Sony-Ericsson T630 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson T630 Opinie o Sony-Ericsson T630

Sony-Ericsson T630

w sumie: 174
  • 0

    1. ~  2004-09-07 13:46:00  host: avh179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Średni telefon, raczej jednak niezawodny, słaby aparatfotograficzny , za mała pamięć, brakuje głośnego mówienia i powiększania czcionki do odczytu WAP , SMS, reszta ok.

  • 0

    2. ~Mirek53  2004-09-29 13:37:00  host: gamma.proton.net.pl

    Podane tutaj dane techniczne są mylne.( Ale nie wszystkie)

  • 0

    3. ~WitekT  2004-09-29 23:43:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    Mirek53: a o które pozycje Ci konkretnie chodzi?

  • 0

    4. ~JACEK110  2004-11-20 11:08:00  host: 81.210.115.234

    jestem z niego bardzo zadowolony.t630 to wysoka klasa średnich telefonów.jedyne nad czym sonyericsson móglby popracowac to czas czuwania i bogatsza oferta akcesoriow do tego modelu np.bateria li-pol 1500

  • 0

    5. ~rudimen  2005-01-14 23:32:00  host: cqi91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kumpel go ma tydzień i już zamienia na CX65 bo t630 ma zamało pamięci nie ma nagrywania filmów ale ma dobre dzwoni jednak że CX65 ma real music to niema nad czym sie zastanawiać jedyna wada to baterja ale można zmienić :)

  • 0

    6. ~Pawel  2005-01-15 10:24:00  host: cal223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zarombisty telefon. Ma wszystko co powinien mieś telefon tej klasy. Jedyna wada to, że nie ma odtwarzacza Mp3. Ale po za tym to wszystko najlepszej jakości. Użytkuje się go doskonale, mam go już 3 miesiące i jest wszystko w porządeczku. Dobry aparat foto!!!!

  • 0

    7. ~staszek4  2005-01-16 22:20:00  host: w3cache.junisoftex.pl

    jak sie dostac do akumulatora? jak przesunć pokrywę?czyli jak go otworzyć żeby wsadzic kartę......

  • 0

    8. ~Kris  2005-02-01 01:51:00  host: aiy244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć. W tym tygodniu muszę zmienić telefon i na prawdę mam duży dylemat co wybrać: CX-65 czy SE-T630? Proszę doradźcie bo dokładnie nie znam tych modeli (tylko tyle co z opisów)... Dzięki z góry.

  • 0

    9. ~fcMaciek  2005-02-02 19:54:00  host: byy168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    T630 to naprawde superancki telefon. Już 3 razy spadł mi z biurka na podłoge i nie ma na nim żednej nawet najmnieszej ryski !!. co prawda mógłby mieć większą pamięć, ale po za tym jest naprawde wypasiony.Polecam go wszystkim

  • 0

    10. ~pedriux  2005-02-22 15:39:00  host: aar106.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie który telefon wybrac bo kupuje sobie nowy a nie wiem ktory by byl lepszy:
    T630 czy Siemens CXT 65?

  • 0

    11. ~Bart  2005-03-01 18:44:00  host: staticline10531.toya.net.pl

    całkiem niezły telefonik. Niezłe wykonanie,wyposażenie, ale... jednak brakuje mi tutaj czegoś. Bateria jest kiepska, borplemy z zasiegiem, mała pamieć - 2 mb- pare zdjęć, pare dzwonków, i pare gierek i miejsca wolnego brak ;/. Jednak ogólnie jestem z niego zadowolony, choć niedlugo mi się znudzi, następny bedzie k700:)

  • 0

    12. ~Koko  2005-03-28 15:31:00  host: host-81-190-34-126.szczecin.mm.pl

    Chcialbym sie dowiedziec czy telefon posiada raporty dostarcznenia SMS`ow? Z gory dziekuje za informacje :)

  • 0

    13. ~rafi  2005-04-02 07:12:00  host: ald222.internetdsl.tpnet.pl

    Posiada on raporty tylko trzeba ustawić bo fabrycznie chyba nie są one ustawione a co do wyboru siemens czy sony ericsson to zdecydowanie wybrałbym sony ericssona no chyba że masz sporo kasy na naprawe siemensa...

  • 0

    14. ~  2005-04-06 18:31:00  host: awb4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on ma rozdzielczość aparatu 640-480

  • 0

    15. ~WitekT  2005-04-07 00:29:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Ta rozdzielczość jest uzyskiwana sztucznie - przez rozciągnięcie zdjęcia. Sama matryca jest wymieniona w katalogu dobrze.

  • 0

    16. ~  2005-04-07 15:47:00  host: awi15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bawiłem się tom kom i ma rozdzielczość aparatu 640-480 w komisie to samo mi powiedziano te parametry co podałeś przy apaeacie są do t610 a t630 ma rozdzielczość aparatu 640-480 specjalnie się pytałem w komisie i w plusie

  • 0

    17. Simona  2005-04-13 01:23:44  host: 80.48.96.88

    mam pytanko, ile miesci sie sms'ow i czy da sie 'zablokowac' przycisk wap z prawej strony (z tego co zrozumialam), bo mam dylemat, czy wybrac SEt630 czy Nokie 6610i...?

  • 0

    18. Simona  2005-04-13 01:26:16  host: 80.48.96.88

    mam pytanko, ile miesci sie sms'ow i czy da sie 'zablokowac' przycisk wap z prawej strony (z tego co zrozumialam), bo mam dylemat, czy wybrac SEt630 czy Nokie 6610i...?

  • 0

    19. ~snuffi  2005-04-18 22:31:00  host: apu173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rozdzielczosc zdjecia 640 x 480 jest uzyskiwana przez interperowanie zdjecia innymi slowy podzial pikseli

  • 0

    20. ~regi  2005-04-21 12:01:00  host: bo146.internetdsl.tpnet.pl

    to sie interpolacja nazywa :]

  • 0

    21. ~snuffi  2005-04-24 09:39:00  host: aqr20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziekuje za poprawienie (sam do konca nie wiedzialem jak to sie pisze)

  • 0

    22. ~kyniu  2005-04-25 13:28:00  host: 80.51.255.142

    nie wiem który telefon kupic czy t610,t630,cx65,plissssska doradzcie mi

  • 0

    23. ~SET630  2005-04-28 18:41:00  host: s1p1.kol.tke.pl

    Mam pytanie!!To wreszcie jaką ma roździelczość
    SE T630 bo na stronie pisze ze 288x352 a inny mówią ze 640x480 aha a czy ma zooma !!??

  • 0

    24. ~Paulo  2005-05-25 16:57:00  host: ciw32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co lepsze Sagem MY X5-2 czy SE T630 ???

  • 0

    25. ~PeterCz  2005-05-26 20:37:00  host: cbp193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam! mam dylemat i nie wiem co wybrać:
    - sagema myx-5-2
    - sony ericssona t630
    - siemens cxt 70
    - nokie 6610i
    - motorole v300
    bo mój brat miał T610 i mu sie bardzo dobrze sprawował, więc doradźcie mi prosze!

  • 0

    26. ~Rysiu  2005-05-31 16:07:00  host: proxy4.satfilm.pl

    Witam.Mam zamiar kupić sobie T630 ale nie wiem czy warto,jeśli ktoś zna dobrze ten aparat prosze o porade.Pozdro.

  • 0

    27. ~mag  2005-06-01 08:46:00  host: amb196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej mam telefon sony ericsson t630 i na zestaw głośno muwiący to kłamstwo

  • 0

    28. ~Siwy  2005-06-10 18:11:00  host: eu90.internetdsl.tpnet.pl

    t610 telefonem roku 2002, t630 rozni sie tylka obudowa od poprzednika, 640-480 to tylko naciagnieta rozdzilczosc przy ktorej zdiecia sa kwadratowe na maxa! Zarówno jeden jak i drugi telefon robi zdięcia tylko w bardzo jasnym świetle, a gdy tylko odrobine sie sciemni zdiecia do bani! Zywotnosc bateri nie jest zadna rewelacja a i zasieg jakis mizerny. Osobiscie bardziej polecam nokie 6610/6610i (dla osob powaznych) lub nokie 3220(dla uzytkownikow ktorzy lubia miec tele bajer). Natomiast dla tych ktorzy maja wiecej siana zachecam do noki 6230i!

  • 0

    29. ~WitekT  2005-06-10 19:33:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Siwy: różnią się też wyświetlaczem. Oba mają 65tys kolorów, ale t610 ma matrycę pasywną, a t630 - aktywną.

  • 0

    30. ~msg  2005-06-11 17:34:00  host: bod17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym telefonie jest coś takiego jak w noki : miejcse w którym się znajdujemy??

  • 0

    31. ~msg  2005-06-11 17:42:00  host: bod17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    am pytanko czy opłaca mi się kupić na allegro zalany t630 za 150??
    jaka by wynosiła cema naprawy??

  • 0

    32. ~tdh  2005-06-14 11:49:00  host: pd204.mielec.sdi.tpnet.pl

    Super telefonik!!!

  • 0

    33. ~delka  2005-06-25 21:05:00  host: 194.146.128.1

    jesli mam byc szczera. kazdy ma dylemat miedzi se a siemensem to ja powiemt tak: jaki siemens by nie byl to i tak bedzie beznadziejny. do kazdego mam jakies zastrzezenia, szybko sie psuja i strasznie sie zacinaja podczas wczytywania danych. a aparat wcale w siemensie nie lepszy jakby nie patrzec. juz sie kilka razy na to nabralam. a co do tego se to nie wiem nic, ale wlasnie rozwazam jego kupno.

  • 0

    34. ~Alex  2005-07-01 10:08:00  host: bgr185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od pół roku. Jestem z niego zadowolony ma wspaniale brzmiącą polifonię, dobry aparat, a bateria jest bardzo dobra przy średnim urzytkowaniu wytrzyma 4 dni. W porównaniu z Siemensami to bardzo dobry wynik, kolega ma CX65 i musi go ładowć codziennie. Aparat jest wystarczajaco dobry i ma rozmiar 640 x 480. A poza tym posiada bluetooth i Irda które działają bezproblemowo. Odbierałem i wysyłałem przez nie aplikacje i odbywało się to bezproblemowo. Polecam.

  • 0

    35. ~Alex  2005-07-01 10:16:00  host: bgr185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon, świetna polifonia, dobry aparat 640 x 480. Bateria trzyma bardzo dobrze 4 dni przy srednim urzytkowaniu. Kolega ma CX65 i ładuje go codziennie a po 2 dniach odpadała mu tylna klapka. T630 jest świetnie zrobiony z dobrego plastiku. Polecam.

  • 0

    36. ~bocz  2005-07-02 18:23:00  host: df26.internetdsl.tpnet.pl

    elo elo all powiedzcie mi jak tu sie obsługiwac tymm tel bo kupiłem go dzis i nie wiem dziwny jak dla mnie !! aha a mam pytanie powazne i czekam na to na odpowiedz czy jak zdejmiecie klapke z tyłu to bateria normalnie wypada czy powinna sie jakos trzymac bo u mnie tak jest jak odsune klapke to odrazu bateria wypda i boje sie tego ze kupiłem jaiis lipny tel.. ;( czekam na odpowiedz pozdrawiam

  • 0

    37. ~grzesiek  2005-07-02 18:27:00  host: df26.internetdsl.tpnet.pl

    czesc ludzie pomocy mam pytanie kupiłem sobie dzi ten tel i jestem zadziwiony bo jak wy macie bo ja jak odsune klapke z tyłu to odrazu bateria wychodzi (wypada) czy wy tez tak macie bo nie wiem czy tak powinno byc a czy moze kupiłem lipny tel... ;o(( czekam na odpowiedzi pomoc, pozdrawiam

  • 0

    38. ~???  2005-07-03 19:45:00  host: pa83.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl

    kto ma polska instrukcje obslugi tego telefonu na kompa ?

  • 0

    39. ~roni  2005-07-20 17:40:00  host: abm186.internetdsl.tpnet.pl

    ma ten telefonik zoom jak tak to gdzie sie wlacza?

  • 0

    40. ~Alex  2005-08-03 11:10:00  host: bhd28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do roni: Jak masz włączony aparat fotograficzny wciskasz 1 na klawiaturze.

  • 0

    41. ~n€o  2005-08-04 16:07:45  host: afj178.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od ok. miesiąca, jest po po prostu SUPER!!!!! Aparat, polifonia, Gierki, motywy... jednym słowem FULLOS OF WYPASSOS!!! ;-)

  • 0

    42. ~kas_moon  2005-08-31 11:46:15  host: 80.51.241.14

    ten model chowa się przy K750i

  • 0

    43. ~Alex  2005-08-31 12:26:47  host: bgm9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do kas-moon no to jestestaki mądry to kup se tego K750i jeślio cię na niego stać! T630 to jeden z niewielu telefonów który ma wszystkie potrzebne funkcje bluetooth, irda za niewygórowane pieniądze.

  • 0

    44. ~mati  2005-09-01 15:07:19  host: 213-238-82-91.adsl.inetia.pl

    simonie radziłbym nokie nie jest klockiem no i firma

  • 0

    45. ~marek  2005-09-01 17:02:38  host: xdsl-305.walbrzych.dialog.net.pl

    beznadziejny telefon... dziala opornie, aparat to taki bajer slaby, malo pamieci przyciski cos sie nie wciskaja czasami i po roku sypie sie dżojstik. bateria to juz nawet nie ma co gadac. najchetniej bym go zamienil na nokie 3100

  • 0

    46. ~Pawelek19pablo  2005-09-11 22:13:25  host: aex31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupuje ten telefon za 2 dni i sie przed tym nie waham! Te opinie mi wystarczą - tel jest poprostu cool ;-) Pozdro

  • 0

    47. ~Ania  2005-09-18 08:30:53  host: bjc128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta koma jest cool!! Ja to nie wiem co wy macie za wymagania!! Przeciez ten aparat jest super!! Jak chcecie lepsze zdjecia to kupcie sobie zwykly aparat cyfrowy a nie narzekajcie na kome!!!

  • 0

    48. ~malsssh  2005-09-24 13:44:02  host: bmv5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WitekT: a ten fon może odtwarzać 3gp ?

  • 0

    49.  2005-09-24 13:59:48

    malasssh: głowy nie dam, ale nie wydaje mi się, żeby mógł...

  • 0

    50. ~Dominik  2005-09-26 09:27:46  host: afa195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ją.Calki9em wporzo ale pamięć jest zbyt mała!!!!!!Podajcie strone WAP z darmowymi grami na nią.

  • 0

    51. ~  2005-10-03 22:06:38  host: bex133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon mnie zaskoczyl malo miejsca w nim jest a poza tym slaba jakoosc zdjecia polecam wszystkim nokie 3210

  • 0

    52. ~dieselka  2005-10-04 00:53:08  host: w3cache.n.INTELINK.pl

    Powiedzcie, czy Wam też tak krótko bateria trzyma? U mnie jest to max. 3 dni (przy ok. 15 - 20 min. rozmowy dziennie i ok. 20 smsów). A może to norma? :/
    Czytałam też gdzieś na forum, że niemożliwe jest usunięcie tego cichego dźwięku poprzedzającego przychodzące połączenie. Ale może ktoś ma na to sposób?
    Jak ktoś ma chęć na fajne motywy do niego, to piszcie :) http://tiny.pl/q28f

  • 0

    53. ~nEo  2005-10-21 21:08:22  host: afj178.internetdsl.tpnet.pl

    Mam te telefon od trzech miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolony!!!!!!!!Aparat robi zdjecia bardzo doberj jakości, funkcje, wygląd wszystko na miarę firmy SONY ERICSSON ;-)

  • 0

    54. ~ogonka  2005-11-08 14:42:17  host: squid1.eurocom.olkusz.pl

    ile miesci sie sms na telefonie?

  • 0

    55. ~Madzia  2005-11-09 19:13:48  host: bgp169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jaki telefon jest lepszy t630 czy k300i??

  • 0

    56. ~MAdzaleńka  2005-11-09 19:15:12  host: bgp169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jaki telefon jest lepszy t630 czy k300i??

  • 0

    57. ~Madzia  2005-11-09 21:09:55  host: bgp169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak jest rozdzielczość aparatu w tym telefonie??

  • 0

    58. ~  2005-11-22 17:15:52  host: 80.50.251.94

    to jest dziad nie ma zestawu glosnomowiacego a sagem my3033 ma. nokia 6610i jest lepsza ma 2 razy wiecej pamieci i radio a co ma se

  • 0

    59. ~dawoo  2005-12-05 09:56:50  host: bjs121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny telefon. Jak za te pieniądze to nie ma lepszego. Ma wszystko co powinien mieć dobry telefon. Nic dodać nic ująć

  • 0

    60. ~gopitergo  2005-12-06 22:14:27  host: arx122.internetdsl.tpnet.pl

    jest OK, ale jakby miał jeszcze mp3 to byłoby super!

  • 0

    61. ~ewelina  2005-12-11 16:45:33  host: cs219.internetdsl.tpnet.pl

    A czy ktoś wie ile te cudo aktualnie kosztuje jeśli tak to niech napisze

  • 0

    62. ~Kicia  2005-12-13 13:34:29  host: bzc171.internetdsl.tpnet.pl

    Hej!uważam ze sony E T630 to fajny telefon tylko sa kłopoty z otwarciem klapki z tyłu:).

  • 0

    63. ~ADIK  2005-12-23 23:41:49  host: bvl76.internetdsl.tpnet.pl

    powie mi ktoś jak wyłaczyć logo operatora i jak ustawić telefonik zeby mozna było nagranie z dyktafonu sutawić jako dzwonek czy to możliwe mowgóle plisss

  • 0

    64. ~RINgel  2005-12-28 20:44:59  host: dvi198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zarbisty telfon

  • 0

    65.  2006-01-02 19:49:51

    Wie ktoś może skąd moge pobrać do niego oprogramowanie ?? ( mam kabel USB )

  • 0

    66. ~kisiel87  2006-01-03 09:32:08  host: ahu139.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupic sobie tego fona, a te wasze siemensy mozecie sobie wsadzic w d... np. C65 ma aparat 1,3mpixel a robi zdjecia ze tylko o dupe potłuc, a ci co tu pisza o sagemach to sa dopiero downy!!!!!!!!!

  • 0

    67. ~kisiel87  2006-01-03 09:36:33  host: ahu139.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma co sie czarowac siemensy to jedna wielka kupa ZLOMU sony ericsson t630 i t610 to bardzo dobre telefony za ta cene

  • 0

    68.  2006-01-16 12:45:25

    MagGaywer: może ze strony www.sonyericsson.pl ????? sprawdź!!!

  • 0

    69.  2006-01-16 13:27:09

    MagGaywer: może ze strony www.sonyericsson.pl ????? sprawdź!!!

  • 0

    70. ~lalala  2006-01-17 15:42:04  host: catro.skyware.pl

    Ja mam ten tel juz ok pol roku i niemialem z nim zadnych problemow! wada tego tel jast mala pamiec i brak pamieci zewnetrznej, brak mp3:( A tak to jest super a przedewszystkim nie zawodny i wytrzymały!!!
    napewno lepszy niz siemens!
    pozdrawiam

  • 0

    71. ~ee  2006-01-25 20:25:19  host: abyu85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    se k300i jest the best i tyle

  • 0

    72. ~ciekawski  2006-02-20 15:46:32  host: cmk239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ile T630 kosztuje?

  • 0

    73. ~oli  2006-03-03 13:14:06  host: dgs229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co jest lepsze se t630 czy nokia 6020

  • 0

    74. ~Kamil  2006-03-14 09:19:36  host: bzf2.internetdsl.tpnet.pl

    Co doradzacie siemensa M65 czy Sony Ericssona T630? z gory dziękuje :)

  • 0

    75. ~marecki  2006-03-31 20:08:41  host: nat6ip8.bazapartner.pl

    zrypany telefon, uzywalem go 8 miesiecy i czas czuwania baterii malał az do 3 dni, joystick sie zacinal, az w koncu przestal ladowac!!! No i go wyrzuciłem. I znowu kupiłem sobie NOKIE :))). To jest TELEFON!!!!!

  • 0

    76. ~kasior  2006-04-02 08:43:56  host: aawn62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajowy telefon ja mam j210i ale chyba się z bratem wymienie na niego jest swietny

  • 0

    77. ~POSIADACZ T630  2006-04-05 19:40:04  host: kopernika.skawsoft.com.pl

    jest mały błąd w opisie tego telefon mianowicie są do niego wymienne obudowy. Telefonik jest zarombisty. Fajne robi foto. Ma podczerwień i Bluetooth. Szkoda że nie ma odczytu mp3 i nie robi filmów, ma mało pamięci - 2 MB!!! Ale poza tym jest SUPER!!!

  • 0

    78. ~ralf  2006-04-26 04:44:20  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    ten telefonik jest zajefajny ma wszystkie podstawowe funkcie jakie powinien posiadać wmiarę duży wyświetlacz i ten wspaniały aparat czeba pamiętać też o tym że jest przecież bardzo ładny. ja kupuje teraz ten telefon i radzę go każdemy o niedużych wymaganiach!!!

  • 0

    79. ~  2006-04-26 10:59:22  host: abwo68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    2mb pamieciBUAHAHAHA

  • 0

    80. ~Zulek  2006-04-29 09:28:40  host: ayi68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Extra telefon tylko niewiem ile kosztuje

  • 0

    81. ~websky  2006-05-02 11:51:30  host: ebb130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos ja wylonczyc logo operatora w t 610 bo ta "idea milego dnia" juz mnie poprostu dobija pomozcie please :)

  • 0

    82. ~krzychu  2006-05-02 11:53:13  host: ebb130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wylonczyc te cholerne logo op[eratora w t610 pomozcie

  • 0

    83. ~  2006-05-16 15:41:26  host: dxs170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój brat ma ten telefon i jest zajebisty . w ciągu 17 Miesięcy zepsuł się tyko raz . I jeszcze się jakiś kabelek się się odpioł .NIe niechciał fadować . Naprawa KOSZTOWAŁA 25ZŁ . POLECAM

  • 0

    84. ~LOL  2006-05-21 00:02:55  host: bytom-40.streamcn.pl

    Pado c65 aparat 1.3 mega :P hahahhahahsdehasdhahaehaheahhehaehaheaheahehaehae

  • 0

    85. ~agawa  2006-05-29 22:13:15  host: user196-195.satfilm.net.pl

    mam ten telefon od roku i jestem zadowolona najlepsze jest to ze telefon został przejechany przez chryslera voyagera i nic mu sie nie stało pare rysek przy szybce i to wszystko jedyny minus za malo pamieci

  • 0

    86. ~kamlo  2006-05-30 14:26:13  host: dui176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MOim zdaniem ta komóra jest suber zajebista za niedługo se ja kupuje :D. ma super aparat dyktafon i polecam ja wszystkim. Pozdro dla wszystkich gliwiczan

  • 0

    87. ~alkocholik  2006-06-03 10:43:13  host: 34.lan.altkom.pl

    T630 to zbyt słaby tel.inaczej mówiąc przereklamowana kicha.Brak odtrwarzania MP3 i po diabła te aparaty w telefonach,jakosć zdjęc z tego badziewia,jest porażająca,ogólnie lipa.Szkoda że wydałem kase na to badziewie,mogłem przepic i byłby lepszy pożytek,a tak mam kieszonkowe badziewie.Ciekawe kiedy zobaczę jakiś tel. z mp 3 ,radiem i bez tych szmelcowatych aparatów??Narazie odkładam butelki,jak uskładam na dobry tel. to wytrzeźwieje i pójdę do punktu skupu,a kasę wydam tym razem mądrzej.Ps.nie kupujcie po pijaku :-)

  • 0

    88. ~Adi  2006-06-03 17:50:01  host: arq219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem wam jedno Sony Ericsson k300i jest lepszy ponieważ :
    Ma mp3
    ma 12 MP
    robi Świetne zdjecia
    a i mozna kupic do niego słuchawki z radiem.
    Ja go se kupuje

  • 0

    89. ~singacz  2006-06-30 14:09:02  host: host-81-190-103-142.rzeszow.mm.pl

    siemka mam ten telefon jakis czas ale spadl mi i sie wyswietlacz wylal chcialbym kupic ale w serwisie drogo a na allegro niepewnie znacie moze jakiegos dobrego taniego sprzedawce internetowego ktury mnie niewyroluje ????

  • 0

    90. ~ANONIM  2006-07-16 16:23:56  host: cmf189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SUPER TELEFON NAPRAWDE WARTO GO KUPIC!!! Niesamowite zdjecia oraz idealna odpornosc na wszelkiego rodzaju uszkodzenia Jest nie samowity i tani:)

  • 0

    91. ~wika  2006-07-21 12:20:01  host: atx61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ~ciekawsiego~ t630 nie jest zbyt drogim phonem, wacha się od 300zł do nawet 200 na giełdach... a zresztą na allegro sprawdz:)

  • 0

    92. ~Alan  2006-07-21 22:35:04  host: auz98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oli nokia 6020 ma kamere a SE t630 nie wię c nokia ok

  • 0

    93. ~  2006-07-22 18:14:07  host: c83-173.icpnet.pl

    Mam SE T630 i nie wiem jak wymienić obudowe. Może ktoś mi pomoże

  • 0

    94. ~  2006-07-30 09:49:12  host: ent35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. jestem posiadaczem tej super maszyny i słyszałem że ponoć jest możliwość odtwarzania na nim mp3 czy jest to możliwe??? prosze o odpis bardzi mi na tym zależy mój adres to sajnog@op.pl mam jeszcze jedno klawisz 2 mi niedziała czasem łączy a jak chce żeby za kazdym razem to musze mocno dusić i mnie palce bolą co zrobić??? pomóżcie pliiiisssss. z góry dzienki

  • 0

    95. ~maco  2006-07-31 12:50:56  host: aiw154.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik już 8 miesięcy jeszcze ani razu mnie nie zawiódł. Nic mi się jeszcze w nim nie popsuło ani nie połamało (wielokrotnie spadał mi na chodnik itp i nic się nie stało).Najgorsza rzecz w telefonie to mała ilość pamięci i troche słaba jakość zdjęć (zwłaszcza na komputerze) ale czego chcieć po tak starym telefonie

  • 0

    96. ~Maja22  2006-08-17 16:06:15  host: nat-154.ghnet.pl

    No no proszę, a ja myślałam, że to NOKIA 6020 ;-) ;-) ;-) Strasznie podobne foniki!!!

  • 0

    97. ~matex  2006-08-22 17:52:06  host: pa153.bierzwnik.sdi.tpnet.pl

    spox telefon nawet dobre zdjecia

  • 0

    98. ~Kudła  2006-08-26 09:57:45  host: bst182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten aparat to sobie można w dupe wcisnąć, nie wspominając o braku Mp3

  • 0

    99. ~Alan.M  2006-08-31 21:58:02  host: aua62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lepsza nokia 6020 6230 6230i i 6610i to bubel po mojemu ma to mój kumpel i nie narzeka ale cwedług mnie to może mieć odemnie procentów tylko 50 a nokie 6020 6230 6230i i 6610i no i jeszcze skromnie dodam nokie 3200 mają 100% a i wpołowie zgadzam się z Kudła robi w nocy tak dziadowskie zdjęcia że chcę się normalnemu człowiekowi srać na ten telefon a w dzień robi 50 % lepsze ale tesz dyktafon jest tak do dupy że jak mi kumpel puścił nagraną przez niego piosenkę Amy Diamond - What's In It For Me z wieży rzecz jasne w dodatku byliśmy cicho jak mysz pod miotłą bubel dla małych dzieci.pozdro dla posiadaczy nokii 6020 6230 6230i.:-)

  • 0

    100.  2006-09-12 00:05:32

    niewiem czy ktos to wie( sam tego nie wiem) ale on ma VGA(640x480) aparat a nie CIF(352x288):/ uzytkownicy(ci zadowoleni) nie zauwazyliscie tego?? oj oj:D, ogolnie taki sobie, z niego zrobili teraz k310i i sie ludzie ciesza:PP bo wreszcie mp3 maja co i tak przy takiej pamieci jest nieporozumieniem:/ w zamian stracili BT:D...

  • 0

    101. ~Łukasz  2006-09-16 21:41:50  host: abbo20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem posiadaczem telofonu od roku nie moge nazekac działa pprawnie nie zacina sie nic miał parez zawieszek ale za szybko wszystko naciskałem i pamiec była zawalona. jego wady to: brak kamer, za mała pamiec, zdjecia w najwiekrzym rozmiaze wrzucone na kapa sa małe, tz nie takie mikro ale brakuje troche zeby na cały pulpit był :( nie ma mp3 ani radi... wsumie telefon słuzy do dzwonienia a nie nioewiadomo do czego.. a wtedy gdy zaczeła sie produkcja telefonu mp3 nie było tak dostepne w telefonach.. zaletami jest to ze telefon jest bardzo bardzo odporny mój przezył wiele.. mi przeszkadza tylko pamiec 2mb to napewno za mało... ale jezeli ktos szuka telefonu do dzwonienia i wysłania komys mms-a to bardzo polecam telefon za mała kase dla ludzi ceniacych trwałos a nie szpanowanie mp3 czy kamera... i tak kamery sa do dupy po wzuceniu na kapa wszystkie nagrania sa niskiej jakosc.. to tyle na ten temat moim zdaniem..

  • 0

    102. ~piotr_wr  2006-10-06 00:25:43  host: host-81-190-218-92.wroclaw.mm.pl

    Użytkuję ten telefon ponad dwa lata. Najwyzszy czas wymienić go na nowszy model SE. Kilka słów na temat telefonu. Aparat fotograficzny wystarczający do robienia prowizorycznych zdjęć, od telefonu nie oczekuję więcej. Przez 26 miesięcy żadnej awarii. Spadł mi kilkukrotnie, obudowa jest odrobinę zdefasonowana - niespasowane elementy, ale trzeba się przypatrywać by dostrzec. Jest to juz mój czwarty Ericsson, wiec z pewnością nie będe obiektywny. Nie mam najmniejszych zastrzeżeń do tego modelu, spełnił (nadal pełni) swoja rolę. Bateria trzyma około 4 dni, mogłoby być lepiej. W T65 ładowałem telefon co 6 dni. Żal mi bedzie się rozstawać z tym telefonem. Jedyna wada to mała pamięć - 2 MB, ale to telefon sprzed kilku lat przecież. Ogólnie telefon niezawodny, łatwy w obsłudze (moim zdaniem kapitalna nawigacja), posiadający dla mnie wszystkie potrzebne funkcje a ponadto gdy kupowałem po prostu ładny (oczywiście czarny).

  • 0

    103. ~Crun_kok-co  2006-10-11 12:30:40  host: akm122.internetdsl.tpnet.pl

    Ej ja nie wirzyłem puki nie zobaczyłem ten telefon jest super odporny normalnie nie samowite właśnie na niego składam.Kolega życił nim o ściane i nic włożeł do wiaderka z woda na 10 min potem wysuszył na kaloryferze i działał i tak zrobił kilka razy polecam ten telefon tym co nie moga opanować nerwów i rzycaja czym popadnie

  • 0

    104.  2006-10-11 20:51:29

    niezly niezly ale k310i leprzy

  • 0

    105. ~Lenny18  2006-10-12 20:53:07  host: tg186.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jak najbardziej pozytywny:) a Ci ktorzy pisza ze nie ma MP3 nie wiedza do czego sluzy tel...ehhh;/ jak chcecie MP3 to macie takie odtwarzacze panie/panowie... Fon jak najbardziej wytrzymaly, juz nie raz zaliczyl glebe i nic mu nie jest. Wytrzymalosc jest super.Telefon jak najbardziej godny polecenia szczegolnie osobom o malej zawartosci portfela:)

  • 0

    106.  2006-10-17 10:54:38

    Ten telefon jest okropny.2 MB pamięci przecież to kpiny i do tego jeszcze brak mp3 Ludzie k300i jest lepszy.Ja aktualnie mam k510i i jestem zadowolona

  • 0

    107. ~  2006-10-17 20:57:59  host: nat.zagorze.net.pl

    nawet dzwonkow MP3 niema i do tego slaby aparat:( ... ale nie jest zle:P

  • 0

    108. ~  2006-10-30 08:24:27  host: nat.slp.vectranet.pl

    Jojstick sie zacina telefon mi spadł i sie wylał ekran beznadzijny;/ nie polecam

  • 0

    109. ~FIDO  2006-11-30 21:07:02  host: czf130.internetdsl.tpnet.pl

    Witam :) moja opinia o tym telefonie jest jak najberdziej pozytywna, a co do aparatów w telefonach to powiem tak nieważne czy bedzie 2 czy 10 mln pix. zdjęcia i tak będą do kitu z tego względu ze telefony nie mają optyki :) aparat w telefonie jest dla gimnazjalistów i dresów zeby mogli sie pochwalić przed łysymi kolegami tudziez blondynkami. Pozdro

  • 0

    110. ~sadówa  2006-12-02 22:05:02  host: chello087206074192.chello.pl

    co wolelibyscie siemens c75 czy se t630

  • 0

    111. ~Wojtas  2006-12-07 14:51:10  host: duu138.internetdsl.tpnet.pl

    Wy sie nie znacie to jest extra telefon:P

  • 0

    112. ~  2007-01-21 10:05:38  host: 40.208.200.89.otvk.pl

    Wymienne obudowy Nie

  • 0

    113. ~Biś  2007-01-24 23:36:26  host: evo73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam tego fona od nieclaego roku i jestem zadowolona. co do mp3 nie ma a szkoda. ale nie narzekam. nastepny tez SE ale jaki to nie wiem chyba z520i ;pp Ale to sie zobaczy.

  • 0

    114. ~ZIOMEK~~~~  2007-01-26 22:54:09  host: bvd119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja taki telefonik kupiłem na allegro za 120zł!!!!!!!

  • 0

    115.  2007-02-05 18:13:43

    Miałem już T610, a teraz już T630 od roku, z małym przejściem na beznadziejną Nokię 3100... (błąd w życiu :)) Telefon jest bardzo dobry: wspaniały wyswietlacz, bardzo dobra polimerowa bateria, atrakcyjny wygląd, Bluetooth i IrDA. Co do pamięci, to dla podstawowych zajęć wystarcza, od zdjęć jest aparat cyfrowy, a od mp3 i wideo - odtwarzacz mp4, mam to wszystko więc ten telefon jest najlepszy dla mnie... Ładne dzwonki, nie za głośne, 32 tonowe, ale napewno lepsze niż u Siemensa C75 (midy tylko) Na razie nie zmieniam go na żaden inny (chyba że jakiś SE lepszy :D Trochę zamula czasami, ale i tak go bardzo lubię :)

  • 0

    116. ~p0tw0r3k  2007-02-22 21:58:12  host: emy226.internetdsl.tpnet.pl

    Mój kolga ma ten telefon. Gdy go zobaczyłem 2 lata temu to byłem zachwycony i chcialem go mieć. Miałem wtedy nokie 6020. Teraz ja mam sony ericssona k750i i jest super. Mój kolega dalej ma t630 i mi zazdrości :).

  • 0

    117. ~Kamil  2007-03-11 19:30:31  host: gfq54.internetdsl.tpnet.pl

    witam! mam pytanko było kiedyś takie obejscie do strony wapster ze w dany link(wlasnie jaki to byl link) wpisywalo sie numer danej gry i z tego linku ta gra sie sciagala w formacie jar...czy ktos moze wie jaki to link?bardzo prosze o pomoc...

  • 0

    118. ~A  2007-03-26 17:57:03  host: aua4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co lepsze Motka V500 czy SE t630?? Błagam o odpowiedź i łączę wyrazy szacunku.

  • 0

    119. ~Kosa  2007-04-10 01:35:54  host: w3cache.zaodrze.punkt.pl

    najlepszy telefon jaki mialem w zyciu! (a mialem potem K750i i teraz K800i) nie mowie o bajerach, tylko o samym telefonie, maly poreczny rewelacyjne menu, odporny jak stare dobre nokie (a ponoc SE są delikatne), prosty i stylowy design, ktory wciaz bylby w modzie, no i rewelacyjna litowo polimerowa bateria ktora ladnie trzyma. za malo pamieci to fakt, ale mp3 ponoc czyta. propo motoroli V500 to nie widzialem jej na oczy, ale przed moim t630 mialem jakas motorole i jestem do nich uprzedzony, zacinaja sie i strasznie mi sie nie podoba ich menu, a to V500 wyglada na badziew, z tego co widze nawet nie ma slownika T9!! moja motorola tez nie miala i pisanie smsow bylo chorrorem, litery wolno wyskakiwaly i trzeba bylo na nie czekac, zalosc!

  • 0

    120. ~Monika  2007-04-15 17:22:37  host: aamg188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam sony ericssona t630 od ok.3 miesiecy nagle klawiatura przestala dzialac nie wiem czy jest to wina zalania.Mam pytanie czy da sie go rozkręcic?

  • 0

    121. ~Ł.  2007-04-19 01:28:25  host: host-ip18-94.crowley.pl

    Jak do tej pory po paru miesiącach żadnych problemów... Nie wiesza się, nie wyłącza, jedynie trochę irytujące spore opóźnienia przy pisaniu smsów (na szczęście nie ginie żaden znak po drodze), ale idzie się do tego przyzwyczaić - ta firma po prostu tak ma. bateria standard - tydzień czasu spokojnie używając, 2-4 dni krócej jak ktoś więcej dzwoni. świetna jeśli ktoś lubi prowadzić godzinne rozmowy - jest na to bardzo odporna (polimer). no i po upływie miesięcy/lat wciąż trzyma tyle samo czasu. wyświetlacz wyraźny, czytelny i jasny, choć szkoda że tak małej rozdzielczości. pamięci niedużo, acz na parę fotek starczy. ogólnie mówiąc udany telefon.

  • 0

    122. ~Mel  2007-04-26 22:00:06  host: 82.139.62.157

    Nie miałam pojęcia że ktoś jeszcze kupuje takie telefony! ;) Ja użytkuję go od 22 miesięcy i wkrótce przesiadam się na któregoś z nowszych SE. Podczas całego "stażu" dżojstik się wcale nie zacinał, zwiechy można policzyć na palcach jednej ręki (zdarzały się przy przeładowanej pamięci podczas wysyłania plików przez Irdę = zrozumiałe...), drobnych rysek parę ma, ale to naturalne (nie rozumiem, jak ludzie mogą rzucać telefonami, katować ciągłym graniem, dopuszczać do zwodowania a następnie zwalać wszystko na telefon!), upadł nie raz i nie dwa, ale działa dobrze jak na swój poziom zaawansowania w technologii. Bywają okresy, że poza kilkoma sms'ami nic z nim nie robię i wtedy bateria swobodnie wytrzymuje ponad tydzień. Pamięci rzeczywiście niewiele, ale jeśli ktoś dostatecznie często zrzuca ewentualne fotki na komputer, nie trzyma niepotrzebnych grafik i nieużywanych dzwonków oraz nie ściąga nie wiadomo ile gier, to powinno wystarczyć - po prostu w pamięci trzymać tylko to, co w danej chwili jest używane :). Jak na swoją klasę telefon wystarczający w zupełności do rozmów, sms'ów i okazjonalnie "multimediów". 65tys kolorów to optymalna ilość dla użytkownika, dla którego liczy się przede wszystkim możliwość kontaktu z ludźmi. Polecam tym, którzy wybierają oferty na kartę. PS: biały plastik obudowy żółknie z czasem, lepiej wybierać czarno-srebrny :).

  • 0

    123. ~Rosa  2007-04-28 20:55:02  host: 75-goc-6.acn.waw.pl

    Rok temu kupilem T630 na Allegro i na razie nawet nie myslę o żadnej wymianie. Trwały, wygodny, ma wszystko co potrzebne do dzwonienia i pisania SMSów. Bateria dobra, w kieszeni można normalnie nosić bez obawy że cos tam się porysuje, joystick cały czas sprawny. Rozstanę się z nim pewnie dopiero jak coś poważnego się zepsuje.

  • 0

    124. ~kk  2007-05-10 13:03:27  host: dwc58.internetdsl.tpnet.pl

    mojim znaniem jest kozacki chociaz nie ma mp3 ale wyglad zajefajny idzie poszpanowac

  • 0

    125. ~Marek  2007-05-26 20:01:47  host: abvc58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mel popieram w całej rozciągłości, mam ten fon już prawie dwa lata i tylko raz zaliczył serwis po upadku, co ciekawego telefon okazał się nie uszkodzony tylko wysiadkę zrobiła karta SIM. Może i mu brakuje kilku bajerów ale w końcu telefon służy do komunikacji. Aparat ma świetny wygląd zwłaszcza czarno srebrny no i doskonale leży w dłoni. Teraz przesiadam się na K 800i ale T630 napewno sobię zostawie

  • 0

    126. ~Nike  2007-05-28 19:05:45  host: adak105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do FIDO: ja jestem blondynka i jakos nie widze powodu zeby bylo sie czym chwalic aparatem w telefonie a po za tym ten przesad na temat glupich blondynek jest beznadziejny! a telefon jest super ale ma malo pamieci :/

  • 0

    127. ~dziewczyna:*  2007-05-30 17:42:28  host: adar240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten phon jest suuper ma tyle roznych funkcji i wo ogole ale czemu jest taki tani? nie rozumiem (chociaz powinnam sie cieszyc :P)

  • 0

    128. ~  2007-05-31 12:00:48  host: 80.48.175.10

    Ludzie! Po co wam mp3 w telu???. Od tego są odtwarzacze, a poza tym ledwo zmieściłaby się minuta nagrania! Gdyby miał więcej pamięci to byłby znacznie droższy! Że niby słaby aparat? Wcale nie! Zresztą nie jest on konieczny(chyba że ktoś uważa że tel jest nie do dzwonienia tylko do szpanowania). Właściwie jak na te wszystkie funkcje to jest całkiem tani.

  • 0

    129. ~adam_kon  2007-06-03 17:49:13  host: cne29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ogólnie jest super ale ma jedna wade: te 3 pykniecia przed dzwonkiem to jest wg mnie bez sensu

  • 0

    130. ~ewlee  2007-06-18 13:09:11  host: abgo116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma kabel usb

  • 0

    131. ~ma-pysz  2007-07-16 11:32:09  host: host-88.199.53.137.tesatnet.pl

    czy ktos odpowie mi na pytanko? mianowicie czy se t630 obsluguje format WAV i AMR? prosze o odpowiedz... pozdrawiam... ma-pysz

  • 0

    132. ~Paweł  2007-07-22 15:27:33  host: ejw157.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon solidny, poręczny i wogóle. Użytkuję go ponad dwa lata, wiele razy spadał na chodnik, schody, czy oblodzony asfalt i nic. Jedyne rysy są na wyświetlaczu, tylko z tego powodu że nosiłem go w kieszeni z kluczami. Świetna bateria, czasami zapominam naładować widząc że "bateria" świeci się na czerwono - mimo to ciągnie jeszcze ze 2 dni. Po odpowiednim przebobieniu na kompie czyta mp3, pozatym irda, bluetooth(np w200i nie posiada tego drugiego). Dżojstik i klawisze zacięly mi się tylko raz - po wakacjach nad morzem - lekko podmuchałem i wróciło d porządku ;] aparat nienajgorszy, chociaż wcale go nie używam, ktoś porównywał go do k750i, wiadomo że nei jest w stanie mu dorównać, bo to zupełnei inna klasa telefonu, pozatym wprowadzenie tego drugiego na rynek nastąpiło ze dwa trzy lata po tym pierwszym, wię co tu porównywać, zreszta koleżanka ma k750i i notorycznie się zacina, mój jedynie przy zmianie "motywu", zreszta na krótko...przy dzisiejszej cenie(sądzę że mniej niż 150zł) - do dzwonienia, nic tylko brać...wkońcu telefon według definicji służy do dzwonienia...;] pozdrawiam użytkowników

  • 0

    133.  2007-07-25 23:59:40

    pamiętam tego fona, miałem go długi czas i byłem bardzo zadowolony, w tamtych czasach to był super wypasiony telefon, w chwili obecnej można powiedzieć że praktycznie niczego w nim nie ma :D A tak wogle to ten tel ma świetny wygląd, według mnie jeden z najlepszych jakie dotąd widziałem, prosty i elegancki.

  • 0

    134. ~  2007-07-26 19:27:25  host: blb113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do kosy,miałem duuuuużo telefonów,sony ericssona też(teraz mam samsunga d900i) i musze przyznać że se są do dupy!! a i miałem kiedyś motorole v500 i do tej pory żaluje że się z nią rozstałem była świetna,uwielbiałem ją i gdyby czas nie szedł na przód to bym sobie ją zostawił! a ty synku jak jej nie widziałaś na oczy to sie nie wypoiadaj!!!kretyn

  • 0

    135. ~  2007-07-29 23:21:37  host: ajw117.internetdsl.tpnet.pl

    Od kilku miesięcy mam ten telefon i jestem zadowolony. Ma małą pamięć, ale poza tym jest ok.

  • 0

    136.  2007-07-30 11:16:51

    ~ma-pysz ma obsługę dźwięków AMR - nie można ich ustawić jako dzwonki dla połączeń. ~Krespo1 musisz poszukać w ustawieniach wiadomości tekstowych, tam jest odpowiednia opcja :) swoją drogą widze że dyskusje o moim telefonie dalej trwają :) ciesze sie :P

  • 0

    137. ~ezi  2007-08-01 12:33:32  host: host12-193-110-229.limes.com.pl

    t630 mam juz prawie 3 lata. Ostatnio zaczął zdychać dzojstik i wejscie do ładowarki [ale tu wystarczy przeczyścić]. Zawiesił się też 2 razy - no ale po takim czasie może, w końcu przeżył kilka upadków. No i jest strasznie kanciasty - ale i tak o lubię ;) Teraz szukam nowego fona, wciąż będzie to SE - ale ich nowe menu mnie przeraża :P w tym fonie było idealne :]

  • 0

    138. ~kingul  2007-08-13 22:43:07  host: afc58.internetdsl.tpnet.pl

    a ja dostałam używany przez rok i wszystko było OK. teraz mam go już rok i ogólnie OK, tylko, że joystick nie działa, ale to już moja wina, bo jest piasek w środku, a niestety chyba nie da się go rozkręcić. a i przy włączaniu mi się zacina, a kiedy go wyłączam baterii jest mniej :/ szczerze mówiąc - nie polecam :P pozdrowienia

  • 0

    139. ~Hubertinho  2007-08-14 01:38:49  host: chello087207190221.chello.pl

    Mam jedno zasadnicze pytanie... Czy ten telefon ma opcję wybrania własnej melodii na sygnał sms? Oczywiście oprócz tych standardowych. bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję

  • 0

    140. ~  2007-08-31 16:20:39  host: atropos.tpi.pl

    nie ma wogole SK nie maja takiej mozliwosci i to jest w nich lipne;(

  • 0

    141. ~eva  2007-09-07 11:45:22  host: proxy.tvgawex.pl

    cieszylam sie nim pol roku spadl mi i nie chcial sie wlqaczyc poszlam z nim do komisu i nie da sie juz go naprawic nikt nie potrafi mi powiedziec co sie z nim stalo umarl smiercia naturalna...ogolnie fajny to fon tyle ze joystik sie w nim zacinal ale reszta bez zarzutu.mi tam wystarczal.

  • 0

    142. ~matx3  2007-09-13 12:48:29  host: acmi227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon jest super mam go juz dwa lata i jest ok bateria czyma ok 4 dni jest ok...

  • 0

    143. ~szczuro  2007-09-23 20:20:44  host: aaqg225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Opłaca się kupić tego fona???

  • 0

    144. ~sŁoNiX  2007-10-01 22:18:45  host: abvi99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój kumpel takiego niał teraz ma k750i kompletne badziewie moja nokia 6610i jest lepsza

  • 0

    145. ~Maros  2007-10-02 17:51:03  host: ani18.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik i się cieszę. Miałem wiele innych szmelców ale ten jest super. Zmieniłem tylko panel i działa jak maszynka.

  • 0

    146. ~Zollo  2007-10-04 13:31:12  host: aayw122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zawsze mnie wkurzały te utylitarne gadki że "telefon jest tylko do dzwonienia" i temu podobne duperele... ;p Jasne, po co komu dobry aparat czy mp3 w telu skoro można mieć przy sobie aparat normalny i odtwarzacz mp3? Każdy w końcu nosi ze sobą aparat i odtwarzacz mp3... Może jeszcze wyjmijmy z telefonu książkę telefoniczną - w końcu co za problem nosić przy sobie mały notesik? :D Do tego wyjmijmy sms'y, bo poczta polska teraz już całkiem nieźle pracuje... Wywalmy też dzwonienie, przecie tepsa daje tańsze połączenia... :D Jak mawiała moja babcia "pierdu pierdu kobyłka u płota"... heh

  • 0

    147. ~tomek.rsx7  2007-10-08 16:27:14  host: aawk231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nawet fany tylko ma trzy minusy 1-mało pamięci tylko 2mb 2-niema kamery 3n-niema mp3

  • 0

    148. ~kamsonik:)  2007-10-12 11:16:45  host: vlan.efekt.net.pl

    czy mozna jakos rozszerzyc apmiec w tym tel a wgrywajac softa da sie zrobic na mp3????to wazne:))

  • 0

    149. ~qba  2007-11-07 21:41:05  host: hft50.internetdsl.tpnet.pl

    ile pikseli ma aparat w tym telefonie albo ma VGA??????

  • 0

    150. ~art  2007-11-13 17:45:20  host: bb01.prz.rzeszow.pl

    zollo 146, super text!! kto uwaza inaczej, niech nawet nie probuje zabierac glosu w sprawach gsm...

  • 0

    151. ~do  2007-11-20 17:57:46  host: gw-lan.mcon.pl

    Ten tel ma vga lecz strasznie kiepskie zdjecia wychodza i wyslwietlacz sie szybok psuje

  • 0

    152.  2007-12-08 00:47:49

    Bez obrazy, ale Sony Ericssony to badziewie

  • 0

    153.  2007-12-08 20:45:41

    do 149 0,3 mpx czyli zwykłe VGA

  • 0

    154. ~kondzik  2007-12-30 16:46:33  host: gnr18.internetdsl.tpnet.pl

    kiepskie zdjecia ,tel raz mi spadł i nie chodzil glosnik ale to spoko telefon.

  • 0

    155. ~Bazyli  2008-01-12 16:14:11  host: abxc170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chyba najgorszy telefon na świecie!I co z tego że ma bluetoth i inne bajery jak ma tylko aparat 0.1 mpix! Ocena 1/10

  • 0

    156. ~edi  2008-01-25 13:39:26  host: 80.244.146.160.ip.tnp.pl

    raz mu walnąłem z bani to wyświetlacz się rozlał

  • 0

    157. ~KApusSSS  2008-02-03 20:58:35  host: bct252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie oglądam ten telefonik i widze ze jakaś lipa chyba ;/ ma on "Kamere"?? odpiszcie xD

  • 0

    158. ~M@ti$  2008-02-09 21:44:00  host: gjb139.internetdsl.tpnet.pl

    Narzekacie jak nie powiem kto... mój ma już prawie 4 lata i ani razu się nie zaciął, zawiech minimalnie przy przeładowanej pamięci. Owszem, nie ma dużo pamięci, nie ma mp3, nie ma super aparatu. Mnie zadawalał jednak przerzucam się teraz na SAMSUNGA e250. SE T630 polecam dla osób lubiących prostotę i bez wielu bajerów ;D

  • 0

    159. ~ja;p  2008-03-26 21:27:42  host: bcl191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LUDZIE:) jeżeli nie macie zbyt wielkich wymagań, polecam, polecam tego fona. Miałam ten telefon chyba 3 lata... az w koncu WYSIADŁ. Teraz nie chce sie włączyc ale trzeba wziąść pod uwagę że wylądował raz w strumyku, W I E L E razy spadł mi na beton itp. Po jakimś czasie zaczął się zwieszac (kupiłam go w komisie) i ładowarka czasem nie łączyła, a pół roku temu zepsół sie analog i musiałam "jechac na numerki" :]

  • 0

    160. ~Krzyś  2008-04-19 19:38:00  host: 87.119.12.103

    jaką to ma wersje javy? proszę o odpis

  • 0

    161. ~baniak  2008-05-09 16:29:39  host: host-89-238-13-248.smgr.pl

    Uwielbiam ten telefon skromny ale mi to wystarczy. myśle że jakby miał 15 MB pamięci to wtedy bym go miał bardzo długo. Mi się joystick nie zawiesza. jak dla mnie ten telefon jest najlepszy

  • 0

    162. ~Qba  2008-06-26 12:37:46  host: 088156072042.kro.vectranet.pl

    Kupiłem ojcu ten telefon z okazji dnia ojca. Dla staruszka, jest idealny.

  • 0

    163. ~konri  2008-08-09 18:46:02  host: www.sacz.okay.pl

    taki sobie telefon

  • 0

    164. ~xD  2008-10-22 19:16:31  host: chello089078102159.chello.pl

    ludzie!!ten telefon żyje swoim zyciem-robi co chce.. ale jest niezniszczalny-od ponad 2 lat próbuje go zepsuć :D:D :P:P:P

  • 0

    165. ~mirko  2008-11-11 00:00:35  host: absw80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon. Ma prawie 4 lata i wszystko chodzi cacy. Kilkanaście razy upadał ale nie zrobiło to na nim wrażenia. Dziwie się że dżojstik chodzi tak długo idealnie. Mam teraz 510i i dżojstik nawalił po 3 miechach. Niby naprawili w serwisie ale trochę pochodził i znowu się zacina.

  • 0

    166.  2008-11-30 10:50:56

    Telefonik bardzo estetyczny i funkcjonalny ,jedynym mankamentem jest dżojstik który bardzo mocno irytuje kiedy sie zacina ,ale to dopiero po roku używania.

  • 0

    167. ~:)  2008-12-04 11:58:41  host: chello089079130114.chello.pl

    telefonik niezniszczalny-nieoficjalnie wykazuje właściwości wodo wstrząso brudo...odporne xD jest wytrzymały ale żyje swoim życiem...niezastąpiony na extramalnych wyjazdach np spływach kajakowych-czuje się jak ryba w wodzie xD

  • 0

    168. ~Mikk  2009-01-01 22:06:27  host: h131.multi-play.net.pl

    Mam ten telefon od 3.5 roku. Był to mój drogi telefon i pierwszy jaki dostałem po zawarciu umowy z Erą. W czasie dwóch lat użytkowania nie zawiódł mnie ani razu, skok jakościowy od czasu użytkowania Alcatela OT-311 był ogromny. Pierwszy raz miałem telefon z 65k kolorów. Nie będę się rozpisywał, bo naprawdę nie narzekam na nic. Po tym okresie użytkowania wygląda jak nowy, nigdy nie upadł ani się nie zarysował. Jest elegancki i jak na swój wiek nie jest złym telefonem. Później kupiłem Samsunga E250 i to był największy błąd w zakresie wyborów telefonów. Skończyło się na tym, że Szajsunga użytkowałem przez pierwszy rok, a potem naprzemiennie z SE. A teraz, kiedy nie wytrzymałem i podpisałem umowę trzy miesiące wcześniej (tylko ze względu na nowy telefon) do obsługi drugiego numeru używam właśnie SE. Samsung poszedł w chwilową odstawkę, a potem przejdzie w posiadanie mojej mamy. Ja na razie mam LG KF600 i mojego ukochanego SE. XD

  • 0

    169. ~  2009-02-03 00:39:59  host: adsd232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kultowy,trwaly,przyjemny w obsludze tele on.

  • 0

    170. ~Max104  2009-04-24 14:44:00  host: group-1-17.static.maxnet.net.pl

    t630 był chyba moim 5 telefonem,i muszę przyznać,najlepszym. Teraz mam n95 (musze przyznać że wypas) ale wciąż tęsknie za moim t630, gdyż był zgrabny, klawisze duże, ekranik też niczego sobie. I chyba sobie kupie za 50 zł na drugą kartę sim ;] SZCZERZE POLECAM !

  • 0

    171. ~  2010-07-01 17:46:34  host: chello089073004028.chello.pl

    Ten telefon nadaje się tylko dla niewymagających użytkowników. Zdziwiła mnie bardzo obecność bluetooth przy tak małej pamięci i braku złącza kart do jej powiększenia. Jeśli chodzi o aparat tego modelu, miałem okazję wykonać nim kilka próbnych zdjęć i muszę powiedzieć że ich jakość jest strasznie niska. Reszta funkcji w praktyce na nic się nie zdaje. Podsumowując to telefon przeznaczony do komunikacji, a nie do użytku dodatkowego.

  • 0

    172. ~  2011-03-15 18:27:06  host: 212.160.172.70

    Przez 4 lata upadł mi chyba z milion razy i nadal działa bez problem.

  • 0

    173. ~KOnv!ct  2012-02-09 13:54:36  host: bom19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wygląd tego telefonu, nooo cudowny ;) duże wygodne klawisze. Dzwonki były bodajże w formacie amr? całkiem całkiem:D użytkowałem go rok czasu i sprzedałem za tyle za ile kupiłem w 2006 roku to było 200zł:D a no i nie miałem nigdy problemów z joyem ;)

  • 0

    174. ~bolek  2013-09-09 03:19:11  host: afhe211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie czaje jak mozna mówić, że to telefon dla nie wymagających? Weź pod uwagę wiek tego telefonu na tamte czasy to był bajer. Wymiana dzwonkami, zdjęciami przez IR i BT. Która nokia na tamte czasy miała takie funkcje mam kilka takich tel do dziś.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-196-37.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet