Sony-Ericsson T303 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson T303 Opinie o Sony-Ericsson T303

Sony-Ericsson T303

w sumie: 77
  • 0

    1. ~;o  2008-03-04 14:32:42  host: 213.25.189.50

    a co to powrot do przeszlosci?:P

  • 0

    2. ~jedrekg  2008-03-04 18:08:38  host: 80.54.27.53

    styl fajny, ale wnętrze trochę ubogie...

  • 0

    3. ~  2008-03-05 09:45:22  host: bbz131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    troche lipa...brak kart, mały wyświetlacz...wogóle to SE... same minusy...niby metalowa obudowa a tak naprawde nie wiadomo co to jest... max 150pln powinny takie telefony kosztowac

  • 0

    4. ~mohamed  2008-03-05 16:23:25  host: 217.116.101.234

    Przy tych słabych parametrach to max 100 zł...Więcej nie warty jest te telefonik

  • 0

    5. ~  2008-03-05 17:12:49  host: cde127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po co taki ubogi telefon?

  • 0

    6.  2008-03-09 11:00:22

    słuchajcie. to że Wy chcecie telefony o funkcjach N95, to nie znaczy, że producenci będą produkować tylko takie telefony. na rynku jest ogromne zapotrzebowanie na telefony z niższej półki oraz na te ze średniej półki (tak jak ten).. przynajmniej cena nie bedzie wysoka. ale jedyne co to mogli mu dać slot na karty pamięci... Pozdrawiam

  • 0

    7. ~;p  2008-03-09 11:57:44  host: acde220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie no aparat 1,3mpx przesada :D ale 1 se z 16mln kolorów symbian by sie przydał i aparat 3,2 albo 5,0

  • 0

    8. ~michal  2008-03-09 21:57:46  host: fcb122.internetdsl.tpnet.pl

    a ja myśle że takie telefony są potrzebne. i w ten sposób będziemy mieli kolejny ładny telefon za 1zł w promocjach.

  • 0

    9. ~pikpok  2008-03-13 21:48:04  host: aex107.internetdsl.tpnet.pl

    a po co aparat 1,3 skoro mamy tylko 8mb pamieci bez mozliwosci dodania karty. przeciez taki zdjecie zajmie ok 0,5mb, + jakies dzwonki...no to zrobimy ok 10 zdjec :) PORAZKA

  • 0

    10. ~KORNIK  2008-03-14 15:51:05  host: 82.160.29.4

    Ładny to fakt. W sumie dla ludzi bez wymagań. Osoby starsze powinny być zadowolone. Tylko boli mnie to, że zapewne będzie wciskany na promocjach abonamentowych za 1zł jako super promocja. Jeszcze by uszło jakby aparat był 2 mpx. Ogółna ocena 5.

  • 0

    11. ~lukas11  2008-03-15 12:21:39  host: 80.54.117.2

    "Nie no aparat 1,3mpx przesada :D ale 1 se z 16mln kolorów symbian by sie przydał i aparat 3,2 albo 5,0" Dla mnie To Jest Śmieszne Ekran W Komputerze ma 1,3mpx gdzie ty chcesz wyświetlać te 3,2 lub 5,0 , Pewnie Nawet nie wiesz Co to są mpx , mpx To jest Rozdzielczość To nie jest Jakość Zdjęć! Zrozumcie To wreszcie!

  • 0

    12. ~  2008-03-16 18:49:30  host: 97-115.echostar.pl

    ale gów.. z tego phona takie to wychodziły 3 lata temu.Coś im się pomieszało we łbach.

  • 0

    13. ~Dr. Q  2008-03-16 22:16:47  host: nat-moc6.aster.pl

    Siema. Z chęcią kupię te telefonik. Pewnie będzie tani. Jest zgrabny ma mało funkcji bo telefon nie powinien mieć za dużo. Wystarczy dobra bateria jakieś gry i aparat. Macie przykład N95 - bateria trzyma 1-2 dni. I ciągle trzeba siedzieć przy ładowarce.

  • 0

    14. ~  2008-03-18 10:32:47  host: acuu238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mnie sie ten telefon podoba,telefon ma być do rozmowy a jak chce mieć super zdjęcia to korzystam z nikona d80 :D

  • 0

    15. ~truparuba  2008-03-19 17:29:45  host: b5b8-cr1.krak.tke.pl

    @~mohamed - za 100zł to sobie możesz Motorole F3 kupic.....

  • 0

    16. ~kam  2008-03-21 21:34:29  host: acpt97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie nie załamujcie mnie 1.3 MPX? Wyswietlacz 64 tys. kol. 8 MB pamieci. Ludzie Tu powinno być 2 MegaPixele z AF. 256 tys kol i 80 MB.

  • 0

    17. ~;Domelo  2008-03-22 20:25:14  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    jak bedzie kosztowal chociazby po jakims czasie ze 150 zl to kupie go bo wyglada fajnie . A moim pierwszoplanowym telefonem bedzie w610i no chyba ze se wypusci jeszcze jakiegos walkmana w cenie ok 450 zl ;D

  • 0

    18. ~;Domelo  2008-03-22 20:30:28  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    A i fajnie by bylo gdyby chociaz wyswietlacz mial taki jak w k510i. Bo parametry ma takie4 jak w w200 niestety a tam wygladal tragicznie ;/

  • 0

    19. ~mrx  2008-03-24 21:24:41  host: abw202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rozdzielczość jest jedną z podstawowych warunków zdjęć dobrej jakosci

  • 0

    20. ~  2008-03-25 15:32:19  host: host-81-190-198-229.gizycko.mm.pl

    no ta aparat 5 widac ze to tel dla ludzi sredniego portfela wiec czego wymagac, tak nie jest zly nawet te 1,3mpx nie jest zle ale ze nie ma slotu na k.pamieci no tylko tu jest przesada, sa tel. wysokiej klasy jak nokia N95 (ale i cena jest wysoka ) osobiscie mam niokie N70 i jestem z niej zadowolona!

  • 0

    21.  2008-03-30 17:36:10

    bo to jest zapełnianie rynku 2G na siłę. Polacy w większości wiedzą, że telefon ma przyciski i wyświetlacz... i to wystraczy, aby kusili się na jakieś szajstwo jak LG Prada

  • 0

    22.  2008-04-06 11:14:25

    Ludzie tu nie chodzi oto kto ile zarabia przeciesz niektóre osoby potrzebują telefonu tylko do dzwonienia i wysyłania SMS-ów chociasz ja wole z bajerami :)

  • 0

    23. ~suchy  2008-04-19 14:03:47  host: cms104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ile on kosztuje...???

  • 0

    24. ~6310i  2008-04-21 21:09:53  host: pc-83-83.akademiki.uni.torun.pl

    Z doświadczenia napiszę tak: Telefon jest do dzwonienia, i drobnych funkcji multimedialnych. Telefony z bogatym wyposażeniem pomimo ogólnej opinii przeznaczone są dla biednych buraków, którzy chcą przez wypasiony telefon coś udowodnić, że mają gruby portfel. Jednak mądry stanie obok, popatrzy i pomyśli: Biedny musi być ten gość bo nie stać go na przyzwoity aparat, porządną mp3/mp4-kę, GPS..., mógł wydać tylko jakieś 1200-1500 zł aby mieć to wszystko w małym nieporadnym urządzeniu i teraz narzeka, że bateria słaba, że telefon się wiesza, że zdjęcia są takie sobie, że jest słaba jakość mp3, że....

  • 0

    25. ~deiwid  2008-05-25 23:58:23  host: abaj241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak na takie Funkcje co on ma to 100zł mi szkoda

  • 0

    26. ~Lukash1410  2008-06-10 21:54:20  host: ebw76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nastepny telefon tej przepięknej firmy Sony Ericsson, ktory to szczyci sie gamą funkcjonalności i taniej ceny. Szkoda ze telefony tej marki to dziadostwa. Pozdrawiam.

  • 0

    27. ~hwoarang  2008-07-24 10:48:13  host: aef38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo ładny wygląd ale reszta dno

  • 0

    28. ~RaideR  2008-08-11 12:59:37  host: 213.25.189.50

    mówcie co chcecie... spoko tel dla osób które chcą tel w najniższym abo za 1zł. Do tego slider co dla osób mniej obeznanych jest plusem (bo nie ma problemów z blokowaniem klawiatury) i dla tych osób 1,3mpx starcza.

  • 0

    29. ~brezniew  2008-09-06 21:18:40  host: aacb245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nic tylko be i fu!!.... niewiem czy go sie opłaca kupować troche "telefon za kare"

  • 0

    30. ~cat-cat  2008-09-15 18:08:40  host: dynamic-78-8-81-110.ssp.dialog.net.pl

    do dzwonienia może być, ale dziwne jest to że jest bez złącza kart pamięci, mając tylko 8mb... to po co ten kabel usb?

  • 0

    31. ~Basia:)  2008-10-04 16:30:09  host: ip-85-198-234-29.broker.com.pl

    A mi ten telefon się podoba...bardzo ładny...a jeśli chodzi o aparat to mi wystarcza...zreszta i tak prawie z niego nie korzystam:PNiektórzy jak tak patrze to zachowuja się tak jakby mieli 50000zł na sam telefon...jesli tak jest to po cholere komentuja ten telefon???jak i m nie pasi to niech przejdą do tych z najwyzszej półki...Pozdro:P

  • 0

    32. ~stadion  2008-10-06 22:09:25  host: chello084010044165.chello.pl

    bardzo dobry tel za niska cene polecam mam go 2 dni

  • 0

    33. ~sztefan  2008-10-18 13:59:28  host: pc-1012.ds1.tuniv.szczecin.pl

    Przymierzam się do kupna tego telefonu. SE są dobrze wykonane i funkcjonalne. Jakiś czas temu miałem skromny telefon siemens cf110, chciałem więcej bajerów to kupiłem motorolę z8 z symbianem i różnymi bajerami. Z motorolą wytrzymałem miesiąc i muszę ją zmienić bo ma dużo bajerów ale co z tego jak nie ma podstawowych funkcji takich jak wyciszanie dźwięków jednym przyciskiem, blokada klawiatury przy zamknięciu telefonu - żenada. Gdyby ktoś by proponował za darmo skromnego siemensa cf110 (na allegro nówkę można dostać za ~100zł) a "wypasioną" motorolę z8 (ok ~450zł) to wziął bym siemensa. Jedyną jego wadą była słaba bateria i niezbyt wysoka jakość wykonania. Patrząc na SE T303 widzę mojego skromnego CF110 tylko, że z lepszych materiałów i z lepszą baterią. Z funkcji motoroli i tak nie korzystam, chcę mały, wygodny, dobrze wykonany telefon, który dzwoni, smsuje i nie wymaga ładowania co dwa dni. Myślę, że T303 spełni te wymagania.

  • 0

    34. ~  2008-10-24 13:34:13  host: aob66.internetdsl.tpnet.pl

    ale z was durnie. po co komenta dajecie skoro wam sie nie podoba? po to zeby sie pochwalic? jestescie beznadziejni.szkoda słów...

  • 0

    35. ~raffal1  2008-12-01 23:10:21  host: 83.142.202.40

    czemu nie można znaleźć dobrego telefonu bez aparatu? kładą niepotrzebne rzeczy, a potem telefon jest duży a piszą, że mały.

  • 0

    36. ~d  2008-12-04 16:35:40  host: system858917593.mtvk.pl

    Bardzo mi sie spodobal z wyglądu ale widze ze jesli chodzi o funkcjonalność to zlom ;/

  • 0

    37. ~radek  2008-12-07 12:27:54  host: public-gprs108697.centertel.pl

    Czy ktoś wie jak T303 w czasie jak ktoś do mnie dzwoni ustawić wyciszenie?

  • 0

    38. ~Asia  2008-12-17 21:05:09  host: 92.17.71.5

    LUDZIE!!!!!!!!JAk ktos chce miec aparat to idze do sklepu i kupuje sobie najlepszy aparat fotograficzny ,jesli kogos interesuje muzyka mp3 to idzie i kupuje sobie ipod'a. Niby tacy obeznani a nie wiedza ze telefon jesli ma spełnić 100% swojej funkcjonalności to bedzie tylko wykonywał połaczenia i wysyłał esemesy...

  • 0

    39. ~marcus  2008-12-18 23:45:09  host: 86-45-198-69-dynamic.b-ras2.mvw.galway.eircom.net

    Heja, apropo ceny. W IRL kupicie go w sklepie za 39 Euro. Jak macie znajomka np. z komórką Vodafone (ale musi ją mieć od dłuższego czasu) to będzie w stanie wygenerować dla was kod NAC i włala :D Nie ma simlocka i macie telefon za 150-170 PLN + koszt wycieczki na wyspę :)

  • 0

    40. ~LOLEK29  2009-01-04 17:28:10  host: gsq92.internetdsl.tpnet.pl

    dlaczego w ludzie nie rozumiecie tego ze zawsze będą produkowane z niższych pułek bo są tacy ludzie którzy chcą takie telefony przeciesz niektórzy nie podszebują SZPANU

  • 0

    41. ~cinek  2009-01-13 15:34:03  host: host81-154-216-164.range81-154.btcentralplus.com

    git telefonik jest

  • 0

    42. ~o taak ;)  2009-03-21 21:53:16  host: aht90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go i jestem zadowolona ;)

  • 0

    43. ~  2009-03-29 11:12:12  host: duq218.internetdsl.tpnet.pl

    czy Wam potrzebny jest telefon dla szpanu?? na moje wymagania ten telefon jest spoko ;) pozdrawiam

  • 0

    44. ~  2009-04-11 19:45:55  host: 195.117.1.124

    mnie sie podoba. telefon nie powinien miec wielu funkcji. mam nim dzwonić i smsować. muzykę słucha się w ipodzie albo na Mp3. jak wszystkiego nawalą tyle w takim maleństwie to trudno się dziwić że ciągle coś nie tak! a pozatym bardzo ładnie wyglada.

  • 0

    45. ~gusia  2009-04-11 19:47:57  host: 195.117.1.124

    i ja też.

  • 0

    46. ~lol  2009-04-15 19:43:34  host: host-81-190-129-105.olsztyn.mm.pl

    Ten telef.nie jest z niższej półki,to normalny telefon,lepiej kupić go na przekór burakom,którzy podniecają się ,że musi mieć różne bajery...ja np.nie chcę telefonu do słuchania muzyki,bo nie lubię słuchac w słuchawkach,więc np.ericssony z serii w odpadają...kieruję się ceną,no i żeby był po prostu ładny.amen

  • 0

    47. ~aga  2009-05-22 13:02:31  host: bwi86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od niedawna... podoba mi się, troszkę wolno chodzi, ciut małe klawisze, ale do dzwonienia i sms-owania dobry... bateria wytrzymuje 5 - 6 dni przy sporej ilości rozmów i robieniu zdjęć... solidny i wytrzymały, jakość dźwięku dobra..

  • 0

    48. ~darek  2009-05-22 20:42:16  host: 82.160.38.70

    Po to są komentarze, żeby komentować. Dostaliście ten telefon na komunie, że teraz płaczecie i go bronicie? Jest technicznie słaby i po to są komentarze żeby wystawić temu telefonowi opinie. Są pewne standardy i ten telefon jest zdecydowanie pod kreską. 8 mb i brak karty pamięci? Nie nazwałbym tego telefonem multimedialnym.

  • 0

    49. ~ja  2009-05-23 18:58:31  host: 86-63-107-185.sta.asta-net.com.pl

    nie jestem zadowolona szybko sie zawiesza brak karty pamieci jestem wsciekła ze zaufałam sprzedawcy w erze na drugi raz napewno nie bede taka ufna

  • 0

    50. ~ja  2009-06-27 13:05:34  host: azq131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja chcialam tel.z nizszej polki :)tylko, ze brakuje mi blokady w tym tel. tj.blokada tel, a nie karty, Czy ktos moze zna sie na tym , nie chce aby do mojego tel. mialy dostep osoby postronne, (nie chodzi o karete)chce aby mial wlasny kod, a nie gwiazdka i inny pierdul, ktory wyswietla sie na tel. Czy jest mozliwa konfiguracja tego tel?

  • 0

    51. ~  2009-07-14 09:31:39  host: 082139036176.radom.vectranet.pl

    ~darek Robi się telefony te lepsze i te gorsze. Taki ktoś jak Ty skrytukuje go bo jest "słaby" a ktoś inny stwierdzi ze to telefon dla niego. Ja od pół roku szukam telefonu (mam niezniszczalną n70) i wiem, że nie ma telefonu który spełnia wszystkie moge wymagania. Każdy ma plusy i minusy. I niedawno stwierdziłam, że mam dobre mp3 i aparat które leżą odłogiem i uzywam ich raz na miesiąc... Wolę zatrzymac kasę w kieszeni i kupić cos tańszego i uzytecznego.

  • 0

    52. ~izzuu  2009-08-03 15:42:02  host: aeho252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon generalnie całkiem niezły, ładnie się prezentuje. Jednak niestety nie jest dla mnie - jestem zapaloną fanką muzyki i potrzebuję duużo miejsca na mp3. Jeśli ktoś nie potrzebuje w telefonie stu tysięcy bajerów, to jestem skłonna go polecić. Idealny do dzwonienia i sms'owania. I tyle. Moim zdaniem mniej wymagającym wystarczy.

  • 0

    53. ~Janka  2009-08-11 19:36:24  host: rza074.multi-play.net.pl

    No w koncu znalazłam porządny telefon DO DZWONIENIA. Nieduży estetycznie wykonany idealny do małej dłoni.. dla kobiety która potrzebuje dzwonic a nie bawić sie telefonikiem i puszczać sobie melodyjki. Bateria trzyma ok 5-6 dni, zasięg ok. To jest to czego potrzebuję. Pozdrawiam

  • 0

    54. ~e  2009-09-13 21:40:42  host: 77-254-223-145.adsl.inetia.pl

    Sony Ericsson T303 ma mały wyświetlacz, który jest również słabo czytelny - zwłaszcza w słoneczny dzień. Jednak model ten ma poważniejszą wadę, a mianowicie bardzo małą pamięć wewnętrzną (zaledwie 8 MB !!!) połączoną z brakiem możliwości rozbudowania pamięci zewnętrznymi kartami, ponieważ nie posiada ich czytnika. To ogranicza możliwości korzystania np. z aparatu fotograficznego o przyzwoitej rozdzielczości, a już prawie bezużytecznym staje się odtwarzacz MP3 zainstalowany w tym telefonie - no bo jaki sens ma odtwarzacz MP3 skoro w pamięci telefonu maksymalnie zmieści się tylko 4 do 5 utworów? A jeśli w "galerii" umieścimy kilka zdjęć, plików video i nagrań to może się nawet zdarzyć tak, że nie zmieści się już żaden utwór muzyczny! Poza tym nierzadko zdarza się, że telefon długo się namyśla zanim wykona zadane polecenie.

  • 0

    55. ~zdegustowany  2009-09-16 17:09:25  host: aapb252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie przeczytałem wszystkie opinie na temat tego fona i po prostu się załamałem. wszyscy się dziwią, że nadal produkuje się telefony z "niższej półki". A pomyślcie ludzie, przecież osoby starsze też potrzebują telefonów i na przykład po co takiej osobie aparat 8 megapikseli, mp3, pamięć 8 gb i nie wiadomo co jeszcze?? Ja np sporo korzystam z telefonu więc kupiłem sobie Avilę, ale mój dziadek, który właśnie będzie sobie wymieniał fona pewnie weźmie tego i podejrzewam, że będzie zadowolony. Jeśli kogoś nie interesują takie telefony to po co pisze takie bezsensowne komentarze? Naprawdę ludzie, jesteście żałośni...

  • 0

    56. ~Klaudia  2009-09-17 16:21:19  host: abke111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i zauważyłam że pisząc z polskimi znakami 1 sms zajmuje znacznie mniej niż 160 znaków, np 80.. a wpisując słowo którego nie ma w słowniku i dodając je do smsa kasuje się ostatnie wpisane w smsie słowo lub jego fragment, chciałabym wiedzieć czy jest wada tylko mojego telefonu czy dotyczy wszystkich, i jak ewentualnie można to naprawić, jeżeli się da. Dziękuję za odpowiedź

  • 0

    57. ~E  2009-10-05 22:32:40  host: 77-254-131-97.adsl.inetia.pl

    Do komentarza 55: Trochę sztuczne jest to twoje "zdegustowanie" i naciągane tłumaczenie, że powyższy model to niby ma być telefonem dla Twojego dziadka. :-) Po pierwsze to nie przesadzaj! - Nikt nie wymaga od tego telefonu aparatu o rozdzielczości 8 Mpix, ten jest wystarczający! A co do odtwarzacza MP3 to telefon T303 go ma, tylko, że jak się instaluje odtwarzacz MP3 i do tego aparat foto o rozdzielczości 1,3 Mpix to logiczne jest, że przydałoby się miejsce na utwory do odtwarzania i "niemałe" zdjęcia, które też zajmują trochę miejsca! A zaledwie 8 MB pamięci wewnętrznej, bez możliwości jej poszerzenie jest w takim przypadku kompromitujące! Po drugie to coś ściemniasz, że ten Sony Ericsson ma być dla Twojego dziadka... Już bardziej prawdopodobne jest to, że to ty chcesz go kupić! A dlaczego tak sądzę? - Dlatego, że T303 kompletnie nie nadaje się dla osoby starszej wiekowo! Ten model ma mały LUSTRZANY wyświetlacz, o marnej rozdzielczości (128 x 160 pix), zatem osoba starsza z nienajlepszym już wzrokiem będzie miała duże problemy żeby coś zobaczyć na tym wyświetlaczu w jasnym świetle dnia! Takie lustrzane wyświetlacze w telefonach są dobre dla ludzi młodych, zwłaszcza kobiet, które w pewnych sytuacjach mogą go potraktować jak lusterko, a nie dla starszych panów! (z całym szacunkiem dla nich)

  • 0

    58. ~koleś  2009-10-07 13:19:16  host: aarh36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spokko telefon polecam... sam go mam..

  • 0

    59. ~ludzik  2009-10-08 08:05:45  host: 212.244.47.5

    żal troche ten co go wymyślił 8mb k510 ma 22 troche zal

  • 0

    60. ~anka  2009-10-21 18:37:11  host: dam.net.pl

    telefon ok, ale szkoda, że nie ma kart pamięci :/

  • 0

    61. ~MarzenA.  2009-11-05 17:39:43  host: grafi.ae.krakow.pl

    Mi osobiście Sony-Ericsson T303 nie przypadł do gustu ponieważ podczas jego użytkowania odkryłam więcej jego wad niż zalet. Telefon jest nawet atrakcyjny, ale tylko i wyłącznie z wyglądu. Jednak trzeba się kierować tym co ma w środku, to znaczy co oferuje, a z tym jest bardzo kiepsko. Ten model akurat nie posiada zbyt atrakcyjnych opcji i mnie nie zainteresował. Poza tym jest niewygodny w użyciu, a na lustrzanym ekraniku prawie nic nie widać (w dobrze doświetlonym otoczeniu). Nie polecam!

  • 0

    62. ~SS  2009-11-09 13:33:39  host: ipe2.internetdsl.tpnet.pl

    co do porownania cena do jakosci zdecydowanie wypada ponizej! takie fony robiono 3 lata temu wypuszczac na rynek niszowy fon to jakies nieporozumienie. Jak komus to pasuje ok ale co.O to jest 8mb pamieci i brak karty pamieci memory stick?! Komus sie pomieszalo w glowce! Ani fon dla seniora ani dla mlodziezy dla kogo ten fon?

  • 0

    63. ~  2009-11-23 20:36:05  host: afdr52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem nie popisali się tym razem .:| a szkoda bo telefon bardzo fajny z wyglądu.. telefon powinien mieć kartę pamięci co najmniej 1 GB i lepszy aparat!

  • 0

    64. ~xD  2009-11-23 23:38:36  host: wapgw4.wapgw.era.pl

    No z pamięcią rzeczywiście przegieli.ale ogólnie fon nawet fajny.

  • 0

    65. ~maniek19934  2009-12-01 18:40:39  host: acxy105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie ja mam ten telefon. Ogólnie w porządku ale.., ale pamiec tylko 8MB bez zlacza kart pamieci a w dodatku motywy nie dzialaja(dzialaja tylko podstawowe ktore byly od SE)! Ja daje mu 4/10

  • 0

    66. ~rom  2010-01-10 21:55:21  host: 188.33.229.37

    Kupiłem ten fon za 40zł (z przesyłką) na allegro, tylko bez baterii i ładowarki. Tanio czy przepłaciłem?

  • 0

    67. ~doa  2010-01-14 14:42:20  host: host-89-228-41-181.elk.mm.pl

    -i po co te głupie komenty, że nie ma tego czy tamtego, to sobie można w tabeli przeczytać lepiej niech ktoś napisze czy farba nie złazi (perfidia/debilizm producentów) i czy nie trzeszczy w ręku, ile bateria trzyma, czy szybki soft itp z góry dziękuję

  • 0

    68. ~M.  2010-01-24 00:02:22  host: chello089079048063.chello.pl

    I jakby mógł ktoś powiedzieć - jak z pojemnością sms?

  • 0

    69. ~murzyn  2010-02-09 17:00:58  host: abml156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    osobiście mam dwa telefony- jeden potrzebny mi do pracy (nokia 3100) i jedyne czego mi tam trzeba to tego żeby DZWONIĆ. Drugi już dla własnej przyjemnosci z bajerami (iPhone 3G). Z chęcią zamienię swoją stara nokie na tego SE i myślę że wielu ludzi będzie w nim szukało praktyczności niż zabawy. jak dla mnie ciekawa oferta panów z SE.

  • 0

    70. ~blleee  2010-02-24 07:36:11  host: host-212-191-245-163.ds1.pwsz.elblag.pl

    telefon ma 8 mb i odtwarzacz mp3 fajnia funkcja do przesłuchiwania jednej ulubionej piosenki przesada karta pamięci by sie przydała, jak nic. a jak ktoś chce mieć ubogi w funkcje tel to niech sobie takiej karty nie sprawia.

  • 0

    71. ~AmandaK...  2010-03-01 14:00:01  host: chello089077160163.chello.pl

    Czyli on nie ma wejścia na kartę pamięci????

  • 0

    72. ~t303  2010-03-05 23:56:17  host: 078088152239.ustka.vectranet.pl

    mam go, srebrny hm, bajka, gada i pokazuje, dzwoni, bardzo ładny.

  • 0

    73. ~sylwia  2010-04-16 15:07:50  host: cia10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi się rozwalił przycisk 'C'-do kasowania literek. nie wiem czy moglabym gdzie cos takie kupic...; /

  • 0

    74.  2010-07-19 10:34:02

    Gdyby dodać czytnik kart pamięci i wstawić 2-calowy wyświetlacz QVGA, byłby całkiem spoko :)

  • 0

    75. ~zainteresowana  2010-11-15 18:47:07  host: nat1.esko.pl

    a czy ten tel ma joystik?

  • 0

    76. ~xCoJestGranex  2011-01-08 16:55:01  host: 178.56.169.129

    Akurat ja mam ten telefon i w bardzo dobtym stanie i jakoś sie nie zawiesza i nie szfankuje.. Dlatego polecam ;)

  • 0

    77. ~T303  2012-04-13 17:20:13  host: 77-253-120-41.adsl.inetia.pl

    Ja mam ten telefon tylko że różowy mam dwie obudowy jedną różową a drugą różową w kwiatki . Bardzo podoba mi się ten telefon tylko że nie ma w nim języka polskiego ( u mnie tak jest więc korzystam z języka angielskiego )

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-176-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet