Sony-Ericsson W595 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W595 Opinie o Sony-Ericsson W595

Sony-Ericsson W595

w sumie: 322
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~Iwonciaa  2008-07-23 12:55:15  host: ehost-97.mtm-info.pl

    przecież to jest taki sam jak w910i tylko inny kolor i aparat 3.2 aa w w910i był chyba 2 ;/ no i kartę pamięci dają 2 gb a nie 1gb ;/

  • 0

    2. ~ELOS  2008-07-23 16:57:42  host: d90-141-60-115.cust.tele2.pl

    moim zdaniem lepiej kupić k800i bo telefon bez rewelacji

  • 0

    3. ~Dalessi  2008-07-23 20:53:00  host: eem24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    OMG, typowy SE, matryca 256k. Szkoda słów

  • 0

    4. ~hwoarang  2008-07-23 22:01:53  host: acw97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sprowadziłem go z angli do mojego salonu i ten telefon niesamowicie głośno gra zagłuszy karzdy telefon z pewnoscią to najgłośniejszy sony ericsson pozdro

  • 0

    5. ~cris1988  2008-07-26 09:57:17  host: ablg199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    godny następca w910i !! piekny

  • 0

    6. ~  2008-07-26 19:25:26  host: nat1.daminet.pl

    Ale się SE z tym modelem namęczyło :) Troszkę większy ekran, lepszy aparat i parę kresek na obudowie, (w porównaniu do w580i) jak zwykle chcą jak najwięcej zarobić a najmniej się narobić :D

  • 0

    7. ~d.  2008-07-28 12:44:34  host: chello089077036077.chello.pl

    oczywiście, że będę go miał :-) liczy się wygląd, a nie bajery. stylowy telefon dla tych, co nie potrzebują oddzielnie telefonu i odtwarzacza mp4 (chyba sprzedam iPoda :P ). Telefon ma aparat okazjonalnie, by miał. I nie obchodzą mnie jakieś "nokie dla superbogaczy", bo to przereklamowane dziadostwo, dla zadufanych w sobie egoistów. ten szary i niebieski kolor to średnio, ale czarny...

  • 0

    8. ~  2008-07-29 22:20:29  host: 178-mo5-1.acn.waw.pl

    @3. Jaka matryca 256k? Masz na myśli ilość kolorów na wyświetlaczu? To przecież nie ma nic wspólnego z matrycą...

  • 0

    9. ~asd  2008-08-01 15:35:57  host: adcy78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hwoarang naucz się pisać a poźniej sprowadzać coś z Anglii...SE robi tak samo jak motorola z v3 wymyslila cos fajnego to ciagną to i ciagne...szkoda

  • 0

    10. ~lol  2008-08-03 12:29:52  host: px215.dhcp.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje ten fonik?

  • 0

    11. ~krzch  2008-08-05 00:50:07  host: i577a0002.versanet.de

    hworang, jezeli to prawda to zaprawa glosniköw stereo - jeden u göry i drugi u dolu telefonu. Druga nowosc to Share jack, dzieki temu prawdopodobnie bedzie mozna podlaczyc dwa zestawy sluchawkowe. Pozdrawiam

  • 0

    12. ~MISTA  2008-08-07 23:17:47  host: nat.netcity.pl

    do 1 - a wiesz czym sie różni nokia n73 od 6100? tym że ma aparat, mniejsza pamięć i troche inny kolor... acha Ci wszyscy Niby znawcy: NAJPIERW COŚ POMYŚL POTEM NAPISZ!!!

  • 0

    13. ~hwoarang  2008-08-12 22:35:53  host: aeg192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do asd nie jestem polakiem więc tak dobrze jak powinno być nie piszę

  • 0

    14. ~fgh  2008-08-16 19:06:30  host: 2.200.54.80.static.rdi.pl

    obudowa oparta na c905

  • 0

    15. ~ewa  2008-08-19 21:18:48  host: ckr125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje taki telefon?! odp. jak najszybciej, bo zależy mi na czasie, a nie moge nigdzie znaleść tej info!!! :( :/

  • 0

    16. ~Hulio  2008-08-26 23:17:31  host: 078088043100.lub.vectranet.pl

    Świetny telefon

  • 0

    17. ~Muszla  2008-09-11 14:31:05  host: 195.182.20.130

    Niestety jestem zawiedziony, ponieważ zawsze preferowałem SE lecz teraz nie pokazują nic nowego, tylko inny soft, inna obudowa, a reszta to samo, wyświetlacz żadna nowość, aparat też nie. Ja czekam aż wypuszą jakiegoś konkurenta iPhona lub Samsunga omni.

  • 0

    18. ~sensme  2008-09-11 19:05:41  host: bzq73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on w polsce jeszcze nie jest w sprzedaży, zaglądajcie na strone se żeby sprawdzić kidedy będzie, sama mam chcica na ten fonik:)

  • 0

    19. ~matys  2008-09-17 20:19:55  host: 80.240.190.180

    ~hwoarang a po ile sprzedawałeś ten telefon w swoim salonie ?

  • 0

    21. ~Matys  2008-09-25 16:46:20  host: 80.240.190.180

    Telefon pojawi 4 kwartale roku 2008 prawdopodobie październik i będzie kosztował 750-950

  • 0

    22. ~Pączi  2008-10-12 15:01:09  host: cpc2-mfld6-0-0-cust149.nott.cable.ntl.com

    telefon w angli w 3-ce (taki operator) 130 funtuw wlasnie chce go kupic na abonament :))) cool dezighn i super glosnosc chyba najglosniejszy z wszystkich se ;>

  • 0

    23. ~BB  2008-10-13 16:20:57  host: bun189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do muszla... wydaje mi sie ze to moze byc SE X1

  • 0

    24. ~  2008-10-18 11:38:28  host: dynamic-78-8-67-135.ssp.dialog.net.pl

    na allegro sa pierwsze oferty od 849,- do 869,-

  • 0

    25. ~SENSME  2008-10-22 17:44:41  host: cay82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja cały czas czekam na niego, ktoś napisał ze jest na allegro < ? > nie zauważyłam Kupie go dopiero jak bedzie kosztował 500zł najlepiej używany bo przy moim trybie życia nie będzie zbyt szanowany. Ale jest pięękny

  • 0

    26. ~Moshintoo  2008-10-24 17:00:09  host: inet20908nh-0.eranet.pl

    on jest jak W560i (wyglądem go bardzo przypomina), ale jest jego znacznie ładniejszym, lepszym, młodszym bratem.:) bardzo fajny telefon i bardzo gorąco polecam go tym, którzy nie dorośli do tego, aby wiedzieć, że Motorole z serii "V" to jest brzydko mówiąc szit i psuje się po upadnięciu na ziemię np.gaśnie ekran nieodwracalnie lub doznaje innych poważnych usterek... Dedykuję ten wpis mojej koleżance, która uważa Motorollllle za bóstwo...

  • 0

    27. ~imel  2008-10-25 19:50:10  host: r1.sunnetwork.pl

    W sklepie soniaka chodzi po 760zł ale tylko wersja Jungle Gray

  • 0

    28. ~  2008-10-29 06:40:16  host: 90-156-64-221.magma-net.pl

    sam posiadam W910 i uważam,że to chyba najładniejszy telefon na rynku.W 595 nawiązuje do wyglądu W910 i jak dla mnie to jest ogromny plus.Marzeniem byłby telefon o wyglądzie 910 np. w stalowej obudowie,dotykowym wyświetlaczem i normalną klawiaturą,dobrym aparatem,oczywiście walkman,wi-fi,oraz jakimś systemem operacyjnym,a co najważniejsze żeby bateria trzymała tyle ile w W910.Wyświetlacze są dobre i nie sądzę,żeby potrzeba było 16 mln.kolorów.Plan wykonalny,ale co z tego jak nikt się go nie podejmie.

  • 0

    29. ~sensme  2008-11-01 11:12:36  host: cbf252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Takk pojawiły się ale drogie. Chyba kupie w UK.

  • 0

    30. ~KLADII  2008-11-02 17:22:43  host: cpc1-kemp1-0-0-cust793.lutn.cable.ntl.com

    A ja mam W595 jest super zadnych wad fajnie sie obsluguje walkman lepszy niz inne modele mam youtube za darmo =]=]=]

  • 0

    31.  2008-11-05 13:09:13

    Napiszcie proszę, czy SE W595 można robić zdjęcia w ruchu bo teraz mam w910i i niestety wychodzą zamazane.

  • 0

    32. ~  2008-11-05 16:46:51  host: r1.sunnetwork.pl

    napisz do sony ericssona może przemyślą twoje rady :P a tak serio to ja już kupiłem na stronie se i jestem bardzo zadowolony, głośniki świetnie grają a telefon jest wręcz przepiękny mimo tego szarego koloru :(

  • 0

    33. ~ja  2008-11-07 17:12:48  host: 94.251.138.161

    calkiem niezly. internet, aparaty w komach sa juz nowsze ale moj kolega ma k800i i chwali aparat

  • 0

    34. ~mistrzu  2008-11-07 18:19:32  host: 87-205-176-138.adsl.inetia.pl

    kladii jak you tube za darmo ?

  • 0

    35. ~malaa  2008-11-11 19:49:33  host: nat2-18.ghnet.pl

    witam czy moze mi ktos powiedziec z ktorego roku jest ten telefonik? dzieki:)

  • 0

    36. ~leonnn  2008-11-11 21:05:31  host: gsv154.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar go kupić. tylko ciekawi mnie czy ma większy wyświetlacz od w910i ....?

  • 0

    37. ~Sonny1  2008-11-17 15:14:51  host: aehi12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po 1 jest to nastepca w580 po 2 gra tak glosno bo ma 2 glosniki po 3 kosztuje w granicach 700-800zl (wiec cena nawet nawet) po 4 pomyslcie 10x zanim cos napiszecie ... bo niektorych "wypowiedzi" to zal patrzec pozdrawiam WaszBÓG

  • 0

    38. ~olusia  2008-11-20 20:48:26  host: cpe.ge-1-1-0-709.0x57361a62.hsnqu1.customer.tele.dk

    witam, wlasnie dzisiaj zakupilam telefonik, kupilam go w Danii(bez simlocka w abonamencie !) jak dla mnie wypasik w tej cenie, baaardzo dobry glosnik, usb, sluchawki z Jack-iem, dobry jakosciowo zestaw glosnomowiacy, mam wersje "cosmopolitan white" - design bombowy :D , wykonanie telefonu oceniam na 9/10 (ściaganie tylnej klapki moglo byc bardziej zmyślne) w zestawie jest karta 2gb wiec zestaw gotowy do uzytku od zakupu. zobaczymy jak bedzie sie sprawowal w uzywaniu. pozdrawiam

  • 0

    39. ~racja  2008-11-24 19:33:45  host: 78.152.251.81

    kupilam go za 199 euro w dublinie, dostalam pare euro kredytu prz zakupie,

  • 0

    40. ~racja  2008-11-24 19:35:16  host: 78.152.251.81

    aha i w zestawie 4gb pamieci ;]

  • 0

    41. ~  2008-12-03 18:10:50  host: r1.sunnetwork.pl

    monitor ma troche mniejszy W910 ma jeśli dobrze pamiętam 2,32" a W595 ma równo 2,2"

  • 0

    42. ~misia  2008-12-07 12:24:53  host: ebg38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma auto flash w aparacie?

  • 0

    43. ~pieteres  2008-12-08 21:18:19  host: adpl114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja jestem zainteresowany zakupem ale jedna żecz mnie odtrasza.Mówie o braku lampy błyskowej.Można dokupić dołączaną lampe błyskową czy nie da rady? POZDRO

  • 0

    44. ~Iguella~  2008-12-11 12:30:09  host: alq222.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny fonik ,ale szkoda, że nie można go kupić w plusie xD.

  • 0

    45. ~mlody  2008-12-15 00:37:32  host: 89.195.198.14

    ten fon jest naprawde super mam go od miesiaca i jest bez zarzutow muzyke odtwarza super im zdiecia tez robi extra. polecam

  • 0

    46. ~Lady gAga  2008-12-15 22:04:16  host: szczecin.szc.vectranet.pl

    Krótko mówiącs Super fonik :) Mam go nie cały miesiąc, kupiłam na allegro za 700złotych w kolorze cosmopolitan-white :) Faktycznie brak lampy błyskowej przeszkadza, jak i brak auto focusa ;/ Ale nadrabia innymi funkcjami :P (w tym shake control,SensMe,Auto rotate,Walk Mate itd.) W zestawie dodają kartę 2gb a nie 4gb ;] Słuchawki super z podwójnym wejściem, extra 2 głośniki xD Po prostu full wypas :) Gorąco zachęcam do zakupu, gdyż cena jest bardzo przystępna :* Pozdrawiam :*

  • 0

    47. ~Elfinho  2008-12-16 19:09:08  host: chello089078128246.chello.pl

    256tys kolorów to mało??!! wystarczająco dużo! i tak ludzkie oko nie zauważy różnicy między 256tys a 16mln! Za to taki wyświetlacz strasznie ciągnie baterie! tylko nokia wpadła na taki głupi pomysł by dowalać 16mln!! i do tego słabe baterie, które padają po niecałym dniu! W595 jest jednym z najlepszych walkmanów! W910i to przy nim lipa! W595 jest ładniejszy, 2głośniki, możliwość przyjęcia karty 8gb, lepsza bateria.. kilka nowych funkcji, których w910i nie posiada, najnowszy soft!a k800i?? koleś Ty żyjesz przeszłością chyba w już prawie 2009r. mamy a Ty chcesz kupować telefon z tnącym się joystickiem?? starym softem i designem?? zastanów się! wszyscy piszecie o w910i bo macie możliwość brania go za 1zł w abonamentach! jest już strasznie przereklamowany.. myślicie, że to najlepszy walkman, a jest sporo lepszych, które nie wyszły w polskich sieciach. Może dlatego, że są za drogie?? polscy operatorzy biorą tanią lipę by wciskać mało ogarniętym klientom, którzy wierzą że kupują super cacko.. jak telefonu nie ma w polskich sieciach to nie znaczy, że jest gorszy od tych co reklamują za grosze w tv!! wręcz przeciwnie.. wystarczy jak przeczytacie na necie szczegółową specyfikacje tego modelu i obejrzycie filmiki na YouTube.. głupi by dojrzał, że w595 jest o wiele lepszy od starych walkmanów, a Wy dalej swoje.. litości.. bez komentarza.. wasza wiedza na temat SE jest przeraźliwie niska!!

  • 0

    48. ~dwape  2008-12-17 14:35:28  host: xdsl.060.c81.petrotel.pl

    czy można zdjąć simlocka i wgrać do niego polskie menu??

  • 0

    49. ~Gadu  2008-12-21 12:19:15  host: inet20907na-3.eranet.pl

    Kto go porównuje do w910i?W910i to najbardziej nieudany model SE razem z C902.W595 jest o niebo lepszy od W910.

  • 0

    50. ~miska  2008-12-25 23:27:42  host: 212-102-27-176.adsl.inetia.pl

    mam pytanie. ten telefonik ma flasza?

  • 0

    51. ~astensa  2008-12-27 15:32:26  host: brn222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik :) jak go zobaczylam odrazu chcialam go mniec bo jest sliczny:) dalam za niego 800 zl. Ogolnie jestem zadowolona chociasz faktycznie mogli by dac jeszcze ta lampe blyskowa.... i wcale nie gra tak glosno...

  • 0

    52. ~Iwonka  2008-12-27 18:36:50  host: bhw6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W w910i aparat też ma 3.2.

  • 0

    53. ~bunia  2009-01-02 10:59:04  host: 093105179023.bsk.vectranet.pl

    bardzo faine telefony

  • 0

    54. ~Eliik  2009-01-02 15:49:23  host: rev198-74.sferanet.pl

    Ten telefonik sprzedają już w Media Markt, bo ostatnio byłam i sie nim zachwycałam ;))

  • 0

    55. ~lukie_boy  2009-01-14 21:27:23  host: 94.191.179.114.bredband.tre.se

    mam pytanie. czy to ja juz jestem takie techniczne zero czy naprawde do prowadzenia wideo rozmowy trzeba miec lysterko?? nie moge ustawic go tak zeby moc widzec i byc widzianym. caly czas osoba z ktora rozmawiam widzi tylko obraz z obiektywu tego ktorego uzywamy do robienia zdjec... co jest nie tak????

  • 0

    56. ~milvaa  2009-01-18 09:25:42  host: ip-85-14-122-109.silesiamultimedia.com.pl

    ej ludzie ma on lampę błyskową?? :)))

  • 0

    57. ~ktos  2009-01-18 17:47:56  host: cef155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest inny panie muszla, telefony se to jest wygladi klase a pozadym zgadzam sie z Elfinho ze ten telofon to jest zlotko wsrod se sam mielem w910 i mam w580i i uwazam za najleprzy jest w 5801 jest tanszy a leprzy

  • 0

    58. ~kamas  2009-01-20 13:49:08  host: 088156153176.srg.vectranet.pl

    Rewelacyjny fon, musi byc mój... W910 ma 2.0 MPix

  • 0

    59. ~walkman  2009-01-22 14:31:19  host: mirage4.ups.com

    ok, nie zauwazylem ze to jest seria "W" :-))))

  • 0

    60. ~ForresT  2009-01-24 14:50:23  host: host-90-235-4-187.mobileonline.telia.com

    mam pytanie, jak chcem zrobić zoom to pisze ze nie z tym rozmiarem a jak go mam zmiejszyć bo nie umiem??

  • 0

    61. ~  2009-01-24 19:45:04  host: host86-145-129-8.range86-145.btcentralplus.com

    mam prosbę do was mam zamiar kupic fona w595 albo w760i niewiem ktury moze ktos bardziej jest obeznany w tych telefonach prosze o jak najszybszą odpowieć

  • 0

    62. ~Boss  2009-01-25 18:24:12  host: nat11.siec.alfa.pl

    Dzis go kupilem, super telefon :)

  • 0

    63. ~w595  2009-02-01 20:48:57  host: aedl222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon z wyglądu jest bardzo fajny. Miałem wczesniej w890i i był leciutki a ten jest naprawdę jak na tak małe rozmiary klockowaty. Głośnik jest bardzo dobry, gra głośno i wyraźnie. Akcelerometr (żyroskop) spodziewałem się troche czegoś innego ale pozostawie to bez komentarza. Bateria generalnie nic nadzwyczajnego 3 dni jak u mnie. I okropnie pisze się esy i co kolwiek wybija na klawiaturze (jest tragiczna) Aparat też bardzo dobry jak na walkman'a tyle że najlepsze wychodza poza pomieszczeniami zamkniętymi.Co do slidera chodzi sprawnie nie ma żadnych luzów czy coś w tym stylu. Ogólnie jak na taką wysoką cene chyba w tej chwili bym go nie kupił.

  • 0

    64. ~Michal  2009-02-03 18:34:49  host: adpf240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam was czy mogłbym wiedziec czy w595 ma video rozmowy??

  • 0

    65. ~webster021  2009-02-03 18:54:46  host: bxe50.internetdsl.tpnet.pl

    Elfinho ty chyba nie wiesz co mowisz. SE K800 nie jest stary to jest telefon ktory bije wszystkie nowo wychodzace tel na glowe jesli ktos wie co zrobic z fonikiem za pomoca kabla i kilku programow to telefon ten przestaje byc zwyklym telefonem mozesz z nim robic co chcesz a softa to co tydzien moge miec innego i nic na przeszkodzie nie stoi. rasumujac jesli z jakis przyczyn strace swoja 8-setke to bez wachania kupie sobie droga bo jesli dbasz o tel to nic sie nie stanie!! co do w 595 to jest dobry fonik ale k800 i tak jest naj naj naj... Sony Ericsson K800i@k810i Menu: MENU_by ME ikony menu i podmenu Font: metallica_Bold Camdriver: raider_K800_camdriver_v63 Acoustic: W880i Theme: przestrzen + okolo 20 patch'y & elf`y

  • 0

    66. ~srik  2009-02-09 17:20:54  host: chello089076026074.chello.pl

    do numeru 52 w910i ma aparat 2.0 wiec lepiej wybrac w595 :)

  • 0

    67.  2009-02-10 16:22:19

    Ludzie od razu kiedy wezmie sie go do reki to wiadomo że jest duuuuuzooo lepszy od w910. W910 to totalny niewypał, a ten fajnie wygląda duzo lepiej gra na głosnikach i ma zdecydowanie lepszy aparat. Bardzo dobry telefonik :)

  • 0

    68. ~szef  2009-02-18 18:49:10  host: abxr154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co niektórym przydała by sie dodatkowa lekcja ortografii :D a tak w temacie, nie wiecie czy tak jak z w910 są problemy ze złą obudową, a mianowicie po jakimś czasie rozsuwania ścierają się klawisze ? i druga sprawa, jak to wkoncu jest z tymi klawiszami, one są plastikowe/gumowe i czy faktycznie pękają jak w w580 ? Pozdrawiam

  • 0

    69. ~bubu  2009-02-21 22:03:56  host: ip-82-177-217-125.net.azartsat.pl

    super telefonik!!!!! mam go od paru tygodni i jest baaardzo fajny:)

  • 0

    70. ~agusia  2009-02-23 18:11:50  host: 093105199088.ski.vectranet.pl

    mam pytanko, jak w tym modelu ustawic by na wyswietlaczu pojawiała sie nazwa miejscowości, bo albo ja nie dowidze albo nie ma tekiej opcji w fonie. bede wdzieczna pozdrawiam

  • 0

    71. ~taaaaaa;)  2009-02-24 14:33:15  host: cache.promax-ck.pl

    Mam telefon 5 dni wiem to krótko ale jest zajebisty kupiłam go w plusie na abonament za 130 zl. na poczatku miałam kupywac to kosztował by mnie 40 zł . Chyba wiadomo ktory jest lepsszy moja kol ma k550i i zatkało ja gdy zobaczyła jakosc fotek i muzy

  • 0

    72. ~ddrop  2009-02-26 15:24:29  host: cga254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ktokolwiek kupił ten telefon w ofercie orange?

  • 0

    73. ~marcin  2009-02-26 19:41:19  host: hhc86.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik super z wyglądu. Lekkie luzy są jak się go rozsunie, dziwnie klapie przy pisaniu esemesów. Poza tym przyciski nawigacyjne u mnie trzeszczą i strasznie mnie to irytuje :-/ Ciekawe czy mi uznają reklamację, ogólnie przy lepszym przyjrzeniu się telefon sprawia wrażenie mało solidnego, myślę, że nie wytrzyma tyle co mój K750i. Design jest super no i muza bardzo dobrej jakości. Brak lampy błyskowej da się przeżyć i tak zazwyczaj służy jako latarka :D ale autofocusa to tu brakuje...

  • 0

    74. ~sew  2009-02-27 21:13:35  host: net05.mlyniec.gda.pl

    czy w tym foniku jest youtube za darmo ?? a google ?? jak jest te z tymi funkcjami do dostarajnia muzyki do nastroju czy rozpoznawaniem utworów ?? czy to wszystko jest za free ??

  • 0

    75.  2009-02-28 14:39:38

    hej, a ja mam takie pytania: 1. Czy youtube jest za darmo ? 2. czy te rózne funkcje typu odnajdowanie nazw utworów też są za darmo ? i sciaganie piosenek ? jak to jest ? prosze wyjasnijcie mi to bo chce kupic ten telefonik.

  • 0

    76. ~Wieras  2009-02-28 15:41:34  host: host86.skynets.pl

    Właśnie zastanawiam się nad kupnem tego cacka ;] powiedzcie mi jak sprawoja się podwojne głośniki ? i czy nie zjadają one zbyt szybko bateri ? jak sie otwiera ..itp

  • 0

    77. ~Wieras  2009-02-28 17:19:07  host: host86.skynets.pl

    Właśnie zastanawiam się nad kupnem tego cacka ;] powiedzcie mi jak sprawoja się podwojne głośniki ? i czy nie zjadają one zbyt szybko bateri ? jak sie otwiera ..itp

  • 0

    79. ~JuKKA  2009-03-01 10:13:20  host: hostk21184.infobiuro.pl

    Poza tym, że musiałem wsadzić pod tylną klapkę trochę papieru bo irytująco trzeszczała to uważam że ten telefon jest w porządku.

  • 0

    80. ~mcfly  2009-03-08 13:11:40  host: apn-77-112-56-192.gprs.plus.pl

    w910 ma lepszy wygląd ten jest nie załadny no ale oczywiscie lepszy telefonik

  • 0

    81. ~Polere  2009-03-09 19:56:48  host: 213.77.87.92

    Ja też mam zamiar kupić tego foniqa, ale w normalnym sklepie, a nie przez neta :P Jestem ciekawy ile bedzie kosztował jak zobacze go w jakimś sklepie :D

  • 0

    82. ~  2009-03-10 09:20:02  host: public54981.xdsl.centertel.pl

    chłopie w910i to najgorsze szajstwo z SE taki nowy a ma 2.0mpx żal poprostu tego fona!!!!!! W595 ja mam i to jest ekstra fon naprawde polecam!!!

  • 0

    83. ~  2009-03-10 15:28:23  host: static-213-133.is.net.pl

    telefon jest super. mam go od tygodnia. jestem bardzo zadowolony ;) w telefonie jest youtube, ale czy za darmo?? sam youtube tak, ale trzeba płacić za przesłanie kb przez net. a to już zależy od operatora sieci. autorotacja jest bardzo przydatna ;). polecam go.

  • 0

    84. ~Gandalf  2009-03-12 21:55:05  host: 89.231.206.43

    Mam taką prośbę do Was. Jak już macie się wypowiadać na temat telefonów to mówcie z sensem i wtedy gdy macie konkretne fakty na jego temat. Kogo obchodzi to, że Ty (81.) kupisz telefon w sklepie a nie przez neta ?! Albo jaki telefon kupić ?! Sam nie umiesz porównać i powiedzieć ? Takie to trudne ? A trudno poszukać o google czy ten telefon ma lampę błyskową ? Opanujcie się ludzie. Komentarze nie służą do rozmowy o dupie maryny lecz o wymienianiu opinii na temat danego modelu. Zanim coś napiszecie pomyślcie.

  • 0

    85. ~Sakura  2009-03-13 16:33:02  host: 77-254-58-69.adsl.inetia.pl

    ten telefon na allegro jest już dostępny od 500 zeta

  • 0

    86. ~INSPIRON  2009-03-15 00:21:41  host: 94.254.150.5

    Pracuję w handlu. Zdecydowałem się na ten model, ale nie wiele brakowało i zamówiłbym se c702. Pochwaliłem się kolegom z pracy. Pierwszy zajrzał jak wygląda se w necie i zaraz zamówił wisząc na słuchawce i rozklimiając ze mną. Drugi kolega złożył zamówienie wieczorkiem. Trzeci zamówił jak mu pokazałem maszynkę. Jak dla mnie telefon rewelacja. Znakomita jakość dźwięku, rozmowy, bardzo głośny model-dot. słuchawek, dzwonków i odtwarzania. Radio z RDS. Karta M2 2GB w zestawie. Świetne słuchawki. Czytelny ekran. Solidna konstrukcja. Aparat 3,2 mp - rewelacyjne zdjęcia. Prosty w obsłudze. W rzeczywistości ładniejszy niż na zdjęciach. Energonomiczny. Bateria 950mAh. Jestem bardzo zadowolony z posiadania tego telefonu. Mam go w kolorze czarnym, także do businessu w sam raz. BT se są także rewelacyjne i serdecznie polecam. Do tego modelu używam BT HBH-PV708. Ładowarka samochodowa też jest zawodowa. Można podłączyć do niej BT bez żadnej przejściówki /por. nokia/. Moja ocena to 10/10. Polecam!

  • 0

    87. ~MFKR-mvg  2009-03-15 19:30:13  host: ip-137-44.student.pw.edu.pl

    44. ~Iguella~ 2008-12-11 12:30 alq222.internetdsl.tpnet.pl Fajny fonik ,ale szkoda, że nie można go kupić w plusie xD. telefon można kupić w plusie, wiem to, gdyż sam dzis dokonalem takiego zakupu... do telefonu raczej lampy blyskowej dolaczyc sie nie da ale robi dobrej jakosci zdjecia, natomiast troszke zgubily mnie poszukiwania w menu glownym "ikony" karty pamieci... zgubne, gdyz takowego przycisku nie ma... dodatkowo, przytrzymujac przycisk wlaczajacy walkmana i jednoczesnie poduszajac telefonem w gore i w dol przyciszamy go lub podglaszamy :D a ruszajac nadgarstkiem na boki, zmieniamy kolejnosc utworow... calkiem fajny bajer... ogolnie telefon na duzy plus [do tej pody korzystalem z nokii 5200]. ps. dostepny w MIXplusie za 49zl przy 40zlx42 doladowana oraz za 1zl przy 50zlx42 doladowania... przy 30x42 bodajrze wychodzi okolo 120zl :) pozdrawiam MFKR-mvg

  • 0

    88. ~mcfly  2009-03-16 14:37:37  host: apn-77-112-4-179.gprs.plus.pl

    do 82 ale zdjecia ładne robi modele k nie maja polotów nawet k800i robi w dzień bardziej szare zdjęcia a w nocy czy wieczorem rozwala wszystko na łeb sam sprawdzalem.A po za tym czy ten telefon ma akcelerometr.

  • 0

    89. ~anka taka jedna=]  2009-03-18 17:52:20  host: apn-77-114-79-75.gprs.plus.pl

    a nie wiecie moze jak to jest dokladnie w mix plusie- czy da sie na katre..za ile...warunki..takie tam...;> jesli ktos wie to prosze odpisac:) z gory dzieki pozdro;)

  • 0

    90. ~soniak  2009-03-19 09:18:24  host: 83.68.77.97.brzesko77.tnp.pl

    Osobiście polecam W910i. Pomimo, że ma aparat tylko 2.0 Mpix to robi całkiem fajne foty a nawet lepsze niż niektóre 5.0 Mpix. Telefon zgrabny, nieduży, lekki ma duży ekran jak na rozsuwany bo 2,32" i jest zdecydowanie tanszy na allegro :-).

  • 0

    91. ~  2009-03-22 07:51:46  host: 77-254-138-45.adsl.inetia.pl

    telefon wypaśony super gorąco polecam kupiłam go na allegro za 531 zł oczywiscie nowy

  • 0

    92. ~Zyroskop  2009-03-22 19:07:29  host: mok-b.merinet.pl

    czy ten telefon ma żyroskop tzn. czujnik ruchu?

  • 0

    93. ~wichu  2009-03-24 18:23:52  host: mok-b.merinet.pl

    czy ten telefon ma obudowę z takiego samego tworzywa co w910 czyli że się nie rysuje i czy ma jeszcze czujnik ruchu tzn. żyroskop

  • 0

    94. ~gadu  2009-03-24 19:36:33  host: inet20907ng-3.eranet.pl

    w910 do pięt mu nie dorasta :)

  • 0

    95. ~marcunin  2009-03-24 21:51:16  host: public8805.xdsl.centertel.pl

    mam pytanie dla prawdziwych znowców, czy w760i różni sie czymś od w595? i którego lepiej wybrać?

  • 0

    96. ~j  2009-03-25 16:30:09  host: aeoi236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam sobie ten telefon w erze. i jestem z niego bardzo zadowolona. tylko brakuje mi flesha w aparacie, ale tak po za tym to jest mega. polecam.

  • 0

    97. ~Allejra  2009-03-26 10:18:15  host: gsz123.internetdsl.tpnet.pl

    Proszę pomóżcie mi Jak skasować dostęp do strony plus.pl prawym górnym klawiszem tel. bo takie były ustawienia? Mi to przeszkadza bo jak niechcący nacisnę to zaraz łączy się z internetem i nabija mi kasę???

  • 0

    98. ~Patix  2009-03-26 16:23:44  host: xdsl-720.lodz.dialog.net.pl

    Hej.. mam zamiar sobie kupić tego fona ale słyszałam kilka opinii że w900 jest lepszy.. Czy to prawda.?

  • 0

    99. ~D3L3T3  2009-03-29 08:50:39  host: knz.metroport.pl

    Mój kumpel ma tego fona, z początku było nice itd.. ale po 2 dniach fon sie nagle wyłączył.Od tego czasu regularnie sie resetuje i na nowo trzeba go uruchamiać.Osobiście mając do wyboru fony typu w890i lub w880i, napewno niekupiłbym tego złoma ze slajderem;] tylko któryś z tych metalowych cacek.

  • 0

    100. ~xDxD  2009-03-29 13:15:37  host: host-n2-77-103.telpol.net.pl

    Fonik jest naprawdę fajny, ale ludzie...kto kupuje telefon dla aparatu. Jeli chcecie mieć dobre zdjęcia, to nawet najlepszy aparat w najdroższej komórce jest zwykłą tandetą w porównaniu z najtańszym na rynku kompaktem. Śmieszy mnie jak widzę takiego człowieczka biegającego z telefonem i robiącego tragiczne zdjęcia.

  • 0

    101. ~  2009-03-30 15:23:48  host: f96-054.opera-mini.net

    Zamierzam kupić sobie ten telefonik za 700 zl. Chciałbym wiedzieć czy te klawisze rzeczywiście są takie nietrwałe?

  • 0

    102. ~Arek  2009-03-30 22:01:49  host: acyt30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy kazdy ma youtube w tym telefonie za free ? czy tylko ta Klaudi ma za darmo bo nie rozumiem. (moze to i głupie pytanie ale kto pyta nie bładzi) z góry dzieki za odp. :D

  • 0

    103. ~aREk  2009-03-30 22:47:40  host: acyt30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam pytanie do włascicieli W595, a konkretnie to ten telefon moze mieć youtuba za free czy tylko klidii ma za darmo bo nie rozumiem tego( kto pytanie błądzi, jezeli głupie pytanie to... neiwiem) ale z góry dzięki za odp. :D

  • 0

    104. ~tusia  2009-04-01 21:27:16  host: user24-217.satfilm.net.pl

    nie wiem czemu ale nie mogę odtwarzać utworów z karty ;/ nie wiem co jest grane na kilkanaście piosenek mam tylko 3 ;/ a gdzie reszta? a np. jak ustawiałam sobie dzwonek sms to są wszystkie ;/

  • 0

    105. ~fajna  2009-04-04 00:14:29  host: evk219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam tel. w595 i wcale nie jest lepszy od k750i, tyle tylko, że ma ładniejszą stylistyka;) Chętnie zamieniłabym go na se k800i bo to stary dobry model. Wygląd to nie wszystko:P Jak chcecie słuchać muzy to kupcie sobie odtwarzacz mp3 lub mp4

  • 0

    106. ~jsl  2009-04-04 10:02:23  host: router.teosat.pl

    Telefon dla maniaków muzycznych,świetny dzwiek,sliczny design,najfajniejsza jest aplikacja z quizem muzycznym -fajna zabawa,zdjecia bardzo ladne, bateria tez ok,jakbym mial znowu kupowac telefon na pewno wybrałbym ten sam :0

  • 0

    107. ~tasior25pl  2009-04-04 17:35:40  host: cki134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Akcelerometr znajdziesz. Mnie martwi szerokość głośników, przy zwiększonej głośności trzeszczą (wysokie dźwięki). Obawiam się o lakier w miejscach narożnych, szczególnie w górnej części obudowy wyświetlacza. Co do aparatu, kolejny model z "szybką" - chcesz zrobić zdjęcie, upewnij się, że obiektyw jest czysty... Klawisze są mało ergonomiczne, nie rozumiem dlaczego wybrano taki kształt, a nie inny? Przypuszczam, iż chodziło o kosmetyczną zmianę względem W910i - zabieg niepotrzebny. Mam zastrzeżenia co do pokrywy baterii. Mechanizm otwierania znowu niewygodny i mało praktyczny, sama klapka leciwa, jak w poprzednich "cienkich" modelach. Brak lampy błyskowej z prawdziwego zdarzenia... Uważam, że do aparatu >3MP z obowiązku winno się takową dorzucić. Parę plusów? Owszem. Rozplanowanie głośników góra-dół jest świetne, bo poszerza brzmienie stereo. Obsługa dużych kart pamięci to zaleta, bo nadal rzadkość. Spory wyświetlacz o wysokiej rozdzielczości. Sam telefon wygląda świetnie po zsunięciu, bogata kolorystyka pozwoli każdemu wybrać model dla siebie. Ogólnie nieźle, bez rewelacji. Myśleć przed kupnem.

  • 0

    108. ~mcfly  2009-04-05 12:37:57  host: apn-77-113-99-104.gprs.plus.pl

    do 82 mówisz ze w910i to nowy fonik zobacz najpierw kiedy wyszedł bo napewno jest starszy od w595i.

  • 0

    109. ~yarow79  2009-04-05 19:59:11  host: ebg106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak w tym telefonie przy wideorozmowach widziec rozmowce a jednoczesnie zeby rozmowca widzial mnie. Trzeba rozmawiac z lusterkiem??

  • 0

    110. ~lkoiuh  2009-04-05 20:11:11  host: chello087207133098.chello.pl

    czy ten fon ma polskie menu? z góry dzięki za odp.

  • 0

    111. ~  2009-04-05 20:26:34  host: cpc1-duns3-0-0-cust823.lutn.cable.ntl.com

    w Anglii za 99 funtów !! 480 zł z przesyłka !! masakra Polska do wieś !!! na każdym kroku cię kroją !!! w tej cenie wchodzi 9 kwietnia 2009 roku w T-Mobile w pewnym internetowym sklepie w UK ! Pozdrawiam a samemu można wgrać polskie menu tylko trzeba umieć - simlock to 8 funtów - samemu można sobie ściągnąć we własnym kompie Ultimate unlocker

  • 0

    112. ~  2009-04-05 21:11:48  host: p03-03.opera-mini.net

    Czy moglibyscie mi doradzic ktorego fona wybrac, bo nie moge sie zdecydowac czy SE k800i czy w595. A i czy to prawda ze w w595 nie wygodnie sie pisze na klawiaturze? Prosilbym o jak najszybsza odp.

  • 0

    113.  2009-04-06 09:01:35

    Jak w tym tel wykonywac wideo rozmowy? Opcja jest dostepna ale pytam jak przez lusterko?

  • 0

    114.  2009-04-06 09:02:51

    W mix plusie on jest za 1zl w muzodajni 36 doladowan kwota 60zl

  • 0

    115. ~  2009-04-07 15:21:44  host: fio242.internetdsl.tpnet.pl

    anka taka jedna - byłem dziś w plusie i będe przedłużał umowę więc dla mnie kosztuje 199zł 42 doładowania po 30zł. Dla Ciebie jak chcesz taką samą opcje mixa, telefon kosztował będzie 499zł. Chyba, że też przedłużasz

  • 0

    116. ~matias  2009-04-09 15:01:52  host: dynamic-78-8-100-199.ssp.dialog.net.pl

    u mnie w plusie powiedzieli ze już go nie mają i nie będą mieć :( ;(

  • 0

    117. ~Malina  2009-04-09 21:39:37  host: 77-253-194-58.adsl.inetia.pl

    (89.) Ogólnie ja brałam w mix plusie. Ale to jest ten cały MusicPack co ja go praktycznie nie chciałam, no ale nie miałam wyjścia w sumie;) Karty co miesiąc za 40 zł, 42 doładowania i 49 zł za telefon przy zakupie.

  • 0

    119. ~chris  2009-04-10 22:13:47  host: cko160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mnie najbardziej interesuje kwestia pisania smsów na tym telefonie, widziałem, że klawisze są trochę podniesione, więc powinno być spoko, ale może jest jakiś maniak smsów, który już używa tego fona i by napisał jak się W 595 sprawdza przy pisaniu dużej ilości smsów?

  • 0

    121. ~Kitura  2009-04-14 10:30:30  host: siec.interblock.pl

    Mam ten telefon od 13 dni jest zajebisty aparat jest na 4 ładne robi zdjęcia można te foty retuszować nia ma lampy za się przeżyć.Muzyka jest super w miare głośno gra SeasMe jest fajne wybiera muzyke wedłuk własnego nastroju podobno klawisze penkaja czytałem ale u mnie nie pęka kiedy miałem kupić W595 niebyłem pewien ponieważ podobno klawisze pękaja ale jest Ok nic nie pęka.ładne kolory nie jest tani ale ja kupiłem w plusie za 100 zł Kolega powiedział żebym kupił w komisie taniej al etato nnie zgodził sie wiec w mix plusie kupiłe ocena 6-:)

  • 0

    122. ~mysia  2009-04-14 16:56:58  host: dtg183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie ze mozna go kupic w plusie... tylko troszke drogo

  • 0

    123. ~Paula  2009-04-19 12:01:45  host: aefn144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogólnie fonik jest git !! Myślę nad kupnem, martwi mnie jednak czy aparat nie będzie się rysował gdyż nie ma on zabedbieczenia!!

  • 0

    124. ~  2009-04-19 17:37:22  host: chello084010138125.chello.pl

    tez jestem tego ciekawa fonik mi sie strasznie podoba a juz niedlugo konczy mi sie umowa .. chce przedluzyc w mix plusie tylko nie wiem jakie sa warunki jesli ktos wie niech pisze.. z góra dzięęks

  • 0

    125. ~Mi-HaU  2009-04-22 17:10:36  host: abhz85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do niektórych pytań: ten telefon nie ma lampy błyskowej, za to ma żyroskop (czujnik ruchu), a co do oferty w Orange, to na razie jest tylko na abonament i w MIXie

  • 0

    126. ~partu  2009-04-23 17:12:35  host: bju90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eno fajny te fonik moze sobie go kupie:)

  • 0

    127. ~Yondaime  2009-04-24 18:10:39  host: ahx82.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon idealny ma wszystko co trzeba i dobry aparat 3,2

  • 0

    128. ~je**ć broń  2009-04-27 21:57:48  host: 078088016079.radom.vectranet.pl

    ja może bede miec ten telefon,fajny jest lol xDee spoks

  • 0

    129. ~Edytka ;)  2009-04-30 09:08:10  host: nat14.isb.com.pl

    Dostałam ten telefon w Mixie (za przedłużenie umowy) - mam już go 3 miesiące i jestem w pełni z niego zadowolona. Najbardziej cieszy mnie odtwarzacz tzw. multimedia. Jestem osobą, która chodzi ze słuchawkami w uszach i jakość muzyki, która leci przez telefon jest poprostu rewelacyjna :) Jedyne co mnie w nim zszokowało to fakt, iż nie ma on podczerwieni oraz lamby błyskowej (w moim wcześniejszym telefonie K750i oba elementy były) :) ale ogólnie rzecz biorąc telefon jest dopracowany prawie pod każdym względem :) Jak macie kupywać, to kupujcie SE a nie nokie - liczy się precyzja... S0NIAKI górą!!! :)

  • 0

    130. ~lalu  2009-04-30 20:27:43  host: cqe89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fonik fajny mam go 8 dni ale nie ma zblizenia w 3mpx tylko w wga ;/ i jeszcze jedno sa 2 wersje w595i i w 595s

  • 0

    131. ~  2009-05-01 22:52:55  host: static-198-10.is.net.pl

    witam, mialam ten telefon 3 tygodnie gdy zepsul sie przycisk 7. Na poczatku bylam z niego bardzo zadowolona ale pozniej ten przycisk masakra. W serwisie mi powiedzieli ze te telefony maja wlasnie takie wady ze psuje sie klawiatura. Sprzedalam go i kupilam sobie nokie 6500 slide, ktora na pewno sie nie zepsuje pozdrawiam

  • 0

    132. ~Malina  2009-05-02 20:52:03  host: 77-254-92-192.adsl.inetia.pl

    Napisałam wyżej (117.) jak to jest w mix plusie u mnie. Ja też przedłużałam umowę. W tym, że trzeba w pierwszym miesiącu kupić 2 karty nie wiem po co... I musiałam poczekać na zmianę taryfy na mix IV zanim kupilam pierwszą kartę za 40 zł. Ogólnie telefon bardzo fajny, tylko nie wiem co z baterią... Niby formatowałam ale i tak trzyma mi z 3 dni jak się nią nie bawię za bardzo:P Wy też tak macie?

  • 0

    133. ~Nanaho  2009-05-02 22:01:30  host: axy198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    97: nie możesz tego zmienić, musisz zmienić sobie oprogramowanie (w serwisie jakieś 30 zł sama zmieniałam 104: może dlatego że nie odtwarza tego typu plików ;) 109: niestety tak :( 124: czytanie nie boli, co czwarty komentarz to jego cena w MixPlusie ;/

  • 0

    134.  2009-05-07 14:24:25

    8/10

  • 0

    135. ~asia  2009-05-07 21:08:05  host: bdp240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja mama chciała go wziąć w abonamencie w Plusie,a w salonie powiedzieli,że już nie jest produkowany i w związku z tym już go nie sprzedają. dziwne zważywszy, ze na swojej stronie internetowej wciąż go mają w ofercie

  • 0

    136. ~Luks  2009-05-08 16:42:40  host: 078088125070.radomsko.vectranet.pl

    Mam pytanie bardzo ważne - zależy od tego czy go kupię więc proszę o szczerą i sprawdzoną odpowiedz. Chodzi o to czy da się obsługiwać ten telefon ( chodzić po menu, grać, słuchać muzyki, robić zdjęcia ) bez rozsuwania telefonu ( tak aby nie było widać klawiszy wybierania numeru ) ?? Bo jak nie to trochę głupio ciągle mieć rozsunięty telefon - przecież wybieranie numeru nie jest nam zawsze tak potrzebne.

  • 0

    137. ~kwasen  2009-05-08 19:25:49  host: abqh156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak ustawic w tym ericssonie zeby po zamnkieciu klapki wychodzil z menu glownego do ekranu glownego??

  • 0

    138. ~kasia  2009-05-09 15:14:49  host: 89.174.106.50

    Witam,mam pytanie odnosnie tel sony ericson w595, nie wiem jak dziala wybieranie glosowe, nagralam juz slowo i przypisalam do nr tel, teraz probuje : wypowiadac to slowo aby tel zadzwonil do tej osoby: ale nici, moze mi ktos pomoc, napisac jak to zrobic? pozdrawiam

  • 0

    139. ~arkadia  2009-05-10 22:33:40  host: aasi206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja ten telefon kupiłem w Heyah MIX za 69 zł Nigdzie nie znalazłem lepszej ofery a sam telefon miodzio :) Polecam wszystkim!

  • 0

    140. ~arkadia  2009-05-11 01:51:49  host: aasi206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja ten telefon kupiłem w Heyah MIX za 69 zł Nigdzie nie znalazłem lepszej ofery a sam telefon miodzio :) Polecam wszystkim!

  • 0

    141. ~Barracudaa  2009-05-11 14:54:37  host: 77-254-2-35.adsl.inetia.pl

    czy w play'u ten telefon dostępny jest tylko w kolorystyce ruby black(czarno pomarańczowa) czy jakiejś innej?(pytanie oczywiście do posiadaczy owego telefonu w play)

  • 0

    142. ~Ktoss..  2009-05-11 16:43:59  host: 77-253-177-233.adsl.inetia.pl

    hej ma pytanko. CZy w play'u ten telefon jest jedynie w odcieniu ruby black czy jeszcze jakimś?I jak tak to w jakim( do posiadaczey owego telefonu w play'ui)

  • 0

    143. ~Laczek  2009-05-11 21:31:46  host: hhn162.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon. Mam 14 lat i mi wystarczy. Tylko że jak odgrywam wideo no to muli a potem przyspiesza i nie da sie oglądać zabardzo :/. Ale ogułem jest najlepszym tel jakiego mialem. Polecam

  • 0

    144. ~  2009-05-13 18:20:01  host: aeqb85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, wczoraj nabyłam ten telefon w erze i wszystko by było OK gdyby nie trzeszcząca obudowa, nie wiem czy to akurat mój egzemplarz jest taki, ale chyba większość SE mają taką kiepską obudowa.

  • 0

    145. ~eeevellyn  2009-05-13 19:06:09  host: apn-95-41-232-122.dynamic.gprs.plus.pl

    no heja wam...! ja sie zbieram na kupno ale mam do was takie pytno...czy wiecie może gdzie można tego fona sobie kupic ale bez simlocka? a moza go kupic w erze? odpiszcie plisxD.

  • 0

    146. ~Truth  2009-05-14 18:03:31  host: aepz138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, nabyłam właśnie SE W595 i powiem szczerze że wszystko jest OK gdyby nie ta trzeszcząca obudowa, nie wiem czy to mój egzemplarz jest taki, ale klapa od baterii nie przylega idealnie, i lewe klawisze sterujące "trzeszczą", denerwujące to jest trochę.

  • 0

    147. ~ziomek  2009-05-15 16:42:31  host: acif31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słyszałem ze pękają w nim przyciski czy to prawda

  • 0

    148. ~  2009-05-15 20:06:43  host: f142-051.opera-mini.net

    Do 98 możesz zmienić ten przycisk jedynie zmieniając softa a po 2 to łącząc się z plus.pl operator nie pobiera opłat za transfer.

  • 0

    149. ~polako  2009-05-20 22:27:41  host: chello089076191065.chello.pl

    90.soniak ale masz chłopie nasrane w główce. Piszesz o swoim w910i w temacie o w595. Stwierdziłeś również że 2mpx robi lepsze fotki od 5mpx :D prosze cie nie załamuj mnie i nie osmieszaj sie takimi wypowiedziami.pozdrawiam :D hahahahahahaha

  • 0

    150. ~  2009-05-20 22:37:04  host: chello089076191065.chello.pl

    90.soniak. Jeszcze jedno: moze dam Ci szanse, napisz mi konkretnie ktory telefon ma gorszy aparat od w910i (oczywiscie musi miec matryce 5mpx).Moj znajomy ma komis to postaram sie sprawdzic.Czekam na odpowiedz

  • 0

    151. ~Dann  2009-05-22 20:58:18  host: abua66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tez zamierzam go kupić, lecz ja sie zastanawiam czy kupić ... w595 czy w910 zastnawiam sie ktory wybrac, ktory dluzej mi wytrzyma.. i ktory wygodniejszy

  • 0

    152.  2009-05-25 10:17:47

    Super telefon! Polecam szczerze. Aparat robi bardzo dobrej jakości zdjęcia chodź nie posiada lampy błyskowej.

  • 0

    153. ~evenia  2009-05-26 14:20:45  host: host-n1-112-162.telpol.net.pl

    chciałam ustawić na sygnał sms jaką mp3 ale gdy przychodzi sms to słychac tylko 10 sekund tej piosenki a pozniej sie urywa...czy kto wie co zrobic aby piosenka grala cala a nie tylko chwile?? szukalam w ustawieniach ale nie moge znalezc zadnej opcji..prosze o odp.

  • 0

    154. ~noname  2009-05-27 18:55:09  host: ien26.internetdsl.tpnet.pl

    Do ~Luks: jasne że można. Pozdrawiam ;)

  • 0

    155. ~patryk93  2009-05-27 21:08:58  host: ns1.air-net.gda.pl

    mam prośbe do posiadacza se w595 powiedz mi jakie mają nazwy oryginalne motywy od tego modelu bo usunełem je a mi sie podobały a jak bede miał nazwy to sobie sciągne

  • 0

    156. ~martyna  2009-05-30 08:30:22  host: nat-rtr-05.xcore.pl

    sorki chcialabym sie zapytac czy mozna kupic sony ericssona za 1 zł na karte w mix plusie i placic 24 zasilenia po 30 zł ? odpowiedzcie

  • 0

    157. ~@Żyroskop  2009-05-30 17:36:38  host: static-81-219-26-136.devs.futuro.pl

    Tak telefon ma żyroskop. Wydaje się gorszy niż w N95 ale działa ;) Dzisiaj kupiłem i jestem bardzo zadowolony. Tylko zryty branding ERY :/

  • 0

    158. ~marley  2009-05-31 09:47:06  host: ip-83-2-90-64.static.xcore.pl

    jak chcesz mieć w plusie za 50 zł 24 doladowania to musisz doplacic 319 zl a jak na 36doladowan to masz chyba za zeta

  • 0

    159. ~tralala  2009-06-04 16:55:47  host: abzo161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wejdź na plus.pl wejdź w zakładkę MixPlus dobierz telefon, kolor, ilość doładowań i się przekonaj ;) Ale tak, jest on dostępny w ofercie na doładowania. O szczegóły zapraszam na plus.pl. Ogólnie telefon mi się podoba i mam zamiar go kupić.

  • 0

    160. ~jasiek  2009-06-12 13:13:22  host: host-85-202-153-7.sta.tvknaszapraca.pl

    hej czy teen fon ma wideorozmowy

  • 0

    161. ~aaab  2009-06-12 19:26:22  host: 213-92-201-178.adwa.net.pl

    Mam pytanie do osob ktore posiadaja ten telefon w ofercie plusa. Czy do tego telefonu jest dolaczona karta pamieci 2GB?

  • 0

    162. ~jasiek  2009-06-13 00:41:10  host: host-85-202-153-7.sta.tvknaszapraca.pl

    mi zalezy na muzyce !dobre ma glosniki i basy?????????????????????????????????????

  • 0

    163. ~Ladyanna.  2009-06-24 20:59:50  host: staticline18928.toya.net.pl

    POMOCY! . Czy ktoś kto ma ten telefon może mi powiedzieć jak usuwa się w nim odbiorców wiadomości ? Chodzi mi ,że jak się kliknie Kontynuuj w pisaniu wiadomości to są osoby do ,których się pisało wcześniej. I ja nie chcę ,żeby one tam były. Nie chce sie pomylic i wyslac do kogoś innego. Chciałabym mieć tam tylko 1 osobę do której piszę najcześciej. I nie wiem jak usunąc. POMOCY .!

  • 0

    164. ~aliah85  2009-06-27 23:21:13  host: apn-77-113-137-11.dynamic.gprs.plus.pl

    wczoraj nabyłam to cudeńko:) :) jak dla mnie miłe zaskoczenie jeśli chodzi o ten fonik;) mam tylko jedno zastrzeżenie.. jak go chwilę nie używam to ucieka mi zasięg :/ co prawda bo paru sekundach wszystko wraca do normy,ale nie bardzo mi się to podoba.. poza tym żadnych innych zastrzeżeń :D polecam!!

  • 0

    165. ~zuraw  2009-06-29 14:59:08  host: hurin161.dream.net.pl

    mam tego tela juz prawie 3 miesiace i jestem z nigo bardzo zadowolony, jest po prostu zajebisty,, jakosc dzwieku i zdjec jest zajebiaszcza. jezeli nie chcecie zebywam sie rysowal ekran czy aparat to kupcie sobie pokrowiec;p na allegro nawet po 10zl stoja;p SE rządzi!!

  • 0

    166. ~grześ  2009-07-03 10:02:49  host: dsi76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy aparat będzie w nim podobnej jakości jak w k770 i? a jak porównanie mp3 w obu telefonach?

  • 0

    167. ~wikusia:)  2009-07-06 17:24:59  host: public-gprs73255.centertel.pl

    Jeśli chodzi o ten telefon bardzo mi się podoba .. Już nie długo będę zmieniała telefon i właśnie go będę wybierać !!A jeżeli komuś się klawisze psują .. to na pewno nie jest to wina telefonu tylko osoby .. jak się nawala w klawisze to się później nie dziwić .. SONY ERICSSONY są moim zdaniem najlepsze jeśli chodzi o muzykę i aparaty .. ale zależy jakie piksele :) pozdrawiam

  • 0

    168. ~herbata  2009-07-08 10:54:48  host: 217.97.241.34

    mi sie podoba w tym telefonie ze sam segreguje muzyke np pop, hause itp

  • 0

    169. ~Nikki  2009-07-12 19:48:46  host: c90-204.icpnet.pl

    Witam. Mam pytanie. Czy normalnie można wgrać tutaj jady tuddzież jary? czy specjalnie trzeba ściągać aplikacje przez internet?

  • 0

    170. ~Iza  2009-07-19 18:10:07  host: 80.51.109.184

    a czy w tym telefonie można ustawić dowolny sygnał sms??? żeby nie było przypadkiem tak jak w k700i że można tylko ustawić te które już sa od producenta ;/

  • 0

    171. ~Niunia86  2009-07-19 23:50:00  host: 94-40-57-254.lss.net.pl

    Witam jestem posiadaczką tego telefonu już od pół roku, bardzo mi się podobał i wszystko było by dobrze gdyby nie siadło mi oprogramowanie pisało że mam włożyć prawidłową kartę sim i nie mogłam wyłączyć budzika. Już od miesiąca męczę się z zastępczym padłem... Czy komuś przytrafiło się coś podobnego? Obawiam się,że jak już mi go oddadzą to się go pozbędę:(

  • 0

    172. ~Niunia  2009-07-19 23:53:09  host: 94-40-57-254.lss.net.pl

    do161: tak w ofercie plusa seW595 dostępny jest z kartą pamięci 2GB.

  • 0

    173. ~michalski  2009-07-24 00:04:34  host: abgk13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam ,co za ludzie się pytają a takie sprawy jak 163 ,156 ,155 ,153... -_- no sory ludzie TUTAJ nie miejsce... za długo pisać ,żeby nawet chcieć fonik w595 wypier-zaje-dobry ,aparat jest najsłabszym ogniwem a i tak się trzyma nieźle - zwłaszcza w słoneczny dzień ,wtedy naprawde jest wyczes ostro itd. pękające klawisze? - brednie... mam ten fon już dłuuuugo i nawet ryski nie ma ,to samo wyświetlacz wsio w zestawie - karciocha 2GB/kabelki/słuchawki[te słuchawki to naprawde kozackie ,basy nawet 8Hz] obługa/komunikacja z kompem intuicyjna ...dla totalnego laika nawet "oszukanego" GPSa ma[google maps]... no cóż ...myli sie o jakieś 2km-najmniej ale jednak... przynajmniej wiem ,że jestem w Polsce :D odtwarzacz mp3- nieraz mam wrażenie ,że lepszy niż komp+winamp ,bije przenośne mp3 jednym palcem ,słowem palce lizać, SE W -klasa sama w sobie ogólnie fon bardzo wygodny... nawet wyważony ...pomimo ,że "suwany" co do w910 vs w595 ... ludzie to jest wogóle inna generacja ,trudno porównywać ok bo sie rozpisałem ;p ,mam nadzieje ,zę nasyciłem ciekawość/rozwiązałem dylematy ;] brać w ciemno pozdro wszem wam

  • 0

    174. ~  2009-07-24 12:53:24  host: 81.219.188.194

    do ~jasiek - glosniki zajebiste i basy tez (przez sluchawki) zajebiste :D przynajmkniej mi wystarcza ;) a jak chcesz jeszcze lepiej to wystarczy wgrac stery i po klopocie :D

  • 0

    175. ~toms  2009-07-26 15:49:03  host: 81.219.188.194

    mam ten telefonik od 2 tygodni wiec mysle ze moge cos powiedziec na jego temat ;D zacznijmy od wad - tylna klapka - trzeszczy i jest nbiestabilna ale da sie przezyc teraz juz nawet na to nie zwracam uwagi ;) klawisz przyglaszania - nie czuc ze sie go dotyka ale mozliwe ze mam brakowany produkt, oraz bateria - trzyma ... 2 dni ? no i to tyle wad ;D reszta to same plusy - design jest po prostu zajebisty :D funkcojanlnosc flash menu jakosc dziweku i na glosnikach i na sluchawkach duzy wyswietlacz klawisze wygodne, super aparat(oczywisce jak ruszasz telefonem sa zamazane w koncu to nie cyfrowka)... zyc nie umierac z takim telefonem :D ocena 9,5/10 dla mnie super telefon :D

  • 0

    176. ~paweł  2009-07-26 17:23:37  host: 83-1-10-196.informel.pl

    ile trzyma bateria ?

  • 0

    177. ~ziomXD  2009-07-26 20:01:42  host: admo131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo!!! za 2 dni jadę sobie kupić tego fona ale chciałem się zapytać czy te dwa głośniki są w każdym czy tylko w tych od Orange???? pomóżcie please :()

  • 0

    178. ~  2009-08-03 21:34:17  host: aefk250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    PROSTE !! wciskasz klawsz C czyli usuń i po sprawie ! ;p

  • 0

    179. ~  2009-08-04 12:41:24  host: 22.84-48-180.nextgentel.com

    ja na karte kupiłam za 690 zyLaa

  • 0

    180. ~Szyszka !!!  2009-08-05 23:31:11  host: host-87-99-44-207.lanet.net.pl

    Mam ten sam dylemat co Dann;(

  • 0

    181. ~RAFAEL  2009-08-12 17:25:36  host: dys124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Serdecznie Jeśli ktoś chce kupić TEN TELEFON używany 3 miesiace PROSZĘ DZWONIĆ NA kom:880614088 lub napisać SMS jak nie będę odbierał skontaktuje się potem . podaje też e mail : raffi05@poczta.onet.pl sprzedam za 550 zł

  • 0

    182. ~  2009-08-27 23:14:16  host: 77-254-50-19.adsl.inetia.pl

    mmmmm,,nbvghb

  • 0

    183. ~toskaa;d  2009-09-07 20:45:26  host: bmt218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialam telefon przez cale pol roku ;D. teraz zmienilam. sprawowal sie naprawde doskonale, polecam goracam telefonik, glosniki super i na aparat ni narzekalam. naprawde warto :***

  • 0

    184. ~ELA  2009-09-12 12:23:30  host: ip-94-42-50-155.multimo.pl

    HEJ JA MAM TEN TELEFON JUZ OD KWIETNIA I O DZIWO SIE NIE TNIE ANI NIE PSUJE CHODZI JAK NOWY FAKT ZE JEGO WADA JEST JEDYNIE KLAWIATURA BO MOZE JAKIS PRZYCISK SIE WCISNAC ALE TAK TO POLECAM ;-)

  • 0

    185. ~JaWielki  2009-09-17 07:47:10  host: proxy-14.tvk.torun.pl

    Ten telofan nie nadaje się do niczego. Pieniadze w śmietnik .

  • 0

    186. ~Madziara  2009-09-21 17:13:20  host: public28728.cdma.centertel.pl

    Hejj mam zamiar kupić tego fonna, ale nie wiemm, czy można zmieniac obudowę. jedni piszą ze tak, a tu na przykład pisze, ze nie. Proszę pomużciee!!! Please

  • 0

    187. ~xs  2009-09-26 19:26:19  host: hyp-net-73-155.lodz.msk.pl

    Telefon jest całkiem niezły, największe wady to trzeszcząca obudowa i bardzo marnej jakości zdjęcia przy słabszym oświetleniu, zdecydowanie brakuje autofocusa. K750 robił lepsze foty chociaż miał tylko 2Mpx.

  • 0

    188. ~  2009-09-28 06:12:04  host: v04-08.opera-mini.net

    Sienanko. Jestem posiadaczem tego sony od pół roku i mam takie pytanie do trochę lepiej zorientowanych w tematyce. Nie wiecie skąd ściągnąć najnowszą wersję softu do tego tel. dla centralnej europy i plików customilizalji? Aktualnie posiadam R3DA026 a słyszałem że jest nowszy. Próbowałem seusem, ale nie da rady bo wyskakuje komunikat że nie można pobrać aktualizacji. Myślę że to wina braku CDA. Z góry dzięki za pomoc.

  • 0

    189. ~Luks  2009-10-04 19:51:35  host: 078088125070.radomsko.vectranet.pl

    Słyszałem że w tym telefonie (nie koniecznie w każdym) jeden głośnik gra głośniej od drugiego albo że gra tylko jeden. O co tu chodzi? POMÓŻCIE!!! To bardzo ważne dla mnie. Chciałbym żeby oba głośniki grały tak samo.

  • 0

    190. ~xd  2009-10-07 17:19:10  host: gw13.tvgawex.pl

    telefon zaje..... wszystko działa jak należy mam go 2 lata i jest extra! polecam!!! pozdrowienia :)

  • 0

    191. ~Boss  2009-10-11 09:23:37  host: ali220.internetdsl.tpnet.pl

    Poradźcie mi!!:D kupować ten telefon?? bardzo mi się podoba tylko nie wiem czy się nie będzie psuł jak dotąd miałem se k750i i cały czas miałem z nim problemy;/ dlatego pytam:D z góry dzięki za odp.. pozdro:D!

  • 0

    192. ~elo  2009-10-12 16:15:57  host: ali220.internetdsl.tpnet.pl

    WItam! mam zamiar kupic ten telefon:D i tu mam takie pytanie czy warto czy nie bedzie się psuł bo z moim ostatnim telefonem był se k750i i miałem z nim straszne problemy:( ten telefon nie ma zadnych wad ze po roku nie bedzie się dało go używać??

  • 0

    193. ~bgt  2009-10-21 01:31:12  host: anx42.internetdsl.tpnet.pl

    jak jest z baterią w tym telefonie? długo trzyma?

  • 0

    194. ~LavBlack  2009-10-28 20:51:40  host: acnf138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchaj 193. -19h ciągłego słuchania muzyki -wytrzymało mi 2dni grając i suchając muzyki jest dobrze :)

  • 0

    195. ~albert-2008  2009-10-29 20:29:22  host: public28179.xdsl.centertel.pl

    hejka ma ten tel. od ponad pół roku i powiedzcie mi czy ja mam jakąś tanią podróbkę bo u mnie nie ma tego wzorku na osłonie z tyłu wyświetlacza po za tym nie ma głośnika na górze tylko obok aparatu tam gdzie jest ta dziura osłonięta siateczką bo z ciekawości się przysłuchałem zobaczcie czy u was jest tak samo, a na górze jest tylko atrapa. Kupiłem go w plusie na abonament i jak go oddałem na gwarancje bo sim-lock się włączył sam z siebie to po oddaniu przestał mi czytać słuchawek w ogóle nie reaguje. Pomocy. po za tym zajefajny tel. tylko głośniki mogły by być głośniejsze bo w kurza mnie jak jakiś łepek chwali się byle złomem że ma głośniejszy ode mnie. Pozdro dla fanów se.

  • 0

    196. ~tloczek  2009-11-06 12:55:01  host: host-86-63-141-198.nplay.net.pl

    trutch to nie tylko twój egzemplarz mój na początku też trzeszczał ale se już wyrobił i jest cichutko, a mam go już prawqie rok... telefonik godny polecenia jakość dźwięku z głośniczków jest idealna, fonik dobrze łapie zasięg a aparat robi zadowalające zdjęcia... najlepiej go kupić z nieobrandowanym softem bo ftedy nie stracimy bardzo fajnych flash menu :D pzdr dla reszty fanów sonikaków :D

  • 0

    197. ~  2009-11-07 23:17:01  host: apn-95-40-108-138.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam pytanie , czy ten tel.ma drugi aparat z przodu do wideorozmow ? Czy tylko z tylu ?

  • 0

    198. ~  2009-11-11 12:01:34  host: 217.96.82.70

    Telefon jest w porządku! Duże możliwości modyfikacji (wgrywanie sterowników dźwięku, sterowników aparatu, patchowanie) i nowoczesny design! Szkoda tylko że aparat nie posiada Auto Focusa, bo przydaje się do robienia fotek różnym tekstom.

  • 0

    199. ~T.Mn  2009-11-13 15:58:15  host: 77-254-60-32.adsl.inetia.pl

    Mam zamiar kupić ten telefon i chciałabym abyście poradzili mi czy jest warto kupować ten telefon i czy nie jest awaryjny, jakie robi zdjęcia i czy dobrze słucha się na nim muzyki. Z góry dziękuje. Pzdr.

  • 0

    200. ~anu  2009-11-17 23:11:59  host: 188.146.156.153.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    czy jest teraz w plusie jakas oferta na karte w ktorej mozna by bylo kupic taniej ten telefon?

  • 0

    201. ~Karolina  2009-11-23 21:37:39  host: chello087207031060.chello.pl

    Telefon jest bardzo fajny ! Muzyka odtwarzana jest super ! Zdjęcia robi bardzo ładne ! W skalio on 1 do 10 daje mu 9 ! Pozdrawiam :)

  • 0

    202. ~  2009-11-24 10:52:08  host: v02-14.opera-mini.net

    Hej. Mam pytanko. Czy on jest w mix plusie w ofercie na 36 doladowan po 30zl? W jakiej cenie?

  • 0

    203. ~bukoś  2009-11-24 20:26:21  host: client016-inet-tor.kpsi.pl

    telefon zarąbisty tylko głośniki szybko wysiadają ale ogólnie telefon w pożondku polecam nigdy bym go nie zamienił na inny xD

  • 0

    204. ~  2009-11-25 17:47:13  host: 188.147.36.79.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Tak. Jest oferta w plusie na kartę w której można go kupić ;) W MIX plusie jest za jeden zł przy doładowaniach po 30zł w umowie na 48 doładowań ;] PS Mógłby mi ktoś napisać jaką ten telefon ma baterię? Nigdzie nie mogę znaleść info. ;/

  • 0

    205. ~  2009-11-26 08:19:35  host: cfn88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no jest za 69zl w mixie i 30zl na 3 lata podobają mi się w tym telefonie motywy Flash zarąbiste

  • 0

    206. ~oluska  2009-11-26 15:49:14  host: eqs84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy on ma MP3 ??

  • 0

    207. ~KamCzyyS.  2009-11-27 23:31:07  host: s5722.zielona.net.pl

    Telefon Walkman jak każdy, ale W850i moim zdaniem lepszy, bo może ma aparat 2Mpix, ale za to klawisze tak szybko się nie łamią jak w tym modelu i nie przeciera się obudowa :)

  • 0

    208. ~tenjedyny  2009-11-28 11:34:31  host: aramis.srv.dobranet.pl

    Na 48 doladowan za 1zl jest o ile sie nie myle teraz :) wlasnie planuje sobie brac go na dnich

  • 0

    209. ~T.Mn  2009-11-28 16:49:30  host: 77-254-246-30.adsl.inetia.pl

    Nie wiem, czy jest oferta na kartę w Plusie z tym telefonem, ale są oferty w Orange i w Heyah. Ja jednak zrezygnowałam z kupna tego telefonu, ponieważ nie posiada przedniego aparatu fotograficznego i lampy błyskowej, a dla mnie to trochę problem. Pozdrawiam.

  • 0

    210. ~podol  2009-11-30 19:52:13  host: aaeq156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak aparat sie sprawuje bez lamy?

  • 0

    211. ~ ;pp  2009-12-01 15:48:02  host: acqo146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od niedawna . Ale myślę , że posłuży mi długo. ;) Muzyki słucha się na nim b. dobrze , zdjęcia też robie fajne . ;) Ja mam tylko jedno pytanie do tych bardziej zorientowanych co do tego tel . Jak zmienić żeby na ekranie bo bokach nie było np . Plus.pl , lub multimedia tylko np. kontakty .

  • 0

    212. ~Denver  2009-12-01 20:19:20  host: 77-253-114-130.adsl.inetia.pl

    Niewiecie ile bateria trzyma???????? Pozdrawiam...

  • 0

    213. ~Anna.x3  2009-12-02 16:33:49  host: 82.177.80.4

    Mam pytanie czy opłaca się go kupić

  • 0

    214. ~michał  2009-12-03 17:20:42  host: aog122.internetdsl.tpnet.pl

    48 doładowań - 1zł 42 - chyba 69zł 36 - to już nei wiem ... W PLUSIE ! jutro biorę go ...no zobaczymy ;)

  • 0

    215. ~michal0227  2009-12-03 17:39:12  host: acik124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest w MixPlusie na 36 doładowań po 30 zł i kosztuje 399 zł

  • 0

    216. ~  2009-12-03 22:14:21  host: v09-03.opera-mini.net

    Przeczytałem kilkaset pozytywnych opini tego telefonu i doszłem do wniosku że dostał mi się jakiś inny model (jednym słowem KICHA)

  • 0

    217. ~out  2009-12-04 13:03:12  host: public76579.xdsl.centertel.pl

    jak przez usb mozna sciagnac muzyke z kompa???

  • 0

    218. ~  2009-12-05 19:48:24  host: v09-10.opera-mini.net

    Pokuszę sie o małom recezje Zwygladu mi sie podoba ale mi i nie każdemu musi. Bateria trzyma dlugo minimum 2dni a maks 5-6 dni. Muzyka miodzio. Net szybki tylko klawiatura niewygodna a i jeszcze aparat robi przecietne niestety foty

  • 0

    219. ~Martyncia :)  2009-12-06 11:49:50  host: 83-238-233-46.adsl.inetia.pl

    dzisiaj dostałam ten telefon ,mam nadzieje ze będzie się dobrze sprawował :)

  • 0

    220. ~kalu$$$ka  2009-12-06 19:03:24  host: asf99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najlepszy w obudowie w kwiatki{pokrzywy}

  • 0

    221. ~krzysmen  2009-12-08 19:40:19  host: chello089078142121.chello.pl

    Elo mam pytanko: gdzie w tym telefonie znajdę żyroskop? Za odpowiedź z góry dziękuję

  • 0

    222. ~Madzia  2009-12-08 23:14:30  host: rt.dc.net.pl

    MAM PROBLEM POMOCY! Bardzo denerwuje mnie to, że jak przychodzi sms, to widać od razu jego treść. Gdzie mogę ustawić, aby przychodząca wiadomość była na całym ekranie i tylko było widać od kogo (bez początku treści)? Zapomniałam już, gdzie to się ustawiało, a strasznie mi to działa na nerwy :

  • 0

    223. ~heniek  2009-12-09 08:31:23  host: abzg77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon i wszystko mi się w nim nie podoba oprócz głosniej muzyki. Moim zdaniem nie ma startu z np. c702 . ALe c 702 ma cichy głosnik i to jest jedyna jego wada.

  • 0

    224. ~rafał  2009-12-09 20:21:42  host: b14.idd.net.pl

    tez jutro biore ten tel w plusie dzieki za wasze opinie dzieki nim zdecydowałem sie na ten model telefonu jeszce raz dzieki wielkie'

  • 0

    225. ~szepyr  2009-12-15 10:16:39  host: hhz206.internetdsl.tpnet.pl

    a czy ten fon obsługuje karte 8Giga?

  • 0

    226. ~mała1991  2009-12-17 11:50:50  host: aqc131.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś ma do sprzedania sony ericssona w595 niedrogo?;)

  • 0

    227. ~Eryk221  2009-12-17 17:28:00  host: 78.146.223.120

    Ten telefon jest super , polecam go wszystkim. Mialem go ponad rok, super odwarzał muzyke , zdiecia robil tak jak nokia n95 (5mpx) aparat, ten telefon był idealny. Ale kiedys mi upadł z dosc wysoka i sie rozleciał co do śrubki, gdy zanioslem do naprawy, myślałem ze sie popłacze bo sie go nie dalo naprawic , bo niby był zalany ;/ . Teraz chce kupić w995 , i myśle ze to też bedzie dobry wybór, zobaczymy...

  • 0

    228. ~Harriseq  2009-12-17 20:59:21  host: pc-85-202-104-108.siedlce.domtel.com.pl

    Mam pytan kilka co do tego fona: Czy można ogladac na nim filmy video ? Czy robi w miare dobre zdjecia ? Czy dobrze na nim sluchac muzyki ? Czy wygodna klawiatura ?

  • 0

    229. ~  2009-12-18 12:02:17  host: 188.146.86.124.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Czy ten tel. ma funkcję video rozmowy?

  • 0

    230. ~Domi  2009-12-18 14:51:14  host: hostk2081.infobiuro.pl

    Hejka mam mały problem. Prosze więc omałą pomoc ;). Lepiej kupic avile sony ericsson w: -595 -715 -995 Proszę o pomoc, z góry dzięks

  • 0

    231. ~andy  2009-12-19 15:33:32  host: apn-77-112-157-80.dynamic.gprs.plus.pl

    Elo :] mam pytanie ;D Jak uwazacie warto wziac ten tele w plusie ?? ;D PZdr :D

  • 0

    232. ~Syla  2009-12-20 20:14:11  host: bqw167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona od roku i jedyna jego wada to minimalnie ścierające się klawisze. Nie zacina się, nie psuje, nie rozwala. Wszystko czego potrzebuję, ten telefon to ma. Jestem zadawolona.

  • 0

    233. ~Marcin007k  2009-12-21 23:56:04  host: adhe39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja się wymieniam Samsungiem Avilą za W595!

  • 0

    234. ~lala xddd  2009-12-22 09:24:21  host: 91-201-89-202.via.zamek.net.pl

    siema mam ten tel o 2 lat żaden tel go nie pobije jak chcecie to pytajće o ten tel mnie bo wiem o nim wszystko ;D ;D xxddddd pozdrawiam :D

  • 0

    235. ~weg  2009-12-22 11:47:35  host: saturn.pcnet.com.pl

    ten telefon jest zajebisty i tyle

  • 0

    236. ~ciekawy  2009-12-25 01:02:43  host: chello084010073143.chello.pl

    co to za liczba wyświetlana między datą a funkcją prawego klawisza funkcyjnego? w W595 mam "0", w W508i mam "1" a w C902 też mam "0". W instrukcji obsługi się nie doczytałem :-/

  • 0

    237. ~fvf  2009-12-25 18:03:35  host: 195.117.239.66

    do dupy ten telefon

  • 0

    238. ~matejo  2009-12-25 19:17:23  host: public34681.xdsl.centertel.pl

    Mam telefon od miesiaca i wady to trzeszcząca klawiatura, no i niestety przycinajace sie menu i bardzo słaby aparat. reszta działa jak najbardziej dobrze

  • 0

    239. ~lacky  2009-12-25 20:19:32  host: 83.142.202.43

    jak sie pisze na nim sms-y??

  • 0

    240. ~Zuś  2009-12-25 22:32:26  host: public7929.xdsl.centertel.pl

    pytanie jak wgrywać gry na ten telefon bo nie mogę tego rozkminić? z góry dziękówka ;)

  • 0

    241. ~Ma-x  2009-12-27 19:20:36  host: host-81-190-39-45.szczecin.mm.pl

    MAM ZAMIAR KUPIĆ I UŻYWAĆ DŁUGO, MOŻE NAWET 2 LATA, WYTRZYMA? PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ, KOGOŚ KTO MIAŁ, BO MAM DZIEŃ NA DECYZJĘ! POZDRO :)

  • 0

    242. ~bleble  2010-01-01 18:17:48  host: igv234.internetdsl.tpnet.pl

    ja biore w plusie. kosztuje 300zł, i jest super^^

  • 0

    243. ~MatoS  2010-01-01 21:08:09  host: 213-238-73-249.adsl.inetia.pl

    Telefon bardzo dobry ;) Gośniki 8,5/10 aparat 8/10 wyświetlacz 9,5/10 Obudowa 7/10 Ocena Ogólna 8,5/10 Obuda troche trzeszczy ale mozna sie przyzwyczaić.Klapka troche gnie sie do przodu i do tyu ale Ogólnie telefon bardzo dobry.Polecam ;)

  • 0

    244. ~Ktosia  2010-01-02 13:23:46  host: 87-205-217-140.adsl.inetia.pl

    Mam tego fona już będzie pół roku z hakiem i szczerze i naprawdę polecam! Nie zrażajcie ludzi do niego komentarzami "beznadziejny fon, pieniądze w błoto" jak nawet nie wyjaśniacie 'dlaczego'? Dla mnie jest ekstra! Zdecydowanie najlepszy jaki miałam. Nie mam z nich żadnych problemów, nie tnie się, wszystkie gry odpalają, dobry dźwięk, aparat też fajny :) [nie wiem czemu na niego narzekacie, wiadomo, że to nie to samo co lustrzanka, ale jest w porządku]

  • 0

    245. ~MissIndependent  2010-01-02 17:21:01  host: wipll-66-53-static.21e.stalowa.pilicka.pl

    kupilam ten telefon niedawno, wg mnie jest bardzo fajny, sprawuje sie doskonale :) polecam ;D

  • 0

    246. ~yyy  2010-01-04 07:10:26  host: public78528.xdsl.centertel.pl

    Mam tego fona i jestem bardzo zadowolony;] jedyną wadą tego telefonu jest to, że nie posiada on lampy błyskowej;[ bateria trzyma (zależy od używania) do 6 dni

  • 0

    247. ~???  2010-01-06 07:29:11  host: ip-83-238-175-197.netia.com.pl

    ten se jest spox jedynie ścina się gdy ma się zapełnioną pamieć wew. na full. I i tak nie liczcie na dobry aparat bo to nie cyber shot... A po za tym ma kamerkę do video rozmów... I ja w żadnym wypadku nie mam z nim problemów :)))

  • 0

    248. ~Iza  2010-01-07 15:50:53  host: 093105032151.suwalki.vectranet.pl

    Mam pytanie i czekam na szybką odpowiedź.. Wczoraj miałam słabo baterię, wieczorem pokazał mi się kilka razy komunikat "Bateria rozładowana, nałąduj" coś w tym stlu, i w końcu rozładowała mi się zupełnie i wyłączyła się.. Podłączyłam ją do ładowania i po 10 minutach próbwałam właczyć ale nie udało mi się, telefon ładował się całą noc (wyłączony)po nocy chciałam go włączyć lecz bez skutku.. Co mam robić? Nadal nie mogę go włączyć. Ps. Gdy podłączyłam do ładowania nie pojawił mi się żaden komunikat, że bateria jest w czasie ładowania.. Nie wiem czy mógł się naładować podczas gdy był wyłączony. Prosze o szybką odpowiedź...Pozdrawiam

  • 0

    249. ~Grzegorz  2010-01-09 12:49:04  host: 77-254-94-93.adsl.inetia.pl

    Witam... Mma takie pytanko... kupiłem ten tel w Angli, jest wlasnie w drodze, może mi ktoś powiedzie jak wygląda sprawa polskiego menu?? idzie je dograć że tak powiem bez wizyty w serwisie? dzieki wielkie

  • 0

    250. ~niki  2010-01-09 16:24:34  host: 77-254-137-174.adsl.inetia.pl

    Hej. mam ten tel. od 2 dni. jak na razie jest extra. Mam pytanie. ma on w aplikacjach gg czy za zrobienie sobie konta i za jego używanie się płacie. ?! nie za bardzo wiem.?

  • 0

    251. ~ubn  2010-01-17 23:48:51  host: eou20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    iza jesli pod usb tez nie reaguje to plyta glowna do wymiany, sproboj wgrac soft a2-uploaderem

  • 0

    252. ~w995  2010-01-18 15:38:14  host: host-89-230-132-115.inowroclaw.mm.pl

    Moim zdaniem jak można doradzić to bym wolał sony ericssona w 995 można w nim mieć kartę pamięci 8giga aparat 8,1 megapixela wideo rozmowy! Ale jest droższy od w 595 bo model w595 kosztuje w komisie 539 zł a w995 kosztuje w komisie 970 zł

  • 0

    253. ~  2010-01-18 18:52:22  host: v01-12.opera-mini.net

    Elo... Mam ten tel 2 miechy z hakiem. jest spoko ale bateria krutko czyma i jak wysuwam to troche sie klapka gurna (ta gdzie ekran) sie rusza my ocena 9.5/10 wzielem go w plusie na 4 latka zobaczymy porzyjemy

  • 0

    254. ~Mx  2010-01-21 16:40:28  host: host-81-190-39-45.szczecin.mm.pl

    Czy jest w tym telefonie aplikacja Czas Na Świecie? Bardzo mi na niej zależy, proszę o odpowiedz!;)

  • 0

    255. ~;)  2010-01-21 18:14:53  host: 83-1-126-16.tsm.tarnobrzeg.pl

    Telefon nawet fajny ale ja szczerze polecam c902, 5 mpx, ładna obódowa i piękny dzwięk nawet lepszy niż w tym ;]

  • 0

    256. ~mikołaj  2010-01-22 21:45:02  host: public80753.xdsl.centertel.pl

    mam w595 i jestem z niego zadowolony tylko nie doszedłem jeszcze do jednej rzeczy;/ dlaczego filmy mp4 odtwarza dobrze lecz z opuznionym obrazem? mógłby mi ktoś to wytłumaczyć co musze zrobić z filmem lub z tym telefonikiem?

  • 0

    257. ~boro  2010-01-24 21:58:54  host: adnm19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jutro chcę kupić ten tel. wyczytałem o nim wiele dobrych rzeczy tylko obawiam się tych pękających klawiszy i czy gwarancja to uzna . Ale i tak ten tel mi się bardzo podoba xD.

  • 0

    258. ~  2010-01-25 20:46:42  host: v12-08.opera-mini.net

    Mam ten tel 4miechy i gorszego tel to juz chyba nie miałem aparat jest beznadziejny na kompie wychodzą strasznie rozmazane ,tasme wymienialem juz 2 razy i co najwazniejsz pekl mi sam wyświetlacz po naprawie tel po 5min użytkowania strasznie sie nagrzewal pozatym tel fajny.

  • 0

    259. ~Kasiaa ..  2010-01-29 13:44:56  host: cm-84.210.145.71.getinternet.no

    ja mam ten telefon 7miesięcy i jest bardzo dobbry, nie nażekam . i go polecam [Pozdro ] . xd

  • 0

    260. ~firma  2010-01-30 22:26:45  host: host-89-228-211-14.kalisz.mm.pl

    mam pytanie zy ten telefon ma ruhowe gry??

  • 0

    261. ~sary  2010-02-06 19:34:50  host: 77-255-93-13.adsl.inetia.pl

    ten telefon nie może równać sie z w910 jest o niebo lepszy :)

  • 0

    262. ~izabel  2010-02-09 15:08:07  host: 77-45-33-72.sta.asta-net.com.pl

    czy przy zakupie każdego każdego w595 jest w zestawie karta pamieci? nawet jak sie kupuje telefon u operatora?

  • 0

    263. ~inter  2010-02-10 11:54:31  host: apn-77-114-193-15.dynamic.gprs.plus.pl

    Wie ktos może jak zdjąc obudowe wsony ericsson w595 ????

  • 0

    264. ~darijanna  2010-02-12 17:51:39  host: abwm115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    254 . Mx taak ta aplikacja jest dostępna ;D

  • 0

    265. ~Mizia  2010-02-16 15:34:06  host: hostk2081.infobiuro.pl

    Hej pisze dużo sms-ów i tel chce mieć2-3 lata jaki tel bardziej polecacie samsunga avile czy w595?

  • 0

    266. ~Lordzik  2010-02-21 16:31:06  host: aku104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wspanialy:)

  • 0

    267. ~marti  2010-02-22 21:36:26  host: abja193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~agusia ( sms ) ustawienia CB wlacz info o stacji bazowej

  • 0

    268. ~Damian  2010-03-02 15:18:02  host: 94.75.121.84

    Szczerze mówiąc dobry dźwiek z odtwarzacza to jedyny plus tego telefonu. Mam go od 10 miesiecy i nie jet to moj pierwszy telefon. Z firmy Sony Ericsson miałem k510i który był wytrzymałym telefonem i k800i którego zamieniłem właśnie na w595 dlatego że k800i był zbyt gruby. Szanuje telefony i jak narazie w w595 popsuły sie klawisz gwiazdki,klawisz kratki,klawisz odtwarzacza ten po prawej stronie telefonu, nie mogę do nikogo zadzwonić bo telefon rozłacza rozmowe itd. Wlaśnie oddaje go na gwarancje, w telefonie nie było nic zmieniane a występuje błedy o charakterze systemowym. Był naprawde świetny ale teraz to szkoda gadać.

  • 0

    269. ~Matt  2010-03-04 13:10:12  host: cwb178.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanko do użytkowników telefonu w595... Czy warto wymienić się nokią 6500s na właśnie ten sony eriksonik? Zależy mi w szczególności wytrzymałości i jakości dźwięków z głośniczków i słuchawek... Proszę o odpowiedź :))

  • 0

    270. ~Wojjtek  2010-03-08 12:40:29  host: ip-89.174.182.196-siec.eturbo.pl

    Jeżeli ktoś ma zamiar kupić ten telefon to polecam Allegro :) po 350zl są z wszystkim ( pudełko sluchawki itp. )... Aha i który lepiej kupić w580i czy w595s?

  • 0

    271. ~adapter  2010-03-08 15:29:58  host: apn-95-41-248-196.dynamic.gprs.plus.pl

    do~Mizia ja bym polecał ericsona ,mam go już pół roku i narazie jest świetny...

  • 0

    272. ~Iwwa  2010-03-11 19:25:08  host: rev83-18.sferanet.pl

    mam ten telefon od maja zeszłego roku, raz oddawałam do gwarancji, bo przestał działać mi klawisz wyłącz, kratki i ósemki. teraz jest już wszystko w porzadku, mam kartę 8 gb, i wcale sie nie ścina, mimo, że mam dużo piosenek, i nawet filmy. ma już troszku zarysowaną obudowę, ale to tylko dlatego, że mi upadł parę razy ;) telefon polecam, naprawdę świetny.

  • 0

    273. ~sfa  2010-03-13 18:50:52  host: jug226.internetdsl.tpnet.pl

    k800i to zlom

  • 0

    274. ~TOfik  2010-03-14 19:08:45  host: gqp242.internetdsl.tpnet.pl

    Witam.Czy opłaca się kupować te telefon? Nie rozleci się po 12 miesiącach akurat po gwarancji?

  • 0

    275. ~kamil3111  2010-03-23 22:15:01  host: 83.2.207.11

    Witam! mam tego tela od grudnia 09. Mam go w plusie na umowę, niestety juz po 2 tyg. padło mi oprogramowanie :( ogólnie tel jest spoko lecz zamierzam go jak najszybciej sprzedac...

  • 0

    277. ~porzeczka  2010-04-01 19:40:38  host: prod62.p-net.pl

    Mam pytanie co do odtwarzacza mp3. Czy jest tak samo funkcjonalny jak w telefonach SE typu WALKMAN ? Jest klawisz szybkiego dostępu oraz zmiany utworów, tak,że nie trzeba wchodzić przez menu specjalnie?

  • 0

    278. ~olaboga  2010-04-03 15:02:15  host: 121-60-n1.aster.pl

    Mam telefon od 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Klawiatura niezbyt wygodna, ale nie przeszkadza ludziom, którzy właściwie nie piszą sms. Bateria trzyma mi ok. 3-4 dni przy częstym użytkowaniu (długie rozmowy, częste słuchanie muzyki). Do tego wielką zaletą telefonu jest fakt, że jest on bardzo głośny, nie mam problemu, żeby usłyszeć go gdzieś w tramwaju, piszczącego z wnętrza mojej torebki. Generalnie jestem z telefonu bardzo zadowolona.

  • 0

    279. ~Ewcia :)  2010-04-09 15:15:15  host: dynamic-78-8-11-95.ssp.dialog.net.pl

    Telefon jest jak na razie super. Jeszcze nie wiem ile trzyma bateria. Wygląd super! Lekki, zgrabny. Ja mam kwiatową edycję i jest śliczna :-) Ale co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło to ŚWIETNE słuchawki i przez to jakość muzyki. Słuchawki z kompletu są z "bassreflex" i grają przecudnie! Polecam ten tel.

  • 0

    280. ~Mareczek  2010-04-23 22:21:28  host: odf66.internetdsl.tpnet.pl

    Mam od roku se w595. Po kilku miesiacach od zakupu zepsuł mi się wyświetlacz (zaczął mrugać, zmieniać rozdzielczość aż wreszcie padł). Nieodporny na nacisk, przy naciśnieciu szybka wewnętrzna pękła i był do wymiany, zapłaciłem z własnej kieszeni 120 zł. Muzyka dobra, dobrze słychać i radyjko. Aparat średni jak na 3,2 Mpix (miałem wczesniej k750) niewiele lepszy w pikselach, słabszy bo bez lampy. Nie zawsze się zablokuje, dziś sam się odebrał mimo że była zakładka i blokada. Po raz pierwszy (a miałem kilka SE) jestem NIEZADOWOLONY. Absolutnie NIE polecam. Obecnie szukam lepszego (podobnego do k750i ale z lepszymi parametrami)

  • 0

    281. ~alusss  2010-05-02 20:26:53  host: 87-205-128-35.adsl.inetia.pl

    w910i to szmelc sie wylacza i wlacza sam od siebie ten jest zdecydowanie lepszy

  • 0

    282. ~`Sara  2010-05-02 21:53:17  host: 251.85-237-172.tkchopin.pl

    Mam ten telefon od niedawna . Jest wprost idealny dla fanów muzyki :D Tylko mam mały problem z funkcją sens me ...

  • 0

    283. ~olka;***  2010-05-11 12:11:44  host: 188.147.107.111.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    najlepszy dla dziewczyny ;)

  • 0

    285. ~Lancer1990  2010-05-12 00:26:48  host: static-81-219-26-182.devs.futuro.pl

    Mam telefon Rok i 2 Miesiące. Jestem z niego bardzo zadowolony. Dobra jakość dźwięku oraz Flash menu dają sporo radości. Sam Aparat jest całkiem niezły i sam design telefonu jest super :) Polecam

  • 0

    286. ~adriankruszec1  2010-05-22 16:54:35  host: 77-254-129-110.adsl.inetia.pl

    Najfajniejszy telefon na świecie

  • 0

    287. ~zawiedzona  2010-05-24 23:06:31  host: abtg25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go 5 miesięcy. Najpierw wszystko było ok po 2 miesiącach wyświetlacz musiałam wymienić z własnej kieszeni a teraz jeszcze popsuł mi się: nie moge rozmawiać bo głośniki padly i wyświetlacz czarny NIE POLECAM

  • 0

    288. ~lisica  2010-06-05 13:46:11  host: host-89-238-13-118.smgr.pl

    mam go od grudnia,przedwczoraj trafił do naprawy(w końcu go zaniosłam) bo poszły tasiemki;/oprócz tego klawisz nr 1 i oprogramowanie(szalał trochę,zawieszał się,wyłączał i włączał sam...),także jestem niezadowolona z tego tela.Poprzednio miałam C510 i był sto razy lepszy przede wszystkim aparat niby ten sam-3.2 ale Cyber Shot to jest różnica...nie polecam W595 młodzieży;)

  • 0

    289.  2010-06-07 16:20:38

    Telefon mam od 3 miesięcy jeżeli chodzi o wykonanie oceniam na 5 ale drobnym mankamętem jest gubiący zasięg

  • 0

    290. ~azra  2010-06-17 14:52:45  host: n1-137-k7.teoc.pl

    Mam go już rpawie rok. Jeśli ktoś szuka dobrego telefonu muzycznego, to szczerze polecam. Raz tylko zepsuło mi się wejście do słuchawek, ale na szczęście był ejszcze na gwarancji;). Bardzo wygodny w obsłudze i ma super głośniki. Nawet mocne gitary dobrze brzmią, a nie tylko proste bity. No i są naprawdę głośne.

  • 0

    291. ~Efa  2010-06-23 19:34:41  host: ayi93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo dobry. Głośnik super, aparat, wyświetlacz wszystko ok. Jedna wada to źle pisze sie sms podczas słuchania muzyki. Przycina trochę. Ale poza tym to gorąco polecam! :)

  • 0

    292. ~Anka:)  2010-09-24 11:16:26  host: public75779.xdsl.centertel.pl

    Nie polecam tego telefonu. Mam go juz ponad rok i 2 razy był juz na gwarancji.Wczoraj właśnie go odebrałam i dzis juz na nowo sie zawiesil.Zawiesza sie ciągle włącza i wyłącza sam. Beznadzieja.

  • 0

    293. ~;*iLk  2010-09-29 03:03:44  host: eiz186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    obecnie posiadam model W890i i strasznie kuszę się na wersję W595 flower edition;] strasznie zależy mi na tym by kolejnym telefonem był sony ericsson ponieważ strasznie przywiązałam się do jego funkcjonalności, ale niestety po przegrzebaniu waszych komentarzy stwierdzam że jak i W890i tak i W595 ma ten sam problem: samoresetowanie się czy tzw.zmulanie. O głośnikach nie wspomnę bo miały prawo się popsuć z przejawów mojej złości po kolejnym zresetowaniu się telefonu.Bardzo bym chciała ericssona ale który nie będzie dawał mi takiej samej rozrywki z resetowaniem się jak to daje mi na daną chwilę W890i:jest to strasznie uciążliwe, zwłaszcza w trakcie załatwiania bardzo ważnych spraw na telefon, gdy w połowie rozmowy telefon nagle pada i potrzebuje paru minut ba ustabilizowanie się do używalności...Efektem tego jest to, że człowiek po drugiej stronie słuchawki zastanawia się dlaczego stracił połączenie z klientem a potem wręcz zaczyna połykać nerwy że nie może się dodzwonić z niewyjaśnionych przyczyn i dopiero dowiaduje się o nich po dobrych 10 minutach. Gdyby samoresetowanie się dawałoby o sobie znać chociaż raz na dobę, byłoby idealnie, ale potrafi to zrobić nawet kilka razy po pierwszym zresetowaniu się.Dlatego bardzo uważnie rozważam zakup W595, ponieważ moja zmiana telefonu miała nacisk przede wszystkim przez samoistne włączanie się i wyłączanie telefonu. Telefony sony są super dopóki nie zaczną naprawdę się sypać po kilku miesiącach ;/ a szkoda bo gdyby nie takiego typu problemy, pewnie firma miałaby większy popyt na ich markowe sprzęty ;/ bardzo pomysłowi ale mało solidni co okazuje się w krótkim czasie ;/ coś czuje że nie znajdę żadnego porządnego modelu podobnego do W890i ;/

  • 0

    294. ~JP 100%  2010-10-12 09:28:54  host: 94-240-26-216.lukman.pl

    Co zrobić, by głośniej grał.

  • 0

    295. ~pablo  2010-10-12 14:53:29  host: hts162.internetdsl.tpnet.pl

    telefon użytkuję już 2 lata i jest to z pewnością jeden z lepszych telefonów jaki miałem (a miałem już kilka nokii, samsunga i se K750i, który był rewelacyjny poza joystickiem. Slider po 2 latach działa jak nowy; bardzo dobry dźwięk z głośników; czytelne i intuicyjne menu; bateria wciąż trzyma mi ok.4dni choć nagadane już jest ponad 170h. Jeśli chodzi o zawieszanie się, to faktycznie zdarza mu się czasem, tak raz na 2-3 tygodnie zgasnąć, ale nigdy w czasie rozmowy. Szczerze polecam!

  • 0

    296. ~  2010-10-16 13:14:13  host: 82-160-179-34.tktelekom.pl

    Witam. Chciałem sie dowiedzieć ile przy normalnym użytkowaniu wytrzyma taśma LCD z góry dz

  • 0

    297. ~ten shit  2010-10-16 23:09:23  host: 2-1-187.komputerlan.com.pl

    ten shit slabo gra moim k800 go zaglusze wiem bo mam oby dwa telefony i k800 wymiata

  • 0

    298. ~mat  2010-10-20 20:47:09  host: edk117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak we wszystkich telefonach marki SE jeśli chodzi o baterie to BRAK DANYCH ;-) frustrująco - żenujące

  • 0

    299. ~kokos  2010-12-07 21:11:07  host: 088156193069.slupsk.vectranet.pl

    da rade w nim zmienic obudowe ?

  • 0

    300. ~internet is for porn ;]  2010-12-20 15:31:11  host: 87-205-31-134.ip.netia.com.pl

    wie ktoś może ile teraz ten telefon kosztuje?

  • 0

    301. ~karcia  2010-12-26 12:59:50  host: dynamic-78-8-132-202.ssp.dialog.net.pl

    super telefon, ladny dźwięk, dobry aparat, polecam!!!

  • 0

    302. ~Niki  2011-01-02 14:26:14  host: public94150.xdsl.centertel.pl

    Wie ktoś może ile ten telefon kosztuje w Media Markt? Bo na stronie niestety nie ma cen...

  • 0

    303. ~mika  2011-01-03 16:07:13  host: aeie117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ten telefon zakupiony w plusie posiada simlocka?

  • 0

    304. ~XardasFCB  2011-01-09 22:25:26  host: 194.181.62.12

    jak aktywować internet w tym telefonie?

  • 0

    305.  2011-01-10 21:05:04

    czy wy też macie problem z zasięgiem w tym telefonie? W ogóle nie mam zasięgu w domu, rodzice w seoich telefonach mają i ja miałem w poprzednim SE k600i. Zastanawiam się czy to coś obecnym telefonem jest czy może coś innego (mam właśnie SE w595). Będąc na dworzu zasięg mam.

  • 0

    306. ~Se595w  2011-01-16 20:39:39  host: nat-zg3-172.aster.pl

    ja mam SE w595 walkman i sie ciesze z tego telefonu tlyko ma 1 minusa brak WI-FI

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-94-5.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet