Sony-Ericsson Vivaz pro - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Vivaz pro Opinie o Sony-Ericsson Vivaz pro

Sony-Ericsson Vivaz pro

w sumie: 79
  • 0

    1. ~xxx  2010-02-15 15:38:14  host: 217.98.102.9.ip.abpl.pl

    O to mi właśnie chodziło. Zacny telefon :)

  • -1

    2. ~ja  2010-02-16 09:23:53  host: ebu226.internetdsl.tpnet.pl

    symbian jak w noki SE idzie do przodu ale SE to i tak shit Nokia Górą

  • 0

    3. ~  2010-02-17 08:44:05  host: ip-89.171.130.100.static.crowley.pl

    wydaje się być bardzo fajną propozycją, kiedy premiera?

  • 0

    4. ~smoking  2010-02-17 19:11:54  host: ip-83-238-165-244.netia.com.pl

    hmmm.... wyglada ciekawie :) mam nadzieje, ze bedzie w rozsadnej cenie ;)

  • 0

    5. ~olo  2010-02-18 11:01:21  host: bzi22.internetdsl.tpnet.pl

    soniacz na symbianie, wysuwana klawiatura qwerty i 16 mln. kolorów na wyświetlaczu to raczej rzadko spotykane !! :) coś mi się wydaje że będzie dobrą konkurencją dla N900.. :)

  • 0

    8. ~rrr  2010-02-18 17:45:07  host: 212.160.172.70

    gigant :o

  • 0

    11.  2010-02-26 20:12:03

    Ciekawe ile to cudeńko będzie kosztowało... Znając SE to pewnie cena dla wielu (w tym i dla mnie) będzie zaporowa....

  • 0

    13. ~Woina  2010-02-27 18:57:48  host: public53418.xdsl.centertel.pl

    Powiem tka telefonik prezentuje się świetnie niezłe parametry godne SE i QWERTY oraz 8MPX aparat i 16 GB karta tylko jestem ciekawy ile kosztuję.

  • 0

    14. ~Pewek.  2010-02-27 20:40:57  host: 082139039071.radom.vectranet.pl

    Telefon cud, miód i malina tylko 2 rzeczy mi coś nie pasują. Jak na taki telefon 3.2 cala to nie za dużo oraz system - Symbian nie jest najlepszym wyborem, Android bardziej mi się tutaj by widział. Oczywiście to tylko moja skromna opinia ;).

  • 0

    15. ~giorgio  2010-03-04 22:11:03  host: host8925148207.waldex.net

    no sonyeryk sie postaral z kamera . autofocus ciagle przy wideo tego nie bylo w zadnym telefonie . no i 720p w sonym tez nie . brakuje wyswietlacza "hd" .

  • 0

    16. ~siubul  2010-03-06 19:29:44  host: a54.net153.okay.pl

    ma dotykowy wyświetlacz !! :)

  • 0

    17. ~  2010-03-15 17:47:10  host: c55-247.icpnet.pl

    Ceny Vivazów mają oscylować w okolicach 1500 zł na starcie.

  • 0

    18. ~sewix5  2010-03-18 21:42:15  host: 80.48.168.96

    Bardzo dobry telefon, bardzo dobra cena! Słowem: HIT :D

  • 0

    21. ~Kofiananan  2010-03-31 09:49:15  host: host-109-107-16-17.ip.media3.com.pl

    NIe mogę słuchac ludzi, którzy sie podniecają aparatem. Co z tego, że ma matryce 8 skoro bez ksenonowej lampki i tak *** widać. Led to poprostu jakieś nie porozumienie. K800 zrobi lepsze zdjęcia w każdych okolicznościach.

  • 0

    22.  2010-03-31 14:00:37

    Się podoba :) I dosyć tani jeśli ok 1500 zł ;)

  • 0

    23. ~  2010-04-07 09:18:08  host: acbp209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HA ALEM BYM SIE WKOPALA PATRZE NA ALLEGRO NO I STOI ZA 1600 ALE BEZ KLAWIATURY A TEGO MODELU WCALE NIE WYSWIETLA... WIE KTOS MOZE JAKA CENKA??? BO NIE WIEM ILE ODLOZYC I GDZIE MOZNA GO PRZEDEWSZYSTKIM KUPIC DZIEKI ZA ODP

  • 0

    24. ~  2010-04-11 11:46:10  host: t23-10.opera-mini.net

    szkoda ze symbian, beda pewnie takie same lagi jak w noki

  • 0

    25. ~  2010-04-15 08:07:21  host: emt202.internetdsl.tpnet.pl

    Do 21: Gdyby wbudowali mu ksenonową lampę, to miałby garba. Chodziło o stworzenie jak najcieńszego smartfona.

  • 0

    26. ~Open  2010-04-22 20:20:36  host: ns.cnow.pl

    Vivaz + klawiatura QWERTY = Vivaz Pro ;]

  • 0

    28. ~Pawellach  2010-05-09 23:13:46  host: 078088245241.tczew.vectranet.pl

    "Chodziło o stworzenie jak najcieńszego smartfona." To im nie wyszlo chociaz xenon tutaj sie nie liczy bo samo hd robi swoje, wiec nie bronie 21 ale Ty sie mylisz z tym ze najcienszy smartfon. . . Osobiscie mam teraz e52 ktory jest smartfonem i to chyba ta nokia jest najciensza;) Ale na vivaza pro poczekam dobra alternatywa na 2gi telefon :)

  • 0

    29. ~Sebas(R)  2010-05-16 20:45:21  host: ns2.citysat.com.pl

    witam! Czy ktoś z posiadaczy tego sprzętu może mi powiedzieć czy ma funkcję latarki?

  • 0

    32. ~bart  2010-06-02 12:05:55  host: 195.117.149.227

    On ma 5 mpx nie 8. Dziwię się, że jeszcze lampki LED mają rację bytu. Bez ksenona jest lipa. Jak dla mnie może mieć nawet 2 garby, bo akurat wygląd to ja mam gdzieś.

  • 0

    34. ~ila  2010-06-10 03:24:59  host: 78-86-90-183.zone2.bethere.co.uk

    Mam go :) . Wczesniej uzywalam nokia N97 ale te telefony sa jakies felerne bo wymienialam go 2x. Pro jest cudny. A cena to miedzy 1600 a 1700 zl. Zalezy gdzie kupić. Nie wymienie na inny.

  • 0

    35. ~kosa  2010-06-19 16:03:18  host: nat13.mnc.pl

    w nokiach nie ma lagów!!!

  • 0

    36. ~  2010-06-21 17:28:29  host: cyx2.internetdsl.tpnet.pl

    telefon kosztuje 1500 złotych i go kocham bo już niedługo trafi do moich rączek:)

  • 0

    37. ~ja  2010-06-27 22:50:54  host: aegi20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie, ale jest aplikacja, która wykorzystuje LED od aparatu..wystarczy ją wgrać i korzystać:)

  • 0

    38.  2010-06-28 21:36:49

    ja posiadam SE Vivaz Pro i mam go za free bo przedłużyłam umowę w o2 jest super ale trochę cichy. Wcześniej posiadałam SE C905 i powiem że też świetny jest i głośny i super zdjecia robi bo ma aparat cyber-shota. A co do aparatu to telefon służy do dzwonienia a nie robienia zdjęć więc jak komuś sie to nie podoba nie musi go wcale kupować. Do robienia zdjęć jest aparat a nie komóra.

  • 0

    40. ~Smoqq  2010-07-21 21:04:03  host: 178-36-28-229.adsl.inetia.pl

    Od wczoraj mam ten telefonik.Na początku wydał mi się dość mały i łatwy do rozwalenia.Po przeglądzie jednak wszystko się trzyma kupy.Bardzo ładny i rzeczywiście robi dobre foty i wideo.Wszystko ładnie działa.Dla mnie spoko.Polecam

  • 0

    41. ~mario  2010-07-30 20:27:02  host: 078088010088.bialystok.vectranet.pl

    saphirwa mylisz się, aparat owszem przede wszystkim do zdjęć ale to nie znaczy że w komórce nie może być też porządnego aparatu, jak lubisz nosić przy sobie oprócz telefonu również cegłę w postaci aparatu to możesz gadać takie rzeczy ale inni są szczęśliwi że mają w pełni wartościowe aparaty w komórkach i nie muszą nosić dodatkowego sprzętu, więc telefon dzisiaj to nie tylko urządzenie ale i aparat

  • 0

    42. ~daaaga  2010-08-06 22:32:04  host: clb217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do sapphire jeśli kupujesz tel za 1400zł tylko do dzwonienia to powidzenia hihi :D :D

  • 0

    43. ~  2010-08-07 16:31:01  host: ptcnat.era.pl

    ciakwe, ciekawe tylko szkoda że nie jest na Andq :( //pzDr

  • 0

    44. ~bob  2010-08-08 09:18:57  host: ptcnat.era.pl

    ciekawy, ciekawy szkoda że nie jest na Androidzie //pzDr

  • 0

    45. ~oko_sroki  2010-08-28 15:43:15  host: bzp64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma GPS czy aGPS??

  • 0

    46. ~  2010-09-06 11:16:40  host: 83.1.198.141

    mario, pełnowartościowe aparaty w komórkach? Stuknij się w głowę, bo napisałeś niezły oksymoron. Pełnowartościowy aparat do robienia zdjęć, to aparat fotograficzny, a nie dodatek w telefonie komórkowym. Nigdy nie dorówna on normalnym aparatom, dedykowanym tylko robieniu zdjęć.

  • 0

    47. ~aga  2010-09-12 19:57:26  host: 94-72-127-96.marsoft.net

    wiecie może czy ten telefon jest dostępny w plusie??

  • 0

    48. ~liidddiiaaaa  2010-09-13 10:32:28  host: 78.147.156.38

    W piatek przyjdzie mi ten tel. :)) Juz sie nie moge doczekac :D Jest super chociaz racja ze klawiatura wyglada troche jak kalkulator, ale to nic ;p Telefonik super. Pozdrawiam :)

  • 0

    49. ~paZzZ  2010-09-19 22:00:54  host: p5dd1bb66.dip.t-dialin.net

    helo! Posiadam ten fonik juz od miesiaca, i jestem bardzo z niego zadowolony! Nie muli sie, bateria mi trzyma do ok. 3 i pol dnia (zalezy co robie), kamera dobra, video z funkcja hd (720p), lampa (nie ma funkcji latarki ale mozna wlaczyc lampe z aparatem), internet szybko chodzi (pobieranie tez), klawiatura jest ok, youtube dobrze chodzi Wady: czasami touch-screen nie reaguje (trzeba nacisnac 2 raz), moze sie odblokowac w kieszeni, nie umiem zmienic dzwonka wiadomosci, glosnik ma troche slaba jakosc tonu(od czego sa sluchawki?)... A tak to to jestem bardzo zadowolony z fona. Jeszcze pytania? :D

  • 0

    50. ~gosia  2010-09-26 18:21:47  host: cwildnew.gotadsl.co.uk

    telefon spoko, mam go od jakiegos czasu i jestem zadowolona chociaz cena mowi swoje... 260 funtow to wcale nie malo.

  • 0

    51. ~Misiek  2010-09-30 22:46:53  host: 77-253-13-237.adsl.inetia.pl

    Właśnie siezę na łóźku i piszę ten komentarz z vivaza pro. Pierwsza mysla przed jego zakupem bylo to, ze symbian bedzie mulił jak w tych nokiach. A gdzie tam! Przy wlaczonym necie, muzyce i pary aplikacjach nawet nie śmie sie przywiesic! Procek 720 mhz i 256 ramu daje niezle. Nie tak dawno temu najlepsze komputery mialy takie parametry :O

  • 0

    52. ~miśka  2010-10-14 12:44:01  host: 78.150.95.202

    mam ten telefon od miesiąca i nie narzekam, ładne zdjęcia, prosty w obsłudze...i o to chyba najbardziej chodzi, jego jedyny minus to to że jest cichy ale i do tego można się przyzwyczaić, polecam :)

  • 0

    53. ~seeee  2010-10-15 15:14:48  host: 178-37-73-206.adsl.inetia.pl

    Super telefon , kupuje za pare dnii :PP

  • 0

    54. ~Angius  2010-10-22 19:49:32  host: aanl227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No, no, trzeba przyznać, ma wszystko czego mi trzeba :) QWERTY, WiFi, dotykowy ekran, symbian, do którego już przywykłem... Muszę poszukać w sklepach :)

  • 0

    55. ~bartek33333  2010-11-11 10:43:57  host: aph97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w jakiej sieci mozna dostac ten telef??????

  • 0

    56. ~bartek33333  2010-11-12 08:33:55  host: aadf32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy ten telef. bedzie dostepny w erze wie ktos moze???????

  • 0

    57. ~mati  2010-11-14 16:31:37  host: 82.159.122.68.dyn.user.ono.com

    mam zamiar sobie ten telefonik sprawic tylko mam pewne pytanie. Jak z dzwiekiem?? z gory dziekuje

  • 0

    58. ~elo  2010-11-14 17:55:31  host: daisy.ghb.fh-furtwangen.de

    Z tego co mi wiadomo, ten telefon jest strasznie cichy. Po nagraniu video dzwiek jest praktycznie nie slyszalny. Chyba ze podlaczysz sluchawki to bedziesz wszystko slyszec. Nie polecam. Sprzedalem go wczoraj za 1200 zl.

  • 0

    59. ~domsc  2010-11-22 12:27:42  host: user-46-113-65-176.play-internet.pl

    i tak lepszy jest wave !

  • 0

    60. ~rafyo  2010-11-22 21:52:59  host: aczm47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    te opinie sa dla sony ericsson'a a nie dla jakiejs nokji wiec po co piszecie ze nokia ma to tamto ..j mnie to obchodzi nokia to cegla do otwierania butelek z kapslami

  • 0

    61. ~Kj  2010-12-04 07:56:08  host: 194.181.193.108

    Niestety, mam ten telefon od wakacji, kupiony w euro. Po tym czasie bateria w porywach trzyma 3 dni, bez gadania. Symbian porażka w tym telefonie. Nie polecam, najchętniej bym się go pozbył.

  • 0

    62. ~  2010-12-26 19:55:17  host: v02-15.opera-mini.net

    W tym telefonie nie ma lagów , to nie nokia.. Ten telefon jest prze cudny , nic mi sie nietnie ani nic . Chętni do kupna tego telefon Bardzo Polecam! :) Mi bateria trzyma niecałe 5 dni (zależy co robie) On przeciesz nie jest taki cichy .| Pozdrowienia ; P

  • 0

    63. ~mona  2010-12-27 22:02:47  host: 81-219-93-39.adsl.inetia.pl

    Dziadostwo!!!!mam ten telefon i nikomu go nie polecam.Jak można umiejscowić przyciski (włącz wyłącz) w tak głupim miejscu!?brak rysika, net trzeba oglądac przez mikroskop, gps łapie chyba brud na obudowie, bo sygnału na pewno wcale.wracam do e61

  • 0

    64. ~paulina  2011-01-06 20:36:08  host: 178.56.236.63

    Jak myślicie który jest lepszy SE pro czy ten drugi bez klawiatury QWERTY ?

  • 0

    66. ~ginka  2011-02-10 21:27:11  host: aduo90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    strasznie podoba mi się ten telefon :) ale...jego cena stanowczo za wysoka. więc na razie nie kupię bo szkoda kasy;/

  • 0

    67. ~ginka  2011-02-10 21:30:56  host: aduo90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aha, a ja na miejscu pauliny wzięłabym z QWERTY. fajnie się prezentuje ta klawiaturka i zawsze jakieś ułatwienie (np. mi jest niewygodnie pisać na dotykowych;/ ). więc paulina musisz się przede wszystkim zastanowić, jak ci jest wygodniej pisać

  • 0

    68. ~hmz  2011-02-23 18:45:02  host: acya181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam od kilku tygodni ten telefon , polecam go młodym osobom bo przy otwartej klawiaturze wygląda trochę jak konsola.Robi dobre zdjęcia , nagrywanie filmów HD miazga,jedyny do czego można sie przyczepić to jakos dźwięku wydobywanego z głośnika (raz ze jest słabej jakości to jeszcze cichy)Krótko mowiac telefon robi wrazenie wygladem,szczególnie przydatnuy dla tych co duzo pisza Ocena 9/10

  • 0

    69. ~ona  2011-03-01 09:03:20  host: 82-160-133-19.tktelekom.pl

    hej a jak z bateria w tym telefoniku?? w planach mama zakup ale u mnie bateria jest dosc istotna...w sensie jak długo mniej wiecej trzyma

  • 0

    70. ~Trell  2011-03-05 20:32:19  host: drc212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    krotko bateria trzyma w stalym uzytku 1 dzien jak lezy i czsem sie spr godzinei telka odbierze 3 dni a mam pytanie jak wlaczyc latarke w tym telefonie albo sprawdzic ile % bateri zostalo?

  • 0

    71. ~  2011-04-17 15:45:59  host: azt43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy mozna poruszać sie po menu za pomocą strzałek na QWERTY czy tylko przez dotyk? I jak z dzwiękiem, do jakiego telefonu można porównać?

  • 0

    72. ~  2011-05-10 00:34:39  host: aaqr201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko spoko tylko strasznie ten telefon delikatny - po pół roku użytkowania muszę wymienić digitizer bo widać wgniecenie na środku ekranu

  • 0

    73. ~  2011-05-20 22:39:33  host: aecc190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Podstawowe czynności w menu można wykonywać za pomocą QWERTY. Dzwięk na słuchawkach całkiem możliwy, oczywiście nie natych w zestawie, bo te to porażka. Zdjęcia miodzio. Ma połączenia video. Głośnik to totalna kpina, nawet nie chodzi o jakość , a samą głośność. Został stworzony z myslą o niewidomych z wyostrzonym słuchem i to mocno. Pierwszy telefon , który mam ustawiony na full i nie słyszę jak ktoś dzwoni. Brak emotek, we wszystkich soniakach je miałem i trochę tego brakuje. Dosyć delikatny(nie polecam rzucania o ściany), zgrabny, jednak wygląd niezbyt oryginalny.

  • 0

    74. ~kropxa  2011-05-21 14:35:32  host: 87-205-24-225.ip.netia.com.pl

    ja wlasnie tez obecnie pisze z tego telefonu. Mam go moze tak od miesiaca i jak na razie ciagle podoba mi sie tak samo jak na poczatku. Nic sie nie zawiesza. Hmm no wiec slaby glosnik moze byc dla niektorych minusem ale mozna sie przyzwyczaic, ja osobiscie najczesciej uzywam sluchawek.. Jesli chodzi o baterie to niestety trzyma mi jeden dzien, ale bardzo duzo jej uzywam wiec mysle ze jak troche sie juz z komorka oswoje i bede z niej korzystac normalnie to y dni powinna wytrzymac.. Jak na razie nie zauwazylam zeby byla jakos szczegolnie delikatna bo spadla mi ze schodow i nawet rysa sie nie pojawila, choc to akurat moze bylo szczesie ;D. Zdjecia robi bardzo ladne, ekran dziala fajnie spranie choc trzeba sie przyzwyczaic ze raz trzba klikac dwa razy zeby sie cos wlaczylo a raz tylko jeden. Jesli chodzi o orientacje ekranu to bardzo szybko reaguje. A no i klawiatura tez sie bardzo wygodnie pisze. No i na tym skoncze telefon zdecydowanie polecam choc jego bateria to zdecydowany minus ale da sie z tym zyc ;P

  • 0

    75. ~PanBiznesmen  2011-06-20 21:08:42  host: public-gprs244676.centertel.pl

    Mam telefon od miesiaca. Sprawuje sie swietnie. bardzo szybko chodzi przegladarka internetowa, dzwiek wcale nie jest taki zly jak wszyscy mowia. Dzwiek poprostu przy full glosnosci traci troche na jakosci. Bateria trzyma srednio ale nie tak, ze po 5 minutach pada. Ekran sie nie rysuje, telefon elegancko sie prezentuje. Jest jeden szkopul... Trudno jest zdobyc na niego gry i aplikacje. Trzeba sie naprawde nameczyc zeby znalezc kilka. Jesli ktos sie zna na telefonach i przerabianiu i tym wszystkim to nie bedzie mial z tym problemu. Ogolnie na telefon nie narzekam ale brakuje mi Ovi Shopu. Niestety on jest tylko dla Nokia.

  • 0

    76. ~Bodek  2011-07-04 23:30:04  host: 77-253-176-44.adsl.inetia.pl

    Hej, a czy ktoś z Was może przesiadał się z P1i na Vivaza? Dobry pomysł, czy lepiej zostać przy starym dobrym P1i (z którego jestem zadowolony, ale trochę mi się "zużył", więc i tak do wymiany... zastanawiam się właśnie nad Vivazem Pro). Z góry dzięki za odpowiedź :) Pozdrawiam

  • 0

    77. ~Jadis  2011-07-16 18:31:20  host: 178.183.240.230.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Od roku mam ten telefon i jestem bardzo zadowolona. Nie zamula, przeglądarka chodzi szybko, sms-y pisze się rewelacyjnie na qwerty. Nagrywa świetne filmiki. fajnym dodatkiem jest możliwość ustawienia kilku tapet.

  • 0

    78. ~mat1989  2011-09-04 12:49:42  host: 94-40-99-102.tktelekom.pl

    MAM PYTANKO JAK ZMIENIC W VIVAZIE PRO TE PIEC IKON CO SA NA PULPICIE BYLO TAM MIEDZY INNYMI FACEBOOK SKROTY ALBUM ZDJEC I COS JESZCZE .NO I USTAWILEM SOBIE TAPETY POD KAZDY Z 5 IKON I TERAZ NIE MA NIC W NICH!GDZIE TO MOZNA USTAWIC?BARDZO PROSZE O POMOC ?Z GORY DZIEKUJE!!

  • 0

    79. ~  2011-10-12 19:15:01  host: 195.116.80.2

    Mam pytanie. Ja jeszcze nie mam tego tel ale będę mieć w krótkim czasie.Chodzi mi o to jak się go odblokowuje z boku czy przytrzymując na ekranie ikonkę ? I czy odblokowuje się sam w kieszeni?

  • 0

    81. ~  2011-10-28 20:01:25  host: 89.124.176.62

    mam ten tel od roku! i mieszane uczucia. MINUSY: 1.sam sie oblokowuje i dzwoni do ost wybieranego nr. zdarza sie to stanowczo za czesto 2.wyswietlacz dotykowy dziala naprawde tragicznie, nie mozna go wyczuc. 3.za ciche dzwonki. 4.slaba jakosc rozmow(za cicho slychac rozmowce)5.symbian(jak dlamnie to minus) PLUSY: 1.wysuwana klawiatura. 2.aparat dobrej jakosci. 3.fajny design. 4.bateria moze byc, 2-3 dni(obecnie standard) niestety nie kozystam na nim z neta bo w vodafonie nie maja takiego modelu a co za tym idzie brak ustawien. podsumowujac jestem slabo zadowolony i za miesiac go zmieniam i bardzo dobrze. jego minusy sprawiaja ze ciezko go polubic. amen!

  • 0

    82. ~  2011-11-25 20:21:43  host: aagg64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jestem z niego zadowolona. Co prawda bateria trzyma 2-3 dni i ma symbiana, ale jest dobrym telefonem. Dobra jakość zdjęć, wysuwana klawiatura sprawia, ze jest efektowny. Poza tym jest ładny i zgrabny, jak na komórkę z klawiaturą qwerty. Ja jestem z niego zadowolona.

  • 0

    83. ~lewy5353  2012-01-06 16:44:59  host: 77-253-155-226.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon od roku. Gdybym mógł cofnąc sie w czasie nie kupiłbym tego telefonu. Ja dałem za niego około 1200zł i powiem szczerze rozczarowałem się. Bateria: 2dni pracy to max, guziki (słuchawki) położone na skraju telefonu i po włożeniu do kieszeni sam wydzwania. Tym bardziej że lekko (naprawde lekko) ruszając rozsuwanym tułowiem wyłacza sie blokada. straciłem wiecej na karty za samowolne dzwonienia niż dałem za telefon. Pozatym brak latarki, pożądnego błysku w zdjeciach, itd itp. Długo wymieniać. No i jeszcze jedno: jak aktualizujecie soft to naładujcie go dobrze. Ja naładowałem na 90% i padł podczas wgrywania i tylko serwis mógł coś zdziałać :/ ogólnie dobre wrażenie ale na pierwszy miesiąc użytkowania.

  • 0

    84. ~  2012-01-31 20:20:13  host: afjr35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super...polecam ;D

  • 0

    85. ~SE  2012-02-06 12:12:21  host: 188-112-9-2.net.pbthawe.eu

    SonyEricsony to najlepsze telefony ! Nokia i samsung są do dupy psują się i się mulą trzeba mieć szczęszcie żeby kupić dobrą :/

  • 0

    86. ~58  2012-02-12 01:27:15  host: 89-73-224-96.dynamic.chello.pl

    Czy telefon obsługuje HSPA+ ? Bo widzę co do tego rozbieżności na różnych stronach

  • 0

    87. ~Asmo  2012-03-09 23:20:59  host: 77-255-68-111.adsl.inetia.pl

    mam telefon od roku! POLECAM! super aparat i ogólnie cacko z dosyć wydajnym procesorem. minusem jedynie Symbian

  • 0

    88. ~monisia92112  2012-05-01 22:32:30  host: host-2-100-249-163.as13285.net

    telefono super polecam. Robi świetne zdjęcia!!

  • 0

    89. ~smithi  2012-07-22 14:23:40  host: ckn164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam SE Vivaz pro, bateria strasznie słaba, telefon sie zacina, po 2 miesiącach zaczęło się psuć złącze od ładowarki, ekran dotykowy szwankuje. System operacyjny 'do d..y'

  • 0

    90. ~Kami  2012-10-01 12:24:06  host: host-n1-68-173.telpol.net.pl

    Witam. Vivaza mam jakieś 3 miesiące i jestem z niego w 100% zadowolona, bateria trzyma 3 dni przy średnim użytkowaniu, nie zacina się, nie mam z nią żadnych problemów, denerwuje mnie tylko jeden mankament. W moim telefonie na klawiaturze qwerty są zamienione litery "Y" i "Z". Niby głupota ale trochę komplikuje pisanie... Stąd też moje pytanie: czy da się to jakoś zamienić? :D

  • 0

    91. ~Fisz  2012-11-09 12:52:51  host: gly234.internetdsl.tpnet.pl

    Wie ktos moze jak zdemontowac i zalozyc dotyk w Vivaz Pro?

  • 0

    92. ~matter  2012-12-01 16:22:13  host: aaig153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    latarke najpierw sobie trzeba sciagnac. bateria to normalne w smartfonie wystarczy troche pomyslec. se sa najlepszymi telefonami.:)

  • 0

    93. ~nick  2013-03-08 09:02:26  host: e106-34.icpnet.pl

    a powiedzcie mi inna rzecz, która jest juz nagminna, na pewnym portalu aukcyjnym oferowane sa soniaki nowe 'z zagranicy', odnawiane w koszcie 430zł - czy to rasowe podroby? jak je rozróżnić? czy po wyświetlaczu kiepskim je poznamy, czy tylnej obudowie?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet