Sony-Ericsson T700 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson T700 Opinie o Sony-Ericsson T700

Sony-Ericsson T700

w sumie: 43
  • 0

    1.  2008-08-08 12:02:58

    nie jest brzydki ale juz bardziej mi sie podoba t650 ;p ;p ;p

  • 0

    2. ~Bill  2008-08-08 15:46:21  host: 116-119.echostar.pl

    Co to jest za marka sie pytam ten SE ??!! Zeby kazdy nowy model SE miał wyswietalcz 2 cale i wyswietlacz 256 tys kolorów normalnie zenada ! przechodze na NOKIE !

  • 0

    3. ~cristiano1988  2008-08-09 18:03:16  host: acdx199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wersja T sony w890i ehh nic juz nowego nie potrafia wymyslic na tym rynku.. v8 rulez!!!

  • 0

    4. ~tt  2008-08-10 01:21:00  host: eba161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    następny soniak z udającą-większy-wyświetlacz-ramką wokół niego. a mogło być tak pięknie.. -.-

  • 0

    5. ~hwoarang  2008-08-10 13:59:14  host: ads164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bardzo ładny i zgrabny wyświetlacz pierwsza klasaale szczerze mówiąc to podrasowany t650 polecam fona

  • 0

    6. ~nine  2008-08-10 21:52:22  host: host8925172128.3s.pl

    telefon cudny!elegancki!nie ma to jak SE!

  • 0

    7.  2008-08-10 23:32:52

    czyżby następca T610...

  • 0

    8. ~rew  2008-08-13 13:01:35  host: fm43.internetdsl.tpnet.pl

    Taki cieniutki k800i, nic nadzwyczajnego..

  • 0

    9. ~bot  2008-08-13 20:30:49  host: host85149577.mirasoft.3s.pl

    do pana "~Bill" tak tak nokia ma 16m. wyswietlacz + baterie na 2 dni max se srednio 5-6 dni tak wiec nie wiem co jest lepsze ps: tych 16m. nawet nie widac tak naprawde, tak wiec nie wypowiadaj sie lepiej ...

  • 0

    10. ~Billy  2008-08-16 00:02:32  host: acxk79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzam sie z nine ale według mnie może troche za "chudy"...

  • 0

    11. ~Sai  2008-08-16 14:50:11  host: 078088049009.bsk.vectranet.pl

    I znow to beznadziejne wejscie na sluchawki.. Kiedy zaczna montowac zlacze jack ?

  • 0

    12.  2008-08-21 21:52:40

    to ja już wole moja n73...100razy lepsza od tego SE(i nie tylko tego xD)...pozdro dla fanów SE

  • 0

    13. ~tt  2008-08-21 23:02:42  host: eck83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @bot różnica w wyświetlaczach jest jednak widoczna.. zmieniłem e50 na e51 i różnica naprawdę występuje! Nokia ma jednak większy wybór wśród telefonów - takich z 16m jest sporo a i np w mojej e51 bateria wytrzymuje dłużej niż te 2 dni (nawet potrafi 5)

  • 0

    14. ~Miro  2008-08-24 19:38:37  host: 176-mel-12.acn.waw.pl

    *** Bill - racja SE to shit, powinien miec przynajmniej miliard kolorow, wyswietlacz 56 cali 16:9, glosniki DTS i 2 TB pamieci w raid 5 a do tego kosztowac 1zl w zestawie promocyjnym Tak-Tak ......... drogie dzieci, dorośnijcie

  • 0

    15. ~  2008-08-26 10:13:11  host: achj115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    orientuje sie ktos czy bedzie on posiadal autofocus - bo brak tego w opisie

  • 0

    16. ~SEMaaan  2008-08-27 12:09:17  host: 212.160.172.70

    2- Ludzkie oko nie jest w stanie zarejestrować różnicy między rozdzielczośćią 262 tysiące a 16 mln. Poza tym ekran 16mln to tylko narzędzie marketingowe i nieporównywalnie więcej zużywa baterii. Jak chcesz duży ekran to sobiew kup smartfona a jak to nie wystarcza to zainwestuj w telewizor panoramiczny... żal z takich ludzi jak Ty...

  • 0

    17. ~  2008-08-29 18:11:21  host: p03-15.opera-mini.net

    To naprawdę wstyd, aby tak renomowana firma w swojej ofercie nie miała komórki z dużym wyświetlaczem- chodzi mi o komórki nie symbian. Wszystkie te komórki mają wyświetlacze tylko do 2 cali i co z tego, że jest tam ogrom piksli, że grafika na tych wyświetlaczach jest super wyraźna, jak jest tam wszystko miniaturowe i jak ktoś ma ciut słabszy wzrok, to jak ma na tym przeglądać www przez minioperę, przez dwie, trzy godziny? Toż to śmierć dla nawet zdrowego wzroku! A jak na tym przez dwie godziny grać w gry java? Przez lupe? Niech to słynna firma zrobi wyświetlacz nawet z o połowę mniejszą liczbą piksli, ale niech on będzie większy choć o pół cala!

  • 0

    18. ~  2008-08-30 21:49:16  host: f142-231.opera-mini.net

    I co, kilka dni mijają, a mego komentarza nie dodano! To aby było wszystko jasne, to na stronie nie dawajcie formularza do dodawania komentarzy, albo dajcie obok tego formularza info, że jak już tak bardzo ktoś chce, to niech sobie napisze komentarz, ale redakcja telepolis informuje, że te komentarze i tak nie będą dodawane. A tak redakcja telepolis bardzo brzydko wprowadza userów w błąd i naciąga ich do marnowania swego czasu, na pisanie komentarzy, których i tak nikt nie przeczyta. Wstyd...

  • 0

    19. ~Endi  2008-08-31 18:11:49  host: dynamic-87-105-67-160.ssp.dialog.net.pl

    Czesc wam no fonik nawet fajowy chyba podrasowany T610i szkoda ze aparat taki slaby 3,2mega ale nie czepiam sie SE wymiata a nie jak te Nokie np N95 mialem go dokladnie tydzien i katastrofa szmelc aparat niby 5,0mega a robil gorsze fotki niz SE K800i albo K810i i tak sie nim bawilem az mi wypadl z reki na trawe i okazalo sie ze to juz po zawodach tel N95 umarl niezyje dalem do serwisu i nie zrobia go bo stwierdzili ze nim rzucalem poprostu ich wysmialem Nokia to szmelc i nic pozatym zawsze jakies problemy mialem z tymi fonami a ze SE nigdy wiec polecam wszystkim Sony Ericsson bo warto pozdrawiam

  • 0

    20. ~Trejser  2008-09-09 08:41:12  host: gfe173.internetdsl.tpnet.pl

    SEMaaan, to nie do końca tak że nie widać różnicy między 256tys a 16mln kolorów. Przy 256 na tapecie z łagodnymi przejściami kolorów da się zobaczyć jakby "granice", na 16mln już nie. Baterię że przede wszystkim przekątna ekranu, rodzaj matrycy i rozdzielczość. A co do tego SE - jeden z najładniejszych modeli tego producenta. Wspaniale cienki i stylowy. Raczej dla kobiet sądząc z rozmiaru klawiszy.

  • 0

    21. ~  2008-11-11 20:49:11  host: f142-053.opera-mini.net

    Do robienia zdjec lustzanka z odzielnym obiektywem a do fimu kamera

  • 0

    22. ~miałłłł  2008-11-19 21:22:11  host: adff88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefonik.Bardzo ładny,bardzo ładny wyświetlacz(mam nokie 6300 16mln. kolorów i szczerze to nie widać różnicy) moja siostra go kupiła i jej zazdroszcze tego fona... Super fotki... super gra... nic dodać nic ująć! Chyba przejde na sony ericssony :)

  • 0

    23. ~  2008-11-26 21:16:57  host: user7.94.udn.pl

    Może mi ktoś podpowie... Po co w telefonie drugi aparat - VGA - skoro ten model nie obsługuje wideokonferencji?

  • 0

    24. ~Damian  2009-01-17 11:55:19  host: ip-81-15-216-100.unregistered.net.telenergo.pl

    Szajs... jak każdy Sony Ericsson. Są lepsze firmy... niekoniecznie nokia ale LG i Samsung. Mam dosyć tych małych ekraników w SE.

  • 0

    25. ~?  2009-01-22 00:20:40  host: h82-143-148-39-static.e-wro.net.pl

    kolejny nic nie znaczacy model, kopia K770 i T650 na tej samej plycie moge sie zalozyc;) lubie SE ale nadal maja 'problem' z nagrywaniem video lepszej jakosci niz 320x160, konkurencja juz dawno nagrywa w 640x480. Ciekawe kiedy sie obudza..

  • 0

    26.  2009-02-01 10:30:11

    witam:) stoje przed wyborem kolejnego telefonu. mam wybor pomiedzy se t700, a se w890i. wg was na ktory powinnam sie zdecydowac?

  • 0

    27. ~Joker  2009-02-04 23:29:42  host: urke.aonet.pl

    Telefon fajny, ale ma wadę (jak dla mnie dużą).Jest strasznie cichy. Wymieniłem go dzień po zakupie na se g502. Poza tym jako telefon jest naprawdę dobry.

  • 0

    28. ~G@du  2009-02-18 16:59:15  host: inet20907na-3.eranet.pl

    To jest W890i+flash do aparatu - walkman. Pozatym prawie identyczne. Porównywałem ze swoim W890i.

  • 0

    29. ~octopus  2009-02-21 21:07:27  host: 86-18-n1.aster.pl

    t 700 kupiłem po k800I - i jestem zadowolony..wziąłem od kolegi n6500 pobawiłem się i ..poszedłem umyć ręce..

  • 0

    30. ~adam  2009-04-08 14:59:47  host: 194.42.110.3

    oczywiście, że telefon ma funkcję wideo rozmowy! a orientuje się ktoś jak jest z odtwarzaniem muzyki przez telefon? np w k850i dzwiek jest strasznie cichy (o wiele cichszy niż w moim k750i!!) pozdrawiam

  • 0

    31. ~Zielok  2009-05-19 20:03:20  host: adtf138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Se,produkuje najlepsze fony.Już są opisy fona od SE którego na razie żadna Nokia nie pokona,a mianowicie Idou.Mam obecnie k550i@w610i i mi pasi...Wpiszcie w fonach od SE >*

  • 0

    32.  2009-05-24 12:37:43

    Fajny telefon, nie ma nic, a wygląda. Taka nowa wersja T610i, po której bł T630i, T650i i ten. Klasyczny telefon dla niewymagających, ale chcących się wyróżnic :)

  • 0

    33. ~hdxVp  2009-07-15 11:22:42  host: adrv74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co wy piszecie że t700 gra cicho, on ma głośniki stereo (tył-przód) i gra moze nawet lepiej i głośniej od n95, ( sprwdzone bo mam n95 a brat t700), no i nawet zdjecia z aparatu sa porównywalne, t700 jeszcze konkuruje w zdjeciach z n95, ale n95 nie ma nawet szans wygrac z k800i

  • 0

    34.  2009-07-20 00:12:29

    Porównałem na jakiejś stronie z możliwościami T650 i w zasadzie to samo. Tyle że jednak wydaje się być ładniejszy... Klasyka... a mi tu brakuje fajnej oldschoolowej rzeczy z dawnych Eryków. Zielona migająca dioda :/ Wtedy już bym zmienił telefon w te pędy.

  • 0

    35. ~  2009-08-26 22:00:22  host: 213.77.105.218

    Czy mogł mi ktoś powiedziec czy na ten tel. bedą wchodzic rozne gry i czy on ma lampe blyskową? Czy warto go mieć?

  • 0

    36. ~rudiman  2010-02-07 22:21:27  host: c17-62.icpnet.pl

    czy moze ktos napisac jak ustawic internet i mozliwosc otrzymywania mms? probowalem recznie zgodnie z instrukcja operatora, bo nie ma mozliwosci przeslania ustawien na ten model, ale nie dziala... prosze pomozcie, dzieki z gory

  • 0

    37. ~klaudia  2010-04-06 22:43:44  host: emg250.internetdsl.tpnet.pl

    a jak przyciski, nie scieraja sie od pisania sms?

  • 0

    38. ~szy  2010-05-15 14:19:14  host: aaax196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @37 - przyciski ok, nie scieraja sie

  • 0

    39. ~krzycho  2010-05-27 19:51:23  host: host-87-101-26-204.proxnet.pl

    mam ten telefon juz rok ;d a nawet ponad ;d przyciski sie nie scieraja chyba ze ten od menu ;p to troszke ;p telefon ma swojoe wady typu cichy , brak af w aparacie , szybko sie rysuje ;p

  • 0

    40. ~krzycho  2010-05-27 19:53:36  host: host-87-101-26-204.proxnet.pl

    a co do koelgi wyzej ~hdxVp to chyba ta n95 jest popsuta albo cos zmieniales w t700 duzo osob Ci powie ze t700 jest cichy :) ja kupilem glosniki dolaczane do niego bo mi jego glosniki wbydowane nie wystarczaja :)

  • 0

    41. ~  2010-10-29 20:18:24  host: baq94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie zakupiłem SE t700... Powiem tak. Jezeli ktoś poszukuje telefonu, który ma spełniać swoje pierwotne funkcje, do tego ma byc elegancki i wzbudzać zainteresowanie, to POLECAM!! Jedyna wada jaką znalazłem to słabe podświetlenie. Poza tym bez wad;) P.S NIE KUPUJCIE NIC Z ALKOM KRAKÓW. WYSYŁAJĄ WADLIWE URZĄDZENIA!!!

  • 0

    42. ~zuzia  2012-01-07 13:41:14  host: actz32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest naprawdę świetny polecam :)

  • 0

    43. ~rmc  2013-08-14 13:52:49  host: abfc36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem w życiu parę telefonów ale ten był najlepszy. Wspominam go z sentymentem. Zmieniliby trzy rzeczy i byłby to po prostu ideał dla mnie.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-191-72.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet