Sony-Ericsson T68i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson T68i Opinie o Sony-Ericsson T68i

Sony-Ericsson T68i

w sumie: 59
  • 0

    1. ~fokus10  2004-09-02 21:31:00  host: bmo31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to był hicior kilka lat temu ale i teraz mimo coraz dłuższej brody jest godny polecenia. Służy mi doskonale już od roku i nie szykuję się do zmiany. Oczywiście dla fascynatów polifonii, javy i 65000 kolorów wyświetlacza to będzie badziew.

  • 0

    2. ~łosiu  2005-01-16 09:45:00  host: cpe113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest wspaniały!!! Polecam wszystkim!!!

  • 0

    3. ~wikusia  2005-01-20 20:59:00  host: kbn-outbreak.punkt.pl

    Telefon dobrze wyposażony,wygląd atrakcyjny, menu bardzo dobre ale strasznie wolne, trzeba być naprawdę cierpliwym i opanowanym. Do zalet należy dodać baterię trzyma około tygodnia przy zwykłej eksploatacji.

  • 0

    4. ~madzia :)  2005-02-07 22:50:00  host: dial-691.zgora.dialog.net.pl

    hehehehe no to jest nalpeszy telefon ziomy inne to kicha przy tym :P:P .. hehe :) bo ja mam :P:P

  • 0

    5. ~nvm  2005-02-27 22:30:00  host: bbd54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam 2 lata i jednym slowem - bomba! Ani razu sie nie zwiesil, maly, poreczny. W sumie najwiekszy minus to dluuugi czas reakcji matrycy do ktorego nie da sie przyzwyczaic ;/

  • 0

    6. ~pawcio:)  2005-03-04 08:21:00  host: debica-217.75.53.249.debica53.ptc.pl

    mam go rok jest dzobry bo nigdy nie miałem z nim kłopotu jak go zamienie to najwyrzej na sony ericsson T610 lob nokie 6610i

  • 0

    7. ~  2005-04-02 15:33:00  host: nat.viknet.pl

    dopiero co go kupiłem,ale wydaje mi sie że będe z tego tel. zadowolony. polecam ;)

  • 0

    8. ~snuffi  2005-05-01 00:56:00  host: are254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten kom od 2lat i jestem bardzo zadowolony oprocz malego minusu, a mianowicie przy mojej bardzo aktywnej eksploatacji tego telefony dżoj zaczyna szwankowac i reguje 1 na 2-3 klikniecia, a jak ma zly dzien to 1 na 6 :/

  • 0

    9. ~Kasia  2005-05-15 21:56:00  host: bqw186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak właczyc w Sony Ericssonie T68i słownik T9??bo niemmiem sobie z tym poradzic.prosze odpiszcie!!

  • 0

    10. ~fryciol  2005-05-17 16:36:00  host: enw182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kasiu!slownik T9 włączysz wchodząc pokolei do: sms /wyslij nową wiadomość / wciskasz "menu" pod klawiszem "yes"/ tam w opcjach pozycja 7 Metoda wpis./ T9 /powodzenia

  • 0

    11. ~fryciol  2005-05-17 16:38:00  host: enw182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie czy, piszac smsy jest jakis szybkie wybieranie numeru? albo można wpisac stały numer?

  • 0

    12. ~fryciol  2005-05-17 16:40:00  host: enw182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak w ogole,to podoba mi sie ten telefonik, chociaz na początku były z nim problemy,wlasciwie z dostępnością "mnie" w sieci, po lekkiej naprawie wszystko gra...

  • 0

    13. ~fryciol  2005-05-17 16:40:00  host: enw182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie czy, piszac smsy jest jakis szybkie wybieranie numeru? albo można wpisac stały numer?

  • 0

    14. ~paczek  2005-07-01 12:12:00  host: staticline599.toya.net.pl

    Mialem telefon 2 lata poprostu wypas, funkcjonalny poręczny i wogóle...Naprawde polecam wszystkim i nawet nie przeszkadza brak polifonii.Fonik mi swietni sluzyl no ale przyszedl na niego czas i mi soft padl ale pozatym naprawde wytrzeszczony telefon!:]

  • 0

    15. ~radzio  2005-07-09 22:33:00  host: ajz82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzio fajny telefonik. kupiłem za 100 zł od kolegi troche dobity ale działa, pare razy sie poturbował, ma pewne trzaski ale działa

  • 0

    16. ~grzes  2005-07-23 15:55:00  host: 81.219.215.194

    naprawde fajny tel, jedyna jego wada jest brak javy. gdyby ja mial bylby the best

  • 0

    17. ~lukasz  2005-08-10 11:09:37  host: pc34.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl

    hej może ktos wie jak skonfigurowac wap-a. i jak wlączyc gprs. jeszcze jedno jak sciągac dzwonki na niego np z wapstera.ostatnio jak sciagalem monofona to zamiast utworu dostalem jakie dziwne znaki w smsie@@!1`32#2?.?/!!

  • 0

    18. ~~smx  2005-08-17 23:20:53  host: aug120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do tego telefonu dzwonki mozna sciagnac jedynie przez kabel albo podczerwien!na wapsterze nie ma dzwonkow do t68

  • 0

    19.  2005-08-19 22:39:15

    skoro ktos uzywa telefonu do dzwonkow to moze i jest to wada ale skoro ten tel nie ma nawet polifoni...

  • 0

    20. ~gilmor  2005-10-22 14:09:07  host: 19-3.zicom.pl

    mam ten telefon juz od 2 lat i jestem z niego bardzo zadowolony ale mam pytanko! gdy pisze sms metodą t9 moge wpisac na jednego sms tylko 60 znakow a nie 160! co zrobic aby muc pisac w t9 160 znakow?

  • 0

    21. ~=D  2005-11-21 17:01:01  host: 213-238-96-164.adsl.inetia.pl

    no jakis czas dysponowalam tym telefonem
    no niby niczego sobie a jednak nie jest hitem...
    czesto sie zawieszal ale za to fajne mial niektore opcyjki
    wg. mnie ten telefonik jest przecietny...

  • 0

    22. ~gilmor  2005-11-23 16:10:11  host: fb242.internetdsl.tpnet.pl

    zauwazylem ze w danyh tehnicznyh telefonu jest napisane ze niema notatnika! a w rzeczywistości notatnik jest!

  • 0

    23.  2005-12-05 10:59:45

    mialem ten telefon 1,5 roku i nagle nie wiem dla czego kiedy wlączalem menu to sie wylą =czalo podswietlenie i nic nie moglem zrobic a po jakims czasie caly sie wylączal!! Polecam dla ludzi ktorzy nie maja wymagan!! i jeszcze jedno szybko sie psuje glosniczek!!

  • 0

    24. ~buko  2005-12-21 11:53:50  host: host042.starlan.pl

    jak ustawic na wyswietlaczu nazwe miejscowosci zamiast np idea orange??

  • 0

    25. ~NEO  2005-12-22 23:13:57  host: apn158.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy on rzeczywiśćie nie ma polifoni bo ja gdzies czytałem ze ma

  • 0

    26. ~maly  2006-01-12 13:48:39  host: mediator.stella.net.pl

    Odpowidzcie mi jak mozecie czy ten telefon z aparatem jak ktośma sony ricsson t68i robi dobre zdjęcia czy beznadziejn e ??odpiszcie prosze :)

  • 0

    27. ~bartek t-k  2006-01-14 16:27:54  host: 80.51.221.90

    to jest badziewie bo nawet nema polifoni :-

  • 0

    28. ~Lolka  2006-02-24 23:16:43  host: 213-59.bytom.compnet.com.pl

    nie uzywaj poslkich znakow typu: ś,ć,ź itp .:) jak 5 lat temu zakupilam ten kom to tez mialam ten porblem

  • 0

    29. ~Kamil  2006-03-07 14:11:39  host: aasj234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem kiedyś taki bardzo solidny telefon nic się z nim nie działo przez 2 lata mojego użytkowania a potem go musiałem sprzedać! POLECAM chociaż nie mam polifoni

  • 0

    30. ~kopytko  2006-03-25 18:39:57  host: user-87-248-66-136.promax.media.pl

    ten telefon ma 256 czy 256000 kolorow??

  • 0

    31. ~weronika  2006-03-26 11:24:41  host: edl205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najlepszy telefon na świeci trzyma się super zajebisty

  • 0

    32. ~błekitna  2006-04-07 22:08:24  host: gprs6.plusgsm.pl

    telefon swietny o ile ktos nie szuka bajerów. Ma wszystko co potrzeba. no i bluetooth co jest w nim najlepsze :)

  • 0

    33. ~destruktor  2006-04-23 17:58:56  host: 195.205.64.9

    tel jest niezniszczalny!!!!!!!!! Przeszedl u mnie crashtesty i nadal dziala!!!!!:D

  • 0

    34. ~tomcio  2006-06-04 00:04:55  host: abth49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon zajebisty jak na dawne czasy, po 2 latach siada oprogramowanie, mi po 2 latach nie pokazywal oznak ladowania a jak sie naladowal to sie wylanczal. bardzo wytrzymaly spad mi z 5 metrów na beton i nic

  • 0

    35. ~aga  2006-09-11 20:15:46  host: GATE-dialog-connect.jgora.dialog.net.pl

    mam ten tel.4,5 roku!!!! i nic sie nie dzieje, jest cudowny, a bateria nadal trzyma ok. 5 dni, tylko obudowa jest zniszczona no i nie ma bajerow a aparat jest beznadziejny;-)

  • 0

    36. ~  2006-10-16 16:58:35  host: axe101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak założyć antene do sony ericssona t68i

  • 0

    37. ~  2006-10-20 14:25:16  host: cmt107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mialam ten tel przez 2,5 roku i sprawowal sie bardzo dobrze no moze bateria byla slaba bo póżniej trzymala mi tylko 2 dni ale ogolnie to byl fajny mial spoko gry:) i nie popsul sie nawt po wielu upadkach

  • 0

    38. ~KORNIK  2006-11-18 16:40:27  host: 82.160.48.66

    To jeden z kultowych telefonów. Jak na tamte czasy miał wszystko. Mój kolega ze studiów ma go już 4 rok i nie ma zamiaru kupować nic nowego. Częsci są dostepna i tanie. Z tego co wiem to najczęściej wymienia się dżojstiki. Mój inny znajomy sprzedał za 100zł Samsunga C100 i kupił tego SE za 70 zł. Tweirdzi, że to najlepsza tranzakcja w życiu. Polecam dla nie wymagających

  • 0

    39. ~KORNIK  2006-11-18 16:45:04  host: 82.160.48.66

    To jeden z kultowych telefonów. Jak na tamte czasy miał wszystko. Mój kolega ze studiów ma go już 4 rok i nie ma zamiaru kupować nic nowego. Częsci są dostepna i tanie. Z tego co wiem to najczęściej wymienia się dżojstiki. Mój inny znajomy sprzedał za 100zł Samsunga C100 i kupił tego SE za 70 zł. Tweirdzi, że to najlepsza tranzakcja w życiu. Polecam dla nie wymagających

  • 0

    40. ~marta  2006-12-15 12:51:02  host: host-89-228-202-169.kalisz.mm.pl

    ten telefon jest beznadziejny moja mama go ma niecaly rok i chce zmienic a to do niej jest niepodobne;) wylacza sie, sam wiesza, przyciski nie kataktuja i sie nie wyswietlaja numery ja ktos dzwoni aparat ma doczepiany zdjec nie robi ladnych chyba ze sie je przesle do jakiegos innego telefonu przez podczerwien ale wtedy i tak sa mniejsze gdyby jeszcze raz miala go kupic to watpie:) nie polecam

  • 0

    41. ~;Domelo  2007-01-17 20:35:41  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    ten telefon w skali do 10 jest na 10ątke muj brat UWAGA : uzywa go juz troche ponad 3,5 roku i caly czas chodzi tak samo oczywiscie sa na nim slady uzytkowania ale to normalne hhehe ten telefon jest tak solidny ze nie da si go opisac pozdro dla fanow tego fonika ;d;d;d;d

  • 0

    42. ~  2007-01-26 14:26:04  host: btk158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pamiętam jak wszedł ten fon na polski rynek. to on było moim mażeniem a teraz mojm mażeniej jest k800i fajnie jest tak powspominać

  • 0

    43.  2007-02-17 21:34:10

    Prawie 4 lata go używam (za 2 dni nowy tel) i 2 razy wymieniałem mikrofon bo po upadkach nie kontaktował :)) Dopiero teraz czasami mi sie joy zacina, ogólnie fajny telefonik.

  • 0

    44. ~pittja6  2007-03-12 11:47:39  host: bwz188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super ale czy da się sciągnąć jakąś grę

  • 0

    45. ~young^south  2007-04-29 10:53:34  host: 217.153.99.178

    o jezu co za grzybnia kupiłem ten telefon 4 lata temu dałem za niego 400 zł w abonamencie z aparatem bo do dzisiaj ma zaje wygląd i powala nie jedną nokie ale nawet już na tamte czasy miał marne funkcje jak brak polifonii, pierwsze odpalenie a ja..co ja do jasnej .... zrobiłem.Pierwsze wrażenie - negatywne.Wyświetlacz był tak beznadziejny jak zdjęcia które robił.Trzeba mu jednak przyznać że był nie do zajechania jak mój pierwszy telefon alcatel ot 301,dostałem go na komunie i miałem go z 2 lata dopóki nie sprawdziłem czy jest wodoodporny hehe odpalił ale nie miał już nigdy podświetlenia.Ale tyle razy co upadł na beton to szok (1 komunia - 9 lat sie chyba miało ) Byłem gówniarz ale to był odporny na mnie telefon,nokia mojej siostry obecnie jednej urwała guzik do włączania druga jej tyle razy upadła na gres że już sie nie włącza.A t68i i ot 301 zasługują na miejsce w historii gdyż były bardzo wytrzymałe.Teraz jak jakiś telefon cenrum multimedialne upadnie to zaraz odpadnie coś wyświetlacz 10 cali pęknie hehe.Ale tak jak kiedyś tak i dziś sony ericsson produkuje badziewne joysticki... po około 300 tys. ruchów (wszedłem do menu serwisowego) nie stykały jakieś kierunki.Tak samo kumple mają w najnowszych modelach.

  • 0

    46. ~  2007-05-13 11:18:36  host: cxu211.internetdsl.tpnet.pl

    Mialem ten telefonik dokladnie w 2003 roku i wspominam go najlepiej ze wszystkich telefonow jakie mam.Wiadomo postep techniczny idzie wszedzie i nie mozna go porownywac do obecnnie wychodzacych modeli.Tak jak dla wielu 3310 jest legenda tak wg mnie ten model zasluguje na to miano ze stajni SE.Kazda korporacja ma jakis legendarny model i dla se jest to wlasnie ten tel,szkoda tylko,ze tak zapomniany i moze troszke niedoceniony ale pewnie to z racji tego,iz wyszedl(mozna powiedziec,ze rozpoczal)wyscig w dozbrajaniu komorek i pewnie dlatego tak szybko zostal zapomniany.Pozdrawiam wszystkich fanow tego modelu!!!

  • 0

    47. ~barUu  2007-08-16 12:47:44  host: aog130.internetdsl.tpnet.pl

    gorszego juz chyba nie widzialem szajs nad szajsami nie polecam kupować. Malo panieci, malo ma kolorow aparat jest dolańczany ale do dupy niec nie widać na zdjęciach nie polecam jeszcze raz !!!!!!

  • 0

    48. ~CarZdzichu  2007-08-17 00:53:28  host: smrw-91-193-86-20.smrw.lodz.pl

    Ja z tego telefonu korzystam niezmiennie od kilku już lat. Kiedy wychodził, był super wypasionym fonem, a do tego w tak małym opakowaniu!!! Teraz wciąż zaspokaja moje potrzeby. Ma kalendarz z mini-organizerem, wysyła smsy, mmsy, emsy, mam liczydło, bluetootha i irda. Jest wytrzymały - kilkakrotnie mi upadł z różych wysokości i z różną siła, a wciąż dzaiła - pozostały jedynie ślady na obudowie. Kilka razy zwiesił mi się - ale można rzec, że wychodzi mniej niż raz na rok. Jestem zadowolony, niczego więcej nie potrzebuję, zmienię telefon dopiero wtedy, jak ten wyzionie ducha! A, mam jeszcze do niego akcesoryjny aparat foto, kabel usb i zestaw HF z radiem.

  • 0

    49. ~monika  2007-08-29 21:26:48  host: asu40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak uruchomi w nim sBownik t9???!!!??? ...:::pomózcie...:::

  • 0

    50. ~  2007-09-16 00:26:35  host: ulanow.ismedia.pl

    wlasnie odgrzebalem mojego t68i odpalilem mu konto pocztowe na ktorym mam 10 000 emaili i probuje sciagnac przez gprs... poradzil sobie! sciagnal 100 ostatnich i wyswetlil ile jest wszystkich! a np telefony LG sobie nie radza z taka iloscia maili... t68i klasa telefon

  • 0

    51. ~damian  2007-12-29 12:24:15  host: p2.infonetsc.pl

    eeh...mój pierwszy fonik:)Wspomnień z nim mam pełno...o ile dobrze pamiętam nie miałem z nim jakiś specjalnych problemów...:)Aparacik, blutuf, kolorowy wyświetlacz to był hicior!!!Potem zamieniłem go na nokię 6610i i trochę żałowałem...bo co to za telefon bez blutacza w tamtych czasach:P

  • 0

    52. ~w.p.  2008-02-04 20:51:34  host: host-66.102.192.213.cable.satra.pl

    Fajny klasyk. Chwilo wróciłem do niego z K700i.I co? Wooolny... Ale wygodniej się pisze bo telefonik jest węższy. Przydało by się kiedyś aby SE wypuścił coś w klasycznej obudowie z nowoczesnym wnętrzem. Bo teraz to błyszczące pudełka rządzą. Jakoś brakuje na ogół tego czegoś

  • 0

    53. ~wesi11  2008-02-05 20:52:17  host: ech219.internetdsl.tpnet.pl

    To mój pierwszy fon kupiłem go jak miałem 8 lat w 2003r jak wyszedł na rynek....Zajebisty był z ojcem bawiłem się nim całe dnie

  • 0

    54. ~buuu  2008-06-11 15:05:24  host: 11.ludowa.netcominternet.pl

    jak zdjąc z niego simloka domowymi sposobami:) ??

  • 0

    55.  2009-03-23 19:32:03

    lool żal jaki biedny telefon.. woow czy ja dobrze widze? ma kolorowy wyświetlacz

  • 0

    56.  2009-06-15 18:18:22

    Był to mój drugi telefon, wyglądał nieźle w kolorze Stellar Grey, posiadał jeszcze monofonię taką jaka była w ericssonach i diody ma przednik panelu. W menu serwisowym był licznik joya (teraz mam 395600). Rok używałem tego telefonu, kupiłem po nim trzy telefony a ten jeszcze działa.

  • 0

    57. ~  2009-09-20 18:02:59  host: 94.254.209.15

    Klasyka telefon, wygrzebałem go ostatnio z szafy jak potrzebowałem drugiego telefonu. Ma już z 7 lat i dalej działa bez problemu. A bateria wytrzymuje z tydzień :)

  • 0

    58. ~kimono  2010-05-07 11:41:40  host: abvm39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Używam już 6 rok; na JOY-u już 310 tysięcy + dziesiątki upadków i ciągle działa, aczkolwiek zaczął się wylogowywać - solucją okazało się przelutownie mocowania karty SIM bo nie stykało trzema pinami do płyty głównej

  • 0

    59. ~  2011-11-14 08:41:14  host: 88-199-165-177.tktelekom.pl

    mam go działa tyle lat jest bardzo dobry

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet