Sony-Ericsson W600i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W600i Opinie o Sony-Ericsson W600i

Sony-Ericsson W600i

w sumie: 58
  • 0

    1. ~Goya  2005-08-15 21:45:06  host: cng14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja chce ten telefon !!!!!!!

  • 0

    2. ~Grabek  2005-08-17 19:17:59  host: ecv87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez chce !!

  • 0

    3. ~Gabry  2005-08-22 21:30:43  host: bmi193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja nie

  • 0

    4.  2005-09-05 18:13:46

    Chyba czułbym się dziwnie wyciągając coś takiego z kieszeni przy ludziach...

  • 0

    5. ~Lesiu  2005-09-06 16:15:37  host: caa247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez chce

  • 0

    6. ~  2005-10-01 18:16:39  host: 82.139.26.169

    ja tam wole mojego Sagema mam karte 256Mb :]choć tym fonem tez bym nie pogardzil;)

  • 0

    7. ~  2005-10-10 12:54:34  host: apn-239-137.gprsbal.plusgsm.pl

    Ten telefon jest po sport super Jak na sieć 2,75G ma wszystko czego trzeba :-) 256mb spokojnie wystarczy :) I najważniejsze nie wiem czemu tego tu nie pisze posiada on zbudowana przeglądarkę www Netfronta !!!

  • 0

    8. ~annihil  2005-11-02 16:15:19  host: nowomiejska.sieci.fonet.pl

    w600i kiszka, ale w800i miodny jest. za rok bede go może miał

  • 0

    9. ~  2005-12-25 12:10:37  host: 80.51.244.14

    w800i jest o wiele lepszy

  • 0

    10. ~  2005-12-27 13:39:05  host: 80.51.244.14

    natka widzisz

  • 0

    11. ~Natka  2005-12-27 13:42:55  host: acfz144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nom to prawda w800i jest o wiele lepszy!!!=]

  • 0

    12. ~Małgocha  2005-12-27 13:45:19  host: 80.51.244.14

    i ładniejszy

  • 0

    13. ~Natka  2005-12-27 13:47:21  host: acfz144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ładniejszy niz ten wasz w600i ja chce w800i

  • 0

    14. ~Małgocha  2005-12-27 13:48:14  host: 80.51.244.14

    w800i to król wśród telefonów=]

  • 0

    15. ~gośka  2005-12-27 13:48:56  host: 80.51.244.14

    hahaha ale brzydal

  • 0

    16. ~gargus  2006-01-11 02:31:28  host: lan15.covernet.pl

    a ja go bede mial za tydzien wlasnie mi idzie w paczce ze stanow :P

  • 0

    17. ~Pati  2006-01-17 22:22:28  host: pool-151-205-112-143.ny325.east.verizon.net

    Ja mieszkam w New York, kupilam go bo mi sie podobal, mam go od miesiaca, ale nie uwazam zeby to byla jakas rewelacja.

  • 0

    18. ~kolo  2006-03-24 14:50:28  host: 82.160.76.163

    a ile takie cudo kosztuje

  • 0

    19.  2006-03-28 12:07:09

    ciekaw jestem czy juz jest dostepny w Polsce ??? W Unii w ogóle jest - T I M Italy za 150€ .

  • 0

    20. ~gargus  2006-04-04 11:22:39  host: lan15.covernet.pl

    w stanach dwa miesiace temu 500$

  • 0

    21. ~are  2006-04-22 14:30:44  host: atd211.internetdsl.tpnet.pl

    jak myslicie kupic ten fon czy nokie 6280,ten jest tanszy i ma fajny wyglad ale nokia ma lepsze funkcje i tez jest niczego sobie.mam nadzieje ze mi pomozecie w wyboze.z gory dzieki:)

  • 0

    22. ~Tom  2006-05-24 17:29:39  host: 14-pra-6.acn.waw.pl

    @are
    Nie zastanwaiaj sie bierz Nokie.

  • 0

    23. ~Kot  2006-05-24 22:23:06  host: axw193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to wy jestescie brzydale, to jest telefon dla osob ktore sie nie boja tego, ze sie wyroznia. a ten fon jest super! szkoda tylko ze nie ma kart pamieci. tak to boski. ekstra wyglad, fajne mozliwosci uzywania i w koncu ten rzadko spotykany typ obudowy! a nie ma jak go porownywac do w800i, bo w550i a w800i ma innych odbiorcow. w800i to chyba fon dla kogos od np. k700i. a w550i mozna okrelslic jako nastepce Nokii 3300, ktora rowniez wyrozniala sie z innych i byla glownie muzycznym telefonem. gdyby tylko nie ta jego dosc wysoka cena i brak wejscia na karty pamieci... ale tak o to jest wyjebisty!

  • 0

    24. ~anek  2006-06-15 12:49:20  host: net247.3vnet.pl

    Ej ludzie, o gustach sie nie dyskutuje...chyba ,a,a was nie nauczyła :P. Ja miałam w800 i zamieniłam na w600i i jestem zadowolona.Dla mnie bajka :)

  • 0

    25. ~wlodek  2006-07-02 09:13:01  host: eox228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jedyny z seri WOLKMAN z 2 wbudowanymi glosnikami!!! ten telefon to jest cudenko...brakuje mu tylko 2mpx aparatu!!! nie ma sobie rownych

  • 0

    26. ~Serek  2006-10-25 14:54:09  host: 82.160.130.103

    Moim zdaniem najlepszy jest sony ericsson w900i :)

  • 0

    27. ~QlejoSS  2006-12-10 11:38:02  host: abcy13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupilem sobie W600i za 8 stów i jestem zadowolony, super słuchaweczki są do niego jest good

  • 0

    28. ~ola  2007-01-01 04:32:08  host: eus251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny ja mialam go dobrze muza gra ale szybko sie psuje!ale tak szczeze jest typowo meski a dziewczecy jest npW300i

  • 0

    29. ~DERTY  2007-01-01 14:05:27  host: axw156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIEMA co porownywac w600i jest dobry i bardzo podobny do w550i.W550i jest o WIELE WIELE WIELE lepszy

  • 0

    30. ~msg  2007-01-15 17:20:19  host: bsd102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tam wole w810i

  • 0

    31. ~domelo  2007-01-18 15:12:36  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    wsrod se najlepszy to wedlug mnie w810 i to jest sprzet a nie w 800 bo jest brzydszy

  • 0

    32. ~domelo  2007-01-18 15:18:14  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    are nie zastanawiaj sie tylko bierz sony ericssona on sie nie rozpadnie a nokia pwenie po kilku miesiocach ehehe odradzam kupna nokii bedziesz zalowal ale ja tak i tak nie wybral bym ani nokii ani w 600 i tylko samsunga d500 to jest fonik

  • 0

    33.  2007-01-25 17:18:50

    Od czego sie rozni w550i od w600i??

  • 0

    34. ~Łukasz  2007-01-26 15:29:40  host: cxk218.internetdsl.tpnet.pl

    siema mam taki problem mam na oku 3 telefony Nokie 5300, SE w600i i w550i który jest najlepszy??Pomóżcie nie miałem jeszcze żadnego z nich a bym chciał coś o nich wiedzieć.Dzięki

  • 0

    35. ~mat's  2007-02-06 21:31:52  host: acpu27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    obecnie mam k300i ale bede miał w600i ale powiedzcie mi czy on ma dzojstik(nie wiem jak to sie piosze)

  • 0

    36. ~tomekkk87  2007-02-23 13:14:48  host: axb142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uważam że to bardzo dobry telefon ,mały ,bardzo funkcjonalny ,używam go od około pół roku i jeszcze nie miałem z nim żadnych problemów ,Bardfzo solidnie wykonany i jest naprawdę wytrzymały już pare raz upadł mi tak konkretnie na ziemie i nic nawet rysy ,wszystko działa git !! POLECAM !!!!

  • 0

    37. ~tomaszmotosuper  2007-03-16 16:49:48  host: acdq55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w600i lipa wszyskie lampa słabo

  • 0

    38. ~pepikaka jest cena  2007-04-20 22:50:13  host: public-gprs49097.centertel.pl

    a j

  • 0

    39. ~ziomek  2007-06-02 23:04:32  host: ahb27.internetdsl.tpnet.pl

    mam W550i i kupilem se obudowe ognistal, glosniczki 70s, specjalna pamiec 2GB podczepia sie tak jak ladowarke i jest full wypas :P

  • 0

    40. ~abiquero-gg: 3006804  2007-08-09 20:10:06  host: 89.174.60.74

    P.S. Waham się też między SE S600i oraz nad K600i i innymi, mówcie, który najlepszy do 200 €

  • 0

    41. ~patrycja  2007-08-26 19:42:16  host: gjp178.internetdsl.tpnet.pl

    uwązam że to jest bardzo dobry model.Planuje sobie takiedo kupic i mam nadzieje iż będie doskonały

  • 0

    42. ~pikotrdgd  2007-12-09 09:51:41  host: 212.182.124.189

    ten telefon jedt najlepszy i najgłośniejsz y

  • 0

    43.  2007-12-22 23:39:27

    jaka jest zasadnicza róznica miedzy W550i a w600i?

  • 0

    44. ~tomek  2008-01-23 20:16:39  host: aij35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon i jego pojemność baterii to 900 mHz

  • 0

    45. ~Damian  2008-02-19 19:34:15  host: nat-01-036.rtk.net.pl

    Wy ludzie jestescie nienormalni W800i to kicha wiecie ze ten se ma 2głosniki stereo i niema glosniejszego fabrycznego telegonu niz ten ten ma nawet dzwiek przeszczenny niewidze lepszego telefonu z seri W to przeciez Walkman on powinien bardzo głosno grac a ten bardzo i to zaglosno gra zastanówcie sie co piszecie zanim cos napiszecie ludzie

  • 0

    46. ~osa142  2008-04-22 22:27:00  host: 89.191.147.13

    e1000 ... to jest najgłosniejszy telefon ;)

  • 0

    47. ~MoniS  2008-06-29 15:17:20  host: aai202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mnie osobiscie podoba mi sie ten tel i to bardzo :)

  • 0

    48. ~ania  2008-06-30 00:25:18  host: dynamic-78-8-52-206.ssp.dialog.net.pl

    Ile naprawdę pixeli ma aparat tego telefonu? na telefonie mam 2 Mpix.

  • 0

    49. ~Pati  2008-07-07 15:38:16  host: igt74.internetdsl.tpnet.pl

    co wam jest motorola e1000 to brzydki telefon tak samo jak sony ericsson w800i osobiście podoba mi sie ten telefon w600i nie mam go jeszcze ale zamierzam kupić

  • 0

    50. ~ktosniewaznekto  2008-07-07 15:40:13  host: igt74.internetdsl.tpnet.pl

    Ile kosztuje taki telefonik bo zamierzam go kupić i sie zastanawiam czy zostawić ten co teraz mam ( choć mam padło) czy kupić sobie ten ale nie wiem ile on kosztuje czy ktoś mi powie?

  • 0

    51. ~adi  2008-08-09 19:36:59  host: elg58.internetdsl.tpnet.pl

    najlepszy telefon SE w610i innego niechce miec

  • 0

    52. ~rafal  2008-08-26 11:37:10  host: dynamic-78-8-6-171.ssp.dialog.net.pl

    ja mam w550 nie nazekam telefon kombajn to jest to samo co w600 lecz te telefony maja 3 wady a mianowicie 1:po jakims czasie siada blutu i łapie raz na jakis czas ale kabel w zupełnosci wystarcza 2:kuzyn ma ten sam telefon i mu tez wylecialy srubki z zawiasow i rozdzielil sie na 2 koszt naprawy 20 zł 3:jak sie wytra gumki telefon rozsuwa sie w kieszenie. ale telefon kombajn nei nazekam chociaz te blutu

  • 0

    53. ~klaudia  2008-10-07 15:45:57  host: ewn138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon posiada slot kart pamieci??

  • 0

    54. ~Realistyczna  2008-11-17 13:54:47  host: ehn33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zgadzam się z Pati: ~Pati 2008-07-07 15:38 igt74.internetdsl.tpnet.pl co wam jest motorola e1000 to brzydki telefon tak samo jak sony ericsson w800i osobiście podoba mi sie ten telefon w600i nie mam go jeszcze ale zamierzam kupić. W800i to padło nie z tej ziemi a ten jest też spox ale mi bardziej podoba się SE W850i kwestia gustu.

  • 0

    55. ~rs  2008-12-30 20:17:13  host: 093105035049.swk.vectranet.pl

    ale ten wasz cała motka e1000 to jest motorola, a dla mnie motorola sie kojarzy z zawodnością i wogóle bluetooth do bani, ja sie dołaczam do pytania czym sie róźni w550i od w600i

  • 0

    56. ~Aco cie to  2009-03-09 14:47:41  host: aedc252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja osobiście nie mam tego telefonu ale mam zamiar nabyć z wyglądu jest super wydaje sie też super dużo muzy sie miesci i jest gitez majonez

  • 0

    57. ~d  2009-03-20 16:21:14  host: system858917593.mtvk.pl

    Tandetnie wygląda ze szok! Jeden z najszpetniejszych SE z serii walkman! ;P

  • 0

    58. ~hmmm  2009-08-28 19:30:52  host: s4-d7.ust.tke.pl

    Który lepszy telefonik Nokia E61i czy SE w600??

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-154-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet