Sony-Ericsson W380i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W380i Opinie o Sony-Ericsson W380i

Sony-Ericsson W380i

w sumie: 532
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~kobaltus  2007-11-07 16:51:01  host: h57-ursus.spray.net.pl

    piekny telefon z zamknietą klapka lecz jak sie go otworzy te klawisze wyglądają tak lowendowo jak w modelach za 200 pln panowie designerzy! wiecej polotu wysilcie swe mózgownice

  • 0

    2. ~dumbo89  2007-11-07 18:40:29  host: eon114.internetdsl.tpnet.pl

    Przeciętne funkcje, kiepski wygląd...

  • 0

    3. ~  2007-11-07 20:48:52  host: 217.153.81.46

    widzę że jak motorola wprowadziła przyciski do odtwarzacza na klapce i pomysl sie sprzedał to teraz sony ericson zaczyna wprowadzac taki bajer. Jak na mój gust to Moto Razr2 V8 o 100 razy ładniejsza. Pozdrawiam sony i moto maniaków :)

  • 0

    4. ~ss  2007-11-07 21:40:32  host: adct94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Klawisze są brzydkie jak ja :P

  • 0

    5. ~f.  2007-11-07 23:01:05  host: host-87-99-46-102.lanet.net.pl

    czy oni nie moga zlacza sluchawkowego umiescic w humanitarnym miejscu (czyt. na pewno nie z boku)? wlasciwie odtwarzacz muzyki w telefonie to kiepski pomysl

  • 0

    6. ~nerwus  2007-11-07 23:30:55  host: 85.233.62.177.static.cablesurf.de

    W reku wyglada lepiej (mam egzemplarz testowy). Osobiscie nie podoba mi sie odciecie gornej krawedzi klapki. Telefon to podrasowanymi z310i.

  • 0

    7. ~YX  2007-11-08 07:18:28  host: 212.160.172.70

    Makabrycznie odpychający. Ktoś z zespołu SE miał chyba zły dzień albo wyznaje kult brzydoty. Sitko wygląda fatalnie. Po rozłożeniu jest jeszcze gorzej. Pomysł na kwadratowe krawędzie to powrót już nie tyle do korzeni co raczej do średniowiecza. Turpizm pełną gębą... :( Temu modelowi mówię wielkie NIE.

  • 0

    8. ~SqUn  2007-11-08 11:44:43  host: wieniawa.net.pl

    Telefon rzeczywiście traci urok po otwarci, a do tego dochodzi ten wyświetlacz... 176 x 220 co to za rozdzielczość? Nie mogli jakiegoś większego wyświetlacza wsadzić?

  • 0

    9. ~cośśśśśś  2007-11-08 15:30:42  host: host-86-63-135-133.pronet.lublin.pl

    A moim zdaniem klawisze po prostu bija janponszczyzna i maja za zadanie byc wygodne a nie ladne. Juz taki japonski styl(zobaczcie sobie panasonice)

  • 0

    10. ~tom  2007-11-09 14:53:08  host: host1.flatpla.net

    do 3 : głupi jestesś SE nikomu nieukradł pomyslu na klawisz na klapce motka razr 2 v8 nie dorównuje SE /SE to najlepsze fony

  • 0

    11. ~karas  2007-11-09 14:56:46  host: host-89-229-23-183.torun.mm.pl

    moim zdaniem komentuje tu jakies male bachory na tym forum - wybredne sa :P a byscie chcieli taki tel co? ale nie mozecie miec :D

  • 0

    12. ~23  2007-11-10 00:27:38  host: ip-89-174-125-147.multimo.gtsenergis.pl

    jak dla mnie telefon prezentuje się świetnie

  • 0

    13. ~lolek123  2007-11-10 00:48:10  host: natk3-bk.generacja.pl

    IMO ten telefon jest zarąbisty ;D Godny następna w300i.Ktoś może wie gdzie i kiedy będzie można go dostać?

  • 0

    14. ~KORNIK  2007-11-10 10:42:23  host: 82.160.29.4

    Co nowość to gorzej. Wygląd odpycha.

  • 0

    15. ~mistosz  2007-11-10 15:27:04  host: mniow.mniow.pl

    A tam SE to telefon dla dresów . Nokia rulezz

  • 0

    16.  2007-11-10 19:58:40

    Tel jest swietny! gdyby mial zamiar jakis sobie kupowac to moj wybor padlby wlasnie na ten model aczkolwiek nie zakupie bo mam se z550i i on ma to samo oprocz przyciskow na klpce:p

  • 0

    17.  2007-11-10 23:02:17

    Nie wiem czy wiecie ale ten telefon nie ma być wyjątkowy ze względu na ekran czy aparat ale ze względu na możliwość obsługi gestami (?!) Na razie wielka niewiadoma ale może być ciekawie.

  • 0

    18. ~djadolf  2007-11-14 22:57:25  host: host8925148207.waldex.net

    godny nastepca ... w300 mial slaby dziek .. slaby aparat ... alaby wyswietlacz a ten pewnie ma to samo :P nie no ale co to za aparat 1,3 ... tel ma slaba rozdzielczosc ... i rozmiar wyswietlacza ... a glosnik taki tez chyba nienajleprzy ... ale pozyjemy zobaczymy :P

  • 0

    19. ~nati35  2007-11-28 19:09:41  host: client-86-27-132-47.winn.adsl.virgin.net

    Drogi YX, moim zdaniem telefon jest bardzo stylowy, ty chyba musisz mieć wstręt do telefonów z klapką... Mnie się podoba, a jak ktoś go ma, to jest szczęściarzem:)))

  • 0

    20. ~japko  2007-11-29 21:08:23  host: epn186.internetdsl.tpnet.pl

    ale sprejmiczny telefo najbrzydszy i najgorszy jaki widzialem...

  • 0

    21. ~Malinowka  2007-12-01 19:42:59  host: host217-43-56-181.range217-43.btcentralplus.com

    Czy wie ktos, w jakich panstwach, bedzie dostepny ten telefon ??

  • 0

    22. ~iza  2007-12-01 22:47:22  host: 234.nat1.g2.isko.net.pl

    ej gdzie wy w ogole kupiliscie ten telefon a on w ogole w sprzedarzy juz jest nie???

  • 0

    23.  2007-12-06 18:53:42

    Telefonik dla niewidomych hehe xD

  • 0

    24. ~srq  2007-12-17 14:20:38  host: 87-205-221-233.adsl.inetia.pl

    ehh.. SE chyba nigdy nie zacznie robić ładnych telefonów.. co to za paskuda jest????

  • 0

    25. ~xxx  2007-12-21 07:35:21  host: chello089079172032.chello.pl

    ładnie wygląda dopóki się go nie otworzy xD

  • 0

    26. ~klaudia  2007-12-21 15:37:00  host: apn-77-115-9-115.gprs.plus.pl

    co wy do niego macie!!!on jest spox,mi sie bardzo podoba a jak komuś sie nie podoba tak jak KORNIKOWI to niech wróci do NOKI 3310!!!

  • 0

    27. ~~~Misia~~  2007-12-31 13:37:02  host: bnb151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kolejne paskudztwo, nie mówię że nie lubię SE (niektóre telefony mają fajne funkcje), ale czy nie mogliby zatrudnić jakichś nowych projektantów. Moim zdaniem prawie wszystkie SE mają okropny wygląd o czym sami się przekonacie dokładnie oglądając listę telefonów. Najładniejszym SE jest W580i lub S500i, gdyby wsystkie były rówie ładne to bez wątpienia mogłabym powiedzieć że SE to najlepsza marka telefonów.

  • 0

    28. ~;Domelo  2008-01-02 16:09:40  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    ten teleon to nastepca w300 Ladniejszy nastepca w300i i jak cedna nie bedzie wysoka ( w co watpie) moze sie sprzedac

  • 0

    29. ~xxx  2008-01-08 16:35:12  host: chello081018216106.chello.pl

    a moim zdaniem jest chamsko zerzniety z samsunga x520

  • 0

    30. ~mkr  2008-01-14 16:01:00  host: czw218.internetdsl.tpnet.pl

    o co wam chodzi - to jest telefon dla mas - tani low-end, wiec nie wymagajcie za duzo - jak chcecie hi-end to kupcie w880 allbo wyzsze modele

  • 0

    31. ~Se-dno  2008-01-17 19:44:09  host: apv50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak zgadzam sie SE mają okropny wygląd a do tego te głupie joystiki ładny wygląd ma plusfon polecam jest elegancki

  • 0

    32. ~  2008-01-22 11:54:31  host: 80.50.235.34

    ze niby SE sa brzydkie no nie powiedzialabym sa ladniejsze i lepsze niz te z***** nokie czy LG bleee Sony Ericsson RuleZzz :D:):):):)

  • 0

    33. ~marti  2008-01-30 11:12:50  host: czw218.internetdsl.tpnet.pl

    joysticki sa super - polecam ten z k810i - klawiszami nie da sie grac :)

  • 0

    34. ~------  2008-02-02 18:16:46  host: host-62-141-215-110.swidnica.mm.pl

    ja mam W300i a mój stary ma w380i i ja uważam że lepszy jest w300i

  • 0

    35. ~Ziomk  2008-02-08 18:53:34  host: 088156196126.slp.vectranet.pl

    Tel fajny tak jak prawie wszystkie telefony SonyErka :D lubie walkmeny ale niespecjalnie telefony z klapka :/ (raz rozwalilem ze motke z klapka od tego czasu wole umikac klapek) SonyEricson RulLeeeeZ :D :D :DX ;) Nokia to smiec

  • 0

    36. ~SE fan  2008-03-25 20:09:40  host: 088156019197.ols.vectranet.pl

    Ten fonik jest świetny. telefony SE są najlepsze zarówno pod względem funkcjonalności jak i estetyki. W380i bardzo mi się podoba i stanowczo będzie to następny telefon jaki sobie kupię.

  • 0

    37. ~pol  2008-03-26 17:57:07  host: xdsl-14968.wroclaw.dialog.net.pl

    wlasnei mam ten telefonik od dzisiaj i bardzo mi sie podoba,jest pikeny i kobiecy kolor fioletoey :)

  • 0

    38. ~bartii  2008-04-04 18:39:18  host: xdsl.160.c79.petrotel.pl

    dijadolf czy jak cię tam mama woła na obiad jak może mieć słaby głośnik skoro to telefon muzyczny?? ;/ i w300i jak mógł mieć słaby wyświetlacz skoro miał 262 tys. kolorów ??

  • 0

    39. ~  2008-04-10 10:21:17  host: 212.160.172.70

    WIDZIAŁEM TEN TELEFON W ORANGE, I BARDZO ŁADNIE SIE PREZENTOWAŁ. A KLAWISZE ZEWNĘTRZNE TO BARDZO PRAKTYCZNA RZECZ

  • 0

    40. ~New  2008-04-10 17:33:20  host: chello089076007127.chello.pl

    A czy mógł by się wypowiedziec ktoś, kto ma już ten telefon a nie zaledwie jego zdjęcie na monitorze?

  • 0

    41. ~pff  2008-04-11 18:30:14  host: 195.94.215.34

    e tam mi sie on podoba :D właśnie za to jak wygląda za tą ścietą klapkę itp :P

  • 0

    42. ~miron  2008-04-16 17:25:15  host: gdawan.eimg.pl

    razor 2 v8 to kibel jest tak duzy ze kobieta małymi rączkami słabo moze ja obsługiwac a se 380 jest malutki

  • 0

    43.  2008-04-21 18:49:23

    Jak chcesz być "alternatywny" i się wyróżniać telefon jest naprawdę dobry, po zamknięciu telefonu fajnie wydać częstotliwość i RDS, telefon przeciętny w funkcjach, ale dla nie wymagającego człowieka jest idealny.

  • 0

    44. ~  2008-04-22 20:29:15  host: w3cache.atman.pl

    Telefon ładny jak zamknięty. ale ogólnie nie kupiłabym go powód kiepski aparat tylko 1,3 Mpix

  • 0

    45.  2008-04-23 20:23:11

    A gdzie on ma wyświetlacz dodatkowy? Czy to tylko pomyłka w opisie...

  • 0

    46. ~Paweł Git  2008-04-27 16:34:41  host: 77-253-250-31.adsl.inetia.pl

    Ładny gdy zamknięty do dupy gdy otwarty K550i bardziej mi się podoba ;/

  • 0

    47. ~P  2008-04-27 16:41:16  host: 77-253-250-31.adsl.inetia.pl

    do 24.Po pierwsze nie obrażaj SE po drugie mnie sie SE podobają

  • 0

    48. ~jaa  2008-04-30 16:17:20  host: 56.52.jawnet.pl

    Od niedawna mam tego fona i w realu o wiele lepiej wygląda niż na zdjęciach. Jak narazie jestem bardzo z niego zadowolona.. nie jest drogi i ma potrzebne mi funkcje;)

  • 0

    49. ~Dolcze  2008-04-30 18:31:50  host: bjf96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zamówiłem go w orange.pl. Oglądałem go w salonie, moim zdaniem ładny, ale tylko w czarnym wydaniu, inne kolory mają wieśniacki srebrny środek. Faktycznie ma troche mały wyświetlacz i mały aparat ale może nie będzie tak tragicznie! w zestawie karta 512 mb. telefon zgrabny, płaski, dość szeroki w ręku się wydaje, design przypomina trochę BENQ Siemens'a e81 ... miejmy nadzieję, że tylko pod tym względem są nieco podobne

  • 0

    50. ~Julcia ;)  2008-04-30 18:46:31  host: gpp84.internetdsl.tpnet.pl

    Według mnie telefon- zajebioza! Trzymałam go w ręku w Media Marktcie i prezentował się bardzo ładnie :) Ale jak piszecie że ma słabą rozdzielczość to szkoda.. Niektórzy pytali gdzie telefon można zakupić.. no to ja tak jak już pisałam jest w Media Markt ;) Jak jeszcze pare groszy mi przybędzie to chyba w niego zainwestuje.. ;p

  • 0

    51. ~ronui  2008-05-01 12:13:03  host: ip-81-15-132-4.unregistered.net.exatel.pl

    a jak grają dzwonki mp3 głośno czy cicho czekam na odpowiedż

  • 0

    52. ~roniu  2008-05-02 15:00:18  host: ip-81-15-132-4.unregistered.net.exatel.pl

    a jak grają dzwonki mp3

  • 0

    53. ~matt  2008-05-08 09:54:47  host: ip-83-2-89-75.static.xcore.pl

    Kupiłem ten telefon w ofercie orange i jak narazie nie narzekam

  • 0

    54. ~radkov  2008-05-08 12:48:43  host: babilon.nat.student.pw.edu.pl

    czy ktoś wziął ten telefonik z orange? jak jest z menu, mam orange menu, a jeśli tak to da się je wyłączyć?

  • 0

    55. ~ww.  2008-05-08 17:25:17  host: proxy2.bsk.vectranet.pl

    fajnie sie prezetuje ten fon mi sie podoba i mam zamiar se taki kupić;)

  • 0

    56. ~budyń  2008-05-08 20:57:38  host: 77-254-55-77.adsl.inetia.pl

    od roku mam W300i, ale jak zobaczyłam W380i to odrazu postanowiłam zmienić fona. będe miała go w lipcu. dziś byłam w salonie - jest super, a ci co się czepiają to mają chyba siano w mózgu =/

  • 0

    57. ~mateoteo  2008-05-11 14:19:58  host: ip-83-2-89-75.static.xcore.pl

    przyciski ma dotykowe:P Kupiłem ten telefon w oragne. Pierwsze wrażenie pozytywne. Pomimo 1,3 Mpix zdjęcia wyglądają przyzwoicie. Muzyka gra dosyć dobrze. Na moje oko to głośnik jest trochę słaby:/ ale da się przeboleć. Wyświetlasz mógł by byś nieco większy no ale mówi sie trudno. Niestety po dniu użytkowania mój telefon już sie nie włącza. (Padł podczas kopiowania przez kabel USB) myślę że soft poszedł w zapomnienie. Jutro oddaje go na gwarancje. gdyby nie ta usterka to moja ocena była by pozytywna :/

  • 0

    58. ~aaaa  2008-05-13 18:57:15  host: eaq10.internetdsl.tpnet.pl

    51. jak podgłośnisz to grają głośniej

  • 0

    59. ~tomekuic  2008-05-15 16:02:40  host: host1.flatpla.net

    czy wy jesteście nienormalni ?SE robi bardzo ładne telefony Wyświetlacz macie za mały ? niektórzy jeszcze mają 128x128 i żyją ,telefon jest super ładny i skromnie wyposażony ,bo przecież to low-end

  • 0

    60. ~piotrb  2008-05-16 16:26:41  host: c131-16.icpnet.pl

    witam czy ktoś wie czy jest możliwe zainstalowanie w tym telefonie aplikacji mobilet?

  • 0

    61. ~mili  2008-05-17 10:26:26  host: cmi34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie. czy ten telefon ma w środku przyciski dotykowe? tak jak w motorolach?

  • 0

    62. ~maniak  2008-05-18 21:47:02  host: host-62-141-223-154.swidnica.mm.pl

    mam w300i ale potrzebuje czegos nowego ten model jest calkiem niezly ale ma slaby aparat i brak nawigacji ja czekam na p600i

  • 0

    63. ~MPT  2008-05-19 08:45:55  host: drs80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No kurcze... tym telem nie można odtwarzać wideo i nagrywać!!??czy tylko tak u mnie jest

  • 0

    64. ~ja  2008-05-19 20:57:12  host: nat-tar.aster.pl

    Telefon moim zdaniem stworzony dla kobiety,rewelacyjnie się prezentuje a jak wiemy dla kobiety liczy sie na pierwszy rzut oka piekno telefonu.Zrobi furore.

  • 0

    65. ~  2008-05-20 09:50:19  host: p10-05.opera-mini.net

    Kto pisał,że W300i jest lepszy od W380i?W300 ma wyświetlacz 128x160,380 ma 176x220

  • 0

    66. ~  2008-05-20 09:53:03  host: p10-05.opera-mini.net

    #60 jeżeli mobilet to aplikacja java to na pewno można ją zainstalować

  • 0

    67. ~mascara  2008-05-20 12:33:06  host: clj240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar go kupić, wg mnie to jeden z ciekawszych modeli se. se generalnie piękne nie są, głównie przez wielkie rozpłaszczone klawisze na większości z nich ale ten jest naprawdę w porządku. miałam kupić nokię 7373 ale co z tego że wygląda super skoro to nokia-czyli badziewne menu. dlatego zdecydowałam się na ten, wygląd w porządku i se to najlepsze telefony jeśli chodzi o menu wg mnie

  • 0

    68. ~ricki  2008-05-20 23:52:22  host: acqi31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest swietny, kupilem go na alalegro ostatnio, muzyka gra cudownie, sluchawki bardzo dorbej jakosci. polecam

  • 0

    69. ~myszka  2008-05-21 19:18:05  host: acqe39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja nie wiem, mobilet jest mi ne ipotrzebny. wystarczy ze ten telefon doskonale sluzy mi jakos mp3 :) dzwoni i psize smsy :P wygald ma bardzo nowoczesny. mi odpowiada w 100 %

  • 0

    70. ~fan se  2008-05-23 12:08:30  host: 87-205-35-65.adsl.inetia.pl

    ej no jest wypasiony nawet jak masz go zamknietego mozesz mu wyciszyc dzwieki . bierze sie tylko 2 rychy reki w przyd i w tyl przy klapce i odrazu sam sie wycisza jaka jakas magia heh

  • 0

    71. ~  2008-05-26 13:14:11  host: public51714.xdsl.centertel.pl

    do posiadaczy tego tel. czy bez otwierania, widac ze otrzymano wiadomosc??

  • 0

    72. ~Luki  2008-05-27 11:16:26  host: chello087206029175.chello.pl

    siemka ten fonik mi sie z wyglądu podoba, ale SE chyba nigdy nie będą miały ''DUżYCH'' wyświetlaczy. Szkoda, ale nawet nawet

  • 0

    73. ~Misi3k  2008-05-27 15:46:18  host: chello089077057165.chello.pl

    no sory ale wyglad tel nie jest chyba najwazniejszy ;/

  • 0

    74. ~Boska  2008-05-27 22:00:04  host: 135.red-88-9-162.dynamicip.rima-tde.net

    JESTEŚCIE NIENORMALNI!! Ten telefon jest śliczny ;)

  • 0

    75. ~sssuuunia  2008-05-28 23:01:36  host: public-gprs107070.centertel.pl

    od wrzesnia moj hehe

  • 0

    76. ~kaśka  2008-05-29 08:10:40  host: host4-97.btk.net.pl

    mam pytanko . Właśnie czekam na ten telefon i mam go na dniach dostać . Zastanawiam się czy można dożucić do niego kartę pamięci. Proszę o odpowiedz :))

  • 0

    77. ~Moniaaa  2008-05-29 17:49:27  host: bkw19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wy sie kur***nie znacie ;/ SE to najlepsze telefony jakie mogli zrobić! Nokia czy LG czy samsung to złomy a zwłaszcza Nokie;/ Jeśli wam sie nie podobają SE to po hu* ja nie wchodzicie. A paniusie jak lubią ladne drogie telefony to niech se kupują a nie wpier*** nosy tam gdzie nie trzeba. Widać że sie połowa ludzi nie zna na markach telefonu ...po prostu szkoda gadać;/

  • 0

    78. ~  2008-05-30 00:55:45  host: nsith.blokowe.pl

    boże ludzie czego wy chcecie od telefonów ja go mam i jestem zadowolony tylko z softu orange jak zwykle nie !!! jest bardzo poręczny i ładny chociaz jak telefon moze być ładny kto o tym decyduje publika... no to wiecie mówią że doda jest ładna a ja powiem ze nie i co ?? Jak komuś coś nie pasi niech sobie kupi iPhona :P

  • 0

    79. ~  2008-05-31 16:30:42  host: p08-15.opera-mini.net

    Nie wiem czy to kobiecy telefon,mojej dziewczynie sie nie podoba,a mnie tak:)Dobry wyświetlacz,brak dzojstika,b.dobre mp3.Miałem do wyboru K550i lub W380i i wziąłem 380-tkę,i nie żałuję.

  • 0

    80. ~michal  2008-05-31 20:02:25  host: acqn12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ma wszystko co potrzeba, a do tego bardzo dobry odtwarzacz mp3, jak dla mnie w 100 % bombowy :)

  • 0

    81. ~  2008-06-01 15:36:37  host: acpa244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to nie jest magia, po prostu ten telefon jest czuly na ruch, taki bajer :P

  • 0

    82. ~zilla  2008-06-01 16:57:25  host: m83-178-240-151.cust.tele2.se

    W Szwecji ten telefon kosztuje 1900 koron przy dzisiejszym kursie to jakies niecale 700 zl wychodzi ale jest naprawde fajny polecam

  • 0

    83. ~sylwia  2008-06-03 13:30:26  host: hft74.internetdsl.tpnet.pl

    witam. mam 2 pytania czy w tym telefonie pojawiają sie na zewnętrznym tym wyswietlaczu zawiadomienia o nieodebranym połaczeniu lubi sms-ie?? i ile trzyma w normalnym uzytkowaniu bateria. pozdrawiam prosze o odpowiedz

  • 0

    84. ~kuczma  2008-06-03 18:21:10  host: abvc122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie jak sie go otwiera bo w niektorych jest przycisk do otwieraia klapiki a nie wiem jak w tym.

  • 0

    85. ~down  2008-06-04 02:10:19  host: acqq11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no wypas po prostu, polecam wszystkim ktorzy lubia sluchac muzyki a nei tylko gadac przez tel

  • 0

    86. ~Karolinka :)  2008-06-06 16:24:53  host: 3t132.softpro2.pl

    Witam wszystkich! Mam ten telefon od kilku dni i muszę przyznać, że jest świetny! Aparat 1.3mpx to wcale nie jest mało, zdjęcia wychodzą bardzo ładne i wyraźne jak z aparatu cyfrowego średniej klasy. Jedyną jego wadą jest brak mo.zliwości nagrywania filmików, ale za to można je bez problemu odtwarzać. Bateria trzyma długi nawet przy intensywnym słuchaniu muzyki. Polecam telefon! Pozdrawiam ;)

  • 0

    87. ~kuba0779  2008-06-06 16:58:57  host: 212.160.213.126

    czy jest on wytrzymały bo znając SE moze zaraz się popsuć ;-) odp

  • 0

    88. ~tessa  2008-06-06 18:12:44  host: host-56-145-solna.igloonet.pl

    A ja mam pytanie bo na tych zdjęciach nie widać dodatkowego wyświetlacza..... czy on wogóle jest???.... A z wyglądu jest bardzo ładny...

  • 0

    89. ~kas  2008-06-07 10:19:03  host: acvn94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    luudzie mam go od wcozraj i nie wiem jak zrobic zeby te dotykowe dzialaly;/ wkladam sluchawki wlaczam nute ii nic:( wie ktos moze;>? moze cos jeszcze trzeba wlaczyc;>?

  • 0

    90. ~cysiu132  2008-06-07 20:30:29  host: host-81-190-148-35.olsztyn.mm.pl

    telefon mam dosc dlugo i jedyne co mnie trapi to to , ze nie mozna nagrywac filmow ;/ troche bezsensu - jest aparat ( mozna robic zdjecia ) a filmow nie mozna krecic Oo mam w380i w wersji czarnej(moim zdaniem najladniejszej) MP3 gra glosno , wyswietlacz zarabisty. Najbardziej spodobala mi sie opcja MEGA BASS :D

  • 0

    91. ~okoniejew  2008-06-08 14:16:46  host: acov117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sluchalem muzyki przez niego, musze powiedziec ze czulem sie jak na jakims koncercie :)

  • 0

    92. ~Krzysiek  2008-06-09 14:37:11  host: nat-tar.aster.pl

    Wasnie zastanawiam sie powaznie nad tym telefonem.Bardzo mi sie podoba ze ma az tyle muzycznych funkcji.Ja sprawdza się Track ID ?

  • 0

    93. ~adisgo  2008-06-09 15:49:08  host: 87-205-153-158.adsl.inetia.pl

    Powiem tak.Telefon mam od wczoraj zajebisty fonik ;p. Aparat niezly(nie klucie sie ze ma 1.3 Mpx) to muzyczny telefon a nie aparat ;p

  • 0

    94. ~Adik  2008-06-10 14:32:42  host: dwk205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TAk po pierwsze zaj.. telefon dzis go kupilem w orange. Po 2 na wyswietlaczu zewnerzym pojawia sie czy ktos dzwonil lub nowy sms. Po 3 nieidzie nagrywac filmow ale idzie odtwarzac. Po 4 nie ma przycisku do otwierania klapki normalnie recznie sie go otwiera:D Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow telefonu w380i

  • 0

    95. ~paff  2008-06-10 23:02:04  host: acpx12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry telefon, oceniam go na 5, m.in. przez odtwarzacz mp3 :)

  • 0

    96. ~intruzka  2008-06-11 10:35:05  host: anb192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 tyg. i nie narzekam jest fajny... :) i sie dobrze sprawdza

  • 0

    97. ~  2008-06-11 18:30:30  host: ip-79-175-232-61.cable.smsnet.pl

    mam ten tel od dzisiaj i jest super śliczny

  • 0

    98. ~mafia  2008-06-11 21:40:14  host: acqk154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest po prostu piekny, wypasiony na maxa, noi jeszcze ten odtwarzacz mp3 i te sluchawki, no bajka po prostu :)

  • 0

    99. ~adik  2008-06-12 07:33:54  host: bzi198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w moim w380i cicho grają te mp3 jak na wolkmena. w200i o wiele głośniej juz gra. a tak o wszystko ok.

  • 0

    100. ~ol.  2008-06-12 18:58:19  host: drf152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co z tym wideo jest??? na serio nie mozna nagrywac filmow?

  • 0

    101. ~Natasza  2008-06-15 15:27:47  host: bkd158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wyświetlacz dodatkowy jest na 100% bo jeszcze czytałam, że jest mono. Mam nadzieje, że jest dobry bo właśnie na niego czekam ;)

  • 0

    102. ~mis  2008-06-15 16:22:48  host: acqi151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po zdjeciach i opisie oceniam ze fajny :) a wiecie ile kosztuje ?? bo chcialbym mzoe kupic bo cche cos muzycznego :)

  • 0

    103. ~palonk  2008-06-15 17:09:26  host: adm233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktoś tam seplenił, że mu te przyciski do muzyki nie działają... to jak to jest? Koleś nie potrafi się nim,i bawić czy chodzą ciężko? A może trzeba coś ustawić? Mi osobiście telefon baaaardzo się podoba i mam zamiar go kupić. Filmy idą w zapomnienie... trudno w końcu to telefon muzyczny! Napiszcie proszę jak to z tymi przyciskami jest ^^ Dziś to nowe cacko kosztuje 450zł około więc nie może być lepiej! :D

  • 0

    104. ~  2008-06-15 19:07:53  host: systemy65.toya.net.pl

    mam ten telefon od wczoraj z orange i musze powiedziec ze jest po prostu super .mialam wiele telefonow ale ten po prostu podoba mi sie najlepiej

  • 0

    105. ~ola  2008-06-15 19:13:57  host: systemy65.toya.net.pl

    a jesli chodzi o to ze telefon gasl i sie nie chce wlaczyc to przy zdejmowaniu simlocka pan wgral nowe oprogramowanie.

  • 0

    106. ~neoshiro  2008-06-16 21:43:49  host: etq191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik oddtwarza MP3 AC3 AAC MP4(video:h263, audio:aac, res:176x144) 3GP(video:h263, audio:amr_nb, res:176x144). Do tego mozna mu wrzucic tapety GIF JPG i UWAGA: SWF (Flash, nigdzie o tym nie pisza, ale jest to mozliwe)!!! Z tylu tel ma blokade klawiszy (taka jak w discmanach, czy w empe3kach), ktora dziala tylko na klawisze na zew. Wyswietlacz zew. to OLED, ktory wyswietla utwory, polaczenia, pokazuje nowa wiadomosc, czas rozmowy, stan baterii, zasiegu itp. Mozna na nim instalowac prawie wszystkie aplikacje (chyba ze dedykowane pod inne fony) i prawie wszystkie gry (j.w. lub inna rozdzielczosc).

  • 0

    107. ~  2008-06-17 11:43:12  host: ah016.netis.net.pl

    Ja miałam zafundowac sobie Nokie 7373 ,z wyglądu to mi się on podoba ale wnętrze-masakra a z pamięciom to już wogóle miałam w nim dwie nuty jedną 5,5MB a drugą 902,0kB i to wszystko a w dodatku żeby je zmieścić musiałam pokasować połowe rzeczy ze środka ;/ Teraz na dniach przyjdzie mi SE W380i i sie bardzo ciesze,na moje to jest cudoo i mam nadzieje że mi się sprawdzi bd dobrze ..Pzdr eloo

  • 0

    108. ~maxs  2008-06-17 19:43:12  host: aamp3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy to coś ma nagrywarke vide jak ma to jak się ją włancza

  • 0

    109. ~malwina  2008-06-18 13:27:01  host: cjy46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja się boję zdjąć klapkę.. bo tam jest aby taka 'dziurka' to zahaczenia a ja boję się mocniej pociągnąć żeby nie uszkodzić pokrywy, a teraz nie mam jak włożyć karty sim... powiedzcie, to trzeba tak mocniej pociągnąć, nic się nie stanie??

  • 0

    110. ~do meteoteo  2008-06-19 08:39:34  host: host-89-230-76-199.rzeszow.mm.pl

    do komentarza nr 57. zeby telefon dzialal normalnie, tyle ile powinien, musisz naladowac baterie na maxa przez wymagana ilosc godzin ( zazwyczaj to jest 12h ) conajmniej 3 razy ;)

  • 0

    111. ~Wojtek  2008-06-19 12:13:35  host: bxa6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAK ZDJAC OBUDOWE W TYM TELEFONIE!! POMOCY XD

  • 0

    112. ~diw`IX  2008-06-19 14:42:20  host: catv-user-119-57.bielsat.com.pl

    super fon ___ wypasiony na MAXA mój kumpel ma takiego troche mu cicho chodzi(może ma zr*y^ty głosnik) zajebisty fon

  • 0

    113. ~ash  2008-06-19 19:35:31  host: 86-56-n1.acn.waw.pl

    kupi?am ten tel 2 miesi?ce temu przez net i dotychczas by?am zadowolona... jedynym minusem jest brak kamery. ale dzi? przesta? dzia?a? g?o?nik. ^^ wgl na pocz?tku g?o?nik dzia?a? doskonale, po kilku dniach z ciszy? si? a teraz nie dzia?a.;/ poza tym - nie ma moim zdaniem.

  • 0

    114. ~nati  2008-06-20 14:34:31  host: aiq194.internetdsl.tpnet.pl

    a jak mam takie pytanko,czy się komuś zdarzyło, ze lampka, która jest czujnikiem na dotyk sie włączyła i nawet wyłączenie tel nie pomogło, zgasła dopiero po wyjęciu baterii???

  • 0

    115. ~nati  2008-06-20 14:36:18  host: aiq194.internetdsl.tpnet.pl

    po drugie przydarzyło się że po otwarciu klapki wszystko sie zacięło i nic nie można było wł???

  • 0

    116. ~Tomekk  2008-06-20 17:32:22  host: chello083144106192.chello.pl

    Jak dla mnie mój ma jakąś wade bo sam sie juz 2 razy wyłaczył, ale to nie stanowi problemu. Ciekawe zdjecia, dobra jakosc muzyki jak na telefon, poreczny i elegancki, a co najlepsze jest mozliwośc usunięcia menu orange ! BłOGOSłAWIEńSTWO ! wystarczy wejśc w ustawienia i ekran łowny i przestawić na SE.... i znika irytujący pasek z boku ;))))))))))))))

  • 0

    117. ~Tomekk  2008-06-20 18:41:20  host: chello083144106192.chello.pl

    Jak dla mnie mój ma jakąś wade bo sam sie juz 2 razy wyłaczył, ale to nie stanowi problemu. Ciekawe zdjecia, dobra jakosc muzyki jak na telefon, poreczny i elegancki, a co najlepsze jest mozliwośc usunięcia menu orange ! BłOGOSłAWIEńSTWO ! wystarczy wejśc w ustawienia i ekran łowny i przestawić na SE.... i znika irytujący pasek z boku ;))))))))))))))

  • 0

    118. ~samba  2008-06-22 01:19:40  host: acos216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cudowny telefonik, mam go od 2 tygodni, muzyka , dzwonienie, wszystko w jednym urzadzeniu :P

  • 0

    119. ~ala  2008-06-22 13:27:42  host: acnm211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzwonki mp3 bez sluchawek graja bardzo cicho ale jak sa sluchawki to ok.Mysle ze to jest jednyna taka wieksza wada tego telefony stanowczo za cicho tel gra (muzyka) bez sluchawek

  • 0

    120. ~PAF  2008-06-22 18:01:50  host: hoc90.internetdsl.tpnet.pl

    yyy czy jest on glosny bo chcem kupic i niewiem wlasnie :) podobno to telefon muzyczny he :P

  • 0

    121. ~pin  2008-06-22 21:48:19  host: 79.97.117.129

    fon jest spoko a przedni w wyświetlacz ok kupiłem polecam.

  • 0

    122. ~madzia  2008-06-23 14:53:09  host: nat-mia.aster.pl

    mialam pelno soniakow i kazde sie wala strasznie.. dlatego juz zrezygnowalam z nich maja softy do doopy psuja sie bardzo szybko.. przenioslam sie na Nokie i jestem zadowolona tyle pieniedzy co wladowalam w te soniaki mialabym zajepisty telefon a ten w380i jest nawet nawet wada jest taka ze cicho gra..

  • 0

    123. ~vico7  2008-06-23 21:46:22  host: dynamic-78-8-84-84.ssp.dialog.net.pl

    DO OSOB KTORE MAJą TEN TELFON :czy on ma bluetooth bo na stronie sony ericssona (oficjalnej) pisze ze nie ma A wszedzie indziej pisze ze ma PROSZE O ODPOWIEDZ

  • 0

    124. ~pier  2008-06-24 10:56:19  host: twister.apic.net.pl

    ma blue:D zajebisty jest:D najlepszy telefon jaki miałam:D pełno gadżetów w środku, nawet gra The Sims2 xD Odbiór muzyki idealny, jak na koncercie.. największym plusem jest ekran monochromatyczny, no i to że telefon jest czuły na ruch:D związałam się już znim, bo ja go głaszczę to mi wibruje , słodkie:P:P

  • 0

    125. ~  2008-06-24 18:27:50  host: ebl98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sony ericson to padlo i tyle nokia 3310 jest najlepsza a jesli kots jest przecizwny to mu ryj rozkur*** nara

  • 0

    126. ~Rebyer  2008-06-24 21:40:02  host: 93.105.33.157

    on ma Bluetooth ;] ps. ja mam ten tel od tygodnia i dzisiaj oddalem go do naprawy bo gdy zgasilem tel to potem nie moglem odpalic ale slyszalem ze tak w tym tel jest ale nie wiem czemu

  • 0

    127. ~Problemik  2008-06-25 14:08:15  host: aqf101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo fajny, ciekawy wygląd- nowoczesny. Pozatym bardzo wygodne klawisze do odtwarzania muzyki. Jednak mam problem z karta pamieci,która była w zestawie. Telefon jej nie czyta, GDy wchodze w multimedia pisze,ze na karcie memory stick nic nie ma- jest pusta. Moze mi ktoś poradzić?

  • 0

    128. ~szczelny  2008-06-26 13:50:24  host: 87.116.199.50.mielec199.tnp.pl

    Telefonik spoko, wszystko śmiga, wystarczy dokupić bluta-tuta i jest git. Tyle ze ja go odstepuje mojej żonce bo ona lubi rozkladane pozycje ;) a ja wole normalne wiec pewno zakupie K770 lub w660 lub w880. A w 380i tez polecam - smiga super.

  • 0

    129. ~kalunia  2008-06-26 19:19:34  host: dit44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak jest bluetooth:) telefon bardzo ciekawy, dość dużo bajerów. szkoda tylko że nie można nagrywać filmów, no ale muzyka sie liczy:) no i szkoda że wszystkie (4) gry w wersji demo;/

  • 0

    130. ~rul  2008-06-28 13:36:16  host: pc-112-63.strong-pc.com

    wypasiony telefon :D szkoda że nie da się nagrywać filmików, ale poza tym wad nie widzę :) polecam

  • 0

    131. ~Ktoś  2008-06-28 20:31:53  host: abnw168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Teefon ma: Głupie tapety Robi fatalne zdjęcia Jest brzydki z wyglądy i ma mnustwo kropek na klapce Muzyka ma dziwny dzwięk Na ekranie odbijają się klawisze NIE POCECAM MOJA KUZYNKA GO MA I MÓWI ŻE JEST OKROPNY JA TEŻ TAK UWAZAM

  • 0

    132. ~madzia  2008-06-29 11:35:16  host: chello084010174140.chello.pl

    spoko telefonik mi sie bardzo podoba wsumie ma wszystko i to mi pasi;)

  • 0

    133. ~szymon  2008-06-29 13:47:29  host: chello089076095045.chello.pl

    witam mam pytanie czy ten telefon ma lepszy glosnik od noki 5200????

  • 0

    134. ~irma  2008-06-29 17:17:22  host: aawv160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mamten tel.od 10 dni.. wlasnie dzisiaj cos mi sie popsulo..pisalam esa i sie wylaczyl i jak go wlanczam to ekran jest czarny.. pozatym bardzo mi sie podoba... lecz jak narazie musze sie z nim rozstac oddajac go na gwarancje:(:(

  • 0

    135. ~sos  2008-06-29 17:39:23  host: 87-205-172-220.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon od paru dni... i muszę powiedzieć ze sie bardzo zawiodłem mp3 działają bardzo cicho, głośnik ledwo co daje rade a w koncu to miał być muzyczny telefon, muzyka ze słuchawek też nie jest dobra ... żałuje ze kupiłem ten telefon ... jak szukasz telefonu dla muzyki tak jak ja to lepiej dołożyć parę zł i kupić coś lepszego

  • 0

    136. ~Lime  2008-06-30 13:33:25  host: public-gprs102892.centertel.pl

    4 stówki i gitarka fonik ;] elegancki jest walkman to walkman kozacki jest ! kupuje ;]

  • 0

    137. ~kama333  2008-07-01 11:01:48  host: ip-89.171.192.178.crowley.pl

    mam pytanie czy można dokupić do tego telefonu kartę pamięci?

  • 0

    138. ~AnguSiikkaa  2008-07-01 20:08:47  host: cfu163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje ten telefon..?

  • 0

    139. ~Klaudia  2008-07-01 20:20:33  host: gateway02.darnet.pl

    Powiedzcie ci którzy mają tą komurke ile za to daliście jeśli nie wiecie to mniewięcej

  • 0

    140. ~el11  2008-07-01 21:14:45  host: chello089078011143.chello.pl

    wlasnie go zamowlem jak widac po waszych kom. jest super pozdro 4all

  • 0

    141. ~damianos  2008-07-03 13:59:17  host: nat-15.autocom.pl

    mam ten tel od dwuch godzin i jest zajefajny ma wszystko co potrzebyje... smdy pisze sie bardzo dobrze myzyka jakościowo wmiare dobra tylko nie ma głośnych basó.. tel roskłada sie płynnie... jak pobawie sie nim dłużej to napisze jakie ma wady... pozdro for all

  • 0

    142. ~matiX  2008-07-04 09:53:40  host: chello089076044147.chello.pl

    Mam pytanie SLYSzalem ze mozna budzik wlaczyc bez dotykowo moze mi ktos powiedziec jak?:!!!

  • 0

    143. ~c.b15  2008-07-04 12:02:56  host: dak79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupic ten telefon i mam pytanie czy glosno gra bez sluchawek?

  • 0

    144. ~HelciA  2008-07-04 21:03:10  host: host-86-111-100-253.tvk.torun.pl

    telefonik naprawde super mam go dopiero 2 dni dostałam go od męża ale bardzo mi sie podoba szkoda tylko że jest taki cichy i niema kamery ale coś za coś :p

  • 0

    145. ~pin  2008-07-05 12:52:34  host: 79.97.117.129

    właśnie wczoraj po 3-tyg od kupna siadł mi przedni wyświetlacz.

  • 0

    146. ~madź  2008-07-07 15:31:51  host: staticline10536.toya.net.pl

    Niedawno kupiłam ten telefon jest naprawde wyrąbisty.. podoba mi się że mimo że ma 1,3 MP to robi bardzo ładne zdjęcia. Ma dużo fajnych funkcji i jest bardzo ładny. ;p Szkoda że nie nagrywa filmików, ale wszystkim bardzo polecam. xDD mam tylko nadzieje że się tak szybko nie rozwali (przy moich możliwościach) ;p. Ogólni eto fajny ma wyświetlacz na klapce. (A DLA TYCH CO NIE WIEDZĄ.! ŻEBY PRZYCISKI DOTYKOWE DZIAŁAŁY TO TRZEBA Z TYŁU ODBLOKOWAĆ) ;P pozdrawiam wszystkich posiadaczy tego fona;]

  • 0

    147. ~muszka  2008-07-09 17:21:23  host: aach214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest spoko tylko szkoda ze aparat ma 1.3megapixel bo mam tyle w swoim obecnym telefonie i zdjecia wychodza niezbyt ladne

  • 0

    148. ~  2008-07-10 08:40:39  host: 195.117.179.16

    jak w ustawieniach wolkmena ustawic zeby gral jak najglosniej?

  • 0

    149. ~adisgo  2008-07-10 16:52:42  host: 87-205-153-131.adsl.inetia.pl

    super fonik aparat super zdjęcia robi, odtwarzacz mp3 zajefajnie działa a czy komuś lampka przy aparacie sie uruchamia bo moja nie ?? Telefon służy mi do słuchania muzyki,dzwonienia,budzik xD

  • 0

    150. ~tomek  2008-07-11 15:21:42  host: dgo181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie dlaczego zapala sie lampka gdy ktos zadzwoni do mnie i nieodbiore. zgóry dzieki

  • 0

    151. ~m.  2008-07-11 21:55:49  host: aacn182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można jako dzwonki ustawiac utwory mp3?

  • 0

    152. ~damianos  2008-07-11 21:57:51  host: nat-15.autocom.pl

    witam wszystkich mam ten tel od kilku tygodni.... spadł mi wiele razy i nawet nie ma ryski... muzyka na głoniku chodzi troche cicho ale zato słuchawki odrabiają... żeby klawisze na przodzie działały trzeba odblokować klawiature niewielkim przyciskim z tyłu telefonu... wyświetlacz zewnętrznt jest bardzo dobry wyświetlają sie na nim wszystkie informacje o nie odebranych połączeniach i sms... jednak na słońcy nic nie widać więc w słoneczne dni sie nie przydaje... aparat jak na 1,3 mpx robi ładne fotki...eski sie bardzo dobrze pisze.... jedynym bulem jedt brak mozliwości nagrywania fimików i nie zbyt dobra jakość nodtwarzania filmów 3gp... jednak mmi to nie przeszkadza poniewarz od tego mam pceta;p bateria tzryma przy pisaniu smsów (ok 250 -300 dziennie) i słuchaniu piosenek ( ok 2 godz) trzyma mniej więcej 2-3 dni ... polecam gorąco ten tel... dla mnie jest wystarczający.... pzdr all

  • 0

    153. ~  2008-07-12 13:36:21  host: 212.191.152.199

    teraz kosztuje 399 i go kupuje

  • 0

    154. ~Midori  2008-07-12 18:48:20  host: host-89-228-103-47.olsztyn.mm.pl

    Mam telefon od wczoraj i muszę powiedzieć, że jest cudowny! ma świetny odtwarzacz, aparat też niczego sobie (robi ostre zdjęcia i ukazuje realistyczne kolory), klawisze dotykowe działają spoko (jedynym problemem jest to, że jak słucham muzyki z zamkniętą klapką, to nie da się zablokować tej dotykowej klawiatury. Nie mogę wsadzić tel. do kieszeni, bo mi się same piosenki poprzestawiają :D z tyłu jest rzekomo jakiś przycisk z kluczykiem do przesunięcia, ale mi się on nie przesuwa! idę z tym w poniedziałek do salonu.). Bajery w telefonie to dema gier typu The Sims 2, Tetris, jakaś wyścigówka i coś o diamencikach (;D), Music Mate (coś typu kompozytor), Music DJ, dyktafon, oraz (co jest bardziej dla ludzi ze znajomością angielskiego w stopniu zaawansowanym) darmowa strona BBC z informacjami ze świata (znajdziecie to w wiadomości->czytnik RRS czy coś takiego). Wypas! Pozdrawiam i polecam ten telefon- jest naprawdę lanserski, mało osób go posiada, a jest wart swojej (dość niskiej) ceny :)

  • 0

    155. ~kiro  2008-07-12 21:27:13  host: aaax5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon se W580i i bez słuchawek gra bardzo głośno czy W380i gra bez słuchawek tak samo głośno??

  • 0

    156. ~olaa  2008-07-14 19:33:41  host: 213.172.175.18

    kupilam temn telefon dzisiaj i jest boooski ;]

  • 0

    157. ~gold  2008-07-14 22:50:59  host: 110-k.sm-rozstaje.pl

    Dla mnie jest to doskonały telefon dla każdego kto lubi ciągle słuchać muzyki, do tych co mówią, że jest cichy, ten telefon posiada taką funkcję jak korektor w odtwarzaczu i można dać własne ustawienia w zależności od słuchanej muzyki mega bass ruless..

  • 0

    158. ~Julka  2008-07-15 20:04:35  host: abvz160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie zastanawiam się czy kupić ten telefon... Czy naprawde on nei ma kamery i tak cicho gra...?? w opisie pisze ze kamere ma wiec jak jest a z ta glosnoscia co?? prosze odpowiedzcie...

  • 0

    159. ~joanna  2008-07-16 09:29:29  host: cable-4-108.stella.net.pl

    właśnie czekam na ten telefon i niektóre komentarze mnie zaniepokoiły, serio działa cicho?:( telefon muzyczny i cicho;( no i do tego, że sie psuje już po 3 tygodniach... no zobaczymy co to będzie za cacko

  • 0

    160. ~ana  2008-07-16 20:04:32  host: 87.116.232.137.wegrow232.tnp.pl

    ja na zdjeciach nie widze zadnego wyswietlacza. gdzie on jest? ;p bo chce sobie kupic ;]

  • 0

    161. ~Asia  2008-07-17 17:45:01  host: host234.net81.citysat.com.pl

    Ja też będe miała taki telefonik, ale słyszałam, ż telefony z Sony Ericsson są kiepskie, ale czy to prawda to nie wiem.Moja koleżanka ma telefon z Sony Ericsson i jest zadowolona, mam nadzieje, że ja tez będe :)

  • 0

    162. ~ana  2008-07-18 11:25:06  host: apn-77-114-22-85.gprs.plus.pl

    Telefon bardzo fajny jednkaże także dzieje mi się coś dziwnego a mianowicie gdy chce otworzyć telefon to wyswietlacz jest ciemny (tak jakby świeci ale na czarno) no i nic nie da się zrobić... po jakimś czasie wszystko wraca do normy ale nie wiem czy coś mam w ustawieniach po przestawiane ? czy poprostu jest coś zepsute...

  • 0

    163. ~tajemnicza .  2008-07-18 13:21:11  host: 80.54.88.246

    Mam ten telefon kupić sobie jutro i miałam go już w rękach, jest bardzo fajny i w ogóle to polecam go bardzo :)).

  • 0

    164. ~Tomek75  2008-07-18 14:02:03  host: htf178.internetdsl.tpnet.pl

    Mi ogólnie bardzo się podoba mam go dopiero od tygodnia wprawdzie ale jest ok. Brakuje troszę kamerki, troszku za cichy głośnik i ostanio parę razy sam mi się wyłączył leżąc sobie spokojnie.

  • 0

    165. ~oliwcia  2008-07-18 16:56:11  host: 82160243.air.net.pl

    jest po prostu zarypisty

  • 0

    166. ~syllek  2008-07-18 23:22:20  host: abaw237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten fon od 5 tygodni a w tym 4 tygodnie w naprawie 2 razy po 2 tyg bo zasiegu w pomieszczeniach nie mialam a na dworzu bylo ok

  • 0

    167. ~anita  2008-07-20 09:01:35  host: aaaz187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie oddam go za nic na swiecie!:) zanim go kupisz masz takie no. watpliwosci. ale jak juz go masz, swojego, to idzie sie zakochac

  • 0

    168. ~ola :)  2008-07-22 09:45:36  host: 213.172.175.18

    mam ten telefon od tygodnia : dzwonki glosno graja na glosniku ale to zalezy od nagrania piosenki ktora odtwarzamy ... swietny jest ten dodatkowy ekran i te klawisze :) tylko ze wylaczyl mi sie pare razy i oddaje go na gwarancje :|

  • 0

    169. ~luna  2008-07-23 11:40:23  host: cke114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktoś pisał o ekranie monochromatycznym, co to znaczy? do czego jest ta lampka przy aparacie? mnie najbardziej denerwuje właśnie cichy głośnik, i że bardzo szybko rozładowuje się bateria a długo ładuje:/ w ogóle wytłumaczcie mi co to znaczy że bateria jest niesformatowana?

  • 0

    170. ~sony  2008-07-23 18:40:28  host: 189-cin-10.acn.waw.pl

    hej czy ktoś wie czy mozna zainstalowac na ten telefonik Gadu Gadu?

  • 0

    171. ~anita  2008-07-23 20:32:01  host: eev213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od ok 6 tyg., w tym trzy był w naprawie. po otwarciu klapki wyswietlacz byl ciemny, po kliku dniach w ogóle się nie włączał. dzisiaj odebrałam go z naprawy, wgrali nowe oprogramowanie i nadal jest to samo. czytając wasze komentarze widzę że niektórym dzieje się to samo:/

  • 0

    172. ~dadzis  2008-07-23 20:41:17  host: d90-129-108-152.cust.tele2.pl

    czy to prawda że nie można nagrywac filmików???

  • 0

    173. ~maciulik  2008-07-24 09:22:12  host: aeix21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam telefon od 4 tygodni i jest naprawdę super ,a ztym wyświetlaczem na klapce to naprawdę bajerancki pomysł dopuki niezobaczysz nieuwierzysz,uwierzcie że jest full wypas typowo damski telefonik ,ma tylko jedną cholerną wadę jak na muzyczny tel.to hańba dla producenta że tak cicho gra a miałam porównanie bo SEW300i,K550i,K800 i dużo innych nawet dużo starszych modeli przebija siłą głosu niestety ten model ,a co z tego że przez słuchawki gra extra przecież nienosi się cały dzień słuchawek, także to jest jedyna wada tego telefonu

  • 0

    174. ~:d  2008-07-24 22:24:32  host: bvw149.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy telfon jest bardzo cichy?

  • 0

    175. ~  2008-07-26 16:59:28  host: public8815.xdsl.centertel.pl

    Bardzo ładny telefon . I bardzo dobrej jakości słuchawki . Bez problemu działa jako modem EDGE przez bluetooth lub jako pendrive przez kabel USB ( karta 8GB ) . Wady: BATERIA - masakra ! , ciche dzwonki - słaby głośnik - charczy. Radio z RDS ale info RDS nie wyświetla się na zewn. wyświetlaczu.

  • 0

    176. ~nika  2008-07-26 22:35:31  host: byk182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest extra!!! polecam

  • 0

    177. ~madzia55  2008-07-26 22:45:52  host: abih246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak w tym tel. ustawia sie kod na wejscie do wiadomosci?

  • 0

    178. ~ktosss  2008-07-27 21:11:45  host: 81.210.124.122

    ZAJEBISTY FONIK!!!! nie ma lepszego!!!!!

  • 0

    179. ~DZA  2008-07-28 11:38:15  host: chello089076186070.chello.pl

    SLABIZNA! JEZELI ZALYEZY CI NA MUZYCE KUP SOBIE INNY TELEFON! KIEPSKA JAKOSC DZWIEKU, GRA BARDZO CICHO. MAM GO DWA TYGODNIE I ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!

  • 0

    180. ~ISKA  2008-07-28 21:35:02  host: 80-51-99-84.bartnet.pl

    Mam ten telefon od tygodnia-po prostu rewelacja!Bardzo mi sie podoba,tylko ta bateria mnie wkurza-tak szybko sie rozładowuje.

  • 0

    181. ~Olka  2008-07-29 17:40:49  host: a4c100-atm.krak.tke.pl

    mam telefon od 3 dni, wszytskie moje wymagania zostaly spelnione muzya niebo w gebie na sluchawkach wymiata, chociaz na ogolnym moglo by byc lepiej, bez nagrywania fiolmow sie obejdzie i jak narazie mi sie raz wylaczyl, ale nie oddam go za zadne skarby! jest GENIALNY! i bardzo polecam ;)

  • 0

    182. ~szczelny  2008-07-31 10:15:00  host: 87.116.199.50.mielec199.tnp.pl

    Telefon jest fajny. Wszystko chodziło bez zarzutu przez az caly miesiac. No i ostatnio padlo polaczenie jekies z klapka, bo oba wyswietlacze siadły i nic nie widac. Odstawiony do naprawy.

  • 0

    183. ~zadowolony  2008-07-31 17:47:19  host: femina.4web.pl

    jak sie nie potraficie dostosowywać do zaleceń producenta to nie dziwcie sie, ze wam sie np ekran nie odpala po otwarciu klapki... gdy tel podlaczamy pod usb to po zakonczeniu pracy trzeba go "wysunąć" - prawy przycisk na napęd i "wysuń", a nie bezkarnie od razu wyjmować kabel łączacy kompa z telefonem... ja mam go juz ok 2 miesiecy i do tej pory nie sprawil mi problemu... jedyna wada to cicha praca głośnika... to jest przykry fakt... ale gdyby nawet działał glosno to i tak sluchalbym muzyki na sluchawkach... pytacie sie co to za lampka na klapce itd... DZIECI - WSZYSTKO JEST NAPISANE W INSTRUCKJI! ALE JAK CHCECIE BYC MADRZEJSI OD PRODUCENTA - PROSZE BARDZO. pozdrawiam

  • 0

    184. ~Paulka  2008-08-01 02:18:46  host: natk2-bk.generacja.pl

    Irma- zapewne padła płyta główna , nie spodziewaj się go za szybko , jeśli w ogóle naprawią. Ja miałam dokładnie to samo po 9 dniach. Telefon przez 3 dni się wyłączał , aż padł całkowicie. Ogólnie niezbyt polecam. Zdecydowanie bardziej zadowolona byłam ze starego poczciwego k570i :) W380I brakuje lampy błyskowej , muzyka jest troche cicha , i brak funkcji nakręcania jest niezbyt fajnym pomysłem...

  • 0

    185. ~>>>>>>*  2008-08-01 23:56:13  host: abnm192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon 3 miechy i zaczyna mi się psuć! wyświetlacz pada mi pomału, gdy podłączam ładowarkę nie mogę włączyć go ani nie chce mi się ładować!;/ O Co chodzi!?Czekam na odpowiedz!

  • 0

    186. ~.  2008-08-02 12:24:26  host: adsl-187-76.zeblach.com.pl

    chciałam kupić ten telefon ale słyszę ze ma wiele wad już nie wiem co ma myśleć bardzo mi sie podoba.. ale do kitu ze cicho chodzą dzwonki to prawda?

  • 0

    187. ~  2008-08-03 19:50:55  host: ya34.internetdsl.tpnet.pl

    jak nie robi filmikow przeciesz ma wideo

  • 0

    188. ~lol  2008-08-04 13:12:47  host: komp-83.1.70.92.protonet.pl

    mam ten telefon od miesiąca jest po prostu super bajer

  • 0

    189. ~elka e;a  2008-08-06 14:13:34  host: chello084010139051.chello.pl

    Ile miesci sie na nim piosenek??

  • 0

    190. ~  2008-08-09 10:48:49  host: public18445.xdsl.centertel.pl

    Bateria niesformatowana oznacza iz trzeba go ładowaC przez około 3 razy po 12 godzin

  • 0

    191. ~  2008-08-09 10:50:25  host: public18445.xdsl.centertel.pl

    Właśnie czekam na ten telefon i nie moge sie doczekać bo jest zajefajny mówicie o tych wsszystkich wadach TRZEBA INSTRUKCJE CZYTAć!

  • 0

    192. ~ania017  2008-08-09 19:47:10  host: 82.160.114.2

    Witam! mam problem odnośnie telefonu Sony Ericsson W380i.Chcę go sobie właśnie kupić , ale nie wiem czy ma jakieś poważne wady i czy Wy jetseście z niego zadowoleni.I mam jeszcze takie pytania: 1.czy można wymienić kartę na 1 GB (bo słyszałam ,że ma tylko 512 mb)?? 2.czy kolor fioletowy jest taki faktycznie fioletowy czy się tylko tak zdaje (może jest bordo)? 3.jak się sprawują słuchawki? 4. jeżeli byście mieli oceniać tą komurkę to jaką byście dali jej ocenkę od 1 do 6? mam nadzieję ,że ktoś mi odpowie na moje pytanie z góry dziękuję i pozdrawiam

  • 0

    193. ~Iska  2008-08-10 17:19:53  host: 80-51-99-84.bartnet.pl

    mam ten telefon ponad miesiąc ogólnie jest super!Szkoda tylko,że nie ma kamerki no i ta nieszczęsna bateria-jest do niczego!

  • 0

    194. ~Sakazu  2008-08-11 15:18:59  host: host-81-190-152-158.olsztyn.mm.pl

    Mam już ten fonik od jakiegoś tygodnia jestem go z niego bardzo zadowolony jedną wadą jest cichy głośnik ale poza tym jest bardzo dobry.Na razie nie miałem z nim żadnych problemów typu nie działający wyświetlacz lub że się nie włącza.

  • 0

    195. ~Iska  2008-08-12 12:30:20  host: 80-51-99-84.bartnet.pl

    mam ten telefon ponad miesiąc,-bardzo mi się podoba,ale wkurza mnie bateria-trzyma tak krótko,że szkoda słów,gdyby nie to wszystko byłoby ok!

  • 0

    196. ~bosmanka  2008-08-13 15:30:24  host: gfw130.internetdsl.tpnet.pl

    naprawde niezły, ma uroczy design, swietną opcje walkman, naprawde porządna jakość zdjęć, szkoda że nie ma kamery tylko... ale po za tym jeden z lepszych jakie mialam do tej pory ;) tylko nie wiem czemu bateria trzyma mi tylko 2 dni :( gorąco polecam on wymiata xDxD

  • 0

    197. ~Emil  2008-08-14 11:00:02  host: aeim28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon od niedawna i jest normalnie wyrabisty ! Mp3 bardzo ladnie chodzi jakbys byl normalnie na koncerci czy czymms tego rodzaju, jest latwy w obsludze i mimo iz ma 1.3 mp.. :) do anio017 : kupuj. kupuj jetsenm bardzo zadowolony a wad nie ma moim zdaniem :) hmm, karte nie mam pojecia czy mozna wymienic ale raczej tak ^^, mozna wybrac inne kolory telefonu, ja mam czarno-czerwony, sluchawki dzialaja dobrze i bez zazutow ^^, w skali od 1-6 bym dal 7 xD

  • 0

    198. ~luna  2008-08-15 01:18:11  host: cjz231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aniu-kolor fioletowy faktycznie jest fioletowy:) słuchawki sprawują się wg mnie super. ocena-5 - minus za cichy głośnik i baterię.

  • 0

    199. ~bara  2008-08-15 13:39:16  host: bmy173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupilem fona w orange po 15 minutach wyzucilem go w kąt bo tak lipnie gral gorzej od 4 letneigo simensa bez mp3 jade z tym do salonu jak glosnik jest bez wad i tak ma grac to ja chce inny fon mysle ze mi wymienia albo oddadz a kase.Jakby nie ten glosnik to telefon git

  • 0

    200. ~pyy  2008-08-15 18:48:03  host: cle28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ei, jak dzieje się wam coś z baterią, no to jej nie sformatowaliście... albo po prostu kupcie sobie nową jak z tą wam coś nie gra

  • 0

    201. ~  2008-08-16 01:17:52  host: nat-15.autocom.pl

    ten tel działa jak działa.... mam go ponad miesiąc i już padło oprogramowanie.... niestety sie zaczoł wieszać... dobry tel ale nie nadanża przy mnie...

  • 0

    202. ~tom  2008-08-16 22:54:41  host: acga102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam ten tel od 3 tygodni i nadal nie wiem jak uruchomic lampke czy ktos moze mi pomoc?;)

  • 0

    203. ~squidka  2008-08-17 19:32:21  host: aadi76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od 3 tygodni mam ten telefonik wszystko fajnie ale bardzo slaba bateria jezeli tylko dzwonie w sumie dosc czesto to bateria trzyma gora 1,5 dnia wiec nie zabardzo moge sluchac muzyki :/ a o to przeciez chodzi w tym telefonie aha no i nie moge zdjec wysylac przez mmsy nie mam pojecia dlaczego wyskakuje mi jakies polaczenie z internetem bardzo prosze o pomoc....

  • 0

    204. ~wojtek  2008-08-18 01:25:05  host: 217.116.100.231

    Ten telefon to porażka ! . Bateria jest tylko symboliczna , miałem wcześniej Samsunga który miał słabą baterię , ale W380i pod tym względem to rekordzista - baterię ładuję codziennie przy 20 minutach rozmów ( o dłuższym słuchaniu muzyki mp3 nie wspomnę ) . Głośnik charczy , głośność rozmowy niedostateczna , listewka na brzegu obudowy nad wyświetlaczem już się odkleja , RDS nie wyświetla się podczas słuchania radia na zewnętrznym oledzie ,nie można podłączyć słuchawek i ładowarki jednocześnie bo jest tylko jedno złącze , jedyny plus to bardzo dobra jakość słuchawek i ładny design. Nigdy więcej SE !!!

  • 0

    205. ~Żyrafa  2008-08-18 12:56:22  host: eik130.internetdsl.tpnet.pl

    Jak zrobić, aby odtworzyć na nim np. teledysk?

  • 0

    206. ~iGuś  2008-08-20 09:47:45  host: abun246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik kupiłam wczoraj za 380 zł naprawde cudo ... moze troche ten głośnik cichy :( a tak poza tym ok :)

  • 0

    207. ~pytający  2008-08-21 21:05:25  host: dyj90.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie: czy on na serio ma wyswietlacz 1,9cala? i rozdzielczosc taka jaka jest podana wyzej? mierzylem go z w610i i niestety wydaje sie byc i mniejszy i tak jakby mial mniej kolorow :/ dodam ze ustawienia porobilem i powinno byc ok :/ pozdrawiam

  • 0

    208. ~stasiu  2008-08-22 09:33:56  host: ebh226.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 3 dni i juz mnie wkurza :/ a wszystko przez ten glupi wyswietlacz lkiedy otwieram to raz sie wlaczy a raz nie :/ oddaje na gwarancje

  • 0

    209. ~kala  2008-08-22 13:59:30  host: pc-180-054.sti.net.pl

    Mam ten telefon i jestem strasznie niezadowolona.. !! cicho gra, czesto sie zacina, aparat pomimo rzadkiego uzytkowania nie chce dzialac i wiele innych wad technicznych... gdybym teraz miala kupowac telefon na pewno nie wybralabym tego! NIE POLECAM

  • 0

    210. ~Kryspin  2008-08-25 01:13:15  host: afv190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla mie bomba.Ale dziwię się że mówicie że bateria trzyma krótko mi trzyma bardzo długo nawt jak długo słucham muzy.Kupujcie jest naj leprzy jaki wogule miałem.daje 100 na 6

  • 0

    211. ~rio89  2008-08-28 18:40:33  host: 212.160.172.70

    ja mam ten tel od paru dni ale zakup byl przemyslany i jestem bardzo zadowolony bateria laduje sie 2,5h to wcale nie jest dlugo sa zajebiste telefony gdzie bateria laduje sie 10 h a wracajac do W380 to napraawde polecam

  • 0

    212. ~Ala  2008-08-28 22:07:46  host: guh34.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik z wyglądu suuper :D i wszystkie jego funkcje ale prawie wszyscy wymieniaja te same wady wiec cos jest nie tak....raczej nie kupie tego tel.szkoda ze nie ma takiego samego modelu tylko z firmy NOKIA PzDr.:)

  • 0

    213. ~p  2008-08-29 11:50:44  host: 166-110.komputersat.pl

    pytanie moje brzmi , czy ten telefon obsluguje dzwonki mp3 czy nie . bo slyszalem ze nie , a to przeciez 5 krokow wstecz

  • 0

    214. ~Mateusz94  2008-08-30 11:01:59  host: cjy163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon , jest ok . Jest w nim jedna wada ( jest cichy ) nawet gdy podkreci sie go w kolektorze . bateria przy srednim uzytkowaniu 5 - 6 dni .

  • 0

    215. ~Adik  2008-08-30 18:28:18  host: cby126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak zaczne od tego,że... głośnik gra cicho, bateria krótko trzymie (ale to moja wina bo nie formatowałem), nie idzie filmować chodź tu tak pisze w opisie fona. Wiec teraz nie pytajcie 10 razy czy to taki czy tamo sraki. Teraz moja opinia Telefon misie podoba ale nie chce go bo do du.py jest ten głośnik ale czykam na plik patcha do tego by gral glosniej podobno juz poracója nad tym:D po za tym mam go 3 miechy a w naprawie byl 2:/ 1zepsuł sie głośnik wewnętrzny a nastepnie padło oprogramowanie. Ale to nic od czego ma sie gwarancje:d Pozdrawiam

  • 0

    216. ~Amad  2008-08-31 15:38:56  host: c1-255.icpnet.pl

    ja tez kupilem ten telefon nowka cyfka a glosnik ten w srodku do rozmawiania nie dziala miał ktos moze taki problem jak go naprawił??

  • 0

    217. ~paw_166  2008-09-01 18:30:27  host: reda.limes.com.pl

    Niepolecam tego telefonu. Mam ten fonik od 3 tygodni i już głośnik padł, niedość tego telefon sie zacina lub wyłącza bez powodu! Niepolecam.

  • 0

    218. ~Flaszka  2008-09-01 20:16:02  host: cjn78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest ładny, można do niego kupić kartę pamięci dużą, ale na tym kończą się jego zalety. głośnik cichy, zawiesza się (mam go dopiero od miesiąca), konto udaje mi się doładować dopiero po paru próbach, MMS'ów odbierać nie mogę, bo coś jest spieprzone. do dupy. więcej nie kupię SE.

  • 0

    219. ~Waldi  2008-09-02 23:08:11  host: ip-89-174-121-171.multimo.gtsenergis.pl

    szczerze powiedziawszy moja Matka używa go. Jest z niego bardzo zadowolona aczkolwiek telefon ponad miesiąc temu zepsuł się (wyłączył się i już nigdy się nie włączył), ale dziś dostała już nie naprawiony a nowy telefon. Głośnik jest rzeczywiście cichy ale kto słucha walkmana przez głośniki ?

  • 0

    220. ~aes  2008-09-05 18:35:48  host: etn197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wiecie czy da sie ustawic czas na który ma świecic wygaszacz ekranu?

  • 0

    221. ~aguu  2008-09-07 19:27:31  host: etr177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o matko . mam ten telefon krotko ale jestem strasznie zadowolona . jEST NAPRAWDE DOBRY. pODOBAJA MI SIE Szczegolnie sterowniki ruchowe [;

  • 0

    222. ~elling  2008-09-08 20:41:41  host: gfi78.internetdsl.tpnet.pl

    telefon ladny ale porownujac funkcje i opinie zdecydowalam sie na inny fioletowy aparat, motorole U9. i jak na razie jestem zadowolona:)

  • 0

    223. ~Alexandrunia  2008-09-11 12:41:59  host: ate47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od pół roku i jest extra po za paroma dość istotnymi wadami :/ Bateria szybko siada i ten zasięg Zasięgu to on ma max. 3 na 5 kresek :/ Zasięg żenada... No i faktem jest, że nie ma on kamery :/

  • 0

    224. ~Achajka  2008-09-11 17:10:20  host: host-89-230-146-86.inowroclaw.mm.pl

    A już myślałam, że jestem samotna z 'wyświetlaczowym' problemem... czyli pozostaje tylko oddanie do naprawy?

  • 0

    225. ~komsul  2008-09-17 12:52:11  host: 213.25.189.50

    czy ten SE ma wejscie na normalne głośniki?? i jaki z SE moze miec takie wejscie??

  • 0

    226. ~  2008-09-20 20:37:29  host: chello089077178178.chello.pl

    ja mam fonik od tygodnia... narazie moge powiedzieć tyle, że jest bardzo fajny, tylko że cichy ... i bateria baaaardzo szybko się rozładowuje, ale to może dlatego, że codzień słucham dzwonków i co 5 min zmieniam tapetę:D

  • 0

    227. ~kinga  2008-09-21 20:48:37  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    Jest bardzo dobry telefon.Polecam wszystkich.czemu mówicie ze ie ma video ak jest

  • 0

    228. ~w380i  2008-09-22 21:40:30  host: ckl12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    laaa ja mam go od 3 tygodni.. i juz mi glosnik padl.. nie wiem czemu najpierw piszczal teraz juz nic nie ma ;s ale polecam :)

  • 0

    229. ~Monia  2008-09-23 09:53:04  host: 093105131033.klc.vectranet.pl

    beznadzieja.bez przerwy ma jakieś probemy, nie chce sie właczać , zawiesza sie.w skali od 1-10 daje 3-

  • 0

    230. ~sheila  2008-09-25 19:30:03  host: um130.internetdsl.tpnet.pl

    ja takze mam problem z wyswietlaczem...oddalam do naprawy i czekam..zobaczymy jaki bedzie efekt :/

  • 0

    231. ~Dawid  2008-09-28 11:53:58  host: host-62-141-214-174.swidnica.mm.pl

    nie polecam tego telefonu poniwac po 3 miesiacach uzywania go telefon nie dziala musialem go oddac do serwisu!! SE to nie to co kiedys!!

  • 0

    232. ~sheila  2008-10-01 16:37:54  host: um130.internetdsl.tpnet.pl

    odebralam telefon z naprawy, wyswietlacz jak padal tak pada, jutro zaniose raz jeszcze..ale dostalam za to nowe oprogramowanie, ktore w nie dzialajacym telefonie jakos mnie nie pociesza...

  • 0

    233. ~ZYrel  2008-10-06 08:59:51  host: dsg31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli telefonu nie szanujecie to tak macie, ja go kupuje :)

  • 0

    234. ~piotr  2008-10-06 21:50:34  host: ajb138.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od 2 miesięcy ogólnie mi się podoba, bateria działa stosunkowo długo, ale padł mi wewnętrzny głośnik;/ no i mam go tyle czasu a nadal nie wiem czy ma kamere czy nie;/

  • 0

    235. ~Sheki;)  2008-10-07 17:29:57  host: public-gprs71697.centertel.pl

    Bywa.xD Jak Ktos nie umie sie obchodzic z tellefonami .. ;] To ma peszka ... ;d Tellefon jest super ^^ :D mimo cichegoo głośnikaa ... Ello x*

  • 0

    236. ~  2008-10-10 15:12:09  host: 77-253-65-36.adsl.inetia.pl

    jak włączyć bluetooth??

  • 0

    237. ~Góral  2008-10-10 16:03:59  host: public-gprs88208.centertel.pl

    ja sam nie wiem co o nim myslec bo ladny jest nie powiem ale nie moge rozkminic jak to jest z tym nagrywaniem filmikow i ile wkoncu on ma tych mega pikseli bo mi babka przewinela ze 3,2 a z tego co piszecie to 1,3 wiec to jest jakas maniana he he mowi Góral:)

  • 0

    238. ~lodzianin  2008-10-12 17:39:13  host: acqs30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobryyy telefon aparat w miare,wytrzymaly ale :/ cichy glosnik i nie nagrywa filmow

  • 0

    239. ~marta  2008-10-13 10:05:32  host: clg9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    piotr - ten telefon nie ma kamery. co wy gadacie o zasięgu, od kiedy zasięg ma związek z telefonem? zwłaszcza jeśli macie kartę sim plusa, nie dziwcie się, że dosyć często jest słaby albo w ogóle nie ma zasięgu. ja problemów z telefonem nie mam, oprócz tego co wie każdy - cichy głośnik, słaba bateria.

  • 0

    240. ~klauzisnki  2008-10-13 10:09:43  host: bcq249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma ktoś to samo co ja? wiec tak- bateria sformatowałem, wiadomo, przez miesiąc było wsio ok, ale od jakiegos tygodnia mam tak z tym kurewskim telefonem, ze całą noc go ładuję, o 6 wyłaczam z ładowarki a o 14 juz mam komunikaty o słabej baterii! ma ktoś tak czy to ja mam pecha ?

  • 0

    241. ~sssj  2008-10-13 13:02:29  host: eec150.internetdsl.tpnet.pl

    Ja sie zastanawiam nad kupnem tego telefonu powiedzcie czy sa jakies wady i ile mozna miec na nim piosenek

  • 0

    242. ~sss  2008-10-15 10:24:57  host: apn-77-114-64-238.gprs.plus.pl

    omg nie gadajcie ze slaba bateria jak sluchacie przez pol dnia muzyki to sie ku*wa nie dziwcie !

  • 0

    243.  2008-10-15 14:50:23

    tel. ok ma wszystko czego potrzebuje przeciętny użytkownik, ale jest jedno ale traci zasieg i w moim przypadku po 2 tyg użytkowania padł wyswietlacz, czasami dzialal ale po kilku dniach juz sie nie wlaczyl jednak tel dziala dalej. gwarancja tylko to pozostalo.

  • 0

    244. ~Rubiczek :)  2008-10-16 18:58:06  host: ip-77-222-232-118.spray.net.pl

    chce kupic tego fonika i mam pytanko: warto czy nie? I jak sie podlacza USB do kompa? kablem nie? Ja to jestem w tym tak zorientowana...

  • 0

    245. ~Tucha  2008-10-17 17:47:45  host: static-ip-87-248-82-177.promax.media.pl

    Mam telefon od 3dni i jest zajebisty :D pomimo tego ze glosnik jest cichy jak nie szanujecie telefonu to wam sie psuje ;]

  • 0

    246. ~Aagu  2008-10-20 18:56:02  host: host-89-230-131-252.inowroclaw.mm.pl

    Sama nie wiem chcę go mieć ale mówicie że jest do niczego niby fajny ale bateria, niby wszystko oki ale za cichy głośnik zastanówcie się wreszczeie ;/Dobrze działa ale teraz widze znowu że oprogramowanie ;( Odpowiedzcie mi jak najpredzej za nim nie popełnie błedu!

  • 0

    247. ~zajekurwabista :)  2008-10-20 19:32:53  host: adrj174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super, walkman, super. wysztso super, idealny, dotykowy wyswietlacz itp. no i dłuuuugo mi bateria trzyma, a urzytkuje bardzo :D haha i przy walkmanie tez dlugo trzyma, no mi tak z tydzien bateria ;D niezla naprawde, no i pamietajmy o tym, ze przed pierwszym naładowaniem trzeba go porządnie rozładowac i tak 3 razy top bedzie wam trzymac jak mi, a jesli nie, to sieroty jestescie :P

  • 0

    248. ~DouxGarcoN  2008-10-20 22:20:52  host: net1-1-1.bdi.net.pl

    Telefon super ;] mam od ok 5 miesięcy. Wszystko ok jedynym mankamentem jest to, iż telefon często sam się wyłącza, a po kilku minutach jest z powrotem ok. Do ~klauzisnki to zapewne przez tą lampkę obok aparatu. Gdy masz nieodebrane poł. świeci całą noc;/ mi bateria trzyma jakieś 1,5 dnia ale używam go BARDZO dużo. cya.

  • 0

    249. ~kubsen  2008-10-22 16:43:51  host: chello089079109070.chello.pl

    jakie formaty obsługuje telefon. ostatnio przeniosłem sobie film i nie działał. pozdrawiam

  • 0

    250. ~znawca !  2008-10-23 17:58:25  host: host-89-228-141-116.gorzow.mm.pl

    Po pierwsze telefon jest w swojej klasie bardzo dobry. Aparat nie jest najwyzszej klasy 1,3MPx ale w koncu to jest seria ,,W''!! Głosnik jest jaki jest za ta cene nietrzeba wiecej oczekiwac ! Ilosc piosenek jest zalezna jaka ma sie karte im wieksza tym wiecej pomiesci ja osobiscie polecam do tego modelu MAX 2GB przy wiekszej bedzie sie cial Telefon jest dobrze zrobiony nic sie nie rozwala same Jak jest jakas wada w baterii czy tez ekranie to tylko zalezy od UZYTKOWNIKA !!!!

  • 0

    251. ~Nadir  2008-10-24 17:26:43  host: chello087207110151.chello.pl

    IMAO telefon bardzo prosty w obsludze, jak kolega wyzej trzeba szanowac telefon tosie nie popsuje, a jak chcecie zeby wam bateria dluzej trzymala to nie sluchajcie muzy i tyle!!

  • 0

    252. ~wigg  2008-10-25 22:41:18  host: 118.154.rev.vline.pl

    telefon jak najbardziej wporządku, zacinał sie ale wystarczyło wyłączyć orange menu :D bateria trzyma do 6 dni bez słuchania mp3, jakość muzyki na słuchawka bardzo zadawalająca ino żre baterie wtedy strasznie. aparat działa bez zarzutu. zasięg mógłby być lepszy (grube mury równa się z brakiem sygnału). p.s.: używam telefonu od 4 miesięcy

  • 0

    253. ~desperado  2008-10-26 22:16:15  host: public-gprs33138.centertel.pl

    Czy można powiększać w nim zdjęcia?

  • 0

    254. ~kaorlcia1521  2008-10-30 20:19:26  host: gko45.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie na przedniej klapce sa przyciski dotykowe do wolkmana czy to tylko taka atrapa ??

  • 0

    255. ~zły  2008-11-01 11:06:49  host: 153.16.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    super mam ten telefon od 3 miesięcy i był już 3 razy w naparawie, albo sam się wyłącza albo w ogóle nie wykrywa połączenia z usb, ładowarką i słuchawkami, no telefon marzeń. kto wie czy można go oddać po 3 naprawach i 3 miesiącach w abonamencie? :/

  • 0

    256. ~  2008-11-01 20:10:40  host: proxy5.zicom.pl

    Ludzie! Dajcie spokoj Wolkman, Sony Ericsson i do tego z klapka no nie...Do Sony Ericssonow nic nie mam i do Wolkmenow tez nie (sam mam Wolkmana), ale zklapka?!

  • 0

    257. ~Aniusia  2008-11-03 16:11:30  host: chello089074149134.chello.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i trochę nie ogarniam ^^ no i mam pytanie czy w tym telefonie można nagrywać filmiki??

  • 0

    258. ~xy2  2008-11-03 18:44:00  host: 77-253-145-16.adsl.inetia.pl

    ad~p( kom.213) To chyba oczywiste, że tak, przecież to jest seria "w"- walkman!!! Jak sama nazwa wskazuje ta seria obsługuje mp3 bo to odtwarzacze muzyki głównie mają być!!! A tak poza tym to fon super. Polecam

  • 0

    259. ~midori  2008-11-04 11:50:44  host: host-89-228-68-32.olsztyn.mm.pl

    Mam telefon od 2 miesięcy. Biorąc go z orange zapłaciłam 45 zł. Wróciwszy do domu zauważyłam, że nie działa mi blokada klawiszy muzycznych. Przemęczyłam się miesiąc, poczym zepsuł mi się głośnik zwenętrzny (muzyki), więc nie słyszałam ani dzwonka, ani nie mogłam słuchać muzyki na głośniku. Gdy otwierałam i zamykałam klapkę słychać było głośne chrobotanie. Styki były przerwane. Wkurzyłam się, poszłam do orange i powiedziałam, że dostałam od początku wadliwy telefon i że żądam naprawy, ew. wymiany. Naprawili, telefonik działa jak powinien, wszystko jest super, tylko mógłby mieć większy wywietlacz. Zdjęcia wychodzą naprawdę przyzwoite, słuchawki niestety do dupy, ale jest minijack więc można mieć swoje, telefon super! :)

  • 0

    260. ~:p  2008-11-05 13:35:57  host: pc-77-46-20-20.euro-net.pl

    Jak tam ten telefon? Oplaca sie go kupic?

  • 0

    261. ~japa  2008-11-06 09:27:56  host: chello084010251010.chello.pl

    totalne GOWNO, po co ktos robi tak duzy tel z tak malym wyswietlaczem

  • 0

    262. ~zyga22  2008-11-06 18:50:29  host: nat-242-246.man.bydgoszcz.pl

    a może wie ktoś coś o wyświetlanym na malym "ekranie" na klapce dziwnym napisie WIADOMOŚĆ 111

  • 0

    263. ~natalia  2008-11-08 10:21:40  host: host-89-229-71-14.szczecin.mm.pl

    Hm mi sie telefon bardzo podoba ale rowniez jak u wiekszosci osob po 20 dniach zepsul sie glosnik wewnetrzny rozmawiac moglam tylko przez sluchawki lub na glosniku ;D ale zanioslam do naprawy i jest ok ;) moj nie jest taki cichy... a z tymi filmami to juz sama nie wiem raczej nie ma....

  • 0

    264. ~anna_67  2008-11-08 10:32:24  host: adtz218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon od miesiąca, na początku było świetnie. Ale niedawno poszedl do naprawy do wysletlacz niedziała. Było to po podłączeniu w komputerem ( oczywiście wszystko robiłam jak w instrukcji " wysuń :D itp. ) Głosnik gra cicha ale mi to nie przeszkadza, bo i tak slucham przez słuchawki. SZkoda ze nie ma opcji filmowania ale od tego jest cyfrówka :P Bateria trzyma miare długo, niestety jej nie sformatowałam. Dla mnie tefenom jest SUPER !!! Potecam ;)

  • 0

    265. ~  2008-11-09 13:30:28  host: heniek.tsi.tychy.pl

    do: ~p. Głupie pytanie jak może nie odtwarzać mp3 jak on jest stworzony specjalnie do odtwarzania mp3. Polecam!

  • 0

    266. ~gaga  2008-11-09 19:54:24  host: dhh157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, ktory telefon jest lepesz.. se w610i czy w380i.. dosyc duza uwage zwracam na jakosc zdjec.. plisek doradzcie mi..:)

  • 0

    267. ~klaudia  2008-11-10 15:20:27  host: 83-143-102-234.welnowiec.net

    czy komus psuje sie wyswietlacz w tym tel? mam telefon ok 2 miesiace i od kilku dni jak otwieram klapke, nie widac obrazu tylko czarny ekran. jak zamkne klapke i znow otworze to wtedy czasem jest ale czasem nie ma. poza tym jak wlaczam muzyke tymi przyciskami na dotyk to jak leci muzyka to pozniej tak jakby sie zawiesil ze nie mozna ani przyglosnic ani sciszyc, muzyki tez nie mozna przelaczyc i nie chodzi tu o to ze jest blokada klawiszy bo akurat wtedy nie mam ich zablokowanych i nie wiem o co chodzi. ten 1 problem byc moze jest cos z tasma. cyz ktos wie ile taka naprawa moze kosztowac? bo niestety nie mam tel na gwarancji gdyz jest sprobowadzony z anglii.

  • 0

    268. ~kiki1992  2008-11-10 16:25:01  host: ipp250.internetdsl.tpnet.pl

    no ja wlasnie zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu:):) i ma dylemat... pomoezcie mi go rozwiazac:p;p

  • 0

    269. ~aniołeczek  2008-11-10 20:49:31  host: pc-55247.zdnet.com.pl

    ja ide w czwartek kupić ten telefon...czytając te komentarze miałam podzielne zdanie... ale trzeba sprawdzić...;))

  • 0

    270. ~legolas  2008-11-13 14:37:57  host: 233.177.stk.vectranet.pl

    ten telefon jest spoko a przede wszystkim ten wyglad ale jednak bardziej polecam samsunga d900

  • 0

    271. ~motyl  2008-11-14 22:01:02  host: ns2.citysat.com.pl

    taa. mój wymarzony tel. aha żałuje ze nie kupiłam innego a miałam upatrzony. wziełam ten bo innego w media markcie nie bylo -.- jest ok. ale po 2,5miesiąca padł mi głośnik. ten z walkmana bo ten do rozmów jakos działa. bateria trzyma mi z 2/3 dni ... moze przez to ze co chwile gram w simsy na fonie ^^. mam pytanie głośnik bez problemu mozna naprawić i ile ta naprawa wynosi? gwarancji chyba mi sie juz skoncyzła ale niewiem ; ) .

  • 0

    272. ~krytyk:d  2008-11-16 00:52:27  host: nat-15.autocom.pl

    mam tego fona 5 miechów z czego 2 był na gwarancji....głośnik cichy.... na słychawkach jeszcze ujdzie:D:D zdięcia robi nawet dobre...bateria trzyma góra 3 dni.... nie polecam go zbytnio... sam z niego rezygnuje.... kupuje se c902:D:D:D o niebo lebszy jak nie o 2:D:D pozderko

  • 0

    273. ~super samiec  2008-11-16 21:44:55  host: c134-224.icpnet.pl

    totalnie zajebisty fon ;P

  • 0

    274. ~djka  2008-11-19 15:47:00  host: host153-89-206-25.limes.com.pl

    mam ten telefonik od sierpnia podajże i jestem zadowolona (mimo że nie ma opcji nagrywania wideo)... jeżeli chodzi o szybkie rozładowanie się baterii to radzę ją wyładować, a potem całkowicie wyłączyć tel. na 1 min (u mnie się sprawdziło i nawet jak słucham muzyczkę - a słucham codziennie po 30 min - to bateria wtedy utrzymuje mi się ok 4-5 dni)... a dzwonki są bardzo głośne (niż te w samsungu), fajne jest to że można ustawić własny dzwonek sms (w samsungu jest to nie możliwe) no i podoba mi się kolor (ja mam ten fioletowy)... pozdro

  • 0

    275. ~~zizzzzzzzza:::...  2008-11-19 21:57:32  host: abbk170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce sobie kupić ten telefon, doradźcie mi czy kupić go czy szukać innego ( nie potrzebuje dużo funkcji, wygląd jest dla mnie świetny- szczególnie szary.) kupować czy nie .pomożcie plis

  • 0

    276. ~  2008-11-20 13:12:30  host: bip81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 3 tygodni i już mi się wyświetlacz zespół .. x/ oddałam do naprawy, zobaczymy jaki będzie efekt.

  • 0

    277. ~Zadowolona  2008-11-22 14:34:33  host: aeeh5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon od jakiś dwóch tygodni xD jak narazie jest zajebisty i nic się w nim nie psuje , tylko ładowarka mi się rozwaliła ale to już inny problem ( z mojej winy). A głośniki wcale nie są ciche, tylko właśnie tez nie wiem czy jest w nim kamera ? proszę o odpowiedź!

  • 0

    278. ~  2008-11-22 14:36:00  host: aeeh5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a najbardziej w tym telefonie podoba mi się sterowanie ruchowe i dotykowe przyciski na zewnątrz fona ;))

  • 0

    279. ~se w380i  2008-11-25 16:03:16  host: public60934.xdsl.centertel.pl

    bardzo mi się podoba a moje małe pytanko ma 3gpp?

  • 0

    280. ~monia  2008-11-25 22:16:26  host: ip-89-174-125-5.multimo.gtsenergis.pl

    ja napaliłam się na ten telefon ze względu na jego wygląd....ale nie kupujcie go!!!nie jest tego wart. to największa kicha jaką sobie można wyobrazić. miałam go dwa miesiące i 2 razy był w serwisie. Pozbyłam się tego dziadostwa. przestrzegam!!!

  • 0

    281. ~jaja  2008-11-26 15:51:53  host: adho194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest zaje***y jest supet

  • 0

    282. ~  2008-11-26 18:02:11  host: nat6-3.elomza.pl

    A jak się pisze praktycznie cały dzien smsy too ile bateria wytrzyma?

  • 0

    283. ~~~ag~~  2008-11-27 13:58:15  host: apn-77-114-182-212.gprs.plus.pl

    moze mi ktoś powiedziec czy jest mozliwość nagrywania filmów wideo w tym telefonie, bo ma go od kilku dni i zauwazyłam ze ma tylko aparat a kamery niema, taki fajny telefon i bez kamery?? moze ktoś mi odpowiedziec jest jakis sposób zeby włączyc kamerę??.

  • 0

    284. ~kitu  2008-11-29 11:00:41  host: host86-131-182-6.range86-131.btcentralplus.com

    cooooooooooooool to najlepszy phone jaki kiedykolwiek miałem!!!!

  • 0

    285. ~~kinia25  2008-11-30 22:08:20  host: aayy93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam prawie identyczną sytuację jak ~~zizzzzzzzza:::... . tylko ja już jutro bede miała tego fona. czytałam na stronie orange, że jak sie ustawi taką opcję, to jak bedzie dzwonił budzik to nie trzeba nawet dotknąć telefonu, żeby była drzemka, wystaarczy przejechać nad fonem reką. tak samo jak z budzikiem można wyciszyć dzwiek jak ktoś dzwoni. zastanawiam sie nad trzema rzeczami:, czy ten telefo ma kamere, czy bedzie taki zły jak opisujecie go tutaj niektórzy, i czy ta funcja z tym wyciszaniem , budzikiem jest tylko dodatkową funkją w orange, zamawiam go na allegro, a tak normalnie to mam w plusie. jutro lub pojutrze napisze jak sie sprawujee. nie moge sie doczekać...:D

  • 0

    286. ~patryk  2008-12-01 19:39:24  host: host-89-231-51-141.wroclaw.mm.pl

    telefon dobry mam go 4 lata i jeszcze nie było znim żadnych problemów polecam

  • 0

    287. ~los  2008-12-05 01:27:26  host: public-gprs32045.centertel.pl

    kilka slow o tym fonie , uzytkownikiem jegojest moja panna kupila go ze wzg.na wyglad z tego co uslyszalem bardzo sie jej podoba ma go juz miecha wiekszosc gier filmow i plikow dzwiekowych odtw. tylko dzis uslyszalem ze cos jej glosnik zaczal szwankowac mysle ze to wada fabryczna, mam nadzieje ze jej niepoadnie szybko wyswietlacz wbrew pozorom bardzo dobry , aparat jak na 1,3 m super zauwazylem tylko ze czasem sie wiesza wg mnie wina karty pamieci. Soft tez ma slaby ale jej podmienie od innego SE serii W p.s troche slaba obudowa oby wytrzymal do wakacji wtedy dostanie nowy ,pjaocena 7 na 10pkt

  • 0

    288. ~Ajax  2008-12-06 15:46:22  host: efg219.internetdsl.tpnet.pl

    PROSZE O POMOC O PORADE ZEPSUŁO MI SIE WEJCIE NA KARTE SIM W TYM TELEFONIE CZY DA SIE JAKOS TO NAPRAWIC BYLEM W KOMISIE ALE GOSC MÓWI ZE NIE MA TEGO CHCE IS DO INNEGO ALE NIE WIEM CZY SIE OPLACA CZY MI SIE UDA NARAWIC TY BARDZO PROSZE O PORADE Z GÓRY THX POZDRO!!

  • 0

    289. ~niunia  2008-12-07 13:04:43  host: acdc69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar brać ten telefon. opłaca sie? do czogo służą te strzałki na klapce?

  • 0

    290. ~  2008-12-07 16:33:09  host: abya132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam pytanie mam do wyboru lg shine lub ten se co radzicie? nie chodzi tylko o aparat i takie tam ale tez funkcjonalnosc bateria zasieg itd

  • 0

    291. ~Ksie  2008-12-09 17:46:39  host: 088156060152.nid.vectranet.pl

    Dla mnie to trochę mało pamięci bo ja lubię jak mam w telefonie dużo zdjęć oraz dużo piosenek.Ale jest subcio.Kolor wporzo.Polecam wszystkim.Aaa tak jeszcze to ile on ma pixeli

  • 0

    292. ~nel  2008-12-12 01:53:09  host: abbg186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon od czerwca, i moje problemy, a raczej wady, to cichy głośnik (co w sumie mi nie przeszkadza bo prawie zawsze słucham na słuchawkach) i bardzo słaba bateria, to mnie irytuje niesamowicie... czasami zdarza mi się, że z telefonu usuwają się wszystkie pliki, i wtedy muszę przelogować telefon, czy ktoś miał to samo? ludzie!!! milion razy było odpowiadane że ten model NIE MA KAMERY!!! no cóż, nie dali i trudno, nie ma co kombinować bo i tak tej kamery nie będzie. i wyciszanie bezdotykowe działa w każdym modelu, ni tylko orangowym.

  • 0

    293. ~pies  2008-12-12 22:05:01  host: saturn.pcnet.com.pl

    bardzo dobry telefon polecam mam go juz 2mis i jestem zadowolona

  • 0

    294. ~suzumie  2008-12-13 11:51:19  host: dhu117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie pytanie do posiadaczy, czy ten ekran zewnętrzny wyświetla tylko informację o piosenkach czy takie rzeczy jak godzina, albo połączenia przychodzące też?

  • 0

    295. ~natalia  2008-12-13 13:50:19  host: chello087206181038.chello.pl

    ja jestem generalnie zadowolona ; ) mam ją już miesiąc. ;d mam co prawda takie same problemy z wyświetlaczem. ale jest świetny ;d a jeżeli chodzi o kamerę to nie ma. też jestem zaskoczona ale cóż. pozdrawiam : )

  • 0

    296. ~agaciiik  2008-12-16 16:10:32  host: chello084010251044.chello.pl

    fatalny telefon.. mam go 5 miesięcy i zespuł mi się 2 razy...oprócz tego na ekranie odbijają sie klawisze, gdybym miała jeszcze raz go kupic to w życiu bym go nie kupiła

  • 0

    297. ~kilik  2008-12-16 18:56:24  host: eak173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odnosze wrażenie ze polowa ludzi narzekających na telefon albo probuje z nim pracować na budowie albo ma iloraz inteligencji poniżej przeciętnego... Ludzie, skrzypiące styki i wyświetlacz czy głośnik uszkodzone po miesiącu to albo wada techniczna egzemplarza albo wadliwe użytkowanie... telefon w swojej grupie cenowej i technicznej wypada bardzo dobrze.

  • 0

    298. ~nookie  2008-12-16 20:47:28  host: host-89-229-131-223.chelm.mm.pl

    jak tu kamere wlaczyc bo nie moge

  • 0

    299. ~nelka  2008-12-18 09:43:44  host: awn179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 2 tygodnie i jestem strasznie zadowolona :D jedyne co mnie denerwuje to to, ze jest za cichy jak z kims rozmawiam, ale to chyba mozna zmienic, tylko jak? wiecie może?? :D HELP! :)

  • 0

    300. ~Misiu  2008-12-19 16:25:48  host: ecn20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do gagi jeśli chodzi ci o jakość zdjęć to kup se k800i

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-0-26.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet