Sony-Ericsson W302 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W302 Opinie o Sony-Ericsson W302

Sony-Ericsson W302

w sumie: 60
  • 0

    1. ~Dalessi  2008-07-23 20:52:26  host: eem24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ehh, skąd ja to znam, 256 tyś kolorów. Telefonik pewnie fajny, no ale bez przesady, ten SE przegina, cały czas wstawia matryce 256k kolorów, no błagam, to jest przesada

  • 0

    2. ~hwoarang  2008-07-23 22:07:00  host: acw97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    też sprowadziłem takiego z angli i powiem że całkiem odmieniony sony ericsson niby wersja valkman ale telefon jest cieńki w muzyce cicho gra ale zato to bardziej multimedialny telefonuk jednym słowem wygląd piękny inne niż wszystkie se pozdro

  • 0

    3.  2008-07-24 18:42:24

    Jedno kopyto

  • 0

    4. ~  2008-07-29 22:22:59  host: 178-mo5-1.acn.waw.pl

    Dalessi, przestaniesz wreszcie skamleć na 256k na wyświetlaczu? Poza tym co Ci dają 16mln poza baterią trzymającą góra 2 dni?

  • 0

    5.  2008-08-08 20:52:10

    wyglada jak kopia w810i i nic wiecej

  • -1

    6. ~znawca  2008-08-16 17:06:15  host: abeq2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dopuki soniaki nie będą miały symbiana s60 a nie będą miały bo tylko nokie i samsungi je mają to nigdy nie kupie SE

  • 0

    7. ~Ewka  2008-08-22 17:49:36  host: aaqf210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajebisty tel. Na rynek wchodzi pod koniec tego roku. :P

  • 0

    8. ~Hulio  2008-08-26 23:19:52  host: 078088043100.lub.vectranet.pl

    Znawca błeheheh, fajny telefon i tyle

  • 0

    9. ~kamilex91  2008-09-16 17:21:59  host: ip-77-223-230-156.atol.com.pl

    kiedy bedzie dostepny w sprzedazy i w jakiej cenie???

  • 0

    10. ~parafcom  2008-10-19 21:57:35  host: 87-205-44-179.adsl.inetia.pl

    Nokie mają 16 mln kolorów ale to zmniejsza tylko wytrzymałość baterii a i tak gołym okiem człowiek nie zauważy czy fonik ma 16 mln czy tylko 256 tys. kolorów a przynajmniej bateria dłużej trzyma

  • 0

    11. ~Wojtu  2008-10-30 12:42:07  host: gdx66.internetdsl.tpnet.pl

    dalessi wez idz sie zabij ok? co za noob z ciebie nie moge normalnie znawca sie znalazl!

  • 0

    12. ~111  2008-11-02 12:15:38  host: ip-77-223-230-210.atol.com.pl

    ma ktos tego fona?jak tak to jaki jest?

  • 0

    13. ~Qba  2008-11-10 22:14:48  host: admw225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @~znawca hehe, a nie słyszałeś może o seri G?? bo np. g900 posiada symbiana i nie on jeden z SE. a co do telefonów z symbianem wg. mnie działają okropnie, wiem jak działa e50-żenada, telefon biznesowy, najwięcej czasu traci sie na uruchomienie menu.....hahaha. SE rządzi!!

  • 0

    14. ~Damian  2008-11-12 16:14:21  host: s186pc186.mmj.pl

    Powiem ci fonik fajny ale cicho gra muza to 1 feler tego telefonu

  • 0

    15.  2008-11-12 18:49:51

    ktoś wie kiedy ten telefon pojawi się u operatorów? jak narazie to zapowiada sie hit bo w sklepach jest tańszy od k530i... jak tak będzie na allegro to mozemy spodziewac się ceny około 270 zł...

  • 0

    16. ~grabash  2008-11-17 21:07:03  host: gl116-26.master.pl

    Telefon idealny jeżeli ktoś nie potrzebuje (tak jak ja) bajerów. Dzwoni, robi foto, świetnie wygląda i jest idealny stosunek ceny do jakości. Ten Eryk jest moim kolejnym po k510i i naprawdę POLECAM.

  • 0

    17. ~grzesiek  2008-12-04 19:47:15  host: dnv237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ile trzyma bateria? fajny telefon za niska cene

  • 0

    18. ~rafik  2008-12-05 22:30:09  host: 77-254-225-98.adsl.inetia.pl

    właśnie go kupiłem za 380 zł - full wypas dla mnie. Dzwoni, gra i bucy :)

  • 0

    19. ~justyna  2008-12-07 19:02:34  host: eaz146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ma auto falsh w aparacie?

  • 0

    20. ~pieteres  2008-12-08 20:57:47  host: adpl114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam nokie 6120 i mam 16 mln kolorów.bateria mi dlugo trzyma bo okolo tygodnia.chciałebym se kupic sony ericssona bo w noki dali takie oprogramowanie ze wszystko jest wszedzie

  • 0

    21. ~  2008-12-27 22:14:01  host: host892520054.3s.pl

    176x220, 256k kolorów, brak Wifi, aparat 2mpix... boże, kiedy SE zacznie coś robić z telefonami :/

  • 0

    22. ~  2008-12-27 22:17:44  host: host892520054.3s.pl

    heh... Qba a widziałeś kiedyś w akcji N82, że mówisz, że Symbian wolno pracuje!? pieteres - kwestia przyzwyczajenia do menu Nokii

  • 0

    23. ~nastus  2008-12-30 20:39:07  host: dpc60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem przed zakupem telefonu Sony Ericsson W302i. Jak myślicie opłaca się kupować taki model telefonu??

  • 0

    24. ~boy120  2009-01-03 19:41:09  host: 078088229246.klc.vectranet.pl

    do 20: grunt czlowieku to obsluga telefonu na Symbianie :D

  • 0

    25. ~jacek  2009-01-04 21:03:47  host: 94.254.190.34

    telefon ciekawy tylko jak w sms-ach włączysz obsługę znaków narodowych(ę,ą,ł) zmniejsza wielkość smsa do 70znaków.

  • 0

    26. ~kolorowa  2009-01-22 16:29:44  host: public35544.xdsl.centertel.pl

    Fajny fonik. Kupiłam go w Polsce. Rzadki fonik,bo nawet nie można go skonfigurować. Jest ok.

  • 0

    27. ~Informatyk  2009-02-10 17:28:28  host: eaw57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @25: A w którym telefonie tak nie masz? Zawsze tak jest, bo smsy ze znakami narodowymi, ze względu na dodatkowe kodowanie mogą być krótsze, więc analogicznie używanie ich jest droższe. Tak jest w całej polsce, niezależnie od marki i modelu telefonu. Tylko niektóre telefony o tym nie informują, bądź automatycznie przy wysyłaniu usuwają polskie znaki (ą - a itp.) Ale to wychodzi na to samo, co wyłączenie polskich znaków. Pozdrawiam

  • 0

    28. ~parater  2009-02-24 09:33:13  host: 82-43-64-158.cable.ubr05.croy.blueyonder.co.uk

    ale po co symbian i 16 mln kolorow? jak ktos lubi takie bajery to bierze nokie n95 albo cos takiego..mam ten telefon od miesiaca i uwaam ze jest super i bardzo przyjemny

  • 0

    29. ~  2009-02-28 13:05:40  host: clc207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO - 13, qba - Znawca ma racje... Ten symbian w SE to UIQ a nie s60, któego SE nawet już nie wspiera. S60 mają tylko nokie i samsungi.. Mówisz że wolno chodzi symbian? LOL... widac że nie widziałeś najnowszych modeli z symbianem, które chodzą tak jak bez niego... Wracaj do swojej 7650 DZIECIAKU!!!

  • 0

    30. ~Natalcia!  2009-03-21 11:47:08  host: 80.50.55.114

    Moim zdaniem, telefon jest super! Polecam. Kolory ma świetne nie przesadzajcie po co pisać o tych milionach? Ludzie to jest walkman telefon MUZYCZNY! A nie fotograficzny żeby miał 16mln. Mam go od grudnia i uważam że jest świetny. Muzyczka trochę przy cicho ale można przecież zaopatrzyć się w głośniki :P Ładnie wygląda ma dużo ciekawych funkcji. Jeśli ktoś chciałby się jeszcze czegoś dowiedzieć niech pisze na gg: 13113575. Nie podam co prawda danych firmowych tego fona ale opinia użytkownika chyba tez się liczy?

  • 0

    31. ~23  2009-04-16 16:18:41  host: cpc5-papw1-0-0-cust620.cmbg.cable.ntl.com

    Moim zdaniem telefon jest bardzo fajny dla fanów muzyki. Fakt, nieco cicho gra, za to w słuchawkach gra bardzo czysto i głośno. Jak ktoś chce telefon z super aparatem to niech się zaopatrzy w Samsunga Soul albo w inne bajeranckie telefony. Za niedługo to wszystkie modele, które 3 miesiące temu były wspaniałe, staną się słabe, niewarte uwagi, o wiele tańsze, bo na rynek wchodzą coraz to nowe 'cuda techniki'. Moim zdaniem telefon bardzo fajny, ma wszystko czego człowiek potrzebuje.

  • 0

    32. ~spor o 256 a 16  2009-04-25 21:48:30  host: crowley-nat.greenlan.pl

    Dla tych co twierdza ze nie widac roznicy miedzy 256 tys klo a 16 mln kol otoz jest jedna roznica SZYBKOSC ROZLADOWANIA BATERII :D

  • 0

    33. ~  2009-05-27 23:46:45  host: 86-45-190-117-dynamic.b-ras3.chf.cork.eircom.net

    NIE MOGĘUSTAWIĆ RAPORTU W WIADOMOSCIACH NIBY BLACHOSTAK NO ALE NIE MOGE NIE MA TEKIEJ OPCJI

  • 0

    34. ~  2009-06-02 15:50:08  host: 80.238.64.20.ip.airbites.pl

    A jak skonfigurować do niego WAP i mmsy bo ze stronki ericsona nie działa,ze stronki orange nic

  • 0

    35. ~  2009-06-24 22:57:46  host: aenk170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Help dlaczego sms są takie krótkie? Jak to zmienić na stałe nie zmniejszając rozmiaru przy każdym wysłaniu?

  • 0

    36. ~wombat  2009-06-25 13:50:15  host: fai18.internetdsl.tpnet.pl

    do 34: No wlasnie jak skonfigurowac WAP i MMS, kupilem ten tel synkowi za dobre oceny na koniec roku, ale nie moge skonfigurowac WAP i MMS :( :(, moze ktos cos podpowiedziec. Szkoda aby moj synek nie mogl wysylac MMSow i zagladac na WAP, telefonik jest super!

  • 0

    37. ~Luka  2009-07-09 15:21:46  host: aabf95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy tylko idioci tu piszą że SE są kiepskimi telefonami, a Nokia to cudo techniki...musiałbym tutaj dużo napisać żeby wypowiedzieć się o tej kiepskiej Finlandzkiej firmie...Symbian niewiem po co w tych telefonach, muzyczne telefony beznadziejne, plastik beznadziejny...i tak bez końca...

  • 0

    38. ~luczko  2009-07-19 20:56:48  host: group-1-165.static.maxnet.net.pl

    byłem przez łądnych parę lat "fanem" SE. Ostatnio jednak trochę się zawodzę na tych telefonach. Ostatnio czytałem art., że SE ma poważne tarapaty finansowe i bardzo krucho przędzie, mam nadzieję, że dzięki temu może wezmą się w garść i wypuszczą na rynek coś konkretnego i bardzo solidnego. Jeśli chodzi o multimedialne sprawy to SE był i jest wciąż bardzo dobry. Dla porównania Nokia to super słuchawa do dzwonienia i tyle. Pozdrawiam

  • 0

    39. ~  2009-07-25 15:07:00  host: acih230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no ładny nawet ale mnie przypomina s302

  • 0

    40. ~DODO  2009-08-03 05:03:31  host: bus178.internetdsl.tpnet.pl

    NA stronie producenta 300 godzin czuwanie a nie 200. KTOŚ PORÓWNYWAŁ DO W890I ??

  • 0

    41. ~E  2009-09-11 22:51:42  host: 77-254-140-42.adsl.inetia.pl

    Sony Ericsson W302 jak na model muzyczny ma dość cichy głośnik z anemicznym dźwiękiem i słyszanym nieraz irytującym metalicznym pogłosem. Telefonu ma słabe oprogramowanie, brak możliwości wgrywania nowych motywów (dostępne tylko 4), wiadomości zapisuje w pamięci telefonu nie na karcie, przez co zmniejsza się wielkość pamięci wewnętrznej. Przy karcie 2 GB zapełnionej w ponad 60% ten SE często "muli", a nawet się zawiesza. Model W302 ma również marną rozdzielczość 176x220, zoom w aparacie jest tylko w trybie VGA, odczuwalny jest też brak lampy błyskowej oraz autofocus-a. Denerwujące w W302 jest także to, że często podczas rozmowy osoba po drugiej stronie słyszy pogłos (echo). Poza tym kiepsko działa w tym telefonie bluetooth.

  • 0

    42. ~Użytkownik  2009-09-16 15:30:21  host: 80.51.33.206

    ja zdążę wymęczyć baterię w 2 dni xD Kupiłam go w Radomiu mam już go miesiąc i jest zajebisty głośno gra SUpEr poprostu

  • 0

    43. ~ziom  2009-10-01 18:24:05  host: wolaz-nat.intertele.pl

    a obsługuje on gg?

  • 0

    44. ~pyrek39  2009-10-03 20:54:25  host: ip-88-220-86-50.isp.tvkg.net

    Ostatnio sie go pozbyłem ... poprostu masakra po 3 miesiacach psuło sie wszystko co mozliwe odradzam kupna .

  • 0

    45. ~W-B-Z  2009-11-05 18:32:05  host: grafi.ae.krakow.pl

    Model W302 jest niewyobrażalnie powolny - procesor nie wyrabia. Podczas "podróżowania" po menu animacje nie są płynnie wyświetlane - przycinają się. Animowane tapety potrafią się same przycinać nawet podczas spoczynku telefonu. Efekt jest jeszcze bardziej wyraźny gdy włączymy odtwarzacz mp3. Przeszkadzało mi to na tyle że postanowiłem sprzedać telefon. Ponadto ograniczono w tym modelu instalowanie motywów. Walkman gra średnio wyraźnie, ale wystarczająco głośno. Jednakże obudowa trochę rezonuje przy większym natężeniu dźwięku. Kolejnym minusem są strasznie niewygodne słuchawki.

  • 0

    46. ~mariuszmaxkolonko  2009-11-12 14:43:41  host: caz38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za 300 dostaniesz nietuzinkowy telefon, do tego 50 na kartę 4 gb i zajebisty nowiutki komplecik. Tylko konieczcie kupcie z gwarancją procudenta!

  • 0

    47. ~papryka  2009-11-25 21:30:14  host: 093105093125.legnica.vectranet.pl

    ty mister pseudo znawca jest satio jedyny telefon co ma symbiana i nie muli to jest telefon a nie to co te twoje nokie a o samsungach sie niewypowiem bo bym musiał uzyc łaciny aby dokładnie podkresleic co ten telefon jest wart

  • 0

    48. ~tysiaQ  2009-12-27 13:14:17  host: public25033.cdma.centertel.pl

    mam pytanie jak na tym tel wstawiać nowe motywy bo na nim są tylko 3 a chce mieć nowe i niemogę ich włożyć nie wiem o co w tym tel chodzi może ktoś mi pomoże?

  • 0

    49. ~grzes23  2009-12-31 14:52:12  host: bhb102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nawet fajny ale cienki ma głośnik

  • 0

    50. ~w890  2010-01-07 13:50:29  host: host-n2-76-125.telpol.net.pl

    Nie wiem jak dla was ale dla mnie to wypisz wymaluj W890. Myślę że może odziedziczyć wady modelu - jeśli zamontowano w nim ten sam głośnik to będzie on awaryjny, a rozmowa w głośnym otoczeniu prawie niemożliwa. Z racji cienkości wibracja niewyczuwalna, i aparat który jest tylko dla statystyk. Wybór jest prosty - albo design albo funkcjonalność. Ja postawiłem na design i zaczynam żałować.

  • 0

    51. ~NiuNia  2010-01-10 19:47:56  host: bbe2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ŚIETNY! Telefon jest naprawdę zajebiaszczy. Po 1 miesiącu użytkowania (mam go od maja 2009 )spadł mi na beton, ale od tamtej pory nic mu się nie dzieje. Jest elegancki i naprawdę psoty w obsłudze ;). Gorąco polecam. Tym razem SE naprawdę się postarał.

  • 0

    52. ~Frk  2010-02-11 21:04:35  host: 87.116.202.38.kutno202.tnp.pl

    Jak dla mnie to jest.... gdy po przeslaniu piosenki przez Bluetooth trzeba edytowac plik i tez pisze , ze zawiera niedozwolone znaki ... szajs ...

  • 0

    53. ~saa  2010-03-04 14:54:40  host: zlote-b-sko72196223077.c196.msk.pl

    ej on ma metalowa obudowe z przodu??

  • 0

    54. ~adi  2010-03-06 23:28:00  host: 77-253-253-195.adsl.inetia.pl

    Według mnie telefon na maxa.Mam go rok ,przeleciał cały autobus i nic ,głośny ,i ładny wygląd

  • 0

    55. ~  2010-04-09 20:07:30  host: public80602.xdsl.centertel.pl

    gyt telefonik nie obsługuje niektórych formatów jak zresztom kilka innych modeli z serii wolkman :d ale gyt spadł z 2 piętra na beton i odziwo grał jescze głośniej ( lecz nie radze bo sie menu pieprzy) wolny bo wolny ale do słuchania muzy nawet nawet ..... dość pisania jakie formaty motywuw mozna na neigo zgrać bo do tej pory nic nie obsługuje :P dajcie linki jak można :D

  • 0

    56. ~damian  2010-04-25 11:04:30  host: public69391.xdsl.centertel.pl

    głosno on gra?

  • 0

    57. ~assd  2010-05-11 18:00:35  host: env155.internetdsl.tpnet.pl

    mam to dziadostwo... Znaki polskie przy wysyłaniu sms ów nie funkcjonują. Zamieniają się w kwadraciki, co uniemożliwia ich przeczytanie sms przez drugą osobę. Zawiesza się czasami i czasami zdarza się,że telefon nie odbiera sygnału. Jest tak,że dostaję sms-a ale dopiero po wyjęciu baterii i ponownym jej włożeniu dostaję wiadomość. Głośnik - lipa. Moja siostra ma w305 bodajże i gra 2 x głośniej i wyraźniej. Tutaj dźwięk jest słabej jakości.

  • 0

    58. ~I'm Pro  2010-05-14 14:12:57  host: 83.68.70.231.kutno70.tnp.pl

    Jest on nie pro po wyslaniu przez blutu edytuje nazwe

  • 0

    59. ~pomocy  2010-11-11 10:20:51  host: aalz147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy da sie na niego załozyc kad na sms?

  • 0

    60. ~blub  2012-04-26 15:26:22  host: 178-36-199-178.adsl.inetia.pl

    a gg w orange jest na tym telefonie dostępne .?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet