Sony-Ericsson T280i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson T280i Opinie o Sony-Ericsson T280i

Sony-Ericsson T280i

w sumie: 107
  • 0

    1. ~bonarus  2008-01-28 13:01:46  host: 195.205.254.68

    moim zdaniem SE zatrzymał się w czasie... dorzuca jakieś tam nowości, ale wszystko niestety na jedno kopyto - niestety, bo miałem SE k510i i chciałem wymienić na K810i - niestety po chwili zabawyokazało się to w 95% samo co mój stary fon... i tak nabyłem własnie - nokie e51:) Panie i Panowie z SE - czas ruszyć z ponownie do przodu :)

  • 0

    2. ~technomen26  2008-01-29 02:03:04  host: erm22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzoe mozna kupic ten telefonik pomozcie piszcie na technomen26@wp.pl

  • 0

    3. ~Makaveli  2008-01-31 20:28:40  host: fed210.internetdsl.tpnet.pl

    Te wyswietlacze w kazdym SE mnie dobijaja.... Czy oni nie maja czegos wiekszego wszystkie modele ten sam wyswietlacz zenujace Widac to dobrze przy tym modelu telefon taki duzy a ten wyswietlacz to 1/6 powierzchni obudowy

  • 0

    4. ~hawk  2008-02-02 13:05:48  host: bqy71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taki prosty fonik. Mugłby byćtroche mniejszy, a Sony w takich aparatach powinno postawić na wygodniejsze klawisze.

  • 0

    5. ~abc  2008-02-05 12:21:02  host: 212.160.172.70

    czy ktos sie moze orientuje kiedy ten telefon bedzie dostepny na naszym rynku?

  • 0

    6. ~  2008-02-08 22:18:48  host: f142-156.opera-mini.net

    Jedyne co fajne jest w tym fonie to bluetooth,radio i super wyglad.Reszta-dno.Wole nokie 6630.

  • 0

    7. ~panbek  2008-02-08 23:04:49  host: evq221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co za bezsens dawać aparat 1.3 mp jak to kart pamięci nie ma i gniazdo ładowania u góry telefonu kompletnie nie praktyczne z wygłądu nawet ładny

  • 0

    8.  2008-05-21 19:40:13

    kiedys bardzo mnie smieszyl samsung c100 zdaje sie - wyswietlacz malutki w porownaniu do obudowy. tutaj wydaje mi sie ze proporcje tez sa podobnie dziwne.

  • 0

    9.  2008-05-21 19:44:35

    i ciekawi mnie jedna rzecz: na pierwszym i trzecim zdjeciu na dole oudowy jest napisane: T280a. co oznacza to 'a'?

  • 0

    10. ~magda  2008-06-09 22:07:52  host: 77-254-5-217.adsl.inetia.pl

    czy ktoś wie czy tam jest odtwarzacz mp3? bo akurat nie jest podane ;|

  • 0

    11. ~Robert  2008-07-22 11:35:14  host: 4t168.softpro2.pl

    KOLEGA BONARUS napisał "moim zdaniem SE zatrzymał się w czasie... dorzuca jakieś tam nowości, ale wszystko niestety na jedno kopyto - niestety, bo miałem SE k510i i chciałem wymienić na K810i - niestety po chwili zabawyokazało się to w 95% samo co mój stary fon... i tak nabyłem własnie - nokie e51:)" WIDZE ZE JESTEŚ "ZNAWCĄ" SKORO PORÓWNUJESZ te dwa telefoniki do siebie, tak się składa że akurat miałem k510 i teraz mam k810 i jest to niebo a ziemia.. mam również N e51 i większego dziadostwa /chodzi mi o baterie/ nie miałem.. trzyma mi równy jeden dzień, pomimo że formatowałem baterie tak jak trzeba. POZDRAWIAM

  • 0

    12. ~marYcha  2008-07-31 14:06:01  host: csknet-84-234-46-129.csk.pl

    mam ten telefon od wczoraj i bardzo źle że strasznie cicho odbiera bez słuchawek nwet dzwonić sie nie da a po zatym ten na zdjęciu jest troszeczkę inny od tego co ja mam chodzą tam mp3 jest strasznie mało pamięci i wogóle mi się nie podoba mam nadzieje że jak najszybciej sięgo pozbęde

  • 0

    13. ~piejo  2008-08-07 10:55:12  host: 85-31-227-199.marsoft.net

    do robert: to kup sobie nowa baterie, bo moze masz jakas lipe. no chyba ze wisisz cały dzien na telefonie to niema sie co dziwić

  • 0

    14. ~wojtekm  2008-08-24 21:13:51  host: 77-253-175-252.adsl.inetia.pl

    Mam teraz samsunga E-250 i chce zzmienić na SE T280i czykto kolwiem może mi powiedzieć czy ten telefon jest fajny i czy mam go kupywać? BO SAMSUNG NA ALLEGRO JEST O 60zł DROSZY!!!!!!

  • 0

    15. ~bonarus  2008-08-30 20:58:20  host: inet20908na-1.eranet.pl

    do roberta: no chyba jestem "ZNAWCĄ" - abstrahując od jakości wyświetlacza, czy aparatu (co jest zrozumiałe), bo te dwa telefony to dwie różne półki cenowe, to menu czy możliwości wykorzystania telefonu są takie same. Ciekawe ile ci trzyma bateria w SE, bo z opowiadań moich znajomych (mających ten telefon, więc miałem okazję zbadać SE k810 dokładniej) dosć często musi być ładowany. Bateria z N 51 trzyma mi od kilku dni do tygodnia (zależy od uzytkowania), więc pewnie coś nie tak masz z bateria Pozdrawiam

  • 0

    16. ~Piteras00  2008-09-06 15:22:20  host: 77.236.8.53

    Robert: "trzyma mi równy jeden dzień, pomimo że formatowałem baterie tak jak trzeba." Nie dziw się że trzyma ci jeden dzień, bo sobie tą baterię po prostu zniszczyłeś. Tych baterii się nie formuje :|

  • 0

    17. ~damian  2008-09-06 19:31:21  host: sniezka.bmj.net.pl

    ładny telefon zdjecia dobre robi radio z rds dobra bateria

  • 0

    18. ~  2008-09-16 14:35:53  host: afj6.internetdsl.tpnet.pl

    a mp3? ile piosenek sie zmieści! o ile sie zmieszczą;]

  • 0

    19. ~Kamil  2008-09-20 14:21:49  host: 88.220.106.66

    a) ile czasu działa bateria w praktyce? b) ile wiadomości SMS można przechowywać?

  • 0

    20. ~kamczo  2008-09-22 17:12:02  host: chello089076064064.chello.pl

    odtwarza mp3, ale ma tylko 10mb pamieci i nie ma mozliwosci rozbudowy... tak wiec 2-3 mp3 i to pod warunkiem ze nie masz gier i zdjec... a co do gier, to padaka, nie ma na ten telefon prawie nic;/ ze chyba zle szukam;/

  • 0

    21. ~kotlet  2008-09-24 15:23:10  host: orunia.nsm.pl

    świetny telefon, z wyglądu super, mały, idealnie leży w dłoni, wzorowo wykonany, wszystko pasuje do siebie tak jak powinno, materiały wysokiej jakości, radio z rds odbiera na prawdę zajebiście, mocna bateria trzyma nie mniej niż 5 dni, bt, aparat przy dobrym oświetleniu pstryka ładne foty mimo że to tylko 1,3mpx, co do wad to ten telefon ich praktycznie nie posiada, może brak dyktafonu może komuś przeszkadzac bądź mała ilośc pamięci (10,5mb) ale w takim telefonie raczej więcej nie potrzebne. jak ktoś szuka taniego fona do dzwonienia, sms i od święta pstryknięcia jakiejś fotki(jak ja) to szczerze polecam ten model

  • 0

    22. ~*--*  2008-09-27 21:18:20  host: public22920.xdsl.centertel.pl

    a ja mam ten telefon od trzech tygodni i wlasnie dzisaj oddalam go do naprawy, bo jak sie gada to nie slychac co ktos do mnie mowi...

  • 0

    23. ~Qwert  2008-10-01 21:35:53  host: aaqi77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Badziewie nie telefon - komu oni chcą go wcisnąć. -Ani gadżeciarski: kiepski aparat-mimo że 1,3Mpix, już w Sagemie aparat VGA robił lepsze zdjęcia, radio co chwila się "dostraja", no i te 10MB bez kart pamięci. -Ani biznesowy - w książkę telefoniczną w telefonie można wpisać tylko Nazwisko (max20 znaków) i Telefony. Żadnych adresów, maili, notatek-takie coś to i na karcie SIM można zapamiętać! Do tego kalendarz z beznadziejnym sposobem pisania notatek, męczący słownik SMSowy i krótsze SMSy. Chcieli telefon "trochę" do wszystkiego, a wyszedł telefon całkiem do niczego!

  • 0

    24. ~kasia  2008-10-08 21:09:15  host: abds66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sory ale on nie jest nic warty... pf. nie ma wejsc na karte ;D ani nic to poprosrtu jest telefon dla takich ludzi ktorcych poprastu telefon jest potrzebmy do tego zeby tylko zadzwonic odebrac i napisac esa... wiec nie radze chyba ze dla jakiejs starszej pani ;P ale jak komus sie podoba nie bd broniła... ;) pozdrawiam

  • 0

    25. ~Psycho  2008-10-23 19:55:07  host: ip-85.128.91.3.static.crowley.pl

    macie problemy ludzie. ten telefon nie jest jakimś high-end'owym sprzętem do szpanowania czy coś w tym stylu(od tego jest W960i/P1i/X1). Powiem że bardzo dobrze zastępuje przestarzały T290i i T230i bo z założenia nie ma robić nic więcej. I proszę nie porównujcie tego telefonu z Nokia E51 bo to zupełnie bez sensu. Telefonik jest całkiem przyzwoity i ma przystępną cenę. głosuje na 9 bo brakuje mu trochę pamięci 10mb aktualnie to naprawdę mało.

  • 0

    26. ~skromny  2008-11-03 15:45:53  host: ip851481141.gmk.net.pl

    Mam taki telefon. Mam pytanie czy mozna odbierać pliki filmowe( jako sms) i je odtwarzac .? Czy tylko zwyczajne MMS-y(zdjecie).Prosze o pomoc..z góry dziękuje

  • 0

    27. ~Kris  2008-11-09 11:06:24  host: inet20908nb-1.eranet.pl

    Pokazane dwie środkowe fotografie są błędne! Druga i trzecia fota przedstawia model t270i ze znacznie mniejszym wyświetlaczem.Co do telefonu, to uważam że w tym przedziale cenowym, telefon ten jest bardzo ciekawą propozycją. Dobry wygląd i spore możliwości jak na tą półkę cenową. Nienajgorszy wyswietlacz i całkiem przyzwoity dźwięk dzwonków.W sumie mile mnie zaskoczył, na allegro dałem za kilkumiesieczny egzeplarz 120 zł. Zdecydowanie lepszy od w podobnych cenach noki 1610 itp czy motoroli W230 i podobnych.

  • -1

    28. ~se  2008-11-11 19:20:16  host: bzh212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wy głupie barany to jest telefon za 120 zł to i tak super że ma 1,3 aparat radio i 10 Mb pamięci, chcecie slot na kartę pamięci 10000000 Mb i 100 Mpix z 50 - krotnym zoomem + książke na 99999999999999 wpisów to kupcie sobie sony ericssona w6983057363 5/6 iiiiiiiiiiiii za 1235623465436586347856 euro i powinniście być zadowoleni a to super tel. kupcie sobie mózg w monopolowym. Dla normalnych użytkowników telefon tani super wykonany z aparatem i przejzystym menu POLECAM W 100%

  • 0

    29. ~popolo  2008-11-16 18:17:43  host: cnm158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wejsc w dyktafon

  • 0

    30. ~misia1506  2008-11-25 14:41:49  host: dtg143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy on ma mp3?

  • 0

    31. ~Zadowolona:)  2008-12-06 23:35:02  host: chello084010108150.chello.pl

    Posiadaczką tego telefonu jestem od niedawna.Dostałam go wraz z przedłużeniem umowy za złotówkę;)Nie oczekiwałam aż takich fajerwerków i być może dlatego jestem pozytywnie zaskoczona.W momencie przedłużania umowy miałam już swój ukochany telefon nokijke 7373 która urzekła mnie od pierwszego wejrzenia i której nie zamierzam sprzedawać.Tak wiec teraz posiadam dwa fajne telefony,bo ten pomimo swej prostoty jest wart uwagi;)Ma świetny dizajn.Jest bardzo cieniutki i malutki,ledwo czuć go w dłoni;)Wszystkie tandetne plastiki zastąpione w nim zostały metalicznymi wykończeniami połączonymi z solidnym tworzywem plastikopodobnym,aczkolwiek robiącym pozytywne wrażenie;)Dzięki nowatorskiej projekcji jest on bardzo elegancki i szykowny.Jeśli chodzi o funkcje to uważam ze za taka cenę(chodzi za ok 200zł) nie można wybrzydzać;)Aparacik ma?Ma;)i to nie jakiś VGA,tylko 1,3 megapikseli.Słyszalność jak na dzisiejsze 'przedobrzone' telefony jest bardzo dobra;)Pisanie sms-ów przyjemne.Jedyny konkretny minus jaki w nim zauważam to mała pamięć wewnętrzna i brak slotu na kartę pamięci.Ale dla chcącego nic trudnego-mp3,mp4 i inne bajery tego typu chodzą teraz za psie pieniądze,wiec po co maltretować telefon i gnębić jego baterie;) Pozdrawiam;)

  • 0

    32. ~  2008-12-11 17:54:31  host: aso167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak skasowac ostatniego uzytkownika bo niemoge doisc do tego

  • 0

    33. ~asxtm  2008-12-16 17:25:03  host: acjb230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma całą obudowe aluminiowa jak se t250i ??

  • 0

    34. ~rabik  2008-12-21 21:11:13  host: bjh213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma dyktafon??? moj kumpel ma i mowi ze nie ma . wiec jak jest?

  • 0

    35. ~martysia456  2008-12-30 16:08:44  host: bbservice69.mmpnet214.tnp.pl

    oooooj ekstra telefon sony ericsson t280i

  • 0

    36. ~kwasekk  2008-12-31 20:01:08  host: ip-140-226.zax.pl

    Kupiłem ten fon i jestem bardzo rozczarowany-ludzie nie warto wydawać kasy zdjecia do kitu brak opragraamowania do sciagniecia z kompa poprostu kaszanka

  • 0

    37. ~marciano  2009-01-05 11:02:15  host: ewt94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla mnie to ten tel kicha najgorszy jaki mialem mam go 2 miesiace a juz sie zawiesza bluetooth , zawieszaja sie zdiecia tak ze trzeba baterie wyjac zeby od nowa ruszal w sluchawce slychac jakies swierszcze aparat lepszy byl w samsungu 680x no po prostu minusy!!!!!!

  • 0

    38.  2009-01-05 11:33:55

    jedynym na razie + tego fona to baterja i male gabaryty

  • 0

    39. ~bez nicku  2009-01-09 16:48:16  host: 112-234.echostar.pl

    i co chcesz nagrac jako dyktafon na 10mb?

  • 0

    40. ~  2009-01-12 21:12:30  host: orunia-141-064-032.nat0.sta.nsm.pl

    rabik - nie ma dyktafonu asxtm - górna część obudowy(srebrna) jest aluminiowa a dolna plastikowa(czarna)

  • 0

    41. ~jojk  2009-01-14 18:07:42  host: aaas24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma odtwarzacz mp3?

  • 0

    42. ~stokrotka  2009-01-14 19:19:38  host: opti.down.debacom.83.230.27.17.mikulczycka.e-zabrze.pl

    LUDZIE co wy opowiadacie telefon spoko, oczywiscie ma pare wad, ale jak kazdy, nie ma telefomow idealnych. Nie nazekajcie tyle bo telefon ma dzwonic i normalnie dzialac a ten wlasnie to robi...

  • 0

    43. ~Reeves  2009-01-21 10:02:05  host: cim28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no nie zły tylko jest jeden minus : - mało pamięci! i nie ma slota na kartę!

  • 0

    44. ~ag1  2009-01-22 08:10:56  host: nat012.ac.pwr.wroc.pl

    używam od pół roku, wcześniej był se t230 - i brakuje mi kilku funkcji,które w tamtym telefonie były, a tu niestety brak:( brak możliwości ustawienia dzwonków dla poszczególnych kontaktów, alarm - tylko jeden z wewnętrznych - naprawdę ciężko się przy tych melodyjkach obudzić... jest ładniejszy, ma wygodniejsze klawisze, ładniejszy wyświetlacz - ale gdyby miał w środku to wszystko co miał T230 + radio i aparat - to byłby ideał :)

  • 0

    45. ~nick  2009-01-27 22:35:21  host: chk105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziala na nim gg??????????

  • 0

    46. ~  2009-01-31 17:34:44  host: ars14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel za 150pln a wy chcecie żeby foty były jak z fotoszopa buahhaha a muza jak z hifi żart siem udał:)))

  • 0

    47. ~Natuś  2009-02-05 13:43:35  host: 194.6.204.226

    heej. ja właśnie sie zastanawiam nad kupnem tego telefonu. jest ładny cieniutki jak widać i tani jak na swoje możliwości. I tak jak dla mnie to jest spoko. Ma aparat, Bluetooth, mms, sms, i mp3. więc mi to osobiście wystarczy :P .. jak patrzyłam to zmieści mi sie 4 piosenki moje ulubione i jeszcze troche miejsca zostanie więc nie narzekam i chyba go kupie xdd. pozdrawiam.:)

  • 0

    48. ~  2009-02-11 10:09:10  host: 195.94.215.34

    nie podoba mi sie tentelefon wogole

  • 0

    49. ~Ola  2009-02-16 10:53:38  host: acxz231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po cholere mi aparat 1.3 skoro nie moge nawet podpiac telefonu do usb i zrzucic zdjecia na kompa?

  • 0

    50. ~hydedines  2009-02-16 21:42:04  host: 83-143-100-193.welnowiec.net

    Witam! Kupiłem ten telefon całkiem niedawno i podzielam opinie niektórych poprzedników, a mianowicie jest prosty, fajnie wygląda służy do tego do czego został stworzony telefon czyli dzwonienia i esemesowania. Narzekanie że nie ma tego czy tamtego nic nie da niech te osoby nie kupują tego modelu a nie bluzgają na lewo i prawo. Mam telefon do dzwonienia/esemesowania i Mp4 do rozrywek czyli filmów/muzyki. Pozdrawiam Przemek

  • 0

    51.  2009-02-26 00:36:20

    tel bardzo interesujący ;) wyswietlacz znòw nie taki maly. w200 ma taki i nikt nie narzeka. a ze brak karty pamięci? nie lepiej dorzucić pare złotych i kupic tego w200 ? bylo by po problemie. a jak z ta komunikacja miedzy komputerem a telefonem? myphoneexplorer go znajdzie?

  • 0

    52. ~kati  2009-03-08 12:29:53  host: 94.254.206.156

    czy można wyłączyć w tym modelu dźwięk wysłanego smsa?trochę to denerwujące:/szczególnie kiedy wysyła się np.na wykładach

  • 0

    53. ~wlodarek  2009-03-08 12:32:04  host: public54766.xdsl.centertel.pl

    Mi najbardziej w tym fonie niepodoba sie to nie moze on wspolpracowac z programami na komputerze.Mozliwy jest tylko prosty transfer plikow .

  • 0

    54. ~KUBEX  2009-03-17 22:20:44  host: 78.133.189.68

    mozna ustawic mp3 jako sms prosze o odpowiedz

  • 0

    55. ~MartuS  2009-04-10 20:01:12  host: inet20909na-2.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Dzisiaj kupiłam sobie ten telefon i nie jestem bardzo zadowolona . Miałem fajny fon ( Sony Ericsson w580i naprawde polecam ) ale niestety go rozwaliłam a ze potrzebny mi tel . musiałam sobie kupic nowy i niedrogi. niewiem czy nielepiej go oddac i naprawic stary tamten jest o niebo lepszy wg bez porównania ! POZDRAWIAM

  • 0

    56. ~1519  2009-04-11 20:13:04  host: chello089078251197.chello.pl

    Synowi kupiłem ten telefon miesiąc temu i mogę śmiało stwierdzić, że to żaden szczyt techniki. Ma dużo braków. Najbardziej przeszkadza brak możliwości podłączenia do kompa przez USB. Jest kłopot przy przenoszeniu zdjęć - można to robić tylko przez bluetooth. Ale inne funkcje działają OK.

  • 0

    58. ~nitka_1997  2009-04-20 14:46:02  host: inet20907ng-0.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Na jaki kolor świeci się klawiatura???????

  • 0

    59. ~paksi  2009-04-21 10:02:47  host: public61201.xdsl.centertel.pl

    jak sie przerzuca z telefonu do kompa ?

  • 0

    60. ~marcin  2009-04-22 11:48:14  host: host-89-231-163-251.chelmza.mm.pl

    nie polecam tego telefonu moj kolega ma i wogule tam nic nie jest ciekawego odtwarzacza mp3 nie ma i na karty pamieci tez nie ma wejscia i mala ma pamiec ten telefon

  • 0

    61. ~Sandra  2009-05-04 16:20:46  host: asy122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli ma ktoś ten telefon (w co nie wątpię) to proszę powiedzcie czy ma on odtwarzacz mp3... To bardzo dla mnie ważne (myślę, że nie tylko dla mnie xDD). Pozdróffka ;** Sandra

  • 0

    62. ~~Iwka  2009-05-06 16:13:03  host: bwv87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile mieści się w nim smsów? ;>

  • 0

    63. ~  2009-05-10 21:31:10  host: bjz55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon nie ma bajerów, jak mp3, nagrywanie video i inne pierdoły, bo za Taką cenie się nie kupuje smartfona, tylko telefon, który ma dzwonić i wysyłać sms, jak ktoś oczekuje wodotrysków to nie polecam, ale jak ktoś chce mieć tani, mały, solibnie wykonany i ładny telefon to jak najbardziej polecam. Aczkolwiek można sie czepiać ergonomii, fajne jest też to że dopuki sie nie zobazyco ma w środku to sprawia wrażenie dużo droższego, ale że jest tani to tżeba się liczć z brakami, mnie się podoba, zdecydowanie nie jest dla pokemonów Klawiatura się świeci na niebiesko :) Do przeżucania na kompa uywa sie bluetooth, kable nie działają, jedynie się ładuje bateria

  • 0

    64. ~Krzysiek  2009-05-11 21:08:43  host: 078088141240.jeleniagora.vectranet.pl

    teraz mam t280i ale kupuje od kolegi samsunga e250 z 2gigową kartą pamieci za 80 ale t280i takie sobie na 10MB mieszczą sie 3 całe piosenki czyli nie za bardzo bateria trzyma 5-6 dni ale jak sie gra nieraz 1 dzień

  • 0

    65. ~Kondzi  2009-05-15 11:38:07  host: public55838.xdsl.centertel.pl

    ja kupiłem nowy T280i i nie jestem ani zadowolony ani rozdrazniony Ekran bardzo ladnie swieci,Zdjecia wychodza przepiekne,bateria trzyma tydzien++ ALE te 10,5 mb to mnie dobija kompletnie :/

  • 0

    66. ~Kondzi  2009-05-15 11:45:56  host: public55838.xdsl.centertel.pl

    Witaj Sandra nie ten telefon nie posiada odtwarzacza mp3 mianowicie można na nim trzymac mp 3 ale sluchac ich mozna tylko pojedynczo

  • 0

    67. ~piter689  2009-05-17 12:35:31  host: chello089077086217.chello.pl

    ha ha za taka cena chciales jeszcze odtwarzacz mp3,chyba zadko ktory fon za tka cena ma mp3,ja jestem zadowolony z tego fony,dalem za praktycznie nowy 160 zeta,ma super radio z rds,naprawde ladnie odbiera.

  • 0

    68. ~vcs  2009-05-17 12:53:17  host: chello089077086217.chello.pl

    a wie ktos jak wyczyscic liste z ostatnio uzytych nr.przy wyslaniu sms?troch wkuzajace jest to tez ze przy wyslaniu esa wydaje z siebie dzwiek,mozna to chyba jedynie usunac gdy sie calkowicie dzwonek wylonczy..

  • 0

    69. ~piter758  2009-05-25 09:27:05  host: chello089077086217.chello.pl

    odtwarzacza mp3 jako takiego niema boi przeciesz pamiec 10 mb ale odtwarza dzwieki mp3.

  • 0

    70. ~  2009-05-25 09:30:32  host: chello089077086217.chello.pl

    tylko troche szkoda ze niema dyktafonu jak to pisze powyzej w opisie ,ale itak jestem zadowolony,pamiec jak na taki tez jest dobra.

  • 0

    71. ~Luki  2009-05-30 14:40:50  host: 217.116.102.165

    Witam! Czy macie problem z zawieszającym się PlusGG i czy wie ktoś jak ten problem rozwiązać?

  • 0

    72. ~kapcer  2009-06-03 14:16:53  host: chp165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zwykły telefon. Nawet fajny, ma mp3 tylko mało pamięci (10mb...) Robi świetne zdjęcia jak na 1.3 mpx.

  • 0

    73. ~lampix  2009-06-05 15:58:07  host: ppp135097.ostnet.pl

    telefon dla ludzi ktorzy wysylyja smsy, telefonuja i zalezy im na dobrej bateri, Pozdrawiam :) polecam cena 199zl wraz z przesylka i gwarancja 24 mies,

  • 0

    74. ~noromysko  2009-06-07 21:40:56  host: cew231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niezły telefon za przyzwoitą cenę, jeśli ktoś nie potrzebuje wodotrysków. Całkiem ładny, i prosty (czytaj: mniej rzeczy które mogą się popsuć, żadnych dżojstików, klapek i innych takich). Robi to, co telefon robić powinien - dzwoni oraz wysyła SMSy i MMSy. A i na aparat nie ma co narzekać (przypominam że to jest TELEFON :-P). Teraz wady: wcześniej miałem k300i, i brakuje mi tamtej funkcjonalności. T280i nie ma przydatnej funkcji notatek, nie ma możliwości przypisania więcej niż jednego numeru do jednej pozycji w książce, nie ma opcji jednoczesnego ustawienia dwóch alarmów (normalny i cykliczny), nie można wybrać własnej melodii tegoż alarmu, nie można przypisać różnych dzwonków do różnych osób z książki, nie ma wygaszacza ekranu (żeby było widać zegar bez naciskania czegokolwiek). Takie niby pierdoły, a jednak ich brakuje. 3,5 na 5. Jeszcze raz napiszę - telefon bez wodotrysków, dla ludzi którzy przede wszystkim chcą dzwonić i smsować, ewentualnie zrobić zdjęcie jakiejś głupoty napotkanej na ulicy ;-).

  • 0

    75. ~marxin  2009-06-08 20:59:12  host: epr169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odtwarzacz mp3-brak danych czyli go ma czy nie?

  • 0

    76. ~dellarobia  2009-06-17 21:18:45  host: ip-81-210-95-130.komernet.pl

    Odpowiedź na pytanie popolo: Ten telefon nie jest wyposażony w dyktafon.

  • 0

    77. ~gość  2009-06-19 11:34:24  host: eqs126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to ********** też do WIELKIEJ BANI. PAMIĘĆ MA BEZNADZIEJNĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wygląd mnie przeraża aparat to ********.klawiatura jest bardzo nie wygodna!!a ekran MAŁY że nic nie widać!!!!!!!sprzedam albo zgubie "przez przypadek".koniec!!!*************

  • 0

    78. ~mysia;p  2009-07-05 22:39:48  host: 89.231.201.95

    Czy mozna w tym foniku zmienic dzwięk dzwonka na inny czy tylko taki jak jest ???

  • 0

    79. ~żalik  2009-07-07 11:14:47  host: ehost-130.mtm-info.pl

    NIE POLECAM ten telefon jest do bani ! Wiem, bo mam go ; ///

  • 0

    80. ~gość  2009-07-27 23:30:31  host: chello089074099182.chello.pl

    jestem bardzo niezadowolona. brat dyktafonu, video, mało miejsca, ogólnie jesli chodzi o funkcję to tragedia. ale z wyglądu śliczny.

  • 0

    81. ~damian  2009-08-01 12:00:35  host: afcl140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    musisz wlozyc paznokcie w takie dwie szparki i pociagnac.

  • 0

    82. ~adii028  2009-08-05 16:31:05  host: aeck174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś z użytkowników sony ericssona t280i może mi odpowiedzieć na następujące pytanie czy na tym modelu telefonu jest możliwość podłączenia do komputera za pomocą USB

  • 0

    83. ~ktośś  2009-08-06 11:13:36  host: host-89-238-17-157.smgr.pl

    do kitu nie polecam -

  • 0

    84. ~onaaa  2009-08-07 21:41:35  host: 80.50.126.134

    mam go pare dni juz i mnie zaczyna denerwowac 3 piosenki mozna wgraćmp3 a dalej nici pamięci mało zle słychac tylko tyle że ładna obudowa;/;/

  • 0

    85. ~martynka1234567890  2009-08-12 21:36:22  host: 188.33.57.167

    badziew jakich mało, masakra, żenka, lol, żenua. o dżizys.

  • 0

    86. ~  2009-08-16 09:48:30  host: absi207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oj ludziska! widzialy galy co braly a teraz narzekacie! kos madry by sie wypowiedzial to bym wiedziala co robic no ale nic.

  • 0

    87. ~SOS  2009-08-25 18:27:04  host: inet20909nb-2.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Prosze pomożcie! dostałem telefon dzisiaj włączyłem go i sie wyłaczył i sie nie chce właczyc , jak podłącze go do ładowarki to sie świeci czerwone światełko na klawiszu włączania i nie wiem co mam zrobic SOS

  • 0

    88. ~  2009-10-11 19:36:26  host: 87.116.244.75

    Polecam ten telefon wszystkim, którym zależy na niezawodności działania (parę razy zdażyło się, że przestał reagować na naciśnięcie klawisza-wyjęcie i włożenie baterii załatwiło sprawę), niewielkich gabarytach i nieźle trzymającej baterii (ok 4 dni). Aparat więcej niż podstawowy - 1.3 MPix, zdjęcia można przesłać przez bluetooth do komputera. Mam go już rok i mogę powiedzieć, że brakuje mi tylko profili użytkownika, ale to jest mały problem. Aha, no i super radyjko:)

  • 0

    89. ~tomek123  2009-10-16 07:14:30  host: apn-95-40-67-233.dynamic.gprs.plus.pl

    ej on ma mp3??

  • 0

    90. ~SoS  2009-10-16 19:10:40  host: xdsl-9713.elblag.dialog.net.pl

    SOS miałam ten telefon jak się tak robiło trzeba poczekać niestety . A dla ludzi którzy chcą kupić !!!!!!!! NIEKUPYWAĆ UCINA PIOSENKI MOZNA TYLKO MIEĆ OK. 2 MIN I KONIEC !

  • 0

    91. ~Anula  2009-10-28 16:34:48  host: irad.kul.lublin.pl

    Wygodnie się na nim pisze smsy?

  • 0

    92. ~Gośka  2009-10-29 15:48:57  host: 82-160-200-150.tktelekom.pl

    Proszę napisac czy ten telefon posiada radio i jak odbiera czy jest ok?

  • 0

    93.  2009-11-04 18:47:03

    #92 jakbyś obadała fotki to tam widać, że MA radio :]

  • 0

    94.  2009-11-20 11:08:35

    Spełnia wszystkie funkcje których potrzebuje od niego - smsuje i dzwoni :) Faktycznie ma mało pamięci ale akurat nie potrzebna mi w nim prawie żadna pamięć. 92 - tak posiada radio i odbiera naprawdę nieźle z dołączonym zestawem słuchawek.

  • 0

    95. ~  2009-11-21 20:48:19  host: v04-06.opera-mini.net

    Odtwarzacza mp3 nie ma, ale mp3 odtwarza;)

  • 0

    96. ~  2009-11-27 14:06:50  host: 77-254-29-123.adsl.inetia.pl

    jednym słowem do niczego telefon

  • 0

    97. ~jaciemagda  2009-12-01 16:57:47  host: bor12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon rok a wziełam umoe na 2 lata . wielki bład w wakacje skonczylasie pamiec nie na odtwarzacha mp3 aparattakisobie nie ma wejscia na pamiec i nie moznaprzesyłac przez usb tylko ladny on jest i jak na 1.3megapixeli robi niezle zdjatka ale sie zacina nie mialam gorszego

  • 0

    98. ~ale chrzanicie  2009-12-04 18:02:17  host: 188.33.255.106

    można mp3 jako dzwonek i usb można używać

  • 0

    99. ~set280i  2009-12-31 01:21:21  host: btd79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mp3-odtwarza filmiki tez:) gry java chodzą [ścinająąą] po zakupie telefon wyswietla ze ma 100400kb pamięci więc kilka zdjęc idzwonków można miec nie psuje się bateria trzyma 4 dni fajnie wygląda w heyah przy doładowaniu 30zł(miesięcznie)/1 rok kosztuje 1zł :) ogolnie jestem zadowolony

  • 0

    100. ~bombastic  2010-01-06 23:07:08  host: 87-205-90-42.adsl.inetia.pl

    To model dla ludzi którzy lubią proste ale skuteczne rozwiązania. Czyli żeby okazjonalnie pstryknąć zdjątko to spoko wystarczy, dzwonek w mp3 też można ustawić, menu proste i klarowne. Wykonanie obudowe ładne, trwałe i eleganckie. Klawiatura ergonomiczna. Jakość rozmowy wyśmienita i czego więcej trzeba... ? Osobiście miałem już kilkanaście różnych modeli, lepszych i gorszych ale w każdym po kilku dniach "zabawy" używałem tylko dwóch funkcji - telefonu i sms.

  • 0

    101. ~madzia ;p  2010-01-09 19:39:44  host: 88-199-85-100.tktelekom.pl

    to telefon , który się psuje !!! ludzie nie dajcie się w to wciągnąć i nie kupcie go . ja się dałam , i do tej pory nie chcą mi go wymienić :[

  • 0

    102. ~penczak  2010-03-28 19:18:38  host: 212.244.110.158

    mam go już pół roku i wolałbym nokie 1600 morze gorsza ale se to takie guwno czensto wali zawieche i niema do niego obudowy pozdro xD

  • 0

    103. ~Adrian  2010-05-18 18:50:13  host: 088156116103.stk.vectranet.pl

    Penczak najpierw naucz się polskiego a potem zabieraj się za opiniowanie telefonów xD Żal Telefon dla ludzi wymagających tylko podstawowe funkcje do komunikacji z innymi.Jak za tą cenę nie ma nic lepszego.Osoby które piszą komentarze typu: *** itp nie mają w ogóle pojęcia o telefonach za 200zł oczekują cuda na kiju ;/

  • 0

    104. ~awesome  2011-04-07 19:47:05  host: 178-36-28-20.adsl.inetia.pl

    nie wiem które gg działa najlepiej na t280i prosze o wsparcie

  • 0

    105. ~kamil132  2011-07-26 19:59:24  host: 213.25.140.254

    bardzo dobry telefon ( jak na swóją cenę ). Aparat robi dobre zdjęcia ( 1.3mpx). głośnik gra dobrze,ekran świeci mocno i wyrażnie , można słuchać mp3 . telefon w sumie ładny i jest OK.

  • 0

    106. ~adam9675  2012-01-19 14:28:31  host: host-178.212.47.137-internet.zabrze.debacom.pl

    telefon idealny dla tych co nie dysponuja duza gotowka. dla tych co telefon sluzy do dzwonienia i esemesowania. mozna wgrac kilka zamiennych dzwonkow i kilka gier o malych wymaganiach. jak komus nie potrzebne sa te wszyskie gadzety wifi i wgl to taki wystarczy

  • 0

    107. ~klulik  2012-03-10 22:12:14  host: 83.1.198.69

    Mam ten telefon od półtora miesiąca i jest świetny.

  • 0

    108. ~jachu co to jest?  2012-07-15 17:51:03  host: public4866.cdma.centertel.pl

    hey ziomki tel. może byc tylko jest troche w nim bigosu bo nie ma wejścia na karte pamięci i ma mało pamięci wewnętrznej;D.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet