Sony-Ericsson T715 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson T715 Opinie o Sony-Ericsson T715

Sony-Ericsson T715

w sumie: 19
  • 0

    1. ~baba  2009-06-26 12:49:55  host: host-87-99-7-159.lanet.net.pl

    ciekawe jaka cena ,a tak to telefonik fajny

  • 0

    2. ~q  2009-06-27 21:49:57  host: viper-masq.media4.pl

    co to za otworek na 'przedzie' obok głośniczka?

  • 0

    4. ~aureus  2009-07-02 21:07:23  host: host-89-229-147-255.plock.mm.pl

    czemu taki mały ekran?

  • 0

    5. ~JJ  2009-07-03 16:08:10  host: apn-77-115-118-206.dynamic.gprs.plus.pl

    Bardzo lubię SE, ale teraz się stacza. Ostatnim ciekawym modelem jest k800i i Xperia. Firma ta powinna zrobić w miarę tani tel z dotykowym ekranem, bo Satio na pewno nie będzie tani.

  • 0

    6. ~JJ  2009-07-03 16:13:23  host: apn-77-115-118-206.dynamic.gprs.plus.pl

    Bardzo lubi? SE, ale teraz si? stacza. Ostatnim ciekawym modelem jest k800i i Xperia. Firma ta powinna zrobi? w miar? tani tel z dotykowym ekranem, bo Satio na pewno nie b?dzie tani.

  • 0

    7. ~arczi  2009-07-04 00:46:23  host: 101-86.echostar.pl

    nowe SE nie powalają jakością rozmów, a chyba tel służy do dzwonienia...szkoda, że tak się dzieje, byłem zawsze wierny tej marce ale jak zacząłem sprawdzać słyszalność rozmówcy w nowych telach SE to zaniewówiłem... jakość zeszła na psy...

  • 0

    9. ~b  2009-07-22 16:21:43  host: agn201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest to przede wszystkim konkurnent dla Nokii 6600 slide i kilku lifestylowych modeli Samsunga które święcą triumfy w "cywilizowanym świecie" gdzie kupujący telefon nie zastanawia się nad tym czy telefon ma zablokowaną javę czy też nie bo i tak jeżeli będą mu potrzebne jakieś gry to operator udostępni mu cały pakiet za śmieszą opłatę i pobierze je sobie za grosze. Kapitalne malutkie rozmiary i waga, ale rozczarowałbym się gdyby aparat foto w tym modelu faktycznie był bez autofocusa. Choruję na 6600 slide ale ponad 800 zł za nową ( a tylko taka mnie interesuje) skutecznie mnie blokuje przed zakupem Nokii. Może ten SE były jej godnym substytutem, czekam aż się pojawi. P.S ludzie nie podniecajcie się tak która firma robi lepsze telefony bo dzisiaj poziom się wyrównał, ważne kto jaką ustali cenę zaporową za swój produkt i dotrze do szerszej grupy odbiorców.

  • 0

    10. ~qwerty  2009-11-11 01:16:45  host: chello084010073143.chello.pl

    ile kosztuje ściągnięcie sim-locka w Polsce jeśli kupię ten telefon w "3" w UK? A może ktoś wie czy telefony z "3" w pay as you go mają locki?

  • 0

    11. ~daro  2009-11-28 12:36:05  host: 79-74-117-31.dynamic.dsl.as9105.com

    w "3" wszystkie fony maja lock-a. :(

  • 0

    12. ~zyga  2009-12-01 09:57:09  host: 77-255-39-156.adsl.inetia.pl

    ani wifi, ani systemu operacyjnego, bo ja wiem czy takie ciekawe urzadzenie...

  • 0

    13. ~nasto  2009-12-12 23:26:56  host: cpc1-derb10-0-0-cust856.leic.cable.ntl.com

    wie ktos moze jaka max pamiec on moze w sobie umiescic chodiz mi czy karta 4gb lub 8 by doniego weszla ?:P

  • 0

    14. ~Mati  2009-12-24 18:34:25  host: acfy202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    musze wam powiedzieć że wypasiony dostałem dzisiaj na gwiazdke ;)

  • 0

    15. ~fanik  2010-02-22 22:11:03  host: 80-41-198-215.dynamic.dsl.as9105.com

    8gb wejdzie a telefonik świetny

  • 0

    16. ~Piotrek  2010-03-07 15:47:17  host: 82.160.71.21

    Siostra pokazała mi kilka zdjęć robionych tym telefonem i powiem, że ich jakość odstaje od fotografii robionych modelem k800i. Ciekawe jaka jest lampa błyskowa LED czy może xenon?

  • 0

    17. ~elmira  2010-05-24 15:04:59  host: 89-25-168-238.huxnet.pl

    a ja mam i sobie chwalę:)

  • 0

    18. ~kebikebij  2010-10-18 18:26:10  host: 38-24.89-161.tel.tkb.net.pl

    a ja taki znalazlem pod sklepem ;D ladowarka od k750i i nowy telefonik za darmolca

  • 0

    19. ~rota  2011-02-26 14:53:37  host: cpw42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten mały otworek to czujnik światła. Rozjaśnia lub przyciemnia ekran zaleznie od tego w jak jasnym pomieszczeniu jestesmy ;) ogolnie srednio się to przydaje ;P

  • 0

    20. ~  2011-08-07 20:37:01  host: cgg169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie jest taki zły wytrzymał rzut o ziemię i złamanie. Działać działa tylko taśma i obudowa do wymiany bo gdzieś wyleciała górma obudowa. Ma jedną zalete jest mały o głośny. znajomy dał mi go bo nie miał sił do niego, kupie obudowę i taśmę i będę miał dobry telefon.

  • 0

    21. ~otoo  2011-12-23 19:26:57  host: 195.116.184.65

    Czujnik światła wręcz przeciwnie, jest dobry bo, oszczędza baterię.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-37-177.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet