Sony-Ericsson T610 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson T610 Opinie o Sony-Ericsson T610

Sony-Ericsson T610

w sumie: 238
  • 0

    1. ~Soul Calibur  2004-09-03 22:07:00  host: azo208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon! POLECAM!!!

  • 0

    2. ~Sl4yer  2004-09-14 09:16:00  host: aaw173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wypadł mi z kieszeni 2 razy i ani jednej kyski na obudowie a z tel wszystko ok

  • 0

    3. ~Sergio  2004-09-20 20:40:00  host: pa71.nowe-skalmierzyce.sdi.tpnet.pl

    Mi wypadł tylko raz z kieszeni o od tego momentu aparat cyfrowy niedziala wogole (widocznie mialem mniej szcześcia), ale ogolnie telefon jest super, pod kazdym wzgledem

  • 0

    4. ~Morfeusz  2004-10-13 18:25:00  host: akm50.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest bardzo dobry nic sę z nim nie dzieje

  • 0

    5. ~basia  2004-10-17 00:49:00  host: awe176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najlepszy telefon jaki milam w rece(mojego brata fon)
    doskonale zrobiona wytrzymala obudowa (metalowa)
    porzadne wygodne przyciski
    ciekawe funkcje
    doskonale dzwonki i grafika
    robi bardzo dobre zdjecia
    ladnie wyglada
    zazdroszcze mu tego cacka
    ciekawe co pokaze t630 az slinka cieknie
    polecam rowniez philipsa 355 jestem z niego bardzo zadowoloną posiadaczką

  • 0

    6. ~kokos  2004-10-24 01:09:00  host: aej100.internetdsl.tpnet.pl

    no ja to wogule stawiam na muły..;)

  • 0

    7. ~kox  2004-10-24 01:10:00  host: aej100.internetdsl.tpnet.pl

    mi wypadł pare razy ale niunia byla zadowolona hehe he

  • 0

    8. ~pedro  2004-10-24 01:16:00  host: aej100.internetdsl.tpnet.pl

    tu mówi Pedro..mnie wypadł raz ale nie dalem rady...zlapala go jakas laska (w tramwaju) i tak juz zostalo.. wydrukujcie mnie plizz...bo sie..nie dom rady.Pedro

  • 0

    9. ~Perkoz1  2004-11-12 21:01:00  host: bjy124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli tak wszyscy powyżej zachwycają się tym telefonem to może przyda się mój głos,czyli tego co używa tego telefonu służbowo i dzięki temu stać mnie na obiektywne oceny.I tak:
    - w rzeczywistoci dosyć fajny telefonik z odlotową aluminiową obudową;
    - wyświetlacz jako taki bez zachwytów - przy słońcu lepiej nie wytrzeszczać gał bo i tak się nic nie zobaczy;
    - aparat foto - klęska totalna i kpina w porównaniu nawet do leciwego acz doskonałego Siemensa S55;
    - pół roku i obudowa trzeszczy jak wściekła.Zastrzegam, że dbam o niego bardzo i nigdy mi nie wypadł;
    - pisanie sms-ów - KOMPROMITACJA!!!!!!!!!
    Przed podjęciem się tej czynności zalecam porządną dawkę psychotropów.Takiego opóźnienia to nie ma nawet najgorszy badziew na rynku.
    - menu - od biedy, choć nie na tą klasę aparatu;
    - bateria - miernota pomimo iż li-polymer.3-4 dni i amen.
    Z tego co czytałem na www.wp.pl to w T630 zmieniono tylko ubranko i dodano TFT matrycę.Reszta w normie czyli dalej miernie.Ale da się jakoś z tym współżyć od biedy.Dał bym jeszcze kilka pał za tego fona ale nie chce mi się już klepać.

  • 0

    10. ~usper_electric  2004-11-18 14:43:00  host: cache.ilabs.pl

    To jest teleofnik podobny technicznie do seT230-tez sie wiesza jak jestes w głębi menu i strasznie sszybko klepiesz po klawiaturce.PozaTym wbudowany aparat fotograficzny to jest jednak komfort jak nie wiem co-i zrobi zdjęcia odpowiedniej jakości i nie wychodza rozmyte.A czas czuwania-wysmienity(to moj t230 juz by dawno umarł..).Cieszy mnie fakt iż to telek trzyzakresowy z profilami dźwieku aczkolwiek nie sa zbyt jasno opisane(w Nokiach-wszyskto jasne)....

  • 0

    11. ~usper_electric  2004-11-18 14:45:00  host: cache.ilabs.pl

    ..to tel.dla wolno- lub śednio szybko pykajacych polecany.....

  • 0

    12. ~cwebb  2004-11-19 14:33:00  host: libint2.atr.bydgoszcz.pl

    t610 jest lepszy niz rerminator t1000

  • 0

    13. ~Wojtas_18  2004-11-20 23:19:00  host: c83-89.icpnet.pl

    Mam telefon od tygodnia i odpukać narazie nic mi się z nim nie przytrafiło choć słyszałem różne opinie: a to że bateria nie trzyma, albo siada oprogramowanie... Wiadomo to jest tylko telefon i może być felerny... Pozatym telefonik gites;) POLECAM!!!

  • 0

    14. ~doman  2004-11-22 19:54:00  host: cin28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam sobie kupic ten telefon, poniewaz ciocia go ma i sie nim bawilem i uwazam ze jest super mam tylko jedno pytanie: jaki ma system operacyjny

  • 0

    15. ~  2004-12-21 18:36:00  host: dc198.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefon!!!

  • 0

    16. ~bakus  2004-12-25 22:02:00  host: bmr234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajefajny telefon.POLECAM!!!

  • 0

    17. ~zaciekawiony  2004-12-28 13:16:00  host: bwe79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zauyważylem że sony-ericsson t610 wzbudza tak duże zainteresownia, jedni mowią tak a dródzy nie;;;;;;; pare osób jest zachwycone tym telefonem a pare nie;;;;;;; Ja osobiście posiadam ten fonik9a znam sie troche na fonikach) i niewidze nic złego w tym telefonie oprocz bateriii i paru wad w oprogramowanie....... Sony ericsson wyposzczał telefoniki np. jak t30 t 300 co było zwykłom tandetom słabe wyświetlacze jedyno co dobre to obudowa........ Sony ericsson postarał sie o zrobienie fajnego telefonika i mu sie nawet udało telefon ma aparacik dobrom obudowa blutacza i wszystko co potrzeba do życia zobaczcie czy za cene 550 zł znajdziecie telefon z wbudowanym aparatem blutaczem portem na podczerwień javom itp bo myśle że nieznajdziecie!!!!

  • 0

    18. ~***  2004-12-30 13:06:00  host: abj38.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go ponad rok i wszystko jest ok

  • 0

    19. ~Adi  2005-01-02 20:21:00  host: host2.bajtnet.lca.pl

    spoko telefonik,ładny,wygodny funkcjonalny NAPRAWDE godny polecenia :D

  • 0

    20. ~enkei22  2005-01-20 12:27:00  host: abj210.internetdsl.tpnet.pl

    telefon poniżej krytyki, miałem więc wiem o czym mówie, nigdy wiecej japońskiego shitu

  • 0

    21. ~krycha  2005-01-20 15:14:00  host: pb73.mrzezyno.sdi.tpnet.pl

    jeszcze go nie mam ale za pare dni będę miał szaleje nA JEGO PUNKCIE

  • 0

    22. ~SBA  2005-01-29 17:09:00  host: bmz134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to kupa złomu ceglastyi na dodatek wiesza sie.

  • 0

    23. ~dt  2005-02-18 04:46:00  host: fe2.internetdsl.tpnet.pl

    swietny telefonik, mam go juz 1,5 roku i jest ok

  • 0

    24. ~DZIWNE  2005-02-20 19:16:00  host: hal_9k.salbis.net

    Dziwne, wydawało mi się że mogę otrzymywać obrazki/dzwięki z NOKJUF, nawet je wysyłać, chyba że mam zepsuty telefon i własnie mi się przyśniło że wysłałem mojej dziewczynie obrazek!! czy nadal SMART MESAGING nie jest zaimplementowany w takim razie?

  • 0

    25. ~pilar  2005-03-07 06:36:00  host: agd173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mamjedno zasadnicze pytanie cy ten fon na przyblirzenie jak rosie zdięcia i czy mi sie opłaca zamienić go na motorolą c651 proszę o pomoc bo mam motke i nie na zekam jedy nie na wady tej motki to brak irdy pomocy pomocy i niewime co zrobic

  • 0

    26. ~pilar  2005-03-07 07:10:00  host: agd173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam czy ten fon ma przyblirzenie jak robi sie zdięcia i czy warto odłorzyć motorole c651 dla tego fon prosze o pomoc

  • 0

    27. ~WitekT  2005-03-07 11:10:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    pilar: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    28. ~agata  2005-03-18 21:13:00  host: aul80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super sprawa!!!! polecam wszystkim

  • 0

    29. ~aNaX_Ax2500*  2005-04-05 21:10:00  host: cou238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon w aparacie ma samowyzwalacz i tryb nocny. Wiec dlaczego nie ma tego na stronie??

  • 0

    30. ~Said  2005-04-05 23:44:00  host: gprs1.plusgsm.pl

    pomimo wielu negatywnych opinii, z którymi niestety muszę się pogodzić (np. wyświetlacz w słońcu praktycznie do niczego się nie nadaje), telefon sprawia bardzo miłe wrażenie. Jego funkcjonalność, ergonomia i estetyka wyróżniają go na tle konkurencji (Nokia wymięka!!!). Kożystam z niego prawie dwa lata i z całą pewnością nie zmienie marki na inną. PS, teraz zapodam k700i, choć mam chrapkę na k750i.

  • 0

    31. ~!msi  2005-04-06 08:03:00  host: cbr11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo dobry. Korzystam z niego już ponad rok! Jeste bardzo zadowolony.

  • 0

    32. ~andy  2005-04-06 16:41:00  host: 82.160.17.66

    wpowiedzcie sie ile trzyma batreia przy normalnym uzytkowaniu (tzn. 5min gadki dziennie i 3 smsy )

  • 0

    33. ~Dawcio  2005-04-09 20:29:00  host: 195.136.16.183

    ja chcę kupić ten telefon albo Siemens c65 i nie wiem który? Ja chyba kupie SE T610! Po prostu ładny,funkcjonalny i jest wporządku !

  • 0

    34. ~Matek  2005-04-10 11:32:00  host: dqi70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest zajefajny! Mam go rok i wszystko wporzo. Cena duża tez nie jest. Aparatem najlepiej posługiwać się na dworzu, gdyż tam lepiej wychodzą zdjęcia, ale na trybie nocnym można robić nawet w pomieszczeniu.

  • 0

    35. ~LUzak  2005-04-10 13:24:00  host: 82.160.7.130

    uuuuuuu, zdjecia to totalna porazka, rozmazane i slaba rozdzielczosc, ceglasty, czesto sie wiesza, a pamiec 2mb to se mozna w dupe wsadzic, wyswietlacz bardzo niestabilny, kilka funkcji, irda, bluetooth i wiecej nic. jak nie macie co robic i 2 godziny wolnego czasu to mozecie sprobowac napisac smsa na tej komie :[

  • 0

    36. ~LaPakoGrande  2005-04-12 16:51:00  host: bwm221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Enkei22 jesteś śmieszny! Firma Sony Ericsson powstała na NIEMIECKIEJ technologii Ericssona i kapitale Sony, jest to produkt głównie niemiecki. Ten telefon jest jush 1,5 roku na naszym rynku więc może nieco dobiegać od teraźniejszych foników, ale mam go jush ponad rok i uważem że jest to zajebista słuchawa. Nie wiem czy wiesz ale T610 ma wbudowane 18Mb pamięci i po wgraniu nowego softu można nagrywać filmiki 30sek. Więc jak na telefon z przed 1,5 roku to chyba nieźle. A taki Siemans CX65 ma podobne parametry a jest od niedawna na rynku! Z poważaniem Szlachta z WIDZEWa EUDEZET

  • 0

    37. ~WitekT  2005-04-12 18:35:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    LaPakoGrande: Raz - Ericsson jest szwedzki, a nie niemiecki. Dwa - szefem biura projektowego jest japończyk. Trzy - Ericsson daje głównie technologię, a Sony dba o względy użytkowe. Cztery - kasy dają po równo.

  • 0

    38. ~sl4yer  2005-04-12 20:15:00  host: ejp87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    t610 z kamerą i 18mb?? gdzie to uslyszales LaPakoGrande??

  • 0

    39. ~napruty_bogdan  2005-04-15 16:46:00  host: host-215-254.tele2.pl

    a stala wista bejbe:-)...

  • 0

    40. ~danek  2005-04-20 19:32:00  host: winn-cache-2.server.ntli.net

    Witam.Telefonik posiadam od miesiáca, niektóre z powyzszych opini sié potwierdzajá mianowicie co do bateri-faktycznie cienka,kontrast i glébia koloru też powinny być lepsze i oczywiście szybsze oprogramowanie,jest też niezbyt wiele miejsca w pamięci telefonu-to tyle jeśli chodzi o mierne strony tego telefonu. Jestem natomiast zafascynowany disajnem tego małego kwadraciaka,menu oraz funkcjami. Fuzja firmy Ericsson z Sony przyniosła niebywałe efekty czego dowodem jest ten i inne telefony tej marki. Nie będę wspominał o niewypałach gdyż każdej firmie się to przydarza w większej czy mniejszej mierze. Natomiast ten telefon z mojego punktu widzenia wydaje się optymalnym rozwiązaniem dla osób które lubią innowacje ,zabawe ,elegancje, funkcjonalność. To na tyle tych sentencji, jednym słowem POLECAM. Czekam na inne nowinki tej firmy. Wiem też że Nokia nie jest najlepszym telefonem na rynku, powiem inaczej jest przereklamowana..Pozdrawiam .

  • 0

    41. ~neti  2005-05-05 22:13:00  host: 80.51.180.241

    właśnie mam zamiar go sobie kupić mimo niektórych złych opinii na jego temat wg mnie jest supcik ;)

  • 0

    42. ~polo  2005-05-06 15:08:00  host: byl240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go zamiar kupić-za 380zł ............tanio no nie.za takie bajery!!!! szkoda ze nie ma kamerki

  • 0

    43. ~ewisia  2005-05-13 17:10:00  host: bdv156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce nowy kom tylko jaki

  • 0

    44. ~Kasica  2005-05-16 12:21:00  host: w3cache1.icm.edu.pl

    ok, tylko dlaczego nie ma zestawu głośnomówiącego :/.

  • 0

    45. ~Mecenas  2005-05-19 01:52:00  host: duf149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest to kolejny mój telefon zmieniem go z Motoroli C 975 więc myślę że chyba dobrze zrobiłem. Ogólnie to nie wiedziaem jaki fon kupić następny. I tak szukałem pomiędzy Siemensami a SE. Wybór padł wkońcu na ten model fonu ale wcześniej oglądaem go u kumpla i powiem szczerze że całkiem niezły , dzwonki dość głośne i gabarytowo jest ok. Również miałem okazję trzymać T 630 I też był ok ale z tego co czytaem na stronie oficialnej SE T 630 ma krótszy czas czuwania i rozmów. Więc dlatego wybrałem tego fona. A jak będzie się sprawował to napiszę za 3 miesiące wtedy dopiero można coś powiedzieć o telefonie , a nie po 2 dniach czy tygodniach i na końcu powiedzieć że zajefajnie wygląda. INFORMACJA DLA KOLEGI WYŻEJ Otóż S 55 robi bardzo dobre zdjęcia są ostre i wyraźne więc bez jaj ten fon miałem akurat rok czasu. Jeżeli chcecie mieć w telefonie dobry aparat to ponoć Samsungi robią cudne. Ja preferuję na aparat cyfrowy i dlatego też nie zależy mi na wbudowanym aparacie w fonie. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.

  • 0

    46. ~b  2005-05-20 15:54:00  host: afh156.internetdsl.tpnet.pl

    chciałbym taki mieć D:D:D:D:D:D

  • 0

    47. ~dawid  2005-05-28 17:45:00  host: bef160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefon miałem przez 2 lata i bardzo dobrze się sprawował. Mam teraz siemensa c65 jest lepszy od se t630 ale ten model jest blisko siemensa c65. Dziękuję za uwagę pozrawiam

  • 0

    48. ~STONA  2005-06-03 00:24:00  host: host148-5.master.pl

    jak dla mnie to telefon jest wypas mam go jzu ponad 3 miechy kupiłem uzywanego i mnei nie zawiudł nigdy najlepsza w nim jest IRDA i bluotooch czy jak to tam sie pisze ogólnie jak za ta cene to lepszego nei ma zdjecia mogłby byc troche lepsze i miewa zawiasy delikatne ale ogólnie to wypasik no i ciekawa polifonia oraz obudowa aluminiowa to cos nowego .

  • 0

    49. ~Monx  2005-06-07 11:27:00  host: avj141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak wytrzymałego telefonu jeszcze nie widziałem oprucz noki 3210. Co prawda funkcji nie ma za ciekawych ale można się nim troche pobawić. Kiedyś biegłem telefon mi wypadł z kieszeni kopnąłem go (przez przypadek) a on wleciał do zaspy śniegu wyciągnąłem go i wszystko O.K. innym razem spadł mi na kafle z 1,5m i wszystko O.K. jeszcze innym razem spadł na asfalt i wszystko O.K. teraz ma chyba z 1000 rysek ale wszystko O.K. ten funkiel ma u mnie plusa :-)

  • 0

    50. ~goodseed  2005-06-07 23:29:00  host: brzesko-217.75.58.143.brzesko58.ptc.pl

    jest ok!

  • 0

    51. ~mcbet  2005-06-11 14:35:00  host: ip-82-177-97-254.nm.e-zet.pl

    Ogólnie telefon jest bardzo fajny. Jednak jak już koledzy wcześniej zauważyli ma kilka wad: 1. Bardzo długi czas reakcji - przyciskasz i czekasz aż zareaguje. 2. Wyświetlacz - przy słońcu nic na nim nie widac. 3. Aparat - robi bardzo słabe zdjęcia - w T630 o niebo lepszy. 4. Bateria - spodziewałem się, że potrzyma dłużej niż 3 dni. 5. Obudowa - niby ładna i solidna, jednak bardzo łatwo ją porysowac. A pokrowcu, który się przykleja do ekranu, niestety ten telefon wygląda paskudnie. Poza tymi wadami telefon sprawuje się bardzo dobrze, jest łatwy i wygodny w codziennym używaniu.

  • 0

    52. ~Ziom  2005-06-13 11:42:00  host: pa129.stawiski.sdi.tpnet.pl

    super telefon

  • 0

    53. ~kkk  2005-06-14 18:20:00  host: afn234.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo dobry telefon ale ma minus tylko 2mb pamięci::(:(::(:(:(:(

  • 0

    54. ~-=-=->n€o  2005-06-20 20:30:00  host: afj178.internetdsl.tpnet.pl

    Chciałbym mieć takiego koma... Tylko waham sie pomiędzy nim a Siemensem c65 , ale chyba wybiorę sony ericssona ;-)
    PS. Dzięki wszystkim za opinie o tym FONIE
    POZDRO ---->

  • 0

    55. ~radzik  2005-06-29 17:31:00  host: akx10.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie ma żadnych minusów, super wyświeltacz, super polifonia, wszystko super.

  • 0

    56. ~ania  2005-07-21 00:52:00  host: dwt200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tel.spoko mam go od roku i jak dla mnie jest ok.

  • 0

    57. ~neoQhacker  2005-08-02 12:35:00  host: fw130.internetdsl.tpnet.pl

    Mam siemensa c65 i z początku byłem zadowolony ... Aż do momętu gdy troche się zacząłem nim bawić!! Zaczą mi sie zawieszać i wyłanczać w kieszeni , a bateria trzymała 1 dzień...Postanowiłem sobie kupić Sony Ericssona t610 i nie wiem czy sie oplaca ... Nie wiem czy będzie tak samo jak z tym siemensem ...POMUSZCIE MI !!

  • 0

    58. ~stasiu  2005-08-07 17:20:48  host: agf172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Beznadziejny Telefon myślałem że ma lepszy aparat ale kicha i tylko 2MB pamięci. Śmieszne!Niewiem dla czego więc ten telefon jast na pierwszym miejscu w ''TOP10''w "ERA"

  • 0

    59. ~Emil  2005-08-11 00:14:34  host: adm211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Spoko telefon ma go od stycznia i działa dobrze:-) No moze nie jet tak szybki jak noki ale da sie do niego przyzwyczaic:-) Aparad spoko zajefajna polifonia i grafika:-)bateria?wysyłam dzienie 100smsó i bateria trzyma 2dni

  • 0

    60. ~  2005-08-12 15:14:48  host: tg62.internetdsl.tpnet.pl

    basia: No nie zdjęcia akurat robi do bani. 5/10 Widac piksele, nawet ciekawa polifonia (szkoda ze nie ma MP3)

  • 0

    61. ~ARIZONA  2005-08-23 10:00:59  host: bks153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest OK! z oprogramowaniem i IRDĄ można wgrać w H.j! gadżetów. Polecam wszystkim!

  • 0

    62. ~radzik  2005-08-23 22:45:40  host: akx10.internetdsl.tpnet.pl

    Polecam wszystkim telefon SE T610. Mam go od 4 miesięcy i jeszcze nie sprawił mi żadnych problemów. Świetny wyświetlacz 128x160, dźwięczna polifonia i bardzo dobry aparat cyfrowy 1:2.8 33mm to główne 3 zalety tego telefonu. Mój brat na Nokie 6610i i nie ma co porównywać model 6610i nie umywa się do SE T610. Szkoda tylko, że w T610 w przeciwieństwie do Nokii nie ma wbudowanego radia ale można dokupić zestaw słuchawkowy z radiem. Pozdro Radzik

  • 0

    63. ~kozi  2005-08-25 09:40:18  host: auk34.internetdsl.tpnet.pl

    Jak myslicie co wybrac Siemensa C45, Philipsa 355 czy SE T610 ? Doradzcie

  • 0

    64. ~Bartez  2005-08-28 15:20:05  host: dfp170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam a oto i mój głosik ,posiadam telefonik T610 i jestem z niego miernie zadowolony.Oczywiście chodzi mi o aparat owszem pstryka fotki ale jak !! Przy małym swietle niewidać nic poza tym czeba mieć chyba ręke w gipsie aby fotka wyszła nierozmazana.Nad obudową też bym się zastanowił ponieważ otwierałem go celem wyczyszczenia i tak od tego czasu zaczeła czeszczeć.

  • 0

    65. ~bitsee  2005-09-23 11:33:47  host: nat2.cybranet.pl

    jesli chcecie miec telefon do pochwalenia sie przed znajomymi kolorem obudowy czy elastycznoscia przyciskow to i tak mozecie wypasc kiepsko, bo ta handy super prima gut nie jest i kazdy kto ja w rzeczywistosci posiada powinien o tym powiadomic innych:
    zawiesza sie chronicznie (stale)
    kontrast monitora kiepski (jakkolwiek wielkosc godna uwagi)
    pamiec za mala do czegokolwiek
    rozwiniecie T9 na poziomie embrionalnym
    jakosc zdjec do dyskusji
    LUDZIE mam go od roku i juz wiem, ze to byla zla inwestycja, szukajcie dalej, jesli nie chcecie sie irytowac takimi bzdurami

  • 0

    66. ~sebcio  2005-09-28 17:49:43  host: wi242.internetdsl.tpnet.pl

    jak sie wymienia w tym tel. obudowe :)

  • 0

    67. ~ktośtam  2005-10-11 18:21:26  host: asx98.internetdsl.tpnet.pl

    "znalazlem" tego fona i jest na nim kod telefonu. hmm. lezy sobie teraz bez uzytku w moim domq i nic z niego nie mam.telefon jest w miare bo gdyby nie byl to bym w ogóle go nie "podnosił" hehe.
    musze cosik pokombinowac zeby go odblokowac, bo ile mozna trzymac taki tel bez uzytku. hehe.

  • 0

    68. ~PiEcIa  2005-10-30 11:19:04  host: ostrow-217.75.60.83.ostrow60.ptc.pl

    Ten fon jest super wszystko w nim jest OK.I ma duzo funkcji i wogóle polecam go :)

  • 0

    69. ~janosikdg  2005-11-04 16:28:02  host: host-n3-85-109.telpol.net.pl

    extra telefonik...extra cena ok 300zł

  • 0

    70. ~Alka  2005-12-04 12:27:03  host: ahb254.internetdsl.tpnet.pl

    a jaka jakosc zdjec?dobra?prosze odpowiedzcie!a i ktory lepszy ten czy siemens c65?

  • 0

    71. ~Nitro  2005-12-28 16:44:23  host: c39-48.icpnet.pl

    mam do was male pytanko.Zamierzam sobie kupic teraz nowy telefon i wacham sie miedzy SE j210i ,a t610.Wsumie nie zalerzy mi tak bardzo na aparacie fotograficznym w telefonie, a bardziej na funkcjonalności.Ważne jest zeby sie nie wieszał , ani nie miał zachamowań.To który z tych dwóch telefonów byście mi polecili??

  • 0

    72. ~Anonim_  2005-12-28 16:46:36  host: c39-48.icpnet.pl

    Co lepsze t610 czy j210i??

  • 0

    73. ~marcyssia  2006-01-15 14:11:19  host: aow84.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik ponad dwa lata i nic mi siem z nim nie dzieje. Wypadał mi już tyle razy i nic. Wszystko działa tak jak powinno. Oprogramowanie u mnie działa idealnie a bateria trzyma ponad 9 dni mimo że nieustannie go używam. Telefonik jest genialny. Jest poprostu cudny. Dzięki temu że ma blutacza i podczerwień życie staje siem pięknie. Nie wiem jak jest to możliwe ale pamieci to on ma chyba 2MB, a ja chyba już dawno ją przekroczyłam tzn mam tak zawalony telefon grami, motywami, tapetkami, i wszystkim innym że szok. A on nadal działa precyzyjnie:D:D:D Jestem naprawde z niego zadowolona. Ogólnie Sony Ericsson robi dobre telefony. Może za wyjątkiem Z1010:P:P POLECAM!!!

  • 0

    74. ~sylwia  2006-01-23 00:10:59  host: inet3-pr.piasta.pl

    mam go od poltorej roku i jest swietny nie wiem o co sie wam rozchodzi

  • 0

    75. ~jasonbourne  2006-01-27 10:08:52  host: achs182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomimo 2 mb pamieci, w polaczniu z kabelkiem jest bardzo fajnym narzedziem do wykorzystania jego wszystkich f-cji. Jak kazdy chyba telefon posiada mankamenty: slaba jakosc zdjeci, brak wyswietlacza TFT....niemniej wg mnie zalety przewazaja nad wadami, i nie zamierzam zamieniac go na zaden inny...przynajmniej narazie ;) korelacja jakosc - cena - uzytecznosc w stosunku do innych marek jak najbardziej na korzysc SE. Polecam telefonik wszystkim ktorzy cenia sobie w telefonie ladny (klasyczny) design i inne walory uzytkowe

  • 0

    76. ~MarJan_ek  2006-01-31 22:43:30  host: czh28.internetdsl.tpnet.pl

    Ja właśnie dziś zalicytowałem na allegro ten telefonik i jestem w pełni przekonany co do niego. Wg. mnie jest SUPER;) Pozdrawiam;)

  • 0

    77. ~marcin  2006-02-23 17:10:01  host: proxy.gd.marton.net.pl

    świetny telefon ale ma małą pamięć

  • 0

    78. ~MaRcIn  2006-03-21 12:34:37  host: abdh46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi tez sie bardzo podoba ten fon tylko dzojstik mi juz troche nawala ale ogolnie jest fajny.

  • 0

    79. ~  2006-03-21 22:05:57  host: nat.marsoft.net

    Suuper telefonik!!
    mam już trzeciego takiego samego(wszystkie były sprawne ale aprzedałem)gramy nim na każdej przerwie w sql w noge i wszystko działa bez zarzytów!! To jest niewątpliwie najbardziej wytrzymały phon!! Bardzo polecam!

  • 0

    80. ~nieważne  2006-03-22 15:15:44  host: bkp64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam t610 od pol roku i jest super nigdy mi sie nie zawiesil i soft jest dobry.fajny wyglad i duzo funkcji.jak mi spadł to nigdy obudowa sie nie otworzyyła i nigdy sie nie wyłaczyl.ogolni e telefon na 8/10

  • 0

    81. ~Szczurek  2006-04-17 18:43:59  host: abnk18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest super nie mam z nim zadnych problemow!!!!!!!!!!Mam go 3 miesiace i jestem zadowolony z zakupu!!!!!!!!!Poprostu telefon z gornej polki bo ma IRDA , BLUETOOTH itd!!!!!!!Nic dodac nic ujac!!!!!!Brawa dla firmy SONY ERICSSON za te cacko!!!!!!!!

  • 0

    82. ~Admiral  2006-05-04 19:45:01  host: aoo170.internetdsl.tpnet.pl

    świetny telefon...już wiele razy wypadł mi na beton, do wody lub "latał" po pokoju. Tylko pare zarysowań ;) ale pozatym jest naprawde funkcjonalny i nadaje się dla każdego

  • 0

    83. ~!!!!  2006-05-05 11:24:27  host: acso101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest genialny!!!!!:D

  • 0

    84. ~filip  2006-05-07 21:05:46  host: bpx73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest dość kiepski... obudowa jest bardzo skomplikowana więc nie moge jej wymienić .. telefon czasami sie wiesza ma cienki aparat(wystarczy że świeci słońce a już nic nie widać na wyświetlaczu!!za mało pamięci (tylko 2MB) ten telefon jest porypany!!(miałem 100 KB wolnej pamięci i jak chciałem ściągnąc dzwonek to pisało:pamięc zapełniona.usuń conajmniej 1 element z wybranej kategorii.

  • 0

    85. ~gawelek  2006-05-12 14:57:39  host: 195.205.97.8

    O co wam chodzi przeciez świetny telefon.A SE robi świetne telefony:d Fajny wygląd port podczerwieni ,aparat itp.

  • 0

    86. ~krzys  2006-05-29 14:13:08  host: 80.244.159.136.mielec159.tnp.pl

    jak zlikwidowac normalny dzwiek dzwonka na poczatki??

  • 0

    87. ~pRZEMO  2006-06-13 10:53:32  host: dte25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tELEFONIK ZAJEFAJNY ALE MAŁA PAMIĘC POZDRO DLA WSZYSTKICH SONY ERICSSONÓW

  • 0

    88. ~lol  2006-06-14 16:24:57  host: sy26.internetdsl.tpnet.pl

    Wszyscy mówią że ma słabą jakość zdjęć ale czego więcej chcieć jak to jeden z pierwszych modeli z aparatem,mi tam on się podoba podczerwień ma i Bluetooth.

  • 0

    89. ~  2006-06-20 18:58:34  host: apn-100-190.gprsbal.plusgsm.pl

    Tel super, ale ma dwie wady: maBo pamieci i strasznie sie wiesza.... trza poczekac chwilke to sie odmuli... mam go rok i jeste m bardzo zadowolony:)

  • 0

    90. ~Ktos  2006-06-25 11:03:57  host: eoi219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wlasnie go kupuję, z waszych opiń wynika ze jest OK czy tak jest? Proszę o radę

  • 0

    91. ~jam  2006-06-30 14:51:19  host: asc194.internetdsl.tpnet.pl

    chce sobie takiego kupic !!
    moj kumpel ma takiego i wszysttko jest oki nic mu sie nie psuje ani nic !!!!!!!!!!!!
    tylko aparat jest do banii hehe
    ale podswietlenie klawiszy itd super !!!!!!!!
    extra fon
    ocena 9/10

  • 0

    92. ~Alan  2006-07-21 22:32:22  host: auz98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie można wyjmować obudowy dlatego nie możesz jej wyjąć pisze wyraźnie

  • 0

    93. ~se t610  2006-07-31 09:41:55  host: 217.96.6.114

    Ja też już ten telefon mam 2 lata.Jedyną jego wadą to to że ma tak małą pamięć, zdjecia sa dość banalne ale przecież telefon to nie kombajn :) poza tym ma podczerwień i bluetooth.

  • 0

    94. ~Pit  2006-07-31 15:54:00  host: sub206-31.elpos.net

    moj ma dwa lata.. wymieniany wyswietlacz bo stluklem.. wpadl mi do kibla :) i ladowal mnostwo razy an chodniku.. w serwisie nawet zavchowali mi gwarancje.. telefon dziala bez zarzutu.. nie mialem z nim namniejszych problemow :)

  • 0

    95. ~  2006-08-04 14:20:04  host: drake.fargo1.net

    mam ten telefonik ale nie wiem gdzie jest miesce na smycz pomocy!

  • 0

    96. ~INVestor  2006-08-19 20:59:49  host: 82-35-254-252.cable.ubr04.enfi.blueyonder.co.uk

    Milem ten tel 2 lata temu .... duuuzo minelo od tamtego czasu ... miale rozne telefony, v547, x480, lg c2200. Znalem go na pamiec, i teraz mam zamiar kupic go sobie spowrotem ...
    reszta telefonow sie przy nim chowa mimo ze nie ma wcale takich wspanialych opcji jak te najnowsze, sadze ze polaczenie do kompa jest super zrobione w porownaniu np do motorolii czy samsunga :) sadze ze t610 jest super fonem

  • 0

    97. ~~JA~  2006-09-07 15:07:57  host: acm68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zaczebisty telefonik.Polecam osobą ktore szukają czegoś wytrzymałego.Mój już tyle przeżył i tylko podrapana obudowa.Moj kumpel miał K700i i po miesiącu zepsół mu sie dżoistik i pekł ekran.A ja mam t610 już 4 lata i działa bez zarzutu.Wytrzymały skubany jest :]!!

  • 0

    98. ~myk  2006-09-20 20:49:40  host: ewl182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kultowy telefon

  • 0

    99. ~Ze Stazem  2006-09-20 22:37:10  host: bvg186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SE T610 mialam 2lata (do wczoraj bo wymienilam na K750i):odporny(do 10 razy spadal na chodnik i nic sie z nim nie dzialo),elegancki,bateria 3ma naprawde dlugo(nawet przy bawieniu sie aparatem,wysylaniem mmsow).Nie zawiodl mnie.Jedyne co,to ze ladowarka zaczynala gdzies od pol roku ladowac nie bezposrednio po wlaczeniu wtyczki tylko gdzies tak po 1 minucie, dwoch.A potem normalnie ladowala. Ogolnie - SE T610 jest naprawde dobry.

  • 0

    100. ~flegma1990  2006-09-21 16:19:32  host: een113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    padło w h.uj z nim tylko w piz.du na hel aparat foto jak by chciał a nie mugł lepiej zakryć szkiełko na aparat bo jak chciał byś zrobić zdj. to jak ktoś powie pokaż to jak wyszłło nic nie będzie widział po piksele jak przyciski na klawiatuże. dżojstik jak idz po wódke i nie pij z nami

  • 0

    101. ~flegma1990  2006-09-21 16:22:14  host: een113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sory wyraziłem tylko swoją opinię może mnię troche poniosło ale nie wystawiać tego na publikę

  • 0

    102. ~zeus  2006-09-22 14:08:50  host: pa247.ciepielow.sdi.tpnet.pl

    fajny telefonik ale szkoda że nie ma mp3 jest spoko pozdro nara.

  • 0

    103. ~po3  2006-09-24 22:03:19  host: bxc25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon beznadziejny :/ aparat fatalnej jakosci :/ dzwiek tez slaby. wiesza sie, ciezko zdjac obudowe, wyswietlacz slabiutki-przy slonecznej pogodzie nic nie widac... jedyna zaleta to to ze ma bluetouch i irde
    pozdro szejset

  • 0

    104. ~@@@@  2006-09-30 21:03:01  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefon jedyną jego wadą to to że szybko rysuje tylna klapka aluminiowa...

  • 0

    105. ~drong@l  2006-10-06 18:36:46  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od pewnego czasu i moge stwierdzić że zdjęcia robi marne, bardzo mało pamięci, słaby dźwięk. Ogólnie telefon jest fajny dla ludzi którzy cenią sobie niezawodność i trwałość. Jeżeli szukasz telefonu z "bajerami" to źle trafiłeś.

  • 0

    106. ~rafi  2006-10-06 19:14:23  host: xdsl-10988.zgora.dialog.net.pl

    mialem kiedyś ten fon ale mi go ukradli:( byl fajny jedyną wadą bylo to ze byl zacichy

  • 0

    107. ~mader  2006-10-06 20:10:51  host: ddn205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wow jaki zaje*isty fon pieknie robi zdjecia (chyb 3mpx ) a tez bardzo duzo ma pamieci 4gb:)

  • 0

    108. ~dk  2006-10-07 13:14:05  host: user-87-248-89-62.promax.media.pl

    do po3. Co ty sie dziwisz skoro jest to pierwszy telefonik z aparatem jak ci sie nie podoba to znaczy ze nie wiesz co to jest telefon komórkowy.

  • 0

    109. ~  2006-10-12 15:52:05  host: aapf44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik fajny był 2 lata temu. I tyle let go właśnie miałam. spisywał się. Ale części aluminiowej obudowy to katastrofa. Aluminium? Nie to nie była aluminium to plastik pomalowany na srebrno. wystarczyło paznokciem przejechać i farby nie było. Ale czego można się było spodziewać. Wtedy to był hicior! Teraz chciałabym mieć k800i ale mam K750i, który za 2 lata też będzie już kliepski.

  • 0

    110. ~ula  2006-10-18 23:40:47  host: proxy.elnetsystem.com

    taki se sa lepsze telefony

  • 0

    111. ~balas  2006-10-23 10:15:14  host: bmj110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko telefon!!!

  • 0

    112.  2006-10-24 18:52:09

    Mam ten telefon od dwóch alt. Spisuje się nawet nieźle, chociaż w moim egzemplarzu problemem jest wtyk do ładowania. Coś jakby nie łączył. Mam zamiar dać go do serwisu, bo to już ostatnie dni chyba. Reszta tak jak wyżej, tj. na podwórzu słabo widać, co znajduje się na ekranie, czasami są zwiechy. Telefon dobry.

  • 0

    113. ~Direx  2006-10-28 23:57:30  host: 80.51.243.246

    A wie ktos czy mozna przy t610 zrobic ze gdy nagrywam dyktafonem i wtedy odsluchuje to to jest bardzo cicho mozna jakos to podglosnic ?

  • 0

    114. ~mati_45_  2006-11-04 16:42:38  host: edl242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja to mam takie pytanie bo inni mowia ze sie zacina jojstik sie psuje i bateria slaba mozecie mi powiedziec czy warto zamienic sie nokie 1600 na t610 pozdro :)

  • 0

    115. ~:))))))  2006-11-04 22:01:21  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    2mb to chyba przesada;)))fest...

  • 0

    116. ~Karolcia  2006-11-25 21:50:30  host: dya77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest fajny ale karta pamięci jest do dupy, mało ma funkcji, słaba grafika w grach!

  • 0

    117. ~Asvalt  2006-11-29 18:45:46  host: nat3.viknet.futuro.pl

    ten telefonik glubi zasieg ;/ nie polecam !!

  • 0

    118. ~Dj xan  2006-11-29 20:15:57  host: 88.156.69.163

    zajefajny tel dostalem go od taty i nie narzekam mam go juz dwa miechy i mi pasuje wytrzymaly i wcale nie taki duzy. tylko szkoda ze nie ma mp3 i tak malo pamieci bo zdjecia nawet dobrze mi robi. moim zdaniem spox tel pozdro

  • 0

    119. ~rafi  2006-12-09 21:29:23  host: xdsl-10988.zgora.dialog.net.pl

    o jakiej karcie pamięci Ty muwisz??

  • 0

    120. ~madrala  2006-12-22 12:54:49  host: debica-nat.mtnet.com.pl

    debile jestescie! telefon ma sluzyc do komunikacji a nie gierek, muzyczek czy zdjec. Od gier sa konsole, od muzyczek mp3, a od zdjec aparaty!!! Moze niedlugo nazwiecie telefon chujowym, bo nie ma wbudowanej mikrofalówki, co???

  • 0

    121. ~ferdek  2006-12-25 14:03:12  host: 088156096071.stk.vectranet.pl

    telefon nawet dobry,lecz brak mu takiej funkcji jak głośnomówiący. Ja mam ten telefon z niemiec i jak dałem sobie wgrać j.polski to IRDA i BLUETOOTH przestały mi działać. telefon spełnia wymagania. ps. panie mądralo niech pan nie przeklina

  • 0

    122. ~jojo  2007-01-01 01:49:47  host: ekj122.internetdsl.tpnet.pl

    Chyba mam ten sam problem... Mineły już 2 lata (telefon kupułem jeszcze w jednym z pierwszych wydań MIXPlusa) i powoli zaczyna się coraz bardziej muluć. Pozatym ładowarka zaczyna ładować dopiero po jakimś czsie, a zdzra się, że trzeba ją wyjąć z gniazdka i ponownie włożyć. Telefon ogólnie wporządku. Moim zdaniem przez 2 lata nie zestarzał się za bardzo. Choć wiem teraa są dużo lepsze sprzęty. Wyświetlacz nie najwyższych lotów. Choć do petrzeglądania zdjęć od biedy się nadaje. Nie polecam robić zdjęc! Ten telefon jedynie ma aparat i lepiej z niego nie korzystać. Ogólnie fajny telefonik, z podstawowymi funkcjami, dla przeciętnego użytkownika. Polecam (nawet teraz). Jeżeli chcecie mieć za małe pieniądze słuchawkę. A i jeszcze coś - może to tylko moje odczuce, ale wydaje mi się, że Samsungi oferują lepszą jakość głosu. Nawet te starsze i prostrze od tego soniacza. Wiem, bo miam 2 Samsungi, w tym jeden wręcz prehistoryczny. Pozdrawiam! :-)

  • 0

    123. ~prekon  2007-01-02 14:54:58  host: cyg174.internetdsl.tpnet.pl

    uważam ze telefon jest dobry. Po prostu za tę cenę (ok 150PLN),oferuje dobre możliwości.Zgadzam się, że marna jest jakość aparatu, ale aparat w telefonie nie służy przecież jako lustrzanka.Telefon ma za to IrDE i B2 co jest potrzebne do komunikacji miedzy telefonami.nie zapominajmy ze jest to już dość stery telefon.

  • 0

    124. ~sumo  2007-01-04 20:37:15  host: ajz147.internetdsl.tpnet.pl

    mam tom kome i mysile że jest super ale ma mało pamienici mam pomysł kupici sobie kome z kartom pamienici np:nokia6670super tel

  • 0

    125. ~tomek  2007-01-05 16:24:58  host: 88.156.69.163

    ej wie ktos czy ten tel odtwarza wav-y. pisac szybko bo wazne... . dzieki

  • 0

    126. ~jojo  2007-01-06 00:06:27  host: ekj122.internetdsl.tpnet.pl

    "tomek", to nie ta klasa telefonów. Powiem krótko - NIE!

  • 0

    127. ~tomek  2007-01-10 15:45:56  host: 88.156.69.163

    ,,jojo" to jak to mozliwe ze przez podczerwien z kompa w chodza i normalnie chodza??

  • 0

    128. ~jojo  2007-01-12 03:05:02  host: ekj122.internetdsl.tpnet.pl

    Odtwarza Ci WAV-y? Ciekawe - moj odtwarza tylko polifonię. W instrukcji nigdzie nie znalazłem informacji o możliwości odtwarzania WAV-ów.

  • 0

    129. ~:domelo  2007-01-18 14:54:06  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    mondrala dobrze piszesz o fonach a zwlaszcza o tj mikrofalowce to mnie rozwalilo ;d;d;d;;d; pozdro

  • 0

    130. ~tomek  2007-01-20 18:09:28  host: 88.156.69.253

    ,,jojo" no powaga kupilem podczerwien i normalnie z kompa wgrywam tylko ze kijowo bo tyko do 30s moge. ale chodza.

  • 0

    131. ~hugo  2007-01-23 17:43:23  host: bus46.internetdsl.tpnet.pl

    ;madrala"techynika idzie z postepem mikrofal w tel. czemu nie!Zastanow sie bo widze ze jestes z epoki kamienia lupanego!!!

  • 0

    132. ~fifi  2007-01-31 21:15:04  host: aaif244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No telefon jest naprawde dobry polecam mam już go rok i nic sie z nim nie dzieje jest wporzo. :)

  • 0

    133. ~Neo  2007-02-04 20:11:06  host: ggl82.internetdsl.tpnet.pl

    Wszystko fajnie ale gdzie tam jest irda bo nie moge znajsc ;)

  • 0

    134. ~jojo  2007-02-04 23:22:34  host: ekj118.internetdsl.tpnet.pl

    Irdę masz nad wyświetlaczem, u góry. Na górnej ściance, obok przycisku włączającego i wyłączającego telefon. To te małe wgłębienie. :-)

  • 0

    135. ~owner  2007-02-05 17:25:10  host: abke180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    żeby przekonać się że irda nie jest w miejscu, w którym jest wgłebienie trzeba sobie wyciąć dziurę w futerale w tym właśnie miejscu ;) polecam

  • 0

    136. ~jojo  2007-02-06 13:29:23  host: ekj122.internetdsl.tpnet.pl

    Co!? A niby gdzie według Ciebie się znajduje?... Jasne, że jest w tym właśnie miejscu. Przecież już nie raz przesyłąłem dane przez irdę właśnie przystawiając drugi telefon w to miejsce - inaczej się niestety nie dało. :-)

  • 0

    137. ~jhjgh  2007-02-14 10:46:06  host: dxa227.internetdsl.tpnet.pl

    gzdie jest podczerwień w sonym ericssone T610?

  • 0

    138. ~jojo  2007-02-17 20:21:30  host: eei35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludziska jeszcze raz piszę - port IrDA znajduje się w miejscu, które opisałem powyżej. Przecież mam instrukcję do tego telefonu, a w niej wyraźnie jest pokazane na rysunku i opisane jak należy umieścić telefon podczas połączenia z innym urządzeniem. :-)

  • 0

    139. ~jhjgh  2007-02-18 12:56:31  host: dxa227.internetdsl.tpnet.pl

    jak u mnie na górze jest owszem ale nie chce się ściągać!

  • 0

    140. ~ola  2007-02-18 13:14:29  host: dxa227.internetdsl.tpnet.pl

    ook ja mam tam ten poratal i nie chce mi się przesyłać z iloma telami przesyłałam i się nie dało

  • 0

    141. ~jhjgh  2007-02-18 13:16:08  host: dxa227.internetdsl.tpnet.pl

    ok ja wiem gdzie to jest ale z iloma telami przesyłałąmi sie nie da i co ty na to?

  • 0

    142. ~saladyn  2007-03-09 20:26:24  host: host-91909134.d2.com.pl

    Który telefon jest lepszy ? T630 czy K300i

  • 0

    143. ~mateusz  2007-03-10 11:27:16  host: chelm2.nsm.pl

    telefon jest naprawde dobry, mam go juz od 2 lat. Wady- aparat został w tyle co do aktualnych nowości ale nadal spełnia swoją funkcję bez zastrzezeń. Obudowa z aluminium jest podatna na wgniecenia a joystick czasem się blokuje. IRDA jest jak najbardziej sprawda, b2 tak samo. Mimo swoich wad telefon jest świetny, po prostu go kocham ;-)

  • 0

    144. ~xxx.......  2007-03-10 18:10:15  host: acea201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupuje go!!!!!!! może być......... niepolecam ale go kupcie naprawde nie robie sobie jaj......... ;/:/ pizdrawiam....

  • 0

    145. ~szymo93  2007-03-18 19:59:13  host: 87-205-40-122.adsl.inetia.pl

    Według mnie benQ Simens s88 jest o niebo lepszy

  • 0

    146. ~mada  2007-03-21 13:16:38  host: host-ip82-156.crowley.pl

    Miałam ten telefon przez 2 lata i musze powiedzieć, że jest OGROMNIE trwały. Spadł mi parenaście razy a obudowa pozostała bez ani jednej ryski. Największym minusem tego telefonu jest aparat. Pod koniec użytkowania co raz częściej zacinał mi sie joystick, aż w końcu kompletnie przestał działać(ale to akurat może być konsekwencją częstych upadków;)). Jeszcze jedną rzeczą jaka mnie denerwowała to to, że po dłuższym czasie smsowania bolały mnie palce bo przyciski trzeba naciskać dosyć mocno. Pozatym telefon jest naprawde dobry dla osób, które potrzebują trwały telefon bez bajerów itp. Pozdrawiam:):)

  • 0

    147. ~zakłopotana  2007-03-27 15:42:04  host: dxa227.internetdsl.tpnet.pl

    cześć mieliście kiedyś taki kłopot ze w tel nie działał wam joystik proszę was odpiszcie bo ja nie wiem co ja mam robić jeszcze mam dużo problemów proszę odpiszcie szybko doradzacie

  • 0

    148. ~święty  2007-04-06 13:14:22  host: public-gprs2438.centertel.pl

    Do wszystkich co mają problemy z joystickiem: przedmuchajcie sprężonym powietrzem całą klawiaturę łącznie z joy'em i na pewno pomoże-mam ten fon 3 lata i działa bez problemów....a joystick po prostu sie brudzi i nic na to sie nie poradzi.

  • 0

    149. ~kac  2007-04-21 20:26:24  host: gfg82.internetdsl.tpnet.pl

    Nie wiecie gdzie mam w sony ericssonie irde

  • 0

    150. ~alaa  2007-04-30 09:18:29  host: host-81-190-194-118.gizycko.mm.pl

    elefon ok, tylko, ze dzojstik mi nie dziala;/

  • 0

    151. ~wiechu  2007-05-09 13:24:05  host: 80.51.245.193

    wole k300i ,jest to totalne gowno ,ale t610 jest gorszy

  • 0

    152. ~akordeon  2007-05-31 23:33:29  host: apn-99-35.gprspla.plusgsm.pl

    A ja dostałem ten telefon od siostry po 2 latach używania i podczas pierwszych dni sprawdza się przyzwoicie. Zobaczymy, jak poradzi sobie ze ściągnięciem Simlock'a oraz z połączeniem do internetu przez GPRS... Pozdrawiam:)

  • 0

    153. ~henio  2007-06-03 21:01:51  host: abwe245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od roku. Mój tata ma taki sam od 3lat. Oby dwa działają super zero zacinania sie dzoja. Fakt nikt nierzuca telefonem. Według mnie dzoj działa nam dzieki temu że niewciskamy go do środka zamiast tego kozystamy z lewego klawisza funkcjonalnego. Teraz chce zmienic ten tel na k310i. SERDECZNIE POLECAM

  • 0

    154. ~Cysiu  2007-06-07 17:55:12  host: abjt124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja nim grałem w piłke nożną bo byłem zły i dalej wszystko działa POLECm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    155. ~mecho  2007-06-16 10:45:10  host: ip-91.193.160.242.b.tvsat364.lodz.pl

    Mam pytanie i prosze o szybka i dokłada odpowiedz ,znalazłem tel.T610 i jak wkładam karte do niego to po właczeniu wyswietla mi sie na tel.info TEL.NIELEGALNY i nie mozna dzwonic z niego powiedzcie co trzeba zrobic zeby bylo wszytsko ok ?????

  • 0

    156. ~olo  2007-06-21 17:11:47  host: xdsl-5747.lodz.dialog.net.pl

    Telfon został ukradziony, a imei zablokowany. Kupiłeś go w komisie albo na bazarze, hmm? Nic nie zrobisz

  • 0

    157. ~olo  2007-06-21 17:13:49  host: xdsl-5747.lodz.dialog.net.pl

    Telfon został ukradziony, a imei zablokowany. Kupiłeś go w komisie albo na bazarze, hmm? Nic nie zrobisz

  • 0

    158. ~tomek  2007-06-22 12:07:34  host: cik83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam wlasnie zmienilem go na z530i ale to b.dobry telefon! joystick przestal mi chodzic ale wystarczylo rozebrac fon i przeczyscic wd-40 teraz chodzi jak nowy! irda znajduje sie u gory przy wlaczniku dla nie dowiarkow- rozbierzcie i zobaczcie :)

  • 0

    159. ~  2007-07-03 16:52:43  host: proxy.jomar.info

    Ja mialam siemensa c65 i zmieniam go na SE T610 i mam nadzieje, ze dobrze robie:)A siemensa c65 zmienilam, poniewaz robil okropne zdjecia ale tak to nawet spoko byl, ale mimo to wpadl mi teraz w oko SE T610;)Moj wujek go ma i bardzo zadowolony z niego jest, a zdjecia robi nawet dobre.POZDRAWIAM.

  • 0

    160. ~TOMEK  2007-07-08 15:54:54  host: chello089078184138.chello.pl

    FAJNY TELEFON TYLKO SZKODZE NIE MA KAMERY IDZWONKÓW mp3

  • 0

    161. ~soomebody  2007-07-18 13:21:04  host: alr150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon spoko.spad mi nawet z ok 10 m. i wciaz działa . polecam bardzo. choc nie wiem jest to juz stary model. ale dla osób którym wszysttko leci z rak( tak jak mi jest spoko)

  • 0

    162. ~kamil099  2007-07-29 15:11:40  host: 88-199-111-32.tktelekom.pl

    jego dużym plusem jest obudowa wykonana z aluminium spadł mi dużo razy dżoj ani razu mi się nie zacioł a mam go już 2,5roku aparat żeczywiście nie najlepszy ale mi się wydaje że telefon służy do dzwonie nia i do pisania SMS-ów ci którzy chcą mieć dobry i trwały telefon to polecam sony ericssona T610 acha bateria cały czas mi trzyma 5-7dni

  • 0

    163. ~T610  2007-08-02 21:25:51  host: aawt20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fonik napraaawde super! Wytrzymały, ma wiele przydatnych funkcji, i jest ładny. POLECAM!!

  • 0

    164. ~Pietia 93  2007-08-16 20:05:05  host: 83-145-169-237.cable-modem.tkk.net.pl

    Mam problem z SE T610. Wszystko działa ale jest jeden mały mankament. Irda w telefonie nie może wyszukać innego urządzenia (ani telefonu ani USB).A tak właściwie to z której strony jest irda bo mam go dopiero kilka godzin. Proszę o szybką pomoc.

  • 0

    165. ~graffi  2007-08-29 19:21:47  host: aky84.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik jest super. Jedyny minus to aparat, ale da sie obejść. A plusy to bateria, wygląd, trwałość i jest nieduży. Polecam.

  • 0

    166. ~ewelinka  2007-08-30 15:45:51  host: acxw233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon naprawde spox polecam grałam nim z kumplami kto najdalej żuci oczywiscie po chodniku i działa tak samo polecam narka

  • 0

    167. ~  2007-09-02 20:50:42  host: cable19315179-110.astral.lodz.pl

    Kupuje od mojej kolezanki SE T610 ale po tych wszystkich komentarzach przeczytanych tutaj nie wiem czy dobrze robie.. to prawda ze ten joystick sie zacina i psuje?? odpiszcie szybko:(

  • 0

    168. ~  2007-09-06 16:00:21  host: 217.98.19.2

    kto jest najlepsza i najwytrzymalsza komórka na świecie , wpadła mi do kibla , gralismy z kolegami w pilke ta komorka ale gdy przejechał ją jeep to wtedy sam wyswietlacz pękł i przeżuciłem sie na k750i!!

  • 0

    169. ~kasienka99  2007-09-06 18:26:52  host: acjn121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel mam 3 lata. jest ostro porysowany ale tto juz moja wina. ogolnie jest ok

  • 0

    170. ~przemo  2007-09-10 15:37:10  host: 86.43.110.91

    czy macie w tym telefonie taka gre, ze trzeba ustawic 5 kolek lub krzyzykow. Jak ona sie nazywa oryginalnie? jest wersja do nokii?

  • 0

    171.  2007-10-01 12:33:00

    mam SE T610 od przeszło 3 lat, działa bez zarzutu, joystick też, bateria (też trzyletnia) wytrzymuje 5-7 dni, na tamte czasy telefon był super. teraz przymierzam się do w810i, ze względu na możliwości muzyczne. ale ludziom, którym potrzebny jest fon do rozmów i smsów (z możliwością robienia zdjęć, bluetoothem, irda) szczerze polecam.

  • 0

    172. ~pavelo  2007-10-06 21:19:22  host: 87-205-195-201.adsl.inetia.pl

    fajny... w moim przypadku zniechęcił mnie zasięg bo sie zchrzanił ale to tylko mojego była wada.. a z wad modelu to będzie joy jest okropny a pisanie sms na tym tel to uciążliwa sprawa nokię są do tego najlepsze... tylna klapka bardzo się rysuje no a aparat to jest beznadziejny i jeszcze jedna wkurzająca sprawa to że czasmi się zawiesza albo zanim się po wł wszystko załaduje a tymbardziej skrzynka odb.to tyle czasu że szok z plusów to duży wyświetlacz:)

  • 0

    173. ~krzysiek  2007-10-20 23:03:18  host: abxz54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam problem i mam nadzieję, że ktoś mi będzie umiał pomóc. Używam mój telefon se t610 i w pewnej chwili się wyłańcza po czym od razu się uruchamia i na ekranie widać klepsydre na niebieskim tle. Następnie telefon uruchamia się normalnie, albo się wyłańcza i pokazuję się klepsydra i tak wkółko dopóki nie wybiorę baterii i od początku nie włącze. Za każdym razem jak tak sięstanie muszę od początku ustawiać zegar. Dodam, że bateria jest też bardzo słaba trzyma ok 1 dzień. Nie wiem co może być przyczyną tego, proszę o pomoc.

  • 0

    174. ~long3r  2007-10-28 13:15:19  host: tkp24-62.rybnet.pl

    ej t610 moze odtwarzac amr. ??

  • 0

    175. ~ja  2007-11-09 13:04:48  host: cvg181.internetdsl.tpnet.pl

    do 174 tak oczywiście mialem ten tel 1 rok extra tylko za malo pamięci bylo

  • 0

    176. ~jaa  2007-11-10 09:13:29  host: 209-196.is.net.pl

    Telefon jest taki sobie ;)zależy kto co lubi. Mało pamieci .. zdjeecia nawet robi ok . Joistik sie psuje .. Bateria słaba czyma ok 2 dni, duzy plus dla obudowy;)

  • 0

    177. ~camyl89  2007-12-01 11:49:47  host: abem236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wym mowicie... Irda jest na gornej sciance ale po lewej stronie a nie tam gdzie wglebienie... mi on sie nie podoba, siep wiesza sie, zacina... jak to jednorazowe SE. Mija gwarancja i telefon mozna sobie wsadzic

  • 0

    178. ~  2007-12-08 19:35:45  host: abml139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam go juz od ponad 3 lat i bardzo się przywiązałam. Aparat nie jest najlepszy, ale to telefon, a nie aparat fotograficzny i wystarcza na szybkie utrwalenie zabawnych sytuacji. bardzo odporny na wstrząsy i działa pomimo pękniętej szybki, zalanego ekranu, oderwanej gornej częsci obudowy(tej nad klawiaturką) - tel mojej przyjaciółki.

  • 0

    179. ~gosia  2007-12-09 17:26:56  host: ecm47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon dobry do pisania sms-ow i dzwonienia. naprawdę mocny i wytrzymaly:) mam go juz 3lata, jedyna wada jest mala pamiec i brak mp3, dlatego zmieniam na z550i :)

  • 0

    180. ~;Domelo  2007-12-20 17:49:05  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    do pepe moj brat mial t610 i byll byardzo ale to bardzo zadowolony . Teraz ma w810i i tez jest bardzo zadowolony . Powoli przymierza sie do T650i !!!!!!!!!!

  • 0

    181. ~kajsa95  2007-12-26 18:29:03  host: chello087206118063.chello.pl

    no wiecie piszecie ze sie zacina :/ niestety to nie jest wada tylko tego modelu ! Praktycznie każdy model sony ericsson sie zacina :| telefon jest fajny ;] tylko ten joy czasami uciążliwy ;) ale ten tel. jest suuper ;P

  • 0

    182. ~:)  2007-12-30 11:57:40  host: d90-129-107-11.cust.tele2.pl

    ten tel to zenada ma malo pamieci i wogule kicha

  • 0

    183. ~  2008-01-06 12:46:27  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    wez pod uwage, ze ten telefon ma kilka lat na karku... a poza tym wez sie lepiej za ortografie.

  • 0

    184. ~przemo  2008-01-15 12:31:13  host: abxv78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej zakłóopotana ja mam tez problem z joystickem ale niewiem jak go naprawic;{[[[

  • 0

    185. ~pat  2008-01-21 21:08:02  host: clan.efekt.net.pl

    no w sumie jest fajny ale się joystic psuje

  • 0

    186. ~pat  2008-01-21 21:13:18  host: clan.efekt.net.pl

    ej nie wiecie jak rozkręcić ten telefon pomocyyyyyyyyyyyyyy

  • 0

    187. ~Marta  2008-01-22 18:11:13  host: aegr131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon mialam grubo ponad rok i byl on moim piewszym tel. Naprawde fajny, ladny, bardzo dobra jakosc polifonii, gdy komus sie nudzi, mozna sobie jakas muzyczke skomponowac albo porysowac. =P Widze, ze duzo osob pisze o slabym aparacie - jezeli zalezy Wam na dobrych zdjeciach to zainwestujcie w aparat cyfrowy, a nie tel. ;] Oczywiscie sa tez minusy: przy podczerwieni przydalaby sie wieksza pamiec, bo majac ponad 120 dzwonkow nie mozna zrobic juz ani jednej fotki =P [w moim przypadku]. Oprocz tego wkurzala mnie klapla od baterii - wystarczylo, ze ktos chcial mi wyjac fon z reki [albo wyrwac], zostala mu w reku klapka i oczywiscie tel. sie wylaczyl. ;) Mimo to zostawiam ocenke 8/10 i moge szczerze go polecic. ;)

  • 0

    188.  2008-01-22 18:47:39

    cześć co zrobić gdy jojstic nie działa pomocy

  • 0

    189.  2008-01-22 18:58:06

    podczerwień jest u góry przy włączniku

  • 0

    190.  2008-01-23 22:15:43

    ten fon jest najbardziej wytrzymały jaki tylko miałem wszystko działa tylko jojstik się psuje i nie wiem jak go nareperować ... tylko jak się pisze słownikiem T9 to dużo nie napisze się.

  • 0

    191.  2008-01-24 19:07:41

    jak naprawić jojstik??

  • 0

    192. ~LoLiTka  2008-01-25 13:18:25  host: sub226-212.elpos.net

    Hej! Ja tez mam problem od jakiegos miesiaca... komorka mi sie sama wylącza kilka razy dziennie i czasem wyskakuje komunikat "wlóż kartę sim" pomimo ze jest wlozona.., ostatnio jeszcze nie chce mi ladowac baterii..-nigdy wczesniej tak nie bylo-przez 2 lata uzytkowania a zaznacze ze kupilam go uzywanego..-bateria normalnie trzyma 4 dni,telefonik jest w stanie bardzo dobrym..czasem zatnie sie dżoj ale klawiatura jest sprwna i nr mozna operowac po menu..z telefonu jestem zadowolona i bardzi przywiazana do niego dlatego nie chcialabym go zmieniac a sprawic by dzialal bez zarzutow..ktos pomoze?!

  • 0

    193. ~  2008-01-30 21:44:55  host: 87-205-245-195.adsl.inetia.pl

    WD-40 jedyna rada, tylko nie za dużo napsikaj bo wyświetlacz na na tym może troche ucierpieć. Napewno joy będzie działał na długi czas.

  • 0

    194. ~zeus  2008-02-01 13:40:37  host: pa247.ciepielow.sdi.tpnet.pl

    trzeba sprajem po psykać a podczerwień jest u góry na przeciwko włącznika

  • 0

    195. ~zeus  2008-02-01 13:41:51  host: pa247.ciepielow.sdi.tpnet.pl

    niezły fon dobrze że ma bluetooth

  • 0

    196. ~K@miL  2008-02-05 20:19:23  host: ecc210.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem go już dawno. Ale pamiętam ze jakość polifoni była kosmiczna ;p . Telefon spoko:D

  • 0

    197. ~bodzio  2008-03-14 09:35:42  host: cne189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko fonik poza tym że mało pamięci, mi działa bez zarzutów nawet po wypraniu w pralce razem ze spodniami;D

  • 0

    198. ~gruchos  2008-03-20 07:50:23  host: ppp-f-063.dialup.telenergo.pl

    sluchalcie mam klopot z wysylaniem plikow przez irde i bloouth ja do kogos wysylac moge owszem ale nie moge nic odbierac od nikogo co z tym moze byc

  • 0

    199. ~naton3  2008-03-20 20:05:39  host: adlg18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    irda znajduje sie w gornwj czesci telefonu po przeciwnej stronie do wlacznika telefonu

  • 0

    200. ~Psychol  2008-04-18 22:47:45  host: host-550b73e8.sileman.net.pl

    Bardzo dobry telefon mam go 4 lata jedyne wady bardzo mało pamięci i aparat trochę wolny i słaby za niedługo kupuję se k800i myślę że będę tak samo zadowolony jak wtedy kiedy kupiłem T610.

  • 0

    201. ~Beń  2008-05-08 18:16:17  host: bec28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry apatat mogli dac karte pamięci;;;;;)))))))))))))))))))))))))

  • 0

    202. ~piotrek  2008-06-02 17:19:17  host: elf.4web.pl

    telefon ok ale mi się nie podobał jak go miałem przeszedłem na nokieN73

  • 0

    203. ~KORDI  2008-06-06 14:15:28  host: inter1.pl

    MóGłBY MI KTOś POWIEDZIEć JAK ROZKRęCIć TEN TELEFON I CZY DA SIę ZDJąC OBUDOWę PRZEDNIą ? POMOCY

  • 0

    204. ~siergiej  2008-06-07 06:55:57  host: bst136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mój jest bardzo ciemny nic nie widać i nie wiem jak to zmienic

  • 0

    205.  2008-07-03 18:06:50

    mam ten telefon juz troche czasu..na początku bylo wszystko oki ale to nie trwalo zbyt dlugo...najpierw problemy z ladowaniem baterii potem ten piekielny joystick a ostatnio nie wykrywal mi sieci mimo ze zasieg byl...generalnie ten telefon mnie juz wkur*wia jest wytrzymaly to fakt ale sa problemy ze zdejmowaniem obudowy i strasznie rysuje mi sie klapka z tylu nie mowiac juz o farbie po bokach i wycierajacych sie klawiszach no ale to efekt urzytkowania..niby...ale i tak joy to najwieksza porazka tego tel...a poza tym to jest on "ubogi"slabe opcje mala pamiec brak dzwonkow aparat tez lipny,tylko trzeba pamietac ze nie jest to najnowszy model...osobiscie na dzisiejsze czasy nie polecam tego telefonu,mam zamiar zmienic na k810i ale boje sie joysticka:)

  • 0

    206. ~Kostka  2008-07-06 15:20:48  host: d90-129-82-199.cust.tele2.pl

    Tel. ogólnie spoko, ale mam do was pytanie: Jak w nim włączyć Menu Hot-line ?? Prosze o odpowiedź. ;)

  • 0

    207. ~  2008-07-12 21:59:20  host: abxn140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi ten telefon sie podoba jestem z niego zadowolony

  • 0

    208. ~+plus+  2008-08-08 11:19:26  host: aatr163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niezniszczalny telefon :-)

  • 0

    209. ~  2008-08-21 23:36:28  host: adr198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobra bateria, dobra wytrzymalosc po 4 latach jednak powoli joy sie wyrabia i klawisze niektore. Polecam.

  • 0

    210. ~Zakręcona  2008-08-23 11:58:49  host: 212.2.101.54

    Mam telefonik 4lata i jestem z niego zadowolona. Jest już stary ale jak na te czasy gdy go kupiłam był super. Joystik jeszcze nigdy mi się nie zepsuł, tak samo z Irdą i blutem nigdy nie miałam z nimi problemów. wiele razy mi spadał i nic mu sie nie działo! Tylko trochę się porysował na tylnej klapce, klawisze w dobrym stanie ale rogi troszkę potłuczone. Kiedyś mi się zacinał szczególnie przy słabym akumulatorku. Nie miałam problemów z ładowaniem. Aparat jest słaby ale jak na model z tamtych lat to spoko. Jestem bardo do niego przywiązana! Ale mam zamiar zmienić za pół roku na se w890i. Oceniam go na 5+! :D

  • 0

    211. ~morek  2008-08-24 21:36:23  host: rud--fe--gw.henet.pl

    najpiękniejszy telefon jaki miałem. dziś już takich się nie robi... Niezniszczalny i funkcjonalny

  • 0

    212. ~Rocky  2008-08-26 16:06:52  host: edw186.internetdsl.tpnet.pl

    Ile on ma pamięci ???

  • 0

    213. ~kamilos  2008-09-23 14:56:52  host: eec195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma maL pamieci nie ma mp3 ale gadugadu mozna zainstalowac to jest bardzo duzy plus

  • 0

    214.  2008-09-30 17:06:43

    super telefon super funkcje, ładny , wytrzymały.WSZYSTKIM POLECAM;)

  • 0

    215. ~artek312  2008-10-01 16:47:50  host: 213.25.102.172

    ten telefon jest niezniszczalny! mialem go rok temu:D gralem nim w hokeja, rzucalem.. nic działa jak nowy.. mam go do dzis ale lezy na szafce:D joystick ak sie zacina to rozebrac wyciagnac i wyczyscic i działa:D pozdro

  • 0

    216. ~pet46  2008-10-02 16:46:55  host: chello089077195006.chello.pl

    telfon super

  • 0

    217. ~  2008-12-13 19:37:18  host: 81.15.175.192

    joystick płata figle :)

  • 0

    218. ~sknerusy  2009-01-16 20:50:37  host: public36167.xdsl.centertel.pl

    zajebisty fonnn mam go juz 2 lata a tel ma 5 rzucam nim nie ma klapki nie ma obudowy antena na opasce wszystko zajebiscie chodzi :D lepszy niz n99 :D

  • 0

    219. ~gregor  2009-01-29 20:13:23  host: host-83-148-niepodleglosci.igloonet.pl

    telefon naprawdę wytrzymały kupiłem tel z pierwszej serii (2004 chyba) naprawdę super, działa dalej i dużo lepiej niż "zabawki" które teraz wypuszczają na rynek!

  • 0

    220. ~becia  2009-03-20 09:55:08  host: kielanowka-rt4.root.com.pl

    ej mam pytanie bo ten tel mi sie niechce wlaczyc wogule ale laduje caly czas

  • 0

    221. ~*Edycia*  2009-04-04 21:32:15  host: dwk11.internetdsl.tpnet.pl

    Kiedyś miałam ten telefon, wtedy dopiero wyszedł i był popularny xD.Wiadomo teraz nowa technologia ;P.Ale jeśli chcecie wiedzieć to dla mnie bomba!Chociaż ma cienki aparat mi zdjęcia wychodziły ładne,można było układać muzyke w kompozytorze i przerabiać zdjęcia miał dobry Bluetooth, a jego atut to to,że był niemożliwie mocny TYTAN nic go nie zniszczy

  • 0

    222. ~paciorek  2009-04-13 22:10:36  host: gaja.tpnet.pl

    Telefon jak na tamte czasy gitara, ale miał kilka wad, np. pamięć te kilka mega... no i joystick, niestety po roku czasu nie za bardzo działał, a tak po za tym to ok.

  • 0

    223. ~obscure  2009-05-01 14:26:32  host: public26799.xdsl.centertel.pl

    miałam ten telefon przez około dwa lata(później niestety skończył na dnie wanny). sprawował się przez długi czas dosyć dobrze, jednak miał pewne wady: psujący się joystick, mało pamięci, rysująca się obudowa. pod względem obudowy polecam T630, ma też ładniejszy wyświetlacz(lepsza jakość kolorów). aparat raczej słaby, ale czego się spodziewać po telefonie sprzed tylu lat :P

  • 0

    224. ~...  2009-05-06 14:31:18  host: host-89-191-173-251.tvteletronik.pl

    boski telefon. miałem go przez 3 lata, a gdy skończyła mi się umowa zamieniłem go na Nokię 5200. t610 wylądował u mojej siostry, a ja do dzisiaj żałuje że go oddałem. pomimo joysticka który nawalił i małej pamięci uważam że to rewelacyjny tel.

  • 0

    225. ~iphone user  2009-05-08 23:33:56  host: 79.97.27.70

    Wierny mi telefon od 2003 do 2006 :) W 2006 padł i już się nie włączył to kupiłem K310i :d

  • 0

    226. ~kondik  2009-05-18 21:25:15  host: 80.54.10.91

    Tak naprawde to cegła:) telefon ktory ma od daty wyprodukowania z 2 lata to juz stary model i gorszy od nowszych (obecnie mam k810)i już odbiega funkcjom od tych nowszych modelów.Co roku wychodzi cała gama nowych produktow firmy SY wiec jest duzy wybor.Dla mało wymagającyh wystarczy telefon z podczerwienią i z małą ilością funkcji byle tylko dzwonił i pisał sms:) Ja mam fobie na punkcie aparatu(min.3.2 Mpix) i otwarzacza mp3(duza wydajność) i nie tylko tez jest wazny bloototh jedni maja słaby bloototh ktory wysyla zwyklą mp4 40 sekund a nowszy 10 jest troche roznicy

  • 0

    227. ~orion  2009-05-25 10:41:17  host: 212.160.172.70

    średni tel , ale joystick szybko i często sie psuje , aparat robi kiepskie foty , bateria trzyma max 2 dni ...

  • 0

    228. ~rex  2009-06-06 16:57:37  host: ip-81-15-242-34.unregistered.net.exatel.pl

    to był mój drugi tel. komórkowy. miałem go jak tylko wszedł do polski. używałem go 2 lata i mam do niego wielki sentyment. ładny design, dobre funkcje, ładny wyświetlacz, szybkie menu i wytrzymała obudowa (oczywiście wszystko jak tamte czasy). do dzisiaj ma go moja siostra, działa bez zarzutu, bateria trzyma około tygodnia a joystick nadal pracuje rewelacyjnie. dlatego moja ocena to 10!!!!

  • 0

    229. ~lukso  2009-07-18 17:42:05  host: ebv242.internetdsl.tpnet.pl

    ja uæywam go od 2002 roku do dziś, zero awarii, ostatnio joystick lekko "przycina" przy klikaniu w dół, pozatym nie mam żadnych uwag, bateria potrafi jeszcze na czuwaniu wytrzymać około 5 dni, przy częstych rozmowach ładuje go co 2-gi dzień ale jak na 7-letni telefon to i tak 10!

  • 0

    230. ~  2009-08-10 10:34:30  host: ddi47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm piszecie ze ten dzoj sie zacina a wystarczy go tylko przeczyścić ;

  • 0

    231. ~  2009-10-16 00:28:36  host: chello084010075162.chello.pl

    kultowy! bardzo grungy, ponadczasowy look ;) pamiec to wieeeelki minus, ale poza tym nie mialam z nim wiekszych problemow.

  • 0

    232. ~Maton  2010-01-20 13:02:28  host: 87-205-56-31.adsl.inetia.pl

    przeczysc go ;D

  • 0

    233. ~lol  2010-07-30 02:25:45  host: host-212-67-158-168.cable.net-inotel.pl

    szał tylko tyle mogę powiedzieć za jego czasów świetności... każdy go chciał mieć to nie to samo co było z n95 wtedy to miało swój klimat oraz te technologie 65k kolorów, APARAT to było NAPRAWDĘ COŚ!! a dziś od wyboru do koloru i wszystkie mają te same funkcje... Naprawde chciałbym wrócić do tamtych czasów gdy kosztował 600zł i tylko jeden mamisynek dostał go za 600zł na osiedlu...

  • 0

    234. ~  2010-08-19 17:59:38  host: public14263.xdsl.centertel.pl

    A ja powiem ze mam ten telefon juz od początku 2004 roku i uzywam go do tej pory.I moze w to trudno uwierzyc ale nie chce go wymienic na żaden inny. Działa bez zarzutu. Bateria w czasie czuwania wytrzymuje tydzien. Nie wymieniałam jej jeszcze. Jedyny minus to aparat-porazaka ale kiedys był uwazany za ok. Telefon słuzy do gadania a do innych celów mam komputer. I jeszcze jedno-obudowa tez nie jest zniszczona choc od pięciu lat noszę go w torebce.

  • 0

    235. ~Przystan  2010-09-11 15:59:38  host: 212.160.172.70

    Obecnie użytkuje ten telefon i jestem zadowolony, zdjęć nie robię i jest ok, no może poza tym joystikiem ale no ile może byc telefon bez awaryjny??? a jak joystik sie zawiesza to po lewej sa przyciski.

  • 0

    236. ~sagra  2010-09-17 08:41:15  host: proxy.idealan.pl

    mam go juz bardzo długo z kieszeni mi wypadł chyba ze 18 razy i nic mu nie jest. zgadzam sie co do aparatu ze zdjecia sa rozmazane.

  • 0

    237. ~Anuś  2010-09-27 23:02:30  host: abzr28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    użytkuje od 8 lat, bez zarzutu i bez wymiany baterii.Telefon ewenement bez awaryjny, porównując z moją przyjaciółką (ona już ma 8 telefon)-a miała w tym samym czasie taki sam.Dla mnie bomba!!!

  • 0

    238. ~Ababab  2011-05-13 17:01:06  host: 94-240-45-243.lukman.pl

    Ten telefon to już złom bardzo małó pamięci i nawet radia nie ma

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet