Sony-Ericsson S700i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson S700i Opinie o Sony-Ericsson S700i

Sony-Ericsson S700i

w sumie: 71
  • 0

    1. ~Paul  2005-01-17 17:09:00  host: dmr71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lipka K jeste jestes z klasa a ty cos nie!

  • 0

    2. ~abra  2005-02-07 11:41:00  host: matrix.ghnet.pl

    Na początek trzeba powiedzieć, że s700i ma wbudowane radio (programowane na 20 stacji). A poza tym to świetny telefon i dla mnie jeden z najlepszych.

  • 0

    3. ~WitekT  2005-02-07 16:45:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    abra: dzięki, poprawione! :)

  • 0

    4. ~stingah  2005-02-20 11:41:00  host: dial-484.wroclaw.dialog.net.pl

    wypas jakich mało

  • 0

    5. ~ja  2005-02-23 16:45:00  host: 210-ds1-oginskiego.host.ab.edu.pl

    Ten telefonik to moje marzenie,nokia moze sie schowac!!

  • 0

    6. ~TUBUS  2005-03-22 13:03:00  host: aphel.ltd.pl

    chyba sie zakochalem :D telefon jak dla mnie ideal ale trudno by bylo pisac SMS w szkole pod lawka potajniaku botroszki ceglasty jest po otworzeniu :P

  • 0

    7. ~manfred  2005-04-07 23:05:00  host: aut59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można usatwić mp3 jako dzwonek??

  • 0

    8. ~Szczep  2005-04-30 01:12:00  host: dlg18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik niecały jeden dzionek, przesiadłem się z Nokii 6600.. S700i jest super, ma funkcje prostego aparatu cyfrowego, mega jest ten wyświetlacz 320x240, radyjko działa płynnie, super stereo, ale fakt, ciężko nim pisać w szkole pod ławką (nie pomyslałem o tym kupując go) :)
    Warto mieć coś takiego, poprostu jest to jeden z najlepszych telefonów dostępnych teraz na polskim rynku obok P910, Nokii 6680.. chociaż nawet teraz nie wiadomo co jest praktyczniejsze..
    ..aha, grubość tego telefonu naprawde nie przeszkadza, a jego masa jest bardzo odpowiednia, ponieważ wiem, że idąc ulicą nadal go mam w kieszeni.. ;) 6310 nie czułem ani troszke.. :P
    Pozdro, polecam!!

  • 0

    9. ~miter  2005-05-26 15:31:00  host: tch5p2-8-212.wlop.ppp.polbox.pl

    Bardzo fajny fonik ale czy ktos wie kiedy i w jakiej sieci będzie on dostępny???

  • 0

    10. ~yy  2005-05-26 17:12:00  host: bee232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma notatnik a tu czemu nie napislaiscie ??Ogolnie super fon tata ma

  • 0

    11. ~hmmp  2005-05-30 23:30:00  host: cfa24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem ciekaw ile ma centymetrów po rozłożeniu??

  • 0

    12. ~  2005-07-19 15:07:00  host: chello083144124223.chello.pl

    Dlamnie bomba kupiłem go wczoraj i juz chyba nie sprzedam byłem zawsze zwolennikiem noki ale teraz juz nie jestem polecam jak nie wiem KOZAK NAD KZAKI :D

  • 0

    13. ~Dawid  2005-07-27 16:05:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Ciezko mi to przyznac, bo bardzo lubie SE, ale zdjecia jakie robi ten model w porownaniu do np. Samsunga D500 sa bardzo słabe. Zdjecia maja duza rozdzielczosc, ale ich jakosc pozostawia duzo do zyczenia :(

  • 0

    14. ~axlop  2005-09-16 12:48:49  host: 217.153.194.14

    czy ten telefon ma symbiana?

  • 0

    15. ~barszcz  2005-11-22 23:08:45  host: nat-mo5.aster.pl

    ma jedna wade , pomimo tego ze masz zapisane osoby w ksiazce tel. to jak ktos do ciebie dzwoni nie zawsze sie pokazuje imie , a tylko sam numer ... pieprzy sie tez lista np. ostatnio wybieranych numerow, pokazuje wymyslone nazwy...

  • 0

    16. ~sabre  2006-02-11 23:31:32  host: vv90.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go od miesiąca. Wady: obudowa dość szybko się rysuje:/ nie można włączyć lampy LED bez włączania aparatu. zalety: bardzo funkcjonalny, wysoki poziom wykonania, dobre zdjęcia. Wie ktoś czy da sie coś zrobić żeby filmy szło na pełnym ekranie oglądać?

  • 0

    17. ~Jantar  2006-03-21 14:25:37  host: nat-1.man.sealnet.kluczbork.net

    Fonik jest ok.Szkoda tylko że jest taki duży,jakby do samoobrony hehe

  • 0

    18. ~ziom  2006-03-24 08:10:43  host: klient-213-98.petrus.com.pl

    extra telefon!!!! jak by miał jeszcze 2 mpix jak k750i to by był pełen wypas!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    19.  2006-04-14 14:50:04

    mp3 mozna ustawic jako dzwonek, tleefon bylby super gdyby nie to ze mozna dawac karty pamieci tylko do 128mb :/

  • 0

    20. ~  2006-04-29 19:36:01  host: ckk36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy ten tel ma większy wyświetlacz od siemensa sx1?

  • 0

    21.  2006-04-29 19:55:17

    czy wie ktoś możę czy ten tel ma większy wyświetlacz niz siemens sx1?????? z góry dzięki

  • 0

    22. ~  2006-05-20 10:37:08  host: dex81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy to ma zooma?

  • 0

    23. ~czesiu  2006-06-04 18:06:10  host: buo98.internetdsl.tpnet.pl

    na razie mam k700 na abonament ale za 2 lata przechodze na karte i kupuje s700 bo niesamowicie mi sie podoba chyba ze w erze taki bedzie ale wątpie

  • 0

    24. ~kamilxxx1  2006-06-20 19:22:57  host: 80.48.45.248

    zajebisty tel bez gadania!!polecam

  • 0

    25. ~r  2006-06-22 12:46:49  host: abqr196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak myslicie wybrac nokie 6260 czy tego eryka?

  • 0

    26. ~qr  2006-06-30 00:04:50  host: acv66.internetdsl.tpnet.pl

    Dragon, karty można dawać o większej pojemności, w danych jest podane, że karta 128 mb jest dołączana do telefonu,

  • 0

    27. ~Dyzio  2006-07-20 13:47:56  host: actp203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy do telefonu mozna dodac karte 512 mb????
    a wogole to jaka najwieksza karte mozna uzyc do tego telefonu znaczy do s700

  • 0

    28. ~adrian2639  2006-07-26 10:27:44  host: 80.51.247.110

    dla mnie jest ok ale nie wiem co wybrac se s700i czy samsunga x700

  • 0

    29. ~dechomenon  2006-08-03 08:19:15  host: gate2.kaskada.net

    ja też borykam się z myślą, czy go nabyć prezentuje się fajnie, szkoda, że aparat ma 1.3mega, bo wiem, że chodzą już 2megowe i więcej cholera jasna! Nie wiem czy zainwestować, czy lepiej jeszcze troszkę odłożyć i kupić W810i...Jak to widzicie? dzięki

  • 0

    30. ~maxymilian  2006-09-05 22:08:51  host: staticline23437.toya.net.pl

    do r :ja bym wzial eryka, wielkoscia sa takie same, no moze nokia ma bajerniejszy wyglad i chyba nic wiecej. Co do kart do s700i to nie obsluguje wiekszych niz 128mb (karty Memory Stick Duo maja max 128mb) dobiero MSD Pro sa wiekszej pojemnosci, ale ten eryk sobie z nimi nie radzi. Tak ma zooma 8x i po mojemu dziala wypas. Do dechomenon: ja bym kase zbieral na W810i, to zupelnie inny tel :-). Pozdro.

  • 0

    31. ~jaro  2006-09-07 20:23:49  host: aaof7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka ile ten telefon kosztuje???

  • 0

    32.  2006-10-28 19:56:12

    czy ci ktorzy piszą o tym ze ten t5elefon obsługuje tylko karty 128mb sa tego pewni? z jakich przyczyn on nie może obsługiwa wiekszych?

  • 0

    33. ~m  2006-11-01 20:16:01  host: pb79.pila.cvx.ppp.tpnet.pl

    hmm bodajze 13 komet tego tela mowi ze niby sa zle zdjecia. mialem juz siemensa s65, lg l5100, nokie 6670 i wszystki te tely mialy 1,3mpx aparat. SE robi przy nich o niebo lepsze foto.ogolnie telefon wypas ale brakuje jednej rzeczy.amianowicie mozliwosci wlozenia kart do conajmniej 512mb.pozdro

  • 0

    34. ~nika  2006-12-08 19:06:54  host: acxd111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    e tam jak sie na da pisac pod lawka jak sie da! trzeba umiec sie maskowac ;)

  • 0

    35. ~morela  2006-12-13 01:04:55  host: nat-prim-204-23.globalconnect.pl

    ja mam go dwa lata fajny telefon ale ma swoje wady ksiazka tel nawala albo nie pokazuje sie nazwa albo wybiera numer kogos innego jak mam zdjecie danej osoby zapisany jak do kogos dzwonie to nie zawsze sie pokazuje czasami sie zawiesza ale ogolnie jest fajny zdjecia sa rewelacyjne :)

  • 0

    36. ~radziej  2006-12-29 10:57:50  host: static-ip-193-151-99-84.promax.media.pl

    jak to jest w końcu z tymi kartami jaka największom można włożyc bo z tego co obczaiłem że tylko 128 max. czy to prawda i jak jest z obudowami czy można je zmienić ??

  • 0

    37. ~kocham s700:P  2007-01-30 11:28:11  host: k43.klik.net.pl

    adrian2639 człowieku ty żartujesz???? Nie ma porównania ten fon robi takie zajebiste zdjęcia że heeej:D przy dobrym oświetleniu prawie jak cyfrówka:D serio... 2,3 przekatne ma soniacz a ten samsung x700 ma 1,9.... wiekszy wyswietlacz ma soniacz i w ogole... nie zastanawiaj sie bierz soniacza, pelen wypas:)

  • 0

    38. ~edgaros  2007-02-05 21:52:05  host: dza142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko czy da rady w s700i wymienić Slot kart pamięci bo mi się zepsuła i nie czyta mi karty

  • 0

    39. ~ol  2007-02-11 19:54:21  host: xdsl-5747.lodz.dialog.net.pl

    Ja dopiero co kupiłem s700i i mówię szczere , że nie warto.Wcześniej miałem k700i - e-s-ka to poprostu k700i z większym ekranem , slotem katr i odrobinke lepszym aparatem . Moj tata ma w 810 to jest inna klasa , ekran jak z bajki , aparat już nie tak bardzo bo ten w s700 ma niby matryce ccd ale i tam nie ma fokusa więc i nie ma makro , hmm wygląd dyskusyjny

  • 0

    40. ~koko  2007-02-22 14:21:51  host: cst156.cst.pl

    ile trzyma bateria i czy opłaca sie kupic zamiennik do niego czy tylko orginalna baterie??

  • 0

    41. ~dario g  2007-02-23 21:51:34  host: bpd66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie,jak wrzucic gre przez kabel usb do telefonu zebu po prostu zadzialala

  • 0

    42. ~michal  2007-03-13 22:20:05  host: host-81-190-70-89.gdynia.mm.pl

    ile kosztuje S700??

  • 0

    43. ~kumpel  2007-05-19 20:46:57  host: ip-83-2-96-64.static.xcore.pl

    fajny telefon ale brakuje brakuje mu jeszcze tak ze 4 mgpx wiencej był by wtedy fajny fonik ale i tak prezentuje się FAJNIE polecam tak morzna do niego włorzyć karte do 2gb wiem bo mam w nim taką sam niemogłem uwierzyć ale to prawda>>>>>>pzdro

  • 0

    44. ~Rokokoko  2007-05-22 08:57:03  host: chello089078215079.chello.pl

    kumpel nie wiesz co gadasz karty 2 giga nie wsadzisz bo poprostu ten telefon nie obsługuje kart memory stick pro duo więc się tylko przechwalasz, ja zakupiłem sobie tego soniaka ponad rok temu i niestety musiałem się z nim pożegnać, ogólnie bardzo dobry. A jak będziesz chciał się wypowiadać to przeczytaj chociażby specyfikację kumpel.

  • 0

    45. ~  2007-07-11 18:15:01  host: awj26.internetdsl.tpnet.pl

    dokładnes... wchodzą tylko memory stick duo a z tej serii największa jest 128. To nie problem telefona bo może i by obsłużył większą, ale to problem karty... bo po prostu nie ma na tym świecie większej niż 128MB... Nie mylić memory stick duo z memory stick pro duo!!!

  • 0

    46. ~jok  2007-07-31 14:30:58  host: achb151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~ol powiem jedno jak przeczytalem wtoja wypowiedz to smiech na sali"Wcześniej miałem k700i - e-s-ka to poprostu k700i z większym ekranem , slotem katr i odrobinke lepszym aparatem" ekran w S700i 240 x 320 a w K700i 176 x 220 :|ty naprawde masz nasrane w glowie.Na matematyke nie chodziles.Mam tego fona od podand pol roku moge powiedziec z reka na sercu ze tel robi zdjecia jak aparat cyfrowy ogromny wyswietlacz na ktorym wszystko przejzyscie i czysto widac.Co do kart to rada zaktualizujcie sobie softa po przez SE Update Service i karty 256Mb beda chodzic.Na ebay mozna kupic czsami te karty.Pozdrawiam i dziecią neo mowie NIE!!(ol)

  • 0

    47. ~maly  2007-08-07 15:42:17  host: 83.238.69.159

    ja sie rozsunie to ile ona ma cm??

  • 0

    48. ~maly  2007-08-07 15:42:19  host: 83.238.69.159

    ja sie rozsunie to ile ona ma cm??

  • 0

    49. ~a  2007-08-07 16:49:37  host: amg182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fonik wyglada spoko i ma wporzo parametry ale czy jest wytrzymaly?Czy szybko sie nie rozwali od ciaglego obracania?

  • 0

    50. ~dawidek00  2007-08-21 15:31:29  host: host-89-229-97-186.stargard.mm.pl

    telefon poprostu wypas mam go ok 8 mies 3 dni temu wpadl mi do wody nad jeziorem lezal pod woda ok 15 sekund wyjolem go to jeszcze dzialal yjolem baterie karty polozylem na ciply silnik golfa i po 6 godz go rozkrecilem przeczyscilem i sam nie wiezylem ze dziala !! nic sie nie wiesza nigdy z nim nie mialem problemow nie wypowiem sie na temat kart pamieci bo ja mam tylko 64MB bo wiecej mi nie potrzeba jak narazie jezeli ktos jest zainteresowany kupnem tego tele to moj kuzyn ma taki na sprzedaz za 350 full komplet !!

  • 0

    51. ~kamilk85  2007-08-22 00:31:51  host: bpz128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mialem ten telefonik juz daawno jak wchodzil na rynek mialem go 8 miesiecy :) i tak za dlugo bo co meisiac przewaznie zmienialem fony i naprawde polecam telefonik byl swietny wytrzymaly bateria byla tez dobra fotki bardzo dobrej jakosci jak na tamta generacje telefonow :D polecam :)

  • 0

    52. ~  2007-09-13 09:01:26  host: host8925159179.3s.pl

    TEN TELEFON OBSłUGUJE TYLKO KARTY "MEMORY STICK DUO" A NAJWIęKSZA Z TYCH KART TO 128 MB. WIEM BO SAM TEN TELEFON MAM.

  • 0

    53. ~TadekExelero  2007-09-27 22:25:26  host: public-gprs41595.centertel.pl

    Telefon jest rewelacyjny jak na swój rocznik mam go prawie 3lata i jedyna rzecz to bateria,którą ostatnio zmieniłem.telefon jest naprawdę wytrzymały.Noszę go do pracy,gdzie już wiele razy mi upadł lub był czymś przygnieciony a mimo wszystko do tej pory działa bez zarzutów.Zdjęcia robi naprawdę rewelacyjne a wyświetlacz jest naprawdę super.W tym roczniku telefon nie ma mocnych rywali

  • 0

    54. ~se the debest!!!!!!!  2007-11-14 16:17:56  host: dzg210.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie co wy gadacie??? normalnie załamka *,* s700 obsługuje kary memory stick pro duo ja mialem go z karta 2gb i wszystko działało pięknie potek kupilem k750i który niby tez ma wejście tylko na memory stick a karty kupować nie musiałem bo miałem tamtą 2gb (obecnie mam k800i) który niestety już ma wejście na micro sd więc musiałem pożegnać się z tą kartą

  • 0

    55. ~Magda ełk  2007-11-20 19:22:17  host: host-89-228-33-115.elk.mm.pl

    ja mam ten telefon i jestm z niego zadowolona :D:D

  • 0

    56. ~gabi  2007-11-30 23:25:26  host: 175.165.unknown.vectranet.pl

    mam ten telefonik jest poprostu odjechany w kosmos:)naprawde polecam;)mam go juz troszeczke ale nie mam zamiaru zamieniac go na jakis inny model bo to jest cudenko.pozdro

  • 0

    57. ~monisia  2007-12-16 17:32:25  host: cxy131.internetdsl.tpnet.pl

    nom fonik spoko mam go nie cale 1,5 roku i troszke mnie denerwuje to ze na dzwonek na sms sa zwykłe dzwonki :( ale ogolnie to super mi sie na nim pisze zbytnio nie mam z nim problemów a na lekcjach super mi sie pisze trzeba miec sposoby hehe fonik supcio !!!!!!!!!!!!ale bym miała pytanie co trzeba zrobic zeby wchodziło wiecej sms ????????

  • 0

    58. ~  2007-12-26 19:42:08  host: 81.15.190.84

    ile on ma dlugosci po rozsunięciu prosze o opowiedz bo go kupilem i nie wiem czy nie za duzy jescze nie przyszedl

  • 0

    59.  2007-12-27 15:25:45

    czy ten telefon czyta w koncu kart memory stick pro duo czy nie bo one na wyglond som takie same

  • 0

    60. ~danielllo  2007-12-30 19:20:11  host: 81.15.190.84

    to czyta karty pro dou czy nie?

  • 0

    61. ~K@miL  2008-02-05 20:17:52  host: ecc210.internetdsl.tpnet.pl

    Maksymalnie można w nim rozbudować pamieć do 128MB ja miałem karte 32MB miałem ten telefon przez jakieś 3miesiące i podobał mi sie w nim wyświetlacz. Mp3 jak to w zwykłych SE wiecej sopranu. Obudowa sie szybko ściera. Ale ogólnie telefon spoko:D

  • 0

    62. ~Tyta  2008-03-02 21:42:21  host: yv162.internetdsl.tpnet.pl

    Ja za niebawem stane się posiadaczem tego fona mam nadzieje że nie pożałuje... =] a co do dużego fona to nie jest taki duży miałem N6630 przez chwile... obecnie n-gage i też nie takie duże... jak kto lubi

  • 0

    63. ~Szklana  2008-04-21 14:15:22  host: diz65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Patrzalem na alelgro takie chodzą po 230zł a ja kupilem pol roku temu za 500zl ;/ wiec spada na wartosci :P

  • 0

    64. ~Michaellus  2008-05-05 21:34:37  host: 80.51.147.66

    siema widzialem jedną na allegro i sie tak zastanawiam bo tutaj jeden mówi ze po uptade mozna miec 256 ale to troche głupie jak fizycznej karty nie ma takiej wiec uptade jest bez sensu ale widzialem ze idzie wymienic slot mi chodzi w sensie ze jak se zepsuje to mozna wsadzic taki sam a jakby wsadzic momory pro duo i karte 512mB powinno pujusc bo ten sorft powinien zobaczyc 512 tylko czy cipka na karty pasuje???

  • 0

    65. ~@ni@  2008-06-21 11:51:08  host: gkz146.internetdsl.tpnet.pl

    Hej. Mam pytanko. Lampe mozna wlaczac kiedy sie chce czy tylko wlacza sie przy zdjeciach ??

  • 0

    66. ~HAMAN  2008-06-22 12:52:06  host: 212.2.101.63

    ZAJEBISTY TELEFON Z TEGO SONIAKA

  • 0

    67. ~Fabiano  2009-03-15 18:07:02  host: dynamic-87-105-100-231.ssp.dialog.net.pl

    s700 a s700i to co innego myśle że s700i może obsłużyć karty pro duo po wgraniu jakiegoś patchu mam ten telefon i narazie mam kartę 64mb

  • 0

    68. ~kanior  2009-08-26 11:15:34  host: eob33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest swietny ale wolal bym zeby do niego wchodzila karta pameci micro sd... jak narazie na niego nie narzekam i polecam go

  • 0

    69. ~lol  2009-11-25 21:11:25  host: aeil95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tu w zestawie jest karta 128mb ale mozna lepsza dokupic cwoki xD(CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM) ^^

  • 0

    70. ~dilaila  2010-03-25 17:10:53  host: 178.56.22.108

    Słaby aparat, a poza tym to ok.

  • 0

    71. ~EX  2012-02-19 20:16:10  host: host-81-190-217-66.wroclaw.mm.pl

    Słaby aparat? Jak na tamte czasy ten telefon trzaskał takie foty, że aż miło. Zaczynam za nim tęsknić, z chęcią dorwałbym dziś takiego w stanie idealnym.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet