Sony-Ericsson W300i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W300i Opinie o Sony-Ericsson W300i

Sony-Ericsson W300i

w sumie: 1665
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-02-28 16:55:40

    Fajny;) Ciekawe za ile PLN będze

  • 0

    2.  2006-02-28 17:02:13

    Nom... fajnie:) moze wreszcie bedzie jakis tanszy walkman! Par. tech moze nie powalaja ale jak na srednia klase w sam raz:)

  • 0

    3.  2006-02-28 18:16:37

    No szczególnie wyświetlacz nie powala...
    Coś jak siemens CF62...

  • 0

    4. ~Mono  2006-02-28 19:09:39  host: acsn144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Całkiem niezły - tylko w środku moim zdaniem, klawisze za małe

  • 0

    5. ~nokiomania  2006-02-28 19:13:44  host: sm42.internetdsl.tpnet.pl

    okropny, klawiatura wygląda jak jakies bąbelki :/ bardzo nie ciekawwy wygląd chociaż pochwale za dobre funkcje.

  • 0

    6.  2006-02-28 19:21:35

    Super :)
    Walkaman, klapka mały i co najważniejsze BT i duuuużo pamięci.
    Mam nadzieję, że będzie dość tani ;)

    To moje największe marzenie. ;)

  • 0

    7.  2006-02-28 21:08:37

    fom z tym co mi potrzebne, ale z klapką ;(

  • 0

    8.  2006-02-28 21:34:40

    Nie wiem jak wam ale mi ten telefon nie przypadł szczegolnie do gustu :/

  • 0

    9. ~Dziamber  2006-02-28 22:08:48  host: diy75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik spoko :) Szkoda że z klapką :/ SE powinien zrobić telefon z wyświatlaczem 4tys. kolorów, karta pamięci, bez aparatu, bluetooth, IrDA ale za to tanie...

  • 0

    10.  2006-03-01 06:41:45

    Dlaczego wam się w nim nie podoba to, że to klapka?
    Przecież dzięki temu jest taki piękny.
    A ten pomarańczowy kolor na zewn. wyświetlaczu - bajeczny. ;)

  • 0

    11.  2006-03-01 10:12:11

    jakis taki toporny...24 mm, no grubas jednym slowem:) bardzo fajnie ze wreszcie bedzie tani walkman, od Z520i rozni go wlasciwie tylko mono wyswietlacz zewnetrzny, ale za to dostal karty pamieci..a cena starszego brata to okolo 600-700zl. Mam tylko nadzieje ze sobie za duzo nie dolicza za jeszcze jeden szczegol..logo Walkman:/

  • 0

    12.  2006-03-01 16:44:36

    naraszcie jakis konkretny telefon ze sredniej polki z klapka..

  • 0

    13.  2006-03-01 19:12:38

    MOim zdaniem fonik jest super. No moze moglby byc wyswietlacz z troche wieksza rozdzielczoscia ale i tak jest spoko ;p tylko ciekawe ile bedzie kosztowal

  • 0

    14.  2006-03-01 21:01:22

    A jaką baterię podaje producent. ;)
    Na pewno nie trzyma ponad dziesięciu dni.
    Pewnie w porywach do tygodnia lub mniej. ;)
    Ale telfon zayefajny. :)

  • 0

    15. ~sl4yer  2006-03-02 20:37:56  host: chello087207254103.chello.pl

    na stronie producenta podaja ze wewnetrzny wyswietlacz ma 262 144 kolorów

  • 0

    16.  2006-03-05 15:45:51

    Wizualenie z wierzchu ładny, ale patrząc na niego po otwarciu brzydki jak noc. Funkcje ok, tylko aparat powinien być 1,3 mp.

  • 0

    17.  2006-03-07 09:42:24

    właśnie na to czekałem na walkmana z klapką ! kiedyś będzie mój napewno :D

  • 0

    18.  2006-03-07 15:34:32

    Dokladnie tak, zgadzam sie z sl4yer. Ten telefon posiada w wewnetrzynym wyswietlaczu 262 144 kolorow, wiec jakis gdzies baldek sie wkradl ;|

  • 0

    19.  2006-03-12 19:11:46

    Tak czy tak, Witek na Cebicie i zmienione będzie później :P

  • 0

    20. ~gal anonim  2006-03-13 16:19:01  host: dgo201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzieś czytałem, że będzie kosztował 950zł. jak na taki telefon to cena całkiem całkiem!!!!:):):):):):):):)

  • 0

    21.  2006-03-18 09:17:36

    Gal anonim.
    Miejmy nadzieję że masz rację.
    Bo jak tak to z miejsca go kupuję.
    Nawet jak K750i będzie kosztować mniej. ;)

  • 0

    22.  2006-03-18 18:23:39

    Czy wie ktoś kiedy dokładnie pojawi się w sprzedaży?
    Mnie nie wystarcza odpowiedź, że w drugim kwartale tego roku. ;)

  • 0

    23.  2006-03-19 19:22:38

    gal anonim, w sumie, to jednak duża różnica w porównaniu do Z530i, która nie ma tylko radia i znaczka walkman, a juz w sklepie SE jest podane, że będzie kosztować 649 ;)

  • 0

    24.  2006-03-24 18:30:47

    Witek mógłbyś poprawić tę ilość kolorów?
    Bo już wróciłeś. ;)

  • 0

    25. ~FrAnEk  2006-03-25 20:23:49  host: dek7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niedawno wyliczyłem że będzie kosztował ok. 1350 zł

  • 0

    26. ~  2006-03-31 21:49:00  host: dgp11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem tego fona za 450 euro:):):):):):):):):):):):):):):):)

  • 0

    27.  2006-04-04 19:12:13

    Ad. "~" .
    Gdzie kupiłeś?

    Wątpie żeby to była prawda.

  • 0

    28.  2006-04-24 14:34:58

    "Jak na taki telefon to cena calkiem, całkiem"

    Phi...siemens SX1/CX75, sagem 6-2, nokia n-gage sa kilka razy lepsze... i to za jaką cene...

  • 0

    29.  2006-05-03 22:32:06

    beznadziejne przyciski ma może kupie go od kolegi

  • 0

    30.  2006-05-26 19:21:16

    a moim zdaniem telefon jest cudny. Ten czrny zadziorny klorek w połączniu z tą
    słodką pomarańczą. Ach. Tylko tu jest błąd bo na stronie SE jest podane, że telefon ma 260k a nie 65 tys.

  • 0

    31.  2006-06-16 12:17:14

    ten tel to kompletna klapa 65 tys kolorów?? :( w800i jest znacznie lepszy tym bardziej że w800i można kupić za 900zł a ten na allegro kosztuje 1099zł i za co tu płacić??

  • 0

    32. ~bobo  2006-07-03 11:43:02  host: host-D9ADA5E9.elsat.net.pl

    ja nie rozumiem jednego...
    po co płacić za znaczek "walkman" tyle kasy!? SE Z530i jest taki sam tylko, że bez tego znaczka i jest za 629zł w Germanos...
    Dziwne...

  • 0

    33. ~bobo  2006-07-03 11:43:49  host: host-D9ADA5E9.elsat.net.pl

    a sorry zapomniałem.... Ten tańszy (Z530i) nie ma radia a ten "W" ma....
    Coż za różnica....

  • 0

    34. ~bobo  2006-07-03 11:44:12  host: host-D9ADA5E9.elsat.net.pl

    ja nie rozumiem jednego...
    po co płacić za znaczek "walkman" tyle kasy!? SE Z530i jest taki sam tylko, że bez tego znaczka i jest za 629zł w Germanos...
    Dziwne...

  • 0

    35. ~aptekarz  2006-07-06 14:20:54  host: ddd26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niedługo w ofercie Orange

  • 0

    36. ~dusiek  2006-07-08 21:52:10  host: abcc58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Żona kupiła SE Z 530i w Germanosie za 629zł bez łaski i umowy. Od W 300 różni się bocznymi przyciskami, trochę designem klapki i brakiem radia , nie warto przepłacać za W 300.

  • 0

    37. ~fdfdf  2006-07-10 23:19:15  host: 80.244.155.53.wifi155.tnp.pl

    i jeszce tym ze Z530i ma wyswietlacz UBC a W300i TFT

  • 0

    38. ~hi hi :-)  2006-07-11 08:53:15  host: xdsl-309.walbrzych.dialog.net.pl

    a ja go wczora wygrałem w Radiu Zet :-) za 3,66 PLN :-)

  • 0

    39. ~MaT  2006-07-13 10:41:11  host: bkv195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od teraz jest dostępny w Erze. To fajnie:)

  • 0

    40. ~Adamo  2006-07-14 23:01:35  host: dyx225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja takiego wygrałem w promocji pepsi :D

  • 0

    41. ~kamil 13  2006-07-16 16:02:48  host: twsmw1.rdi.pl

    wygrałem taką w pepsi i eszcze do mnie nie przysłali kto mi powie czy dobrze sie sprawuje

  • 0

    42. ~magdzina25  2006-07-16 18:34:50  host: chello084010233126.chello.pl

    Warto kupić ten telefonik? Czy może mam się skusić na W810i?

  • 0

    43. ~witek  2006-07-18 19:54:45  host: chello084114147123.7.15.vie.surfer.at

    telefon ma 262tys kol a nie 65tys jest spoko z530i to złom a W som modne anie z
    i daja do nich porogramowanie i suchawki zajebiste end kabel usb i nie pierdolcie ze w300i jest zły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    44. ~  2006-07-20 10:59:21  host: bmu233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja te elefon ubustwiam. On jest śliczny. moze to nie jest naukowe podejście ze ja oceniam fona po wyglądzie, ale jak można o nim powiedzieć , że jest brzydki

  • 0

    45. ~yagi  2006-07-20 16:25:52  host: proxy23.is.net.pl

    Fajny fonik ale w Orange strasznie odczucia psuje menu :( Dobrze ze jeszcze jest w Erze ;)

  • 0

    46. ~monkey  2006-07-22 16:34:16  host: brzesko-217.75.59.34.brzesko59.ptc.pl

    czyli ten fon w orange ma to zrabane orange menu?? to kiepsko bo zastanawiam się nad jego kupnem:(

  • 0

    47. ~Gembi  2006-07-24 15:57:10  host: annet.vlan54.dengo.lubman.net.pl

    Ja też wygrałem ten telefon w pepsi :D:D

  • 0

    48. ~premier  2006-07-24 17:58:51  host: ajz26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do"~bobo" se z530i nie ma kart pamięci. sprawdź dobrze

  • 0

    49. ~kasia[LP]  2006-07-24 19:34:46  host: gprs9.orange.pl

    Mam do wyboru w300i k750i w810i i spv c600 co mi radzicie??? Bo opinie są tak różne że już nie wiem!!! Niech mi ktoś poradzi tylko prosze szybko bo zależy mi na czasie! Dlaczego mówcie że menu w orange w tym telu jest zrabane??

  • 0

    50. ~znawca_GSM  2006-07-24 19:55:46  host: 70-66.ilabs.pl

    no to qp w Erze ... i nie bedziesz miec tego ukochanego inaczej Orange Menu.. .

  • 0

    51. ~yagi  2006-07-25 15:18:42  host: pa10.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    monkey: Krotko mowiac ma Orange menu... Dla porownania pobaw sie tym fonikiem zarowno w Erze jak i w Orange... Mnie najbardziej irytuje w Orange Menu brak funkcji aktualizacji oprogramowania telefonu przez GPRS/EDGE :( Nie wnikalem co jeszcze wyrzucili z przydatnych funkcji...

  • 0

    52. ~pp  2006-07-25 17:56:08  host: abtw77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma ktoś w300 bo chce go kupić i niewiem

  • 0

    53. ~yagi  2006-07-26 12:32:58  host: pa186.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    Z tego co widze to teraz kazdy nowy telefon w Orange ma zbabrane menu... Dla sadystow: idzcie do salonu Orange, zacznijcie ogladac telefon z Orange menu tak jakbyscie mieli go kupic i zacznijcie do konsultanta lub konsultantki wybrzydzac jakie syfskie jest to menu... Fajnie patrzec jak sie produkuja zeby jednak wcisna tel... ;) Kupel tak wczoraj zrobil (nie specjalnie) i byl z tego niezly ubaw :)

  • 0

    54. ~marcinos  2006-07-26 15:27:10  host: bfc197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak z dzwiekiem z głośnika? i ze słuchawek?

  • 0

    55. ~asik  2006-07-27 23:38:20  host: host-81-190-243-14.malbork.mm.pl

    właśnie go dzisiaj dostałam od męża.jest zajefajny,słuchawki super ,radyjko też i wogóle jest cool!!!!POLECAM!!!!Ps:mam w orange i nie mam orange menu!!!

  • 0

    56. ~butterfly  2006-07-28 10:13:37  host: wan.to.interklub.pl

    witam wszystskich ktory telefon jest lepszy W300i czy W810i ??????

  • 0

    57.  2006-07-29 11:45:23

    Glosnik polecam sprawdzic w salonie a co do sluchawek to niebo w uszach (korzystam z nich na codzien)...

  • 0

    58. ~Claudy$ka || dyna172@buziaczek.  2006-07-29 13:37:05  host: aob122.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tą kom i mogę powiedzieć ( napisać ;) narazie tyle że jest ExTra ! Na klawiaturze sam ubaw jest pisaniem esó0w bo nie nawidzę robić tego naa wcześniejszym moim telefonie : Siemens ME75.
    Ma sporo funkcji ale co najważniejsze to to że ma karte pamięci 256 MB ! eXtrA! Nie?
    Kupiłam go za 199 zł w Erze w abonamencie dwu-letnim za 75zł miesięcznie. Opylka! Nie?
    Nie wiem dlaczego możnaPOWIEDZIEĆ ( NAPISAĆ;) ŻE telefon jest ładny =/ Telefon jak telefon ale mnie osobiście pdoba sie na MaXa !! Co tu więcej pisać. Jest BoSsSsSki! A na dodatek to że ktÓś kto kocha MuSsSę może cieszyć się nią do zdarcia granic. Poizrawiam wszystkich klientów EricSSiaca W300i. PoZdRo FoL AlL AnD BuZzZzziAk =*

  • 0

    59. ~pinna  2006-07-29 16:14:37  host: dgk232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja go dostane 3 Sierpnia. Juz nie moge sie doczekac bo bardzo mi się podoba:)))))

  • 0

    60. ~zarza  2006-07-29 18:01:12  host: escape.net.pl

    a ja wyslałem esa na pepsi i czekam ajak mi przyslom to co trzeba gdzies jechac??

  • 0

    61. ~Kuba  2006-07-31 09:44:20  host: spoldzie.vlan305.dengo.lubman.net.pl

    Mam ten telefon i sprawuje sie dobrze ma wszystko czego trzeba i nawet karte pamieci w zestawie... oczywiście nie ma co go porównywać do takich telefonów jak k750i bo jest on klase wyzszy i duzo drozszy, funkcje mają prawie identyczne ale aparat w w300i jest duzo gorszy i nie ma lampy blyskowej (latarki)

  • 0

    62. ~kasik  2006-07-31 12:42:44  host: w3cache7.zwm.punkt.pl

    hmm... nie rozumiem o co chodzi z tym ze w orange jest spieprzone menu?? o co kaman??:> mozecie wyjasnic:P:>

  • 0

    63.  2006-07-31 14:13:14

    kasik: O to ze Orange wgrywa do telefonow (a raczej producenci na zadanie Orange wgrywaja) specjne menu ktore jest brzydsze i czesto blokuje duzo ciekawych funkcji telefonu a wylaczyc tego badziewia sie niestety nie da :(

  • 0

    64. ~Apisk  2006-07-31 14:47:50  host: ble61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest wrecz wyjebisty ze sie tak wyraze. Mi sie ppodobaja telefony z klapka a co najwazniejsze to to aby mial mp3. No ten akurat spelnia moje wymagania. Buziaczki papapa

  • 0

    65. ~  2006-07-31 14:57:13  host: csknet-84-234-33-73.csk.pl

    kasik chodzi o to, że na wyświetlaczu (na pulpicie :p ) po lewej stronie jest cieniutkie Orange Menu, czyli szybki dostep do różnych menu, np. skrzynka odbiorcza itp. osobiście mi to nie przeszkadza, wrecz przeciwnie. W niektórych telefonach pozabierali rózne funkcje w menu ale to chyba (r)zadko

  • 0

    66. ~anka  2006-07-31 17:16:31  host: abf174.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie dzisiaj kupiłam ten telefonik w erze, za całą złotówkę :) jak narazie bardzo mi się podoba, zobaczymy jaki będzie w praktyce.. :)

  • 0

    67. ~BerQ  2006-07-31 23:31:12  host: aon13.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon kupiłem kilka dni temu i jestem naprawdę bardzo zadowolony.
    Oczywiście nie jest to telefon klasy K750i czy W800i, ale zobaczcie na cenę! Dwa, trzy razy tańszy.
    A ma wszystko czego trzeba. Dołączoną kartę pamięci, MP3, radio, 250 tys. kolorów (tutaj na stronie jest zdaje się błąd, zobaczcie na stronę Sony Ericssona). Faktycznie, aparat nie jest najlepszy, ale tak szczerze mówiąc się go przecież nie używa. Większość ludzi i tak ma już cyfrówki... Do tego nieźle wygląda, chociaż troszkę słabo wykonany. Trzeszczy ;) Ale za taką cenę NIE MOŻNA oczekiwać niczego lepszego. Jeśli masz do wydania średnią ilość kasy, polecam.
    10/10

  • 0

    68. ~BerQ  2006-07-31 23:38:21  host: aon13.internetdsl.tpnet.pl

    Poza tym bateria trzyma bardzo długo. Mimo tego, że K750i jest, co tu ukrywać, lepszy, wolę W300i. Nie wiem czemu... Wygląda nowocześniej, jest nietuzinkowy, bardziej młodzieżowy. No ale gdybym miał już wybierać pomiędzy W300i a w 800i, oczywiście wybrałbym ten drugi. Gdybym miał kasę, bo jest trzy razy droższy. A ze te kilka złotych, które kosztuje W300i, czego chcieć więcej? Stosunek jakość/cena celujący!

  • 0

    69.  2006-08-01 09:05:37

    anka: W SE nie ma tego menu po lewej stronie... Tylko wyglad menu glownego jest zmieniopny - przynajmniej ja sie nie spotkalem... Nie we wszystkich telefonach to wgrywaja... Co do funkcji to chyba kazdemu modelowi sie obrywa...

  • 0

    70. ~!Z  2006-08-02 10:46:09  host: dyr238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest spoko, kupiłem w erze, radio super, odtwarzacz mp3 super, nawet do przycisków szybko się można przyzwyczaić POLECAM :-)

  • 0

    71. ~kasia  2006-08-02 13:30:28  host: host251-25.crowley.pl

    mam ten telefonik jest ogólnie fajny ale mam problem bo mogę tylko rozmawiać przez tryb glosno mówiący, bo w słuchwce jest cisza.i nie wiem czy to jest jakis błąd ustawienia czy poprostu telefon ma wadę.
    jeśli ktoś wie w czym rzecz to prosze o radę.

  • 0

    72. ~CHUDY  2006-08-02 13:40:28  host: bgb62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WYGRAŁEM SONY ERIKSONA W300I Z PEPSI BARDZO MI SIĘ PODOBA TROCHE GŁUPIA KLAWIATURA ALE POZATYM JEST SPOKO

  • 0

    73. ~jogi  2006-08-02 19:14:55  host: chello084010107108.chello.pl

    Czy jak się kupuje ten telefon to słuchawki juz są w zestawie??

  • 0

    74. ~yagi  2006-08-03 12:48:58  host: pc160.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    jogi: Jasne ze sluchawki s aw zestawie!!! I to bardzo dobre :) A wyobrazasz sobie odtwrzacz bez sluchawek?

  • 0

    75. ~  2006-08-03 17:25:57  host: enh228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki czas po wygraniu tel zadzwonili do was z pepsi?

  • 0

    76. ~TECHNOlogy  2006-08-03 20:52:00  host: user20.71.udn.pl

    Witam Serdecznie :) W ciągu tygodnia dostane ten telefonik, i po moim intensywnym testowaniu (to mój 8 aparat!!!) wywale główne plusy i minusy :) SE 4 ever :) Pozdrawiam!

  • 0

    77.  2006-08-04 12:09:37

    witam :)interesuje mnie ten sprzecik SE W300i i jestem ciekawa czy w pl dostepny jest na karte lub w mixie bo z tego co wiem w orange jest dostepny na abonament(nie wiem jak w innych sieciach) mam zamiar kupic go w UK za prawie polowe mniej niz w PL bo za jedyne 100f:)

  • 0

    78.  2006-08-05 10:41:16

    Ja polecam kupic ten telefon w sklepie za ok. 900 zl i nie robic sobie problemow z operatorem... Do tego nie bedzie mial nic naladowane do menu ani pozmieniane... ;)

  • 0

    79. ~kandi  2006-08-05 22:44:19  host: hn100.internetdsl.tpnet.pl

    Siema wie moze ktos ile ten fon kosztuje w mixsie albo w Erze:P tylko przy abonamecie 25-40 zł :P

  • 0

    80. ~Evelinka>>>>>  2006-08-06 13:49:22  host: ceh147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aha jeszcze jedno,dziwi mnie jeszcze ta klawiaturka!!!łatwo,fajnie się nią obsługuje????:/
    Prosze o szybką odpowiedz!!!!!!!!pozdro!!!!

  • 0

    81. ~OnA  2006-08-06 20:15:10  host: bxb18.internetdsl.tpnet.pl

    Wie ktoś ile kosztuje ten fonik w erze w abonamencie za 40 zł? Pilnie potrzebuje i jeszcze dzisiaj!

  • 0

    82. ~OnA  2006-08-06 21:11:04  host: bxb18.internetdsl.tpnet.pl

    Wie ktoś ile kosztuje ten fonik w erze w abonamencie za 40 zł? Pilnie potrzebuje i jeszcze dzisiaj!

  • 0

    83. ~Evelinka>>>>>  2006-08-06 21:52:45  host: cdu81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~OnA!!!!1ja też chciałabym się tego dowiedzieć,nigdzie nie piszą na żadnych stronkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pomórzcie!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    84. ~Evelinka>>>>>  2006-08-06 21:52:49  host: cdu81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~OnA!!!!1ja też chciałabym się tego dowiedzieć,nigdzie nie piszą na żadnych stronkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pomórzcie!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    85. ~OnA  2006-08-06 22:31:06  host: bxb18.internetdsl.tpnet.pl

    Ja już wiem ile! W erze w abonamencie za 40 zł ten telefon kosztuje 449złotych! Kupujesz?

  • 0

    86. ~matti16  2006-08-08 10:06:40  host: m025.c241.petrotel.pl

    ten telefon jest super a w orange w abonamencie za 25 zł kosztuje 500zł!!! po prostu cool telefonik

  • 0

    87. ~TECHNOlogy  2006-08-10 14:42:05  host: user20.71.udn.pl

    Witam!Mam ten aparacik 3 dzień więc moge coś niecoś opisać :) Aparacik jest 1)Śliczny,leciutki i niewielki jak na clamshell'a 2)Ma extra wyświetlacz i robi przyzwoite (jak na telefon) zdjęcia 3)Odtwarza DOSKONALE pliki mp3 zarówno przez głośnik jak i słuchawki jakość i głośność jest POWALAJĄCA! 4)Ma ŚWIETNĄ baterię 5)Ma bardzo szybkiego softa więc sie nie cieli,chodzi ultrapłynnie 6) Na mojej memorce 256 która była w zestawie zamontowałem 43 piosenki!!! (nie licząc dziesiątek dzwonków,motywów i innego stuffu) więc pamięci wystarcza! SERDECZNIE POLECAM!!!

  • 0

    88. ~Wcinacz Kartofli  2006-08-11 17:11:50  host: 72-tor-4.acn.waw.pl

    Boże ludzie pomyślcie. Jeżeli nie znacie ceny to wchodzicie na allego. Jeżeli chcecie wiedzieć ile kosztuje w salonie to dodajecie 100-150zł. Ja w KDT widziałem taki w stanie idealnym i orginalym za 650zł. Wymieniam za T610i i mam za 550zł. Tak mi typ powiedZiał. Na faktórke na paragonik wszystko orginalnie i ok. W salonie i oryginalnym sklepie SONY ERICSSONA koszt takiego cuda to około 900-950zł.

  • 0

    89. ~szookus  2006-08-12 15:17:36  host: djb178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam! mam ten telefon 2 dzien.Odkad go kupilem w salonie Orange nie moge sie z nim rozstac.Najwazniejsza jest dla mnie mozliwosc sluchania ulubionych utworow w swietnym wydaniu(zarówno przez sluchawki i wbudowany głoscnik).Oryginalny desing,265mb karta pamieci, sluchawki, kabel USB i plyta CD tworza rewalacyjny sprzet.Zaczynam kochac ten telefon, pozdawiam ;)

  • 0

    90. ~szookus  2006-08-12 15:29:41  host: djb178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam! mam ten telefon 2 dzien.Odkad go kupilem w salonie Orange nie moge sie z nim rozstac.Najwazniejsza jest dla mnie mozliwosc sluchania ulubionych utworow w swietnym wydaniu(zarówno przez sluchawki i wbudowany głoscnik).Oryginalny desing,265mb karta pamieci, sluchawki, kabel USB i plyta CD tworza rewalacyjny sprzet.Zaczynam kochac ten telefon, pozdawiam ;)

  • 0

    91. ~  2006-08-13 14:38:24  host: dial-3891.zgora.dialog.net.pl

    Telefo nten kosztuje 338 zł brutto na z abonamentem za 40 zł pozdro wam to spoko telefonik

  • 0

    92. ~Paulina  2006-08-14 14:08:59  host: ade38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam maly problem, poniewaz wczesniej mialam K700i, robił jak dla mnie extra zdjecia, teraz mam W300i i parametry aparatu mają identyczne, a zdjecia mam gorsze. Dlaczego? Czy musze cos pozmieniac, a moze aparat jest zły? Prosze o pomoc.

  • 0

    93. ~Aśka  2006-08-14 19:55:39  host: acfx25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    który telefon jest lepszy? SE W300i czy samsung SGH-E770 ??? który bardziej opłaca się kupić? i dlaczego w W300i czasami pokazują że ma 65 tys. kolorów a czasem 262 tys kolorów? proszę o szybką odpowiedź!

  • 0

    94. ~Patu$  2006-08-14 20:22:40  host: adn4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najlepszy jest Z530i zadzi i tyle:)
    ma wszystko czego chcecie normalnie go polecam;)
    joł joł

  • 0

    95. ~Fajf  2006-08-15 12:01:41  host: buf194.internetdsl.tpnet.pl

    A ja poczekam na W710I

  • 0

    96. ~Fajf  2006-08-15 13:33:55  host: buf194.internetdsl.tpnet.pl

    A ja poczekam na W710I

  • 0

    97. ~zachar  2006-08-15 17:47:36  host: 80.54.67.2

    mam na sprzedaż nówke w300i wygrałem w pepsi
    chcem 600zł

  • 0

    98. ~marias  2006-08-17 15:39:58  host: d163.ds7.univ.gda.pl

    hmm.. ktos wspomnial, ze klawiatura nie jest zbyt wygodna w uzyciu.. czy to prawda? pozdroo :)

  • 0

    99. ~  2006-08-19 10:57:17  host: dem189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O co chodzi z tym, że menu jest tylko po angielsku i francusku??odp szybko:)

  • 0

    100. ~Anka  2006-08-19 16:45:30  host: dgs205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko do tych któży mieszkają w Gnieźnie lub okolicach i wygrali SE W300i w promocji pepsi??odp szybko:)!!!!

  • 0

    101. ~Ja  2006-08-19 18:44:46  host: 106-41.espol.com.pl

    To jaki ten tel ma wyswietlacz, na stronie podaja ze 256 tys a tu ze 65 tys. Kto ma racje?

  • 0

    102. ~mysia_m  2006-08-19 18:58:43  host: host245-249.smgr.pl

    łatwo jest wygrać ten tel w konkursie pepsi?? dużo smsow wysylaliscie?? pozdrawiam

  • 0

    103. ~mysia_m  2006-08-19 19:22:55  host: host245-249.smgr.pl

    łatwo jest wygrać ten tel w konkursie pepsi?? dużo smsow wysylaliscie?? pozdrawiam

  • 0

    104. ~Basko  2006-08-19 23:21:18  host: bws138.internetdsl.tpnet.pl

    W abonamencie za 40zł- 449zł
    a w abonamencie za 25zł- 629

  • 0

    105. ~Lusia  2006-08-20 16:02:18  host: c87-238.icpnet.pl

    Ten telefon jest super mam go 2 tyg. i jestem z niego bardzo zadowolona.

  • 0

    106.  2006-08-20 22:09:19

    Hej wszystkim...kto może wygrał SE W300i w promocji Pepsi??

  • 0

    107.  2006-08-21 08:44:18

    Ten tel ma 262 tys. kolorow na wyswietlaczu :)

  • 0

    108. ~rafix  2006-08-22 14:29:09  host: abpc164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mama ten telefon od 2 dni i jestr zajebisty!!!!

  • 0

    109. ~dario  2006-08-23 11:08:59  host: bzk165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    262tys.kol na sto procent no i ogólnie pełny wypas na maxa polecam :)

  • 0

    110. ~Anka  2006-08-24 13:41:11  host: fx174.internetdsl.tpnet.pl

    a jak z wiadomosciami tekstowymi? ile sie miesci w skrzynkach? w obecnej nokii mi sie miesci ok. 160smsow a jak jest w soniakach?

  • 0

    111. ~DeVileK23  2006-08-24 13:42:14  host: dxc244.internetdsl.tpnet.pl

    Kupilem niedawno ten tel. i ogolnie jestem spoko. Na plus zasluguje mp3 player- dzwiek jest super!!! Minusem jest aparat- zdjecia sa koszmarnej jakosci. Wczesniej mialem Siemensa CF75 i chociaz mial tak samo jak ten kamere VGA to zdjecia wychodzily o niebo lepsze. A tak poza tym to w300i jest w pytke:)) Jestem zadowolony. A sprawdzal juz ktos moze ile wytrzymuje bateria przy normalnym (spokojnym) uzytkowaniu?

  • 0

    112. ~Moro  2006-08-24 21:03:31  host: cix61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Który aparat jest lepszy ??? SE K750i czy w300i

  • 0

    113.  2006-08-25 08:56:39

    Moro - jasne ze K750i!!! W koncu W300i to nizsza polka w stsounku do tamtego...

  • 0

    114. ~RentoniX  2006-08-25 10:38:45  host: user20.71.udn.pl

    JUŻ ODPOWIADAM LUDZISKA!Mam go ponad 2 tygonie - bateria przy ostrej megazabawie,odtwarzaniu i gadaniu trzyma 3-4 dni a normalnie spokojnie 7-8 dni (o3wiście prawidłowo sformatowana) Wszystko w telefonie jest najwyższej jakości oprócz aparatu,ale jak dla mnie robi przyzwoite zdjęcia do MMSów (a do innych mam cyfrówę więc mnie to rybka) POLECAM TEN APARAT!!! PS: ZERO ZAWIASÓW NAWET PRZY INTENSYWNEJ ZABAWIE !!!!!!!!!

  • 0

    115. ~  2006-08-25 13:11:06  host: h-236-16.city-net.pl

    telefon ma na 100 % 262 tys. kolorow:) luknijcie na strone SE tam pisze o nim wszystko :P

  • 0

    116. ~Adrian  2006-08-26 18:45:48  host: abou99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak z ta klawiatura bo na fotach kiepsko wyglada. Dobrze sie pisz itd. ??

  • 0

    117. ~tomash  2006-08-26 21:25:42  host: dxc244.internetdsl.tpnet.pl

    do Adrian: Klawiatura jest w porzadku. Na poczatku moze sie wydawac ze e przyciski sa za blisko siebie ale po napisaniu kilku sms'ow pisze sie bez zarzutow. A zdjecia nie oddaja tego co widac w rzeczywistosci.Wiec najlepiej wziac aparat do reki samemu zobaczyc jak to wszytko wyglada. Ale ogolnie very good!!!

  • 0

    118. ~majka  2006-08-27 18:43:15  host: nat6.wtknet.pl

    jak formatuje sie baterie?

  • 0

    119. ~tomash  2006-08-27 20:34:48  host: dxc244.internetdsl.tpnet.pl

    majka: baterie sie formatuje w nasstepujacy sposob- rozladowujesz baterie do konca az sie wylaczy telefon i nastepnie ładujesz baterie przez okolo 12 godz. (najlepiej przy wylaczonym tel.) I ta czynosc powtarza sie 2-3 razy.

  • 0

    120. ~misiek  2006-08-28 09:38:32  host: cfe37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile pikseli ma aparat w W300i

  • 0

    121. ~mateo  2006-08-28 15:37:57  host: bzh170.internetdsl.tpnet.pl

    tel jest zaje****!!! mam go tydzień i niemoge się nim nacieszyć!!!! polecam jest boski i jak gra :)))

  • 0

    122. ~wiki  2006-08-28 15:46:15  host: abru189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik !!! extra !!! polecam go wszystkim !!! naprwde swietny!!! bardzo dobre zdiecia robi !!! i b.dobrej jakosci filmy wychodza !!!:):):):):):):):)

  • 0

    123. ~monik  2006-08-28 22:11:11  host: gprs12.orange.pl

    może mi ktoś napisać gdzie w tym telefonie są zdjęcia zrzucane z komputera?

  • 0

    124. ~karooolina  2006-08-29 13:18:16  host: chello087207029020.chello.pl

    nio i niewiem czy kupowac czy nie? mam se k700i i nie wiem cy warto wymieniac na new fona doradzcie!!!

  • 0

    125. ~qba  2006-08-30 13:21:15  host: boq33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WiteK musisz poprawić ilość kolorów na wyświetlaczu z 65k na 262 tys. aha i ten telefon ma zewnętrzny wyświetlacz 101 x 80 px

  • 0

    126. ~daria  2006-08-30 14:37:08  host: dlc17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie chce sobie wymienić kome i zastanawiam się nad SE W300i.I nie wiem czy naprawde robi aż takie beznadziejne(złej jakosci) zdjęcia??

  • 0

    127. ~michał  2006-08-30 15:18:14  host: 82.160.40.210

    a ile ma pamięci?

  • 0

    128. ~michał  2006-08-30 15:24:22  host: 82.160.40.210

    a ile ma pamięci?

  • 0

    129. ~Martuszka ;]  2006-08-30 20:39:46  host: bdn169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego fona od dziś :D
    jak narazie nie rozstaje sie z nim na krok :D
    jestem baaardzo zadowolona :D :D
    jakość odtwarzanej muzyki jest rewelacyjna :D
    polecam fona bo ma wiele fajnych bajerów :)
    Ps. Jak ktoś chce telefon do fotek polecam sony ericssona D750i 2megapixele ;]

  • 0

    130. ~Qlawy  2006-08-30 22:20:29  host: bpt212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co sie wyświetla na zewnętrznym wyświetlaczu kiedy ni ejest odtwarzana muzyka?
    i jakie gniazdo na słuchawki ma ten telefon? miro-jack?

  • 0

    131. ~Dominika  2006-08-31 13:04:50  host: 3.134.219.81.static.kielce.msk.pl

    wygrałam ten telefon w konkursie pepsi jest boski ale nie ma dyktafonu!!

  • 0

    132. ~przemo  2006-08-31 13:53:41  host: eic106.internetdsl.tpnet.pl

    Mam SE k700i i nie wiem czy mi sie go opyla wymieniac... doradźcie prosze!!

  • 0

    133. ~Anetka  2006-08-31 14:58:04  host: bzd83.internetdsl.tpnet.pl

    Hejka,mam pytanie.Czy te zdjęcia naprawde wychodza az tak tragicznie? bo zamierzam kupic ten telefon.zdjęcia wychodzą gorzej niż w np.siemens c65?

  • 0

    134. ~mateusz  2006-08-31 14:58:36  host: bzd83.internetdsl.tpnet.pl

    A posiada fajną ksiazke telefoniczną? a adresowa?

  • 0

    135. ~JaNeT  2006-09-01 00:36:25  host: nat236.gimsat.pl

    a co do formatowania baterii to ja również zrobiłam tak jak kolega -tomash- opisał, lecz po przeglądnięciu instrukcji pare dni później (bo oczywiście w pierwszy dzień telefon był najważniejszy i ciekawość nie dała zaglądnąć do książeczki :) okazało się iż producent radzi tak, cytuję: "Przed pierwszym użyciem telefonu komórkowego zalecamy pełne naładowanie baterii. Nowa bateria (...) może mieć mniejszą pojemność podczas kilku pierwszych prób użycia."
    Także ja mam nauczkę. Choć bardzo narzekać na baterię nie mogę, przy normalnym używaniu, (lecz raczej bez słuchania muzyki) trzyma mi około tygodnia. No ale być może mogło być lepiej... Pozdrawiam

  • 0

    136. ~Martuszka ;]  2006-09-01 11:44:26  host: bcq166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na zewnętrznym wyświetlaczu pokazuje się data, godzina a także nazwa sieci ;]

  • 0

    137. ~Lianhua  2006-09-01 13:27:03  host: staticline25105.toya.net.pl

    Zastanawiam sie co do fotek tego fona. Na zewnętrznym wyswietlaczu przy zasięgu nie ma znanego z innych SE trójkącika oznajmiającego zasięg GPRS, tylko literki G albo E, skąd te zdjęcia są? ;/ Pamięć 27 MB wbudowanej... Na zewnętrznym ekranie ma albo godzinę w trybie czuwania albo nic, zależy co sie ustawi w menu. Ogólnie telefonik super, ale do zdjęć polecam SE K800i, aparat 3,2 Mpix :]

  • 0

    138. ~Daga  2006-09-01 16:41:06  host: abxa46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmmm, chce ten tel :D. tylko jedno pytanie: o co wam chodzi z baterią? ja miałam siemensa C60 (nie polecam, do du** jest) i nic nie musiałam formatować o tu co xD?

  • 0

    139. ~jerry  2006-09-02 14:21:45  host: egc202.internetdsl.tpnet.pl

    Elo Wam! mam ten ten telefon od przeszlo tygodnia i nurtuja mnie dwa pytania! jedno dotyczy radia i odtwarzacza mp3 a dokladnie chodzi o to ze muzyka w sluchawkach nie leci za rewelacyjnie,na najglosnieszym sluchawki delikatnie trzeszcza a nie mam wlaczonej funkci 'mega bas" tlyko bas, kolega dal mi poslucahc mp3 w jego k750i i wygalda na to ze u niego glosniej mozna sluchac i jakos dzwiek jest lepszy i w ogole! chociaz kazdy pisze i mowi ze muzyka w w300i jest najlepsza, bije w800i i w810i ale oki! jezeli chodzi o radio to za dobrze to ono nie odbiera, mieszkam w rzeszowie i radiostacja odbiera mi lepiej w aucie czy w domu niz na w300i;/ moze trafil mi sie feralny telefonik?? druga rzecz to to ze w instrukcji mam napisane i narysowane ze telefon w300i ma byc wyposazony w taki przycisk na samym dole po lewej stronie ktory wywoluje odtwarzac mp3 i sa na nim te babelkija natomiast w swoim mam przycisk na ktorym jest domke i telefon i nie wywoluje mi zandego odtwarzacza tlyko po nacisnieciu wyskakuja mi skroty i nowe zadania, chcoiaz widzialem w necie ze nie ktore telefony maja przycisk wywolujacy mp3 a nie ktore maja tkai jak ja mam! o co chodzi, czemu te aparaty sie tak roznia od siebie?

  • 0

    140. ~wiem co mówie  2006-09-02 15:17:47  host: bop95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pamiętajcie że nie jest on taki sam jak W300i bo nie ma tak dobrego oprogramowania to mp3 i nie obsługuje technologii EDGE, ma też gorszej jakości wyświetlacz niż W300i

  • 0

    141. ~qba  2006-09-02 23:23:47  host: bop95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SE W300i czy Motorola V360???

  • 0

    142. ~Lianhua  2006-09-03 11:48:34  host: staticline25105.toya.net.pl

    ~wiem co mówię: Porypały Ci sie opisy?? Troszke od rzeczy napisane :] ~jerry, u mnie wywołuje odtwarzacz mp3 ten przycisk na dole po lewej, na kórym jest logo Walkman... Radio gra dobrze ale dźwięk faktycznie nie za baudzo. Lepiej brzmi jak sie go podłaczy do wzmacniacza :P

  • 0

    143. ~aga  2006-09-03 19:02:26  host: 195.116.81.237

    Jerry sluchaj nie wszystkie te telefony maja na dole ten znaczek walkmana zalezy skad masz ten telefon ja mam go z orange i tez mam ten domek i niestety ale zeby odtwarzac mp3 musisz wejsc w orange music inaczej chyba sie nie da, mnie to nie sprawia specjalnych problemow a muzyke i radio slysze bardzo dobrze a jezeli jeszcze nie wiesz to mozesz przerwac i wznowic odtwarzanie mp3 srodkowym przyciskiem z boku telefonu bez otwierania telefonu

  • 0

    144. ~Paulina  2006-09-03 19:09:52  host: n18sw.resetnet.pl

    zastanawiam się czy kupić ten telefon za ok 300 zł nie wiem czy się opłaca a wy co myślicie?

  • 0

    145. ~sepuku9  2006-09-04 15:36:29  host: 80.48.126.218

    Ja dzis bede taki mial i powiem szczerze, ze czytalem na wielu forach o nim i mysle, ze to calkiem dobry zakup /w Erze za 389 PLN/

  • 0

    146. ~aga  2006-09-04 16:53:10  host: 195.116.81.237

    bierzcie go naprawde fajny telefon ja dalam 400zl przy abonamencie 50zl, na poczatku troche sie balam ze moze przeplacilam ale dzisiaj nie zaluje

  • 0

    147. ~:D  2006-09-06 13:05:10  host: bzj98.internetdsl.tpnet.pl

    jest jeden problem na telefon nie wchodza wszystkie gry a jak wejdą tocasami wyswoetla sie obraz tzn kawalek obrazu;/;/

  • 0

    148. ~piotrw  2006-09-06 21:06:19  host: 83-70-59-123.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net

    czy można tym telefonem nagrywać rozmowy telefoniczne?

  • 0

    149. ~seb83  2006-09-06 21:23:54  host: host-81-190-205-34.gorzow.mm.pl

    spoko fon mam go juz kilka dni i jest naprawde superrrrrrrrrrr wszystko dziala idealnie naprawde fajna zabawa! poleca wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    150. ~eik.  2006-09-08 12:57:07  host: cla165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem jaki jest ten telefon ale mi się podoba al ile ma on tysięcy kolorów 256 czy 65.

  • 0

    151. ~devil  2006-09-09 08:56:42  host: bpl214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ten kom kupuje w orange za 340zł w mixie za 40 dychy



  • 0

    152. ~Gazo  2006-09-09 14:11:23  host: aji45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon opłacało mi się 177 zeta w Orange ;] ma 256k kolorów i ja też na mam przycisk do ekrano głównego :) widać są różne wersje telefonów... ;] cóż bywa :D

  • 0

    153. ~kryha  2006-09-09 16:01:39  host: bnb103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma nagrywanie filmów, jesli tak to jaka jest ich długość?

  • 0

    154. ~Mateusz7225  2006-09-11 22:55:08  host: 96-42.echostar.pl

    Czy ktos wie moze jak sciagnac simlocka(gdzie znalezc oprogramowanie)w w300i ??

    p.s extra telefonik, popieram :)

  • 0

    155. ~wiem co mówie  2006-09-14 14:38:32  host: bpj254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    masz racje że porypaly mi sie opisy, tamten opis dotyczyl SE Z530i

  • 0

    156. ~kogito9  2006-09-15 09:47:35  host: hsiproxy.astra-net.com

    mam jedno pytanie do wszystkich użytkownikow w 300i "ile wytrzymuje wam bateria podczas uzytkowania" -czyli rozmów słuchania mp3 czy radia pozdrawiam

  • 0

    157. ~whisper  2006-09-17 12:53:26  host: aov130.internetdsl.tpnet.pl

    Powiem wam tak mam ten telefonik hmm ponad miesiac, jezeli chodzi o mnie to mi bardzo odpowiada, na dole tez mam domek i telefon i tam tez mozesz sobie ustawic jaki chcesz skrot, ale masz jeszcze skrorty na klawiszach takze wszystko da sie ustawic:) Nie narzekam na ten telefonik bo jest naprawde bardzo dobry:) Polecam, -> no to fakt niestety aparacik jest hmmm troszku zasłaby

  • 0

    158. ~whisper  2006-09-17 13:04:40  host: aov130.internetdsl.tpnet.pl

    Powiem wam tak mam ten telefonik hmm ponad miesiac, jezeli chodzi o mnie to mi bardzo odpowiada, na dole tez mam domek i telefon i tam tez mozesz sobie ustawic jaki chcesz skrot, ale masz jeszcze skrorty na klawiszach takze wszystko da sie ustawic:) Nie narzekam na ten telefonik bo jest naprawde bardzo dobry:) Polecam, -> no to fakt niestety aparacik jest hmmm troszku zasłaby

  • 0

    159. ~Rogger  2006-09-17 16:03:30  host: host-81-190-40-215.szczecin.mm.pl

    no dobra nie wiem ktory wybrac : K750i czy W300i, mniej wiecej wiem jak ich porownac ale ktory ma lepszy aparacik ??? :D

  • 0

    160. ~  2006-09-17 17:45:27  host: bda154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakie funkcje blokuje sh*ty orange menu? z gory dzieki za odp. pozdrawiam

  • 0

    161. ~Madzik_17  2006-09-17 19:00:59  host: host-193-93-95-13.leon.com.pl

    Własnie dzisiaj sprowadzilam sobie fonik z holandi,tam bez prosblemu scigaja z niego sim-locki nei tak jak tutaj;/;/ nie ma w sobie polaka ale to nic...angielski i tak jest fajny,ten teloefon to poprostu CUDO swiata,bardzo mi sie podoba;)):

  • 0

    162. ~  2006-09-19 11:39:44  host: inptr-68-2.comarch.com

    Zastanawia mnie dlaczego piszecie, ze wyswietlacz ma 65k kolorow? Na stronie porducenta napisane jest ze jest to wyswietlacz TFT 262k kolorow. Ktora z tych informacji jest prawdziwa? Niech ktos mi powie? Zamierzam kupic ten telefon. co prawda ilosc kolorow nie ma dla mnie znaczenia ale lubie jednoznaczne informacje.

  • 0

    163. ~alan  2006-09-19 16:42:00  host: asc149.internetdsl.tpnet.pl

    witam, mam problem, mam SE w 300i z orange ale zdjety simlock, jestem w simplusie, i nie pojawia mi sie limit konta na wyswietlaczu:( da sie to jakos zrobic? pozdrawiam

  • 0

    164. ~erik  2006-09-19 20:42:13  host: ewl17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co lepsze ericsson w300i czy motorola v3

  • 0

    165.  2006-09-20 20:29:11

    hey wszystkim:*sie czaje na ten telefonik i nie wiem co mam zrobic na jednych stronkach jest napisane ze ten fonik ma 256 pamieci a tu ze tylko 20mb,aha jescze mam pytanko ile ma kolorow i czy nagrywa wideo ten fonik odpowiedzcie prosze pap pozdrawiam :):)

  • 0

    166. ~  2006-09-21 07:18:23  host: bcb119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wystwietlacz ma 262k kolorow.
    erik - jesli to zwykla V3 to oczywiscie, ze w300i!
    monisia1989 - Telefon ma 20 mb pamieci wbudowanej + karta pamieci 256 mb w standardzie. Tak, mozna nim nagrywac wideo.
    pozdr ;)

  • 0

    167. ~dario  2006-09-21 09:19:11  host: bzl40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie jaki złamas pisze że ten fonik ma 65tys kolorów ma najnormalniej 256tys. kol.robi spoko zdjęcia kręci długie filmiki ,przy dobrze sformatowanej baterii ma długi czas działania ma karte pamięci 256mb wewnętrzna pamięć to20mb mam go od sierpnia i jest spoxs miałem nokie 6230 bez porównania pozdrawiam :)

  • 0

    168. ~  2006-09-21 17:31:53  host: host-81-190-127-108.stargard.mm.pl

    JA PROSZE WAS BARDZO POWIEDZCIE MI CO JEST LEPSZE SE K750I CZY TEN PHONIK SE W300I
    BLAAAAGAM WAS ODPISUJCIE

  • 0

    169. ~niunia-aniol  2006-09-22 10:44:40  host: net-83-175-128-49.markom.krakow.pl

    telefon przez miesiac dzialal bez zarzutu, ale od wczorajszego wieczora zaczal sie tak wieszac ze nie moge go wogole wlaczyc!! jestem bardzo niemile tym zaskoczona:/

  • 0

    170. ~JaGoDKa  2006-09-22 19:28:00  host: cl-d4.tecnet.pl

    Kupiłam wczoraj ten fonik i jak narazie jestem z niego bardzo zadowolona.Mam nadzieje ze z czasem nie zacznie sie wieszac ani psuc:))

  • 0

    171. ~Strodus  2006-09-22 21:53:00  host: nat145.isp.tvkg.net

    Witam. Mam takie małe pytanko. Wygrałem właśnie ten telefon w promocji Pepsi (mysle, że więcej osób wypowiadających się tu zgarneło tego fona). Jak długo czekaliście na przesyłke?! Po ilu dniach mieliście ten telefon na chacie?! Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam

  • 0

    172. ~Strodus  2006-09-22 22:03:06  host: nat145.isp.tvkg.net

    Witam. Mam takie małe pytanko. Wygrałem właśnie ten telefon w promocji Pepsi (mysle, że więcej osób wypowiadających się tu zgarneło tego fona). Jak długo czekaliście na przesyłke?! Po ilu dniach mieliście ten telefon na chacie?! Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam

  • 0

    173. ~GACEK  2006-09-23 11:23:27  host: avi138.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanko do ile zaplacilas za ten fonik w holandi i ile dalas za zdjecie simlocka?? bardzo prosze o kontakt pozdrawiam

  • 0

    174. ~Paulina  2006-09-23 20:11:23  host: n18sw.resetnet.pl

    Który kolor jest lepszy czarny czy srebrny?

  • 0

    175. ~sync  2006-09-23 22:03:09  host: bce238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To juz chyba kwestia gustu.. oO

  • 0

    176. ~nika100  2006-09-24 12:45:04  host: host12.smgr.pl

    Witam. proszę o pomoc w wyborze pomiędzy Sagem MY 700X a Sony Ericsson 300i. Proszę o szczere podpowiedzi.

  • 0

    177. ~griwes  2006-09-24 18:22:37  host: acoy124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sonówka jest super ale cienki zdjecia robi ale to jedyna wada

  • 0

    178. ~tomson  2006-09-24 20:14:51  host: bev62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej powiedzcie ile pikseli/rozdzielczosci ma ten fonik (SE w300i)?????

  • 0

    179. ~Jacob  2006-09-25 14:49:21  host: orunia.nsm.pl

    Hey, zastanawiam sie pomiedzy w300i a sagem my700x, co polecacie ??

  • 0

    180. ~Jacob  2006-09-25 15:00:23  host: orunia.nsm.pl

    Hey, zastanawiam sie pomiedzy w300i a sagem my700x, co polecacie ??

  • 0

    181. ~Rogger  2006-09-25 15:54:01  host: host-81-190-124-23.stargard.mm.pl

    POWTARZAM PYTANIE KOGOŚ I PROSZE O ODPOWIEDZ ! ILE M PIKSELI MA SE W300 I???

  • 0

    182. ~Kragusielek  2006-09-25 16:10:14  host: host-81-190-124-23.stargard.mm.pl

    mam pytanie ile ten phonik ma megapikseli , PROSZE ODPISZCIE normalnie blagam ;))

  • 0

    183.  2006-09-25 19:04:19

    SE w300i ma 0,3 megapiksela...troszke malo...

  • 0

    184.  2006-09-25 19:08:33

    wjedz na forum telepolis, jest tam post w dziale "jaki telefon wybrac", temat:co lepsze SE w300i czy Sagem my700x i pare podpowiezi na ten temat. Ps: mam ten sam dylemat...w300i czy my700x

  • 0

    185. ~daro  2006-09-26 16:11:09  host: cax106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    żaden dylemat spróbuj sprzedać S&E napewno go ktoś kupi a SAGEM to kaszana .

  • 0

    186. ~  2006-09-26 18:17:14  host: bcw213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od wczoraj.. Wrazenia w 101% pozytywne ^^ Ciekawi mnie tylko ile bateria bedzie wytrzymywala przy sluchaniu codziennie paru godzin muzyki..

  • 0

    187. ~ro-bercik  2006-09-27 20:18:25  host: ayj91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Proszę o opinię: lepszy W300i czy może jakiś w rodzaju K750i. odpisujcie na GG 626803. Dzięx z góry!!!

  • 0

    188. ~AreK  2006-09-27 23:22:52  host: okno.nso.pl

    MAM PYTANIE CZY NIE PSZESZKADZAJOM NACHODZĄCE NA SIEBIE OKRĄGŁE GUZICZKI PSZY
    PISANUI SMS CZY WPISYWANIU NUMERÓW TELEFONÓ

  • 0

    189. ~Corvax  2006-09-29 08:06:45  host: 213-238-94-99.adsl.inetia.pl

    Co do formatowania baterii to jest to LiPoly więc żadne cyrki na początku i tak nie przedłużą czasu działania. Faktem jednak jest, że dopiero po kilku pełnych ładowaniach osiąga max sprawność. Więc Ci co dostali telefon w łapki i zaraz 'przystąpili do działania' niech śpią spokojnie. Ci co wymieniają telefon co tydzień i tak nie będą nigdy zadowoleni. Telefon super. Dźwięk wysokiej jakości, mp3 bez zacinania. Słuchawki bardzo dobre. Szkoda, że nie obsługuje A2DP :(. Wyświetlacz ostry i czytelny. Menu wygodne i bardzo szybkie. Aparatu nie używam. Nawet komórka ze 100MPix bez odpowiedniej optyki to badziew. Jakość dźwięku podczas rozmów - celująca. Polecam każdemu, kto korzysta z telefonu do normalnych rzeczy (rozmowy i SMS) i przy okazji chce posłuchać muzyki. Gadżeciarze nigdy nie będą zadowoleni - tak to już jest. Pozdrawiam.

  • 0

    190. ~leprikon  2006-09-30 17:40:18  host: cbz64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Corvax szacunek zaj...sta opinia POZDRO mam ten fonik masz racje :)

  • 0

    191. ~Zakłopotana  2006-09-30 18:56:39  host: bii86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    włeśnie mam sobie kupić taki taelefon. jak myślicie czy weto? Czy poczekać i kupić noiwszy model.

  • 0

    192. ~wyzynacz swin  2006-09-30 21:09:07  host: bws163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bede mial et telefon niedlugo uwazam ze jest ok

  • 0

    193. ~  2006-09-30 22:57:25  host: bde253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Corvax - dobrze gadasz ;) Dzieki za info na temat baterii. mam apropo tego pytanie: czy doladowywanie podczas podlaczenia usb skraca lub w jakis sposob zmienia zywotnosc baterii? I czy to jest jakis mankament czy ja sie czepiam szczegolow - przy wlaczonym odtwarzaczu mp3 i zamknietej klapce zewn. wyswietlacz nie gasnie w normalny sposob tylko jest w pozycji wlaczonej 2x normalny czas [od zamkniecia do zgaszenia] [pomiedzy tymi czasami jest delikatny blysk], czy to normalne? BTW: odtwarzacz swietny, cala reszta tak jak opisal Corvax, a komorka to nie aparat cyfrowy, wiec moze on byc nawet prowizoryczny.. pozdrawiam

  • 0

    194. ~Asturn87  2006-10-01 14:11:09  host: ewe198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey, jestem przy wyborze telefonu i mam pytanie czy w SE w300i jest dostępna funkcja mp3 jako dzwonek? prosze o odpowiedz!

  • 0

    195. ~  2006-10-01 21:15:19  host: bdf8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak najbardziej, takze jako sygnal sms.

  • 0

    196. ~Paulina  2006-10-03 21:17:13  host: n18sw.resetnet.pl

    Mam ten telefon i jestem bardzo z niego zadowolaona ;) niestety nie mogę zainstalować programu Disc2Phone, bo przy instalacji wyskakuje jakiś błąd co mogę w tej sytuacji zrobić?

  • 0

    197. ~rysiox  2006-10-03 23:21:33  host: 88-199-10-38.tktelekom.pl

    Chcesz super telefon,walkman,full bajer-w300i!!!Chcesz robić zdjęcia-kup aparat cyfrowy!:)

  • 0

    198. ~mervel  2006-10-04 15:35:28  host: abvq61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie zwiazane co do w/w telefonu, mianiowice chce kupic karte do niego -memory stick micro i zauwazylem ze sa 2 rodzaje kart-PRO i duo PRO czy moge zakupic bez obaw oboejetnie ktory z tych rodzaji?wszystko bedzie dzialalo bez problemu?? pozdrawiam

  • 0

    199. ~mlody  2006-10-04 19:48:16  host: w3cache5.zwm.punkt.pl

    Mam takie pytanko czy w Promocji Urodzinowej Ery w zestawie z tym aparatem jest karta pamieci i jesli tak to jaka??

  • 0

    200. ~slomek  2006-10-05 00:49:42  host: nat-mo4.aster.pl

    Witam! Od kilku dni mam SE w300i i Z530i. O zdecydowanej przewadze w300i napisałem już w komentarzach do Z530. Co do samego W300i to widzę dużo plusów - bogate wyposażenie dodatkowe, karta 256mb, dobrej jakości odtwarzacz mp3, wygodny interfejs i klawiatura. Co do minusów - dość słaba bateria przy użyciu dodatkowych funkcji i niska jakość dodanego zestawu słuchawkowego (Sony powinno się wstydzić, szczególnie że jest jednym z najlepszych wytwórców słuchawek :( )

  • 0

    201. ~WIOLEK  2006-10-05 17:44:30  host: cgm213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY W ERZE JEST DOSTĘPNY TEN FONIK I OCZYWIŚCIE NA JAKICH WARUNKACH I O CO CHODZI Z TYM W:/

  • 0

    202. ~tomash  2006-10-05 19:51:01  host: 195.205.199.99

    do MERVEL: karty memory stick DUO i DUO PRO to dwie rozne karty a MEMORY STICK MICRO to trzeci rodzaj kart i tylko ten pasuje do SE 300i.

  • 0

    203.  2006-10-06 19:41:26

    eLOooo nArescie doczekalam sie tego telefoniku:Dmam go od wczoraj i wrazenia super:D...telefonik mam z media markt:Dale cena byla uu wysoka pewnie przedrozylam ale coz:D jak byscie chcieli sie czegos dowiedziec walcie smialo:D..aha ja mam male pytanko baterie sie laduje przy wylaczonym telefoniku??odpiszzci buzioole

  • 0

    204. ~izka  2006-10-06 23:25:26  host: abda49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam małe pytanko.Czy w zestawie jest dołączona płyta z oprogramowaniem i kablem??

  • 0

    205.  2006-10-07 07:26:47

    Witam, mam to samo pytanie co MERVEL bo na all... widziałem także dwa rodzaje kart, i nie wiem jaka będzie dobra na stronie SE, pisze Memory Stick Micro (M2) Czyli sądzę że pro duo, będzie działać w SE W300i. A drugie pytanie to czy ktoś wie, czy orange dorzuca jakąć kartę pamięci do telefonu W300i.

  • 0

    206. ~Madzia  2006-10-07 16:28:36  host: abef56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajefajny fonik. Strasznie mi sie podoba... polecam gorąco. ładnie się prezentuje:)

  • 0

    207. ~junior326  2006-10-09 19:20:34  host: 212.244.223.48

    mam kupić ten fonik jak myślicie warto? co jest jego najlepszom stroną proszę o odpowiedź

  • 0

    208. ~Corvax  2006-10-10 17:07:27  host: 213-238-86-207.adsl.inetia.pl

    Ktoś pytał o stan baterii podczas podłączonego USB. Jasne - bateria jest ładowana jednak bardzo małym prądem i zupełnie nie wpływa to na jej trwałość. Dlatego w tym telefonie (i w wielu innych) jest bateria polimerowa, żeby wytrzymywała takie ciągłe podłączanie kabelka. Ciąg dalszy doniesień z placu boju. Telefon zrestartował się tylko raz - powodem była moja niewiedza. Przez bluetooth jedna zawieszona aplikacja wysyłała jakieś śmieci a drugą grzebałem w telefonie. Pogubiło się urządzonko - ja też bym się pogubił :> Więc telefon dalej śmiga ślicznie. Zaopatrzony w BTdongle zacząłem testy. HID działa świetnie. Jest możliwość tworzenia swoich profili za pomocą aplikacji pobranej ze strony SE - można sterować kursorem myszy itp. Zasięg do 10m jest dla telefonu optymalny mimo, że dongle pozwala wyciągnąć 'niby' 100m. Transfer na poziomie 40KB/s (czasem minimalnie szybciej). Można korzystać z modemu BT. Można wysyłać zdjęcia bezpośrednio do katalogu na dysk. Można korzystać z darmowego internetu przez BT w komórce. Można oczywiście synchronizować dane tylko z MS Outlookiem. Można udostępnić port COM dla aplikacji typu MyPhoneExplorer. Korzystanie non stop z Bluetooth nie wyładowuje znacząco szybciej baterii. Karty pasują tylko Memory Stick Micro (M2) i żadne inne. Orange nie dorzuca karty pamięci, żadna sieć nie dorzuca ponieważ robi to producent - w zestawie 256MB (max. 1GB). Po dłuższym użytkowaniu stwierdzam, że klawiatura tego aparatu to cud techniki. Ci co go nie mają niech nie sugarują się fotkami. W życiu nie przypuszczałem, że pisanie SMSów może przebiegać tak sprawnie. >> Slomek nie wiem co masz do słuchawek - są to porządne słuchawki Sony bodajże, któreś z serii MDR-EX. Jakość jest naprawdę świetna. Wątpię, czy takie dobre słuchawki jakaś firma dodaje do markowych nawet odtwarzaczy MP3. Na razie tyle... jak mi się coś przypomni jeszcze to napiszę. Pozdrawiam. P.S. Nie jestem agentem SonyEricsson ani żadnej sieci komórkowej :D

  • 0

    209. ~beger  2006-10-10 18:01:04  host: awv60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiem ten fon wczoraj i jestem bardzo zadowolony, a wy co mówicie że ten aparat jez zy, to jesteście gupi i się nie znacie na fonach.

  • 0

    210.  2006-10-12 20:20:49

    elooo no telefonik jest boski mi bateria trzyma 6 dni:Dzdziwienie w ogole hehe...oczywiscie ze jest kabelek i plytka ja nie kupowalam w mixie ani na abonament wiec sobie ladnie zaplacilam za niego ale nie zaluje:D

  • 0

    211. ~poznaniak :)  2006-10-13 21:20:15  host: c35-35.icpnet.pl

    mam pytanie : czy w w300i można oglądać filmy na pełnym ekranie ??

  • 0

    212. ~bidzik  2006-10-14 13:41:17  host: ip-80.54.187.172.eltronik.net.pl

    chciałbym sie dowiedzieć czy ten telefon ma opcje Wideo (czy mozna nagrywac filmy?) prosze o odpowiedz Pozdrawiam:)

  • 0

    213. ~Dawka  2006-10-15 10:58:26  host: host-ip158-86.crowley.pl

    super telefon :D:D:D chce se go kupic ale jeszcfze drogi jest :p i ta biala wersja mi sie nie podoba czarny jest ladniejszy:D:D

  • 0

    214. ~andrew l  2006-10-15 11:44:24  host: c35-35.icpnet.pl

    Stoję przed poważnym wyborem :( !!! kupić nokię 6630 czy sony ericssona w 300i :: jak myślicie ??

  • 0

    215. ~ola  2006-10-15 14:02:29  host: abvl168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można dokupić do tego telefonu karte pamieci?

  • 0

    216. ~monisia1989  2006-10-15 20:18:08  host: c193-225.icpnet.pl

    no pewnie ze mozna nagrywac filmiki a nie mozna w pelnym ekranie .....niech mi ktos powie bo mam jakies glupie schizy e mi klapka moze sie zlamac czy jest to mozlwie jesli tylko otwierami zamykam ja?hehe odpiszcie

  • 0

    217. ~Mony  2006-10-16 22:26:36  host: chello087207022142.chello.pl

    mam pytanie czy w tej komórce ten odtwarzacz MP3 dziala jako zwykle MP@ czy odtwarza tylko dzwieki??prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    218. ~xanth  2006-10-17 12:36:23  host: proxy-14.tvk.torun.pl

    Mozna nagrywac filmy, gdzie wczesniej o tym czytalem.. Mnie nurtuje inne pytanie: Czy jak zaladuje karte 1gb to czy mozna by na nim odtwarzac "normalne" filmy z kompa? :)

  • 0

    219. ~  2006-10-17 19:03:06  host: ckq224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie:jak zainstalować w tym telefonie komunikator?Czy wogóle jest to możliwe???

  • 0

    220. ~dj  2006-10-19 11:54:34  host: azw82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma słabą obudowe i sie bardzo psuje i wam odradzm jego kupno

  • 0

    221. ~dj  2006-10-19 11:56:48  host: azw82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest do kitu

  • 0

    222. ~dzastina  2006-10-19 14:52:13  host: nephilim.dobrynet.pl

    czy ktos moze mi powiedziec czy w tym telefoniku mozna ustawic tak aby wysylane wiadomosci nie zapisywaly sie w folderze wiadomosci wysłane ?

  • 0

    223. ~Justyna  2006-10-20 17:45:35  host: cke176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Pytanie czy Ten Telefonik Robi Gorsze Zdjecia Od Sony Ericssona K750i czy w miare takie same ?

  • 0

    224. ~Aga Mysia  2006-10-20 19:25:40  host: host26.ternet.com.pl

    Ogółem telefon oceniam bardzo dobrze. Zacznijmy od plusów: + rewelacyjna jakość dźwięku na słuchawkach i z głośniczka + łatwy w obsłudze + dobrze układa się w ręku + wg. mnie ma ładny, pokazujący żywe kolory wyświetlacz + 256 MB karta i kabel USB w zestawie - za to wielki plus + sporo bajerów i ogólnie telefon jest ładny. Teraz minusy, co prawda małe, ale są: - klawiatura - ogółem jest fajna, tyle że czasami podczas pisania SMSów i wstawiania spacji naciska się klawisz nr 9 (ten nad spacją) - aparat fotograficzny - robi słabe zdjęcia, ale w sumie to telefon komórkowy a nie aparat. Podsumowanie: warto go kupić :) Naprawdę :)

  • 0

    225.  2006-10-22 11:08:19

    Ten fonik jest super właśnie go kupiłem jest dobry .

  • 0

    226. ~Łukasz  2006-10-22 16:43:49  host: xdsl-5852.elblag.dialog.net.pl

    Fonik jest super polecam. Filmy z pc mozna ogladac na telefonie trzeba tylko przekonwertowac film z kompa na format 3gp czyli taki ktory obsluguja telefony jest wiele programow do konwertowania np Total Video Converter.

  • 0

    227. ~magelan  2006-10-24 09:17:51  host: nat.who.vectranet.pl

    Ja go kupiłam za 199 netto w orange dla firm:)

  • 0

    228. ~alcia  2006-10-24 12:01:48  host: 82.160.103.3

    TEN TELEFON JEST JEDNYM SŁOWEM...ZAJEBISTY.WŁAŚNIE SPRZEDAJE SWÓJ TELEFON BO MI...SIE ZNUDZUDZIŁ,A MIAŁAM MOTOROLKE E1...TROCHE GŁUPIA,ALE UJDZIE..

  • 0

    229. ~kasieńka  2006-10-24 14:39:09  host: bzq26.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko jak uaktywnic karte SIM?????

  • 0

    230. ~Se.Ba.  2006-10-24 16:26:49  host: aamg171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zarąbisty telefon i tyle:)

  • 0

    231. ~ves  2006-10-26 09:21:57  host: mailx.kontel.pl

    Chyba oczywiste ze robi gorsze zdjecia skoro K750i ma 2MPix a W300i ma 0.3MPix, prawda?

  • 0

    232. ~kifek  2006-10-26 18:17:08  host: cfb240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak orange dorzuca karte 256 mb. Telefon jest naprawde świetny, warto kupic

  • 0

    233. ~Macierko  2006-10-26 22:06:35  host: abyi208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej ja mam pytanie jak mozna to zmienic ze jak zwonie SE w300i mam na lewym skrocie"głośnik" i jak to zmienić żeby było "więcej" bo w tym więcej jest do wyboru możliwość nagrania rozmowy

  • 0

    234. ~jigga  2006-10-26 23:19:13  host: akc213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ilę kosztuje ten telefon tak normalnie jakby go brac na karte?? bo w idea mix stoi 75 zeta w i mix comiesieczny 75 zeta. chyba fajnie nie?? a ile dostajemy na karcie na poczotku mega?? i ile kosztuje npo karta 1 giga? :D

  • 0

    235. ~rob116  2006-10-27 16:14:44  host: ip-81-15-216-56.unregistered.net.telenergo.pl

    czy ten telefon ma 0,3 megapixela czy 1,3 megapixela .....są różne str www. z innymi danymi, prosze o odpowiedź

  • 0

    236. ~Mixki  2006-10-27 17:58:09  host: user30.195.udn.pl

    mam dylemat czy wybrać W300i czy Z520i doradżcie ale ten ma beznadziejna klawiature a tamten nie ma Radia a dobrej jakości ma dżwiek i zdjęcia???odpiszcze pozdro wszystkim ale zgadzam sie ze jest wypasiony;)hehe

  • 0

    237. ~sync  2006-10-28 13:50:17  host: bck206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ma 0.3 mpix, i ma on w STANDARDZIE 256 mb karte, a max obsluguje 512. Z520i jest beznadziejny...

  • 0

    238. ~asiula  2006-10-28 22:09:50  host: host-89-228-229-202.kalisz.mm.pl

    mam pytanie czy kolor jest czarny czarny czy podchodzacy pod granatowy?? i co czy ma lepszy aparat od simensa c65

  • 0

    239. ~china  2006-10-29 00:56:50  host: adat103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik od kilku tyg i zmagam sie z otwarciem dolnej części obudowy...nie da rady! znacie na to sposób czy to tylko wada mojego fona? a i jeszcze dźwięk przez słuchawki jest ok ale jak puszczam fula bez słuchawek to jest jak dla mnie za cicho inne modele go przekrzykują ;P poza tym jest spox :) pliska odpisujcie

  • 0

    240. ~  2006-10-29 07:43:38  host: end154.internetdsl.tpnet.pl

    Czy wam na mózg upadło, przecierz se k750i jest dużo lepszy.

  • 0

    241. ~hahahahaha  2006-10-29 09:27:53  host: ip-85-198-228-211.broker.com.pl

    do smiechu doprowadzaja mnie ci co twierdza ze ten telefon jest beznadziejny ej ludyie ybz cos ocenic tryeba to mniec w rekach i osobiscie sprawdyic a nie oceniac po ydjeciach hahaha mega polmozgi was sa

  • 0

    242. ~lotiel  2006-10-29 18:45:23  host: 9-36.89-161.tel.tkb.net.pl

    ile kosztuje ten telefon w orange?

  • 0

    243. ~Magda  2006-10-29 20:31:16  host: enx146.internetdsl.tpnet.pl

    a o wiele gorsze zdjęcia robi niz z elefonu k750????????????????????

  • 0

    244. ~  2006-10-29 21:14:26  host: drj60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam też wolkmana od paeu dni polecam go groco w pełni multi medialny fon kozacki

  • 0

    245. ~lutor  2006-10-29 21:20:20  host: drj60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lotiel jeśli wezmiesz go w mix lub w twoim planie to przy abonamencie 70pln na 30mieś dostaniesz go za 146.20

  • 0

    246. ~lutor  2006-10-29 21:23:42  host: drj60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    china proponuje nacisnąc mocno na srodku i pociągnac w dół jesli chodzi o klapkę od bateri reszta nie jest rozbieralna do asiula kolor czarny aparat troche lepszy lecz też vga czyli 600 pikseli niema rewelki lecz wystarczy

  • 0

    247. ~  2006-10-30 20:18:06  host: epa71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce go kupić w erze fun za 370zł na 30miesiecy ja duzo nie dzwonie i niesmsoje wiec bede doladowywał co 3miesiace 50zł zna ktos lepsza oferte i jaki duży ma wyświetlacz

  • 0

    248. ~  2006-10-31 12:43:33  host: 213-202-168-159.bas503.dsl.esat.net

    wlasnie sie zastanawiam nad tym fonem, moge go miec za 170E w tym 80 e na gadanie i to w pre paidzie, chyba sie zdecyduje

  • 0

    249. ~jankoM  2006-10-31 12:44:18  host: 213-202-168-159.bas503.dsl.esat.net

    wlasnie sie zastanawiam nad tym fonem, moge go miec za 170E w tym 80 e na gadanie i to w pre paidzie, chyba sie zdecyduje

  • 0

    250. ~kata  2006-10-31 14:37:30  host: staticline669.toya.net.pl

    ten tel jest wyrabisty tylko ze bateria krótko działa...

  • 0

    251.  2006-10-31 14:54:45

    ten tel jest fajny tylko ze krótko trzyma bateria

  • 0

    252. ~ja-walnieta  2006-11-01 18:20:47  host: dvh82.internetdsl.tpnet.pl

    mam go już dwa miesiące. spisuje się bardzo dobrze ;-)

  • 0

    253. ~pacusia  2006-11-02 09:01:15  host: egq70.internetdsl.tpnet.pl

    heh mam ten telefon tydzien jestem z niego zadfwoolona tylko jednym minusem jest bateria bardzo krotko trzyma....:( a co do zdjecia obudowy tesh mam probleblem ale trzeba za dwa boki telefonu na dole i mocno przycisnac za klapkekciukami i powinno pojsc;)

  • 0

    254. ~Loki  2006-11-02 18:18:31  host: host-ip89-11.crowley.pl

    mam ten tel od kilku dni i mimo iz wczesniej mialem same nokie i trudno mi si eprzyzwyczaic to tel jest zaj.... a zdjecia jak na aparat w tel całkiem przyzwoite:]

  • 0

    255. ~Donia  2006-11-03 11:07:39  host: abqj197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile ten telefonik koszci na kartę jak chce go wykupić??!! Muszę to wiedzieć bo chce go pod choinkę awięc muszę wiedzeć ile oszcie(Na Kartę) Proszę odpiszcie!! ;** Z góry dziach

  • 0

    256. ~siwo91  2006-11-03 22:46:24  host: w3cache1.swietochlowice.org

    Mam ten telefon od jakiegos czasu i sadze ze jest zajebisty. Wczesniej mialam K700i i tez byl calkiem dobry, ale o niego nie dbalam :P. Tego postaram az tak nie zniszczyc. Polecam ten fonik. Pozdrowionka :*:*:*

  • 0

    257. ~haksior  2006-11-04 13:04:17  host: rejon207.ztpnet.pl

    niby spoko telefon, ale niektórzy mogą się zdziwić troszke po zakupie, bo jego wady to: -kiepski aparat(nawet k310i ma lepszy) -bateria krótko trzyma(jak ktos tego fona kupuje tylko po to żeby słuchać muze no to szerokiej drogi, bo długo s nie posluchacie, ponieważ ładować też trzeba) -gdy dasz muze bez sluchawek na maxa to ledwo usłyszysz jak gra:( obyście się nie zdziwili tak jak ja ja już go sprzedałem i mam K800i to dopiero wypas!!!

  • 0

    258. ~:(  2006-11-04 14:12:58  host: 212.160.96.152

    kurde, ludzie o co wam chodzi? piszecie ze bateria źle trzyma. A ile byście chcieli zeby trzymała? miesiac? Przy spokojnym uzytkowaniu starcza na 5-6 dni, a przy sluchaniu muzyki nawet okolo 30 godzin (przy wybraniu opcji Tylko Muzyka oczywiscie). Jesli chodzi o siemensy, o to tam mozna powiedziec, bateria jest dziadoska, 3 dni to juz wypas u tamtego producenta. A w300i jest naprawde super jesli chodzi o wytrzymalosc baterii do tej ilosci bajerow jakie posiada ten tel.

  • 0

    259. ~Madzia  2006-11-04 15:40:15  host: 82.160.111.236

    Telefon jest spox mam go od kilku dni. Ale mam problem bo nie moge nagrac piosenek na tarte pamięci ta dodatkowa tylko idzie mi na tą od nowości i wchodzi kilka piosenek =/ Co robić???

  • 0

    260. ~LEPRIKON  2006-11-04 17:05:32  host: cce153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fakt ludziom ciężko dogodzić mam ten fonik od sierpnia żadnych wad.To im za bateria słaba to aparat cieniuśki Noście akumulator samochodowy i osobną kamerke i aparat fotograficzny.Za taką kase to i tak ma wypas POZDRAWIAM

  • 0

    261. ~Madziunia  2006-11-04 21:01:21  host: 82.160.111.236

    Nie można jakos odzyskac straconych gier bo chyba mi się przez pomyłke usuneły ale nie wiem jak to mozliwe?? HELP !!

  • 0

    262. ~sync  2006-11-05 09:46:41  host: bbf90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    haksior, o lol. Bateria jest jedna z lepszych i dziala tyle ile powinna, jak opisal juz ":(". A co do glosnika - slyszalem od znajomego, ze gra lepiej niz u niego w W800i.. oO Madzia - uzywasz Disc2Phone? Jesli tak to po prawej stronie, gdzie mamy kolumne telefonu zmienic na Memory Card i to wszystko. Pozdrawiam

  • 0

    263. ~krolik  2006-11-05 11:47:33  host: rev-90-244.systemx.com.pl

    ile czy dobre robi zdjecia

  • 0

    264. ~mały  2006-11-05 12:57:13  host: proxy-07.stella.net.pl

    tego fona mozna kupic na stronce orange za 1 zeta przy kwocie 70 na 24 miesiace pozdro

  • 0

    265. ~madzia  2006-11-05 13:42:53  host: 82.160.111.236

    "sync" u mnie nie mozna właśnie zminić na te memory card=/ Tylko wyskakuje "you must insert a memory stick or connet you phone via USB." Że niby musze włorzyc pamięc i podłączyc USB. A pamięc miałam włorzona od początku zdjęcia moge na niej zapisywac bez problemu, tylko cos z tymi mp3.

  • 0

    266. ~gojdek  2006-11-05 19:49:16  host: 80.48.45.248

    ja nie wiem ale co czytam opinie na temat telefonow to kazdy na cos narzeka zastanowcie sie ludi co piszecie albo nie piszcie lepiej nic bo czytac nie idzie

  • 0

    267. ~OLGUNIA!  2006-11-05 20:20:38  host: blh73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIE NO OKI! BATERIA TRZYMA 4 TYGODNIE! DDDDDDDDDDDDDDDUUUUUUUUUUUUUUUŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻÓOOOOOOOOO OOO MA: MP3, APARAT KAMERĘ BLUTU PODCZERWIEŃ RADIO, TYLKO NIE MA KOLOROWEGO WYŚWIETLACZA!!! SZKODA!!! KOCHAM KAMILKA!!! CZY ZAWSZE MUSI WYGRYWAĆ WIEK! POZDRO PA TAK SERIO NIE MAM TEGO TELA I NIE CHCE GO MIEĆ! JEST DO DUPY! WIESNIARA POZDRAWIA

  • 0

    268. ~  2006-11-06 07:10:45  host: bbk187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziecko neo.. madzia - to sam nie wiem..sprobuj przeczyscic zlaczki na karcie, a jak to nie pomoze to udaj sie do serwisu.

  • 0

    269. ~marta  2006-11-06 15:39:41  host: 82.160.111.236

    a ja mam jeszcze pytanie bo ehh przez przypadek ojciec usunął mi jakies programi w miltimediach=/ i nie wiem ważne to było czy nie?????

  • 0

    270. ~holi  2006-11-06 20:36:43  host: cfp205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    masz coś do siemensów kup se siemensa s65 lub c75 to sie dowiesz jakie moga być dobre siemensy

  • 0

    271. ~Kasia  2006-11-06 22:15:04  host: bzc54.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon kilkanaście godz i juz mnie mile zaskoczył... bardzo szybko zgrya sie na niego muze. zdjcia niczego sobie - jak chcesz lepsze polecam APARAT CYFROWY;-) głośniczek rewelaja... a ksiazka z kontaktami jest stworzona własnie pod moje potrzeby... POLECAM

  • 0

    272. ~MK.!  2006-11-07 12:32:09  host: host-62-141-250-161.tomaszow.mm.pl

    Ja mam go od prawie miesiąca i jestem bardzo zadowolona. Aparat mi się podoba i bateria trzyma mi spokojnie prawie tydzień, w siemensie c65 trzymała mi 2 dni, więc nie będę się czepiać! Poza tym, głośno też słychać muzykę, więc nie mówcie głupot. Do tego są super słuchawki te nowoczesne, co nie słyszysz niczego prócz muzyki. Kabel jest też dobry, szybko się piosenki zgrywają, obrazki i tym podobne. Jestem bardzo zadowolona! I ważny jest też jego wygląd, bo moim zdaniem naprawdę ładny telefon. Poza tym ma dużo pamięci i an kacie SIM i na pamieci telefonu. Jak kręci się film to nie widać pixelków, tak jak było w siemensie c75 jak dla mnie w300i to super telefon!

  • 0

    273. ~Marta  2006-11-07 16:02:16  host: 82.160.111.236

    Nom telefon spox.. ale mam problem usuneły mi sie jakies programy w miltimediach tam był taki plik i nie wiem co to było i czy warte zachowu??

  • 0

    274. ~Redd  2006-11-07 19:44:53  host: apn-100-188.gprsbal.plusgsm.pl

    Telefon - super, przede wszystkim można z niego dzwonić, cała reszta jest tylko super dodatkiem. pozdro!

  • 0

    275. ~Slupek  2006-11-07 20:29:39  host: alo62.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam zamiar brać sobie ten telefonik. Bo z tego co widze to jest zajebisty jak za taką cene. Ale zastanawiają mnie niektóte rzeczy. Np. To,że w jednym żlódle przeczytałem że nie da sie zmienić dźwieku sms'a, a na innej stronce było napisane że sie da. To jak to z tym jest???? I jeszcze jedno. Podobno nie wyświetla ile zostało znaków do konca sms'a. prosze o wyjaśnienie. Z góry dzieki!!! POZDRO!!!!

  • 0

    276. ~magda  2006-11-08 13:54:42  host: 82.160.111.236

    Mozna zmienic sygnał dzwonka jaki się komu podoba, jest chyba napisane ile znaków pozostało ale napewno wiem że jak sie końcy es to już nie mozna pisać. chyba że sobie zrobisz że bedzie można pisac i pisac bez ograniczenia xD

  • 0

    277. ~tomash  2006-11-08 14:28:24  host: 212.160.96.152

    jesli chodzi o zmiane dzwonka sms'ow, to mozna zmienić dźwięk na jakikolwiek i widać też ile pozostalo znakow do konca smsa, ale liczba ta pokazywana jest dopiero pod koniec limitu smsa, czyli jakos po wpisaniu okolo 150 znakow

  • 0

    278. ~amileee  2006-11-08 14:56:09  host: chello087206119176.chello.pl

    mam ten telefon od tygodnia, jest naprawde super, nie mam z nim zadnych problemów i popieram opinie innych ze jak nazekają na słaby aparat to niech se kupią cyfrowy, w koncu to tylko telefon co nie głosniki grają głosno i jakos nie słysze by była zła jakość dzwieku ciekawe czy ci co narzekają piszą to z zazdrości ze go nie mają czy ze im sie nudzi bo te krytyki sa bez sensu:) wczesniej miałam k700i który umywa się do w300i :) ps. mozna w nim zmieniac dzwięk smsa,

  • 0

    279. ~:(  2006-11-08 16:26:30  host: 83.2.133.16

    Holi: siemensów to ja mialem od ch... i troche: c65, c75, cf75, m75. Moze one sa dobrze wykonane, ale co z tego. Bateria jest do d... W c75 dziala okolo 4 dni, ale jak ktos sie bawi wiecej telefonem, np. gierki itp. to czas spada do niecalego dnia. A oprogramowanie w siemensach niestabilne jest cholernie. Zwrotow to serwisow jest dosc sporo, nawet tych z wyzszej półki. A teraz jak sie firmy połączyły i powstalo Benq-Siemens to teraz to juz max porażka. Nawet tak zajebisty (niby) EF81 trzyma gora 2 dni. Masakra. To juz SE nawet z najnizszej polki ma 100 razy lepsza baterie, a w300i ma wieksze mozliwosci od Ef 81, choc w300i to je najwyzsza połka. A jeszcze jedno: SonyEricsson stosuje w wiekszosci ogniwa Litowo-Polimerowe, natomiast Siemens (czy teraz Benq-Siemens) Litowo-jonowe.

  • 0

    280. ~madzialenka  2006-11-08 18:54:08  host: 82.160.111.236

    Ja mam pytanie bo mam problem z wgrywaniem na kom tych mpr czy trzeba jakis folder utworzyć albo cos w telefonie? Prosze niech ktos mi napisze bo mam telefon a nie moge tzn nie umiem zgrywac piosenek na niego a udaje mi sie jedynie na pamięc normalna a nie na Memory stick?? Prosze o pomoc!!!

  • 0

    281. ~sync  2006-11-08 19:35:12  host: bbn67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Slupek - bylo juz pisane..mozna zmieniac sygnal sms rowniez na plik mp3 ^^ Wyswietla jedynie ~20 znakow do konca smsa, ale mozna sie przywyczaic.

  • 0

    282. ~  2006-11-09 12:37:17  host: dzo236.internetdsl.tpnet.pl

    Aha. No dzięki z informacje. Ale czy zakupił ktoś ten telefon w salonie orange?? Bo mi głownie chodzi o orange menu?? Słyszałem że to nie tylko chodzi o to badziewie po lewej stronie wyświetlacza, ale że us usówają jakieś opcje telefonu. Usuneli jakieś fajne fumkcje w w300i?? I jak to jest z tym klawiszem skrótu z logiem WALKMAN? ON podobno w orange robi coś innego.

  • 0

    283. ~sync  2006-11-09 17:49:18  host: bbx215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tam nie zauwazylem "ubytkow". Przycisk Walkman w Orange dziala jako "ekran główny" czyli - nowe zdarzenia [sms, polaczenia itp], skroty i zakladki wap. Mam telefon juz od miesiaca w Orange i jestem jak najbardziej zadowolony. Osobiscie nie mam zastrzezen ;)

  • 0

    284. ~  2006-11-09 19:45:55  host: 62.233.236.85.datacomsa.pl

    kupiłem go i jest to telefon elegancki piękny i gustowny

  • 0

    285. ~ziomala  2006-11-10 19:39:28  host: staticline638.toya.net.pl

    też mam ten telefonik..:P jest naprawdę zajebisty..:) trochę topornie wygląda w środku, ale ogólnie rewelacja...256MG memory stick...kolor podświetlania pomarańczowy..fajen menu...ale szkoda, że jest w nim tyle zdjęć Robbie'ego Williamsa:/promował ten tel i nic nie można skasować(wszystko jest chronione);/ ale ogólnie telefonik full wypas:D:D:p

  • 0

    286.  2006-11-10 19:59:57

    gdyby ten fon miał lepszy aoarat to byłby zajebisty a tak to jest tylko bdb

  • 0

    287. ~Destroyer  2006-11-11 12:02:09  host: 217-153-221-46.such.nat.hnet.pl

    Wyświetlacz 256 tys. kolorów "TYLKO NIE MA KOLOROWEGO WYŚWIETLACZA!!!"pozdr;D dla inteligentnej pani dobrze ze sie przyznalas ze go neimasz bo to zal co wypisujesz:P

  • 0

    288. ~nuskalka  2006-11-11 18:16:12  host: 212.87.241.103

    mam ten fonik od wczoraj i jak narazie bardzo mi sie podoba.Szczerze mówiąc nie wierzyłam,że zdołam namówić rodziców na jego kupno,bo troche on kosztuje.Ale moim zdaniem jest wart swojej ceny.Jedyną wadą są kiepskie dżwonki ale można ściągnąć także looz:) polecam:)

  • 0

    289. ~DoWnIaRa  2006-11-12 08:21:53  host: xdsl-18135.wroclaw.dialog.net.pl

    heh mam ten telefonik już 2 miesiące :) po prostu jest cudowny!!!!! co prawda mój królik pogryzł mi kabel od ładowarki...ALE NADAL DZIAŁA ! xD ale tak czy inaczej szukam gdzie można kupić osobno ładowarke do tego telefonu....

  • 0

    290. ~..::JA::..  2006-11-12 12:41:03  host: edo170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest obrzydliwy po otwarciu klapki:/:/:/

  • 0

    291. ~anuńka  2006-11-12 16:19:28  host: acoe124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej:D mam włśnie zamiar kupić sobie ten tel:)po waszych opiniach nie mam juz wątpliwości.Mam jeszcze pytanko. Czy mozna dzwięki mp3 i śmieszne odgłosy ustawiać na dzwonek ?? Z górki dzięki :)

  • 0

    292. ~  2006-11-13 16:49:40  host: bdm3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    anuńka... wielokrotnie bylo pisane... tak!

  • 0

    293. ~Pytaczzz  2006-11-13 16:52:26  host: drq182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy ten oto SE ma kamerke ??

  • 0

    294. ~jagoda  2006-11-13 20:54:57  host: 195.117.122.71

    Ja bym się chciała zapytać czy ten telefon ma kamere, czy jakość zdjęć jest dobra i ile ten telefon przeciętnie kosztuje w salonie. Odpiszcie!!

  • 0

    295. ~miecio  2006-11-14 14:24:21  host: cnr90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma polskie menu? z góry dzienks :-)

  • 0

    296. ~  2006-11-14 15:37:32  host: bdk167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytaczzz - ma. Jagoda - jakosc jest w miare dobra, a cena w salonie? mozna isc i zapytac ^^ Ceny roznia sie znacznie zaleznie od operatora i oferty. miecio - jak sciagniesz zza granicy to of koz nie..

  • 0

    297. ~Aneczka  2006-11-14 16:26:01  host: X66X17147.jaskom.pl

    Zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu... prosze o jakieś informacje i dokladne opinie na ten temat...czy jest on warty swojej ceny>?? Z góry dziekuję..pozdrawiam

  • 0

    298. ~TomI  2006-11-14 17:22:27  host: ekd11.internetdsl.tpnet.pl

    a sa tu video-rozmowy odp na gg:7942286 lub TOMEK.SZEWC@interia.pl czekam na szybką odpowiedź....

  • 0

    299. ~Jacu$  2006-11-14 17:39:28  host: 217.116.110.186

    ile ten fonik ma MGPX??

  • 0

    300.  2006-11-14 21:58:35

    fon ma polskie menu jest dostępny w np erze i orange, ten telefon ma kamerke, jakość fotek i filmów jest porównywalna do k700i tyle że w300i ma lepszy wyświetlacz!! czy są jeszcze jakieś pytania?? pozdro

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-154-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet