Sony-Ericsson W395 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W395 Opinie o Sony-Ericsson W395

Sony-Ericsson W395

w sumie: 24
  • 0

    1.  2009-02-10 20:47:02

    ehhhh ciagle to samo......................

  • 0

    2. ~Sai  2009-02-11 21:01:47  host: 078088049009.bsk.vectranet.pl

    I znowu to samo... Czemu telefony SE zmieniaja tylko wyglad? Nawet nie ma sie nad czym rozpisywac, bo te tematy zostaly juz poruszony przy poprzednich modelach. Coz za monotonia..

  • 0

    3. ~  2009-02-12 00:13:00  host: f143-059.opera-mini.net

    No zacny fonik:) mi sie podoba:) Tylko jedyne co mnie boli to wyswietlacz:/ czemu taki maly??!!!

  • 0

    4. ~luki  2009-02-23 13:39:11  host: host-89-229-138-78.chelm.mm.pl

    wie ktoś od kiedy będzie go można kupić i za ile? z góry dzięki

  • 0

    5. ~luki  2009-02-23 15:34:43  host: host-89-229-138-78.chelm.mm.pl

    jak dla mnie to zejebisty

  • 0

    6. ~Mazee  2009-03-04 16:55:31  host: apn-77-113-152-250.gprs.plus.pl

    ...mi się wydaje czy ma głośniki stereo??? Ale i tak nic ciekawego... :/

  • 0

    7. ~94luki94  2009-04-26 19:01:08  host: adts142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co go wyroznia z innych sony ericssonow z tej polki to glosniczki stereo a tak to standart

  • 0

    8. ~tdh  2009-06-17 12:10:59  host: host-89-231-241-6.mielec.mm.pl

    Dostałem ten telefonik z Anglii.Dla mnie super.Polecam.

  • 0

    9. ~tdh  2009-06-17 12:22:10  host: host-89-231-241-6.mielec.mm.pl

    Od kiedy 2" wyswietlacz jest mały chyba jestescie ślepi czy co?

  • 0

    10. ~pigula86  2009-06-24 12:57:45  host: bb-87-82-14-91.ukonline.co.uk

    głosniki są ok ale jesli chodzi o słuchawki to gra baaaardzo cicho. ktos jeszcze to ma czy tylko mi sie trafilo????

  • 0

    11. ~MAGIK  2009-06-28 19:27:03  host: maverick.aricity.pl

    NIE no on jest całkiem ładny gdyby tak kostował z 500zł sprawa do przemyślenia zwł.jak ktoś chce mieć muze+fona,a ja nawet wole bo dotyk w komórce fajny jak nie ściągasz gierki i chcesz se pograć(niestety) rozumiem że jest czarny też,może troche zagruby

  • 0

    12.  2009-08-07 12:20:07

    W miare drogi. Kupiłem za 400 zł na allegro (fakt nówka) i sprawuję się fajnie , wkładał go spoknie to tego małego schowka pod kluczykami w skuterze a muzykę słychać ;) Jestem zadowolony ;) Chociaż normalnie posiadam 6220classic.

  • 0

    13.  2009-08-07 12:21:39

    P.S. Już widzę rekalmującego się MixPlusa. Telefon z 2 głośnikami xD

  • 0

    14.  2009-09-03 00:32:29

    Witam. Jestem nowym właścicielem tego fona;)) Ogólnie telefon jest bardzo przyjemny,obudowa jest z dobrych materiałów,slider rozsuwa się pięknie.Wyświetlacz ma 2'' wiec nie jest mały tylko ma rozdzielczość jakoś mała ale to nic nie przeszkadza.Menu i inne rzeczy to standard SE. Muzyka gra dobrze i głośno! Dla tego kopiłem ten telefon.

  • 0

    15. ~Gość  2009-10-05 17:52:12  host: ip-83-238-175-193.netia.com.pl

    No niezły...

  • 0

    16. ~krakowianka  2009-11-13 12:47:12  host: chello089079238221.chello.pl

    nie jestem z niego zadowolona..miałam SE w395 do wczoraj i przez dwa tygodnie,mogę z cała stanowczoscią stwierdzic ze to najwiekszy bubel od SE.aparat nie robi ładnych zdjęć,czasem miałam wrazenie ze to VGA,a nie 2 mpx,beznadzieja!wyswietlacz też wyblakłe kolory poza tym zadna rewelacja,nic nowego,jedynie to,na co nie moge skarzyc to muzyka-idzie super!jezeli ktoś tylko na to stawia to,ok.bedzie zadowolony,jezeli na cos wiecej,to NIE POLECAM!!!

  • 0

    17. ~daguska  2009-12-15 19:30:58  host: accj208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam telefon od wczoraj i nie za bardzo się orientuje jak przesłac pliki. Podłączam usb i wyskakuje komunikat, aby włożyć oprogramowanie, a ja nie miałam przy telefonie. Sciagłam my phone explorer, ale nie znajduje telefonu. Poradźcie mi:) Z góry dzięki

  • 0

    18. ~Gruber!  2009-12-16 16:28:15  host: gon250.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie,jak wgrać do tego cholernego telefonu jakiś gry!?

  • 0

    19. ~Aga  2010-03-10 15:39:33  host: 80.51.92.142

    U was też mieści się tylko 100 smsów?! (w odebranych i wysłanych łącznie;/)

  • 0

    20. ~ZawaDa  2010-04-21 18:02:17  host: avn52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon kosztuje ok. 500 zł tak kosztuje w RTV AGD a gdzie indziej to nie wiem

  • 0

    21.  2010-05-25 21:03:54

    Ile bateria w nim trzyma ??

  • 0

    22. ~Wojoo  2010-06-02 18:52:44  host: v02-15.opera-mini.net

    Ja kupilem teraz ten telefonik za 320 zl na allegro (sorry za relklame) xd

  • 0

    23. ~  2010-06-29 10:35:15  host: public49966.xdsl.centertel.pl

    Tak u mnie tez mieści tylko 100 smsów. A ponadto dyktafonem można nagrywać tylko 30 sekund. Super! Słaby aparat fotograficzny. Robiąc zdjęcia aparatem 1,3 lub 2Mb nie można przybliżyć obraz. Ten telefon ma jeszcze wiele innych zalet...

  • 0

    24. ~mala  2010-10-16 14:26:06  host: dxq26.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od ponad roku. Przerzucilam sie z w810i czego bardzo zaluje. Telefon moze i jest ok pod wzgledem muzycznym ale aparat to badziewie. W810i mimo 2mpix (tak jak w w395i) robił duzo lepsze zdjecia. Może kwestia stabilizatora i lampy blyskowej. W w395i tego brakuje. Nie da się wgrać motywów czego też mi brakuje. TELEFON BARDZO SIĘ ZACINA! Pisząc sms jestes w drugim słowie a na wysiwetlaczu pojawiaja sie literki z pierwszego. Strasznie wkurzające. Często zawiesza się tak, że tylko wyjecie bateri jest w stanie pomoc. stanowczo odradzam. Wtedy mogłam sobie za ta cene kupic duzo lepszy telefon badz zostac przy w810i.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet