Sony-Ericsson V600i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson V600i Opinie o Sony-Ericsson V600i

Sony-Ericsson V600i

w sumie: 92
  • 0

    1. ~tubus  2005-06-15 19:52:00  host: aphel.ltd.pl

    BAaaardzo fajny fonik

  • 0

    2. ~Dawid  2005-08-13 11:26:05  host: abj38.internetdsl.tpnet.pl

    tubus, ciekawe czy cena też fajna :D

  • 0

    3. ~rgz  2005-08-28 01:18:07  host: bec194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajowy :d

  • 0

    4. ~lukas  2005-10-24 17:55:31  host: wieniawskiego-net.ceti.pl

    mozna zdjac z tego w Polsce simlocka?? prosze oszybka odpowiedz.thx

  • 0

    5. ~siapek  2005-10-30 22:31:38  host: my83-216-80-113.mynow.co.uk

    JA JUZ MAM I JESTAM ZADOWOLONY:)

  • 0

    6. ~Kamikadze  2005-11-11 16:33:27  host: plosnica.abp.pl

    czy mżna do niego dokupić karte pamięci?

  • 0

    7. ~whocashIE  2005-11-25 17:58:06  host: 86.41.141.74

    Wlasnie nabylem to cacko i tez jestem zadowolony. Szkoda ze sa male szanse na dostanie telefonu w Polsce..:(

  • 0

    8.  2005-12-19 15:50:10

    Lepszy jest S75 !!

  • 0

    9. ~blabla  2006-01-06 11:12:10  host: dgl151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ma pamięciu?

  • 0

    10. ~darek  2006-01-11 17:03:38  host: avx250.internetdsl.tpnet.pl

    Ztego telefonu da sie sciągnąc simlocka!!!

  • 0

    11. ~grzechotka  2006-01-16 17:30:25  host: user-291.wfd76a.dsl.pol.co.uk

    mam ten telefonik miesiac i jestem z niego zadowolony. Mieszkam w Anglii dlatego nie byl taki drogi.

  • 0

    12. ~grzechotka  2006-01-16 17:30:26  host: user-291.wfd76a.dsl.pol.co.uk

    mam ten telefonik miesiac i jestem z niego zadowolony. Mieszkam w Anglii dlatego nie byl taki drogi.

  • 0

    13. ~Adam  2006-02-10 12:04:30  host: fu250.internetdsl.tpnet.pl

    Ja go kupiłem za 655 zł. Sprzedającemu kazałem wgrać polskie menu i teraz jest wszystko wporzo. Słuchawki SE są zajebiste.
    Nie wiem czy da się z niego ściągnąć simlock-a bo mój fabrycznie jest bez niego. Pamięci wbudowanej ma 32 MB, a karty pamięci nie dokupicie bo on nie ma na nie złącza. SUPER TELEFONIK POLECAM GO KAŻDEMU

  • 0

    14. ~melas  2006-02-21 21:36:05  host: host-217-172-249-134.lodz.mm.pl

    Jeszcze jedno ten tel ma 262tys. kolorow a nie 256tys

  • 0

    15.  2006-02-23 13:50:08

    czesc.ja kupilam go za 1E+abonament 1 rok(20E).chcialabym sie zapytac czy moze jednak wiecie jak wgrac polskie menu?zawsze to lepiej po polsku. pozdr.

  • 0

    16. ~luki  2006-02-26 21:36:45  host: gk3.eranet.pl

    No ja tez mam tego fona z vodafonu, i oczekuje na odebraznie od goscia ktory mam mi mwgrac do niego polskie oprogramowanie i zdjac imlocka .. co dalej zobacze . pozodro

  • 0

    17. ~larion  2006-04-13 20:01:56  host: nat138.isp.tvkg.net

    mam ten tel juz rok i jest zajefajnyyyy bomba ale cena tez dobra hehe

  • 0

    18. ~pmo  2006-04-17 11:40:04  host: dfg36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam czy ten telefonik naprawde nie ma długich wiadomosci??

  • 0

    19. ~lolek  2006-04-19 20:57:47  host: siec.pgr.clubnet.pl

    ej duzo wchodzi na te 32MB fotek i jkais filmikow bo to jest ten jeden minus ze nieda sie kart wlozyc:/

  • 0

    20. ~micior  2006-04-20 20:03:14  host: dgo106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesli ktos ma ten telefon to niech napisze ile trzyma w nim bateria i jak to jest z tymi wiadomosciami.naprawde nie ma dlugich wiadomosci??:|

  • 0

    21. ~xrb  2006-04-23 10:25:06  host: acfw239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez mam i jestem zadowolony. zajebisty telefon. tylko mam pytanie czy filmy da sie tylko 10 sekundwe nagrywac czy da sie to ograniczenie jakos wylaczyc? odp prosze

  • 0

    22. ~tomeasz  2006-05-16 00:03:39  host: host81-132-246-45.range81-132.btcentralplus.com

    no ja mam tez to pytanie o dlugosci tych filmów!!!!!!ODP!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    23. ~Cyna  2006-05-17 15:29:56  host: a.ns.mv.net.pl

    fajny telefon tylko szkoda, ze nie mozna kupic dodatkowej pamieci do niego

  • 0

    24. ~wawcosmic  2006-06-13 07:13:45  host: byb210.internetdsl.tpnet.pl

    SIMLOCK i polski software da się u nas wgrać bez problemu, w większości serwisów, ja mam kolege który to zrobił za darmo :)

  • 0

    25. ~magic90  2006-07-01 12:19:19  host: aea82.internetdsl.tpnet.pl

    sa tu dlugie wiadomosci?

  • 0

    26. ~magic90  2006-07-02 15:10:11  host: aea82.internetdsl.tpnet.pl

    mam jeszcze jedno pytanko który jest lepszy se k608i czy se v600i?

  • 0

    27. ~margo  2006-07-13 20:15:39  host: proxy.onecik.pl

    Ja mam ten telefonik i jest cudowny :). Długie wiadomości są, nie ma z tym problemu. Filmy nie maja ograniczonej długisci - zalezy ona od tego ile mamy pamięci wolnej. Owszem, jest ograniczenie co do czasu filmów, ale można je łatwo wyłączyć w opcjach - ma to pozwolić na wysłanie filmu przez mms.

  • 0

    28. ~mateoo  2006-07-18 17:37:57  host: erq133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie można dostac do nniego obudowe??

  • 0

    29. ~pawelf  2006-07-21 21:23:45  host: 84-203-2-24.mysmart.ie

    kupilem ten telefon z angielskim menu czy ktos moze wie jak i skad pobrac polskie? telefon fajny tylko angielskie menu

  • 0

    30. ~  2006-07-29 14:44:35  host: adk195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niemam tego telefonu ale zamierzam go kupic i 32mb pamieci w zupelnowsci wystarczy poniewasz mam program do kompresji mp3 co zmiejsza mp3 srednio go 600kilo@@@@oczywiscie jest gorsza jakosc w kompie ale w telefonie nie widac roznicy program nazywa sie DBpower, mam tagze program do kompresji filnow na 3gp nazywa sie 3go conwenter

  • 0

    31.  2006-07-29 17:13:58

    Mam dylemat nie wiem na jaki telefon sie zdecydować czy na motorole L7 czy Sony Ericsson V600i ???Pomocy!!!

  • 0

    32. ~mastier  2006-07-29 18:52:03  host: kepler.ksiezyc.pl

    kto wie z kad mozna sciagnac oprogramowanie do SE v 600i ?? odp

  • 0

    33.  2006-07-29 21:49:33

    Mam problem niewiem jaki telefon wybrać sony ericsson v600i czy motorola L7.Pomocy

  • 0

    34.  2006-07-29 21:52:47

    jaka jest cena ściągnięcia simlocka???

  • 0

    35.  2006-07-29 21:58:46

    jaka jest cena ściągnięcia simlocka???

  • 0

    36. ~Kempes  2006-07-31 15:08:47  host: bln184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja wiem jedno :D wlasnie go dostalem i wole go niz nokie 7650 lol :D

  • 0

    37. ~maxiu  2006-08-05 10:58:36  host: cfx95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie kupiłem ten telefon na allegro. W przyszłym tygodni będę go miał!

  • 0

    38. ~giagian11  2006-08-05 22:03:54  host: gw--lan--atm.wislaNET.pl

    kupiłem ten fonik za 500zł. Jwst zajebisty tylko szkoda ze ma mało pamieci ale obleci obudowe dokupiłem w Angli.Jak nagrywac długie filmy?? odp. pozdrowienia!!

  • 0

    39. ~czajek  2006-08-07 14:51:01  host: dxl144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto wie gdzie można dostać obudowe

  • 0

    40. ~  2006-08-12 14:22:55  host: cfy52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon już mam jest extra. Robi świetne zdjęcia, super radio. Taki telefon za taka cene. Ja kupiłem go za 430zł.

  • 0

    41. ~kaludeta  2006-08-12 15:29:16  host: byr138.internetdsl.tpnet.pl

    jak mam wylaczyc te opcje w ustawieniach zeby filmiki byly dluzsze?? bo jakos nie moge tego znalesc a poza tym wszystko fajnie,mam go 2 dni i jestem zadowolona bardzo!!!

  • 0

    42. ~qbass  2006-08-16 12:38:14  host: bvh176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wie ktoś za ile tel obecnie schodzi? i ile za wyświetlacz?

  • 0

    43. ~pewnaPanna  2006-08-18 14:25:51  host: 089-101-105073.ntlworld.ie

    mam ten telefonik, jestem zadowolona.mam go z angielskim menu, ale nie wiem, jak przeslac fotki z komorki na komputer.pomoze mi ktos??

  • 0

    44. ~kasia_123  2006-08-19 15:35:48  host: ahk34.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłam sobie jakiś tydzień temu ten telefonik w vodofonie w irlandii...jestem jego szczęśliwą posiadaczką i za pół godzinki ide po niego do serwisu...wgrywają mi właśnie polskie menu i zciagają simlocka :)

  • 0

    45. ~kasia_123  2006-08-19 15:36:32  host: ahk34.internetdsl.tpnet.pl

    za simlocka razem z polskim zapłace 50zł :) a za sam telefon dałam 99 euro :P była promocja ze 179 jurków

  • 0

    46. ~Emil  2006-08-21 19:15:12  host: bne248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest zajebisty kupilem go w angli za 300zl tylko jest jeden problem niema jeszcze do niego orginalnego polskiego softa i w tym lipa!!!

  • 0

    47. ~ lukasz2323  2006-08-30 22:27:46  host: 86.42.222.148

    jak dlugo trzyma mu bateria?????




  • 0

    48. ~  2006-09-04 13:56:56  host: acfn117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja si epytala i za samo zdjecie simlocka biorą 50 zł. no to w końcu jak to jest z tym polskim

  • 0

    49. ~maxiu14  2006-09-04 16:12:40  host: cfk142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi bateria najudłużej narazie trzymała 7 dni. Ja za ściągnięci simlocka i wgranie polskiego menu dałem 60zł. (simlock 30zł, menu 30zł).

  • 0

    50. ~  2006-09-08 00:41:39  host: chello083144087219.chello.pl

    Czy ktos moze powiedziec czy ten kom ma radio z fukncja RDS???

  • 0

    51. ~maxiu14  2006-09-10 15:05:00  host: cfx124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma radio z funkcją RDS!

  • 0

    52. ~waldek  2006-09-10 22:03:52  host: ell186.internetdsl.tpnet.pl

    Witam jak ustawic fona zeby wyslal mms w scie heyah bo mam z tym ogromny problem? a poza tym telefon extra:)

  • 0

    53. ~skiptik  2006-09-13 19:51:19  host: aci162.internetdsl.tpnet.pl

    ile on ma pamieci :-?

  • 0

    54. ~Sm0kE  2006-09-15 10:11:33  host: ca158.internetdsl.tpnet.pl

    Ja chciałem się dowiedzieć czy ten telefon obsługuję karty pamięci? i ile ma pamięci wbudowanej.

  • 0

    55. ~  2006-09-17 11:02:17  host: cgj136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie ma kart pamięci, ma wbudowane ok 30-32 mb.

  • 0

    56. ~rejven`  2006-09-19 11:06:58  host: cvl115.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefonik mam juz 2 miesiące podoba mmi sie ale jest w nim malo miejsca jak na moje urzytkowanie!!! teraz biore sony ericssona k800i to jest dopiero telefon !!! pozdro !!! i kurde jeszcze zastanawiam sie czy ten v600i ma wymienne obudowy !!! bo moja obudowa jest troszke zdarta !!! odp.

  • 0

    57. ~kari  2006-09-19 18:14:16  host: duy138.internetdsl.tpnet.pl

    no chce go kupic ale zastanawiam się jeszcze nad siemensem M75 bo ma karte pamieci...tylko ze rozdzielczośc wyś ma troch egorsza...niż soniak. ile mniej wiecej się mieści mp3 na tym telefonuie?

  • 0

    58. ~darek  2006-09-25 00:12:06  host: chello087207088231.chello.pl

    czy on ma przegladarke www?

  • 0

    59. ~  2006-10-14 19:06:44  host: acfj57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    waldek z tym mms-em to trzeba na stronc e heyah

  • 0

    60. ~vodo  2006-10-30 14:23:39  host: 82.160.39.164.tczew.net.pl

    czekam na moj tel. ktory zamowilem na allegro. Nie ma sim locka, ale jest z angielskim menu, czy wgranie polskiego menu spowoduje, ze tel. bedzie gorszej jakosci? Czy zmiejszy mi sie pamiec? Prrosze o odp.

  • 0

    61. ~rumcia  2006-11-04 19:53:05  host: abqd49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny jest ten telefonik:)Nie narzekam:) mam już go od września i dobrze się sprawuje:)Bardzo jestem z niego zadowolona:):)

  • 0

    62. ~michas  2006-12-14 17:40:35  host: bse206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wyswietlacz mozna kupic na allegro za 139 PLN

  • 0

    63. ~fafaj  2006-12-29 13:08:38  host: abxp234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie wszystkie informacje sa na stronie producenta...

  • 0

    64. ~Karlus666  2006-12-29 16:06:33  host: cba100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    KUpiłem ten telefon używany, ale jestem bardzo zadowolony. Mam tylko jedno pytanko jak ustawić dłuższy czas nagrań wideo! PO za tym rewelacja

  • 0

    65. ~paryzanka  2006-12-29 23:16:18  host: axw103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik. kupilam go za 49 euro, w polsce tyle kosztuje do niego obodowa. Polecam

  • 0

    66. ~miki  2007-01-13 11:08:57  host: xdsl-9517.walbrzych.dialog.net.pl

    mam pytanie czy w tym telefonie mozna powiekszyc jakos pamiec wgrywajac inne oprogramowanie???

  • 0

    67. ~Altar  2007-01-28 19:41:20  host: abuw208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez podpisuje sie pod pytaniem Karlusa666, jak ustawic dluzszy czas nogran bo tylko moge nagrac 9 sek przy 10MB wolnego...

  • 0

    68. ~Math  2007-01-31 10:51:17  host: abpv48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hm...telefon słaby bez karty, zdjęcia 1,3 mpix nio mogą być, ale menu jest skokowe (wolniejsze od k700i) mms-ów w heyah nie da rady wysyłać bo ten operstor nie dostarcza takiej usługi...osobiście tto odradzam kupna. Pozdrawiam zobaczcie siemensa s75.

  • 0

    69. ~Altar  2007-02-01 14:43:40  host: abuq254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    juz wiem jak mozna nagrywac dluzsze filmy. wystarczy w wideo ustawieniach wybrac Tryb Zdjec i WIdeo wys. jakosci :)

  • 0

    70. ~herki84  2007-02-28 13:19:39  host: ipm1.zwolen.net

    Zajefajny telefonik;-)A pamięć...wystarczająca.Mam za dużo fotek,filmów-zrzucam na kompa i loozik;-)zdjęcia i video zajebiste...mam go rok i jestem bardzo zadowolony...Gier chyba ze 40(najnowsze tytuły)...WYPASIK!!!

  • 0

    71. ~Justyna  2007-02-28 17:33:36  host: 35lecia.warpie.biz

    mam pyatnko czy wam tez nie da sie ustawic mp3 jako dzwonka..? bo u mnie wlłasnie tak pisze a tel nabyłam wczoraj..

  • 0

    72. ~jigsaw  2007-03-11 13:44:22  host: abix125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Da się ustawić mp3 jako dzwonek... Mam taki fon i jestem z niego zadowolony.... Szkoda tylko że to taka cegła.... Ale wyświetlacz i inne bajery- full wypas:-)

  • 0

    73. ~agulka  2007-03-26 09:52:11  host: cyd162.internetdsl.tpnet.pl

    ile ma pamięci???????????????????????????????

  • 0

    74. ~papus2  2007-04-10 15:26:25  host: rt52.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl

    jak ustawić dostęp do Internetu Pomużcie

  • 0

    75. ~wollro  2007-06-12 20:12:19  host: host-194-54-16-158.telsat.wroc.pl

    Czy wasz V600i też ma ciche dzwonki? Głośniczek bardzo słabo daje, nawet na maxa. Ogólnie telefon super, ale dźwięk lipa!

  • 0

    76. ~Dewoo  2007-07-27 21:04:04  host: 89.127.234.28

    Telefonik mam juz rok . Ale mam z nim problemu od kiedy zostalo wgrane polskie menu i zostal zdjety simlock , co jakis czas telefon dostaje swira i trzeba zmieniac mu soft na nowy co jest bardzo nie oplacalne . Np padnie bateria a potem nie moge go włączyc mianowicie włącza sie niebieski ekran , klawisze sa podświetlone na niebiesko i tyle z niego . Niewiem co to może być , moze jest to wina tego ze mam w nim soft od se k600i? Pozatym telefonik super fajny wygląd duzo opcji nie narzekam .proszę o odp w zwązku z moim problemem co do niebieskiego wyswietlacza

  • 0

    77. ~mytn  2007-08-22 19:58:16  host: 83-145-173-195.cable-modem.tkk.net.pl

    telefon "first class" odporny na wszystko,niezawodny

  • 0

    78. ~platyna92  2007-11-06 13:41:13  host: 80.51.180.2

    ja tez mam soft z k600i ale tylko mi sie tym różni że lepsze gry 3D przycinają bo gdy miałem soft z v600i tego nie było a ogólnie jestem bardzo zadowolony :D

  • 0

    79. ~gornipio  2007-11-23 18:24:18  host: chello089077126130.chello.pl

    ma pare wad: obudowa sie czasem zdziera(ale rzadko) nie da sie wlozyc kart pamieci ale tak to jest mistrzowski telefon za niewielka cene polecam

  • 0

    80. ~mac  2007-12-10 21:46:37  host: 213.25.121.151

    Doskonały model. jeden minus - brak slotu na karte. k600 i v600 nie sa identyczne. dwie rózne matryce -v600 TFD, k600 TFT to juz ZDECYDOWANA różnica, w V600 jest bateria polimerowa, w K600 litowa, w V600 dodatkowo funkcja pilota przez bluetooth - WAZNE - mozesz obslugiwac kompa z poziomu telefonu: odtwarzacze multimedialne itp, k600 tego NIE MA. bzdura jest wypisywanie , ze K i V 600 to to samo - NIE. polecam V600 jesli chodzi o funkcjonalnosc, k600 natomiast jesli chodzi o wykonanie. matryca TFT jest bardziej kontrastowa i nasycona niz TFD ale roznica jest prawie niezauwazalne, za to TFD 'zre' mniej energi. tyle. polecam V i K 600 - doskonałe modele

  • 0

    81. ~cris  2007-12-27 18:55:31  host: aqv134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon zajebisty tylko szkoda że nie ma slotu karty pamięci ale tak to cool szczerze polecam!

  • 0

    82. ~  2008-01-05 15:25:07  host: pogorze.multicon.pl

    Ile ten telefon ma pamięcii.? Pomoccy.;]] Z góry dzięki .;)

  • 0

    83. ~Kris  2008-03-26 19:36:49  host: nat02.krasnystaw.net

    czy ten telefon ma kartę pamięci???

  • 0

    84. ~Miłosz  2008-03-29 11:50:51  host: 81.15.179.30

    jak się włocza głośno muwiący tak to telefon na 100% fajny ale jak sie włocza pomocy ???

  • 0

    85. ~  2008-04-08 15:48:19  host: atm.reszel.arkusnet.pl

    On ma latarkę?

  • 0

    86. ~luka88lag  2008-06-09 13:57:59  host: 77-253-183-86.adsl.inetia.pl

    mialem ten telefon przez jakis 1 rok bylem bardzo zadowolony najbardziej zaskoczyła mnie bateria przy dosc czestym dzwonieniu i smsowaniu trzymała bez problemu 5 dni gdy sie nim nie bawilem potrafila wytrzymac ponad tydzien :D. Zamieniłem go na Nokie 6630 i nie powiem ze bym był zadowolony wolałem SE v600i bardzo pozytywny telefon tylko jeden minus nie posiada slotu na karte pamieci :/

  • 0

    87. ~sylwia22  2008-06-30 11:02:33  host: abzf159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja już od ponad 2 lat mam ten telefon i cały czas jestem z niego zadowolona. Ma tylko dwa małe minusiki. Nie ma wejścia na kartę pamięci i nie ma zmiennej obudowy :-( no a moja jest już troszkę zniszczona.

  • 0

    88. ~bolo  2008-08-17 18:48:43  host: 87-205-44-17.adsl.inetia.pl

    kto wie jak zrobic zeby byl widoczny zoom??

  • 0

    89. ~hej  2008-08-20 17:45:59  host: static-ip-77-89-65-232.promax.media.pl

    gdzie mnożna kupić przez neta całą obudowe??????????????????????????

  • 0

    90. ~arti  2008-11-03 19:36:54  host: 195.116.35.46

    tem telefon ma karte pamięci ?

  • 0

    91. ~Peter  2008-11-23 22:48:37  host: drm95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jako ze ten telefon mam od roku, moghę o nim powiedziec wiecej niz sami producenci :D 1. Pierwsze wrazenia: ,, trochwe cegła", ale po 15 minutach stwierdziłem ze jednak tego wymiary maja cos w sobie. Jakos MP3 i innych dzwonków: No nie jest źle 8/10. Wyświetlacz: REWELACJA. Dzojistik : jak nie od SE na codzienne pisane smsów (100-200) dziennie smiga jak nowy. Aparat: Mile zaskoczony :) lampa daje dosc mało ale na latarke jest swietnie. Ogolnie jakos zdjec jest ok . Najgorzej rozczarowąlem sie wejsciem ładowania. padło po 4 miesiacach naprawa kosztowała 50 zł plus zepsuta bateria razem 100 zl, ale to mnie nie zniechceciło. Telefon jest na prawde wytrzymały. Wypadł mi z kieszeni przy jezdzie na rowerze ok 20 razy a mimo to nadal dzialał. Kiedy w nerwach rzucilem nim o podledz i przestal działac wyspietlacz:( i głoniczek od rozmów. Po rozbiórce telefonu i podłaczeniu tasmy telefon dzialał, ale głosniczek juz nie. 32 megabajty pamieci to stanowczo za mało:( brak karty pamieci jest kolejna wada. Komunikacja przez port USB, to poprostu tragedia. W mojej ocenie telefon zasłouguje na mocne 7,5/10. Polecam wsztystkim ktorzy duzo pisza i rozmawiaja :) P.s Bateria trzyma 2-4 dni

  • 0

    92. ~dppiotr  2010-10-03 14:51:56  host: 78-131-204-136.tktelekom.pl

    mam ten telefon 4 lata. jest super polecam go !! simlocka da się ściągnąć. nic się nie psuje

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet