Sony-Ericsson T310 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson T310 Opinie o Sony-Ericsson T310

Sony-Ericsson T310

w sumie: 18
  • 0

    1. ~Mike  2004-12-25 18:15:00  host: doe115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon kiszka...!

  • 0

    2. ~pmp  2005-03-20 13:03:00  host: als96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon esktra... polecam:)

  • 0

    3. ~user  2005-05-02 18:47:00  host: afb246.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon ma dyktafon i dolaczany aparat cyfrowy. Mialem go przez 2 lata i naprawde trudno mi sie bylo z nim rozstac. Moze na dzisiejsze czasy troszke przestarzaly, ale jest bardzo wygodny i ma wiele funkcji, o ktorych niestety zapominaja konstruktorzy nowych aparatow...:(

  • 0

    4. ~kubas  2005-05-03 16:40:00  host: ddt174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest extra

  • 0

    5. ~Shark  2005-05-15 01:19:00  host: host138-217-173-176.tvk.torun.pl

    Mam tel już od 2 lat, jest bardzo wytrzymały, spadł mi już z 6 razy i jedynie co to bateria wypadła pare razy, ale wsadziło się i działa, raz spadła mi na niego cała stacja od kompa z 30 cm i tylko małe pękniecie na obudowie. Czego nienawidze w tej komórze, ma cholernie tandetne oprogramowanie, słownik T9 sie pier**li raz wymieniałem i znów sie zaczeło chrzanic wiec juz dałem se loos jakos sobie radze, ma lipny wyświetlacz tylko 256 kolorów to jak taki 486, żałosne, przycisk 8 mi wogóle zaczyna nie łapać i obudowa trzeszczy jak stara obora. Zdjęcia również porażka z tym aparatem, dobre jedynie przy bardzo dobrym świetle(słońce jedynie). Chyba wszystko na temat komóry... jeśli masz zamiar sobie ją kupić zastanów się jeszcze raz... lepiej SE K300i byle nie T610

  • 0

    6. ~Junior  2006-04-13 14:48:58  host: abwm166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogólnie to ten telefonik jest dobry dla początkujących !!!

  • 0

    7. ~  2006-04-27 22:11:32  host: acsg236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie no telefon porażka. miałem przez pół roku i moge powiedzieć tyle że nigdy więcej SE...

  • 0

    8. ~łukasz  2006-05-31 12:27:09  host: lilanet.pl

    nigdzie nie moge znalesc oprogramowania do niego a tak pozatym jest kul

  • 0

    9. ~klepka  2006-08-24 00:01:55  host: vlan.efekt.net.pl

    ten tel jest do bani !! jak komus sie nudzi to moze w nim kolory policzyc nie polecam

  • 0

    10. ~natalunika  2006-08-27 10:29:45  host: router013.jowisz.cyberbajt.pl

    ten tel jest very nice, kocham go, raz spal mi z 11 pietra i przezyl!!!!! tylko musialam wlozyc baterie

  • 0

    11. ~paulina_san  2006-10-02 14:11:06  host: abpe111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam go juz 3,5 roku. spadl mi chyba z 400razy z roznych wysokosci,na kamien,asfalt,lod,snieg, do wody,nawet do capucino i toalety:)moj kolega na nim tanczyl w sylwestra piany jak bela.efekty:2 guziki nie dzialaja, obudowa nie jest peknieta ale tylna klapka trzyma sie na tasme klejaca, na wyswietlaczu sa dwie linie bad pikseli i podswietlenie jest nierowne.bateria trzyma 9dni(ok 20sms dziennie+granie)-to nie zart!!!nie wiesza sie, nie gubi zasiegu,wszystko dziala, nawet sam sie naprawia-kiedys glosnik szwankowal,trzeszczal masakrycznie, po ok tygdniu to minelo:)ladowarka nie laczyla a nagle laczy bez zarzutu, kiedys nie dzialal 3 guzik, ale sam wyzdrowial!jednym slowem ten tel jest zajebisty!!!chyba wymienie w nim obudowe i zostawie sobie go na nastepne 3 lata:)

  • 0

    12. ~zielony  2006-10-13 08:23:02  host: adap233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe mam tego phona od roku.. bdb mi sluzyl. fon dla ludzi ktorzy chce czegos prostego i potrzeba im mega bajerów. fonik BARDZO wytrzymaly (mnostwo razy mi spadal) i ZADNTYCH problemow z nim nie bylo :d. a ktos up moi ze nigdy wiecej SE to moge powiedziec jedno : puknij sie w leb baranie! to jest telefon sprzed bodajze 4 (CZTERECH) lat! przedemna moja siostra uzywala go 2 lata i przez czas uzywania i przeze mnie i moja siostre NIGDY nie byl w naprawie.zobacz sobie fony nokii sprzed powiedzmy 3 lat to okaze sie ze lepszeo nie znajdziesz ;] chyba ze wwtedy byl jakos mega drogi.. nokia ssie! SE gora! ;d

  • 0

    13. ~Munia=)))  2007-01-07 16:05:25  host: acq145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam ten tel prawie przez rok!!! nie polecam go no chyba ze ktos lubi życać telefonami! Bardzo wytrzymały! raz mi spadł i TATA PO NIM PRZEJECHAŁ SAMOCHODEM I TRZYMA!

  • 0

    14. ~Artue  2007-08-03 17:37:24  host: 61-bem-20.acn.waw.pl

    Mam ten tel. od 4 lat. Zmieniłbym juz na nowszy, ale ten nie chce się popsuć. Bateria przy wyłączonym podświetleniu trzyma do 5 dni ( oryginalna - od nowości ), joy zacina się czasami w dół, ale to jedyna wada. Telefon nie do zdarcia, ale to już przeżytek. Udany egzemplarz. Głośnik bardzo głośny i dobrze słychać przy ruchu ulicznym. Ogólnie dla ludzi mało wymagających od telefonu.

  • 0

    15.  2007-09-21 00:18:03

    Udany model. To moj telefon "imprezowy" :D biore go zawsze tam gdzie jest glosno, ciasno i mozna latwo stracic komorke:) po za tym obudowa wytrzymala juz nie jedno;)

  • 0

    16. ~wubu  2008-08-01 21:30:42  host: aagu16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeden z najbardziej udanych modeli Sony-ericssona, polecam w 100%! Niezwykle odporny, wytrzymał nawet upadek na beton z piętra. Wygodne menu, joystick po pewnym czasie może się przycinać ale nie jest to duży kłopot. Jak na dzisiejsze czasy może wydawać się trochę przestarzały, ale jeżeli ktoś szuka taniego, solidnego telefonu do pisania smsów czy do rozmów - polecam. Bateria długo trzyma. PS: Mój t310 padł dopiero po 7 latach intensywnego użytkowania...

  • 0

    17. ~lola  2008-12-29 15:58:58  host: ikn66.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest jakiś dziwny. Joistick nie działa w dół, mało kolorków, panel z tyłu mi odpada, ale jak nim rzucę ( przede wszystkim jak się wkurzę, bo się zawiesza ) to nawet się nie wyłączy! Niby ma mało bajerów, a TO COŚ nie chce się rozwalić! Ja bym tego nie nazwała telefonem xD Ale jeśli ktoś nie ma się na kim wyżywać, to niech sobie ten telefon kupi i będzie miał frajdę xD Ale poza tym fonik może być ;P

  • 0

    18. ~maciek  2015-03-24 17:03:13  host: apn-31-0-2-55.dynamic.gprs.plus.pl

    Pamiętam jak w gimnazjum kolega miał taki, każdy mu zazdrościł, ja bardzo :) Już wtedy telefon z kolorowym wyświetlaczem to była nowość, a tu jeszcze z aparatem dołączanym!!! szał!!! Mogłem sobie tylko o takim pomarzyć, bo tylko bogatszych wtedy było na taki stać.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet