Sony-Ericsson T300 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson T300 Opinie o Sony-Ericsson T300

Sony-Ericsson T300

w sumie: 34
  • 0

    1. ~danio  2004-11-02 23:37:00  host: klienci-alfasky.pai.net.pl

    Blad w danych techicznych. SE T300 ma baterie litowo polimerowa. Moja taka ma kupowalem go w ideice i to jest w standardzie

  • 0

    2. ~WitekT  2004-11-05 10:15:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    danio: masz rację, już poprawione. :)

  • 0

    3. ~kat  2004-12-22 23:39:00  host: szafera.fnet.pl

    telefon jest super sony ericsson gora!!!!!!!!

  • 0

    4. ~guti  2005-01-29 18:31:00  host: pb85.lucka.sdi.tpnet.pl

    dlaczego pisze że nie ma javy??
    Na innych stronkach pisze ze jest java!!

  • 0

    5. ~WitekT  2005-01-29 19:17:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    guti: bo on nie ma Javy, tylko platformę "Mophoon" do gier. :)

  • 0

    6. ~  2005-02-15 17:29:00  host: 83.68.66.40.kutno66.tnp.pl

    fajny telefon bo tani:)

  • 0

    7. ~kuba  2005-05-15 20:16:00  host: leczna.opusnet.pl

    napisane że nie ma aparatu aparat jest ale doczepiany niestety to co on robi to jakas abstrakcja a nie zdjęcia ogólnie tel. ok do 200zł serdecznie polecam najlepszy wybór

  • 0

    8. ~f  2005-05-28 18:11:00  host: bef160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyrąbanko telefon. IrDA GPRS doczepiany aparat FUUL WYPAS!!!!!!!!!!!!!!!!!11

  • 0

    9. ~Ira  2005-06-20 19:59:00  host: chello062179035050.chello.pl

    Mam ten telefon 2 lata i do dziś nie znalazłam dyktafonu.

  • 0

    10. ~WitekT  2005-07-05 09:48:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Ira: dzięki za uwagę, już poprawione! :)

  • 0

    11. ~mortem  2005-08-16 00:38:02  host: afc226.internetdsl.tpnet.pl

    tani telefon z mozliwoscia rozszerzenia pamieci. ja swojemu zwiekszylem do 1,1MB i zmienilem oprogramowanie na to z t310 (ma kalendarz)

  • 0

    12. ~Popek  2005-08-31 12:26:05  host: host-81-190-155-202.olsztyn.mm.pl

    zwalony mam go nie opłaca się go... odradzam lepiej wydać więcej kasy i se kupić K700i K700 lub K500i

  • 0

    13. ~cfaniak  2005-09-27 13:14:12  host: w3cache1.swietochlowice.org

    wie ktos jak sie przesyla zdiecia z sony ericsson na komputer????????

  • 0

    14. ~DuDI  2005-10-13 22:53:17  host: pg220.przemysl.sdi.tpnet.pl

    jakby sie uparł to dyktafon jest :))) Rejestrator dźwięków :P

  • 0

    15. ~Cfaniak:  2005-10-13 22:54:26  host: pg220.przemysl.sdi.tpnet.pl

    przez podczerwien lub kabelkiem, co? :)))

  • 0

    16. ~  2005-11-06 21:37:13  host: akq200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oplaca sie ko kupic???czy ten telefon to kicha??

  • 0

    17.  2005-11-14 15:54:05

    niestety tak to jest kicha jak na nasze czasy ten fonik modny był jakieś 2 lata temu

  • 0

    18. ~  2005-12-07 18:16:17  host: 83.9.216.189

    droszeczke starawy ale sobie chwale za prostote i solidne wykonanie.jeden minus to niezbyt ciekawy wyglad

  • 0

    19. ~chack  2006-02-18 21:33:42  host: l7-pr.koba.pl

    zajefajny telefonik, ma wszystko czego potrzeba (m.in.: IrDA, aparat dołączany, głośne, fajnie brzmiące dzwonki), tylko ten
    wyświetlacz jest zasłaby

  • 0

    20. ~~~  2006-02-19 20:24:47  host: bastion.jsw.pl

    TeN ERICSSON TO ŚMIEĆ,NIEMa to co siemens MC60 bede go kupywal,bo narazie mam siemensa c35.

  • 0

    21. ~  2006-03-24 20:46:21  host: masq23.stk.net.pl

    Mam takiego se T300 i on ma dyktafon, ja nie wiem co wy chcecie od tego telefoniku, jest supeer ( za te pieniądze ) i tyle.

  • 0

    22. ~seba  2006-04-14 21:11:18  host: host-ip134-131.crowley.pl

    opłaca się, jak się zamienie z nokii 3310 na tego T300? Nic nie będe płacił.

  • 0

    23. ~Twardziel  2006-04-22 12:23:23  host: lomianki.armasan.pl

    do seba: jak t300 jest w dobrym stanie to ci sie nawet bardzo opłaca :)))

  • 0

    24. ~Ron  2006-06-12 15:02:21  host: kopalnia.proton.net.pl

    telefonik jest spoko mam go dwa lata i kupuje se SE K750i ale polecam ten telefonik:)

  • 0

    25. ~alex  2006-10-01 12:49:56  host: acpz92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to może i jak jest nowy to jest dobry. Ja miałam swój 3 lata. Nie rzucałam nim, szanowałam. Po roku już zaczął się psuć. Przyciski w ogóle nie reagują, a po napisaniu jednego smsa palce mnie tak bolały, że szok. Żeby w cokolwiek wejśc trzeba czekać godzinę. Dzwonki brzmią fajnie. Aparat do niczego. Wiem, bo mam. Ogólnie SE się psują i nie poleam, chyba że nowy i na krótki czas.

  • 0

    26. ~starydruck ;]!!!!!  2006-11-12 14:09:51  host: 80.244.153.160.debica153.tnp.pl

    ten terefon jest fajny i ja powiem swowem ja se ją kupie tylko ile on kosztuje odp

  • 0

    27. ~  2007-01-21 22:39:41  host: apn-100-191.gprsbal.plusgsm.pl

    A ja sobie bardzo chwalę ten telefonik.Ma głośne dzwonki(mono)-obudzą umarłego.Mam go już prawie 4 lata i zaczyna fiksować joystick ale ma do tego prawo bo ten telefon przeszedł wszystko.Używam go do łączenia się z internetem.Nawet gość na allegro sprzedaje nówki z 2letnią gwarancją za 145 zł.Jednym słowem WARTO!!!

  • 0

    28. ~marcin  2007-01-25 17:29:10  host: chello089078085249.chello.pl

    mam ten telefonik od miecha polecam jest irda,ploifonia to najwiekszy + a minusem tego telefonu jest słaby wyswietlacz i dosyć ciche dzwonki ale ogulnie polecam

  • 0

    29. ~bilon  2007-01-25 17:32:57  host: chello089078085249.chello.pl

    mam problem mam ten telefon a nie wiem jak pobrać zamówiony element np; otrzymuje zakładke wap wchodze w nia i pisze pobiesz usun odzruć wybieram pobiesz i wyskakuje niedozwolone warunki gprs sprawć ustawienia prosze odpiszcie i pomórzcie

  • 0

    30. ~Arek  2007-02-20 18:11:26  host: bdj51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem mam ten telefon od miesiąca ale to i tak kicha może ktoś wie jak skasować kilka motywów i dźwięków standardowych??? odpiszcie na e-mail arek980@orange.pl

  • 0

    31.  2007-02-24 13:48:43

    bawiłem się nim u qmpla no i mam pare zastrzeżeń.może to dlatego że przyzwyczaiłem sie do bajerów ale ten tel. ma pare poważnych wad:1.CICHE DZWONKI-co ztego że polifonia fajna skoro słabo słychać 2.WYŚWIETLACZ-żal...3.DYKTAFON-tragedia nic prawie nie słychać bo nagrywa bardzo cichutko,jak się wgra amr przez irdę to jest tak samo 4.jak na te funkcje strazna cegła:).zalety oczywiście tesh ma-fajna polifonia i podczerwień-rzadkość w tak starych telach.Lepiej wybrać chyba t310-dychę-dwie droższy ale lepszy.

  • 0

    32. ~Emma976  2007-12-26 23:02:02  host: acns234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie rozumiem czego chce iaro od wyświetlacza i dyktafonu. To stary telefon więc nie ma co się dziwić. Miałam ten telefon 2 lata (z komisu, czyli juz użytkowany), moja mama też jakieś dwa czy półtora roku, teraz dostał go mój dziadek xD a fon w jakim stanie był, w takim jest. Dżoj to mi się chyba dwa razy zaciął przez ten czas gdy go miałam, tylko klapka z tyłu odpadła (ale to akurat moja wina bo za mocno otworzyłam). A co do klapki to jedyna wada była taka, że nie styka gdy się ją zdejmie to wyłącza się telefonik, a przecież powinien dopiero po wyjęciu baterii. Jest irda, polifonia nawet dobra, możę troszkę za cicha. Sygnał esa też za cichy i jak dla mnie za nudny i za krótki, ale to szczegół. Aparat to rzeczywiście wielkie gówno, po pierwsze dołączany po drugie nie odzwierciedla sytuacji (zdjęcie wygląda raczej jak jedna plama), no ale jest, prawda? No i czego się spodziewać po tym staruszku? Dyktafon jest, o wiele za cichy no ale jest. Wygląd troszkę byle jaki ale kochaniutki, do przytulania ;-) .W każdym razie nie miałam żadnych problemów z nim, działa przez te kilka lat rewelacyjnie, a gdy zmieniałam go na motorolkę v360 (nawet z nią miałam większe kłopoty techniczne niż z SE T300), to baaardzo mi było trudno się z nim rozstać. Teraz już wróciłam do starych dobrych ericssonków, w posiadaniu mam k800i (dopiero cztery dni) ale już się z niego cieszę, według mnie SE są najprzyjemniejsze w użytkowaniu no i najłatwiejsze.

  • 0

    33. ~t300  2011-10-17 17:40:02  host: 195.116.64.194

    super telefon:) i ten wielokolorowy. Wyświetlacz a ogólnie jak na ponad 7 lat do tyłu to nieżle.

  • 0

    34.  2016-02-02 10:46:57

    Był to mój pierwszy "kolorowy" telefon, jak na tamte czasy megahit, choć dziś pewnie też by się sprawdził jeśli ktoś nie jest zbyt wymagający. Poza nieco głośnym klikaniem klawiszy, telefon sprawował mi się bardzo dobrze.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet