Sony-Ericsson W200i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W200i Opinie o Sony-Ericsson W200i

Sony-Ericsson W200i

w sumie: 1409
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Następna ›
  • 0

    1. ~lolek  2007-01-08 22:55:54  host: chello087207019169.chello.pl

    Ciekawe czy będzie u jakiegoś operatora w Polsce bo cena fona nie powinna być zbyt wysoka...:)

  • 0

    2. ~leon_zawodwiec  2007-01-09 00:21:03  host: 088156013216.ols.vectranet.pl

    Troche glupio mi to mowic , ale kto w takich czasach nadal wstawia aparaty VGA nawet dla fonów z tak niskiego progu cenowego . Jak dla mnie to GŁUPOTA :/

  • 0

    3.  2007-01-09 05:40:55

    Z tym aparatem to jakby cofnąć się do średniowiecza.

  • 0

    4. ~Lianhua  2007-01-09 08:22:30  host: staticline25105.toya.net.pl

    Coż, to jest fon do muzyki więc uważają że aparat zbędny. Tylko po co w takim razie wogóle go wrzucili? :/

  • 0

    5. ~torture  2007-01-09 10:37:02  host: edo109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    b_smietana, ~leon_zawodwiec Nie ośmieszajcie się. SE bardzo dobrze zrobił, że zrobił telefon z serii W trochę niższej klasy. Wygląda niczego sobie, wiele ludzi się na niego skusi. SE będzie miał sporo zysków z niego.

  • 0

    6.  2007-01-09 10:57:55

    Mogli zamiast IrDY dać Bluetooth !

  • 0

    7. ~kris  2007-01-09 11:12:54  host: luxgw.thiel-logistik.com

    bardzo ładny i funkcjonalny telefon! :)

  • 0

    8. ~Beholder  2007-01-09 15:28:17  host: 195.116.35.105

    To jest biedniejszy brat w800i

  • 0

    9. ~Era mozesz wiecej  2007-01-09 16:00:51  host: gw.bajtnet.lca.pl

    mam nadzieje ze ten talefon bedzie w ERZE lub w Plusie

  • 0

    10. ~premier  2007-01-09 16:07:13  host: amg241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeżeli chcesz robić dobre foty to kup po prostu cyfrówkę, a nie stwarzasz jakieś problemy...

  • 0

    11. ~ooo  2007-01-09 17:33:53  host: 88-199-26-2.tktelekom.pl

    ZUPELNIE jak mój k310 i

  • 0

    12. ~MSG  2007-01-09 18:30:31  host: bsn199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nawet ładny jak wyjdzie na rynek to zamieniam mojego cudownego k300i na w200i

  • 0

    13. ~lanzur  2007-01-09 18:36:48  host: ip85148038.gmk.net.pl

    Nareszczie dobry telefon w przystępnej cenie. Jedno jest pewne, że napewno go kupię!!! :)

  • 0

    14. ~LONGER  2007-01-09 18:42:25  host: amf126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefon, szkoda że to tylko K310i z softem Walkmana i nową obudową. Ale i tak bardzo mi się podoba, nie łódźmy się że będzie bardzo tani, powinien kosztować koło 550zł. Jak w 300i :

  • 0

    15.  2007-01-09 19:30:26

    Generalnie mogli go nazwać k320 Luxe ;) Pomysł dobry, bo biedni też chcą mieć walkmana :) Ale jest troszkę głupotek np. IrDA zamiast Bluetooth, słabo wyglaa też ilość głosów w polifonii.. wiem zę nikt na to uwagio więskzej nie zwraca, ale bądź co bądź to telefon muzyczny. Mam nadizeję że wyświetlacz wrzucą z troszke wyższej półki a nie te barachła które wsadzaja w k3xx. Jakby nie patrzeć jest skazany na sukces ;) przynajmniej w nasyzm kraju.. chyba że przegną na maska z ceną...

  • 0

    16. ~Paweł  2007-01-09 20:26:39  host: nat-215-93.man.bydgoszcz.pl

    uuu... no ale żeby w nowym telefonie dac aparat Vga? To mały błąd moim zdaniem, tym bardziej że SE robi już telefony na poziomie, więc coś mi tu nie pasuje. Ale może cena będzie przystępna...

  • 0

    17. ~ bvm  2007-01-09 21:44:58  host: azm250.internetdsl.tpnet.pl

    a jaka cena

  • 0

    18.  2007-01-10 11:38:40

    @kamil1221 Bluetootha masz w W300i i te same funkacje. ;)

  • 0

    19. ~brenas  2007-01-10 12:21:16  host: 83-238-67-130.ip.netia.com.pl

    wyglada jak k310

  • 0

    20.  2007-01-12 09:54:54

    Bardzo fajny telefon,już z wyglądu mi się podoba.Tylko jedno pytanie,po co aparat VGA ? A dlaczego NIE BLUETOOTH ;/ Telefon jest lekki,napewno mały,do tego złącze i świetna jakość Mp3.Co mnie smuci w tym telefonie,kilka rzeczy,np. szkoda,że nie ma rozdzielczośći 176x220 znanej nam chyba wszystkim z K700i.Brak BT,które dla mnie jest niezbędne! Aparat VGA wydaję się być zbędny,ale może będzie robił równie zaskakujące zdjęcia jak na matrycę VGA,zupełnie jak w przypadku K510i,na którym zdjęcia przy matrycy 1.3Mpix i 256 tys. kol. wyglądają świetnie! Do plusów zaliczę oczywiście niską cenę.Zawszę chciałem miec telefon z serii Walkman.Skoro juz wstawili aparat cyfrowy mam nadzieję,że będzie on jedyny w swoim wydaniu,jak choćby ten z K510i :) Ps. nie jestem biedny !

  • 0

    21. ~aspyr  2007-01-12 18:57:56  host: system858917570.mtvk.pl

    ta koma zrobi szoł jest piękna i będzie tania a jak chcecie mieć dobry aparat to kupcie sobie cyfrówke :P

  • 0

    22. ~:Domelo  2007-01-13 16:54:25  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    era dsla frajera a plus jest the best mysle ze ten fonik bedzie wlasnie w plusie ;d;d jak takmj to super jak niee to blee a pozatym fon jest the best a co do aparatu jak wam niee pasuje to kupcie se cyfrowke ;p;p

  • 0

    23. ~dmcfan  2007-01-13 22:34:24  host: user15.233.udn.pl

    On jest mniej wiecej tak samo uplasowany w serii W jak K300/310i w serii K.

  • 0

    24. ~  2007-01-14 19:21:49  host: cable194106210-146.astral.lodz.pl

    Jakby to powiedzieć gorszy od najgorszego W300i. Co to ma być?? Blutootha brak, wyświetlacz to lata '80. K750i lepszy

  • 0

    25. ~konrado  2007-01-15 18:35:55  host: apn-99-83.gprspla.plusgsm.pl

    Domelo_ plus jest beznadziejny. w erze jest większy wybór telefonów i są tańsze.

  • 0

    26. ~Math  2007-01-17 07:55:25  host: ejc122.internetdsl.tpnet.pl

    hm...wersja dla ubogich, że tak powiem :) "Chcesz mieć walkmana, ale nie stać cię na w800-setkę? - bierz w200i" :)

  • 0

    27. ~lanzur  2007-01-17 18:58:16  host: ip85148038.gmk.net.pl

    Czy ktoś wie kiedy w końcu ten telefon pojawi się w sprzedaży?

  • 0

    28. ~Stelmasz  2007-01-19 15:32:54  host: chello084010248051.chello.pl

    Na niektórych stronach pisze, że się pojawi w II kwartale 2007 roku, gdzie indziej że w lutym 2007 roku. Cene muszą taką dać, żeby ludzie patrząc na cenę W200i (np. 500zł) nie pomyśleli "A c..., dodam 100zł i będę miał K750i". Ja wymieniam K510i na to, ponieważ potrzebuje slot na karty pamięci i Walkmana:)

  • 0

    29. ~snaki  2007-01-23 23:57:19  host: bph16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja osobiście nie kupie sobie takiego telefonu on nawet nie ma bluetooth ja osobiście polecam K750i

  • 0

    30. ~  2007-01-24 19:49:08  host: dhr74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co za badziew ja poziadam sony ericssona w300i i jestem zadowolony ma wszystko co trzeba

  • 0

    31. ~Ignas  2007-01-24 19:49:17  host: dhr74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co za badziew ja poziadam sony ericssona w300i i jestem zadowolony ma wszystko co trzeba

  • 0

    32. ~  2007-01-25 13:58:56  host: abng79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ignas ten W200 i W300 niczym sie nie roznia:) takze jak mowisz badziew o W200 to i o W300

  • 0

    33. ~lanzur  2007-01-26 08:10:02  host: ip85148038.gmk.net.pl

    Żeby robić zdjęcia nie potrzebuję od razu aparatu 2MPX, żeby przesyłać dane nie potrzebuje od razu Bluetooth`a. Telefon jest przede wszystkim do dzwonienia. Dla mnie liczy się nade wszystko bardzo dobra jakość dźwięku za rozsądną cenę. Seria "W" świadczy o tym, że jest to PRZEDE WSZYSTKIM telefon muzyczny!!!

  • 0

    34. ~  2007-01-26 21:49:36  host: cky185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sony ericsson w300i to jest badziew to co z tylu chyba jakas antena jest beznadzjejna W200i górą

  • 0

    35. ~mmaestro  2007-02-01 16:36:45  host: cmpc020-092.cnet.gawex.pl

    wie ktoś czy ten telefon i kiedy będzie dostępny w Polsce??

  • 0

    36. ~niewazne  2007-02-02 12:17:05  host: emo246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Drogie dzieci jakby ktos nie zauwazyl jest to model k310i lecz ze slotem na karty pamieci, jest to ten sam chwyt marketingowy jak w modelu z530 i w300i gdzie te modele roznia sie tylko oprogramowaniem, i dostepna pamiecia wewnetrzna... pzdr dla pseudo znawcow... ;/

  • 0

    37. ~KORNIK  2007-02-04 03:33:54  host: 82.160.48.66

    No i to jest dowód na to, że SE robi dobre telefony. Aparat jest, IrDA jest, karta pamięci jest, radio jest. I do tego bardzo ładny desing. Chyba sprzedam swojego siemensa C75 i zastanowię się nad tym modelem.

  • 0

    38.  2007-02-05 18:41:47

    hehe, tak na marginesie niby telefon ma być tani a ze 600zł będzie kosztował + drogie złącze i bolesny brak BT... wg mnie trochę szkoda kasy. Gdyby miał funkcje wymienione w mojej poprzedniej opini może bym się na niego skusił, a tak to czekam na coś lepszego... narazie n73 ;-)

  • 0

    39.  2007-02-05 21:14:19

    Być może bedzie to następca mojego k300i:-)

  • 0

    40. ~Math  2007-02-10 17:13:46  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    Ja sadze ze rynek peknie w szwach po tym jak ten tel wejdzie wyobrazcie sobie reklamy w plusie "Kazdy moze miec walkmana" :) a prawdopodobnie bedzie stal po 500 zl.

  • 0

    41. ~DeusX  2007-02-12 19:12:56  host: ip-85-198-236-251.broker.com.pl

    Przecież źródła donoszą, że ma kosztować mniej niż 100euro....

  • 0

    42. ~nokia  2007-02-14 09:38:20  host: cvs138.internetdsl.tpnet.pl

    ale telefon nie dobry i do dupy nie podobny

  • 0

    43. ~nikt  2007-02-21 10:43:58  host: aalw143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej nielktuzy kturzy tu piszą o jezu jaki badziew nawet nie ma bluetooh ale może sie nie skapliscie że ma irde.zastanówcie sie troche.

  • 0

    44. ~sony  2007-02-24 16:58:49  host: acgf95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do .........upu ten telefon nie ma co jak k310i

  • 0

    45.  2007-03-01 08:18:09

    nikt lepiej popracuj nad ortografią ... powiedz mi, ile masz lat ? 8,10,12 ? Któż teraz uzywa portu podczerwieni, kiedy to w telefonach są już znacznie lepsze i szybsze moduły Bluetooth ? Telefon ubogi w funkcje,a drogi ... niewspomnę o Memory Stick Micro ... wg mnie bezsens produkować telefon, który tani wcale nie jest, ma wiele niedociągnięc i braków,a na dobór złego drogie karty pamięci :/

  • 0

    46.  2007-03-16 19:42:43

    Czy bedzie w erze

  • 0

    47. ~Regis  2007-03-22 14:02:24  host: abme156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    adiq... To ze ty używasz telefonu lasy k750 lub k800i to nie znaczy ze wszystkich na takiego stac. Irda jest naprawde dobra mozliwoscia i rozwiazaniem bo przez irde mozna serwisowac fona a przez Bluetooth nie. Poza tym dla niektorych róznica w cenie miedzy k750i a w200i ktora wynosiłaby nawet głupie 100 złotych to naprawde jest duza kasa... Co do W300i nie wszyscy lubia "klapkofony" na najtańszy w bez klapki ze slotem pamieci obecnie to własnie w800i/w700i wiec naprawde uważam że to dobry telefon i przemyślany. Miałem przez długi czas k310i i wiem że w nim do szcześcia brakowało mi tylko slotu kart pamieci a to właśnie jest taki k310i z takowym slotem. Co do memory stick micro - to jest mały telefon i naprawde zwykły MS sie nie zmieści. Polecam telefon z całego serca i mam jakies przeczucie ze moze byc hitem na miare N3310 z przed paru lat

  • 0

    48. ~zbok  2007-03-27 10:11:21  host: acok223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najslabsza strona tego fona jest chyba wyswietlacz....o marnej rozdzielczosci i aparat VGA. Ale nie ma co narzekac bo widac zalozenia konstrukcyjne ze to ma byc przedewszystkim tani telefon kierowany do mniej wymagajacej klijenteli.

  • 0

    49. ~  2007-03-28 10:03:18  host: c-62-40-64-41.sgi-net.pl

    Kiedy wyjdzie na polski rynek?

  • 0

    50. ~  2007-03-31 13:15:30  host: 87-205-219-168.adsl.inetia.pl

    bardzo zdziwiły mnie opinie że niby w300i to to samo co w200i albo z530i :) zauważcie że w300i ma wyświetlacz 262k a nie 65k :) i ma w zestawie lepsze słuchawki i karte 256MB no i oczywiście lepszy odtwarzacz :)

  • 0

    51. ~Fun  2007-04-01 19:22:10  host: apn-100-182.gprsbal.plusgsm.pl

    w200i ma gorszy wyświetlacz od w300i, jest brzydki i cegłowaty, w komplecie dają gorsze słuchawki,w przeciwieństwie do w300i nie ma edge iw komplecie dają kartę tylko 128mb a nie 256 jak w w300i. Ale myśle, że w200i okaże się sukcesem, choć szczerze z ok 500zł to bym wolał z530i(to samo tylko ładniejszy)

  • 0

    52. ~BOSS_28  2007-04-06 20:26:43  host: ewj136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zaletą w200i jest to, że jest tani. Ale niestety są i wady. Nie ma bluetootha,a to dzisiaj powoli staje się standardem.Irda lubi zrywać połączenia. Poza tym ten aparat VGA...Polecam ten telefon osobom, którym nie zależy na aparacie a chcą mieć dobry sprzęt muzyczny. Z dobrym aparatem jest K750i. Mimo joysticka i tak uważam go za bardziej solidnego

  • 0

    53. ~BOSS_28  2007-04-06 20:29:39  host: ewj136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do zalet w200Itrzeba zaliczyć długi czas czuwania. Ale na dane producenta trzeba wziąć poprawkę. W200i jest dobrym modelem w jeśli idzie o półkę średnich modeli

  • 0

    54. ~se  2007-04-08 18:44:57  host: c-62-40-64-41.sgi-net.pl

    Jaki wziąść telefon w200i czy k510i.pomocy.

  • 0

    55. ~k700i~  2007-04-10 20:12:33  host: dsw144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś kiedy ten tele wejdzie na polski rynek ?.

  • 0

    56. ~cienki  2007-04-12 09:40:19  host: ip-47-169.mofnet.gov.pl

    W Erze już jest

  • 0

    57.  2007-04-14 15:32:08

    Ludzie... Era ma juz ten tel w swojej ofercie :) 619 PLN kosztuje telefon w ofercie bez aktywacji :D

  • 0

    58. ~olivier  2007-04-15 15:28:33  host: 80.54.35.250.midicom.pl

    Myśle,że ten telefon jest tylko dla tych którzy lubią jak to ująć o zasyfic telefon ;] ponieważ posiada dużo pamięci,nie wiem jakie zdjęcia robi ale poleciłbym bardziej w200i niż k510i ponieważ k510i nie ma kart złącz pamięci w200i oceniam na 8/10 a k510i na 7.5/10

  • 0

    59. ~slawek błaszczyk  2007-04-16 14:51:07  host: adap125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to koma jest lepża nirz muj sadzem my x 8 bo ba dórzo pamieci i krty pamieci terz na to jest dobre szkoda rze niem blótacza kórde no szkoda

  • 0

    60. ~Wachu  2007-04-16 19:58:30  host: 85.112.196.43

    Mam ten telefon i wadom jest brak bluetooth i bardzo słabe słuchawki!! ale telefonik oceniam na 8.5/10 Pozdro:)

  • 0

    61. ~lol  2007-04-17 15:10:16  host: system858917581.mtvk.pl

    nie rozumiem dlaczego się niektórzy czepiają wyświetlacza. To fakt jest mały, z małą rozdzielczością i ilością kolorów. Ale to standard w telefonach tej klasy. Za taką cene to raczej nie będziemy mieć "aparatu cyfrowego" tylko aparat telefoniczny. Nie wiem jak można się rzucać na aparat w telefonie.Według mnie ten bajer jest tylko po to aby uwiecznić coś nagłego kiedy przy sobie nie mamy cyfrówki.Przecież nie robimy zdjęć telefonem np. na ślubie czy na urodzinach... A telefon polecam...

  • 0

    62. ~ciotolok  2007-04-17 20:21:19  host: k43.klik.net.pl

    za taki badziew co kosztuje 600 złoty to ja wole kupic k750i a nie jakis miks k310iz kartami pamieci.porazka to ten telefon.

  • 0

    63. ~mchdbz  2007-04-17 22:16:31  host: cil139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem tylko tyle że miałem nadzieje że ten telefon będzie tańszy. Niewiem czy to te złącze kart jest takie drogie czy samo logo "W". Mam nadzieje że szybko stanieje bo miałem zamiar go sobie kupić.

  • 0

    64. ~kowal  2007-04-18 12:17:47  host: abrb127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak na telefon który ma być nowoczesny to aparat 0,30mpx jest bardzo słaby i ten wyświetlacz jest okropny

  • 0

    65. ~rozal  2007-04-19 19:08:13  host: nat1.telkonet.pl

    z wyglądu to jest K510i. Myślę że zdecydowanie za drogi jak na takie funkcji które posiada. ;/

  • 0

    66. ~valor  2007-04-21 13:39:05  host: ecl202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzisiaj kupiłem, dotychczas używałem Nokii 6610 i jest to duży krok do przodu - jak na razie bardzo mi się podoba... napiszę kiedyś jak się spisuje bateria, nie wiem co chcecie od tego wyświetlacza - jest super;) aparat słaby, słuchawki dla mnie wporzo - polecam!!

  • 0

    67. ~zbyszek  2007-04-25 13:50:50  host: fz186.internetdsl.tpnet.pl

    ten tel jest fajny i huj z wami ze wam sie nie podoba

  • 0

    69. ~nowy  2007-04-27 21:27:14  host: dvt219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sory gdzie w y ym fonie jest wejscie na słuchawki boi nie umiem znaleśc

  • 0

    70. ~Mystik  2007-04-28 12:10:33  host: cable19315176-200.astral.lodz.pl

    LUDU ja noki 3330 uzywam bo jak zmieniam phona to jest to przejsciowy phon... moj kolega kupił tego phona za 400 zł. jakosciowo jest porownywalny do noki 6085. ma lepszy mp3. jest ogolnie nawet nawet...

  • 0

    71.  2007-04-28 13:54:35

    Dlaczego nie ma bluetooth

  • 0

    72. ~miami  2007-04-28 17:36:40  host: fbt205.internetdsl.tpnet.pl

    witam oto moje gg 4515780 prosze o kontakt i mam pytank o czy ten fon ma kamerę

  • 0

    73. ~Vagos  2007-04-29 13:42:16  host: gfk58.internetdsl.tpnet.pl

    kurwa ludzie, zaraz sie pozabijacie, nie wkurwiajcie sie tak bo i niema o co....telefon kupilem...i chujnia ! jedyna zaleta: mozna kręcic dlugie filmiki (ale ze zjebaną jakoscią), bateria jest OK, ale jestem rozczarowany i zaluje ze wywalilem kase na takie guwno!

  • 0

    74. ~gromi  2007-05-01 18:35:01  host: 82.160.57.30

    sorki, wie ktos czy ten tel. ma mozliwosc ustawienia pliku mp3 jako dzwonek? ;>

  • 0

    75. ~zbyszek  2007-05-02 13:52:56  host: gpq26.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest fajny ale na płycie nie ma polskiego języka ma ktoś spolszczenie

  • 0

    76.  2007-05-05 22:29:31

    69.- Wejscie na sluchawki jest w dolnej czesci telefonu(to jest to samo wejscie, do ktorego podlaczasz zasilacz i kabel do komputera). A tak ogolnie to: Czy moglibyscie komentowac ten telefon bez uzywania wulgaryzmow. Nie rozumiem rowniez dlaczego narzekacie na jakosc kamery i aparatu, przeciez to jest telefon z "nizszej polki" i nie mozna sie w nim spodziewac 3,2mln- pixelowego aparatu jak to ma miejsce np. w SE K800i

  • 0

    77. ~  2007-05-06 14:48:55  host: djf193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "sorki, wie ktos czy ten tel. ma mozliwosc ustawienia pliku mp3 jako dzwonek? ;>" co to za debilne pytanie? nie macie innych zmartwien? gówna za 400zł nie kupiłbym... za tę cenę mam już nokię 5200 lub 6630.

  • 0

    78. ~ziomal1201  2007-05-07 12:22:43  host: epo51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest zajefajny brakuje mu tylko Bluetooth-a Mam takie pytanko czy obsługuje on karty 2 GB bo 1 GB na pewno, bo porównując ich ceny bardziej opłaca się 2 GB

  • 0

    79. ~MALENKA  2007-05-07 15:54:42  host: 62.29.253.163

    DO SŁAWEK BŁASZCZYK POZYCJA NR 1 : ALEŻ TY ROBISZ BŁĘDY ORTOGRAFICZNE CZŁOWIEKU

  • 0

    80. ~gaku20  2007-05-07 22:16:04  host: w3cache.abp.pl

    zamierzam kupic ten telefon warto?

  • 0

    81. ~  2007-05-08 16:16:09  host: dju217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna tu ustawic mp3 jako dzwonek ????? Piszcie prosze

  • 0

    82. ~Dembik  2007-05-08 17:02:30  host: bwp130.internetdsl.tpnet.pl

    moim zdaniem opyla sie bardziej k510i bo ma lepszy wyswietlacz, aparat 1.3 i blootutha

  • 0

    83. ~dovii  2007-05-08 21:57:16  host: public-gprs24626.centertel.pl

    Jak wy mozecie sie jarac w ogole tym gownem?! kupcie sobie nokie 5200 to lepiej zrobicie....!!! ten telefon jest conajmniej nie na miejscu w tych czasach! te SE wszystkie wygladaja jakby je ktos zezarl a potem wysral! NOKIA RULEZ!!!

  • 0

    84. ~ale hujnia  2007-05-09 16:29:46  host: djt38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma Bluetooth-a to tak ja kbys sobie kupil mp3 zwykla hehe po chuj mi to?? za ta kase lepsze jest e398 nawet tansze a jak gra

  • 0

    85. ~  2007-05-09 16:51:43  host: ain130.internetdsl.tpnet.pl

    Do dovii...5200 kosztuje o 150zl wiecej

  • 0

    86. ~NOOBkiller  2007-05-09 18:01:19  host: 213-238-83-15.adsl.inetia.pl

    "dovii" nokie polecają ludzie NIE znający sie na fonach. Wypuszczają telefonu niczym sie nie różniące, a ich możliwości (tych telefonów) są naprawdę niewielkie. Na symbianie sie zawiodłem bo wbrew pozorom jest bardzo mało funkcyjny (chyba, że nokia 9500, ale to inna historia). SE nabiera mocy bo robią telefony tanie i funkcjonalne. Ty należysz do tej malutkiej, nieasertywnej grupki ludzi, którzy jak usłyszą gdzieś, że nokia jest super itd. to bez wypowiedzenia WłASNEGO zdania przytakujesz i zaczynasz myśleć tak jak oni. I potem pojawiaja się takie posty. Miałeś ten telefon? Testowałeś? Masz porównanie? Nie? To po co sie odzywasz? Apropo - naprawdę fajny telefonik, patrząc na wyświetlacz nie widać różnicy pomiędzy 256 a 64tys. koloru, aparat? Jak to jest często tutaj pisane: chcesz robić zdjęcia zainwestuj w aparat cyfrowy, bo w telefonie to tylko dodatek, który pozwala na uchwycenie nagłych chwil.

  • 0

    87.  2007-05-10 15:49:57

    siema. mam do was pytanie co lepiej wybrać W200i czy benq ef81 ??

  • 0

    88. ~d  2007-05-10 21:51:59  host: public-gprs80759.centertel.pl

    "NOOBkiller" człowieku..... nie znasz mnie nie wiesz jaki jestem i jakimi telefonami obracalem... mowie szczerze, ze w porownaniu do nokii Sony Erircssony to zwykle,tanie.... hm.. no wlasnie.. popatrzmy na jakosc wykonania: gdy na podloge upadnie Ci nokia to co najwyzej zostanie maly slad, a rzuc na podloge SE to pozbierasz go w kilku kawalkach! a wszystkie te joye w tych SE siadaja jak najete! a w byle jakiej nokii trzymaja sie po kilka lat... oczywiscie zgadzam sie troche z Twoja opinia ale mialem w swoim zycia kilka telefonow i ze wszystkich nokii(3310, 6230i, 5200, n-gage) a z SE mialem k300i i bawilem sie w200i!!! nic szczegolnego w nim nie widze, tania wersja walkmana dla ubogich... P.S. jedyny porzadny SE ktory ma sie co rownac z nokiami to k800i CyberShot... NARA

  • 0

    89. ~Gęsty  2007-05-11 08:07:04  host: 088156057221.osd.vectranet.pl

    Chciałbym kupić ten telefon ale dużo osób mówi że jest słaby. jak myslicie co lepij kupic w200i czy k700i prosze napiszczie

  • 0

    90. ~Adam  2007-05-11 16:40:08  host: chello084010086079.chello.pl

    Jeśli on ma kosztować 500zł. to zaraz dostanę czkawki albo padnę!. Nie ma blutufa i EDGE. Miałem k510i i robił cienkie zdjęcia. Dużo czerwonych kolorów a w pomieszczeniach masakra! To nawet nie chcę myśleć jakie zdjęcia będzie robił ten telefon. A co z tego że ma kartę pamięci jeśli Alcatel za 280zł. też ma. I to tą lepszą i tańszą bo micro SD (39zł - 1gb.)

  • 0

    91.  2007-05-11 18:48:00

    @Gęsty - nie słuchaj co inni mówią, tylko porównaj sobie funkcje obydwu telefonów i sam zdecyduj... Główną zaletą W200i są karty pamięci, dzięki czemu możesz go używać jako odtwarzacza mp3... K700i ma lepszy wyświetlacz i bluetooth...

  • 0

    92. ~Karolina  2007-05-11 20:49:36  host: cgu125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce, sobie ten telefonik kupić? Co w nim jest ok, a co nie? Piszcie..

  • 0

    93. ~Arti  2007-05-12 01:42:42  host: chello084010086079.chello.pl

    Karolina po chuj Ci taki syfny telefon który nie ma blutufa i EDGE. Zamiast latać na randki to będziesz latała do serwisu z dżojstikiem który się w kółko jebie. Kup sobie lepiej samsunga e250 bo on jest fajowy i zajebiście śliczny.

  • 0

    94. ~CZesio  2007-05-12 18:48:56  host: 80.48.35.225

    ma mozliwosc ustawienia mp3 jako dzwonek jest zarabisty bo go mam. tak jak z niego slychac muzyke przez sluchawki tak nie slychac w najlepszym radiu na swiecie/.typowa komorka dla mlodziezy duzo pamieci i kabelek do kompka

  • 0

    95. ~robaczek  2007-05-12 21:10:54  host: abcf154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cze ludzie jestem dziewczyną i nie wiem na jaki telefon się zdecydować czy SE k510i czy SE w200i {SOS}

  • 0

    96. ~misiaczek246  2007-05-13 17:52:12  host: dlf241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile się piosenek mp3 mieści na tym komie? odpowiedzcie!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    97. ~fifi  2007-05-14 18:44:28  host: ade234.internetdsl.tpnet.pl

    wedluglug mnie fajny fon ma karty zawsze 126mb w kazdej sieci tylko nie ma blutu i EDGE zamierzam go kupic a wy jak sadzicie oplaca sie????????????

  • 0

    98.  2007-05-15 01:03:39

    Muzyka będzie na pewno lepszej jakości niż w Nokii. w tym modelu dodawane są nowe słuchawki, nowe w sensie nowy model. Telefon jest przede wszystkim bardzo mały, jak to SE bardzo wygodny w obsłudze, bardzo wygodne pisanie smsów, pod tym względem bije Nokie 5300. W200i może nie ma tyle fajerwerków co Nokia i nie wygląda tak efektownie, jednak ja wziąłbym w200i bo to bardzo przyjazny użytkownikowi telefon z dobrą jakością muzyki. Z jakością muzyki przewyższającą modele Nokii choćby 6280, 5300. Lepiej weź w200i jeżeli zależy Ci na mp3. Wady to słaby aparat, brak bluetooth - przydatny, ale nei wszystkim. Dziewczynom? Wątpie...

  • 0

    99. ~hjgjhgf  2007-05-15 17:19:07  host: aj242.internetdsl.tpnet.pl

    w orange mix 25 jest za 349 zł. Na karte za 499.

  • 0

    100. ~do  2007-05-15 20:16:24  host: public-gprs45008.centertel.pl

    szczerze mowiac to odradzalbym oba te modele bo oba maja wady ale jezeli mialbym juz wybierac to wzialbym k510i bo ma bluetootha i lepszy aparat(1,3mpix)... ale wybor nalezy do Ciebie.... osobiscie kupilbym SE k800i lub k790i (ok. 800zl) heh;P pozdro:P P.S. zgadzam sie w 100% !!!!!

  • 0

    101. ~kasia  2007-05-16 14:49:01  host: gpl130.internetdsl.tpnet.pl

    czyli ogolnie nie polecacie tego telefonu ?? bo jesli chodzi o mnie to chcialabym wlasnie miec Bluetooth i ogolnie lepszy obraz ehh juz sama nie wiem co mam sobie kupic ;/

  • 0

    102. ~robaczek  2007-05-16 15:24:36  host: 246.181.unknown.vectranet.pl

    ten tel jest do dupy ani jo nimom mp3 a wy wycie bo jo niewym dojcie odpowiedz

  • 0

    103. ~Korba :)  2007-05-16 17:16:11  host: unregister193030239087.c30.msk.pl

    Kilka dni temu zakupiłam ten fonik i jestem z niego jak narazie zadowolona :) czepiacie się wyświetlacza a wg mnie jest całkiem w porządku, aparat zostawia wiele do zyczenia ale od zdjęć to są cyfrówki nie komórki. zarówno radio jak i walkman super :) polecam wszystkim :)

  • 0

    104. ~masero  2007-05-17 09:56:14  host: nat-ath-185-121.ath.bielsko.pl

    Jeśli chodzi o jakość radia i dźwięku mp3, to warto pakować 300,- do abonamentu czy jest inna alternatywa

  • 0

    105. ~ala  2007-05-17 11:47:15  host: 82.160.28.85

    a czym jest IrDA? i jak sie z tego korzysta?

  • 0

    106. ~pytanko  2007-05-17 14:56:17  host: cgk50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem coo wybrac sony ericssona w200i czy nokie 6230? prosze o odp!!!!

  • 0

    107. ~sos  2007-05-17 15:10:23  host: cgk50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomórzcie mi wybrac telefon ma to byc SE W200i czy Samsung E250??? prosze o kontakt

  • 0

    108. ~Łukasz  2007-05-17 16:34:26  host: proxy5.tkdami.net

    Korba,mash jush ten telefon?napisz do mnei na moj adres email,mam kilka pytan,singiel1987@o2.pl pozdroo.tu na forum nie warto nic pisac,bo i tak sama krytka leci:/

  • 0

    109.  2007-05-17 16:50:05

    Niedługo będę miał tego Sony Ericssona W200i.Chciałbym się dowiedziec czy ten telefon jest odporny na wstrząsy.Bo od czasu do czasu mam w pokoju bałagan i przypadkowo może mi spaśc na podłoge i dlatego chciałbym się dowiedziec czy ten telefon jak spadnie z jakiegoś mebla czy sie nie rozsypie na kawałki.Potrzebuje opini fachowca albo osoby która zna się na telefonach prosze piszcie na e-maila darekadamczyk226@wp.pl

  • 0

    110. ~Apollo  2007-05-17 23:33:09  host: chello084010086079.chello.pl

    JEŚLI CHCECIE SOBIE ZGRAĆ POZA DOMEM OD KUMPLA LUB KUMPELI JAKĄŚ TAPETĘ LUB DZWONEK TO NIE MA NAWET SZANS! BO W200i NIE MA BLUTUFA. CZYLI LIPA JAK NA TE CZASY! A TRAKTOWANIE GO JAKO MP3 TEŻ NIE MA SENSU BO KARTA MEMORY STICK MICRO 1 GB. KOSZTUJE 100-150ZŁ. WIECIE O TYM ŻE ZA 240ZŁ MOŻNA JUŻ KUPIĆ MP3 CREATIVE ZEN NANO PLUS 1GB. A ZA 150ZŁ MUVO 1GB? CREATIVE CZYTA PLIKI WMA, GRA DŁUŻEJ, GRA LEPIEJ, CZYTA DŁUGIE NAZWY I MOŻNA PODŁĄCZYĆ DO NIEGO KAŻDE INNE SŁUCHAWKI. CZYLI W200i JAKO TELEFON JEST SŁABY ( BRAK BLUTUFA, BRAK EDGE, SŁABE FOTKI) A JAKO MP3 TEŻ SŁABY. NIE POLECAM. PO CO GO WYMYŚLILI NIE WIEM. MOŻE TO MIAŁ BYĆ TAKI KOMPROMIS POMIĘDZY "NIE WIEM CZYM" A "NIE WIEM CZYM" :) A TWÓRCY TEŻ NIE WIEDZĄ O CO IM CHODZIŁO. ...A I JESZCZE JEDNO NIE WIEM ILE ON KOSZTUJE ALE ZA 550ZŁ WIDZIAŁEM OSTATNIO SE K610i (NOWEGO)

  • 0

    111. ~jona  2007-05-18 17:43:55  host: host-89-228-31-2.zamosc.mm.pl

    napaliłam się na ten telefonik ale ma on dużą wade, nie ma Bluetooth :/ a bess tego to ani rusz, przez IrDE strasznie długo sie przesyła. i aparet też podobno jest słaby. ale ma radio :)

  • 0

    112. ~s.o.s  2007-05-18 19:48:25  host: cfx162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie co wybrać? samsung'a e250 czy sony ericssona W200i? z góry dzięki za odpowiedź.

  • 0

    113. ~s.o.s  2007-05-18 20:00:33  host: cfx162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie co wybrać? samsung'a e250 czy sony ericssona W200i? z góry dzięki za odpowiedź.

  • 0

    114.  2007-05-19 10:15:53

    HEJ LUDZIE!! FIRMA SONY ERICSSON DAJE DO NIEGO GŁOŚNIECZKI GRATIS!!! TYLKO SIĘ TRZEBA ZAREJESTROWAĆ!! http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=pl&lc=pl&ver=4000 &template=pm1_1&zone=pm&mcid=124

  • 0

    115. ~ziomalo  2007-05-19 10:53:09  host: aazj68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie ja mam w800i i sram na takie badziewia jak w 200.Mój ma aparat 2.0mpx a nie vga(0.3).Mam 512mb i mieści się prawie 100 pioseneczek.W800i trochę droższy ale lepszy

  • 0

    116.  2007-05-19 11:33:42

    ~s.o.s bierz koniecznie sony ericssona W200i

  • 0

    117. ~  2007-05-19 15:05:37  host: doy7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do k510i, to on nie obsluguje chyba kart pamieci, wiec jesli ktos chce korzystac z mp3, to zdecudowanie w200i lepszy. Wlasnie kupilem sobie jego i moge powiedziec, ze jest kuresko latwy w obsludze. No i mozna podlaczyc wlasne sluchawki do zestawu, ktos wczesniej mowil ze nie mozna, ale mozna. Trzeba podlaczyc mikrofon od zestawu sluchawkowego pod koma, a sluchawki sa podlaczane dopiero pod ten mikrofon standardowym jackiem 3,5 mm. Jak ktos chce zobaczyc jak to dziala to odsylam na strone: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=pl&lc=pl&ver=4000 &template=pip1&zone=pp&pid=10415 (w300 ma to samo rozwiazanie), nastepnie wybrac po lewej stronie "wyprobuj telefon" i nowym oknie po zaladowaniu: view more scenarios/accesories

  • 0

    118. ~chyla  2007-05-19 17:16:15  host: bjc126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest EDGE??

  • 0

    119. ~~w  2007-05-19 20:29:52  host: a062.netron.cz

    ćo lepsze w200i czy k510i

  • 0

    120. ~Magda  2007-05-20 11:56:46  host: w3cache.dzi.vectranet.pl

    mozna przyporzadkowac swoj dzwonek na sms?? czy jest tylko te kilka lipnych standardowych ?? odpowiedzcie plizz :))

  • 0

    121. ~kasix  2007-05-20 12:42:52  host: nat.dzi.vectranet.pl

    ja tam mam se w300i i jestem z niego zadowolona chociaż klapka mi sie poluzowała ;p heh ale jeśli chodzi o ten fonik to mi sie wydaje ze jak wydac kupe kasy na ten telefon to jest bez sensu bo on i tak nie ma blutufa ( co jest baaaaardzo przydatne ;) ) a poza tym na karcie 128 mg nie zmieści się dużo piosenek. pamiec telefonu to 27 mg? raczej nie bo jest dużo rzeczy których nie mozna skasowac ;/ tez tak mam wiec ja bym ten telefon odradzała ale to moja opinia ;)

  • 0

    122. ~MAREK  2007-05-20 20:43:49  host: chello084010086079.chello.pl

    SAMSUNG E250 JEST LEPSZY OD TEJ LIPNEJ ZABAWECZKI. MA EDGE, BLUTUF (I TO NAWET TEN SZYBSZY 2.0), POLIFONIE 64 TONY (A W200i tylko 40 TONÓW), TAŃSZE KARTY MICRO SD (1GB - 40ZŁ), WIĘKSZY WYŚWIETLACZ (2 CALE), SZYBSZE MENU I NIE MA PSUJĄCEGO SIĘ DŻOJSTIKA TAK JAK W200i. SAMSUNG JEST LEPSZY POD KAŻDYM WZGLĘDEM. W200i NIE MA NIC CZEGO NIE MIAŁBY E250. ZAŚ E250 MA EDGE, BLUTUF A TEGO w200i NIE MA. I MIEĆ NIE BĘDZIE :) A CENA OBU JEST PODOBNA. NIE POLECAM SE BO SĄ BARDZO AWARYJNE. MIAŁEM KILKA I PRAWIE WSZYSTKIE SIĘ PSUŁY.

  • 0

    123. ~  2007-05-21 09:04:40  host: pc191-233.rzepicha.ds.polsl.pl

    do Marek: zastanawiam sie na czym opierasz swoja teze, ze SE sie psuja. Ja uzywam jedengo modelu 4 lata i zero awarii!!! Wszystko(nawet joy)dziala jak nowe, nawet mam jescze baterie od nowosci. Wieksozsc moim znajomych uzywa Se i nikt nie narzeka. Bluetooth uzywalem przez te 4 lata chyba 2 razy, wiec nie potrzebuje. Obawiam sie ze raczje slider w samsungu moze sie psuc. Poza tym jak chce telefon z mp3 to zalezy mi na jakosci dzwieku a taka oferuje SE. Sam niedlugo wymieniam na W200i

  • 0

    124. ~David  2007-05-21 14:12:37  host: chello089078069124.chello.pl

    Brak bluetotha to nic,ale joystick to dopiero problem :(

  • 0

    125. ~pomoc  2007-05-21 14:23:39  host: a062.netron.cz

    Jaki wy proponujecie tel. Żeby był dobry i nieczego mu niebrak:)odpiszcie prosze.

  • 0

    126. ~Shamanka  2007-05-21 19:10:50  host: pub1-39.dora.pl

    Hejka! Please doradzcie mi bo mam do wyboru wlasnie SE k510i i samsunga e250... i nie wiem co wybrac! Mam straszna rozkminę... zdaje mi sie ze se jest lepszy ale samsung bardziej mi sie podoba.. help me :))

  • 0

    127. ~Shamanka  2007-05-21 19:17:51  host: pub1-39.dora.pl

    Hejka! Please doradzcie mi bo mam do wyboru wlasnie SE k510i i samsunga e250... i nie wiem co wybrac! Mam straszna rozkminę... zdaje mi sie ze se jest lepszy ale samsung bardziej mi sie podoba.. help me :))

  • 0

    128. ~Koks  2007-05-21 21:46:59  host: kamikazedriver.info

    fonik jest zajefajny polecam jest maly problem nie ma blutacza

  • 0

    129. ~Kazimierz Dolny  2007-05-23 22:11:42  host: chello084010086079.chello.pl

    Polecam Samsungi ! nie bawcie się w SE bo to chała jak nic. Ze szwedzkich rzeczy dobre jest tylko Volvo i ABBA.

  • 0

    130. ~MAREK  2007-05-23 22:15:59  host: chello084010086079.chello.pl

    Jak to na czym opieram swoją tezę że SE się psują? Nie umiesz czytać? Napiszę jeszcze raz : "MIAŁEM KILKA I PRAWIE WSZYSTKIE SIE PSUŁY" Teraz rozumiesz? Czy dalej nie? Bo jak nie to mogę napisać trzeci raz.

  • 0

    131. ~co wziasc e250 czy w200i  2007-05-24 09:01:56  host: cdc111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomocy e250 czy w200i

  • 0

    132. ~yrek150  2007-05-24 14:03:32  host: net1-1-1.bdi.net.pl

    słyszałem, że przy nim wysiada przy nim dżojstik czy to prawda?

  • 0

    133. ~stefek  2007-05-24 22:32:25  host: etz241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałbym wiedziec czy ekranik w w200i czyli cstn jest baznadziejny czy ujdzie w tłoku..

  • 0

    134. ~;Domellooooo  2007-05-26 16:03:14  host: user-87-248-80-131.promax.media.pl

    ty kasix jaka ty glupia jestes przeciez karta panieci w telefonie nie koniecznie musi byc oryginalna wlozona mozna kupic duzo wieksza i wtedy jest spoxxxx

  • 0

    135. ~;Domelo  2007-05-26 16:07:34  host: user-87-248-80-131.promax.media.pl

    w tym fonie joystick podobno sie nie psuje ;D

  • 0

    136. ~Jasiek231  2007-05-27 03:39:28  host: chello084010086079.chello.pl

    Pracuję od kilku lat w serwisie SE i zawsze mamy dużo roboty. W tych telefonach za każdym razem psuje się co innego. Soft, dżojstik, gniazdo ładowarki, ekran, folia klawiatury itd. Nie polecam komórek SE. Pewnie zaraz ktoś napisze że ma SE rok i nic mu się nie psuje. I to prawda. Bo jakieś 15% SE nie psuje się wcale :)...no ale chociaż dzięki temu mogę zarobić na życie :)

  • 0

    137. ~Anonymous  2007-05-27 12:52:48  host: 195.116.40.240

    Według mnie telefon bardzo fajny,jeśli chodzi o wybór między E250 a w200 to w tym samsungu jest znacznie słabsza jakość MP3. Ale sam samsung ma więcej przydatnych opcji. Przestrzegam przed bateriami w Samsungach, możę e250 ma przyzwoitą, ale ja miałem telefon S w którym bateria trzymała 2 DNI!! Nowy, to smiech na sali

  • 0

    138. ~DarekExtreme  2007-05-27 13:36:19  host: aagm8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam:) wg mnie najlepszymy telefonami sa nokie a na 2 miejscu sony ericsson. w200i jest telefonem nowej generacji. ten model w odroznieniu do innych SE ma lepszy joy xD Baaaaaaaaaardzo polecam :D

  • 0

    139. ~helpppppppppp  2007-05-28 09:35:08  host: cfm58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wybrac e250 czy w200i? pomocy to decyzja na 2 lata pomózcie prosze naprawde tak jak wy byscie robili!! ok co byscie wybrali co?

  • 0

    140. ~Magda  2007-05-28 21:49:52  host: w3cache.dzi.vectranet.pl

    hej napiszcie prosze czy mozna ustwic wlasny dzwonek na sms-a w se w200i czy raczej tylko te standardowe Niech napisze ten kto ma ten phone Dzikei z gory

  • 0

    141. ~bogdan  2007-05-29 21:18:35  host: bfp188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CUD kolega Jasiek231 to serwisant SE, ale chwile wcześniej był nim kolega MAREK któremu psuły sie telefony SE( maja te same adresy IP lol) jeśli nie lubisz jakiejś marki telefonów to zachowaj to dla siebie, a nie okłamuj innych

  • 0

    142. ~  2007-05-30 15:20:49  host: host-81-190-130-73.olsztyn.mm.pl

    guwno bym wybrał np nokie n70

  • 0

    143. ~usher  2007-06-01 19:05:19  host: ggd252.internetdsl.tpnet.pl

    wybierajcie w200i cuuuuuuuuuuuud komurofon

  • 0

    144. ~szweblik14  2007-06-01 21:37:02  host: 88-199-20-200.tktelekom.pl

    telefon spoxx!! funkcje oki!! bezawaryjność ujdzie w tłoku??!! kto chce wydac mała kase za telefon sredniej klasy nie zwróci na niego uwage!! osobiscie polecam

  • 0

    145. ~LucasENG  2007-06-02 09:09:55  host: host-84-9-195-204.bulldogdsl.com

    telefon spox glosny wszystko ma ale nie ma blutoofa i w zestawie daja lipne slohawki ale telefon jest dobry kupucie go :)

  • 0

    146. ~do opini 142  2007-06-02 10:08:59  host: cft25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    n70 jest ok 8 razy drozsza!!!:-) zalezy od jej stanu!!!!!

  • 0

    147. ~aadamos  2007-06-02 12:53:27  host: xdsl-5817.lubin.dialog.net.pl

    witam chciałbym się zapyać jak z jakością odtwarzanej przez niego muzyki w słuchawkach (głównie chodzi mi o ilość basów :))

  • 0

    148. ~edi1929  2007-06-02 14:54:46  host: 213-238-69-148.adsl.inetia.pl

    do helppppppppppp - ja bym wziął sobie W200i, sam chce sobie upolować tego fona bo od razu jak go zobaczyłem mi się spodobał, mój brat ma SE K510i i jemu z joystikiem nic się nie dzieje a jak tu ktoś napisał że W200i ma lepszego joysticka to powinno być git ( jak móiłem próbuję upolować W200i i chyba coś sobie znalazłem, w moim mieście e sklepach mediaexpert jest ten telefonik na 555zł coprawda na allegro sprzedają nowe fony za ok. 480-500 zł ale allegro jest trochę niepewne ) sorry za reklamę allegro i mediaexpert

  • 0

    149. ~iuu  2007-06-02 15:45:53  host: w3cache.g.intelink.pl

    SE to najlepsze komy. wcale tak sie nie psuja. przez moje rece przewinely sie dziesiatki tych telefonow i nie bylo nigdy zadnych problemow (no moze jakies drobnostki). ludzie poprostu nie potrafia uzytkowac telefonow i potem pisza ze to nie dziala tamto sie psuje itp.

  • 0

    150. ~zimny  2007-06-03 00:42:38  host: abge181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Co byście wybrali sagem my501x czy SE w200i tylko nie piszczcie ze to albo to gówno, prosze o troche kreatywności.

  • 0

    151. ~ASIA  2007-06-03 23:20:16  host: acfz138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej Magda mam telefon W200i polecam jest obry joy sie nie psuje wrecz przeciwnie jest dobry...dzwonki ustawia sie jakie sobie zyczycz...telefonik polecam:)

  • 0

    152. ~Michal1661  2007-06-04 11:09:06  host: acin219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma ktoś kod na simlocka na SE W200i?

  • 0

    153. ~krystek^  2007-06-04 14:44:09  host: ablt183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zimny ja bym wygrał w200i ale to w każdym razie twoja decyzja...

  • 0

    154. ~xxxxxxx  2007-06-04 17:09:45  host: m247.c240.petrotel.pl

    PLASTIK! KOSZMARNY WYŚWIETLACZ! KOSZMARNY APARAT! NIE KUPUJCIE! 1000 RAZY GORSZY OD w8xxi !!!

  • 0

    155. ~rumun  2007-06-05 10:00:10  host: cgy185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonn jest do dupy niema jak nokia3310 polecam

  • 0

    156. ~KOWAL  2007-06-05 13:24:20  host: achb207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co śadzicie o tym telefonie?? chcialbym go kupic na allegro tylko nie wiem czy ten czy moze cos innego... hmm

  • 0

    157.  2007-06-05 14:39:29

    Za tą kasę to dobra słuchawka choć trochę razi brak blutooth-a i ten aparat VGA. Jeśli komuś na tym najbardziej nie zależy lecz chce przede wszystkim słuchać muzy to ten sprzęt jest jak najbardziej godny polecenia.

  • 0

    158. ~Ja  2007-06-05 23:33:57  host: chello084010083121.chello.pl

    Do bogdana. To ja serwisant Jasiek 231. Chciałeś być sprytny ale jednak jesteś mało spostrzegawczy ha ha!!!. Poza Markiem pisali też z mojego adresu tacy jak Adam, Arti i Apollo. Do mojego komputera ma dostęp wiele osób. Czy coś w tym złego? Bo nie wiem. Każdy ma prawo się wypowiadać na temat telefonów. Kumasz? Bo po to jest ten serwis. No i moi kumple też się wypowiedzieli. Wychodzi na to że wszyscy jesteśmy jednomyślni i że w200i to badziewie. A jak kilka osób tak mówi to znaczy że mają rację. A ja jako serwisant z wieloletnim stażem znam się na tym i wiem co mówię. Więc nie pisz że kogoś oszukuję. SE się psują najbardziej ze wszystkich telefonów. I tyle. Polecam Nokię i Samsunga. To najlepsze telefony. Sam mam Samsunga U600 i nie narzekam. A cena 599zł za w200i w MediaMarkt to jakiś obłęd !!! Ten telefon warty jest najwyżej 300zł. Ludziska nie kupujta tego złoma on nie ma ani BLUTUF ani EDGE !!!

  • 0

    159. ~mezik  2007-06-06 19:24:39  host: host-81-190-246-111.malbork.mm.pl

    TELEFON WYJEBISTY ZA PRZEPROSZENIEM. NIC SIE NIE PSUJE I WSZYSTKO PIEKNIE DZIALA. JEDEN Z NAJLEPSZYCH MODEL JAKI STWORZYLA FIRMA SE ! POLECAM NA MAXA . JA NIEW CISKAM KITOW ZE JEST TO SZAJS CZY CUS PO PROSTU SUPER A CI KTORZY MOWIA ZE TO ZLOM TO NIECH...... TO JEST PO PROSTU WYPAS FONIKK !!

  • 0

    160. ~as  2007-06-06 22:35:33  host: cyc214.internetdsl.tpnet.pl

    ma tego fona super dałem 400 zł. ma wszystko nowe nowy joy podobno poprawiony gra super 1 GB kingston i wio

  • 0

    161. ~SONY  2007-06-08 15:52:49  host: efh10.internetdsl.tpnet.pl

    CZY TEN FON MA CHOCIAZ 1 MPIX???

  • 0

    162. ~przem29  2007-06-10 08:52:59  host: bvw162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moj staruszek od paru lat przezucil sie na se i jak na poczatku to byly strasznie to[porne telefony to teraz to jest elegancja francja ale co moge jedno powiedziec to nigdy mu sie joy nie psul a ma juz 3ciego zalezy jak sie uzywa!

  • 0

    163. ~przem29  2007-06-10 08:54:26  host: bvw162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sam sie zastanawiam czy nie zmienic nokii na se bo tej juz mam dosc!!!!!

  • 0

    164. ~bartoszek22  2007-06-10 09:18:53  host: abew146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ma mpx aparat w tym telefonie?

  • 0

    165. ~paulinka3ls  2007-06-10 15:17:46  host: staticline798.toya.net.pl

    ile mega pikseli ma aparat w se w200i???

  • 0

    166. ~zk79  2007-06-11 12:58:58  host: 89.19.83.158

    a jak ustawic mp3 na dzwiek smsa , bo mi po kilku sekundach od przyjscia smsa telefon wylacza dzwiek i juz , nie gra mp3 do konca ?? czyzby awaria mojego tela ??

  • 0

    167. ~matys  2007-06-12 09:58:09  host: 217.98.47.38

    nie kupujci SE w nich ciagle wysiadają dżojstiki

  • 0

    168. ~Diegorrr  2007-06-12 22:32:01  host: 217.96.62.1

    Jasiek... nie 15% Tylko 85% mam ok. 8 kumpli mających sony ericsson ponad 1.5 lata i nic nigdy im się nie zempsuło... Sony ericssony to dobre telefony... Co na temat nokii to zdania są podzielone... Ja jednak uwarzam że z nokii to tylko te nowsze i leprze modele sa spoko :)

  • 0

    169. ~Klaudynka21  2007-06-14 17:21:17  host: host-81-190-158-25.olsztyn.mm.pl

    hej mam ten telefonik i jestem z niego zadowolona polecam jest bardzofajny;)

  • 0

    170. ~maslanaa  2007-06-15 09:02:55  host: alh228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pisałem tu czy go kupic czy nie ale kupiłem jestem zadowolony fonik super jakość dźwięku zajefajna.(7,5/10) co do samsunga e250 którego kupił mój brat jest fajny dźwięk średnio aparat cool ale menu ma do bani (odemnie 6/10) mogą być ci co sie ze mną nie zgadzają skoro nie mam racji sory POPRAWCIE MNIE

  • 0

    171. ~  2007-06-15 13:42:20  host: pc191-233.rzepicha.ds.polsl.pl

    Mam ten telefon od paru tygodni. Dla mnie rewelacja, solidne wykonanie, bez zbednych bajerów i świetna jakosc mp3. POLECAM!!!

  • 0

    172. ~  2007-06-15 18:30:22  host: avx87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon-walkman a ma tylko karte 128 mega. nie ma Bluetootha, 65. tys kolorów. Nie, nie, nie x_X

  • 0

    173. ~tnty  2007-06-16 09:45:48  host: bjf200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "SE W200i" czy "SAGEM my501x".Proszę o rozsądne uzasadnienie.

  • 0

    174. ~DO XXXXXXX  2007-06-16 13:04:46  host: staticline10511.toya.net.pl

    Ty baranie, gorszy od w8xxi do tanszy od nich o jakies setki zlotych, hahaha. widac nawet to promocjach w orange - za 1zl.

  • 0

    175. ~manchester  2007-06-16 13:15:09  host: bbservice69.mmpnet83.tnp.pl

    w200i ta koma rządzi jeśli chodzi o muzę!

  • 0

    176. ~do ZK79  2007-06-16 17:49:02  host: nat1.telkonet.pl

    to nie zaden blad. w wiekszosci nowszych modeli SE dziwek sms wylacza sie po ok. 5 sekundach :/ to jest wlasnie maly minus. przerob sb na kompie mp3 przez jakis program np. audacity i skroc go tak zeby mial te ok. 5s.

  • 0

    177. ~Agata  2007-06-17 11:57:09  host: bjg56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od paru dni ale serdecznie polecam:) Po prostu super:) Polecił mi go brat któy keidyś go miał.....super telefon jeden z najlepszych:)

  • 0

    178. ~  2007-06-17 12:43:38  host: gw-81-210-104-23.smstv.pl

    kłócicie sie tu o takie głupoty a ja myśle że wszystie sony ericssony obojętnie czy to w200i czy k750i albo k300i i wogóle cała reszta tych telefonów produkowana jest na jedno kopyto nauczysz sie obsłui jednego to już będziesz potrafił/ła obsługiwać wszystkie modele se mają podobne menu i wszystko robi się w nich tak samo tyle że niektóre mają w wyposażeniu irde i blutu a inne nie każdy model ma poprostu dodany jeden bajer więcej i o to wy robicie takie hallo? Bo ten nie ma blutu a ten ma aparat niedobry a ten to a ten tamto!!! JEBAĆ TO.... Kupcie sobie taki model jaki wam pasuje a nie odradzajcie komuś jakiegoś modelu bo może wam sie nie podoba ale komuś tak. A dźojstiki w se sie nie psują mi sie jeszcze nie zdarzyło tyle że ja nie kupuje telefonów od kogoś albo z lombardu bo to telefony z trzeciej ręki i mogą być uszkodzone. nowy to nowy, jak ci się popsuje to idziesz na gwarancje naprawiasz i tyle ja zawsze miałam nowe se i jeszcze nigdy nic mi sie nie popsuło samo z siebie chyba że ktoś może rzuca fonem a później ma aluzje że sie dżoje psują. moim zdaniem se mają tylko jedną wadę: SĄ SŁABE JEŚLI CHODZI O UPADKI. Pozdro.

  • 0

    179. ~W200i  2007-06-17 12:49:45  host: ip-87-204-77-49.stg.pl

    I to ma być telefon muzyczny, skoro nawet Bluetootha nie ma. A aparat? Lepiej nie mówić: VGA - czasy średniowiecza:P

  • 0

    180. ~deliverance  2007-06-17 13:10:45  host: bmw17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam =]. Chciałam siezapytac którego fona byście wybrali SE W200i, czy Sagem my411x ?

  • 0

    181. ~xxxlidkaxxx  2007-06-17 21:52:51  host: abtr238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    poradzcie! mam do wyboru SEk510i i W200i nie wiem którego wybrać! k510i mogłabbym miec za 1zł. a W200i za 100zł. ale cena i tak nie ga roli. którego byście wybrali??

  • 0

    182. ~jakiś  2007-06-18 13:16:37  host: gw-lan.mcon.pl

    ten telefonik jest spoko, jednak wacham się miedzy tym se a samsungiem E250 prosze o rade który jest leprzy???

  • 0

    183. ~paulincia13  2007-06-18 15:28:44  host: cvn234.internetdsl.tpnet.pl

    matys mówi źle bo z dżojstikami są cool a bez są buuuuuuuuu............. kocham ten telefon!!!!!!!!! ;* :DDDDDDDDDDD

  • 0

    184. ~EwCi@  2007-06-18 15:29:49  host: 195.82.167.120

    Zimny ja bym wybrała w200i ! sama chcę go kupić. Mi się podoba:P A mówiąc o Sony Ericsson'ie to exstra fony! Sama mam teraz Sony Ericsson'a ale T610. Mam zamiar właśnie tego kupić! I chyba tak zrobię;) Ma głośniki,irde,aparat,słuchawki itp. Bardzo mi sie podoba! I z wyglądu i z "charakterystyki" !!! I to nie prawda że złom czy cosik takiego!!! Pozdrawiam tych, którzy chcą tego fona kupić!!! ;)

  • 0

    185. ~Maciek  2007-06-18 17:27:44  host: bna243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie mam problem. Mam do wtboru nokie 5200, sony ericksona w200i i samsunga e250. Którego wybrać????????

  • 0

    186. ~  2007-06-18 21:12:42  host: eqs121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce zmienic telefon i zastanawiam sie czy kupic moto v3 czy Se w200i??? mozecie cos podpowiedziec???

  • 0

    187. ~Ja15  2007-06-19 11:34:30  host: edk161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pliska pomóżcie mi W200i czy W8001

  • 0

    188. ~monika era  2007-06-19 12:37:23  host: dbb196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    XXXlidkaXXX to zalezy na czym ci najbardziej w telefonie zależy bo np se k510i ma lepszy aparat 1,3mp ale ma mało pamieci 28mb za to se w200i ma gorszy aparat vga ale za top dodatkowa karte pamieci w zestawie i jest typowo telefonem muzycznym.udanego wyboru.pozdrawiam

  • 0

    189. ~monika era  2007-06-19 12:38:22  host: dbb196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    matys jojstiki wysiadały w nizszych modelach se teraz to już oprzeszłosc

  • 0

    190. ~monika  2007-06-19 12:44:40  host: dbb196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to zalezy na czym ci w telefonie zależy,bo jeschodzi o motorole to ma bardzo mało pamieci 5mb i sa dosyc wadliwe.a jak ci pójdzie wyswietlacz to jest to w sumie najdrozsza częśc w telefonie . za to se w200i to typowo telefon muzyczny z dodatkowa karta pamieci którą mozesz wymieniac na wieksza pojemnośc i ma już radio ,aparat ,kamere a dodatkowo mozesz do niego dostać po zakupie specjalne głosniki ale to tylko w erze. pozdrawiam i życze udanego wyboru

  • 0

    191. ~olaa  2007-06-19 14:00:53  host: w3cache.dzi.vectranet.pl

    nie znam sie, moglibyscie mi powiedziec jak duzo ma ten fon pamieci?? duzo czy malo??

  • 0

    192. ~blaszczyk  2007-06-19 14:41:49  host: adam201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta komórka jest super mam ją już 3 miesiące i jest gitara

  • 0

    193. ~maciuś  2007-06-20 15:36:00  host: acfp102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słuchajcie powiem wam tyle jeśli chcecie wziąć za zeta tela w orange a macie do wyboru w200i i nokie 5200 nie wachajcie się NOKIA RULEZ a co do telefonów za okolo tysiaka to najlepszy jest k800i bo n73 ma większy wyświetlacz ale sie wiesza (symbian;/ niby super ale ;/) K800i robi super fotki a na allegro za 850 już kupicie wywalony pozder :)

  • 0

    194. ~GuTeK  2007-06-20 16:51:49  host: djf112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    =Adnotacja do komenta 178= Jeśli chodzi Co o t/w joystick to miałem już 2 SE i w jedym i drugim szlag go trafił w jedym po 2 latach, natomiast w k300i po jakiś 4 miesiącach zaczeły występować komplikacje. Zapewniam również że to były nowe telefony z salonu kiedyś IDEA a później ORANGE... Generalnie jeśli chodzi o W200 to mimo iż ma gałeczkę poraz kolejny to i tak go kupuje lada dzień, bo moim zdaniem na świecie są tylko SonyEricssony i telefony :)

  • 0

    195. ~Tomek  2007-06-20 17:28:06  host: 85.198.248.33

    dostałem ten telefon 3 dni temu ... jak narazie wydaje sie byc super ale jest jeden mały minus: ma aparat VGA czy jakos tak i zdjecia za dobre nie wychodza ... ale da sie zyc .. daje mu ... od 1 do 10 daje 8

  • 0

    196. ~krakus  2007-06-20 21:15:55  host: chello087206075139.chello.pl

    Chciałbym sprostować pewna niedorzeczna informację zawartą w opisie telefonu... Otóż W 200i posiada Bluetooth!!!! to co tu napisane to bzdura. Pozdrawiam

  • 0

    197. ~kowal  2007-06-20 21:30:27  host: abwf65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w200i ma Bluetooth

  • 0

    198. ~Krzysiek  2007-06-20 22:57:20  host: ggi66.internetdsl.tpnet.pl

    wlaśnie chcę sobie kupic ten telefon bo po waszych opiniach widze ze jest dobrze oceniany. a moze ktos juz go mial w rękach i wie co on potrafi. chcialbym sie jeszcze tylko dowiedziec ktory telefon jest lepszy, czy w200i czy SAGEM MY411X?? dzięki za odpowiedz i pozdrawiam

  • 0

    199. ~patrycjapapi2  2007-06-21 10:20:25  host: ecf19.internetdsl.tpnet.pl

    mam już ten tel... ni z lombardu lecz ze salonu i mnie się bardzo podoba... co z tego, że nie ma blu tu, czy aparat vga... to jest wasza decyzja, czy go kupicie, czy nie... jak chcecie mieć w tel wszystko co najlepsze to nie kupicie takiego za np... 500 zł. k800i ma wszystko i kosztuje ponad 1200zł. szwagier ma i go chwali... nie czepiajcie się szczególów... pozdr:P

  • 0

    200. ~kinia  2007-06-21 10:39:11  host: gvo10.internetdsl.tpnet.pl

    podoba mi się ten telefon i chcę go kupć używanego

  • 0

    201. ~tomek140-11  2007-06-21 14:13:19  host: acfy164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Masz kabel usb to zgraj na kompa i wyjdzie cudne

  • 0

    202. ~dwwqeqw  2007-06-21 14:33:42  host: desire24.com

    moim zdaniem wez tego ja tez go wlasnei jutro kupuje

  • 0

    203. ~wiola  2007-06-21 19:18:20  host: eo163.internetdsl.tpnet.pl

    prosze o pomoc czy te zdjecia naprawde wychodza az tak fatalnie

  • 0

    204. ~  2007-06-21 19:19:21  host: asz124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny jest ale najlepszy jest w810i

  • 0

    205. ~schranzy  2007-06-21 19:38:46  host: fbs178.internetdsl.tpnet.pl

    A ja waham się między tym telefonem a Nokia 7360. Który wybrać??? Bo ja juz sama nie wiem ;D

  • 0

    206. ~dama1115  2007-06-21 22:01:13  host: div177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupic SE W200i wiec chce sie dowiedziec cos od urzytkownikow? Piszcie do mnie.

  • 0

    207. ~Anetka  2007-06-22 13:40:59  host: 88.156.63.20

    a jak trzyma bateria w tym fonie??

  • 0

    208. ~MaDziA  2007-06-22 14:47:28  host: pc059157.godula.net

    Ta komórka jest super mam ją jak narazie 1 dzień ale się cieszę z niej...Polezam ją wszystkim kupującym!

  • 0

    209. ~piotrekkurde  2007-06-22 15:50:52  host: fgz86.internetdsl.tpnet.pl

    a nie wie ktoś jaką maksymalną kartę można do niego włożyć? bo gdzieś pisze że 1gb, gdzieś że 2gb.. i kurde ciężko się wyznać

  • 0

    210. ~adam  2007-06-22 18:14:10  host: w3cache.sie.vectranet.pl

    zdjecia wcale nie sa zle. zgraj na kompa i bedzie naprawde git. Mialem przed nim k700i posiadal on ciekawa opcje interpulacje do 1,3 megapixela, ten rowniez taka ma!!!!!!!! Jak nie wierzycie to zajrzyjcie w opcje aparatu ROZMIAR ZDJECIA - ROZSZERZONY ustawcie zgrajcie na kompa i wyjda super. Ale dla mnie liczy sie muza w nim gra świetnie. POzdro

  • 0

    211. ~Julka3  2007-06-22 19:07:17  host: 80.51.170.38

    Siemka...będe miała taki telefon...jeżeli nie ma bluetooth, to czy ma PODCZERWIEŃ...??

  • 0

    212. ~a poco mi nick  2007-06-22 22:37:27  host: nat3.sysnet.pl

    niema to jak walkman za 600 zł z dodatkowom pamieciom flash Szkoda tylko bluetootha

  • 0

    213. ~ASFALT  2007-06-23 11:11:36  host: bwi177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JULKA - TEN TELEFON W 100% MA PODCZERWIEŃ

  • 0

    214. ~Lukasz  2007-06-23 21:46:52  host: awg34.internetdsl.tpnet.pl

    Witam Mam pytanie... jakie ten telefon ma podświetlenie klawiszy? Takie jak reszta z serii W - pomarańczowe/czerwone? ;) Pozdrawiam oraz proszę o odpowiedź :)

  • 0

    215. ~pytka  2007-06-23 21:57:08  host: byi79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce kupić sobie kome ale się waham pomiędzy nią a sony eriksonem K310i czy ktoś mi pomoże z wyborem z góry dziękuje! ^^

  • 0

    216. ~Janek  2007-06-24 03:38:07  host: chello084010083121.chello.pl

    L7e, Z170, 6151, 3110 classic itd. Te telefony są lepsze a cena podobna albo nieznacznie droższa. Karty do nich są tańsze (microSD) niż do SE. I nie tylko te telefony są lepsze ale też kilka innych. Po chuja zachwycacie się tym drogim gównianym fajansem skoro ostatnio wyszło sporo nowych wypasionych telefonów. Mających BLUTUF, EDGE, 1,3mpx.-2mpx., slot kart a Z170 ma nawet UMTS (3 generacja). Nie piszmy więcej o tym badziewiu bo nie ma sensu. Nie myślmy nawet o nim. Zostawmy ten szajs w spokoju. Straszliwie nieopłacalny stosunek jakości do ceny spowoduje że mądrzy ludzie go nie kupią. Poza tym obudowa prawie taka sama jak w k510i, k310i co to ma kurwa być. SE chce zaoszczędzić na formie wtryskowej? Wstyd i żenada.

  • 0

    217. ~Einstein_R  2007-06-24 10:55:40  host: abvy5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktos wie ile max pamieci mozna do niej wsadzic chidzi mi o katre jaka jajwieksza obsluzy !!!

  • 0

    218. ~mimi  2007-06-24 18:48:15  host: 195.39.217.132

    A tak na poważnie lubię posłuchać muzyki w dobrej jakości i mam pytanie czy w tym telefonie chodzi mi o W200i jakość dzwięku jest wysoka bo w ktorejś opini wypowiedziano się że słuchawki marnej jakości.I jeszcze jedno pytanie czy jest możliwość podłączenia zwykłych słuchawek.

  • 0

    219. ~michał  2007-06-24 19:07:35  host: chello089078163023.chello.pl

    Co to ma być za wypowiedż pana Janka? Narusza wszelkie zasady kultury i nie powinna być umieszczona na tym forum. Czuję się oburzony. Dlaczego ta wypowiedż została wprowadzona na tą stronę??????????

  • 0

    220. ~sienikkkk  2007-06-24 21:07:30  host: ane2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to badziewie boze wyswietlacz 65 tys kolorów miałem go przez tydzien i do niczego sie nie nadaje!! Wole K750i on jest git

  • 0

    221. ~dualbios  2007-06-24 22:39:31  host: apn-100-134.gprsbal.plusgsm.pl

    w200i dobry dla mało wymagających więc kto zdrowy na umyśle go porównuje do w810i ten to wypas no i k800i

  • 0

    222. ~janex  2007-06-24 22:59:30  host: nat-pr2.aster.pl

    Siemka. Mam ten telefon drugi dzień ;-) i musze powiedzieć ze prezentuje sie lepiej niz na tych fotkach. Cóż blutufa ni ma, ale tak w zasadzie i tak uzywalbym go co najwyzej kilka razy do roku. Aparat z rozdzielczością VGA [640] z możliwością cyfrowego powiększenia zdjęć do 1280 - nie patrzyłem jak to wygląda na monitorze, bo mam zjebanananowego kompa ;-] Ogólni telefon fajny i szczerze polecam tym, którym zależy bardziej na dobrym brzmieniu, radiu i kartach pamieci, niż na aparacie kamerce czy wyswietlaczu z biliardem kolorów ;-P. Aha, klawiatura podświetlana na pomarańczowo i można podłączać dowolne słuchawki (wejście mini-jack);-)

  • 0

    223. ~Janek  2007-06-25 01:50:49  host: chello084010083121.chello.pl

    do Michała : forum to służy do tego aby się wypowiadać o komórkach. A nie do tego aby kogoś umoralniać. Więc mnie nie umoralniaj tylko zastanów się nad swoim postępowaniem i nad swoimi zasadami moralnymi. Jeśli jesteś taki wspaniały to najlepiej zostań zakonnikiem ( tylko nie tym z tych zboczonych) albo wychowawcą w poprawczaku. Może wtedy uda Ci się zmienić świat na lepszy. Co prawda użyłem dwóch wulgaryzmów w swoim tekście ale to wszystko przez firmę SE. Przez ten ich telefon. Wszystko przez nich. Zobaczcie jak można przyzwoitego człowieka doprowadzić do tego aby stał się wulgarny w ułamku sekundy. A poza tym jestem zszokowany ceną tego telefonu (500zł-600zł) oraz zażenowany i zdegustowany tym że stosuje się prawie taką samą (w 90%) obudowę do czterech telefonów (k510i, k310i, k320i, w200i) Jeśli firma ma kłopoty finansowe albo robi jakieś cięcia budżetowe to proponuję zrobić jedną uniwersalną obudowę do wszystkich modeli i zmieniać tylko oznaczenia i kolory.

  • 0

    224. ~tomcio  2007-06-25 08:24:34  host: aaks79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem sobie ten telefon w piatek w Erze za 1 zł w kjomplecie jest wszystko słuchawki kabel usb oprogramowanie karta pamieci. A pozatym ten tel jerst super.

  • 0

    225. ~  2007-06-25 10:00:59  host: 81.219.132.206

    co to za telefon bez Bluetooth?? Jak dla mnie wielki ---

  • 0

    226. ~patrykkk  2007-06-25 10:41:40  host: bll169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszystkich. mam zamiar kupic ten telefon ale chciałbym sie dowiedzieć ile trzyma w nim bateria??? bardzo prosze od odpowiedz pozdrwaiam

  • 0

    227. ~TRI$T@N  2007-06-25 13:22:24  host: 194.181.196.114

    MAm zamiar kupić sony Ericsson w200i a teraz powiem jakie ma funkcje Mega bass aparat VGA,kamera,radio z rds,podczerwień{irda} gry 3D tryb głośno mówiący,GPRS,HSCSD,wap 2.0,odtwarzacz mp3,Synchronizacja z komputerem,Złącze karty pamięci:Memor Stick Micro(M2) telefon mieści swojom pamięć;27mb największa do niego to prawdo podobnie 1g Ekran;128x160 pixseli,65 tys.kolorów dzwonki mp3,dyktafon i co najwarzniejsze głóśniki i zestaw stereo.Chcecie się przekonać wejdz na google.pl i wpisz sony ericsson wybierz SonyEricsson weś pokaż wszystkie telefony w200i symólator sami sie przekonajcie jedynom wadom to ze niema Blutcheoon a ujdzie pozdro.......

  • 0

    228. ~Gryhajsersztyk  2007-06-25 15:39:05  host: bsd22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Janku, sam nie wiem jak można się tak zbulwersować komórką. Wg mnie masz w 100% zrąbaną psychikę, złotko. No, ale skoro mówisz, że telefon jest w stanie doprowadzić Cię do szału to do czego doprowadzają Cię inne rzeczy. I mylisz się. Na forum powinniśmy zachować kulturę wypowiedzi. Ty się zbyt dobrze nie zaprezentowałeś, więc o co Ci chodzi? Swoją powyższą "wypowiedź" mogłeś napisać w o wiele ładniejszy sposób. I nie pisz jak 'spec od moralności' bo na pewno nim nie jesteś. W kilku słowach: Zatkaj się, bo żal patrzeć. Telefon całkiem, całkiem. Ogólnie taki low-endowy Walkman. Jakość aparatu niska, a jakość muzyki raczej wyższa. Ciekawa propozycja.

  • 0

    229. ~rafalskieresz  2007-06-25 16:15:57  host: abvm176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Waham sie pomiędzy c45, a sony ericssonem w 200i. Co mi polecacie. Słyszałem że w siemensie jest wbudowany system stereo surround i w dodatku kilka ulepszeń tak więc nie wiem co wybrać. Doradźcie mi .... pls

  • 0

    230. ~  2007-06-25 18:41:12  host: public-gprs33699.centertel.pl

    gdzie on ma wejscie na sluchawki?

  • 0

    231. ~maro  2007-06-25 19:05:19  host: aayp250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    człowieku nie kupuj simensa c45 mówie ci sony ericson jest nailepszy kurde taki telefon poprostu jest super

  • 0

    232. ~  2007-06-25 19:16:18  host: aayp250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ludzie powiedcie mi dlaczego w niekturych sonach erikssonach psują się dzoistyki

  • 0

    233. ~janex  2007-06-25 22:38:18  host: nat-pr2.aster.pl

    wejście na słuchawki jest w kablu HF (albo jakoś tak) dołączonym do telefonu, w pudełku. w tym soniaczu dżojstik nie powinien wypadać, ponieważ jest troche inaczej zbudowany, m.in. jest "szerszy".

  • 0

    234. ~Gzesiek  2007-06-26 13:05:23  host: user19-087.satfilm.net.pl

    Ja równierz mam zamiar zakupić sobie ten telefon za pomocą taty;p podoba mi się w nim wysoka jakość dżwieku,lecz wada jego jest brak przyzwoitej ilości kolorów oraz brak bluetooth na tej stronie denerwują mnie nie potrzebne komentarze błagam was przestańcie przeklinać/a jezeli nie mozecie się powstrzymać to piszcie sobie o tym modelu w waszych pamiętnikach i tu zwracam się do Janka!!

  • 0

    235. ~piotrek  2007-06-26 17:28:44  host: gate.fenomanalny.net

    ten telefon jest beznadziejny nie ma duzo bajerów i szybko sie psuje

  • 0

    236.  2007-06-26 17:34:25

    witam serdecznie:]] mam taki mały problemik... zastanawiam się nad kupnem tego telefonu, ale nie wiem co wybrać se w2001 czy se k510i. obydwa telefony mi się podobają, ale tak... w tym jest złącze kart pamięci, tam nie. tu jest wyświetlacz 65 tys, tam 256 tys. tu jest aparat vga, a tam 1.3 megapiksel... doradźcie, który wybrać, bo już sama nie wiem xD

  • 0

    237. ~Adrian  2007-06-26 17:56:06  host: dcj54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich zastanawiam sie nad kupnem telefonu i mysle o se w200i lub se k510i.... k510i ma lepszy aparat a z 2 srt w200i ma radio i lepsze mp3 a do tego k510i jest tanszy wiec prosze o doradzenie mi jaki telefon wybrac hmm?? z gory dzieki

  • 0

    238. ~kotek  2007-06-26 19:57:27  host: 212.2.101.23

    ciekawie nie jest bo nie ma Bluetooth'a a pozatym od nędzy morze być

  • 0

    239. ~Romus  2007-06-26 20:25:11  host: abtn129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema ludzie czy ten telefon moze odtwazac mp 3? bo nie moge tego znaleść

  • 0

    240. ~Romus np w k30i tak ale w innyc  2007-06-26 20:43:10  host: abtn129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    np w k300i tak ale w innych nie wiem

  • 0

    241. ~Romuś  2007-06-26 20:44:39  host: abtn129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest wada po prostu :-)

  • 0

    242. ~unlimited  2007-06-26 21:41:22  host: bbe110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka joł ziomy skoro tutaj na tej stronie chodzi mi dokładnie o sieć PLusGSM mówią w reklamie że SONY ERICSSON W200i kosztuje 1zł na karte to czemu tutaj niezmienią na tej stronie ile ten fon kosztuje.......odpisać

  • 0

    243. ~  2007-06-26 22:54:46  host: nat-pr2.aster.pl

    wejście na słuchawki w zestawie HF (czy jakoś tak) a w tym soniaczu dżojstik wypadać nie powinien, bo jest trochę inaczej zbudowany (jest "szerszy")

  • 0

    244. ~  2007-06-26 23:47:45  host: chp217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Spoko aparacik, sztandardowy model z kampani MixPlusa. Ma mp3 za co ogromny plus :)

  • 0

    245. ~Janek  2007-06-27 01:27:40  host: chello084010083121.chello.pl

    do : Gryhajsersztyk Nikogo nie obraziłem, nikogo nie wyzwałem więc wiele hałasu o nic. Poza tym widzę słonko że jesteś mało rozgarnięty bo dla Ciebie szał to to samo co zszokowanie (bo o żadnym szale nie pisałem) A może nie umiesz czytać. Postudiuj trochę słowik języka polskiego, dobrze Ci to zrobi. hi hi. No i ponury i spięty typ z Ciebie bo nie wyczułeś że parodiuje i ironizuje z całej sytuacji (te moje udawane zażenowanie, zdegustowanie itd. hi hi) więcej luzu i uśmiechu :) bo skwaśniejesz jak ogórek. No i studiuj słownik! A odnośnie telefonu to kupujcie go jak chcecie. Dziś widziałem go w Saturnie był tańszy od k750i o jakieś 60 zł. a od Nokii 3110 classic jakieś 75zł. Fajnie nie? Co za okazja!!! Biorąc pod uwagę fakt że ma on aparat VGA a nie ma blutufa i EDGE to normalnie hit cenowy. Aparat roku 2007.

  • 0

    246. ~serduszkkkko  2007-06-27 08:48:12  host: cif229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam sobie wczoraj taki telefon... byłam bardzo z niego zadowolona robiłam zdięcja ściągałam obrazki i filmiki.... a tu nagle mi sie rozładował... podłączyłam go do ładowarki a on nie chce mi się ładować... w instrukcij pisze że dopiero zacznie sie ładować po 2 i poł godzinach. Czekałam całą noc alby się naładował...wyłączył się... i się nic nie naładował ;( jeśli ktoś z was miał jakiś podobny problem i go rozwiązał to prosze piszać na maila ania1994@onet.eu plis...

  • 0

    247. ~Gryhajsersztyk  2007-06-27 15:25:16  host: bsq17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To zależy tylko i wyłącznie od tego do czego potrzebujecie telefonu. Wiadomo W200i dla muzyki K510i dla zdjęć. Ja bym wybrał W200i. K510i ma niby 1,3 mpx. Ale 1,3 mpx to żadne cudo. Tak czy tak zdjęcia z komórek na komputerze wyglądają załośnie. K510i ma bluetooth, ale skoro ma się Irdę to po co Ci ten bluetooth. Żeby szpanować? A wyświetlacz niezgorsza. Widziałem ten sam w K310i i całkiem ok. Może troszkę niewyraźny, ale bez przesady. W200i ma jeszcze karty pamięci, fajne słuchawki w zestawie oraz (tak mi się zdaje) lepszy dżojstik. I ma ciekawszy wygląd.

  • 0

    248. ~sieniawa  2007-06-27 15:39:17  host: aczl71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zajebisty fajna jakość dżwięku tylko szkoda ze nie ma BT ale i tak jest spoko

  • 0

    249. ~Gryhajsersztyk  2007-06-27 16:03:04  host: bsq17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tylko teraz pytanie. Biały czy czarny?

  • 0

    250. ~lukasino^  2007-06-27 16:48:13  host: bjf55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do sienikkkk.chyba żartujesz .K750 ma nawalone funkcji i często się zawiesza.a ten spoko tel.wysoka jakość dżwieku i jeszcze dodają głośniki i karte pamięci 128mb.

  • 0

    251. ~fanny  2007-06-27 18:23:39  host: nat.olesno.info.pl

    Telefon jest naprawde bardzo dobry, ale z ceny pogliby trochę spuścić:)) Uważam, że jakość zdjęć jest dobra(mimo aparatu VGA i 65 tys. kolorów-wystarczy odpowiednie oświetlenie). Wyświetlacz w porównaniu z innymi fonami(np. siemens c75, SE k500)jest świetny, niewidać po nim tych 65 tys., a czasem może się wydawać, ze ma więcej. Bateria długo trzyma, dobra jakość dźwięku, joystick, który działa bez zarzutu. Jednym słowem- idealny telefon, dla osób, których nie stać na D750 czy W800.

  • 0

    252. ~D4M3K  2007-06-27 19:52:57  host: xy58.internetdsl.tpnet.pl

    Opyla się go brać?

  • 0

    253. ~kunewa  2007-06-27 20:10:10  host: edy166.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupic ten fonik napiszcie czy lepiej go kupic czy samsung E250 please

  • 0

    254. ~MiKe  2007-06-27 22:53:58  host: abqk251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Mam ten telefon. Jak co niektórzy także wachałem się pomiędzy SE k510i/Se w200i. Po dłuższym zastanowieniu, małych testach u przyjaciół i ze względu na moje wymagania wybrałem w200i. Po pierwsze potrzebowałem niezbyt drogiego, nowego teelfonu muzycznego. Po Drugie k510 jest podobno "fotograficzny". Ale jak można nazwać telefon "fotograficznym" jeśli nie ma kart rozszerzeń. Tylko Dlatego że ma 1,3mpx? Ale nie o k510i mieliśmy pisac. Jestem bardzo zadowolony z w200i. Mam czarny model dżojstik jest bardzo porządny bateria trzyma dosyc długawo no i muzyka. Jej jakość jest nieporuwnywalna z k510i. Na dodatek wspaniałe sluchawki i głośniki ... Naprawde polecam go wszystkim tym którzy potrzebuje taniego dobrego fajnego na topie telefonu z funkcjami muzycznymi. POZDRO

  • 0

    255. ~Basrek  2007-06-28 00:27:09  host: cby1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanie kupiłem ten telek w orange i niewiem co mam zrobic zeby dostac te głośniczki Please o pomoc

  • 0

    256. ~Jadzia  2007-06-28 01:58:52  host: chello084010083121.chello.pl

    DLACZEGO NIKT Z WAS SIĘ NIE INTERESUJE SE Z550i ? MA 1,3 mpx., KARTY PAMIĘCI, BLUTUF I WYŚWIETLACZ OD K750i. A KOSZTUJE 600-650 ZŁ. TO TAKIE POŁĄCZENIE K510i z W200i + WYŚWIETLACZ OD K750i. FAJNA SPRAWA :)

  • 0

    257. ~mink  2007-06-28 09:22:35  host: chello089078014234.chello.pl

    Zastanawiam się nad SE w200i i motorolą W375. Niby motorola jest dużo gorsza, ale już od dłuższego czasu ciągle mam SE, co powoli staje się nudne, jakakolwiek zmiana, chociażby dla porównania jest potrzebna.

  • 0

    258. ~KMA  2007-06-28 15:34:59  host: 87-205-221-214.adsl.inetia.pl

    Nie wiem który telefon wybrać: W200i czy W300i. Który jest lepszy? Co to znaczy VGA? W200i jest fajny i o wiele lepszy od k510i. Moja przyjaciółka ma k510i i jest fajny ale W200i jest lepszy. A jeśli chodzi o bajery to aparat ma, zoom 4x, to całkiem dobrze, filmy, dużo pamięci i jeszcze sobie można wbudować, świetnej jakości muzykę mp3, mp4 co tu jeszcze chcieć?

  • 0

    259. ~DORADŹ  2007-06-28 18:49:07  host: bxn104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy opłaca sie wziąść SE w200i na 3 lata w abonamencie za 79zł? nie wiem czy na tak długo zawierac umowe i czy to opłacalne.... za to na 2 lata jest za 249zł...

  • 0

    260. ~MiKe  2007-06-28 20:21:38  host: abrs115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam to znowu ja. DO ____ "Basrek" - głośniczki do tego tela otrzymujesz, jeśli zarejestrujesz sie na stronce: www.sonyericsson.com/stereo ;) Potem czekasz jakies 3-4 tygodnie i wkońcu przychodzi dłuuuuuuuugo oczekiwana paczuszka. Do mnie przyszła akurat z Budapesztu. Apropo telefonu z każdym dniem jestem z niego coraz bardziej zadowolony. Po dokładnym, starannym sformatowaniu z baterią nie ma żadnych problemów. Tylko jeden warunek - trzeba przeprowadzic dobry format. (Dla nie wtajemniczonych: nowo zakupiony telefon rozładowywujemy aż się sam wyłączy (WAŻNE!), nie polecam dosłownego katowania ale pobawić i porozgryzac go w tym czasie można. Następnie ładujemy go do momentu az na wyświatlaczu pojawi nam się napis (ważne) - ŁAdowanie Baterii zakończone). Bardzo polecam wszystkim polecam tą komóre. Aha i mam jeszcze jedno pytanie - czy ten telefon naprawde nie ma wymiennych obudów ?? Bo jeśli to prawda to będe potrzebawal jakiegoś oryginalnego fyreału porządnego, bo szkoda żeby za rok byłcały porysowany, futerałki od innych teli nie pasują a w silikonie albo crystalu nie będe nosił. Proszę o wszelkie informacje na temat jakiś pokrowców/futerałów na suwak. Z góry dzieki. Pozdrawiam. MIchał

  • 0

    261. ~Lukasz  2007-06-28 22:45:05  host: awg34.internetdsl.tpnet.pl

    Dzięki janex za odpowiedź ;) Chciałbym się dowiedzieć jeszcze, ------czy te wejście mini-jack jest bezpośrednio w telefonie (tam jak ładowarę się podpina :]), czy jest dodawany adapter do niego?--------- Bo z tym HF to nie zrozumiałem :/ Co do koloru - wolę białą wersję, jest zarąbiście odstawiona, przypomina mi delikatnie w800i ;) Jeżeli chodzi o te głośniczki, to składa się to gdzieś na stronie SE [zamówienie], a oni przysyłają je za free xD

  • 0

    262. ~Paulla  2007-06-28 22:50:36  host: aku227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cześć. muszę napisać, że podoba mi się ten telefon... jest prosty w obsludze, itp. ma dzwonki mp3, itp .... tylko z tymi zdjęciami jest gorzej, ponieważ nie wychodżą zbyt dobrze,ale jest ok...gdy przetransportujemy fotki na komputer czy tez powiększymy dane zdjęcie w komórce......wtedy obrazek jest wyśmienity! dla chlopców polecam kolor czarno-pomarańczowy, a dla dziewcząt biało- pomarańczowy... sama taki mam... pzd!

  • 0

    263. ~the punisher  2007-06-29 09:31:24  host: dys154.internetdsl.tpnet.pl

    hmmm niewiem czy go wziońśc tego sony eriksona w200i ale jest kuszoncy jeden plus drugi mp3,noi czeci jest fajowy...:DX

  • 0

    264. ~kunewa  2007-06-29 13:29:40  host: edy166.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktos mi napisze jaki tel lepiej wziac sony ericsson w200i czy samsung e250 odpiszcie...

  • 0

    265. ~Kasia1412  2007-06-29 14:50:52  host: eal148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie się zastanawiam czy wziąść sobie ten odjazdowy telefonik ale w sumie nic o nim nie wiem może mi ktoś o nam napisać wszystko co wie hmmm?

  • 0

    266. ~  2007-06-29 16:34:22  host: public-gprs48199.centertel.pl

    możecie mi powiedziec który telefon wybrac czy sony ericsson w200i czy sony ereicsson k750i ale k750i ma lampę błyskową a w200i nie ma!I w 200i nie ma blutaczaa k750i ma!A znowu sony ericsson w200i ma więcej na karcie a ten k750i ma więcej na telefonie pamięci a w200i ma głośniki! odpowiedzcie mi proszę w orange któregoś wezmę!!!!!!!!! w200i za 189 zł 98 gr na abonamęt od 40 do 50zł a k750i 369zł a abonamęt tak samo jak w200i dzięki odpowiedcie

  • 0

    267. ~barteq  2007-06-29 17:44:35  host: nat1.telkonet.pl

    zastanawiam sie właśnie czy kupic tego koma bo w orange jest za 300zl przy umowie na 2,5 roku;] chyba go wezme bo jest spoko tylko moglby miec troche lepszy i wiekszy wyswietlacz. ale ogolem jest super! MIKE- ile trzeba czekac na te glosniczki?? placiles cos za przesylke albo cos?? :pp thx

  • 0

    268. ~MalLy14  2007-06-30 09:51:28  host: host84-38-86-248.tvkdiana.pl

    Właśnie mam zamiar zakupic tego fona widze ze wszyscy mają o nim dobre zdania i widze ze nie ma on żadnych poważniejszych wad .! Według mnie również ten fonn jest bardzO łądny z wyglądu oraz jego funkcje są bardzo dobrze zrbione co do ceny telofnu ! Dziękii POzdROo :D

  • 0

    269. ~pomyslll  2007-06-30 11:00:49  host: cgi119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja osobiscie czekam az wymysla W210i czyli do tych opcij które sa apatat 1,3 i Bluetooth i wtedy bedzie mój a tak z irda to niepotrzebnyyy

  • 0

    270. ~pitek  2007-06-30 11:29:20  host: c120-230.icpnet.pl

    bardzo chce miec ten telefon i chce go wziąsc w ofercie plusa "mix plus" i widzałem ze jest za 1 zł ale na ile miesiecy jest umowa ?? i jakie doładowanie 50 zł czy 30 zł ??? jesli ktos wie nich mi napisze BŁAGAM !!

  • 0

    271. ~przemo123  2007-06-30 17:32:04  host: abjd234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Janek:po cholere bluetooth skoro jest Irda ? We wszystkich telefonach zdjęcia wychodzą beznadziejnie w porównaniu z aparatami cyfrowymi.Masz jakiś kompleks z tym telefonem? Umówię cię na sesje u psychiatry

  • 0

    272. ~lolkA  2007-06-30 19:22:33  host: bhw17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BIAŁY JEST ŁADNIEJSZY

  • 0

    273. ~Berna  2007-06-30 19:36:46  host: host-87-101-19-40.proxnet.pl

    Ja mam takie jedno pytanko :) Jak by sie sluchalo w foniku w200i nonstop mp3 to ile by bateria potrzymala ?? Wie moze ktos ? Za odpowiedz z góry bardzo dziekuje :)) :* Pozdrawiam :*

  • 0

    274. ~Patiooo  2007-06-30 23:31:25  host: host250.quarknet.pl

    witam mam takie pytanko bo jutro kupuje ten telefon :P dostane darmowe głośniczki mps-70 do niego czy muszę dopłacać ?? a może sa w zestawie ?? odpiszcie szybko!!

  • 0

    275. ~moniek88  2007-07-01 11:37:45  host: ejl63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam zmienic telefonik ..i powaie zastanawiam sie nad SE w200i ... ale w gre wchodzi tez SE w300i. Sprawdzajac opcje to w300i wydaje sie lepszy ale ...jakos nie przepadam za telefonami z klapka ..:/ moze kots by mi z was doradzil ktory wybrac ??

  • 0

    276. ~adi007  2007-07-01 12:50:21  host: pa76.zbiersk.sdi.tpnet.pl

    Chcę kupić ten telefon.Czy jest lepszy od k510i?Czy jest w nim karta pamięci?Bardzo proszę o pomoc

  • 0

    277. ~tomi  2007-07-01 23:48:16  host: gqz130.internetdsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupic SE w200i i mam do was takie pytanko... Jak wyglada z jakoscią zdjec? Jaka jest najwieksza rozdzielczosc zdjec? Czy jakosciowo zdjecia wychodza lepiej czy gorzej niz w k300i? Czy mozna wyciszyc dzwiek aparatu podczas robienia zdjecia? Pozdrawiam!!!

  • 0

    278. ~tomek132  2007-07-02 06:19:09  host: aamg10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fonik jest super do kupienia w Erze za 1 zł cały komplet.

  • 0

    279. ~kinia  2007-07-02 08:41:42  host: ebx227.internetdsl.tpnet.pl

    jaki złom... sa lepsze fony od tego złoma... ja mam lepszego... a jaka pamiec... kurde... ja mam 1g.

  • 0

    280. ~missy  2007-07-02 16:17:32  host: 089-100-230212.ntlworld.ie

    witam wie ktos moze jak zmniejszyc czcionke w sms'ach? i czy sie wogole da... telefon mam od 2 dni jest wspanialy:) pozdrawiam wszsytkich posiadaczy se w200i:*

  • 0

    281. ~Enduro  2007-07-02 23:51:29  host: abvo163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem w200i i jestem z niego bardzo zadowolony a mam pyt?? do jakiej pojemnosci pociagnie karte pamieci ?? POZDRO

  • 0

    282. ~dj  2007-07-02 23:54:42  host: bcb99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzisiaj wzialem ten telefon w mix plusie za 149zl, na razie jest spoko i mi sie podoba, tylko mam pare pytań bo wczesniej nie uzywalem se ani nie bylem w plusie. Czy przez ciągłe wylanczanie i wlaczanie telefonu moze mu sie cos stac? a jest to konieczne po dluzszych rozmowach a wybranym darmowym numerem(jakie to super :) ) czy znajde jakąś stronke z darmowymi grami na ten fonik albo cos takiego?

  • 0

    283. ~ania  2007-07-03 10:08:22  host: aaxl61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja chce sie poskarżyć na tą firmę . Już wczoraj rano wysłałam kometarz i jeszcze go nie ma. pełny kit

  • 0

    284. ~arm  2007-07-03 12:31:49  host: access150.mielec254.tnp.pl

    Sony Ericsson w200i jak na swoją cenę (ok.500zł) według mnie jest bardzo dobry. Jakość dźwięku bardzo ładna, jakość dźwięku w słuchawkach i ten Mega Bass jest tez bardzo dobry i super sie tego słucha :) Poza tym ma super wygląd. Mały, stylowy, lekki i elegancki telefonik. Jezeli ktos chce mieć telefon dla siebie a nie dla szpanu to serdecznie go polecam. Obsługa też jest bardzo łatwa, od zawsze miałem Nokie i po bodajże 5 latach użytkowania różnych Nokii przeniosłem sie na Soniaka i naprawde nie żałuje. Ma dużo fajnych malutkich bajerków. Od wczoraj jestem jego szczesliwym posiadaczem. Głośniczków jeszcze nei dostałem ale mam nadzieje, ze do mnie przyjdą. Polecam go jeszcze raz!

  • 0

    285. ~Nobii  2007-07-03 21:33:55  host: clh75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiadomo ze lepszy jest k750i. Według mnie bez porównania. tylko cena jest troche inna i k750i ma 2 megapixele.(robi świetne zdjęcia) A co do głośnioczków to do k750i tez sa tylko trzeba sobie je kupic(popatrz na allegro napewno znajdziesz=)

  • 0

    286. ~janek  2007-07-04 02:17:03  host: chello084010083121.chello.pl

    PISZECIE ŻE W200i JEST TAKI FAJNY A JA ZA TE SAME PIENIĄDZE (499zł) KUPIŁEM WCZORAJ W300i NOWY BEZ SIMLOCKA, 2 LATA GWARANCJI KTÓRY BIJE GO NA GŁOWĘ!!! BO MA LEPSZY WYŚWIETLACZ (256 tyś.kol.) EDGE, BLUTUF, KARTĘ 256MB. I LEPSZE SŁUCHAWKI. I NIE MA PSUJĄCEGO SIĘ DŻOJSTIKA.

  • 0

    287. ~Cinek  2007-07-04 10:54:15  host: dcs63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie: czy pamięć może się popsuć, jeśli podczas kopiowania plików z komputera (przed USB) rozłafdował mi się telefon. Mam teraz z tym wielki problem, bo wiem, że nie wolno odłączać kabla USB podczas kopiowania danych ale nic nie pisało o rozładowaniu! Proszę pomóżcie!

  • 0

    288. ~Edyta  2007-07-04 14:09:38  host: bkh12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wyśmiejcie mnie, ale ja wolą swojego... J210i:*! xD Jest moim zdaniem ładniejszy, a na bajerach mi nie zależy. A zresztą, czego ludzie nie wymyślą, Walkmeny, aparaty, kamery i inne bździągwy są tylko po to, żeby skusić klienta. Czy ten telefon jest dobry, czy to tylko pozory? Jest "dobry" tylko dlatego, że ma bajery. Pzdrawiam wszystkich, którzy podzielają moje zdanie :**

  • 0

    289. ~dosiak  2007-07-04 15:01:05  host: aclx145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    karta max 1gb

  • 0

    290. ~M18  2007-07-04 15:22:02  host: abkd145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do tomi: rozmiary zdjęcia to 160na120 , 320na240 i 640na480. Mozna wyciszyć dzwiek aparatu a jakosc zdjeć jest troche lepsza od k300i.

  • 0

    291. ~Sebol  2007-07-04 15:28:28  host: cbr132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    max karta pamieci to 1 gb ale mam pytanie czy spoko robi fotki cy nie?????

  • 0

    292. ~MĄDRY GOŚĆ  2007-07-04 17:35:22  host: emi208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej kinia twój telefon ma karte pamięci 1 gram ?? niechce sie narzucać ale jaki ty masz telefon ??(też se taki kupie dla szpanu oczywiście)ile dałaś ??

  • 0

    293. ~MĄDRY GOŚĆ  2007-07-04 17:37:07  host: emi208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej kinia twój telefon ma karte pamięci 1 gram ?? niechce sie narzucać ale jaki ty masz telefon ??(też se taki kupie dla szpanu oczywiście)ile dałaś ??

  • 0

    294. ~KLAUDIA:))  2007-07-04 20:03:09  host: 87-198-145-163.ptr.magnet.ie

    mam zamiar kupić sobie telefon, Nokia 5200 lub ten Sony Ericsson W200i, mają prawie te same funkcje i bardzo podobną cenę, jedynie Sony nie ma bluetootha, a tak to wsyztsko to samo, prosze doradźcie!

  • 0

    295. ~Ally  2007-07-05 01:33:02  host: xdsl-153.elblag.dialog.net.pl

    moniek88 w301i jest bardzo dobrym telefonem, pelen wypas. bardzo ladny dzwiek, trwaly i wytrzymaly, klapka dodaje mu uroku, choc najpieknieszy w sumie nie jest;) z mojego doswiadczenie, moge smialo go polecac!! co do w200i to napisze tylko tyle, ze za 2 tyg. musze wziasc nowy telefo i wlasnie nad nim sie teraz zastanawiam, choc pierwotnie mial byc SE750, ale w orangu go wycofali (?)

  • 0

    296. ~kubix  2007-07-05 16:57:09  host: ip-81-210-76-230.expro.com.pl

    do wszystkich sony ericssonów polecam stronke www.lasyk.com. ja też zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu i mam pytanie: czy se w200i posiada dobry aparat? ile mega pikseli?

  • 0

    297. ~paula  2007-07-05 19:13:24  host: abht225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam k750i i jest wypasiony telefonik jakbym miała wybierać to napewno lepszy jest k750i i bym go wzieła.. sama cena mówi za siebie:) pozdrawiam:)

  • 0

    298. ~PinkiOna  2007-07-05 21:36:57  host: dd576b2db.access.telenet.be

    Kupiłam sobie ten telefonik w Belgi ;] dałam za niego 130 e bez zadnych kart abonamentów nic ;] dostałam odrazu głosniczki i jestem z niego w pełni zadowolona :))

  • 0

    299. ~qupcia  2007-07-06 10:14:04  host: bmm87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupilem go wczroaj na allegro i czekam tera z z nieierpliwoscia na ten fonik. Wiem o nim wszystko. Tam ktos napsal karta max 1 gb jestes koles w bledzie 2 gb to max karta

  • 0

    300. ~Marcin  2007-07-06 15:13:59  host: cdf163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telofoniki i mi sie bardo podoba gBosno gra itd.

  • 0

    301. ~PTKWO  2007-07-06 15:15:09  host: esr129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja bym wziął na twoim miejscu klaudia SE bo nokia fatalnie wygląda moim zdaniem... szkoda że nie ma bluetootha i lepszego aparatu bo tak bym ją brał :D

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-150-215.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet