Sony-Ericsson T230 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson T230 Opinie o Sony-Ericsson T230

Sony-Ericsson T230

w sumie: 134
  • 0

    1. ~usper_electric  2004-10-27 21:15:00  host: cache.ilabs.pl

    No...zzaisty tel.Bateri trzyma jakis tydizen a poza tym bardzo mi sie podoba mozliwosc nagrania dźżwięku z zewnątrz[oczywiscie se mozna przeslac] i nie trzeba wcale mowic prosto do mikrofonu (a nie to co w Siemensie sl42 ze trzeba mowic do mikrofona jak do krotkofalowki),odbiera mms-y(w porownaniu do wienkszosci Samsungow).Ale zastrzezeniamam co najwyzej do a)wyswietlacza[jedynie 4096 kol.,przystawka robi zdjecia slabej jakosci,wszystkie połączenia są na jednej liscie i klawiaturka no....nie wiedzialem ze guziki sa az tak male.....

  • 0

    2. ~usper_electric  2004-10-27 21:19:00  host: cache.ilabs.pl

    ...i nie wiem jak tam www Nokiach ale tu mozna usunac gry ktorych fabula tobie nie odpowiada.P O LE C A MM

  • 0

    3. ~super_electric  2004-11-18 14:11:00  host: cache.ilabs.pl

    Dodam tylko że jak jestes w głębiej w menu nie mozesz za szybko pykac bo moze sie zawiesic może(to samo t610) :(

  • 0

    4. ~krzyjusk  2004-12-03 15:09:00  host: 80.51.229.85

    Towarzysze idzie w tym telefonie rozebrac obudowe? W jaki sposob mam to zrobic bo strasznie mam zabrudzona szybke,jakos malo szczelny ten telefon.PZDR ogolnie to spox fonik

  • 0

    5. ~  2004-12-07 21:59:00  host: host-81-190-155-128.olsztyn.mm.pl

    hey własnie sobie kupiłam ten telefon i mam nadzieje ze nie bede załować.słysząlam ze nie mozna zgrywac fotek na kompa czy to prawda?

  • 0

    6. ~super_electric  2004-12-13 17:12:00  host: cache.ilabs.pl

    Taaaak.Ja dlatego chce sobie kupić Siemens M65...

  • 0

    7. ~N B N F  2004-12-15 21:34:00  host: cs54.internetdsl.tpnet.pl

    Wypas koma mam taka i robi zajefajne zdjecia ale najbardziej podoba mi sie funkcja dyktafon mozesz nagrać jakies zajebiste dzwieki i ustawic jako dzwonek np: odglos silnika samochodu Sony Ericsson Rullllllllllleeezzzzzzzzzz

  • 0

    8. ~Monia  2004-12-27 21:09:00  host: ip-4-0-255.ld.euro-net.pl

    ej czy moze ktos moze mi powiedziec czy lepiej kupic ten tel. czy simensa c60 ?

  • 0

    9. ~Qulek  2005-01-03 21:51:00  host: 217.98.57.1

    Ten telefon jest tragiczny !! nie ma gorszego mam go i co chwila londuje w serwisie jest poprostu fatalny!!

  • 0

    10. ~weyrzyk  2005-01-08 09:54:00  host: kaz1-gw.elomza.pl

    jest fajnu tylko ze nie wiem czy jest do niego kabel usb

  • 0

    11. ~super_electric  2005-01-09 13:24:00  host: cache.ilabs.pl

    Monia : wiesz co???? lepiej kup siemensa bo ja mam t230 juz chyba z rok i rozlacza mnie bez pozwolenia po 5 minutahc rozmowy :((

  • 0

    12. ~nelson  2005-01-27 20:14:00  host: pb85.lucka.sdi.tpnet.pl

    Cz y w telefonie w standardzie jest dołączony aparat foto.????? czy muszę go dokupić??? I naprawde nie można wysyłać fotek do kompa?? ja czytałem na na jednej stronce internetowej że mozna przesyłać dane do kompa i z kompa... CZEKAM NA ODPOWIEDź....

  • 0

    13. ~LUNA11  2005-01-30 13:23:00  host: byt30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już od pół roku i raczej nie narzekam,jest maly,lekki,estetyczny,funkcjonalny,nigdy mi sie nie zawiesił i nie zaciąl.Tapety i dzwonki polifoniczne sciagam free przez Wap z całego swiata:)np.ze strony www.zedge.no(trzeba sie tylko tam za darmo zarejestrować,otrzymasz hasło na e-mail) Wady?słaby zasięg-zwłaszcza w pociagach,cichy sygnał sms.To tyle,pozdrawiam i polecam.

  • 0

    14. ~kornel  2005-01-31 14:19:00  host: aqy2.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest fajny jeśli użytkownik umie się nim posługiwać (przyzwyczai się do menu). Ma bardzo naturalne dżwięki, bardzo dobre gry i świetne tapety. Ma fajny dyktafon . Można ustawić transmisje danych . Ale niestety słabo
    trzyma bateria .

  • 0

    15. ~zordon17  2005-02-11 16:39:00  host: pb132.trzemeszno.sdi.tpnet.pl

    Tel ogulnie spox ale ten aparat ...ta rozdziałka... te kolorki... to wszystko zamało !!! ;((

  • 0

    16. ~AnA  2005-02-11 19:36:00  host: nsnet3.nsn.pl

    Telefon całkiem spoko, mam go od niedlugo i naraZie nie narzekam jest bardzo fajny chyba ze ukarza sie jeszcze jakies wady, w kazdym razie polecam

  • 0

    17. ~colpak  2005-02-14 13:38:00  host: tf250.internetdsl.tpnet.pl

    ten tel. niczym sie praktycznie nie różni od nokii 3510i, tylko tym ze nie ma jawy, a nokia 3510i ma... ALE DONO Z TEGO TEL.

  • 0

    18. ~P.  2005-02-19 20:42:00  host: dial-877.jgora.dialog.net.pl

    Wczoraj kupiłem sobie ten telefon, w domu zauważyłem, że ma wadę wyświetlacza. Dzisiaj poszedłem do Idei, okazało się, że nie mogę go wymienić co najwyżej oddać do serwisu... Może ktoś mi poleci jakąś stronę z prawami konsumenta, wydawało mi się, że wadliwy towar można zwrócić.

  • 0

    19. ~KALIN  2005-02-20 11:00:00  host: host-81-190-3-15.gdynia.mm.pl

    FAjny telefon zdjęcia fychodzą tak sobie ale jest spoko dobry zakup!;D

  • 0

    20. ~jutynka  2005-02-22 18:52:00  host: ain27.internetdsl.tpnet.pl

    weyrzyk jest do aparatu kabel usb

  • 0

    21. ~sony  2005-02-24 14:35:00  host: sa158.internetdsl.tpnet.pl

    Jak ustwić, aby podczas pisania wiadomości widzieć ile juz sie znaków wykorzystało?

  • 0

    22. ~WitekT  2005-02-24 16:06:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    sony: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    23. ~Szady  2005-03-14 22:10:00  host: 112-bem-11.acn.waw.pl

    Jakie zdjęcia, co wy ludzie bredzicie, przecież on nie ma aparatu.

  • 0

    24. ~Anagos  2005-03-30 17:31:00  host: w3cache2.zwm.punkt.pl

    Mam ten tel od krotkiego czasu, ale jestem cholernie zadowolony :) nic dodac nic ujac, po prostu doskonaly :)

  • 0

    25. ~matsor  2005-04-05 19:35:00  host: agr66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema mam pytanie - lepioej wybrac ten telefon czy sagema my x3-2 ?????? prosze doradzcie szybko!

  • 0

    26. ~yoyo  2005-04-09 19:46:00  host: 213-238-103-27.adsl.inetia.pl

    siema ten telefon jest zajebisty i superowy, kupcie go mam go już rok i zepsuł się tylko 15 razy hahahaha

  • 0

    27. ~super_electirc  2005-04-11 19:37:00  host: akm243.internetdsl.tpnet.pl

    matsor:lepiej weź Sagema.NMoże bateria trzyma krócej ale ... nie będzie ci przerywać rozmuff (po 5 minutach czasem tak robił). Poza tym jeśli zaczniesz pędzić po menu szybciej niż Hołowczyc Subaru Imprezą - zawiesi sie na pewno:-((((,. Niestety ciężko dziś dostać MyX 3-2. ... ozdrawiam

  • 0

    28. ~Aga  2005-04-12 11:24:00  host: bqm25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam okazje kupic ten telefon urzywany ale w dobrym stanie za 250zl. I nie bardzo wiem czy mi sie opłaca. Czy lepiej dać więcej i kupić nowy czy może całkiem inny tel. Zastanawiałam się też nad Nokią 6610i. Błagam doradzcie mi.

  • 0

    29. ~Ewciolinek  2005-04-16 18:04:00  host: 80.51.255.142

    Telefon jest spox ale bardzo chciałabym sobie dokupic aparat tylko nie wiem ile stoi i nie wiemgdzie można kupic. Prosze niech ktos mi pomoze

  • 0

    30. ~kasiunia:*  2005-04-18 19:08:00  host: ahe234.internetdsl.tpnet.pl

    siemka wam!! mam ta kome przez pol roczku i mnie sie podoba tylko ma jeden misus strasznie sie zacina oprocz tego nic po niej nie mam pozdro

  • 0

    31. ~swedwed  2005-04-18 20:51:00  host: ern87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel jest spoko i zamierzam go sobie kupic kosztuje 200 zł w komisie... ;]

  • 0

    32. ~matsor  2005-04-20 21:02:00  host: aha121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema ludzie mam do teog fonu kabelek USB ale na plytce dolaczonej nie bylo softu do tego modelu :/ dajcie namiary na soft do T230!

  • 0

    33. ~tigrunia87  2005-04-26 18:52:00  host: nat-215-243.man.bydgoszcz.pl

    Noo.. ja jutro kupuuje ten telefonik za 130 zl :D:D:D ale sie ciesze!!

  • 0

    34. ~super_electric  2005-05-09 22:04:00  host: akm243.internetdsl.tpnet.pl

    EWciolinex : przystawke mozesz zakupić w komisie lub aukcji internetowej. Radzilbym lupic vv komisie..

  • 0

    35. ~porada dla Agi  2005-05-09 22:06:00  host: akm243.internetdsl.tpnet.pl

    Aga: alni jeden ani drugi . Lepiej weź Sagem z serii MY X.... . Udowadniałem już wcześniej dlaczego. Super_electric

  • 0

    36. ~chin@  2005-05-11 21:32:00  host: w3cache.daminet.pl

    on chyba ma foto mi sie tak zdaje :P:P:P

  • 0

    37. ~koralowiec1  2005-05-26 13:44:00  host: pp124.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl

    Telefon spoko, ale bardzo szybko mi się znudził. Dali mi go za przedłużenie umowy praktycznie za darmo. Miałem go chyba ze 2 miesiące. Co mogę o nim powiedzieć:
    -bezawaryjny
    -piknie śpiewał :)
    -zasięg faktycznie jakby ciut słabszy niż w innych telefonach
    -chol**** małe klawisze
    -bardzo delikatny ekranik, który po tygodniu mi się już zarysował
    -fotki i muzyczkę łatwo bez kabla do telefonu wgrać, trzeba tylko znaleźć bramkę mmsową (darmową, ja na stronach idei się zalogowałem)
    -bateria faktycznie trzymała chyba prawie tydzień
    To tyle co pamiętam z zabawy nim w lecie 2004.

  • 0

    38. ~paula  2005-06-05 14:15:00  host: cgx114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od trzech miesięcy mam ten telefon i nie wiem czy dokupić aparat,słyszałam że sa kiepskie zdjęcia boje się że 50 zł pójdzie na marne.prosze o odpis

  • 0

    39. ~aniolek  2005-07-10 21:03:00  host: dfe96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm mam ten telefon pol roku i jest taki sobie ale mniejsza o to. chcialabym miec do niego aparat... gdzie i w jakiej cenie moge go kupic? jakie robi zdjecia? NAPRAWDE NIE MOZNA ICH PRZESLAC NA KOMPA? prosze o odp =*

  • 0

    40. ~Aniołek  2005-07-10 21:08:00  host: dfe96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pare pytan:
    1. gdzie i za ile kupie aparat?
    2. jakie robi zdjecia?
    3. mozna je przeslac na kompa?
    4. a mi bateria trzyma 2 dni (gora!) czemu?

  • 0

    41. ~xxx  2005-07-11 22:42:00  host: dfu6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aha

  • 0

    42. ~Super_electric  2005-07-11 22:59:00  host: akm243.internetdsl.tpnet.pl

    no... o to jest ciężko . W komisach , giełdach chyba też. Zdjęcia są dobrej jakości ale trzeba pamiętać_żeby unikać robieniAzdjęć po zmroku(ja nie robiem co prawda ale jakość pozostaawiała B wiele do życzenia) . Mnie osobiściwe trochę nie styka(co drugi raaz musze dopychać ją bo "tedwieścietrzydziestka" _nie widzi :( ) . Lepiej nie kupuj. Aparat (tak jak jest napisane powyżej)jest dostępny m..in. w TakTaku , popie , MixPlusie[kumpela se kupila to wiem] o zdjęciach...

  • 0

    43. ~Super_electric  2005-07-11 23:04:00  host: akm243.internetdsl.tpnet.pl

    ...waliłem już wcześniej . Owszem mo.żna dokupić kabel USB do przesyłania fot do 'peceta',ale podobno nie działa on za dobrzee :-( . Bateria być może dlatego trzyma ci 2 dni bo : a)masz widocznie włączone podświetlenie ekranu stałe , B) być może jest wadliwa i należy ją sfromatować (ładować 1 dzie tylko po to żeby na drugi wyłączyć)... albo jeśli nie pomoże - słuchawkę reklamować

  • 0

    44. ~wera51  2005-07-25 19:35:00  host: dfy73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam pół roku gubi zasięg nie słyszy mnie osoba do której dzwonię .Poradżcie co robić?

  • 0

    45. ~ha-z  2005-07-30 16:00:00  host: bqj33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON RZĄDZI

  • 0

    46. ~Mr G  2005-08-20 20:26:53  host: cp163.internetdsl.tpnet.pl

    ehhh.. no cóż... ten tel. ma absolutne minimum funkcji... jesli szukasz telefonu do dzwonienia to ok. ale nic wiecej sie po nim nie spodziewaj...

  • 0

    47. ~Quak  2005-08-23 20:45:47  host: bmc205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajefajny telefonik

  • 0

    48. ~ania  2005-10-28 15:41:52  host: br146.internetdsl.tpnet.pl

    piszecie ze ten fon ma dyktafon ale gdzie? nie moge go znalesc pomóżcie

  • 0

    49. ~k66  2005-11-11 13:06:00  host: host-81-190-176-33.gorzow.mm.pl

    Jeżeli idzie o walory czysto użytkowe to tragiczne jest pisanie SMSów - jak dla mnie to udreka bo po 1 - male jak diabli klawisze po 2 - dziwnie litery przeskakuja i to czasem nnie te co naciskam :) A tak po za tym to jest ok.

  • 0

    50. ~shifty  2005-11-26 23:33:36  host: NAT-4.autocom.pl

    ej ludzie to mozna zgrywac z koma te zdiecia przez usb do pC?

  • 0

    51. ~mesia  2006-01-06 22:47:49  host: axo165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest do dupy mam go jakieś pół roku a, już sam się wyłącza i pzez dwa albo 3 dni nie moge go włączyć weźcie się za jakieś inne telefony bo za ten nie watro

  • 0

    52. ~Gochola  2006-01-15 12:15:15  host: bwi217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej ludki pragnę zaznaczyć że ten telefon ma wymienne obudowy bo ja mam ten telefon i można mu wymieniac obudowy!!!Pozdro!

  • 0

    53. ~  2006-01-17 20:12:47  host: auq90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie da się wymienić obudowe??:/

  • 0

    54. ~polmo  2006-02-17 13:13:37  host: dlc249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ogolnie fonik spoko ale ma pare wad np slabo sie pisze na nim smsy i za szybkom zbieraja sie brudy jakos malo szczelny

  • 0

    55. ~kris  2006-03-14 10:15:13  host: ckc43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można zgrywać zniego zgjęcia ale tylko przez neta - wysyłając maila na swoja skrzynke

  • 0

    56. ~grafi  2006-03-24 09:14:20  host: 213.77.105.66

    wiecie co mam ten telefon T230 .moge wysyłać mms,ale nie moge odbierać nie wiem co jest grane.tak pozatym to jest spoko telefonik:):):)

  • 0

    57. ~whassssssup  2006-04-04 17:59:38  host: abww236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    T230 to zajebisty fon mam go 4 dni moze niejest jusz to szczyt techniki ale poza paroma drobnymi wadami(brak Javy,za male klawisze) jest super!Polifonia jest zajebitna a przystawka robi calkiem fajne fotki (przy dobrym oswietleniu) no i jeszcze zajebisty dyktafon slowem najlepszy fon tej klasy na swiecie-lepszy jest tylko T290:D

  • 0

    58. ~Aśka  2006-04-04 21:36:04  host: NAT-4.autocom.pl

    Ogólnie telefonik jest spoko. Dźwięki niezłe tylko grafika mogłaby być troszke lepsza ale ujdzie jakoś. Mam go już 2,5 roku i ani razu nie byłam z nim w serwisie. Nie psuje sie ani nie zawiesza (a wlaczony jest 24/24, uzywam go przez caly dzien). Jedyny problem to obudowa którą żeby ścignac to trzeba rozkrecic specjalnym malym srubokretem. Ogolnie mowiac to POLECAM

  • 0

    59. ~asia  2006-04-06 11:57:41  host: emr18.internetdsl.tpnet.pl

    jak zmienić obudowe w tym telefonie ?? wyzej jest napisane ze jest to mozliwe !!!

  • 0

    60. ~SEFAN  2006-04-26 11:18:16  host: abwo68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go i mysle ze jest zajebisty.Wqrzajom mnie wnim tylko 2 rzeczy:1.brak javy 2.za malo pamieci(1MB).O ile to drugie mozna scierpiec to jednak to pierwsze jest sporym defektem.Pozatym spx fon 200x lepszy od noki3510i ktura jest do dupy i wyglada jak cegla.kocham SE

  • 0

    61. ~gvjg  2006-04-29 22:34:31  host: 213-238-70-241.adsl.inetia.pl

    mam go od 2 lat teraz sobie kupie nokie 6020 jest super :)

  • 0

    62. ~se T230  2006-05-28 11:23:45  host: 80.50.52.30

    ja mam ten fonik od ponad roki i jak dla mnie jest super! spadał mi tysiące razy a chodzi jak nowy! na prawde! bateria m trzyma nawet do 6-7 dni zależy od tego jak często go używam ale ogólnie jest z nim luz!

  • 0

    63. ~  2006-05-30 20:18:58  host: evn137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem ten telefonik... i wyobraźcie sobie że wytrzymał cały dzień na parapecie w rozgrzanym tureckim klimacie a nawet nieprzewidzianą kąpiel w basenie... niestety na wytrzymałości zalety się kończą

  • 0

    64. ~greg  2006-06-01 18:17:43  host: bgh83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem ten telefon przez pół roku ale zaczoł sie zawieszac, gubic zasięg nie kupujcie tego fona.

  • 0

    65. ~hehe  2006-06-03 17:04:46  host: acqb216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialem ten telefonik 2 lata z orange, dla mnie zenada, po poltora roku popsóly mi sie rozmowy !! nie slyszlaem co ktos mowi, (pozatym jak ktos slabo sformatuje baterie to telefon se moze juz w d*pe wsadzic :P )

  • 0

    66. ~MATI  2006-06-10 13:23:56  host: dfd230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SE t230 to super fonik ma 32-bitową polifonię,to najnowsze nokie maja 24 bitowe
    SE to zaj..bisty fonik.mam go 3 miesiące i jest super !!!!! :-)

  • 0

    67. ~Padder  2006-06-19 18:28:03  host: aaxw99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest the best czego chciec wiecej mam go juz dlugo, jest bezawaryjny, szkoda ze nie ma javy, ale ma za to gry mophun, mam naprzyklad colina4, tony hawka i inne. Wyswietlacz troszke za slaby, polifonia bardzo dobra, niezle funkcje, nie zmienie go nigdy, po co mi lepszy...

  • 0

    68. ~nata  2006-06-29 11:21:18  host: aboe254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    strasznie mi sie podoba ten telefonik! dopiero go kupuje ale jest super! wam radze 14-latki tez kupujcie!

  • 0

    69. ~wislak9  2006-06-30 11:52:15  host: bsm63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam go juz 3lata i tak jak podobał mi sie pierszego dnia tak dalej mi sie podoba jedyna wada jak dla mnie to skrocone sms w słowniku T9 ale pewnie da sie to zmienic tylko ze ja tego nie umiem po 3 latach

  • 0

    70. ~T230  2006-06-30 21:28:19  host: chello084010225057.chello.pl

    Mam go już rok i jest w naprawie zaczoł sie wyłanczać

  • 0

    71. ~hubert  2006-07-04 15:01:28  host: m195.c241.petrotel.pl

    Mam go już prawie 2 lata i żadnych problemów (rzucałem nim, kopałem go i nic ^^)

  • 0

    72. ~  2006-07-05 18:11:02  host: nat-203.ghnet.pl

    poier popsuł sie ale był na gwarancji wymienili na nowy bo tamten nie dało sie naprawic ten nowy popsuł sie po trzech miesiacach.

  • 0

    73. ~rox  2006-08-12 21:00:33  host: bzn82.internetdsl.tpnet.pl

    Obudowy nie da sie wymienić

  • 0

    74. ~ttoommm  2006-08-25 23:35:55  host: eep101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go jusz 2 lata ale bende zmieniał bo jest mulisty, ma małą pamięć, obudowa jest nie szczelna brudzi się aparat robi fotki ale niewyrażne. NIGDY NIEMIAŁEM TAKIEGO TELEFONU JEST POPROSTU DO KITU!!!!!!!!!!!!:-(

  • 0

    75. ~Bobek  2006-09-11 20:02:36  host: 217.149.243.241

    SE t230 to telefon który mimo paru wad jak brak javy i małej pamięci sprawia że i tak jego posiadacz szypko go polubi. Mam go prawie 3 lata i nie miałem z nim kłopotów niebyłem z nim nawet w serwisie bo i po co? I tak niema tam nic do popsucia :D Polecam go każdemu kto zaczyna przygode z marką SE 100% zadowolenia gwarantuje!!! :D

  • 0

    76. ~...Z.K  2006-09-26 16:23:28  host: cyj42.internetdsl.tpnet.pl

    Mowiac krotko to ten telefon to padło jakich malo NIE POLECAM NIKOMU

  • 0

    77.  2006-10-19 13:10:27

    ten telefo to dno moja koleżanka go miała ale jej upadł z kieszeni na podłoge i wyświetlacz poszedł sie je.... a więc nieradze go kupować

  • 0

    78. ~Roxio  2006-10-27 15:57:42  host: wyznawca-22.streamcn.pl

    Mam ten fonik od dawna i nie narzekam... Zletą jest możliwość wgrywania dzwonków amr co mnie osobiście bardzo cieszy...

  • 0

    79. ~martaf88  2006-11-08 18:25:25  host: fbq138.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam tego fona 2 lata i dopiero niedawno zaczął sie zawieszać. Ale po kilku spotkaniach ze ściana znowu chodzi jak nowy :D z bateria źle, bo wytrzymuje ok 2-3 dni.

  • 0

    81. ~ricardo  2006-12-20 15:47:26  host: che113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 2 lata i nic w nim mi sie nie podoba oprucz wygladu :( jest beznadzieny ??to jest juz antyk

  • 0

    82. ~DoDa  2007-01-03 15:00:33  host: 80.48.227.54

    to fakt ze to juz antyk...ale mam sentyment....mam ten fon juz 3 lata !!! tak teraz zmieniam na nowsza wersje SE K750i jakos Sony Ercissony sa dla mnei najlepsze....co do T230.... spadal mi limion razy z rooooznych wysokosci,wpadl mi do wanny,zalalam go herbata i caly czas "chodzi" tzn teraz juz ze starosci staruszek przestal juz slyszec dlatego musze go wymienic a jego oddac do domy starcow ;) czyli na allegro ;)

  • 0

    83. ~bob  2007-01-06 19:53:25  host: 210-10-2-83-chelmno.marton.net.pl

    mam ten telefon i jest nawet nawet ale wolał bym cos nowszego

  • 0

    84. ~Goha  2007-01-24 13:00:03  host: byy219.internetdsl.tpnet.pl

    Pomocy!!! Czy ktoś miał taki przypadek, że nie mógł wysyłać smsów do poszczególnej osoby, i przy nie wysłanym smsie pojawiał się czerwony x? Jeśli tak to jak moge temu zaradzić?

  • 0

    85. ~NoNamE^  2007-02-09 13:50:35  host: static-62-233-185-190.devs.futuro.pl

    Ten telofon jest zjebany na początku mi sie podobał ale teraz to moge se go w Dupe wszadzic nie kupujcie ! ! ! ! !!

  • 0

    86. ~nuno  2007-02-25 12:12:55  host: dqu37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten tel to siano! Ma słabą baterie i wogóle.Nie kupujcie!!!!!!!

  • 0

    87. ~Breenesei  2007-03-14 18:20:00  host: host-ip142-16.crowley.pl

    Ten Staruszek jest the best, ale szkoda że nie ma mp3 i irdy. Mam go już 3 lata teraz będę zmieniał na W810i.kupujcie jest zajefajny

  • 0

    88. ~Luk  2007-03-25 18:56:09  host: chello084010203145.chello.pl

    Już lepszy siemens c60 od tego gówna nic nie ma a obsługa do d...

  • 0

    89. ~zlotko  2007-03-29 18:48:47  host: aaon186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Byl to moj pierwszy telefoi dobrze mi sluzył.Miałam go 2 lata.Teraz juz nawet nie chciałabym go z dopłatą:):P

  • 0

    90. ~ali  2007-03-29 21:08:53  host: c64-70.icpnet.pl

    witam wie ktos może jak moge uruchomic WAP-a

  • 0

    91. ~kaja  2007-04-04 16:49:19  host: host-81-190-154-174.olsztyn.mm.pl

    rox obudowe da sie wymienic i nie wciskaj innym glupot!!!!! tak w ogole to ten telefon jest tylko do dzwonienia i pisania sms a tak to nic wiecej. mialam go rok i teraz juz bym go nie chciala

  • 0

    92. ~daroo  2007-04-16 20:24:48  host: 82.139.11.4

    spoko telefonik mam go 3 lata dziala bez zarzutu, nigdy nie byl w serwisie choc mial kilka kontaktow 3 stopnia z betonem, nie mam do nieo zadnych zastrzezen jeden z lepszych klasykow ktore mialem w posiadaniu bateria sporo trzyma aparatu too... nie polecam :D a tak pozatym to swietny telefon ktory aktualnie wymieniam na se k51oi

  • 0

    93. ~Bahamut  2007-05-08 17:58:11  host: host-81-190-96-41.gdynia.mm.pl

    Telefon dobry dla niewymagających: bez Irdy, BT, Javy, MP3... Działa strasznie ociężale - jeśli potrafimy szybko pisać smsy i operować klawiszami, na pewno zauważymy spowolnienia czasowe - to mnie bardzo w nim drażniło. Zdecydowanie odradzam, ze względu na ostatni powód!

  • 0

    94. ~tomek  2007-05-12 20:14:12  host: bgc52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem t230, teraz mam k750i. roznice sa duze, ale to wciaz dusza sony ericssona. slaby wyswietlacz, a kazde potwierdzenie na ekranie to o,5 sek opoznienia. ale do dzwonienia jest dobry. i chociaz nie cegla!

  • 0

    95. ~przemek  2007-05-13 23:44:02  host: cfd120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego dziada już 2 lata zawiesza sie robi fatalne zdjęcia dopinanym aparatem ale cioram nim ostro po murkach,rzucam i wale o co sie da i nadal sie trzyma :)tylko klapka z bateri odada bo już na początku zatrzask w środku pękł :),ogólnie nie polecam tego syfu,a ! i bateria słabo trzyma!

  • 0

    96. ~ja30012  2007-05-19 16:48:58  host: pa203.turek.sdi.tpnet.pl

    przemek jak ty nim możesz robić zjecia jesli ten fon nie ma aparatu

  • 0

    97. ~ziomek  2007-05-24 18:15:33  host: cou94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon moze miec zmienne motywy - tzn czy mozna wgrac motyw inny niz producenta?

  • 0

    98.  2007-05-31 20:15:20

    ja30012, przemek napisal,ze "dopinanym" aparatem. Na przyszłość czytaj uwazniej.

  • 0

    99. ~mARONKAI  2007-06-30 22:46:23  host: w3cache.piotrkow.net.pl

    Służył mi długo teraz idzie na emeryture a ja mam dylemat jaki nowy fon wybrać nokie 5200 sagema my501x czy sek510i

  • 0

    100. ~hubcio  2007-07-02 15:49:51  host: bjj71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie telefon jest najlepszy jesli go sie polozy i nie uzywa;D moja siora go ma i padl jej glosnik stszalki ledwo chodza bateria wymieniona (i tak sada). Ale przeciez telefony sa do dzownieenia i pisania smsow a nie do robienia zdjec ani do nagrywania filmow

  • 0

    101. ~  2007-07-06 16:24:18  host: 80.50.233.58

    miaalm tego fona ponad 2.5 roku.ani razu sie nie popsul chociaz mial bliskie kontakty z zziemia:)terz mam w 200 i jest o niebo lepszy

  • 0

    102. ~Madzian  2007-07-08 20:10:28  host: ecc67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon rok, wcześniej miał go mój tata dwa lata. Muszę przyznać że, telefon ma bardzo mało pamięci.Ściągłam sobie pięć melodyjek, dwie tapety i dwa zdjęcia dostałam i pamięć cala zapełniona :( Czasami wieszają mi się również strzałki szczególnie przy pisaniu sms'ów.

  • 0

    103. ~Mar89Tum  2007-07-10 23:46:25  host: abza253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie brac pod żadnym pozorem. Nie patrzcie na opinie ,że jest spoko albo luks bo to nie prawda. Fakt ,że jest twardy i odporny na uszkodzenia. Reszta tylko przysporzy wam nerwów. telefon ma "wbudowaną" zamułe. Jak coś naciszniesz to za pol sekundy dopiero sie to wlacza. Tak samo jest w pisaniu esow. Ciągła zamula.

  • 0

    104. ~wicia  2007-07-15 13:19:36  host: cka232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam telefon 3 lata. i powiem ze baeznadzieja. czesto cie zacina, sam wylacza. fakt nie rysuje sie, ale co z tego jak on NIC nie ma! jeszcze jak ktos dokupi aparat (ja miałam) to zdjecia wychodza rozmazane TRAGEDIA. nikomu nie polecam!!

  • 0

    105. ~keno  2007-07-18 12:54:49  host: amf132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem go prawie 3 lata teraz zmieniam na samsunga z400. jedyną jego zaleta była wytrzymałosć. 2x wpadł mi do wody i po wysuszeniu działal. raz wypadł mi podczas jazdy squtem z kiekszeni i tylko bateria wypadła. Nie wspominam juz o tysiacach upadków na beton. wytrzymałosc to jego jedyna zaleta. reszta same wady. dobry do otwierania piwa jak tktoś nie ma pod reką otwieracza;-)

  • 0

    106. ~miszczu987  2007-07-31 13:25:52  host: heneryhawk.zuk-sa.com.pl

    Nie wiem po co taki telefon wprowadzac na rynek? Bateria po niecalym roku nie pozwalala rozmawiac bez podlaczonej ladowarki!!!

  • 0

    107. ~********  2007-08-09 19:25:00  host: ajy124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go nie narzekam ale z checia i to bardzo szybko zmienie go na SE w200i heh

  • 0

    108. ~  2007-08-15 16:26:55  host: 217.153.7.246

    miałem ten telefon 3 lata. nawet raz mi wpadł do kibla i jakoś przezyl po 3 dniach suszenia. mam teraz sagema my411x i gdy pomyśle o tym telefonie że nadal miał go miec to bym prędzej spłukał w kiblu.haaha

  • 0

    109. ~Adam  2007-09-09 10:38:01  host: 9.ver.airbites.pl

    Miałem go 2 lata. Wtedy był extra. A teraz? Tylko pozostaje mi się śmiać, gdy pomyślę, że mógłbym go nadal mieć xD w200i rulezz ;]

  • 0

    110. ~  2007-10-14 18:33:12  host: dcr12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odpisuje temu co mam napisane mam też w 200i miałem t230 i motorole v235

  • 0

    111. ~DM  2007-10-22 11:39:42  host: dwn160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi padlo zlacze i naladowanie go graniczy z cudem. Podpinam sie pod opinie ze bateria jest do d**y i ze jest za wolny.

  • 0

    112. ~puma  2007-10-29 09:25:36  host: edr162.internetdsl.tpnet.pl

    Odradzam ten fon - bateria pada szybciej niz mucha a upadek z kilku centymetrow (nie specjalnie)spowodował ze odpadła mu szybka.

  • 0

    113. ~ggg  2007-11-02 20:33:34  host: bgx135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po ile chodzi taki sony ericsson t230 bo chce sprzedac koledze i nie wiem ile mam wziasc

  • 0

    114. ~miszczu987  2007-11-12 20:20:38  host: fhr138.internetdsl.tpnet.pl

    Ja takiego sprzedałem za 50 zł rok temu

  • 0

    115. ~olo  2007-11-19 16:10:41  host: 80.50.36.14

    do 113 za marnego grosza bym go nie wziął, to był mój pierwszy i ostatni se, model ten zaważył na tym że nigdy nie kupię se

  • 0

    116. ~kamil44553  2007-12-28 19:00:14  host: bhg6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja juz miałem 3 telefony w tym 1 bez kolorowego wyświetlacza:)najpierw jakiegoś sagema (bez k.wyśw.)potem LG(spoko firma) 3 to właśnie ten nieszczęsny se t230 (kupiłem go tylko patrząc na wygląd musiałem go szybko kupować i nie zobaczyłem parametrów tego żałuję jeszcze dokupiłem sobie aparat boże nikomu nie polecam ogólnie fon ma 2 zalety 1.Bardzo wytrzymały 2.wszystko co się nagra można ustawić jako dzwonek) wczoraj sobie kupiłem se k550i wszystkimmmmmmm polecam nie wiem czy kiedyś go wymienie na inny może za 50 lat jak będą aparaty 10mpx :)i wyświetlacze 15142456 kolorów :)) podsumowyjąc POD ŻADNYM POZOREM NIE KUPUJCIE TEGO FONA, KUPUJCIE K550i oto parametry se k550i: http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1114 a oto stronka którą warto zobaczyć a pamiętajcie kliknijcie na "wypróbuj telefon" koniecznie!!!: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/k 550i?cc=pl&lc=pl

  • 0

    117. ~Eskej  2008-01-28 15:43:08  host: cfe82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialem ten telefonm ponad 2,5 lat.Miał bliskie kontakty z ziemią :D i raz mi wpadł do kibla a raz do wiadra z wodą:D Ale wytrzymalos SUPER :)

  • 0

    118. ~extreme  2008-02-07 17:15:51  host: bvg2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to poprostu niezniszczalny telefon.... rzucałem nim, grałem meczyk, nawet przejechałem po nim traktorem, i nic mu nie ma, jedynie małe ryski.. chce go jeszcze przetestować w ogniu... daje ocene +10

  • 0

    119. ~kapuś  2008-02-07 17:19:30  host: bvg2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przy smsach wieszają sie bo nie umiecie pisać smsów tylko walicie jak wariaty w nigo

  • 0

    120. ~wojtek  2008-04-07 17:30:23  host: adgo107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale suchar z tego fona miałem go i był do........ :(:(:(

  • 0

    121. ~  2008-05-18 20:11:30  host: sipostro.blokowe.pl

    korzystam od czasu do czasu z tego tela.. :) sluzy jako zamiennik sagema my511x :) rzeczywisscie wytrzymaly tel. :) bardzo zle sie pisze na nim esy:/ jak ktos szybko pisze esy to trza chwilke czekac zeby to co sie napisalo pojawilo sie na wyswietlaczu . i brak tych bajerow typu mp3 i aparatu.. wprawdzie jest ( dolaczany ).. ale nie robi zadowalajacych zdjec:/ polecam ale tylko malo wymagajacym uzytkownikom :) pozdro

  • 0

    122. ~s  2008-06-06 21:30:34  host: ba008.nj.pl

    miałem ten telefon.ale mi się zepsuł :cry: tylko się opózniał bo jak nacisnełem jakiś przycisk musiałem chwilke zaczekać.

  • 0

    123. ~jabol  2008-07-01 21:17:40  host: proxy5.zicom.pl

    Mialem ten tel. przez 2 miesiące i szybko wymienilem, poniewo aż strasznie się zacinał i ekran gasł codziennie na ok. 25min. Był w naprawie jednak to nic nie dało.Obudawa syzbko si rzsuje a klawisye wzyieraja.Nie polecam.

  • 0

    124. ~bibon  2008-07-25 10:36:22  host: awp250.internetdsl.tpnet.pl

    naj większow zaletom tego telefonu to dzwonienie

  • 0

    125. ~psiqs  2008-08-12 10:42:07  host: 80.51.173.10

    telefonik fajny ale jest jedna wada... mala odpornosc na niskie loty:P

  • 0

    126. ~Kamil1993  2008-09-23 22:58:59  host: np-16-164.prenet.pl

    Ehh Łezka w Oku mój pierwszy telefon :) Dostałem go w Mix'ie z PLUSA na Gwiazdkę :) Telefon był bomba a później zamiana na SE K310i no i się samsung przewiną a teraz jestem posiadaczem SE K800i XD

  • 0

    127. ~>*  2008-10-04 22:46:11  host: daa177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel. 3 lata, służy mi dobrze, nie zacina się, bateria trzyma dobrze jak na taki "wiek", wszystko jest kwestią użytkowania:) Nie można porównywać go do nowych modeli bo technika wciąż idzie do przodu a ten telefon służy głównie do dzwonienia i sms-owania.Obecnie wymieniam na w200i ale t230 mimo wszystko sobie zostawię, bo te nowe są o wiele bardziej awaryjne. Nic nie zmieni jednak faktu ze staje się on już przeżytkiem :(

  • 0

    128. ~ksizik  2008-11-18 18:00:39  host: dyu104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hehe mój pierwszy telefonik;) ogolnie byłem z niego zadowolony tylko miał troche opóźnioną reakcje:) ale był bardzo wytrzymały:)

  • 0

    129. ~  2009-02-26 21:00:44  host: am096.netis.net.pl

    Gdybym nie zgubiłbym tego fona nie zmieniałbym na nowego SE C902. Szkoda bo fajny był :(

  • 0

    130. ~pieter  2009-10-14 13:29:57  host: chello087207042042.chello.pl

    miałem ten telefon z 3 lata temu ale uważam że jest ekstra jak na swoje lata

  • 0

    131. ~Kry  2009-10-24 18:21:38  host: public47541.xdsl.centertel.pl

    Ten telefon byl fajny 10 lat temu bo ma kolorowy wyswietlacz i mozna do niego podlaczyc aparat oraz ma polifonie ale teraz to juz tandeta!!!!

  • 0

    132. ~waxu  2010-01-17 00:31:43  host: bss115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój pierwszy fon... jest zajebisty (pod arunkiem że nie wykąpie się go w morzu:(:::::::::::::::::::::::::::::::::

  • 0

    133. ~ally  2010-12-14 11:17:01  host: 212.160.172.70

    Najlepszy telefon na świecie. Jak na dzisiejsze możliwości nie ma nic, ale za to, jako jedyny na świecie przeżył pranie w pralce- działał po tym normalnie, nie zawieszał się, ani nic... Tylko wymiana baterii. Najmocniejszy.

  • 0

    134. ~gosc  2011-01-15 10:45:04  host: 195.54.186.38

    mi sie po 5 latach zepsul

  • 0

    135.  2012-12-21 17:36:41

    mój pierwszy telefon ale wspomnienia

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet