80.48.171.68

    a wie ktos, czy on ma taki sam głosniczek jak w K550i??

  • 0

    181. ~  2008-04-06 14:47:00  host: chello084010087108.chello.pl

    o nie . na pewno nie ma takiego samego głośnika. w610i ma 1000000000 razy lepszy. nie ma 'pogłosu' ani nic podobnego. co występuje w k550i.

  • 0

    182. ~pitereee  2008-04-06 18:27:39  host: public-gprs79525.centertel.pl

    telefon kuuul mam go mieć =)

  • 0

    183. ~RAPEK  2008-04-06 18:51:41  host: public-gprs10820.centertel.pl

    171.domyślny kod to 0000 lub 00000 176. są dwie wersje: pierwsza jest czarna z przodu i pomarańczowa z tyłu a druga biała z przodu i czarna z tyłu 178. do telefonu nie są potrzebne sterowniki, ale polecam czytnik kart pamięci jest bardzo wygodny i szybki 180. ma taki sam głośnik, o troche lepszym brzmieniu

  • 0

    184. ~soniacz  2008-04-06 19:38:17  host: aafl113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 178 widows widzi odzielnie jako dysk wymienny karte pamiecioche i pamiec telefonu,bez instalowania jakis pierdół

  • 0

    185.  2008-04-07 18:04:37

    DARO według mnie nie ma sensu wymieniać k550i na ten telefon . Ja mam co prawda ten telefon i jestem bardzo zadowolony . Te telefony mają takie same wyświetlacze . Nie ma żadnej róznicy . Patrol Ten telefon ma taki sam głośniczek jak k550i ale w610i ma inne sterowniki dzwieku i ma dziurki na wydobywanie się dzwieku z głośnika dzieki temu w610i gra dużo lepiej niż w610i . Nie bez powodu został nazwany najlepszym telefonem muzycznym :P

  • 0

    186. ~anka  2008-04-08 15:15:38  host: beq5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile smsów sie w nim mieści?:)

  • 0

    187. ~Kapero  2008-04-10 18:13:32  host: static-ip-87-248-81-2.promax.media.pl

    Mam Pytanko proszę o szybką odpowiedz który telefon głośniej odtwarza muzykę K550i czy ten W610i i który jest lepszy z góry thx :)

  • 0

    188. ~Kaper  2008-04-10 20:49:24  host: static-ip-87-248-81-2.promax.media.pl

    Wie ktos która koma ma głośniejszy głośnik ten telefon czy K5050i prosze odpisujcie szybka bo do soboty sie musze zastanowic którego kupic :D z góry dziękuję

  • 0

    189. ~Recio  2008-04-10 21:39:51  host: fen42.internetdsl.tpnet.pl

    Jaki jest w tym fonie głośniczek w porównaniu z innymi modelami SE??? np. z K750i

  • 0

    190. ~  2008-04-11 19:38:14  host: gjo22.internetdsl.tpnet.pl

    jestem zajebiście jebnięty że mam ten fonik

  • 0

    191. ~Klauduch  2008-04-12 11:04:30  host: aebb217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej .... Telefon jest extra ! Baardzo mi się podoba :) mam zamiar go kupić xD jednak jeszcze się zastanawiam ..Podobno jest dosyć drogi .. w ogóle słyszałam, że na umowę w plusie go kupić można czy coś xD

  • 0

    192.  2008-04-12 11:39:34

    głośniczek jest taki sam jak 2 k550i tylko że we w610i ma otwory do wydobywania się dzwięku przez co gra głośniej i nie jest tak przytłumiony jak w k550i który tych otworów nie ma !!

  • 0

    193. ~hwoarang  2008-04-12 21:58:04  host: ado18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem wam całą prawdę o tym telefonie więc muj tata go ma ja mam se k550i w se w610i ma lepszy głośniczek ale wyglądem znacznie wygrywa k550i no i w se w610 marnie trzyma bateria muj tata go ładuje co 3 dni ja też mojego se k550i ładuje co 3 dni ale ja się nim cały casz bawie a tata tylko czasami dzwoni i nic więcej no i k550i ma dużo lepszy wyświetlacz polecam sony ericsson k550i znacznie lepszy narka

  • 0

    194. ~Artur  2008-04-13 20:00:37  host: ip-213-17-211-200.netia.com.pl

    co to jest to flash menu? ile pamięci wbudowanej ma ten telefon?

  • 0

    195. ~Artix  2008-04-13 20:09:09  host: ip-213-17-211-200.netia.com.pl

    ile ona ma w końcu pamięci wewnętrznej ??

  • 0

    196. ~Artur  2008-04-13 20:35:35  host: ip-213-17-211-200.netia.com.pl

    wiecie może jak to jest z karta pamięci do tego telefonu w mixie? bo w reklamach jest ze jest do niego karta 512mb a na stronie plusa niestety nic o tym nie piszą

  • 0

    197. ~zwodek  2008-04-13 21:17:38  host: adpi21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam telefon mam go miesiac i z dnia na dzien coraz bardziej mi sie podoba;)głośniczek na oryginalnych sterach dzwieku nawet nawet a po wgraniu sterow z w880i to juz przeenapierdala;)telefon upadl z 10 razy i nic sie nie dzieje hula bez zarzutow;)tylko aparacik w nocy slabe zdjecia robi...nawet po wgraniu sterow w dzien zdjecia ok filmiki tez 30fps robi swoje ale w nocy katastrofa porownywalem z k800i to tragedia no ale coz nie mozna miec wszystkiego ogolnie telefonik super walkman 2.0(skorki wizualizacje itp.) zajebiscie szybko chodzi duzo pamieci i w ogule...za ta cene chyba nie znajdzie sie nic lepszego (450 nowki na allegro jeszce te srebrne mmmm zaluje teraz ze wzialem czarnego) no chyba ze w810i robi ladniejsze zdjecia ale duuuuuzo wolniej chodzi ma mniej pamieci i starszego walkmana bez skorek...w skali do 10 daje 9/10 za ten aparat pzdr;))

  • 0

    198.  2008-04-14 22:51:23

    Wiem, że był test K550i ale można by i tego przetestować.

  • 0

    199. ~  2008-04-16 07:33:57  host: nat-n-152.tsi.tychy.pl

    Mam pytanie; dzisiaj konczy mi sie umowa w plusie i ide przedluzyc umowe i wziasc ten telefon.. bardzo chce zeby tym nowym aparatem byla wlasnie ta komorka.. aczkolwiek w 1 z salonow plusa sprzedawczyni powiwedziala mi ze ten telefon zostanie wycofany?? czy to jest prawda?? dziekuje i prosze o szybka odpowiedz...=]=]

  • 0

    200. ~Aś :P  2008-04-16 11:46:38  host: admu170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej ;) mam pytanie odnosnie tego telefonu, czy piszac smsa klawisze wydaja jakies dzwieki? chodzi mi o dzwiek podczas wciaskaniania klawisza..

  • 0

    201. ~m-arc  2008-04-17 10:02:12  host: ddz70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko do posiadaczy w610i, czy w trybie (scenerii) Ciemny krajobraz też Wam tak tnie obraz (podgląd)? Czy to jest normalne?

  • 0

    202. ~  2008-04-17 10:19:37  host: f143-060.opera-mini.net

    Mam ten telefon od jakichś dwóch miesięcy, wzięłam go w Mix Plusie. Na samym początku mi się zawieszał, ale oddałam go na gwarancję. Wgrali mi nowego softa i wszystko gra. :) Poza tym telefon jest zajebisty. Dźwięk z głośniczka pierwsza klasa, robi całkiem niezłe zdjęcie, no i lampa błyskowa też robi swoje. Świetna też jako latarka, ostro daje w ciemnościach. ;P No, i nie ma tego przeklętego joystick'a, który mi się zacinał, gdy mialam SE k310. :/ Ogólnie - świetny telefon. :) Aha, i nie ma 100 mb pamięci, tylko 70 parę... I kartę pamięci 512 w zestawie - przynajmniej ja w Plusie dostałam.

  • 0

    203. ~misia  2008-04-17 14:15:16  host: dut51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest cudowny :-P

  • 0

    204. ~Bronko  2008-04-19 11:57:19  host: aecx194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZy ten fonik jest telefonem muzycznym??? Z gory dzieki :)

  • 0

    205. ~  2008-04-19 12:18:10  host: f143-058.opera-mini.net

    Mam ten telefon od 3 dni... Jest naprawdę super głośniczek jest świetny daje głośno i wyraźnie... Aparat 2 mega jest przeciętny pod względem jakości zdjęć... Wszystkie gry java chodzą bez problemu... Dzięki super procesorowi o ponad 240 mhz!!!! Do klawiszy idzie sie przyzwyczaić... Posiada również af... Ma latarkę i inne pierdoly... Ogólnie telefon jest świetny polecam wszystkim.. :-)

  • 0

    206. ~cineeek  2008-04-19 13:48:00  host: host-81-190-39-180.szczecin.mm.pl

    Jaka karta pamieci pasuje do tego telefonu Kingston wejdzie czy nie?

  • 0

    207. ~paweł  2008-04-19 20:25:09  host: aegp100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem zainteresowany kupnem fona doradzajcie:)

  • 0

    208. ~monisia  2008-04-20 18:47:00  host: bmp204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wydaje mi sie że jest to zajebisty telefon po prostu musze go miec!!!

  • 0

    209. ~zwodek  2008-04-21 20:07:33  host: adpg175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od miesiaca i jest nawet spoko mp3 ladnie gra, walkman 2.0 (skorki i wizualizacje;) tylko aparat slabiutki w nocy...w dzien zdjecia ok po wgraniu sterow filmiki 30fps;) glosnik nawet dobry ale na oryginalnych sterach dzwieku slaba jakosc...ja wgralem od w880i i ogolnie jestem zadowolony tel upadl pare razy i wszystko z nim ok...bardzo szybki procesor (ok. 200MhZ) dzieki czemu menu zajebiscie szybko chodzi smsy fajnie sie pisze sluchawki dobre(chociaz gorsze niz np. te od w810i SE sie cofa???) Ogolnie polecam w skali do 10 daje 9 bo aparat slabiutki no ale to w koncu walkman

  • 0

    210. ~patti  2008-04-22 09:53:03  host: 088156110154.stk.vectranet.pl

    chce go dzisiaj sobie kupić czy dobrze robie??

  • 0

    211. ~w610i  2008-04-22 11:08:07  host: abyp187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi bateria trzyma 2 dni jak sie bawie dużo telem (mp3,bluetooth,aparat itp)a jak nic nie robie telem to 4 dni mi trzyma. A u was terz trzeszczy klapka xD ?

  • 0

    212. ~Ania  2008-04-22 14:22:04  host: w3cache1.intertele.pl

    Witam! Ja też mam taki telefonik i jestem z niego bardzo zadowolona. Pozdrówka dla wszystkich posiadaczy tego aparatu komórkowego. Buźka =*

  • 0

    213. ~olusia  2008-04-22 16:45:56  host: abay103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam pytanko czy warto kupic ten fonik bo akurat mam taka mozliwosc.. teraz mam SE k750i i jest całkiem dobry. proszę o szybką odpowiedź

  • 0

    214. ~Darek  2008-04-25 05:10:59  host: 88-199-167-3.tktelekom.pl

    Witam:) mam zamiar kupić ten telefon w mixie!napiszcie czy warto? czy może k550i?i czy jest w zestawie karta pamięci?

  • 0

    215. ~ahh.. xD  2008-04-25 18:44:53  host: bdc88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie! Mam problem do początku maja musze wybrać, albo SE W610i albo SE K800i... i nie mam pojęcia którry lepszy.. ;(

  • 0

    216. ~Marton  2008-04-25 22:09:15  host: 83.238.194.1

    hmm mam ten tel 1 dzien i tak: dzwiek z glosnika hmm slabo sluchawki podobnie wg mnie motka E398 jest lepsza muzycznie na 100% glosniejsza. no i ten dzwiek tez wcale nie jest taki ladny

  • 0

    217. ~Vaffanculo  2008-04-26 19:58:15  host: djp149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 196. W zestawie jest karta 512 MB :)

  • 0

    218. ~przemek  2008-04-27 14:08:00  host: c86-168.icpnet.pl

    czy ten telefon ma shake control?

  • 0

    219. ~SE  2008-04-28 16:32:55  host: 77-253-172-254.adsl.inetia.pl

    Telefon całkiem całkiem. Głośnik bardzo fajny, klawisze mi trochę nie odpowiadają. W sumie fajny fon.

  • -1

    220. ~Madzia  2008-04-28 17:02:11  host: c129-137.icpnet.pl

    HEJKA MAM PYTANKO JAK SIE WGRYWA MUZE NA TA KOME BO JA COS NIE MOGE ;/

  • 0

    221. ~dami_3  2008-04-28 17:59:36  host: eqh105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od paru dni,wyswietlacz dobry,zdjecia robi dobre,głosnik w miare głosny bateria 2-3 dni jak sie gra ciagle,rozmawia sms-uje!Polecam ten telefon!NIe ma problemow z windowsem,sterowniki wszystko si,a obudowa sie nie rusza jest dobrze sprasowana!Polecam!

  • 0

    222. ~  2008-04-29 14:30:04  host: bem46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam sony ericsona w200i pol roku i mam go juz dosyc, chce sobie kupic w610i ale mam troche odzucenie do soniakow . prosze o pomoc

  • 0

    223.  2008-04-29 16:29:33

    193 hwoarang : co ty gadasz ?? Człowieku chyba nie widziałeś któregoś z tych telefonów. Jedyna prawda jaką powiedziałeś to to że w610i lepiej gra . Wyświetlacze k550 oraz w610i są identyczne . Mi bateria trzyma tydzień we w610i (twój tata widocznie nie umie poprawnie ładować) . BŁAGAMWAS LUDZIE NIE PISZCIE ŻE K550i MA DUŻO LEPSZY WYŚWIETLACZ BO JAK TAK PISZECIE TO WYNIKA TO Z TEGO ŻE NIE WIDZIELIŚCIE ŻADNEGO Z TYCH TELEFONÓW ALBO PO PROSTU PRZECHWALACIE TEGO CO MACIE ŻAL... One mają identyczne wyświetlacze !!!

  • 0

    224. ~  2008-04-30 20:25:44  host: nat-91-150.trustnet.pl

    mam ten telefon i jak narazie jest fajny zdiecia robi zajefajne i glosnik tez jest zajefajny ma wszystko IrDA,Bluetooth i ma radio wedlug mnie jest zajefajny pozdro

  • 0

    225. ~Zath  2008-05-01 13:30:36  host: erj150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może ktoś powiedzieć jakie dają słuchawki w plusie do tego phona?? Z góry dzieki! Ps:Miałem doczynienia z tym telefonem jak i k550i Muzyka o niebo lepsza od k550i we wyswietlaczu nie widzialem roznicy, no ale aparat gorszy. Ale i tak ogólnie wole w610i

  • 0

    226. ~łola  2008-05-01 17:44:51  host: apn-77-112-65-152.gprs.plus.pl

    proszę doradźcie co mam wziąć SE w610i czy k550i obydwa telefony mi się podobają niby ten w610i jest lepszy wg. was ale proszę o wasze opinie nawet te najgorsze (niedługo jadę do salonu z plusa więc sprawa jest pilna:))

  • 0

    227. ~pytlus  2008-05-01 21:32:40  host: 212.160.172.70

    ile trzyma bateria??

  • 0

    228.  2008-05-01 22:36:01

    Kartę pamięci dostajesz od Sony Ericssona, Plus tutaj akurat nic nie daje. Ja mam K550i do którego wgrałem soft z W610i telefon niczym się nie różni od W610i no może obudowa ale K550i za to ma osłonę na aparat. Ogólnie fony naprawdę fajne. :)

  • 0

    229. ~Mistrzu  2008-05-02 11:24:46  host: cuq203.internetdsl.tpnet.pl

    do hwoarang , co to zznaczy k550i lepszy jak wcale tak nie jest

  • 0

    230. ~ONA :P  2008-05-03 09:43:43  host: 83-237.89-161.tel.tkb.net.pl

    Witam! Obecnie mam SE W300i i chce go wymienić na SE W610i lub SE W810. Błagam powiedzcie którego wybrać bo ja nie mam pojęcia :) Z góry dzięki za pomoc.

  • 0

    231. ~;(  2008-05-03 20:43:43  host: klient-lan1-112.netdrive.pl

    mam ten telefon ale nie dziala mi trackID :( ktos wie co mam zrobic?? prosze pomozcie bardzo mi zalezy

  • 0

    232. ~alan  2008-05-05 09:33:29  host: chello089076129176.chello.pl

    o rany! nie kupujcie tego szajsu! mam go od wczoraj i rozwalił się dziś rano!

  • 0

    233. ~Ania  2008-05-08 11:46:29  host: 213.77.117.2

    mam ten telefonik. Jets po prostu zaje*isty ! Dzięk pierwsza kalsa, fotki, jeżeli ktos umie dobrze robić, to tez są wyśmienite. daje 10/10 i gorąco polecam

  • 0

    234. ~przemek  2008-05-10 09:29:43  host: c84-78.icpnet.pl

    a jak jest z formatowaniem baterii,bo slyszlaem ze to jest jakis inny typ i ze poporostu nie formatuje jej sie...a kazde rozladowanie do 0% skraca żywotnosc baterii? jak wy to robiliscie?

  • 0

    235. ~ja  2008-05-11 20:56:42  host: aid19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od dwoch tygodni, nie narzekam, trochę się marze obszar kolo klawiszy, ale tak to jest fajnie :)

  • 0

    236. ~luiza  2008-05-12 22:17:03  host: h82-143-134-38-static.e-wro.net.pl

    mam ten telefon juz 2 miesiac,nic sie nie dzieje,jestem bardzo zadowolona,do posluchania muzy calkiem niezly,zdjecia tez niczego sobie,polecam

  • 0

    237. ~kret  2008-05-13 15:48:50  host: 213.25.189.50

    a czy w ramach przedluzenia umowy w plus-mixie ten tel bedzie tanszy niz dla nowych klientow? czy to raczej nie rzutuje ile z nimi jestem??

  • 0

    238. ~Lukasz  2008-05-15 14:10:45  host: host-86-63-149-6.pronet.lublin.pl

    mam zamiar kupic ten telefon lu k800i ktory jest lepszy doradzcie mi

  • 0

    239.  2008-05-15 17:52:04

    Na te wasze wszystkie pytania są już napisane odpowiedzi tylko wystarczy je przeczytać! Nauczcie się tej sztuki(CZYTANIA)!!! Jest tu ponad 200 wpisów sam parę dałem!!! POZRADAWIAM posiadaczy w610i!!! Jest SUPPER!!!

  • 0

    240.  2008-05-16 15:05:22

    mam telefonik od tygodnia i jest zajebisty. wiadomo że są trofne, które sie psują, ale tz przy każdym modelu może sie trafić. telefonik jest naprawde zajebisty, polecam szczególnie dziewczyna ponieważ ma dość male klawisze, ale jak dla mnie i tak smsy pisze sie bardzo latwo.

  • 0

    241. ~olenien  2008-05-16 18:07:22  host: dynamic-78-8-2-196.ssp.dialog.net.pl

    ja tez mam go sobie zamiar kupic a w plusie mnie przynajmniej kosztowalby 150zl takze biore go bez zadnego zastanowienia

  • 0

    242. ~  2008-05-18 19:18:17  host: 78-131-204-131.tktelekom.pl

    mam go od 1 dnia jest zawalisty nic sie niewiecza dzwiek zawalist aparat tez spoko fotki robi daje 10/10

  • 0

    243. ~swietyw610  2008-05-18 21:12:02  host: apn-77-114-68-117.gprs.plus.pl

    zajebisty telefonik;P posiadam takiego;p jedyna wada to to ze bateria krotko tryma;p

  • 0

    244.  2008-05-19 16:18:04

    Ktos wie cos o tym wycofywaniu go z oferty Plusa? Bo takie sie plotki widze narodzily. Nie ukrywam, ze czekam na koniec umowy i chcialbym raczej ten model kupic...

  • 0

    245. ~bóbr  2008-05-19 18:40:43  host: 87.239.0.2

    jak dla mnie super telefon, mam w nim karte 4gb i nic nie zacina. Pozdrawiam i polecam

  • 0

    246. ~boognaa  2008-05-19 20:41:08  host: aakf135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad jego kupnem.. warto? piszcie.

  • 0

    247. ~bogacz  2008-05-21 15:08:51  host: acyk21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja mama jest bogata i kupila mi ze 100 takich telefonow

  • 0

    248. ~ZA  2008-05-21 23:36:15  host: esr90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie mam telefon jak się zastanawiacie czy brać czy nie-bierzcie odrazu. Zdjęcia dobre, myzyka w ch** zajebista i wogóle telefonik za tą cenę genialny:P

  • 0

    249. ~  2008-05-22 09:50:38  host: atm.reszel.arkusnet.pl

    Mam go od wczoraj i powiem wam... JEST ZAJEBIASZCZY!!!

  • 0

    250. ~lol  2008-05-22 11:09:31  host: byd216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moj w610i ma 70mb pamięci wewnętrznej ;d

  • 0

    251. ~pek  2008-05-24 19:55:59  host: apn-77-114-6-232.gprs.plus.pl

    kupuje ten telefon w czwartek jest super zastanawiam sie tylko jakiego koloru wybrać obudowe pomarńczową czy białą? Która sie wam bardziej podoba?

  • 0

    252. ~  2008-05-24 20:15:13  host: apn-77-114-6-232.gprs.plus.pl

    czy w odtwarzaczy są wizualizacje? napiszcie pliss

  • 0

    253. ~sebcio  2008-05-26 15:35:15  host: adis208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupuje ten fonik dzisiaj szi nim bawilem i przyznaje jest fajny ale czy jest lepszy od w580i tego nie wiem pomozcie mi to ustalic!! oki ??

  • 0

    254. ~  2008-05-28 11:22:41  host: gbe90.internetdsl.tpnet.pl

    tem telefon jest ekstra. mam go od miesiąca i nie mam co do niego żadmych zastrzeżeń . jeśloi ktos chce kupić jakis telefon to niech bierze W610i

  • 0

    255. ~nita  2008-05-29 10:54:46  host: acyg169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej fon jest spoko ma karte m2 do 2GB latarka rozbudowane funkcje wolkman i jest muzyczny hehe jak ktoś wcześniej pytał, słuchawki są zajebiste telefon idealny dla osoby wymagającej polecam

  • 0

    256.  2008-05-30 17:52:06

    jaką można do SE W610i największą kartę włożyć?

  • 0

    258. ~qwert  2008-05-30 21:06:44  host: atq17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktoś jak otworzyć tylną klapkę ta od baterii bo za chiny nie chce się zdjąć;/

  • 0

    259. ~moja stara  2008-06-01 14:40:56  host: host-n1-102-91.telpol.net.pl

    cze chce kupic ten telefon w mix plusie a jak patrzyłem w danych technicznych pamięć wbudowana jest 256mb a tu mi ktoś wyjechał że 70 pare jaka jest prawda?? prosze o szybką odpowiedz PS:czy w mixie można sobie wybrać kolor czy dają ci taki jaki oni chcą??

  • 0

    260. ~pilkareczka354  2008-06-04 17:16:32  host: adlv252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam co jest lepsze tylko szczerze bo mam w810i a nie wem czy sie zaminiec na w610i ktory wybrac>?????????

  • 0

    261. ~  2008-06-04 20:38:39  host: ach37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 226, Bierz w610i, k550i nie jest muzyczny. Nie wiem jak u ciebie z uza ale u mnie to podstawa :) Polecam w610i :) Pozdro

  • 0

    262. ~Bartek  2008-06-10 19:39:35  host: acvb48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z tego co widzę to warto kupić w610i ;) Bo jadę do salonu i go napewno kupię :)

  • 0

    263. ~Zapytacz??  2008-06-11 17:59:19  host: delta.proton.net.pl

    Witam... Czy telefon posiada AUTOFOCUS ??

  • 0

    264. ~superktoś  2008-06-11 18:00:48  host: delta.proton.net.pl

    Telefonik jest superek :) Tylko czy ma autofocusa - bo nigdzie tego nie pisze ... Pozdrawiam:)

  • 0

    265. ~cxp  2008-06-11 23:22:04  host: nat1021.top.net.pl

    k800i lepszy ale w610i ładniejszy :0

  • 0

    266.  2008-06-12 19:02:22

    Telefonik super! Mam go miesiąc i szczeże moge powiedziec ze naprawde warto! Wczesniej posiadałem k550 i sprzedałem po tygodniu ponieważ przeraziła mnie muza z głosniczka,dzwiek strasznie przytłumiony! Choć na słuchawkach idealnie ale nie posiada funkcji Mega Bass, no i w610 ma super zestaw słuchawkowy! Na koniec porusze temat wyświetlacza i auto fosusa,obydwa modele posiadają te funkcje! Ci którzy piszą bzdury ze w610 nie posiada tych funkcji są w błedzie lub nie mieli tego fona w ręce!!!

  • 0

    267. ~KJ  2008-06-12 21:46:22  host: 77-253-40-8.adsl.inetia.pl

    Telefon ogólnie w porządku ale wyświetlacz to porażka jakość obrazu jako taka jest cacy ale czytelność na słońcu i czytelność zegara w uśpieniu (a w zasadzie jej brak) jest już nie cacy. Do tego grafika menu wygląda jak przeinterpolowana z jakiegoś telefonu o niższej rozdzielczości ekranu i na 99% SE poszło na łatwiznę biorąc grafikę z innego modelu i dostosowując do wyższej rozdzielczości świadczą o tym chociażby ikonki przy zmianie motywu pokazujące inny telefon. Aktualnie mam K750 i W610 i stwierdzam że czytelność wyświetlacza 750tki pomimo tej samej rozdzielczości jest ZNACZNIE lepsza. Także aparat w W610 pozostawia wiele do życzenia ale w końcu to telefon muzyczny a nie "fotograficzny" ;) Jeżeli komuś zależy na sekcji muzycznej to jest to bardzo dobry telefon wada mogą być słuchawki - ja osobiście nie lubię gumek wpychanych w uszy ale na szczęście dostajemy z telefonem kabelek z normalnym jackiem dzięki czemu możemy podłączyć dowolne standardowe słuchawki. Mikrofon i przycisk odbierania rozmowy jest zintegrowany w gniazdku więc nie tracimy przez to funkcji wykonywania połączeń przez słuchawki.

  • 0

    268. ~  2008-06-13 16:58:18  host: ip178-67.ghnet.pl

    hmm czyli pam wew jakies 70 mega ? ale w zestwie karta 512 ? a sluchawki to hpm-70 czy jakie ? w czym on gorszy czy moze lepszy od w880i ? piszcie ludzie swe opinie szczegolowo prosze, co by pomoc niezdecydowanym ;)

  • 0

    269. ~pop123  2008-06-13 17:32:50  host: ecj218.internetdsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie czy ten telefon jest fajny???

  • 0

    270. ~angelika  2008-06-13 21:57:02  host: aeea101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od kilku dni, ale czaiłam sie już jakiś czas. to tak: głos, sprawia na mnie wrażenie, bo poprzednio miałam w300i i znacznie gorzej. w zestawie jest karta 512. nie zacina się ani nic. przyciski mnie odstraszały a początku, ale już przywykłam. powoli zaczynam go wielbić. :D super jest. polecam i pozdrawiam.

  • 0

    271. ~a  2008-06-13 22:01:46  host: aeea101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ogólnie początkowo chciałam 810, ale juz sama nie wiem czym sie roznia. xD

  • 0

    272. ~nick  2008-06-14 12:29:23  host: euh47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka!!! mam zamiar kupić tego fonika. z komentarzy wynika że jest całkiem dobry. mam nadzieje że mi tez się będzie sprawował. Słyszałam kilka opinii na temat tego fonika i są całkiem dobre. Niom może bateria, ale to luz wytrzyma się :D No i dobrze że jest muzyczny, bo troszkę sie właśnie takiego telefonu naszukałam ale siuper że znalazłam. Pozdrowionka

  • 0

    273. ~Żelka  2008-06-15 12:19:33  host: bhr42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon. Polecam go wszystkim:) Jest ładny, modny, ma wiele funkcji, zdjęcia robi bardzo dobre, w zestawie jest karta pamięci. Klawisze są bardzo wygodne, sprężyste. Super telefon, serio polecam!

  • 0

    274. ~masakrra  2008-06-16 08:33:42  host: dynamic-78-8-21-161.ssp.dialog.net.pl

    czy zestawie jest jakas karta?? bo chce kuic w mixie

  • 0

    275. ~MAjster  2008-06-16 08:46:06  host: dynamic-78-8-101-171.ssp.dialog.net.pl

    Ile mozna Gb wlozyc do Se w610i...? pliska o szybka odpowiedz bo ktos tam pisal ze ma nawet 4Gb i nie wiem czy to nie blef...??? POzdrawiam

  • 0

    276. ~maciu  2008-06-16 10:49:56  host: dxa189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak ten telefon ma autofokusa

  • 0

    277. ~hitman  2008-06-17 21:10:43  host: static-209-213-112-85.stalowa.pilicka.pl

    ja wolałbym k550i

  • 0

    278. ~hitmanek  2008-06-17 21:14:54  host: static-209-213-112-85.stalowa.pilicka.pl

    jeśli nie wiecie który telefonik wybrać wejdźcie sobie na allegro i zobaczcie funkcje

  • 0

    279. ~klara  2008-06-19 23:09:12  host: 80.54.99.9

    A JA WOLE W 610 OD K550 I taki jade kupic, tylko nie wiem jaka karta pamieci jest w cenie, a jaka za dodatkowa oplata , cz moze mi wciskaja kit, ze jest dodatkowa oplata???

  • 0

    280.  2008-06-20 08:53:17

    telefon suuper! klawisze może wyglądają na niepraktyczne ale całkiem nieźle się na nich pisze ;) APARAT POSIADA AUTOFOCUS (jest napisane przy obiektywie ;P )

  • 0

    281. ~Jacob  2008-06-20 13:20:48  host: abse93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prawie taki sam jak k550i 0 rozni sie tylko obudowami. NIe warto przeplacac ;] lepiej k550i bo to jest to samo;0. Mam te 2 telefony (ja mam w610i a brat k550i) i doszedlem do wniosku ze to jest to samo a w610i jest drozszy. Ale i tak polecam, bo jest to swietny telefonik

  • 0

    282. ~adix  2008-06-21 13:29:20  host: abjv32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosze o pomoc mam do wyboru 3 foniki i nie wiem ktory z niech kupic :) se : w610i, w850i i k 550i prose o pomoc pilnie :) pozdrawiam :)

  • 0

    283. ~ziomanello  2008-06-21 16:43:25  host: duz175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od 4 miesiecy. Zalety: nie jest zbyt drogi, fajny wyglad, karta pamieci oraz duzo pamieci wbudowanej, nie ma joysticka wiec nie musisz placic za to co czesto sie w se psuje, fajne zdjecia robi i niezly zoom, dosyc odporny na porysowania, czesto mi ladowal na ziemi i wychodzil bez szwanku WADY: klapka z baterii po czestym otwieraniu bedzie wypadac(moja qmpela ma to samo), bateria trzyma troche krotko(ale mogloby byc gorzej). To byloby na tyle, jesli jeszcze cos mi sie przypomni to dopisze. Poprzedni moj telefon to sagem my501x i w610i porownywac do sagema nie mozna, To tak jakbys poloneza chcial porownac z mercedesem, choc musze przyznac ze 501x tez najgorszy nie byl, tylko mial bardzo wolne ruchy:D:D

  • 0

    284. ~gosia  2008-06-23 12:19:46  host: hlr202.internetdsl.tpnet.pl

    czy 350zł za ten fon to dużo?

  • 0

    285. ~lOl  2008-06-23 15:10:13  host: 88.220.124.206

    mam ten fon,w sumie od niedawna,ale stwierdzam że jest on odjazdowy!Miałam już se w300i,k550i...ale ten jest lepszy i ładniejszy ,jeśli go porównać z k550i to robi on zdj. takie same jakościowo, ale jest o tyle lepszy, że jest to tel. muzyczny i jakość dźwięku jest naprawdę wysoka.Jednym słowem bardzo go polecam!;D

  • 0

    286. ~anonim  2008-06-23 15:12:34  host: gts115.internetdsl.tpnet.pl

    on ma autofocusa?

  • 0

    287. ~ja  2008-06-24 19:52:24  host: 83.1.103.51

    Ludzie ile razy on ma autofocusa i po za tym mam ten fon od miesiąca i wkurza mnie w nim że na ekranie sie odciskuje każdy odcisk palca i potem bto brzydko wygląda a tak to jest zajebisty polecam bardzo polecam a 350 za ten fon to malutko on kosztuje 1100 więc sie zastanówcie pozdro

  • 0

    288. ~ziom  2008-06-24 20:11:21  host: apn-77-115-153-46.gprs.plus.pl

    tak ma autofocusa mam ją :D

  • 0

    289. ~  2008-06-25 15:43:42  host: hsm155.internetdsl.tpnet.pl

    superasny telefon i tyle

  • 0

    290. ~gpirate  2008-06-27 23:40:37  host: abmk143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie go kupiłem w plusie za 150 zeta naprawde warto jest super a ten design już całkiem zajefajny

  • 0

    291. ~blue  2008-06-28 11:21:05  host: w3cache.kos.vectranet.pl

    Mam pytanie: czy ma kamerkę do wideorozmów?

  • 0

    292. ~ziomek1234  2008-06-29 18:57:13  host: fgv226.internetdsl.tpnet.pl

    siema chce kupic ten telefon, ale niewiem czy on glosno gra???prosze o szybka odpowiedz!!!

  • 0

    293.  2008-06-30 12:59:34

    mi sie podoba chciałem go kupić ale skończyło sie na n73. ten telefon jest super.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    294. ~w610i  2008-07-01 08:56:01  host: bij10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko fonik jak narazie sie dobrze sprawuje! Polecam go w 100%!!

  • 0

    295. ~maslo  2008-07-01 14:18:50  host: adhn74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam fona od 1mc w plusie wziety softa nowego wgralem bo mial zablokowane flashmenu w plusie blokuja:( i powiem wam jest na max stuningowany flesh miga jak ktos dzwoni itp mam blokady na odczyt wiadomosci na zdjecia itp jednym slowem powiem wam za pomoca kabelka z zestawu mozna dopasowac go do indywidualnych potrzeb ale ma 1WADE klapka stylu tRZESZCzY!!!

  • 0

    296. ~Czaar  2008-07-02 20:16:09  host: proxy5.zicom.pl

    Mam ten tel i jest super

  • 0

    297. ~stzała  2008-07-02 21:05:50  host: host-89-228-84-98.olsztyn.mm.pl

    są wizualicje

  • 0

    298. ~Dragson  2008-07-03 16:36:00  host: user7.89.udn.pl

    Mam Ten telefon 2 miechy, jest zajebisty polecam :0

  • 0

    299. ~kichul  2008-07-03 20:34:25  host: ajg199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej a czen telefon ma usb bo zamierzam go kupic ale nie wiem czy ma usb

  • 0

    300. ~  2008-07-04 08:55:23  host: aev11.internetdsl.tpnet.pl

    Witam :) Kupiłam ten telefonik w ofercie plusa parę dni temu i na razie sprawuje się wzorowo ;] Zdjęcia robi dobre, muzyka niezła, klawisze jak dla mnie bardzo wygodne :) Jeśli chodzi o pamięć to wbudowanej jest 70mb a do telefonu dodawana jest jeszcze karta pamięci. Ze zdjęciem tylniej klapki nie powinno być problemu, tylko trzeba w to włożyć troszkę siły. Ogólnie polecam telefonik ;)

  • 0

    301. ~  2008-07-04 08:56:08  host: aev11.internetdsl.tpnet.pl

    Witam :) Kupiłam ten telefonik w ofercie plusa parę dni temu i na razie sprawuje się wzorowo ;] Zdjęcia robi dobre, muzyka niezła, klawisze jak dla mnie bardzo wygodne :) Jeśli chodzi o pamięć to wbudowanej jest 70mb a do telefonu dodawana jest jeszcze karta pamięci. Ze zdjęciem tylnej klapki nie powinno być problemu, tylko trzeba w to włożyć troszkę siły. Ogólnie polecam telefonik ;)

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet