Sony-Ericsson T707 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson T707 Opinie o Sony-Ericsson T707

Sony-Ericsson T707

w sumie: 64
  • 0

    1. ~Nomen  2009-03-26 23:24:27  host: ns2.sti.net.pl

    Jak dla kobiet to strzał w dziesiątkę! :)

  • 0

    2. ~zuzka  2009-03-27 09:51:57  host: 85.219.218.5

    telefon jest poprostu świetny:)polecam wszystkim

  • 0

    3. ~Znawca  2009-03-27 13:20:17  host: acaj208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale kombajn, pewnie u nas bedzie kosztowal z 4000 zl. Kupie go sobie za 4 lata jak stanieje do 2500. Ma w sobie wszystko co potrzeba, takze kilka nowinek wczesniej nie widzianych w modelach innych marek. 10/10, mozna powiedziec ze 11/10 :)

  • 0

    4. ~Zollo  2009-03-27 19:56:33  host: 87-205-197-15.adsl.inetia.pl

    śmieszny... taka trochę mydelniczka ;p I poza tym to nic niezwykłego

  • 0

    5. ~Żuk  2009-03-28 11:40:05  host: dow207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon dla bab...

  • 0

    6. ~  2009-03-29 20:45:35  host: chello089076084119.chello.pl

    nareszcie lekki powiew nowości,ładny jest

  • 0

    7. ~ernest  2009-03-30 12:52:05  host: host-89-230-8-194.bilgoraj.mm.pl

    jakis chyba dziwny

  • 0

    8. ~umpa  2009-04-03 00:50:08  host: ip9240.t16.ds.pwr.wroc.pl

    nie ma polmetrowego obiektywu nie robi loda nie ma lampowego wzmacniacza sluchawkowego nie ma wyjsc symetrycznych xlr nie piecze kurczakow nie podaje piwa w upalny dzien sony schodzi na psy po powyzszych uwagach ewidentnie widac, ze sony zostaje w tyle za konkurencja

  • 0

    9. ~tiger  2009-04-05 02:26:28  host: ip9240.t16.ds.pwr.wroc.pl

    tylko 3.12 MP nie ma wi-fi nie ma 16 mln kolorow nie ma odtwarzacza plikow bezstratnych flac i ape (meizu m8 jest lepszy pod tym wzgledem) ma klapke wiec szybko padnie mechanicznie karta tylko do 16 jak konkurencja umozliwia 32 GB ogolnie kiepsko

  • 0

    10. ~Kejt  2009-04-16 12:10:24  host: adjp32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przyznam, że nie przepadam z telefonami z klapką.. ale ten jakos mi sie spodobał. Oczywiscie nie ten rozowy :P wole niebieski :P W danych pisze ze aparat fotograficzny ma lampę błyskową, czy ktoś widzi tego flesha ? :| Trzeba zobaczyć jak ten telefon wyglada naprawde.

  • 0

    11. ~M  2009-04-23 12:26:35  host: htu154.internetdsl.tpnet.pl

    cudny...

  • 0

    12. ~J  2009-05-16 22:14:25  host: 83-168-109-1.pz1-nat.espol.com.pl

    Jak dla mnie z wyglądu tragedia... Przynajmniej po otworzeniu klapki

  • 0

    13. ~paulia18  2009-05-28 19:06:23  host: apn-77-113-171-21.dynamic.gprs.plus.pl

    ktos sie orientuje ile ten telefon w tej chwili kosztuje?????

  • 0

    14. ~ann  2009-06-01 00:40:08  host: abap81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ładny. kupiłabym sobie, ale pewnie będzie niesamowicie drogi.. kiedy premiera?

  • 0

    15. ~Aiiina  2009-06-15 18:43:40  host: acd68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile to cudo kosztuje, można to już w ogóle w Polsce kupić? I gdzie jeśli można :P

  • 0

    16.  2009-06-15 18:44:54

    Zuzka, gdzie w Polsce można to cudo kupić i za ile? Bo z chęcią bym kupiła, wygląda świetnie, a SE uwielbiam nad życie :P

  • 0

    17. ~eve_49  2009-06-15 20:49:14  host: aeqj38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos jaka cena i czy dostpeny u nas?

  • 0

    18. ~PAula...  2009-06-18 21:47:41  host: aaxs101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupie go sobie... bez względu na cene...!!! tylko gdzie go moge kupic ??? ktos sie orientuje???

  • 0

    19. ~;)))  2009-06-23 19:00:50  host: dynamic-78-8-228-135.ssp.dialog.net.pl

    Błagam powiedźcie mi ile on kosztuje(sony ericsson T707)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    20. ~eska  2009-07-09 15:35:21  host: rev-180-47.ramtel.pl

    ja mam ten tel i jest rewelacyjny, nie wiem czy bedzie do stepny w Polsce, moge komus zalatwijc jesli chce oczywiscie j polski i td, noweczki:)

  • 0

    21. ~grzegorz brzeczyszczykiewicz  2009-07-10 17:15:59  host: 188.33.12.45

    jednym slowem GOWNO ! ! ! brak WiFi i sytemu operacyjnego i w dodatku pewnie bedzie kosztowal sporo kasy. Nie rozumiem ludzi ktorzy kupuja takie badziewia za pare tys.

  • 0

    22. ~rzepcio  2009-07-15 01:06:25  host: host892514873.waldex.net

    na ebay widzę stoi po ~800zł. ciekawe kiedy będzie w polsce

  • 0

    23. ~doma 00  2009-07-18 23:40:28  host: 86-68-n1.aster.pl

    w niemczecg kodztuje 350 euro

  • 0

    24. ~doma 100  2009-07-18 23:44:12  host: 86-68-n1.aster.pl

    350 euro

  • 0

    25. ~kakq1  2009-07-19 19:52:51  host: cust-54-90.cust.o2.ie

    mam go

  • 0

    26. ~Natasha  2009-07-21 21:30:27  host: g97.brzezno.univ.gda.pl

    premiera tego telefonu w PL miała być 1 czerwca, a tu du*a zbita nadal go nie m,a ;(((

  • 0

    27. ~miki  2009-07-22 09:03:29  host: rev-180-47.ramtel.pl

    a ja mam ten telefonik i jest jak dla mnie sredni, chce ktos taki?

  • 0

    28. ~Justynaaa  2009-07-26 19:26:02  host: h44n6c1o1003.bredband.skanova.com

    w Szwecji ten telefon kosztuje na polskie 900zl ;]

  • 0

    29. ~sporzny (E398>k750>6220)  2009-07-29 20:11:31  host: bhost-66.mtm-info.pl

    "mydelniczka" myślałem, że można tak powiedzeć tylko na trabanta widać się myliłem

  • 0

    30. ~  2009-07-31 13:49:43  host: h-87-199-35-43.dolsat.pl

    Znawca...Kombajn ;|? chyba kombajnu niewidziales, a koszt pewnie do 500zl

  • 0

    31. ~Variatka  2009-08-08 16:23:33  host: 86-177-n1.aster.pl

    W Irlandii można go kupić za 139 euro :)

  • 0

    32. ~Paula  2009-08-10 21:33:09  host: aaxh47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja chce ten telefon !!!... ale w Polsce jeszcze go nie moge znalezc... !!!

  • 0

    33. ~Variatka  2009-08-12 22:42:31  host: 86-177-n1.aster.pl

    Polska to jak zwykle 100 lat za murzynami, i telefony po 1000zł

  • 0

    34. ~...  2009-08-13 18:53:10  host: chello087206049110.chello.pl

    w USA kosztuje 200 dolców

  • 0

    35. ~karolina  2009-08-15 09:35:46  host: 62.140.137.157

    na zdjęciach wygląda ąwietnie, ale w rzeczywistości żadna rewelacja, szczególnie w środku po otwarciu klapki, w Holandii kosztuje ok 200e

  • 0

    36. ~adzia>>>  2009-08-16 16:06:31  host: 190.01.el2.ftnet.pl

    dobry to widac ale napewno jest drogi:(

  • 0

    37. ~  2009-10-03 21:08:19  host: host892514873.waldex.net

    w Polsce na allegro 759, więc nie jest źle ;)

  • 0

    38. ~Naat  2009-10-19 18:58:58  host: dvk61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na allegro można już kupić nowe za jakieś 8 stów :]

  • 0

    39. ~pasztet  2009-11-15 22:04:49  host: 92-236-66-114.cable.ubr14.aztw.blueyonder.co.uk

    a ja kupilam w UK za 109 funtow :)

  • 0

    40. ~P.  2009-11-24 14:15:08  host: aeks28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nooo za niedlugo bede go miec :D juz leci do mnie haha xDD aktulanie mam k800i i powiem wam czy bardzo sie roznia :P

  • 0

    41. ~kar0lc1a  2009-12-02 11:39:35  host: aemi165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest naprawde godny uwagi , ja osobiście sie w nim zakochałam i już sobie go zamówiłam . Może nie ma wifi i symbiana ale nie wszyscy tego potrzebują .I nie wiem o jakich wy kosmicznych cenach mówicie skoro telefon kosztuje 600 zł nowy na gwarancji ;) Dla kobiety idealny .

  • 0

    42. ~lena  2009-12-02 13:59:20  host: 83-238-224-140.adsl.inetia.pl

    Telefon... mmm nie ma slow zeby opisac jaki jest piekny:) kupilam go dzisiaj poprzez allegro i to byl strzal w dziesatke. bardzo funkcjonalny i do tego ten wyglad. posiadam rozowy.jestt roszke jasniejszy niz na zdjeciu- bardzier wpadajacy w perlowy. co do bateri to narazie nie wiem, ale na pewno jeszcze dam znac. plastik porzadny, przyjemny w dotyku. wydaje mi sie ze bedzie dosc odporny na zarysowania. poprzednio mialam nokie z klapka z serii supernova, ale ta czesc chromowana szybko sie zarysowala i wyglada strasznie , a bardzo o niego dbalam( telefon ma dopiero pol roku). polecam telefonik szczegolnie kobietom. naprawde cieszy oko a jego wnetrze powinno zaspokoic nawet wybrednych nastolatkow:). jedyny misnus to ze aparat nie ma lampy, ale da sie przezyc:D

  • 0

    43. ~jaszczur  2009-12-26 14:28:31  host: 212.244.210.66

    jak ktos lubi telefony z klapka o polecam ciezko jest znalesc cos lepszego

  • 0

    44. ~alaa  2010-01-07 14:40:57  host: 77.87.0.254

    mam ten telefon od początku grudnia i do tej pory naprawde jest super:) robi wrażenie na każdym i zwraca uwagę :) telefon raczej dla dziewczyny. ja mam ten niebieski, kupiony na allegro :) aparat całkiem ok, wszystko sprawnie działa i nie zawiesza się. polecam go każdemu ;)

  • 0

    45. ~julia  2010-01-18 19:48:29  host: 77-255-19-148.adsl.inetia.pl

    cena to 550 zl( do uzgodnienia)

  • 0

    46. ~AKNHFKSGESJGOEWIHJ  2010-01-31 19:27:29  host: fel2.internetdsl.tpnet.pl

    boże co za przyje by nie chodzi TYLKO oto czy jest ładny TO kwestia gustu, chodzi jaki jest w środku debile po to ,to jest

  • 0

    47. ~majka  2010-02-12 14:53:33  host: ip-85-198-235-125.broker.com.pl

    Mozna go kupic w jakiejs sieci w polsce typu era orange etc?

  • 0

    48. ~blackberry  2010-06-14 12:33:22  host: 194.9.52.113

    Witam, mam SE T707 kupiłam go za 370zł używany w znakomitym stanie. Telefon jest moim najlepszym jakiego miałam. Posiadam różowy. Wszystko pieknie i cudownie. Jest oryginalny jeszcze nie widziałam ,aby ktoś miał takiego samego. Dla mnie najwazniejsza jst oryginalość i funkcjonalość ten fon to posiada . Pozdawiam.

  • 0

    49. ~baba  2010-08-19 18:33:10  host: ip-77-223-227-49.atol.com.pl

    Mam ten malinowy SE od pół roku. Bardzo funkcjonalny, wygodne klawisze, świetnie leży w dłoni, klapka działa bez zarzutów, w ogóle telefon byłby idealny... No właśnie, po pół roku używania na klapce zaczęły mi się robić takie bąbelki i ten kolorowy lakierek zaczął bezczelnie odpryskiwać. Wygląda to fatalnie i rozglądam się za nowym. Strasznie mi żal, bo telefon był super. Na dodatek pewnie go nie sprzedam, bo kto zechce taki obdarty aparacik...:(

  • 0

    50. ~fhdgsASX  2010-08-26 10:04:50  host: 195.205.76.194

    Mógłby mi ktoś powiedzieć jak długo wytrzymuje w nim bateria? z góry dzięki :)

  • 0

    52. ~malami  2010-08-28 22:29:58  host: 188.147.0.5.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    i czy w czarnym podswietlaja sie klawisze i na jaki kolor, i ile jest kolorów tych efektów swietlnych. czy klapka jest lustrzana , tzn czy mozna sie w niej przegladac i czy komus jeszce zszedl z niej lakier? ja mam z610i i nic takiego sie nie stalo po 5 latach uzytkowania. Z gory dziekuje za odp.

  • 0

    53. ~siudamac  2010-10-13 11:39:22  host: 212.160.172.70

    49: dokładnie! mam to samo - telefon świetny ale z obudowy schodzi farba!!! kupiłem go na allegro i nie było karty gwarancyjnej (sprowadzany z UK), dlatego musiałbym to wymienić na swój koszt - ponieważ telefon u nas niespotykany dlatego tylko w firmowym serwisie można to zrobić - 103zł + długi czas oczekiwania na część

  • 0

    55. ~tania7  2010-10-27 16:45:26  host: static-ip-77-89-90-103.promax.media.pl

    moze ktos napisze jaki kolor maja klawisze podswietlenie ich w czarnym sony ericssonie t 707 i czy to zalezy od koloru kom ,jak sa podswietlone np.w rozowym czy fioletowym chyba podswietlane na rozowo tak mi sie wydaje ,prosze niech ktos napisze ?

  • 0

    56. ~tania 7  2010-10-27 17:17:20  host: static-ip-77-89-90-103.promax.media.pl

    nie mam odp. moze ktos mi powie gdzie jej szukac

  • 0

    57. ~tania7  2010-10-27 17:19:54  host: static-ip-77-89-90-103.promax.media.pl

    gdzie mam szukac odp. na pytanie MALAMI nr 52 bo te mam ten sam dylemat

  • 0

    58. ~markooo  2011-05-11 23:29:25  host: 89-75-88-249.dynamic.chello.pl

    u mnie też lakier schodzi, co za gów... Niemniej telefon jest ok. Tylko ten tandetny lakier !!! Nie polecam !!

  • 0

    59. ~kasia...:)  2011-05-23 11:38:53  host: ip212122218046.intelink.pl

    Ogólnie to mi lakier zaczął schodzić po około roku,i to coraz bardziej z całej powierzchni klapki. Klawisze sie podświetlaja w zależności od koloru modelu ja mam turkusowy śliczny był,wszystko w nim działa prócz wyglądu::( tak można się w nim przejżeć.

  • 0

    60. ~  2011-09-14 07:55:54  host: cob218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    piękny to on faktycznie był zanim cały lakier zaczął schodzić... mam go ok rok, wczoraj jeszcze był ładny a dzisiaj rano juz cały w purchlach:/ jak ktoś leci na jego wygląd to radze sobie darować.

  • 0

    61. ~monika_flesz  2011-11-21 22:46:01  host: pc-116-24.strong-pc.com

    Dokładnie,zgadzam sie z przedmówcami,lakier cały schodzi z przedniej klapki i tez mam go wlasnie kolo roku,telefon dosyć spory ale kwestia przyzwyczajenia,o taśme przy klapce się nie martwić bo działa bez zastrzeżeń mimo złych opini na temat klapek,zdjęcia calkiem fajne ale mimo wszystko patrząc na niego teraz nie kupiła bym go niestety :/

  • 0

    62. ~lady green  2011-11-25 15:07:23  host: host-28-243.internetunion.pl

    również jestem nieszczęśliwa posiadaczką se t707. telefon posiadam od roku, na moim telefonie również pewnego ranka pojawiły się bąbelki i lakier zaczął schodzi-wygląda fatalnie. Telefon zakupiony na allegro na gwarancji-wiec odesłałam z nadzieja wymiany felernej klapki jednak pan z reklamacji zakomunikował, że obudowa nie podlega wymianie i że o takiej sytuacji jak schodzący lakier słyszy pierwszy raz... ciekawe... stanowczo odradzam!

  • 0

    63. ~joanna  2012-02-22 20:54:58  host: afdu202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dopiero dzisiaj weszłam na forum dotyczące tego telefonu.Chciałam go kupić po raz drugi, bo mój "piękny różowy" niechcący trafił do pralki.Ale zanim to się stało zszedł niestety lakier.Zaczęły się robić pęcherzyki a później zaczęło odpryskiwać.I stało się to dosłownie w ciągu jednego dnia.Wróciłam do domu z zakupów,wyjęłam telefon...i lekko się zirytowałam.Myślałam że to od temperatury ponieważ tego dnia było bardzo gorąco.Okazuje się,że nie tylko mnie to spotkało.Po przeczytaniu tych opinii mam już wątpliwości czy znowu go kupić.Bardzo mi się podobał,a dodatkowo był to prezent od męża:)

  • 0

    64. ~kermit  2012-10-12 21:17:37  host: ip-62-121-131-132.ceti.net.pl

    Witam, Prosiłbym o udzielenie informacji na następujące pytania: 1. Czy można dopisać dzwonek do kontaktu? 2. Czy na klapce pojawia się nazwa dzwoniącego? 3. Czy jest w jakiś sposób powiadamianie o smsie lub nieodbranym połączeniu? Pozdrawiam.

  • 0

    65. ~bapu  2013-06-26 12:34:38  host: ebz247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomocy!!!!! czy ktoś może mi powiedzieć czy działa w nim whatsapp?

  • 0

    66. ~Szymon  2014-09-10 15:32:15  host: host18.cybermax.pl

    Sony Ericsson jest najlepszy:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet