Sony-Ericsson T290i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson T290i Opinie o Sony-Ericsson T290i

Sony-Ericsson T290i

w sumie: 248
  • 0

    1. ~super_electric  2004-11-05 12:43:00  host: cache.ilabs.pl

    Kopia T230... ...tylko że bez przystawki...

  • 0

    2. ~will vandom  2005-03-06 17:38:00  host: ain27.internetdsl.tpnet.pl

    czym on sie różni od T230?????????

  • 0

    3. ~muko72  2005-03-11 19:00:00  host: tkA93.tkchopin.pl

    różni się od t230 przede wszystkim wyswietlaczem który w tamtym modelu jest przyznajmy bardzo biedny nawet jak na 256 kolorów. Do tego jest bardziej solidny i nie ma tendo zawieszania jak t230

  • 0

    4. ~?  2005-03-31 19:32:00  host: 83.68.66.96.kutno66.tnp.pl

    ja slyszalem ze to ma 65 000 kolorow :/

  • 0

    5. ~Xych  2005-04-14 19:34:00  host: tornado.i.czest.pl

    on posiada wyslietlacz 4096 kolorow :]

  • 0

    6. ~szpako  2005-04-16 14:58:00  host: netblok.com

    T230 ma tak samo jak T290 4096 kolorow i ja nie widze rożnicy :)

  • 0

    7. ~mateusz87  2005-04-29 18:12:00  host: 195.117.61.1

    czy on ma 0,4 mb pamieci:/ i czy ma irda??

  • 0

    8. ~nick i nick  2005-05-09 13:42:00  host: dan181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    uuuuuuuuuuuuuuuu mamo nawet letko fajny ale jest nie fajny

  • 0

    9. ~bandit  2005-05-17 17:39:00  host: 213-238-93-220.adsl.inetia.pl

    cieżko na niego znależć gry jawa,wiem bo go mam

  • 0

    10. ~Aero  2005-05-27 11:51:00  host: saruman.debnet.pl

    Czy w cenie do 400 pln ten telefon bedzie najlepszym wyborem?Jak myslicie?Czy moze dołożyc 100 i kupic Nokie 6610i?

  • 0

    11. ~azsaz  2005-05-31 18:49:00  host: wit-r2.virnet.pl

    javy to on chyba nie ma. tylko mophun czy jakoś tak. obudowa nieco ładniejsza niż w t230 ale i tak nie ma wielu funkcji choc jest tani

  • 0

    12. ~Golciu  2005-06-02 21:57:00  host: visp-137.zgora.dialog.net.pl

    Nie wie ktoś gdzie można znaleść soft do kabelka usb pod Ericsona t290i ???

  • 0

    13. ~Ja  2005-06-07 19:29:00  host: djm89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam zamiar ją kupić!! :) Czy mi się to opłaca??

  • 0

    14. ~mike  2005-06-09 09:26:00  host: serwer.androsoft.net

    nie wie ktoś gdzie mógłbym znależć instrukcje obsługi do tego telefonu??

  • 0

    15. hejka  2005-06-10 19:08:59  host: rozpylacz.igloonet.pl

    witam. Czy ten telefonik ma IrDA'e ?? Bomam zamiar go kupić i nie wiem

  • 0

    16. ~darko  2005-06-15 15:07:00  host: c80-140.icpnet.pl

    mam zamiar kupic ten fon czy on jest dobry????warto go brac????

  • 0

    17. ~ariva  2005-06-17 10:45:00  host: 80.50.250.226

    Ja instrukcję znalazłem tu:
    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=pl&lc=pl&ver=4000&template=ps1_1_2_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10207

  • 0

    18. ~even  2005-06-18 20:59:00  host: h123.softpro2.pl

    Telefon jest super, jak za swoja cenę to wyprzedza konkóretów o stokroć, np. takiego Siemensa C60... Jego wadą jest tylko to ze troszku wolnu chodzi i ma słaba rozdzielczość, ale pozatym jest super!!

  • 0

    19. ~everyone  2005-06-20 22:12:00  host: chello084010016132.chello.pl

    absolutnie nie opłaca sie tego kupować, z jednego głównego powodu "SE to badziew" już sam ericsson był strasznym bublem, dołączyło sie do niego sony które robiło w miare aparaty... i co wyszło ? nic dobrego, chodz sie starali... miałem przez pewien czas i tego i k700i i serdecznie dziekuje, tak wolnych aparatów nie spotkałem, do tego zawieszały sie

  • 0

    20. ~graV  2005-06-30 21:36:00  host: chello062179075197.chello.pl

    t290i to poprostu usprawniona i ulepszona wersja t230... poniewash wlasnie tamten czesto sie wieszal, tracil zasieg itp. postanowili wrzucic nowy software i przy okazji zrobili z tego nowy model...ja akurat tesh bede go sobie kupowal...jest dosc przyzwoity...jakos nie potrzebny super wybajerzony a to ze czesto oferowany jest za "1 zl" stanowi lakomy kasek.

  • 0

    21. ~graV  2005-06-30 21:37:00  host: chello062179075197.chello.pl

    podobno nie ma simlocka....to prawda?

  • 0

    22. ~mr_espana  2005-07-05 14:07:00  host: bkg33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon.Ma m.in.GPRS,WAP,MMS,EMS,Dzwonki poli 16-lini,Wyświetlacz 4064 kolorów 101x80,T9,Gry
    V-rally2,Deep Abyss,Five Stones,wejście na aparat foto.Od t230 różni się pamięcią,obudową i tym że t290i ma tryb głośnomówiący.

  • 0

    23. ~agniesia  2005-07-09 13:55:00  host: dmq113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupic sobie ten telefonik ale nie wiem czy posiada irde ??? czy moze ktos mi powiedz czy ma !!!!! prosze

  • 0

    24. ~foreight  2005-07-15 16:27:00  host: bqx207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja go mam i na razie sie ciesze, dolaczylem aparacik mca-25 i wszystko lux wspolpracuje :D

  • 0

    25. ~Andzia  2005-07-18 15:33:00  host: ntwklan-62-233-250-6.devs.futuro.pl

    Siemka! jutro moja mama ma mi kupić sony ericsson t290i. Chciałam na początku t230, ale już ich nie ma w salonie PLUSA i nawet się cieszę jak ten telefon ma taki lipny wyświetlacz to ja wolę t290i. Mam pytanko można wymieniać obudowy ?! bo została tylko czarna :/ a ja bym wolala niebiesko-srebną... POZDRO DLA WSZYSTKICH!!! :D

  • 0

    26. ~sówka  2005-07-22 13:13:00  host: dxe15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon i jestem z niego zadowolony.jest tani i solidny

  • 0

    27. ~Pati  2005-07-24 17:36:00  host: ddd245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten phonik i jestem z niego zadowolona.Fajny wygląd i zawartość.Nie ma co narzekać.Po co jakieś aparaty i bajery??I tak jakość zdjęć jest do bani!

  • 0

    28. ~osa  2005-07-29 12:58:00  host: bjv4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma IRDE(czyli podczerwien)>??????

  • 0

    29.  2005-08-12 16:09:24

    Jest szansa że gry java będzie można ściągać????????

  • 0

    30. ~mistrzu  2005-08-18 15:35:20  host: 80.53.50.66

    do mr_espana polifonie ma 32 tonowe a nie 16

  • 0

    31. ~alfa  2005-08-22 20:37:50  host: cjn64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik fajny i ladny...ja juz go mam jego jedyna wada jest ze ma tylko trzy syganly sms...chyba ze cos zle robie i dlatego mam tylko trzy...prosze o odpowiedz...bo mi sie nie podobaja te dzwonki na sms'a...a zamawiac nowych sie nie da...

  • 0

    32. ~Lorie  2005-08-23 20:08:17  host: 81.15.225.246

    Wczoraj kupiłam ten telefonik i jak narazie podoba mi się :) chociaż dopiero "przestawiam się" na pisanie smsów na zwykłej klawiaturze (przedtem miałam nokię 5510). Opłaca się kupić do niego aparat i ile aparat kosztuje w salonie? :)

  • 0

    33. ~vonpiotr  2005-08-24 12:00:03  host: 217.96.12.148

    każda zakupiona ładowarka sie spala , działa 5 min i sie przepala , co jest grane ???? może ktoś wie bo mi już niechcą reklamacji przyjmować za ładowarki . wina gniazdka nie jest bo zawsze ładuje w innym i to samo.

  • 0

    34. ~rósek  2005-08-24 12:54:35  host: ddq155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wczoraj kupiłem go w simplusie.Ogólnie telefon nie jest zły.Jak ktoś przesiada się z eryka to nie będzie miał większych problemów z zakumaniem :-)
    Niestety na próżno szukałem w nim kalendarza,który tu jest wpisany.

  • 0

    35. ~ik  2005-08-24 17:12:57  host: 83.17.224.242

    czesc mam ten telefon i nie wiem czy mozna do niego dokupic aparat fotograficzny

  • 0

    36. ~??  2005-08-27 15:08:39  host: 226-87.81-161.gts.tkb.net.pl

    czy na prawdę se T290i jest taki wolny i często się zawiesza????

  • 0

    37. ~:)  2005-08-27 15:09:38  host: 226-87.81-161.gts.tkb.net.pl

    Czy ten model ma JAVĘ?

  • 0

    38. ~Lorie  2005-08-27 21:02:14  host: ip-81-15-224-134.unregistered.net.telenergo.pl

    no to jak z tym aparatem? warto kupić? :)

  • 0

    39. ~Marek  2005-08-29 17:12:48  host: afe142.internetdsl.tpnet.pl

    SE 290i. Czy go kupić, nie wiem. Różne opinie słyszałem i się zastanawiam???

  • 0

    40. ~lenon  2005-08-31 17:43:27  host: 213-73-28-98.ols.vectranet.pl

    mam okazje kupić aparat fotograficzny do tego modelu czy przy 4096 kolorach zdjęcia nie będą biedne??

  • 0

    41. ~  2005-08-31 19:24:50  host: dial-2862.lubin.dialog.net.pl

    fajny nie powiem... mnie się tam on widzi. wszelkie jakieś komentarze, co to za badziew i w ogóle to nie wiem co to jest. Sie komuś nie podoba to niech nie kupuje. Ale wszystko działa bynajmniej w nim hehe.

  • 0

    42. ~  2005-09-01 13:59:32  host: timm.pl

    jak ustawić dzwonek na smsy w t290i? Poomocy.

  • 0

    43. ~bla  2005-09-01 18:42:28  host: h-82-177-150-153.dolsat.pl

    ja mam ten telefonik i nie mam nic do niego, fajny, ładny. Nie potrzebuję Bóg wie czego, a ten telefon spełnia najpotrzebniejsze funkcje. Polecam go innym... Chyba, że mi się coś jeszcze popsuje w nim ;)

  • 0

    44. ~Mike  2005-09-08 20:38:36  host: pb207.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl

    Aero lepiej dołoż 100 i kup Nokie 6610i - większy wyświetlacz (128x128), radio, aparat, 4MB na pokładzie, Java, MMS, Wap, itp, itp - full wypas:-)

  • 0

    45. ~franz  2005-09-08 22:25:17  host: mm-ruda.msk.pl

    gdzie on ma kaledarz

  • 0

    46. ~Marek  2005-09-09 15:17:22  host: afe142.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem go. Nowy telefon za niezłą kase, oczywiście bez żadnego abonamentu czy na karte!!! Jak narazie nie narzekam, mały,lekki, prosty w obsłudze a funkcje jak to funkcje w miarę przyzwoite i czytelne, jedno co mnie wnerwia to pisaie smsów, strasznie wolno sie pisze, trzeba się przyzwyczaić. Co mogę wiecej powiedzieć jak macie okazje kupic nówke za 220 zł to się nawet nie zastanawiajcie bo się naprawde opłaca.

  • 0

    47. ~  2005-09-17 15:56:02  host: chello084010016118.chello.pl

    dostałem go w idei...pierwsze wrażenia: mały i leciutki,wykonany tandetnie -marny plastik i gumowe klawisze,ekran słabiutki.niby 4096 kolorów ale...ciut wolno chodzi.przesiadłem się z nokii 3660 więc jakby z mercedesa do trabanta :).ale przynajmniej nie jest cegłą, w słowniku nie ma cholernych polskich znaków i jest tani..jeszcze jakby ta obudowa nie byla tak tandetna...

  • 0

    48. ~urban  2005-09-23 17:11:46  host: pa79.sulejow.sdi.tpnet.pl

    bardzo fajny telefon mam go juz od roku i na niego nie narzekam cuz nie ma gry javy ale ma mophum nie przyzwyczajam sie za bardzo do gier wiec taki telefon mi odpowieada

  • 0

    49. ~chludzio  2005-09-27 17:29:22  host: 217.153.164.82

    mój kumpel go ma nawet fajny

  • 0

    50. ~di_marco  2005-10-03 18:42:14  host: lan17.covernet.pl

    Ja tam nie nażekam. Solidny telefonik.

  • 0

    51. ~kaśka 16  2005-10-18 19:30:15  host: aai34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić ten telefonik czytałam o nim co nieco, ale nie wiem czy ma dyktafon? może mi ktos

  • 0

    52. ~Eragon  2005-10-18 21:16:32  host: dys12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mówicie że się zawiesza... czy to przeszkadza??... a jak telefon może być wolny??... :/

  • 0

    53. ~mirax79  2005-10-20 22:20:00  host: ip-84-201-208-14.it-net.pl

    no właśnie sobie go kupiłem .... no cóz na razie to się go ucze, ale żebym był zadowolony to tak sobie ... szukam oprogramowania bo to co mam w standarcie to lipa jest ... gry są doniczego :( ludzie dajcie namiary na strony gdzie można coś ściagnąć proszę !!!!!!!!!!!!

  • 0

    54. ~Kefir  2005-10-27 19:20:20  host: cej233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik mi sie podoba tylko mam pytanko jest tu cos takiego jak raport doręczenia??
    Jesli jest to jak go mozna ustawi??Dzieki z gory za info.

  • 0

    55. ~Marek  2005-10-29 19:05:59  host: afe142.internetdsl.tpnet.pl

    Panie Kefir jest taka opcja, więc: trzeba wejść w wiadomości, następnie tekst, później opcje a tam pod nr:6 jest Żądanie odpiwiedzi - przełączyć na włączono i gotowe. Powinno działać?!!

  • 0

    56. ~SMarek  2005-10-31 21:51:34  host: buy251.internetdsl.tpnet.pl

    Ej ludu, wiecie jak można zmienić dźwięk sms-a, zeby np, grała coś co ściągnałem

  • 0

    57. ~Monis  2005-11-11 18:00:54  host: chj9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taki sobie. gdybym miała wybór to bym dołożyła te 100-200 i bym wybrała inny. Ale ogólnie to nie jest najgorszy:)

  • 0

    58. ~juuzik  2005-11-12 22:17:44  host: wg138.internetdsl.tpnet.pl

    tyn telefon mo aparat i irda bardzo go lubia bo mo tyż blutu kocham ten wyświetlacz bo mo 1111 000 kolorów

  • 0

    59. ~Złotowłosa;]  2005-11-18 19:28:12  host: trantor.dot-com.net.pl

    Ja mam ten telefonik i nie nażekam;] Wyświet;acz fajny.. wytrzymaly tez jest bo po wpadku do wody działa bez zarzutu. Polifonie tez ma ciekawa i jest niedrogi... Polecam go;]

  • 0

    60. ~  2005-11-23 13:03:51  host: szakal.wpk.p.lodz.pl

    6

  • 0

    61. ~  2005-11-23 13:04:48  host: szakal.wpk.p.lodz.pl

    kiepsko szybko sie psuje

  • 0

    62. ~uuu  2005-11-27 10:27:40  host: ecc98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy powie mi ktos jaki jest to rok produkcji tego telefonu.... bo nie moge znalesc nigdzie... !!!!!! :D:D:

  • 0

    63. ~Natka  2005-12-07 18:13:26  host: host-81-190-136-116.olsztyn.mm.pl

    mojim zdaniem sony erikson t290i jest fajny dłgo trzma baterja ma fajne fukcje mam go i mi sie podoba

  • 0

    64. ~pyt  2005-12-12 19:27:23  host: proxy.traco.pl

    150zł Wart?

  • 0

    65. ~matek  2005-12-14 14:38:24  host: gprs8.orange.pl

    Mam nowiutki t290i i chce go sprzedać na ile powinenem go wycenić!

  • 0

    66. ~Bezel  2005-12-15 16:16:30  host: akx156.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super tylko nie ma javy

  • 0

    67. ~kiepski  2005-12-16 19:22:50  host: bfg77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdzie moge znalesc darmowe oprogramowaie do t230

  • 0

    68. ~Grego  2005-12-19 10:58:38  host: aaot189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny fonn,obsługuje real tonsy,true ton :))dostepne sa na wapsterze!! klient e-mail itp...mimo malej pamieci ten telefonik jest bardzo funkcjonalny!!:))))

  • 0

    69. ~Bliźniaczka :*  2005-12-21 15:02:44  host: 62.93.41.222

    Ja tam uważam że ten telefon jest spox. Może troche szkoda że bez aparatu cyfrowego. Ja też sobie go chyba kupuje i będzie to moja pierwsza komórka i wydaje mi sie że nie zrobiłam najgorzej decyzji bo wole ten ericsson niż jakieś badziewie bez kolorowego wyświetlacza !!!

  • 0

    70. ~ericsson  2005-12-22 15:31:05  host: 153.19.250.107

    nawet nie odtwarza real music a ta polifonia jest do bani

  • 0

    71. ~MIchał  2005-12-23 13:17:39  host: 213.199.252.61

    mim zdaniem jedyną wadą tego telefony jest brak irdy i bluetooth'a

  • 0

    72. ~doroti992  2006-01-02 14:16:04  host: un-1-69.sitel.net.pl

    Mam ten telefoni uwazam ze jest bardzo dobry, ma duzo fajnych funkcji i napewno sie spodoba. Naprawde polecam

  • 0

    73. ~mail  2006-01-06 16:08:17  host: enlubperg2.enterpol.pl

    Czy warto jest kupic ten tel ? Slyszalem, ze z pisaniem smsow jest lipa bo wolno sie pisze, to prawda? Ma real ton i true ton???

  • 0

    74. ~gucio  2006-01-07 13:05:13  host: masq21.stk.net.pl

    to najbardziej zje..... telefon świecie

  • 0

    75. ~Karolinka  2006-01-07 16:54:35  host: csknet-84-234-32-249.csk.pl

    Ja jestem posiadaczką tego telefoniku od pól roku i jestem z niego zadowolona :) jest wytrzymały- po kilkakrotnym upadku na ziemie ani razu mi sie nie rozwalil ma tylko kilka rysek, do smsow mozna sie przyzwyczaic i mozne takze pisac troszke na zapas :D nie ma true ton'ow na pewno a real ton raczej tez nie...wada jest [ale to wiekszosci se] ze nie mozna zmienic sygnalu sms :/ ale pozatym jest wsyztsko ok, zwlaszcza jak sie ma kabelek to wogole full wypas :D

  • 0

    76. ~Madzia  2006-01-10 11:32:36  host: arq18.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma zmienne obudowy? Bo ja już od prawie pół roku mam ten telefon z czarną obudową a chce z szarą :)

  • 0

    77. ~Cyr4x  2006-01-22 01:22:53  host: sn-prokocim.ramtel.pl

    Everyone że co się robi w K700i? Ja miałem K500i. Był to najlepszy telefon z jakim miałem do czynienia. Zero zawieszeń, szybkie działanie. Nie można mu było praktycznie nic zarzucić. Teraz mam T290i i działa dosyć wolno, bo ma matrycę PSTN, ale też się jakoś specjalnie nie wiesza.

  • 0

    78. ~Aga  2006-02-02 14:36:31  host: host-81-190-173-119.lomza.mm.pl

    Mam T290i i jest Super!!!!!
    Opłaca się go kupować!!!!!
    Nie słuchajcie innych Sony Ericsson T290i jest Super!!!!!!

  • 0

    79. ~intelmanka@o2.pl  2006-02-04 23:28:21  host: dve109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nokie 3510i i zastanawiam się czy nie zmienić jej na tego Sony Ericsson T290i... przeglądałam sporo stron o nim, ale na każdej pisze co innego;) tu że ma javę, tu że nie ma dyktafonu... widać nie potrafią sie zdecydować;) ale jednym słowem: polecacie kupic t290i czy zostać przy nokii 3510i? pozdro4all!

  • 0

    80. ~xxxxxxx  2006-02-12 11:35:17  host: akg134.internetdsl.tpnet.pl

    jest dobry

  • 0

    81. ~raiders  2006-02-12 19:17:42  host: chelmsystem.futuro.pl

    do muko72: sonyericsson t230 ma tyle samo kolorów co ten czyli 4096 a nie 256.256 to ma sonyericsson t300

  • 0

    82. ~szymon_z  2006-02-19 16:10:52  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Spoko.Mam zamiar go kupić.Gry mophun znajdziecie na www.sonyericsson.com.pl,niestety teraz płatne,ale jest ich kupa.Ale po co wgrywać,jak ma się zajebistą grę V-Rally 2??Jeszcze jedno pytanie:Jak sprawuje się kabel?Jaki kupić?I czy kupić w ogóle tego Soniaka czy zostać przy LG B2050??Help!

  • 0

    83. ~nesz1  2006-02-19 20:22:44  host: chello087207164094.chello.pl

    Fajna koma dla młodzieży ! ()

  • 0

    84.  2006-02-20 20:56:12

    everyone no ja sie nie dziwie jezeli kupiles go na gieldzie kradzionego albo przemyconego z Holandii czy tam Angli.
    Ja sie bawilem Sony Ericsson'em k700i
    i gdybym nie kupowal nowych czesci do kompa jak chocby GeForce 6600 to bardzo chetnie zainwestowałbym w SONEGO ERICSSONA,ale jak dla mnie najlepsza jest NOKIA 6100 ( z tych tańszych fonów )

  • 0

    85. ~GrzesiuS  2006-02-27 16:34:17  host: ablv174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie czy SE T290i obsługuje dzwonki w formatach np WAV czy AMR????

  • 0

    86. ~adrk  2006-03-06 20:24:38  host: acpo184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zajefajny ma czaderskie wiposarzenie jest ooooooooookkkkkkk

  • 0

    87. ~Olik  2006-03-07 18:44:48  host: chello084010048037.chello.pl

    Mam T290i od września i nie mam zamiaru go zamieniać na inny telefon.Jest solidny (kilka razy spad mi z dość dużej wysokości i nic mu się niestało),praktyczny, niezawiesza się, a co do gier, to owszem, trudno coś znaleźć do niego, ale czy komórka jest po to, by na niej grać? Ogólnie rzecz biorąc, polecam go.

  • 0

    88. ~koles  2006-03-08 18:05:25  host: abcc73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    t290i ma irde????

  • 0

    89. ~Cyr4x  2006-03-21 19:04:04  host: sn-prokocim.ramtel.pl

    Przeboleję już kiepski wyświetlacz i dość powolne działanie. Telefon się nawet fajnie używa. Jedyne co jest prawdziwym mankamentem to dźwięk. Real Music idzie jak z jakiegoś przedwojennego radia. Polifonia jako tako, ale też bez rewelacji. Podczas rozmowy czasami przerywa dźwięk.

  • 0

    90. ~madzie  2006-03-23 20:21:53  host: abxv170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak skonfigurować wap-a w sony ericssonie t290i

  • 0

    91. ~tomo  2006-03-27 12:23:57  host: cvk178.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel i nie jest najgorszy. nie ma irdy i aparatu ale moza być

  • 0

    92. ~Ziom  2006-03-28 09:37:08  host: cfr173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Suuuuuuuuper Telefon
    Polecam. Ma dołanczany aparat i nie tylko. Mam nawet kabel USB który dobrze do niego działa

  • 0

    93. ~k0k0$  2006-03-30 09:45:04  host: dvl250.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik jest bardzo bardzo bardzo fajny ja go bardzo bardzo bardzo lubie i mi sie bardzo bardzo bardzo podobra i chciałbym bardzo bardzo bardzo go mieć i pozdrawiam bardzo bardzo serdecznie

  • 0

    94. ~Klaudia  2006-03-31 20:12:06  host: 81.15.181.88

    Mnie tam mój SE T290i pasuje , nie potrzebuje żadnych bajerów :/ jakiś z odtwarzaczami mp3 , wav i jakiś z kamerami + apratami cyfrowymi... Ci co kupują telefony wypasione jak fura tak naprawde to chcą zaszpanować i tyle .

  • 0

    95. ~jaya  2006-04-02 16:24:25  host: bey178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tem fon ma jaks wade techniczna i jush go chyba nie produkuja bo mial wyjsc na rynek t290i ale sie cos tam zrobilo w fabryce i wyszedl t230 nie dziekujcie mi

  • 0

    96. ~dudi  2006-04-05 22:24:40  host: asn214.internetdsl.tpnet.pl

    mam se t230 i uważam że te telefony niczym się nie różnią.

  • 0

    97. ~Xardas  2006-04-12 17:41:23  host: bzy2.internetdsl.tpnet.pl

    nawet niezły telefon. Mam go pół roku i jestem nawet zadowolony

  • 0

    98. ~Ania  2006-04-14 12:00:41  host: poczta.cosinus.pl

    miałam ten telefonik i jest bardzo ok, ma dobrą baterię,ma irda'e i jest niezniszczalny!!polecam

  • 0

    99. ~***  2006-04-18 18:24:49  host: ip-217-197-74-232.punkt.pl

    Beznadziejny telefon niema zbyt wiele opcji malo pamieci poprostu badziew!!

  • 0

    100. ~dżendras  2006-04-18 20:49:24  host: host-81-190-23-29.torun.mm.pl

    chciałem sobie ściągnąć dzwonek, więc wysłałem sms-a, a za chwile sms przychodzi do mnie: "Witaj! Za chwilę otrzymasz wiad. sieciową/serwisową. Połącz się z nią, aby pobrać na Twój telefon element(...)." robiłem wszytko zgodnie z instrukcją, a potem komunikat, że wystąpił błąd z GPRS czy coś w tym stylu i dzwonka nie ma :( aha, kupiłem ten telefon w komisie... to ma jakieś znaczenie??

  • 0

    101. ~Reavo  2006-04-29 17:00:03  host: bzt218.internetdsl.tpnet.pl

    Mialme ten telefon i niestety zgadzam sie z everyone ze jest zly co z tego ze ladny ale chodzi wolno weisza sie eksplatujac go niegdy nie bylem pewnien czy cos sie z nim nie stanie a kupilme go nowego i mialem tylko 6 miesięcy. Osobiśćie za te same pieniadze kupilbym Nokie 2600 nie ma tyle bajeorw co ten ale chodzi jak prawdziwa nokia czyli dobrze.

  • 0

    102. ~Kamcia  2006-04-30 12:32:26  host: zagorze2.smstv.pl

    Czy można kupić obudowę do tej komórki gdzie jest najblizszy serwis ? ?

  • 0

    103. ~damian  2006-04-30 21:58:00  host: abuc206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta niema podczerwieni ani bluetoon szkoda by sie przydał

  • 0

    104. ~  2006-05-08 20:05:24  host: dyv18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mala pamiec, ekran kiepski, ogólnie GNIOT

  • 0

    105. ~sylwia  2006-05-09 18:59:09  host: drx84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DŻENDRAS - mialam kiedys ten sam problem co ty i wiem co masz z nim nie tak! to nie ma znaczenia ze tela kupiles w komisie! poprostu nie masz poprawnie skonfigurowanego polaczenia wap i tyle! ja sobie je skonfigurowalam i wszysciutko dziala jak nalezy! sciagam se dzwonki i jest ok! i ogolnioe telefon jest oki i jakos nie moge sie z nim rozstac a mam juz go 9 m-cy

  • 0

    106. ~Malina  2006-05-18 16:44:18  host: ail107.internetdsl.tpnet.pl

    zjebany telefon u mnie w klasie ma 6 osub ten telefon i im sie podoba A mi sie to guwno nie podoba Badziewie to było jest i bedzie

  • 0

    107. ~Kajka  2006-05-29 13:48:13  host: 81.219.208.1

    Sama mam ten telefon już rok i sama sie dziwię, ze tak długo wytrzymałam. To prawda, ze jest solidny (z kiklu porządnych upadków wyszedł bez szwanku) i ładny, ale poza tym totalna klapa >>> fatalna klawiatura, jednego esa mozna pół godziny pisać + mało pamięci + mało bajerów. Nie polecam!!!

  • 0

    108. ~Niuńka  2006-05-30 14:31:17  host: aczq204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam SE290i od prawie roku i jestem z niego BARDZO zadowolona... chodzi idealnie i jeszcze się na nim nie zawiodłam - NIGDY!! jedyne co mnie wnerwia to to że tak krótko trzyma mi bateria... oraz brak Bluetooth... za każdy obrazek muszę PŁACIĆ!! POLECAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!

  • 0

    109. ~Darek  2006-06-03 21:11:49  host: nat1.telkonet.pl

    Ja mam go od 3 miesięcy i jest super jedynie ne wiem jak ściąga gry na niego pomóżcie



  • 0

    110. ~dudus  2006-06-17 07:48:46  host: dwc137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cze!nie chca mi sie wysylac sms nawet jak mam kase na koncie i nawet jak mam zasieg a komore kupilem wczoraj nowa!co robic;(pomozcie ziomale

  • 0

    111. ~Pietr  2006-06-17 19:34:02  host: bqj223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak zrobić żebym mugł pobrać np. dzwonek gdy mam go józ w push-przyhodzące--- wyskakuje mi jakiś błąd.
    Jak skonfigurować wap.
    Pomóżcie.

  • 0

    112. ~Cinek  2006-06-19 12:12:02  host: abdk2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajnie ze to jest telefon .. to złom !!

  • 0

    113. ~eMiLeCzKa:]  2006-06-19 19:18:04  host: ebw98.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tego Sonka ;] mam od kilku godzin..jest po prostu bajerancki.bardzio mi sie podoba:D.tel jest do dzwonienia i smsowania a nie dla szpanu!;) pOzDrOo:*

  • 0

    114. ~ania  2006-06-21 19:12:51  host: dpt147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Swietny telefon, bez zbednych bajerow, dobra bateria, ale mam go niecaly rok i juz dwa razy musiałam dawać do naprawy, bo mu soft siada- kłopoty z fonia są. Masakra, troche sie im tel nie udał.

  • 0

    115. ~kalinho  2006-07-07 08:43:03  host: ea138.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik ma tendencje do gubienia zasięgu ooraz straszliwie wolno chodzi(mam na mysli przelączanie sie pomiedzy menusami) ale pomijając te fakty jest to solidny kawałek plastiku:)

  • 0

    116. ~benek1267  2006-07-09 16:43:44  host: cyj42.internetdsl.tpnet.pl

    super telefonik mam go długi czas i działa bez zarzutu.szkoda tylko ze nie ma podczerwieni.

  • 0

    117. ~lolerai  2006-07-11 16:16:01  host: proxy4.os1.kn.pl

    Mam podobny problem jak Pietr,tez sziagnelam dzwonek i nie moge go pobrac z push przychodzacych. Daj znac ,czy i jak udalo Ci sie rozwiazac ten problem :)

  • 0

    118. ~MaTi  2006-07-16 22:11:15  host: dfj31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam set230 i wiem że jest wiele,wiele lepszy od t290i.nie zacina sie ma map i dzownki 40 bitowe !!!!!!!!!!!!

  • 0

    119. ~LadyFalcon  2006-07-22 16:59:42  host: acrz181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fon jest ogólnie do niczego bo właściwie nic w nim nie ma. ale można go kupić swojemu dziecku do zabawy^^ moja 12letnia kuzynka go ma:D:D:D

  • 0

    120. ~Jo  2006-07-27 16:16:37  host: 213-238-92-130.adsl.inetia.pl

    Jak na swoją cenę to jest dobry. Telefon ma dzwonić, a nie rozbić zdjęcia, które i tak sa kiepskiej jakości. Jak na mój tryb życia to telefon jeszcze działa, żaden upadek go nie zniszczy :D

  • 0

    121. ~diabliczka  2006-07-27 20:25:10  host: drogomysl.anfa.pl

    Ja mam ten telefon już z dobre pół roku i powiem szczerze, że jest do dupy! Strasznie wolno chodzi, zacina się, można w nim zapamiętać tylko 70/75 sms-ów i ma strasznie małą pamięć. Im więcej tapet, dzwonków, gier i mms-ów tym wolniej chodzi. Naprawde do dupy jest i nie polecam!!!!!!!!!!!Pozdro

  • 0

    122. ~mens  2006-08-04 16:38:53  host: aee186.internetdsl.tpnet.pl

    "107. ~Kajka 2006-05-29 13:48 81.219.208.1
    Sama mam ten telefon już rok i sama sie dziwię, ze tak długo wytrzymałam. To prawda, ze jest solidny (z kiklu porządnych upadków wyszedł bez szwanku) i ładny, ale poza tym totalna klapa >>> fatalna klawiatura, jednego esa mozna pół godziny pisać + mało pamięci + mało bajerów. Nie polecam!!!"----a ty jestes analfabetka 30 min sms chyba ze sie jeszcze gdzies drapiesz

  • 0

    123. ~  2006-08-12 16:31:34  host: 80.51.218.1

    w tym telefonie nic mi sie nie podoba bo to jest gruchot wiem bo mat ten telefon nie kupujcie go sprzedam go za 299 a kosztował 399

  • 0

    124.  2006-08-13 14:36:56

    ja mam t290 0,5roku i powiem ze jest nie zabardzo... fonik sie muliie ma podczerwieni i chya gier sie nie da sciągac... dosłowna lipa....

  • 0

    125. ~dudus  2006-08-18 14:14:37  host: dur161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cze mam ten telefonik od 2 i pol miesiaca i jest on zajebisty jego jedyna wada jest mala pamiec aa i nie wiem czy wiecie ale w papli sa dzwonki real music na tego fona:)mysle o zmianie tego foa na SEk700i ale nie mam kasy dlatego zostawie se ta komore
    napraawde polecam:)

  • 0

    126. ~cito  2006-08-22 14:57:33  host: ajs204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sciągnąć z niego przedni panel?pomocy!!!

  • 0

    127. ~Paki  2006-08-23 08:33:09  host: bew192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest fajny ale czy ktoś moze mi powiedziec czy on ma irde ??

  • 0

    128. ~witek  2006-08-24 17:23:20  host: acse114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od ponad dwoch lat i jest do dupy jednym zdaniem gowno a nie telefon i jest strasznie wolny

  • 0

    129. ~ela-slonce  2006-08-26 13:36:25  host: ze150.zeork.com.pl

    Mam ten telefon rok.Jezeli komus czesto upada tel. to ten jest chyba nie zniszczalny:)ale i tak jest do niczego.jak juz wiekszosc osob napisalo wolno chodzi strasznie.sms sie pisze strasznie wolno az wyskocza litery.Shit a nie telefon.

  • 0

    130. ~ela-slonce  2006-08-26 13:39:44  host: ze150.zeork.com.pl

    Mam ten telefon rok.Jezeli komus czesto upada tel. to ten jest chyba nie zniszczalny:)ale i tak jest do niczego.jak juz wiekszosc osob napisalo wolno chodzi strasznie.sms sie pisze strasznie wolno az wyskocza litery.Shit a nie telefon.

  • 0

    131. ~myszka  2006-08-29 16:15:42  host: djd109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i nie jestem zbytnio z niego zadowolona

  • 0

    132. ~MARTYNKA  2006-09-02 20:57:49  host: bld105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie jest taki zły upadl mi z 100 razy i pare zadrapań na panelu troche wolno chodzi ale da sie przezyc pozatym sporo czasu bateria trzyma POLECAM go wszystkim ktorym fonik czesto wypada z łapek

  • 0

    133. ~EMERALD  2006-09-04 11:55:08  host: acwx227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonek w sumie jest dobry, mi też upadł i wiele mu się nie stało, jedynym minusem to jest raczej brak wbudowanego aparatu :(

  • 0

    134. ~karolina  2006-09-29 20:33:48  host: acfe42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki telefon i wydaje mi sie ze jest bardzo dobry upadł mi kilka set razy i nic mu nie jest jest wygodny łatwy w obsłudze i nie zamieniła bym go na inny bo juz sie do niego przyzwyczajiłam:DD POZDRo

    PS. polecam go co prawda aparatu nie ma ale moze miec:PPDD

  • 0

    135. ~karolina  2006-09-29 20:38:03  host: acfe42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki telefon i wydaje mi sie ze jest bardzo dobry upadł mi kilka set razy i nic mu nie jest jest wygodny łatwy w obsłudze i nie zamieniła bym go na inny bo juz sie do niego przyzwyczajiłam:DD POZDRo

    PS. polecam go co prawda aparatu nie ma ale moze miec:PPDD

  • 0

    136. ~tomek  2006-10-01 20:48:29  host: acig235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemanko telefon jest super polecam go kazdemu ja miałem go rok ale zminiam bo mi sie juz znudził ale polecam wszystkim naprawde warto go kupowac

  • 0

    137. ~Mamula  2006-10-08 14:20:58  host: bab109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak sciagnac z niego przedni panel?? POMOCY!!

  • 0

    138. ~Alan.M  2006-10-08 17:45:45  host: avj230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest do d***! mam lepszą nokie 3100

  • 0

    139. ~dudus  2006-10-08 17:47:09  host: dvc63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi sie ten fon wogole nie tnie a na allegro kupilem sobie aparat do niego jak na 4095 kolorow ma doczesane zdjecie a mam jeszcze do niego rado i tez niezle gra ten telefon jest extra

  • 0

    140. ~dzikuy  2006-10-16 17:09:57  host: ewp2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze byc mi on zawsze odpowiadal bo nie jest tai zly zwlaszcza na swa cene

  • 0

    141. ~Figo1920  2006-10-17 18:46:45  host: unregister249030239087.c30.msk.pl

    Mam Jakis Blad z Wapem !!Pomocy

  • 0

    142. ~Scythe  2006-10-21 13:48:41  host: dao50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon wytrzymał mi 2 miesiące. Upadł mi i zbił się ekran.

  • 0

    143. ~Nyklus  2006-10-24 18:27:38  host: ecr115.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon 2 lata i jestem n niego zadowolony.Jedyny minus to mała pamięć. Wbrew opiniom jakie słyszalem aparatem foto robi się fajne zdjęcia na tym telefonie.

  • 0

    144. ~Elvis  2006-10-25 16:33:46  host: atb253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest do wielkiej bani, po prostu zly

  • 0

    145. ~Anula  2006-10-29 00:11:28  host: bwr74.internetdsl.tpnet.pl

    telefon mam rok i nie jest najgorszy , czego mi barkuje to IRDA , ma dyktafon i to jest plus ale zamierzam go zmienic na J210i :]

  • 0

    146. ~Keiko  2006-10-29 13:43:25  host: host_170_151.compower.pl

    Gówno to za mało powiedziane... :-> No, ale niektórzy są zdolni wymienić 3510i za to ehm...coś...

  • 0

    147. ~pawel  2006-11-04 05:03:58  host: cepelia.cza.warszawa.supermedia.pl

    ten tel mozna dzwon real i true tone sciagnac i niska cena jedyna jego wada jest strasznie zamulisty

  • 0

    148. ~mariusz  2006-11-07 20:07:56  host: dip196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A mi sie ten telefonik podoba i nie mam zaniaru go sprzedac bo moj znajomy wgral mi oprogramowanie z z SE K700i i juz super szybko chodzi pamieci ma ok 40mb a najbardziej cieszy mnie fakt ze odtwarza dzwonki mp3 i wogule wszystko inne!!!!!to prawie K700i a nikt o tym nie wie bo obudowa jest ta sama !!!wszyscy sie z iego na poczatku smieja a gdy zobacza jego mozliwosci to im galy wychodza bo ten niby zlom jest lepszy od innych nowych telefonow!!!:D

  • 0

    149. ~woj  2006-11-10 16:15:20  host: 82.177.161.17

    Z tym wgrywaniem oprogramowania z K700i to chyba jakiś żart:)

  • 0

    150. ~endżi  2006-11-12 12:22:44  host: host-89-229-1-162.torun.mm.pl

    mam ten telefon... i jest beznadziejny! nie lubię go. beznadziejna rozdzielczość, wolno chodzi, sms tylko do 70 liter. nie polecam go. dlatego kupuję Sony Ericsson K310i. A właśnie co lepsze... SE K310i czy Siemens CXV70 ??

  • 0

    151. ~werka  2006-11-16 15:20:52  host: tkp28-1.rybnet.pl

    takie badziwe,już go mam dośc....dobrze że zmieniam telefon

  • 0

    152. ~  2006-11-17 21:07:27  host: 20-201.89-161.tel.tkb.net.pl

    a ty ściąnąłeś to z internetu?

  • 0

    153. ~aaa  2006-11-17 22:40:48  host: xdsl-1101.wroclaw.dialog.net.pl

    niestety posiadam ten telefon i jest do niczego jak Ci sie zaleje to nie masz jak go rozłożyć na czesci bo ma śrubeczki=/ nie polecam tego telefonu

  • 0

    154. ~kaisza  2006-11-25 21:07:34  host: staticline12548.toya.net.pl

    mam ten telefon od zaledwie roku zapłaciłam za niego ponad 300 zł i co się okazało??? jest do DUPY!!! zaczął się mi zawieszać a jak pisze sms-y to opóźnia się i nie mogę wysyłać sms-ów i nie polecam go nikomu

  • 0

    155. ~Aniolek  2006-11-27 09:09:19  host: ir162.internetdsl.tpnet.pl

    Totalny szmelc!!gorszego glowna nie widzialem nic tam nie ma a jego wytrzymalosc rowna sie zero wystarczy raz go upuscic i cos sie piepszy!!porazka straszna ten telefon to nie porozumienie

  • 0

    156. ~Noki robi wypad z rynku  2006-12-15 19:26:19  host: ckp200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Korzystam z tego po...anego telefonu i powiem jedno ,,JEST DO DUPY". Brak irdy, javy, mp3, blutoof, aparatu. Tragedia. To telefon dla służbowców. Niedługo będe miał se D750i.

  • 0

    157. ~Madzia  2006-12-26 13:56:24  host: skynet-gw.koronowo.com.pl

    Ten tel jest do dupy sama go miałam i dlatego wiem.

  • 0

    158. ~maniek  2006-12-27 10:57:16  host: div251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon rok wale nim o sciane i jakos nic sie nie stalo

  • 0

    159. ~krzys  2006-12-27 21:11:50  host: abct47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niema jak nokia a ten to totalna lipa gubi sieć a jak jest 2 kreski to już niewybiera połączenia do dupy

  • 0

    160. ~Miki  2007-01-10 17:59:38  host: 195.117.158.58

    Jak ustawic WAP w tym fonie

  • 0

    161. ~  2007-01-19 18:38:14  host: apn-99-40.gprspla.plusgsm.pl

    a mi ustawily sie jakies zasrane przekierowania:(a poza tym jest o.k. tylko szkoda ze nie ma kamerki;)

  • 0

    162. ~Madzialena  2007-01-25 19:18:36  host: ip-213-17-178-200.netia.com.pl

    aparat zle chodzi, kicha. chodzi strrrasznie wolno, ale jest zawalista gierka;) w nowych sonkach takiej nieeee maaaaa!!

  • 0

    163. ~Paweł  2007-01-26 17:37:44  host: ip162-c2.elgrom.laz.digi.pl

    nie podoba mi się ten telefon, mam go nie jestem z niego zadowolony, ma małą pamięć, mam mało bajerów, zamierzam kupić SE K510i

  • 0

    164. ~milka  2007-01-27 21:53:59  host: cvq130.internetdsl.tpnet.pl

    Fonik super!! Fajna ,masywna obudowa...niezłe zdjęcia i gierki:D Wogóle...SUPER:D POLECAM

  • 0

    165. ~przemek z nasielska  2007-02-01 10:08:28  host: aaov149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam podobny telefonik tylko że t230 mało pamiąci ma

  • 0

    166. ~kopek94  2007-02-02 22:02:41  host: azj202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ładny, malutki i przyjemny. Bardzo wytrzymały i prosty w obsłudze. Ludzie! Nie piszcie ,że ten telefon jest do dupy bo nie ma funkcji soniaka k800i! Jest to stary telefon.

  • 0

    167. ~kusiek  2007-02-05 14:11:43  host: aaxv81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie po co mówicie ze ten telefon jest beznadziejny i nic nie ma ?? po co go w takim razie kupowaliscie dobrze wiedzieliscie jaki jest.

  • 0

    168. ~lobcio  2007-02-07 19:02:51  host: apn-100-188.gprsbal.plusgsm.pl

    Może i jest lekki i może i ma nawet nawet wyświetlacz , ale to kupa złomu niemająca niczego .Jednym słowem złomik

  • 0

    169. ~jaa  2007-02-07 20:28:13  host: cpq138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałam go przez półtora roku i mi się zdupczył;/ Strasznie wolny, opuźnia sie. Jedyny plus to to, że ma głosne dzwonki. A poza tym, to do dupy...

  • 0

    170. ~Kamil  2007-02-10 22:05:06  host: s1p1.kol.tke.pl

    Ten telefon to konkretny ZŁOM

  • 0

    171. ~kubulinek  2007-02-11 21:13:24  host: cub203.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam tego fona półtora roku i co prawda zaczyna coś nawalać i nie ma wielu funkcji, ale mimo wszystko podoba mi sie ten telefon, TAK, nie wstydze sie tego powiedzieć :D lubie skurczybyka i jak kupie nowy to bedzie sobie dumnie stał na półce ;p

  • 0

    172. ~sir mati  2007-02-11 21:49:36  host: sprite.laczpol.net.pl

    hej mam 12 lat i dostałem ten telefon rok temu napoczątku wydawał mi sie świetny może dlatego że był nowy i byc może że to muj pierwszy aparat.Niestety aktualnie zaliczył już jedną naprawe a teraz też coś szwankuje niemam zazle ludziom kturzy mi go kupili bo niewiedzieli że to jest totalny szmelc

  • 0

    173. ~Michałek  2007-02-14 20:37:12  host: alf79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka tez posiadam ten telefon już prawie 2 lata żal mi troche osób które go projektowały bo niema on nic no moze oprócz polifoni to chyba jedyna dobra rzecz jaka posiada ten telefon, mój złom był już 3 razy w naprawie a teraz jeszcze bateria pada trzyma zaledwie jeden dzieć przy minimalnym urzytkowaniu... niepolecam go nikomu pozdro

  • 0

    174. ~michal1  2007-02-17 21:29:29  host: eie201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel niema nawet irdy i do tego nic niemogę ściągnoć narazie jest ok mam go jeden dzień

  • 0

    175. ~cool  2007-02-28 14:20:08  host: abrt107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w końcu na rynek został wprowadzony w 2004 a teraz mamy 2007. Logiczne jest to ze technika idzie do przodu na tamten rok te wszystkie bajery nie były az tak wazne.mam ten tel prawie2 lata i nigdy sie nie popsul bateria trzyma 4 dni jest spoko.teraz super koma to np.k800i a za 2-3 lata bedzie juz złomem

  • 0

    176. ~Robert  2007-03-07 19:41:58  host: xdsl-9856.walbrzych.dialog.net.pl

    Ten telefonik jest super. Miałem go kiedyś, kochałem go aż. Jakby nie nadarzyła się okazja wymiany na o wiele lepszy to bym go nie wymienił. Co z tego, że nie ma IrDA, kamery, aparatu (jest doczepiany, ani mp3. Kilka razy wylądował na podłodze i nawet ryski nie miał. A poza tym jest ładny. Wszystko co napisałem to nie żart, ja tak naprawdę uważam.

  • 0

    177. ~goatchrist  2007-03-08 22:23:12  host: w3cache-tp.kopnet.pl

    Mam ten telefon od półtora roku i przez większość czasu ten telefon niemiłosiernie mnie wk***. Wybierając ten telefon, nie szukałem nic bajeranckiego, chodziło mi o coś do dzwonienia i wysyłania smsów. Po pewnych czasie okazało się, że i z tym sobie nie radzi. Mała pojemność na smsy (~60), nie nadąża za wciskaniem klawiszy szczególnie przy smsach, ogólnie wolny, przy pisaniu czasem wiesza się, gdy chcemy postawic kilka znakow przestankowych w T9. Ogólnie dno i klapa. Za tą cenę napewno jest coś lepszego. Ostrzegam - nie tykać!

  • 0

    178. ~mateusz  2007-03-13 15:14:17  host: djd71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest spuer mam tzn.miałe go 2 lata i nic, ani razu się nie zepsuł ani nic. Ogólnie był spoko . pozdro

  • 0

    179. ~karoxd  2007-03-16 15:31:51  host: chello083144089083.chello.pl

    Poprostu dupa...

  • 0

    181. ~Waldek Dj Mogwai  2007-03-22 17:37:32  host: aajc49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon no kiszka Bateria najdłużej trzymie t 8godzin i klapa... nie kupować Dziadostwo mała ilość pamięci i dzwonki do Du***... Nie Kupujcie to złom... Sam sie przekonałem Teraz mam Sony Ericsson k750 to jest MASZYNA!!! Pozdro W sprawie tel... Pisać Mam Doświadczenie Mój nr gg to 6404822 POZDRO

  • 0

    182. ~monika  2007-03-30 15:32:36  host: abub221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon!! jest fajny... ani razu sie nie zepsół... no i co ze nie ma mp3 irdy i innych bajerow.. za 2 lata nawet najnowsze telefony beda zlomami wiec nie chwalcie sie ze macie piekny nowy telefon lol2:D mi sie ten bardzo podoba kupuje sobie nowy ale tego tez oczywiscie bede miala ;)

  • 0

    183. ~PR. T290i  2007-03-30 19:03:43  host: 217.96.67.197

    mam juz drugi dzien ten telefon i jestem pozytywnie zaskoczony!! jeszcze musze skonfigurowac wap i jest

  • 0

    184. ~IRD  2007-04-06 13:04:54  host: gw-lan.mcon.pl

    To kupujcie szczawiki telefony za ładnych kilkaset zetów!Spadać z idiotycznymi komentarzami.

  • 0

    185. ~karol  2007-04-07 18:07:17  host: gby28.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest spoko ma reral i jes spoko niema lepszego

  • 0

    186. ~kamilos  2007-04-09 22:52:46  host: h-che-18.resetnet.pl

    wszystkie te ericssony to jedna wielka pacha..!

  • 0

    187. ~stacherson  2007-04-10 15:24:10  host: proxy1.telkonet.pl

    dobry telefon,nieraz nim zucalem o ziemie i sciane i nadal dziala

  • 0

    188. ~Ewelina  2007-04-16 22:22:44  host: w3cache.zetosa.krakow.pl

    no ja mam od roku był dobry do dnia konca gwarancji.w ten dzien sie zapsuł a dzis sie nie chce włączyc;/

  • 0

    189. ~pablik6610i  2007-04-23 17:50:50  host: gnk94.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon mi sie nie podoba.Był raz na gwarancji a i tak nie pomoglo.Strasznie zwalnia i beznadziejnie pisze sie SMS. Popsuł sie i teraz sobie wymieniam na K310i

  • 0

    190. ~znawca  2007-04-30 18:00:54  host: aclq160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest złom!!! Sam się przekonałem! To szmelc dla bezdomnych!

  • 0

    191. ~9słodka Maja  2007-04-30 18:10:35  host: aclq160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest złom.Ciągle się psuje i nie ma MP3.Nie polecam nikomu takiego gruchota. Jak sie rucham to on sie psuje!

  • 0

    192. ~9słodka Maja  2007-04-30 18:14:51  host: aclq160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest złom.Ciągle się psuje i nie ma MP3.Nie polecam nikomu takiego gruchota. Jak sie rucham to on sie psuje!

  • 0

    193. ~ania weberawska  2007-04-30 18:16:05  host: aclq160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on jest cool!

  • 0

    194. ~asiaczek  2007-05-02 09:22:40  host: ip-89-174-122-72.multimo.gtsenergis.pl

    Siemka;] mam ten telefon juz ponad rok i nie jestem z niego zadowolona... Na początku owszem robił wrażenie( miałam wtedy mało wymagan) ale gdy przyszedł czas na jakies wieksze wyzwanian np. szybkie pisanie sms, wysylanie wiadomosci... To zupełna klapa:/ Telefon nie ma zadnych fajnych bajerów. Nagrywanie jest tak straszne ze nie da sie tego słuchac, głosniki o Boże... Massakraa:/:/ Zawiesza sie czesto, Tapety sa strasznie brzydkie i ten napis " IDEA MIŁEGO DNIA" na caaałym ekranie, zreszta strasznie małym. Mam jakis sentyment do tego telefonu dlatego wspomnie jeszcze tu o jakis pozytywach: Duża wytrzymałosc ( serio) łatwy w obsłudze ( chociaz teraz to prawie wszytkie sa łatwe w obsłudze) A tet to poprostu z epoki kamienia:P No i moze jeszcze idealny dla "dzieci" jako pierwszy telefon! Wiem bo sama tak dostałam (ale kiedy to byłoo) :P Im jestes starszy tym wiecej bys od telefonu chciał a on cie potrafi niezle wkr***c bo to jest szajs! NIE POLECAM LUDZIA Z WYMAGANIAMI NAWET NAJPROSTSZYMI!!! i nie dajcie sie nabrac na wspaniałe opisy telefonu... to bajka:/ Z poważaniem pisła do wasz Asia:D

  • 0

    195. ~Bahamut  2007-05-08 18:11:21  host: host-81-190-96-41.gdynia.mm.pl

    Zdecydowanie odradzam ten telefon osobom, które chcą szybko pisać smsy - po prostu nie nadąża za wduszanymi klawiszami. Nawet podczas przeglądania Menu sobie nie radzi. Dobry na naukę pisania ;) Jedyna zaleta do ładny, poważny męski wygląd w przypadku czarnej obudowy.

  • 0

    196. ~PaTrYcHeQ  2007-05-10 17:57:46  host: p2.infonetsc.pl

    Teraz gdy pisze tę notkę w dłoni trzymam ten telefon i mówię: jest on hujowy jak przeciąg, okropny wygląd, brak Mp3, mały wyświetlacz,Brak IrDa,hujowe tapety...można by tak długo pisać o jego wadach ale nie mam czasu tyle pisać [PZD] PaTrYcHeQ!!!

  • 0

    197. ~gp2  2007-05-13 12:19:40  host: ppp135248.ostnet.pl

    witam mam pytanie musze naprawic w moim soniaku głosnik ale nie wiem jak sie sciaga ten kawałek plastiku nad batreią prosze o pomoc.pozdrawiam.

  • 0

    198. ~ziom  2007-05-16 12:03:37  host: acpv213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zaj....ty w kosmos najlpszy jaki widzalem fon jak h.... nei ma lepszego

  • 0

    199. ~Angel88  2007-05-18 21:14:36  host: opole.tpspark.com

    słuchajcie!!gdy chcę wysłać sms-a na numer który mam zapisany w książce pojawia się komunikat wiecie możę o co tu biega??

  • 0

    200. ~wojokangus  2007-05-28 16:37:49  host: 088156039005.ols.vectranet.pl

    Mam ta kome od 2 lat. Nie jest może najlepsza komorka na rynku ale mimo tego polecam

  • 0

    201. ~mechanik  2007-06-25 11:06:50  host: wlan0-4.srem.net

    telefon nie jest moze najlepszy, ALE MA WSZYSTKIE PODSTAWOWE FUNKCJE. CZYSTY GŁOS POLIFONI. EKRAN 65.000 KOLOROW. RACZEJ POLECAM !!!

  • 0

    202. ~fan 1100  2007-07-01 09:57:05  host: abfq84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest super lepszy od k800i i w810i ale i tak najlepszym telefonem jest nokia 1100 poniewarz ma zarombiste fłunkcje i bardzo pięny wygląd oraz e-mail. pozdro

  • 0

    203. ~:)  2007-07-02 15:44:21  host: adaf13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest już ze mną ponad 2 lata... może i nie ma tych wszystkich szpanerskich bajerów ale mnie i tak on odpowiada taki jaki jest. Pomine fakt iż nie był on ani razu w naprawie z czego się bardzo cieszę. Dobrze mi się na nim pisze i wysyła smski. Według mnie jest on wart zachodu.

  • 0

    204. ~Marwor  2007-07-02 20:39:49  host: cgm110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moj kumpel ma ten telefon i nie jest taki zły tylko wyswietlacz się szybko psuje .Jest nawet gdyby nie wyświetlacz

  • 0

    205. ~Grzegorz  2007-07-05 13:37:37  host: 80.48.198.134

    Domeną tego telefony jest ostra ZAMUŁA - maksymalnie zwalnia, pisząc smsy trzeba czekac na literki a o t9 juz nie wspomnę :/ Totalnie nie polecam, chyba że ktoś lubi zamulone telefony :P - 2/10 - mam ten telefon od roku i wystarczy tego męczenia się - wymieniam go zdecydowanie.

  • 0

    206. ~Karol  2007-07-12 23:15:12  host: abtt39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 lat, ani razu sie nie zawiesil, da sie szybko pisac i wysylac sms-y tylko trzeba wiedziec jak, ani razy nie byl na gwarancji... co prawda nie ma bajerow ale jest dobry jako pierwszy telefon... oraz dla osob starszych :D pozdro

  • 0

    207. ~xD  2007-07-16 11:49:59  host: cji103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam osobom agresywnym. Możecie nim rzucać ile chcecie a i tak się nie popsuje. Czasem może wyskoczyć komunikat o niekontaktującej karcie sim, ale wtedy wystarczy go poprostu wyłączyć. Jedyne co może się złego stać to odpadający ekran, a to żaden problem jeśli ktoś ma w domu kroplekę :)

  • 0

    208. ~Paulina  2007-07-24 21:30:01  host: net1-1-1.bdi.net.pl

    mam ten telefon od 2 lat i mam juz go dosyc... Klapka odpada mi juz chyba z pol roku, mamy ekran, do kitu tapety... niektórych mms-ów nie idzie odczytac ani przelozyc w moje dzwieki lub moje obrazki,dzwonki najgorsze jakie slyszalam, poza tym na ekranie widac konture ekranu... same male kwadraciki nie ma czystego ekranu... latwo sie psuje a po roku bateria trzyma bardzo ktotko. Masakra nie polecam.. Teraz zamieniam go na Sony Erocsson W300i i mam nadzieje ze o wiele lepiej sie sprawdzi niz ten czarny gruchot zardzewialy .. brak słów pozdro papapaa

  • 0

    209. ~Aneta  2007-07-30 16:51:26  host: acbl230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 lat i nikomu nie polecam... Bateria wyczerpuje się po 20 minutach kotrzystania... Nie ma aparatu ani mp3... Szybko się klawisze zdzierają. LUDZIE NIE KUPUJCIE TEGO TELEFONU, BO BĘDZIECIE ŻAŁOWAĆ, TAK JAK JA!!!!

  • 0

    210. ~xxx  2007-08-02 17:36:53  host: ehost-23.mtm-info.pl

    hehe smieszni jestescie... telefon rozni sie jedynie wygladem hehe no i o 60 h bat dluzej 3yma, a wyswietlacz ma ponad 4 tys kolorow(ten model nie posiada javy! tylko mophun.

  • 0

    211. ~Madzialena  2007-08-06 14:35:12  host: alfa27.static.kutno68.tnp.pl

    Mam SE T290i gdzieś tak mniej więcej od roku... Telefonik jest extra dla osóbek, które nie mają wymagań... Ja niestety do takich nie należę... Według mnie fonik ma o wiele więcej wad niż zalet (o ile jakieś zalety wogóle znajdziecie). Pozdrowionka :*

  • 0

    212. ~**martuśka**  2007-08-14 20:03:39  host: anw106.internetdsl.tpnet.pl

    Miałam SE T290i i uważam go za okropny złom. Zawiesza się, nie da się włączyć., bateria krótko trzyma. Teraz zamieniłam go na Nokię 6230 i jestem bardzo zadowolona. Natomiast ten telefon polecam osobom cierpliwym i nie posiadającym wielu wymagań.

  • 0

    213. ~szwedoslaw  2007-08-17 20:37:31  host: chello084010065204.chello.pl

    ja go posiadam dwa lata i jestem z niego bardzo zadowolony to fakt że momętami zamula ale ogólnie jest bardzo dobry jak się nauczyło słownik t9 to pisze się wyśmienicie. naprawdę polecam

  • 0

    214. ~Druid  2007-08-18 19:47:56  host: pc214-153.kopnet.pl

    Kompletnie beznadziejny fon. I pomyśleć, że dałem za to gówno 59 zeta w Orange. Fakt jest odporny na upadki itd (choć raz po pijaku spadł mi ze schodów i odpadła szybka, ale Super Glue i po sprawie), ale co z tego kiedy ten telefon, jest wooooooolny. Jak go brałem chciałem tylko coś do dzwonienia i smsów i ten badziew nie zdał egzaminu. Sms pod t9 - wolno, menu działa wolno, włącza się długo, ponadto przez pewnien czas, po wyłączeniu i włączeniu mutowały mi się w nim nieodwracalnie smsy tzn. miałem pół z jednego i pół z drugiego. Koszmar. Na szczeście pozbywam się tego badziewiaka, bo przenoszę się do Play'a i właśnie szukam sobie jakiegoś cacuszka.

  • 0

    215. ~ziomek pawel  2007-08-22 11:32:53  host: cbw113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon od 2 lat nawet fajny fonik bateria mi wytrzymuje 6,5 dni od nowości posiada też dobrom polifonie ale jeśli chodzi o kolory wyświetlacza to bardzo słabo ale jestem z niego zadowolony ale niedlugo kupie sobie jakomś nokie

  • 0

    216. ~Magda  2007-08-22 18:45:47  host: dtp34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam ten telefon ponad dwa lata. Totalny złom! Odpadł mi wyświetlacz, chociaż nie było żadnego wypadku. Klawisz nr 6 także przestał działać. Teelfon ciągle się zawieszał. Nawet, gdy miałam pełną baterie i rozmawiałam z kimś, to ona padała. Był nawet nieraz taki moment, że telefon w ogole się nie ładował! Trzeba było go oddać do serwisu, a to się wiąże z kosztami. Ale za to wymieniłam go na Motorolę V3, super! :) Ale ja także mam do niego sentyment: jest bajecznie prosty w obsłudze i ma fajne gry (choć są tylko dwie). Szcerze mówiąc, z dzisiejszymi możliwościami innych telefonów, odradzam go. Ale dla osoby niezbyd wymagającej może być wystraczający. Pozdrawiam serdecznie. :))

  • 0

    217. ~DE  2007-08-24 19:32:10  host: host-80-54-90-4.eimg.pl

    Miałem go 1,5 roku, potem mając go w kieszeni ktoś walnął w jego tylną część za mocno i ekran ma dużą fioletową plamkę :P Mimo to miło się z niego korzystało. Łatwa obsługa, można szybko przemieszczać się między "działami" (trzy przyciski i jestem w liście dzwonków). Nie posiada MP3, ale ma przynajmniej AMR, więc jak ktoś ściąga dzwonki, może być. Nie jest zły. Nie żalcie sie ludzie na dzwonki czy tapety, chyba od tego macie neta, żeby te "gadżety" ściągać, nie? Do tapet się on zbytnio nie nadaje, ale dzwonki odtwarza nieźle. Dla niewymagających jest w sam raz. "Telefon jest do komunikacji, a nie do zabawy" :P

  • 0

    218. ~sonicx78  2007-08-24 19:44:53  host: aib112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TOTALNE DNO!! JUŻ 3310 LEPSZA! MIAŁEM TEN TELEFON PRZEZ @ TYGODNIE I W WYNIKU ZALANIA JUŻNAWET W SERWISIE GO NIE DAŁO SIĘ URATOWAĆ!!! Naprawdę nie polecam!!!! Złom! Tym złomem można zrobić zawody na to kto dalej rzuci telefonem. Dobrze lata w powietrzu! Sprawdzałem ;-)

  • 0

    219. ~james_kill  2007-08-26 09:45:22  host: ed123.internetdsl.tpnet.pl

    To jest wielkie gówno... Moze mały, ale za to bardzo wadliwy mi poszedl wyswietlacz po roku uzywania... nie polecam. Pozdro:)))

  • 0

    220. ~lusia  2007-08-26 20:01:43  host: bqi59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fon nawet spoko ma pare wad ale widzialam gorsze telefony. mam go od roku nie narzekam ale chetnie bym go zmienila na lepszy. troche hu... wyglad ale w obsludze jest prosty wyswietlacz troche nawala ale pozatym dziala sprawnie :P:P

  • 0

    221. ~:)  2007-09-03 14:14:36  host: ems74.internetdsl.tpnet.pl

    czyli nie warto kupować??

  • 0

    222. ~  2007-09-03 18:08:52  host: eaw84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    2 lata temu kupiłem ten Cudowny telefon teraz juz sie czasy zmienily i kupilem nowy telefon, Za te cudowne dzialanie tego telefonu postanowilem ja cos dla niego zrobic... Teraz SE T290i uczy sie latac z 9 pietra :) Kompletny złom !! bateria rozladowywuje sie po 5 minutach dzwonienia klapka mi luzno chodzi jak nacpana... i wyskakuje komunikat za kazdym razem jak lekko w niego stukne... bardzo muli.., czasami sie zacina Polecam ten telefon ludziom cierpliwym i spokojnym, bo inaczej telefon nie pozyje dlugo

  • 0

    223. ~Sef  2007-09-17 20:30:40  host: host-81-190-149-113.olsztyn.mm.pl

    Telefonik jest spoko, wytrzymały, wygodnie pisze się na nim sms. Ale ma jedną wadę. Nie wiem czy wszystkie ale po 7 miesiacach użytkowania rozlał mi się w nim ekran... nie rzucałem nim o ściany ani o ziemię więc nie wiem jaka może być przyczyna....

  • 0

    224. ~bush  2007-09-19 16:57:20  host: fbr242.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik juz od 2 lat po takim czasie uzytkowania nie dziala juz jak na poczatku. NIe szukalem zadnego bajeranckiego fona i takim ten telefon jest telefon ma byc poprostu do dzwonienia. Pierwsza rzecza jaka mnie w nim irytowala to to ze nie da sie go rozkrecic prez to za ekranikiem mam sporo kurzu ktorego nie da sie pozbyc ale z czasem sie przywyczailem klawiaurka bez zarzutu obudowa ladna ale mi juz sie zdarla, bateie mam strasznie zuzyta teraz wystarczy ze na pelnej bateri zadzwoni ktos i siada poprostu ale przyznam ze na paczatku spokojnie wytrzymuje 4 dni.Wcale nie muli t9 nie wiem co inni do tego maja moze to przez to ze to moj pierwszy fon wiec nie mam porownania. Sam telefon spadl mi kilkadziesiat razy ale wszystko dziala luz, przez ten czas moze zwiesil sie z 4 razy wyciagniecie baterii pomagalo, do serwisu nigdy nie trafil. Jednak mimo wszystko wymieniam go terazn amotorolke :D mialem o kilka upuszeczen za duzo czasem mi mikrofon siada i pisze ze nie mam karty sim. POdsumowywujac jezeli ktos szuka taniego telefonu (telefon = > rozmowa sms) ktory wiele potrafi zniesc a nie jakies przenosnej stacji gry/mp3 aparat etc etc etc To ten telefon jest naprawde super bylem z niego bardzo zadowolony pzodoro

  • 0

    225. ~blanka  2007-09-21 12:27:40  host: h-240-15.elektron.com.pl

    mam go blisko 3 lata i telefon ma się bardzo dobrze, zero problemów z wyświetlaczem, nic nie odlatuje jak niektórym itp.. a upadał wiele razy.. na każdy rodzaj nawierzchni :] aż się dziwię, że ma się dobrze po tych wszystkich przejściach ;) jeśli ktoś nastawia się na użytkowanie telefonu tylko do dzwonienia/ wysyłania smsów - polecam :)

  • 0

    226. ~perła  2007-10-09 17:49:07  host: pc3-87.chomiczowka.waw.pl

    Telefon wspominam mile choć był jednym z moich pierwszych. Prosty w obsłudze, nie pamiętam by bardzo zamulał lub szybko się niszczył. Jest skierowany do niewymagających użytkowników, którzy niestety będą musieli zaakceptować, że nie wszystkie mms-y jest w stanie otworzyć. Jako zastępczy telefon polecam!

  • 0

    227. ~ktoś  2007-10-13 18:53:46  host: dxs7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego zj.... fona od 2 lat jeszce sie trzyma ale strasznie jest porysowany i zamiast czarnego koloru obudowy jest teraz szary . ten fon obrzydza życie prostego człowieka

  • 0

    228. ~necik  2007-10-18 19:17:50  host: b5b8-cr1.krak.tke.pl

    ja również nie polecam tego fonu, ponieważ po dwóch latach użytkowania bateria nie nadaje się do niczego. W ogóle nie chce się ładować. Klapka mi również odpada. Myślałam, że to wina użytkowania, ale skoro Paulinie też odpada, to chyba jest jakaś wad czy co :D Na szczęście zmieniam tego grata bo już z nim nie mogę wytrzymać, chociaż na początku użytkowania bateria była rewelacyjna, trzymała nawet 7-9 dni

  • 0

    229. ~  2007-12-20 19:45:14  host: 77-253-169-169.adsl.inetia.pl

    Miałam ten telefon prawie 2 lata, ale zaczął się powoli psuć. ;( Po pierwsze bardzo wolno działał, po drugie bateria wytrzymywała jakieś 2-3 dni. Było to denerwujące, ponieważ musiałam ładować go co chwilę. I nawet jak była zielona bateria, to przy rozmowie nagle się wyładowywało i pojawiał się napis: Bateria rozładowana. Normalnie nigdzie nie mogłam zadzwonić!!! Ale telefonik ma też zalety takie jak: rozmiar, wygląd, możliwość ściągania dzwonków. W ogóle przywiązałam się do niego. ;) Raczej polecam go osobom, które dopiero zaczynają przygodę z komórką! :)

  • 0

    230. ~PaTKA_=***  2007-12-21 18:11:11  host: fhp22.internetdsl.tpnet.pl

    MIAŁAM TEN TELEFON PÓŁTORA ROKU ALE ZMIENIŁAM SOBIE NA W 300 I I POLECAM! A CO DO TEGO TELEFONU TO SZCZERZE TO TYLKO OSOBY KTÓRE MAŁO WYMAGAJĄ!

  • 0

    231. ~Anka  2007-12-28 21:19:36  host: daq127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sama mam taki telefon jeszcze mi się nie zepsuł,nie jest zły, chociaż już mi się znudził:(

  • 0

    232. ~AAA  2008-01-26 18:28:25  host: natx1.skynets.pl

    Powiem jedno. Jeśli chcesz pisać smsy i dzwonić to... źle trafiłeś

  • 0

    233. ~ewelina fabisiak  2008-03-21 11:05:08  host: 195.116.43.118

    dziad gruchot on nic praktycznie niema nie polecam

  • 0

    234. ~mońka  2008-04-21 21:30:17  host: host-89-229-193-169.gizycko.mm.pl

    ten telefon słułżył mi przez dobre 3 lata, fruwał przez trzy pokoje, zjechał po schodach, spadał na beton i wciąż działał. To chyba najwytrzymalszy sony ericsson.

  • 0

    235. ~lol z bananowa  2008-05-20 15:40:57  host: acom87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no trochę badziewny ale ujdzie bo to muj 2 telefon ale czasami mam go ochotę ....... no tyle ale niema wnim żadnych bajerów!!!!!

  • 0

    236. ~  2008-07-10 09:44:41  host: host84-38-85-80.tvkdiana.pl

    A CO JA MAM POWIEDZIEĆ? MAM GO JUŻ OD 3 LAT. RAZ BYŁ W NAPRAWIE. Z PISANIEM SMS NAWET NIE TAK TRAGICZNIE, ALE TEŻ NIE JEST ZA DOBRZE. MA ZA TO FAJNE OPCJE I JEST FUNKCJONALNY. NIC SIE Z NIM NIE DZIEJE PO RZUCANIU O ŚCIANY I UPADKACH. POLECAM DLA TYCH KTORZY DO SZCZESCIA NIE POTRZEBUJA MP3 I APARATU

  • 0

    237. ~s  2008-07-10 15:36:25  host: aejr240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to chyba nie umiecie się telefonem obsługiwać. Z tego co wiem to telefonami się nie rzuca ale rozmawia...Ja mam go 3 rok za miesiąc go wymieniam. Mimo to działa tak samo jak działał na początku umowy i nie ma żadnej rysy na wyświetlaczu. Ten telefon jest po prostu do dzwonienia i pisania, a to spełnia na 5+.

  • 0

    238. ~snake  2008-07-27 15:12:20  host: aejt240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a co do bajerów...hmmm, no według mnie na swoje czasy to on bym sam w sobie niezłym bajerem. Kiedy T290i wchodził na rynek nie było mowy o mp3 czy o aparacie w telefonie. Te bajery dopiero od 2 lat porządnie zagościł w telefonach, więc nie mam pojęcia czego wy się czepiacie biednego soniacza. Dla mnie telefon jest naprawdę funkcjonalny (ma budzik, minutnik, stoper i kalkulator) wysyła sms'y i dzwoni, jak telefon!

  • 0

    239. ~Zelofelon  2008-10-11 20:18:17  host: abrl6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem go rok. Przedtem miała go 2 lata moja siostra. Raz był w naprawie. Nie pamiętam co tam było naprawiane. Słabe wykonanie, wyświetlacz też nie najlepszy. Dobra bateria. Telefon do dzwonienia i pisania wiadomości.

  • 0

    240. ~Łysy  2008-10-19 13:34:19  host: abrg169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taki sobie fonik.

  • 0

    241. ~  2008-10-22 15:13:49  host: host-62-141-245-61.tomaszow.mm.pl

    To jest telefon.. do dzwonienia :) Ile razy leciał w ścianę a po 4 latach od zakupu jeszcze działa.. może poza gwiazdką i 1 :P dobry dla "dzieci" nie popsują, nikt im nie ukradnie (bo każdy uważa że to złom) ;)

  • 0

    242. ~Pies  2008-11-22 18:52:31  host: abrl40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co wy k...a wiecie o telefonach?????

  • 0

    243. ~konard  2008-11-26 16:48:57  host: gvq50.internetdsl.tpnet.pl

    maiałem ten fon po 3 miechach wyląawał w śmietniku .W ciągu tego okresu był czterokrotnie naprawiany wkoncu przestał się włącza i od razu go wymieniłem na sagema 411my dobry fon a ten niestety ale złom

  • 0

    244. ~aga  2009-03-08 14:36:43  host: andrzej4893.ztpnet.pl

    mam ten telefon juz ponad 5 lat. wpadl mi do wody, setki razy ladowal na chodniku, podlodze i nic mu nie jest ;p jedyne co po tym wszystkim zostalo to mala plama wody pod wyswietlaczem i rysy na obudowie ;p bateria jest koszmarna.gdy jest cala naladowana i zadzwonie 2 razy to sie rozladowuje. ogolnie to nie ma w nim zadych bajerow. jest dobry tylko do pisania smsow wg mnie ;) dla dziecka najlepszy, wyglada nie najgorzej a i nikt nie zakosi ;)

  • 0

    245. ~konwalia  2009-03-25 17:08:32  host: 078088039112.sta.vectranet.pl

    Mam ten telefon dobre 5 lat,nie widać zniszczeń, większych bajerów nie ma,ale jest zgrabny i ma dobre dźwięki, dobry do pisania sms i rozmów, kilka własnych dzwonków można nagrać, baterie po 2 latach dobrze wymienić(30zł), wtedy trzyma dobrze.

  • 0

    246. ~draxx  2009-05-05 14:18:54  host: qporter-82.starnettelecom.pl

    telefon nie do zdarcia, jedyne co wymienilem przez 5 lat to w zeszlym roku baterie tak jak pisali poprzednicy model pancerny, tyle razy glebnal o ziemie ze szkoda gadac i dalej smiga, zero problemow z klawiaturka jedyne czego mi brakuje to java no ale ma juz swoje lata wiec nie ma sie co dziwic ze bez buzerow

  • 0

    247. ~Xerxes  2009-08-03 01:20:22  host: dnr207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lol lódzom mylą śie modele T230 z T290i i gadaja o odpadających klapkach - wyglądaja niemalże identycznie z czego 230 .. to masakra ..(wolny, kruchy, ect.) a T290i - działa i tyle - niema mp3 , niema Javy , niema Aparatu .... bo to jest telefon a nie urządzenie multimedialne - urządzenia multimedialne śa droższe o 100 Zł od tego telefonu (albo są tak badzewne że należy omijać szerokim łukiem) acha baterje co 2 lata do wymiany

  • 0

    248. ~farmer  2011-03-18 08:05:48  host: user-109-243-5-20.play-internet.pl

    Telefon praktycznie niezniszczalny , wytrzymuje pranie , upadki zapylenie w pracy , prosty wręcz prymitywny , pierwszy wytrzymał pięć lat przed totalną masakrą , kilejny pracuje juz ponad dwa lata.Trochę powolne menu , w zamian wygodny do pisania SMS-sów.Doskonały dla kogoś pracującego w trudnych warunkach jak ja.Bateria niestety jak napisali przedmówcy nie wytrzymuje zbyt długo.

  • 0

    249. ~JanosiQ  2014-04-06 16:27:30  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    Jak na swoje czasy to dobry telefon. Wtedy to Samsung C100 troche był od niego lepszy bo miał IrDe. Ale jak dla mnie ten soniak jest lepszy niż C100. obecnie mam samsunga galaxy ace i nie zaluje :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-129-169.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet