Sony-Ericsson W595s - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W595s Opinie o Sony-Ericsson W595s

Sony-Ericsson W595s

w sumie: 133
  • 0

    2. ~gadu_tlen22  2008-11-21 20:04:49  host: inet20909nh-3.eranet.pl

    funkcje ma indentyczne jak w595 tylko design inny.... mi bardziej podoba sie w595 od w595s ale kwestia gustu ;)

  • 0

    3. ~bill  2008-11-21 21:00:31  host: 116-119.echostar.pl

    i nadal 256 tys kolorow żenada !!!!

  • 0

    4. ~  2008-11-21 21:02:17  host: pi1-210.blast.pl

    z ORANGE MENU - TRAGEDIA OPRÓCZ TEGO NAWET NIE NAJGORZEJ 3,2 Mpix PEWNIE DA RADĘ

  • 0

    5.  2008-11-21 21:57:35

    dwa kluczowe mikroprzyciski do odbierania i kończenia wydają się być zbyt "mikro". Ciekawe co praktyka pokarze

  • 0

    6. ~Pzdr0  2008-11-23 21:13:15  host: 78.152.212.31

    Typowy SE, wygląd już znany, funkcje średnio multimedialne, natiomast intryguje mnie czy te dwa zdjęcia owego telefonu nie przedstawiają produktu "orange menu"?

  • 0

    8. ~sarkozi  2008-11-24 20:53:55  host: 194.181.130.246

    co by nie mowic- ładny telefon, ale brak mi w nim systemu operacyjnego, to największa wada większości se, ponieważ design jest przedni

  • 0

    9. ~kra  2008-11-25 11:33:12  host: 77-253-111-241.adsl.inetia.pl

    zazdrościcie tego tel bo ie ma o w innych sieciach ja go bende miał i się ciesze ze jest tylko w orange bo mało osub bedzie go miało

  • 0

    10. ~idea  2008-11-25 19:50:45  host: acda105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niejakiemu ,,bill,,polecam samsunga sgh l870 z 16mln ,,kolorów,,kup,stać cie na to ,może wtedy poznasz znaczenie wyrazu ,,żenada,, i wartość 16mln.koniecznie kup i po tygodniu opisz wrażenia(jeżeli wytrzymasz tydzień)

  • 0

    11. ~mvt  2008-11-27 14:48:11  host: gup140.internetdsl.tpnet.pl

    Na zdjęciu już ma orańdżowski tulbar więc to może telefon tylko dla nich.

  • 0

    12. ~marta  2008-12-01 21:53:05  host: dynamic-78-8-2-2.ssp.dialog.net.pl

    mam nadzieje z jusz szyboko przyjdzie do polski czekam na niego ale go już napewno kupię tylko szkoda że niema on funkcji fitness czyli inaczej zeanen krokomierz

  • 0

    13. ~homer s.  2008-12-11 19:12:23  host: byh242.internetdsl.tpnet.pl

    a może mi ktoś powiedzec czy ten telefonik posiada lampę błyskową lub flesha. bo na str. producenta w opcjach tel jest flesh ale na kazdej inne stronie pisza ze nie ma wiec jak to jest naprawde ;/

  • 0

    14. ~  2008-12-28 22:25:46  host: nat-prim-204-29.globalconnect.pl

    za malo kolorow!!!!!!!!!!!!!!!1

  • 0

    15. ~madziak8809  2009-01-03 17:02:21  host: aazl73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do homer s. telefon nie posiada lampy, ani flesha,

  • 0

    16. ~dwe  2009-01-05 16:50:30  host: 80.51.196.2

    Żenada łatwiej włączyć mp3 niż odebrać rozmowę Telefon wygląda jak 70% SE. Soniak jak zwykle bardziej inwestuje w to żeby muzyki słuchać niż inne bardziej potrzebne rzeczy (patrz WIFI Pda) a cena będzie porównywalna z porządnym modelem Nokii. No ale cóż niektórzy wolą wozić się po mieście puszczając sobie mp3 na głośniku żeby każdy słyszał a jeszcze z SE to w ogóle lans.

  • 0

    17. ~kwistas  2009-01-05 21:24:25  host: w3cache.wignet.pl

    ~idea naprawdę MEGA RÓŻNICA???? LOOOOOOOOOL. Chyba nigdy nie widziałeś 256 tys. kolorów i 16 mln tak naprawdę różnicy w ogóle nie widać. Tak samo jak 3,2 mpix a 2,0 mpix nie ma różnicy dużej lepiej zdjęcia nie wychodzą. Po prostu chwyt marketingowy, a ty jesteś właśnie jego przykładem.

  • 0

    18. ~  2009-01-05 23:27:38  host: aji179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakie ma ikony menu? Takie jak kazdy sony czy ikony orange?? bialo pomarańczowe?? :>

  • 0

    19. ~kamil  2009-01-19 17:40:43  host: uy2.internetdsl.tpnet.pl

    Od dawna podabal mi sie w 595 czy ktos moze powiedziecz czym ten sie rozni oprocz designu i mniejszej ilosci dostepnbych kolorow ???

  • 0

    20. ~ja  2009-01-30 10:37:15  host: dnw53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej mozna przewijac mp3 w otwarzaczu bo na stronie se nie moglem

  • 0

    21. ~Świrgoł  2009-02-01 17:48:51  host: adbt139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lepszy k800 ciekawe w jakiej rozdzielcości nagrywa filmy?

  • 0

    22.  2009-02-10 16:26:03

    bill jezeli tak marzysz o tych 16 mln kolorach to kup sobie nokie jakąkolwiek i jakikolwiek model SE z 256 tys kolorów . Róznice w wyświetlaczach może zobaczysz ale bardzo znikome ale za to bateria w SE bedzie wytrzymywać 5 razy dłużej niz w nokii!!!!!!!!!!!!

  • 0

    23. ~  2009-02-14 09:24:41  host: uy2.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik zajebisty mam go od tygodnia :) Aparat robi ładne zdjecia:0 system shake control tezs fajnie dziala :) To 18 tak ma ikony biało pomarańczowe gdyz ma soft orange bo jesty tylko w orange :) oraz panel orange ktory mozna wylaczyc :) Ogolnie telefon zajefajny polecam :)

  • 0

    24. ~  2009-02-24 11:52:46  host: uy2.internetdsl.tpnet.pl

    Nokie sa kitowe SE żadzi :P A co do tego fona jest naprawde Wypaśny :P lekko zamula po wrzuceniu multimedi z kompa ale wypas aparat robi super foty :Ppolecam

  • 0

    25. ~ja27  2009-03-18 10:54:49  host: bhx214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam go od grudnia i powiem szczerze telefonik całkiem całkiem bateria trzyma ok 5dni przy średnim użytkowaniu nie zawiesza się całkiem dobrze odtwarza muzykę natomiast jego minusem jest jakość zdjęć- mógłby robić lepsze, wygląd niestety też nie powala ale to kwestia gustu i obudowa na rogach się wyciera. ale mimo to polecam

  • 0

    26. ~ziomus  2009-03-19 20:28:51  host: ip2b-obr.gl.digi.pl

    Czy menu orange? oczywiscie ze tak bo to telefon stwozony specjalnie dla orange i mozna go dostac tylko w orange albo na allegro.

  • 0

    27. ~ipatk  2009-04-03 13:32:30  host: 87-205-158-144.adsl.inetia.pl

    ja mam go od jakichś trzech miesięcy. pasek orange można schować. nie ma flash'a, co chwilami przeszkadza ale da się przeżyć. małe przyciski słuchawek nie są problemem ale faktycznie przycisk walkman jest zbyt delikatny i w złym miejscu, łatwo przypadkiem go nacisnąć. zwykły, funkcjonalny SE. nie jakaś zabawka a porządny telefon. polecam.

  • 0

    28. ~SYNTIA  2009-04-21 12:19:31  host: env218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM PYTANKO,CZY W TYM TELEFONIE GDY PISZE SIE SMSY PRZEZ SLOWNIK T9 TO CZY SA POLSKIE ZNAKI ??

  • 0

    29. ~sIDo  2009-04-24 15:45:03  host: dya185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik super. Głośniki bardzo dobrze grają. Fakt zdjęcia nie są najlepsze, ale ja tam bardziej słucham muzyki. A orange manu można wyłączyć bez problemu

  • 0

    30. ~msc  2009-05-03 21:43:47  host: host-81-190-3-37.gdynia.mm.pl

    rewelacja,polecam dla wszystkich milosnikow SE,jedyna wada to brak stabilizacji obrazu czy jak to tam sie nazywa,bardziej dynamiczne zdjecia moga wyjsc rozmazane,ale ogolnie 5+

  • 0

    31. ~mikiwierzba  2009-05-05 18:55:11  host: atd151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej jak w tym se włączyć radio bo jie mogę go nigdzie znaleźć

  • 0

    32. ~niunia  2009-05-06 08:15:17  host: acxv2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, mam pytanko czy ten model posiada odbieranie rozmowy oraz kończenie poprzez rozsuwanie i zasuwanie klapki ??

  • 0

    33. ~sysunia1  2009-05-06 15:10:09  host: apn-77-114-49-76.dynamic.gprs.plus.pl

    Tak,ja mam tak ustawione od nowości.

  • 0

    34. ~kolos 791  2009-05-06 15:21:22  host: apn-77-114-49-76.dynamic.gprs.plus.pl

    Ten telfon jest moim naj naj naj lepszym telefonem jaki miałem.BARDZO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    35. ~~mistrzunio  2009-05-08 12:34:40  host: aebc130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najlepsza koma na świecie, mam ją i jestem bardzo zadowolony !!!

  • 0

    36. ~doniek  2009-05-09 22:15:49  host: dib159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można w nim zmieniać motywy??

  • 0

    37. ~MadziaKociara  2009-05-13 17:07:01  host: host-89-229-141-88.chelm.mm.pl

    do niuni: Tak posiada i jest to bardzo przydatne ;) A co przycisków odbierania i odrzucania: to że są małe wcale nie przeszkadza, bo przecież możesz odbierać rozsuwając.

  • 0

    38. ~  2009-05-16 13:18:56  host: uy2.internetdsl.tpnet.pl

    tak posiada :) rozsuwaz i gadasz :)telefon super wypas :P co do aparatu nie nasrzekam szkoda tylko ze bez autofokusa ... al telefon super Prawdziwy fun sony ericssona doceni ten model bez zawachania tak jak ja :P

  • 0

    39. ~  2009-05-16 13:20:09  host: uy2.internetdsl.tpnet.pl

    oczywiscie ze doceni super fon orginalny design uzywam go juz ok 2 miechy wypas .... a wy ludzie co znacie dwa modele se na krzyz nie wypowiadajcie sie ze fon zly i wogole nic nie wiecie o se a glupoty gadacie ,,,,,

  • 0

    40.  2009-06-05 18:56:53

    Fajna koma. Ogólnie jestem zadowolona, tylko bateria trafiła mi się jakaś taka. Trzyma 2 dni bez słuchania muzy.

  • 0

    41. ~  2009-06-09 11:43:19  host: apn-95-40-114-105.dynamic.gprs.plus.pl

    Czy ten tel moze miec aplikacje gadu-gadu??

  • 0

    42. ~Martini  2009-06-16 18:24:12  host: apg111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon robi wrażenie ale największe na żywo, o wiele lepiej wygląda niż na zdjęciach. i jeszcze ta obudowa granatowa wokoł wyswietlacza z polyskujacymi w sloncu drobinkami (cudo, chociaz bez slonca tego sie nie zauwazy:)

  • 0

    43. ~Miki  2009-06-18 15:47:30  host: aepn39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest super! Tylko bateria trzyma mi 2 dni. Jak ustawić w nim aby można było odbierać i kończyć rozmowy za pomocą rozsuwania (nie wiem jak to po polsku napisać;P)?

  • 0

    44. ~kinia  2009-06-25 20:43:57  host: public-gprs132789.centertel.pl

    moim zdaniem ten telefon jest super ale bardziej jest dla kobiet:)

  • 0

    45. ~  2009-06-27 12:10:32  host: staticline40884.toya.net.pl

    Czy można z tego telefonu zdjąć simlocka??

  • 0

    46. ~  2009-06-28 15:09:51  host: adqn183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niezłe gówno :)

  • 0

    47. ~P.Y.T.  2009-07-03 20:54:13  host: aekm141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej a mam pytanie czy ten telefon posiada Walk mate? słyszłam że nie ale na stronie producenta jest napisane że tak, ponadto napisali że nie ma kalkulatora w co nie wierze :P

  • 0

    49. ~bodzio  2009-07-10 08:40:36  host: bmc.elb.pl

    bardzo fajny telefon. Jest jednak jeden problem - nie można zmienic dzwieku alarmu kalendarza. Może ktoś z was zna jakiś sposób.

  • 0

    50. ~KCR~  2009-07-10 16:11:21  host: 77-253-85-210.adsl.inetia.pl

    Telefonik mam od 3 tygodni. Wygląd naprawdę fajny. Telefonik dobrze leży w dłoni, nie ślizga się ponieważ tylna klapa jest z tworzywa, które przypomina trochę gumę. Przyciski chodzą dobrze, nawet te małe wydają się być niewygodne ja na szczęście nigdy nie miałem problemu z wciśnięciem przypadkowo. Co do funkcji telefonu: telefon posiada praktycznie wszystko. Bardzo dobrze odtwarza muzykę zarówno z głośniczka jak i słuchawek. Bateria trzyma nawet 6 dni o ile się nim nie bawimy. Przy zabawie ok 2-3 dni. Telefonik nie jest dla maniaków multimediów ale dla tych, dla których muzyka jest ważna i chcą mieć przyzwoity telefonik, którym również można się pobawić.

  • 0

    51. ~Piotrek  2009-07-19 09:47:27  host: 195.116.175.253

    Witam, mam pewien problem, bo na stronie SE jest napisane, że ten telefon ma krokomierz. U mnie go nie ma... Nie wiecie może dlaczego tak jest?? Pozdro. :)

  • 0

    52. ~nusia  2009-07-24 15:38:34  host: 83.1.140.246

    a nie pekaja moze klawisze mam w580 i i juz 3 razy wymienialam klawisze i mysle juz nad zmiana tego trupa;/;/

  • 0

    53. ~  2009-07-27 15:33:09  host: byu162.internetdsl.tpnet.pl

    Miki w ustawieniach:)

  • 0

    54. ~  2009-07-28 13:13:55  host: staticline18390.toya.net.pl

    mam go dopiero 2 miesiace i juz poszla tasiemka od wyswietlacza ;] a mial byc taki ladny xd

  • 0

    55. ~zorro  2009-07-31 20:48:48  host: public11841.xdsl.centertel.pl

    Witajccie polecam telefo n ponieważ ma wzmacniane głośniki i jest poprostu zaje fajny

  • 0

    56. ~kto.s  2009-08-01 21:59:33  host: 93-181-190-1.as.kn.pl

    a kto jest w stanie rozpoznac czy telefon ma 256 tys kol czy 16 milionów dla mnie to bezsens monotwac takie wyswietlacze bo nikt nigdy tego nie wykorzysta tak jak ktos powiedzial to chwyt dla ludzi co chcą sie zajarac czyms normalny czlowiek kupi telefon do dzwonienia a nie do podniecania sie iloscia kolorow na wyswietlaczu mam od dzis tego sonego i mnie on tam w z upelnosci wystarcza kolorystycznie muzycznie i pod wzgledem funkcjonalnosci pozdro dla ludzi co kupuja fona dla szpanu i zajawki przed kolegami

  • 0

    57. ~```  2009-08-05 19:45:00  host: aeks172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest do dupy!!!! posiadam taki tel... i nie polecam go nie ma lampy blyskowej i itd. i niewiadomo jak wlaczyc kamere z przodu zebym widzial rozmowce i rozmowca mnie!!!

  • 0

    58. ~  2009-08-10 13:51:18  host: syriusz.czajen.pl

    ja mam w595 i zadowolony jestem a z tego w595 nie ma go kumpel i te mikro przyciski som zbyt male

  • 0

    59. ~BOSSSKI  2009-08-10 20:35:03  host: bms5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    OPŁACA SIĘ GO KŁUPIĆ ? PODSTAWOWA WADA NIE MA LAMPY . . . ŚCIERA SIĘ OBUDOWA ! I PRZY DUŻEJ ILOŚCI MUZY SIE ZAMULA . . .APARAT ŻENADA . . A BATERJA BEZ KOMENTARZA

  • 0

    60. ~coraline  2009-08-11 11:33:22  host: siec.realestate.net.pl

    czy w tym telefonie pękają klawisze?

  • 0

    61. ~vienio  2009-08-14 19:59:28  host: 62.152.147.219.dsl.dynamic.eranet.pl

    czy ktoś wie jak włączyć przednią kamerę i czy ona tam jest na pewno?

  • 0

    62. ~zoe  2009-08-17 22:48:22  host: aaws68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przedniej kamery nie ma, to jest czujnik światła. myślę nad kupnem tego telefonu, ale jedno mnie zastanawia - wygodnie pisze się smsy na tych klawiszach? czy po rozsunięciu telefon wygodnie leży w dłoni? i jak jest z wibracjami, czuć je gdy telefon mamy w kieszeni? proszę o odpowiedz :)

  • 0

    63. ~KUba  2009-08-23 23:33:10  host: host-81-190-167-126.gorzow.mm.pl

    telefon bardzo dobry sms pisze sie bez problem co do wibracji nie sa najgorsze:P i tez dobrze lezy w dłoni wygodna i prosta obsług mam pytanie do posiadaczy czy u was tez lekko rusza sie ta czes rozsuwana ??

  • 0

    64. ~xxx  2009-08-25 20:46:10  host: ip-81-210-21-121.netia.com.pl

    Czy na tym telefonie można zainstalować gg??

  • 0

    65. ~SSSSS  2009-08-31 10:38:14  host: abfe169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałabym się dowiedzieć czy menu w tym telefonie ma wygląd taki jak w W595. Chodzi mi o tzw. efekt farby. Tu widać o co mi chodzi; http://www.youtube.com/watch?v=D7t8wgry7Xk

  • 0

    66. ~poczta  2009-09-09 09:06:50  host: ip-62-69-216-222.globalconnect.pl

    Fajny telefon. Buraki to nawet na N97 będą słuchać muzy z głośnika w autobusie... tss

  • 0

    67. ~.  2009-09-17 21:24:30  host: sub251-37.elpos.net

    0a0 ten telefon i git. nic się nie psuje i w ogóle. jest dosyć praktyczny i ładny. dobrze słychać muzykę z odtwarzacza. dobre zdjęcia robi. łatwo się pisze, polecam.

  • 0

    68. ~marynarz  2009-09-18 14:43:43  host: aelu62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten model ma funkcje trackID ?

  • 0

    69. ~  2009-10-05 20:37:40  host: inet20909nq-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Siemka :) Zastanawiam się nad wyborem tego telefonu, rezygnuje z ery i przechodzę do orange :) Z komentarzy, ocen telefon mi się podoba. Wizualnie również. Tak samo z opcji :) Mam pytanie : -Ekran łatwo się rysuje? (dużo biegam i w kieszeni dość często może się ocierać); -Pisanie smsów z opcją T9 ma polskie znaki i jest przyjemne w obsłudze (bez "przyzwyczajenia" wybiera odpowiednie wyrazy??) -Czy może polecacie jakiś inny telefon na abonament w orange? ^^

  • 0

    70. ~MAX  2009-10-07 22:16:45  host: aemv150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sprzedam taki telefon w stanie idealnym.Cena 300pln

  • 0

    71. ~xx  2009-10-28 22:35:45  host: acaf83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go 3 miechy i jest super ! Polecam kupić folię na wyświetlacz bo się rysuje , muza super gra , zdjęcia też takie sobie ogólnie polecam . Bateria trzyma 5 dni

  • 0

    72. ~bejba  2009-10-31 09:53:25  host: 79.175.241.223

    mam telefon od miesiąca i powoli jestem nie zadowolona . OD samego poczatku lata mi wyswietlacz (jak sie go dotknie gdy jest zamkniety obija sie o druga czesc telefonu). Jest to troche denerwujace.. Nie wiem co mam z tym zrobic ; /

  • 0

    73. ~wnerw!!  2009-11-07 21:47:10  host: 088156014096.olsztyn.vectranet.pl

    Dupa, kupiłem telefon bo ma technologię 3G, a jak nawiązuję videorozmowę to muszę używać lusterka, żeby widziała mnie osoba dzwoniąca. BEZNADZIEJA!!! telefon w 3G, a brak przedniej kamery!!! jakiś czujnik!! i na co to komu!!!??? Reszta nie jest taka zła. Bateria trzyma całkiem nieźle. Miałem w 580i i nie wiem po co go zmieniłem. Prayktycznie bez różnic!

  • 0

    74. ~posiadacz  2009-11-11 00:28:27  host: 81-219-152-223.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon od Czerwca bieżącego roku. Telefonik przyjemny w użytku. Dobrze odtwarza muzykę, ładnie wygląda, tył obudowy przypomina plastik pokryty gumą dzięki czemu się nie rysuje. Posiada fajną aplikację Music Mate, którą docenią muzycy. Shake Control również daje radę ale jest to raczej bajer. Wyświetlacz ładny, wszystko ślicznie widać. Panel orange można wyłączyć. Telefonik troszkę muli ale ogólnie jest ok. Jeśli szukasz kombajnu multimedialnego to ten telefon nie jest dla ciebie, natomiast jak szukasz oryginalnego telefoniku, na którym dobrze się słucha muzyki, dzwoni i pisze smsy to jest to idealna propozycja dla ciebie. Jestem zadowolony z tego telefonu. Pozdrawiam.

  • 0

    75. ~  2009-11-15 22:25:49  host: 50-dzi-33.acn.waw.pl

    Według mnie nieporozumieniem jest to co Orange daje jako oprogramowanie. Pierwsza ikona w menu to jakies propozycje Orange plikow do kupienia. A nie ma aplikacji np. Walkmate, w która podobno telefon powinien byc wyposazony fabrycznie. Podobnie na stronie Sony Ericsson podane jest, ze w telefonie mamy gre Guitar Hero. Ale od Orange nie mamy tej gry, ani zadnej innej gry, tylko demka (pozwalaja na chyba mniej niz 5 minut grania). Co gorsza - nie da sie tych badziewnych demek usunac normalnie, sa poblokowane. Nie podoba mi sie tez, ze zasuniecie klapki blokuje telefon jedynie na ekranie glownym i oknie walkmana. Jezeli zsuniemy telefon np. w trybie menu albo chociaz majac otwarta ksiazke kontaktow to telefon nie zablokuje sie. Uzywalem slide Samsunga, ktory blokowal sie zawsze po zasunieciu i duzo bardziej mi to odpowiadalo, bylo to intuicyjne. W ogole menu i klawisze oceniam gorzej niz chocby w SE K550i, ktory wczesniej mialem, np. teraz szybkie wybieranie to nie jedno nacisniecie klawisza, ale 3. Sterowanie walmanem za pomoca ruchu mozna uzywac jedynie w celu rozbawienia kolegow. Nie mowiac o wideokonferencji z kamera pokazujaca to, co przed nami, zamiast naszej twarzy.

  • 0

    76. ~Niezadowolony  2009-11-16 12:49:50  host: 195.245.213.9

    Nie ma podtrzymywania, za każdym razem po wyjęciu baterii muszę ustawiać godzinę. Kiedy wgrywałem na telefon muzykę, "siadła" karta pamięci, straciłem wszystkie dane, nie wiem jeszcze, co się stało, ale mam serdecznie dosyć tego telefonu.

  • 0

    77. ~PEDRO  2009-11-16 20:53:05  host: acbw4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    estetyczny wygląd, praktyczny w użytku, jednak to co sprawia rozkosz to mega bass.do minusów należy brak drugiej kamery. osobiście lubię gadżety więc telefon nie powalił mnie, jednak po przemyśleniu uznaję, że godny uwagii4+

  • 0

    78. ~26662  2009-11-19 14:47:33  host: user-89-108-234-96.mobile.playmobile.pl

    telefon mam od 24h i jest ok ....szkoda tylko ze ORANGE wrypało swój soft i ikony są chałowe....ale poza tym ok,zobaczymy czy wytrzyma 2 lata XD

  • 0

    79. ~gagatek21  2009-11-24 13:50:53  host: 093105020032.skarzysko.vectranet.pl

    hej! w moim w595s jak pisze sms to tlo mi tak dziwnie drzy:) czy wy tez macie takie cos? tak jakby zmieniala sie jasnosc:/

  • 0

    80. ~kasia26  2009-11-25 12:03:31  host: 188.33.49.131

    mam ten tel od tygodnia i jest super,niestety nie mozna w nim zainstalowac gg...niedostepne na ten model nie wiem czemu..?? poza tym ok.gra głosno.Lipa jest tylko z menu...niestety narazie tel dostepny tylko w sieci orange i ich soft zmienił ikony na szaro-pomarańczowe,telefon nie ma oryginalnego softu sony ericssona niestety.Ogólnie telefon ok,polecam:)

  • 0

    82. ~demo  2009-11-28 19:39:50  host: acrq74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka w wrzesniu zakupielm Lg kp 500 cookie i po 1 dniu mi sie znudzil i jest do dup . dzis kupilem se w595s i jak narazie jest swietny bateria dlugo trzyma itp polecam SE

  • 0

    83. ~znawca  2009-12-02 17:29:31  host: acly148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do zoe przednia kamera jest. widać ze sie nie znasz na se

  • 0

    84. ~Twarda gemba  2009-12-03 22:15:35  host: 213.25.182.51

    Ja mam telefon dopiero tydzień i jestem zadowolony, dobra bateria, dobry odtwarzacz,niezłe zdjęcia...Polecam każdemu!!!

  • 0

    85. ~BlondI  2009-12-06 20:34:05  host: ilj90.internetdsl.tpnet.pl

    Hmmmm... Mam wybierać sobie nowy telefon i się zastanawiam nad tym :) Może mi ktoś doradzić ...? Słyszałam że one szybko się psują więc sie grubo zastawiam czy ją kupić czy nie. I zależy mi na tym żeby był bardzo głośny głośnik .Czy ktoś wie jaki jest ? Proszę odpisujcie bardo szybko. Zależy mi na tym :)

  • 0

    86. ~BlondI  2009-12-06 20:35:06  host: ilj90.internetdsl.tpnet.pl

    I też sie zastanawiam czy nie wziąść w595

  • 0

    87. ~martuśśka  2009-12-07 17:11:26  host: apm165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie zastanawiam się czy kupić te telefon, bo uwagi co do niego śą podzielne.A tak wql to jest ta kamera przednia czy nie... bo ja juz nie wiem.Lubię słuchac muzyki więc chyba to mnie najbardziej zainteresowało...:P A tak wql to chyba fajny jest coc nie...?

  • 0

    88. ~Ja  2009-12-07 17:56:54  host: chello087206222240.chello.pl

    JEZU mówicie ze żenada 250tys kolorów? osobiście mam nokię 6131 (16mil kolorów). porównywałam. NAPRAWDę to nie jest SUPER RÓŻNICA! tylko jęczęć umiecie!

  • 0

    89. ~Ja  2009-12-07 17:58:02  host: chello087206222240.chello.pl

    a demo chyba nie ma co z kasą robić. mowa rozpieszczonego dzieciaka ("Siemka w wrzesniu zakupielm Lg kp 500 cookie i po 1 dniu mi sie znudzil i jest do dup . dzis kupilem se w595s i jak narazie jest swietny bateria dlugo trzyma itp polecam SE")

  • 0

    90. ~ola  2009-12-12 08:39:02  host: acgr90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostanę go za dwa tygodnie na Boże Narodzenie :D Miałam do wyboru też SE Yari ale czułam że nie będę z niego zadowolona. Wybrałam tamten. Widziałam go wczoraj na żywo i nie żałuję swojeg wyboru. Polecam : )

  • 0

    91. ~kasiek  2009-12-19 20:11:11  host: 83.1.143.98

    mam mały problem. niewiem czy kupić sobie telofon W595s czy C902 ? gdyby któś doświadczony mógłby mi doradzić to bardzo prosze. i z góry dziękuje ;)

  • 0

    92. ~kondzio  2009-12-21 15:24:54  host: 87-205-254-241.adsl.inetia.pl

    jeśli telefon ma ci służyć do robienia zdjęć to c902 ,a jeśli tel ma ci służyć do słuchania muzyki to w595s. Ja osobiście polecam w595s ma dobry aparat 3.2 poza tym go mam i jest bosski i go właśnie polecam zdjęcia na nim wychodzą jak na aparacie 5mp można sobie ustawić w jakiej rozdzielczości chcesz robić foty vga,1mp,2mp czy 3mp. Odtwarzacz hmmm... walkman !! to chyba mówi samo za siebie ma 2 głośniki zewnętrzne u góry i u dołu i 1 wewnętrzy jest naprawde głośny . to wszysko było o w595s

  • 0

    93. ~asiasiasia  2009-12-23 21:47:33  host: edr14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam! mam pytanko ..posiadam ten model od wczoraj i w sumie nie narzekam fajny bardzo..ale jak mogę ustawić zegar na wygaszacz?? miałam wcześniej SE w300i i miałam zegar na wygaszaczu a tutaj nie wiem kompletnie jak to ustawić ;/

  • 0

    94.  2009-12-25 00:40:12

    Owszem też uważam że na żywo jest lepszy. A co do tego czy ma kalkulator czy nie. to odpowiem tak ma. a co do odbierania/rozłączania rozsuwając/zasuwając to tak .1 Ustawienia. 2.Połączenia. 3 Na samym końcu Zamknięcie rozłącza. I dalej to chyba każdy wie co zrobić . Dziękuje Bardzo.

  • 0

    95. ~Natalia  2009-12-31 20:30:53  host: h82-143-154-246-static.e-wro.net.pl

    Mam ten telefon jakiś rok i jestem zadowolona i nie radze zabardzo kupować W595 bo W595s jest o wiele lepszy!!! Rozmawialam z wieloma osobami ktore mialy W595 i mówily ze mogly se kupic W595s i dlatego polecam !!!!!

  • 0

    96. ~gosia27  2010-01-12 12:56:16  host: fbb78.internetdsl.tpnet.pl

    Czytam te opinie i śmiać mi się chce, bo wiadomo,że każdy telefon musi się rysować-bo go przecież używasz, naturalne jest,że jeżeli często otwierasz telefon to po jakimś czasie wszystko się"obluzuje" i nie będzie już taki stabilny i taśma może ulec uszkodzeniu. co do klawiszy to wiadomo, że coś może się stać gdy często i mocno je naciskamy. wszystko się zużywa. Nie mówcie, że np. suszarka, pralka czy cokolwiek się nie zużywa, bo musi, nie ma bata. Musi, bo o to w przemyśle działa by się zużywałi i trzeba było kupować nowe innaczej by fabryki i zakłady padły i nie mielibyśmy gdzie pracować!

  • 0

    97. ~laska003  2010-01-25 21:55:51  host: chello084010142060.chello.pl

    mam ten tel.. jest zajefajny polecam naprawde nie będziecie załwać

  • 0

    98. ~sADAS  2010-02-03 02:36:35  host: b14.idd.net.pl

    KALKULATOR MA :P

  • 0

    99. ~Makaveli  2010-02-05 08:39:29  host: afak135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest naprawdę dobry, dobrze odtwarza muzykę i ma w zestawie kartę pamięci 2 GB. Niestety, jest takie samo wejście na ładowarkę i słuchawki, czasem także się zacina niezależnie od tego, jak obchodzi się z nim właściciel, mi np. zaciął się, gdy odtwarzałem muzykę. Na szczęście takie błędy zdarzają się nie częściej niż 2 razy w miesiącu. Telefon warty polecenia.

  • 0

    100. ~rapidsebuja  2010-02-08 14:56:23  host: wprt-5d835776.pool.mediaways.net

    telefon w595 mam tydzien niebrandowany soft, zmienione stry dzwieku i tak szczeze lepszy byl w890 nie mulil tak i dzwiek na sluchawkach lepszy..... pozdro

  • 0

    101. ~Misiek ; DD  2010-02-16 22:51:26  host: 77-253-140-48.adsl.inetia.pl

    Super Telefon !!! Polecam ! Robi super zdjecia i glosno odtwarza muzykę !! Duzo Pamieci.. Raz wypadl mi w reki Byl caly w sniegu i nic sie nie stalo !! super telefon ! POLECAM

  • 0

    102. ~JarooOo  2010-02-19 19:55:46  host: 83.220.116.183.dsl.dynamic.eranet.pl

    ale z was noobki xD mam ten telefon kolory :) pisze ze ma 256 tys:) nie prawda ma 2 mil :P otoz zebyuruchomic 2 mln trzeba wgrac softa nowego z se-w980i wtedy spelni wasze wszystkie wymaganie ps ma najlepsza akustyke z telefonow :) nokie sa do dupy i sa brzydkie i ogolem;p zlomiate prawda sa wytrzymale ale szpetne

  • 0

    103. ~stefan  2010-02-27 12:22:19  host: public-gprs104415.centertel.pl

    mi się podoba se w595s nisz se w595 moim zdaniem jest lepszy od tego badziewia

  • 0

    104. ~juka  2010-03-04 16:19:01  host: dbu84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super jest ten telefon .... ;D, ale do ilu GB obsługuje karty pamięci??

  • 0

    105. ~raba  2010-03-08 19:19:52  host: chello084010222212.chello.pl

    z tego co wiem to do 8GB

  • 0

    106. ~Tai  2010-03-09 17:46:04  host: na-2.bialnet.com.pl

    Jak się nie mylę to czyta do 8gb pamięci:)

  • 0

    107. ~IM  2010-03-15 18:06:05  host: aczi203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam,własnie mam ten telefon i powiem,że jakoś dzwięku jest świetna,słuchawki super,głośnik także,aparat jest w miarę,powiedzmy że spoko. Obsługuje chyba do 8GB

  • 0

    108. ~ziomal2806  2010-03-18 11:46:18  host: ejz194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go pare dni ale bez zwatpienia daje 10 bo tel jest naprawde fajny czasami lapie lagi ale tylko wtedy gry sie wrzuca na niego nowa muze albo cos innego ogolnie tel fajny ladny dobre funkcje no i da sie rozmaiwac i pisac a to najwazniejsze chociaz mi tez chodzi o mp3 bo jestem uzalezniony od muzyki xD ale muza tez niezle daje 10/10

  • 0

    109. ~jacek1700  2010-03-18 20:52:50  host: apn-77-114-250-102.dynamic.gprs.plus.pl

    opyla się tego soniaka kupić widze że nawet wmiare brak mu jednak tej lampy ma jakieś takie jeszcze większe wady??

  • 0

    111. ~Gregor  2010-03-28 11:14:36  host: host-89-230-27-184.ostrowmaz.mm.pl

    Z Lg KC550 przeskoczyłem na ten tel i jestem z niego bardzo zadowolony :) zdjęcia wychodzą ładne :) głośniki robią swoje grają czysto i głośno :) czasami wkurza mnie to że podczas zmieniania motywu nie zmieniają się ikony w menu...ale da się przeżyć :) po za tym oceniam telefon 9.5/10 :)

  • 0

    112. ~Lara  2010-04-05 15:55:42  host: 91.206.64.101

    Posiadam ten telefon od grudnia ' 09r. Już raz był w naprawie - padł soft. Pomijając to telefon jest nawet ok - aczkolwiek nie kupiłabym go więcej.. Bardzo fajnie słucha się na nim muzyki - przez słuchawki Bass Effect idealnie słychać wszystko co w piosenkach - każdy szczegół piosenki jest jak dla mnie idealny. Ale, ale...Aparat troszkę słaby bo tylko 3,2mpix A na dodatek bez flesza :/ Telefon się nie wiesza pomimo iż mam mnóstwo muzyki, filmów czy zdjęć ma karcie pamięci. Wizualnie też ok - no jak typowy SE :] Pozdrawiam.

  • 0

    113. ~magda  2010-04-12 18:01:38  host: bik68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najlepszy telefon jaki mialam. Jest *** i nic nie zmieni mojego zdania ale jesli ktos potrzebuje kombajnu multimedialnego to niech sobie lepiej kupi jakis inny tel. :)

  • 0

    114. ~  2010-04-24 10:17:37  host: public-gprs80196.centertel.pl

    ten telefon jest zaje fajny bo sam mam i mi sie bradzo podoba

  • 0

    115. ~WiciuTL  2010-05-08 19:56:21  host: 109.243.139.128

    Telefon bardzo fajny. Mam wersję w kolorze electric steel. Wygląda szałowo:) i to byłoby tyle;)

  • 0

    116. ~1948  2010-05-20 09:23:25  host: aiy82.internetdsl.tpnet.pl

    powiem tak ten telefon jest najgorszym jakim do tej pory miałem, micro klawisze do odbierania i kończenia rozmowy które nawet jak się mocno wdusza i tak ciężko działają, strasznie zamulony telefon bateria 3 dni max ogolnie padaka ide go sprzedac i kupic 3250 uzywke przynajmniej bedzie komfort a nie codzienne nerwy

  • 0

    117. ~nowa  2010-05-24 19:00:52  host: aazh143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka! Czytam te wasze komentarze.. i co niektorych osob nie rozumiem.Jesli komus nie pasuje jak aparat robi zdjecia to niech sobie kupi zwykly. Bo moim zdaniem tel jest do dzwonienia no i pisania, a muzyka, foty to juz sa mniej wazne. Kazdy tel ma jakies wady

  • 0

    118. ~sylwia270889  2010-07-07 19:39:27  host: 212.160.172.70

    Ale wy piszecie glupoty... tel super... mam go od 6 m-cy i jeszcze nic mi sie z nim nie stalo. co do baterii, to trzyma mi 4 dni sluchajac muzyki. jezeli chodzi o aparat... to kupcie sobie cyfrowke! a jezeli chodzi o to, ze sie zamula to przy duzej ilosci muzyki to normalne

  • 0

    119. ~GoCha#6  2010-07-22 12:24:43  host: aama176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej strasznie podoba mi się ten tel. ale piszecie że mozna go mieć tylko w orange ja bym wolała być w heah albo w play. to jak tostępny tylko w orango?

  • 0

    120. ~wyso  2010-08-03 18:22:05  host: adas165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko telefon ale ma jedną wadę szybko ścierają się przyciski i cichy głośnik!

  • 0

    121. ~kobieta  2010-08-08 16:52:46  host: dnt56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zgadzam się z przedmówcą co do wad: przyciski się ścierają, cichy głośnik oraz to samo wejście na słuchawki i ładowarkę. Reszta jest ok, zdjęcia ładne, słucham radia - odbiera każdą stację, nic nie muli, nie zawiesza się, nigdy mi się nie zepsuł, a już parę miesięcy go mam. Spadł mi na beton wiele razy, porysował się, ale nic poza tym. Aplikacje takie jak walkmate można sobie samemu wgrać, wystarczy trochę pogooglować...

  • 0

    122. ~  2010-08-14 22:27:05  host: acdu99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    omg.! 0gólnie telefonik niezły.Ale raz mi spadł na beton poszedł cały wświetlacz a za 2 miechy spadł z niewielkiej odleglości na panele i chyba tasiemka poszła..Trwałość-bez komentarza.

  • 0

    123. ~  2010-10-26 16:24:25  host: abzi109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesli chodzi o porownanie z c902.. w c902 odkleja sie klawiatuura od telefonu i wogole jest jakis bardzo wadliwy... menu orange to porazka która wręcz NISZCzY telefony;/ sam 595s jest super

  • 0

    124. ~riwkakelm  2010-10-28 17:57:40  host: acrx127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam tel od roku i od 3 miechów bateria trzyma moze 4h (sms)nie wiem dlaczego ,tydzien temu kupilem nowa baterie i ta nowa pada po 8 h dobrze formatowana dzis oddalem do serwisu zobacze dalsze eekty zacina sie ale tak po za tym to git tel

  • 0

    125. ~ipatk  2010-10-31 17:57:41  host: 77-253-123-95.adsl.inetia.pl

    świetny telefon. mam go od roku i jestem bardzo zadowolona. przy dobrym świetle zdjęcia wychodzą naprawdę dobre. ORANGE MENU można wyłączyć:D pod żadnym względem nie mogę narzekać na ten telefon. cudo:D

  • 0

    126. ~acer  2010-12-15 12:49:23  host: 194.152.46.22

    TEL WIESZA SIĘ NIESAMOWICIE ODREDZAM KUPNA

  • 0

    127. ~Agu  2010-12-16 21:46:51  host: 89-76-89-252.dynamic.chello.pl

    Ja mam taki telefon od tamtego roku i 5 razy był w naprawie ...

  • 0

    128. ~kasia  2010-12-19 21:24:28  host: 178-37-30-39.adsl.inetia.pl

    No to Cie pobiłam:D mój był 10 razy a mam go niecały rok:) istna tragedia:)

  • 0

    129. ~Posiadaczka SE w595s  2010-12-25 21:10:18  host: 94-40-85-91.tktelekom.pl

    Jak was czytam to mi sie smiac chce... zadam wam pytanie... Czy ktos kto tak zle pisze o tym telu widzial go choc raz na zywo i obsługiwal sie nim ok. 2 tygodni chociaz? Bzdury tu piszecie! mam ten telefon przeszlo rok i jest SUPER! nic dodac nic ując latwy w obsludze aparat ma bardzo dobry kolory tez mi sie bardzo podobaja... Ani razu sie nie popsul nie zawiesza sie jst BOSKi

  • 0

    130. ~kicia!  2011-02-01 19:13:08  host: user-46-112-177-97.play-internet.pl

    a ja zadam inne pytanie: wy to moze byscie jeszcze chcieli zeby telefon robil wam sniadania? ja nie narzekam na ten se, mam go prawie rok i tez nie byl w naprawie. moze nieumiejetnie sie nim poslugujecie...?

  • 0

    131. ~KAMIKAZE Z9X _marek_  2011-07-08 15:47:51  host: avu13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon mam od 1,5 roku i jestem zadowolony bardzo polecam!!!

  • 0

    132. ~patrycha  2011-07-22 11:53:19  host: 80-51-78-243.mtk-tv.pl

    Generalnie przez pierwszy rok telefon działał super. Teraz minęło 2.5 roku a w telefonie nie działa mi klawisz *, czerwona słuchawka - więc jeżeli sam się wyłączy, więcej go nie włącze, ponad to nie działa mi głośnik, więc aby rozmawiać z kimś, muszę to robić przez słuchawki lub korzystać z funkcji głośnowiący. EH.

  • 0

    133. ~  2011-07-25 12:54:12  host: aene190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM go od 2 miesięcy szybko poszła taśma i plytka klawiatury. SONY ERICSSON W595S I INNE -POPROSTU JEDNO WIELKIE GÓWNO NIE POLECAM SE W595S. Kupiłem NOKIE N95 2GB NAJLEPSZA Z ROZSUWANYCH POLECAM

  • 0

    134. ~Kasandra  2011-09-15 14:22:29  host: user-109-243-68-5.play-internet.pl

    Mam ten telefon od prawie trzech lat i jestem z niego bardzo zadowolona. Dopiero ostatnio zaczął szwankować, ale tylko oprogramowanie, bo technicznie jest ok, taśma chodzi jak trzeba, klawiatura też ok. Ma wszystkie funkcje których potrzebuję. Tylko obudowę ma strasznie miękką, bo kilka razy mi upadł i już jest podrapana i powgniatana.

  • 0

    135. ~  2011-12-08 02:11:23  host: z45-08.opera-mini.net

    Ja mam ten tel. juz prawie 2,5 roku jestem z tego zadowolona świetnie odtwarza muzykę i ten mega bass miodzio jednak ze na słuchawkach najlepiej bo sa specjalne do bassu ale najszybciej sie psują po roku juz cos nie łączyły i musiałam kupic całoś nowa fajnie ze ma ta funkcję ze można 2 słuchawki podłącza ale to lipa bo dźwięk jest nie czysty i gdy słucha si muzyki i np.chce sie sms napisac muli sie ,nie rysuje sie szybko obudowa tylnia jest świetna dobrze sie dzieki niej tej trzyma w rękach,fajnie pisze sie sms przyciski nie sa za małe (bynajmniej na kobiece łapki;))jednakże przyciski do przewijania muzy i do odbierania rozmów i kończenia łatwo sie ściera z nich ta farbą i brzydko wyglądają ale sms pisze sie wyśmienicie bo przyciski sa miękkie i duże,wygodnie.co do otwierana tel chodzi jak maselko az sie nie zepsuje np.taśma nie uświe ale to typowe w slajderach mi po 2 latach padał soft to sobie nowego ygrałan i cos tam od głośnika sie zespoło to dalam do naprawy lecz to juz nie ten sam tel bo nie chodzi juz tak fajnie ale to bylo wiadomo.a po za tym aparat super kamerą także co do wideo rozmów to nie wiem bo nie korzystam z tego a swoją droga ciekawe co to jest to z przodu jak nie2 kamera?karta pamięci w zestawie 2mega.menu można zmieniać w ustawieniach z orange na inne.przycisk do szybkiego wybierania muzy troche zle dany nie dość ze czuły to jak sie trzyma tej w obu dłoniach lub w prawej to praktycznie zawsze sie go włączy.GG można wgrywac bez problemu i przeglądarki net takze,motywy tez bez problemu można ustawiać,co do tych gier demo to lipa po co komu one i nie do usunięcia... Ale jak wgracie nowego softa to sie usuwają ;)super funkcja truck ID na prawdę przydatne i dobrze ze se je ma:)a i odporny jest ten tel na uszkodzenia wiele razy upadł mi na ziemię wylądował w wodzie itp i nic mu nie bylo jedynie raz na żwir mi upadł mi głęboka rysa sie zrobila...,słownik t9 jest ze znakami polskimi i jest fajny i to chyba wszystko co chcialam powiewiec o tym tel poleca

  • 0

    136. ~kitek  2012-01-17 21:25:24  host: h109-197-68-131.insat.net.pl

    telefon gra słabo jak na walkmana na głosniku po podmianie akustyki gra głosno. Aparat 3.2 robi moim zdaniem słabiutkie zdjęcia ale to walkman więc czego oczekiwać. Muli ale po podmianie pliku na plik z w995 nie ma lagów. Menu orangowskie jest wielka pomyłką np brak zmiany flash motywów. Jeżeli dostaniecie ten telefon w łapki odrazu komis i czysty sofcik Ogólnie telefon podoba mi sie np. funkcja kiedy trzęsiemy telefonem zmienia sie nam piosenka . aklcelerometr bywa uciążliwy na walkmanie ale przydaje sie bardzo do gier

  • 0

    137. ~Keki  2012-10-23 11:59:55  host: 89-79-155-221.dynamic.chello.pl

    miałam ten telefon 4 lata. bardzo go lubiłam. bateria przy normalnym użytkowaniu trzymała 4-5 dni. wygodny do grzebania w necie, aczkolwiek wiadomo, nie wszystkie strony obsługuje. wyświetlacz, jak dla mnie lepszego nie trzeba. aparat robi ładne zdjęcia. walkman też bez zarzutów. czujnik pionu-poziomu najlepiej wyłączyć, bo się do niczego nie nadaje plus nie jest do niczego w tym telefonie potrzebny, serio. jedyne problemy jakie miałam z tym telefonem to oprogramowanie, które poszło po 3 miesiącach i wymieniali mi na starsze, które chodziło już bez zarzutu; plus jak to w każdym modelu tej rodziny psujące się klawisze ("#" i nawigacji), wszystkie SE W mają ten sam problem, więc trzeba się przygotować na bieganie do serwisu po nowe przyciski ;) niestety telefon strasznie delikatny, wczoraj po raz pierwszy wypadł mi z ręki i od razu pękł LCD ;/ gdyby nie to na pewno korzystałabym z niego jeszcze ładnych parę lat.

  • 0

    138. ~Keki  2012-10-23 12:03:11  host: 89-79-155-221.dynamic.chello.pl

    PS. ah, i zapomniałam. obudowa jest jednorazowa, prawie wszystko na klej. jak raz zdejmiecie, to już lepiej drugi raz nie przyklejać, bo i tak będzie odpadać xD

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-198-71.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet