Sony-Ericsson txt pro - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson txt pro Opinie o Sony-Ericsson txt pro

Sony-Ericsson txt pro

w sumie: 157
  • 0

    1.  2011-06-09 20:43:18

    cos ala xperia mini pro ;)

  • 0

    3. ~HTC  2011-06-09 23:49:13  host: user-46-112-92-38.play-internet.pl

    grubszej komorki nie mogli zrobic

  • 0

    4. ~olowek  2011-06-10 21:51:36  host: 093105026109.suwalki.vectranet.pl

    mmm... ;D standardowy telefon dotykowy z standardowymi specyfikacjami heh... to wnioskując po tym co tu widzimy to on powinien być tani, to coś w stylu SE Xperia łamane przez samsunga wave 533 tylko bez systemu 8-]

  • 0

    5. ~  2011-06-11 21:56:34  host: ip-89-174-124-144.multimo.pl

    Trzeba przyznać, że ładna zabaweczka :)

  • 0

    7. ~zygfryd  2011-06-13 09:48:05  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    Design jak w Spiro :/

  • 0

    8. ~Nisia  2011-06-16 11:25:12  host: dynamic-87-105-8-28.ssp.dialog.net.pl

    Ech, wszystko na jedno kopyto - kolejna kopia x10 mini pro.

  • 0

    9. ~ja  2011-06-16 22:42:51  host: z33-05.opera-mini.net

    naprawde nie ma androida?

  • 0

    10. ~  2011-06-20 17:46:44  host: z45-15.opera-mini.net

    Typowy telefon do SMS-ów.

  • 0

    12. ~Lolek  2011-06-20 20:26:58  host: 212.160.172.70

    "HTC-gorszej komórki nie mogli zrobić" Po twoim nicku wnioskuje że używasz kopiój-wklej i zamieszczasz twoją wypowiedź popartą niezliczonymi i niezauważalnymi dla nas zwykłych człekokształtnych argumentami pod każdą inną marką niż Htc ;) Myle się ? Czy może ten nick to uosobienie twoich marzen a sam masz nokie na symbianie s40 i boisz się wychylić z tłumu bo cie zjedzą;)

  • 0

    13. ~Ziome3eknh  2011-06-21 03:05:21  host: 89-77-93-23.dynamic.chello.pl

    Z tego co widać na zdjęciu to posiada androida :)

  • 0

    14.  2011-07-05 15:27:02

    Ten telefon nie ma Androida, to tylko nakładka graficzna wymysłu SE którą pakują do wszystkiego tak jak Samsung swój Touchwiz.

  • 0

    15. ~  2011-07-09 18:34:57  host: user-46-113-231-184.play-internet.pl

    s40 to nie symbian. i prosze zejść z s40 bo to dobry system do komórek który kompletnie nie nadaje się do smartfonów.

  • -1

    16. ~arkan  2011-07-19 00:33:18  host: 178-159-169-15.tsm.tarnobrzeg.pl

    ?! Telefon posiada androida na 120% bo to co widać na fotach to nakładka na androida właśnie produkcji se. Jak komuś się nie podoba to są sposoby by mieć standard android menu

  • 0

    17. ~klm  2011-08-08 19:37:36  host: abmy79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak czytam wasze wywody na temat fonów to boki zrywam! pozdrawiam wszystkich ćwierć inteligentów, którzy tutaj się lansują pod debilnymi nick-ami

  • 0

    18. ~ehh  2011-08-09 10:36:38  host: gmb58.internetdsl.tpnet.pl

    To nie jest żaden system operacyjny... Zwykła nakładka SE. Telefon całkiem przyjemny w użyciu. Dla osób, którym andek jest niepotrzebny coś ciekawego. Szkoda, że nie ma aparatu 5Mpix, poza tym ok.

  • 0

    20. ~witek373  2011-08-09 22:38:24  host: apn-77-113-66-236.dynamic.gprs.plus.pl

    yendo ma identyczną "nakładkę" i jakoś nie ma androida, ma system autorski, kolega mówił dobrze ze to nakladka SE

  • 0

    22. ~komórka  2011-08-12 22:15:47  host: nat-zg3-170.aster.pl

    napisali tutaj, że jest oprogramowanie java aczkolwiek nie wiem jak ją w tym telefonie znaleźć, proszę o pomoc ps. gg działa na każdym tel z java, u mnie na tym tel, nie.

  • 0

    23. ~mm  2011-08-15 16:53:58  host: 46.227.104.28

    mam ten telefon i powiem wam , że nie jest zły . dotykowy panel nie tnie się, klawiatura qwerty wygodna .bateria jak na razie dobrze. troche niewygodny klawisz blokady telefonu, bo razem z wyłącznikiem i można przez przypadek telefon wyłączyć. wifi działa dobrze. youtube z przeglądarki tej co jest nie działa, ale nawigacja po stronach bardzo wygodna. dobrze się go trzyma w dłoni. ogólnie oceniam 8,5/10 . za tak małe pieniądze to był i tak dobry wybór. najlepszy dla kobiet i ludzi o małych palcach. polecam ;)

  • 0

    24. ~PasterzPPP  2011-08-16 23:53:43  host: user-31-174-129-77.play-internet.pl

    Nie ma Andka! Odsyłam do oficjalnej strony SE.

  • 0

    25. ~Gwiazdor  2011-08-17 18:52:21  host: aaxw222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    design w se jest taki sam w kazdym z serii "x" poza tym zero szalu, pewnie chcieli zrobic cos nowego i na tyle to wyszlo. Slabiutko...

  • 0

    26. ~@komórka  2011-08-18 17:43:14  host: 89-68-191-200.dynamic.chello.pl

    Sprawdź profil java i ustawienia wap/gprs Telefon mam właśnie przed sobą - androida nie ma na 100%. Aczkolwiek telefon fajny, przyjemnie się używa klawiatury qwerty, choć trzeba się przyzwyczaić do dziwnego układu cyfr na niej. Bateria - nie wiem, mam za krótko żeby stwierdzić. Aparat - bardzo fajne zdjęcia robi jak na taki zwyczajny (nie ma stabilizacji, ale wychodzą dobre zdjęcia) . Przydatna aplikacja przyjaciele - co jakiś czas sprawdza czy zdefiniowani przez Ciebie użytkownicy facebooka etc. zmieniali status, dodali coś itd. Ogółem - polecam.

  • 0

    27. ~laik  2011-08-21 11:45:51  host: c23-160.icpnet.pl

    Mam go od kilku dni. Ogólnie fajny, prosty w obsłudze, ale brakuje mi w nim strzałek w górę i w dół na klawiaturze qwerty np żeby poprawić wyraz napisany na początku sms (przesuwam wtedy strzałka w tył przez wszystkie wyrazy, a wygodniej i szybciej byłoby przeskoczyc strzałką w górę). A może jest taka możliwość, tylko nie umiem. I jeszcze nie widzę opcji ustawienia sygnału sms z plików, które zostały wgrane do komórki (w opcji wyboru sygnału widać tylko te fabryczne). A może też można, tylko jak?

  • 0

    28. ~realista  2011-08-22 01:35:21  host: 87-205-148-106.adsl.inetia.pl

    Całe szczęście brak androida:) da się lubić.

  • 0

    29. ~mm  2011-08-24 10:27:54  host: 46.227.104.28

    chciałabym dodać coś o baterii . nie wiem jak inni użytkownicy , ale u mnie jest tak , że jak zaczynam ładować to po krótkim czasie ładowania max 3h ładowarka przestaje ładować. nie ma tak jak w innych , że tam jeszcze coś pracuje ta ładowarka . w tym po prostu się odłącza po tym jak się całkowicie naładuje . nie da się jej dłużej ładować niż 5 h max. co skutkuje tym , że , gdy włączam alarm wieczorem , to rano po wyłączeniu alarmu już nie ma jednej kreski. na początku bateria była fenomenalna. długo trzymała i nie było problemów z ładowaniem , a teraz takie cyrki . nie wiem czy inni posiadacze telefonów mają to samo . prosiłabym o odpowiedź jeśli ktoś takie coś zauważy z ładowarką .

  • 0

    30. ~yga  2011-08-25 19:44:07  host: apn-95-40-243-181.dynamic.gprs.plus.pl

    Znacie jakiś program do SE TXT PRO aby dało się robić zooma podczas robienia zdjęć? ;-) wyłącznik/blokada telefonu-niewygodna. aparat-jak na taki telefon ok, chociaż po SE spodziewałam się więcej. Tylko właśnie brakuje mi chociaż ZOOMA.. klawiatura-super, pisze się bardzo szybko.

  • 0

    31. ~aska 1111  2011-08-25 20:24:34  host: 81-219-68-13.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon od kilku dni i ogólnie nie jest zły. Tylko ma za mało opcji ustawień... najgorzej jest z oczytem plików z karty pamięci bo wszystko jest strasznie pomieszane. wie ktoś może czy z tego telefonu można wysyłać piosenki przez bluetooth? bo wogóle nie mogę znaleźć tych piosenek, są tylko w odtwarzaczu mp3....

  • 0

    32. ~milka  2011-08-26 19:41:17  host: kats.giment.net

    mam ten telefon o dzisiaj i jeszcze nie mogę się połapać w jego obsłudze. Mam pytanie , dzisiaj zgrałam sobie na niego grę i tapety , ale nie moge ich znaleźć . Sprawdziłam wszystko i nie ma!!!Kto wie gdzie to jest?

  • 1

    34. ~wici  2011-08-29 21:42:31  host: 77-253-152-31.adsl.inetia.pl

    aska 1111 pliki; pliki mp3 wysyłasz w odtwarzaczu naciśnij na płytę na środku ekranu milka; tapety są w albumach alem musisz je wrzucić do folderu ze zdjeciami

  • 0

    35. ~help  2011-08-31 13:37:24  host: 86.162.246.94.ip4.artcom.pl

    mam ten telefon od dzisiaj i mam pytanie . czy da sie wyl ten duzy zegar na wyswietlaczu ?

  • 0

    36. ~lola:*  2011-09-03 10:39:19  host: eol5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tapety prawdopodobnie sa w albumie, zaś gry powinny sie znajdowac USTAWIENIA-USTAWIENIA APLIKACJI-INSTALUJ

  • 0

    37. ~Tomaszek  2011-09-05 20:54:06  host: 77-254-0-195.adsl.inetia.pl

    Zbyt drogi i okropnie toporny dotyk. Często pojawia się błąd w postaci: Klikasz na jedną ikonkę coś innego się otwiera. Zawiesza się i ciągle ekran coś przyciska.

  • 0

    38. ~nova  2011-09-08 18:44:31  host: 178-37-180-117.adsl.inetia.pl

    mam pytanie - jak usunąc z menu ikonkę, którą niechcący zamieściłam (jakiś skrót do fb)? jak zarządza się widokiem, rozmieszczeniem ikonek w menu?

  • 0

    39. ~biiejtiej  2011-09-09 18:41:56  host: staticline51730.toya.net.pl

    hej, czy wie ktoś jak ustawić w tym telefonie czas blokady ekranu, bo mi się strasznie szybko włącza, można jakoś to przedłużyć?

  • 0

    40. ~a  2011-09-11 11:13:03  host: czu194.internetdsl.tpnet.pl

    Można ściągnąć jakiś inny odtwarzacz muzyki na ten telefon? Jeśli tak to jaki?

  • 0

    41. ~olek  2011-09-15 19:51:30  host: 178-37-12-233.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon od 14 dni. Jest bardzo fajny przyjemny. Dotyk działa dobrze bateria na razie też. Ale musze z nim wytrzymać 4 lata:). Dam rade...

  • 0

    42. ~kajman  2011-09-16 22:26:45  host: adfv196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    popieram pytanie nr 35 da sie wyłaczyc ten zegar albo chociaz zmniejszyc ??

  • 0

    43. ~kitty  2011-09-18 15:51:30  host: 178-37-166-166.adsl.inetia.pl

    jak tu pobrac gg?

  • 0

    44. ~aGnes  2011-09-18 19:12:01  host: 093105226027.zory.vectranet.pl

    Również mam pytanie o ten główny zegar na środku ekranu, da się coś z nim zrobić? i również jest problem z gadu-gadu w tel bo nie da się pobrać a przychodza esy z tą ofertą ..

  • 0

    45. ~roger  2011-09-20 14:36:33  host: 94.42.113.151

    Do użytkowników tego telefonu: jak z nawigacja w tym modelu?

  • 0

    46. ~kala  2011-09-20 21:55:55  host: dab252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam i nie jestem zadowolona,zabaweczka może i fajna ale odbieranie rozmów porażka,przesuwać palcem po ekranie aby odebrać rozmowe.

  • 0

    47. ~123  2011-09-22 20:20:10  host: axf145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik mysle niedugo se go kupie by go sprawdzic :)

  • 0

    48. ~kala  2011-09-22 21:11:53  host: dfy226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile trzyma bateria Wam w tel?Bo mi dwa dni bez zabawy nim.

  • 0

    49. ~Kamil  2011-09-26 15:48:02  host: 83-238-154-169.ip.netia.com.pl

    Siema ,a wie ktoś gdzie są "moje pliki"...?

  • 0

    50. ~miwemil  2011-09-27 16:21:56  host: gwiazdzinski-d.infoeltech.com.pl

    Troche lipa ten telefon. Można w ogóle powiekszyć zdjecie??

  • 0

    51. ~Dertinho  2011-09-28 11:08:09  host: adoc216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie jak się wysyła na tym telefonie filmy VIDEO? Nie mogę tego nigdzie znaleźć, proszę o info na GG bądź tutaj. (GG 12854025).

  • 0

    53. ~wypowiadalemsiewyzej  2011-09-30 00:12:50  host: 89-68-240-122.dynamic.chello.pl

    Generalnie ode mnie po miesiącu użytkowania kilka smutnych słów. NIE POLECAM :(. Może trafiłem na uszkodzony fabrycznie, ale telefon wariuje konkretnie. Co tydzien muszę firmware przeinstalowywać, nagle ekran nie działa etc. Aplikacji instalować nie mogę, bo powyżej trzech telefon tragicznie zamula. aktualnie nie mogę go włączyć bo nie mogę PINu zatwierdzic, gdyż ekran dotykowy w tym miejscu nie reaguje :).

  • 0

    55. ~zagubiona  2011-10-04 18:02:49  host: n02.satfilm.pl

    mam problem gdyż dziś kupiłam ten telefon i jeszcze nie jestem obeznana w jego obsłudze, było by bardzo miło gdyby ktoś wytłumaczył mi jak wejść w tapety oraz zdjęcia, które zrzuciłam z komputera na telefon. z góry dziękuję za odpowiedź :)

  • 0

    57. ~xav  2011-10-06 22:53:13  host: user-31-174-63-103.play-internet.pl

    Skad pobrac tapety - takie zeby zmienialy sie razem z ekranem (pion-poziom) - byly na caly ekran, tak jak te 2 orginalne.

  • 0

    58. ~just  2011-10-07 20:37:31  host: 178-37-92-225.adsl.inetia.pl

    jak można wogle poruszac sie po tym telefonie??zainstalowalam ebooki ale znajduja sie w glownym menu...chcialabym stworzyc sobie oddzielny folder...zrobilam to w tellefonie po podlaczeniu do kompa ale nie ma tego na telefonie...albo nie wiem gdzie...

  • 0

    59.  2011-10-07 20:59:51

    chciałabym skontakować się z posiadaczem tego tel...mam kilka pytan..

  • 0

    60. ~Xavier  2011-10-08 21:48:46  host: 93.166.121.107

    Sony Ericsson txt pro jak za obecną cenę (około 500 zł) jest NIEOPŁACALNYM zakupem! W tych granicach cenowych są telefony, a nawet smartfony znacznie lepiej wyposażone i dużo więcej oferujące. W Sony Ericssonie txt pro jak na ten przedział cenowy przede wszystkim brak OS-u, co jest dla mnie dużą wadą, ponieważ wiele modeli nawet w niższej cenie ma system operacyjny. Ponadto Sony Ericssonie txt pro ma słaby ekran - przeciętna przekątna jak na "dotykowca" i kiepska rozdzielczość. Do tego wręcz skandaliczny brak obsługi 3G i technologii szybkiej transmisji danych HSPA - jak na rok 2011 i ten przedział cenowy to totalna porażka! Niejako na deser w Sony Ericssonie txt pro brak również: funkcji nawigacyjnej GPS, autofocusa oraz lampy doświetlającej - dużo znacznie tańszych telefonów je ma!

  • 0

    62. ~laik  2011-10-09 11:47:08  host: c23-160.icpnet.pl

    dot. pyt 36 - do ktorego folderu wgrac gre, żeby widziec ją w ustawianiach aplikacji? dot. pyt 50-jak powiekszyc zdjecie - dotykasz palcem wewnatrz zdjecia, chwile pozniej pokazuje sie wskaznik powiekszenia i pomniejszenia mam go od 2 miesiecy, wciaz probuje szukac pozytywow i polubic go

  • 0

    63. ~hann  2011-10-09 12:38:48  host: 213.216.112.5

    dołączam do pytania, czy można coś zrobić z tym wielkim, irytującym zegarem na wyświetlaczu????

  • 0

    64. ~lol  2011-10-09 21:07:16  host: 89-76-159-194.dynamic.chello.pl

    hahaha, ja pierdole, ludzie nie wypowiadajcie się jak nie wiecie o czym mówicie 1. jest duuuuuuużo cieńszy od x10 mini 2. telefon jest świetny i bardzo praktyczny 3. nie ma androida

  • 0

    65. ~Kameleon  2011-10-10 07:20:02  host: 88-199-98-120.tktelekom.pl

    Witam... Chciałbym się dowiedzieć, czy nie będzie problemu z wgrywaniem aplikacji na ten model telefonu. Np. Era GG, przeglądarki internetowe... Z góry dziękuję za odp. Pozdrawiam. ;)

  • 0

    66. ~gwiazda  2011-10-10 15:24:02  host: bcd64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wcale nie jest taki zly jak piszecie.. mam go od jakiegos czasu i nie nazekam. powiem tak typowy telefon dla kobiety maly, zgrabny i wcale nie taki gruby.. mi tam pasuje nic sie nie zwiesza dziala jak talala ;)

  • 0

    68. ~Gieros  2011-10-11 12:41:33  host: host-86-63-147-12.nplay.net.pl

    ma to żyroskop?

  • 0

    69. ~anonim  2011-10-11 17:53:41  host: 86-63-92-172.sta.asta-net.com.pl

    również nie moge pobrać gg plus chociaż mam wszystkie wymagane ustawienia internetowe

  • 0

    70. ~yellow  2011-10-12 09:09:19  host: 87-206-34-90.dynamic.chello.pl

    ponawiam pytanie o tapety - jak zrobić taką zeby dopasowywała się do ekranu w pionie i w poziomie? ogólnie coraz bardziej się zniechęcam do tego telefonu...

  • 0

    71. ~Mati551  2011-10-12 09:20:29  host: 213-17-254-170.ip.netia.com.pl

    Fajny telefonik mam go od wczoraj i bardzo mi sie podoba

  • 0

    72. ~natalia  2011-10-13 17:25:06  host: 213.25.113.247.meganet.net.pl

    mam pytanie! bo chciałabym sobie kupić taki tel warto? i co z tym gg?

  • 0

    73. ~Ower  2011-10-14 11:46:44  host: 217.96.82.170

    też mam problem z zainstalowaniem czego kolwiek.. wrzuciłem jakieś motywy, gry, operę, winampa ii NIC z tego nie mogę zainstalować.. są tylko jakieś ikonki w albumie ii nic więcej :|| proszę o pomoc.

  • 0

    74. ~padło txt pro  2011-10-14 16:35:05  host: 31-128-25-8.ip.xcore.pl

    to jest padła mam go prawie miesiąć i mi tasma ppada dotyk sam działa zawiesza sie nie czyta sms i książki tel .jak wrzucam muzyke to czasami nie wyswietla mi itd

  • 0

    75. ~mart,  2011-10-16 16:35:16  host: 68.149.149.46.ip.sptelek.com.pl

    mam tą komórke od trzech dni, bardzo mi się podoba , ale nie reaguje nie raz na dotyk i musze pare razy dusic -.- to jest u mnie minus , ale nawet fajny bajer ;)

  • 0

    76. ~darni  2011-10-16 16:54:26  host: afgk91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lepiej kupić ten telefon czy se x8 prosze o szybką odpowiec i dlaczego? posiada androida txt pro?

  • 0

    77. ~luna19  2011-10-19 08:10:16  host: brama.tarnogora.net.pl

    Mam pytanie .. Czy ktoś wie jak dodać więcej zdjęc do MMS? Po dodaniu pierwszego ikonka dodawanie znika i jest tylko wysyłanie.. zdjecie mozna powiekszyc .. ktoś tam pytal wyżej.. przytrzymując palec na zdjeciu pokazuje sie pionowy pasek (+)(-)

  • 0

    78. ~c1c2c3c4  2011-10-21 19:58:21  host: 89-76-159-194.dynamic.chello.pl

    mam ten telefon i jestem bardzo zadowolona, on jest przeznaczony dla osób, które piszą dużo sms-ów. Co o tego, czy można wysłać przez bluetooth muzyki, to jak słuchasz, to musisz nacisnąć na tę płytkę na środku ekranu. Polecam telefon bo jest naprawdę spoko

  • 0

    79. ~grzesiek  2011-10-22 13:45:43  host: aenv238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do dupy - nie ma androida, ani nawet 3g

  • 0

    80. ~txt pro  2011-10-22 15:39:07  host: 86-63-92-172.sta.asta-net.com.pl

    wszelkie gry i aplikacje instalujecie wchodzac w USTAWIENIA APLIKACJI.. schodzicie nizej i macie przycisk instaluj.. i to prawda ze nie mona pobrac gg plus.. ja poradzilem sobie z gg inacze, poprostu sciagnalem na kompa i przez USB na komorke.. ogolnie telefon spelnia moje zachcianki i na niego nie nazekam.. dziwi mnie ze nie ma na niego zadnych motywow..

  • 0

    81. ~Pelek  2011-10-23 22:30:35  host: brx154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdzie w nim można sprawdzić z telefonu co jest na karcie pamięci???????

  • 0

    83. ~lol  2011-10-24 19:57:35  host: 89-76-159-194.dynamic.chello.pl

    mam pytanie, bo mi upadł ten telefon i troche mam skancerowane to srebrne z boku, czy, można to wymienić, w sensie, czy jest to zwykła część obudowy ??

  • 0

    84. ~nicki  2011-10-24 20:52:04  host: 77-254-76-182.adsl.inetia.pl

    Ja tam nie narzekam ;) mi sie tele podoba, i jestem z niego zadowolona ;)

  • 0

    85. ~lalala  2011-10-25 19:42:07  host: 77.236.31.64

    ejj , bo jak wgrywam gry to kurde ich nie mam .. powiedzcie mi krok po kroku jak i co pliss ; *

  • 0

    86. ~buuuuujaaa  2011-10-25 22:19:53  host: host7-2.toop.pl.227.2.83.in-addr.arpa

    Chcę go kupić. Opłaca mi się ? Wyświetlacz szybko się rysuje ?

  • 0

    87. ~jam  2011-10-26 20:20:03  host: 94-40-29-179.tktelekom.pl

    wyświetlacz odporny na zarysowania?

  • 0

    88. ~xyz  2011-10-30 22:16:52  host: 213.108.82.5.dolnet.pl

    Od pierwszego dnia telefon mi się wieszał. Zareklamowałam raz, problem nie zniknął, jutro znowu pójdę reklamować. Nie mogę wejść w rozmowy do jednej ze znajomych, gdyż napisałam chyba zbyt długiego smsa i jak klikam to cały telefon się zawiesza i resetuje. Nie można w dodatku stworzyć na telefonie playlisty. O beznadziejnej jakości aparatu nawet nie wspominam. Najgorszy telefon jaki miałam. Wyświetlacz nie jest absolutnie odporny na zarysowania. Zdecydowanie lepszym modelem wg mnie jest mój stare SE W715. NIE POLECAM.

  • 0

    89. ~Czarna  2011-11-02 15:14:18  host: z09-10.opera-mini.net

    Dla kobietek, ktore sa malo wymagajace ten telefon jest ok, ale jesli ktos ma zamiar uzywac go nie tylko celu smsowania i dzwonienia to jest jednym z najwiekrzych niewypalow jakie widzialam. Wiesza sie, wibruje kiedy mu sie podoba, wchodzi sam w opcje, ktorych nie wybralam, menu jest strasznie biedackie. Bateria strasznie slaba a przycisk do blokowania klawiatury jest juz totalnym szajstwem. Do niedawna bylam wielka fanka SE ale ten telefon pozostawil po sobie ogromny niesmak, do tego stopnia, z chyba szybko na jakiegos nowego SE niestety sie skusze sie tak latwo.

  • 0

    90. ~mmmm  2011-11-04 22:45:42  host: ip-178-214-150-141.silesiamultimedia.com.pl

    Ludzie ten telefon jest na platformie Sagema nic dziwnego że nic w nim nie działa jak należy..SE może jeszcze zdaży wydać jakiegoś normalnego SE nim, zostanie tylko Sony bo żegnanie się z marką sagemowskim badziewiem jest smutne..

  • 0

    91. ~annn  2011-11-05 12:05:39  host: aawq195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki to ma w ogóle format wideo?! nie mogę otwierać żadnych filmików przesyłanych z innych telefonów, bo piszą, że format nieobsługiwany...

  • 0

    92. ~Olga  2011-11-20 21:08:16  host: elj45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niestety z moim telefonem są same problemy... Mam go dopiero miesiąc a już był raz w naprawie, bo nie odczytuje numerów w telefonie. I w tej samej sprawie zamierzam go oddać drugi raz! Mimo to, nie polecam. Nawet animacji nie ma ten telefon...

  • 0

    93. ~  2011-11-21 19:09:39  host: 84-10-14-55.dynamic.chello.pl

    mam pytanie jak wyłaczyc ten duzy zegar z wyswietlacza i jaki program trzeba zainstalowac by wejsc w karte pamięci i czy mozna zmienic dzwiek sms na jakąs nutke ;)

  • 0

    94. ~tia  2011-11-21 22:04:14  host: djf19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    albo on jest zbyt ciężki do pojęcia albo zbyt prosty. W opcjach nic normalnie ustawić się nie da tak jak byś dostał wersję DEMO telefonu. Strasznie denerwuje mnie to, że nie mogę dostać się bezpośrednio do karty pamięci.Otwieranie zdjęć jest ograniczone wielkością. Nie mam pojęcia jak zmienić ten bolesny (dla mnie) niebieski kolor motywu. Nie posiada multitaskingu. Nie mogę też coś wczuć się w dotyk tego telefonu. Ogólnie nie polecam. Trochę za dużo wad na raz.

  • 0

    95. ~dsw  2011-11-29 18:00:41  host: bhn133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktoś może wie jak wysłać film videło?

  • 0

    96. ~Vacumn  2011-11-30 14:25:43  host: 178.181.208.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    mam zamiar kupić ten telefon ale widzę że dużo minusów ale są też plusy bardzo mi się podoba jego wygląd i chyba skuszę się na niego

  • 0

    97. ~pysieeeeek  2011-12-02 20:13:16  host: bin89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem, jak innym ale mi ten telefon strasznie się zacina. od nowości są z nim same problemy. wibruje bez powodu. (mam go jakiś miesiąc, może więcej) po podłączeniu do komputera przez kabel USB i odłączeniu nie mogę wejść w kontakty i wiadomości. i to nie przechodzi. muszę kilka razy z rzędu wyjmować baterię i włączać z powrotem ( choć nie zawsze to skutkuje) żeby zaczął normalnie działać. tak samo jest po wyłączeniu i ponownym włączeniu. jest bardzo wolny. czasem nawet muszę go resetować, bo nie da się nic robić a po włączeniu cóż to co wyżej nie mogę przejrzeć wiadomości. nie wiem dlaczego tak jest. czytając wasze opinie nie zobaczyłam aby ktoś się na to skarżył. może ktoś wie w czym tkwi problem?

  • 0

    98. ~gosia  2011-12-03 10:41:08  host: 153-186-78-94.net.stream.pl

    Czy mozna powiekszyc zdjecie na tapecie w tym telefonie? Probuje wszystkiego i jak na razie mam duze zdjecie na tapecie, ale nie zrobione tym aparatem tylko przeslane z innego telefonu, wiec chyba mozna powiekszyc, ale jak??????

  • 0

    99. ~gosia  2011-12-03 22:26:51  host: 153-186-78-94.net.stream.pl

    hej mam pytanie, jak mozna powiekszyc zdjecie na tapecie?? Telefon roby tylko takie male zdjecia, a ja bym chciala miec zdjecie na calej tapecie (choc wiem, ze ciezko pozniej znalezc ikonke w menu, ale to lepsze niz ten niebieski kolor :/) ...... teraz mam "powiekszone", ale tylko dlatego, ze przyslalam sobie zdjecie z drugiego telefonu, ktory tez ma aparat 3,2 i tez jest SE co ciekawe :) jakby ktos znal odpowiedz, bede wdzieczna za taka :) Pozdrawiam

  • 0

    100. ~Mario  2011-12-04 23:17:52  host: aayo73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanie. Właśnie zastanawiam się czy kupić ten telefon. Czytam wasze komentarze i w końcu sam nie wiem czy kupować czy nie? Mogę kupić również Nokię 500. Nie wiem który telefon jest lepszy. Pomoże mi ktoś?

  • 0

    101. ~miwemil  2011-12-05 20:01:41  host: gwiazdzinski-d.infoeltech.com.pl

    pyt 97. problem z wejściem w kontakty i smsy po włączeniu jest bardzo powszechny. można to jednak naprawić:) trzeba ściągnąć aktualizację oprogramowania ze strony SE. wtedy ten problem całkowicie znika

  • 0

    102. ~andrea  2011-12-07 23:08:08  host: aboc253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie dlaczego nie dzilaa mi dyktafon? daje nagraj i pojawiaja sie same zera 00.00.00 i nie poza tym prosze o odpowiedz ;) i jescze mam proble z gra wgrana w telefon od nowosci, wyswietla mi sie tylko w 1/4 ...

  • 0

    103. ~th_omas@wp.pl  2011-12-13 12:11:24  host: apn-95-40-18-238.dynamic.gprs.plus.pl

    więc tak-mam go 2 miesiące i nie podoba mi się-na zwykłej nokii 2600 otwieram fotki o większej roździelczości niż w txtpro, zdjęć nie można edytować-jeżeli ktos zna jakiś program do edycji to dajcie info (można je powiększać-dotknij i przyrzymaj zdjęcie az pojawi sie ikonka + - ale powiękenie kiepskie-fotka robi się kwadratowa)-ogólnie jak nie znajde konkretnych aplikacji to go sprzedam i tyle

  • 0

    104. ~maruda;P  2011-12-13 20:26:29  host: eoc204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pyt. 100 osobiście polecam Nokie, t tym SE bardzo ciężko cokolwiek znaleźć, sama się z nim meczę od kilku miesięcy. Moim zdaniem to jeden z gorszych telefonów jakie miałam. Jedyne plusy to wi-fi i klawiatura qwerty, która mimo wszystko nie jest do końca przyjemna....

  • 0

    105. ~?  2011-12-18 15:41:52  host: cna114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no i sam nie wiem , widze pozytywy ale i tez negatywy ;/ Mam okazje brac za 150 zł , opłaca sie? ;>

  • 0

    106. ~olek  2011-12-18 18:43:53  host: cna114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no i sam juz nie wiem , myslicie ze za 150 zl sie oplaca go kupic?

  • 0

    107. ~Bartekyy  2011-12-18 20:11:19  host: public141710.xdsl.centertel.pl

    Sam mam ten telefon, polecam poszukać na stronie sony ericssona programu do aktualizowania oprogramowania telefonu. Program jest łatwy w obsłudze, aktualizacja zajmie max 30 minut a ( w przypadku tego telefonu) umożliwi skalowanie tapet ( tak właściwie to same będą się skalować) i usunięty zostanie błąd z wibrowaniem (czasami telefon ma odpał i zaczyna sam wibrować i włączać różne aplikacje i foldery)

  • 0

    108. ~sova  2011-12-31 12:56:15  host: 5.rev.polarnet.gliwice.pl

    nie polecam zawiesza sie ekran sie rysuje bateria nawet jednegi dnia nie trzyma. zal zal. nie polecam syf na maxa

  • 0

    109. ~galu  2011-12-31 22:58:35  host: clan.efekt.net.pl

    no cóż mieszane uczucia. niby ok niby wszystko w porządku ale : -gdzie u licha są motywy do TXT??? bo ten niebieski z czasem męczy. nie ma nei znalazłem do dzisiaj. -gdzie programy do niej?? szukałem alternatywne ale fatalnie działają. -programy do mp3 (prócz dedykowanego przez SE) posiadają wadę co utwór program pyta o pozwolenie na odczyt z karty :| -kamerka nagrywa skokowo. czasem są slajdy. - brak aktualizacji softu do dzisiaj. dla gadżeciarzy polecam komórkę tylko z odpowiednim wsparciem a ta takowa nie posiada :

  • 0

    110. ~Karola ;*  2012-01-04 12:25:00  host: 89-72-31-66.dynamic.chello.pl

    Ja mam ten telefon od trzech miesięcy i jest wszystko oki.. ;) dobrze działa dobrze.. zdjęcia jak na aparat 3,2 są super.! Chyba tylko 1 raz mi się zawiesił ale to nie poważnie xD łatwo w nim wszystko znaleźć.. aplikacje , gry, itp.. działają bardzo dobrze.. jak się dużo używa go to bateria trzyma przez około tydzień.. czasem dłużej a czasem krócej to zależy ile się korzystało.. przeglądarka internetowa może być.. ;)) ogólnie nie prawdą jest to co tu niektórzy piszą bo java działa.. i tak dla tych nie wtajemniczonych to np. gry czy aplikacje wgrywa się z komputera do folderu other.. ale to tak jakby ktoś nie wiedział ;p klawiatura jest wygodna a telefon dobrze trzyma się w ręce.. dotego jest stylowy.. :) Różne kolory do wyboru i wgl.. brak systemu nie jest żadnym minusem.!!! jak ktoś chce to niech sobie kupi smartfona albo jakiś inny telefon z systemem... TEN JEST SUPER.!!!

  • 0

    112. ~:)  2012-01-10 22:13:32  host: 87-204-165-172.ujscie.net

    Telefon jest swietny, a wy nie puaczcie ze nic n ie ma na niego bo jest wszystko:Tapety gry a nawet motywy ale trzba szukac z angielskich stronach i w angielskim jezyku. Linkow wam nie podam zebyscie sobie sami poszukali. Ja mojego txt pro naladowalem do pelna bajerami i mozna zmienic rozmiar zegara, ale to wszystko wujek google english wam da a trzeba poszukac

  • 0

    113. ~madridista  2012-01-15 20:25:52  host: ays202.internetdsl.tpnet.pl

    mam txt od 3 misiency jestem z niego bardzo zadowolony :D przy moim pisaniu sms-ów bateria wytrzymuje 3 dni ;p

  • 0

    114. ~smutna  2012-01-17 11:02:10  host: ip-89-174-19-7.ibd.gtsenergis.pl

    ja niestety trafiłam na jakąś wadliwą wersje tego telefonu,bateria trzyma nie cały dzień nawet jeśli nic na nim nie robię,wyłącza rozmowy,nieraz w ogóle nie chce się włączyć tylko dziwnie szumi.do tej pory trafiałam zawsze na dobre telefony miałam je po 4 lata bez oddawania do naprawy,a ten już po tygodniu muszę oddać.

  • 0

    115. ~ktoŚ  2012-01-17 16:10:44  host: 46.205.1.131.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    jak sie obraca na nim zdjęcia.?

  • 0

    116. ~Sha  2012-01-20 23:30:46  host: z37-08.opera-mini.net

    Mialem ten model i nie polecam. Gg mozna ściągnąć ze strony Gadu-Gadu.pl choć i tak sie zacina, filmów na youtube nie mozna oglądać, bateria trzyma 1 dzien, ekran sie zacina, problem z otwieraniem książki telefonicznej ładuje sie max dlugo, ogolem telefon oceniam 3/10. I duza uwaga trzymałem go 3 mies w szafce i go potem włączyłem a tu sie ekran rozmazuje, oddałem do gwarancji to powiedzieli ze sie zalał ciekaw jestem jakim sposobem ? Popytalem troche i okazało sie ze 3 innych użytkowników tego modelu miało to samo wiec ten telefon został zrobiony na odpier.ol za przeproszeniem.

  • 0

    118. ~  2012-01-24 16:10:55  host: apn-77-113-51-66.dynamic.gprs.plus.pl

    nie wiem, jak innym ale mi ten telefon strasznie się zacina. od nowości są z nim same problemy. wibruje bez powodu. (mam go jakiś miesiąc, może więcej) po podłączeniu do komputera przez kabel USB i odłączeniu nie mogę wejść w kontakty i wiadomości. i to nie przechodzi. muszę kilka razy z rzędu wyjmować baterię i włączać z powrotem ( choć nie zawsze to skutkuje) żeby zaczął normalnie działać. tak samo jest po wyłączeniu i ponownym włączeniu. jest bardzo wolny. czasem nawet muszę go resetować, bo nie da się nic robić a po włączeniu cóż to co wyżej nie mogę przejrzeć wiadomości. nie wiem dlaczego tak jest. czytając wasze opinie nie zobaczyłam aby ktoś się na to skarżył. może ktoś wie w czym tkwi problem?

  • 0

    119. ~ola  2012-01-24 16:12:49  host: apn-77-113-51-66.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam. Telefon ogólnie jest okej. Ale co sie dzieje ze jak go wyłącze albo jak odłacze USB to nie ładują sie smsy i kontakty ? Co moge z tym zrobić ?

  • 0

    120. ~kamila  2012-01-31 20:23:17  host: rejon198.ztpnet.pl

    mi tez sie zacinaja te kontakty i smsy, czasami 2 dni nei moge sobie z tym poradzic. na dodatek srednio co 2 dni wyswietla mi sie info "wsadz karte sim' mimo ze jest w srodku ;| fail

  • 0

    121. ~gość  2012-02-03 19:23:59  host: 86-63-92-172.sta.asta-net.com.pl

    polecam wam zainstalowanie oprogramowania, które poprawia wszystkie błędy, umożliwia oglądanie filmów na youtube, znika problem ze zbyt dużym rozmiarem tapet i zdjęć, oraz poprawia jakość filmów.. możliwe, że o czymś zapomniałem, ale naprawde warto się chwilkę pomęczyć.. oprogramowanie jest do pobrania na oficjalnej stronie sony ericssona.. bozia google dała więc znalezienie tej strony zajmie wam minutkę..

  • 0

    122. ~dziewczyna_z_problemem  2012-02-08 20:44:35  host: 217.98.68.123

    Hej! Mam ten telefon od miesiąca i świetnie się sprawował do czasu. Miałam w albumie kilka zdjęć. I nagle wyskoczyło mi że album aparatu jest pusty. Myśle sobie pewnie usunełam. Więc podłączam do kompa i patrzę a tam są zdjęcia. I ja gupia zaczęłam kombinować na własną rękę i usunęłam przez przypadek folder picture ze zdjęciami. Co mam zrobić?? I co się stalo ze nie pokazuje mi zdjęć?? A i nie mam wirusa przeskanowałam całą komórkę.

  • 0

    123. ~Wacha  2012-02-15 22:12:09  host: z26-15.opera-mini.net

    Telefon ten posiadam od 3 miesięcy, kupiłem go za 300zł.A dzisiaj z niego do Was piszę.specjalnego braku androida czy gps nie odczowam bo uzywam te funkcje zadko.telefon ma wygodna klawiature qwerty ktora ma duze przyciski.jedyne co uwazam za lipne w tym telefonie to przegladarka.Ale to nie wielki problem bo kazdy moze sciagnac opere mini i z niei korzystac.ma przedewszystkim wi-fi co mnie raduje.a co do jego zgrabnosci, aparat umieszczony jest dosc gleboko w obudowie co uchronilo mnie przed zalaniem go.moim zdaniem telefon jest dobry jak a swoja cene i oferuje wiecej niz np. Avilla czy tp

  • 0

    124. ~on sam  2012-02-16 20:14:13  host: user-46-112-45-92.play-internet.pl

    czy można ustawić w tym tel własny dzwonek sms???

  • 0

    125. ~whocares321  2012-02-17 10:32:52  host: stomil-poznan.pl

    Musisz kupic nowa baterie.

  • 0

    126. ~dziewczyna_z_problemem  2012-02-19 11:27:57  host: 217.98.68.123

    Ok , a jeśli kupiłam go u operatora ( w Plusie ) i jest na gwarancji to mogę do nich podejść i mogę dostać baterię u nich?? W ramach gwarancji??

  • 0

    127. ~gosc  2012-02-21 11:19:05  host: host-81-190-135-207.olsztyn.mm.pl

    Witam od kilku dni jestem posiadaczem tego telefonu i chce wyjasnic pewna sprawe aczkolwiek jesli chce ktos kupic model do sciagania to nie polecam bo po zrzucenia zdjec z komputera na telefon nie mamy mozliwosci ich powiekszenia SZOK! aparat niby 3,2 mpx ale jesli zrobimy zdjecie zapisanej kartki A4 to nie uda nam sie nic z niej odczytac po powiekszeniu (zdjecia z aparatu mozna powiekszac ale co z tego jak jest taka jakosc zdjecia) mam se k750 i bije on swoim aparatem ta glowe tego txt ,a pozatym nie ma zadnych opcji aparatu, ale jest jeden plus - wejscie na sluchawki 3,5 i ciagnie nawet 32 ohmowe modele ,jakosc muzyki jest ok ale opcji tu tez nie znajdziemy. moge go polecic jedynie osobom ktore duzo pisza maja male palce i troche dzwonia hehe za bledy przepraszam - szybko pisalem

  • 0

    128. ~Pati  2012-02-22 14:29:44  host: 31.42.4.204

    Jakbym miała drugi raz kupować telefon to tego bym w życiu nie kupiła :/ Jest badziewny, nie podoba mi się ... :/ Najlepszy telefon to Sony Ericsson K550i . Może nie wygląda bajerancko czy coś, ale jak go miałam to byłam naprawdę zadowolona :)

  • 0

    129. ~erima  2012-03-06 12:39:35  host: public-gprs60152.centertel.pl

    O czym Wy w ogóle mówicie. To koło żadnej Xperii nawet nie leżało. Toż to nawet Androida nie ma.

  • 0

    130. ~nowa  2012-03-08 17:39:14  host: 77-255-53-140.adsl.inetia.pl

    hej. jak odbiera sie mms w tym telefonie. zaznaczam pobieranie, ale operacja konczy sie niepomyslnie

  • 0

    132. ~pat  2012-03-12 13:34:07  host: cai179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma tez możliwość pisania smsów na ekranie ?

  • 0

    133. ~pepe  2012-03-12 21:04:47  host: ip163.bnet.pl

    nie polecam chiński telefon z dolnej pułki mocne opóźnienia mam do 2 miesiące z czego 1 miesiąc przeleżał w serwisie

  • 0

    134. ~se  2012-03-15 16:32:02  host: user-164-126-169-99.play-internet.pl

    czy mógłby ktoś powiedzieć mi jak go oceniacie podajcie kilka argumentów bo się waham:

  • 0

    135. ~arek  2012-03-19 22:27:18  host: afbm76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc.Czy moze mi ktos powiedziec jak mozna odtwarzac w tym telefonie filmiki na youtube??

  • 0

    136. ~magda  2012-03-21 12:46:23  host: host-194-24-165-155.system-sat.pl

    WIE MOŻE KTOŚ JAK ROBI SIĘ GŁOŚNOŚĆ NA MAXA JAK WŁ.MP3 Z KARTY PAMIĘCI BO JAK USTAWIĘ WŁASNY DZWONEK TO NIC NIE SŁYCHAĆ JAK KTOŚ DZWONI ;(

  • 0

    137. ~Just  2012-03-22 16:45:23  host: 159-205-135-101.adsl.inetia.pl

    Mam telefonik od dzisiaj. Świetnie leży w dłoni, wygodnie się pisze na QWERTY(jak ma się małe kobiece dłonie ;p). Na razie jestem zadowolona ;p Mam jednak pytanie - w specyfikacji napisane jest że ma GPRS, jak w takim razie mam się połączyć z siecią nie rzez WiFi?

  • 0

    138. ~Rafał  2012-03-23 18:17:33  host: host-89-231-208-16.dynamic.mm.pl

    Witam. Po kilku miesiącach użytkowania drugi raz nie kupiłbym tego telefonu. Po pierwsze aparat choć nie jest zły to nie można edytować zdjęć. Po drugie podczas przeglądania internetu potrafi się zawieszać. Po trzecie i to najgorsze po wysunięciu klawiatury np w kieszeni następuje odblokowanie telefonu i np wybranie ostatniego numeru. Nie polecam

  • 0

    139. ~domino  2012-03-28 12:30:33  host: staticline56727.toya.net.pl

    Mam ten telefon od 2 dni i zarąbiście się sprawuje, bateria trzyma bez zmian przy byciu w necie przez 2 h! ~arek: Poprostu dotykasz logo YT w menu 2 z 3 i oglądasz

  • 0

    140. ~domino  2012-03-28 12:34:56  host: staticline56727.toya.net.pl

    ~pat: tak, ma taką możliwość

  • 0

    141. ~Unforgiven  2012-03-28 19:36:35  host: public4215.cdma.centertel.pl

    Pytanie 135 Za strony SE trzeba sciągnąc Update Service i zaktualizować oprogramowanie.

  • 0

    142. ~mateek  2012-03-31 09:01:42  host: abng210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Póki co, jestem nawet zadowolony, jak narazie słucham muzyki prawie cały dzień i bateria ładnie trzyma, może i jest trudny w obsłudze ale, dojde do wszystkiego, pisanie smsów jest świetne, przyjemnie się piszę.

  • 0

    143. ~Marysia  2012-04-05 20:07:28  host: 89-77-21-246.dynamic.chello.pl

    czy ktos wie jak wyłaczyc ten cholerny duzy zegar?

  • 0

    144. ~Emil  2012-04-06 10:21:07  host: aaxk170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki jest system w tym telefonie??

  • 0

    145. ~Maja  2012-04-07 14:10:21  host: 178.183.193.66.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Posiadam ten telefon jakieś 2 miesiące odziedziczyłam go , że tak powiem po siostrze która użytkowała go jakieś 3 miesiące i zmieniła na Samsunga galaxy s. Od początku mojego użytkowania coś z nim było nie tak a teraz to już jest porażka zacina się bardzo często, przy każdym wyłączeniu (zdarza mu się "uruchomić ponownie" tzn. włączyć i wyłączyć samemu) trzeba kombinować , żeby kontakty i sms'y chodziły najczęściej muszę wchodzić w internet, bateria wytrzymuje jakiś dzień, jeśli włączony jest na noc alarm to rano telefon jest rozładowany, klawiatura qwerty się zacina nie zawszę wciskają się klawisze. Ogólnie jedna wielka porażka nigdy nie lubiłam sony ericssonów i sama bym go nigdy nie kupiła i już w pewnych momentach użytkowania zastanawiałam się nad przerzuceniem na swoją starą nokią 5310 , tyle dobrego , że teraz kończy mi się umowa i wezmę jakiś porządny. Szczerze nie polecam tego telefony chyba , ze ktoś ma dużo nerwów, jedna wielka porażka .

  • 0

    146. ~dziwne  2012-04-08 14:42:39  host: host-89-230-19-135.miedzyrzecz.mm.pl

    Mam pytanie czy jak wchodzicie np . na youtube to wam też nie odtwarza dźwięku ? Bo mi wifi ładnie działa tylko mam problem z dźwiękami bo jak wejde sobie na yutube i przykładowo włącze jakiś amatorski filmik czy tam jakas piosenke to się wyświetla na ekranie i odtwarza film ,ale juz dźwięku nie ... dźwięk mam włączony ... dupnie toroche , tak samo jak z aparatem nie da rady np. przybliżyć czy oddalić obrazu zaś w trybie wideo tak ... ogólna ocena to 7 / 10 ;)

  • 0

    147. ~karolina  2012-04-21 10:36:46  host: z56-07.opera-mini.net

    mam ten tel od 2 dni i puki co ok. I smiejcie sie ale nie moge za cholere rozkminic jak sie wchodzi w pliki z karty pamieci *.* pomoze ktos ? ;)

  • 0

    148. ~marcin  2012-04-21 16:45:32  host: 193.19.165.37.osk.enformatic.pl

    jezeli wchodzisz na yt i nie masz dzwieku to muszi zaintalowac nowsze oprogramowanie ze strony sonyericssona jezeli zainstalujesz to oprogramowanie telefon stanie sie bardziej wydajny zwiekszy sie liczba aplikacji i bd bardziej czuly na dotyk:) nie rozumiem tych osob ktore pisza ze telefon jest beznadziejny bo sie usuwaja kontakty itd to sa bledy w oprogramowaniu wiec jezeli takie cos sie zdarza wystarczy tylko zaktualizowac oprogramowanie i bd smigal jak cudo!:D to jest link do najnowszego oprogramowanie http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/

  • 0

    152. ~oomadziaaaoo  2012-05-05 23:20:26  host: abxd4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam pytanko czy i jak mogę ustawić własny dźwięk sms w se txt pro ? Będę wdzięczna za odpowiedź :)

  • 0

    153. ~limitless  2012-05-10 14:37:07  host: ebx26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od ok. 6 miesięcy i jak narazie jestem z niego zadowolona. Zgodzę się z tym, że jest to telefon głównie do pisania smsów. Klawiatura qwerty świetna, bardzo wygodna. Co do androida to faktycznie go nie posiada. GG powinno działać (tutaj odwołuje się do komentarza komórki). Brakuje mi tutaj tylko lampy błyskowej którą posiadałam zawsze w telefonie i zazwyczaj służyła mi jako latarka :). Ale nie ma co narzekać. Telefon ogólnie oceniam na 8/10.

  • 0

    154. ~użytkownik  2012-06-04 22:30:34  host: sggw137-004.sggw.waw.pl

    Telefon jest koszmarny, używam go od kilku miesięcy. Od początku są problemy z oprogramowaniem. Ciągłe naprawy gwarancyjne zaczynają doprowadzać do szału. Wyświetlacz bardzo mało czuły, tel. w ogóle nieintuicyjny. NIE KUPUJCIE, WYRZUCENIE PIENIĘDZY W BŁOTO!

  • 0

    155. ~  2012-07-14 01:13:34  host: 78-131-196-13.tktelekom.pl

    Nie jest to telewizyjna kamera wideo... nie jest to lustrzanka z wielką matrycą, nie jest to nawet MD z 1 bitowym przetwornikiem, za to jest to telefon z dodatkiem namiastki lustrzanki, kamery wideo i fajoskiej wieży. Ciekawe kiedy dotrze to do tych co pisza negatywne opinie? Pewnie dopiero wtedy jak Wasz stary poczciwy LG KP 500 sie zepsuje... Bo moim zdaniem każdy ma wolność wyboru, kupuje co mu sie podoba. Z wiekszości komentarzy to nic nie wyniosłem. Kupie, bo mi sie podoba, czy mi wystarczy do dzwonienia, tego nie wiem, pewnie bedzie mnie denerwować słaby aparat i sie z nikim nie połącze z tego powodu. Pozdrawiam.

  • 0

    156. ~Karla  2012-07-25 22:49:09  host: abni245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdy przesyłam fotki z innego telefonu przez Bluetootha wyskakuje mi,że obrazek jest za duży.Szukałam w ustawieniach ale nic nie ma.Możecie mi pomóc!?Może ktoś wie jak to zmienić bo wiem,że ludzie nie mają takiego problemu więc musi gdzieś być taka opcja ustawień.Z góry dziękuje

  • 0

    157. ~xddd1920  2012-07-31 09:37:40  host: 89-70-121-243.dynamic.chello.pl

    Ja mam tel od wczoraj i powiem ze niezly telefonik :) tylko mam jedno pytanie da sie wylaczyc wibracje dotyku ekranu ?

  • 0

    158. ~szatanusek  2012-08-03 14:34:36  host: PC-109-125-192-232.siedlce.domtel.com.pl

    od prawie roku mam ten tel i powiem tylko jedno CZYSTE *** żałuje że w ogóle go kupiłam!!!!

  • 0

    159. ~  2012-08-14 14:54:16  host: 217.98.68.123

    Do xddd1920 : Da się wyłączyć. Sama odkryłam nie dawno to. Wchodzisz w ustawienia ---> Dźwięki i wibracje --->Wskazówki dotyk. Mam nadzieje że pomogłam

  • 0

    160. ~Rudastg  2012-08-14 18:26:13  host: adkg167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. mam pytanie odnośnie aktualizacji tego telefonu do wersji z YT. mój telefon kupilam z komisu na gwarancji z plusa a kożystam z innej sieci. gdy próbuję go zaktualizować do nowszej wersji update service pokazuje "twoje oprogramowanie jest aktualne" jest jakiś sposób na wgranie tej nowszej wersji? plus odsyła do komisu a komis do plusa -.- z góry dziękuję za odpowiedź!! :)

  • 0

    161. ~  2012-08-22 23:04:46  host: z12-08.opera-mini.net

    Telefon dla mnie średni. System bardzo biedny, to NIE ANDROID, aplikacje w Javie (np. Facebook, Opera Mini). Ma swoje kaprysy (np. ekran wariuje, trzeba odblokować i zablokować). Nadaje się do dzwonienia i SMSów, a po zainstalowaniu Opery Mini jest świetny do internetu. Niestety poza tym ma mało możliwości, np. powiększanie zdjęć woła o pomstę do nieba, nie obsługuje plików txt... Dzisiaj zaktualizowałem oprogramowanie, łatwo i szybko, polecam to każdemu. Ikonka Youtube się pojawiła, strona działa, ale samo odtwarzanie wideo już nie. Pokazuje się spinner od czekania, a po chwili wyskakuje "Błąd". Restart nie pomógł. Spróbuję coś na to poradzić. Jak macie jakieś pomysły to piszcie. Duży plus za klawiaturę qwerty. Jak ktoś ma problem z rozmiarem tapety, to można jako tapetę ustawić jakiś .png z przezroczystym tłem. Wtedy spod spodu też widać to niebieskie, ale wygląda to o niebo lepiej. Ma tylko 64 MB RAMu, więc ani Androida, ani MeeGo, ani nic lepszego chyba tu nie wcisnę... Ale poszukam w necie, może ktoś zmajstrował coś na bazie Embedded Linux?

  • 0

    162. ~eliza  2012-08-30 13:08:28  host: afdf66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś może, jak zrzucić muzykę na kartę pamięci telefonu? Jest jakaś aplikacja, trzeba ją zainstalować, ale... gdy tak zrobię i tak karta jest czyta. Mam telefon od jakichś 6 miesięcy i powiem, że nie jestem z niego zadowolona. A, i jeszcze jedno: czy tylko u mnie co jakiś czas telefon 'odzywa się'? Jest to uporczywe i w szkole często muszę wyłączać telefon, aby nikt nic nie słyszał...

  • 0

    163. ~GENIUSZ  2012-09-11 23:21:56  host: 87-207-205-164.dynamic.chello.pl

    MAM PYTANIE WIECIE SKAD POBRAC NA TEN TELEFON JAKIES GRY I DLACZEGO JAK PODLACZAM GO PRZEZ USB TO NIE WYSKAKUJE MI OPCJA PAMIEC MASOWA TYLKO ODRAZU LADOWANIE BATERII ?? PRZEZ TO KOMPUTER I GO NIE WYKRYWA

  • 0

    165. ~monika  2012-10-20 22:38:00  host: host-89-229-137-186.chelm.mm.pl

    Czy w tym telefonie dziala gg??? :D:D

  • 0

    166. ~  2012-11-15 22:09:59  host: ip-84-39-163-156.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    JAK ZAKTUALIZOWAĆ OPROGRAMOWANIE NA TYM FONIE? Jestem w tym całkiem zielona. Mam stornke (http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/) ale co dalej? Po kolei krok po kroczku mógłby mi ktoś to wyjaśnić? Mam to oprogramowanie ściągnąć bezpośrednio z telefonu? Czy wtedy będzie go jeszcze obejmować gwarancja? Proszę o pomoc...

  • 0

    167. ~  2012-11-30 22:35:53  host: v14-07.opera-mini.net

    Jak można odzyskać zdjęcia bo jak naciskam album to że album jest pusty proszę o odpowiedź

  • 0

    168. ~  2012-12-09 08:05:57  host: v23-01.opera-mini.net

    Czesto sie zacina i tszeba go resetować na you tubie nieda się oglondać filmuw i nieda sję urzywać wi-fi.

  • 0

    169. ~janek  2012-12-12 21:24:49  host: cih195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest świetny troszkę przepłaciłem (230zł) ale zakupu nie żałuję :) brak systemu = brak wielu upierdliwych problemów, wszystkie te bajery i 1000 programów w końcu i tak się znudzą - miałem to wiem a tu: + świetny dotyk + świetne pisanie smsów czy to klawiaturą wysuwaną qwerty czy ekranową klasyczną + bardzo głośny głośnik - budzik by martwego obudził :) + płynne ładnie wykonane menu, + porządny aparat, brak zumu trochę boli, ale bez przesady - w końcu w telefonach to tylko zum cyfrowy = kosztem jakości + piękny ekran blokady od środka ku obrzeżu ekran się ściemnia aż do czerni - efekciarskie :) ale: - w menu multum aplikacji które korzystają z neta :/ - nieusuwalne - no i faktycznie mógł by być odrobinę cieńszy telefon wart każdego grosza, na tle innych wyróżnia się solidnością, świetnym wykonaniem, wyglądem i zrównoważoną charakterystyka = ma dokładnie tyle bajerów ile trzeba :D

  • 0

    170. ~  2012-12-12 23:25:14  host: v48-12.opera-mini.net

    odp. do kom. nr. 166: nie ten programik ściągasz prosto na komputer, instalujesz, uruchamiasz i postępujesz zgodnie z instrukcjami

  • 0

    171. ~DobryMuzyn  2013-01-03 18:24:51  host: public29471.cdma.centertel.pl

    telfon nawet fajny minus scina sie i ma delikatny ekran reaguje na najmniejszy dotyk naorzykal przy rozmowje llleko policzkiem dotkniemy czerwonej sluchawki i sie razlazczy albo sie zetnie i rozmowa zawieszona

  • 0

    172. ~Aga  2013-01-18 20:51:03  host: aix190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ponat rok i jestem zadowolona polecam;)

  • 0

    173. ~  2013-05-07 14:44:07  host: sun.wic0m.net.pl

    Mam ten telefon ponad rok. Telefon mi trzyma 4dni z częstym wchodzeniem na internet. Wkurza mnie jedynie to, że na głównym ekranie jest ten irytujący zegar, a to mi zasłania tapetę. Wcześniej też chciałam normalne zdjęcie ustawić na tapetę ale było przez środek obrazu, a na górze i dole takie coś niebieskie.... ale szukałam w google (w komórce) i ściągnęłam normalne duże zdjęcie NA SZCZĘŚCIE . Pytaliście się czy da się przybliżyć zdjęcie - tak, da się ale będzie rozmazane ja przybliżam tak ( nie wiem czy zrozumiecie) : od połowy palca dotykam ekran i po same paznokcie przesuwam ekran :P Wkurza mnie też to, że jak chce posłuchać muzykę to strasznie cicho gra i np po ładowaniu włączam komórkę, che wejść na muzykę, zdjęcia, kontakty albo coś w tym stylu to muszę wchodzić koniecznie na zdjęcia (inaczej mi się nie załaduje nic) i czekać 2min aż będzie okey. Sms'y pisze się straaasznie fajnie przez tą klawiaturę ( może dlatego, że mam małe palce) PROSZĘ O JAK NAJSZYBSZE ODPISANIE NA MOJE PYTANIE, CZY SIĘ DA WYŁĄCZYĆ TEN DUŻY ZEGAR NA ŚRODKU TAPETY :) a telefon polecam ! :)

  • 0

    174. ~lalala  2013-07-06 15:20:31  host: wspoldzielone.piaseczno.robbo.pl

    telefon jest bardzo nudny.. mało aplikacji, do tego nie ma androida. Dla osób chcących pisać SMS'y na klawiaturze qwerty, lub tylko rozmawiać, jest ten telefon w sam raz :) chociaż miałam go przez 2 lata.. nie jestem zadowolona ;/

  • 0

    175. ~Iza  2013-08-16 22:48:25  host: v47-01.opera-mini.net

    Mam ten telefon juz jakies 2lata ostatnio mi sie zacinal ale go zresetowalam i jest ok tylko denerwuje mnie w nim dotyk zacina sie troche dobrze dziala mi internet sciagnelam sobie opere mini oraz mpobilne gg tylko mam problem z wifi bo nie moge sie polaczyc z ruterem

  • 0

    176. ~DARK ANGEL  2014-06-01 17:57:25  host: ip-79-175-195-240.cable.smsnet.pl

    pomocy ja mam ten telefon i słuchawki do niego tak wogułem wszystko działa poza słuchawkami gdy przypinam do telefonu to pisze że podłączono słuchawki a jak są jusz podłączone to nic wogóle przez nie nie słychać nawet muzyki nie słychać przez słuchawki niewiem czy to wina telefonu czy słuchawek i niewiem co robić

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet