Sony-Ericsson V630i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson V630i Opinie o Sony-Ericsson V630i

Sony-Ericsson V630i

w sumie: 237
  • 0

    1. ~rysiu115  2006-05-23 21:14:13  host: bom2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to nie jest pomylka?? poco wogole wypuszczac taki lewy telefon??

  • 0

    2. ~Kurop  2006-05-23 22:14:32  host: 82.160.112.66

    a co z IrDA i bluetooth??

  • 0

    3.  2006-05-23 22:19:18

    jakos marnie wyglada ten aparacik 2mpx patrząc po obudowie...zresztą nie cierpię vodafone'a a dokładniej brandowania telefonów:/

  • 0

    4.  2006-05-23 22:59:55

    nie no... taki telefon to mógłby mieć już to radio...

  • 0

    5. ~BadAss  2006-05-24 08:03:00  host: terok.osk.enformatic.pl

    Brak radia :( Brak bluetooth-a :( pozatym telefonik moze byc ;P

  • 0

    6. ~JOHNY  2006-05-24 08:54:50  host: ksm.net.pl

    Zajefajny fon i ta polifonia 72 glosy nawet moze sie rownac z k750

  • 0

    7. ~  2006-05-24 09:00:34  host: dzn106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mimo ze tylko dla vodafone, to i tak jest fajny, jak wszystkie prawie jego tel. zreszta.

  • 0

    8. ~yyot  2006-05-24 09:11:58  host: cjt141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witku jestes pewny ze ani irdy ani bluetooth? Jesli tak to mozno zaniza moja ocene tego modelu.

  • 0

    9.  2006-05-24 12:56:53

    A to co? Obskubany W810i?

  • 0

    10.  2006-05-24 13:08:42

    i jeszcze jedno 3G - 384 kbps

    Hewe Najs Dej

  • 0

    11. ~  2006-05-24 13:59:26  host: nat-mo1.aster.pl

    jakiś błąd z tym bluetooth

  • 0

    12. ~yagi  2006-05-24 16:29:33  host: 195.136.30.98

    Taki to juz urok telefonow specjalnie dla Vodafone... Blah!

  • 0

    13. ~digitmaze  2006-05-24 16:57:45  host: bpg188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale ścierwo!Taka liczba kolorów,a tak mała rozdzielczość.Oto jeszcze jeden dowód na to,że nokia przewyższa i będzie przewyższać SonegoEricssona.Nie to,że nie ma IrDa i BT to nadodatek BRAK mu RADIA ! Ludzie to jest porażka,tragedia...Widząc co SE. wyprawia tracę jego zaufanie.

  • 0

    14. ~wendy  2006-05-24 18:56:12  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma bt - !!!bida!!!

  • 0

    15. ~Bryku  2006-05-24 21:08:23  host: 213.25.48.14

    Słabizna zgadzam sie z wami:/

  • 0

    16.  2006-05-25 12:08:28

    hmm widzę że wczorajszy mój post nie dotarł...
    TEN TELEFON MA BT!!!!

  • 0

    17. ~Wojtek R9  2006-05-25 14:36:03  host: abt74.internetdsl.tpnet.pl

    jak ten telefon moze mie cocene ponad 7.0!!?? on nie ma nawet podczerwieni!! nie wspominajac o bluetooth!!!!!!!!!!!!!! PORAZKA NA MAXA!!

  • 0

    18.  2006-05-25 15:22:01

    Ten tel ma Bluetooth - spradzone na stronie SE... Irdy w nim nie ma - pewnie Vodafone stawia na "nowoczesnos" lub obnizke kosztow... Zanim bezkrytycznie cos zbluzgacie sprawdzcie to. Na Telepolis jest mnostwo bledow lub brakow w opisach a wy w to wierzycie jak dzieci... Co do wyswietlacza to jest w sam raz... Ktora Nokia ma 16 mln kolorow??? Ile jest aparatow z wieksza rozdzialka wyswietlacza???

  • 0

    19. ~seba  2006-05-27 20:24:20  host: dial-2647.lubin.dialog.net.pl

    CHYBA COS KOLO Z DEKLEM MA KTORY PARAMETRY PISAL, TELRFON MA BLUTOOTH I IRDE ALE RADIA NIE MA ,PARAMETRY MOZNA OBCZIC NA ANGIELSKIEJ STRONCE SONYERICSSONA

  • 0

    20. ~dilukii  2006-05-29 15:12:36  host: tw42.internetdsl.tpnet.pl

    telefon ma 3g, juz odpada z mojej listy telefonow ktore chcialbym miec.

  • 0

    21. ~  2006-05-29 17:06:17  host: efo202.internetdsl.tpnet.pl

    mój w800i jest 100 razy lepszy różnią się tylko wyglądem i kartą

  • 0

    22.  2006-05-29 17:34:03

    VINAMP: Sadza po parametrach to nie okrojony W810i ale dopakowany K610i... Ciekawe kiedy wyjdzie ogolnie dostepna wersja bo az sie o to prosi???

  • 0

    23. ~  2006-05-30 15:36:01  host: c140-179.icpnet.pl

    Vinamp jestes kompletnie zryty i mi cie szkoda

  • 0

    24. ~se-fan  2006-05-30 18:09:13  host: bdx237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawia mnie dlaczego go nie zamiescili na stronie se Oo

  • 0

    25.  2006-05-30 21:00:08

    Witam! Mam 1400zł na telefon. Jaki wybrać?? Prosze pomocy.... Se W900i, Se W810i, a może jakąś nokie lub jeszcze inny fon!!! Proszę piszcie....

  • 0

    26. ~gijczyk  2006-06-01 18:24:01  host: eud199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no i po co, po co 3G?

  • 0

    27.  2006-06-02 16:42:33

    se-fan: Nie ma go na polskiej stronie SE bo w Polsce nie ma Vodafone...

  • 0

    28. ~HMM  2006-06-02 22:31:50  host: 213.192.75.2

    CIEKAWE ILE BEDZIE STAL SOBISCE MAM TERAZ W800I I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY ALE TEN HMM.OTO JEST PYTANIE.

  • 0

    29. ~Delfo 14  2006-06-10 10:17:58  host: pa133.kuczbork.sdi.tpnet.pl

    niezły fonik po za menu?!!!

  • 0

    30.  2006-06-16 15:57:28

    Delfo 14: Tez uwazam ze firmowe menu Vodafone jest paskudne ;) Do Orange mam podobny stosunek...

  • 0

    31. ~  2006-06-18 13:38:47  host: system858917570.mtvk.pl

    dla mnie bomba najładniejszy SE nawet od mojego W810i =)

  • 0

    32. ~MAX  2006-06-24 13:19:18  host: clu251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przecież od razu widać ze to jest zubożałe W810i... Bo zamiast przyciskow do WALKMAN'a ma sluchawki, jak w nokii...jedyna rzecz lepsza, to 3G czyli druga kamerka...

  • 0

    33. ~Shepard  2006-07-01 21:41:07  host: abyf133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak niema jak jest BT

  • 0

    34. ~v630i  2006-08-04 18:39:37  host: 82-37-7-212.cable.ubr01.wolv.blueyonder.co.uk

    na tej stronie jest sporo bledow o tym telefonie.mam ten tel i jestem zadowolony ;)

  • 0

    35. ~muram  2006-08-09 21:04:51  host: host85148038.gmk.3s.pl

    Do użytkownika o nicku v630i. Czy ten fonik ma radio?

  • 0

    36. ~Novak100  2006-08-16 13:30:06  host: 82-41-233-62.cable.ubr13.edin.blueyonder.co.uk

    heya, mam ten telefonik ale z simlockiem w vodafone, czy ktos z was wie czy gdzies w Polsce sciagaja simlocka z niego?

  • 0

    37. ~patuś  2006-10-01 12:23:20  host: chello087207107112.chello.pl

    nie znacie sie w ogole ja sie zgodze z jedna opinia ze najpierw sprawdzcie a potem gadajcie. aktualnie mam ten telefon i jestem bardzo zadowolona!

  • 0

    38. ~Trent  2006-10-07 13:58:37  host: e134027.upc-e.chello.nl

    Mam ten telefon i jest wypas ma Bluetotha NIE MA IRDA I RADIA.

  • 0

    39. ~MIRON  2006-10-09 22:05:13  host: host217-45-211-12.in-addr.btopenworld.com

    TELEFON JEST GITARA SIEDZE W ANGLI I MAM GO W VODAFONE JEDYNY MANKAMENT TO TO ZA NIEMA RADIA

  • 0

    40. ~tepek88  2006-12-02 19:55:16  host: dfy63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ile ten telefon ma głosników (i czy te głosniki sa głsone )

  • 0

    41. ~tepek  2006-12-02 19:55:59  host: dfy63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos wie ile ten telefon ma głosnikow i czy te glosnik sa mocne

  • 0

    42.  2006-12-12 22:22:59

    powiedzcie mi prosze czy ten telefon ma budzik?

  • 0

    43. ~luzik@op.pl  2006-12-15 20:12:33  host: apn-99-34.gprspla.plusgsm.pl

    ile kosztuje ten telefon

  • 0

    44. ~Jonny  2006-12-17 21:35:59  host: 87.192.244.240

    aktualnie 149 euro i 120 dostaje sie do wygadania. Telefon wypas, polecam :-D. Ma budzik, odtwarza ladnie mp3 na pobudke. I jst dosyc glosny na maksa. Ma jeden maly glosniczek. Ale jako walkmana to go nei polecam - orginalne sluchawki sa badziewne,a inne nie bardzo sie da podlaczyc ;].

  • 0

    45. ~  2006-12-18 19:48:42  host: 159-134-245-80.as1.chf.cork.eircom.net

    a czy da sie z niego sciagnac sim locka??

  • 0

    46. ~jarek  2006-12-20 19:55:21  host: xdsl-4235.walbrzych.dialog.net.pl

    czy ktos wie czy w polsce da rady sciagnac z niego simlocka?? i ile to kosztuje??

  • 0

    47. ~kicu  2006-12-22 20:40:40  host: 86.41.104.161

    mam zaszczyt mieć ten telefon jest zaje fajną zabawką kosztyje w irlandi ok 149 eur czyli na polskie jakieś 580 zł ale nie jestem pewien !!! ale ma jedną wade niema przynim oprogramowania a jest je ciężko znaleśc w necie !! polecam go jest warty zakupu

  • 0

    48. ~dorka  2006-12-24 20:08:30  host: 83.2.116.34

    mam Go i jest swietny, rewelacyjny i najjj.ja Go kupilam w Irlandii i mam oprogramowanie do niego.jest super.polecam.to moj pierwszy se...zawsze bylam wierna nokii.jest 99%lepszy

  • 0

    49. ~v630i jets cool  2006-12-25 20:17:16  host: esm48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tez mam ten tel i jest zajebisty a nie tak jak tu pisza

  • 0

    50. ~agina  2006-12-28 22:45:10  host: bqo80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    proszę by ktoś oświecił mnie w kwestii ściągnięcia simlocka z tego telefonu;)dostałam pod choinkę i mam problem teraz dużego formatu:)możliwe jest ściągnięcie simlocka w Polsce????????błagam niech ktoś poda mi pomocną dłoń;)można było napisać to w kilku słowach;Pale to właśnie cała ja....

  • 0

    51. ~Młody  2007-01-06 11:23:20  host: aamc238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    www.halogsm.pl Zobaczcie już można ściągnać SIMLOCKA!! Pzdr.

  • 0

    52. ~  2007-01-07 20:56:10  host: 213.155.183.180

    CZY KTOŚ WIE CZY W SZCZECINIE I ZA ILE ŚCIĄGAJĄ Z TEGO TELEFONU SIMLOCKI???? PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    53. ~zarza1452  2007-01-08 20:57:57  host: host-81-190-207-205.gorzow.mm.pl

    czy ma ktos wiedze gdzie mozna wgrac polskie menu do se v630i??

  • 0

    54. ~Toya  2007-01-10 14:45:15  host: 82.177.244.150

    Ten telefon z parametrów jest identyczny jak K610i. Różni się tylko obudową chyba tylko.

  • 0

    55. ~olenka  2007-01-13 17:24:14  host: 217.96.23.2

    mam pytanie czy ktoś wie gdzies można nie drogo ściągnąąc simlocka z tego telefonu bo mi proponują 300 zł za to ale to jest wg bardzo dużo

  • 0

    56. ~piotr  2007-01-14 09:31:42  host: i101.integron.pl

    menu do se v630i jeszce nie ma ,ale za to jest mozliwosc sciagniecia simlocka

  • 0

    57. ~kurde  2007-01-16 19:51:01  host: 089-100-251130.ntlworld.ie

    wlasnie kupilam ten telefon i ma radio jak i budzik, nawet tv mozna ogladac:P, jak pogrzebie to pewnie znajde wiecej. Dlaczego takie bzdury sa na tej stronie??:/

  • 0

    58. ~misiek1606  2007-01-23 10:14:19  host: afn170.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon ze sciagnientym simlockiem i ze softem z telefonu K610i to jest identyko tylko inna obudowa kosz tego byl 400zl! ja mam telefon pochodzi z irlandii i ma biala obudowe i wlasnie na zajebiscie nadaje sie na wolkmana duzo lepszy dzwiek niz w mp3 takiej firmy jak chodzby creative

  • 0

    59. ~misiek1606  2007-01-23 10:15:57  host: afn170.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon ze sciagnientym simlockiem i ze softem z telefonu K610i to jest identyko tylko inna obudowa kosz tego byl 400zl! ja mam telefon pochodzi z irlandii i ma biala obudowe i wlasnie zajeb*** nadaje sie na wolkmana duzo lepszy dzwiek slyszalny i czystosc barwy niz w mp3 takiej firmy jak chodzby creative to mnie wlasnie zdziwilo!

  • 0

    60. ~Kasia  2007-01-25 22:12:13  host: bgg240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdzie sciagneliscie simlocka z tego telefonu??

  • 0

    61. ~olenka  2007-01-28 22:33:13  host: 217.96.23.2

    ogólnie te głosniki nie sa tak super jakby si mogło wydawać jednak mimo to mam pytanie do jakiej stawki zeszło już ściąganie simlocka? bo słyszałam ze jest 250 zł

  • 0

    62. ~oszolom  2007-01-30 19:19:40  host: cable-87-244-161-60.upc.chello.be

    e jak blokuje sie klawiature w tym zechu

  • 0

    63. ~natsi  2007-02-01 12:53:19  host: pf7.szczecin.sdi.tpnet.pl

    dla wszystkich niedowiarkow - ta koma jest o niebo lepsza od k750i niewiem czy wiecie ale ma bluetooth a naco komu radio jesli jest mp3 gadalam w sklepie w angli na temat tego tel i jestem przekonana ze spodoba sie kazdemu

  • 0

    64. ~spoczyn666  2007-02-05 15:25:02  host: vip.vlan60.dengo.lubman.net.pl

    ta koma jest wypasiona a najlepsze jest to ze ma slod na karte papieci i odrazu ja daja ja ja mam i jest bardzo zadowolony ;)

  • 0

    65. ~dzimi  2007-02-15 16:18:56  host: bvh91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest simlok do tego telefonu kosztuje 200zł i mozna go bez problemu sciagnac w komisie w jabłonce!!!!!!!!!!!poz.

  • 0

    66. ~mika  2007-02-15 18:55:20  host: aw75.internetdsl.tpnet.pl

    mam własnie taki telefonik i sciągniecie simlocka wynosi 0d 250-300zł

  • 0

    67. ~Kamecha  2007-02-18 15:10:04  host: epg179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej ~natsi, najpierw należało zdać maturę z polskiego, dopiero potem do "angli" wyjeżdżać. Śmieszy mnie to, co piszesz.

  • 0

    68. ~rafal  2007-02-21 20:00:20  host: pc149.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl

    jest jakis inny tanszy sposub na zdjecie simlocka z tego fona prosze o odpowiedz

  • 0

    69. ~pusty  2007-02-24 07:41:50  host: abup213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HAHAHAHAHA!!!!! Już GO mam!!!!!:]Zaje**sty telefonik!!

  • 0

    70. ~milkac  2007-02-28 17:49:17  host: 088156038022.ols.vectranet.pl

    Mam tą komorke z vodafon. Juz od początku była bez simlocka, ale mam problem bo chcialbym miec polskie menu i nie wiem jak skonfigurowac internet i TV HELP

  • 0

    71. ~marriiooo  2007-03-04 17:05:45  host: w3cache.sistbg.net

    nie wiecie czy mozna z niego jave wyslac na inny tel?

  • 0

    72. ~Milka  2007-03-13 17:27:01  host: host-81-190-246-31.malbork.mm.pl

    dzisiaj dostałam go od taty :) jest super nie ma go narazie w polsce i nie można zmienić na polskie menu bo polska jest daleko za murzynami

  • 0

    73.  2007-03-13 21:57:43

    mam ten tel od wczoraj.kupilem go w bxl bo tu przebywam.i wiecie co?tylko z niego dzwonie bo nie mam pojecia jak sie do niego zabrac.podlaczalem go pod kompa i nic mi nie wychodzi.zaczynam zalowac powoli swojej decyzji.pomozcie mi...martin2409@wp.pl

  • 0

    74. ~chickensoft  2007-03-16 18:52:18  host: dslb-084-061-056-223.pools.arcor-ip.net

    Mam go dziś od vodafone... myślałem że coś lepszego, ale i tak jestem zadowolony:D

  • 0

    75. ~madzik  2007-03-23 18:35:53  host: host-89-228-237-245.kalisz.mm.pl

    czy jest ktoś w kaliszu kto ściągnie somlock za mniej niż 200 z tego fona mam go od miesiaca i nie mige dzwonic k*!

  • 0

    76. ~matis  2007-03-23 21:40:52  host: abfr111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kurcze pomozcie !!! kupywac ten tel czy nie ??

  • 0

    77. ~noname-261  2007-03-24 19:34:08  host: 089-100-226045.ntlworld.ie

    mam tan tal i jestem zadowolony. Naprawde dobra komorka.

  • 0

    78. ~lolek  2007-03-24 22:14:39  host: abmr40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do dup* i jeszcze gozej

  • 0

    79. ~zadowolona  2007-03-25 12:24:49  host: w3cache.azartsat.pl

    ja mam ten telefon od paru dni, jest zajefajny i o niebo lepszy od np. k750i. Kupiłam go od kolesia, który go przywiózł z Angli a tam juz ściągnął sim locka za grosze. A co najciekawsze we wtorek go odbieram z komisu bo dałam go do ściągnięcia polskiego menu za 90 zł. - sprawdzone!!! pozdro

  • 0

    80. ~MaGiK  2007-03-26 19:39:49  host: proxy-ndm-1.tp.unicity.pl

    Wie ktoś może gdzie w woj. Opolskim można ściągnąć simlocka y tego fona??

  • 0

    81. ~lukaszek  2007-03-28 16:41:59  host: arj146.internetdsl.tpnet.pl

    siemka simlock juz wiecej niz 250 ja zdjalem za 250 ale juz sa po 280

  • 0

    82. ~hardcore*  2007-04-04 23:15:37  host: 089-100-244111.ntlworld.ie

    ten fon jest spoko jest dosyc glosny ma fajne funkcje ale brakuje mu tylko zoom w aparacie k750i to szmelc w porownaniu z tym fonem

  • 0

    83. ~asfd  2007-04-05 14:03:44  host: ffr34.internetdsl.tpnet.pl

    K750i ma chociasz flesh w aparacie ;]

  • 0

    84. ~pol  2007-04-05 14:37:41  host: host-ip204-206.crowley.pl

    czy jest lepszy od se k750i

  • 0

    85. ~rafi  2007-04-10 13:42:53  host: gsd58.internetdsl.tpnet.pl

    fonik jest spoko tylko cena simloka mnie przeraza ;/

  • 0

    86. ~Mario  2007-04-11 21:03:58  host: 83-71-24-128.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net

    Fonik jest naprawde zajebisty mam go od miesiaca i jak bylem w polsce to w komisach chca wlasnie 300zl w irlandi sciagnolem za 25 euro bajka

  • 0

    87. ~patus  2007-04-12 09:35:38  host: chello087207105133.chello.pl

    no telefon super. mam już go od pół roku i jestem bardzo zadowolona telefon dostałam nowy bez simlocka ale bez polskiego menu.. nie przeszkadza mi w sumie angielski, więc jestem bardzo zadowolona. polecam go, kto chce go kupić niech kupuje!!:)

  • 0

    88. ~aldona  2007-04-13 19:45:25  host: ail250.internetdsl.tpnet.pl

    Hej Mario mam pytanko bo mój mąz jest w Irlandii i gdzie mozna sciągnąc simlocka własnie tam ????

  • 0

    89. ~NATA123  2007-04-14 22:25:10  host: 104-169.espol.com.pl

    Ludzie poco wam taki telefon jak nie mozecie nawet znalesc Bluetooth? Za wypasiony dla was kupcie sobie z czarnobialym wyswietlaczem jak nie umiecie sie nim obsługiwac. Co do radia to wiem ze szkoda ze go niema ale zato jest mp3! Budzik JEST i budzi zaje****Ie. Nie czepiajcie sie tego fona. Ja mam tylko (jak duzo osób) problem ze skonfigurowaniem tv i w ogole inta. AHA w iternecie JEST radio.a wiec oco chodzi. A poco wam irda to jest przeciesz wiocha i teraz kady tel powinien miec Bluetooth. Tu tylko aparacik jest cienki ale za to są fajne cliparty. JA mam duzo gier chyba z 20 i wszystkie są bardzo fajne. Nie czepiajcie sie tego fonika. Naprawde polecam.

  • 0

    90. ~Rysio  2007-04-21 10:32:31  host: 80.54.117.3

    wie ktoś gdzie można ściągnąć w brzesku Polskei menu do komurki sony ericcson V630i

  • 0

    91. ~Belka-kartofelka  2007-04-24 17:16:51  host: ip-82-177-97-2.nm.e-zet.pl

    Czy ta koma ma podczerwieć???

  • 0

    92. ~ice4fun@o2.pl  2007-04-26 13:24:21  host: aans191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy juz ktos sciaga z niego simlocka w ludzkiej cenie bo za 250 zł to moge isc do innej instytucji szukam jakiegos salonu ze slaska co ma nornalne ceny simloca dzieki jesli ktos sie odezwie A TELEFON JEST MAX WYPASIONY TYLKO ZE NA VODAFONE ALE 10 GODZIN PODRóZY ZZE 100 DARMOWYCH GIER Z NETA +MP3 MIJA PRZYJEMNIEJ

  • 0

    93. ~Drag  2007-04-27 16:34:08  host: gnu138.internetdsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem k750i jest dużo lepszy i w podobnej cenie

  • 0

    94. ~Drag  2007-04-27 16:35:59  host: gnu138.internetdsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem k750i jest dużo lepszy i w podobnej cenie

  • 0

    95. ~Mixer  2007-05-08 09:07:19  host: asy34.internetdsl.tpnet.pl

    Nie ma radia...kicha!!!

  • 0

    96. ~  2007-05-13 11:40:14  host: eck122.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefon. Brat kupił mi go w vodafonie w irlandi i juz na niego czekam i najlepsze jest to ze mozna sciagnac z niego simloka za darmoche hehe

  • 0

    97. ~adas1811  2007-05-13 11:41:33  host: eck122.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon. Brat kupil mi go w irlandi w vodafonie i czekam na niego a najlepsze jest to ze mozna z niego sciagnac simloka za darmoszke

  • 0

    98. ~wiolcia  2007-05-20 12:43:29  host: cgu107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde... tak drogo simlok kosztuje;/;/ ........... a wiecie moze ile bedzie kosztował do noki???

  • 0

    99. ~lady  2007-05-24 08:21:35  host: cbh149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc!Czy ktos wie gdzie mozna sciagnac simlock'a z telefonu SE v630i siec Vodafone w Katowicach?;-)Z gory dzieki za info,pozdrawiam wszystkich;-)

  • 0

    100. ~gogi  2007-05-27 22:42:05  host: 089-101-118245.ntlworld.ie

    siemka, w Irlandii mozna sciagnac simLocka za free w Vodafone. Ja ostatnio wlasnie sobie sciagnalem. Wystarczy zadzwonic do Biura Obslugi i sciagna. To info jest raczej dla osob ktore sa w Irlandii :) bo raczej nikt nie przyjedzie do IE zeby simlocka usunac:) pozdro

  • 0

    101. ~wolf  2007-06-11 15:49:56  host: sq2.internetdsl.tpnet.pl

    ja sciągnołem simlocka za 150zeta i to w Polsce. Ale w jakiej sieci można go skonfigurować, bo próbowałem w simplusie i heyah, niby ok ale ani net ani mms nie działajom, wyskakuje tylko "conection failure". Prosze pomóżcie!

  • 0

    102. ~polak w angli  2007-06-20 14:51:20  host: host86-146-17-176.range86-146.btcentralplus.com

    Przeczytajcie to uwaznie ludzie.po co dawac za zdjecie simlocka 300zl jak mozna kupic kabel za 30zl i sciagac go do samej smierci.tylko programik z neta wystarczy jeszcze sciagnac.nie trzeba jezdzic do irlandi zeby pozbyc sie tego natreta simlocka.

  • 0

    103. ~p  2007-06-20 14:53:01  host: host86-146-17-176.range86-146.btcentralplus.com

    a jak juz nie wiecie co kupic to kupcie sobie SE w850i.to jest dopiero telefonik.

  • 0

    104. ~dawindziolek  2007-06-22 17:38:44  host: 89.125.56.120

    ludzie wam odbilo?? mam go 2 dni i ma bluetooth!!co wy tu gadacie??!! wedlug mnie jest lepszy od k750i

  • 0

    105. ~kk  2007-06-23 10:30:24  host: w3cache.cn.net.pl

    TELEFON JEST SUPER ! MAM GO OD PARU MIESIĘCY I! jestem z niego bardziej zadowolony niż z niektórych nowych noki ! SE jest SUPER ! POLECAM WSZYSTKIM

  • 0

    106. ~jacunek  2007-06-23 22:38:06  host: ade234.internetdsl.tpnet.pl

    lipa ale fAiny:) tylko ze juz od k750i ciagnie sie aparat 2.0 mxp

  • 0

    107. ~Cezi  2007-07-05 14:23:58  host: 83-71-24-132.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net

    Te dane techniczne nie są zgodne z tym telefonem... piszą że nie ma budzika jak jest, radio też ma, bluetuth tez jest jak niektórzy tu piszą że nie ma, a co do simlocka w polsce już sciągają za 50 zł, ale w irlandii można to zrobić zadarmo...i jest 100 razy lepszy od k750i więc kto go nie widzial i nie miał niech nie pisze:)jest to jeden z lepszych telefonów jekie miałem

  • 0

    108. ~David7  2007-07-06 11:51:47  host: abve66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie nie wgrywajcie do niego polskiego mnue jak ja wgrałem to mi śie wszystko poje**** telefon super ale jak wgrałem polskie menu to myśłałem że sie zabije gość polak co pracuje w vodafone powiedział mi żę to menu jest od k610i a nie od v630i i tak mi sie posrało żę aż żąl potrzeć na telefon. Pozdro

  • 0

    109. ~pawson  2007-07-10 17:15:10  host: amd75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema. nie wiecie czy w polsce mozna kupic do niego słuchawki?? czy sa od razu w zestawie?? i ile trzyma bateria??

  • 0

    110. ~owca  2007-07-10 22:04:31  host: dynamic232-191.tvk.torun.pl

    ludzie ten telefon jest super i nie prawda ze nie ma budzika albo radia. sim locka sciagnal mi Vodafone za darmo. mam tylko jeden problem jak przyjezdzam na wakacje to nie moge korzystac z internetu bo nie jest przystosowany do sieci era nawet MMS nie odbiore kiszka

  • 0

    111. ~;]  2007-07-11 15:51:41  host: 217.75.52.20.debica52.tnp.pl

    ja sciagnolem locka + polskie menu za 100zł

  • 0

    112. ~;]  2007-07-11 15:55:30  host: 217.75.52.20.debica52.tnp.pl

    ja sciagnolem locka + polskie menu za 100zł

  • 0

    113. ~  2007-07-14 13:04:30  host: 10.85-237-173.tkchopin.pl

    telefon jest jak najbardziej w porządku ma wszystko co powinien posiadać telefon 3g a co do polskiego menu to zainstalowałem i to z wersji v610i i wszystko działa jak się należy uważam że ten model jest bardzo udany a niejedna nokia pada przy nim na pysk.Ponadto gdyby ktoś poczytał o telefonikach na stronach z sprzętem to by wiedział że nokia jest sto lat za murzynami jeśli chodzi o stronę techniczną telefonu a jedno co wyróżnia nowe modele noki to symbion który niekażdemu jest potrzebny do szczęścia

  • 0

    114. ~Evil Angel;p  2007-07-16 14:34:52  host: 213-202-138-110.bas502.dsl.esat.net

    Heh dzieci jestescie;p ja wczoraj Qpilam ten foon w Irlandii i jak na razie jestem z niego zadowolona. Dla bardziej oswieconych ode mnie info:) Telefonik ma Bluetooth. Heh z Vodafone dostalam tesh kabelek USB wiec mi zadnej glupiej podczerwieni nie trzeba ! Poza tym po co komu IrDa? Wiecie jakie jest tempo przesylania np. muzyczki przez nia a przez BT?:P No wlasnie..

  • 0

    115. ~Kondziooo  2007-07-19 13:12:00  host: 193.59.89.2

    Jaka karta pamieci tam wchodzi?? Bo slyszalem ze tylko do 256MB

  • 0

    116. ~alien  2007-07-23 15:47:42  host: abfs141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka!!! mama zamiar kupić sobie tela i nie wiem który jest lepszy nokia 6151 czy SE v630i na którym wypadnę lepiej pzdr i z gory dziex

  • 0

    117. ~totko  2007-07-26 17:04:15  host: 87-205-211-241.adsl.inetia.pl

    hej alien zdecydowanie se v630i

  • 0

    118. ~Łidżet  2007-07-26 22:45:26  host: 88-199-111-2.tktelekom.pl

    na 100% że V630i ja mam ten telefon i jestem bardzo zadowolony z niego

  • 0

    119. ~arek  2007-07-29 18:36:58  host: aami205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten telefon ma mp3 i czy może odtwarzać filmiki(w jakich formatach)?

  • 0

    120. ~Taxus  2007-07-29 22:29:51  host: bxv24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam ten telefon teraz w piątek w Irlandi. Ale jeszcze nie sciagalam simlocka. A poza tym nie wiedzialam ze w Vodafonie sciagaja za free... ;/ A mam pytanko nie ma orginalnego PL menu do tego tel? Tylko z innego SE? ;/ Mi osobiscie podoba sie bardzo. Budzik jest ale Radia z tego co widzialam to nie ma :P POZDR :P

  • 0

    121. ~klapkowicz  2007-07-30 10:02:29  host: proxy20.is.net.pl

    od niktorych osob slyszalem ze w tyxch telefonach sie ciezko zamyka klapke z tylu sam go mam i ine umiem zamykac klapki albo poprostu jest poluzowana, wiec coz ta klapka?;d

  • 0

    122. ~  2007-07-30 23:11:23  host: 2.134.219.81.static.kielce.msk.pl

    siemka, daradzcie mi. mam zamiar kupic sobie fonik i nie wiem ktory lepszy, k750i v630i czy w200i. pzdr i z gory thx

  • 0

    123. ~Taxus  2007-07-31 17:44:11  host: bzg156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten Sony Ericsson jest super. Kupiłam go w ostatni piątek w Irlandii w Vodafonie. Niestety nie wiedziałam ze tam sciagają za free simlocka. Ale u nas i sim locka i PL menu sciagnelam za 120pln. Myślę ze nie jest to aż taka wygórowana cena co do telefonu, bo w Vodafonie mozna naprawde tanio kupić. Myślę że jest duzo lepszy od K750i. Zdjęcia robi bardzo dobre bo aż 2,0 mpx-to jak na telefon bardzo dużo. Ma Bluetooth'a, ale nie ma Irdy Lecz myślę ze Irda to taki przeżytek już. Budzik ma. I tu jest napisane ze wbudowanej pamiec ma tylko 10mB a to nie prawda ma 15mB. Radia nie ma jedynie na Internecie-ale to kosztuje. Wizualnie telefon bardzo mi sie podoba. W przeciwieństwie do K750i nie ma dżojstika a jak chyba wszyscy wiedzą zazwyczaj dżojstiki szybko sie psują. Hmm... Chyba to wszystko co chciałabym na jego temat powedziec.

  • 0

    124. ~piot321  2007-08-01 17:44:34  host: host-217-172-242-140.gdynia.mm.pl

    gdzie mozna w Lodzi sciagnac sim locka

  • 0

    125. ~kot  2007-08-02 19:19:59  host: 83.238.44.4

    jeśli mam już kabelek do pc z jakiego programu ściągnąć simlocka?/ pozdr

  • 0

    126. ~paula  2007-08-09 14:01:06  host: 89.19.89.41

    to nie prawda ze sciagaja simlocka za darmo w vodafone!mozna sprobowac u chinczykow ale to jest najnowsza wersja simlocka i bedzie ciezko a za darmo tego nikt nie zrobic.a do tej klapki z tylu to poprostu trzeba nabrac wprawy zaden problem poprostu dobrze sie trzyma ale t chyba dobrze.radio mozna sobie wykupic ale za darmo nie jej dostepne.karta pamieci jest w zestawie 256mb ale mozna dokupic 1Gb ok 45 euro i najwieksza 2Gb za okolo 90-100euro ale np 3 Gb juz nie obsluguje. fonik spoko kazdemu polecam :)

  • 0

    127. ~piot321  2007-08-13 21:59:58  host: host-217-172-242-140.gdynia.mm.pl

    siema gdzie moge w lodzi sciagnac sim locka bo znalazlem w jednym komisie ale koles mi powiedzial ze sciagnie ale za 300zl i mam pytanie jak mam do niego kabel to sameu mozna sciagnac pozdro

  • 0

    128. ~  2007-08-13 22:12:17  host: host-217-172-242-140.gdynia.mm.pl

    siema ktos o niku polak w angli pisze ze jak sie ma kabel to mozna zdjac simlocka samemu tylko powiedzcie mi przez jaki program odpiszcie prosze bo mam telefon a niemoge zdjac simlocka

  • 0

    129. ~ona  2007-08-17 18:03:23  host: 85.134.200.253

    telefon bez zastrzezen bardzo dobrze slucha sie na nim muzyczki glosno i wogole i przez sluchawki tez z tego co wiem mozna go kupic tylko za granica w polsce go nie ma i pamietajcie ja kupilam go w irlandi i kupilam specjalne wtyczki z jednej strony irlandzkie a z drugiej polskie bo oni maja inne gniazdka pamietajcie o tym bo jak zaladujecie telefon, zdjecia robi ladne wszystko ok tylko gry demo ale po co mi gry :)bez zastrzezen do telefonu. i tez tak jak paula mowie ze nie ma simlocka za darmo jest wlasnie drozej lepiej w polsce. POLECAM TELEFON!!!!1111

  • 0

    130. ~Władacz tego telefonu  2007-08-20 09:41:11  host: 212.160.111.199

    Nie prawdą jest tu napisane, że nie ma budzika i radia. Wbudowanej pamięci ma 20MB a nie 10MB. Profile są. Polecam :P

  • 0

    131. ~Serek  2007-09-01 21:23:27  host: host86-133-17-165.range86-133.btcentralplus.com

    telefon jest super kupilem go w Lndynie twa tygodnie temu musze tylko tu sciagnac sim-locka i polskie menui chyba zrobie to w Angli bo slyszalem ze w Polsce jest z tym problem ale nie chce mi sie wierzyc naprawde polecam ten tel poprostu jest cool

  • 0

    132. ~justyn  2007-09-02 12:30:06  host: ctv-miechowice-91-4-nat.streamnet.pl

    kupiłam kilka dni temu se v630i i się zastaawiam czy dobrze zrobiłam ponieważ wcześniej miałam se k750i tylko że on mi się popsuł.Co o tym myślicie?

  • 0

    133. ~mecen82  2007-09-06 02:29:31  host: akh234.internetdsl.tpnet.pl

    nie mialem okazji miec go w rekach i interesuje mnieczy ma Joystick czy steruje sie nim klawiszami...co do Joya to jestem przewrazliwiony mam K700i i Joy juz nie dziala ale to niby standardzik wiec szukam cos bez joya.. z óry dzieki za info..pozdr

  • 0

    134. ~nowszy  2007-09-08 11:58:41  host: acgy61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma baterię litowo polimerową, ma budzik i radio, poza tym telefon rewelka prosty a zarazem bardzo funkcjonalny. Sim locka ściągneli mi za darmo w salonie vodafone.

  • 0

    135. ~sayian  2007-09-09 10:35:05  host: abqu222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem go i jest zajebisty. Mam do niego słuchawki kartę 128mb i głośniki. Koma bardzo zadka w Polsce no i dobrze!!

  • 0

    136. ~umas997  2007-09-20 21:27:08  host: aaba139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    piękna rzecz ten fonik kupiłem w irlandii ale nawet poświęciłem 200 zł na sim-locka bo warto na ten telefonik stracić tyle ogolnie polecam

  • 0

    137. ~  2007-09-23 17:01:52  host: avz11.internetdsl.tpnet.pl

    Widzę że simlocka można ściągnąć za darmo w salonie Vodafone ale polskie menu skąd wziąść? Zdaje się że polskiego menu do V630i nie ma więc od jakiego SE menu podejdzie? Ma ktoś takie czy wszyscy jadą na obcojęzycznym?

  • 0

    138. ~nessmi  2007-09-23 18:43:22  host: host-217-172-235-95.gdynia.mm.pl

    Mam pytanie? czy ten telefon ma budzik? bo w rozpisce pisze że nie. Telefon bardzo foajny ale bez budzika to lipa.. ;/

  • 0

    139. ~adek  2007-09-25 22:34:16  host: 89-125-47-55.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie

    v630i jest taki jaki telefon byc powinien! wiem co pisze, mialem ten telefon przez troszke czasu. teraz niszcze juz 2gi identyczny. nie sciagalem jeszcze sim locka i polskiego menu, podobno jest z tym maly problem?

  • 0

    140. ~  2007-09-29 13:44:31  host: 89.243.67.110

    spoko naprawde fajny telefon ma karte pamieci 256 mb sim locka tez mi sciagneli w vodafonie za darmo.polecam.

  • 0

    141. ~bozena1988  2007-09-30 14:43:29  host: 88.220.140.100

    cze ja tez mam ten telefon dostlam od brata i mam pytanie czy w Anglii mozna kupic do niego czesci bo mi sie zepsol glosnik przez ktorego sie rozmawia w Polsce mi powiedzieli ze nie maja bo to telefon z zagranicy

  • 0

    142. ~scroll  2007-10-02 14:20:07  host: nat06-konic.metronet.pl

    fajny telefon ;) podniecam sie nim zawsze w szkole a inni sie smieja ze mnie ;) ale to nic ;) Sażem i tak panuje ;) Kocham Was

  • 0

    143. ~robert  2007-10-05 17:28:04  host: fhm146.internetdsl.tpnet.pl

    to jest guwno bo simlok kosztuje 250pln

  • 0

    144. ~  2007-10-09 08:34:00  host: bzs238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ejjjj co wy gadacie ze niema bt mam ten telfon i ma bt bzdury jeden minus ze jest dla foldafone:(i drogi simlock

  • 0

    145. ~Paulinka  2007-10-09 11:19:41  host: ip-60-247.mofnet.gov.pl

    Hej pomozcie mi!nie wiem czy mam kupic tego v630i vzy moze nokie n 70!??pomozcie mi wybrac prosze!!!

  • 0

    146. ~Dirty  2007-10-11 15:09:42  host: 089-101-188094.ntlworld.ie

    Paulinka: v630i jest spoko ale bierz nokie, mniej z nia problemow pozniej jak bedziezs chciala sprzedac. Nie wiem gdzie jestes ale aktualnei w irlandii N70 i V630i kosztuja tyle samo. Jak ja kupowalem mojego v630i (3miesiace temu) to byl o ponad 100euro drozszy. Takze polecam nokie.

  • 0

    147. ~Dirty  2007-10-11 16:30:28  host: 089-101-188094.ntlworld.ie

    Paulinka: v630i jest spoko ale bierz nokie, mniej z nia problemow pozniej jak bedziezs chciala sprzedac. Nie wiem gdzie jestes ale aktualnei w irlandii N70 i V630i kosztuja tyle samo. Jak ja kupowalem mojego v630i (3miesiace temu) to byl o ponad 100euro drozszy. Takze polecam nokie.

  • 0

    148. ~mateusz  2007-10-15 16:36:58  host: public-gprs1504.centertel.pl

    posiadam ten telefon juz od maja. jest super. spoko aparat ma blutaca budzik ale nie ma radia i irdy i szybko scieraja sie w nim przyciski

  • 0

    149. ~mateusz17lat  2007-10-17 17:20:45  host: public-gprs13689.centertel.pl

    telefonik jest spoko. kupilem go w komisie w polsce maju 2007 roku za 650zl ze sciagnietym simlokiem i wgranym oprogramowaniem z k610i. mialem problemy z ustawieniem mmsow bo nie moglem wyslac ustawien na telefon musialem ustawiac recznie. troche maly zoom ale zdjecia jak na telefon dobre. brak irdy i radia ale jest bluetooth. polecam telefon ale moga byc problemy z naprawa. pisze duzo bo mam dziewczyne daleko. od maja mam wyslane 27tys smsow i telefon mnie nie zawiodl!!!!!!! zostane przy tym modelu tylko ze scieraja sie przyciski ale to mnie nie dziwi. jest stabilna tylna klapka. matowieje lusterko z tylu. a i uwazajcie aby go nie zamoczyc bo ten przycisk ktory sie zamoczy bedzie ciagle sam sie wlaczal

  • 0

    150. ~madzia6245  2007-10-17 19:46:25  host: acwx53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    On nie ma joysticka!!!! Ten telefonik jest zaje... ponieważ ja go mam i bardzo dobrze mi dziala wogule ie nie psuje!!!:)Dobrze sie na nim muzyki słucha itd.Jest poproty boski!!! Bardzo sie do niego przywiązałam i nie oddam go za nic!!! Ma po protu duzo fajnych bajerków!!!:) KUpiłam go w Irlandii ale tutaj w polsce bylo mi ciezko bylo zmienic menu ale sie szybko nauczylam wiec nie musze sciagac!!! A co do simloca to ja w Irlandii za darmo ściągnelam ale to kosztuje chyba tylko 20euro!!!Wiec pozdro dla tych kturzy maja ten telefonik,i dla tych kturza postanowili sobie go kupić!!! Pozdr Bu$ka

  • 0

    151. ~bartek ziom  2007-10-20 16:26:58  host: 78.152.204.64

    mam go!!hehe ale mam problemik nie widze w nim wejścia usb to jak muze ściągać?? Na dodatek mam go w angielskim menu! pomocy!!!!!!!!!

  • 0

    152. ~  2007-10-22 17:40:31  host: fhu234.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tagże jestem szczęśliwym posiadaczem tego zajebi.... modelu..

  • 0

    153. ~barti  2007-10-23 20:51:44  host: xdsl.208.c74.petrotel.pl

    mój kolega go ma i powiem ze jest nieco słabszy od k750i mniej pamieci ,brak flash moze dlatego nie ma go w polsce w sprzedazy ;D

  • 0

    154. ~  2007-10-28 11:12:04  host: public-gprs80553.centertel.pl

    najprościej muze jest ściągać z kompa przez bluetootha. w kazdym komisie można go dostac za nie wiecej niz 50 zlotych. telefon jest super ale denerwyja pewnwe niedoróbki np w menu zamiast ikonek pojawiaja sie zdjęcia lub te kolorowe bużki, w albumie aparatu na miniaturkach jest inne zdjęcie a po otworzeniu go okazuje sie ze jest inne, podczas pisania esa w tle widac zdjecie ktore mam w telefonie, gdy dostalem smsa wyswietlila mi sie tapeta a co sie pożniej okazalo to powinna byc buzka. czesto muza sama sie scisza. albo podczas sciszania i podglasninia nie widac tych czerwonych kwadracikow. jest sporo niedorobek ale z nimi mozna sobie poradzic a telefon dla mnie bomba!!!!!!!!!!!! moze i jestem glupi ale dalem za niego k800i. nie zaluje

  • 0

    155. ~fdsfg  2007-10-28 11:26:24  host: public-gprs80553.centertel.pl

    kurna ciekawy jestem ile osob ktore sie tu wypowiedzialy maja chociaz ten telefon albo trzymaly go w reku???????????? jak czytam te wypowiedzi to brechta totalna!!!!!!!!!!! idioci ja mam ten telefon 7 miechow!!!! znam go na pamiec a jak czytam te wypiwiedzi to wnioskuje ze 20% ludzi ztad mialo stycznosc z tym telefonem. dwa pomaranczowe kolka z trzech atrapy. to nie glosniki. tylko jeden jest glosnik. to kolko na dole. jak nie wierzycie to przytkajcie palcem i bedzie cicho a potem przytkajcie tylko ten na gorze albo posrodku. zobaczycie co sie stanie buuuuuuuuuuuuuuuraki

  • 0

    156. ~user v630  2007-10-28 13:22:48  host: acgj168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziwi mnie jedno czemu ludzie nie piszecie jak zajebiscie jest glosny... jest to jeden z najglosniejszych telefonów jesli masz soft vodafone nie k610. robi dobre zdjecia a brak tej diodki nad aparatem to nic i tak nie dawało. kto w nocy robi zdjecia... Polecam do muzyki zagłuszy nokie n70 SE w810 w880 w850 motorole e1 kladzie na kolana. aha i jak zmieniacie na pl menu to wgraja wam softa od k610 wiec nie polecam!

  • 0

    157. ~  2007-10-28 19:48:26  host: ip-89-234-86-218.dub-fng.metro.digiweb.ie

    jest do niego kabelek dołączony wiec sciaga sie muze bezpośrednio z komputera. super sprawa. ma budzik i to chyba z 8 i ma mnóstwo opcji budzenia.

  • 0

    158. ~Lasoh  2007-11-11 15:53:26  host: acyy222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma alarm to prawie to sam ustawia godzinke i dzwoni az go nie wylaczysz ;P spox telefonik pozdro

  • 0

    159. ~yorko  2007-11-20 20:21:04  host: 212.160.172.70

    Jeśli się dobrze orientuję to tam jest CID. Jeśli 51 to SIM-LOCK to koszt max 100 zł

  • 0

    160. ~Iwcia  2007-11-23 14:18:33  host: nat-kozanow.korbank.pl

    Hello...mi brat kupił w Irlandii i dostane go na początku stycznia. Wiem napewno, że on nie ma joysticka z czego się bardzo ciesze. Radia też ponoć nie ma. Bluetooth-a ma i co wy tu za bzdury gadacie on ma bluetootha. Ogółem jest zaczepiasty ten telefon. Pozdr

  • 0

    161. ~miro  2007-11-26 21:53:32  host: pb28.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl

    mam ten fonik i jest zajebisty. wszystko w nim dziala jak trzeba.nie mialem problemów z simlokiem bo kupilem go w belgi a tam nawet nie wiedza co to simlok i po prostu go nie bylo. dalem za niego 150e

  • 0

    162. ~cepa  2007-12-16 11:08:44  host: nat-u-193.tsi.tychy.pl

    kurde mam chyba polskiego softa.... jak mam przycisk zielonej słuchawki jak ją nacisne to mi automatycznie przechodzi do przeglądarki, u was też tak jest ???? telefon fajny , lekko mi sie zacina (czasami)czy ja wiem czy głośny może prawie tak samo jak SE K750i możę ciut głosniejszy :P .. mam jeszcze pytanie czy można zmienic softa ????

  • 0

    163. ~peja  2007-12-20 16:00:21  host: 80.50.235.198

    siemka alll mam takie male pytanko kupilem ten tel na allegro z softem od k610i a kuzyn moj ma takiego samego ale z oryginalnym softem vodafona i jego wyswietlacz jest ciemniejszy troszke i przez to lepsze kolory oddaje i pytanie mam takie idzie jakos zmienic kontrast??? czy to wina softa czy mam cos z wyswietlaczem roznica jest drobna ale zauwarzalna dziekiz gory za odp:D:D

  • 0

    164. ~piotruś  2008-01-02 21:24:31  host: clx251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam v630i i potrzebuje polskie menu tylko nie wiem ile kosztuje dałem żeby mi wstawili a oni mi wstawili od k610 cymbały

  • 0

    165. ~jolk  2008-01-04 20:41:52  host: abdx112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten SE gra tak samo albo głośniej niż np. nokia 5200 ?

  • 0

    166. ~  2008-01-13 11:50:23  host: epp76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak chciałeś mieć polskie menu to TYLKO PRZEZ PRZERÓBKE NA K610. Jeśli nie podoba sie soft od k610 to musi być po angielsku. i nie cymbały.....

  • 0

    167. ~marcin  2008-01-17 19:31:21  host: aqu126.internetdsl.tpnet.pl

    mam małe pytanie czy wiecie gdzie w polsce można kupić obudowy do v630

  • 0

    168. ~Iwcia  2008-01-18 22:39:22  host: host-ip225-254.korbank.pl

    Mam ten telefon z Irlandii. Ten telefon ma budzik ( co oni tu za bzdety piszą) ale pod nazwą "alarmy". Mam go 2 tygodnie i jestem z niego baaardzo zadowolona ;D Simlocka + PL menu brat mi ściągnął za 100 zł ;] Jak ktoś chce mieć pl menu to musi się przyzwyczaić że zielona słuchawka to skrót do internetu a czerwona to skrót do bluetootha, alarmów itd..potwierdzam usera v630i! Jest baardzo głośny i rzeczywiście tylko 3 kółko to głośnik, ale i tak jest świetny! Mam softa do K610 i tylko te dwie słuchawki są inne :P To prawda, że nie ma radia. Aparat jest zaaaczeepiisty!! Robi świetne zdjęcia :D MA odtwarzacz Mp3 jak sie tam ktos pytał :P I bardzo dobrze że nie ma joy-a, joy-e sie psuja i sa pozniej same problemy;] Ogólnie polecam ten telefon w 100000000 procentach!!! Pozdrawiam ;)

  • 0

    169. ~arturoo  2008-01-19 22:16:41  host: pc-77-46-28-116.euro-net.pl

    a nie wiecie czy on ma flasha? bo tutaj jest napisane ze ma ale na tylnej obudownie to ja go za bardzo nie widze ;/

  • 0

    170. ~Ania  2008-02-03 18:41:23  host: ebo135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam ten telefon ;) mam go juz 6 miesiecy i mi sie nie znudzil :) moze i ma malo pamieci ale nie jest az tak zle mozna karte pamieci wieksza dokupic zawsze ;) fajny w obsludze glosno muzyka chodzi :) zdjecia fajne i fimiki nic wiecej nie potrzeba :) gry mozna wgrywac i wogole git telefon ;)

  • 0

    171. ~mateusz  2008-02-04 09:53:37  host: host-89-191-165-16.tvteletronik.pl

    a ja mam gdzieś polskie menu wolałbym jednak zielona słuchawką do internetu nie wchodzić. Kupiłem v630i a mam k610i i nie podoba mi się to w ogóle. nie sądzę też, że jak ściągają locka na wyspach, to przerabiają go na inny telefon. Odblokowałem go w Polsce, ale nie zmieniałem języka żeby klawisze normalnie działały a mimo to nie mam już v630i tylko k610i - chyba jednak cymbały

  • 0

    172. ~Aga  2008-02-10 22:18:30  host: 89-125-19-187.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie

    PROSBA Na temat tego telefonu czy innych modeli prosze o wypowiedz osoby, ktore maja ten telefon (lub mialy ewentualnie). co za marnotrawstwo czasu

  • 0

    173. ~  2008-02-12 15:23:02  host: ip-91-193-199-2.enterpol.pl

    ja jutro go dostane bo ojciec wraca z irlandii i popdobnmo irlandii zdjał mu ktos simlocka za daermo ale nie wiem juz nie długo sie do wiem

  • 0

    174. ~CrazyVirus  2008-02-15 14:01:56  host: 80.54.48.41

    aby wgrać polskie menu czeba go najpierw ściągnąć i musi je ktoś napisać a menu polskie jest do niego na 100% czeba szukać na internecie a najlepiej iść do komisu wgranie ok 15 zł

  • 0

    175. ~  2008-02-15 14:04:06  host: 80.54.48.41

    lepiej niezmieniać softa wtedy zawsze działa gorzej i zasze jest coś przestawione soft który on posiada jest spoko

  • 0

    176. ~whocash  2008-02-21 21:15:52  host: 3.160.rze.vectranet.pl

    Mam ten telefon od ponad roku. Bardzo dobrze sie sprawuje. Klapka z tylu dziala tak jak powinna, budzik jest, bluetooth tez. Flasha niestety nie ma. Sim-Lock'a sciagnalem przez irlandzki Vodafone - za darmo, wiec nie gadac mi tu bzdur, ze sie nie da. Z polskim menu nie chcialem sie bawic. To od Vodafone'u jest dobre, polskie 'odpowiedniki' lubia mulic telefon (aczkolwiek nie zawsze). Ogolnie - POLECAM

  • 0

    177. ~ja  2008-03-03 17:44:52  host: bxd221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja kumpelka ma tego złoma- brzydkie kolory nie ma irdy, nie ma radia, dramat. nie polecam to jest gówno!!!

  • 0

    178. ~wino_wajca  2008-03-04 21:11:49  host: eux118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon V630i -dobra grafa 256tyś. kolorów (176x220) -aparat niczego sobie (-brak lampy) -radia nie ma -słuchawki, głośniczki i karta 512MB w standardzie (ja mam 2GB i na razie jeszcze styka) -dobry dźwięk (porównywalny z dobrym modelem W) -mnóstwo dodatkowych funkcji i intuicyjna obsługa -brak Yoja to duży plus (nieco małe lecz czytelne i dość wygodne przyciski) -PRZY ZDEJMOWANIU SIMA NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA WYMIANĘ SOFTA Z MODELU K610i BO TO LIPA (działa wtedy nieco inaczej i psuje cały efekt tego telefonu) model V630i to model wypuszczony specjanie pod Vodafone i jest skonfigurowany tak że aż miło się go używa (i tak powinno pozostać) PZDR... Telefon polecam (zdjęcie sima w listopadzie kosztowało 120zł przypuszczam że teraz ok 100zł lub mniej)

  • 0

    179. ~manoi  2008-03-15 19:32:05  host: public-gprs7742.centertel.pl

    ile można dać za taki telefon?

  • 0

    180. ~Danzel69  2008-03-18 20:15:15  host: bot87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od 2 dni!! Jest spooko!! Napisali że nie ma radia a ja mam radio i 20 mb a nie 10!! Super Fonik!! POLECAM!!!! :)

  • 0

    181. ~S.e v630i  2008-03-22 21:14:21  host: ip-89.171.46.2.crowley.pl

    Mam go... jest super!Nie ma joystika ..Dobry aparat 2 mpx. Ma budzik to co tu pisza to kłamstwo...Mam też kabel USB do niego słuchawki i karte 256mb.Genialny do muzyki... Polskie menu najlepiej podchodzi od V610i.No bomba!Polecam...I posiada drugą kamerke do wideorozmów! Przyciski muzyczne...I cena niezbyt wygurowana jak za taki telefonik...

  • 0

    182. ~BoMbA  2008-03-22 21:29:12  host: ip-89.171.46.2.crowley.pl

    Po co komu radio jak ma Mp3? JA go mam i za nic go nie zamienie a zwłaszcza za to badziewie K810i! Bo po 2 dniach joystik mi wysiadnie a tu joystika nie ma ! I to jeszcze VODAFONE !

  • 0

    183. ~szczesliwy_posiadacz  2008-03-25 21:22:05  host: 213.199.238.134

    czy mógłby mnie ktoś poinformować do ilu MB można poszerzyć pamięć w tym telefonie bo czaję sie na karte 4GB ale jestem pewnien że to za duzo ale może 2GB prosze o pomoc bo z kartą 256mb jestem wk... jestem nieszczęsliwy :p

  • 0

    184. ~daniello  2008-04-03 17:56:25  host: aym170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest the best niezamieni go na zaden inny ponieważ zakochałem sie w nim i nikomu go nieodam za nic ma wszystko czego oczekuje od tel tylko jest jeden minus niema obudowy do niego a musze zmienic

  • 0

    185. ~  2008-04-04 20:11:05  host: 87.116.209.244.brzesko209.tnp.pl

    mam ten telefon od zeszłorocznych wakacji i jest super lepszy od W810i i innych walkmanów na 2mpix jest ultragłośny i przepiękny!!!

  • 0

    186. ~  2008-04-05 13:59:57  host: p11-06.opera-mini.net

    Was sie tu normalnie słuchać nie da... Tak jak sie ktos wczesniej wypowiedział tu polowa ludzi nie mialo styczności z tym telefonem! Aaa... I pl menu mozna wgrac bez zmiany softa na k610. A jak ktos nie jest pewny to niech sie nie mowi ze jest to mozliwe tylko przez zmianę softa. Obecnie mam w swoim v630 polski słownik t9 i polskie menu. Soft pozostal oryginalny z vodafone'a

  • 0

    187. ~Miśka  2008-04-05 19:59:10  host: h-87-199-18-43.dolsat.pl

    Tez mam tego fona... mam polskei oprogramowanie , tlye ze modelu K610i ale ogolnei telefon luzik .. xD tylko ze nie moge robic fot przez videorozmowę.. :| yh :|

  • 0

    188. ~mobil  2008-04-06 14:06:32  host: brzesko-217.75.59.144.brzesko59.ptc.pl

    Ten fon jest świetny dobrze odtwarza muzykę i niema co go porównywać z K750i (bo to szajs)

  • 0

    189. ~lolotr  2008-04-16 16:53:13  host: bxr10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co ty gadasz ja za zciągnięcie simlocka dołem 30 zł w nysie na ul. grzybowej

  • 0

    190.  2008-04-19 10:37:51

    Warto zmieniać soft w tym fonie na ten z k618i obecnie mam oryginalny bez simlocka (już ponad rok)ale chciałbym polskie menu a byłem w ok 10 komisach i wszyscy mówią "soft k610i i będzie" a ja chce z v630i albo k618i ma ktoś v630i->k618i??

  • 0

    191. ~TMK  2008-04-27 15:02:05  host: buf194.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy ten telefon pracuje na symbianie?? bo musze miec telefon w którym mozna korzystac z nawigacji... Z gory dziekuje

  • 0

    192. ~pytlus  2008-05-01 21:31:02  host: 212.160.172.70

    Planuje kupic tego fona ile trzyma wam bateria

  • 0

    193. ~Mlody  2008-05-03 11:29:34  host: aejl163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie...czy w tym telefonie,aparat ktory jest nad wyswietlaczem sluzy tylko do video rozmowy??

  • 0

    194. ~bart  2008-05-03 19:42:43  host: host-89-230-64-97.rzeszow.mm.pl

    wszystko w nim jest ok :D polecam bo naprawdę dobry telefon :D

  • 0

    195. ~Lukass  2008-05-18 13:35:07  host: ppp138092.ostnet.pl

    Siemanko mam pytanie- odnsnie obudowy- czy jest trwala - bo nigdzie nie mozna znalesc wymiennych Bardzo podoba mi się ten telefon! Pozdrawiam

  • 0

    196. ~  2008-05-18 23:17:11  host: n1-139-i4.teoc.pl

    pod 168 opinią ktoś napisał że ma orginalny soft od V630 i polskie menu jak zmienić soft na Wodafone i wgrać to meni .kupiłem na allegro i ma już soft od 610 a wolał bym orginalny

  • 0

    197. ~gothicwarrior1994  2008-05-25 13:16:08  host: dsl37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak Będe miał SE V630i to Ztuninguje na W660i i Otrzyma Polskie Menu,Walkman 2.0,TrackID,Flash Menu :)

  • 0

    198.  2008-05-30 13:18:40

    Jedno pytanie do uzytkowników tego fona. To ma radio czy nie, ponieważ jedni pisza ze jest inni ze nie mam,w specyfikacji pisze ze nie ma ale moze cos lekko go zmienili w trakcie produkcji. Z góry dzieki

  • 0

    199. ~Tusia  2008-06-15 13:41:22  host: host-81-190-114-9.gdynia.mm.pl

    Mam ten telefon prawie rok. Jestem z niego bardzo zadowolona. Ma wszystkie funkcje, które mnie zadawalają tylko szkoda, że nie ma podczerwieni, ale i tak jest zarąbisty. Jeżeli chodzi o podłączenie USB w zestawie powinien być umieszczony kabel ze specjalnym wejściem. Ja miałam. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy tych telefonów.

  • 0

    200. ~loleczek  2008-06-22 19:57:51  host: egw15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja se go kupuje i czekam tylko aż mi go przyślą z allegro. A ten telefon ma w końcu radio czy nie?

  • 0

    201. ~Michał  2008-07-09 13:23:45  host: acln15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SE V630i jest jednym z najbardziej udanych modeli Sony Ericssona. Mam go od roku i nigdy nie miałem z nim rzadnego problemu... Polecam !!! ODP. dla loleczka: nie ma radia, ale ma mp3

  • 0

    202. ~DmN  2008-07-14 19:58:43  host: adph243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma radia... własnie dzis go kupiłem ! ten fon jest zajebisty:D szkoda ze odrazu mial softa od k610;/

  • 0

    203. ~Waldek  2008-07-16 14:44:41  host: 193.120.116.178

    Wiecie moze jak zmienic obudowe w se 630i???

  • 0

    204. ~paweł  2008-07-30 12:24:56  host: aaek8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WITAM, PROSZE O POMOC. JAK WYłACZYC W TEL FUNKCJE RSS KTORA WIDNIEJE NA EKRANIE?

  • 0

    205. ~wilku  2008-08-21 21:18:36  host: host-89-230-19-136.miedzyrzecz.mm.pl

    am pytanie ma ktos moze mozliwosc wrzucenia na rapisa oryginalneg softa bo mi zmienili na k610i i jest juz h.....:(

  • 0

    206. ~IgIMan  2008-08-23 22:12:13  host: apn-77-113-7-194.gprs.plus.pl

    Mam ten telefon 1,5 roku muza daje głośno jeden z lepszych telefonów polecam.

  • 0

    207. ~kacper  2008-09-01 07:40:09  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Mam pytanie czy telefon ma flasha??? prosze o odpowiedz

  • 0

    208. ~  2008-09-07 16:51:09  host: public8669.xdsl.centertel.pl

    ten telefonik NIE ma flasha!!!

  • 0

    209. ~hey_boy  2008-09-08 16:02:54  host: dze90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem czy da sie se v630i wciepnac programik tylu xlator jak na sympiana do nokii pomocy!!!

  • 0

    210. ~karolina  2008-09-09 07:52:19  host: rt42bb146-89-82.routit.net

    ludzie co wy piszecie ten telefon ma radio koszt simloka to 40zl ja mam go juz od roku kupilam go w holandii i nie potrzebuje sciagac jezyka bo jest tak latwy w obsludze ze az szok

  • 0

    211. ~  2008-09-27 19:59:51  host: cjw51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon cacy, u mnie wcale przez zieloną i czerwoną słuchawke nigdzie się nie wchodzi a mam polskie menu i t9 , ogólnie polecam

  • 0

    212. ~michał  2008-10-14 20:46:18  host: 195.205.203.4

    to ten telefon ma radio czy nie??jedni pisza ze tak drudzy ze nie wiec nie wiem..;/

  • 0

    213. ~iro  2008-10-21 19:22:20  host: 093105072248.legnica.vectranet.pl

    witam mam ten tel od 5 mc nigdy mnie nie zawiódł bardzo mi sie podoba głośno gra (jak walkman) zdjecia robi ladne ale tylko z daleka jak robie zdiecie z bliska to jakosc jest kiepska tel godny polecenia pozdro

  • 0

    214. ~Smoly  2008-10-26 13:42:43  host: host59.abaks.pl

    nie ma do V630i oryginalnego softa polskiego!!! Jeżeli chcesz polski to musi być od k610i albo jakiegos w... ale nie pamietam jakiego ;p

  • 0

    215. ~zielu  2008-11-16 09:44:06  host: ibc18.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefonik;P i softa od w660i i jest spoko;P pozdro dla wszystkich jego posiadaczy;)

  • 0

    216. ~  2008-11-17 21:45:01  host: host-89-228-200-117.kalisz.mm.pl

    jja do piero go odbiore jutro z poczty ale czyrałem że telfon jest spoko i ma to czego mi potczeba że głosno gra a mi to odpowiada tylko nie wiem ile zapłace za simlocka...ale to najmnjejszy problem i musze zmienić wtyczke bo ma na angielksie wtyczke

  • 0

    217. ~grzana  2008-11-23 20:53:06  host: bbservice120.mmpnet205.tnp.pl

    mam mały problem z tym Sony Ericssonem a mianowicie jak rozmawiam z kimś przez ten telefon to słabo mnie słyszą co mam zrobić żeby Ci którzy ze mną rozmawiają mnie lepiej słyszeli

  • 0

    218. ~ziarnik  2008-11-27 02:06:45  host: chello089076042129.chello.pl

    nie wiem gdzie mozesz kupic obudowe do v630 ale wiem ze mozesz zalozyc obudowe od k610i gdyz to sa praktycznie te same telefony wiem bo sam tak zrobilem ale na k610 zalozylem obudowe od v630, pasuje idealnie... poZdrawiam

  • 0

    219. ~;)  2008-11-30 10:24:20  host: 77-253-112-107.adsl.inetia.pl

    dobry telefonik... głośny dobry aparat, zmieniłem softa na w660i i teraz ma walkmana i wgrałem nową akustyke i jest głośniejszy

  • 0

    220. ~Foxed  2009-01-01 14:04:33  host: 213.199.195.39

    Najlepszego softa jakiego mozna wgrac na ten telefon to soft od w660i. Zyskujemy odtwarzacz Walkman 2.0, Flash menu, Patche, itd. Ja mam taki telefon i po tym jak wgrałem sobie softa od w660i juz go chyba przez długi czas nie zmienie :)

  • 0

    221. ~  2009-01-03 16:41:21  host: public-gprs3638.centertel.pl

    mam tego fona od kilku miesiecy jest super tylko czasem mi sie sam wylacza dlaczego?

  • 0

    222. ~pipi  2009-02-02 12:37:34  host: ppp133090.ostnet.pl

    mam pytani ile kosztuje wyswietracz bo mam te telefon i nie wiem czy sie go oplac robic

  • 0

    223. ~dyka  2009-02-04 12:55:40  host: nat10.ekspres.net.pl

    telefon mam 3 dni,bardzo łatwy w obsłudze, muzyczka głosno gra...(u mnie to podsatawa),fajnie sie pisze sms-y, z wygladu bardo fajny-ładnie wyglada to pomaranczowe podswietlenie. ogolnie bardzo fajny fon polecam go!! :)

  • 0

    224. ~CrazyVirus  2009-02-11 20:52:56  host: ip-89-234-86-200.dub-fng.metro.digiweb.ie

    Witam. Telefon posiadam od czerwca 2007r. Został kupiony w Irlandii, a simlock został usunięty w Polsce (150zł). Było to dawno, więc pewnie terazjest taniej. Polskie menu do tego modelu nie istnieje. Jest możliwość wgrania od SEK610i, ale podobno potem występują problemy i przyciskimają przypisane funkcje od k610i. Co do samego telefonu: nie jest najnowszej konstrukcji, ale co do ceny (ok. 240zł), jest świetny. Jak na swoją klasę i cenę to jest cudo. Jeśli komuś nie przeszkadza menu w innym języku, a dysponuje małą ilością pieniędzy, powinien się zastanowić nad tym telefonem. NIkogo nie namawiam do kupna tego modelu, jednak nigdy nie miałem z nim problmów. Pozdrawiam. PS. przepraszam za błędy. :)

  • 0

    225. ~  2009-02-14 13:01:22  host: d90-141-20-92.cust.tele2.pl

    hej mam tego fona juz 1/2roku. nie wiem co sie dzieje sam sie wylancza

  • 0

    226. ~nu  2009-03-19 12:41:21  host: abjm126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go ponad dwa lata, tez z irlandi. simloca sciagneli za friko w vodafonie, jest wspanialy...przezył wiele obic i upadkow,jedyne co jest zlego to ze klapka odpada po jednym z upadkow ze sporej wysokosci...czas na zmiane ale napewno bedzie to se :>

  • 0

    227. ~kloniX  2009-05-06 14:04:47  host: 77-254-208-213.adsl.inetia.pl

    V630 MA BLUETOOTH karte obsługuje u mnie 2GB bez niczego

  • 0

    228. ~pepik  2009-05-17 02:03:00  host: 88-199-195-7.tktelekom.pl

    telefon nie jest lewy ma jedna zalete jest glosny bo sam jestem wlascicielem takiego telefonu i jestesm zadowolony

  • 0

    229. ~Feel  2009-07-06 11:05:18  host: 89.231.199.220

    Za ten telefon za nowy około 200 zł można dać odp do postu manio A telefon jest zajebisty głośny jak mało jaki, Ma mp3 a w nowszych wersjach telefonu z przed 6-8 mcy jest radio ale za to pamięć wbudowana jest mniejsza bo 10 a nie 10 MB . ja mam go prawie 1.5 roku i nie mam zamiaru go zmieniać bo nie mam z nim Kłopotów a menu nie jest polskie ale co z polskiego jak to jest takie łatwe w obsłudze ze zal.także jak chcecie tracić kase nie potrzebnie to możecie ale odradza m :)

  • 0

    230. ~aleks045  2009-07-17 11:13:59  host: acxv56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go już od ponad 2 lat i jest zajebisty.

  • 0

    231. ~stefek  2009-08-07 14:37:59  host: bub20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    poprostu zajebisty

  • 0

    232. ~queen  2010-08-02 16:21:40  host: cmpc016-166.cnet2.gawex.pl

    to nie prawda ze niema bluta...ja mam ten fon..i on maa

  • 0

    233. ~queen  2010-08-02 16:26:28  host: cmpc016-166.cnet2.gawex.pl

    menu w tym fonie jest tez inne ...bynajmniej u mnie..;dd jestem z niego zadowolona jest bardzo głosny ma slot na karte pamieci sluchawki i kabel usb...jedynym minusem jest brak radia ....ale tak to jest idealny ;)

  • 0

    234. ~queen  2010-08-02 16:29:43  host: cmpc016-166.cnet2.gawex.pl

    ja mam polskie menu ;) w tym fonie

  • 0

    235. ~  2011-02-10 22:13:32  host: public-gprs45183.centertel.pl

    Mysle ze o tym telefonie nie wie wiecej nikt niz ja:D I nie chce sie przechwalac- Po prostu mam go juz od blisko 4 lat. Kupilem go uzywanego z agnielskim menu. SIM lock i polskie MENU kosztowaly mnie 20 zl, wiec tanio. Co do łacznosci bluetooth- kto wam powiedział ze nie ma? Jasne ze ma:D. Nie ma portu IRDA, ale BT jest:D. Wyswietlacz ma mala rozdzielczosc, ale jest stosunkowo przejrzysty, bardzo glosny i mocny głośnik, ktory daje czysty i wyraźny dzwiek. Dobrze sie przez niego gada. Troszke male przyciski, ale jak sie ktos przyzwyczai, to smsiki sie bardzo wygodnie pisze. POczatkowo bateria trzymala mi okolo 3 dni(przy stosunkowo czestym uzytkowaniu. Telefon odporny na wstrzasy, upadki etc. W ciagu 4 lat mial sporo upadkow a jakies 5 miesiecy temu go oprałem i nadal dziala:D:D:D Wiec jest na prawde solidny. Aparat 2mpx przy dobrym swietle robi dobre zdjecia(jak na telefon tej klasy). Mialem na nim gg plusa. Mozna wrzucic na niego jakies aplikacje typu gierki, przeliczniki walut etc. Ja mialem nawet programik ALKOMAT:D Co do minusów: Nie ma radia, brak IRDA, brak flasha w aparacie, zle mocowanie tylnej klapki- cala klapla trzyma sie na jednym zatrzaski ktory łatwo ułamac. No i na dzien dzisiejszy mam problemy z gniazdem ladowania- a to dlatego ze czesto bylo z niego korzystane bo usb, ladowarka i sluchawki sa wpinane w jedno wejscie(ale w koncu to 4 letni telefon). Oceniam go na 8.5/10 i z czystym sumieniem moge go polecic wszystkim zainteresowanym, tymbardziej ze na obecna chwile sa to telefony tanie:D

  • 0

    236.  2011-02-18 15:28:48

    Witam! Mysle ze o tym telefonie wiem niemal wszystko, wiec postaram sie nieco go Panstwu przyblizyc. Posiadam go od przeszło 4 lat. Wówczas nowoscia były SE K550i. V630i jest do niego zblizony. Zacznijmy od wygladu: Desinge nie powala. Wystepuje w wersji czarnej i bialej. Mialem czarny. Moim zdaniem ładniejszy. Kanciasta obudowa(telefon mozna postawic na boku, wtyczka od ladowania do dołu, do góry i sie nie przewróci). Tylna czesc obudowy nie jest gładka. Ma jakby naciecia- wyglada to dosc ciekawie. U góry lampeczka migajaca co kilka sekund, ktora moim zdaniem jest bardzo przydatna. Swieci na czerwono podczas ładowania, na zielono gdy telefon jest juz naładowany. Miga na czerwono gdy mamy ostatnie 5% baterii. Po 4 latach baaaardzo czestego uzytkowania obudowa nie jest bardzo powycierana. Jedynie rogi i minimalnie boki. Wyswietlacz stosunkowo odporny na rysy. Wycieraja sie za to przyciski zielona i czerwona słychawka. Klawiatura wygodna, telefon swietnie lezy w reku. Wygodny i nie sprawiajacy problemów przycisk wł/wył. Pomarańczowo- białe podswietlenie przyciskow. Slot na karty m2 z boku pod gumowa zaslepka. To plus, bo nie trzeba sciagac obudowy by ja wyjac. Max jaka wkładalem to 2gb. Nie muli go i nie wiesza nawet jak jest pełna. Nie wiem jak byłoby z wiekszymi np 4 gb. Telefonik swietnie wspolpracuje z komputerem. Wymiana danych na karcie jest łatwa, bo komputer wykrywa urzadzenie jako pamiec zewnetrzna bez koniecznosci instalowania dodatkowych programów. Musimy jesnak zainstalowac SE PC Suit jesli chcemy miec dostep do kontaktów, smsow i notatek przez komputer. Fajna opcja. Po podłaczeniu go przez USB pod kompa mozna pisac smsy na klawiaturze komputera. Bardzo przydala mi sie równiez funkcja zrobienia kopii zapasowej wszystkich kontaktow na Komputerze. Menu telefonu(mialem nie orfyinalnego softa od K610) jest przejrzyste i intuicyjne. Poczatkowo mialem oryginalne, ale wolałem zmienic na polskie. Koszt to 20 zl ze sciagnieciem SIM_LOCKA.

  • 0

    237.  2011-02-18 15:43:19

    Ciag dalszy: Rozmawia sie przez niego przyjemnie. Wyraźnie słychac i ciebie i rozmówce. Plusem jest tez to ze mozna na niego zainstalowac rozne aplikacje. Mialem np GG Plus i Opere i spisywały mi sie na nam wzorowo. Bateria stosunkowo dobra. Poczatkowo trzymała do 3 dni przy czestym uzytkowaniu. Telefon srtasznieeeeeeee głosny! Pierwsza od dołu zaslepka na tylnej obudowie to głosnik ktory gra na prawde głosno i wyraznie. Nie prawda jest natomiast ze ma on 3 głosniczki. 2 pozostale zaslepki to atrapy. Telefon niezwykle odporny na wstrzasy, kurz i upadki. Spadł mi z tysiac razy i sie trzymał. Kilka miesiecy temu go uprałem przez co mialem jakby wylany wyswietlacz, ale telefon działał bez zarzutu!!!!! Sluchawki do telefonu graja dobrze. Na equizerze mozna ustawic odpowiednia jakosc dzwieku. Minusem jest natomiast mocowanie tylnej klapki. Ogromny bład projektantów, bo tylna klapka trzyma sie na jednym małym zatrzasku, który łatwo połamac. Takim dodatkiem sa videorozmowy. Mialem okazje sie tym bawic. Przy dobrym zasiegu 3G mozna sobie na nim pogadac widzac rozmówce. A porównujac go do K550i- ten nie ma flasha przy aparacie, ale za to jest duzo mniej awaryjny. Sofcik sie nie wiesza, nie sprawia problemów. Wchodzi na niego 1000 sms. Ogólnie po 4 latach uzytkowania jestem z niego zadowolony a wszystkim zainteresowanym kupnem tego telefonu SERDECZNIE GO POLECAM. Na prawde udany model!!! pozdrawiam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet