Sony-Ericsson T650i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson T650i Opinie o Sony-Ericsson T650i

Sony-Ericsson T650i

w sumie: 149
  • 0

    1. ~b  2007-05-09 00:16:59  host: aabf61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    genialny design! b. dobre funkcje! to będzie hit!

  • 0

    2. ~TomekM  2007-05-09 00:42:43  host: inet20909na-0.eranet.pl

    To chyba będzie super telefonik. Dobry aparat z AF i do tego dużo mniejszy niż K800i

  • 0

    3. ~okrutnikk  2007-05-09 08:00:21  host: nat1-3.elomza.pl

    Miodzio, ciekawe kiedy trafi do sprzedaży...Z sentymentem wspominam mojego T630, widze, że doczekał godnego następcy... A tak btw, pierwszy :P

  • 0

    4. ~kefas  2007-05-09 08:03:49  host: eck136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fuj jakie to jest brzydkie... poprzednik był 5 razy ładniejszy

  • 0

    5. ~ORANGE  2007-05-09 08:08:27  host: 212.160.172.70

    lekka porażka z klawiaturą, pozatym dobry aparat i msd 256mb

  • 0

    6.  2007-05-09 08:28:26

    Hmm... telefon całkiem ciekawy;) Śmieszne te klawisze... ale może nawet wygodnie sie na takim pisze... szkoda że wyświetlacz ma tylko 1.9 cala... mogliby dodać do niego jeszcze tak z 0.3 cala ;) co do reszty to niezła;p

  • 0

    7. ~Bob  2007-05-09 10:37:23  host: dya32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wygląda ascetycznie i jednocześnie elegancko. Obawiam się jedynie, że leżąc do góry wyświetlaczem bedzie ciszej dzwonił/grał, bo "plecy" od podłoża tylko nieco będzie unosił guzik-logo SE. (Przykład J210i)

  • 0

    8. ~deszcz  2007-05-09 11:15:26  host: 212.160.172.70

    fajna ta zielen...........i w sumie fajny terminal

  • 0

    9.  2007-05-09 15:46:15

    Wygląda jakby następca T610 :P Tylko cena nie będzie następcą... W promocjach daje mu cenę ok. 600 przy abonamencie 80 - 100 PLN :/

  • 0

    10.  2007-05-09 16:03:13

    widze ze Aparat fotograficzny (param.) 3,2 Mpix, zoom x3, wideo, autofocus to już standard

  • 0

    11.  2007-05-09 17:58:55

    A niech to jasna cholera SE strzeli,czy oni muszą robić w tych swoich nowych telefonach takie beznadziejne klawiatury? Też im się zachciało nagle serie T do życia przywrócić...

  • 0

    12.  2007-05-09 17:59:42

    No i jeszcze brak zasłonki przy aparacie 3,2 mpx jest już trochę śmieszny

  • 0

    13.  2007-05-09 18:59:02

    parametry wszystko fajnie, ale ten wygląd... po prostu fuj...

  • 0

    14. ~czikita  2007-05-09 19:46:15  host: wlan3-250.srem.net

    ten telefon wyglada oblesnie, a funkcje ma podobne do k800i, ktory jest o wiele ładniejszy, SE się stacza.. ;/ :(

  • 0

    15. ~stfu!  2007-05-10 01:19:42  host: ciz42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Całkiem fajny, tylko te klawisze... :|

  • 0

    16. ~winner  2007-05-10 15:53:52  host: ccz32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale su[per jaki orginalny wyglad i te klawisze supert w koncu cos nowego łał podoba mi sie ciekawe ile bedzie kosztował???? pewnie sporo i jaki apatat 3.2 łłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaa łłłłłłłłłłłł

  • 0

    17.  2007-05-10 16:16:40

    No cóż.Odświerzony K800i z nieco gorszymi parametrami...

  • 0

    18. ~sowek  2007-05-10 16:57:41  host: fgz86.internetdsl.tpnet.pl

    spoko chcialbym takiego

  • 0

    19. ~slimak  2007-05-11 11:53:02  host: 212.160.172.70

    Wszyscy narzekaja na klawiature a nikt z was nie mial tego tel jeszcze w rece... moze to jest bardziej ergonomiczna konstrukcja... zauwazcie ze klawisze sa oddalone od siebie i to sporo co pozwoli uniknac wciskania zlego przycisku... wydaje mi sie ze takie rozwiazanie jest ok... mi sie podoba...

  • 0

    20. ~aaa  2007-05-18 18:04:53  host: 83.238.144.64

    Wyglada kontrowersyjnie a wrecz dziwnie ele mi sie podoba ale go nie kupie bo by mnie kumple wysmiali

  • 0

    21. ~omega  2007-05-19 20:14:20  host: bes23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miełem w rekach to cudeńko - klawiatura działa świetnie! dzięki temu, że klawisze są kwadratowe czubek palca trafia idealnie w punkt. wyświetlacz - dzieło sztuki, materiały - doskonałe, funkcjonalność - genialna. Ale będzie drogi - to highend niestety.

  • 0

    22. ~omega  2007-05-19 20:15:16  host: bes23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aha! - a jak zobzcaycie jak wygasza się podświetlanie klawiatury to zemdlejecie! Gwarantuję!

  • 0

    23. ~omega  2007-05-19 20:15:24  host: bes23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miełem w rekach to cudeńko - klawiatura działa świetnie! dzięki temu, że klawisze są kwadratowe czubek palca trafia idealnie w punkt. wyświetlacz - dzieło sztuki, materiały - doskonałe, funkcjonalność - genialna. Ale będzie drogi - to highend niestety.

  • 0

    24. ~jam ja  2007-05-21 19:06:05  host: ip-83-238-186-82.netia.com.pl

    Telefon ogółem dobry, ale nie ma Irdy i jest BRZYDKI!!!

  • 0

    25.  2007-05-22 18:53:10

    a po co ci IrDa

  • 0

    26. ~  2007-05-22 21:20:28  host: trzemeszno2.serv-net.pl

    pilot do telewizora ale taki po tuningu hehe z bajerkami hmmm dla oryginalnych i chcących sie wyruznic... moim zdaniem nie zrobi kariery liczy sie klasyczna obudowa wystarczy spojrzec na ilosc wlascicieli k750 ale co tam kazdy klient sie liczy...:)

  • 0

    27.  2007-05-25 22:48:23

    Świetna, po prostu genialna klawiatura, a te duże przyciski ... marzenie każdego GSMowicza ... :? Ojojoj ... SE znów traci u mnie zaufanie.

  • 0

    28. ~Tomi  2007-05-26 15:41:18  host: 213-238-125-81.adsl.inetia.pl

    Wow poprostu coś fantastycznego muszę przyznac, ze ten Telefonik wyszedł im bardzo dobrze

  • 0

    29. ~PimpekCan  2007-06-06 15:24:14  host: aep67.internetdsl.tpnet.pl

    Zarombisty telefon.Lepszy od k750i.Fajna klawiatura dobry aparat...

  • 0

    30. ~inny  2007-06-12 22:14:03  host: 87-205-77-249.adsl.inetia.pl

    Wygląd - tragedia...już wolę k810i *_* (Chociaż k800i jest ładny IMO ^^).

  • 0

    31.  2007-06-15 20:21:31

    I już sobie ostrzę na ten telefonik apetyt. Muszę go mieć!

  • 0

    32. ~karol  2007-06-17 17:33:58  host: abwl79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile takie cudo kosztuje???

  • 0

    33.  2007-06-18 15:24:00

    a ile on kosztuje?

  • 0

    34. ~matiZ  2007-06-28 11:02:45  host: dhj250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    boshe co za szkarada nawet głupek szastający kasą by go nie kupił TOTALNE ZERO choć ma kilka plusów dobry aparat slot kart pamięci duży wyświetlacz OBLEŚNY TELEFON DLA OBLEŚNEGO GOŚCIA

  • 0

    35. ~  2007-07-02 01:08:39  host: 89.125.56.180

    a ja szastam kasa i jak sie pojawi to kupie.Super design,jestempod wrazeniem,tak samp jan nowy s500i.

  • 0

    36. ~SeNiOR  2007-07-08 16:31:40  host: f74.osiedle.net.pl

    Ciekaw jestem z ktorej strony i pod jakim katem ten telefon jest podobny do k800i drogi kolego FireMan ?? o-0

  • 0

    37.  2007-07-25 23:43:58

    Ten fonik jest poprostu wypaśny, widziałem go i w rzeczywistości wygląda bosko, nie mogę siędoczekać az dostane go w swoje ręce :D

  • 0

    38. ~mpower  2007-07-28 18:10:55  host: phantom.teldom.pl

    W sklepach w II połowie września.

  • 0

    39. ~lolekczekk  2007-08-16 14:39:37  host: adab91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON JEST WPROST KOSMICZNY !!!!!!!!!!

  • 0

    40. ~DM  2007-08-25 22:00:50  host: 149.254.200.220

    witam, na zdjeciach telefon wyglada rzeczywiscie okropnie jednak w rzeczywistosci wyglada duzo lepiej. Klawisze bardzo dobre do pisania sms-ow, naprawde dobrze sie ich uzywa.

  • 0

    41.  2007-08-26 21:30:08

    kupilem go wczoraj swojej dziewczynie jest super.wypas jednym slowem.

  • 0

    42. ~  2007-08-29 20:12:22  host: ip-91.150.165.101.catro.com.pl

    Miałem T610 i myślałem, że seria T poszła w zapomnienienie a tu proszę. Ale co z tego jak strasznie brzydki:P Zbieram (znaczy się myśle) na K850:D

  • 0

    43. ~dziki  2007-09-02 00:25:35  host: 82-47-206-54.cable.ubr02.wake.blueyonder.co.uk

    kupiłem dzisiaj ten telefon (w Anglii żebyście nie pytali gdzie) za 50 funtów (stary tel oddałem do recyclingu, dlatego tak tanio). Design telefonu jest kontrowersyjny - mi się na przykład BARDZO podoba. Normalnie kosztuje około 280 funtów. Ogólnie telefon jest genialny. Dwie wady to cena, dla niektórych będzie to także wygląd - oraz to że w zestawie słuchawkowym są słuchawki dokanałowe które mogą nie pasować każdemu.

  • 0

    44.  2007-09-02 15:02:49

    brakuje w nim tylko jednego;) tego co ma k810i stabilizatoru obrazu i wszystko gra ;D jak dla mnie ;D

  • 0

    45. ~pyciar  2007-09-05 22:33:08  host: cma134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wbrew pozorom te kalwisze są naprawdę duże!!! naciskająć np 8 palec musi się zmieścić między klawiszami 5/7/9/0... a teraz pomyślcie że są one większe - miejsce na palec się zmniejszy!!! (ten sam myk był zastosowany już w t610 - niby malutkie a w rękawiczkach narciarskich smsy pisałem)

  • 0

    46. ~uk  2007-09-20 14:57:36  host: 79-65-215-101.dynamic.dsl.as9105.com

    a ja mam ten telefonik i jestem zadowolona:) bateria nie zawodzi aparat super grafika ogol nie bardzo dobra i design bardzo przejrzysty polecam:)

  • 0

    47. ~t6fft  2007-10-04 15:25:51  host: adpi134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik ogólnie kól ale brak irdy i zjebany wygląd Łuuuuuuuuu do dupy

  • 0

    48. ~Tomek  2007-10-06 14:48:19  host: fw-ds3.univ.szczecin.pl

    Kupilem w wakacje NOKIE 6300 w sieci O2.Widzialem tego Sony'ego w sklepie.Mi sie podoba jest naprawde ladny.Moze za rok sobie go sprezentuje (teraz kosztuje 279 funtow w Carphone Warehouse) niestety w Polsce zdjecie simlocka moze kosztowac 250-500 zlotych takze trzeba uwazac.Moja Nokia kosztowala w wakacje 99 funtow-teraz 79 a simlock kosztuje 250 zlotych.Pozdrawiam

  • 0

    49. ~SE W580i  2007-10-07 11:13:21  host: 83.230.10.101

    troche daremne menu ma ten telefon wolego mojego SE W580i zawsze bendzie leprzy niz ten ? wogule daremne guziki w tym SE !! DO D... Jest ten fonik

  • 0

    50. ~Tseria  2007-10-14 16:22:53  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    @49 - tak się składa, że menu to w tych telefonach jest takie same, różnić się może ze względu na motyw itd... Tak się składa, że przyciski są bardzo wygodne i nie pękają tak jak to jest w przypadku Twojego W580i. Poza tym zachęcam do zakupu słownika ortograficznego - niewiele kosztuje, a ile korzyści...

  • 0

    51. ~Izunia  2007-11-13 18:49:19  host: aahu180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajniutki fonik :D strsznie mi sie podoba .... :D taki hmmm.... dziewczecy :):):):)

  • 0

    52. ~pavlova  2007-11-19 15:53:00  host: aahn99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hahahah, Tseria dobre ;p ja tez sie ostrze na ten telefon, ewentualnie K850i zobaczymy na co sie zdecyduje...pozdr

  • 0

    53. ~zibi  2007-12-22 23:34:45  host: natk2-bk.generacja.pl

    klawiatura to misrzostwo, jest niesamowicie wygodna- zakochalem sie od pierwszego dotkniecia! no i brak jakiejkolwiek zaslonki na aparacie - MIODZIO - mozesz robic fotki z ukrycia i nikt nie pozna, a obiekyw i tak jest chroniony. jedyny minus to jakosc fotek, podobnie jak w k800 (porownywalem swoje fony i pod wzgledem jakosci najlepsze foto robi samsung d600 choc ma tylko 2mpx. sony-eryki maja strasznie ziarniste zdjecia) ale ogolnie fon jest OK!!!

  • 0

    54. ~murdog  2008-01-03 21:30:57  host: 41-238.89-161.tel.tkb.net.pl

    ogólnie telefonik jest niezly choc mam zastrzenia co do ceny a mozliwosci...:) wole jednak kupic za podobna cene sony ericssona k770i

  • 0

    55. ~makbol  2008-01-07 18:50:00  host: aajy37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Podobno ma być w play.

  • 0

    56. ~;Domelo  2008-01-18 16:42:12  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    powiem tyle po prostu extra telefon wykonanie lepsze niz k850 ;D

  • 0

    57. ~pawwccioo700  2008-01-18 16:53:00  host: acou168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest super na prawde daje 6

  • 0

    58. ~lolesek  2008-01-19 13:42:39  host: aoj70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SE jest ogólnie spoko tylko jakby nie ropił takich samych telefonów np.W710-Z710,T650-K770 to to samotylko iny wygłąd i literka ja narazie czekam jak wyjdzie p5i to bedzie telefon

  • 0

    59. ~;Domelo  2008-01-30 18:52:53  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    Klawiatura jest bardzooooooooooooooo wygodna nie to co we w610i ;/

  • 0

    60. ~mario  2008-03-04 22:20:20  host: evm66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc domel :] ale wyglad beznadziejny ;P i funkcje na kolana nie rzucaja... nie wiem co w nim kondziowi tak pasuje.. pozdrawiam

  • 0

    61. ~ziutus  2008-03-12 20:30:52  host: abm155.internetdsl.tpnet.pl

    skoro wam sie nie podoba to po huj go komentujecie?? zostawcie komentarze tym ktorym sie podoba mi sie rownierz podoba 3.2 Mpix :)) ale ja se niedawno kupiłem W200I i minimum rok musze ponosic (16 doładowan zeby spłacic zasranego mixplusa)

  • 0

    62. ~widmo82  2008-03-13 19:54:24  host: pion.internet.radom.pl

    jak sie ma tutaj lampa? co to jest? diodowa czy jaka? to jest cos dobrego czy ledwo co?

  • 0

    63. ~Dante  2008-03-15 13:22:19  host: aefy251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak patrze na niego kojarzy mi sie z jogurtem....NIE CIERPIE JOGURTÓw!!!

  • 0

    64. ~kortel  2008-03-17 22:00:48  host: 86-41-0-253.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net

    dla mnie super!!!posiadam go dwa tygodnie,jestem zadowolony,plus za klawisze,praktyczna sprawa,zwlaszcza gdy ktos ma duze palce:)solidna obudowa,przejzystosc,przyzwoity aparat,jest ok!!!

  • 0

    65. ~  2008-03-20 09:21:58  host: gez134.internetdsl.tpnet.pl

    Ale ochyda xD straszny z wyglądu.. Ale ma 3,2 Mpx :)

  • 0

    66. ~pawwccioo700  2008-03-24 22:22:07  host: acle15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy będzie w polsce i kiedy jego premiera prosze pomóżcie mi

  • 0

    67. ~;Domelo  2008-03-25 11:13:31  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    Fajnie by bylo poczytac jakis tescik tego telefonu . NAJLEPIEJ NA TELEPOLIS :)

  • 0

    68. ~Bart  2008-03-27 14:55:14  host: opolh001-rechmed.dsl.opol.bdi.inetia.pl

    Posiadme go 2 miesiace. Zdjecia sa fatalne w porownaniu z k750i o wile gorszym modelem. Farba schodzi po miesiacu z klawiszy.Bateria trzyma jeden dzien a przy nie ruszaniu go ze stolika dni 2 dni. Jestem fanem sony erissson ale ten model im sie nie udal.Mysle o zminie na inny. Odradzam.

  • 0

    69.  2008-03-31 10:35:28

    67 Domelo - będzie test ale dopiero za jakieś 2-3 tyg :/ Wcześniej K850i.

  • 0

    70. ~Qbek  2008-04-03 15:43:09  host: 217.153.225.218

    do LuiN - a masz tego fona z polskiej dystrybucji, czy z importu? Może to jakaś podróba?! Pytanko. Na przednim panelu jest kamerka do wideorozmów, a to drugie coś to co? Czujnik światła? Pozdro, Qbek

  • 0

    71.  2008-04-12 11:45:45

    Mam atrapke tego telefonu w domu i jest rewelacyjna . Już widzę jaki będzie telefon :) A i wycofuję tą opinie w której napisałem że w610i ma niewygodne klawisze . Mam w610i i klawisze są suuper wygodne :) gdyby t650i miał głośniki stereo to by był świetnym telefonem :)

  • 0

    72.  2008-04-12 11:46:32

    Acha i jeszcze jedno . Dzięki LuiN za informacje :)

  • 0

    73. ~netmaniak  2008-04-20 09:35:44  host: static-62-233-216-69.devs.futuro.pl

    Ten tel to nic innego jak K770i w innej obudowie. Sami sobie porownajcie te 2 telefony.

  • 0

    74.  2008-04-24 14:07:32

    Czekam zniecierpliwiony na teścik tego telefonu . LuiN pisał 31 marca że będzie za jakieś 2-3 tygodnie więc już niedługo :D

  • 0

    75. ~czarna  2008-05-01 20:40:04  host: 212.160.172.70

    mam ten telefon. Sprawdza się bardzo dobrze :):) I jest śliczny:D:D:D

  • 0

    76. ~pati  2008-06-03 21:08:02  host: system8589175119.mtvk.pl

    wlasnie zamowilam telefon na allegro. nie moge sie doczekac :D dizajn ma cudowny na bajerach mi nie zalezy byle mp3 bylo :p ahh nie moge wzroku od niego oderwac :D miodzio!

  • 0

    77. ~kara  2008-06-22 09:26:13  host: host-89-228-152-4.gorzow.mm.pl

    telefon mam od wczoraj, jest piękny, inny, oryginalny. małe guziki bardzo wygodne w użyciu :) aparat świetny, dzwięki czyste. po prostu cudo!!! polecam!!!

  • 0

    78. ~Bandzin  2008-06-22 16:07:46  host: nat.spray.pl

    Polecam ten tel. dla wszystkich .......... mam ten telefon ponad pol roku i zero problemow. Bateria trzyma przy dlugich rozmowach 3-4 dni a na spokojnie jak tylko lezy to 6-7. Zdjecia cuper widac i na tel. i na kompie. Klawiatura bardzo wygodna i do tego bardzo bogato wyposarzony zestaw: sluchawki (jak w seriach W...) kabel usb karta 256, futeral ............ bardzo bardzo polecam zwlaszcza ze teraz bardzo potanialy. ja w pazdzierniku zaplacilem za niego 1100zl i nie zaluje ani zlotowki

  • 0

    79. ~b  2008-07-02 09:48:03  host: acep72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zakupiłem go po przesiadce z K800i który był dla mnie już telefonem z minionej epoki przynajmniej jeżeli chodzi o wymiary i wage. Wszystko w tym modelu jest w zasadzie bardzo podobne (aparat ma troche mniej ustawień, lampa błyskowa jednak nie włącza sie automatycznie a autofocus jest jakiś nijaki, w K800i autofocus przypominał ten z prawdziwych aparatów foto)Wadą tego modelu jest włąsnie ta nieszczęsna klawiatura. To że klawisze są małe jak łebki zapałek to pomine ale są twarde niczym małe kamyczki i osobie która lubi pisać smsy szybko odechce sie tych dłuższych smsów pisać :) A tak pozatym wszystko inne na plus. Wyświetlacz mały ale soczysty, kapitalne motywy we flashu,dobra jakość połączeń. Mimo tego że model ten ma namiaste autofocusa a nie autofocus to robi całkiem przyzwoite zdjęcia. Autor testu tego modelu na Telepolis Luin spisał sie bardzo dobrze ale nie trafił z porównaniem do konkurencyjnego modelu Nokii. Jeżeli porównywać T650i z którąś z Nokii to najlepiej z 6500 slide, też wykonana w metalu, obydwa telefony wyszły w tym samym czasie i mają dokładnie te same funkcje i przedział cenowy. W tym wypadku Nokia wygrywa bezapelacyjnie choćby tylko przez sam wzgląd na znacznie lepszą i funkcjonalną klawiature i wyświetlacz. Ten SE też jest wart uwagi, ale to jednak zabaweczka, fajna bo fajna ale na tle Nokii 6500 slide czy E51 jest poprostu to taki "funy phone" :)Polecam fanom małych telefonów nie przepadającym za pisaniem długich smsów bo będą boleć ich paluszki. Zdecydowanie telefon do dzwonienia a nie smsowania.

  • 0

    80. ~czarna  2008-07-03 14:18:17  host: aeat192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Luin szanuje twoją wiedze i kompetencje ale w tym teście albo mocno przesadziłeś albo też jest to test sponsorowany przez PiArowców z SE. Dlaczego wprost nie napiszesz że ten telefon to poprostu lipa? Już "od nowości" praktycznie w każdym egzemplarzu rusza sie tylna klapka a to za sprawą tego zapięcia w górnej częsci telefonu tworzy to nieprzyjemne wrażenie tandety. Drugą sprawą są te nieszczęsne klawisze. Owszem dodają awangardowego wyglądu ale osoba lubiąca pisać smsy bedzie mega-rozczarowana. Guziczki nie dość że diabelnie małe to jeszcze twarde. Każdego smsa trzeba cedzić powoli bo pisać da sie jedynie końcówką paznokcia, bardzo często w trakcie pisania owy paznokieć ześlizguje sie z niewygodnych guzików. Ta klawiatura to porażka, telefon ma być wygodny a nie wnerwiający. No i aparat foto. Osoby mające wcześniej do czynienia z telefonami tej marki doskonale pamiętają jak bezbłędne zdjęcia robią SE K750i K800i czy K810i. Tu niby jest ten sam aparat czyli 3.2 megapixela z autofocusem i identycznymi ustawieniami ale .. zdjęcia wychodzą z niego koszmarne. Nieostre, rozmazane i w pomarańczowej tonacji. Gdyby nie napis 3.2 megapiela można by powiedzieć że to podrasowane VGA. Autofocus w tym modelu jest tylko od picu a w porównaniu z tym z K800i jest zabawkowy. Cały telefon sprawia wrażenie zabawki, motywy we flaszu są fajne w porównaniu choćby ze świetnie wykonaną Nokią 6300 T650i wypada kiepściutko. Nie wart swoich pieniędzy zabawkowy fonik dla lansującego sie lalusia lubiącego jak fon świeci mu niczym choinka w Boże Narodzenie. Na plus bogato wyposarzony zestaw i dobra jakość połączeń oraz mp3 i radia. Jestem fanką tej marki ale ten telefon jest nieudany. Jest dość drogi a telefony konkurencji z takim samym wyposarzeniem i opcjami prezentują sie w tej cenie niebo lepiej. Wydałam na niego jak dla mnie nie małe pieniądze a jestem totalnie zawiedziona. Wcześniej miałam K750i i K800i a ten sie do nich poprostu nie umywa. Tragiczne klawisze i jakość zdjęć go de

  • 0

    81. ~O JEJKU  2008-07-23 08:27:52  host: 87-204-242-114.ip.netia.com.pl

    nie ladny ;/

  • 0

    82. ~Jumper  2008-08-01 10:56:55  host: ip134-155.vf.pl

    wielkie gowno i tyle, wole swojego k800i bo ma stabilizator obrazu, 16x zoom i przynajmniej ladnei wyglada

  • 0

    83. ~kkkk  2008-08-06 12:13:31  host: host-81-190-177-119.gorzow.mm.pl

    do czarna; nie rozumiem tutaj jednej rzeczy. jesli uwazasz ze telefon to jeden wielki niewypał, to po co ci on?

  • 0

    84. ~c  2008-08-27 07:25:52  host: aani121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do kkkk 83) zakupiłam go w internetowym sklepie wysyłkowym i nie miałam tego telefonu wcześniej w rękach, gdybym miała napewno bym go nie kupiła. Sprzedałam go po pierwszym tygodniu użytkowania i szybko wróciłam do poczciwego K800i który przy tej zabawce jest maszyną z piekła rodem. T650i robi beznadziejne zdjęcia a klawisze wchodzą z przeszywającym bólem w opuszki palców przy pisaniu smsów. Zdecydowanie nie polecam tego modelu!

  • 0

    85. ~stiopa  2008-08-29 18:26:14  host: aarh241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    patrząc na rozmieszczenie elementów (szyna, głośnik, fotoaparat) i parametry techniczne odnoszę wrażenie,że ta konstukcja ma wspólną płytę główną z k770i...

  • 0

    86. ~biggreg  2008-09-02 23:51:11  host: chello089079143106.chello.pl

    Jeszcze nie spotkałem lepiej zorganizowanego telefonu.Największą zaletą jest metalowa obudowa i ekran za szkłem -od roku uzywam na budowie i zero zarysowań i dobra widoczność.Największą wadą to energożerność.Bateria tylko jeden dzień trzyma.Miałem dwie baterie sam formatowałem i ciagle to samo.To jest koszmar ale bym sie nie zamienił na jakies plastiki.pozdrawiam

  • 0

    87. ~wala12  2008-09-06 22:56:08  host: ip-85-198-233-153.broker.com.pl

    czarna napisała że fon świeci jak choinka. Co tam w nim tak świeci? Napiszcie bo przymierzam się do niego. Pozdro i dzięki za wyjaśnienie.

  • 0

    88. ~Emi  2008-09-11 22:21:25  host: 89.108.241.177

    klawisze świecą, ale z klasą. Niektorym sie podoba innym nie- ja mam i mi sie podoba designe. Klawisze faktycznie nieco twarde, ale to ze male to akurat stylowy plus tego tel. Jak pouzytkuje dluzej to chetnie sprawdze czy zdazaja sie jakies konkretne problemy techniczne. Juz jest w Play za 1 zł.

  • 0

    89. ~aisa  2008-09-15 20:18:31  host: cao135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzisiaj dostałam ten telefonik od chłopaka.Bardzo fajny, ale faktycznie przy pisaniu obuszki palców trochę bolą.

  • 0

    90. ~lysy  2008-09-15 21:33:47  host: h33.ds2.univ.gda.pl

    Ludzie ja nie wiem co wy wypisujecie.polowa z was nie miala tego telefona w reku.a te bzdury typu guziki do dupy albo menu dretwe i aparat dupny.Bzdury!ten akurat telefon jest stworzony do dzwonienia i eleganckiego wygladu.A jesli kogos stac tylko na smsowanie a nie dzwonienie, to niech sie nie porywa z motyga na slonce a kupi sobie poprostu cos taniego z wielkimi guzikami i tyle...jak ktos ceni klase wyglad i proste w obsludze telefony polecam goraco!!!!

  • 0

    91. ~NirooJa  2008-09-23 20:00:42  host: dynamic-78-8-21-167.ssp.dialog.net.pl

    Kupiłam sobie dzisiaj tego fona, na razie wszystko jest fajnie. ^^ Ale gdzie są te efekty świetlne ?

  • 0

    92. ~NirooJa  2008-09-23 20:02:19  host: dynamic-78-8-21-167.ssp.dialog.net.pl

    gdzie są efekty świetlne ?

  • 0

    93. ~leni  2008-09-25 10:10:33  host: 91-193-208-104.eimperium.pl

    osobiscie kupilam ten tel i nie narzekam jest bardzo fajny a te teksty o smsach hehe smiechu warte ja wiekszosci dzownie przyznaje ale zdaza mi sie wysylac po kilkanascie smsow na dzien i nie mam zadnych "odciskow" przez te guziczki podpisuje sie pod tym co napisal ~lysy poprsotu te brednie wypisuja osoby nie majace pojecia o tym telefonie.

  • 0

    94. ~c  2008-09-25 13:36:01  host: aebp10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 90 Łysy) A może niektórzy poprostu lubią pisać smsmy i bez względu na cene rozmów w abonamencie sprawia im to frajde? Mi zwyczajnie często nie chce sie z kimś rozmawiać i wole wysłać smsa bo mi tak bardziej pasuje. A ten telefon przy smsowaniu to lipa i jeszcze raz lipa. Producent wyposarzył go w teoretycznie ten sam aparat który wcześniej miały K800i i K810i. Zainteresowanych odsyłam i niech sobie je porównają. To niebo a ziemia różnica. Brak osłony obiektywu. Bateria trzyma maxymalnie trzy dni przy bardzo oszczędnym użytkowaniu. Całość podświetlana w tandetny odpustowy sposób podoba sie to pewnie panom i paniom dojeżdzającym PKESEM do pracy.

  • 0

    95. ~fanka se  2008-09-30 19:19:31  host: host-142-101.ksknet.pl

    masakra z wami! nie miałam do czynienia z tym fonikiem, ale jak słyszę o tych klawiszach to głowa pęka. Mam K550i. Jak widział ktoś tego tela to wie, że klawisze podobne - cieniutkie i twarde. Osobiście uważam, że piszę się na nich bardzo dobrze :) T650 jest bardzo stylowy. Wątpię czy wasze opinie są do końca obiektywne bo SE to porządna marka i szmelcu nie wydaje (Hmm zdarzały się trefne modele jak W580i, w którym pękały klawisze, ale o innych wpadkach SE nie słyszałam)

  • 0

    96. ~siwy2oo8  2008-10-06 15:59:29  host: apn-77-114-25-157.gprs.plus.pl

    moim zdaniem ten teleon jest ok, przed chwilą poklóciłem się z sylwią f i chciałem go sprzedać... kocham go i ją ale jej już nie ma... wiem że to nie jest blog na ten temat...

  • 0

    97. ~księciuniu  2008-10-14 15:56:23  host: host-ip42-68.crowley.pl

    Gorąca prośba o poradę - który SE - W880i czy T650i; z tego co się zorientowałem, to za T650i przemawia wygląd (kwestia ocenna ale mi się podoba); przeciw słaba bateria (czy to prawda ??!); za W880i podobno lepsza bateria; przeciw brak radia i mniej wygodna klawiarutra (przyciski bliso siebie; to że w T650i są takie kamyczki, to mi nie przeszkadza) Róznice w takich rzeczach jak aparat nie maja dla mnie większego znaczenia. Liczę na cennne uwagi użytkowaników jedneko lub drugiego Dzięki

  • 0

    98. ~  2008-10-14 21:32:48  host: 088156096020.stk.vectranet.pl

    nie wiem o co wam chodzi z tymi guzikami. ostatnio bawiłem się tym telefonem i nie są tak strasznie twarde jak macie zwyczaj tu pisać. to że są małe to dobrze, trudno je pomylić, gdyż są mocno wystające. pisze sie na nich bardzo dobrze. moim zdaniem są bardzo dobre, tak jak cały ten telefon xDD mi sie tam akurat podoba i jestem na dobrej drodze, żeby go kupić, ale ma u mnie mocną konkurencje w postaci se c702, samsunga u800 i nokie n73 (dlatego mam potwornie wielki problem z wyborem).

  • 0

    99. ~krzysiek  2008-10-17 16:20:40  host: xk254.internetdsl.tpnet.pl

    to super telefon kupiłem go w sieci play za 1zł.abonament 40zł ale podoba mi się bo ma 4giga!!!

  • 0

    100. ~  2008-10-23 12:51:54  host: achv126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Glosnik jest glosny w nim?

  • 0

    101. ~mysliciel  2008-10-29 19:43:36  host: 77-254-133-223.adsl.inetia.pl

    zastanawiam czy wybrac se t650i czy moze nokie n73 z tego co czytam to lepsza jest nokia ale pewnosci nie mam bo od kad mam telefony to tylko se

  • 0

    102. ~Damian  2008-10-31 16:51:25  host: stacja15.centrumnet.com

    witam. Dziwie sie opiniom, ze niby bola opuszki palcow-nieprawda, wcale nie bola, pisze po kilkanascie sms-ow dziennie i nie nma mowy o zadnym bolu. Telefon jest kapitalny, pieknie wykonany, ma piekny ekran zabezpieczony szklem mineralnym, jest w stanie zrobic niezle zdjecie ( choc w ciemnych pomieszczeniach sobie nieradzi a lampa blyskowa jest niespecjalna-aplikuje zaduzo swiatla w jeden punkt ). Nie wiem skad te negatywne opinie, nie wiem czego wy sie spodziewaliscie po tym telefonie, on pieknie wyglada i super sie go obsluguje. z Bateria tez nie ma dramatu, mi wytrzymuje nawet do 4 dni podczas normalnego uzytkowania, i za chiny nie uwierze komus, kto mowi, ze formowal baterie i mu trzyma jede dzien, to niemowliwe!!! polecam ten telefon, jest piekny i funkcjonalny, nie dla glupich dzieci bawiacych sie aparatem. Pozdrawiam uzytkownikow : )

  • 0

    103. ~~~Ola~~  2008-11-03 17:52:05  host: kopernika.skawsoft.com.pl

    Mam zamiar kupic ten telefon lub c902 lub k810i Jak wychodzą zdjęcia ? Jaką maxymalną karte pamięci da sie włożyć? Bo 16MB to za mało :( Oczekuje komentarzy od posidaczy tego zajefajnego fona ;)

  • 0

    104. ~WinO  2008-11-03 19:45:08  host: ip-85-219-230-75.ibd.gtsenergis.pl

    Witam . Mam ten telefonik 3 dzień . Wszystko wydaje się być pięknie ładnie , tylko zastanawia mnie 1 rzecz .... Czemu po ciemku zamiast świecić się mocniej świeci się słabiej a jak jest jasno to mocniej ?? Czy ten czujnik nie powinien działać na odwrót ??

  • 0

    105. ~  2008-11-07 23:03:24  host: ip-85-219-230-75.ibd.gtsenergis.pl

    Zdjęcia w dobrym świetle dobre wychodzą , gorzej jak się robi je w słabo-oświetlonych pomieszczeniach. Aby pracował stabilnie max karta to 2 GB I jeszcze dodam , że wyświetlacz ma dobry kontrast wyświetla bardzo żywe kolory :) Mam nadzieje , że pomogłem . Pozdrawiam.

  • 0

    106. ~  2008-11-20 01:01:11  host: host-81-190-164-209.gorzow.mm.pl

    Ola, bierz c902 ! Ten telefon 8 gb raczej nie obsluzy, ale pewien nie jestem.

  • 0

    107. ~paoka  2008-11-20 20:46:07  host: apn-77-113-240-146.gprs.plus.pl

    WinO czujik działa dobrze. W dzień swieci jasniej, żeby lepiej było widać np pod słońce i gasną klawisze, a w nocy świeci słabiej, żeby w oczy nie dawało. Wyobraż sobie że w nocy ktoś Ci latarką po oczach da.

  • 0

    108. ~Widzewiak  2008-11-28 20:48:40  host: abkd232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widzę ,że temat tego tel. powoli cichnie ale ja pokuszę się o opinię na jego temat po 3 miesiącach użytkowania. A to dlatego,że przez wpisy na tym "forum" o mało z niego nie zrezygnowałem, na szczęście stało się inaczej.Po pierwsze sprawa klawiszy- REWELACJA!!!!-szczególnie dla facetów z niezbyt drobnymi paluszkami ,w końcu raz na zawsze skończyło się irytujące wciskanie dwóch klawiszy naraz,jeśli chodzi o ból przy pisaniu sms-ów-niezbyt czesto je pisze ale panny chyba przesadzaja.Druga sprawa to wygląd, ma go tak mało osób,ze za kazdym razem słyszę "ty pokaż co to za fajny telefon". Zdjęcia- w ciemności chyba faktycznie słabe, ale naprawdę od tego to jest aparat.Jesli miałbym nosić przy sobie jakąś cegłe z cybershotem to chyba by mnie szlag trafił,wolałbym nosić aparat cyf.,bo razem z tel.zajmuje mniej miejsca nawet jakbym dorzucił do tego osobno mp3. Odtwarzanie na słuchawkach, jak i one same 5+. Bateria 9 godzin słuchania mp3,w przerwach trochę grania,dzwonienie, i jeszcze nigdy mi się nie rozładował do końca,ładuję co 2-3 dni,ale naprawdę idzie na maksa.I jeszcze raz o klawiszach- Nobla im za nie dać.To tyle.

  • 0

    109. ~WinO  2008-11-29 23:38:18  host: srv1c.brochow.net

    No niby tak . Myślałem , że to czujnik do oszczędności energii , ale widocznie się myliłem . Pozdrawiam

  • 0

    110. ~W  2008-11-29 23:47:28  host: srv1c.brochow.net

    A apropo zdjęć z tego fonu ... Idę wczoraj a tu patrze PORSHE 911 TURBO Zrobiłem fotkę , wyszła całkiem nieźle http://42.pl/u/1kMH

  • 0

    111. ~moptimus  2008-12-11 13:17:21  host: proxy165.wieczysta.krakow.pl

    Kupiłem żonie i musze powiedzieć że to bardzo fajny telefon Polecam

  • 0

    112. ~Lukastczew  2008-12-26 00:41:49  host: ip-88-199-185-29.tczew.net.pl

    telefon naprawdę polecam elegancko wygląda i ma prawie wszystko jedna rzeczą której mi brakuje to jest wifi

  • 0

    113. ~sf  2008-12-27 16:18:38  host: bwl250.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego fona i jest dla mnie rewelacyjny. Ja ostatnio dostałem na urodziny T650i i powiem że to jak narazie najlepszy sony jaki wszedł - szkło mineralne skutki : zero rys przez 2 miesiące używania, krsytaliczny obraz , aparat - autofokus, obudowa wykończona metalem, i najważniejsze, jedna z najlepszych i wygrywających komórek w starciu z Nxx czy Cxx pod względem klawiatur. A domiar tego dodwane jest do opakowania podstawka(dzięki czemu możemy włożyć telefon i podłączyć komórke) i słuchawy od sony o świetnej jakości dźwięku. POLECAM !

  • 0

    114. ~  2008-12-27 16:21:18  host: bwl250.internetdsl.tpnet.pl

    Ja ostatnio dostałem na urodziny T650i i powiem że to jak narazie najlepszy sony jaki wszedł - szkło mineralne skutki : zero rys przez 2 miesiące używania, krsytaliczny obraz , aparat - autofokus, obudowa wykończona metalem, i najważniejsze, jedna z najlepszych i wygrywających komórek w starciu z Nxx czy Cxx pod względem klawiatur. A domiar tego dodwane jest do opakowania podstawka(dzięki czemu możemy włożyć telefon i podłączyć komórke) i słuchawy od sony o świetnej jakości dźwięku. POLECAM !

  • 0

    115. ~Zadowolona  2009-01-02 15:10:57  host: 46-mia-7.acn.waw.pl

    Mam ten tel już ok tygodnia wiec mogę co nieco powiedzieć o nim. Jest super ! jest szybki, muzyka z niego to miodzio, klawiatura mi się bardzo podoba i palce mnie nie bolą od pisana, telefon bardzo wszechstronny - zdjęcia przy noki E51 są 2x lepsze :) po prostu POLecam

  • 0

    116. ~Sosik  2009-01-10 11:38:14  host: 94.254.238.194

    Widzę , że cześć ludzi tutaj nie rozumiem intencji telefonu t650. On nie jest skierowany dla wszystkich. Seria "T" jest ekskluzywną serią, gdzie po za opcjami - telefon musi mieć to cos! To coś to to opcje dzięki którym użytkownik telefonu staję się wyjątkowy, gdzie takich opcji nie ma nigdzie np zmieniające się motywy za walentynki, nowy rok, sylwestra itd , zmieniające się tło pulpitu od pory dnia! w południe jasno żółte wieczorem granatowe, różne podświetlające się klawisze w zależności jaką funkcje chce sie wybrać...takich (może niepotrzebnych) rzeczy nie znajdzie się w wielu telefonach , oczywiście prócz tego telefon ma wszytko co powinien mieć. Moim zdaniem ten telefon nie jest dla wszystkich - zachecam do kupna serii K

  • 0

    117. ~siux  2009-01-13 19:54:54  host: host-194-116-130-96.cable.tmark.pl

    Mam go od grudnia, nie widze w tym aparacie zadnych wad.

  • 0

    118. ~nick  2009-01-15 13:19:24  host: ip-83-2-96-51.static.xcore.pl

    zajebisty fon !!!!!!!1polecam kupiłem w play i jest extra

  • 0

    119. ~Kate  2009-01-18 21:16:12  host: aayb78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest bardzo fajny :) prosty w obsłudze itp:_ ale nie wiem jak do niego się słuchawki wkłada proszę pomóżcie????

  • 0

    120. ~grazka  2009-01-27 15:53:24  host: inet20908nh-0.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Brzydactwo w pełnej krasie!!!!!

  • 0

    121. ~G  2009-01-28 12:20:41  host: hml42.internetdsl.tpnet.pl

    telefon rewelacja mam go juz rok i 4 tyg i jestem mega zadowolony, bateria trzyma 3-5 dni po roku (!) polecam go wszystkim :)

  • 0

    122. ~paulika  2009-02-03 17:17:54  host: 213.199.246.2

    telefon super, bardzo funkcjonalny, a to dla mnie jest najważniejsze. do tego ładny i elegancki, ładnie się podświetla klawiaturka, tapeta animowana, wszystko zsynchronizowane. Klawisze wbrew opiniom niektórych sa wygodne, no chyba, że sie nosi kilkucentymetrowe tipsy. Wcześniej miałam se d750i, po nim kupiłam samsunga u600, ale po pierwszym dniu już okazał się słaby, więc zmieniłam znów - na t650i i nie żałuję, marki telefonu już chyba nie zmienię. A ten model polecam, jeśli ktoś nie oczekuje od telefonu że będzie pstrykać fotki jak lustrzanka, grać jak zestaw 5.1 i do tego wiązać krawat i parzyć kawę, to myślę, że się nie zawiedzie. Solidny fonik :)

  • 0

    123. ~Ania  2009-02-08 13:45:52  host: pitr.miechow.com

    Hej. Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu.Bardzo mi się spodobał ale nie jestem pewna jak to jest u niego z robieniem zdjęć.Proszę o jakiś komentarz na ten temat.

  • 0

    124. ~kasia  2009-02-14 23:43:12  host: 46-mia-7.acn.waw.pl

    Mam ten telefon od 2 miesięcy (od grudnia) w mixie .... jest to mój pierwszy sony ericsson - wcześneij miałam nokie. Powiem wam że ten telefon jest MEGA SUPER nie ma lepszego , fajniejszego telefonu. mam go 2 miesiace i wciaz wyglada jak nowy ....jest piekny, jest fukcjonalny - w mim dczuciu niczego mu nie brakuje - nie zamieniła bym go na żaden inny fon

  • 0

    125. ~wojtas  2009-03-19 20:48:52  host: aapw75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czas sie przesiąsc z w200 i i mam dwie-3 opcje w880i t650i,szkoda ze skonczyla sie promocja na k800i bo jeden z tych trzechce wziac prosze o pomoc szybką

  • 0

    126. ~Kerklos  2009-04-24 11:45:26  host: alo98.internetdsl.tpnet.pl

    fajny wygląd

  • 0

    127. ~mmm  2009-04-27 22:33:36  host: host-79.173.27.168.tesatnet.pl

    wspanialy telefon serdecznie polecam bo warto!!wszystko jasne pzrejzyste;)

  • 0

    128. ~holly  2009-05-13 21:56:46  host: host84-38-90-193.tvkdiana.pl

    czy w tym telefonie można nosić na smyczy? chodzi mi czy są te dziurki na przywieszke ;)?

  • 0

    129. ~ass  2009-06-18 23:09:40  host: aedb251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde nie wiem czemu Wam sie od nie podoba dla mnie jest super i elegancki i robi wspaniale zdjecia widzialem gorsze zdjecia w duzo lepszych telefonach a ten naprawde jest fajny, a co do guzikow to mi tam one nie przeszkadzaja i nie bola mnie palce a sam czasem siedze bardzo dlugo na mobilnym gg wiec tam jeszcze wiecej i szybciej trzeba pisac niz w smsach, telefon ogolnie spoko:P

  • 0

    130. ~TRENZ  2009-06-25 15:16:28  host: ghx74.internetdsl.tpnet.pl

    są dziurki od dołu telefonu tak że będzie wisiał LCD-kiem w dół

  • 0

    131. ~zab  2009-07-20 13:31:43  host: bzz171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od stycznia i jestem bardzo zadowolona! a to co ludzie wygadują, boże to jakieś kompletne bzdury! klawisze są bardzo wygodne, to tylko kwestia przyzwyczajenia! zdjęcia robi bardzo dobre, a wygląd? hmm.. o gustach się nie dyskutuje!

  • 0

    132. ~ika  2009-07-20 20:39:55  host: mtan99.alfanet24.pl

    ei ci co nie wierzą że on jest super niech sie leczą bo oni są przeterminowani! wy macie lumpy a ten jest extra zajebisty i zazdrościcie tego fona ! i tyle wam powiem

  • 0

    133. ~MARTHAAAA  2009-07-25 18:06:43  host: staticline18463.toya.net.pl

    Dzisiaj dostałam.jest boooski!Śliczny i extra daje kopa przez słuchawki

  • 0

    134. ~134  2009-08-22 12:32:20  host: aadh45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    boski jest

  • 0

    135. ~tomii  2009-09-13 09:28:17  host: dynamic-78-8-102-26.ssp.dialog.net.pl

    czy telefon ma latarkę

  • 0

    136. ~Domi  2009-09-13 12:21:36  host: host-89-228-218-99.kalisz.mm.pl

    Tlefon jak dotychczas zachwycający i to od kilku miesięcy. Niestety, wydarzyło się coś niespodziewanie dziwnego - straciłam dostęp do zapisanych fotografii, muzyki i nawet gier. Nie znam powodu dlaczego tak się stało, czyżby system się "rozłożył? :( Jeśli ktoś potrafiłby mi doradzić co zrobić żeby odzyskac dane - będę wdzięczna bardzo :)

  • 0

    137. ~E  2009-10-01 20:00:17  host: 77-254-211-68.adsl.inetia.pl

    Sony Ericsson T650i ma bardzo delikatną obudowę, która łatwo uszkodzić i jest ona podatna na porysowania. Model ten ma mały wyświetlacz z marną rozdzielczością - jak na ten przedział cenowy. Przyciski klawiatury są małe oraz niewygodne w obsłudze. Aparat fotograficzny ma wprawdzie dużą rozdzielczość, lampę błyskową i funkcję autofokus, ale zdjęcia jakie robi na pewno nie zachwycają jakością. Poza tym zoom jest tu tylko w trybie VGA. Dodatkowo obiektyw aparatu nie ma "zasłonki" jak w innych modelach. Irytujące jest tu rozwiązanie przycisku skrótu do łączenia się z internetem - Otóż klawisz ten jest tak fatalnie umieszczony, że bardzo łatwo można go przypadkowo wcisnąć i nieświadomie połączyć się z internetem tracąc przez to niepotrzebnie pieniądze. Bateria w tym telefonie nie jest zbyt mocna w odniesieniu do jego funkcji. Ponadto bateria ta nie należy do trwałych i z biegiem czasu wymaga coraz częstego ładowania. Dyskusyjny jest też wygląd SE T650i. Mi się on kompletnie NIE podoba. Jego styl sprawia wrażenie tańszego telefonu z ubogim wyposażeniem - jak np. model T280i.

  • 0

    138. ~baksior  2009-10-13 17:33:38  host: host-68-57.drama.pl

    Mam pytanie, zależy mi na dobrych basach w słuchawkach (takie jak np. w k850 którego miałem przez rok) czy ten telefon ma takie basy? Czy idzie do niego dokupić porządne słuchawki z basami? Proszę o linki.

  • 0

    139. ~zal  2009-10-25 13:24:53  host: aala47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam do was prosbe mam ten telefon i jest bardzo ladny wygodny w obsludze i guziki sa spoko jak ktos go nie ma to niech nie pisze ze jest glupi bo nawet niewie.

  • 0

    140. ~Ravc!oo  2009-11-09 20:39:29  host: 87-205-50-242.adsl.inetia.pl

    Siema! Ludzie co wy wgl mówicie!? To jest swietny telefon (uzywam go w gospodarstwie wiadomo : Kurz, brud, wilgotnosc) i nie mam z nic najmniejszego problemu! Swietnie sie sprawuje a co do baterii to też jest miło bo trzyma ok 6,7 dni :) Polecam!

  • 0

    141. ~FOCUS  2009-11-10 21:16:55  host: 87-205-175-142.adsl.inetia.pl

    jesli ktos ceni kobie jakosc i precyzje a zarazem funkcionalnosc niech pomysli mo motoroli np E8 polecam goraco......

  • 0

    142. ~Bikaa  2010-03-01 23:01:54  host: pc9.alto.com.pl

    Mam ten telefonik już 1,5 roku i powiem tak ma wady i zalety, muszę go zmienić a tak naprawdę to ciężko mi z tym bo uwielbiam ten telefon ma wszystko czego mi potrzeba :) Zdjęcia są rewelacyjnej jakości zarówno z bliska jak i z daleka, nawet zdjęcia tekstów co jest bardzo przydatne. Co do muzyki nie mam również zastrzeżeń- świetny dzwięk Bardzo Cenie sobie ten telefon za szklany ekran który naprawdę się nie rysuje i widać wszystko w każdym świetle. Do tego dochodzą te wszystkie bajery synchronizowana klawiatura z ekranem itp Teraz trochę o wadach które miezy innymi zmuszają mnie do wymiany telefonu tj. wejście na ładowarkę i słuchawki hymm więc z słuchawkami miałam problem po kilku miesiącach użytkowania ponieważ czasem niełączy a teraz dochodzi do tego że podczas ładowania również przerywa poza tym środkowy przycisk zaczął mi się po kilku dniach już zdzierać (mam wersję granatową) i odchodzi obudowa (część metalowa). Uważam że za tę cenę telefon powinien być jednak solidniejszy. Ogólnie jestem z niego zadowolona :)

  • -1

    143. ~f  2010-03-10 08:44:43  host: afhe111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznadziejna klawiatura, palce bolą od pisania nawet krótkich smsów , zdjęcia może komuś się podobają ale chyba tylko te robione wewnątrz bo na zewnątrz są tragiczne. Przebarwione na żółto i rozmyte, słaby autofocus. Telefon z wyglądu przypomina tanie low-endy i jakością wykonania też nie grzeszy. Jak czytam tu ahy i ehy nad nim to nie wiem czy się smiać czy płakać. Chińskie bazarowe świecidełko, lipa i tyle w temacie. Cieszę się że szybko się go pozbyłem.

  • 0

    144. ~  2010-03-25 18:28:08  host: 188.146.172.169.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    co ty p.... mam go od paru miesiecy i jest super

  • 0

    146. ~gella  2010-04-17 22:42:00  host: 109.231.56.5.koba.pl

    hej mam taki problem nie dawno co kupiłam ten telefon tylko ciężko go się odtwiera jak go odtworzyć w sensie że klapke z tyłu nie moge nie dam rady po prostu.

  • 0

    147. ~ge  2010-04-17 22:44:21  host: 109.231.56.5.koba.pl

    hej mam takie pytanie nie dawno co kupiłam ten telefon tylko nie dam rday go odtworzyć w sensie ze klapke z tyłu jak to zrobić?

  • 0

    148. ~t650i  2010-05-03 14:54:50  host: chello089079248162.chello.pl

    łatwizna... jednym palcem (paznokciem) przesuwasz zaczep u góry telefonu a drugim podważasz klapkę... nie ma innego sposobu :)

  • 0

    149. ~Lilith  2010-11-01 20:44:05  host: ayw191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest świetny! Klawiatura według mnie jest lepsza niż w innych telefonach, bo nie da rady przez przypadek nacisnąć sąsiedniego klawisza - to się wyczuwa!

  • 0

    150. ~24452  2011-02-14 23:13:17  host: 89-72-52-65.dynamic.chello.pl

    Fajny telefonik, widać ze robiony na podstawie SE k770i :D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-120-181.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet