Sony-Ericsson V800 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson V800 Opinie o Sony-Ericsson V800

Sony-Ericsson V800

w sumie: 32
  • 0

    1. ~trotyl  2004-10-06 20:50:00  host: kazik.pai.net.pl

    poprostu cudo :-) tylko trzeba czekac az wejdzei i stanieje.... takze pewno za rok bedzie dostepny dla wiekszosci z nas :)

  • 0

    2. ~Opm  2004-10-17 03:16:00  host: fu250.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon świetny ale to sie okaze w "praniu"
    Ale ta babka na obrazku w tym telefonie to do pieknosci raczej nie nalezy. Ale gust rzecz sporna.

  • 0

    3. ~  2004-11-09 17:52:00  host: ss242.internetdsl.tpnet.pl

    Co oznacza napis Vodafone na obudowie tego fona????

  • 0

    4. ~bijacz  2004-12-03 13:47:00  host: tofik.ztpnet.pl

    słaba polifonia.. jak na taki telefon :P

  • 0

    5. ~Gronek  2004-12-24 01:27:00  host: host-81-190-156-30.olsztyn.mm.pl

    moze chcieli napisac 160 tonow a nie 16...

  • 0

    6. ~pati  2004-12-28 09:35:00  host: cmm133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LUDZIE NIE POLECAM TEGO TELEFONU!! MAM GO OD TRZECH MIESIĘCY KUPIŁ MI GO TATA JAK BYŁ W DELEGACJI W ANGLI BOŻE CO ZA TELEFON JEST POPROSTU OKROPNY!! NIEDOŚĆ ŻE MA POLIFONIE JAK MONOFONIE TO NADODATEK JESZCZE ZDJĘCIA WYCHODZĄ TAK JAKBYM PODCZAS ROBIENIA ZDJĘCIA MACHAŁA APARATEM!!!! NIEPOLECAM NAWET JAK WYJDZIE W POLSCE!! TERAZ TATA KUPIŁ MI SIMENSA C65 TO JEST TELEFONIK POLECAM MA TAKĄ POLIFONIE NIE DO PRZEBICIA!!

  • 0

    7. ~buli  2005-01-12 14:43:00  host: bx254.internetdsl.tpnet.pl

    Vodafone oznacza operatora u którego został kupiony ... U nas często zdarza sie że sieć (np. Plus) "naznacza" swoje telefony swoim logo .. Gdzieś na obudowie .

  • 0

    8. ~Wojtek R9  2005-03-04 21:48:00  host: abt18.internetdsl.tpnet.pl

    pati: ja mam cx 65 i jak porownalem go z c65 to poszedlem sie wyrzygac do kibla! c65 to nie wypal!!! polifonia jest fest nie powiem ale zdjecia?? lipa!!! ten sony ericsson napewno jest lepszy nie pitol!!

  • 0

    9. ~piotrz  2005-04-10 09:33:00  host: host-116-140.rev.vline.pl

    czym to sie rozni od Z800i ???

  • 0

    10. ~pati  2005-05-10 13:12:00  host: cmw49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wojtek R9: To co ktoś pisze nie zawsze jest prawdą! jak kupisz sobie tego sony ericsona to mozemy pogadać zobaczysz jaki to szajs! a po za tym z siemensem cx65 też mam częstodo czynienia bo mój brat go ma! i co do polifoni to niczym się nie rózni z siemensem c65. a cio do zdjeć to się różni i to bardzo ponieważ cx65 ma duży wyświetlacz i większą rozdzielczość! pozdro

  • 0

    11. ~n-posaidacz  2005-06-14 19:32:00  host: leszka-czarnego.man.busko.pl

    A ja mam Nokie n-gage QD i możecie mi naskoczyc pozdr(z tym se oczywiscie:D)

  • 0

    12. ~Wojtek R9  2005-07-18 01:10:00  host: abt74.internetdsl.tpnet.pl

    wsadz sobie tego N-Gage shit jakich malo!!

  • 0

    13.  2005-09-03 11:15:36

    Ehhh ... kłutnia z niczego,są gusta i guściki o których sie nie dysksutuje :) Najlepiej było by gdyby pokazał sie test tego aparatu, panowie z teleplis powinni o tym pomyśleć, Pozdrawiam.

  • 0

    14. ~lukasz530  2005-12-25 20:24:50  host: ceu185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon to totalne przegiecie. Polecam zakupic karte 521 i wtedy jestes panem multimediow. A nokia Qd wcale nie jest super bo jest wielka.

  • 0

    15. ~  2006-01-03 16:00:23  host: buk119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie moge kopic nie uzywany Sony Ericssol V800.

  • 0

    16. ~łysy  2006-01-11 21:21:16  host: nat-194-35.internet.v.pl

    Gdzie wyłączyć system 3G, od momentu wprowadzenia 3G w szczecinie telefon się blokuje, szuka czegoś bo rozładowuje się w przeciągu doby, aż bateria jest ciepła. W tej chwili jest bezużyteczny. Pomocy!!!

  • 0

    17. ~Ukash  2006-01-20 22:30:44  host: w3cache.cypel.pl

    mam ten sam problem słyszamełem że trzeba softa wymienic wie kto moze ile to kosztuje/?

  • 0

    18.  2006-02-03 13:41:06

    siemka. Witku Te dodałeś o "x" znak za dużo w parametrach wyświetlacza :) pozdrawiam

  • 0

    19.  2006-02-03 13:55:25

    qhcik: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    20. ~Zakłopotana  2006-03-03 21:22:19  host: as90.internetdsl.tpnet.pl

    Ile on kosztuje???

  • 0

    21. ~chudej  2006-07-10 16:43:42  host: generic.tnt.com

    mam samsunga x700 - zamierzam kupić własnie v800 - warto zamieniać ?

  • 0

    22. ~asdfa  2006-08-04 21:09:31  host: egm108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czym sie rozni od k700i chyba tylko ze ma klapke:/

  • 0

    23. ~misiula019  2006-11-19 13:46:31  host: nat-1.elb.vectranet.pl

    czy v800 jest wart kupienia? ma ktos ten telefon? prosze o pomoc w dokonaniu wyboru...

  • 0

    24. ~  2006-11-20 18:08:21  host: egl202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    haha bijacz ale pe**l z ciebie cienko polifonie ma 72 głosy to jest cienka chyba gupi jestes !!mam tego fona i jest zajebisty !!

  • 0

    25. ~WIRK  2006-11-30 19:57:41  host: ehv58.internetdsl.tpnet.pl

    CZY TEN TELEFON MA JAKIEś WADY??

  • 0

    26. ~pawel  2007-01-31 10:13:45  host: djb113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to naprawde dobry telefon kupilem sobie go w niemczech i od tego czasu nic sie znim niedzieje i ma duzo plus z 2 GB karte pamienci hehe:) polecam...

  • 0

    27. ~POMOCY  2007-02-27 15:02:43  host: aae25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy tel ma polskie menu?? I czy te 3G co sie blokuje dalej to jest co trzeba zrobic bo tel wypasik z obrazka :D

  • 0

    28. ~PewienNiePozornyNick  2007-03-07 16:41:33  host: ba008.nj.pl

    K700i niema UMTS i innych transmini danych oprócz GPRS. I nie ma Kart Pamięci po 2 w Angli jest UMTS 2100 ,a w polsce UMTS 1900 :](jakoś tak).

  • 0

    29. ~Olęcja  2007-03-10 09:57:37  host: nat6.sysnet.pl

    Bardzo chcę ten phonik ale nie wiem ile kosztuje ;/ ??

  • 0

    30. ~daniel  2007-07-20 13:16:51  host: host133.stimo.net

    ludziska napiszcie ile taki kosztuje w niemczech i angli?:)

  • 0

    31.  2007-07-25 17:40:55

    Już widzę że super fon w sierpniu będę go miał.:]

  • 0

    32. ~ja  2008-11-08 20:05:56  host: 94.251.138.161

    w 2004 r. to byl dobry fon. tera to dziad

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet