Sony-Ericsson T600 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson T600 Opinie o Sony-Ericsson T600

Sony-Ericsson T600

w sumie: 3
  • 0

    1. ~kiuba92  2005-12-27 17:52:24  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Co to wogóle jest...Jak tak dobrej firmie jak Sony Ericsson może wyjść takie gówno...To telefon niie na te czasy!!!!!!!!!On ma jedynie kolorowy wyświetlaacz!!!!!!!!!BANAŁ!!!!!!!!!Nie rozumiem jak coś takiego ma być sprzedawane!!!!!!!!!

  • 0

    2. ~  2006-04-08 16:20:55  host: drr144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bo to jest ericsson T66 w nowym opakowaniu. Telefon mial byc przede wszystkim maly i lekki, a nie imponowac osiagami...

  • 0

    3. ~  2006-04-08 18:09:35  host: drr144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bo to jest ericsson T66 w nowym opakowaniu. Telefon mial byc przede wszystkim maly i lekki, a nie imponowac osiagami...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-226-41-91.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ostatnie komentarze (telefony)

~baba | 2018-01-18 15:21:06

za często się wyłącza


~Prostak | 2018-01-18 14:03:57

Polecam LG K10


~macieymm | 2018-01-18 12:44:24

Komórki używa dopiero od 25 lat. Ale tu mowa o telefonie.


~Oskar | 2018-01-18 10:00:07

Telefon super, polecam wersje 32 GB pamięci i 3 GB ram.Pamiętajcie aby tel. Był w wersji global.


~Demo | 2018-01-17 22:02:46

Telefon spoko

Ankieta

Czy używasz aplikacji Yanosik?

Yanosik poinformuje o fotoradarach także w Europie

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet