Sony-Ericsson W580i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W580i Opinie o Sony-Ericsson W580i

Sony-Ericsson W580i

w sumie: 886
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›
  • 0

    1. ~  2007-03-26 18:43:37  host: abde46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po co tyle tego badziewia???, nic nowego, male wyswietlacze i wszystkie parametry takie same :/ Kiedys sie mowilo, ze nokia caly czas wprowadza takie same telefony a teraz jest odwrotnie... Caly czas aparat i wyswietlacz od wiekowego juz K750i daja tylko troche wiecej kolorow :/

  • 0

    2. ~tia  2007-03-27 00:32:48  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    Co Ty mówisz? On ma 2-calowy wyświetlacz 240x320, a K750i 1.8" 176x220... kolorów akurat mają tyle samo, więc znów się mylisz...

  • 0

    3. ~  2007-03-27 08:49:08  host: host-100-132.gprsbal.plusgsm.pl

    widziales na zywo te wyswietlacze,ze sie tak o nich wypowiadasz?? zaloze sie,ze nie. ja mam wiele modeli od k750 i widze,ze kazdy nastepny jest jeszcze lepszy!

  • 0

    4. ~beata  2007-03-27 11:03:06  host: public-gprs71516.centertel.pl

    hmm... ciekawe te nowe fony ... 512 mb !! i supcio aparat. tylko szkoda ze nie są ... ŁADNE !!

  • 0

    5.  2007-03-27 16:24:54

    kochałem sony ericssona miałem prawie wszystkie modele ale teraz mam go gdzieś ponieważ robie te same telefony tylko w innej obudowie, poprostu to staje się wkurzające

  • 0

    6. ~Doc  2007-03-28 10:29:07  host: host892513649.3s.pl

    Fajny telefon i niema jojstica, który u SE jest niestety mało wytrzymały.

  • 0

    7. ~Aftan  2007-03-29 12:44:50  host: cje151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ziomus spod 1 bez nick-a, Ty jestes tak glupi czy tylko Twoje wypowiedzi??? Jak sie nic nie znasz to po co sie wypowiadasz???

  • 0

    8. ~KORNIK  2007-03-30 20:42:51  host: 82.160.48.68

    To prawda, SE zapycha rynek podobnymi telefonami. Ten ma to ten tamto. Czemu nie robią tak, że mają tylko kilka modeli ale za to flagowych. Zresztą zawsze się zastanawiam jak wciskają emerytkom w salonach badziewia by zeszły z magazynu. W ogóle po co robić takie telefony. Strata pieniędzy i materiału i technologii.

  • 0

    9. ~klda  2007-04-01 18:27:16  host: rtr.beel.pl

    A tak naprawde to z ilu funkcji telefonu korzysta przeciętny mieszkaniec PL.ja znalazłam tylko 2 rozmowy i sms, a jak ktoś chce mieć dobre zdjęcia i wyświetlacz to zachęcam do kupienia lustrzanki albo dobrego monitora a nie czepianie się że ta komórka jest taka czy taka.posiadam tel od 7 lat i jest niezawodny.

  • 0

    10. ~hehe  2007-04-02 21:43:02  host: dkx8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez jestem "fanem" SE ale to jest juz syf kurde nic nowego fajnego. do tej pory bardzo mi sie podbaja p i w900 a ten telefon takie niewiadomo co... ale kazda firma kom podupada spojrzcie na samsungi 1000000 taki samych telefonow

  • 0

    11. ~nick  2007-04-03 09:36:08  host: 212.87.241.103

    siema chcialem zapytac czy ktos wie od kiedy ten fonik jest na rynku??

  • 0

    12. ~Twuj Stary  2007-04-03 16:09:20  host: xdsl-3900.bielsko.dialog.net.pl

    Ja uważam iż komorka powinna tylko dzwonić wysyłać SMS'y...na kij mi odjechane dzwoneczki ? Jak chcecie Aparat to se kupcie Aparat a nie telefon bo telefon NIGDY nie będzie miał jakości aparatu cyfrowego...

  • 0

    13. ~janpaweldrugi  2007-04-04 00:14:04  host: gei194.internetdsl.tpnet.pl

    Fajne to to! I nawet zadzwonić gdzieś można.

  • 0

    14. ~P4Bl0s3k  2007-04-04 14:42:21  host: ch210.internetdsl.tpnet.pl

    Nie zrobia tylko kilku modeli bo jak flagowe by mialy byc to pewnie drogie by pobic konkurencje i jak juz by ktos kupil to wiele ludzi ma ten sam fon a tak to sie wyroznia czlowiek jak ma taki telefon 1/1000

  • 0

    15. ~Qba  2007-04-04 20:42:43  host: bng108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może i ciągle to samo ale wyświetlacz w k750 ma rozdzielczosc 176X220 a W580i ma rozdzielczość 240X320 , wiec jest lepszy!!

  • 0

    16. ~Daw  2007-04-05 16:43:51  host: 212.160.172.70

    Moim zdaniem bardzo zgrabny telefonik... idealny dla mieszczuchow :] teraz SE ( co mi sie osobiscie bardzo podoba) robi odtwarzacze MP3 z mozliwoscia robienia fotek i przy okazji dzwonienia hehe :}

  • 0

    17. ~Kokoszka  2007-04-06 15:35:50  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    @nick: dopiero w lipcu/sierpniu będzie dostępny

  • 0

    18. ~aga-pajdzik  2007-04-08 19:54:08  host: asy194.internetdsl.tpnet.pl

    ty od kiedy ten fonik jest na rynku i ile za niego chcą. wie ktoś możę?

  • 0

    19. ~  2007-04-08 19:55:48  host: asy194.internetdsl.tpnet.pl

    ty czy ktoś wie ile za nigo kaman?

  • 0

    20.  2007-04-10 11:47:57

    Marzenie nie telefon... :)

  • 0

    21. ~Moto  2007-04-18 09:13:41  host: aazb232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mufka tutaj jestes niezla/y juz motorola ma lepsze parametry wyswietlacz 16 milionow kolorow 90 mb wbudowanej pamiecie i ten wyglad^^ nawet bym wolal Motorole v6maxx od tego se za ten super wyglad

  • 0

    22. ~mufka  2007-04-21 22:28:02  host: efg114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hahaha Moto..Tylko ze motorole to zdecydowanie gorsze telefony od SE. Wiem z doswiadczenia..:P

  • 0

    23. ~Rafal  2007-04-29 00:28:53  host: chello087207240119.chello.pl

    Motorole mają tragiczne oprogramowanie, jakby ktoś je z chłodziarki wziął, są wolne, a słowniki beznadziejne. Ten SE jest bardzo ładny, ma dobry wyświetlacz, tylko aparat jak dla mnie za słaby. Ja aparatu w komórce używam, stąd mi na jakości zależy.

  • 0

    24. ~cena ;/  2007-05-02 23:07:08  host: bul65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a nie wiecie moze jaka jest cena tego telefonu? :P

  • 0

    25. ~aby  2007-05-03 14:45:31  host: aaij77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zna ktos cene tego telefonu?? mniej wiecej ile 1200??

  • 0

    26. ~cem telefonik:)  2007-05-05 13:46:07  host: ffl158.internetdsl.tpnet.pl

    ej ludzie:) telefon bez kitu jest zarąbisty tyle że pojęcia nie mam ile to cacucho kosztuje [macie może info na ten temat?]

  • 0

    27. ~aga  2007-05-08 18:14:34  host: 213-238-94-193.adsl.inetia.pl

    nei wiecie kiedy bedzie ten telefon dostepny w sprzedazy

  • 0

    28. ~:)  2007-05-11 16:04:39  host: airspan-75-35-static.31.radom.pilicka.pl

    Twuj Stary......jest juz telefon jak cyfrówa.....N95 nokia......5 mpx

  • 0

    29. ~:)  2007-05-11 16:16:32  host: airspan-75-35-static.31.radom.pilicka.pl

    Twuj Stary......jest juz telefon jak cyfrówa.....N95 nokia......5 mpx

  • 0

    30. ~arecki  2007-05-12 10:10:35  host: host-100-140.gprsbal.plusgsm.pl

    ile ten fonik kosztuje? i gdzie go można kupić?

  • 0

    31. ~reziak  2007-05-15 12:04:35  host: host-217-172-254-221.lodz.mm.pl

    google nie boli, tego telefonu nie ma jeszcze w sprzedaży. bedzie od 3 kwartału

  • 0

    32. ~kędzior  2007-05-17 08:03:30  host: abtm32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon z wyglądu bajer funkcje też ma niezłe ale zobaczymy jaki będzie w użyciu :D Jak ktoś tutaj pisze coś na minus tzn. że go nie stać na taki telefon i zazdrości innym TYLE..... Jak można oceniać telefon nie trzymając go w ręce LOL

  • 0

    33. ~Ola_gdynia  2007-05-25 14:29:24  host: chello089079137049.chello.pl

    Czy jest juz dostepny w sklepach? prosze od jakas odpowiedz

  • 0

    34. ~Odpowiadacz  2007-05-31 00:14:04  host: gei194.internetdsl.tpnet.pl

    Ola_gdynia: Oto jakaś odpowiedź

  • 0

    35. ~kika  2007-06-07 12:00:32  host: dfq105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest juz w sklepach. kosztuje 1000zl. super fonik ale starzy nie chca dac mi kasy na niego...

  • 0

    36. ~  2007-06-08 17:24:23  host: ajl56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    więc kiedy będzie dostępny. czy ktos ma info i jaki bedzie jego koszt?

  • 0

    37. ~lola  2007-06-21 12:42:48  host: user20.70.udn.pl

    ile dokladnie ten fonik kosztuje .... ???

  • 0

    38. ~Nata700  2007-07-02 00:43:13  host: host-87-101-64-98.leon.com.pl

    O bOsHe ..ale cudoOo .. jak kosztuje do ośmiu stów to go sobie zakupie :):P:D

  • 0

    39. ~ffunky  2007-07-06 11:24:19  host: egz202.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik od 09.07.2007r. będzie dostępny w orange, zobaczymy ceny....

  • 0

    40. ~bigjoke  2007-07-09 17:07:02  host: cpc2-oxfd9-0-0-cust736.oxfd.cable.ntl.com

    nawet nawet ale dla mnie i tak najlepszy jest SE w960i ;) ciesze sie nim od niedawna, robi super foty, muze odtwarza bez zarzutu i jest ogolnie boski :) nawet nokia n95 nie ma z nim startu :)

  • 0

    41. ~lolo  2007-07-23 21:48:19  host: acmi145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    soory gościu ale w960i jeszcze nie ma w sprzedazy

  • 0

    42.  2007-07-26 17:25:57

    nie ma auto focusa, zdjęcia wychodzą beznadziejne bo nie potrafi złapać ostrości, równie dobrze aparatu mogło by nie być, telefon ten będzie dostępny z początkiem września

  • 0

    43. ~Miśka  2007-07-28 14:02:45  host: cpc1-watf1-0-0-cust506.watf.cable.ntl.com

    Ja znam angielską cenę tego cacka. jest to 229 funtów, tak w sklepie od ręki bez zobowiązań... troszkę to jest. ale ja go siostrze mojej zakupię bo mi się strasznie telefon ten podoba :)

  • 0

    44. ~mpower  2007-07-28 18:07:04  host: phantom.teldom.pl

    Chyba nikt nie widzial tego telefonu co jak pisze takie głupoty że nic SE nie zmienia. Ogólnie to to samo co S500i tylko zmieniony na Walkmana. Wyświetlacze są najnowszej generacji TFT, gdzie Nokia nawet z tym 16mln wymieka. Widzialem S500i bo jest juz od wczoraj do kupienia w Electrowordzie za 1079zl. Powiem krótko- super tel i wyświetlacz. Czekam na tego w580i bo ma wiecej funkcji jak s500i i do tego jest Walkman'em. Dostępny ma być w drugiej połowie września

  • 0

    45. ~dorek  2007-07-30 18:28:29  host: cpc2-lutn4-0-0-cust621.lutn.cable.ntl.com

    za 1200 zł zalatwie nowy jak ktos chce nie uzwwany fabrycznie ofoliowany nie ptwierany hetni odpisac sprawdze stronke jutro

  • 0

    46.  2007-07-31 06:29:39

    może miałem w ręce twojego mpower jeśli jesteś developerem, moim zdaniem ten telefon to mały krok w tył w porównaniu do np. W810i, zabrano mu pare istotnych funkcji które czyniły go wszechstronniejszym, nie ma diody doświetlającej, nie ma auto focusa. Jest to Walkman więc do muzyki a nie zdjęć ale jak widać w810i posiadał wszystko, nie postarali sie poza wyświetlaczem i wyglądem

  • 0

    47. ~robi  2007-08-06 23:26:28  host: apn-99-43.gprspla.plusgsm.pl

    telefon mozna kupic na allegro jest juz dostepny

  • 0

    48. ~aressvw  2007-08-07 20:53:19  host: user-54442a64.lns2-c10.dsl.pol.co.uk

    bawilem sie tym tel w angli jest zajebisty myslalem ze jest grubszy tak fajnie sie go trzyma w rekach ze szok i chce go kupic trudno dostepny jest wygodna klawiatura

  • 0

    49. ~KtoSik  2007-08-11 15:02:17  host: tf91.internetdsl.tpnet.pl

    wy wogule jacys pojebani jestewscie klucicie sie o telefon przez internet

  • 0

    50. ~Ktosik  2007-08-11 15:03:30  host: tf91.internetdsl.tpnet.pl

    wz wogule jestescie jacys dziwni klucicie sie o telefon przez internet

  • 0

    51. ~natalia  2007-08-11 15:34:08  host: 195.188.208.250

    telefon stoi w angileskim salonie 150 funtow czyli na nasze jakies 900zl(zalezy jeszcze jak funt stoi) wiem bo wlasnie kupilam. polecam naprawde telefon wart swojej ceny :)

  • 0

    52. ~elektron  2007-08-11 17:31:16  host: gju66.internetdsl.tpnet.pl

    hehe dla kędzior jesteś debilem tylko tyle powiem :P jeśli ktoś wie co chce mieć w fonie to niemusi mieć go w ręce :P a dla twojej wypowiedzi powiem tylko tyle te teksty wsadź sobie w dupę hehe :P tak samo płytkie jak ty :P

  • 0

    53. ~cienki  2007-08-13 13:51:46  host: ip-47-37.mofnet.gov.pl

    Kto nie ma tego telefonu przegrał życie :-)

  • 0

    54. ~luki_zory  2007-08-21 18:12:53  host: vx26.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik i jest naprawde super !!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    55.  2007-08-24 22:06:46

    Gdzies dorwalem niepokojace info na temat tego telefonu i prosze o pomocna odpowiedz kogos kto juz posiada takowy model. Mianowicie dwie sprawy: 1. Czy nie ma problemu z pekajacymi przyciskami jak w s500? 2.Czy utwory mp3(np wgrane z komputera) mozna na 100% ustawic jako dzwonek? Bardzo mi zalezy na odpowiedzi gdyz nosze sie z zamiarem kupna tego telefonu. Z gory dziekuje.

  • 0

    56.  2007-09-08 14:27:47

    Od paru dni jestem szczesliwym posiadaczem tego telefonu, jest kilkukrotnie lepszy wizualnie na zywo w stosunku do zdjec (efekty swietlne). Goraco polecam, cale jego wykonanie jest naprawde solidne. TrackID wraz z Tag'ami dziala wysmienicie, shake controll, aplikacja fitness liczaca twoje kroki, kalorie itp tez jest milym dodatkiem i dziala jak nalezy :). Pozatym telefon generuje bombowy (mega bass) dzwiek na sluchawkach (same sluchawki zostawiaja konkurencje lata swietlne z tylu) jak i z samego aparatu - glosno i czysto, radio z RDS takze trzyma wysoki poziom. Fantastyczny wyswietlacz jesli chodzi o jasnosc/kontrast i nasycenie barw, porownywalem z samsungiem u700 i nokia 8800, ktore wypadaly slabiej. Dwie odpalone aplikacje java, walkman i zmiana motywu jednoczesnie nie sa w stanie spowolnic jego pracy chocby na sekunde, wszystko naprawde smiga. Dodatkowo mozna zmieniac kontrast, jasnosc, usuwac efekt czerwonych oczu itp na zdjeciach w telefonie, choc sam aparat jest sredni- 2mpx(w koncu to walkman). Osobiscie mi na tym kompletnie nie zalezy bo zdjecia robie cyfrowka ale zawsze to mily dodatek dla kogos kto chce popstrykac telefonem zdjecia. Tak samo nie zalezalo mi na umts i dodatkowej kamerze na videorozmowy bo uwazam je za "glupie" i raczej nie stalbym z telefonem przed twarza aby ktos widzial niewyraznie moja twarz podczas rozmowy ;) - nie wspominajac o zasiegu umts. Sam internet dziala dosc zwawo (posiada GPRS, EDGE, HSCSD) o ile naprawde nie sciagasz przesadnie. Kanaly RSS wbudowane w telefon aktualizuja wszystko bez zarzutu. Bateria przy intensywnej zabawie trzyma 2 dni. Spodziewam sie, ze przy malym uzytkowaniu tylko do dzwonienia oraz oszczednych ustawieniach dociagnie do dni 5ciu. W zestawie jest karta M2 512mb z adapterem, oprogramowanie, kabel usb, sluchawki, instrukcja, ladowarka. Kupilem nowy na 24miesiecznej gwarancje za 1050zl na allegro.

  • 0

    57. ~dejo  2007-09-17 00:52:17  host: ehi224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ***eco - on NIE MA UMTSu...

  • 0

    58.  2007-09-17 10:17:51

    Fajny, ale jak dla mnie brakuje WiFi. Co do jakości muzyki to SE troche osiadł na laurach... Douszne słuchawki SE grały świetnie ale 2 lata temu, teraz to przeciętny wynik, co nie zmienia faktu że i tak lepsze od większości Nokii. Jedno pewne, będzie bardzo wygodny w obsłudze... bo to SE!

  • 0

    59. ~zuza2219  2007-09-21 02:12:56  host: d75-153-181-4.abhsia.telus.net

    chce kupic tego fona... nie jestem w polsce ale weszlam zeby zobaczyc opinie... zalezy mi na sluchaniu muzy i na robieniu zdjec ale juz nie tak bardzo:) no... to chybe se go kupie jezeli sa takie fajne komenty i nim:) pozdrawiam=*=*=*

  • 0

    60. ~Kubik  2007-09-25 11:55:27  host: ejz159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam;) sam posiadam tentelefon od 3 dni i jest naprawdę super wyświetlacz jest naprawdę piekny jak na 262ty. kolorów klawiatóra bardzo wygodna w pisaniu. Bardzo szybki bluetooth SE moim zdanie to najlepsza firma telefonów od kąd się pojawili na rynku praktycznie zawsze używałem ich telefonów.Obsługa i funkcje telefonu też są super, zapamiętywanie słów mowy potocznej w sms-ie i wiele innych.Polecam gorąco:):):) PS. Ile wytrzymuje maksymalnie wam bateria???:):)

  • 0

    61. ~Dzóbel  2007-09-25 22:06:48  host: ejq92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Własnie od dziś posiadam w.w. tel. :) naprawde fajny ....wygrał u mnie z Nokią N70 .Przy przedłużeniu umowy kosztował 75zł.Polecam :)

  • 0

    62. ~Gigi4ever  2007-09-27 09:07:42  host: 195.117.208.112

    w Orange Nowy Twój mix 50zł przy umowie na 36 msc. juz 299. cudo telefonik ! bije k550i na łeb.

  • 0

    63. ~pawel  2007-09-28 16:21:06  host: bxd217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zawstanawiam sie nad kupnem tego telefonu ale nie wiem czy nie kupic sobie samsunga sgh z720

  • 0

    64. ~lukas92  2007-09-28 20:45:05  host: 81-195-149-91.cpe.marton.net.pl

    mam jedno pytanie gdyż zamierzam sobie kupić ten fonik. Czy mógłby mi go ktoś porównać z w800i. Najbardziej chodzi mi o jakość zdjęć i głośność muzyki ?

  • 0

    65. ~  2007-09-29 10:58:55  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    kurde gdyby ten telefon kosztowal 400 zl to by juz byl moj !!!! WYGLAD MAAAAAAAA ZAJEFAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJNYYYYYYYYYYYY OGROMNIE MI SIE PODOBA !! CHCIALBYM ZEBY MI TRAFIL SIE MODEL Z NIEBIESKA LABO POMARANCZOWA KLAWIATURA A RESZTA ZEBY BYLA TAKIEGO KOLORU JAKA JEST NA DRUGIM ZDJECIU TO BY BYL BOOOOOOOSKIII

  • 0

    66. ~aga  2007-09-30 17:54:00  host: host-81-190-130-135.olsztyn.mm.pl

    a powiedzcie,czy da sie pozbyc tego wstretnego menu orange z tego foniku?wkurza mnie to strasznie i chyba to zawazy na mojej decyzji,czy go kupic,czy nie :-(

  • 0

    67. ~Balon  2007-10-01 15:40:49  host: 82.160.42.74

    W tym tyg bede miał ten telefon:) Przedłuzam umowe z Orange i płace za niego 370 zł....pewnie wiele osób m,i powie ze przepłacam ale mam nadzieje ze warto. Umowa na 2.5 roku gwarancja na talefon 2 lata:) POZDRAWIAM i dołaczam do szczesliwych posiadaczy

  • 0

    68. ~agni  2007-10-02 18:00:39  host: aaft109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej :) za 9 dni mam wybrać tel. i gdybam nad w300i lub mój faworyt w580i i co? w300i podoba mi sie tylko dzięki zamykanej klapce- bo mam teraz se z520i i podoba mi się ochrona wyświetlacza, ale W580i gdy mój mąż dal mi prawo wyboru zwrócił moja uwagę jako pierwszy... co mam wybrać?

  • 0

    69. ~wisnia  2007-10-05 15:51:45  host: actx90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ogolnie jestem szczesliwym posiadaczem tego tel od dzisiejszego dnia i powiem wam ze wyglad ma rewelacyjny nigdy nie przepadalem za SE ale ten mnie przekonal i funkcjonalsc bomba polecam jeszcze musze sobie tylko karte zapodac i bedzie gitess

  • 0

    70. ~~jrjack  2007-10-06 16:40:31  host: staticline25437.toya.net.pl

    Szkoda, że w sieci Orange wgrywają do niego tzw. Orange Menu, które podobno spowalnia cały soft, a w dodatku kilka funkcji z oryginalnego oprogramowania jest niedostępne :(

  • 0

    71. ~~jrjack  2007-10-06 16:45:07  host: staticline25437.toya.net.pl

    Szkoda, że w sieci Orange wgrywają do niego tzw. Orange Menu, które podobno spowalnia cały soft, a w dodatku kilka funkcji z oryginalnego oprogramowania jest niedostępne :(

  • 0

    72. ~cyprek  2007-10-07 20:58:04  host: abzq7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do "d3tr0" sluchaj jak ci reka sie trzesie to i ostrosci nie mozesz zlapac u mnie wychodza zajebiscie jestem bardzo zadowolony z niego!!Mp3 mozna wstawiac jako dzwonki bateria spoko i caly wyglad zajebisty...Nic dodac nic ujac po prostu tylko polecic;) pozdrawiam

  • 0

    73. ~bazz  2007-10-08 08:27:30  host: bir208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon jest swietny tlyko szkoda ze sa takie slabe glosniczki ale obejdzie sie w skali od 0/10 daje 9:)

  • 0

    74. ~marti...  2007-10-09 21:23:45  host: host-89-228-214-26.kalisz.mm.pl

    zamierzam sobie kupic ten telefonik bo naprawde bardzo mi sie podoba....teraz mam se k750i i zamierzam go sprzedac i kupic w580i !! moze ktos mi jeszce doradzic jakies fajne telefony ??

  • 0

    75. ~  2007-10-10 11:32:53  host: bzz238.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon.ja go kupuje dzisiaj bo przedluzam umowe w orange na mixa.place 159zl z umowa na 2lata i 25zl miesiecznie.

  • 0

    76. ~kasia  2007-10-10 21:32:33  host: efw130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witajcie! jestem pracowniczką orange i wlasnie dzis wzielam sobie ten telefonik.ktos skomentowal ze orange wgrywa swoje menu do telefonu...firma sie musi jakos wyrozniac na rynku,ale ja musie ze o jest dodatkowy plus....place za telefonik 100,02zł i polecam naprawde... ;]

  • 0

    77. ~pysio77  2007-10-11 17:07:23  host: bfs170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki tel mi proponujecie w850i, w900i w580i ??? a jak znacie inne fajne nie w bajecznej cenie to piszcie !!!

  • 0

    78. ~marek  2007-10-11 20:13:15  host: w3cache2.icm.edu.pl

    do pysio77 ja bym ci proponował w580i bo te 2 pozostałe to są duże cegły a ten telefon mi się podoba i zamierzam sam go kupic ten mialem ten problem co ty ale niestety w580i Jest super!!!!!!!!!!1

  • 0

    79. ~SeboleQ  2007-10-12 15:19:20  host: static-ip-77-89-67-160.promax.media.pl

    ale GOWNO nie kupujcie bo pozalujecie a tak na serio to supper koma :D:D:D mam ja tydzien i jest swietna :P

  • 0

    80. ~jatoja  2007-10-12 22:04:38  host: 87-239-244-7.telprojekt.pl

    bateria trzyma okolo 3 dni maksymalnie, a orange menu w opcjach mozna wylaczyc, polecam jest swietny;)

  • 0

    81. ~kasia  2007-10-13 21:44:18  host: een186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszelkie marudy ktore narzekaja na orange menu informuje ze skoro sa tacy madrzy czemu nie znalezli sobie funkcji w telefonie ktora umozliwia wylaczenie bocznego orange menu ?? WCHODZIMY W ustawienia->zakladka ogolne EkRaN GłÓwNy -> i zmieniamy na Sony Ericsson...nie widze zadnego problemu....POLECAM TELEFON W 100%

  • 0

    82. ~wisnia  2007-10-14 12:31:32  host: actt151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego phona juz od ponad miecha i jestem zadowolony tylko bateria krotko trzyma tzn kupilem uzywanego to moze dlatego..czekam na allegro jak sie pojawia baterie i wtedy zobaczymmy;]

  • 0

    83. ~Paczyn  2007-10-14 19:11:39  host: static-87-105-53-76.ssp.dialog.net.pl

    Jestem uzytkownikiem tego telefonu od paru dni i jestem dosyc zadowolony.Tak jak pisze Kasia jest mozliwosc wylaczenia orange menu.jedyne moje obiekcje dotycza przedniej strony tel. jezeli(zaznaczam ze akurat u mnie)nacisnac obudowe ponizej przycisku "walkwan" wlancza sie menu odtwarzacza(nie musze przycikac tegoz wlasnie przycisku,starczy ze nacisne obudowe)...

  • 0

    84. ~merafil  2007-10-15 14:33:20  host: 77-253-102-167.adsl.inetia.pl

    Kupujac ten telefon w orange to jakie sa sluchawki w zestawie ? HPM- 70 ?

  • 0

    85. ~  2007-10-15 17:37:21  host: bgl162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO KASIA!!! To orange menu to jest soft zbrandowany. Jak chcesz wyłączyć soft??? Bez obrazy pracownikom ale ten soft z orange blokuje trackID i dlatego ten soft jest doniczego!!!!!!!!!

  • 0

    86. ~Sylwiusia  2007-10-15 17:49:19  host: w3cache.atman.pl

    mam pytanie a nie pęka wam klawiatura w tych telefonach z Orange bo ja się boję wziąć ten telefon na abonament w Orange.A na co mi telefon który będzie w serwisie

  • 0

    87. ~wisnia  2007-10-16 13:41:50  host: acrl147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sylwia z tego co slyszalem to juz te nowsze wypusty nie maja tych wad z pekajacymi klawiszami

  • 0

    88. ~Kamil  2007-10-19 19:06:28  host: dtl174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos moze czy ten telefon ma latarke albo flesz w aparacie?? jak tak to jak ja/jego sie wlacza?z gory dzieki za odpowiedz

  • 0

    89.  2007-10-20 19:05:48

    a flesha ma ?

  • 0

    90. ~  2007-10-21 10:41:20  host: 78-131-161-2.tktelekom.pl

    no dobra. Jak tak się chwalicie, to się pochwalcie za ile go kupiliście :)

  • 0

    91. ~pablo_pl  2007-10-21 21:13:18  host: avj130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajnie piszecie o tym foniku wszystko prawda ale mój niestety po tygodniu niestety przestał dawac oznaki życia czyli umarł i nie żyje pogrążony w bólu pablo_pl

  • 0

    92. ~wisnia  2007-10-22 11:11:49  host: acug227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma ani latarki ani flesza

  • 0

    93. ~ww  2007-10-22 22:54:27  host: erq172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To menu na ekranie można wyłączyć- jest w opcjach, ogólnie telefon b. fajny o wiele fajniejszy od k750 którego miałęm wcześniej, świetny wyświetlacz, jadyny mankament to brak lamki :)

  • 0

    94. ~MArkopolo  2007-10-23 13:50:11  host: dvh192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w wersji z 37 tygodnia tego roku pękają klawisze bo chce kupić tai telefon ale nie jestem pewny czy go kupić bo nie będzie miał oryginalnej gwarancji

  • 0

    95. ~karol  2007-10-23 13:51:19  host: dvh192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam z 37 tygodnia i pekł mi jeden klawisz a jak wam si zieice w tych nowych wersjach z 36 tygodnia

  • 0

    96. ~przeminamm2  2007-10-23 15:58:13  host: c68-167.icpnet.pl

    ARKA GDYNIA ARKA GDYNIA !!! a co do fona to sie zastanawiam miedzy nim a k800i doradzcie ludzie bo mam dylemat czy rzeczywiscie k800 ma tak slaby odtwarzacz muzyczny ???

  • 0

    97. ~as  2007-10-27 13:59:59  host: elz83.internetdsl.tpnet.pl

    No właśnie PĘKAJĄ KLAWISZE!!! Mi także pękły, a nie kupiłam w Orange, tylko za granicą w salonie, ale było to 1,5 m-ca temu, więc może od tamtej pory jest już nowy wypust i Wam się to nie przydarzy...powdzenia latarki nie ma i Flesza równiez brak, a szkoda (

  • 0

    98. ~as  2007-10-27 14:01:26  host: elz83.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma flesha :(

  • 0

    99. ~Muzumanin  2007-10-27 14:41:47  host: gdv90.internetdsl.tpnet.pl

    Fajna tel. tylko szkoda że niema Wideokoferancji

  • 0

    100. ~bliziak  2007-10-28 13:51:16  host: cqi47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wiec posaidam ten telefon od tygodnia i ku rwa nie pier dolcie ze nie mozna pusici radia przez glosik nie pier dolcie ze ma slaby glsonik jak nie mieliscie z nim doczynienia to po hu ja sie wpisujecie dzieci neo.l.. POWIEM TAK TEELEFON ZAJEEE BISTYU JEST POLECAM

  • 0

    101. ~Marik  2007-10-28 14:14:21  host: p57bd6024.dip.t-dialin.net

    witam wszystkich jestem posiadaczem w580i o 2 miescy i wczesniej mialem k700i co pierwsze zuca sie w oczy to wyswietlacz durzy i czytleny, latwo sie czyta smsy chodz jak w kazdym se jest problem z zasiegiem polecam tego fona tym co lubia sluchac muzyki, jakos wykonania jest dobra wszystko dziala tak jak powinno pozdro

  • 0

    102. ~aga  2007-10-29 13:34:34  host: feq66.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam z 36 tyg i nic nie peka, a pisze bardzo duzo esow i duuuuzo gram w giereczki :)

  • 0

    103. ~mefistOOF  2007-10-29 20:58:28  host: as194.internetdsl.tpnet.pl

    mam telefonik 3tygodnie,ladny, duzo bajerow ale takze duzo wad: pekaja klawisze..pierwszy raz sie z czyms takim spotykam...siada głośnik trzeszczy po tak krotkim czasie..bateria gora 2 dni, bardzo delikatne i moim zdanie niechlujne wykonanie, aparat slaby (poprzednio mialem k800i i nie ma porownania w koncu tam bylo 3,2 Mpix...) plusem jest jego wyglad (jak jest nowy) jest sliczny, zmiana koloru podswietlania, wibracyjna zmieniarka utworow...itd..ogolnie wie ktos moze czy pekajace klawisze podlegaja gwarancji??

  • 0

    104. ~ninka  2007-10-29 23:41:08  host: dqw44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dziś zakupiłam ten tel przedłużając tym samym umowę z Orange, powiem szczerze, że bardzo pozytywny telefon:) to mój pierwszy se, świetny odtwarzacz muzyczny gigant basy i czysty dzwięk! jeden minus jaki dostrzegłam to ten slider, który strasznie delikatnie i niepewnie wygląda, ale mam nadzieje, że tylko wygląda i długo nic tam się nie poluzuje. narazie się wdrażam w obsługę bo ma sporo funkcji.pozdr

  • 0

    105. ~Mich-_angel_o  2007-10-30 18:05:29  host: static146.debica228.tnp.pl

    Witam Wszystkich!Chciałbym sie podzielić kilkoma uwagami odnośnie tego modelu telefonu.Kupiłem go na allegro, wszystko było w porządku do czasu...tzn... popękały mi większosc z klawiszy niestety...:(.Troche to boli....No i ta bateria...nie wiem kto to formatował,ale chyba kiepsko...trzyma do 3 dni-chociaz go nie obicązam zbyt cieżko...Ale jeśli chodzi o ogólną ocene to telefonik Świetny...Bardzo ładny i stylowy...muzyczka super!.Wgrane MP3 chodza jak jako dzwonki np. wgrana MP3 Shaun Baker "VIP" chodzi elegancko jako dzwonek...Wyświetlacz pierwsza klasa,szybki telefon , nie zawiesza sie...Troszki kiepscoitki ten aparacik,no ale cóż...Pozdrawiam!!

  • 0

    106. ~marek  2007-10-30 19:05:56  host: w3cache.atman.pl

    mam pytanie czy macie czasem tak że jak wysuniecie telefon to wyszukuje wam siec prosze o odpowiedz

  • 0

    107. ~Rafaello  2007-10-31 09:08:22  host: chello084010180193.chello.pl

    Czy ten telefon ma dżojstik? bo dziwnie na tych zdjęciach jest to pokazane prosze o szybki kontakt

  • 0

    108. ~vinay  2007-11-03 22:03:59  host: dns1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey sluchajcie moze mi ktos powiedziec gdzie mozna tego fona kupic bez simlocka i w jakiej cenie??

  • 0

    109. ~flavour_ed  2007-11-03 22:29:25  host: cwg18.internetdsl.tpnet.pl

    Zastaniawiam się nad kupnem telefonu wahając sie pomiędzy se k550i oraz w580i ...w sumie wydaje sie ze procz wyglądu, niewiele wiekszego wyświetlacza w580i...specjalnie nie roznią sie "wnetrzem" ...a jesli brałbym k550i w orange płace za niego 150 zl/55,- abonamet...gdzie przy tym samym abonamencie za w580i płace ponad 5 stów...no jest ciut ładniejszy i ma wysuwaną klapke łał..ale mi sie to nie kalkuluje...i tak tel zmienia sie srednio co rok, półtorej...pozdrawiam

  • 0

    110. ~bigos  2007-11-04 10:45:33  host: auq176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wady zazwyczaj wychodzą dopiero po dłuższym użytkowaniu więc proszę o ocenę telefonu kogoś kto komórkę ma dłużej ok. miesiąc:)

  • 0

    111.  2007-11-05 21:21:07

    Fajny telefon. Szkoda, że nie ma flesha ani autofocusa. Gdyby miał to bym go na pewno kupił, a do 96: lepszy k800. Niewiele droższy, super aparat, a mp3 ma dobre, chociaż lepiej słuchaj przez odtwarzacz, a nie w menadżerze plików.

  • 0

    112.  2007-11-07 15:20:21

    Ten telefon nie ma joysticka, wyraźnie to widać na fotkach o_0

  • 0

    113. ~Daniel  2007-11-07 16:21:48  host: chello089079074214.chello.pl

    Mam pytanko czy ten fon ma zaczep na smycz może to i prozaiczna sprawa ale przy mojej pracy to jest niezbędne a w poprzednim samsungu E-250 niestety tego niema :-(

  • 0

    114. ~bigos  2007-11-08 15:11:28  host: avs133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z pewnościa kupiłbym sobie ten telefon, jednak doszły mnie słuchy,że pękają w nim klawisze. Dziwna sprawa, czy to prawda? I producent jeszce nic z tym fantem nie zrobił?:|

  • 0

    115. ~Bartosz  2007-11-08 18:39:15  host: abdl209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon naprawdę fajny, ale nie do końca. Mam go miesiąc, może więcej. Kupiony w Orange. Super wyświetlacz, dźwięk też bardzo dobry z tego odtwarzacza. Tylko jakość wykonania jest bardzo słaba. Pęk mi jeden klawisz, na gwarancji naprawili, a teraz pękły mi dwa klawisze!!!!! A poza tym ten slajder jakoś za bardzo odstaje i jest za luźny. Mam zamiar pojechać do Sonyericsson'a i poprosić o wymiane telefony, mam nadzieje że wymienią, bo nie będę co dwa tygodnie oddawał do naprawy klawiszy!!!!!

  • 0

    116. ~.::MeNToS  2007-11-08 21:20:23  host: 87-205-247-50.adsl.inetia.pl

    Hmn telefonik zajefajny kupiłem go tydzień temu kolorek biały full wypas karta pamięci 512mb hmn podświetlana klawiaturka fajny kolorek no i po bokach światłowody hmn wypas oglądanie filmów poziomo też gtes i dobry aparat hmn co tu tyle muwić warto kupić i go sprawdzic naprawde wypas polecam oecna 9/10

  • 0

    117. ~wisnia  2007-11-09 11:14:34  host: acsg111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    vinay wejdz sobie na allegro i tam znajdziesz ten tel.do bigos mam ten tel juz 3 miechy i jest rewelacja u mnie tez popekaly klawisze ale dzwonilem do serwisu SE i wymiana kosztowalaby mnie ok 60zl to nie tak duzo a ci co maja na gwarancji tego kozackiego phona to oczywiscie podlegaja klawisze gwarancji i z tego co slyszalem to juz te wypusty od tamtego miesiaca sa juz poprawione tzn nie pekaja klawisze.pozdro

  • 0

    118. ~  2007-11-09 16:11:12  host: 82-160-13-2.prudnik.net.pl

    A ile trzyma bateria??

  • 0

    119. ~Filip  2007-11-09 16:55:12  host: adcx22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od 2 mies. I wszystko gra i chodzi!!! Tylko szkoda że flesza brak! POZDRO :)

  • 0

    120. ~ff  2007-11-11 15:47:12  host: cca219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jal sie zmienia piosenke ruchem nadgarstka?

  • 0

    121. ~  2007-11-13 17:44:13  host: ejz66.internetdsl.tpnet.pl

    Ciekawe jak będzie z tymi klawiszami u mnie mam go dopiero tydzień, ale jakoś dźwięku jest bardzo dobra, aparat też daje rade, trochę boli brak flasha ale da się przeżyć. A piosenki ruchem nadgarstka zmienia sie trzymając przycisk w przez co ta funkcja trochę jest bez sensu.

  • 0

    122. ~aga  2007-11-14 20:01:34  host: dbr42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taniutki jak na taki super telefon ale ja mam jeszcze nokie n73 ale ten ericsson jest fajniejszy :D ODP.:

  • 0

    123. ~56  2007-11-14 20:20:29  host: chello089078043186.chello.pl

    Jakie kolory tego SE oferuje Orange?

  • 0

    124. ~w580i  2007-11-15 21:58:23  host: chello089079175200.chello.pl

    mi bateria trzyma 2 dni,przy sporadycznym slchaniu mp3 i malej ilosci rozmow,moim zdanie bateria stanowczo za slaba,ale poza tym telefon jak na te czasy 9/10

  • 0

    125. ~Michal angel_o  2007-11-17 14:13:13  host: 83.68.75.129.debica75.tnp.pl

    Do ff przytrzymaj podczas grania przycisk walkmen'a i potrząśnij nadgarstkiem...powinien zmienić sie kawałek na inny.Zasygnalizowane to zostanie przez wibracje.Działa mimo ze klapka jest zamknięta i jest włączona blokada klawiatury...

  • 0

    126. ~lpo  2007-11-17 19:26:14  host: aayi91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dlaczego na stronie ery pisze że ten telefon jest już dostępny a w salonach twierdzą że jeszcze o nie ma w asortymencie w nie wiadomo kiedy będzie...??

  • 0

    127. ~Paulina  2007-11-17 23:02:41  host: h237055.net.pulawy.pl

    Mam pytanie odnośnie pękających klawiszy... Czesto się jeszcze zdażają aparaty z serii przed 37, czy raczej wszystkie są już ok? Planuję zakupna przełomie listopada i grudnia.

  • 0

    128. ~Mała Mi  2007-11-18 10:15:00  host: h237055.net.pulawy.pl

    Ja mam pytanie: czy zdarzaja się jeszcze serie przed 37 na rynku, czy raczej już są późniejsze? I czy na telefonie działa Mobilne GG w Ereze?

  • 0

    129. ~est  2007-11-19 13:38:21  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    Czy jest możliwość pomocy przy wyborze telefonu , przy czym ma on służyć w zdecydowanej większości do rozmowy, miedzy SE W580i , SE K800i i Nokia N70, z góry dziękuje

  • 0

    130. ~Luter  2007-11-19 17:07:01  host: dlp160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałbym kupić jakiegoś SE z serii W i mam do wyboru W850 i W580 który wziąć? pomóżcie!!!

  • 0

    131. ~V  2007-11-20 08:16:53  host: ckb214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie: Czy w tym telefonie da się bezpośrednio zapisywać dane na dodatkowej karcie pamięci???bo np. w Siemensie CX75 najpierw trzeba zapisać rzeczy na wewnętrznej pamięci telefonu(8MB) a dopiero później przenieść na MMC...Czy W SE W580i pliki odbierane przez np. Bluetootha mozna zapisać bezpośrednio na Memory Stick Micro???pozdro

  • 0

    132. ~pytanie  2007-11-20 18:22:31  host: 195.116.69.2

    który telefon jest lepszy se w580i czy se w810i ??

  • 0

    133. ~Kuba  2007-11-21 13:51:36  host: aayg52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest cud a nie telfon! polecam jest boski! nie było jeszcze takiego telefonu w sprzedaży..! Pozdrawiam

  • 0

    134. ~Mateusz  2007-11-21 15:12:42  host: 217.153.84.138

    jaki telefon głośniej gra ten czy nokia 5200

  • 0

    135. ~...93 xD p-ń  2007-11-21 21:30:17  host: euz254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja zamówiłam ten telefon i czekam na niego niecierpliwie xD mam nadzieje że mi nie popękają klawisze jak tu wiara pisze:P i myślę że się spisze ten telefon chociaż podobno nie ma lampy ;( ale trudno się mówi, zdam relacje po moim użytkowaniu po miesiącu!;D

  • 0

    136. ~93, p-ń xD  2007-11-22 15:03:15  host: ewv152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie..czy któs ma ten telefon w kolerze Grey Urban? i czy w telefonie w tym kolorze gdy jest połączenie te lampki z boku świecą się na różne kolory?? bo w symulatorze tak się działo tylko w kolorze białym. I jak w ogóle wygląda ten szary kolor?;D pzdr :)

  • 0

    137. ~giukgtokftjnfgio  2007-11-22 16:19:29  host: cdz217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam dylemat czy kupić sobie Sony Ericssona W580i czy Samsunga J600e DORADŹĆIE PLEASE!

  • 0

    138. ~ll  2007-11-24 15:44:42  host: cjo195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co byście mi radzili wybrać??? K800i czy W580i??? Telefon chcialbym głównie do słuchania mp3 i w tym wypadku wybralbym W580i, Ale aparat K800i niczego sobie. Który byście mi radzili wybrać? PS; Czy to prawda że W580i ma lepsze sluchawki?

  • 0

    139. ~hihihi  2007-11-25 11:40:15  host: chello084010013226.chello.pl

    ile kosztuje w orange ??

  • 0

    140. ~  2007-11-26 11:36:19  host: adsi118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi właśnie orange zaproponował ten telefon za 270zł w mixie 50 :) chyba się skuszę, chociaż wcześniej podjąłem decyzję o przejściu do play

  • 0

    141. ~szczympek  2007-11-26 16:41:39  host: bpp146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go miesiąc i już bym go na śmietnik wyrzucił... pierwsze taki telefon to jak cieniutkie szkiełko upuścisz i się rozwali, ale to jeszcze nie to, pierwszy tydzień użytkowania SUPER!! piękny wyświetlacz dźwięk w słuchawkach świetny, ale później nie chce się klapka wysuwać no to już lekko zdenerwowany oddałem do serwisu i 2 tygodnie czekania... ok nie jest źle... przedwczoraj odebrałem go z serwisu... śmiga aż miło... dziś pękły klawisze, to myślałem ze mnie posra dosłownie i znów 2 tygodnie bez telefonu... ja mam z tym telefonem b. niemiłe przeżycia, ale nie zaprzecze że jest bdb. POzdro

  • 0

    142. ~Roksia  2007-11-27 17:04:12  host: chello089078062200.chello.pl

    Czy on ma dyktafon i mp3??????????????

  • 0

    143. ~sudi  2007-11-28 09:32:23  host: goplany.net

    Mam go 2 tygodnie, kupiony w erze za 99zł . Niestety klawisze popękały (narazie 4 i 8 w trakcie pękania jest), obwódka gł. przycisku sie wytarła ! ... Slider działa z mniejszą siłą, ale nawet mi się to akurat podoba. Niestety telefon dość trzeszczy w ręku, a głośniczek wewn. piedzi. Jakość rozmów w słuchawce niestety mnie nie zadowala - użytkuje na równie nokię 6230 ( nie jestem fanem tej marki ) i jakość dźwięku w słuchawce jest o niebo lepsza. By nie wyjść na stronniczego - miałem już k750i, k800i,t610 i chwilowo k550 i w200i , więc nieco tych SE już znam . Cóż .. w mojej ocenie telefo jest na 6+/10 - genialny wyświetlacz i bardzo przyjemne funkcje fitness, które wykorzystuję w pełni - aczkolwiek niedługo, bo tej jakości niestety tolerował nie będę, gdyż telefon ma mi służyć, a nie w serwisie leżeć, więc zaraz po naprawie, mam zamiar go sprzedać - a szkoda, bo design jest naprawdę ładny .

  • 0

    144. ~brat  2007-11-29 15:17:11  host: csknet-84-234-36-84.csk.pl

    musisz przytrzymac przycisk co wlaczasz otwarzacz muzy i machnij enegicznie "D ta nowa wersia to jest 07w42 ?? czy innaa

  • 0

    145. ~93 p-ń ;D  2007-11-29 18:59:57  host: eum4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go co prawda tylko 2 dni(kupiłam w Erze) ale gra i buczy xDD jest świetny, nawet brak flasha mi aż tak nie przeszkadza bo zdjęcia są git :D no i nie ma podczerwieni której mi trochę brakuje.. no ale jest bloototh. Polecam naprawde, jest zaje**sty;] pozdro^

  • 0

    146. ~nika  2007-11-30 13:10:09  host: eqx223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie o możliwości złamania simlocka w tym fonie? mam orange a nie kcem :(

  • 0

    147. ~Mauas  2007-11-30 14:53:38  host: xdsl-10274.zgora.dialog.net.pl

    Da radę w tym telefonie ustawic mp3 jako dzwonek SMS ? Czy ma tylko do wyboru standardowe dzwonki na SMS ?

  • 0

    148.  2007-11-30 21:13:25

    Ktoś mający ten telefon od dłuższego czasu mógłby się wypowiedzieć tn. trwałości slidera? Czy szybko się wyrabia? Oprócz tego pytanie do jakiego stopnia jest aktywny slider. Tzn. czy można odbierać rozmowy, czy blokuje klawiaturę na głównym ekranie, czy wyłącza jakieś menu jeżeli włączone?

  • 0

    149. ~Jawor  2007-12-01 09:28:38  host: xdsl-118-95.wist.com.pl

    A co wedlug was jest lepsze. Ten czy w850i? o wacham sie miedzy nimi, ale jak narazie to do tego drógiego mam wieksze przekonanie =)

  • 0

    150. ~kubel  2007-12-01 09:44:51  host: aayw197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam n70 ale coraz mniej mi sie on podoba wiesza sie i w ogole chce sobie go zmienic na W580i co o tym sadzicie ?

  • 0

    151. ~nati35  2007-12-01 21:12:51  host: client-81-107-211-249.glfd.adsl.virgin.net

    Jak ludzie chcecie mieć dobry aparat to se kupcie Kodaka:D Albo Nokię N95:D Ja baaaaardzo polecam ten telefon. Prosty w obsłudze, jednocześnie bardzo młodzieńczy:) Ja bardzo długo na niego czekałam powtarzałam sobie: Doczekam się, przecież się doczekam!!! I... doczekałam... Bardzo gorąco go polecam, w skali 10/10 daję bezceremonialnie 10!!!!!!!!!

  • 0

    152. ~david.pl  2007-12-01 23:48:59  host: aazy200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie do osób które mają ten tel od ok. 1 miecha . Chce kupic ten tel w erze i zastanawiam sie bo czytam ze macie problemy ze pekaja klawisze ? Czekam na odpowiedz

  • 0

    153. ~Aerox  2007-12-02 13:23:42  host: c83-249-74-46.bredband.comhem.se

    Zastanawiam sie nad K850i , W580i , W880i który najlepszy ? Niech ktoś sie wypowie co sie zna na tych fonach

  • 0

    154. ~:*:*:*:*  2007-12-02 20:28:05  host: host-80-54-90-64.eimg.pl

    chcialabym sie zapytac ile ten tel ma pamieci ??

  • 0

    155. ~silas  2007-12-02 22:22:40  host: 212.122.223.67

    do ff musisz kliknąć i przytrzymać ten mały przycisk "W" po lewej stronie górnej części slidera (zaraz obok "joya") i lekko potrząsasz telefonem w jedną stronę.

  • 0

    156. ~~hah~  2007-12-03 14:55:48  host: adar92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O co chodzi z tymi "pękającymi klawiszami" ??

  • 0

    157. ~joł  2007-12-03 15:45:18  host: 106-13.espol.com.pl

    ile ten telefon ma po rozlozeniu go?

  • 0

    158. ~bubas  2007-12-03 17:31:14  host: 088156001113.ols.vectranet.pl

    jak tio jest ze ja musze wybukic za tego fona 500zeta jakbym chcial wziasc go w mixa 25 na 36 miechow aniektorzy maja go za stoweee?to jest unfairr

  • 0

    159. ~anoczka  2007-12-04 13:01:59  host: 86.43.100.121

    Funkcje tel w580i sa extra. Jedna wada: pierwszy wypust wyszedl z taka wada ze po 2 mies uzytkowania przyciski numeryczne pekaja po srodku pionowo w pol. Drugi wypust ma juz usunieta ta wade. Nabywcom zycze szczescia... :)

  • 0

    160. ~  2007-12-04 20:28:33  host: staticline17017.toya.net.pl

    czy to prawda ze w sony Ericssonach w580i lamie sie klawiatura? ze przyciski sie lamia?

  • 0

    161. ~PoProstuJa  2007-12-04 20:30:43  host: staticline17017.toya.net.pl

    Czy to prawda ze w sony ericssonach w580i lamie sie klawiatura?

  • 0

    162. ~Darknesska  2007-12-05 13:00:34  host: adqc191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy są może jeszcze jakieś inne kolory tego telefonu.? Bo jak na razie widziałam tylko *biało-pomarańczowy *czarno-niebieski *srebrno-różowy *czarno -pomarańczowy

  • 0

    163. ~***asik***  2007-12-05 15:52:04  host: dqz15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi eż się on podoba ale wolałbym Sony ericssona w800i tamten to moe miec nawet 4GB pamięci on ma po prostu wszystko

  • 0

    164. ~kkb  2007-12-06 15:49:50  host: cbz16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym telefonie jest szybkie wybieranie numeru?

  • 0

    165. ~asini  2007-12-06 18:05:47  host: h-240-11.elektron.com.pl

    miałam sobie kupic ten telefonik, ale czytalam ostatnio artykuł na temat tego tele, maja go wycofac ze sprzedazy bo podobno jest strasznie wadliwy zaczynajac od pekniec klawiszy konczac na tm ze jest rakotworczy. Odradzam i pozdrawiam

  • 0

    166. ~lukasz EZG  2007-12-06 18:22:13  host: h135-54.net.euron.pl

    jak ustawic zegar na wygaszaczu nie mam pojecia jak to zrobic :(

  • 0

    167. ~anonim  2007-12-06 19:03:01  host: ablh190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak wogole to pochwalcie sie ile ten telefon kosztuje

  • 0

    168. ~;P  2007-12-06 19:04:03  host: abvr96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słuchajcie mam wielki dylemat. lepszy ten sony ericsson czy k550i ? i pytanko. ma ktoś na kompie jakie zdjęcia robi ten telefonik ? ( w580i ) :)

  • 0

    169. ~Domcia  2007-12-07 16:26:52  host: 82.160.252.94

    siemek....możecie mi napisać ile daliście za ten telefonik?? z góry dzia za odpowiedz buźka:*

  • 0

    170.  2007-12-07 16:39:41

    siemka...możecie mi napisać ile kosztuje sony w580i?? z góry dzia...buźka

  • 0

    171. ~olokrzesz86  2007-12-07 21:09:03  host: bvh238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanko , co to znaczy ze nie ma on kontaktow w telefonie???nie da sie na nim zapasac zadnych numerow , bo jakos nie chce mi sie w to wierzyc...

  • 0

    172. ~  2007-12-07 21:15:50  host: exc66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "A piosenki ruchem nadgarstka zmienia sie trzymając przycisk w przez co ta funkcja trochę jest bez sensu." komentarz: to właśnie dobrze. wyuobrazasz sobie trzymac go w kieszeni i np. siadasz, telefon sie rusza i zmienia sie utwór??, albo biegniesz z telefonem w ręku i co..?? sluchasz po 2sekundy każdego utworu??... Mam dylemat czy kupić tego SE czy W880i.. prosze doradźcie cos!!

  • 0

    173. ~tpq  2007-12-08 14:06:07  host: adqo231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam to samo pytanie co ff. Działa u kogoś ta funkcja zmiany piosenek ruchem?? Jeśli tak to jak ja uaktywnić, bo jak już wytrząsłem swój telefon na wszystkie możliwe sposoby i nie udało mi sie tego zrobić.

  • 0

    174. ~sdf  2007-12-08 16:52:13  host: aagc179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałem sie zapytac gdzie sie w tym fonie słuchawki podłacza?;>

  • 0

    175. ~fnc  2007-12-08 16:59:07  host: p5496cb9b.dip.t-dialin.net

    jak pozbyć się loga operatora w tym telefonie?

  • 0

    176. ~Nati:)  2007-12-08 17:54:08  host: 84.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    Ten telefon jest zajefajny ma takie funkcje to telefon dla każdego młodego człowieka bo dziadki nie potrzebują słuchać muzyki . gorąco polecam.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    177. ~Safir  2007-12-09 09:44:39  host: chello089078170028.chello.pl

    Hmm, ja mam telefon w200i i zamierzam kupic ten :) tylko jeszcze nie moge się zdecydować. Czy aby na pewno warto :)Aha i jak możecie to powiedzcie za ile moge sprzedac w200i i za ile moge kupic w580i

  • 0

    178. ~toful  2007-12-09 13:34:19  host: 088156073120.kro.vectranet.pl

    czy mozna przypisac mp3 do dzownka połączenia i sms??

  • 0

    179. ~ziomek  2007-12-09 16:46:16  host: acik228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    temu fonikowi nie pękają klawisze w orange??? proszę o odpowiedż POZDRO!!!!!!

  • 0

    180. ~  2007-12-09 23:44:02  host: p10-11.opera-mini.net

    Jutro będe mieć telefon aczkolwiek chyba się zamienię z mamą... Ona ma K8OOi i mam mieszane uczucia odnośnie telefonu. Mój kumpel mial tydzien i wymienił na k8OOi bo : Slider mu się zepsuł Klawisze popękały Telefon upadł i przestał działać... Ech, zobaczę jutro :)

  • 0

    181. ~ktoś  2007-12-11 16:26:41  host: dkc72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy Wy wreszcie zrozumiecie że jakość zdjęcia nie zależy tylko od wielkości matrycy ale również od soczewek??

  • 0

    182. ~radzio992  2007-12-11 19:24:07  host: 80.54.82.16

    biały z pomarańczowymi dodatkami i ciemny szary z niebieskimi, mam ten telefon, w orange kupiłem go za jedyne 26 zł po wszystkich obniżkach, za punkty PROFIT, po rabacie 100 zł, trafiło mi sie, tylko najgorsze jest to...

  • 0

    183. ~dysyslalka  2007-12-12 15:22:54  host: staticline10536.toya.net.pl

    telefonik nawet nawet ale ja mam k550i i tylko szkoda że k580 nie ma irdy a k550 ma :)

  • 0

    184. ~anusiatl:D  2007-12-12 17:48:57  host: gig26.internetdsl.tpnet.pl

    ej a jest ktos kto ma ten tel dluzej niz miesiac i klawisze mu nie popekaly? :D bo tez bym sobie kupila... ogolnie spoko sie wydaje tylko ze mnie te klawisze martwia....

  • 0

    185. ~anusiatl:D  2007-12-12 19:19:53  host: gig26.internetdsl.tpnet.pl

    a jest ktos kto ma ta kome dluzej niz miesiac i mu klawisze nie popekaly?:D bo bym byla zainteresowana jej kupnem ale teraz nie wiem z tymi klawiszami;/ a duzo smsow pisze dziennie niby..

  • 0

    186. ~maniak Sony Ericsson  2007-12-12 19:31:58  host: xdsl-4994.elblag.dialog.net.pl

    fon jest fajny ale bardziej podoba mi sie k550i bo ten nie ma flesza i irdy.... pozatym ma kiepski wygląd ale jest lepszy od k550i tym ze ma większy ekran 240 x 320 a k550i ma mniejszy...

  • 0

    187. ~Szkieley  2007-12-13 21:22:24  host: f30.osiedle.net.pl

    Czy W580i ma zaczep na smycz? Piszcie- 4818563 Proszęteż napisac swoje refleksje na ten telefon, ocb z pękającymi klawiszami?

  • 0

    188. ~dominik 9  2007-12-15 13:12:20  host: bmy148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    marek ale przeciez w580 i w850 sa takiej samej wielkosci

  • 0

    189. ~PaulinkAa  2007-12-15 19:40:21  host: gaw26.internetdsl.tpnet.pl

    Mam już jakieś 2 miesiące ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolona. Myślałam że z baterią będzie cieniutko bo dużo słucham muzyki, ale pozytywnie się zaskoczyłam bo trzyma mi 4-5 dni. Zdjęcia przy dobrym oświetleniu wychodzą bardzo ładnie. Ogólnie mówiąc super telefon i do tego ładny z wyglądu. POLECAM i pozdrawiam :D

  • 0

    190. ~martus :*  2007-12-16 15:19:11  host: abvg36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest poprostu zadygisty !! rodzice nie chcieli mi go kupić bo był za drogi ale znaleźli w abonamencie za 69zł :) fonik boooski! jestem bardzo zadowolona ;] muzyka gra świetnie, bardzo głośno a słuchawki można podłączyć i do telefonu i do innych urządzeń np. do mp4 :) zdjęcia są nawet spoko ale czego się spodziewać wkońcu to telefonik muzyczny ;] polecam :*

  • 0

    191. ~Sauron9  2007-12-17 19:36:11  host: dov119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem kontakt z tym telefonem zaledwie 15 minut i pierwsze co rzuciło mi się w oczy to to że przyciski nie są zbyt wygodne chociaż może to kwestia przyzwyczajenia. Telefonik sprawia dobre wrażenie. Czytelny wyświetlacz i dobry głośni to cechy charakterystyczne tej maszynki. Obecnie mam K750i i przez najbliższy rok go będe miał ale później zmieniam na jakiegoś walkmana xD. Czy wam też po pewnym czasie nie kontaktują słuchawki w telefonie lub kabel USB?

  • 0

    192. ~  2007-12-18 11:23:29  host: acsb74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lepiej sony ericsona w580i

  • 0

    193. ~Natalia  2007-12-18 16:52:17  host: aegv113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka......mam pytanie czy tam przy danych technicznych jak jest napis brak danych to znaczy ze tej funkcji nie ma??? czekam na odpowiedz....z gory dziekuje

  • 0

    194. ~oshea123  2007-12-18 18:48:19  host: afm58.internetdsl.tpnet.pl

    jaki telefon jest lepszy sony ericsson w580i czy k810i

  • 0

    195. ~  2007-12-18 19:38:39  host: 241net174.net.zeork.com.pl

    w erze bez zobowiazan 929 zł i do tego można rozłożyć na raty ;) pozdro dla fanów SE !! :):):) P.S. sama mam go zamiar kupićw erze właśnie ;)

  • 0

    196. ~he2  2007-12-19 14:55:10  host: bsp120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja bym wybrał w800i ma lebszy aparat

  • 0

    197. ~Klaudia  2007-12-19 20:08:50  host: a110.net155.okay.pl

    Mam problem !!! zauwazylam ze w mojej komie pekl mi jeden klawisz !! i musze go wymienic !! i wlasnie chcialabym sie zapytac czy mozna wymienic jeden klawisz czy musze cala klawiature !!! prpsze o szybka odpowiedz !! plz

  • 0

    198. ~Luter  2007-12-19 20:38:20  host: dlj22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzisiaj dostałem ten telefon i jest zaje***ty wyświetlacz extra głośnik super słuchawki niczego sobie polecam go!!!

  • 0

    199. ~ja  2007-12-19 21:26:33  host: 81-232-23-74-no50.business.telia.com

    ja mam ten telefon 3 miesiące i nie popękały mi klawisze,tylko jeden minus bo wyciera się farba z klawisza funkcyjnego.Ma też zaczep na smycz.Ciężko się otwiera i zamyka obudowę żeby wyjąć kartę SIM.Telefon fajny, funkcyjny,swietny wyświetlacz,a zdjęcia na kompie wyglądają dobrze jak są robione przy dobrym świetle najlepiej w dzień na dworzu.

  • 0

    200. ~(L)  2007-12-19 22:59:53  host: 46-tar-4.acn.waw.pl

    Trzeba wciasnac ten przycisk od wlaczania muzy i potrzasnac zeby shakecontrol zadzialalo jak juz jeden z moich przedmowcow trafnie juz zauwazyl... Mi osobiscie nie odpala sie ta aplikacja presonal trainer czy jak to sie nazywa co wykresy rysuje...

  • 0

    201. ~dudidc  2007-12-20 15:34:26  host: static-62-233-189-238.devs.futuro.pl

    Roksia 2007-11-27 17:04 "Czy on ma dyktafon i mp3??????????????" DROGA ROKSIU - TELEFON NIE MA ANI MP3 ANI DYKTAFONU, NIE MA TAKŻE WYSIWETLACZA I PRZYCISKÓW, SERDECZNIE POZDRAWIAM :)

  • 0

    202. ~Nuusia  2007-12-20 16:31:27  host: duz194.internetdsl.tpnet.pl

    A ja wlasnie nie wiem czy kupic ten czy s500 ..

  • 0

    203. ~Gryzelda  2007-12-20 19:35:04  host: 77-253-169-169.adsl.inetia.pl

    Jest to fajny telefon, ale mój W300i jest the best! ;]

  • 0

    204. ~nuuśka  2007-12-21 16:30:02  host: duz194.internetdsl.tpnet.pl

    A czy ten telefon ma IRDE?

  • 0

    205. ~madry  2007-12-22 08:26:09  host: 80.50.235.210

    na allegeo jest za 800 nowy a nie w orange na abonament

  • 0

    206. ~szczympek  2007-12-22 12:34:43  host: bpx121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja nie mialem go dłużej niż9 dni, żeby mi przyciski nie pękły... teraz go sprzedaje, bo telefonem który już 3 raz jest w gwarancji z tego samego powodu, nie da sie posługiwać, bo i tak czujesz, że zaraz coś się spieprzy...

  • 0

    207. ~pakaweł  2007-12-22 13:02:40  host: acvh118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosze z całeo serca aby ktos mi napisał prawde o tym telefonie i o tych klawiszach pekajacych bo jak na razie nie moge w to uwierzyc

  • 0

    208. ~Palettina  2007-12-22 13:14:23  host: chello089076253179.chello.pl

    Mam pytanie,wiem,że nie na temat,ale jakie są w reklamie tego fonika piosenki?(tytuł i wykonawca).

  • 0

    209. ~  2007-12-22 14:45:53  host: 80.50.235.138

    witka kupiłem dwa tygodnie temu dziewczynie ta w580 i ogólnie było dużo radości i zachwytu:-)szkoda że tak krótko bo po 3/4dniach pękły klawisze 2i3 po tyg.7 ciekawe jak będzie dal;ej może wyświetlacz he,tylna obudowa trzeszczy i niedomyka sie jak należy,i niemam zielonego pojęcia jak wyciągnąć karte tel.ogólnie tel.jest ciekawy ale słabo uszyty!!!klawisze to wada fabryczna myśle że każda w580 toma!poprostu sa zbyt cienkie!morał taki->ten mob nie jest do pisania sms'ow!!!moja nota to 4,7 zate klawisze!pozatym tel.jest OK

  • 0

    210. ~Michal  2007-12-22 17:25:18  host: 79.97.42.241

    W580i to świetny telefonik Jedyne czego brak to autofocus i lampka ;/

  • 0

    211. ~ewaaa  2007-12-22 19:04:14  host: aclp64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szczympek > trafiles na wadliwy model :)

  • 0

    212. ~ofca  2007-12-23 12:48:23  host: bln133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w 580i ma zaczep na smycz na dole po prawej stronie. mam go od wczoraj dopiero i nie kupilam go w polsce dlatego zyje nadzieja ze mi nie popekaja zadne klawisze itp.czesto wlasnie jest ta roznica miedzy telami z polski a kupionymi w innym kraju.przetestowalam juz inny telefon w taki sposob i mysle ze byla roznica miedzy nim a opiniami uzytkownikow. nie wiem o co chodzi z tymi zmianami ruchowymi nie mam polskiej instrukcji moze ktos to opisac dokladniej?

  • 0

    213. ~Ankaa  2007-12-23 17:42:04  host: duz194.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon już jakiś czas. i nic mi sie nie dzieje, klawisze nie popekaly.a pisze ok 300 esow dziennie. moj telefon ma pod bateria napis: 07w45 tzn; ze zostal wykonany juz bez tej wady z pekajacymi klawiszami. telefon jest swietny. sluchawki w komplecie sa najlepszej jakosci, wygodnie sie pisze, rozmawia. troche szkoda ze nie ma IRDY i flesha, ale to nie sa takie ogromne wady. ten telefonik naprawde goraco polecam!

  • 0

    214. ~elentarny  2007-12-24 15:08:04  host: serwis-internet.net

    Mam pytanie Czy SE W580i ma flesza??

  • 0

    215. ~EwKa  2007-12-24 20:09:04  host: 195.82.167.120

    Ten telefon dostałam dopiero dzisiaj. Nie mogę się o nim dokładnie wypowiadać bo mam go dobiero 3-4 godziny. Na razie bardzo mi się podoba. Jest cienki i ma dobre mp3. Podoba mi się funkcja 'Poruszaj nadgarstkiem, a piosenka się zmieni'. Dopiero przed chwilą załapałam jak to się robi xD Fajnie, że można ściągnąć z kompa obrazki i video. Po bokach fajnie świeci na różne kolory. Warto go kupić!

  • 0

    216. ~Olka  2007-12-25 11:40:22  host: x34216245.jaskom.pl

    ja mam ten telofon od niecalego miesiaca... Ogolnie zarabisty. tylko jedno wielkie bum slychac w sluchawkach co lubie. da sie go podlaczyc do kazdych glosnikow z wejsciem na czincza. aparat robi swietne zdjecia. doplacilam 400 zl w orange dla firm i wzielismy dwa te telefony. wada sa jak juz widzialam powyzej pekajace klawisze. juz mi trzy pekly. szyny klapki scieraja kolor obok aparatu niestety... ale ogolnie w porzadku.

  • 0

    217. ~jaaa  2007-12-25 17:05:35  host: host-ip221-131.crowley.pl

    ja wam radze kupcie se W850i lepszy jest! klawisze nie pekają ;D zajefajny telefon mam go od niedawna. ten też jest fajny ale niepolecam!!

  • 0

    218. ~michał  2007-12-25 22:19:06  host: aahz93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma symbiana??

  • 0

    219. ~edyta  2007-12-26 10:40:14  host: w3cache.zetosa.krakow.pl

    Ja mam ten tel nowiusieńki.Jak narazie jestem z niego zadowolona przyjemny telefonik naprawde polecam.pozdr

  • 0

    220. ~Miśka  2007-12-26 19:28:57  host: bmb218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiedzcie prosze czym różni się SE W580i od S500 pozatym że W580i ma radio??

  • 0

    221. ~n00b  2007-12-27 13:20:11  host: byr138.internetdsl.tpnet.pl

    Od 1 miesiąca mam ten telefon, i uważam że jest boski ma wszystko polecam.

  • 0

    222. ~HUH  2007-12-27 17:42:48  host: 77-253-115-171.adsl.inetia.pl

    Polecam ten telefon :]

  • 0

    223. ~ja ........  2007-12-27 21:55:00  host: chello089077074032.chello.pl

    mi zaproponowali w580 za 5,72 zł i sie zatanawiam bo slyszalam rozne opinie o tym telefonie np pekajace klawisze

  • 0

    224. ~ewcia  2007-12-28 19:21:58  host: acfs116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam go kilka dni i teraz nie robią takich koloców co h** w nim jest więs muszą byc delikatne. telefon jest piękny ma śliczny wyświelacz. a jak sie nie szanuje to oczywiście ze sie psuje;/ telefon piękny ale nie kupujcie bo nie nawidz jak dużo osób ma taki sam fon jak ja;/

  • 0

    225. ~ryba  2007-12-28 20:09:41  host: alv159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przeczytałam wszystko i już nie wiem...jedni mówią że w580i jest zajebiaszczy inni że do nieczego...skołowana jestem...wychodzi na to, że wszystko zależy na jaki fon kto trafi...

  • 0

    226. ~  2007-12-28 20:49:37  host: eds213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm... słuchajcie!! właśnie kończy mi sie abonament i chciałaby sie przenieśc do ery albo do plusa... ile zapłaciłabym kasy jakbym wzieła np. mixplusa?? ale żeby co miesiąc płacić 30 zł...

  • 0

    227. ~lolek  2007-12-28 21:21:22  host: abms162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie poprostu jak czytam te komentarze to mi sie smiac chce !!!!!! po pierwsze telefon jest do dzwonienia a jak chcecie miec fajne zdjecia to sobie kupcie aparat cyfrowy .Po drugie klawisze mi nie pekaja bo mam ten telefon od 2 miechow i sie nic nie dzieje

  • 0

    228. ~PauluCha  2007-12-28 21:58:38  host: adre225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    możecie mi powiedziec czy głośniej gra muza niż w SE w850ibardzo mi na tzm zależy

  • 0

    229. ~Czeslav  2007-12-29 13:29:09  host: aczz86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak tam z dźwiękiem w tym telefonie?? głośno słychać mp3??Mam nadzieje ze będzie równie dobrze grał jak inne sony ericssony/ proszęo odpowiedz.

  • 0

    230. ~anka  2007-12-29 13:31:37  host: duz194.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik bardzo fajny, mam go tydzień. baterie formatowlaam, ale i tak trzyma mi ok. 1 dnia. ja esy pisze non stop i baardzo duzo slucham muzyki,a le to niemozliwe zeby bateria byla tak slaba? ale ogolnie telefonik polecam, dobry aparat funkcja trackId i wooogole fon jest spoko;)

  • 0

    231. ~Romus2007  2007-12-30 18:26:30  host: ip-81-15-208-64.unregistered.net.telenergo.pl

    Telefon jest cool... Mam już go 3 tydzień, jeszcze nic się nie rozwaliło... muzyczka, jak na kompie odtwarzana, jeszcze takiego fonika niewidziałem... Poprostu jestem zadowolony z niego. PZDR:)

  • 0

    232. ~justyssxxx  2007-12-30 21:53:57  host: 88-109-192-143.dynamic.dsl.as9105.com

    ja mam ten telefon ponad 2 miechy i mi sie nic z nim nie dzieje...klawisze nie pekaja slider dobrze dziala itp..telefonik super..ja nie wiem co wy ludzie z nim robicie ze wam wszytsko sie w nim wali...;/;/;/ polecam telefon super jak juz mowilam...XD

  • 0

    233. ~XYZ  2007-12-30 22:27:07  host: aaom180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam dylemat... nie wiem który z trzech telefonów wybrać: Pierwszy to Nokia 5300 - dosyć ciekawy wygląd a poza tym Nokia to Nokia - nie wiem jak jest teraz ale niegdyś był to lider... Drugi - ten o to SE w580 - z tego co wiem to ma wadliwą klawiaturę i ogólnie mało wytrzymały... Ale wygląd i funkcje ciekawe Trzeci - SE w810i - Niby starszy niż w580i ale też ciekawy... Doradźcie coś :))

  • 0

    234. ~xxx  2007-12-31 14:29:47  host: 80.51.134.161

    Wszyscy którzy piszą, że klawisze pękają są poje**ni. Nawet jak wejdę w Se k00i lub w300i to wszędzie piszę, że tylko pękają, a mam w 300i i nic nie pęka! Mój kolega ma też k800i i też nic! Co za downy tak piszą!

  • 0

    235. ~piwek  2008-01-01 12:41:02  host: chw224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o tym telefonie moge tylko pomazyc, ponieważ moj rodzice nie maja pieniedzy na chleb, prosze o łaske od ludzi dobrej woli!!!

  • 0

    236. ~Aaaa  2008-01-01 17:50:56  host: adqg193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie warto wydawać Kasy na taki Szajs.. Nie radze !!

  • 0

    237. ~mały  2008-01-02 12:07:53  host: azq252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mieliście ten telefon wogóle w rękach ? Jest strasznie plastikowy !!! Sprawia wrażenie, że nie wytrzyma zbyt długo !!!

  • 0

    238. ~qwerty  2008-01-03 09:07:26  host: host-89-230-223-172.lublin.mm.pl

    Może ktoś polecić telefon o zbliżonych parametrach (dobrze by było z lampą błyskową) w podobnej cenie?

  • 0

    239. ~monia  2008-01-03 18:21:51  host: xdsl-22303.wroclaw.dialog.net.pl

    ja mam ten telefon od miesiaca i musze niestety powiedziec ze mi tez pek klawisz numeryczny "7" dopiero to zauwazylam jak przeczytalam ze pekaja... to jest jedyny minus tego tel bo tak to super. Mam pytanie... mam ten telefon w erze i jak pojde zareklamować te klawisze to przyjma mi reklamacje?

  • 0

    240. ~ziomal z polski  2008-01-03 20:25:58  host: cgh144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest idealny dla mlodzierzy ale dla starszych osub nie polecam mialem go w rekach i jest w miare fajny polecam tylko mlodym fanom muzki jakies pytania pisac na forum "jestem tu by wiedziec anie Zeby odpowiadac ani myslec" Ssssssss

  • 0

    241. ~ziomal z polski  2008-01-03 20:26:01  host: cgh144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest idealny dla mlodzierzy ale dla starszych osub nie polecam mialem go w rekach i jest w miare fajny polecam tylko mlodym fanom muzki jakies pytania pisac na forum "jestem tu by wiedziec anie Zeby odpowiadac ani myslec"

  • 0

    242. ~kzp  2008-01-04 19:05:26  host: acva21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    klawisze naprawde pekaja! dotalam ten telefon 2 tyg temu i czytalam te opinie i nie wierzylam. przed chwila patrze i klawisz 2 jest pekniety - sam z siebie! telefon ani mi nie spadl ani nic. to sa jakies zarty zeby telefon tej klasy za taka cene psul sie tak szybko i w ten sposob! mialam 3lata motorole i nic jej sie nie stalo ;/

  • 0

    243. ~inferno  2008-01-05 12:06:12  host: aan218.internetdsl.tpnet.pl

    LUDZIE JAK DO DIASKA WYJAC KARTE SIM??!! WRRR NIE MOGE ZA ZADNE SKARBY OTWORZYC TEGO TELEFONU.CZY JEST TU KTOS KOMU SIE TO UDALO?? PORADZCIE COS.

  • 0

    244. ~OLKA:)))  2008-01-05 18:08:04  host: bzy254.internetdsl.tpnet.pl

    a w jakim kolorze fona te klawisze pekaja jesi macie pomaranczowy to sie nie dziwie to taj jak w s500i pekaja tylko zielone a w zoltym ze srebrnymi nie pekaja!! tak samo w w580i ale rozowym co ma srebrne klawisze tez nie powinny pekac mam zamiar roz kupic. skad ta mysl bo wszystkie modele ericssona maja srebrne klawisze. a historia z pekajacymi sie zaczela od kolorowych klawiszy s500i i w580i, czy ktos nie zrozumial??

  • 0

    245. ~Ad3k  2008-01-06 14:58:41  host: adh106.internetdsl.tpnet.pl

    Olka - kolor nie ma nic do znaczenia. Co do telefonu,mam go od wczoraj i jest super.Wszystko mi się w nim podoba,jakość mp3 jest powalająca,z przyjemnością się słucha piosenek na nim i do tego jak podłączysz słuchawki,mrrrr... - ładnie świeci,super wygląda,przyjemny.

  • 0

    246. ~123  2008-01-06 16:03:49  host: adsi97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od kilku dni.. i nie powiem że jest taki super jak go sobie wyobrażałam.. Klawisze już popękały.. Bateria trzyma ledwo jeden dzień... Żałuje że wyrzuciłam Hajs na taki telefon.. ;/

  • 0

    247. ~xxxxBAśKAdddd  2008-01-06 17:24:07  host: abjw228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda że nie produkuja k750i bo on na prawde ma wszystko. jestem zmuszona kupić ten. szkoda że nie ma flash-a

  • 0

    248. ~  2008-01-07 21:10:28  host: s10.zabrze.net.pl

    nie no ten telefonik calkiem mi sie podoba ale mam waty do tych pekajacych przyciskow!!!!

  • 0

    249. ~sdf  2008-01-07 21:35:26  host: 77-253-244-85.adsl.inetia.pl

    Czy mozna w tym fonie zainstalować symbiana lub windowsa mobile?

  • 0

    250. ~sdf  2008-01-07 21:49:07  host: 77-253-244-85.adsl.inetia.pl

    Czy mozna zainstalować symbiana lub winodows mobile na tym fonie?

  • 0

    251. ~boldek  2008-01-08 13:00:09  host: 87-205-62-19.adsl.inetia.pl

    ~sdf - tak, można, a do tego jeszcze pralkę automatyczną z wirnikiem atomowym... :P ahhh te dzieci Neo... :/

  • 0

    252. ~lol  2008-01-08 14:50:21  host: cmpc013-179.cnet2.gawex.pl

    Mam pytanko, ile wam trzyma bateria?? bo mi max 2 dni:-( i duzo sie nie bawie

  • 0

    253. ~Kmillo  2008-01-08 20:50:46  host: dynamic-87-105-238-204.ssp.dialog.net.pl

    Czy da sie w tym telefonie klawisze wymienic???????????? Prosze o odpowiedz

  • 0

    254. ~L  2008-01-08 20:53:23  host: dynamic-87-105-238-204.ssp.dialog.net.pl

    Da sie wymienic klawisze

  • 0

    255. ~ciaciola  2008-01-09 09:16:03  host: 87-205-205-148.adsl.inetia.pl

    mam ten telefonik prawie 5 miesięcy, sama nie wierzyłam, że pękają klawisze, a jednak prawie 2 tygodnie temu mi pekła"3ka" :/ telefonik można oddać na gwarancje, ja sie wybieram w okolicach 11,01 i zdam ralacje, co i jak;)

  • 0

    256. ~Fis  2008-01-09 20:10:09  host: bus178.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam telefon od jakis 2 tyg i jest spoko.Klawisze nie pekly jak u niektorych... Bardzo ladnie odtwarza mp3.

  • 0

    257. ~Olka**  2008-01-11 13:36:16  host: bzy254.internetdsl.tpnet.pl

    ma ktos rozowego soniaka?? w580i??

  • 0

    258. ~nuśka  2008-01-12 13:09:39  host: duz194.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego ona 3 tygodnie, i jest OK. robi ładne foty, fajnie gra, klawisze nie pękają, tylko bateria trzyma ok. 1-2 dni .. x(

  • 0

    259. ~dominika  2008-01-12 13:35:20  host: akx10.internetdsl.tpnet.pl

    cześć mam pytanie dotyczące tego telefoniku , czy tą wade z tymi klawiszami usunieto w którymś tygodniu produkcji? czy jeżeli chce ten telefon kupić w erze to on juz będzie bez tej wady ?? prosze o pilną odpowiedź

  • 0

    260. ~Paula ;*  2008-01-13 00:04:41  host: adpy41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon... Niestety mam.. Żal poprostu.. A te klawisze do kitu.. A do ~lol To: ciesz sie że aż tyle ci bateria trzyma.. u mnie ledwo wyciąga dzień.. Więc nie polecam tego Fona;/

  • 0

    261. ~Karolll  2008-01-13 00:08:01  host: adpy41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ~dominika: Oczywiście usunięto ale nie dawno.. i to zależy bo np. ja też kupywałem w erze i klawisze mi pękają.. Oczywiście mam gwarancję ale co to daje jeśli mam tydzień telefon a potem 2 tyg w serwisie i tak co tydzień.. naprawde sie nie opłaca bo telefon powinien byc do użytku a nie leżeć w serwisie

  • 0

    262. ~Sylwia  2008-01-13 20:27:59  host: aoj154.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiecie czy da się w tym telefonie zmienić obudowę bo chcę go kupić w orange ale jest tylko biały a ja chcę różowy ;/ i chce sobie zmienić :)

  • 0

    263. ~czarna  2008-01-13 23:26:23  host: dtv212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla mnie jest zarąbisty,nic sie nie psuje,co prawda mam go od 3ch dni... ale wiem ze to co piszecie to istne bujdy,jak ktos rzuca telefonem,wali tipsami po klawiszach to sie nie dziwie...zreszta niektorzy widocznie nie sa nauczeni szanować sprzet...No ale co mnie to.. Ludzie, Telefon służy do kontaktowania się z druga osoba,a nie do skakania po nim,rzucania... osobiście polecam...kolor szary cudny Ps.Dziekuje mojemu chłopakowi ze dorzucił sie na klawiszelalla

  • 0

    264. ~adziaxD  2008-01-14 14:43:15  host: bcq196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon od 24.12 i jestem bardzo i to bardzo zadowolona.... Klawisze NIE PĘKAJĄ!!I ogolnie jest śliczny...POLECAM...

  • 0

    265. ~malutka  2008-01-14 17:48:02  host: 078088208231.wlb.vectranet.pl

    Kupiłam nowy tel za prawie 1000zł i dokładnie po miesiącu pękły mi dwa klawisze a tak pozatym nie porónujcie se do innego se bo to kompletna bzdura. ten tel jest poprostu wadliwy.ps:ja szanuje telefony!!!więc to nie moja wina ze sie popsuł a jak wiele osób mowi ze klawisze sa do dupy to jednak cos w tym musi być!!!!!!!!

  • 0

    266. ~Bartoszeq  2008-01-14 22:37:25  host: ip-77-223-228-152.atol.com.pl

    mam telefonik jakis miesiac i powiem szczerze, ze jest niesamowity! :) jakosc muzyki jest powalajaca, doskonala(w koncu to Walkman) i te sluchawki - to czyni go idealem jezeli chodzi o telefon muzyczny i do tego ta funkcja Fitness(bieganie itp.) dla mnie bardzo przydatna. znakomity telefon muzyczny dla ludzi aktywnych. ma pelno tych muzycznych funkcji. jak najbardziej polecam ten idealny muzyczny telefon, ale jego przeznaczenie jest zgodne z jego opisem: TELEFON MUZYCZNY DLA LUDZI AKTYWNYCH. pozdrawiam :)

  • 0

    267. ~xeremo  2008-01-15 10:27:37  host: 77-253-174-176.adsl.inetia.pl

    Komórkę se w580i mam dopiero drugi dzień i już widzę bateria słabiutka ,a z plusów to dobre słuchawki i bardzo dobra muzyka aparat też niezły ogólnie niezle polecam xeremo:)

  • 0

    268. ~kala  2008-01-15 12:29:46  host: dxw46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co wy piszecie ludzie! Przecież w tym telefonie nie pękają żadne klawisze!! To jest super telefon. Jest wytrzymały i mocny, a pozatym ma ładny kolorek. POLECAM!!

  • 0

    269. ~Aneczka  2008-01-15 20:27:04  host: aags86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przymierzam sie kupic ten telefon, dotychczas mam k750i i czy bateria jest naprawde taka słaba? Ile wam wytrzymuje telefon? Dzieki za odp :)

  • 0

    270. ~alissss  2008-01-15 22:18:40  host: ena112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej... powiedzcie mi czy baterię w tym telefonie trzeba formatowac 2 x po 12 godzin jak w innych? z gory dzieki za odp, pzdr :)

  • 0

    271. ~  2008-01-16 21:01:52  host: p11-07.opera-mini.net

    To nie sa ciemntki pęknięcia tyko rysy ktore tak wygladaja. Sam mam ten fon juz chwile i jest w odróżnieniu od innych. Komu sie nie podoba niech odda takiemu który chce he he

  • 0

    272. ~J  2008-01-16 23:15:02  host: ip-213-17-152-174.netia.com.pl

    hej, mam PYTANIE... czy Wasze telefony też mają takie nierówne podświetlenie??? http://img337.imageshack.us/img337/1155/img5090zi7.jpg http://img230.imageshack.us/img230/7523/img5096ry8.jpg Czy to się nadaje do reklamacji? Nie rzuca się to praktycznie w ogóle w oczy gdy jest jakiś kolorowy obrazek, ale na jednolitym tle widać:/

  • 0

    273. ~tomasz  2008-01-17 15:33:57  host: fbk242.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik jest zajebisty nic sie nie dzieje muza gra dobrze....polecam !!!!!

  • 0

    274. ~Madzia  2008-01-17 18:13:38  host: pc183.warynski.net

    Ja tam nie wierze, że klawisze pekaja od tak sobie...Mam go podobno na urodziny dostac wiec czekam :)

  • 0

    275. ~suvi  2008-01-17 18:28:03  host: 87-205-34-209.adsl.inetia.pl

    wg mnie telefon jest okej. troche brakuje flasha, ale da rade.. jakos muzyki ekstra, zdjecia tez w dobrej jakosci. polecam

  • 0

    276. ~Lusi  2008-01-18 13:48:37  host: px-ww.telsten.com

    mam na oku teen model i nokie 6288.nie wim ktory wziąć.POMOCY!!!bardzo prosze o pomoc,telefon musze dzis kupic

  • 0

    277. ~sputnik  2008-01-18 18:51:43  host: aakm66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema ludzie... wlasnie mam ten telefon na oku .. bardzo mi sie podoba tylko nie wiem czy bedzie mnie na niego stac... jaka moze byc najmniejsza cena tego telefonu na abonament? bardzo bede wdzieczny za odp. pozdrawiam

  • 0

    278. ~anka  2008-01-19 14:55:39  host: duz194.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon miesiąc bez 4 dni, i jest świetny!! Żaden klawisz mi nie pękł, muzyka gra bosko, słuchawki są najlepsze na całym rynku (wiem, bo mój brat jest kierownikiem salonu SE). Wyświetlacz jest w porządku, aparat robi niełe zdjęcia, tylko brakuje mi trochę IRDY, i flesha, bo chciałam robić zdjęcia na dysce, a tu lipa x(( Niestety. Ale ogólnie telefon niegłupi :)

  • 0

    279. ~Aneczka  2008-01-19 17:33:38  host: acjv211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pewnien problem, otoż miałam telefon k750i i dokupiłam do nich słuchawki hmp-82, dzwiek rewelacyjny :)bardzo głosny, miodzio po prostu.2 dni temu kupiłam sobie telefon w580i,w zestawie dostałam hmp-70.Kiedy podłaczyłam swoje hpm-82 do w580i myslałam ze bedzie dzwiek przynajmniej taki sam jak w k750i, ale niestety jest bardzo cichy, jezeli puszcze muzyke na głosnik jest bardzo głosno.Kiedy podłaczyłam dodane do zestawu słuchawki dzwiek był o wiele lepszy!Pomysłałam ze moze moje hmp-82 sie zepsuły ale kiedy podłaczyłam do k750i dzwiek nadal był ten sam.Prosze mi pomóc bo naprawde nie wiem o co chodzi :(

  • 0

    280. ~Adam  2008-01-20 01:27:34  host: 46-tar-4.acn.waw.pl

    Klawisze pekaja w pierwszych seriach telefonow. Wcale nie rzucam telefonem i nie wale tipsami po klawiszach jak ktos napisal a pekaja mi klawisze. Robia sie takie wypukle i tyle. Podobno bez problemu wymieniaja. Jak ktos ma telefon w orange to nie ma problemu z klaiszami bo tam sa juz dobre.

  • 0

    281. ~Adam  2008-01-20 01:29:10  host: 46-tar-4.acn.waw.pl

    Ale telfon generalnie jest bardzo fajny:)

  • 0

    282. ~  2008-01-20 16:21:18  host: bzy254.internetdsl.tpnet.pl

    a w rozowym pekaja klawisze?? raczej nie bo sa srebrne a nie zielone niebieskie czy pomaranczowe...:)

  • 0

    283. ~olcyska:)  2008-01-21 15:48:20  host: w3cache.spidernet.pl

    Hej:) mam problem:/ Nie wiem jaki mam wybrać sobie telefon! Bardzo podoba mi się Sony Ericsson W580i ale już sama nie wiem czy on jest lepszy czy np. Sony Ericsson W300i z klapką. Błagam doradźcie mi:)Z góry wielkie dzieki:***^^

  • 0

    284. ~LL  2008-01-21 23:21:50  host: 83.2.108.3

    Więc. Telefon w pożądku, fajny design, dość dobry dźwięk, m.in. funkcja fitness. Wady? Słabiutka bateria, choć można ładować przez podłączenie do komputera ;)) Na co wpadłam przez przypadek. Brak flesha, choć mi to nie przeszkadza. Po za tym telefon warty uwagi ;)) Klawisze się trzymają jak narazie, telefon kupiony za 499zł w erze w przedłużeniu abonamenty 45zł na 2 lata :)

  • 0

    285. ~an...  2008-01-22 01:57:34  host: public-gprs5823.centertel.pl

    ehh tam gadanie mam tel od 4 mieciecy nie wiem co wy robicie z tymi kawiszami a jak ta bateria wam krotko trzyma tez nie mam pojecia/i to bez zadnego formatowania/ u mie o`k nawet neta przez niego do kompa czesto w podrozy sciagam przez usb lob bluetooth dzwonie mms i smsy nocami wysylam robie zdjecia i ogladam filmiki i nie moge powiedziec zebym nazekal jedno co mie zaskoczylo to to ze bateria jest wyprodukowana w chinach bo przy moim pierwszym se t610 byla szwedzka z tej marki korzystam 5 rok i nic mi sie z telefonem nie dzialo a k510i upadl mi wielokrotnie nic nie bylo a w580 niestety 2 razy mi spadl i tez nic sie nie stalo a pozatym se wyprzedzily nokie i sa najlepsze. dowodem jest to ze nowe nokie sa wygladem chorobliwie przypominajace sony ericssony.

  • 0

    286. ~elka  2008-01-22 10:34:11  host: 80.50.235.34

    eh fajny fonik szkoda ze bez umowy kosztuje 799 zl wrrr no nic pozdr

  • 0

    287. ~madokom!  2008-01-22 12:04:25  host: dun16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do~olcyska:) ja bym bardziej polecala w580i sama go bede miala i juz sie nie moge doczekac a co do w300i tez jest niczego sobie

  • 0

    288. ~OLKA:*  2008-01-22 17:02:38  host: bzy254.internetdsl.tpnet.pl

    Ja wlasnie dostalam mojego kochanego W580i dzisiaj-->mam rozowego bo balam sie tych klawiszy dlatego wzielam rozowego bo on ma ale srebrne na ktore nir bylo skarg ze pekaj.... jest sliczny i ladniejszy niz bialy...;))

  • 0

    289. ~urban  2008-01-22 21:07:22  host: dwb162.internetdsl.tpnet.pl

    ile cali ma ten ekran???

  • 0

    290. ~onaona  2008-01-22 23:06:58  host: 87-205-239-78.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon od niecałego miesiąca i niestety pękły mi już 2 klawisze ;/

  • 0

    291. ~Martka  2008-01-23 14:03:51  host: aaav228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Boże! Już przestańcie z tymi pękającymi klawiszami! One wcale nie pękają!! Zrzędzicie jak baby!

  • 0

    292. ~ewelina  2008-01-23 17:35:43  host: chello087207099243.chello.pl

    jak sie ściąga pokrywe ? bo nie moge za chiny jej ściagnąć

  • 0

    293. ~  2008-01-24 00:20:32  host: 82-33-136-129.cable.ubr02.wiga.blueyonder.co.uk

    Ma ktos Sony Ericssona W580i szaro niebieskiego

  • 0

    294. ~yonai  2008-01-24 11:46:23  host: 83.175.153.97

    Mam pytanie ! gdzie można kupić różowego W580i ? bo nigdzie nie mogę znaleźć..

  • 0

    295. ~karolcia  2008-01-24 19:56:49  host: host-89-230-140-216.inowroclaw.mm.pl

    hej ...ja chce wŁaŚnie kupiĆ telefonik sony ericsson w580i bialy albo rozowy ...naprawde w tych tel .pekaja klawisze ????? tak mi sie ten fon podoba ...niewiem co mam teraz robic ..?

  • 0

    296. ~Kasia  2008-01-25 16:04:40  host: bhj144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest zajebisty. Ale trzeba go szanowac wtedy się nie zniszczy

  • 0

    297. ~Dziaba  2008-01-26 13:52:33  host: 078088019010.unknown.vectranet.pl

    Jak przestawic piosenke poprzez potrzasniecie? Trzeba wlaczycnajpierw jakas funkcje? POMOZCIE!!! A tak w ogole telefonik mam juz miesiac- nic nie peka, grafika lepsza niz w K800i, a dzwiek...hmm nikt nie moze wyjsc z podziwu.. Jestem naprawde z niego zadowolona. Polecam niezdecydowanym:-)

  • 0

    298. ~zozolek  2008-01-26 21:08:31  host: cpc3-watf6-0-0-cust684.watf.cable.ntl.com

    nie rozumiem to Wy kupujecie telefon do sluchania muzyki?to juz lepiej kupic mp3playera ...telefon to telefon sluzy do dzwonienia.Teraz wchodza takie telefony ze zamiast patrzec na wygodne uzycie itp. ludzie patrza na bajery...

  • 0

    299. ~Agusia:)  2008-01-27 08:50:01  host: 87-205-213-205.adsl.inetia.pl

    Co wy ludzie gadacie ? ja mam ten fonik od 10.01 i bardzo mi pasuje :) klawisze wcale nie pękają , a pisze eski non_stop ;) karta SIM też normalnie da się wyciągać , tylko trzeba było zapoznać się z instrukcją ;P aparat super zdjęcia cyka :D a co do baterii to jak się słucha często muzy , ogląda filmiki itp. to jasne , że długo nie potrzyma !

  • 0

    300. ~Asia  2008-01-27 12:48:06  host: emb6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik 3 dzień :) PRZEPIĘKNY! Więc tak: ogólnie wygląd jest naprawde super, moim zdaniem najlepszy na rynku. Bez klawiszy wygląda jak MP4 ;p. Muzykę pięknie odtwarza, aparat i kamera też ok. Wiele przydatnych funkcji, jak np. fitness i te inne bajery. Gry i aplikacje też super, przejrzyste menu wszystko da się znaleźć, nie ma tutaj nic skomplikowanego. Co do klawiszy: kwestia przyzwyczajenia. Nie można w nie walić mocno i naciskać na chama... Mi się nic nie łamie i dbam o telefon a nawet jeśli z klawiszami byłoby coś nie tak - mam gwarancje na 2 lata - i powiedziano mi że spokojnie można wymienić. Fakt - bateria jakaś znakomita nie jest, ale ok. Mi narazie trzyma tylko 1-2 bo się często bawie ;p Ale z czasem napewno tak nie będzie. Zapłaciłam za niego 959 zł. ale myślę że się opłaca, wręcz jestem pewna :) Zdania są podzielone, ale ja telefon JAK NAJBARDZIEJ POLECAM! Moim zdaniem to telefon najlepszy na rynku ;-)

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-149-128.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet