Sony-Ericsson W350i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W350i Opinie o Sony-Ericsson W350i

Sony-Ericsson W350i

w sumie: 332
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~BArtek  2008-01-07 16:05:03  host: dqq33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taki sobie wyglą i mała rozdzielczość ekranu:(

  • 0

    2.  2008-01-07 17:35:05

    śmiech na sali z tą pseudoklapką...

  • 0

    3.  2008-01-08 11:41:34

    jej otwierana klapka jakiej 100 lat nie widziałem! historia zatoczyła koło, całkiem ciekawie to wygląda

  • 0

    4.  2008-01-08 14:14:00

    przerost formy nad treścią ;/

  • 0

    5.  2008-01-08 18:19:50

    Trzeba pogratulować SE... Udało mu się stworzyć najbrzydszy telefon tego roku... CO to ma być?? Klapka???!!! Chyba musieli troche wypić robiąc ten telefon... Takie telefony to przed wojna robili... ;]

  • 0

    6. ~xxx  2008-01-08 23:58:36  host: 77-242-238-86.net.fone.pl

    no tak jak zwykle wypowiedzialy sie "dzieci neostrady" zreszta jak wszedzie

  • 0

    7. ~Danielek  2008-01-09 17:07:46  host: 87-205-81-119.adsl.inetia.pl

    Zgadzam sie z XXX telefon jak dla mnie wyglada fajnie. gdyby mial lepszy aparat, wieksza rozdzielczosc wyswietlacza i oczywiscie irde do bylby z*******y

  • 0

    8. ~xxxxxxxxx  2008-01-09 19:08:54  host: abgj106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    xxx najtrafniejsza jak narazie wypowiedź, bardzo odważne posunięcie według mnie, na ulicy napewno będzie można sie wyróżnić tym telefon fajny;)

  • 0

    9. ~Alan.M  2008-01-11 13:47:43  host: aui146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sony ricsson nie ma pomysłów.Żal.eu . Klapunia w walkmenie ? . Sony Ericson zwariował

  • 0

    10.  2008-01-11 20:38:27

    ludzie, 6 lat czekałem na następce słynnego Sony Ericssona jednego z pierwszych T39m ! i wlasnie jest ! oto On! jest nawet w niebieskiej obudowie w prawie identycznym odcieniu jak moj 1 SEt39m, zaleta tego telefonu nie bedzie aparat bo tego sie nie uzywa tylko gabaryty z tego co widze jest dosc maly a walsnie to bylo najwieksza zaleta T39M. Kto nie mial t39m niech nic nie stula w tych komentarzach !!!!!

  • 0

    11. ~  2008-01-12 21:30:30  host: fcb122.internetdsl.tpnet.pl

    a ja założę sie że ten telefon zobaczymy jeszcze w niejednym teledysku... myślę że tylko na zdjęciu tak wygląda a w rzeczywistośći jest super ... ;)

  • 0

    12. ~  2008-01-12 21:31:24  host: fcb122.internetdsl.tpnet.pl

    a poza tym kiedyś też mailem t39m i według mnie to jeden z najlepszych telefonów...

  • 0

    13. ~branzysta  2008-01-19 18:01:53  host: hah34.internetdsl.tpnet.pl

    SE -BRAWOOOOOO!!! nASTEPCA ERICSONA T39M (z aparatem foto) KULTOWEGO TELEFONU!! sZKODA TYLKO ZE BATERIA WCIAZ SŁABA :( P.s. do konstruktorów SE - prosimy wydłuzyc czas pracy baterii!! Wielbiciele t39m czekają :))))

  • 0

    14. ~niezalezny  2008-01-26 16:28:29  host: apn-77-114-161-84.gprs.plus.pl

    piekny, inny, dlatego sie wszystkim nie podoba, dlatego go kupie :-)

  • 0

    15. ~cinek934  2008-02-06 17:02:43  host: ail53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie telefon beznadziejny może troche ciekawy ale taka klapka bez przesady TO NIE TE CZASY!!!

  • 0

    16.  2008-02-21 22:26:31

    ja tez / czarnego pewnie, chociaz mialem t39m tez takiego bezowego jak na fotkach. Musze zobaczyc go u jakiegos operatora bo na zywo wyglada on na pewno swietnie

  • 0

    17. ~megan707  2008-04-11 20:47:22  host: devil.srv.dobranet.pl

    podoba mi sie wygląda jak mp4 a więc dwa w jednym jak tylko pojawi się w sklepach to go zaraz kupię !!!

  • 0

    20. ~megan  2008-04-19 16:01:53  host: devil.srv.dobranet.pl

    już nie mogę się doczekać kiedy będzie w sprzedaży . Fajnie by było gdyby miał aparat 2 Mpix a ta klapka to mi nie przeszkadza.

  • 0

    21.  2008-04-19 16:22:23

    już nie mogę się doczekać kiedy będzie w sprzedaży . Fajnie by było gdyby miał aparat 2 Mpix .

  • 0

    22. ~tomekuic  2008-05-06 16:00:15  host: host1.flatpla.net

    bardzo fajny telefon ,a wy się nie odzywajcie bo sie nie znacie !

  • 0

    23. ~78op9  2008-06-03 14:25:06  host: absp243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Robi super zdjęcia (jak na 1,3 mpx) i fajny wygląd :-)

  • 0

    24. ~tomcio333  2008-06-03 20:42:55  host: host32.218.146.194.generacja.pl

    Według mnie aparat jest aż za dobry. To telefon nastawiony na dobrą muzykę,a nie "zajebisty aparat 999MPX"

  • 0

    25.  2008-06-04 20:45:20

    ciekawe.na stronie O2 UK znalazłem informację że W350i posiada Wi-Fi. było by fajnie,ale gdzie w końcu prawda? telefon w O2 kosztuje 90 funtów.niedrogo raczej.

  • 0

    26. ~TKR  2008-06-06 19:09:58  host: cre70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie bomba! Ta klapka wymiata! W końcu coś oryginalnego, a nie ciągle jakieś slidery albo batoniki. I te 11 mm grubości... Ciekawe, który z operatorów będzie go miał pierwszy. Już szykuję kasę. : D

  • 0

    27. ~ukasaz  2008-06-07 23:38:19  host: 77-253-248-38.adsl.inetia.pl

    moim st bardzo ciekawie zrobiony, napewno się wyruznia przypomina mp4 i o to chyba chodzi w wolkmenach co???

  • 0

    28. ~adiii  2008-06-08 17:04:57  host: cjl205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no k***a co to ma byc??

  • 0

    29. ~adek  2008-06-08 17:06:16  host: cjl205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1.3 Mpix ;o cofamy sie jakiś rok do tyłu pogratulowac

  • 0

    30. ~hwoarang  2008-06-13 12:21:18  host: aco43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo ładny telefon sony ericsson górą

  • 0

    31. ~Baju100kg  2008-06-13 15:22:16  host: host86-163-103-142.range86-163.btcentralplus.com

    a ja go juz mam i powiem ze dosyc juz tej elektroniki i tego czego na prawde na co dzien sie nie przeydaje. Moim zdaniem tel jest kosa. Cieniutki, dobry dizajnem.pl i suchawki z bass reflexem naprawde daja. Brak polskiego menu gdy kupisz w anglii o2. Pozdro ludzi fantazji

  • 0

    32. ~nasti  2008-06-14 16:09:08  host: nat-mia-1.aster.pl

    kurde ta klapka jest kozacka i kultowa. klawisze pod nią są przecudowne i wygodne. bateria nie powala, wyswietlacz ok tak jak we wszystkich soniakach które teraz wychodzą.. bardzo ładny, każdy zwraca uwage na ulicy i na miescie jak sie ma ten tel przy uchu.. klapka wymiata

  • 0

    33. ~BoT  2008-06-14 22:23:25  host: host85149577.mirasoft.3s.pl

    co do aparatu to nie 1,3 tylko 1 mpix , filmikow nie robi tak jak w380. ale ogolem jest zajebisty dobrze lezy w lapie jest fest waski :D co do klapki to jest ona taka sobie po 2 dniach prezentacji odbijaja sie guziki :/ ale wielki + dla SE za zrobienie niby czegos starego a jednak nowego , ps: sprzedaje sie zajebiscie

  • 0

    34. ~Dawid  2008-06-16 14:37:47  host: host86-147-173-218.range86-147.btcentralplus.com

    a ja go juz mam i polecam wszystkim ktorzy chca miec telefon i swietny otwarzacz mp3 w jednym. Bardzo maly i dobrze wykonany - z bardzo dobrego plastiku (boki i dol sa lekko tak jakby gumowane). poza tym, faktycznie robi wrazenie i jakosc muzy... poezja. polecam ten telefonik - menu standardowe jak w kazdym SE.

  • 0

    35. ~g4b4  2008-06-16 20:06:43  host: adub84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile taki telefon kosztuje ???

  • 0

    36. ~Karol  2008-06-18 17:12:06  host: aaji238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Noo wygląd jest na pewno wyjątkowy. Ale chcialbym go zobaczyc na zywo bo zastanawia mnie ta rozdzielczosc 128x160. Ale tragedii chyba nie ma. A najwiekszy + jest taki, że prędko nie zobaczymy drugiego takiego samego telefonu wsród znajomych xD.

  • 0

    37. ~roki  2008-06-19 19:51:57  host: public-gprs86602.centertel.pl

    ile ten telefon kosztuje

  • 0

    38.  2008-06-22 13:55:41

    Tak szczerze to Sony Ericsson nigdy nie robił dobrych telefonów. Ten to porażka ! Tą klapeczką się zachaczy o coś i po klapeczce :P Po drugie na pewno głośniczek będzie charczał po jakimś miesiącu. Rzeczywiście się cofamy o rok do tyłu adek ma racje :P Wole samsungi na SE się zawiodłem.

  • 0

    39. ~niezalezny  2008-06-24 13:35:36  host: axd232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Wujek1 uzywales kiedys slynnego T39m? bo ja od 5-ciu lat uzywam, klapka jest cala, mikrofon dziala, e-mail, bluetooth, podczerwien, etc, bateria trzyma 5 dni, czego chciec wiecej?!?! jak mi sie skonczy umowa to jak nic wezme W350i

  • 0

    40. ~BananaBob  2008-06-30 00:20:26  host: dvk47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taa, samsungi... Nie ma to jak ładować baterię co 2 dni, no nie? xD SE nigdy nie robił dobrych telefonów? O lol. A takiego K800i albo K750i w łapkach miałeś? Chyba pora nadrobić zaległości sprzed tego roku.

  • 0

    41. ~haha  2008-07-03 11:10:31  host: chello084010234018.chello.pl

    telefonik jest bardzo fajny wlasnie go kupilam zaplacilam za niego 599zl. nie zaluje tego wyboru. ten kto nie ma takiego telefoniku niech nie komentuje glupio jak nie wie::):):):):):):):):):):):):) zachecam do kupna se w350i:)

  • 0

    42. ~komor  2008-07-07 18:46:30  host: acii238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie mam pytanko. jaki format video jest obsługiwany przez ten telefon? bo szukam wszędzie i znaleźć nie mogę ;/

  • 0

    43. ~Ja  2008-07-08 11:29:42  host: deg85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie bomba. A co do aparatu to, to przecież jest walkman.

  • 0

    44.  2008-07-08 11:59:18

    Tym telefonem SE przypieczętował swoją pozycję producenta telefonów dla dzieci i pustaków!Takiej wiochy i cepelii dawno nie widziałem!Zwłaszcza w tej fioletowej wersji.Pytanie-kto to kupi?Odpowiedź jest prosta-stała klientela SE,czyli dzieci, plastiki oraz ich "misiaczki".

  • 0

    45. ~Never  2008-07-09 19:56:16  host: dri231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się właśnie nad kupnem tego telefonu więc z tąd moje pytanie- czy ma on mo.zliwość pionowego wyświetlania filmów?

  • 0

    46. ~zachwycona  2008-07-15 13:29:13  host: public-gprs69409.centertel.pl

    mam pytko kolor radzicie ??blekit czy czern ....ten telek to nie jest siara...to jest zaszczyt go mnniec odpiszcie prosze blekit czy czarny??

  • 0

    47. ~aanniaa  2008-07-16 17:56:06  host: tdenneandson.plus.com

    A ja jestem teraz w Anglii i wlasnie czekam na ten telefonik-wczoraj sobie kupilam :) Bardzo mi sie podoba i mam nadzieje,ze bede zadowolona:) A cena... Jedynie 70 funtow, wiec taniocha :) Pozdrowienia!!!

  • 0

    48. ~paris'  2008-07-17 12:27:46  host: 90-156-100-207.magma-net.pl

    hej. mam male pytanko do tych którzy wiedza cos wiecej o tym telefonie. czy na tym telefonie mozna krecic filmy ?? jesli tak to czy dobry jest ??

  • 0

    49. ~Joan  2008-07-18 15:19:02  host: aia100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi się ten telefon podoba.. jest zupełnie inny niż pozostałe.. zastanawiam się nad jego kupnem :) ..

  • 0

    50. ~Dawid  2008-07-20 11:32:43  host: pd95ee451.dip.t-dialin.net

    Ja mam ten telefon od 2 dni i jest zajeb isty wiadomo ze po tygodniu sie juz znudzi, ale do tej pory jest moim najlepszym telefonem. Chociaz mialem juz N73. Polecam Jest Fajny ;)

  • 0

    51. ~Borys  2008-07-22 22:04:34  host: host-89-238-31-223.smgr.pl

    Telefon nowoczesny to trzeba przyznac. Telefon w mp4 dobre rozwiązanie za nie duże pieniądze . Brawo SE

  • 0

    52. ~maagdaa  2008-07-23 11:22:11  host: c222-223.icpnet.pl

    Hej:) mam pytanie. Wlasnie konczy mi się umowa i zamierzam zmienic telefon (aktualnie mam SEw300i) na jakiś inny. Wybralam sobie: Nokię 5310, SEk660i, SEw350i i Nokie 7373. Proszę o pomoc bo nie mam bladego pojęcia jakis chcialabym:). Zalezy mi bardzo na wygodnych klawiszach i odtwarzaczu mp3. A moze polecacie jakiś ciekawy Samsung?

  • 0

    53. ~PtySsia  2008-07-23 23:40:57  host: host-89-229-217-34.kwidzyn.mm.pl

    Moim zdaniem telefon jest super :D chce sobie go kupie ale jeszcze sie zastanawiam..wole te SE niz motorole ;/ teraz musze sie z nia meczyc;/ Ja chce ten telefon :DDD

  • 0

    54. ~Aster  2008-07-24 00:00:49  host: 110-mo5-9.acn.waw.pl

    Już jest w Orange. Fajny, prosty i mały telefon.

  • 0

    55. ~S24  2008-07-24 14:55:50  host: hlr202.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo Sympatyczny telefon..klapka wbrew pozorom nie jest w stylu : "patrz a nie rusz" jak dla mnie to plus..cały syf nie sypie się bezpośrednio przez klawiaturę do wnetrza telefonu, przycisku na zewnątrz klapki bardzo wygodne nie trzeba szukać w gąszczu klawiszy przycisku odpowiadającego za przełączenie utworu, co do aparatu - to jest telefon z serii walkman więc nikt nie zamierzał na aparat kłaść nacisku, w zamian za to dość dobre słuchawki w zestawie i sympatyczna funkcja TRACK ID..polecam

  • 0

    56. ~kama  2008-07-27 10:52:34  host: 156.185.jawnet.pl

    można na nim kręcic filmy?? tez bym chciała wiedzieć

  • 0

    57. ~Maniek  2008-07-29 07:40:31  host: goi42.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon według mnie wygląda świetnie. Ktoś wyżej napisał, że to telefon dla pustaków. Cóż można różnie interpretować słowo pustak, jednak dla mnie jest to osoba pozbawiona wyobraźni, w tym przypadku myśląca jedynie o funkcjach telefonu. A przecież ten SE to telefon z wyobraźnią!:p

  • 0

    58. ~DevilQ  2008-07-30 19:37:46  host: user-89-108-231-210.mobile.playmobile.pl

    Tak można kręcić choć jeszcze nie prubowałem mam go już 2 tygodnie i jak na razie jestem wielce zadowolony Polecam wszystkim miłośnikom muzy i skromnych gabarytów telefonu w eleganckiej obudowie

  • 0

    59. ~  2008-08-03 23:48:08  host: alpha.earth.pl

    do ~maagdaa Polecałbym dla Pani SE K660i tel. z 3G i innymi bajerami, Jeżeli chodzi o Nokie to ciężko jest z nimi np. w przypadku reklamacji. I bateria... W350 jest INNY! Ma coś w sobie ja bym brał SE w350 on ma duszę!

  • 0

    60. ~  2008-08-05 14:18:19  host: cpc4-lutn6-0-0-cust748.lutn.cable.ntl.com

    Ja wlasnie wczoraj kupilam sobie te telefon i bardzo sie z niego ciesze polecam

  • 0

    61. ~  2008-08-07 00:29:53  host: aayy75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uważam, że telefon jest naprawdę fenomenalny. Zastanawiam się nad zakupem, ale mam jedno pytanie; jakiego koloru podświetlenie klawiatury zastosowano? Mam nadzieję, że nie pomarańczowe...

  • 0

    62. ~  2008-08-07 13:27:57  host: cpc4-lutn6-0-0-cust748.lutn.cable.ntl.com

    Heej ja mam ten telefon już tydzien jest naprawde super polecam go serdecznie

  • 0

    63. ~sypki  2008-08-12 19:25:40  host: abtw31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik mi sie podoba ale wspolczuje jakiejs modelce co napisała ze dala za niego 599 zl na allegro sa za 399 xD :D pozdro dla niej :D

  • 0

    64. ~Mikej  2008-08-13 10:52:41  host: enj192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak się sprawuje bateria w tym telefonie przy słuchaniu muzyki? Głównie na tym mi zależy, bo chcę go używać jako odtwarzacz mp3.

  • 0

    65. ~Kacha:]  2008-08-14 19:57:43  host: abvr53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy tym telefonem mozna robic filmy? i czy on ma MP4? bo mam zamiar go wziasc ale pewna nie jestem:/

  • 0

    66. ~Kacha:]  2008-08-14 20:07:09  host: abvr53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm mysle ze nie ma funkcji robienia filmow poniewaz nie ma tego tu napisanego:/

  • 0

    67. ~fdfg  2008-08-16 10:32:31  host: d90-129-102-73.cust.tele2.pl

    Brzydszego to już chyba nie mogli zrobić. Amen

  • 0

    68. ~  2008-08-16 18:00:21  host: abzd59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzisiaj kupiłem jestem zadowolony serdecznie polecam

  • 0

    69. ~doma  2008-08-18 20:59:17  host: adnl57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To super telefon. Jest ładny i ma dużo funkcji. Polecam wszystkim. :D

  • 0

    70. ~lala  2008-08-19 17:38:55  host: h-a163-2.resetnet.pl

    CHYBA JEDNAK POMARAŃCZOWY...

  • 0

    71. ~sss  2008-08-19 20:00:59  host: btb220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze mi ktos powiedziec ile pikseli ma aparat? bo raz pisze z 1,3 a raz ze 2,0..

  • 0

    72. ~elo melo  2008-08-22 11:38:06  host: nat6.tychy.msk.pl

    bardzo fajny telefon ciekawe czy jest fajny w srodku

  • 0

    73. ~raf1124  2008-08-22 12:17:15  host: host-81-190-67-229.gdynia.mm.pl

    kupiłem ten telefon 2 dni temu, jeszcze bateria nie jest dobrze sformatowana (chcę gdzieś 3 razy maxymalnie rozładować i później kilkanaście godzin ładować) i wczoraj cały kompletnie dzień tępiłem go muzą grami i wszystkim innym - no i bateria jest teraz prawie wyczerpana ale mam nadzieję że jeszcze się wyrobi porządnie ogólnie to jest drugi mój telefon bo potrzebuję do Finlandii, pierwszy mam Samsung SGH-z630 i muszę powiedzieć że na razie ten SE miecie samsunga po całości, wszystko bardziej intuicyjne, chciałbym mieć w TYm SE kamerkę z przodu, a słaby aparat w ogóle mi nie przeszkadza bo mam swojego Canona - ogólnie jakość muzyki ( gdy podłączę swoje słuchawki Koss Porta Pro jest bardzo dobra nawet lepsza od mojego Creative Zen Micro ) niestety słuchawki fabrycznie dołączone już nie są takie dobre ale da się przeżyć. Świetnie pisze mi się na nim esemesy dla mnie jest bardzo poręczny i wygodny - i po powrocie z FL zostawię sobie go, a Samsung pójdzie w odstawkę tzn na sprzedaż:)

  • 0

    74. ~gyr  2008-08-22 15:05:51  host: nat6.tychy.msk.pl

    to musi byc bardzo fajny telefon

  • 0

    75. ~orzech  2008-08-22 21:39:44  host: 78.16.181.142

    mi tam się podoba a ta klapka fajna bo można zmieniać muzę i ją kontrolować bez otwierania klapki a jak ktoś myśli że jak się zahaczy o coś klapką i po klapce to wcale nie bo widziałem w sklepie i on sie wygina trochę jeszcze bardziej do tyłu w razie przypadku że ktoś zahaczy a wo gule to fajna koma podoba mi się :)

  • 0

    76. ~orzech  2008-08-22 21:51:53  host: 78.16.181.142

    chce wam powiedzieć że jest też kolor czarno-pomarańczowy który nie został tutaj pokazany ;) może kupie a jak tak to wybiore włąśnie ten kolor

  • 0

    77. ~Dina22  2008-08-25 10:45:44  host: cpc1-ipsw2-0-0-cust258.colc.cable.ntl.com

    a ta klapka sie nie polamie? wydaje mi sie, ze ona nie jest a taka stabilna jak ja widzialam w sklepie

  • 0

    78. ~CodeQ  2008-08-25 17:46:50  host: ann130.internetdsl.tpnet.pl

    no właśnie co wy od niej chcecie?? klapka jest świetna, a poza tym, wygląda jak iPod i ma M2ki :P

  • 0

    79. ~cysie  2008-08-25 20:59:58  host: ip228-c4.za.digi.pl

    Czy ten telefon ma odtwarzacz wideo? Da rade na nim ogladac filmy w formacie 3gp na calym ekranie tak jak np. na k800i?

  • 0

    80. ~burni  2008-08-27 10:41:35  host: public57107.xdsl.centertel.pl

    jest ktos w stanie mi powiedziec jak wyglada wytrzymałośc baterii w tym telefonie?///

  • 0

    81. ~ija83  2008-08-28 17:22:25  host: aaqq78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1,3mpix, mam go od kilku dni, jestem bardzo zadowolona, chyba jednak nie da sie kręcić filmików

  • 0

    82. ~Zuz_xd  2008-08-28 22:21:16  host: apn-77-115-9-198.gprs.plus.pl

    czy tym telefonem można kręcić filmy?, bo różni ludzie różnie piszą ;D

  • 0

    83. ~YOUlia  2008-08-28 22:34:52  host: adol142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria spoko, w czasie 3,5-godzinnej podróży słuchałam muzyki bez przerwy i bateria była nadal pełna, mi to wystarczy ;) Aparat też spoko, przyzwoity, mi tam nie zależy, więc jestem zadowolona. Trochę brakuje tego i owego, ale ogólnie bardzo przypadł mi do gustu ten telefonik - taki jedyny w swoim rodzaju. A, no i polubiłam pomarańczowy kolor ;)

  • 0

    84. ~ziommmmXD  2008-08-29 15:15:48  host: host-89-228-32-59.elk.mm.pl

    spoko telefon zawaliste ksztalty

  • 0

    85. ~jagienka  2008-08-29 21:43:16  host: aecy139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzisiaj go kupiłam za 86 zł ;D ale cena normalna tez tania... to tak jakby za mp4 dać 400 zł i jeszcze dzwonić ;] mam go za 86 bo przedłużałam umowę z orange na 2 i pół roku płacąc co miesiąc 35 zł.mam nadzieje, że będę zadowolona i klapka przed gwarancją mi nie odpadnie XD

  • 0

    86. ~klusek  2008-08-30 18:28:49  host: cfd161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy aby poruszać sie po menu telefonu trzeba rozłożyć klapkę czy można to robic za pomoća tych przycsków muzycznych??

  • 0

    87.  2008-08-31 00:14:53

    1 mega... na bank... dziś go sprzedałem i sprawdzałem w ustawieniach :D

  • 0

    88. ~  2008-08-31 19:07:31  host: acr102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do magdy ja bym na twoim miejscu wybrał 5310 jest on najlepszy z tych co wymieniłaś mp3 odtwarza najlepiej z tych co wymieniłaś k660i jest 2 w350i hy nieciekawy telefonik mp3 odtwarza marnie nokia 7373 nie nie

  • 0

    89. ~W  2008-09-01 12:32:31  host: dql32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam tego fona i zajebisty jest :) wogóle jak dla mnie SE wymiatają

  • 0

    90. ~ewcia  2008-09-07 17:02:23  host: abvn195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na moje to ten telefonik jest boski! polecam wszystkim kolor czarny bo do wszystkiego pasuje ;-). a dla kolesia analfabety ktory wpisał sie iaro-se tym tele pokazał jak zajebista jest firma. a jak cos ci nie pasi to kup sobie budyn

  • 0

    91. ~cysiej  2008-09-11 14:34:59  host: ip228-c4.za.digi.pl

    Przypadl mi do gustu, polecam bardzo ladnie gra, ludzi ktorym nie odpowiada aparat niech sobie poogladaja serie Kxxx a nie lamersko komentuja.

  • 0

    92. ~m  2008-09-11 19:45:40  host: 94-192-22-10.zone6.bethere.co.uk

    co to jest zestaw HF? (pokazuje sie taki komunikat jak probuje wlaczyc radio)

  • 0

    93. ~sic  2008-09-12 18:20:47  host: public36950.xdsl.centertel.pl

    Czy ten telefon gra głośniej od w300i? Proszę o szybką odpowiedź chcę go zamówić.

  • 0

    94. ~fuciapucia  2008-09-12 23:45:02  host: apn-77-114-232-146.gprs.plus.pl

    jestem gotowa kupic to cudo tylko zastanawiam sie nad ta klapka. nienawidze telefonow takch otwieranych i z klapka... ale wydaje sie nawet fajna... tylko ze ja mam zdolnosci do zzucania tel. ze schodow balkonow itp. wszystkie zawsze przezywaly nawet upadki z II na beton ale boje sie tej. ze buch! spadnie i dupa..

  • 0

    95. ~superowy  2008-09-13 14:03:11  host: host8925159178.3s.pl

    superowy telefon polecam wszystkim, którzy lubią słuchac muzykę z dobrego telefonu ;p

  • 0

    96. ~ela  2008-09-15 19:29:24  host: h-87-199-11-180.dolsat.pl

    wie ktoś może czy dostępny jest w plusie??

  • 0

    97. ~misia  2008-09-20 14:22:35  host: dyx86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej nie wiem czy go kupic czytam wasze komentaze i wydaje mi ie ze jednak go kupie pozdro xD

  • 0

    98. ~asia  2008-09-22 15:17:29  host: xdsl-631.zgora.dialog.net.pl

    jaki ma kolor podswietlania klawiatury ten telefon ??????????????????????????

  • 0

    99. ~madzienka  2008-09-24 17:33:55  host: cli51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zestaw hf to sluchawki :p

  • 0

    100. ~Czlowiek  2008-09-28 10:37:26  host: 77-253-45-133.adsl.inetia.pl

    dla wszystkich ktorzy pytaja a nie uzyskuja odp.... N I E M A K A M E R Y !! (bynajmniej na sofcie z orange, na innych jeszcze nie sprawdzalem) pozdro

  • 0

    101. ~  2008-09-28 13:56:27  host: dzq137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No ja mam ten telefonik i polecam go wszystkim.jest ciekawie zbudowanyi wytrzymały oczywsicie ten teefon jest muzyczny wiec nieznadzie zastosowania u ludzi co lubia robić fotki,kręcić filmiki(brak kamerki) ale tak to jest zajefajny :D

  • 0

    102. ~kubiakk  2008-09-28 21:31:11  host: ffz74.internetdsl.tpnet.pl

    Witam czy ktoś ma problemy z głośniczkiem?ja słyszę w swoim jakieś sprzężenie...i osoba do której dzwonie też,bardzo mi to przeszkadza a serwis SE 2 krotnie nie potrafił tego naprawić...

  • 0

    103. ~malythc  2008-09-29 15:54:11  host: acrn42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka, mam pytanie, czy mozna poruszac się po menu gdy jest zamknięta klapka czy tylko w odtwarzaczy walkman ?

  • 0

    104. ~agata  2008-10-02 15:54:19  host: 80.54.232.2

    mam pytanie? czy tu jest miejsce na karte 2GB albo chociaz 1GB? i czy ma glosny glosnik/?

  • 0

    105. ~  2008-10-06 14:42:43  host: dza99.internetdsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem ten fonik jest wyczepisty ma wszystko czego potrzebuje:MP3,neta,głośnik,pamięć no i oczywiście styl .....xD

  • 0

    106. ~Joanna F.  2008-10-09 19:37:43  host: aalz81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest zajefajny bardzo podoba się wszystkim bardzo polecam jest naprawdę super!!!!!!

  • 0

    107. ~rokefeler  2008-10-15 12:02:53  host: abtb68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cienki ten telefon, ta pseudo klapka jest z plastiku wiem bo mialem w reku. mysle ze moze sie zlamac. Pod maska nie ma niczego szczegolnego slaba rozdzielczosc itd. telefon na rok moze 1,5 i potem trza bedzie wymienic bo nie edzie nadazal...

  • 0

    108. ~laiker  2008-10-22 14:02:20  host: 217.116.102.89

    wszystko dobrze pięknie, ale jedno co mnie denerwuje, to że korektor w odtwarzaczu nie ma możliwosci manualnego ustawienia :( Dobrze że nie ja korzystam z tego telefonu tylko moja siostra :D bo dawno by już w kącie leżał. Ja wole mojego K750 z softem W800 który naprawdę czysto i ładnie odtwarza mp3... ;)

  • 0

    109. ~  2008-10-29 14:49:37  host: adfq98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna nagrywać filmy?????

  • 0

    110.  2008-10-30 18:28:10

    jak głosnio w nim gra muzyka ??

  • 0

    111. ~ewicia  2008-11-02 10:06:32  host: abos49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie.Czy ta klapka jest wytrzymała i czy może lepsza jesli chodzi głownie o odtwarzanie muzyki jest Nokia 5310?

  • 0

    112. ~  2008-11-02 18:14:09  host: pc5.alto.com.pl

    Gdzie ten SE ma mikrofon do rozmow??Na klapce??

  • 0

    113. ~????????  2008-11-09 11:05:41  host: aaga107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon bardzo polecam pozdro dla tych co go mają!!!

  • 0

    114. ~użytkownik  2008-11-14 12:50:23  host: osiedleprzyjazn.net

    Mam go od trzech miesięcy, więc już zdążyłam go trochę wypróbować i mogę odpowiedzieć na kilka pytań. Klapka na początku wydaje się być kiepskiej jakości, ale po tygodniu człowiek się do niej przyzwyczaja i wrażenie się zmienia. Telefon można trzymać wręcz za samą klapkę i nic się nie dzieje. Mikrofon jest pod klapką, na samym telefonie. Gdy klapka jest zamknięta można mieć dostęp jedynie do odtwarzacza MP3 i radia, menu tylko pod klapką. Słuchawki i głośnik działają bez zarzutu. Kilka razy mi upadł i nic mu się nie stało, więc jest raczej wytrzymały. Podświetlenie klawiatury jest białe. O większych kartach pamięci niż w zestawie nie powiem nic, bo się na tym nie znam. Ogólnie polecam :)

  • 0

    115. ~Robson  2008-11-18 21:24:41  host: abl112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak klapka jest zrobiona z wytrzymałego giętkiego tworzywa. Nie można nagrywać filmów a odtważać tylko w formacie 3gp. Można wkładać karty większe niż 512 ja np mam 2gb i wszystko jest ok. Polecam telefon tylko i wyłącznie osoba którzy maja "bezpieczne rece". Po upadku telefon a przynajmiej panel nie wygladał by za dobrze, wgniecenia na metalowych elementach w obudowie, zadrapania na obudowie, pęknięcia, porysowanypęknięty wyswietlacz. Takie moga byc skutki ;) Muzyke odtwarza pozytywnie. Nie mozna operowac menu przy zamknietej klapce ale mozna operowac mp3 przy otwartej. blokada klawiatury na przesuniecie guzika na obudowie co jest dosc wygodne. Nie widac zegaradaty gdy nie uzywamy telefonu, ale wystarczy wcisnac np przycisk do podglasniania i juz nam sie ukaze. Klapka nie przeszkadza w pisaniu sms'ow. Nie wiem jak u innych ale mnie wkurza wibracja poruszając sie po menu xD jeszcze jakies pytania?? Chetnie odpowiem ;k klapka jest zrobiona z wytrzymałego giętkiego tworzywa. Nie można nagrywać filmów a odtważać tylko w formacie 3gp. Można wkładać karty większe niż 512 ja np mam 2gb i wszystko jest ok. Polecam telefon tylko i wyłącznie osoba którzy maja "bezpieczne rece". Po upadku telefon a przynajmiej panel nie wygladał by za dobrze, wgniecenia na metalowych elementach w obudowie, zadrapania na obudowie, pęknięcia, porysowanypęknięty wyswietlacz. Takie moga byc skutki ;) Muzyke odtwarza pozytywnie. Nie mozna operowac menu przy zamknietej klapce ale mozna operowac mp3 przy otwartej. blokada klawiatury na przesuniecie guzika na obudowie co jest dosc wygodne. Nie widac zegaradaty gdy nie uzywamy telefonu, ale wystarczy wcisnac np przycisk do podglasniania i juz nam sie ukaze. Klapka nie przeszkadza w pisaniu sms'ow. Nie wiem jak u innych ale mnie wkurza wibracja poruszając sie po menu xD jeszcze jakies pytania?? Chetnie odpowiem ;)

  • 0

    116. ~pata  2008-11-20 00:10:25  host: bvq109.internetdsl.tpnet.pl

    czy na dzwiek dzwonka mozna ustawic mp3?a no i czy ma dziurke na smycz?

  • 0

    117. ~pata  2008-11-20 00:12:11  host: bvq109.internetdsl.tpnet.pl

    a ji jeszcze jedno czy aby odebrac polaczenie trzeba podnosic klapke?

  • 0

    118. ~gorn32  2008-11-23 12:20:04  host: asx208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy na tym telefonie można grać w gry i czy jest głośny??

  • 0

    119. ~chomiczufka  2008-11-27 17:04:47  host: klonowa8.jota.za.digi.pl

    telefon świetny, dużooooo funkcji, lecz klapka jest licha:( chyba że ktos jest niormalny i traktuje telefon normalnie:D klapka jest kawałkiem plastiku a kiedy jst zamnieta wciska kawisze po prostu, jest taka delikatna, ale mam ten telefon i ogólnie jestem zadowolona:)

  • 0

    120. ~  2008-11-27 17:05:22  host: klonowa8.jota.za.digi.pl

    nie mozna sie poruszac po menu ;) klapka tylko do mp3:D ma dziurke na smycz inmozna ustawic mp3 na dzwonek

  • 0

    121. ~axel  2008-11-29 09:30:15  host: 213.199.195.39

    jeden minus niema irdy ale jest spoks

  • 0

    122. ~ludi  2008-12-02 16:49:07  host: aul190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ten telefon prezez allegro czy jest funkcjonalny ???? sobrze odtwarza mp3 i inne i jaki ma aparta bo raz pisze że 1,3mpix a drudzy że 2,0 wybralem czarno-pomaranczowy

  • 0

    123. ~LCS  2008-12-03 14:34:26  host: nemezis.interblock.pl

    przylaczam sie do pytania ~pata czy mozna podpiac sobie smycz ? tak trzeba podnosic klapke a co z ta smyczą ?

  • 0

    124. ~kksmikq  2008-12-05 20:38:25  host: ewb136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go 2 dzien jest siwetny ma super bass i bardzo szybko przesyła blootooth.

  • 0

    125.  2008-12-10 22:13:25

    W klapce nie ma przycisków - klapka jest tak delikatna że naciskając ją naciskamy przyciski pod nią, tj, dół, 1, 2,3 i 5.

  • 0

    126. ~DAMEK  2008-12-12 23:40:00  host: nat-247-31.man.bydgoszcz.pl

    jest super co tu mowic w skali od 1 do 100 dam 100

  • 0

    127. ~jowita  2008-12-16 01:32:07  host: 77-253-69-136.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon i jestem zadowolona :). Wszystko fajnie :) Tylko uwaga on jest bardzo "DELIKATNY!"

  • 0

    128. ~Krzysiek  2008-12-16 01:41:38  host: 77-253-69-136.adsl.inetia.pl

    Chce sobie kopić te cudo, ale nie wiem czy będzie tak jak z moim niepowtarzalnym K510i xD Kiedyś tak nim rzuciłem o ścianę, że aż światło zgasło xD.

  • 0

    129. ~Klaudia  2008-12-16 21:44:04  host: 224.red-83-33-79.dynamicip.rima-tde.net

    Ten telefon na prawde jest zajefajny. ! Głośno w nim muzyka gra...Pierwszy raz mam SE i ciesze, że akurat go dostałam...Na prawde polecam...Jest cieńki i ładny... Mam czarno-fioletowego..Mm cudno xD Aaa ta klapka sie nie połamie...Chyba, że na prawde ktoś będzie na siłe... ! POLECAM. ! ;*

  • 0

    130. ~uknown  2008-12-20 16:06:44  host: fbl58.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 4ech miesiecy i jestem z niego zadowolona XD klapka nie zlamie sie jesli sie telefon szanuje. Chociaz moj kolega, chcac sprawdzc trwalosc telefonu w sklepie, wylamal ja >.

  • 0

    131. ~Chelek  2008-12-21 17:56:17  host: d90-129-116-19.cust.tele2.pl

    Zastanawiam sie czy ten fon ma mocny głośnik. Zależy mi na tym.

  • 0

    132. ~  2008-12-24 12:48:26  host: accs2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefonik mam go ood wczoraj i jestem bardzo zadowolona ;D

  • 0

    133. ~  2008-12-25 11:31:46  host: 88.220.132.82

    dla mnie ten telefon jest idealany. jest delikatny i taki kobiecy:D...jeden minus- nie mozna krecic filmikow ale poza tym wszystko jest suuuper. naprawde polecam wszystkim ten tel.:)

  • 0

    134. ~mysza  2008-12-26 15:13:33  host: agp86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Spoko telefonik godny polecenia..jest naprawde super..

  • 0

    135. ~  2008-12-28 18:49:38  host: cgs183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem LG KM380 jest lepszy,ma więcej opcji

  • 0

    136. ~xXx  2008-12-30 16:52:43  host: ckz183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Damek Ty sie w glowe puknij skoro takiemu SE Dasz 100/100 to w jakiej skali ocenisz Nokie n95/96/97 lub np Se c902/905 i inne zajefajne telefony ??

  • 0

    137. ~sox  2008-12-31 14:02:36  host: abez208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    smycz można oczywiście przyczepić. Otwory są nad wyświetlaczem, z prawej strony (widoczny jedynie z tyłu telefonu i z góry). A co do klapki, telefon mam ponad 4 miesiące i jeszcze nic się jej nie stało :) A telefon kilka razy mi upadł, nawet na płytki. Działa bez zarzutu i jest naprawdę wart polecenia.

  • 0

    138. ~  2009-01-02 09:46:32  host: chello089075016218.chello.pl

    opłaca sie go kupić

  • 0

    139. ~ka$ia  2009-01-03 13:20:41  host: eev243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od wrzesnia, (a jest styczen). Telefn ogolnie jest ok :D klapka fajna ale czasami denerwujaca. Nie ma kamery, co tez czasami wkurza chcesz nagrac fajna sytuacja a tu lipa ..;/ to chyba najwiekszy minus no i jeszcze jest bardzo delikatny, ogolnie mi sie podoba dlategho go kupilam ale niebawem go zmieniam bo dla mnie jest zbyt delikatny. Ja telefonu nie nosze w torebce tylko ciagle w mojej lapce i czasami moze wypasc hehe wiec wole cos mocniejszego :D Pozdro dla posiadaczy tego telefonu :D

  • 0

    140. ~cameo  2009-01-04 13:31:37  host: 80.48.29.50

    Do Wszystkich Niepewnych kupna tego modelu. POLECAM - cud miód telefonik :)

  • 0

    141. ~Yet!  2009-01-04 21:13:38  host: adlu1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli chodzi o karty, to producent, tzn. SE twierdzi ze telefon z gniazdem kart m2 obsługuje każdą pojemność. Także nie powinno być problemu. Mówie, co przeczytałem. Nie daje gwarancji! Dam ją jak sam się przekonam

  • 0

    142. ~Magda  2009-01-06 20:35:41  host: abhw91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja byłabym wdzieczna za odpowiedz na 2 pytanka : 1) czy mozna ustawic mp3 jako dzwonek? 2) czy mozna odbierac połaczenia bez otwierania klapki ;] dziekuje z góry za odpowiedz i pozdrawiam :)

  • 0

    143. ~fff  2009-01-11 17:51:06  host: klonowa8.jota.za.digi.pl

    nie, niestety nie mozna krecic filmow;( tez sie zawiodlam ale ogółem telefon suuper

  • 0

    144. ~df  2009-01-11 17:55:35  host: klonowa8.jota.za.digi.pl

    ZESTAW HF TO SŁUCHAWKI. znaczy sie przesciowka w ktorej jest antena:)

  • 0

    145. ~Ewelina  2009-01-11 20:16:59  host: bgr103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Interesuje mnie zakup tego fona. Jednak mam kilka pytań,które chciałabym sprostować. 1.Czy muzyka jest głośna? 2.Jak dlugo czuwa? 3.Jest to bardziej kobiecy czy męski telefon?

  • 0

    146. ~w350i  2009-01-12 16:42:32  host: eao51.internetdsl.tpnet.pl

    fon ist wporzo! kupe czasu ino go mam i wogole nie narzekam!xD klapka mimo wygladu jest b.wytrzymala bateria trzyma dlugo glosno czysto odtwarza muzyke/filmy gry nie zacinaja sie (jak to mialy niektore modele:) mp3 latwe w obsludze karta pamieci (max 4gb [?]) itd...

  • 0

    147. ~hyper22  2009-01-13 09:05:03  host: cic61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej, rozglądam się za tym fonem od dłuższego czasu i mam 2 pytanka... 1. Cena??? bo widuje nawet do tysiaka, a są też po 319.99zł. 2. Głośnik??? czy jest on dosyć głośny???

  • 0

    148. ~ludi  2009-01-15 13:55:11  host: viper-masq.media4.pl

    ma dobry glosnim po prostu jest ....... polecam wszystkim

  • 0

    149. ~lili  2009-01-15 14:18:19  host: apn-77-115-191-207.gprs.plus.pl

    Miałam telefon pół roku,obecnie oddałam mamie.Byłam z niego bardzo zadowolona,obudowa odporna na uszkodzenia.Po 6 miesiącach użytkowania w różnych warunkach jest nadal w stanie idealnym.Klapka mimo,że cieniutka to jednak wytrzymała i stabilna.Przyciski bardzo przyjemne w obsłudze,zarówno zewnętrzne (muzyczne)jak i wewnętrzne.Wielką zaletą jest bardzo szybki dostęp do odtwarzacza Mp3.Menu klasyczne,jak we wszystkich SE.Jakość odtwarzanej muzyki bdb,choć w SE W580i lepsza.Dołączone słuchaweczki jak dla mnie świetne.Miałam kartę 1GB,więc nie mogę powiedzieć jak telefon radzi sobie z obsługą kart o większej pojemności.Telefon robi średnie zdjęcia i nie kręci video ale nie o to w nim chodzi.Jest niewielki,bardzo poręczny.Naprawdę polecam, naprawdę dobry telefon za rozsądną cenę.

  • 0

    150. ~kozik  2009-01-16 20:43:23  host: 94.254.178.225

    czy po zamknieciu klapki moze byc zdjecie a nie okno z lista muzyki?

  • 0

    151. ~przemuniak95  2009-01-21 18:47:54  host: a152.net154.okay.pl

    mam ten telefon od 3 miesięcy. Jest SUPER!!!!!. Ja najczęściej słucham muzyki na załączonych słuchawkach z BassReflex(jakość ekstra) z aparatu to praktycznie nie korzystam ale jakość zdjęć dobra. NIE MA KAMERY!(zależy komu potrzebna). Ogólnie stwierdzam że jest super!

  • 0

    152. ~  2009-01-21 20:04:14  host: 77-253-149-26.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie: do jak dużej pojemności obsługuje ten telefon karty pamięci?

  • 0

    153. ~Agnieszka  2009-01-24 18:52:37  host: host8925159226.3s.pl

    Nikt nie pisze o baterii ... jak długo wytrzymuje przy częstym odtwarzaniu muzyki i dzwonieniu?

  • 0

    154. ~Karolcia  2009-01-25 09:30:38  host: 212.87.240.5

    Super ten telefon zamierzam go sobie kupić ;)

  • 0

    155. ~oZZy  2009-01-25 21:25:22  host: 82-44-154-235.cable.ubr02.haye.blueyonder.co.uk

    wypasny telefon kupilem za 20 funtuw bo sie mi posczescilo wypasny fon polecam

  • 0

    156. ~ania  2009-02-01 21:52:01  host: host-89-228-87-210.olsztyn.mm.pl

    mam ten tel juz 2.5 miesiaca i jestem z niego zadowolona.jeszcze ani razy mi sie nie zawiesil;)) klapka jest dosc wytrzymala. telefon jest lekki i łatwy w obsludze, po zamknieciu klapki jest dostep tylko do mp3 a głosnik bardzo dobrze dziala. jedyny minus to to ze nie ma kamerki ale i tak barzdo polecam ta komoreczke ;)))

  • 0

    157. ~zebik  2009-02-02 22:41:42  host: 77-254-33-221.adsl.inetia.pl

    czy przy otwieraniu klapki połączenie odbiera się automatycznie czy trzeba jeszcze nacisnąć zieloną słuchawkę?? i jak długo trzyma Wam bateria??

  • 0

    158. ~marek  2009-02-10 09:53:03  host: mastiff3.strazgraniczna.pl

    Telefon bardzo fajny. Oceniam go na 5-. Minusy telefonu to: brak możliwości kręcenia filmów, klawisze przy przycisku menu, jak się je naciska to trochę się podnoszą i odstają. Mogłaby też być lepsza jakość dźwięku w słuchawce. Brak jest też możliwości ustawienia głośności budzika.

  • 0

    159. ~donnela  2009-02-10 16:05:52  host: 83.2.109.34

    Mam telefon od 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Jest mały, zgrabny, super słychać muzykę głośno. Ostatnio wgrałam tapety o rozdzielczości 1024x768 i telefon normalnie chodzi. Karta pamięci 512 mb i mam pytanko czy telefon odczyta karte 4gb...

  • 0

    160. ~LoluSs  2009-02-13 23:55:22  host: kotlina.gal.pl

    Mam Fon Pol Roku Na Poczatku Bylam Z niego Zadowolona ALe Miesiac Temu Spadl Mi Ladowal Sie i Moj Braciszek Go Przezprzypadek Ztracil Klapka Sie Zlamala I Juz Sie GO Latwo Nieotwiera Nowa Obudowa Kosztuje 40 Zl Ale Bez Przysiskow Otwarzania Na Klapce Polecam Fon Ale Dal Osob Cierpliwych I Jeszcze FOn Jest Glosny Ma Pare Plosow Ale Jest Jeden Minos Klapak Moglabyc Badziej Usztywniona

  • 0

    161. ~??  2009-02-17 13:17:31  host: host-87-101-73-4.leon.com.pl

    Hej gdzie ten telefon ma GPRS ? Proszę o pomoc :)

  • 0

    162. ~Łośu  2009-02-25 17:59:25  host: 80.54.80.2

    Mam Fon 23 dni i jest Exstra. Polecam. Odp. na pytania: Można ustawić mp3 jako dzwonek. Można ustawić głośność budzika Można wytrzymać z klapką ( poprostu ,,odginasz" ją do tyłu i nic nie przeszkadza) Telefon kosztuje Ok.400 zł Po zamknięciu klapki nie może być zdjęcie Głośnik jest...głośny xD Słuchawki są SUPER!!! Mają taki bass że aż czujesz w piętach ;P Telefon jest bardzo wytrzymały* (*oczywiście jak przypadkiem Ci spadnie , jak nim na całą pare rzucisz o ściane to chyba normalne że sie "coś" stanie /; ) Żeby odebrać połączenie musisz otworzyć klapke i automatycznie sie włączy rozmowa :D telefon ma dziurke na smycz .

  • 0

    163. ~  2009-03-01 12:21:20  host: public-gprs101365.centertel.pl

    dostałaem na urodziny caljiem w porzo mi pasi dokupi sie lepszA karte pamieci i wypas

  • 0

    164. ~hania  2009-03-04 14:46:52  host: dxe155.internetdsl.tpnet.pl

    dlaczego jak zamykam klapkę to mam od razu odtwarzacz. chce miec normalne zdjęcie a odtwarzacz dopiero jak go sobie włączę. szukałam w ustawieniach ale nic nie ma

  • 0

    165. ~s  2009-03-18 19:44:29  host: ip-91.150.175.130.csa-net.pl

    ja jestem bardzo zadowolona, jest zgrabny ładny, klapka wcale nie jest taka delikatna, wykonany z fajnego tworzywa, nie zarysuje się szybko, brak kamery mi nie dokucza, ogólnie jestem bardzo bardzo zadowolona, polecam

  • 0

    166. ~Martyna  2009-03-28 18:50:26  host: icj242.internetdsl.tpnet.pl

    Nie taki wypas, jak go malują. No chyba, że komuś odpowiada aparat 1.3 Mpx i mała ilość aplikacji (tylko java). Dodatowo zbyt mały wyświetlacz jak na moje wymagania.

  • 0

    167. ~pan pytalski  2009-04-12 11:25:13  host: 77-254-141-28.adsl.inetia.pl

    Czy ten telefon jest głośniejszy od n5200

  • 0

    168. ~chomik  2009-04-18 12:45:26  host: klonowa8.jota.za.digi.pl

    jest swietny, niby aarat 1.3 mp ale po zjdeciahc tego nie stwierdzilam, sa naprawdeostre i ladne

  • 0

    169.  2009-04-27 20:26:43

    tydzien temu mojemu koledze naderwl sie jeden zawias- poszedl do operator(bo bral na rok abo) to koles mu powiedzial ze klapke za CZESTO OTWIERAL!! to jest smiech na sali!! telefon fajny ale ta klapka mnie dobija... zbyt miekka.... sorry za odgrzebanie ;)

  • 0

    170. ~Davizo  2009-05-02 15:43:08  host: 195.116.41.2

    Ten telefon ma kolorowy wyswietlacz i czy ma IRDE ? powiedzcie proszeeee

  • 0

    171. ~kar002  2009-05-05 17:00:41  host: cmpc003-081.cnet2.gawex.pl

    Ma kolorowy wyświetlacz i nie ma irdy (przecież pisze w danych technicznych).

  • 0

    172. ~jagg ; )  2009-05-08 19:38:18  host: 95.85-237-172.tkchopin.pl

    Mam telefon pierwszy dzień. No i jaa mogę świetnie przesyłać różne pliki itp. przez bluetooth no ale jak ktoś chce do mnie przesłać to się nie da nie wyszukujee wgl. mnie. ;/ co mam zrobić? .

  • 0

    173. ~milek  2009-05-11 17:07:04  host: 82.177.125.6

    ile trzyma bateria?

  • 0

    174. ~rataj  2009-05-13 22:59:58  host: h-77-87-76-139.euronet.net.pl

    Rewelacyjny odtwarzacz mp3 telefonik pod względem funkcjonalności jest świetny, choć i tak nie przebije pod tym względem nokii... delikatna klapka i słaba bateria są mankamentem tego modelu jednak w swojej klasie cenowej jest godny polecenia.

  • 0

    175. ~  2009-05-18 13:47:47  host: abwk33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tez mam pytaniq więc odpowiedzci proszę. 1.Czy klpaka po jakimczasie się nie luzuje?Np.Kiedy się przechyli telefon otwiera sie? 2.Jak sądzicie lepszy jest ten SE czy Samsung J700?? Od razu mówię,że zależymi na ładnym,dobrze odtwarzającym mp3,z USB,mozliwością ściągania gier itp np. z Wapstera i dosyć wytrzymałym nie rozpadającym się od razu(moje 1 pytanie)telefonie Trochę szkoda,że nie można nagrywać wideo.:) Będe bardzo wdzięczna za pomoc:)

  • 0

    176. ~Wanira  2009-05-19 17:56:41  host: abvb231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie.Jak sprawuje się klapka.Czy po jakimś czsie przy przechyleniu telefonu nie otwiera się sama??Czy jest dość wytrzymała??I jak ogólnie jeszcze oceniacie ten telefon.:)

  • 0

    177. ~andrzej  2009-05-19 18:30:55  host: 195.82.164.208

    telefon ładnie gra, niestety tylko dresiarska muzyke, dobra gitarowa solówka przypomina szelest foli aluminiowej. Niby telefon muzyczny a tak naprawde mniej niz 0

  • 0

    178. ~172  2009-05-23 11:27:26  host: static-232-204-112-85.radom.pilicka.pl

    mojej koleżance po tygodniu się klawisz (włączenia) wcisną i jak poszła do naprawy to jej powiedzieli że tego nie mogą naprawić . A w salonie nie chcieli jej wymienić ani nic z tym zrobić .

  • 0

    179. ~^^.:Ziom:.^^  2009-05-25 19:49:58  host: dbu92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest super i bardzo go polecam ale kamere trzeba odblokować żeby była

  • 0

    180. ~blebla  2009-05-26 17:40:44  host: dva58.internetdsl.tpnet.pl

    ~172. Ustaw bluetooth na publiczny

  • 0

    181. ~  2009-05-27 14:22:01  host: aesf160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    da sie podpiac smycz w prawym gornym rogu z tylu

  • 0

    182. ~Ulica  2009-05-27 15:49:46  host: chello089078102241.chello.pl

    DO:jagg Sprawdź gdzieś w ustawieniach : Bluetooth : Widoczność/Moja widoczność

  • 0

    183. ~cipek  2009-05-30 10:59:23  host: 80.51.30.253

    ja mam ten tel 2 miesiace i jestem z niego zadowolony polecam tylko jest bardzo delikatny wiec delikatnie z nim

  • 0

    184. ~ArtuS1994  2009-05-30 21:07:12  host: nat1.esko.pl

    Jestem posiadaczem od dzis dokladnie rano dostalem jestem bardzo zadowolony z tego telefonu mialem w700i/w800i bez porowania tylko aparta mogli wrzucic min 2mp ale nawet bez tego jest zzajefajny

  • 0

    185. ~amik  2009-05-31 15:00:57  host: public-gprs83465.centertel.pl

    Mam pytanko jak skonfigurować fona aby można jakieś gry ściągnąć i tapety? Ogólnie tel fajny:)

  • 0

    186. ~olucha33  2009-06-01 19:27:02  host: gwx-sub28-20.tvgawex.pl

    ogólnie fajny telefon, ale klapka mi się oderwała ;|

  • 0

    187. ~Guzmo  2009-06-02 14:21:28  host: dmh208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon super, ale ma dwa minusy: nie kręci filmów, i nie odtwarza filmów MP4. Klapka jest genialna :D

  • 0

    188. ~Wanira6  2009-06-03 14:20:54  host: abvp192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam pytanie.Czy na tym telefonie(mam go,ale nie widze ustawienia takiej opcji)można pisać polskie znaki tj, ś,ż,ć itp.??A i jeszcze jedno słyszałam,że zeby móc nagrywać filmiki trzeba coś odblokować.Jak to się robi??? Proszę o szybką odpowiedź.

  • 0

    189. ~lilo  2009-06-07 10:04:58  host: evdo-78-30-73-217.subscribers.sferia.net

    telefon łatwy w opsłudze nawet za łatwy! NIE MOŻNA KRĘCIĆ FILMÓW! Jest mało wytrzymały

  • 0

    190. ~***  2009-06-07 20:22:57  host: bmn155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik tydzień i ogólnie bardzo mi sie podoba ;) wprawdzie nie można nagrywać filmów ale mi to nie przeszkadza xP jak dla mnie to tylko bateria troche krótko trzyma (2-3 dni przy dość częstym używaniu) też macie ten problem??

  • 0

    191. ~  2009-06-07 22:21:53  host: bth160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja dostałam DZIŚ TEN TELEFON I NIGDY MI SIĘ NIE ZNUDZI TAK SAMO JAK MP-3 KTÓRE DOSTAŁAM ROK TEMU MOI RODZICE TO UMIĄ WYBIERAĆ FAJNY SPRZĘT BO TA KOMÓRKA JEST SUPER MUZYCZNA!!!!!!

  • 0

    192. ~M.  2009-06-08 11:23:44  host: chello089079025059.chello.pl

    Mam pytanie czy ta klapka przeszkadza w pisaniu sms'ów ? ;>

  • 0

    193. ~bibi  2009-06-09 17:44:52  host: abov239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a nie wiecie czy można zmieniac tapety i takie tam bajery??

  • 0

    194. ~ghgjkwldsjfh  2009-06-10 20:55:23  host: 77-254-23-58.adsl.inetia.pl

    elo wszystkim jest super ja dalem 304 zl i jest super !!!!!!! PS.dlugo bateria trzyma ;)

  • 0

    195. ~kicia  2009-06-16 22:30:27  host: gqy83.internetdsl.tpnet.pl

    j700 nie polecam. właśnie dziś się go pozbyłam, bluetooth często się psuje w tym modelu, bateria szybko się rozładowywuje . Dlatego lepiej wybrać SE ;)

  • 0

    196. ~lukasz  2009-06-18 23:01:15  host: chello089077067048.chello.pl

    tak jak 2 posty wyżej, jak się ma klapka do pisania sms? Nie przeszkadza?

  • 0

    197. ~haylin22  2009-06-19 15:11:43  host: 87-205-173-207.adsl.inetia.pl

    a ja mam takie pytanie. 104 mm dlugosci on ma zlozony czy rozlozony?

  • 0

    198. ~borow  2009-06-21 23:21:28  host: 62.61.51.141

    ja mam go kilka dni i rzeczywiscie muza rockowa słabo idzie z głośników. ale poza tym same plusy. klapka gumowa, niezły pomysł z przyciskami na niej, po prostu fajna komórka i odtwarzacz mp3 w jednym. Polecam

  • 0

    199. ~kasienku  2009-06-29 16:12:46  host: dsh123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałam kupić inny, ale po komentarzach, chyba jednak zdecyduję się na ten telefon. ;) Bardzo lubię muzykę więc uważam, że to telefon dla mnie. Jedyną moją wątpliwością była ta klapka, ale widzę, że jednak nie jest tak źle. Zresztą, ja lubię mieć oryginalne rzeczy. :P A dla tych co szukają 200000 mpx, to radzę kupić cyfrówkę.

  • 0

    200. ~s  2009-07-07 13:17:06  host: public-gprs37771.centertel.pl

    Jaką najwięcej pojemną kartę pamięci można włożyć do tego telefonu?

  • 0

    201.  2009-07-10 12:17:29

    hej mam pytanie co do tego fona: 1.-czy jest dość wytrzymaly zeby wytrzymac extremalne warunki?(bo wienkszosc moich fonów po pół roku już nie działała.) 2.-czy jest głośny i to bardzo?3.- i jakie wychodzą z niego zdjęcia?

  • 0

    202. ~brajan  2009-07-12 12:56:37  host: bgw166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to znaczy telefon jest nijaki (ani męski ani żeński) muzyka jest dość głośna bo jest głosnik stereo. poza tym jest funkcjonalny a czuwa ok 5 dni naprawde polecam :)

  • 0

    203. ~Adusiaczek  2009-07-13 16:33:26  host: host-89-228-202-134.kalisz.mm.pl

    mam ten telefon 8 miesięcy i tak: mam klapke oderwaną a tak to jest fajna

  • 0

    204. ~angelKa  2009-07-13 22:31:03  host: dhh136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm..po 3 miesiącach klapka sie ułamała. Pozatym słaba bateria i brak wideo. Nie polecam

  • 0

    205. ~pilot  2009-07-18 06:46:08  host: pens.banklek.com.pl

    kupiłm sobie aki telefon is jest zarombisty,a klapka nie jest taka słaba jak się wydaje.bateria jest mocna, robi dobre zdjęcia i jeszcze można torzyć własnom mózykę.

  • 0

    206. ~fili  2009-07-18 17:44:36  host: 77.252.184.233

    ile trzyma bateria!!!

  • 0

    207. ~Monisia  2009-07-22 19:05:01  host: abbp170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czyli ten fonik polecacie. Tylko szkoda że nie ma kamerki. i ma mały aparat ;(

  • 0

    208. ~kasik  2009-07-24 11:16:34  host: foke.pl

    Telefon mam kilka dni i póki co jak dla mnie bez wad :)

  • 0

    209. ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  2009-07-24 21:30:56  host: staticline18463.toya.net.pl

    Czy w zestawie są słuchawki i kabel USB?

  • 0

    210. ~ja  2009-08-01 22:19:09  host: host-62-141-218-228.swidnica.mm.pl

    super fon mam i polecam dla miłośników muzyki

  • 0

    211.  2009-08-08 10:34:06

    mnie też interesuje: kartę z jaką max pamięcią można włożyć?

  • 0

    212. ~Kaja  2009-08-10 21:13:50  host: 77-254-133-169.adsl.inetia.pl

    Jak zamykam klapkę to włącza się mp3, da się to wyłaczyć, aby pokazywała się np. godzina?? Prosze o szubką odpowiedź :*

  • 0

    213. ~P  2009-08-11 15:10:39  host: public28524.xdsl.centertel.pl

    słyszałam że jest kamara tylko trzeba ją umieć znaleść

  • 0

    214. ~k  2009-08-12 10:01:42  host: host-5db0ef41.sileman.net.pl

    chciałam poprosić o waszą pomoc. Jaki telefon wybrać? samsung J700 czy sony ericsson W350i?

  • 0

    215. ~olgaa  2009-08-12 16:54:19  host: adpg122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktoś wcześniej napisał, że można odblokować kamerę. Czy to rzeczywiście możliwe?

  • 0

    216. ~_julia.  2009-08-15 13:44:19  host: grewall.gre.pl

    Wiecie może czy da się coś zrobić żeby była kamera aktywna? bo troche lipa, że taki telefon a nie ma możliwości nakręcania filmów. ;/ Ogółem to on jest fajny mam go prawie 3 tygodnie, ładny ma wyświetlacz i jak na te 1,3 pixela to dobre zdjęcia robi.

  • 0

    217. ~Julia  2009-08-15 14:00:58  host: grewall.gre.pl

    No właśnie wie ktoś jak tą kamere uaktywnić? Bo telefon super, szczególnie z ta klapką muzyczną i wgl. Wbrew pozorom co do 1,3 mpx to robi naprawdę dobre zdjęcia. Tylko szkoda że tej kamery nie ma ;/ . Dajcie znać

  • 0

    218.  2009-08-15 14:05:10

    Właśnie wie ktoś co z tą kamerą? Bo telefon naprawde fajny, szczególnie ta klapka muzyczna i wbrew pozorom to ten 1,3 mpx aparat robi dobre zdjęcia. Tylko szkoda tej kamery. Dajcie znać.

  • 0

    219.  2009-08-16 13:49:45

    Widziałem ten telefon w salonie Orange.Jeśli ten komórkowiecbędzie w Propozycji Orange dla stałych klientów - biorę!

  • 0

    220. ~mysiakk1991  2009-08-17 17:06:25  host: chello089078237015.chello.pl

    Tę kamerę trzeba iść odblokowac do serwisu i mam pytanko, czy jak klapka odpadnie to tel będzie nadal dobrze działał?

  • 0

    221. ~  2009-08-18 18:22:46  host: dslb-084-063-227-106.pools.arcor-ip.net

    telefonik zajebisty ale ta kamerka:( jak można odblokować:D

  • 0

    222. ~justi  2009-08-22 11:39:03  host: 193.59.89.3

    mam telefon 2 miesiace. jest bardzo fajny podoba mi sie. ale minusem jest to ze nei da sie krecic filmow i niestety klapka jest bardzo słaba. po miesiacu mi odleciala.

  • 0

    223. ~kardi  2009-08-24 21:19:10  host: 77-253-111-71.adsl.inetia.pl

    ogólnie fajny ale delikatny... mój jest już bez klapki i do tego pada mi wyświetlacz :/

  • 0

    224. ~iza  2009-08-28 14:40:51  host: aagg77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmhmh a ja mam takie pytanie ;) Telefon mam od 2 dni iii nie doszłam jeszcze do tego jak wyłączyć te denerwującą wibracje? Chodzi mi o to, gdy klapka jest zamknięta i np zmieniam mp3, bądź je przesuwam to on wibruje wrrr ;p da się coś z tymz robić ?

  • 0

    225. ~koliber  2009-09-02 22:35:40  host: public3061.cdma.centertel.pl

    pisze z pytaniem bo mam zamiar sobie kupic ten telefon i chce od razu dokupic do niego karte 4 gb. i pytam sie czy bedzie to dzialalo. bo jak wchodze na stronki z kartami to nie ma tam togo modelu jako do uzywania tej karty

  • 0

    226. ~  2009-09-03 14:28:26  host: host-n1-115-83.telpol.net.pl

    a co jak klapka sie odłamie ?? . telefon bedzie chodził czy nie ? .

  • 0

    227. ~iza  2009-09-04 21:20:11  host: aagg62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na opakowaniu jest napisane, że karta max 2 GB. A bez klapki telefon będzie chodził, tylko wtedy blokady klawiszy nie będzie. Mam go na razie tydzień, wywaliłam oprogramowanie które orange sobie wgrało ;]inaczej simlocka ściągnąć się nie dało. Na razie jestem zadowolona, aczkolwiek na razie sie nim hm bawię, sprawdzam różne funkcje i bateria trzyma max 2 dni. Tylko ja się pytam....jak wyłączyć te wibracje przy odtwarzaczu?! :P w opcjach przy dźwiękach nigdzie tego nie ma;/

  • 0

    228. ~Zeb  2009-09-04 22:15:29  host: 77-253-241-34.adsl.inetia.pl

    Telefony nie chodzą, a działał oczywiście będzie

  • 0

    229. ~jacek  2009-09-15 13:26:52  host: chaos.tpnet.pl

    mam ten telefon od grudnia 2008 dziala bez problemu kalpka sie trzyna i nie odpada. Nie wiem co inni robią z tym telefonem ,że klapka odlatuje?? Bateria trzyma 3-4 dni zależy ile słucha się muzyki.A przełączać na nastepny /poprzedni utwór można poprzez przytrzymanie z boku przycisku od głośnosci- wtedy nie wibruje.Nawet mając w kieszeni z zablokowanymi głownymi klawiszami można przełączać i podgłaszać muzykę. Ma w sobie kilka ustawień korekcji muzyki.Kartę pamięci mam 4GB i czyta ją bez problemu. Na stronie SE mozna sciagnąc do niego motywy a nawet samemu stworzyc.Tapetki i dzwonki, gry można sobie tworzyć.sluchawki mogły być lepsze bo wypadają z ucha;)Fajny bo jest cieniutki i malutki nie wypycha kieszeni:)

  • 0

    230. ~AAA  2009-09-15 20:06:06  host: bwy128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Klapka się złamała, telefon dalej działa ale wiecie może czy można jakoś zablokować klawiature? TO DLA MNIE WAZNE.

  • 0

    231. ~  2009-09-16 11:25:41  host: 94-75-77-66.home.aster.pl

    mi po nie całym miesiącu padło oprogramowanie

  • 0

    232. ~Kari  2009-09-16 16:47:39  host: acrb114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka ktos pisal ze mozna odblokowac kamere zeby dzialala jak to się robi prosze o szybką odpowiedz

  • 0

    233. ~asiątko  2009-09-17 15:35:23  host: bsp9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląda jak ipodzik ;) fajny telefon, animacje ladnie chodzą

  • 0

    234. ~Se go kupie :D  2009-09-19 10:19:39  host: 088156032196.olsztyn.vectranet.pl

    ej czy on jest glosny ??

  • 0

    235. ~:/  2009-09-19 20:08:30  host: avg79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Bylem ciekawy jak bedzie wygladal ten tel bez przedniej klapki, w koncu udalo mi sie ja wyciagnac jednak po wlozeniu jej z powrotem klapka i blokada klawiatury mi nie dziala :( czy mozna jakos to ustawic by bylo jak dawniej? prosze sie o szybka odp. dzieki :)

  • 0

    236. ~justiix3  2009-09-19 21:02:57  host: kopalnia.proton.net.pl

    ma pytanie czy naprawdę ta klapka odpada .....jestem wielkim miłaśnikiem muzyki i odtwarzacz jest dla mnie mega ważnya ta klapka była by idealna

  • 0

    237. ~Pawuss296  2009-09-24 18:45:13  host: public6214.xdsl.centertel.pl

    siema mam zamiar kupić tego fona ale mam kilka pytań 1czy to prawda ze fon jest bardzo delikatny 2 czy jest głosny 3 czy jak odleci klapka to bedzie dobrze działał

  • 0

    238. ~Yakuza  2009-09-24 21:58:14  host: ip077252149001.intelink.pl

    maks karta to 4 gb

  • 0

    239. ~kami  2009-09-28 12:38:50  host: cc.azsoft.pl

    klapka odpada w większości przypadków!bez klapki telefon działa ,ale wygląda nieciekawie!natomiast wymiana klapki jest droga;p

  • 0

    240. ~lysol  2009-09-28 20:41:36  host: chello084010250082.chello.pl

    Mam pytanie co kupić SE W350i czy Samsung C3050??

  • 0

    241. ~_M4RC10_  2009-09-30 12:40:30  host: public39064.xdsl.centertel.pl

    max karte mozna wlozyc 4gb tak slyszalem ja go mam

  • 0

    242. ~kamilos  2009-10-05 16:11:59  host: 116.133.rev.vline.pl

    dobrze działa bez klapki

  • 0

    243. ~kk  2009-10-08 21:35:58  host: dhn2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aparat ma makro?

  • 0

    244. ~zajarany111  2009-10-09 14:32:38  host: public5710.xdsl.centertel.pl

    zarąbiaszczy telefon jest głośny aparat 1.3 ale robi super fotki klapka nie odleci jak sie bedzie dbać o telefon. Po prostu super mam go od miesiąca i jest supera jedyną wadą jest to ze ma mały ekran

  • 0

    245. ~fanSE  2009-10-09 14:50:20  host: ics138.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od godziny. Klapkę urwała mi jeszcze sprzedawczyni podczas transakcji :P, ale kupiłem, bo bez klapki też jest fajny :) i chodzi. Czyli reasumując: KLAPKA ODLATUJE, A TELEFON CHODZI!!!!

  • 0

    246. ~aaa  2009-10-10 20:06:31  host: host-89-228-252-169.olsztyn.mm.pl

    do lysol: chyba lepszy SE, pewnie chcesz z tej promocji zetafon, jedyny plus samsunga to większa karta pamięci w zestawie. SE jest spoko nie wiem po co wszyscy tak narzekają, trzeba o telefon dbać:]

  • 0

    247. ~aaa  2009-10-10 21:24:29  host: host-89-228-252-169.olsztyn.mm.pl

    do lysol: chyba lepszy SE, pewnie chcesz z tej promocji zetafon, jedyny plus samsunga to większa karta pamięci w zestawie. SE jest spoko nie wiem po co wszyscy tak narzekają, trzeba o telefon dbać:]

  • 0

    248. ~lordzik94  2009-10-11 11:14:36  host: gnr194.internetdsl.tpnet.pl

    oplaca sie kupowac ten telefon??

  • 0

    249. ~Psych0  2009-10-12 21:17:08  host: cnm219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HAHA A ja za jedynie 1zł botki i odrazu w serwisie karte 2 gb mi daja :P

  • 0

    250. ~Orfeusz  2009-10-14 16:41:07  host: 77-253-70-153.adsl.inetia.pl

    fajne dzisiaj kupiłem za 1 zł :)

  • 0

    251. ~mam 3 lataka  2009-10-19 19:14:57  host: 62.152.140.58.dsl.dynamic.eranet.pl

    Mam 2 pytanie i odpowiedzcie proszę 1 Czy ta klapka trzyma gdy telefon raczej nie spada czy sama odlatuje.. 2 Jak jest z tą kamerą bo ktoś napisał że w salonie da się ją odblokować powiedzcie pls..

  • 0

    252. ~dajana912  2009-10-19 19:33:13  host: adht152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten fon od początku stycznia i klapka mi się świetnie trzyma mimo iż od początku mam taki niezdrowy nawyk bawienia się nią. Jedyną wadą w tym telefoniku jest to że nie ma funkcji nagrywania filmików a szkoda. Polecam fon dla nieco mniej wymagających.

  • 0

    253. ~Kiepskiu  2009-10-24 11:40:38  host: public57989.xdsl.centertel.pl

    Super telefonik mam go od czerwca i jestem zadowolony tylko kamerka do serwisu trzeba iść.Ale jak tak cienki i mały telefonik dużo potrafi a klapka nie odleci chyba że ktoś go włącza rzutemu o ściane :D

  • 0

    254. ~  2009-10-24 16:46:51  host: abhd49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to złom.miałem taki i mi się psuł.kupiłem sobie nokie n73 i to jest dopiero telefon.gra o wiele lepiej i ma lepszy aparat

  • 0

    255. ~Pietruszka  2009-10-29 22:19:14  host: public11200.cdma.centertel.pl

    Poprostu zobacz w ustawieniach na pewno tam jest ja tego telefonu nie mam ale moja siostra ma i dzisiaj go odebraliśmy ja z tatą w orange

  • 0

    256. ~  2009-10-29 22:23:31  host: public11200.cdma.centertel.pl

    Nie wiem czy nbędzie telefon działał jeśli odpadnie klapka ale morze wysiadać wyświetlacz.Ja nie mam tego telefonu ale moja siostra ma i jest zachwycona że tata jej kupił i się zgodzil.

  • 0

    257. ~  2009-10-29 22:27:46  host: public11200.cdma.centertel.pl

    Morzna zablokować klawiaturę.Tam u góry przed ekranikiem jest taki kluczyk narysoswany a pod spodem jest taki jak byś przesuwała.Nie mam tego telefonu ale widzialam u mojej siostry bo ona go ma.

  • 0

    258. ~258  2009-10-30 14:21:39  host: 89.72.138.184

    a odblokowac kamere mozna w komisie

  • 0

    259. ~  2009-10-30 21:15:45  host: evdo-78-30-72-219.subscribers.sferia.net

    można pisze się przez 'ż'

  • 0

    260. ~olita  2009-11-02 13:51:48  host: acsh57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie czy dostanę jeszcze ten telefon w zetafonie? w sklepie internetowym go nie ma, za to pojawiają się na necie reklamy, że ten fon jest za złotówkę w zetafonie. Komu wierzyć?

  • 0

    261. ~klugerekxd  2009-11-04 20:10:40  host: 188.33.235.44

    mialem ten telefonik i jest zajebisty ale po miesiacu mi go zajebali

  • 0

    262. ~cyt.Doz  2009-11-05 18:11:43  host: grafi.ae.krakow.pl

    "Ten Sony-Ericsson W350i to istny syf!! Nie wytrzymał nawet 3 miesięcy, co chwila się zawieszał, restartował i znów to samo w kółko aż do wyjęcia baterii. Nie odtwarzał wideo MP4 ani muzyki WMA, a pasek z napisem "Sony Ericsson" obok słuchawki to naklejka która bez przerwy sie odkleja. Bardzo delikatny, od razu widać nawet drobne porysowanie, widać mnóstwo braków i niedoróbek w sofcie. Ja na dodatek miałem wadliwy model, który miał odwrócone kanały lewyprawy na słuchawkach (każdych). Strasznie zamulał, mimo że miałem kartę 1GB. Podczas surfowania w internecie po 2 minutach użytkowania obudowa niedaleko karty sim PARZYŁA. Kupno tego badziewia SE to jest wyrzucanie pieniędzy w błoto!!!"

  • 0

    263. ~kukis56  2009-11-05 20:51:57  host: 87-205-129-107.adsl.inetia.pl

    Z początku na zdjęciach telefon wyglądał ciekawie,ale po paru minutach od kupienia zaczął mnie denerwowac,po pierwsze jak na WALKMAN to ma bardzo słaby głosnik i strasznie nieczysty dzwięk,po drugie ma bardzo nie wygodne klawisze,bardzo łatwo mogą sie odlepić!!Po trzecie przy zapełnionej karcie pamięci(u mnie 512mb)się scina.Po czwarte ma bardzo niewygodne przyciski sterowania głosem,u góry żeby przesuną blokade klawiatury trzeba mieć dłuższe paznokcie,a jka sie ma te paznokcie to sie je można połamać!!telefon jest bardzo delikatny,nie czuć go w rękach.Nie polecam tego telefonu,radze kupić k550 lub 530i

  • 0

    264. ~Maniek  2009-11-07 14:17:20  host: abwi180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon już długooooooooooooo :P i działa bez zarzutu. minusem jest brak kamery, photoshopa i słaba jakość robienia zdjęć. a tak ogólnie to fonik zajebioza! idealny jak dla mnie :P klapka trzyma bez zarzutu :P! super :D

  • 0

    265. ~Blondi  2009-11-08 13:34:10  host: idc159.idc.net.pl

    do k : ja radziłabym Ci kupić tego sony ericssona bo jest bardziej wytrzymały. Ja miałam samsunga spadł mi na ziemię i koniec. samsungi są lipne ...

  • 0

    266. ~Kasieńka  2009-11-09 12:38:24  host: 77-254-206-18.adsl.inetia.pl

    Telefonik mam od roku..w sam raz dla kobiety, bateria trzyma mi okolo 4 dni przy sluchaniu muzykiokolo 4 godz dziennie i graniu w gry. Nie ma mu nic do zarzucenia, karta pamieci w komplecie nie potrzeba wiekszej bo i tak ma duzo tej pamieci. jedyna wada jest ze czasem sie zaiwesza np przy duzej ilosci smsaow, kiedy sie je przeglada. klapka z bloakada swietny pomysl idealny jako tel i jako mp3 jako aparat tez jest niezly. zdjecia mimo malej rozdzielczosci super. Naprawde serdecznie polecam. kilka razy upadl a mimo o obudowa bez zadnych skaz wogole sie nie rysuje. tel nosze poprostu w kieszeni bez zadnych oslon i wyswietlacz nie ma nawet jednej ryski. naprawde telefonik godny zainteresowania:) polecam.

  • 0

    267. ~Mia  2009-11-09 17:02:12  host: cotel.pl

    Mam telefon juz 2 lata. Klapka działa bez zarzutów, muzyka hula bardzo głosno na basach albo mega basach szczegółnie w słuchawkach kanałowych. Nawet gdy odpadnie klapka moze działać. Bateria przy słuchaniu muzyki non stop trzyma 3-4 dni. POLECAM !!

  • 0

    268. ~ewqa23  2009-11-10 19:05:22  host: bin63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, czy da się jakoś wyłączyć walkman? tzn czy po zamknięciu klapki może być widoczny wygaszacz a nie walkman???

  • 0

    269. ~  2009-11-13 21:50:50  host: 188.33.238.123

    super fon mam od miesiąca bateria mi trzyma 5 dni przy słuchaniu muzyki

  • 0

    270. ~lady15  2009-11-15 13:02:16  host: 77-255-17-18.adsl.inetia.pl

    20.12 jade go kupić troszkę się obawiam tych uwag z małym wyświetlaczem, denna kamerką i krótko trzymającą baterią a i z ta klapką to też prawda ... Proszę o odp. Zdesperowana

  • 0

    271. ~anka  2009-11-19 16:31:57  host: host-89-167-71-241.nplay.net.pl

    hej można coś zrobić, żeby po zamknięciu klapki nie wyświetlało się mp3 tylko np godzina? szukałam w ustawieniach, ale nie mogłam nic znaleźć... do tego mam ang menu... proszę o pomoc!

  • 0

    272. ~iwa  2009-11-26 18:18:57  host: chello089077133044.chello.pl

    Katastrofa:(Najgorszy z telefonów jaki kiedykolwiek miałam!Klapka w ciągu 5 miesięcy połamała się już 2razy,dwa razy popsuł się środkowy klawisz,a ostatnio siadło całe opragramowanie:(:(:(

  • 0

    273. ~lol  2009-11-29 19:39:51  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    ja go mam pol roku nic nie roywalilo sie i jest git majoney

  • 0

    274. ~flips  2009-11-30 09:40:01  host: ip-85-219-230-26.ibd.gtsenergis.pl

    mi klapka tez padła;/

  • 0

    275. ~śliwka  2009-12-01 19:26:57  host: afaf13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po pewnym czasie jak juz zamkniesz klapke to ci sie pokaze godzina. a co do telefonu to jest do dupy ; / po tygodniu mi sie zaczal wylaczac i zawieszac. klapka na szczescie mis ie nie doerwala, ale jak go oddalam na gwarancji to powiedzieli zebym wymienila baterie. po wymienieniu bateri nadal jest to samo a facet w serwisie powiedzial ze nie jest do konca pewny czy to bateria. ogolnie telefony bardzo ladny wizualnie, ale niestety kiepski oprogramowaniem i zawartoscia.

  • 0

    276. ~Pan X  2009-12-03 19:29:00  host: adfz152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon jakies 5 miesiecy , magnesod klapki mi odpadl i cala klapke "zparalizowalo" i mi te przyciski nie dzialaja ale wytrzymuje , mam 2gb sonego , podczas wlaczania troche z karta pamieci mi sie tnie ale potem dziala bardzo szybka , a propo tych wibracji NIE DA SIE WYLACZYC nie wiem co one wam przeszkadzaja -.-

  • 0

    277. ~~frazu2357  2009-12-03 19:29:18  host: public138.xdsl.centertel.pl

    co wy pieprzycie że można kamerke odblokować w komisie jak nie można takie kity to se wpuszczajcie jakimś frajerą

  • 0

    278. ~Robert  2009-12-11 11:40:42  host: 227.ludowa.netcominternet.pl

    mam ten telefon od ponad 2 miesiecy, wczesniej mialem k800i, jedyna znaczaca roznica to aparat który jest o wiele słabszy w telefonie w 350i, poza tym telefon działa szybko, jest bardzo cienki i polecam go wszystkim którzy szukają telefonu o miłym wyglądzie za rozsądną cenę, pozdrawiam

  • 0

    279. ~sebik  2009-12-16 10:23:57  host: abie117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam problemy z radiem. Jak podłącze zestaw słuchawkowy, a następnie radio to nawet jak jest głośność na maxa radio cicho gra - też to macie? z góry dzięki za odp.

  • 0

    280. ~Aqq  2009-12-22 20:40:33  host: apn-77-112-12-142.dynamic.gprs.plus.pl

    dokładnie, te radyjko cicho gra..

  • 0

    281. ~karolinka  2009-12-25 12:25:58  host: 87-205-186-73.adsl.inetia.pl

    ten telefon jest naprawde super mi klapka nie odpadla, jezeli wam tak to napewno za mocno otwieracie. ten telefon jest bardziej dla delikatnych dziewczyn

  • 0

    282. ~Paula :D  2009-12-30 17:31:37  host: fcv91.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 3 dni, i nie mam mu nic do zarzucenia. Głośno odtwarza Muzykę,ma dość dużą pojemność. Jedyną wadą jest to ze nie ma funkcji Kamery . Aparat 1.3 ale robi świetnie zdj. Moim zdaniem telefon jest świetny działa szybko jest bardzo cienki i ładny w wyglądzie. I można go kupić za małe pieniądze. Owszem klapka jest bardzo cienka , ale jeśli będzie się uważać i szanować fona to długo wytrzyma ;D. Telefon świetny Polecam . ;)

  • 0

    283. ~patrycja.  2009-12-30 17:55:56  host: cad78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon od 6 miesiecy. Ogólnie jestem zadowolona.Bardzo estetycznie wygada. Kilka razy mi upadł i ni mu nie jest. ;)Zdjecia moze faktycznie nie sa najlepszej jaksci, ale ludzie jak sie interesujecie fotografia, to sobie kupcie, aparat, ale to tak btw. ;))Jedyny mankament to ta klapka! Kilka dni temu ułamała mi się przy tym zawiasie. Teoretycznie wszysko działa bez niej, ale nie umiem zablokować telefonu. Wiecie może czy wgl się da??? bardzo prosze o odpowiedz, bo nie wiem, czy warto kupwac nowa klapke.. pozdrawiam, a telefon, naprawde polecam, ale raczej dla dziewczyn. ^^

  • 0

    284. ~Anetka  2010-01-02 13:47:44  host: 70-196-54-80.promax-ck.pl

    niektórzy uważają że sony ericsson w350 jest beznadziejny to nieprawda !!! Jest bardzo fajny , tylko co do nagrywania filmów (trzeba iść do salonu żeby go uaktywnić tą opcje). Po przeczytaniu niektórych postów stwierdzam,że niektórzy ludzie są beznadziejni, piszą że "klapka się połamała" , gdyby nie rzucali go o ziemię i uważali na telefon na pewno klapka byłaby w dobrym stanie . moim zdaniem telefon jest świetny !! polecam go !!

  • 0

    285. ~;)  2010-01-06 15:36:26  host: nat17-or.czarnet.pl

    tez mam ten telefon (bedzie z rok) i jak narazie nie narzekam.. co do klapki (to mnie ciekawiło najbardziej) idzie jak wygiac do tyłu a jak odleci idzie naprawic tylko nie mozecie zgubic magnesika (jest taki mały)

  • 0

    286. ~Bloo  2010-01-06 19:27:08  host: 91.209.116.35

    Wypraszam sobie delikatne dziewczyny... Ja mam telefon służy mi b dobrze i klapka mi nie odpada a nie powiem żebym mocno ją szanował. Jedyny problem to brak kamery i gniazdo słuchawkowe/danych do którego tzreba mocno się starać aby działało...

  • 0

    287. ~:)  2010-01-18 13:16:29  host: s94.ipt.com.pl

    CO WY ROBICIE Z TYM FONEM ZE WAM KLAPKA ODPADA? HAHA OGOLNIE TELEFON CZESTO SIE WIESZA JAK WIEKSZOSC se NIESTETY

  • 0

    288. ~dajana912  2010-01-20 12:16:58  host: aebi207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W sumie z tą klapką to jest zależne jak kto trafił no i od tego jak się go używa, ja mam ten fonik już ponad rok i klapka jest na swoim miejscu. Poza tym nigdy mi się nie zaciął... W sumie wszystko jest OK.. no może poza brakiem kamery bo foty robi całkiem, całkiem jak na 1,3 Mpix.

  • 0

    289. ~  2010-02-08 19:58:05  host: 217.98.19.2.meganet.net.pl

    Żona ma niecały rok. Odpada tylna klapka od baterii bo wyłamał się jeden z zaczepów przy domykaniu. Odpadła klapka osłaniająca klawiaturę. Odłamał się zawias. Telefon wylądował też w serwisie ze względu na niedziałający slot pamięci. Ten telefon to porażka. Wcześniej miała W300 i bez problemu służy już czwarty (?) rok, tym razem córce. Według mnie tandetny. Do tanich prepaidów dla dzieciaków z podstawówki (komunia) i gimnazjalistów. Miałem już niejeden telefon ale takiego tandetnego jeszcze nie.

  • 0

    290. ~Oko  2010-02-25 22:09:39  host: public44950.xdsl.centertel.pl

    Mentalność dzisiejszych ludzi : "lool" "telefon nie służy do dzwonienia tylko do tego żeby miał masę innych ciekawych pierdół i najlepiej żeby umiał wszystko i był najlepszy". A żeby wam ładowarki powysiadały i żebyście zasięgu nie mieli, dopiero wtedy "może" byście się za coś normalnego wzięli psełdo - krytycy. lol 10x

  • 0

    291. ~rysiek0  2010-02-27 23:59:12  host: dyi245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a może ktoś najpierw poużywa telefonu zanim się wypowie? mam go od września i się sprawuje bardzo dobrze. nie łapie żadnych tak zwanych zawiasów, głośno gra... a klapka? jest *** oczywiście guziki na klapce dziłają po zamknięciu. czysta i pomysłowa imitacja. wiec kur.wa odpie.rdolić się od mojego telefonu ! :)

  • 0

    292. ~Lisek  2010-03-09 15:27:41  host: serwer68.roni.com.pl

    Ludzie! mam telefon 2 miechy klapka sie trzyma! Nie słuchajcie tych ludzi co mowią że klapke zaparaliżowało. Jak wypadnie wam magnesik to możecie jakos wyciąć swój i gitara. Zrobił tak moj kumpel. I najważniejsze klapa i przyciski na niej nie są podłączone kablem, tylko kiedy dusisz na przycisk na klapce to przycisk pod klapką się wdusza. włączcie sobie odtarzacz nie przez zamknięcie klapki i klikajcie 4,6 to zmienia piosenki a 5 zatrzymuje i odpala. wiec bez magnezu jak przez klawiaturke wejdziecie na odtwarzacz to możecie nią przełączać. Mam czarno fioletowy i wygląda supcio. muzyka gra bardzo głośno. Jest super i jak nie bedziecie bawic się tą klapką jak moj kumpel co ją bierze z koniec i macha talefonem jak huśwawką. jego klapka potrafi wygiąć się w drugą stronę tak 300stopni więc nie dziwie sie, że za jakiś czas mu odpadnie. Telefon super jak za 250 zł nówka na allegro lata.

  • 0

    294. ~  2010-03-23 12:42:16  host: aeaq223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LIpny pfonn!!!!!!!

  • 0

    295. ~Bulin1994  2010-03-25 17:52:51  host: edq94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam fona pół roku i klapka jest . Nie wiem co u was . Jedynym problemem jest brak kamery , ale można ponoć uruchomić w serwisie . Denerwuje także to , że jak zrzuca się filmik w 3GP to nie da się przewijać .

  • 0

    296. ~gosc  2010-03-26 10:21:36  host: bgh94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 6 miesięcy nie mam z nim żadnych problemów

  • 0

    297. ~marcin  2010-04-02 14:02:52  host: host-89-229-155-140.plock.mm.pl

    jak dodać muzyke na ten telefon przez kabel usb

  • 0

    298. ~diablos  2010-04-06 09:53:44  host: 095160216245.bialapodlaska.vectranet.pl

    ten telefon to jeden wielki szmelc

  • 0

    299. ~xD  2010-04-09 17:47:25  host: afap117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Marudzicie, telefon jest bardzo dobry, oryginalny ;D mam go od roku i nie narzekam ! ;d

  • 0

    300. ~jula1  2010-04-09 19:34:23  host: static-78-8-31-208.ssp.dialog.net.pl

    nie polecam tego modelu

  • 0

    301. ~nieznana  2010-04-11 11:26:33  host: affl198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest super, pełni funkcję i odtwarzacza mp3 i zwykłego koma. Sądzę że jest to bardziejh kobiecy telefon, ponieważ ma delikatne klawisze i malutkie&cieniutkie boczne przyciski. Obudowa jest wykonana z bardzo dobrego plastiku (boki i dół są lekko tak jakby gumowane) dzięki czemu jest odporniejsza na zadrapania. Da się ją zniszczyć poprzez zdrapywanie . Aktualnie mam fona już ponad rok i dopiero niedawno klapka mi się urwała bo zaczęłam ją otwierać i zaqmykać na hama, ściągać i nakładać zapominając o tym jaki to delikatny telefon. Zbieram się też na kupienie nowej obudowy bo klapki już nie mam to zaczęłam zdrapywać obudowę z nudów xD ale to nie dlatego, muszę kupić, ponieważ przy klapce która osłania baterię zaczęły urywać się ząbki - ta delikatność wkurza, jeśli jest się cholerykiem ;) vAktualnie urwałam wszystkie ząbki i wybieram się do miasta kupić obudowę w kolorze biało-czarnym ;) w skali 1 do 10 otrzymuje 9 punktów :)

  • 0

    302. ~tomeks1144  2010-04-11 18:08:31  host: gpk195.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i to jeden z lepszych telefonów jest wygodny a klapka służy do przełanczania utworów ten telefon jest spoko

  • 0

    303. ~agnieszka  2010-04-25 21:18:45  host: bya78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefon, ale niestety po niecałym rocznym użytkowaniu przy zawiasie pękła klapka i odpada

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet