Sony-Ericsson W508 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W508 Opinie o Sony-Ericsson W508

Sony-Ericsson W508

w sumie: 32
  • 0

    1. ~mk  2009-01-08 20:34:40  host: 212.160.172.70

    ciekawy telefon , fajne wzornictwo , tylko strasznie drogi na stronie producenta , miałem go jako testowy jest całkiem ok

  • 0

    2. ~EEE  2009-01-09 10:38:03  host: 213.25.189.50

    Czemu w opisie tego tel. jest napisane ze tel. nie posiada wymiennej obudowy a w newsie napisaliscie ze posiada wymienne panele Style-Up, czyli o jakie panele chodzi??

  • 0

    3. ~Kojoth  2009-01-12 20:30:00  host: evk232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zapowiada się kolejny ciekawy model od SE. Ciekawy ze względu na kolorystykę oraz solidne wyposażenie.

  • 0

    4. ~remo234  2009-01-15 16:07:02  host: 94-40-44-2.tktelekom.pl

    Pierwszy porządny walkman od SE z klapką :)

  • 0

    5. ~:)  2009-01-17 20:22:52  host: acgr204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy to cudo bedzie mozna dostac??

  • 0

    6. ~  2009-01-21 19:14:10  host: gsq92.internetdsl.tpnet.pl

    fajny fon godny firmy SE

  • 0

    7. ~  2009-01-30 17:36:26  host: 55.kuzniki.net

    czy kroś wie ile to bedzie kosztowac i kiedy bedzie dostępne w polsce???

  • 0

    8. ~Natt  2009-02-02 21:34:18  host: 87-205-134-221.adsl.inetia.pl

    a wiadomo ile będzie kosztował? ; ))

  • 0

    9. ~NIp tuck  2009-02-19 18:19:39  host: chello089076078071.chello.pl

    Ktoś już coś wie na temat tego telefonu, tzn. jak gra, ile trzyma bateria, +/-, bo nieźle wygląda, a seria W zobowiązuje (tak jest z reguły ), dzięki za wszelkie info.

  • 0

    10. ~aki ross  2009-02-24 10:28:05  host: 80.51.74.162

    Telefon nawet nie dostępny, bo nie miał jeszcze u nas premiery, a już ma prawie 300 głosów. I jak tu przywiązywać wagę do ocen na Telepolis. Dla mnie już od dawna średnia ocena tutaj kompletnie nic nie znaczy.

  • 0

    11. ~aki ross  2009-02-27 10:21:52  host: 80.51.74.162

    Skąd te 300 głosów, skoro tel nawet nie miał oficjalnej premiery?

  • 0

    12. ~R  2009-03-03 22:24:39  host: pc7-194.chomiczowka.waw.pl

    masz pokazane jak się zmienia obudowe. Chodzi tylko o przód i tył. Nakładki. Jak masz zdjęcia na górze to te różno kolorowe panele można zdjąć i zmienić na inne. Niestety całej reszty się nie wymienia(klawiatura, ekran reszta obudowy). Taki bajer dla małolatów raczej, bo nie widzę sensu z zmienianiu sobie paneli, chyba, że się porysuje, ale jak już sie porysuje to raczej nie tylko panele, ale i cała reszta. Na youtubie są filmiki ze zmienianiem tych paneli. Dosłownie sekunda.

  • 0

    13. ~Kasiaa ;)  2009-03-08 01:06:53  host: aesm151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cudo :D już się nie mogę go doczekać... :)

  • 0

    14. ~juli6  2009-04-30 13:23:54  host: chello083144115244.chello.pl

    gdzie mozna przetestowac sony ericssona w508???prosze o odpowiedzi

  • 0

    15. ~anetka9  2009-08-13 15:07:42  host: juu61.internetdsl.tpnet.pl

    czymon sie rózni od w980i??? :P

  • 0

    16. ~  2009-10-13 14:58:53  host: fgw82.internetdsl.tpnet.pl

    w980 ma 8 gb pamięci ale brak wejscia na kartę... i jest drozszy troszke inny z wyglądu to chyba jedyna róznica...

  • 0

    17. ~angieS  2009-10-28 19:36:05  host: 77-255-195-36.adsl.inetia.pl

    różni się chyba tylko ceną :) jutro idę kupić

  • 0

    18. ~woman  2009-11-26 21:40:19  host: nat-6.ingram.com.pl

    Świetny telefon. Bardzo kobiecy ja mam ten tel w wersji Style-Up Polecam kobietkom :)

  • 0

    19. ~ShclasH  2009-12-10 10:06:59  host: 188.33.76.75

    O K530i z klapką i dołączonym akcelerometrem, na to czekałem

  • 0

    20. ~nonio  2009-12-26 12:06:55  host: 78-131-155-203.tktelekom.pl

    Kupiłem telefon przez allegro w sklepie za 590 zł. 2 lata gw. w całym zestawie bez simlocka. Pierwsze wrażenie po wyjęciu z pudełka: bardzo ładny wygląd, solidne wykonanie, plastiki dobrej jakości no i panel przedni wymienny (ja mam kolor pomarańczowy i szary). Jak dla mnie najładniejszy tel. z klapką. Co do obsługi: Bardzo wygodna klawiatura, czytelny wyświetlacz, menu intuicyjne (jak to w SE). Nadaje się nie tylko dla kobiety. Jakość dzwięku bardzo dobra, głośnik dosyć głośny, w końcu walkman. Co do aparatu jakość zdjęć zaskakuje. Mimo że nie ma flesza zdjęcia wychodzą ładne. Porównywałem z SE c510; jakość fotek była lepsza. Co do baterii nie mogę jeszcze się wypowiedzieć bo użytkuję tel od 3 dni i jeszcze 53% baterii pozostało. Polecam wszystkim ten telefon

  • 0

    21. ~szczesliwa  2009-12-30 21:16:01  host: abha64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od dzis:) jest naprawdę cudowny, głośnik full wypas, serdecznie polecam!:)

  • 0

    22. ~maała :D  2010-03-13 13:20:44  host: crb191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten, telefon jest cuudny ! :D gra glosna muzyke i wgl. ! :D Poolecam ! bateria dobrze trzyma i wgl. ; )

  • 0

    23. ~Harley ; ]  2010-04-13 11:15:31  host: 83.2.36.237

    A jak z ceną ? Drogi ? Bardzo chce mieć ten tele, ale nie wiem jak cena.. ;/

  • 0

    24. ~pinkasz88  2010-05-15 11:53:46  host: fgw82.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłam ten telefon w sierpniu 2009 i jak do tej pory sprawuje się świetnie. Nabyłam telefon w Play w abo 65 za 99 zł. Jestem z niego bardzo zadowolona. jest wygodny w obsłudze, ma szeroko rozdzielone przyciski co dla mnie jest ważne, ponieważ noszę tipsy i czasem ciężko było napisać sms. w zestawie była dodatkowa obudowa z motylkami - cudna. nie psuje się, w sumie bateria mogłaby być polimerowa ale i jak przy moich długich rozmowach wytrzymuje ok. 4 dni. polecam :)

  • 0

    25.  2010-05-24 20:50:22

    Piękny ten zielony zwłaszcza jak rozjechana zaba

  • 0

    26. ~Jahi  2010-05-26 22:02:48  host: bzo178.internetdsl.tpnet.pl

    Z tego, co widzę, to cena wynosi ok. 800 zł.

  • 0

    27. ~red  2010-06-14 21:15:22  host: apn-77-112-69-232.dynamic.gprs.plus.pl

    czy ktoś mógłby mi napisać czy jest możliwość ustawienia ulubionej piosenki mp3 jako dzwonka?

  • 0

    28.  2010-08-07 16:52:29

    tak jak już prawie we wszystkich telefonach można ustawić sobie jakikolwiek dzwonek

  • 0

    29.  2010-08-07 16:53:49

    głośnik rzeczywiście umarłego by obudził, jest strasznie głośny

  • 0

    30. ~m.ka  2010-08-29 23:49:33  host: 213-238-93-179.adsl.inetia.pl

    ogólnie fajny, ale strasznie się 'zawiesza', czasem sa problemy bo nie odczytuje karty SIM, nie ma jakichś głebszych problemów ale często są jakies małe awarie które po pewnym czasie same mijają...

  • 0

    31. ~Brendy  2011-01-14 14:09:40  host: user-188-33-197-18.play-internet.pl

    Ja mam ten telefon od maja może wcześniej 2009 roku, jest swietny. Byl dostepny tylko w sieci play. Bateria trzyma do 6 dni. Wysletlacz czytelny, wygodna klawiatura. odporny na zabki piesków:) zostaly tylko male dziurki.

  • 0

    32. ~Niecierpliwa  2015-06-23 13:15:45  host: staticline-31-182-78-60.toya.net.pl

    Część ją teraz czekam na ten model SE w508 kosztował 217zł z Chin długo się czeka mam nadzieję, że warte będzie to czekanie i okaże się super :)Opinię są pozytywne jak czytam jestem pozytywnie nastawiona na ten telefon.Miałam już 3 modele Sony Ericssona w200i i teraz Hazel j20i też tajny mam go już 4lata i 4 miesiące dobre modele te SE są:)A teraz będę miała w508:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-112-64.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet