Sony-Ericsson S600i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson S600i Opinie o Sony-Ericsson S600i

Sony-Ericsson S600i

w sumie: 19
  • 0

    1. ~jarek  2005-06-14 14:13:00  host: wit-r2.virnet.pl

    Nareszcie ktoś pomyślał o dodoadniu RDSu do radia w telefonie. Duży plus dla SE +

  • 0

    2. ~  2005-06-15 05:19:00  host: awk76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia pomyslała wcześniej :P, będzie w 8800

  • 0

    3. ~SE Fan  2005-06-15 12:55:00  host: 6.ksiezyc.pl

    A K750i to co? Radio z RDS-em wcześniej niż Nokia...

  • 0

    4. ~tubus  2005-06-15 20:06:00  host: aphel.ltd.pl

    super od s700i roznie sie wyswietlaczem brakiem złacza a cena bedzie o wiele nizsza duzy + SE odemnie bo chcialem s700i ale mnie nie było stać a to jest rozwiązanie

  • 0

    5. ~nieznamsie  2005-06-22 19:53:00  host: ecl219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    te komórki są super macie wiadomości o ich cenach w salonach ery

  • 0

    6. ~Asia  2005-07-09 19:21:00  host: c1-ophisa-048.tosa.pl

    Heh... :) Chce mieć ten telefon =P Mam nedzieję, że za duuzo to on nie będzie kosztował :>

  • 0

    7. ~Tomek  2005-07-19 21:31:00  host: 73.36-201-80.adsl.skynet.be

    siemka super telefonik tylko ciekawe czy ma zlacze kart:> wie moze ktos??? pisac::::d

  • 0

    8. ~mala  2005-07-20 21:17:00  host: agw70.internetdsl.tpnet.pl

    Za...bist telefon!!!!!!!!!! Wie ktoś ile kosztuje w salonie????????? Jak tak to prosze o cynk:) z gory dzieki!!!!!!!!

  • 0

    9. ~pawel  2005-07-25 08:55:00  host: amb206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wczoraj nabyłem ten fonik. dałem za niego 599zł. szkoda że nie ma menu PL. wyświetlacz porównywalny z k700. 2 razy już mi się zawiasił, ale mimo wszystko polecam

  • 0

    11.  2005-08-29 13:27:17

    chłopaki proszę was napiszcie mi albo na maila albo na forum gdzie (najlepiej na necie) można kupić ten fonik bo szukam go już 2 tygodnie i nic. z tym pytaniem kieruje sie szczególnie do Pawła

  • 0

    12. ~tomasz  2005-10-06 12:52:43  host: duo64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lipa

  • 0

    13.  2005-10-21 18:05:41

    kosmo: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    14. ~Kebab  2006-06-25 13:03:35  host: ip-83-238-208-242.netia.com.pl

    Ten telefon nie trafi do sprzedazy

  • 0

    15. ~HH  2006-07-09 23:32:32  host: aczj103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kebab.. niby czemu..?? WitekT to prawda..??

  • 0

    16.  2006-07-09 23:37:30

    HH: nie wiem czy wejdzie, ale fakt, że na tegorocznym CeBIT-cie go nie było, co raczej jest argumentem wspierającym zdanie Kebaba...

  • 0

    17. ~erwin  2006-10-18 18:34:27  host: byy74.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Posiadam ten etelfon lecz nie mam do niego softa, czy mial by ktos do niego softa, moze ten kolega co zakupil dostales moze na plycie?PILNE... :)

  • 0

    18. ~przemo  2007-02-11 11:21:45  host: dho51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sorry ... ale może ktoś wie ile ten fonik kosztuje na karte ???? bo na allegro go nie ma Prosze odpiszcie

  • 0

    19. ~  2007-07-15 11:58:51  host: diz74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam w550i... wyglad ten sam, 4x wieksza pamiec no i walkman! ;D ja kupilem za 450zl ;]

  • 0

    20. ~anulka  2007-08-19 16:34:22  host: 88.199.44.106

    bardzo fajny telefonik ale niewiem czy jest juz w polsce i ile kosztuje na rynku

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-247-205.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet