Sony-Ericsson W550i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W550i Opinie o Sony-Ericsson W550i

Sony-Ericsson W550i

w sumie: 158
  • 0

    1.  2005-08-09 17:40:41

    nawet nawet musze powiedziec ale ja i tak nie zamienilbym mojego sxa na to cos hehehe

  • 0

    2. ~Dawid  2005-08-09 18:39:55  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Troche mało pamięci np. w porównaniu do Samsunga i300. Przecierz to jest telefon muzyczny.

  • 0

    3. ~do Dawida  2005-08-09 19:03:25  host: buv114.internetdsl.tpnet.pl

    ale ty pie.....sz
    ciagle ci zle !!!!!!!!!!!!!
    malo pamieci ?!?
    rozj.....S mnie na maxa !!!!

  • 0

    4. ~  2005-08-09 19:09:03  host: proxies.inter-c.pl

    nie no, calkiem niezle wyposazenie, ale wygladu za grosz

  • 0

    5. ~DOGG  2005-08-10 01:55:49  host: dhx55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A zdjecia z otwarta klapka nie mogli dac???:) Wyglada jak S700i Ale podoba mi sie ogolnie!

  • 0

    6. ~  2005-08-10 12:45:05  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    na innych stonach nazywal sie ''w600i''

  • 0

    7. ~  2005-08-10 15:36:15  host: 217.117.128.97

    W600i to inny model - z EDGE i innymi ulepszeniami. Ten jest po prostu okrojony

  • 0

    8.  2005-08-19 22:25:27

    brzydki ale funkcje i parametry niczego sobie. Kontyunacja S700i. Udana kontynuacja...

  • 0

    9. ~  2005-08-27 14:26:13  host: bmh24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co oni tam wsadzili na góre otwieracz do butelek?

  • 0

    10. ~Dawid  2005-08-27 21:08:12  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Jeeli mi si cođ nie podoba to to pisze!!

  • 0

    11. ~Tomek960  2005-08-28 13:24:07  host: aou82.internetdsl.tpnet.pl

    To nie zadna kontynuacja S700i poprostu jest tylko do niego podobny. Ten model kontynuuje serie Walkmanow Sony Ericssona czyli blizej spokrewniony jest z W800i niz z S700i.

  • 0

    12. ~elvis  2005-08-30 15:55:23  host: host-ip194-90.crowley.pl

    ja wole swoja nokie 7600:P ale tel.ogolnie nie jest zły

  • 0

    13. ~BooBoo  2005-09-06 19:54:50  host: pe16.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl

    jaka jest ttego cena???

  • 0

    14. ~:D:D  2005-10-22 13:22:09  host: bqa90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na dzien 22.10.2005 na alegro kosztuje 1250zl

  • 0

    15. ~Plektrum  2005-10-29 16:42:19  host: 212.160.128.66

    Ile kosztuje to cudenko. kupilbym moze ale musze znac cene.

    NIE ROZUMIE TYCH CO IM TEN TELEFON IE PASUJE

  • 0

    16. ~mat  2005-11-01 09:40:12  host: xm166.internetdsl.tpnet.pl

    sony ericsson nie powstał by gdyby nie sony i ericsson

  • 0

    17. ~exos12  2005-11-14 17:26:28  host: ajq104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fonik kosztuje na allegro ok 1200 zl

  • 0

    18. ~klaudek  2005-11-19 17:22:15  host: i577B28F0.versanet.de

    co wy pier...ie moze wasze denne nokie sa lepsze atak a propo nokia do smietnika najlepiej te cegly

  • 0

    19. ~damian  2005-12-03 10:46:47  host: ddm11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tan ericsson jest do bani poniewaz niema kilku funkcji lepszy sony ericsson K700i

  • 0

    20. ~  2005-12-16 21:12:47  host: bps100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sony ericson K700i z W550i sie wogule nie równa ten fonik jest zajebisty w chu. .. jeden z lepszych telefonów na rynku a nie jakies jeba . . . . nokie które sa oklepane i doniczego JA BARDZO POLECAM !!

  • 0

    21. ~ERA  2005-12-16 21:13:47  host: bps100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SUPER FON MOIM ZDANIEM JEDEN Z NAJLEPSZYCH

  • 0

    22. ~damiano  2005-12-31 15:12:37  host: bzw254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wie ktoś czy ten telefon ma wymienną pamięć ?

  • 0

    23. ~scheen  2006-01-14 00:21:11  host: 83.68.65.144.kutno65.tnp.pl

    mam ten telefon i jest o 100x lepszy niz K700i bo po pierwsze ma wieksza pamiec, lepszy wyglad, dwa glosniki stereo, po zlozeniu go i uzywaniu jako aparatu wyglada jak aparat, a nie jek telefon. No i wiadomo, ze nokie maja lipne (bo miniaturowe :P) wyswietlacze! Poza tym sa tak jak ktos juz wspomnial bardzo oklepanymi telefonami a telefony serii Walkman SE to swieże miąsko i dlatego warto je mieć.

    PS: Dodam tylko, ze telfon wygralem w miedzynarodowym konkursie Sony'ego Ericsson'a :)

  • 0

    24. ~xxx  2006-02-11 23:39:14  host: oxfd-cache-2.server.ntli.net

    ja go mam i jest zajebi..., fajne funkcje extra muza, ogolnie inny i nitypowy. Polecam!!!

  • 0

    25. ~aaaaaaa tam  2006-02-14 12:46:17  host: cyd130.internetdsl.tpnet.pl

    po prostu bajer, cudo chce go mieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    26. ~  2006-02-20 15:26:02  host: umw-gate-tk.um.wroc.pl

    co ze złączem na dodatkową kartę

  • 0

    27. ~adrian  2006-02-25 14:12:08  host: 088156017136.ols.vectranet.pl

    ehhh mam ten tel i niestety wczoraj mi sie zawiesil tak ze nie moge go wlaczyc... :/ cholera jak poszedlem do serwisu to bali sie go dotknac... ehhh niestety z naprawa czy reklamacja trzeba jechac za granice ;(

  • 0

    28. ~kozak  2006-02-25 20:47:49  host: public-gprs11466.centertel.pl

    zjefjny mam go 1 tydzien i jest super ;D

  • 0

    29. ~Johnny  2006-02-28 22:19:28  host: eov21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Musze sie pochwalic:D posiadam ten telefon i jest poprostu wyjeb...y jednak nie posiada wejscia na karte pamieci i to mnie razi:/ ale i tak goraco polecam!!!

  • 0

    30. ~lol  2006-03-26 12:47:08  host: emc154.internetdsl.tpnet.pl

    dziala podobnie jak nowy w900

  • 0

    31.  2006-03-28 12:32:05

    widziałem go na ebay-u za 111 € . I co??? skusi się ktoś ??? Ja wolę poczekać ... ... az bedzie u nas(a jak nie będzie pomyślę nad Philipsem 362 , Sony Ericssonem K700i albo SEw600i) :) .

  • 0

    32. ~kriss  2006-04-08 09:06:23  host: 213.199.201.53

    Telefonik super. Ma dusho podstawowych funkcji.

  • 0

    33. ~cwaniak  2006-04-10 17:26:58  host: aayg236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam ten telefonik i jestem z niego bardzo zadowolony a pamieci ma wystarczajaco :)

  • 0

    34. ~sumtna  2006-04-26 20:14:36  host: w3cache.dolsat.pl

    chce mniec ten fon ... !!
    on jeste super (wyglad i funkcje) ale ten otwieracz do butelak ... o m g !!

  • 0

    35. ~dj.ida  2006-04-27 15:48:39  host: bet222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ok! so now I have se k750i my handsfree is good quality, my card is only 64MB but camera is 2MPx and Its cool! Ale chyba kupie tego w550i ten telefon mnie roz******la pozdro

  • 0

    36. ~manki  2006-05-17 14:09:01  host: efl178.internetdsl.tpnet.pl

    do czego sa te dwa przyciski nad wyswietlaczem ?????? i jak je ustawic !!!!

  • 0

    37. ~shane54  2006-05-23 08:31:15  host: pc-03038.zdnet.com.pl

    do grania w wormsy:) mam net fon 2 miesiące i poza wadliwym softem, który trzeba wymienić to wymiata całą konkurencje w swojej klasie na rynku.

  • 0

    39. ~asiek  2006-06-14 16:28:40  host: ntwklan-62-233-235-145.devs.futuro.pl

    telefon który kosztuje mnie sporo nerwów
    1.do bani oprogramowanie- byłam w serwisie i dalej do bani
    2.niby pamięci 256- bullshit 235 w czym 14 mb rezerwuje telefon na bieżące operacje
    tak poza tym może być

  • 0

    40. ~Manek  2006-06-19 15:33:39  host: 80.50.247.46

    Fonik mam 1 tydzień, i wszystko by bylo ok gdyby nie resetowal sie czasem przy wlaczaniu walkmena, i jeszcze jedno chcialem dodac, ze sa duze problemy z telefonem, poniewaz bardzo czesto pada soft, a jak padnie soft to sie tylko podswietla wyswietlacz, nic wiecej nie da sie zrobic, nie reaguje na ładowarke, i to jest jego najwiekszy problem. Gdyby nie to wszystko to telefonik jest ok!! ŚREDNIO POLECAM TEN TELEFON!!

  • 0

    41. ~Deephouser  2006-06-25 12:46:09  host: boe152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem sobie go, extra telefon, mozna go oceniać gdy się go juz ma na własność:).
    Super design, głośniki stereo głośno dają czadu no i ten mega bass ze słuchawek:P.
    Polecam ten telefon....

  • 0

    42. ~kateś  2006-06-27 20:11:13  host: dial-2571.elblag.dialog.net.pl

    Jeszcze pare dni lub tygodni i ten fon bedzie moj !!! Juz nie moge sie doczekac bo z tego co widze to on wymiata !!! Te szmery-bajery sa coolowe :D Tyle funkcji ze szok ! No i ten cudny wygląd !

  • 0

    43. ~dolc  2006-06-28 14:21:21  host: eui111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik i jest zajebisty!nie zamienie go na zaden inny!!!

  • 0

    44. ~oollaa  2006-07-06 18:04:40  host: 81-219-215-66.futuro.kielce.msk.pl

    ja tez mam ten telefon!!i nie moge wogole sluchac walkmana na sluchawki pomozcie co mam zrobic!!

  • 0

    45. ~123456789  2006-07-08 19:24:05  host: esn234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM KUPIĆ TEN TELEFON TAK CZY NIE

  • 0

    46.  2006-07-16 00:59:44

    tak!

  • 0

    47. ~mindy  2006-07-19 22:41:39  host: ryszard3169.net.autocom.pl

    nie wiem dlaczego ale uwazam, ze ten telefon jest do bani :D ...w ogole jak on wyglada, porazka!

  • 0

    48. ~  2006-07-23 19:40:09  host: 219.85-237-187.tkchopin.pl

    też mam tego koma i jest supe...tylko obudowa slaba jest ja upadnie ale ekran mocny :D

  • 0

    49. ~duduś  2006-07-26 19:45:58  host: 62.29.133.85

    Telefon poprostu wymiata:-) mam go dwa miesiace, i szczerze powiem ze zstanawialem sie nad W800i, i w900i, ale za 680 zeta mam taki sam fonik jak w800i i w900i, tyle ze tamte maja lepsze aparaty i wieksza pamiec, ale szczerze - aparat niegdy w telefonie nie bedzie tak dobry jak w cyfrowce chocby KODAKA za 400 zeta, takze jak najbardziej polecam kupno telefonu z super Walkmanem,

  • 0

    50. ~kochaś  2006-07-30 02:18:14  host: tb90.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon bede miał za 2 dni wiec chcial bym wiedziec co to jest to SyncML?

  • 0

    51. ~  2006-07-31 20:14:46  host: proxy.onecik.pl

    khyyyyy szkoda, ze poprostu nie jest lamany czyli ze zwyklą klapeczką, ale i tak jest super :) ale napis podczas ladowania,ktory wyskakuje srednio co minute "ladowanie optymalne" moze wykonczyc psychicznie... ;pp

  • 0

    52. ~arletka  2006-08-14 23:22:36  host: polsl4-1.rybnet.pl

    mam pytanie..do tych osób co kupiły go orginalnie w salonie... to w jakiej sieci i za jaka kase...

  • 0

    53. ~ss  2006-08-20 22:52:45  host: 213-238-122-10.adsl.inetia.pl

    ja mam problem z tym telefonem , bo przy jego wlaczaniu pojawia sie ikonka sluchawek i nie ma glosu w glosniku telefonu , tylko w sluchawkach , i zeby sie tego pozbyc musze wylaczyc i wlaczyc telefon z podlaczonymi sluchawkami . a jak jest git , i jak che podlaczyc sluchawki zeby posluchac muzy , to po podlaczeniu nie wykrywa sluchawek i w kolko musze wlaczac i wylaczac :/ wie moze ktos o co chodzi ?? help !!:))

  • 0

    54. ~Aska CK  2006-08-30 22:17:11  host: 106.215.219.81.static.kielce.msk.pl

    Hejka ja tego tela dostalam na urodzinki pare dni temu i naprawde go polecam:)Mialam fuuulll telefonów ale ten przerasta wszytskie:)Ma to czego tylko mozna zaprawgnac:)muzyczka smiga super zdjecia tez sa wporzadku:)jednak czy te guziki nad ekranem sa tylko do grania w wormsy?to mnie troche drazni a nie moge tego rozkminic wiec bede wdzieczna jezeli ktos mi to wyjasni:)aha i jeszcze jedno czy komus z was cos sie zaczelo dziac po zmienianiu z angielskiego softa na polski?bo mysle o tym jednak troche ssie tego obawiam:)z gory dziekuje za wypowiedzenie sie na temat moich pytan:)

  • 0

    55. ~miniek  2006-09-01 12:51:32  host: aaw58.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiem czemu ale mi sie czesto on zawiesza i nie znam przyczyny. moze wiecie czemu??

  • 0

    56. ~Renia  2006-09-05 18:11:45  host: blg24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest super polecam choć jak komuś sie nie śpieszy to niech poczeka bo za rok lub pół bedzie kosztował o 200zżł. taniej

  • 0

    57. ~seba  2006-09-07 18:00:14  host: abyr239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hm....wiec tak telefon jest super ma wszystko co potrzeba..aparacik nie najgorszy chociarz mialem samsunga d600 i byl lepszy ale zamienilem na ten.po jednym dniu uzywania padl mi soft:-)i trza wgrywac nowy tak poza tym wszystko ok!

  • 0

    58. ~  2006-09-09 23:55:28  host: ege194.internetdsl.tpnet.pl

    SyncML (Synchronization Markup Language)- protokół synchronizacji danych stworzony przez organizację Open Mobile Alliance (OMA).Wiadomosci SyncML kodowane są za pomocą języka XML (ang.eXtensible Markup Language). SyncML definiuje aż 7 sposobów synchronizacji danych.Jeden z nich ma charakter roboczy i służy jedynie na potrzeby protokołu. Pozostałe zaś związane są z metodami organizacji informacji.Podstawowym modelem wymiany danych w SyncML jest synchronizacja dwukierunkowa,gdzie informacje są przesyłane od klienta do serwera i odwrotnie.Istnieje też synchronizacja jednokierunkowa (dane przepływaja albo od klienta do serwera albo od serwera do klienta), wolna (gdy nie można ustalić daty ostatniej aktualizacji danych przesyła się wszystkie rekordy umieszczone w bazach danych urządzeń), odświeżająca (wszystkie dane z jednego urządzenia przesyłane są do drugiego, w odpowiedzi dostaje się potwierdzenie wykonania zadania). SyncML może funkcjonować w środowisku przewodowym oraz bezprzewodowym, radiowym lub w podczerwieni.Zastosowanie protokołu SyncML pozwala na komunikację między urządzeniami komórkowymi i terminalami przenośnymi typu notebooki, komputery PC, palmtopy, a także pomiędzy urządzeniami stacjonarnymi ,które posiadają moduł Bluetooth. SyncML ułatwia także komunikację między terminalami a oddalonym serwerem przy pomocy bezprzewodowej technologii WAP i GSM. SyncML znalazł olbrzymie zastosowanie w telefonii komórkowej,ale także w oprogramowaniu komputerów stacjonarnych (tj. jak baza danych IBM DB2, systemy Pocket PC i Palm OS,a nawet MS Outlook). Wiele firm pracuje nad jego rozwojem, jednak producenci telefonów są najaktywniejsi.

  • 0

    59. ~z  2006-09-10 19:19:58  host: 213-238-122-37.adsl.inetia.pl

    ja mam problem z tym telefonem , bo przy jego wlaczaniu pojawia sie ikonka sluchawek i nie ma glosu w glosniku telefonu , tylko w sluchawkach , i zeby sie tego pozbyc musze wylaczyc i wlaczyc telefon z podlaczonymi sluchawkami . a jak jest git , i jak che podlaczyc sluchawki zeby posluchac muzy , to po podlaczeniu nie wykrywa sluchawek i w kolko musze wlaczac i wylaczac :/ wie moze ktos o co chodzi ?? help !!:)) jak ktos by wiedzial o co chodzi to prosze pisac

  • 0

    60. ~AgusRasta  2006-09-21 08:00:50  host: 213-238-95-184.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon juz 6 miechow i on jest wrecz cudowny nic sie nie psuje, pieknie chodzi tylko nigdzie nie moge znalesc obudowy do niego

  • 0

    61. ~Rudy  2006-09-26 18:09:30  host: bhj114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma ten telefon może karte pamięci.

  • 0

    62. ~Loko  2006-09-26 21:20:23  host: adf122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rudy, ten telefon nie ma karty pamięci, pewnie dlatego, że ma potężną pamięć wbudowaną - 256 MB

  • 0

    63. ~Xander  2006-10-01 11:02:19  host: 83.238.145.14

    Mam ten telefon juz mięsiac i jest wyjechany w kosmos. Nic sie nie zawiesza, wszystko działa. Mam 2 obudowy ale nie moge znależc czarnej. A jak sie je zmienia to masz wrażenie że uzywasz zupelnie innego nowego telefonu. Czy to jest komórka? nie to urzadzenie multimedialne np. jak mp4. Po co kupować mp4 lub mp3 jak można kupić SE w550i. Extra rozwiązanie. Polecam. A jak muzyke puścić na cały regulator to jak wieża stereo:D.!!!

  • 0

    64. ~Loko  2006-10-01 21:40:44  host: adc36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A w ogóle ciężko jest zmienić te panele z pomarańczy na biel?

  • 0

    65. ~dzikie antylopy  2006-10-02 16:13:28  host: z-proxy2-do-rs1.ptp.duna.pl

    za jakis czas bede miec ten telefonik ;] zprowadzany z anglii i sie bardzo ciesz bo mi sie bardzo podoba :D yeah pozdro

  • 0

    66. ~Tomek  2006-10-03 17:38:30  host: 83-145-160-85.cable-modem.tkk.net.pl

    a ile to kosztuje?

  • 0

    67. ~nula  2006-10-04 08:39:08  host: adc197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fonik jest zajebisty z wyglądu jak i z funkcji.Chcę go se kupic,ale nie wiem ile kosztuje ?powiedzcie mi jego przykładową cenę

  • 0

    68. ~patyk  2006-10-09 15:29:09  host: host-81-190-195-217.gizycko.mm.pl

    ok. 600-700 złotych na allegro

  • 0

    69. ~seba  2006-10-14 13:18:34  host: acor146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam porblem z tym telefonikiem jak che go wlaczyc to zawiesza sie na logo seony ericsson co mam zrobic!!!!!! help !!!!!

  • 0

    70. ~_BlueShell  2006-10-23 12:57:09  host: 87-204-67-167.ip.netia.com.pl

    Telefon super. Mam go kolo miesiaca. Jest taki glosny, ze mozna go uzywac zamiast zwyklych glosnikow:) Pozatym ma funkcje 'WALKMAN' znana z odtwarzaczy Sonego. Dwuch bocznych przyciskow mozna uzywac nie tylko do sciszania i zglasniania, ale takze do przewijania utworow, kiedy wlaczany jest Walkman po dluzszym przytrzymaniu. Po starcie telefonu widac 2 opcje: wlacz telefon i tylko muzyka - ta druga jest przydatna, gdy chcemu uzyc telefonu jako odtwarzacza MP3 np. w samolocie, gfdzie nie mozna miec wlaczonego telefonu, wtedy fon nie laczy sie z siecia i dziala jak zwykly Walkman. Na sluchawkach w zestawie dzwiek jest krystaliczny, a bassy tak mocne, ze leb wysadzaja. Dlatego juz MP3 playera nie uzywam. Moze Wam sie wieszac wersja ze starszym softem (starszy soft jest mniej stabilny i bardziej obciąża procesor), ale po zaktualizowaniu go do wersji R4CB020 wszystko smiga i jest super. Na telefonie chodza najnowsze gry 3D. Odpalajac np. Robot Alliance, albo Galaxy On Fire nie poznacie, ze gracie na telefonie. Ma on akcelerator grafiki. Procesor też jest bardzo szybki (minimum szybszy, niż K750i), mierzylem go JBenchmarkiem (www.jbenchmark.com). W550 posiada u gory 2 przyciski, ktore sluza tylko do grania (nie tylko w Wormsy, ale wszystkie gry, ktore to obsluguja (np. w V-Rally 3D po obroceniu ekranu o 90 stopni na telefonie gra się, jak na konsoli). Jeżeli ktoś chce wymienić softa na najnowszy, moze to zrobic za darmo w autoryzowanym serwisie pod warunkiem, ze telefon jest na gwarancji. W550 - dla mnie jest to rewelacja. Telefon godny uznania. Bez wachania oddaje dziesiatke na niego.

  • 0

    71. ~kama z łowicza  2006-11-02 15:27:35  host: 195.136.190.4

    JA TEN TELEFON SONY ERICSON W550I BEDE MIALA JUZ 13 STYCZNIA SUPER I JESzcze SAMSUNGA E530 oczywiscie tych telefonow nie ma w poslce joł ziomale

  • 0

    72.  2006-11-25 21:20:16

    które fony z serii W mają dwa głośniki ??? i ile ten telefon ma pamięci ??? bo już swojej (poprzez karte) nie mozna nom nie ??? ptam sie gdyż, niezabardzo ufam temu co pisze wyżej (w daych technicznych) bo tak jakoś dziwnie tam pisze...:P pozdr.

  • 0

    73. ~  2006-11-27 01:25:05  host: 83.68.92.176.mielec92.tnp.pl

    jak dlugo można słuchać muzyki ??

  • 0

    74. ~leyqu  2006-11-27 23:22:38  host: ahk6.internetdsl.tpnet.pl

    mialem tego tela i powiem krotka-bylby zaje.. gdyby mial pamiec 1gb tak jest beznadziejny! wymienilem go na d750i ktory jedyne co ma gorsze to mp3 tzn wbudowany glosnik w porownaniu z dwoam z w550i jest nieslyszalny! glsoniki w w550i daja niezlej pary! poza tym wada jest to ze jak sei obkreci telefon w kieszeni to blokada przestaje dzialac przez co kilka razy polaczyl mi sie z netem! koljene to brak oslony na aparat i brak trybu makro-np do robienia zdjec notatek lub przechowywwyaniu rozkladow jazdy! powiem krotkao odradzam ten tel-wybralbym d lub k750i chyba ze stac Was na dodanie troche kasy to bez dwoch zdan w810i-moim zdaniem jeden z najlepszych telefonow! pozdrawiam

  • 0

    75. ~wicku  2006-12-01 01:25:37  host: 89.174.30.99

    ja mam ten cud 3 miesiace, aparat jest swietny, jednak w cien=mnych pomieszczeniach zdjecia nie wychodza najlepiej, telefon dzieki głośnikom stereo moze słuzyć za radio w samochodzie(wyłączając maluchy :)) Gry, obsługa filmów oraz radio z rds zaoewniająrozrywke na najwyzszym poziomie. Gorąco polecam. Jedyny mankament to wysoka cena ale cuż przyjemnosći są w cenie. Pozdrawiam.Polecam

  • 0

    76. ~gała  2006-12-01 09:22:22  host: io172.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik jest zajebisty mam go tydzien duzo ma funkcji a co do pamieci to ma jej od zajebania az 256 mb takze polecam go kupic nie psuje sie ani nie zawiesza

  • 0

    77. ~dawid  2006-12-01 19:25:39  host: ajx210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie dlugo moze kupie se ten fon bo mysle ze warto

  • 0

    78. ~fred0  2006-12-08 02:45:50  host: abrq142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tn telefon to wyglada n jaki "duzy , mały" ma jakies dodatkowe funkcje?? czy cos w tym stylu?? bo aktualnie sie nakrecilem na niego i sprzedaje k700i i..... nie wiem czy kupic tego....

  • 0

    79. ~spczko  2006-12-23 17:51:47  host: aro66.internetdsl.tpnet.pl

    mam go i powiem tak fajna zabawka ale jak ktos jest informatykiem i dotego jeszcze programuje tak jak ja no to ma pzrerabane bo wg mnie: wiadomo walkman to pionier odtwarzaczy i nie ma innej firmy ktora by mogla z nimi konkurowac, co do pamieci to 256 wystarczy i tak zawsze ma sie kilka ulubionych albumów których sie słucha na okrągło, słuchawki - ci co maja je to wiedza ze ich pozycja jest w czołówce brzmienia, wygladu nie bede opisywal bo jednemu podoba sie to a innemu tamto, natomiast jezeli chodzi o soft to powiem tak: dla zwyklego usera to soft jest wystarczajacy a nawet az ponadto, zeszta se slyna z robienia dobrego oprogramowania, ale jesli bedziesz go uzywal dluzej to zabraknie ci w nim kilku zeczy i to chyba znacznych - bo przeciez to walkman. wiec co by sie przydało ?? przede wszystkim gdy sluchasz mp3 i telefon masz w kieszenie to zeby przewinac utwor musisz otworzyc klapke i wtedy mozesz to zrobic - a faijne by bylo gdyby fon w stanei czuwania (zablokowana klawiatura)mial taka opcje - ewentualnie pilota na słuchawkach. No i druga sprawa zeby radia posłuchac musi byc podłaczony zestaw słuchawkowi ktory jest defakto antena - a szkoda. wiekszosc niedogodnosci w tym telefonie tak jaki i winnych dostepnych na rynku tkwi nie w samym sprzecie ale w oprogramowaniu, ogolna moja osena to: 10/10 za brzmienie 10/10 za wyposarzenie 8/10 za soft 8/10 za mozliwosci - brak edge 10/10 za innowacyjne zastosowanie i konstrukcje - min sposób wsówania karty sim 10/10 za firme czyli producenta 10/10 za zdjecia w jasnym otoczeniu w kategorii 1,3mpixa 5/10 za zdjecia w ciemnych pomieszczeniach 10/10 za takie bajery jak latarka ktora naprawde daje swiatlo jezeli chodzi o cene to myzle ze jest dobrze dobrana do technologii - to moj najwyzszy model z posiadanych i powiem szczerze - jestem osoba wymieniajaca ciagle komorki ale tego fona sobie narazje zostawie - najleprze jest to ze tej komorki nie ma za wiele osob i jesli lubisz cos innego, cos czego inni nie maja to

  • 0

    80. ~spoczko  2006-12-23 17:54:03  host: aro66.internetdsl.tpnet.pl

    ...to ten model jest warty polecenia, natomiast jesli masz wieksze wymagania niz sluchanie muzyki to pomysl o telefonie z systemem sybiana. pozdrawiam wszystkich i zycze wesolych swiat i udanych wyborów swoich fonów.

  • 0

    81. ~Karolina  2006-12-25 22:10:51  host: aczx79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytania . Który telefon jest lepszy K750i czy W550i ??

  • 0

    82. ~Qba  2006-12-26 23:37:50  host: 213-238-117-62.adsl.inetia.pl

    Ktury telefon byscie wybraki nokie5200 czy ten??:D czekam na odp:D

  • 0

    83. ~Wojtek  2007-01-01 16:01:32  host: acom163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ludzie mam problemik z tym telefonikiem w550i, mam go tydzień czasu i cos mi sie z nim stalo tzn. jak go włączam to cały czas swieci tylko na bialo!!! nie wiecie czasem dlaczego to sie stalo

  • 0

    84. ~  2007-01-03 21:38:56  host: ewh193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik ponad miesiąc i ani razu mnie nie zawiódł :) Oczywiście zdarzyło mu się raz czy dwa zawiesic ale było to spowodowane starą wersją oprogramowania. Po aktualizacji śmiga aż miło :D Muzyka, gry i wogóle funkcjonalnośc jest na bardzo wysokim poziomie. Co do pytania nokia 5200 czy w550i hmm.. Zależy co kto lubi ;) Byłem w posiadaniu kilku nokii i każda z nich wydawała mi się bardzo, jakby to określic "pospolita" Jeżeli jesteś człowiekiem który lubi się wyróżniac pod względem telefonu to szczerze polecam ci SE. Z nim nie sposób się nudzic, a jeszcze jak zainstalujesz nowe gry w trybie 3D to zamienia się on w istną konsole do gier. Polecam go każdemu! Ja się nie zawiodłem ;) Pozdro.

  • 0

    85. ~ZiZu=)  2007-01-04 19:58:01  host: bsv24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar sobie kupić tem telefonik ale chce sie spytać osób które już go posiadają czy po jakimś czasie użytkowania podczas obracania telefon sie nie poluzuje??

  • 0

    86. ~ZiZu=)  2007-01-04 20:02:53  host: bsv24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar sobie kupić tem telefonik ale chce sie spytać osób które już go posiadają czy po jakimś czasie użytkowania podczas obracania telefon sie nie poluzuje??

  • 0

    87. ~KaRoTkA_Dg  2007-01-08 12:24:08  host: hera.tvtom.pl

    powiedzcie mi gdzie moge kupić ten telefon oprócz na allegro, no i za ile??byłabym wdzięczna za pomoc...

  • 0

    88. ~  2007-01-09 14:21:02  host: aaxm165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zaraz zaraz to chyba błąd!! 256 mb!! nie mozliwe!!!

  • 0

    89. ~frytek  2007-01-09 23:30:56  host: bcz188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon już ponad pół roku jestem bardzo zadowolony; miałem jeden poważny problem: podczas połaczenia usb zrestartowal mi sie komputer i po tym nie moglem wlaczys telefonu pojawialo siętylko białe tło. Wgrałem noego softa i telefon śmiga dalej. polecam wszystkim tego "bumboxa"

  • 0

    90. ~$@run!@  2007-01-10 14:55:20  host: aboa201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moj brat ma ten telefon ponad pół roku i nic mu się nie psuje...jedyna rzecz ktora wadzi to to ze nie mozna wymieniac karty pamieci...ale fon jest odjszdowy i moj brat bardzo go sobie chwali

  • 0

    91.  2007-01-24 17:07:55

    Hej! słuchajcie mam pytanko.Czym sie różni ten telefon od W600i??(oprocz koloru) piszcie!bo chce sobie taki kupic

  • 0

    92. ~kozaczek  2007-02-03 20:26:19  host: cvw26.internetdsl.tpnet.pl

    motorola e398 ma 2 głośniki

  • 0

    93. ~bartocha  2007-02-04 20:42:36  host: 82.139.44.131

    mam dylemacik!! ktory telefon jest lepszy se w800i czy se w550i??pomozcie!!

  • 0

    94. ~krol  2007-02-09 14:23:14  host: bqa108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w600i rozni sei tym ze obudowa sie obraca w obydwie strony i ze ma lub niema edge ale to niezmienia rzonicy.Poprostu w600i zostal zrobiony na inny kraj[usa]a w550i na europe i dlatego jest tak malo w600i ale sie praktycznie niczym nie roznic w600i ma jeszcze jakas funkcje ze cos z w samolocie sie robi jakies pierdoly. nic innego niz w 550i

  • 0

    95. ~krol  2007-02-09 14:26:47  host: bqa108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam pytanie do osob kroe go maja a mianowicie ile bateria czyma jak sluchasz czesto muzyki a jak nie sluchasz bo mi kolega muwil za jak sie slucha to z 3 dni a bez sluchania 7dni wienc niewiem czy to prawda czy chcial przykozaczyc.a nokia 5300 i 5200 jest fajna z wygladu ale jak ktos chce ja miec do sluchania muzyki to niepolecam bo potrzyma ci max 1 dzien

  • 0

    96. ~buzek  2007-02-17 19:59:08  host: abtz42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tem telefonik jest wypasik nieżle sie na niego napaliłem sprzedaje se k700i i raczej kupie tego

  • 0

    97.  2007-02-17 22:32:00

    Mam do sprzedania wlasnie sony ericssona w550i . Niestety ten telefon nie posiada polskiego menu . Stan bardzo dobry . Telefon w komplecie czyli : - ogrinalna ładowarka - pudelko - kabel usb - dwie obudowy ( Vibrant Orange & Orchid White ) - plyta CD Cena 700 zl Zainteresowanych prosze o kontakt pod nr gg 1258362

  • 0

    98. ~pelc  2007-02-20 17:30:28  host: bgc37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest najgorszy telefon jaki w życiu widziałem na oczy.Naprawde najgorszemu wrogowi bym go nie dał nara.

  • 0

    99. ~globo  2007-02-22 11:12:03  host: abyn186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ludzie mam problemik z tym telefonikiem w550i, mam go tydzień czasu i cos mi sie z nim stalo tzn. jak go włączam to cały czas swieci tylko na bialo!!! nie wiecie czasem dlaczego to sie stalo ?? odp prosze

  • 0

    100. ~asiaaa  2007-02-25 16:46:41  host: nat-13.ghnet.pl

    mam dokladnie to samo;] za kazdym razem musialam nagrywac soft od nowa jak soe tak dzialo a to juz 3 raz;] zajebisty telefon wiecie;]

  • 0

    101. ~magda111  2007-02-26 15:01:48  host: 217.98.47.38

    ma mp 3?

  • 0

    102. ~ pytanieee  2007-03-03 22:26:23  host: ali81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostalem propozycje zamiany V3 NA W600i, ale obawiam sie ze cos jest z telefonem nie tak... Mam pytanie do uzytkownikow tego telefonu co najczesciej sie moze (ewentulalnie) popsuc i jkaie tego sa koszta ?? P.S Prosil bym o jka najszyba odpowiedz. Pzdr.

  • 0

    103. ~pawelo  2007-03-17 14:28:20  host: 80.51.226.186

    Mialem ten fonik. dostepnej pamięi ma 240mb. nic sie nie luzowalo... bateria do 6dni bez zabawy, z zabawa tj muza, gry to jakies 3-4 dni. szkoda tylko ze nie ma karty pamieci

  • 0

    104. ~nieczuje  2007-03-27 03:19:24  host: host-81-190-76-2.gdynia.mm.pl

    to jest badziewie...... ehh szkoda gadac ... napalilem sie na ten kom kupilem i sie to Gowno obracano rozlecialo ....;/ ale teraz na szczesnie mam nowego koma ..:D w900i :D zajebisty :D:D:)dla mnie nie ma lepszego telefonu od tego .. jak narazie:P pzdr

  • 0

    105. ~zbok  2007-03-31 10:13:24  host: acpy75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie disc ze ubogi w wyposarzeniu (co wsumie ujdzie bo nie kazdy fon musi byc wypasiony)... ale jak na dzisiejsze czasy to strasznie gruby ten fon (23mm!!)

  • 0

    106. ~anonim  2007-04-05 15:47:35  host: bwr80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik! Jest super! Ma wbudowaną pamięć 256mb, ale szkoda że nie ma rty pamięci

  • 0

    107. ~Czaja  2007-04-08 12:52:57  host: w3cache.zetosa.krakow.pl

    Mam pytanie czy w tym telefonie jest gałka czy mam przyciski normalne do kontroli?

  • 0

    108. ~  2007-04-10 13:58:22  host: actk61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie?? ma on karte pamięci??

  • 0

    109. ~  2007-04-19 22:01:43  host: akr197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    który tel. mam wybrać ?? se w300i czy może w550i ??

  • 0

    110. ~Fiolka  2007-04-25 21:09:56  host: bgq195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzis kupilam sobie ten telefon i mam pytanko. Czy te klawisze na gorze sie swieca ?? chodzi mi o te malutkie na samej gorze telefonu

  • 0

    111. ~koilop  2007-05-04 15:49:24  host: bqg139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie można kupić ten telefon?

  • 0

    112. ~paula  2007-05-16 21:34:10  host: alt246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAki telefon jest lepszy se w300i czy moze se w550i. prosze o odpowiedz

  • 0

    113.  2007-06-02 17:50:23

    Mam pytanko: jaki byście mi polecili fonik który byłby z serii walkman i byłby do kupna do 500 złotych (starzy stwierdzili, że nie trzeba więcej)? Bardzo prosze o odpowiedź.

  • 0

    114. ~mmms  2007-06-04 18:19:33  host: bvp98.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko, czy ten w tym telefonie mozna nagrac wideo??

  • 0

    115. ~dzordz  2007-06-16 15:25:03  host: bed83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mon sie rozni od w600i?

  • 0

    116. ~VoDkA  2007-06-24 23:31:53  host: amh87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki tel powiennam wybrać SE W550I czy SE W300I ????

  • 0

    117. ~patyk  2007-06-30 12:13:41  host: host-81-190-195-217.gizycko.mm.pl

    W550i jest dużo lepszy ma lepszy wyświetlacz jest niesamowicie głośny i ma wiele innych ciekawych fuckji np. latarka czy gry 3D jest boski !! w300i w200i w tej samej cenie a o wiele gorsze miałęm wszystkie 3

  • 0

    118. ~_Przema_  2007-06-30 15:00:03  host: 18-86.komputersat.pl

    ej ludzie....uważacie ze to na 100%dobry fon?bo ja sie na niego napaliłem i chce sobie kupić...doradzcie mi ..pliska :)

  • 0

    119. ~Markus  2007-07-01 22:37:53  host: ip-83-2-92-144.static.xcore.pl

    Bawiłem się tym telefonem kiedyś i strasznie mi się spodobał. Dzisiaj zamówiłem go na Allegro. Super wygląd ma i funkcje też niezłe.

  • 0

    120. ~MnQ  2007-07-05 12:05:51  host: dbq31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    klawiatura mozna krecic 360 stopni czy obraca sie tylko w prawo? Napiszcie.. planuje kupic taki tel, wyglada super :)

  • 0

    121. ~pablo  2007-07-07 20:35:13  host: acc9a0ce.ipt.aol.com

    telefon zajebisty poprostu brak slow pamiec stanowczo wystarcza nie potrzeba rzadnej karty pozdro

  • 0

    122. ~  2007-08-28 12:05:50  host: abec224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    m

  • 0

    123. ~mateuszek  2007-09-01 11:26:44  host: aawe167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do czego jest ten przycisk z boku z kluczykiem??

  • 0

    124. ~bichu  2007-09-17 18:40:53  host: eea195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem tel nie jest praktyczny w tej cenie masz k750i badz w800i a maja duzo lepszych i wiecej funkcji

  • 0

    125. ~skratch  2007-10-24 18:41:38  host: chello084010171145.chello.pl

    dzordz - np tym, że w600i nie ma flasha. w550i ma lepszy wyświetlacz i głośniej gra muzyka! Poprostu w550i jest lepszy i tańszy!

  • 0

    126. ~inka  2007-11-03 16:11:18  host: nat-30.nm.e-zet.pl

    to mówicie że warto go kupić ? ;) bo właśnie o nim myślę.. zastanawiałam się też nad p990i, k610i i k550i ale uznałam że nie.. ;) ten jest spoko nie ? ;)

  • 0

    127. ~  2007-11-10 21:16:05  host: bad135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko ktory fon jest lepszy Se w55i czy K750i?

  • 0

    128. ~kos  2007-12-07 16:53:29  host: 77-253-169-203.adsl.inetia.pl

    ten se w550i ma wejscie na karte pamieci?? Prosze o szybkom odpowiec pozdro

  • 0

    129. ~Karol  2007-12-17 23:02:21  host: eap195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc ... mam ptanie... czy napewno sie opłaca kupic ten telefon .. bo mam teraz SAMSUNGA E250...a masakra musze go zmienic ... Czy ten fon bedzie lepszy .. aha ile trzyma baterria .. przy pisaniu sms'ow i sluchania muzy jednoczesnie .. odp mi szybko blagam

  • 0

    130. ~ico  2008-01-04 19:23:14  host: 088156065018.bsk.vectranet.pl

    niektórzy sie pytają czy jest lepszy od k750i Moge tylko powiedzieć "zależy w czym" k750i ma dobry aparat karte pamięci a w550i zalety muzyczne i jest głośniejszy

  • 0

    131. ~  2008-01-10 17:10:38  host: acgl5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zlom brak karty pamieci a 256mb na duzo piosenek nie wystarczy poza tym slaby aparat pozdro.

  • 0

    132. ~mySa  2008-01-15 19:05:55  host: chello089076176079.chello.pl

    jest w zestawie kabel USB?

  • 0

    133. ~norbi  2008-01-16 14:12:37  host: 078088116190.dzi.vectranet.pl

    a i jeszcze jedno po jakims czasie znaczy sei po jakis 6 miesiacach zabawy w obracanie klapki telefon sie poluzuje ale to w niczym nie przeszkadza boi i tak nie bedzie sie sam obracał

  • 0

    134. ~gol  2008-01-17 18:15:56  host: aebm188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest git

  • 0

    135. ~ola  2008-01-31 12:57:47  host: gcd18.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam taki telefon ale nie ma do nigo instrukcji obsługi ma moze ktoś z was???

  • 0

    136. ~  2008-02-04 08:25:51  host: fil42.internetdsl.tpnet.pl

    telefon ma wszystko. mp3, wideo, zdjęcia 1.3 megapiksela a to dużo, gry java, dwie obudowy w zestawie powinny być, latarkę i wszystkie bajery

  • 0

    137. ~  2008-02-23 21:00:50  host: p08-01.opera-mini.net

    Db tel tylko przy obracaniu trzeba mieć 4 próbki bo sie obluzuje

  • 0

    138. ~  2008-02-23 21:04:33  host: p08-01.opera-mini.net

    I jeszcze k750i odradzam jak nie joistic to aparat jak nie wyświetlacz to klawiatura odradzam ciągle sie psuje :-)

  • 0

    139. ~zeus  2008-03-07 14:27:59  host: pa247.ciepielow.sdi.tpnet.pl

    miałem ten telefon 2 dni a kupiłem go za 50zł potem sprzedałem za 100zł fajny telefon a co do k750i to mam go już prawie 2 lata i się nic nie psuje! też super teleonik. Odradzm siemensa bo gorszego padła od tego nie ma

  • 0

    140. ~snopcio  2008-03-16 16:32:06  host: got210.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest exstra tylko troche mu słabo bateria trzyma 2 3 dni chociaz nie tak malo Ale cos wam powiem Chialem go dac do komisu i zgadnijcie ile mi za niego powiedzieli... ??? 170zł. A kumple chieli kupic za 350 400 450 żałosni sa ci goscie :) pozdro

  • 0

    141. ~bartez  2008-04-19 12:49:08  host: acsj89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten teleofon i powiem że strasznie szybko się psuje... Ale tak ogólnie nie zamieniłbym go na innego.. SE rlz..

  • 0

    142. ~bartz  2008-06-22 07:06:01  host: acxp44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon jest do dupy .. miałem go przez 2 miesiącee i co zrombał mi sie ... a za dwa tygodnie kupiłem sony ericssona w 580i .. i jeszcze mi sie ani nie zawiesił.. {pozdro} a i piszcie prawde

  • 0

    143. ~alexia  2008-07-13 16:56:13  host: acpo59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam se w550i, wszytko z nim jak najbardziej ok, kupiłam go na allegro, ma wbudowanej pamięci 256mb i mi tyle wystarcza, jak wgram sobie mp3-ójek sporo to zostaje mi jeszcze 50mb wolnego! to na 50mb weszło by mi jeszcze z 12 piosenek, więc jak dla mnie miejsca starcza, muzyczka zajebiaszczo gra! 3 głośniczki extra, na dodatek ma radio! po prostu super, z wyglądu mi się bardzo podoba, jedni mają telefonu proste, inni slaidery, a ja odkręcany, ten bajer bardzo mi się podoba :) aha bateria przy odtwarzaniu muzyki bardzo często, trzyma długo mi aż 5 dni, trzyma krótko jak się wyświetlacz świeci, np. kiedy pisze smsy, albo jak gram w gry to ze 3 dni, ale 3 dni to też dużo :) aha i jest lampa błyskowa, nigdy nie kupiłabym telefonu bez lampy błyskowej, bo to tak pomocna rzecz jak nie wiem ;p więc fajnie, że ma lampe, no co tam jeszcze, klawiatura nie razi w oczy jak to przy niektórych modelach, np. wcześniej miałam motke v3x, której klawisze świeciły jak neony, to było straszne, potem się już przezwyczaiłam, ale na początku tragedia, więc w se w550i klawiaturka też ok, smsy się dobrze pisze. Wiecie co jak na razie nic nie mogę zarzucić temu telefonikowi, doskonale się nadaje dla młodzieży, czyli dla mnie :) Pozdrowionka! :) aha jak zamierzacie kupwać ten tel, to kupujcie ze słuchawkami i kabelkiem usb bo to niezbędne rzeczy :)

  • 0

    144.  2008-07-13 17:06:23

    ja go mam, wszytko z nim jak najbardziej ok, kupiłam go na allegro, ma wbudowanej pamięci 256mb i mi tyle wystarcza, jak wgram sobie mp3-ójek sporo to zostaje mi jeszcze 50mb wolnego! to na 50mb weszło by mi jeszcze z 12 piosenek, więc jak dla mnie miejsca starcza, muzyczka zajebiaszczo gra! 3 głośniczki extra, na dodatek ma radio! po prostu super, z wyglądu mi się bardzo podoba, jedni mają telefony proste, inni slaidery, a ja odkręcany, ten bajer bardzo mi się podoba :) aha bateria przy częstym odtwarzaniu muzyki, trzyma długo mi aż 5 dni, trzyma krótko jak się wyświetlacz świeci, np. kiedy pisze smsy, albo jak gram w gry to ze 3 dni, ale 3 dni to też dużo :) aha i jest lampa błyskowa, nigdy nie kupiłabym telefonu bez lampy błyskowej, bo to tak pomocna rzecz jak nie wiem ;p więc fajnie, że ma lampe, no co tam jeszcze, klawiatura nie razi w oczy jak to przy niektórych modelach, np. wcześniej miałam motke v3x, której klawisze świeciły jak neony, to było straszne, potem się już przezwyczaiłam, ale na początku tragedia, więc w se w550i klawiaturka też ok, smsy się dobrze pisze. Wiecie co jak na razie nic nie mogę zarzucić temu telefonikowi, doskonale się nadaje dla młodzieży, czyli dla mnie :) Pozdrowionka! :) aha jak zamierzacie kupwać ten tel, to kupujcie ze słuchawkami i kabelkiem usb bo to niezbędne rzeczy :)

  • 0

    145. ~Wrocław Krzysiek  2008-07-28 15:04:02  host: chello087206174194.chello.pl

    Nawet fajny telefon i niedrogi

  • 0

    146. ~chełm artur  2008-08-15 22:07:24  host: host-89-229-132-50.chelm.mm.pl

    mam pytanie czy drogo by kosztowalo wgranie sota do niego albo czy by sie dalo samemu wgrac

  • 0

    147. ~gregoriiio  2008-10-11 12:04:24  host: hawk.net.krosoft.pl

    Witam ... Ostatnio kupiłem zamieniłem się z kolegą dając mu katre pamięci 128mb za se w550i ... Jest on nie działający ... Mianowicie po włączeniu telefonu świeci się na biało ... Rozbierałem ten telefon i okazało się że ma urwane 2 druciki w taśmie od lcd ... I mam takie pytanie czy nie działanie wyświetlacza jest spowodowane tym że te kabelki są urwane ?? Jeżeli ktoś wie gdzie na internecie można kupić taśme do lcd i płytke do klawiatury do telefonu w550i to proszę o podanie linku ...

  • 0

    148. ~Lukash1410  2008-10-12 19:09:08  host: ebp228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest brzydki, wygląda jakby był zawieszką do breloczyka, poza tym nie ma 3 głośniczków tylko dwa. Nie polecam go nikomu i odradzam kupna - Te teleony psują się jeden po drugim!!! pozdrawiam

  • 0

    149. ~ewela  2008-10-22 16:53:24  host: 77-254-191-219.adsl.inetia.pl

    Hejo!!! Ja mam też w550i i jedngo razu tż mi sie zdażyło ze swiecił na biało okazało się ze padło w nim oprogramowanie!!! za wgranie nowego dałam 25 zł

  • 0

    150. ~ewka  2009-01-09 17:57:48  host: 91.198.177.200

    moj brat go ma i nawet go ogladalam .Wszystko ok ale sie ciezko wysuwa co wy na to

  • 0

    151. ~ewka  2009-01-09 18:00:20  host: 91.198.177.200

    nie wiem czym sie zachwycacie .chyba tym ze jest nowy na polskim rynkyu produkcji

  • 0

    152. ~ssllloww  2009-01-29 16:48:14  host: afy117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebiście głośna muza, 256mb... troche mało ... ale ogólnie spoko fonik, polecam :)

  • 0

    153. ~qerre  2009-02-21 19:48:50  host: d90-141-58-37.cust.tele2.pl

    spoko telefon - po wgraniu zmodyfikowanych sterownikow dzwieku ma duzo lepsza jakosc dzwieku i jednoczesnie gra duzo glosniej... ;> co do psucia sie softa - stare wersje padaly bez powodu, najnowsza jest stabilna i nie wiesza sie;P a jak komus sie otwieranie rozwalilo to chyba otwieral telefon dla zabawy z czestotliwoscia 100 razy na minute (a naprawa na stale jest bardzo latwa)

  • 0

    154. ~ehh  2009-02-23 22:11:05  host: pronet.jasman.pl

    ppseudo fachowcy ktorzy nigdy nie mieli go w rekach.. Telefon jest zajebisty i wytrzymaly jak nokie z 1999.. czyli te cegly co nie sposob bylo rozwalic.. nic sie nie luzuje.. glosniki sa 2 + 3 jesli z kims rozmawiasz.. a nie tak jak w lg co od sluchawki gra.. pamiec 256 duzo.. choc moglooby byc 512.. aparat wiadomo slaby bo 1.3 ale zdjecia porobic jakies tam mozna dzwiek czysty i b. glosny glosniej gra tylko N73 ktora jest 3x drozsza.. nie wiesza sie.. a bialy ekran to wina softu ktory mozna sobie samemu wgrac klikajac 2x dalej i trzymajac "c"... Ogolni etelefon unikalny nikt w moim otoczeniu go nie ma.. nie byl tez nigdzie w Polsce dostepny w ofertach operatorow co czyli go jeszcze lepszym.. jesli chcecie miec dziady co ma 90 % ludzi w waszym otoczeniu to poelcam.. jesli chcecie miec cos czego nie maja inni to jest on idealny : ) bozawsze jest zachwyt co to.. i nikt nie umie otworzyc tego :)

  • 0

    155. ~PaTrYcZeK xD  2009-03-05 17:54:25  host: 237-105.83-2.tps.tkb.net.pl

    ja mam 2 takie foniki i zarąbiście grają jak chce ktoś to moge komuś sprzedac fonik?

  • 0

    156. ~mocher  2009-04-26 11:24:04  host: czn11.internetdsl.tpnet.pl

    ehh masz racje posiadam ten telefon zaraz sobie kupiłem jeszcze drugiego uszkodzonego i mam wymienne cześci i zawsze ludzie są zdziwieni że on taki głośny zagłusza, w850i w580i i wiele innych o których nawet nei wspominam zawsze nikt nie wie jak go otworzyc zawsze mam dwa telefony to znaczy ten drugi lepszy ale ten mnie jeszcze nigdy nei zawiódł i biore go jak ide gdzies wiadomo gdzie jest ryzyko że może się cos telefonowi stac hehe gorąco polecam

  • 0

    157. ~Batman  2009-05-25 21:45:28  host: user-89-108-228-217.mobile.playmobile.pl

    mam ten telefon wszystko bylo by ok gdybym tylko wiedzial ile do niego wyswietlacz kosztuje :) Mi gosc w komisie powiedzial ze 150 zl kosztuje z robocizna i obudowa ale czy to sie oplaca :) bo mam tez rozwalona obudowe bo mi z 14 pietra spadl ;/ i jakos tak wyszlo ze obudowa pękła i wyswietlacz poszedl a po za tym to nic nie mozna zarzucic temu telefonowi jest spoko :):):) Pozdro 4 all :*

  • 0

    158. ~  2009-09-27 19:30:04  host: 217.98.102.197.ip.abpl.pl

    ile kosztuje wyswietlacz do sony ericssona w5501??? prosze o odpowiedz

  • 0

    159. ~alejaja  2009-11-07 15:08:48  host: 93-97-37-41.zone5.bethere.co.uk

    telefon super, mam go ponad 3 lata,nigdy sie nie zepsul,tylko teraz bateria trzyma 1 dzien, dlatego chce kupic innego se ale ja sie czyta opinie to teraz samo badziewie sprzedaja

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-0-26.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet