Sony-Ericsson T250i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson T250i Opinie o Sony-Ericsson T250i

Sony-Ericsson T250i

w sumie: 38
  • 0

    1.  2007-05-09 11:35:13

    brak BT to powazna wada... rozumie ludzi ktorzy nie chca miec bajerow ale BT przydaje sie kazdemu... nie dali BT a wmontowali aparat VGA... i po co ??? jak tylko 2MB pamieci?... co za bezsens... a taki ladny telefon

  • 0

    2. ~yeti  2007-05-09 17:17:38  host: acgn25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Według mnie ładny, niezle sie prezentuje, tylko czemu nie ma bluetooth?

  • 0

    3. ~kkk  2007-05-09 18:17:30  host: nat-gts-1.tcz.vectranet.pl

    następca t230. Tylko czy godny? Z wyglądu ladny ale ta pamięć? jak na te czasy?

  • 0

    4. ~onet  2007-05-09 19:47:57  host: wlan3-250.srem.net

    wyglada jak sagem my-401x, porażka

  • 0

    5. ~Denisek  2007-05-12 10:36:32  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie ten telefon nie jets dla osób ktore chca fonem zaszpanowac ! ten telefon ma podstawowe funkcje ! nazekajcie na ten fon ! jak wam sie on nie podoba to kupujcie sobie np. nokie N95 :P

  • 0

    6. ~  2007-05-12 16:24:21  host: acqq218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Denisek: albo HTC Shift :) Parametrami tylko pod względem liczby MPx w aparacie ulega nokii :)

  • 0

    7. ~clarkson  2007-05-16 09:20:30  host: 62.148.78.182

    zarąbisty telefon co nazekacie ma aparat i radio jest cienki jak wam się nie podoba to kupcie se k 800i

  • 0

    8. ~xxx  2007-05-16 18:13:18  host: system8589175197janekop.mtvk.pl

    co wy gadacie to jest BOOMBA kupcie za tą kase co on bedzie kosztował cos lepszego xD

  • 0

    9. ~s  2007-05-18 15:03:57  host: chello089078195054.chello.pl

    jaka kase?

  • 0

    10. ~  2007-05-22 21:18:30  host: trzemeszno2.serv-net.pl

    telefon bajerancki- z wygladu wewnątrz bez bajerow ;) dla dzieci... ewentualnie mojej babci:]

  • 0

    11.  2007-05-25 22:46:33

    WOW !! IrDa - to nowość na rynku :P

  • 0

    12. ~Regis  2007-05-27 20:43:46  host: 212.244.210.66

    T610 w nowej obudowie?? Jedyna różnica to ta, że T610 miało BT i nie miała radia a ta ma Radio a nie ma BT :P

  • 0

    13. ~  2007-06-01 21:44:53  host: abvj202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To ja już wolę mojego poczciwego T630

  • 0

    14. ~CraSher  2007-06-28 12:09:32  host: aaar1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja wole to, po co mi bt na 2MB, za to radia bym uzywał...ten telefon będzie w mixplusie za 24X po 30zł za 19, może 49zł i na co tu narzekać? K310 miało joystick i nie miało radia, a tu te wady wyeliminowano. I ten metal u góry obudowy...ludzie co wy narzekacie.

  • 0

    15. ~minako  2007-08-03 14:00:33  host: eny202.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon powinien mieć odtwarzacz Mp3.Bo inaczej nie bedzie nikt chciał takiego TElefonu.No chyba rozumiecie Klijentów.

  • 0

    16. ~Dominik  2007-08-22 21:30:28  host: cef138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A Wg mnie jest ok, ładnie wygląda, ma radio i słaby bo słaby aparat, żeby tylko bateria trzymała tydzień to go kupię. Dlaczego? Proste - telefon służy mi do dzwonienia i wysyłania sms-ów , nie potrzebny mi mp3 player, bo wtedy bateria trzyma 1-2 dni. Inne bajery dla mnie też są zbędne. A radio się przyda jak najbardziej.

  • 0

    17. ~Ratm  2007-09-11 23:35:50  host: cbm107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widziałem ten telefon na allegro. Kosztuje 460 zł. Gdzie ta niska cena?????

  • 0

    18. ~Ori  2007-09-23 15:55:00  host: gtu130.internetdsl.tpnet.pl

    Ale sie czepiacie... telefon jest wypro. zeby dzwonic i pisac esy a nie szpanowac... ak chcecie szpanowac kupcie sobie inny telefon ^^ wedlug mnie telek jest ładny z wygladu ;)ja mam SAMSUNGA S84 - super telefon ;))

  • 0

    19. ~  2007-11-14 14:40:09  host: admb88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja go mam za 49 funt

  • 0

    20. ~KaSia;)  2008-01-07 21:28:03  host: gw-lan.mcon.pl

    telefonik spoko.. robi fajne zdjątka .. moj tto kupil go jak byl w niemczech za 70 euro.. ale problem jest ze zdjeciem simlocka..ale jakos dało rade...simlocka za 100 zdjeli .. malo ma pamieci to fakt..ale jak mowicie..na pisanie i dzwonienie wystarczy..ja osobiscie mam K300i ... kupilam go dwa lata temu jak byl na czasie a mixie w Plusie;p :D teraz chyba skuszę sie na Nokie 3110c:D ma karte..mp3 .. no i gra gitara:D pozdraiwam:*:)^^

  • 0

    21. ~kamo  2008-01-10 17:01:58  host: 80.50.234.90

    jak dla mnie telefonik jest zajeb...ty posiadam go i jestem z niego zadowolony. NIe wiesza się nie ma z nim problemów a nie zależy mi na Mp3 czy super aparacie fotograficznym ma mi służyć do komunikowania się ze znajomymi i to jest najważniejsze. :)

  • 0

    22. ~  2008-01-27 13:51:43  host: esb158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest cudowny design super brak jostika posiadam takie dwa polecam gorcoc za 200 zl kupilem juz niedlugo wejdzie do polski nastepca t250i t280i z aparatem 1,3 mega i mp3

  • 0

    23. ~nezumi  2008-02-15 11:58:44  host: 83.238.146.130

    Kasia, ty tyle za simlocka dalas, mi sciagneli za 30 zł, fakt mieli problem ale poradzili sobie,ale nie za stówe :P fon z wygladu ladny, ma radio, wystarczy :P na co bajery jak telefon jest do dzwonienia a nie do szpanowania.....

  • 0

    24. ~kala  2008-03-11 07:45:25  host: bzc148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go kupilam w nniemczech za 40 euro na olskie jakies 150 zl nawt niezly ;)

  • 0

    25. ~ogr  2008-03-17 19:39:02  host: dynamic-78-8-20-30.ssp.dialog.net.pl

    Nie rozumiem tych którzy narzekają na ten telefon. Jest śliczny, płaski, trwały i posiada radio z RDSem. Pokażcie mi inną firmę która ma coś takiego. Co więcej radio jak na telefoniczne jest czułe i dobrze ściąga stacje. W porównaniu do odbiorników w Nokii jest bezapelacyjnie lepsze. To idealny telefon dla ludzi, którzy kochają radio i chcą mieć je wszędzie ze sobą. Ja jestem bardzo zadowolony.

  • 0

    26. ~hunter7182  2008-04-15 23:23:49  host: net32.radionetsc.com

    a ja go kupilem za 100zl w lombardzie w stanie jak nowy i jestem zadowolony lepsza obudowa jak w K510i pomimo gorszych parametrow technicznych ale jakosc materialow lepsza o niebo i klawisze nie trzeszcza jak w K510i ma byc do dzwonienia i smsowania i taki jest i polecam dobra bateria !

  • 0

    27. ~antek  2008-04-18 23:42:43  host: 87-205-208-146.adsl.inetia.pl

    Witam!!! Posiadam ten telefon od 2 tygodni i polecam wszystkim, którzy się nad nim zastanawiają. Świetne radio, bardzo dobre wykonanie (jak sprzęt z wysokiej półki) i posiada wszystko co potrzebne na codzień, bez zbędnych bajerów dla gimnazjalistów. Przesiałem się z noki 6300 i nie żałuje

  • 0

    28. ~MichaelDevil  2008-05-03 11:52:22  host: 213-238-88-143.adsl.inetia.pl

    Dzięki za opinie, ja właśnie go kupiłem przez Allegro i dopiero po wszystkim przeczytałem wasze opisy :) Telefonik wygląda bardzo ładnie, mam nadzieje że będzie dobry. Pozdro

  • 0

    29. ~FioleK  2008-07-01 13:23:06  host: 213.199.195.30

    Telefon mam już z 2 tygodnie. Bateria trzyma 3-4 dni przy 120-150 min rozmów i ~10 smsach. Dość solidnie wykonany. Matryca dobrej jakości, lepszej niż w K3x0 i W200i - prawdziwe TFT, a nie "wyprane z kolorów" CSTN. Na razie nie ma możliwości podpięcia telefonu do czegokolwiek. SE PC Suite nie obsługuje tego. Można tylko przez IRDE (transfer z windowsa, nic innego nie działa) wrzucić sobie dzwonki (MID, nie obsługuje MP3 oraz tapety). Telefon cichy. Maksymalna głośność rozmowy to 1/2 możliwości Nokii. Tryb głośnomówiący beznadziejny, ponieważ tylko trochę głośniejszy niż maksymalna głośność w zwykłej Nokii. Radio działa dobrze, pasowałoby tylko słuchawki wymienić na lepsze. Te z zestawu same wypadają z uszu :-/ (charakterystyka słuchawek raczej do rozmowy niż słuchania radia). Rozmowa przez słuchawki jest fenomenalnej jakości. Głośność wtedy też jest OK (trzeba przyciszać).

  • 0

    30. ~  2008-08-20 16:59:43  host: 171czan140.playy.pl

    kto mi powie na jaki kolor podświetlana jest klawiatura tego telefonu?błagam pomóżcie !!!

  • 0

    31. ~  2008-08-29 11:21:26  host: 213-167-146-71.dsl.static.simnet.is

    ...klawiatura jest podswietlana na niebiesko...

  • 0

    32. ~Marla1234^^  2008-11-08 16:35:12  host: cpc2-gran3-0-0-cust574.nott.cable.ntl.com

    Mi ten telefon całkowicie pasuje :) Szkoda tylko że obsługuje tak mało formatów i nie ma zoomu w aparacie :P A reszta jest spox! Komórka ma służyć do komunikacji a nie do szpanowania. Ja polecam!

  • 0

    33. ~NIUNIUSIA :*  2009-01-02 17:25:14  host: ip-77-223-225-224.atol.com.pl

    śLICZNY WYGLĄDA, MA RADIA IRDA JAKIS TAM APARAT ALE MA HEHE, MALO PAMIECI FAKT ALE NIEZLE SIE PREZENTUJE JAK ZA TAKIE PIENIADZA MOIM ZDANIE MSIE OPLACA BO NAPRAWDE SLICZNIE WYGLADA ;-)

  • 0

    34. ~  2009-01-20 14:44:58  host: 213.25.179.20

    Cena tego telefonu jest przystępna bardzo polecam.

  • 0

    35.  2009-03-08 16:23:43

    Ile aparat ma megapikseli? I czy można dokupić jakąkolwiek kartę microSD, czy musi być se?

  • 0

    36. ~  2009-03-11 21:13:48  host: 89.240.163.178

    kosztuje 20 funa i dostajesz 23 na dzwonienie telefon za darmo i 3 funy gratis smiech na sali

  • 0

    37. ~szakal  2009-06-27 12:14:31  host: 62-167-14-135.static.adslpremium.ch

    zlom i tyle na gwarancij juz dwa razy sie popsol a teraz serwis kaze mi jeszcze palcic za naprawe ponad 200zl nic nie kombinowalem zadny kodow itp choc jescze lelefon niema roku i gawrancija jest na dwa lata odradzam kazdemu taki zlom tele kupilem nowy za 100zl

  • 0

    38. ~Marta  2009-07-01 15:33:30  host: bqo20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sorki ale bluetooth ma xD Mało ma pamięci bo 8m Tak jest godny polecenia.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-168-21.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet