Sony-Ericsson W205 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W205 Opinie o Sony-Ericsson W205

Sony-Ericsson W205

w sumie: 214
  • 0

    2.  2009-04-09 18:38:10

    Telefon podobny do starszych modeli SE klasy przecietnej moja ocena to 3

  • 0

    4. ~zydzio  2009-04-17 22:40:24  host: gfk38.internetdsl.tpnet.pl

    Z tego co widzę to fajny telefonik, może go kupię :) Tylko kiedy będzie na Allegro hmm...

  • 0

    5. ~  2009-04-18 15:19:50  host: chello087207076102.chello.pl

    tanszy telefon dla nie wymgajacych uzytkownikow ! jak ktos mi tu wyjedzie ze cofamy sie to niech sie walnie w leb! po to jest tanszy chyba zeby wiecej osob moglo sobie na niego pozwolic

  • 0

    6.  2009-04-19 18:40:37

    Fajnie wygląda, szkoda tylko, że ekranik taki malutki.

  • 0

    7. ~ne51  2009-05-01 10:10:38  host: 82.177.199.10

    całkiem fajny, tylko wyświetlacz rzeczywiście mógłby być więszky

  • 0

    8. ~  2009-05-09 18:14:20  host: host-62-141-249-49.tomaszow.mm.pl

    tak jak wcześniej wyświetlacz mały aparat 2.0 mpx mógł by być mała pamięć wewnętrzna i brak karty pamięci w zestawie :(

  • 0

    10. ~MONIS  2009-08-20 12:39:16  host: inet20907ni-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    a czy ktoś zna jego cene???

  • 0

    11. ~sebas  2009-08-27 00:18:56  host: aeu81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bedzie dostepny na wyprzedaży 28.08 w media markt cena 350zł

  • 0

    12.  2009-09-04 10:04:12

    może i przeciętniak, ale przynajmniej tani z podstawowymi multimediami, a pokażcie mi taką Nokię? albo bardzo dobre, ale drogie, albo przeciętniaki też drogie, albo kichy ( bez obsługi karty pamięci), ale tanie. Obudzą sie w końcu z ręką w nocniku, kiedy już nikt za brand płacić nie będzie.

  • 0

    13. ~  2009-09-09 18:51:15  host: public-gprs56878.centertel.pl

    za duzo kosztuje

  • 0

    14. ~julo  2009-09-10 17:49:12  host: chello089075013243.chello.pl

    extra fon. ale WYŚWIETLACZ.

  • 0

    15. ~agnieszka  2009-09-10 20:32:33  host: static-62-233-199-102.devs.futuro.pl

    w dotyku to ten telefon wyglada jak zabawka, ja myślałam ze to atrapa jak mi go w salonie pokazali

  • 0

    16. ~Elektro  2009-09-11 21:23:00  host: 77-254-140-42.adsl.inetia.pl

    Wyświetlacz w jaki wyposażono model W205 jest wyjątkowo kiepski, mały i nieczytelny, przez co utrudnione jest zobaczenie na nim istotnych szczegółów. Poza tym mimo, że ten telefon jest od niedawna na rynku już jest sporo skarg na jego awaryjność.

  • 0

    17. ~...  2009-09-13 13:04:41  host: aebr152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ekran...aparat...kolory...

  • 0

    19. ~  2009-09-15 09:18:55  host: 212.160.172.70

    żal ludzie zobaczcie jego cene a potem narzekajcie z nie ma tego i owego cena adekwatna do funkcji ktore posiada dobry dla dzieci z podstawowki ew. gimnazjum moze jeszce wifi mialby miec 8,1 mpx za 350 zł?

  • 0

    20. ~niewazne  2009-09-15 16:38:35  host: host942316194.microchip.net.pl

    Mam dosyc obrazacie ten telefon do kur** ludzie mieliscie tem telefon nie!! Jeste swietny mam go lugo i go nie zamienie na zaden a jak nie pasi to se kupcie inny frajerzy

  • 0

    21. ~:)  2009-09-19 11:29:04  host: emi195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema, ma ten telefon może dzwonki mp3?

  • 0

    22. ~Ja  2009-09-22 14:33:20  host: aars230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no chyba wiadomo że ma . bo to muzyczny fon

  • 0

    23.  2009-09-25 15:57:57

    narzekacie na mały ekran, ale K750 ma też 1,8' i nikomu to nie przeszkadza :| Mniejszy ekran, mniejszy pobór prądu, żeby można było dłużej słuchać muzyki-w końcu to walkman

  • 0

    24. ~tweety  2009-09-27 15:19:35  host: gwx-sub28-243.tvgawex.pl

    Właśnie zastanawiam się czy kupić sobie ten telefonik.Jak myślicie warto go kupić?

  • 0

    25. ~bowska  2009-09-28 19:18:06  host: zt10.internetdsl.tpnet.pl

    a moim zdaniem na wszystko jest rada. KAzdy telefon ma w sobie to COŚ :) Karte pamięci możesz sobie dokupić a skoro Cię na nią nie stać lub szkoda Ci kasy nie kupuj tego fona Proste! A co do ekranu... mam Se W350i ma mały wyświetlacz i mam też W910i z olbrzymim i bateria trzyma dużo krócej wniosek mniejszy wyświetlacz mocniejsza bateryjka :) a co do aparatu moim zdaniem cyfrówka to cyfrówka lepiej mieć osoby aparat posiadam również z Sony polecam :) Duży + że ten fon w ogóle obsługuje karty pamięci bo ten nowy SE T...jakoś tam który w ofercie ma Heyah nie obsługuje kart pamięci więc z Mp3 Lipa mała pamięć wewnętrzna!

  • 0

    26. ~Ona  2009-09-28 19:28:08  host: zt10.internetdsl.tpnet.pl

    A pod jakiem względem słaby? O moim telefonie tez pisali że się psuje a mój śmiga bez zarzutu :) Zależy jak się szanuje!

  • 0

    27. ~krzywy  2009-09-29 20:28:49  host: afep19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo. mam ten telefon od dziś wziełem se na przedłużenie umowy . ale nie moge znalezc w nim zdjec zrobionych aparatem . gdzie tego szukać ? i wg jest kreator dzwięku ? bo w innych se mozna na fula ustawic i gra elegancko ;p Pozdro . telefon nawet fajny :P

  • 0

    28. ~gosia  2009-10-02 12:56:02  host: host-80.48.145.33.zwmedia.pl

    mam ten telefon od jakiegos tygodnia i jestem z niego zadowolona, narzekacie na wyswietlacz, mi tam jakos nie przeszkadza

  • 0

    29. ~aśś  2009-10-02 17:17:13  host: hih194.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik fajny:) Dwa minusy:malutki ekranik i bateria która szybko się rozładowuje:) Ogólnie ok:P

  • 0

    30. ~zal  2009-10-04 20:05:29  host: bzr58.internetdsl.tpnet.pl

    zal omg koles rozwaliles mnie telefon wlakman a ten sie pyta czy to ma dzwonki mp3 i na dodatek to gniazdo na karte pamieci na co by mialbo byc?

  • 0

    32. ~thorek  2009-10-09 16:31:10  host: nat-w8.itcomp.pl

    ja powiem ze telefon spoko dosc tani mam go juz troche i nie narzekam

  • 0

    34. ~nadiii  2009-10-20 20:37:03  host: public-gprs109834.centertel.pl

    Mam ten telik od miesiąca, pomijając fakt wyświetlacza aparatu itp (akurat każdy wie co kupuje to pretensji co do tego być nie powinno) ja mam problem z baterią która przy nie dużym użytkowaniu trzyma mi dzień góra dwa, kolejny problem to opóźnienie przy pisaniu smsów.... Nie wiem czy tylko mój tak ma czy inne też...

  • 0

    35. ~Załamanezzi  2009-10-20 23:32:51  host: host-89-231-77-107.lapy.mm.pl

    Klawiatura jest fatalna; istna pomyłka - sms-y pisze się bardzo uciążliwie, niewygodnie, wręcz karkołomnie; naprawdę wielki dyskomfort. Biorąc pod uwagę, iż telefon powinien służyć przede wszystkim do telefonowania, ale i smsowania, to powyższy fakt go kompletnie dyskredytuje i stawia na przegranej pozycji. Na dodatek telefon reaguje z dużym opóźnieniem podczas nieco szybszego (czyli zwyczajowego) klepania literek - i dźwiękowo, i wizualnie. Bardzo często rozsuwa się w kieszeni, zatem lepiej odhaczyć zdjęcie blokady klawiatury przez rozsunięcie, bo może nam się raptownie gdzieś nieopatrznie zadzwonić. Wykorzystanie pełnej głośności mija się z sensem, bo przy dwóch ostatnich wskazaniach siły głosu słychać choć głośne, to niewyraźne burczenie, a nie głos (raczej rzężenie). Razi brak czytelnego liczenia liter w sms-ie - pojawia się przy końcu pisania i po dłuższym sms-ie nigdy nie wiadomo, ile się wyśle. A co do ekranu - jest większy od np. mojego dotychczasowego telefonu z Zetafona - Nokii 6030, ale jakość podobnie żenująca... O ile dobrze zauważyłem, to chcąc wysłać sam sygnał nie przytykając telefonu do ucha (np. na zajęciach w szkole/uczelni) - to lepiej nie próbować tego z tym telefonem: podczas nieodbierania przez adresata wygląd wyświetlacza nie zmienia się, niestety. Ten telefon ma całkiem przyjemny wygląd, ale raczej nie może służyć do tego, co powinien w pierwszej kolejności. Przyjdzie mi chyba z czasem jeszcze bardziej żałować tego zakupu... Mizeria i rozczarowanie połączone z absolutnym zdziwieniem i zaskoczeniem, jak można coś takiego wciskać...

  • 0

    36. ~Deil  2009-10-21 09:41:07  host: bmk165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie, czy ten telefon ma wejście USB?

  • 0

    37. ~bartek14izh  2009-10-22 17:36:02  host: aczu238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzialają na nim gry??Dobre robi zdjęcia??Jest USB w nowym opakowaniu odrazu czy trzeba sobie kupić??

  • 0

    38. ~Alex;))  2009-10-24 21:09:57  host: host-89-228-23-223.zamosc.mm.pl

    A on ma kartę pamięci i mp3 ? ;]

  • 0

    39.  2009-10-25 19:56:54

    Klawiatura działa fatalnie; istna pomyłka - sms-y pisze się bardzo uciążliwie, niewygodnie, wręcz karkołomnie; naprawdę wielki dyskomfort. Biorąc pod uwagę, iż telefon powinien służyć przede wszystkim do telefonowania, ale i smsowania, to powyższy fakt go kompletnie dyskredytuje i stawia na przegranej pozycji. Na dodatek telefon reaguje z dużym opóźnieniem podczas nieco szybszego (czyli zwyczajowego) klepania literek. To bardzo irytujące - trzeba ciągle coś poprawiać, by nie sprawiać wrażenia niedbalstwa - i istotnie wydłuża czas pisania sms-a. Bardzo często rozsuwa się w kieszeni, więc może dzwonić tam do woli ;p. Wykorzystanie pełnej głośności mija się z sensem, bo przy dwóch ostatnich wskazaniach siły głosu słychać choć głośne, to niewyraźne burczenie, a nie głos (raczej rzężenie). Razi brak czytelnego liczenia liter w sms-ie - pojawia się przy końcu pisania i po dłuższym sms-ie nigdy nie wiadomo, ile się sztuk wyśle. A co do ekranu - jest większy od np. mojego dotychczasowego telefonu z Zetafona - Nokii 6030, ale jakość podobnie żenująca... O ile dobrze zauważyłem, to chcąc wysłać sam sygnał nie przytykając telefonu do ucha (np. na zajęciach w szkole/uczelni) - to lepiej nie próbować tego z tym telefonem: podczas nieodbierania przez adresata wygląd wyświetlacza nie zmienia się, niestety. Ten telefon ma całkiem przyjemny wygląd, ale raczej nie może służyć do tego, co powinien w pierwszej kolejności. Przyjdzie mi chyba z czasem jeszcze bardziej żałować tego zakupu... /napisane 2 dni później:/ ...i rzeczywiście: panika - po prawidłowym ładowaniu baterii (2 razy po 12 godzin) - nie trzyma nawet dwóch dób! No skandal! Moja badziewna Nokia 6030 po 3 latach służy po naładowaniu prawie 4 dni... To jakieś nieporozumienie z tym telefonem...

  • 0

    41. ~marcin  2009-10-28 18:54:32  host: ip-89.171.6.78.static.crowley.pl

    telefon beznadziejny, bateria trzyma dwa dni to wszystko!!!!!!!!!! nie polecam

  • 0

    42. ~Zal  2009-10-28 21:43:28  host: bep125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie mam problem kupilem telefon dizisaj i juz glos nei dziala czy moze cos moglem kliknac a jak to oc odp plis

  • 0

    43. ~anetaaaa.  2009-10-29 17:29:25  host: 195.116.175.253

    sony ericsson jest extra ! co wy gadacie ze ma mały ekran, własnie ma dobry !! podoba mi sie bardzo ten telefon i nie żałuje ze go kupiłam.. . tylko faktycznie bateria się szybko rozładowuje ale da sie przeżyc. POLECAM SE W205

  • 0

    44. ~miloszjar  2009-10-29 17:52:11  host: 94.254.254.37

    w ręku czuje sie że trzyma sie zabawke nie telefon. Ale generalnie fajny. przyjemny wizualnie dla oka a i w ręce dobrze leży:) za tą cene to nówki lepszej sie raczej nie znajdzie;)

  • -1

    45. ~milenium  2009-11-04 12:21:09  host: 195.x66.x21.x87.jaskom.pl

    co Wy gadacie ekran jest duży!!! Widocznie piszą te osoby które nie mają tego telefonu tylko ze zdjęcia patrzą. Telefon elegancki i ma wszystko za taka małą kase. Jedynie mogł by mieć wiecej kolorów. OCENA (1-5): 4

  • 0

    46. ~bartekhenry14  2009-11-04 13:38:35  host: aczk86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest w opakowaniu USB?

  • 0

    47. ~bartek14izh  2009-11-04 13:49:48  host: aczk86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jest w opakowaniu do tego telefonu dodatkowy głośnik i USB?

  • 0

    48. ~  2009-11-06 08:15:33  host: np-16-108.prenet.pl

    moim zdaniem ten telefon jest bardzo ładny jutro go kupie

  • 0

    49. ~ff  2009-11-06 10:30:25  host: 149.156.54.2

    Jednym słowem nędza. 5 lat temu może by to było coś. Teraz - szkoda pieniędzy.

  • 0

    50. ~andreas.1971  2009-11-08 16:54:14  host: public47952.xdsl.centertel.pl

    poracha z tym fonem.kilkanaście rozmów dziennie i po baterii mimo 5-cio krotnego forma.po co ten slot i odtwarzacz empetrójek?chyba że w zestawie jest zapasowy wózek z akumulatorami.plastikowe badziewie z fatalnym aparatem.wracam do nokii 2630.odradzam.

  • 0

    51. ~  2009-11-10 08:18:08  host: ikr114.internetdsl.tpnet.pl

    mi sie podoba i wezme go sobie z orange

  • 0

    52. ~Robo  2009-11-11 08:49:12  host: 230-138-251-94.net.stream.pl

    Czytam te opinie i widze ze 80 procent recenzentów to dzieci które traktują fona jak zabawkę.Powiem krótko dorosły człowiek nie ma czasu ciągle myslec o ładowaniu telefonu a ten złom wymaga tego prawie codzienne ,Mój na ten problem był już w servisie i bez zmian dalej nedza. Nie piszcie też ze telefon jest za złotówkę bo normalnie kosztuje minimum 300zl a 1zl kosztuje wtedy gdy bedziecie bulic kase jakiemus operatorowi przez conajmniej 2 lata tyle też bedziecie się meczyc z tym Fonem.W21 wieku taki telefon to DNOOOOOOO!

  • 0

    53. ~w205i  2009-11-13 13:15:31  host: ip-81-219-82-112.air-net.gda.pl

    mam ten telefon od trzech dni i jest super bardzo ni sie podoba i nie zamienie na zaden inny polecam

  • 0

    54.  2009-11-17 15:24:29

    Niedbalstwo przy projektowaniu klawiatury jest bardzo wyraźne (wygląd ładny, ale funkcjonalność bliska zeru)... I wcale nie mam grubych palców u dłoni... Może jednak za długie i to powoduje dodatkową trudność w naciskaniu przycisków w rzędach przy krawędzi... Natomiast na kwestię dotyczącą baterii tego modelu pan z serwisu SE w Warszawie odparł, że prawidłowe formatowanie tego modelu powinno polegać na nierozładowaniu do końca i kiedy jeszcze jest na baterii np. 20% stanu - trzeba ją podładować 4, maksymalnie do 6 godzin. Potem nie dopuszczać do całkowitego wyładowania i ładować - nawet nie do pełna - jeśli akurat nie ma się czasu i możliwości, choćby i po pół godziny (a nawet kwadrans) - byle nie dopuszczać do całkowitego rozładowania. Pan zapewnił, że w ciągu miesiąca bateria osiągnie pełnię możliwości. Dodał też, iż w chwili obecnej, ani Sony Ericsson PC Suite, ani My Phone Explorer nie współpracują z tym modelem. Zatem o zrobieniu kopii zapasowej książki telefonicznej można zapomnieć... Na koniec dodam, że z powodu krótkiego trzymania baterii oddałem go do naprawy (jeden serwis odmówił, to udałęm się do drugiego) i w tej chwili bateria przetrzymała mi 3,5 dnia, ale to chyba głównie dlatego, że prawie z niego nie korzystałem... :-P A co do zdjęć - zrobiłem ich kilka i jak na komórkę nie są chyba takie złe, no ale nie znam się, bo to moja pierwsza komórka, która robi zdjęcia. Problem widzę w swoich trzęsących się dłoniach podczas wykonywania fotki... ;-)

  • 0

    55. ~adamo  2009-11-19 20:23:25  host: adnq234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale spoko jeszcze go niemam ale zamierzam kupic i go kupie

  • 0

    56. ~dupa1234  2009-11-22 17:43:15  host: ip-93-179-228-11.silesiamultimedia.com.pl

    co zatkałó kakałó mam go terz i go nie zamienie go na inny szmelc lepszy od dotykowego pomyślcie jak mieć taki telefon jeślinie pasi ten teleon kupcie se inny szmelc niewarzne miał racje. w ręku czuje sie że trzyma sie zabawke nie telefon. Ale generalnie fajny. przyjemny wizualnie dla oka a i w ręce dobrze leży:) za tą cene to nówki lepszej sie raczej nie znajdzie.POLECAM SE W205 . A on ma kartę pamięci i mp3 ? Mam ten telik od miesiąca, pomijając fakt wyświetlacza aparatu itp (akurat każdy wie co kupuje to pretensji co do tego być nie powinno) ja mam problem z baterią która przy nie dużym użytkowaniu trzyma mi dzień góra dwa, kolejny problem to opóźnienie przy pisaniu smsów.... Nie wiem czy tylko mój tak ma czy inne też... narzekacie na mały ekran, ale K750 ma też 1,8' i nikomu to nie przeszkadza :| Mniejszy ekran, mniejszy pobór prądu, żeby można było dłużej słuchać muzyki-w końcu to walkman może i przeciętniak, ale przynajmniej tani z podstawowymi multimediami, a pokażcie mi taką Nokię? albo bardzo dobre, ale drogie, albo przeciętniaki też drogie, albo kichy ( bez obsługi karty pamięci), ale tanie. Obudzą sie w końcu z ręką w nocniku, kiedy już nikt za brand płacić nie będzie.

  • 0

    57. ~mefka*  2009-11-22 20:15:25  host: afy197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    obecnie mam sony ericsson 1380i I na razie sie dobrze spisuje ale chciala bym sobie poz wolic na ten za taka cene chyba sobie pozwole bo juz bardzo dobrze mam obcykany sony ericsson

  • 0

    58. ~Konrad  2009-11-24 18:58:06  host: 77-254-148-106.adsl.inetia.pl

    Telefon super. Głośnik gra super, mały ekran ma swój plus - bateria trzyma dłużej. Klawisze mogłyby być troche wieksze, ale to kwestia przyzwyczajenia. aparat też robi dobrze zdjęcia. POLECAM !!!

  • 0

    59. ~jakitaki  2009-11-26 06:33:21  host: 94-72-71-245.ms-net.eu

    a h... prawda ja do mojego podpiełem akumulator 12v 75a i telewizor lcd 42`` a taśmą podpiełem cyfruwkę 12 mpix i je git

  • 0

    60. ~fdkgrfj  2009-11-26 06:34:45  host: 94-72-71-245.ms-net.eu

    super se i ma suwak

  • 0

    61. ~magik  2009-11-26 13:39:47  host: maverick.aricity.pl

    mediaexpert 299zł cena tego fona ale taki sobie bo mały wyświetlacz maże bym już wolał N.2700 sami przemyślcie za te kase

  • 0

    62. ~  2009-11-26 17:19:10  host: 27.poczesna.netcominternet.pl

    Witam zastanawiam się nad kupnem tego telefonu ale chciałabym się dokładnie dowiedzieć ile on kosztuje w orange w abonamencie 25 zł czy 79 czy 129 bo przedłużam umowe

  • 0

    63. ~tomek------domek  2009-11-26 17:20:38  host: mar-219-84.ray.net.pl

    ten telefon jest super noi co ze ma maly wyswietlacz mnie to nie przeszkadza.

  • 0

    64. ~qwertyq  2009-11-28 13:28:51  host: aenx215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy od niego chcecie? ;D ja se go w zetafonie kupiłem i se stuningowalem go oczywiscie wgralem nowego softa. ale przed tuningiem telefon chodził "trochę" wolniej. a po nim ;) cóóóódo .

  • 0

    65.  2009-11-29 01:08:03

    Kupiłem kartę pamięci 2 GB za 45 złotych (pewnie w centrum handlowym byłoby taniej, ale bliżej mi było do sklepu :-p ). "Kontakty/Zaawansowane/Kopia na karcie pamięci" - załatwiają problem z kopią książki telefonicznej.

  • 0

    66. ~  2009-12-01 17:12:53  host: public-gprs68441.centertel.pl

    ~adamo nie radze ci, poracha ,co ty ,już lepszy se k550 ale nie takie coś, ja go mam jest tak wolny, że mała bania komp mi sie szybciej włącza niz on , strasznie wolny poza tym

  • 0

    67. ~Monia  2009-12-05 17:34:53  host: public35474.xdsl.centertel.pl

    jak się zapisuje zdj z aparatu bo mi się nie zapisują . ! ;(

  • 0

    68. ~drako  2009-12-06 08:55:01  host: 212.160.229.79

    Wyrypisty telefon co od niego chcecie fajowy :) pozdro

  • 0

    69. ~  2009-12-06 13:00:57  host: buv190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tam mam i nie narzekam. Bateria trzyma mi 3 dni. Wyświetlacz jak wyświetlacz do pisania i dzwonienia mi starczy. faktycznie troche trudno pisze sie sms ale z czasem juz nie sprawia mi to problemow,

  • 0

    70.  2009-12-06 16:33:07

    jak siezapisuje zdj z aparatu??? bo u mnie sie nie zapisuja!!

  • 0

    71. ~goska  2009-12-06 21:11:53  host: bdb210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon z orange za złotówkę. Z waszych recenzji trochę się boję bo dopiero sobie go kupiłam a już widze jak smsy się ciężko pisze i szwankuje mi ten TrackIn czy coś takiego... poza tym telefon stylowy, no może biedne menu ale mp3 jest, można dzwonić, pisać, wysyłać pliki. No czyli w sumie jest wszystko. ;)

  • 0

    72. ~ppppppppppppp  2009-12-07 13:05:20  host: host-91-202-230-3.static.oc3.zagan.visnet.pl

    a ja mam problem z kartą pamięci włożyłem 2gb i sie wiesza strasznie i gdy chcę odtworzyć muzyke z niej to sie wyłącza;(

  • 0

    73. ~Severyn  2009-12-07 15:11:35  host: public5470.xdsl.centertel.pl

    ten telefon jest tylko po to by orange miało co na kartę dać masakra

  • 0

    74. ~MDW  2009-12-08 22:38:28  host: public7248.xdsl.centertel.pl

    Telefon tylko dla orange bo w innej sieci nie ma takich złomów w każdej dają jakieś fajne telefony a w orange masakra

  • 0

    75. ~goska  2009-12-10 17:09:25  host: bdc203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon spoko, mała pamięć ale trzeba sobie dokupić memory stick mikro, poza tym podoba mi się. Stylowy muza jest bluethoot dzwonić tez można :P ale faktycznie z plastiku to nie dobrze bo niecały tydzień ma i już poobcierany na maxa. ;(

  • 0

    76. ~ola  2009-12-15 20:33:47  host: 3.ozd.abpl.pl

    O bożee wy się ceną martwicie w np. orange można ga za 1 zł mieć wiem bo mam za zlotówke !!

  • 0

    77. ~Dasz ;D  2009-12-15 21:06:45  host: chello087207197233.chello.pl

    Elo. Mam ten telefon chyba 3 dni i faktycznie bateria porażka,Wolny jak cholera a po za tym mam problem bo nie mogę odtworzyć w odtwarzaczu muzyki tylkomusze w menadżerze plikó, Wie może ktoś co trzeba zrobić???

  • 0

    78. ~krycha  2009-12-17 17:01:05  host: staticline50250.toya.net.pl

    nie radze ci, poracha ,co ty ,już lepszy se k550 ale nie takie coś, ja go mam jest tak wolny, że mała bania komp mi s

  • 0

    79. ~  2009-12-18 09:48:59  host: bex88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja też mam taki telefon tylko że biało pomarańczowy

  • 0

    80. ~Tina  2009-12-20 11:50:24  host: abkb186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po pierwsze zdjęcia nie chcą mi się zapisywać ,a po drugie nie wiem jak usunąć pomocnicze okienko z literami przy pisaniu sms-ów. Proszę o pmoc!

  • 0

    81. ~MarĆ  2009-12-21 20:43:44  host: ip-193-203-208-226.dabnet.pl

    ja polecam telefon SE F305 . bardzo fajny ; pp

  • 0

    82. ~Łysy33  2009-12-22 17:46:39  host: host-94-231-53-7.ip.jarsat.pl

    Jak jest z Gierkami w Końcu? I co byście mi doradzili? Sony Ericsson w 205i czy T280i? prosze o szybką odpowiedz bo do jutra musze sie zdecydowac :P

  • 0

    83. ~Admol.Z  2009-12-22 19:03:11  host: apn-77-113-243-60.dynamic.gprs.plus.pl

    Ja go mam od dwóch dni i jest git!!

  • 0

    84. ~Matrixek  2009-12-22 19:43:46  host: lesna.abp.pl

    Siemka.Mam telefon od tygodnia i jestem zadowolony:mp3,gierki,tapetki itp ... podoba mi sie.Nie myslcie sobie ze on nie jest dobry itp jak to nie ktorzy na allgero kupuja a pozniej sie zala .... Telefon the best tylko malo gierek ;D

  • 0

    85. ~Wolf .  2009-12-23 17:05:37  host: aemr199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam go od dzisiaj . i bardzo mi się podoba. zobaczymy co będzie za 2 lata ale teraz jest fajny :) własnie formatuje baterie i mam nadzieje że mi troche będzie trzymała :) a co do usb to nie ma . ale ma karte pamięci którą musze zakupić . sms mi nie mulą . jest wszystko ok . :)

  • 0

    86. ~klaudia  2009-12-23 19:38:31  host: asp80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od dzisiaj szczerze mówiąc jest ładny i wgl., ale jak dla mnie troche trudy do urzywania ;] musialam czytac instrukjce ;p

  • 0

    87. ~DAGA  2009-12-25 15:59:00  host: witkacego.83.230.25.229.debacom.pl.e-zabrze.pl

    Ja go mam i pisze się znakomicie wszystko jest fajnie ale jak ja pisze co chwilę sms w ciągu minuty 3 i tak przez cały dzień wytrzymuje mi ok.10 godz.

  • 0

    88. ~  2009-12-26 09:49:11  host: ip-93-179-233-54.silesiamultimedia.com.pl

    nie polecam bateria trzyma 1 dzien sms-y pisze sie strasznie powoli, zawiesza sie , wylacza itd, podczas dzwonienia do kogos nic nie slychac w glosniku... i to wszystko po 8 dniach;/ jutro ide go wymienic bo oprocz dobrego glosnika nie ma nic a o wyswietlaczu i aparacie sie nie wypowiem...

  • 0

    89. ~kara44  2009-12-30 09:44:26  host: 87-205-41-165.adsl.inetia.pl

    super ten telefon ja go mam i jest supcio moze jest powolny ale inne funkcje ma super polecam!!!!!!!!!!!

  • 0

    90. ~spryciara  2009-12-30 23:49:08  host: host77.infobiuro.pl

    pomóżcie.. kupiłam ten telefon i jak piszę smsa nie mogę napisać więcej niż chyba 60 znaków bo liczy mi już jako kolejnego smsa. Też tak macie?? bo wcześniej mogłam pisać i pisać teraz nie ;/

  • 0

    91. ~sprycia  2009-12-30 23:56:19  host: host77.infobiuro.pl

    mam problem. czy w tym telefonie da się ustawić żeby smsy były wiecej niż na niecałe 60 znaków ?? ;/

  • 0

    92. ~Ada.  2010-01-03 11:38:52  host: acgo115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    OmG Żal mi was ludzie. Po co gadacie , ze jest zły jak nawet nie wiecie? Ja go mam i jestem zdowolona. Ma słuchawki , ale nietety nie ma kabla USB, ale bez tego da się żyć.; ) Kto popiera?

  • 0

    93. ~niunia  2010-01-04 16:24:48  host: acrv199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fona w205 kupiłam i jestem bardzo zadowolona . Jest ładny ma super głosnik i uwielbiam pisac na nim sms ja polecam i dziwie się czemu tak duzo osób na niego nazeka bo mi się bardzo podoba . Polecam :D

  • 0

    94. ~cyberskoczek  2010-01-04 18:45:41  host: chello087206245219.chello.pl

    spoko telefon a baterie trzeba sformatować a nie od polowy ladowac ma baterie jak każdy nowy sony ericsson

  • 0

    95. ~nieidealna.  2010-01-05 16:29:35  host: host-62-141-193-140.swidnica.mm.pl

    przesadzacie.

  • 0

    96. ~  2010-01-06 17:03:29  host: v09-04.opera-mini.net

    POLECACIE TEN TELEFON ? BO NIE WIEM CZY KUPIĆ .

  • 0

    97. ~niewygodne ma klawisze  2010-01-09 16:34:37  host: 188.33.7.225

    niewygodne ma klawisze

  • 0

    98. ~marzene@  2010-01-09 19:13:42  host: public27047.xdsl.centertel.pl

    a dopiero zamówiłam ten telefon i jak tak czytam to aż się boję go dostać...... czy z nim naprawde jest tak ciężko czy przeszdzają niektórzy?????

  • 0

    99. ~Matrixek  2010-01-10 18:15:10  host: lesna.abp.pl

    Ja mam max 600 znakow,niestety Ci nie pomoge.

  • 0

    100. ~MartuŚŚka  2010-01-12 22:20:16  host: aepl54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiekszoćś opini pozytywnych i chyba kupie ten telefon tylko martwi mnie ten słaby aparat ale jakoś przezyje...:)

  • 0

    101. ~anonim  2010-01-14 18:36:32  host: chello087207245123.chello.pl

    zamówiłem telefon w orange ale czytając wasze recenzje trochę mi się odechciało go mieć ;/ skoro mówicie że się tnie to co zrobić żeby było lepiej ? ;D no cóż zobaczymy jak go dostane ... jestem nastolatkiem i czytalem ze ten telefon jest dla osob starszych bo nie ma w nim bajerów czy to prawda ?

  • 0

    102. ~Inside  2010-01-17 16:23:52  host: 248-194-251-94.net.stream.pl

    powiem tak za 299 zl mozna miec Sony Ericsson Naite(j105)z alegro nówke ma on a parat 2 Mp wyswietlacz 240x320 (2.2)cala bluetooth i chodzi super i bateria dlugo trzyma PS Nawet wideo rozmowy ma nawet a wy tu sie jakims zlomem w205 jaracie lol

  • 0

    103. ~zuzia  2010-01-20 13:22:42  host: cc.azsoft.pl

    polecam ten tekefon. bateriia dlugo trzyma po odpowiednim sformatowniu. glo śniki sa bardzo glosne,

  • 0

    104. ~emil  2010-01-20 15:56:14  host: eka66.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel pare dni. ogolnie nie jestem z niego zadowolony poniewaz strasznie sie muli przy pisaniu esow i ma malo znakow bodajze 70. pozniej liczy jako 2 es. nie polecam!

  • 0

    106. ~LOL  2010-01-21 16:31:32  host: chello087206150148.chello.pl

    Na serio to złom!!! mam do niego kartę 2gb i muli się i to jak!!! ładować trzeba codziennie!!! naprawdę to dnoooo!!!

  • 0

    107. ~no  2010-01-21 16:32:48  host: chello087206150148.chello.pl

    no pewnie a jak si muli!!!!

  • 0

    108. ~bazant  2010-01-21 21:44:57  host: public61684.cdma.centertel.pl

    jak z pisaniem smsów? zależy mi żeby jak najszybciej wypowiedzcie sie

  • 0

    109. ~DoDzIa  2010-01-23 10:39:16  host: 188.146.146.160.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    telefonik super choć nie ma USB ale to nic nie szkodzi.POLECAM!!!

  • 0

    110. ~patklisino  2010-01-25 20:50:09  host: 217.96.73.245

    czy warto kupowac ten telefon?????

  • 0

    111. ~Dawid  2010-01-28 13:32:07  host: ams53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli chodzi o 60 znaków w SMSie to wyłączcie obsługę polskich znaków. Albo piszcie bez polskich znaków diakrtycznych (ę, ó, ł, ś, ą, ż, ź, ć, ń) :)

  • 0

    112. ~lunia144444  2010-01-28 21:00:28  host: 87-205-145-105.adsl.inetia.pl

    Boże to wy sie zastanówcie czy ten tel sie wam podoba ;D a kto pisze że źle sie pisze esy to jednym słowem nie umie pisac i tyle !!! polecam ten tel ! jest bardzo dobry

  • 0

    113. ~Damiano  2010-01-29 20:19:26  host: ht242.internetdsl.tpnet.pl

    Witam czy polecacie ten telefon czy raczej nie ??????????????

  • 0

    114. ~Damianek00753  2010-01-29 20:28:56  host: dynamic-78-8-127-148.ssp.dialog.net.pl

    :)(:mam telefon 10miesięcy i jest super,upadł mi ze 300 razy i działa jak nowy.poleca:)(:

  • 0

    115. ~do anonim  2010-02-05 08:11:37  host: public68945.cdma.centertel.pl

    Prawda to. Lepiej go sprzedaj i w to miejsce kup coś na allegro. bez kitu za 200 zł można mieć dobrego se, a nie zlom na platformie sagema. Pozdro

  • 0

    116. ~Se w205  2010-02-05 14:34:25  host: dvf100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon spoko. Co tam że mały wyświetlacz ale ma dużo możliwości więcej niż nokie(I nie ma joypada całe szczęście bo się psują)

  • 0

    117. ~rudi98  2010-02-11 10:28:48  host: chello089075130233.chello.pl

    Ten telefonik jest SUPER...dla takiego chłopaka jak ja czyli 11-12 lat...odtwarzacz MP3 ma czyli co dla mlodziezy w dzisiajszych czasach najwazniejsze...nie jest wyposazony w jakies bajery..ma wejscie na karte pamieci ale trzeba samemu ja dokupic...moge przysiadz ze ekran nie jest mały.moze jest mniejszy od innych telefonow ale duzej rroznicy ja nie widze...mała klawiatura,ale mozna sie przyzwyczaic. moja ocena to 8

  • 0

    118. ~kika  2010-02-12 20:47:09  host: bnd106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie wy oszaleliście?! co tak się czepiacie tego fona? jak dla mnie jest spoko, i nie przeszkadza mi mały wyświetlacz, albo to, że bateria mu krótko trzyma. Jest super!!

  • 0

    119. ~PYTANIE  2010-02-13 13:34:06  host: bhl117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO OSÓB KTÓRE UŻYTKUJĄ TEN TELEFON: Chciałbym kupić sobie ten telefon i mam pytanie ile trzyma wam bateria? przy normalnym użytkowaniu i przy słuchaniu muzyki??

  • 0

    120. ~  2010-02-16 19:47:22  host: abvd161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niezły telefon. Ekran nie jest aż taki zły ,Mam go 2 dni i mi się podoba

  • 0

    121. ~  2010-02-16 19:48:26  host: abvd161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIEZŁY fon o co wam chodzi?

  • 0

    122. ~xD  2010-02-17 18:54:46  host: dzialkowa-115.kalety.net

    mam problem z tym fonem, ponieważ coraz mniej wiadomosci miesci mi sie w skrzynce odb i nad, mimo usuwania po kilku wiadomosciach pisze ze brak pamieci :/

  • 0

    123. ~Marita  2010-02-18 09:10:43  host: abwp114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest całkiem fajny,ala gdy pisze wiadomość i coś mi się pomyli to nie wiem później jak to usunąć

  • 0

    124. ~anonim  2010-02-18 16:58:49  host: host-89-231-24-2.speed-transfer.mm.pl

    często się psuje nie polecam ;/

  • 0

    125. ~Maritka  2010-02-18 18:32:30  host: abwf10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon całkiem fajny tylko słuchawki szumią

  • 0

    126. ~TOM  2010-02-18 20:14:13  host: bdq162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM PYTANIE DO OSÓB POSIADAJĄCYCH TEN TELEFON: Ile wam trzyma bateria? przy słuchaniu muzyki i normalnym użykowaniu? Prosiłbym o SZYBKĄ odp.

  • 0

    127. ~bxl  2010-02-19 17:37:41  host: 123.247-246-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be

    60 euro

  • 0

    128. ~K  2010-02-22 20:12:45  host: abwi251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja siora ma ten telefon.z klawiszami nie jest zle tylko ekran moglby byc wiekszy.ale jej sie podoba

  • 0

    129. ~Syrus  2010-02-23 12:23:21  host: public-gprs85612.centertel.pl

    Czy ta bateria serio jest taka słaba? Bo na przerwach obowiązkowo w miarę głośna muza. Wytrzyma?

  • 0

    130. ~berbeluch  2010-02-25 17:18:25  host: ekh173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie rozumiem czemu tak narzekacie. Telefonu nie macie a piszecie o nim złe recenzje. Ja go osobiście polecam. Jest dla wymagających użytkowników, lecz za przystępną cenę, więc ci którzy zastanawiają się nad kupnem to namawiam. Telefon ma obsługę JAVy i to mi się podoba ;). Wy piszecie że bateria wam krótko trzyma, lecz u mnie jest odwrotnie. Gdy naładuję go w 3 godziny to bateria trzyma mi 4 dni. Nie wiem czemu go tak nienawidzicie przecież niektórzy z nas zastanawiają się nad kupnem co nie? Trzeba ich do tego właśnie motywować. Jedyne co mnie na początku zaskoczyło to brak m2 w zestawie. Telefon słodko wygląda, a to mi się podoba. Wielkim plusem jest radio FM dzięki któremu jeżeli nie mamy m2-ójki to nie musimy jej kupywać ;). Nie wiem, naprawdę nie wiem co ten telefon wam zrobił. Pogryzł was czy co? Przecież takie recenzję w głowie mi się kręci! Na jego temat wypowiadają się dzieci neo.

  • 0

    134. ~szefciioo  2010-03-03 20:35:06  host: host-5db0c797.sileman.net.pl

    Witam mam pytanie do użytkowników tego telefonu dzisiaj go zakupiłem i mam problem, gdyż nie moge stworzyć nowej listy odtwarzania wchodze tak jak w instrukcji pisze tj.: Walkman/opcje/Mija muzyka//Moje listy odtwarzania i powinna się pokazać zakładka "Nowa lista odtwarzania", a się nie pokazuje czy też tak macie? Bo niewiem czy go nie oddać na serwis...

  • 0

    135. ~marti  2010-03-04 23:23:00  host: public6533.cdma.centertel.pl

    *** bo obudowy nie mozna zmienić i biały sie strasznie burudzi;/

  • 0

    136. ~montv1  2010-03-06 09:22:49  host: kyt178.internetdsl.tpnet.pl

    W tym telefonie zabrakło widocznie miejsca na sprężynę przy szynach...

  • 0

    137. ~gosiaczek ^^  2010-03-12 15:43:38  host: r1.zator.net-admin.com.pl

    Hello ^^ co do telefonu,to chętnie powiem co sądzę o nim moim skromnym zdaniem. Tak,zgodzę się z tym,że nie jest zbyt duży ekran, jest troszkę mały aparat i zdeczka nie wyraźny,klapka się nie domyka, mało pamięci wewnętrznej i nie dali karty pamięci :(. Ale poza tym UWIELBIAM GO ! nie jest wymarzonym telefonem, ale długo czekałam na taki nowy telefon bo jest z tych nowszych rzecz jasna.! Jest moim telefonem,który jest mój! oprócz,że ma parę wad , i nie kiedy na niego narzekam,ale przywiązałam się do niego i nie wymieniłabym go na żadnego innego. Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego telefonu =]

  • 0

    138. ~  2010-03-13 18:42:39  host: klient-88-135-164-39.strefawifi.kolnet.eu

    mam ten telefon jest bardzo super

  • 0

    139. ~beret  2010-03-14 20:18:56  host: dkl1.prox.pl

    Złom, złom, złom. tnie się, zamula, karta pamięci wypada nie da się posłuchać piosenki, mal ekran. Jedyna zaleta: głośny głośnik.

  • 0

    141. ~seeba  2010-03-18 11:09:51  host: xdsl.169.c80.petrotel.pl

    moze komus sie ten telefon podoba lecz nie mi. po zakupie tego tel od razu zaczal sie walic soft. patrzac na niego pozytywnie to ma dobry glosnik lecz nic po tym gdyz brak korektora w walkmanie, mala pamiec wewnetrzna... ocena 2.5

  • 0

    142. ~martaa  2010-03-18 21:31:24  host: cyq86.internetdsl.tpnet.pl

    jest nawet spooko, ale czasami się wiesza no i ten mały ekran a tak to jest nawet fajny

  • 0

    143. ~beret  2010-03-21 09:58:43  host: dkl1.prox.pl

    ZŁOM krwua trace nerwy przez niego jzu 30 razy nim zucielm o scnae z nerwow strasznie sie tnie ! nie polecam, jak ktos ma duzo pieniedyz nie ma co z nimi zrobic to lepiej wyrzucic do kosza niz kupowac ten telefon!

  • 0

    144. ~Pluto78  2010-03-22 08:21:28  host: ip-109196050064.syrion.pl

    bateria do kitu byl juz 2 razy w serwisie na baterie bo trzyma 2 dni bez dzwonienia tel do kitu

  • 0

    146. ~mielosz  2010-03-24 08:22:01  host: 88-199-93-3.tktelekom.pl

    ludzie, jak byście mieli do 13 roku życia starą motorole to byście przynajmniej nokie 1600 chcieli dostać.fon spoko tylko mały ekran

  • 0

    147. ~Daria  2010-03-30 11:56:05  host: 89.191.147.119

    Skoro wam tak zamula to polecam zrobić aktualizację, pobrać ze strony sony ericssona programik albo zanieść do serwisu. Ja zrobiłam to wczoraj i jest bez zarzutu

  • 0

    148. ~nati  2010-03-31 20:19:01  host: 195.116.133.253

    Mam małe pytanie a mianowicie jak słuchać muzyki w wallkmanie? U mnie nie da się utworzyć nowej listy!

  • 0

    149. ~  2010-04-01 17:32:48  host: 80.54.36.190

    cena wynosi 130 zł

  • 0

    150. ~ona  2010-04-01 17:41:57  host: 77-253-25-30.adsl.inetia.pl

    Co wy chcecie?? Mam ten telefon prawie od roku i działa rewelacyjnie. Moja młodsza siostra przez przypadek wylała na niego gorącą herbatę,ale skubany nawet się nie wyłączył ani nie mulił. Jest idealny dla tych co lubią ciągle słuchać muzy. POLECAM.

  • 0

    153. ~KLaudia  2010-04-10 21:50:31  host: un-212-59-237-1.static.sitel.net.pl

    Mam ten telefon ale powiem szczerze że kupiłam go nieprzemyślanie i okazało się że bateria trzyma góra 2 dni... ogólnie mały i słaby wyświetlacz i zacina się podczas pisania esów.. :/

  • 0

    154. ~cichy  2010-04-14 10:36:54  host: public6637.xdsl.centertel.pl

    mam pytanie do posiadaczy tego telefonu/czy warto go kupic za 175 zyli i kartą 512mb

  • 0

    155. ~PrOsTo  2010-04-20 20:17:31  host: 132-179.nitka.net.pl

    Nie kupujce tego fona zrobanego muli jak masz karte pamieci otwiera menadzer plikow 38 sec liczylem mialem sobote szczecin (piosenke) i mialem justina biebera i zamiast soboty odtworzylo sie justin bieber

  • 0

    156. ~Pycio1991  2010-04-21 17:12:12  host: public-gprs124687.centertel.pl

    Tel nie najgorszy. Najgorzej zdziwilo mnie brak korektora ;o a przecierz to muzyczny fonik. Mam go juz jakies pol roku i nie mam z nim narazie problemow. A pisanie esow to chyba kwestia przyzwyczajenia. Czasami wydaje sie jakby lapal 'zawieszke' :D polecam dla ludzi z nie zbyt grubym portfelem ;p

  • 0

    157. ~tacogomaoddziśskładareklama  2010-04-26 21:03:02  host: ip-88-220-85-132.c3.net.pl

    Beznadzieja!telefon fajny,ekran morze być ale wo ogóle nie mam sieci ani zasięgu nigdzie! mam go od dziś ale byłam jjuż z nim w cyrku we wrocławiu a mieszkam w zawidowie i na zakupaach!wiecie czy morzna to naprawić bo jestem już z nim związana>> PS:próbowałam już w ustawieniach i ręcznie automatycznie i wszystko ale nić|":"żal.pl

  • 0

    158. ~LoL  2010-04-26 23:51:50  host: host-87-101-77-251.leon.com.pl

    Telefon bardzo fajny nie narzekam...Polecam idealny do słuchania muzy.Mam kartę pamięci mi się jakoś nie zacina nie wiem co do niego macie :P

  • 0

    159. ~kamil  2010-04-27 10:13:46  host: ihh186.internetdsl.tpnet.pl

    spoko wygląda ale wyświetlacz beznadziejny ;) i troche sie pszycina

  • 0

    160. ~lilase  2010-05-08 12:21:15  host: aawv142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ekran ... (porażka) ...)-:

  • 0

    161. ~.  2010-05-10 18:52:37  host: afqe196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go kupiłam na allegro i teraz żałuję. na początku było spokenz, a teraz to ciągle mi się tnie albo wyłącza i w ogóle dziadoski taki. fajnie wygląda ale jest słaby. totalna porażka

  • 0

    162. ~tobo  2010-05-12 19:49:46  host: 82.160.206.26

    no spoko

  • 0

    163. ~BL  2010-05-13 21:34:23  host: adtx55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon użytkowałem około 2 miesiące. Ogólna ocena 1+. Plusik za nawet niezłą baterię. Reszta do bani. Nigdy nie miałem w rękach telefonu, który jest tak powolny i zamulony!!! Zawiesza się, reaguje z olbrzymim opóźnieniem. To totalna porażka! Najgorszemu wrogowi nawet bym go nie życzył.

  • 0

    165. ~Madlen  2010-05-22 18:29:04  host: affw9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    że się tnie i muli- prawda słaby aparat- prawda ale ogólnie rzecz biorąc ten telefon służy do słuchania muzyki. Głośny, co jest niewątpliwą zaletą. Na głośności 50% gra 12 godzin bez przerwy (50% to znaczy że trzeba go zawinąć w kołdrę żeby rodzice zza dwóch ścian nie mówili, żeby wyłączyć ;p)na smsach szybko siada, na grach też. karta max 2G, ale myślę że to starcza. Ja tam jestem zadowolona :)

  • 0

    166. ~kupujący  2010-05-27 16:50:08  host: 213.25.4.254

    Oglądałem ten telefon - nawet spoko. Wszystko w nim gra(dosłownie).Zatą cenę innego telefonu muzycznego nie znajdziecie.I tak jak na swoje możliwości powinien kosztować więcej.W moim mieście jest on za 250zł i chyba go kupię.ale czy to prawda,że nie ma o w zestawie kabla USB?

  • 0

    167. ~romeQ  2010-05-29 01:07:00  host: host-87-99-16-233.lanet.net.pl

    ja mieszkam we wroclawiu i mam wszedzei zasieg, telefon fajny w stosunku do cenu, pozdr

  • 0

    168.  2010-05-29 21:44:23

    A ile bateria w nim cima ?

  • 0

    169. ~staszkastara  2010-06-05 17:36:47  host: chello084010039148.chello.pl

    dla ludzi którym bateria krótko trzyma... sformatujcie dobrze baterie i będzie lala. Kupiłem nowy telefon w zetafonie naładowałem wytrzymał 2 dni, naładowałem drugi raz wytrzymał 2 dni... to wykończyłem baterie tak że się już nie włączał ładowałem i na razie trzyma 3 dni i jest ponad 50 % baterii. Jeszcze raz wykończę całkowicie baterie i powinna trzymać długo... no chyba że będziesz cały czas miał muzykę włączoną to nie oczekuj cudów.

  • 0

    170. ~  2010-06-07 12:00:16  host: host221.45.fuz.pl

    Wyświetlacz jest mały, gdyż jest to walkmen i jak producent wspomina jest mały aby nie pobierał dużo baterii. Telefon ma służyc głównie do słuchania muzyki.

  • 0

    171. ~gość  2010-06-17 17:39:52  host: public20775.cdma.centertel.pl

    Ale się czepiacie tego telefonu. Jak komuś taki pasuje to niech sobie go ma. Ja nie mam mu nic do zarzucenia, wszystko jest ok. A jak ktoś się nie umie nim posługiwać i o niego dbać to nie dziwne, że się psuje, zawiesza i bateria mało trzyma...

  • 0

    172. ~sabi  2010-06-28 14:02:11  host: 83.68.76.134.brzesko76.tnp.pl

    w zestawie nie ma usb ale mozna go kupic za 20zł;]

  • 0

    173. ~aniusia xD  2010-07-12 16:09:26  host: public63576.xdsl.centertel.pl

    ten telefon to porażka. już po jednym dniu uzytkowania zacinał się, sam wysyłam sms -y, pojawiał się czarny ekran podczas pisania smsów i mozna to było na[rawić tylko wyciągając bateię. odnosnie baterii to strasznie krótko trzyma. jeszce jak ktoś słucha muzyki to się często zawiesza. bardzo głosny alarm wibracyjny, który przeszkadza. po pewnym czasie nie mozna zmienić dzwonków w telefonie. Ogólnie jednym słowem masakra. nie polecam go nikomu. pozdrawiam xD ;]

  • 0

    174. ~patqa  2010-07-13 22:56:05  host: gw3.ats.pl

    Telefon ogólne wygląd może być waga ok . Ale poza tym słaby jak nie wiem co. Niby muzyczny, a niczym sie nie różni głośnoscia telefonu od innych soniakow jest nawet gorszy. Jęsli lubisz grać na tlefonie to nie polecam zmiesci sie tu minimm 1 gra i tyle nawet na karte pamieci nie mozna ich przeniesc slaby jak nie wiem co ten caly rozsówacz nie wiem jak to nazwac (klapka) rozsówa sie ciążko. Jesli masz zamar kupic fajny telefon to on napewno nim nie jest nawet za tak marne pieniadze nie polecam@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    175. ~patqa  2010-07-13 22:58:08  host: gw3.ats.pl

    Zapomniłam dodac ze gdy piszemy esemesy i uzywamy slownika co 2 wyraz trzeba dodawac i poza tym nie pamieta ich. Klawiatura chodzi jakny chcila a nie mogla. Beznadziejny telefon

  • 0

    176. ~Master1432  2010-07-14 17:09:47  host: brzesko-217.75.56.132.brzesko56.ptc.pl

    mam ten telefon bateia trzyma krótko wystarczy tylko wgrać nowe oprogramowanie ze strone se mi się generalnie podoba ale gdy ktoś często używa to szybko się rysuje ekran i obudowa tylna

  • 0

    177. ~jaaaa....  2010-07-19 03:26:12  host: public38716.xdsl.centertel.pl

    za 200 zł kilka miesięcy temu?on powinien kosztować ok 300 zł w porownaniu do innych.wszysto jest w nim ok,moze to nie high-end ale bateria trzyma dość długo,muzyka w porządku,aparat 1,3 jak trzeba to posłuży reszta też dobrze,jedyna wada to powolny soft

  • 0

    179. ~Rogaty  2010-07-23 19:34:32  host: acnq78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Straszny syf, telefon fajnie wygląda tylko na zdjęciu, naprawdę żałuję że właśnie jego kupiłem mojej mamie. Podczas lekkiego deszczu telefon troszkę zawilgotniał i przestał działać... moja ocena 2

  • 0

    180. ~Karolina.  2010-07-25 12:56:12  host: 80.50.233.210

    Zgadzam się z innymi. Jedyne co jest niezłe w tym telefonie to wygląd. Po za tym baterie muszę ładować niemal co drugi dzień. Niby muzyczny telefon a karty pamięci nie miał w zestawie.Po za tym się zacina. Mam go dopiero kilka miesięcy a najchętniej bym walnęła nim o ścianę w niektórych momentach. Absolutnie nie polecam !

  • 0

    181. ~Matej  2010-07-26 11:12:42  host: host190.b.inet-poludnie.pl

    telefon taki sobie na początku fajny ale później nie za zbyt fajny mogli w nim dać aparat 2.0 mpx i większa pamięć wewnętrzną ekran jeszcze ujdzie plus jest to że ma mp3 do tego dobre słuchawki i jest git, najlepiej żeby go nie zalać bo wtedy po telefonie ;( moja ocena 3

  • 0

    182. ~Ola  2010-07-27 10:02:01  host: evdo-78-30-84-49.subscribers.sferia.net

    kupiłam sobie ten telefon z tydzień temu i nie nażekam tylko bateria krótko mi trzyma i wolnosie piszeesy ;//

  • 0

    183. ~aczl192.neoplus.adsl.tpnet.pl  2010-08-01 16:37:39  host: aczl192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie chce mi zapisywac nr telefono i zminiac motywu

  • 0

    184. ~X X X  2010-08-03 11:29:06  host: aoe4.internetdsl.tpnet.pl

    Za te pieniądze, moim zdaniem super.

  • 0

    185. ~piech  2010-08-03 17:08:56  host: public74118.xdsl.centertel.pl

    Ten telefon na początku był dobry a później wyrabia cuda wyłącza się sam .

  • 0

    186. ~klaududsia12  2010-08-17 10:20:01  host: abjs112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czego oczekiwaliście za te pieniądze.Ja mam telefon 2 tygodnie i jest spoko.Raz mi się zaciął z mojej winy i jak bateria się wyładuje jak telefon jest wyłączony to się włącza wibrator.To są minusy,teraz przejdźmy do plusów-bardzo dobrze odtwarza muzykę,ładnie wygląda.świetnie pisze smsy i jest prosty w użyciu.Za takie pieniądze-polecam.

  • 0

    187. ~lol  2010-08-18 18:46:25  host: 178.56.163.240

    gradobicie totalne telefon zawiesza się na karcie 1gb i w pisaniu SMS się muli nie polecam tego fonu moja ocena mniej niż 0

  • 0

    188. ~monka  2010-08-20 14:48:10  host: staticline57006.toya.net.pl

    Świetnie się pisze sms-y? Bzdura. Mam go od kilku miesięcy i po tym czasie wolę zadzwonić do kogoś niż odpisywać. Nie dość że klawiatura niewygodna to jeszcze to opóźnienie. O "inteigentnym" słowniku nie wspominając ...

  • 0

    189. ~Miecio  2010-08-22 14:58:02  host: sipostro.blokowe.pl

    słaby telefon zalety:dobry głośnik wady:wiesza się ,slot na karte pam się psuje, Bardzo klasyczny telefon nie polecam

  • 0

    190. ~natalka0077  2010-08-26 18:44:17  host: ip-92-50-110-146.unitymediagroup.de

    fainy ten telefon szkoda ze nie ma polskiego menju

  • 0

    191. ~Ania  2010-08-30 19:52:27  host: v06-16.opera-mini.net

    ten telefon to kompletny złom .mam go puł roku i już dośc. on ciągle sie psuje !!! wysyła puste smsy i sie sam wyłańcza ...poza tym musze przyznac ze jest supcio:))

  • 0

    192. ~ola  2010-09-04 19:45:47  host: 193-24-206-115.zvid.net

    a co z ta baterią? ile trzyma? bo ja chce kupić ten telefon, a już nie wiem, bo taki mętlik robicie :P

  • 0

    193. ~  2010-09-04 20:00:28  host: 193-24-207-109.zvid.net

    mam go juz troche fakt ekran mały jest ale nie zawiesza sie mi ładuje go co 2 dni z czestym pisaniem esow i słuchania muzy a tak to jest ok

  • 0

    194. ~`LiiOliwwaaaaaaaaa  2010-09-06 18:04:45  host: public64464.xdsl.centertel.pl

    LUDZIE!! ŻAL MI WAS!TEN TELEFON JEST SPOKO, A JEŚLI SIĘ KOMUŚ NIE PODOBA TO JEST CAŁKOWITY DEBIL! CO WY MACIE DO TEGO FONA!? OD JEST SUPER!!!!

  • 0

    195. ~kub@  2010-09-07 21:24:23  host: 77-254-174-199.adsl.inetia.pl

    WItam zakupiłem telefon w205 i żaden z wymienionych problemów mnie nie spotkał. A jeśli ci się nie podoba ekran to bylo sobie inny telefon kupić!!

  • 0

    196. ~SebaJaga  2010-09-09 19:34:19  host: adsr171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupię ten fot jutro albo w poniedziałek. Za 249zł a karte 2GB mam bo już miałem w300i i w380i ;]

  • 0

    197. ~freeq  2010-09-12 13:26:15  host: ehost-35.mtm-info.pl

    ogolnie telefon do bani.. co z tego za ma wyglad.. jak sie pisze sms to sie tnie...wlacza sie slownik t9 tnie sie...sluch sie mp 3 tnie sie.. wylacza sie nagle i wql .. teleffon nie wypal ... zreszta jak polowa sony eriscon.. nie polecam

  • 0

    198. ~Lux  2010-09-14 13:09:10  host: unused-077079210222.atman.pl

    Nieporozumienie, kompletne badziewie. Telefonu nie można zablokować hasłem- kto go dostanie w łapki poogląda sobie wszystko. Nie obsługuje microSD tylko stick które kosztują 2 razy więcej a nie są dołączone do zestawu(telefon 'muzyczny'). Pamięć telefonu systematycznie się zapycha a jedynym sposobem na jej zwolnienie jest całkowity reset telefonu co powoduje utratę danych z notatek i terminarza. Gniazdo się wyrobiło i słuchawki nie stykają, problem bywa też z ładowaniem. Utwory przeskakują. Ale bateria to badziewie kompletne. 2 dni to wszystko na co ją stać przy niespecjalnie intensywnym dzwonieniu. Absolutnie odradzam kupno.

  • 0

    199. ~111oneoneone  2010-09-18 17:28:33  host: bru45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mógłby mi ktoś napisać jak ten telefon sprawuje sie w kwestii odtwarzacza muzyki? Chciałbym wiedziec czy jakosć dzwięku jest dobra i czy jest w miare głośny ). Dzięki

  • 0

    200. ~mafena  2010-09-23 08:27:39  host: byx50.internetdsl.tpnet.pl

    ja ten tel. mam i jestem średnio zadowolona. Bateria nie jest za bardzo wytrzymała i wcale nie ma długich wiadomości. Trochę jestem zawiedziona.

  • 0

    202.  2010-09-25 08:58:49

    Telefon mam ok. pół roku, jego plusy to całkiem ładny wygląd i niezłe wyposażenie medialne. Minusu - bateria trzyma max. 2 dni, slide po dwóch tygodniach użytkowania zaczął się blokować, teraz po pół roku użytkowania przesuwa się "na siłę", menu potrafi się zawieszać na kilka sekund, brak karty pamięci w zestawie. W skali 1-5 daję 3+. Pozdro

  • 0

    203. ~weronika  2010-10-13 19:33:48  host: chello084010176254.chello.pl

    Mam ten telefonik od pół roku i nie jestem z niego pozytywnie zadowolona. Apatat działa gorzej niż VGA, bateria szybko się wyczerpuje i telefon dość często się muli i trzeba czekać ze 3 min na zaladowanie się jednego zdjęcia. Telefon nie spadł mi ani razu, więc niewyjaśnione są przyczyny jego słabego działania. Ładny może jest, ale słaby. Stanowczo odradzam zakup. Pozdrawiam:)

  • 0

    204. ~Olka  2010-10-14 11:32:36  host: odl141.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytania : 1. można tu instalowac jakies gry ? 2. mam ten telefon i zadnej nie moge zainstalować , pisze ze nie ma pamięci ... a na karcie pamięci nie może zapisać.. Dlaczego ?

  • 0

    205. ~izka  2010-10-23 14:04:27  host: host-89-228-73-195.olsztyn.mm.pl

    mam ten telefon od kwietnia. jestem z niego bardzo niezadowolona. wiecej czasu spedza na gwarancji jak w moich rekach. zacina sie przy pisaniu smsow i w ogole nie reaguje na polecenia z zewnatrz...dopoki nie wyloze baterii (ktora trzyma 1-2dni przy niezbyt intensywnym korzystaniu). nie polecilabym tego telefonu nikomu.

  • 0

    206. ~xsdxd  2010-11-14 12:56:06  host: 77-255-165-44.adsl.inetia.pl

    słaby telefon nie opłaca sie go kupować mi od poczatku zadobrze nie działał klawisz 7 i jak sie rozsuwa to sie troche kolysze. mbateria 2-3 dni trzyma

  • 0

    207. ~misiok  2010-12-04 23:02:12  host: 213.25.182.133

    ludzie co wy chcecie od tego telefonu mi się nie zawiesza motywy się nie przestawiają głośnik spoko gra ogólnie spoko telefon

  • 0

    208. ~miśka  2010-12-16 20:21:30  host: 178-36-92-46.adsl.inetia.pl

    ten telefon sony ericsson w205 jest do d**y.. ja go mam i chce go sprzedać w komisach go nie chcą bo stary model i nikt ich nie kupuje najwiecej mi za niego dają 80zł a ma miesiac... niedobrze pisze mi sie na nim sms-y a jak chciałam ściągnąć simlocka to mi powiedzieli ze 30zł bo to nietypowy model już po tygodniu nie chciałmi wysyłać sms-ów naprawa wyniosła mnie kolekne 30zł z tym telefonem jest więcej strat niz zysku.. niepolecam go nikomu jeżeli ktoś lubi zwykłe telefony które sie często psują może właśnie tego kupić:)

  • 0

    209. ~kubulek26  2011-01-17 05:40:49  host: 94.254.161.130

    powiem ze mam go od 1,5 roku i nie mam takich problemów jak wy tu piszecie ja jestem z niego zadowolony tylko jedna wada to ze mieści mało gier

  • 0

    210. ~Mikrut  2011-01-22 16:06:37  host: aail175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od kilku miesięcy i nie narzekam na niego , naprawdę jest bez awaryjnym telefonem z podstawowymi funkcjami . Chociaż w zestawie mogły by się znaleźć głośniki :) Pozdrawiam

  • 0

    212. ~kam  2011-02-09 17:51:02  host: 83.1.199.211

    1.Bateria trzyma 1 dzień 2.Zacina sie 3.wolno pisze 5.Nie da się utworzyć listy odtwarzania

  • 0

    213. ~edzia  2011-02-11 12:01:38  host: afbl206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiepska bateria,awaryjny :(

  • 0

    214. ~kiki  2011-02-13 16:26:15  host: aelr219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam 1,5roku i na niego nie narzekam... fajny jest...

  • 0

    215. ~  2011-02-16 15:11:29  host: pub-195-222-102-122.welnowiec.net

    telefon tragedia...:/ żałuje, że kupiłam..:/ myślała, że będzie to coś lepszego

  • 0

    216. ~wrednairap  2011-03-04 21:54:57  host: public44803.xdsl.centertel.pl

    telefon do du*y ;| szczerze! zacina się, wyłącza, bardzo wolno chodzi. po prostu DNO !

  • 0

    217. ~]  2011-03-07 17:37:50  host: otk170.internetdsl.tpnet.pl

    kiepski wyświetlacz...zacina sie...kupiłem go i BARDZO TEGO ŻAŁUJE...beznadzieja!!!!!!!

  • 0

    218. ~Kezior  2011-03-14 22:37:24  host: ip-178-212-220-101.ambit24.net

    Mam Tego tela i nie polecam bo sie tak zacina ze nie wiem

  • 0

    219. ~cierpietnica  2011-03-14 23:36:13  host: 095160156080.rudaslaska.vectranet.pl

    Witam kochani użytkownicy SE w205 Mam pewien problem ! Mianowicie, jestem posiadaczem tego telefonu (umowa trwa do 2013r)i z mojej winy zniszczyłam wyświetlacz. Wypadł mi z kieszeni pękła obudowa w sensie, że ta zewnętrzna część wyświetlacza oraz wewnętrzna się hm... "rozlała" nic przez nią nie widać. Takie paski kreski i nic więcej ;/ Czy ktoś z Was orientuje się może jaki jest prawdopodobny koszt naprawy? tzn wymiany obudowy i wyświetlacza? Ps. Przepraszam za niefachowe słownictwo :)

  • 0

    220. ~ksyza  2011-04-26 20:26:36  host: 82-160-142-215.tktelekom.pl

    cierpietnica >to zależy ile w komisie biorą panel na allegro kosztuje z 15 zl wyświetlacz kolo 40 zł +robocizna...:) takie rzeczy ja sam naprawiam :D...pozdrawiam

  • 0

    222. ~]  2011-04-29 16:49:03  host: otk170.internetdsl.tpnet.pl

    cienki ten telefon...dobry głośnik...kiepski wyświetlacz-i to największa wada

  • 0

    223. ~alek  2011-08-02 15:30:07  host: adob117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem ten tel bo kilku tygodniach użytkowania miał takie zamuły że nie wiem kupiłem go za 200 zł sprzedałem za 60

  • 0

    224. ~pawel  2011-09-12 00:27:05  host: 92.41.56.195.threembb.co.uk

    dalem za ten telefon 15 funtow w tesco razem z karta 1g ms, za ta cene nic lepszego nie znajdziecie.

  • 0

    225. ~dutka  2012-02-01 19:28:21  host: user-164-126-140-175.play-internet.pl

    bardzo fajny tylko mi mało bateria tryma

  • 0

    226. ~róża  2012-04-04 20:36:16  host: 94-240-17-127.lukman.pl

    Słaba bateria, poza tym ok ;)

  • 0

    227. ~domii  2012-04-12 17:32:25  host: public31013.cdma.centertel.pl

    wdł. mnie to nie warto kasy na niego tracić nw jak wam ale mi karty pamieci nie łaczy...; wq do... niczego on jest. ekran?? haha to chyba żart nie warto

  • 0

    228. ~szyszunia  2012-12-13 19:28:59  host: public-gprs524500.centertel.pl

    Witam ! Po 1 roku używaniem nie mogę ustawić tapety , klawiatura przerywa, po usunięciu motywów nie działają nie które funkcje , pamięć sms-ów nie przekracza 20 sms-ów . Z tego co sprawdzałam w internecie za tn model można teraz dostać 3 złote . Ostrzegam i nie polecam nikomu !

  • 0

    229. ~Basta821  2013-05-13 17:35:40  host: mail.stsa.pl

    Witam.Mam sony ericsson w205. Telefon jest super tylko mam małe pytanie,może ktoś z was wie gdzie się znajduje w nim Korektor dźwięku,za podpowiedz będę wdzięczna.

  • 0

    230. ~michcio  2013-08-23 23:40:11  host: 89-68-210-247.dynamic.chello.pl

    spoko telefon mi internet na wifi bez za zutu smiga na glosnosc tez nie na zekam bateria tez trzyma w miare

  • 0

    231.  2014-01-05 14:18:37

    Siemka wam suchajcie moj tel tez sie zacina bo dostalem go odkupla czeba wgrac softa nowego do w205 i poczebuje suchawki ktos ma zwas?

  • 0

    232.  2014-01-05 14:21:52

    bryza1 tez mam problem s tel sony ericssonem i tez czeba softa wgrac do niego bo ja mam i sie nie zacina

  • 0

    233. ~aga  2014-09-30 10:35:13  host: user38-041.satfilm.net.pl

    mam pytanie nie dziala mi klawiatura moze mi ktos pomoze

  • 0

    234. ~jul 123  2015-01-27 10:37:08  host: afix196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi sie nir chce wlaczyc

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-23-23-50-247.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet