Sony-Ericsson S500i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson S500i Opinie o Sony-Ericsson S500i

Sony-Ericsson S500i

w sumie: 371
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~bart  2007-05-09 00:15:58  host: aabf61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyglada rewelacyjnie! :P czemu nie ma 3G!! byłby idealny.. czarno zielony.. kuurcze :) no nowa linia SE robi wrażenie. aczkowleik osobiscie poproszę takie cos tylko 3.2Mpix + 3G :)

  • 0

    2.  2007-05-09 08:31:25

    Mmmm... fajniutki ^^ ładnie sie prezentuje... a do tego klawisze pewnie nie beda taką niespodzianką jak w T650i;) wyświetlacz juz niczego sobie, ale mogłoby sie pojawić juz 16 M kolorów a nie 262k... ;p i ten aparacik... 2 mega to juz standard...;) (no wiem, wiem... od fotek są aparaty;p ale miło zawsze mieć pod ręką matryce koło 3MPix;) )

  • 0

    3. ~dondel  2007-05-09 09:40:37  host: 212.160.172.70

    parametry tego telefonu nie powalaja, jak wiekszosc SE... ale teraz kazdy chce miec telefon nie dosc ze funkcjonalny, to jeszcze ladny i mysle ze tu ten telefon sprawdzi sie swietnie. 2Mpx, karty, dobry wyswietlacz a do tego maly, zgrabny, bardzo ladny

  • 0

    4. ~ziommmm  2007-05-09 10:12:19  host: ip-87-204-73-83.stg.pl

    Gdzie to ma aparat???

  • 0

    5.  2007-05-09 15:19:01

    Bardzo fajny telefon wszystkie najpotrzebniejsze opcje + małe wymiary i mała masa

  • 0

    6.  2007-05-09 15:38:16

    ladna ta czarna wersja. szkoda tylko, ze se wszedzie pcha te karty M2;/

  • 0

    7. ~WujoFefer  2007-05-09 17:44:04  host: renicom.vlan377.corcoran.lubman.net.pl

    Fajny telefonik, mam nadzieje, że nie będzie za drogi i będzie w orange :P to go zakupie przy przedłużaniu umowy :D

  • 0

    8. ~Clickers  2007-05-09 18:59:31  host: gig122.internetdsl.tpnet.pl

    To samo co w580i

  • 0

    9. ~czikita  2007-05-09 19:46:53  host: wlan3-250.srem.net

    jeszcze tak brzydkich telefonów SE nie wypuścił :(

  • 0

    10. ~nEo  2007-05-09 22:57:21  host: octopus2.kolornet.pl

    czarno zielony wygląda super

  • 0

    11. ~winner  2007-05-10 15:56:07  host: ccz32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    typowo kobiecy ale i tak fajny:-)))) dla kobiet które sporo wymagaja!!!!!:-)

  • 0

    12.  2007-05-11 11:15:58

    ~ziommmm aparat prawdopodobnie pojawi sie po rozsunieciu obudowy jak w samsungach... :] dobry sposob na ochrone obiektywu ( a raczej soczewki hehe)

  • 0

    13. ~fokstrot  2007-05-11 15:48:08  host: bse113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    swietny design. oby tak dalej to moze wreszcie przekonam sie do SE.

  • 0

    14. ~;Domelo  2007-05-15 15:33:26  host: user-87-248-80-131.promax.media.pl

    telefon baredzo ladny z tym ze mogl by byc czrno srebrny a nie czarno zielony . Calkiem wypasiony jest spoko

  • 0

    15. ~  2007-05-15 18:54:08  host: p09-10.opera-mini.net

    To chyba mój kolejny telefon. Mam teraz 6280.

  • 0

    16. ~halinson  2007-05-15 20:03:28  host: abfx68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie ta wypasiona koma ma aparat?

  • 0

    17. ~nEo  2007-05-16 14:34:27  host: octopus2.kolornet.pl

    jak zmieni sie tapete na jakas inna nie kwiatki np w tym czarno zielonym SE to juz nie bedzie on taki kobiecy:P

  • 0

    18. ~SARA  2007-05-17 18:14:12  host: aaxp136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ILE TE CACKO KOSZTUJE?

  • 0

    19. ~KORNIK  2007-05-19 16:23:33  host: 82.160.29.2

    Podoba mi się, ale pewnie będzie drogi.

  • 0

    20. ~Hm  2007-05-19 20:56:24  host: chello087206244106.chello.pl

    Niezłe. Kiedy wchodzi na rynek?

  • 0

    21.  2007-05-20 03:08:52

    Boski telefon - dla dziewczyn! Mnie slidery kojarzą sie z pewna czynnością ... hmm - w grze przedwstępnej, tak to nazwę. Wiecie; slider - slicker - lizać. Jak widzę "lizaka" w ręce dziewczyny to O.K. Ale jak w łapach jakiegoś gostka ... to spieprzam. A nóż to ja miałbym lizać...

  • 0

    22. ~Toff  2007-05-22 09:51:05  host: pu185.szczecin.sdi.tpnet.pl

    @21 to się nadaje do psychiatry.

  • 0

    23. ~Skarpetek  2007-05-22 18:37:54  host: aboz3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon na prawdę jest boski. Jak kazdy nowy bedzie pewnie kosztowałaok 1000 zł. Nie wiem czemu mówicie ż jest dla kobiet. A wpis nr. 21 faktycznie nadaje się do psychiatry. Slider telefonu nie ma nic wspólnego z lizaniem. Mam kumpla który ma Nokie ze slajderem. Spoko z niego koles no i co? Nie wiem o co chodziło nr 21. Telefon FullWypass

  • 0

    24. ~l--l  2007-05-26 15:32:33  host: user-87-248-80-131.promax.media.pl

    nioo takk wpis numer 21 jest taki jakby ktos zwial z psychiatryka i weszedl na telepolis zeby opisac telefon slider.hahahaha niee moge ze smiechuu zze yelefon a zwlaszczaa taki moze kojazyc sie z lizaniem to niech ten ktos se kupi taki drogi fon i go polize i niech zobaczy co sie z nim stanie za kilka dni.Ten kto to pisal jest kompletnym idiota.telefony plaskie i slidery to chyba obecnie najladnejsze fony jakie mozna kupic

  • 0

    25. ~mroku  2007-05-29 17:50:36  host: aex202.internetdsl.tpnet.pl

    se nareszcie wypuscił fajne telefony szkoda tylko że nie mają np symbiana

  • 0

    26.  2007-05-29 23:01:25

    Ha ha ha ha, o to mi chodziło! Mądrale wypowiadające sie na temat telefonu którego nie ma w sprzedaży! Jest świetny, kasuje Nokie - Motorole - Samsunga na maksa, S500 rulez, SE rulez, zajebisty, zajefajny i takie tam inne głupie wypowiedzi. Czym sie zgrzewacie i dlaczego dajecie swoje głosy w "ocen telefon" jak widzieliście go tylko na obrazku? Do szkoły i za naukę sie weźcie a nie bijcie śmietany. Czy musicie powielać standardy ministra oświaty - Romusia Giertycha? On ma o szkolnictwie takie pojęcie jak wy o S500i. I też wydaje sądy podobne do waszych. Czy znacie takie powiedzenie; włożyć kij w mrowisko, co? Jak nie, to wam wytłumaczę: ja jestem tym kijem z powiedzonka, a ~Toff, ~Skarpetek i ~I--I to mrówki. Mrówki zajęły się "kijem" a i tak jeszcze pierdnęły; cyt. "FullWypass", "boski" i "najladniejszy". Po zobaczeniu obrazka! Buahaha

  • 0

    27.  2007-06-02 10:35:44

    SE tylko zmienia wyglądy swoich telefonów :/ już mam inne zdanie na ich temat i zdecydowanie wole samsungi, nokie i sagemy

  • 0

    28.  2007-06-02 10:37:48

    SE tylko zmienia wyglądy swoich telefonów :/ już mam inne zdanie na ich temat i zdecydowanie wole samsungi, nokie i sagemy

  • 0

    29. ~Jabuszko  2007-06-03 14:39:02  host: djv103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tylko kiedy on się ukaże?? i ile będzie kosztował?? Jest całkiem całkiem zobaczymy jak będzie się sprawował w rzeczywistości.

  • 0

    30. ~kyka  2007-06-03 19:34:49  host: aks2.internetdsl.tpnet.pl

    21: to ze jest slim i ma tapete w kwiatki( co wcale nie musi byc kobiece) nie znaczy ze jest dla kobiet, i popieram innych ze koles ma cos kory popalone, ale po to sa komenty zeby kazdy sie mogl wypowiedziec :) a co do telefonu to jesli chodzi o desing, to SE swietnie wkomponowal sie w dzisiejsza mode :)

  • 0

    31. ~Gosiaao  2007-06-08 13:49:16  host: bws65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik ma irde :)) Jeśli ktos nie wierzy to zapraszam na strone SE :D

  • 0

    32. ~patryk22122  2007-06-10 15:42:58  host: 212.2.101.25

    Słuchajcie, a co miało być z Samsungiem e900? Kobiecy telefon takie były komentarze. A gdzie nie popatrze to faceci go maja. Jest to telefon niczym mężczyzna w damskiej skórze :) Ale ten SE jest zajefajny, design pasujacy do dzisiejszych czasów. Mogłby być w Play odrazu bym go kupił, ale nie ma kamerki do wideorozmów więc go na pewno nie będzie, a może?

  • 0

    33. ~  2007-06-18 17:49:02  host: static-87-105-53-20.ssp.dialog.net.pl

    ile takie cudo kosztuje?

  • 0

    34. ~sao  2007-06-20 22:44:46  host: acls152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy? za ile? ktos wie?

  • 0

    35. ~Ma  2007-06-22 13:25:11  host: bdp183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny, ale słabo że ma tylko tyle pamięci, w Anglii pewnie już jest a tam, telefony tańsze;)

  • 0

    36. ~karolcia  2007-06-22 19:35:42  host: gob82.internetdsl.tpnet.pl

    ten phonik mi sie podoba tylko ma jedna wade ma mało pamięci a wie ktoś może czy ma wymienna karte pamięci?????

  • 0

    37. ~mis  2007-06-22 20:59:47  host: 80.54.35.250.midicom.pl

    pisze ci na górze :>

  • 0

    38. ~  2007-06-25 19:19:24  host: 213.230.129.20

    Telefon ma wymienna katrte pamiecie .na zywo wyglada lepjej niz tutaj.Jestem Aktualnie we Wloszech I ogladalem go wczoraj w skepie . Tutaj Kosztuje 199 € wiec cena jest do przyjecia w nastepnym tygodniu mam zamiar go kupic wtedy napisze o nim cos wiecej.

  • 0

    39. ~jadziunia994  2007-06-27 12:11:22  host: 87-205-51-113.adsl.inetia.pl

    chetnie bym sem wziela ten foniQ ale mam w810i i mi wystarcza

  • 0

    40. ~Filippooo  2007-06-28 15:19:30  host: edg171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Suuuper jest ten telefon... Za ten telefon bym mógł oddać mojego SE K510i i jeszcze dopłacić... Ale jestem strasznie ciekawy ile on będzie kosztować i kiedy go wprowadzą na polski rynek.

  • 0

    41. ~wolf  2007-07-05 11:30:25  host: eak3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    superancki telefon :D

  • 0

    42. ~madzia  2007-07-05 23:14:16  host: 39-197-149-91.cpe.marton.net.pl

    czy ten telefon jest z serii WALKMAN???

  • 0

    43.  2007-07-06 01:48:41

    Dziś w końcu trafiłem na niego w sklepie - pobawiłem sie nim ok. 15 min. Wrażenia: soft + menu typowe dla SE czyli bardzo dobre, a wykonanie wyśmienite...ten slider to mistrzostwo, żadnych luzów - to niemożliwe a jednak !!! Wyświetlacz bajka, obok klienci oglądali inne marki telefonów i w Samsungu D900 jest trochę lepszy. Reszta telefonów w tym sklepie (do tych dwóch wyświetlaczy) to kaszana. Gdyby nie to, ze dziewczyna ma W800i to ten slider byłby następnym prezentem dla niej. Te zdjęcia na gorze oddają tylko małą cześć "urody" tego telefonu. ***Kapitalny***

  • 0

    44.  2007-07-06 10:40:07

    Telefon jest super oby już wyszedł jak najszybciej na rynek :)

  • 0

    45. ~parlan  2007-07-07 01:23:46  host: nat-dzi.aster.pl

    ciekawe .... telefonu nie ma jeszcze na rynku a juz prowadzi w rankingu ?!? ... ciekawe i na pierwszych miejscach są tylko sony-erki ... ciekawe ... chyba tu niezły sponsoring wchodzi w grę ... żałosny serwis. pozdrowienia dla stanax'a za punkt widzenia

  • 0

    46.  2007-07-07 22:02:18

    perlan: a masz jakieś dowody na ten sponsoring? Jeżeli nie, to ZAMILKNIJ albo ODWAŻ się i przyjedź do naszej redakcji - dostaniesz dostęp do serwerów i zobaczysz na co ludzie i jak głosują. Ale o odwagę Cię nie posądzam, lepiej być anonimowym kibordłorjorem chowającym się w cieniu monitora. Nam można wiele zarzucić, ale tego, że CELOWO coś zniekształcamy albo CELOWO coś pomijamy, czy też nie jesteśmy obiektywni ze względu na pieniądze, to nie będę tolerował.

  • 0

    47.  2007-07-08 12:13:46

    ~parlan...ta cześć witryny jest bez moderacji i każdy pisze co mu silna na język przyniesie. Po wejściu na tę stronę surfer widzi tylko ostatnie opinie(ok.20tu) i może nie zrozumieć o co w tym chodzi?! Moje dwie pierwsze właśnie 'wyszły w krzaki'. ¤21 i ¤26. W tej chwili można przeczytać ¤43 oraz Twoja i sens ostatniego zdania ..."pozdrowienia dla stanax'a za punkt widzenia"... jest zgoła odmienny od zamierzonego przez Ciebie. Wyjaśniam; od początku na forum Telepolis staram sie pisać obiektywnie i prawdę. Opinie nie poparte doświadczeniem z posiadania telefonu lub będące ewidentnym kłamstwem - wkurzają, wtedy muszę coś naskrobać. Taki odruch. Na przykład ktoś(?) pisze ze iPhone czyta mu kartę sim - to kłamstwo! Lub inny, że "ten fon jest zaje..." po obejrzeniu zdjęcia i przeczytaniu danych technicznych które są identyczne jak w stu innych modelach, także innych producentów! Toż to głupie i nieobiektywne. W/g mnie Telepolis obeszło by sie bez tej części - bez opinii rożnej maści fanów i antyfanów. I na koniec; gdybym zauważył choćby ślad tego co nazwałeś sponsoring, napisałbym tylko jednego posta - OSTATNIEGO! A tak to zapraszam na forum userów - przedostatnia zakładka nad czerwonym paskiem u góry - tam ani śladu sponsoringu, a tym bardziej głupkowatych opinii. Tam są moderatorzy!

  • 0

    48. ~Gormonbozia  2007-07-08 13:32:59  host: staticline12593.toya.net.pl

    Tak trzymaj, WitekT! A Ty, kolego Parlan, włącz parę razy funkcję Thinking zanim coś napiszesz.A jak się serwis nie podoba, to Delete stąd! A tak a propos - jakie znasz ciekawsze, polskojęzyczne serwisy GSM?

  • 0

    49. ~pit3r  2007-07-08 17:55:28  host: aahb75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    stanax - w jakim sklepie to oglądałeś? czekam na ten telefon i nic, na allegro jest od kilku dni ale ja chce najpierw go namacać:P pozdrawiam

  • 0

    50. ~Filippooo  2007-07-08 21:06:51  host: edh93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest już na allegro i kosztuje około 1000 zł... Dla mnie troszkę za dużo chociaż jest extra!!!

  • 0

    51. ~markus11  2007-07-10 12:41:03  host: 91.90.95.157

    telefon nawet spox mam go kupiłem w Niemczech w sony ericssonie za 299 euro i jest spox to prawda ze slider idealny pierwszy raz się z takim spotykam ale myślę ze samsung SGH-u600 bije wszystkie slidery.

  • 0

    52.  2007-07-10 17:07:55

    ~pit3r...przykro mi, ale od wielu lat mieszkam poza Polską i informacja w jakim nic Ci nie da. A sklep to jeden z sieci marketów z elektronika i AGD w Skandynawii o nazwie "EXPERT". Najczęściej tak jest ze mam możliwość "pomacania" wcześniej co niektóre telefony nim pojawia sie w kraju - taki zakichany urok mieszkania tutaj ;) Na pocieszenie dodam ze ceny tutaj są wyższe ... wiec sie nie zgrzewam i najczesciej jeśli już muszę kupić telefon to biorę jakiś staroć z oferty prepaid. Pozdrawiam

  • 0

    53. ~  2007-07-10 20:37:07  host: abpj250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fonik jest super,ale jednak sie waham między nim,a Samsungiem F300 i Sony Ericsson P990i. Pomóżcie,który wybrać?Zależy mi na dobrym mp3. Proszę o szybką odpowiedź,pliska!!!

  • 0

    54. ~xXx  2007-07-10 20:38:45  host: abpj250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fonik jest super,jednak sie waham miedzy nim,a Samsungiem F300,a Sony Ericsson P990i. Pomóżcie,który wybrać? Zależy mi na dobrym mp3. Proszę o szybką odpowiedź,pliska!!!

  • 0

    55. ~zyzyx  2007-07-10 21:38:25  host: ggr139.internetdsl.tpnet.pl

    Chciałabym zapytać jak jest z jego mp3 . Czy bardzo odbiega od w850i czy plasuje się na równej pozycji ? Pozdrawiam

  • 0

    56. ~  2007-07-10 22:29:30  host: aabk28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    999 zł na allegro nówka funkiel. PL menu, brak sim-lock, gwarancja. oto odpowiedzi na pytanie odnośnie ceny.

  • 0

    57. ~LUkasz  2007-07-12 02:24:15  host: dsl-62-3-102-60.zen.co.uk

    Jakby mial lampe blyskowa kupilbym go a tak to odpada niestety :/

  • 0

    58. ~strzala  2007-07-14 15:12:51  host: 82-33-18-205.cable.ubr01.stav.blueyonder.co.uk

    właśnie zafundowałam sobie ten Fonik- i jest bosssski;]

  • 0

    59. ~Benek  2007-07-16 21:31:02  host: 82-47-113-128.cable.ubr06.wolv.blueyonder.co.uk

    Odbieram telefonik jutro,czekam na przesyłke.Zakupiłem razem z abonamentem.Mieszkam w UK.Martwie sie troche bo wyczytałem niestety po zakupie ze pękaja klawisze bo sa zrobione ze zbyt delikatnego plastiku>Jesli to prawda to chyba popelniłem bład.

  • 0

    60. ~Benek  2007-07-16 21:39:20  host: 82-47-113-128.cable.ubr06.wolv.blueyonder.co.uk

    Odbieram telefonik jutro,czekam na przesyłke.Zakupiłem razem z abonamentem.Mieszkam w UK.Martwie sie troche bo wyczytałem niestety po zakupie ze pękaja klawisze bo sa zrobione ze zbyt delikatnego plastiku>Jesli to prawda to chyba popelniłem bład.

  • 0

    61. ~Benek  2007-07-16 21:53:56  host: 82-47-113-128.cable.ubr06.wolv.blueyonder.co.uk

    Odbieram telefonik jutro,czekam na przesyłke.Zakupiłem razem z abonamentem.Mieszkam w UK.Martwie sie troche bo wyczytałem niestety po zakupie ze pękaja klawisze bo sa zrobione ze zbyt delikatnego plastiku>Jesli to prawda to chyba popelniłem bład.

  • 0

    62. ~benek  2007-07-17 23:07:07  host: 82-47-113-128.cable.ubr06.wolv.blueyonder.co.uk

    Juz go mam,jest wysmienity.Nie ma takiego drugiego na rynku.Tapeta i efekty swietlne zmienaiaja sie w zaleznosci od pory dnia,tzn co do tapety to zmienia sie delikatnie kolor i ona sama w pewnym sensie,inna grafika.Trudno to opisac.Oczywiscie nie jest to wypas taki w sensie Noki N95,nie ma tam exela,worda czy tez oczywiscie programu operacyjnego-ale wybrałem zwykły telefon ale za to piekny i niepowtarzalny.Z drugiej strony wybór bedzie nalezał do kazdego z Was,ja nie potrzebuje telefonu takiego jak SE 990i czy tez Noki N95, mam osobno GPS,PC w domu:) wiec zrezygnowalem z mini "komputera" w kieszeni.Ceniacym wyglad polecam.Poza tym co napisalem ,zbyt wiele napisac teraz nie moge,po 9 godzianch urzytkowania nie znam wszystkich jego zalet czy tez wad. Ogolnie:Sliczny i dobrze wykonany.Niepowtarzalny i niesamowity...

  • 0

    63.  2007-07-19 17:15:13

    @Benek - z pekajacymi klawiszami to niestety prawda.. wiele osob sie na to skarzy, nawet te, ktore ostroznie obchodza sie z telefonem.. miejmy nadzieje, ze SE cos z tym zrobi..

  • 0

    64.  2007-07-19 23:55:55

    ten fonik nie jest z serii walkman mimo to bardzo zachecajaco wyglada xD jednakze moim zdaniem wbudowana pamiec i aparat sa niewystaraczajace!! mimo to SE postaral sie o ladny design tego foniku i wg mnie dlatego jest wart uwagi xD pzdr

  • 0

    65. ~madziucha  2007-07-22 19:57:19  host: renicom.eth0.raptor-cl-renicom-jagielly.lubman.net.pl

    sony ericsson s500i jest juz na rynku polskim jakby kto nie wiedział ... a cena telefony to ok.990 -1200 zł

  • 0

    66. ~  2007-07-24 13:30:26  host: cc46.internetdsl.tpnet.pl

    witam mam pytanie w jakiej siesci jest ten tel bo nawet go nie ma na orginal stronie ericssona.dziekuje

  • 0

    67. ~Benek  2007-07-26 23:06:55  host: 82-47-113-128.cable.ubr06.wolv.blueyonder.co.uk

    No i ludziska dno....totalne dno...telefon sie zepsuł..tzn jak pisza na roznych forach pekaja przyciski....mi pękł numer 6.Serio.Bede reklamował.I powiem Wam ze jest to mój 3 SE i ostatni...ja rozumiem problem z softem,zdarza sie,ale wada polegajaca na chyba złym doborze materiału jest lekkim przegieciem.Odradzam,chyba ze na rynku np PL bedzie juz inaczej ale tu w UK jest "lewa" partia na 100%.Przycisk szlag trafil po tygodniu uzytkowania...Załosne.Czekam czy inni cos napisza na ten temat.Jestem ciekaw czy spokojnie przyjma reklamacje...

  • 0

    68.  2007-07-28 11:49:36

    SE już ogłosił że przyciski psują się tylko w wersji zielonej w wnyki reagowania farby z przyciskami, najprawdopodobniej niedługo wprowadzą wersją z lepszą farbą a stare wymienią za darmo

  • 0

    69. ~mpower  2007-07-28 18:07:07  host: phantom.teldom.pl

    Od wczoraj w sprzedaży :) Widziałem go i wyświetlacz wymiata. Powiem że nokia się z tymi 16mln kolorów niech schowa :P Szczrze i tak człowieka oko nie widzi różnicy pomiędzy 265tys kol a 16mln. Ogólnie telefon super, leciutki a jakoś wyświetlacza celująca jeżeli chodzi o generowany obraz

  • 0

    70. ~mateusz  2007-08-02 13:31:44  host: gate.fenomenalny.net

    tez mysle ze samsung ultra sgh u600 jest ZAJEBISTY

  • 0

    71. ~PIRANHA  2007-08-04 17:34:56  host: abod142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z wyglądu może ten phone jest fajny,ale ma tez wady.SE mogliby sie postarać i zrobić go w serii walkman ;/ (miałam już SE W300i-naprawde wyśmienity,ale zrypany aparat troszke),no i ta mała pamięć!!! Miałam go kupić,ale zdecydowałam sie na Samsunga U600 lub U700.

  • 0

    72. ~Rademan  2007-08-06 00:11:20  host: phantom.teldom.pl

    zakupilem tene telefonik i ogolnie wymiekam :) jest zaje.... :P z tym ze bateria slabo 3ma.. a ile wam wytrzymuje ??

  • 0

    73. ~Lui  2007-08-07 10:21:33  host: 195.68.192.134

    Mam tego s500i... jest bardzo ładny i funkcjonalny. Jest już w sprzedaży, ja kupiłam go za 999zł w electro world'zie. polecam! Aparat - świetny. Bardzo ciepłe zdjątka wychodzą:) Pozdrawiam

  • 0

    74.  2007-08-07 11:39:55

    @PIRANHA - a W580i to niby co jest? To właśnie S500i w wersji Walkman... co do pękających klawiszy, to wg SE telefony wyprodukowane po 27 tygodniu br., nie będą posiadać już tej wady.

  • 0

    75. ~blom  2007-08-07 16:39:45  host: gov2.internetdsl.tpnet.pl

    ~PIRANHA mi się wydaje, że W580 to to samo

  • 0

    76. ~ja  2007-08-07 21:57:36  host: chello089079112093.chello.pl

    chce go miec ale teraz to juz sie wacham

  • 0

    77. ~limonka-66  2007-08-10 22:41:03  host: unregister020009144195.c9.msk.pl

    Witam! Nie chcę Was martwic ale mój tel.został wyprodukowany z nr.07w28 czyli po 27 tygodniu.Kupując go nie miałam pojęcia o problemach z pękającymi klawiszami.Po przeczytaniu nr. pod baterią, spadł mi kamień z serca,że to nie ta felerna seria.Długo się nie cieszyłam,bo po trzech dniach obchodzenia się z nim jak z jajkiem pękła mi 4 potem 3,7 a dzisiaj 6.Myślę,że wszystkie klawisze pękną w miarę pisania sms.Poza tą wadą telefon jest super,zachwycił mnie od pierwszego wejrzenia.Ma przepiękne motywy,które zmieniają się w miarę uplywu czasu,no i efekty świetlne.Wszystko jest ok.Mam nadzieję,że będzie można gdzies kupić klawiaturę,bo obawiam się,że klawisze zaczną odpadać.Telefon mam od dwóch tygodni i jestem załamana. Gdyby nie ta wada to nie miałabym mu nic do zarzucenia,jest super!!!.

  • 0

    78. ~konewcia  2007-08-13 22:30:25  host: 80.51.192.82

    mam zamiar kupić sobie ten telefon, prosze niech ktoś mnie oświeci i powie czy ten telefn ma dzwonki MP3 i czy ma klawisz nawigacyjny czy joystic????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????? z góry dziekuje wybawcy ;p :):):)

  • 0

    79. ~Lui  2007-08-17 11:28:41  host: 195.68.192.134

    Mam już tego telka 2 tyg. i jak narazie nic mi nie pęka ale bateria bardzo szybko pada... 3dni to max i to jak go malutko uzywam. Ale to pewnie przez ten wyświetlacz. Tam przecież rusza się wszystki miga itd;)Świetny jest:) Tyle że zmieniła mi się tapetka (sama;) i nie podoba mi się bo ma taki dziwny kolor. Najładniejsza była na początku-taka czarno zielona z motylkami. Czy ktoś wie czy mogę sobie ją na stałe ustawić tak, żeby się nie zmieniała? Już wszysko przeszukałam... Plis niech ktoś odpisze... Teraz jakieś drzewko urosło:) Ale tamto było fajniejsze. Pozdrawiam

  • 0

    80. ~mysza  2007-08-17 11:43:16  host: bxl136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej! A w żółtym fonie tesh pękają klawisze czy tylko w tym czarnym?? Proszę o szybką odpowiedź! Z góry dzięx! :)

  • 0

    81. ~DeeDe  2007-08-18 00:19:51  host: cue34.internetdsl.tpnet.pl

    planuję kupić ten telefon, ale sądząc po komentarzach i pękających klawiszach wyżej wymienionych, chyba zrezygnuję... ale jest boski :|

  • 0

    82. ~coś  2007-08-22 15:46:44  host: acgc80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesteś ślepyślepa czy pierdolnięta?? na górze na 3 screenach jasno widać ze ma d-pad lol. Acha i jeszcze jedno... w żadnym z rodziny slajderów czyli s500 yellow, w580 czy w910 nie łamią sie klawisze.. tylko i wyłącznie w wersji green. W internecie jest już mnóstwo fake'ów że w tamtych modelach również (mają takie same klawisze). Jest to bzdura jakich mało, a same filmy przedstawiają się wg wzoru: "Omg w moim nowym w580 także pekły klawisze (i tu klika zblizeń) wiec sony jest do dupy .. nadal kocham w580 (i tu najważniejsze>>) ALE jednak moja stara nokia była super bo cośtam cośtam cośtam cośtam (i tu 30 min filmiku jaka jego nokia fajna była). Wybitne antyreklamy bo tylko taka forma obrony pozostała innym producentom.

  • 0

    83. ~zalamana  2007-08-27 10:00:37  host: 176.189-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be

    nie wiem co mam zrobic bo zamuwilam s500i i mam odebrac w srode ale nie chce miec tel bez klawiszy:{

  • 0

    84. ~annka  2007-08-27 12:30:40  host: apn-99-2.gprspla.plusgsm.pl

    Jak w tym tel dziala aparat? Po wlaczeniu wyswietla sie komunikat zeby wlozyc karte SM lub w ustawieniach aparatu wybrac zapisz w telefonie.nie wiem o co chodzi/ prosze o pomoc!!

  • 0

    85. ~Arthorius  2007-08-27 22:36:00  host: bdb74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak ma mp3 i joystick, a z tego co wyczytałem to nawet ma wersjie odtwarzacza z W800i

  • 0

    86. ~monique_  2007-08-28 17:19:05  host: bur165.internetdsl.tpnet.pl

    hej!mam prosbe czy moglby mi ktos kto posiada juz to cudo powiedziec wszystkie jego wady i zalety???chce kupic ten telefon ale pisze duzo smsow i boje sie o te feralne klawisze...;/ wiem ze SE naprawil juz ten blad ale mimo wszystko sie stracham...bede wdzieczna za odpis;) pozdr

  • 0

    87. ~Lui  2007-08-29 09:19:39  host: 195.68.192.127

    No i kurna lipa... Pękł mi klawisz 7.... Wiecie może czy uwzględnią mi to na gwarancji?! Nie no po miesiącu obchodzenia się z nim jak z jajkiem pękł klawisz... Tak to jest fajny ale co z tego... 1000zł i taka lipa z klawiszami...Ale się zawiodłam... Odpiszcie

  • 0

    88. ~Lui  2007-08-29 09:22:40  host: 195.68.192.127

    konewcia ten tel nie ma joystica tylko coś w podobie ale ma mp3;) A klawisze pękają tylko podobno w tym zielonym. mi pękła 7 po miesiącu... Ciekawe czy uwzględnią mi to na gwarancji...

  • 0

    89. ~radifcb  2007-08-30 14:31:02  host: acyc149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi w czarnej wersji tez klawisz (8) pękł :/ po paru dniach uzytkowania...

  • 0

    90. ~1111111  2007-09-01 19:09:16  host: apn-100-122.gprsbal.plusgsm.pl

    o jakiej pamieci dodaja karte do tego telefonu

  • 0

    91. ~anna23  2007-09-07 11:51:20  host: abol174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej! bardzo mi sie podoba ten telefon,ale te pękające klawisze skutecznie mnie zniechęciły. Szkoda... Nie orientujecie się czy wadę tą producent zlikwidował na dobre? ... Piszcie, jak cos wiecie. A wogule jest ktos kto ma ten telefon i klawisze mu nie popękały.???????????

  • 0

    92. ~marcia  2007-09-08 12:01:10  host: aes66.internetdsl.tpnet.pl

    witam, ja kupiłam ten telefon 25 sierpnia w Niemczech i na razie nie mam problemów z klawiszami tylko jedynie ze bateria jest słaba no i na początku co jakiś czas nie odczytywało mi karty SIM ale jakoś sobie z tym poradziłam i już jest ok, ogólnie telefonik w porządku i ciesze się z jego zakupu pozdawiam

  • 0

    93. ~Dex  2007-09-15 15:20:36  host: aav251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Jak ustawić w tym telefonie by zmieniał te kolory o innej porze dnia i nocy bo nie mam pojęcia ??? Pozdrawiam A pękające klawisze to mit !!! Mam go bardzo długo i nic !!! Posiadam czarny kolor. Odpiszcie pliissssssss jak to ustawić !!!

  • 0

    94. ~sao  2007-09-18 10:14:44  host: 62.29.170.33

    pojawily sie dwa nowe kolory - fioletowy i biały

  • 0

    95. ~anovi  2007-09-21 21:15:10  host: gfi50.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem z karta sim-potrzebuje karty 3g ale z tego co wiem orange i plus daj te karty tylko w abonamencie-czy ktos mi moze poradzic co mam zrobic?? btw. telefon jest super-klawisze nienaruszone:)

  • 0

    96. ~anovi  2007-09-21 21:23:15  host: gfi50.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem z karta sim-potrzebuje karty 3g ale z tego co wiem orange i plus daj te karty tylko w abonamencie-czy ktos mi moze poradzic co mam zrobic?? btw. telefon jest super-klawisze nienaruszone:)

  • 0

    97. ~rererer  2007-09-21 21:39:19  host: gfi50.internetdsl.tpnet.pl

    co mam zrobic z karta sim?? potrzebuje 3g do tego phona ale nie w abonamencie -niech ktos pomoze!! thx:)

  • 0

    98. ~JKI  2007-09-27 17:46:44  host: aazx107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak długo 3ma bateria?

  • 0

    99. ~hif  2007-09-30 22:17:03  host: 104-143.echostar.pl

    mam pytanie czy ktos moze mi powiedziec czy dobrze slychac glos kogos jak rozmawiacie z kims? bo jak dzwonie gdzies to wydaje misie jakby to sie dzialo przez szmate (moze misie wydaje ale wczesniej mailem k750 i slychac bylo o wiele lepiej:((

  • 0

    100. ~grzesiek  2007-10-04 10:16:48  host: pilicka-itea.radom.pilickanet.pl

    Słuchajcie jak to w końcu jest z tymi wadliwymi klawiaturami? W internecie jest mnóstwo informacji na ten temat ale SE nie zajmuje w tej sprawie żadnego stanowiska. Natomiast na moje pytanie do SE otrzymałem odpowiedź z Call Center SE następującej treści: "Pragniemy Pana poinformować, że nie mamy informacji aby w tych modelach telefonów była wadliwa klawiatura." Sam już nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Najwyraźniej ktoś mija się z prawdą, tylko kto?

  • 0

    101. ~grzesiek  2007-10-04 10:30:25  host: pilicka-itea.radom.pilickanet.pl

    Słuchajcie jak to w końcu jest z tymi wadliwymi klawiaturami? W internecie jest mnóstwo informacji na ten temat ale SE nie zajmuje w tej sprawie żadnego stanowiska. Natomiast na moje pytanie do SE otrzymałem odpowiedź z Call Center SE następującej treści: "Pragniemy Pana poinformować, że nie mamy informacji aby w tych modelach telefonów była wadliwa klawiatura." Sam już nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Najwyraźniej ktoś mija się z prawdą, tylko kto?

  • 0

    102. ~mrooffka  2007-10-06 17:52:49  host: host-84-13-229-147.opaltelecom.net.229.13.84.in-addr.arpa

    czy klawisze pękają również w tym złotym???? Czy tylko w tym czarnym??

  • 0

    103. ~pałkarz  2007-10-08 14:15:41  host: aalf173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest fajny i chce go kupić tanio

  • 0

    104. ~mbialecka  2007-10-08 19:18:38  host: dge159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile trzyma bateria, jaki kolor ładniejszy...złoty czy czarny? jest jeszcze fioletowy i biły,ale w kraju brak :-(

  • 0

    105. ~iwona  2007-10-09 17:59:48  host: aya178.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie: jak długo trzyma bateria??:)

  • 0

    106. ~daga85  2007-10-09 18:56:00  host: dynamic235-185.tvk.torun.pl

    chcialabym wiedziec jak nawiecej na temat tego koma bo chce kupic w plusie wiec jesli mozecie to napiszcie

  • 0

    107.  2007-10-13 16:32:57

    Witam! Wczesniej pisałam Wam,że po dwóch tygodniach użytkowania pękło mi pięc klawiszy. A wiec przyjeli mi go do reklamacji [o zwrocie pieniędzy to nawet nie było mowy]po miesięcznym wydzwanianiu co z moim telefonem powiedzieli,że wyślą mi nowy telefon.Okazało się,że tylko wymienili mi klawisze i nie odeslali mi mojego paragonu co jest podstawa do gwarancji.Mam paragon skserowany ale nie wiem czy coś mi to da.Po trzech dniach od wymiany znowu pekly mi dwa klawisze.Dzisiaj do nich dzwoniłam ale nikt nie odbiera,albo znają mój nr.albo dzisiaj nie pracują.Dam Wać znać jak się to zakończy.Jeżeli nie pomyślnie,to podam na wszystkich forum ich adres i nazwe sklepu,zeby nikt u nich nic nie kupował,bo to oszuści.Wstrzymajcie się z kupnem tego modelu,bo szkoda waszych pieniedzy.Poza tą wadą to tel. jest super!

  • 0

    108. ~  2007-10-30 20:06:10  host: acoq103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dylemat: SEs500i czy motorola K1? pomóżcie...

  • 0

    109. ~Daga  2007-11-01 15:49:02  host: host-ip177-131.crowley.pl

    kurcze :/ ale postraszyliscie mnie z tymi klawiszami :/ sama nie wiem co myslec. kupilam ten telefon za 850 zł i mam zamiar troche go pouzywac. dostane go w poniedzialek kurierem i mam nadzieje ze nic sie noie bedzie dzialo !!!

  • 0

    110.  2007-11-07 15:03:28

    Minęło parę miesięcy, a SE chyba nadal nie rozwiązało ostatecznie problemu klawiszy... Szkoda...

  • 0

    111. ~morfi  2007-11-10 15:10:55  host: apd140.internetdsl.tpnet.pl

    hmm... mam aktualnie motorole v3x. mam mozloiwosc sprzedania go i zakupu tego SE za 800 zł (nówka z wszystkim) wolalem najpierw poczytac o nim i widze ze sa spory odnosnie pekajacych klawiszy. Mam nadzieje ze to sie wyjasni... jak mozecie napiszcie tez ile trzyma bateria, jak gra glosnik itp.. z gory dzieki.. pozdrawiam.. ;)

  • 0

    112. ~majkel  2007-11-10 22:45:07  host: acwv190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    slyszalem ze fajny jest ten telefon ale trzeba miec karte 3g a ja mam z mix plusa i co mam zrobic

  • 0

    113. ~klara  2007-11-11 11:11:12  host: cqm173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja nie moge,w ofercie na obonament w plusie anwet go nie mają!

  • 0

    114. ~lorenita  2007-11-13 13:48:20  host: nat6.pp.com.pl

    Telefon SUPER. Mam go od wczoraj. Jestem co prawda przerazona pekającymi klawiszami, ale poza tym jest super. Piekne kolory na wyswietlaczy, rozdzielczosc dobra, dzwonki fajne i co wazne - duzo glosniejsze niz w 750i. Tylko niewiem jak ustawic tapete, zeby sie zmieniala pora dnia i pora roku? napiszcie

  • 0

    115. ~kornel1117  2007-11-28 20:28:36  host: 80.51.122.71

    Tez zamiezam sobie tak kupic tylko w tym problem ze jedna cala kolumna przeznaczona jest na alarm i to jest tylko do dupy a tak to luzik

  • 0

    116. ~edi  2007-11-30 20:10:00  host: aae226.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie co ja mam zrobic chcialem go kupic ale jak przyczytalem te wszystkie opinieze tak sie psuja klawisze to ja chyba go nie kupie a oco chodzi z ta karta 3g

  • 0

    117. ~gosia  2007-12-01 15:25:40  host: host-89-229-15-102.torun.mm.pl

    telefon jest pieeeekny!!!!mam go miesiac a nigdy niecieszylam sie z telefoniku tak jak z tego:)zadziwia suuper dobrymi zdjeciami, c kilka dni zmienia sie kolor motywy.tylko pek mi klawisz numer 3;/klawiatura jest wygodna ale licha.

  • 0

    118. ~  2007-12-01 19:56:50  host: rejon082.ztpnet.pl

    Zdecydowanie nr 108 weź tego SE... moja kumpela go ma już z pó roku i jest super... a motorola to badziewie :/

  • 0

    119. ~monika  2007-12-02 00:08:11  host: aasm225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam takie pytanie jak z niego można wyjąć kartę sim bo ja nie wiem

  • 0

    120. ~Kacha  2007-12-02 10:26:08  host: eaj70.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super, wczoraj go kupilam i jak narazie nie mam zadnych zastrzezen!

  • 0

    121. ~Gośka  2007-12-04 14:37:51  host: dsg209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super tylko szkoda że nie ma PL Menu! A czy ktoś wie czy w fioletowych pękają klawisze??? Bo według mnie fioletowe są najlepsze i już mam jednego taniego na oku ;)

  • 0

    122. ~se fan  2007-12-05 21:01:03  host: adfk96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czyli rozumiem ze po tym 27 czarne klawiatury nadal pękają tak ? :( ... A powiedzcie mi jest jeszcze 3cia wersja tego telefonu taka srebrna nie ? Co z nią na stronie se jest a nigdzie indziej jej nie widać ... Ktoś wie dlaczego ?

  • 0

    123. ~se  2007-12-06 09:23:15  host: adfd20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiedzcie mi a co z innymi wersjami tego telefonu ?? np srebrno(bialo) brazowym czy też purpurowym ?? To samo z klawiszami ?? I czy jest jakas osoba posiadajaca ten telefon w czerni i klawisze jeszcze nie pekly od dluzszego czasu ? ... I jeszcze jedno pytanie czy pekniete klawisze przeszkadzaja w korzystaniu z tel ? wyłamują się z klawiatury czy jedynie pękają i to wszystko ?

  • 0

    124. ~?  2007-12-07 12:27:50  host: azi30.internetdsl.tpnet.pl

    a czy ktoś mi powie, czy ten telefonik tak jak w580i tez ma funkcje shake it ??

  • 0

    125. ~a  2007-12-14 08:07:38  host: ahc83.internetdsl.tpnet.pl

    Karta 3g to tylko sposob na wyciagniecie kasy. masz zasieg i aktywna usluge to masz UMTS

  • 0

    126. ~eeej  2007-12-18 16:55:10  host: adiq141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    weźcie mnie nie straszcie... przeczytałem o tych klawiszach i jestem przerażony...a na 100% dostane jako prezent na swięta;/ ja cie krece...z niechęciliscie mnieeee:((((

  • 0

    127. ~dziad  2007-12-19 18:57:24  host: bad135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na samym poczatku nie przeszkadzaja,jak odpadaja tak jak mi wlasnie to sie nei da przeszkadzac i poki co na rynku trudno dostac przyciski do niego:|to sobei chodze z dziurami swiecacymi.

  • 0

    128. ~dyzia  2007-12-19 23:04:47  host: 078088129192.cho.vectranet.pl

    ja kupilam ten tel we wrzesniu, zołty i po 4 tygodniach pekly mi klawisze 2 i 4.poszlam wymienili mi na czarny i nastepne 4 tygodnie mijaja a tu klawisz 1,4,6,8 pekniete...teraz mi naprawili,staram sie go nie uzywac...i czekam na rezultaty...ogolnie telefonik super...bardzo mi sie podoba...i wyglad i wnetrze..i motywy i wogole...bajer.tak wiec mysle ze wszystkie wersje telefony sa felerne...chyba ze ktos ma szczescie jak moja kolezanka...bo jak narazie od 3,5 miesiaca ma jeden i jeszcze jest caly.

  • 0

    129. ~Nuusia  2007-12-20 16:34:55  host: duz194.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie, czy wtym trelefonie jest dobry walkman? bo chciałabym mieć telefon z dobrym odtwarzaczem, ale tego muzycznego co ja chce nie moge dostac po dostepnej mi cenie. tzn; byl ale juz go kupili, a chodzi mi o w580i. a teraz to wlasnie nie wiem czy ten kupowac, poniewaz nie wiem jak dziala odtwarzacz w tym (tzn; s500i) telefonie.

  • 0

    130. ~tomekuic  2007-12-20 19:06:34  host: 212.87.241.195

    oj ludzie ludzie , moze pekają wam klawisze ale teraz produkują tego fona z ulepsznona klawiaturą , wię teraz już nie pękają :) można brać bez zastaniowienia sie na klawiaturkami

  • 0

    131. ~maniek69  2007-12-22 02:36:42  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    Mam SE S500i juz drugi tydzień, wczoraj zaczeły się dziwne rzeczy - komunikaty o braku karty SIM, po ponownym włączeniu czasem ustępuje, pozatym potrafi sam włączać się i wyłączać kiedy chce, raz nawet sie zawiesił! Pozatym bateria lepiej nie mówić, krótko trzyma. Troszke mnie kosztował (830zł) teraz się zastanawiam czy nie lepiej było poszukać czegoś z półki NOKI, klawisze narazie całe i oby takie zostały. Nie wiem co mam z nim zrobić, jest bardzo ładny ma ciekawy wygląd, ale tak banalne rzeczy zrażaja mnie do niego coraz bardziej.

  • 0

    132. ~agus  2007-12-23 14:28:50  host: abhv130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy ten fon bedzie dostepny w jakiejs polskiej sieci?

  • 0

    133. ~Federales  2007-12-23 17:21:33  host: chello084010011199.chello.pl

    Mam ten aparat od 2 tyg. Klawisze już nie pękają, ma polskie menu, nie ma funkcji "shake it", bateria trzyma 3dni (jeszcze się nim bawię i oglądam filmiki oraz mam włączone zmienne podświetlenie i tapetę-co wpływana zużycie energii). Kartę sim wyjmuję się normalnie, jest schowana chyba jak w każdym fonie pod baterią z tym że w tym przypadku troszkę kłopotów może nastręczać zdjęcie pokrywy baterii. Bardzo ładnie wyświetla filmy i zdjęcia zwłaszcza te 320x240px. Polecam

  • 0

    134. ~sawiola  2007-12-28 14:52:39  host: adml61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie...nie wiem dlaczego klawisze w tym telefonie wam pękają!Widocznie jest bardzo przez was testowany i rzucany o ścianę! Bo nie mam pojęcia jakim cudem w normalnym użytkowaniu mogą się klawisze psuć! Ja mam ten model czarny już ponad rok i wygląda jakby był prosto z salonu. Idealnie dostosowuje się do moich rąk. jest łatwy w użyciu,chyba że ktoś jest naprawdę tępy i tego nie potrafi! Bateria trzyma ponad 5 dni. Jestem z niego bardzo zadowolona! I zdania na pewno nie zmienię! Klawiatura także jest super i wcale nie pęka.Ja nie wiem jak to trzeba mocno naciskać na klawisze że wam tak pękają! Ja obchodzę się z nim jak z każdym innym telefonem i ten jest najlepszy!

  • 0

    135. ~daniel  2007-12-31 14:39:10  host: kayla.airnet.opole.pl

    ile on kosztuje ;)?

  • 0

    136. ~MalinoVa  2008-01-04 14:49:13  host: aakj18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej wiecie co tak czytam o tych klawiszach teraz i powiem wam ze mi pekly juz 3 a telefon mam dopiero od miesiąca i jeszcze ani razu mi nie spadł ani nic poprsto popękały same nie wiem dlaczego oglnie telefon jest bardzo fajny poręczny ma duzo zalet ale jedyna wada te klawisze musze go oddac do gwarancji tylko ciekawe ile będa go trzymać ?! ogolnie polecam go bo jest super ...

  • 0

    137. ~ja  2008-01-05 17:37:58  host: ecq58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja, kupilam telefon dzisiaj, i dopiero w domu zauwazylam pekniecie klawiszy( bo kupilam uzywany,ale nagwarancji) zadzwonilam do pani z puktu sprzedazy i ona poinformowala mnie ze te telefony maja pekniecia fabryczne!!!!!!!!!!!!!!!! i ze tak jej powiedzieli w ericcsonie!!!!!!!!! skandal jakis i oszustwo, dobrze ze poczytalam co piszecie , jutro tam ide...poza tym tel jest ok, w uzytkowaniu to nie przeszkadza i mam nadzieje ze nie odpadnie:/

  • 0

    138. ~Paula  2008-01-06 21:34:49  host: gate-euler-dialog.walbrzych.dialog.net.pl

    Mam ten telefon od wczoraj. Nic nie zmeinialam, ale podświetlenie z zielonego stało sie niebieksie. Próbowałam ponownie ustawić zielone, ale nie mogę..Proszę, pomóżcie...

  • 0

    139.  2008-01-09 18:48:46

    MAM DYLEMAT SE S500I CZY SGH-U600??

  • 0

    140. ~Cris  2008-01-13 19:47:03  host: 217.8.188.110

    witam. moze mi ktos powiedziec czy ten telefon mozna kupic w mixie orange i ile kosztuje?

  • 0

    141. ~Przemo  2008-01-18 19:20:19  host: 83.18.156.42

    Nie można chyba. Ja kupiłem w RTV AGD i mi klawisze nie piękają

  • 0

    142. ~majka  2008-01-25 13:11:56  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    ja mam telefon od miesiaca i peknietych 5 klawiszy;/

  • 0

    143. ~zolka  2008-01-26 20:48:04  host: cpc3-watf6-0-0-cust684.watf.cable.ntl.com

    o matko ja go chce kupic na dniach i jestem przerazona tym co piszecie, ale jak niekrorzy twierdza ze juz klawiatora jest ulepszona to moze sie zdecyduje.... Nie wiem tylko czemu piszecie ze w granatowym nie pekaja klawisze..przeciez to ten sam tel. wiec?to chyba nie przyczyna koloru co..

  • 0

    144. ~zajac  2008-01-30 16:38:33  host: public-gprs10706.centertel.pl

    Co za glupia baba...:/ S500i dostepny byl dopiero w maju 2007 a ona ma go juz od "ponad roku"... Brak slow na glupote ludzka...

  • 0

    145. ~Agoo  2008-02-03 13:23:25  host: ip81.optiserw.com.pl

    Ile kosztuje te cude?ko??

  • 0

    146. ~kurczak  2008-02-03 17:46:08  host: czl218.internetdsl.tpnet.pl

    to zalezy od roku produkcji jak bedzie wyzej nic 2008rok to nie pekają sprawdzone....

  • 0

    147. ~....  2008-02-04 14:49:52  host: gate-euler-dialog.walbrzych.dialog.net.pl

    No cóż.. Mam ten telefon od prawie miesiąca. Czytałam Wasze opinie..Nie byłam pewna czy go kupić-przeraziły mnie trochę te pękające klawisze.Jednak zaryzykowałam. Wczoraj tak sobie pomyslalam, żeby wystawić swoją opinię.Odpukać-nic zlego mi się z nim nie działo, najważneijsze:z kalwiszami wszytko bylo ok..Az do dziś. Chyba wykrakalam.. Pękły 2: 6 i # ..Nie pwoiem, jestem zła-dałam za ten telefon prawie 900 zł i co? Będę musiała dalej w niego inwestować, kupując co jakiś czas nową klawiaturę. Jestem fanką SE, powiedziałam sobie, że nigdy nie wystawię negatywnej opinii o telefonach tej firmy. Chyba kiedyś musi byc ten pierwszy raz;) Generalnie telefon jest fajny- podświetlenia, swietne motywy-naprawdę ektra. Wizualnie sprawdza się na 6.. ale te kalwisze...

  • 0

    148. ~kinius14  2008-02-04 18:47:38  host: bga30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialabym wiedziec czy ten telefon sie 'blyszczy'?? :P:D

  • 0

    149. ~natalion  2008-02-08 22:03:05  host: exf163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pękające klawisze to nie mit. Mam ten tel 3 miesiące i pęknięte mam wszystkie klawisze oprócz "5", "#", "*" i "0", jednak są one widoczne dopiero przy bliższym oglądaniu telefonu i nie mają wpływu na działanie telefonu;) ogólnie telefon bardzo fajny, polecam ;)

  • 0

    150. ~anoli  2008-02-17 22:43:34  host: emz64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez mam ten telefon czrny i pekl mi jeden klawisz nie wiem o co chodzi mam nadzieje ze wiecej mi nie peknie :(((

  • 0

    151. ~Kasia  2008-02-21 10:18:25  host: ip-91.193.160.245.b.tvsat364.lodz.pl

    Zamierzam kupic ten telefon ale jestem przerazona tym co piszecie;/ Ktos napisal ze kupil w rtv agd i mu klawisze nie pekaja, a czy ktos moze kupil go w mix electronics i pekaja mu klawisze?? Prosze odpiszcie z gorydziekuje:)

  • 0

    152. ~Ania  2008-02-24 12:10:54  host: bcj72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1. Jeśli chodzi o kartę si to wyjmuje się ją tak jak wkłada, wystarczy docisnąć a ona sama wyskoczy. 2. Co do baterii to trzyma dobrze pod warunkiem że nie będzie tapety z motywu mam na myśli everchanging tylko inna bez animacji, ponieważ to ona tak zżera baterię. A dwa jeśli ktoś ma ustawione wyszukiwanie sieci, czyli że pokazuje Wam miasto w jakim się znajdujecie, to lepiej niech to wyłączy bo też siada bateria. 3. Co do pekajacych klawiszy to jak na razie nie mam zarzutów. Nic sie nie dzieje, wystarczy szanowac telefon, zreszta po przeczytaniu opini delikatnie je naciskam bo tak wystarczy, może dlatego mam spokój (odpukać). 4. A co do fioletowych telefonów to zapewniam ze są w Polsce, bo jak chciałam kupić ten telefon to z tym właśnie miałam problem. Były tylko fioletowe i złote, innych brak, no ale się doczekałam. Poza tym telefonik bardzo fajny. Ładny, prosty w użyciu z dobrymi funkcjami. Motywy bajer, ale tak jak mówię wykańczają baterię.

  • 0

    153. ~Ania  2008-02-24 14:21:15  host: bcj72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A co do tego czy telefon się błyszczy, to nie jest lg shine tylko se500i, no coś tam się błyszczy zwłaszcza jak jest czysty:)

  • 0

    154. ~-Becia-  2008-02-25 18:59:33  host: 77-253-171-23.adsl.inetia.pl

    jej ale mnie zniechęciliście;/ z tymi klawiszmi i reszta:( a tak mi sie bardzo podoba i chce sobie kupic ale teraz to nie wiem czy warto

  • 0

    155. ~Ania  2008-02-26 14:38:42  host: bbb168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zmieniłam zdanie. KLAWISZE PĘKAJĄ!! Pękła mi 2.

  • 0

    156. ~Ryga  2008-02-29 17:41:36  host: adfp44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jej.. 154 - mam to samo. Ten telefon (jak widać z reklamek i filmów) jest super.. ale te klawiaturki :( Jak na tą firme to sie zbytnio nie zdziwiłam, ale jak do tąd to nie przeczytałam ani jednego opisu w którym by komuś nie pękły, wszyscy to gwarantują :( A nie chce za bardzo kupować SGH - E570.. HELP! Chce mieć porządny zajefajny telefon na najbliższe 4/ 5 lat!

  • 0

    157. ~Ryga  2008-02-29 18:17:10  host: adfp44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jeszcze jedno, jakby ktoś mógł to pokarzcie jak ten telefon bez klawiszy wygląda (zdjęcie) mój skyp: gos.l.

  • 0

    158. ~Ania  2008-03-07 11:10:43  host: bcf184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To nie tak że bez klawiszy. One nie wypadają. Pękają owszem sama mam już 6 pękniętych klawiszy, ale nie przeszkadza to w normalnym użytkowaniu. Pojawia się pionowa kreska co jest oznaką pęknięcia i to wszystko. Wiadomo że coś takiego nie powinno mieć miejsca ale niestety ma. Telefon na prawdę fajny, tylko te klawisze... Tragedia

  • 0

    159. ~tomo331  2008-03-07 20:29:05  host: fbq178.internetdsl.tpnet.pl

    mam pęknięty klawisz nr 6. Jak u was z trzymaniem baterii, u mnie dwa dni i dętka, trzeba ładować... bateria oryginał

  • 0

    160. ~luzak15  2008-03-09 11:11:02  host: 87-205-160-72.adsl.inetia.pl

    co wy dajecie z tymi przyciskami jesi nieccecie miec ich peknietych to poprostu obetnij paznokcie

  • 0

    161. ~an-gi  2008-03-09 19:56:32  host: ens116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od paru miesiecy przyznam ze balam sie kupna ze wzgledu na te klawisze ale jak narazie wszsytko gra telefon codziennie zaskakuje mnie swoimi mozliwosciami i uwazam ze jest swietny, a co do klawiszy to chyba kwestia uzytkowania ( mam na mysli mocne duszenie i bawienie sie klawiszami ) mam nadzieje ze nie bedzie zadnych problemow jak narazie oceniam telefonik na 10!

  • 0

    162. ~nisiiaaa  2008-03-11 19:25:24  host: acib20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy telefon ma polskie menu?

  • 0

    163. ~maja  2008-03-13 14:35:25  host: chello087207114180.chello.pl

    klawisze pękają, a pozniej odpadają...dbam o telefon jak nigdy dotąd, bo kosztował mnie kupe kasy...poki co mam juz puste oczka po przyciskach

  • 0

    164. ~Klaudia  2008-03-13 16:18:33  host: gmv10.internetdsl.tpnet.pl

    Mam wielka ochotę sprawić sobie ten telefon. Odstraszają mnie jedynie te pękające klawisze... Ostatnio czytałam gdzieś że klawisze pekaja najczęściej w czarnym poniewaz dochodzi do jakiś reakcji przez farbę , która je rozmiękcza. To prawda? Z góry dziekuję za odpowiedź :)

  • 0

    165. ~  2008-03-13 20:24:09  host: public64631.xdsl.centertel.pl

    Fajnie... Jedni mówią że te klawisze pękaja a drudzy że nie. I kogo słuchać?????

  • 0

    166. ~kamilos482  2008-03-18 18:55:30  host: bd72.osiedle.net.pl

    fon do kitu ja zżuciłem go z 8 piętra to cię połamał na puł

  • 0

    167. ~Łukasz  2008-03-20 19:32:58  host: 77-253-94-91.adsl.inetia.pl

    myślałem,że z tą klawiatura to jednak ściema.. niestety nie:( kupiłem tel.w poniedziałek,dziś jest czwartek,a klawisze 4,5,6 i 8 pęknięte:/ zapewne od gry w Lumines [bardzo wciągająca gierka]. Pęknięć jakoś mocno nie widać,no ale mimo wszystko złe wrażenie pozostaje i troche za szybko,jak na nowiutki telefon:/:/ poza tym, S500i daje rade aż miło :D:D a, i początkowe uczucie,że to jednak telefon dla pań minęło. wystarczyło zmienić tapetę i już gitara gra:D

  • 0

    168. ~Lusia  2008-03-21 15:11:59  host: public-gprs5709.centertel.pl

    mam ten telefon od tygodnia. wahalam sie czy go kupic bo czytalam o tych klaiwszach.. ale jak anrazie z moim jest wszystko okay nic sie nie dzieje ;] telefon extra tylko troche krotko bateria trzyma i nie podoba mi sie jak jest zrobione wejscie na karte sim ;) ale ogolnie polecam .!

  • 0

    169. ~Zielona  2008-03-23 02:20:14  host: h205.lama.net.pl

    Złamał się na pół? Powiem tyle: Miałeś szczęście, że w kawałkach go nie znalazłeś. Widać jak dbasz o rzeczy;)

  • 0

    170. ~efcia111  2008-03-24 22:58:24  host: aedk203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z 8 pietra....? to faktycznie badziewie facet stuknij sie w leb

  • 0

    171. ~goch  2008-03-29 13:31:40  host: dfj120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mocno widac te pekniecia na klawiszach????

  • 0

    172. ~168.  2008-03-29 16:51:51  host: gmv10.internetdsl.tpnet.pl

    A jaki masz kolor telefonu?

  • 0

    173. ~aniulka1111  2008-03-29 18:02:50  host: adls25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik ale nie mogę znajść do niego specjalnych motywów ktore sie same zmieniają. Jak ktos zan fajna strone z takim bajerami top niech da znać

  • 0

    174. ~kasiek  2008-04-02 19:27:21  host: host84-38-82-154.tvkdiana.pl

    ej mi po tygodniu 3 klawisze pekly.. masakra.. tym bardziej ze tel kupilam za granica i nie moge oddac na gwarancje do naprawy ;((

  • 0

    175. ~Sygusia  2008-04-04 22:00:57  host: 89.231.202.200

    Mam zamiar kupic sobie ten telefonik biały bo mi sie bardzo spodobal ale z tego co czytam o tych klawiszach to zaczelam sie nad tym powaznie zastanawiac ... tylko jak to mozliwe ze jednym pekaja a innym nie ? ile tak standardowo trzyma bateria?bo duzo esow pisze i pasuje zeby to jakos dzialalo

  • 0

    176. ~natis  2008-04-08 19:29:34  host: aht7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam dostac ten telefon za tydzien bo przesyłają mi go z Anglii.Jestem przerażona tymi klawiszami ale i tak go chce :P

  • 0

    177. ~Magda  2008-04-10 19:29:51  host: ablg79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie ;] czemu nie ma tego w Orange ?! a moze wiecie kiedy bedzie pliss o szybka odp ;]

  • 0

    178. ~Kris  2008-04-11 06:59:55  host: 90-156-49-237.as.kn.pl

    Niech ktos wkoncu normalnie wyjasni jak to jest z tymi klawiszami. Czy to pewna wada fabryczna ktora pojawia sie w kazdym egzemplarzu czy to jest od czegos zalezne ? Ja napisalem do SE w sprawie tego i czekam na to co mi odpisza.

  • 0

    179. ~choco  2008-04-14 20:46:57  host: ata65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak oceniacie dżwiek w tym telefonie? jest prawie identyczny jak w580i, tylko że bardziej stylowy. Nie wiem jeszcze który z nich wybrać.

  • 0

    180. ~miśka  2008-04-20 17:24:50  host: h-b206-244.resetnet.pl

    chcę kupić sobie ten tel ale boję się o te klawisze.przeraziły mnie te wasze komentarze!!nie wiem co teraz zrobić...

  • 0

    181. ~tusia  2008-04-20 19:40:01  host: xdsl.037.c85.petrotel.pl

    Super telefon. Jak ktoś nie umie go użytkować to i się psuje. A ogólnie biorąc jest wypas a mam go już pół roku. A podswietlenie mozna ustawic sie jakie chce. Przerozne kolory co mi bardzo odpowiada.

  • 0

    182. ~Piotrek  2008-04-25 07:45:22  host: apk137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem wam tak mam SE w580 i SE S500i i Se S500i bije w580 na łeb a tym że on gra lepiej dużo ładniej wygląda a jest zajebistu bajer z tymi porami roku a co do klawiszy to one pękają w telefonach z pierwszych partii a ja mam SE S500i z drugiej i klawisze mi nie pękły chodź cały czas gram na nim i pisze sms-y i klawisze a do tego w nim mam karte pamięci 4 giga a w SE w580 tylko 2 giga wchodzi!!!! są całe ja bym wybrał S500i bo jest lepszy.

  • 0

    183. ~Monia  2008-04-29 21:49:10  host: user24.198.udn.pl

    a ten telefon ma kamere i usb ??

  • 0

    184. ~zalamana  2008-05-04 18:00:33  host: abmi121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ma jedno pytanie czy pekniete klawisz podlegaja gwarancji??? Prosze pomozcie

  • 0

    185. ~messimilek  2008-05-06 20:52:58  host: 212.244.210.66

    w w580i sie psuje klawiatura ale bym wybral w580i

  • 0

    186. ~mała@92  2008-05-12 17:04:16  host: public-gprs80873.centertel.pl

    co z tymi klawiszami??? żartujecie czy co?

  • 0

    187. ~Sandrine17  2008-05-12 21:01:48  host: afz2.internetdsl.tpnet.pl

    Witam.. Chcę kupić ten telefon tylko mam takie pytanko, czy głośnik jest dobry? Czy ładnie, głośno gra? No i co z tymi klawiszami? Proszę o szybką odpowiedz... Z góry dzieki...

  • 0

    188. ~Bianusska  2008-05-13 17:30:28  host: chello062179026253.chello.pl

    Chcę zapytać czy te peknięcia na klawiaturze bardzo widać?I czy to w czymś szkodzi telefonu?Wogóle czy to nie zmieni nic w nim?

  • 0

    189. ~licja  2008-05-14 20:20:05  host: csknet-84-234-36-112.csk.pl

    jeżeli chcesz mieć znowu zielone tło to wejdż w ustawienia tam w tapety tam w motywy a w motywach sobie wybierasz jaką chcesz mieć tapetę

  • 0

    190. ~Łukasz  2008-05-15 11:52:59  host: staticline16977.toya.net.pl

    prosze odpowiedzcie mi iel miesci smsow i czy ajk pisze wiadomosc to po 90 znakach rpzeskakuje mi na druga wiadomosc i wysyłam za dwie..?????

  • 0

    191. ~Aga  2008-05-15 20:28:02  host: evv221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy w waszym przypadku rusza się ekranik?

  • 0

    192. ~alicja090  2008-05-17 15:34:20  host: 078088076125.plk.vectranet.pl

    hej, mam tego fonka, jest super XD ... odtwarzacz muzyki gra jak trzeba B) Aparat też robi bardzo ładne zdjęcia, a ta grafika.... można by o nim pisać bez przerwy :) klawiatury teraz robią trwałe więc niemartwcie sie o to. :)

  • 0

    193. ~~Domi  2008-05-18 14:45:29  host: abwz42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o co chodzi z tymi telefonami z pierwszej partii i z drugiej partii? jak rozpoznac z ktorej wlasnie sa partii? prosze o szybka odp- z gory dzieki!!

  • 0

    194. ~patunia9  2008-05-19 22:03:31  host: host-62.109.192.213.cable.satra.pl

    ja mam ten telefonik i pękły mi 2 klawisze i jakos normalnie psze sms-y nic sie nie zmieniło wszystko jest ok

  • 0

    195. ~b  2008-05-20 09:43:41  host: ahm134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to nie ściema mi też po 2 tygodniach pękły 2 klawisze. fuck co to w ogole ma byc...;/ tyle kasy kosztuje i takie ....!!

  • 0

    196. ~  2008-05-23 19:38:15  host: ain141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon prawie miesiac i klawisze mi nie pękaja. Jestem z niego zadowolona :).Dzwięk jest czysty i głośnik głośno gra a jak sie rozsunie to jeszcze głośniej.Mój brat ma W580i i wydaje mi sie że S500i jest głośniejszy...

  • 0

    197. ~ool  2008-05-23 22:47:14  host: host-n1-100-135.telpol.net.pl

    tak niestety klawisze w ericsonach ktore maja klawisze tego typu strasznie szybko pękaja;/ pekaja po srodku wiec sa widoczne..

  • 0

    198. ~Cinek  2008-05-24 19:59:49  host: fjr203.internetdsl.tpnet.pl

    chcialbym zapytac jak bateria trzyma...?

  • 0

    199. ~Sygusia  2008-05-25 10:40:59  host: 89.231.206.148

    masakra telefon mam od 2 tygodni i juz mi pękł jeden klawisz ;pp i to nieprawda ze tylo w czarnych bo ja mam bialy specjalnie wzielam inny i nic mi to nie dalo... mam nadzieje ze jak oddam do serwisu to mi taie dadza ze sie juz nie zepsuja! ogolnie telefon jest zajefajny, duzo bajerow, zmieniejace sie motywy, fajny ekran, muzyka glosno chodzi i aparat robi swietne zdjecia :D to nie o to chodzi ze ktos pisze ostrozniej to mu sie nie zepsuja po prostu taka seria wyszla i tyle mam nadzieje ze to ulepsza jakos!!!

  • 0

    200. ~spoock  2008-05-25 11:16:19  host: host86-142-132-35.range86-142.btcentralplus.com

    witam. mam pytanie. jak rozpoznać z której partii jest ten telefon?? dzięki za odpowiedź

  • 0

    201. ~DeeDee  2008-05-26 17:11:05  host: emr115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na początku bardzo sie bałam kupić ten telefon. Ten horror z klawiszami mnie prześladował. Dla mnie liczy się wygląd, więc zaryzykowałam i kupiłam. Telefon jest bajeczny. Śliczne wykończenie, idealnie pasuje do kobiecej ręki, płynie wysuwana klapka. Problem z klawiaturą mnie nie dotyczy...przyciski są bez żadnego szwanku. Aparat robi prześliczne zdjęcia, zoom jest bardzo pomocny. Jednak najgorsze jest to, że bateria trzyma zaledwie jeden (!) dzień. Czytając wcześniejsze komentarze(152. Ania), usunęłam animacje z wyświetlacza i menu. Jednak to ani trochę nie pomogło..nie mam pojęcia, co jest tego przyczyną. Jeśli ktoś ma podobny problem, bądź wie, co poradzić, proszę o podpowiedź :)

  • 0

    202. ~kamiloo105  2008-05-26 18:19:52  host: aczp210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!Zamierzam kupic ten telefon,aleczy te diody po bokach mozna wyłączyc.jle w nim bateria trzyma.proszę o pilna odpowieź

  • 0

    203. ~Taki_Rafi_91  2008-05-28 09:12:50  host: c4.centrumnet.com

    Gdyby nie te pekajace klawisze to telefon by byl zaj... Ale coz zaden telefon nie jest idealny... (1,2,4,5,6,8-pekniete klawisze:[)

  • 0

    204. ~ziom  2008-05-31 13:30:32  host: chello087206237175.chello.pl

    Zamierzam go kupić w najbliższym czasie i chciałem się was zapytać, czy te klawisze po pęknięciu wypadają, albo coś sie im dzieje oprócz ryski?

  • 0

    205. ~CHCUS  2008-06-04 15:22:44  host: ciy158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcialem kupic ten telefon ale mnie odchcieliscie o klawiszach wszystko ok tylko klawisze :( takto juz bym mial za tydzien a tu bomba KLAWISZE PEKAJA! ;( szkoda fany telefon ladny wyglad wszystko ok tylko glupie klawisze xxx jezeli komus przez rok nie padly klawisze i sie trzymaja pisac

  • 0

    206. ~Szczurek  2008-06-08 19:27:30  host: 87-205-165-58.adsl.inetia.pl

    zamówiłam ten telefonik 2 dni temu i boje sie o te nieszczęsne klawisze. Pytałam kolesia w komisie i zapewniał że nie ma się czego bać. Czytałam też że najczęściej zdarza się to w czarnych. Czy to prawda ???? Czekam na odpowiedz

  • 0

    207. ~monia  2008-06-10 17:50:00  host: host-85-232-251-44.leszczyny.net

    mam ten telefon od tygodnia i aż się boję pisać - tyle się rzeczy naczytałam o tych klawiszach :(

  • 0

    208. ~  2008-06-13 22:15:12  host: byk223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh:)ja tez go mam juz miesiąc:)naprawde śliczny telefonik :)...ale właśnie w tym problem że pęknął mi klawisz numerek(2)gdzie sie czesciej naciska ...tym bardziej zaczynaja pekac:)ale tak to jest spoko...mi bateria trzyba 3 dni:)

  • 0

    209. ~Anka  2008-06-14 15:17:47  host: 82.177.244.150

    Mam tela od dwóch tygodni, na razie z klawiszami wszystko ok, staram się nie naciskać paznokciami. Poza tym telefon jest świetny, podświetlenia itp, po prostu wyj*bisty

  • 0

    210. ~ami  2008-06-14 16:53:44  host: chello089078211075.chello.pl

    kupiłam go 3 miesiące temu, bałam się o klawisze, ale wszystko ok chociaż używam ich dość intensywnie

  • 0

    211. ~wda  2008-06-16 23:32:25  host: bzb133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    klawisze pękają - to napewno, lecz tel na gwarancji to wymienią za free :) A tak po za tym to fajny tel :) Ja mam czarny no i tak jak piszecie mialem juz pekniete klawisze, gdybym go nie mial jako jeden z pierwszych na rynku to teraz juz bym go nie kupil z powodu tych klawiszy:/ a dałem za niego 1100zł jakieś ponad pół w listopadzie 2007, teraz można go kupić za 450 zł ;/ Znacie może jakieś linki do patchy i tuningu tego tel?

  • 0

    212. ~twarduszek  2008-06-17 19:16:29  host: geronimo.dream.net.pl

    czy też macie problemy z wyjęciem karty SIM. Kupiłam dzisiaj telefon nowy w sklepie i karta nie chce wyjść. poradżcie coś

  • 0

    213. ~  2008-06-24 10:34:32  host: pb73.jedwabne.sdi.tpnet.pl

    ja naprawdę nie wiem, o co wam chodzi z tymi klawiszami....Ja mam ten telefonik prawie miesiąc i jak na razie klawisze nie pękają, a już telefon był przetestowany w tych sprawach.

  • 0

    214. ~Paweł  2008-06-27 16:30:34  host: witosa-k-ce20919522377.c195.msk.pl

    mam pytanie w tym telefonie nalicza się lidzba rozsunię klapki tak jak jest to w modelu w300i

  • 0

    215. ~rafał  2008-06-27 22:42:56  host: acr78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem wam całą prawde otym telefonie bo prowadze swoją działalność komurkową więc klawisze po jakimś czasie pękają poniewarz mają mniej niż 1mm długosci i pękają w karzdych modelach a nie że niby jest jakaś 1 i 2 partia tak samo jest w se w580i pozdro

  • 0

    216. ~kasia111  2008-06-27 23:34:42  host: abmc253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam pytanie zastanawiam się nad kupnem se s500i i se k770i i nie wiem, który wybrać. Doradźcie mi, proszę.

  • 0

    217. ~  2008-07-02 18:44:07  host: apn-77-113-198-27.gprs.plus.pl

    widziałem go klawisze naprawde pękają i to po tygodniu.może wadliwy telefon ale nie polecam.jest do do w#$^&&@#*&^%a

  • 0

    218. ~Banan  2008-07-04 16:59:51  host: 77-253-167-61.adsl.inetia.pl

    pękające kawisze były tylko w pierwsze serii ja mam ten telefn z dugiej serii i co 4 miesiące gram na nim pisze sms-y i co klawiatura cała powem wam tak gdy go beedzicie kupowac to pytajcie się w sklepie z której on jest serii albo kupcie na stronie internetowej S.E. to nie będzie tej byłe wady

  • 0

    219. ~justy_Ireland  2008-07-04 18:16:52  host: 88-110-20-176.dynamic.dsl.as9105.com

    A czego bys sie spodziewal od telefonu ktory spada z 8 pietra on nie jest ze stali wiec troche rusz w koncu swoja glowa.Ja uwazam ze telefon jest bardzo dobry tyle ze te klawisze serio pekaja.

  • 0

    220. ~oskar79  2008-07-05 17:45:27  host: cmpc67-017.astral.lodz.pl

    nic nie peka ja mam go 2 lata i nic mi nie peka a klawisze sa oki

  • 0

    221. ~  2008-07-08 10:42:31  host: apn-77-115-86-116.gprs.plus.pl

    ja mam ten telefon około miesiąca.Pisze dużo sms-ów i często gram i nic się nie dzieje z nim i z rzadnymi klawiszami.Działa bez zarzutów.Ja mam kolor żółty.

  • 0

    222. ~  2008-07-09 20:01:05  host: nat-241-36.man.bydgoszcz.pl

    fona taki sam jak w580i klawiatrua jak peknie to koniec.Wypada.I trzeba wymienic :(

  • 0

    223. ~kaśka23./  2008-07-14 12:25:19  host: aqk214.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem z podłączeniem kabla usb i ściągnięcia fotek na kompa? nie mam pojęcia dlaczego. proszę o pomoc!:)

  • 0

    224. ~monisqa  2008-07-15 15:57:05  host: public-gprs90869.centertel.pl

    ja mam czarny model jestem z niego bardzo zadowolona a i co do tych klawiszy to nie prawda że pękają ja nie wiem co Wy z nimi robicie

  • 0

    225. ~Wiktoria  2008-07-15 18:29:50  host: 213-238-123-109.adsl.inetia.pl

    ja mam W580i-to jest bubel,bo klawisze pękają:mój tato ma panasonica vs6,co prawda nie ma bajerów ale jest nie do zdarcia;szkoda,że panasonic nie robi telefonów z bajerami...

  • 0

    226. ~S500i  2008-07-15 19:34:12  host: 83-145-179-245.cable-modem.tkk.net.pl

    Faktycznie te klawisze pękają,ale tak bardzo tego nie widać i w niczym to nie przeszkadza,a ogólnie to telefon jest SUUUUUUUUPPPPPPEEEEEEEEERRR.Tylko trochę szkoda że jest problem z tymi klawiszami :/

  • 0

    227. ~justynka  2008-07-17 14:43:25  host: abfi219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam tel od jakiegos miesiaca. wlasnie zauwazylam ze pekł mi plotek ale jakos sie nim nie przejmuje pisac sie da to przezyje dopuki reszta sie nie polamie.a tak to tel jest super, tylko szkoda ze nie ma lampy blyskowej albo ja jej moze nie znalazlam:p

  • 0

    228. ~Bartek  2008-07-17 18:05:50  host: 49.net.igaz.net

    a ktos mi powie czy gra gloscniej od noki 6280 czy ciszej??

  • 0

    229. ~ania  2008-07-18 20:01:53  host: host134.robnet.pl

    ma wi-fi? bo na innych pisze, ze ma

  • 0

    230. ~AGA  2008-07-22 13:09:55  host: eve194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić ten tel bardzo mi sie podoba. można go dostać w komisach? aha czy posiada ten tel raporty doręczeń?? czekam na odp

  • 0

    231. ~  2008-07-26 15:51:30  host: host6-89-206-32.limes.com.pl

    A te połamane klawisze to przyjmują na gwarancje . ?

  • 0

    232. ~  2008-07-27 08:58:06  host: host6-89-206-32.limes.com.pl

    Chce kupić ten telefon . Ale mam wątpliwość do tych klawiszy . ; ( Piszecie ,że telefon jest bardzo dobry tylko te klawisze . One się moicno łamią . ? Przeszkadzająw czmś . ? Przyjmują je na gwarancje . ?

  • 0

    233. ~creeda  2008-07-31 16:27:01  host: 089-100-074109.ntlworld.ie

    Mam ten telefonik od m-ca i jeste z niego bardzo zadowolona, klawisze są o.k(na razie)Telefon ma głośny głośnik- słychać nawet w torebce, spoko grafikę. j?edyny minus- brak radyjka i wi-fi.Pozdro

  • 0

    234. ~pinia93  2008-08-01 12:09:06  host: bgy84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od dobrych 6 miesiecy fakt klawisze pekaja ale nie przeszkadza to w pisaniu sms-ow glosnik jest zajebisty.. nic nie tszeszczy i glosno gra^^

  • 0

    235. ~  2008-08-03 23:12:49  host: 87.116.245.171

    Wymienili mi klawisze i znowu pekly co za badziewie! przyjmuja je bez problemu na gwarancji wiec nic nie trzeba placic. bateria mi trzyma okolo 4 dni a intensywnie pisze sms-y to nie prawda ze tylko w czarnych pekaja, ja i moj kolega mamy biale i w obydwu pekly mi juz cztery;/ bede go wysylac dotad az w koncu kiedys nie pekna! ogolnie telefon jest wyrabisty:)

  • 0

    236. ~  2008-08-05 21:41:29  host: 80.51.227.146

    ten telefon ma joystick czy nie

  • 0

    237. ~zosia  2008-08-12 15:36:22  host: 0603.smevpn.tpnet.pl

    kupiłam ten tel i po 2 godz mi zgasł siadło niby oprogramowanie ale do tej pory fona nie mam. koleś mówił godzina roboty a ma go już 3 dni i szuka wymówki że nie ma czasu. tel się zepsuł więc go nie polecam mimo że jest fantastyczny.

  • 0

    238. ~dorota  2008-08-12 16:55:52  host: abqy15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od niedawna.musze przyznać,że nie wierzyłam,że klawisze pękają.myślałam,że trzeba nie wiadomo jak nimi uderzać,żeby popękały klawize.jednak to się stało:pękły mi juz 4...ale muszę przyznać,że bardzo mi się podoba ten telefonik,a szczegolnie to jak sam się zmienia.głośnik jest bardzo dobry.

  • 0

    239. ~Qilmax Fullop  2008-08-13 17:24:47  host: agq234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kuiłem ten telefon 13 sierpnia zajefajny duzo funkcji tylko musze dokupic sonie karte pamieci a pozatym narazie hula i sie nie psuje pozdrawiam.Gracie w cs 1.6 ja gram oto zajebisty serwer znajdziecie mnie tak Qilmax Fullop oto ip serwa 62.133.128.22:27024 narka

  • 0

    240. ~mw  2008-08-16 23:18:09  host: bpj213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pierwszy klawisz złamal się po tygodniu teraz mam złamane 4 klawisze 2 4 6 8. nie przeszkadza to w niczym, można iść to wymienia jak się ma gwarancje oczywiście. ładnie głośno gra, jest super :D wszystko jest ok ;P

  • 0

    241. ~saraaa  2008-08-18 15:41:07  host: 078088149134.jaw.vectranet.pl

    super telefon

  • 0

    242. ~Lusia  2008-08-20 23:35:30  host: public-gprs29378.centertel.pl

    Nie ma joysticka

  • 0

    243. ~Sygusia  2008-08-21 11:17:08  host: 89.231.195.62

    Telefon nie ma joystick'a :p

  • 0

    244. ~Meeta  2008-08-24 23:59:47  host: host-1-055.tkk.pl

    Czy to prawda, że ten telefon obsługuje jedynie karty do 2 Gb?? Można tam wsadzić większe, np 4 Gb??:) Telefon w drodze, tylko nie wiem jaką kartę kupić :)

  • 0

    245. ~Madzia  2008-08-25 16:42:04  host: 88-199-245-25.tktelekom.pl

    Kupiłam ten telefon wczoraj jak narazie bardzo mi sie podoba:) normalnie superowy jest:) Tylko teraz tak czytam komenty i boje sie o klawisze:/ ale mam nadzieje ze bedzie dobrze...pozdro:)

  • 0

    246. ~Kinia  2008-08-26 23:43:47  host: nat-prim-204-25.globalconnect.pl

    no mi też po miesiącu pękły 3 klawisze ;/ i poszło coś w oprogramowaniu ;/ pozatym telefon zajefajny ;D

  • 0

    247. ~07neo  2008-08-27 07:24:12  host: dynamic-78-8-80-146.ssp.dialog.net.pl

    czy ktoś ma problem z gubieniem zasięku tak jak ja?

  • 0

    248. ~franky  2008-08-29 08:47:41  host: static-ip-77-89-108-132.promax.media.pl

    Mam dwa pytanka. Czy pęknięte klawisze można wyczuć palcami i Czy utrudnia to pisanie sms'ow?

  • 0

    249. ~MADZIA234 62  2008-08-29 15:35:55  host: 194.181.129.166

    ja właśnie kupilam sobie ten telefonik i jest super tylko szkoda że nie ma radia i takich bajerow jak w580i ale te znowu szybko padają dlatego wybrałam ten model (s500i)jako telefon fajny mogę polecić coś se k530i jest ok wytrzymały........

  • 0

    250. ~Meeta  2008-08-30 00:41:01  host: host-1-055.tkk.pl

    jakie macie duże karty w swoich telefonach? Podobno max toleruje 2 Gb? prawda to? a może da sie sprawnie działać np na 4 Gb ??;)

  • 0

    251. ~pela  2008-08-30 13:59:08  host: 88-199-154-31.tktelekom.pl

    siemka niemoge wlonczyc zeby wpisac pin bo leci prezentacja tej komy prosze o pomoc z gory dzienkuje

  • 0

    252. ~aga  2008-09-02 10:31:09  host: host-89-228-144-40.gorzow.mm.pl

    wyskoczyła mi ikonka rss ..........co to jest??

  • 0

    253. ~ibik  2008-09-05 16:19:52  host: atj187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki ma aparat ten fonik?

  • 0

    254. ~majka  2008-09-06 17:30:56  host: abji119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu.. Nie wiem, jednak czy to zrobię, bo te pękające klawisze mnie odstraszają.. Nie wiem też czy ma on też dość dużo pamięci.. No i czy robi dobre zdjęcia.. Proszę o odpowiedź! ;)

  • 0

    255. ~czia  2008-09-07 22:40:10  host: host-81-190-41-134.szczecin.mm.pl

    mam ten telefonik.hmmm...ogólnie podoba mi się.ale klawisze po tyg.polamane,a po dwóch dniach głośnik zaczął buczeć,a bateria max.2dni jest na chodzie

  • 0

    256. ~  2008-09-08 14:23:09  host: acyw12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    m8i wlasnie pekly klawisze a jka zanioslam na gwarancji to gosciu powiedzial ze mi nie wymieni bo to moja wina ze pekly

  • 0

    257. ~ewka  2008-09-09 14:10:02  host: aczj218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie mam ten telefon 3 miesiace i nic sie z nim nie dzieje nie peka klawiatura jest w porzasiu:)

  • 0

    258. ~Julka  2008-09-12 20:47:10  host: chello084010104109.chello.pl

    Mam ten telefon miesiąc i jestem z niego bardzo zadowolona ;)) mam kolor zielony i guziczki mi nie pękają chociaż pisze dużo sms'ów [czasami nawet 70 dziennie] i dużo gram w gry ;))

  • 0

    259. ~K...  2008-09-16 14:55:49  host: chello089079200247.chello.pl

    Kurde.. kupilabym go xD ale nie chce zeby mi popekaly te klawisze.. bardzo je widac jak pekna??

  • 0

    260. ~aduS  2008-09-17 15:30:13  host: 83-145-169-121.cable-modem.tkk.net.pl

    nie wiem co z tymi klawiszami

  • 0

    261. ~MP3  2008-09-17 17:38:41  host: btm21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Telefon mam już ponad tydzień. Czarno zielony. Pierwszego dnia świecił na zielono(po bokach) i wyświetlacz też w zielonych barwach,jak w motywie. Na noc zmienił mi się na niebiesko,rano i w ciągu dnia świeci na fioletowo. Dlaczego? Jak motywu nie zmieniałam. I ten fioletowy został,i podświetla się na niebiesko. I jeszcze jedno. W pierwszych dniach jakość zdjęć byłą b.dobra,a teraz już nie. Są niewyraźnie,i takie jakby paski pojawiają się na zdjęciu. Proszę o odp.

  • 0

    262. ~justyna  2008-09-24 12:29:09  host: aahm64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile trzyma wam bateria przy intensywnym sluchaniu muzyki? pozdr

  • 0

    263. ~aam  2008-09-24 13:16:39  host: hex162.internetdsl.tpnet.pl

    mam czarnego se. duzo gram, pisze smsy i wszystko jest ok. bateria trzyma calkiem niezle. polecam!!! :)

  • 0

    264. ~Lulciś;p  2008-09-26 23:25:15  host: 77-254-143-121.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon 5 miesięcy i oczzywiście klawisze wszyściutkie pęknięte.. Jak pęknął mi pierwszy, potem drugi byłam przerażona tym faktem ale teraz gdy pęknięte są już wszystkie mogę śmiało stwierdzić, że kompletnie nie przeszkadza to w użytkowaniu, pisaniu smsów itd, choć może być to mało przyjemne wizualnie;) Jeśli chodzi o aparat, to jestem bardzo zadowolona. Zdjęcia bardzo przyjemne, duże, wyraźne (oczyiście najlepsze przy świetle dziennym). Wyświetlacz jest świetny, naprawdę śliczne kolory. I co mnie najbardziej cieszy..odtwarza bardzo dobrze muzykę. Czysto i całkiem głośno. Gdyby nie te wstrętne klawisze to telefon jak na SE byłby prawie idealny:)) pozdr

  • 0

    265. ~ciemna  2008-09-27 11:35:06  host: fgv226.internetdsl.tpnet.pl

    Hej:)Mam ten telefonik od miesiąca i to jest prawdziwe cudeńko jeśli chodzi o wygląd:)(mam fioletowy) :)Diody z boku tez robia wrażenie,zwłaszcza w nocy,ślicznie wyglądają:)Wyświetlacz piękny,bardzo wyraźne kolory,apart jak dla mnie super,wprawdzie zdjęcia może nie wszystkich powalają bo to 2.0 ale jesli ktos chce miec cudowne zdjęcia to niech kupi sobie aparat a nie telefon.Jesli chodzi o baterię to zapewne innym trzyma dlużej,ja bardzo duzo piszę (ok.100-200 sms dziennie)słucham muzyki ok.godziny,trochę gram w wolnych chwilach no i niestety bateria trzyma mi dzień.Ale sądzę że przy normalnym użytkowaniu spokojnie wytrzyma 3 dni.Ogólnie bardzo polecam bo naprawdę warto!Nigdy mi się jeszcze nie zawiesił,ani chodził wolniej.A klawisze,jesli się pisze normalnie,nie naciska jakos specjalnie to wcale nie sa złe!A pisze bardzo duzo jak widać! Telefon oceniam na 10+!Jestem mega zadowolona z niego i w życiu go nie zamienię,bardzo kobiecy telefonik:)POLECAM!!

  • 0

    266. ~  2008-10-01 17:28:05  host: aaje219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja kolezanka ma i jak dotąd jej nie pęka xD ogólnie telefon mi się podoba ale nie chciała bym go miec xD

  • 0

    267. ~pszczó.  2008-10-02 19:56:16  host: chello062179000004.chello.pl

    dzis kupiłam sobie tego se:) na razie jest okej czekam az mi całkiem padnie zeby ja ładnie prykładnie sformatować:) jak długo mniej wiecej po sformatowaniu wam trzyma i ile razy trzeba ja sformatować?:)

  • 0

    268. ~mementmori  2008-10-08 22:35:05  host: 187.18.25.213.easy-com.pl

    mam ten telefon od dluzszego czasu i nic mi sie znim nie dzieje

  • 0

    269. ~kamilaaa  2008-10-09 00:22:01  host: 089-100-005036.ntlworld.ie

    hej ja mam ten telefonik od paru miesiecy, klawisze nie pekaja, a uzywam go caly czas. bardzo mi sie on podoba, nie mam z nim zadnych problemow. wyglad ma piekny jest bialy w kwiaty, w oslce nie ma takich modeli, ja kupilam go w irlandii

  • 0

    270. ~czekoladka  2008-10-13 23:29:13  host: dcd197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką upragnionego SE s500i. Ten fonik mnie zadziwia. Początkowo na tapetce miałam białego kwiatka, a w godzinach wieczornych telefon także przybierał nocne barwy. Po jakimś tygodniu zamiast kwiatka na ekranie były trzy zupełnie inne :) Oprócz tego któregoś razu zauważyłam deszcz...Efekty są niesamowite :D Tylko jest jeden mankament...BATERIA. To mój pierwszy se (wcześniej miałam Nokię) i nokia bez porównania ma lepsze baterie. W se przy normalnym użytkowaniu bateria trzyma góra 2 dni.

  • 0

    271. ~gal  2008-10-14 14:09:08  host: 129.35.231.1

    Bateri litowo-polimerowych nie trzeba formatowac, wrecz jest to niewskazane.

  • 0

    272. ~ssylwia91  2008-10-17 15:45:04  host: abfh128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2tygoni dokładnie dwa tygodnie :)) i jestem mega bardzo z niego zadowolona... :)) Po pierszw robi super wrażenie i wszystkim się podobuję no i jest również funkcjonalny, dobre zdjęcia robi :) bateria mogła by ciut dłużej trzymac ale jak sie duzo korzysta to tak jest :L) i z klawiaturką poki co u mnie wszystko w porządeczku :)) polecam!!

  • 0

    273. ~Budzik  2008-10-19 11:43:57  host: host-81-190-140-84.olsztyn.mm.pl

    Na innym forum przeczytałam że ten telefon(SE s500i) nie ma budzika. Możliwe to??

  • 0

    274. ~Zania  2008-10-29 12:59:56  host: cpc2-walt11-0-0-cust987.popl.cable.ntl.com

    Kupilam ten telefon jakies 6 miesiecy temu i jeszcze mi sie w nim do tej pory nic nie popsulo.Bateria trzyma dlugo, nie mam zadnych problemow z tym telefonem.Znajomi twierdza ze aparat ma super bo to prawda najlepszy telefon jaki mialam jestem z niego zadowolona i polecam!!!!

  • 0

    275. ~  2008-10-29 18:37:17  host: actj140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niemożliwe. mam ten telefon i ma budzik(alarm)

  • 0

    276. ~Pawlos  2008-10-30 09:51:38  host: aahz175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja dziewczyna ma ten telefon i jest z niego bardzo nie zadowolona, wlasnie pojechala oddac go na gwarancj, bo popekaly jej klawisze. Dodatkowo z telefonu co chwile wypina jej sie karta pamieci, tak od siebie sama. Klapka do karty pamieci to tragedia i mega kicz, zeby ja otworzyc i trzeba sporo sie naglowkowac. Z pokrywa bateri nie jest lepiej. Ogolnie telefon badziew. Moja wrocila do w300i i sie z tego ucieszyla... Pozdrawiam

  • 0

    277. ~*^martyna^*  2008-11-10 12:00:34  host: adge249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta koma jest beznadziejna nie dość ze klawiatura sie lamie w pól to schodzi z niej farba i jest delikatna jak pupa niemowlaka:D raz spadnie i po telefonie. rezygnuje z tego telefonu i kupuje sobie k810i. niestety nie polecam tego telefonu chyba ze ktoś więcej rozmawia niż pisze smsy i ogólnie mało używa telefonu.pozdro

  • 0

    278. ~krzychu5734  2008-11-11 21:44:23  host: 78-131-144-26.tktelekom.pl

    ja mam juz ten tel kilka miesięcy, i nienarzekam a klapka i slotu na karty musi sie wyrobić ale to da się przerzyc. a telefon sie sprawuje dobrze i narazie niepękaja przyciski

  • 0

    279. ~  2008-11-15 11:05:30  host: nat1-1.elomza.pl

    mojego brata dziewczyna ma se s500i i rzeczywiście klawisze pękają ale tego nie widać chyba że masz zamiar przyglądać się temu przez lupę, a jeśli chodzi o lampę błyskową nie posiada jej ponieważ nie cyber shota w aparacie. Ogólnie telefon wymiata

  • 0

    280. ~karoolcia210  2008-11-18 13:11:51  host: rejon12.ztpnet.pl

    ja mam ten telefonik od kilku dni...jak narazie jestem zadowolona;p jedyny minus ze tel ma słaby aparat i brak flesha (w k750i super lampa błyskowa była)a co do tych pekajacych guzikow to zobaczymy jak bedzie;p

  • 0

    281. ~maRo  2008-11-22 12:51:54  host: bgk154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja go mam i jakos pisze codziennie na GG po kilka godzin i jakos klawisze mam całe (ps.mam kolor fioletowy bo innego niebyło)

  • 0

    282. ~tutmozisa  2008-11-23 10:32:51  host: un-158-227.domainunused.net

    mam go od pażdziernika, jest super, śliczny, ładny funkcjonalny, ta bateria fktycznie troche krótko około 3-4 dni co faktyczni przy nokkii jak kilka os wczesniej zauwzyło jest kiepsko ale i tak dobrze na razie nic mi nie pękło psze sie sms sper to chyba pierwszy fon na którym umiem pisac bez patrzenia na klawiature wejscie na karte jest troche hmm upate ale w smie dobrze nic sie złego nie dzieje

  • 0

    283. ~krysssia  2008-11-29 18:12:48  host: host-80-238-98-96.jmdi.pl

    jak szybko psują się klawisze, ile trwa ichy wymiana? i czy dobry aparat jest dobrzy?

  • 0

    284. ~vdfs  2008-12-05 11:43:09  host: 195.116.59.54

    czy jak klawisze pękna da rade pisac ??

  • 0

    285. ~Garbi  2008-12-06 22:28:58  host: eel70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem szczerze mam ten tel od pol roku pekla mi klawiatura po niecalym tygodniu oddalam w reklamacje naprawili i teraz dziala bez problemow ale ogolnie musze powiedziec ze jest to bardzo wadliwy telefon poniewaz po dluzszym czasie korzystania z niego potrafi sam tracic bez powodu zasieg i nie jest to zaden problem karty ..!! albo od tak sobie sie zawiesza badz wylacza i po chwili wlacza :/

  • 0

    286. ~  2008-12-16 00:36:32  host: f96-048.opera-mini.net

    Mam ten telefon prawie rok,klawiatura cala pękła prawie bateria trzyma jeden dzien przy pisaniu sms,pozatym nic wiecej mi sie nie popsuło jak narazie, telefon jest taki se niby fajny z wyglądu ale lampy i takich innych rzeczy nie ma i jest delikatny.. Ogolnie to go sprzedam i kupię nokie pzdr

  • 0

    287. ~Ja  2008-12-17 21:51:16  host: 213.77.31.50

    A tak cięzko spojrzeć na zdjęcie?? Przeciez widać ze nie ma joysticka

  • 0

    288. ~inga  2008-12-18 18:22:39  host: acuh58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam ten telefon od ponad trzech miesięcy i nic nie dzieje mi się z klawiaturą. aparat jest dobry i wyrażny. mojej koleżance pękły klawisze ale pisać można.

  • 0

    289. ~anka_pol111  2008-12-21 14:29:54  host: 82.160.49.34

    telefon nie ma yosticka. ale jestem zadowolona ! lekki, nie jest za gruby, kształt ma...hmm..wyjątkowy? światła po boku wymiatają, żadne klawisze mi nie pękły ogólnie mam koło miesiąca telefon, pare razy mi upadł z wysokości, ale żadnej rysy. POLECAM !@!

  • 0

    290. ~ann  2008-12-21 14:38:04  host: 82.160.49.34

    telefon ma aparat 2 mega, ale zdjęcia wychodzą ładne. Klapka do karty mi sie nie otwiera... Farba mi nie schodzi. Rzeczywiście, aby otworzyć tylną klapkę trzeba troche się pomęczyć, ale opłaca się. Każdy kto go bierze w ręce zachwyca się nim, nawet najwięksi krytycy ;] Nie wiem, może to kwestoa szczęścia? Piszecie o tej klawiaturze, że psuje sie po kilku dniach... Ja mam go przeszło miesiąc i jest naprawdę w porządku ;]

  • 0

    291. ~Rox  2008-12-22 14:49:48  host: dwu37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    widzisz chyba na rysunku że NIE !! Jacy ludzie czasem są ułomni xddd

  • 0

    292. ~rafi 21  2008-12-24 12:22:37  host: adsi238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm mam taki sam problem zosiu jak mi padł to nie chce sie włoączyc zdarzyło to sie komus jeszcze uzna to gwarancja? ogulnie fajny ale wiecej wad jak zalet;p

  • 0

    293. ~lili  2008-12-27 00:46:50  host: 77-254-214-108.adsl.inetia.pl

    lol..mi ten telefon trzyma doslownie 1 dzien bo pisze duzo smsow.. no ale coz, swiatelka ktore znajduja sie na bocznych sciankach zzeraja duzo baterii a wylaczyc sie ich nie da:/

  • 0

    294. ~D D D  2008-12-28 18:36:35  host: bef66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale Wy macie problemy.... Co do klawiatury to żaden problem. Nawet z pękniętymi można pisać.No ale jak ktoś chce idealny tele to kłania się tutaj Allegro. Zamawiasz klawisze za 5 zł + przesyłka i macie klawisze. Po drugie... Czego Wy wymagacie od telefonów komórkowych? Niektórym trafi się tele bez żadnych awawii, a drugiej osobie ten sam tele może zacząć szwankować po tygodniu. Tu nie ma reguły na ten przykład dam Samsunga J700. Mój tato kupił nówke. Popsuł się po tygodniu, moja kumpela ma go już od wakacji i działa bez zarzutu. Więc nie wymagajcie od techniki Bóg wie czego.

  • 0

    295.  2009-01-11 13:03:42

    Hej:) mam pytanie... mam zamiar kupić sobie ten telefonik tylko czy on jest dostępny w polsce?? jak tak to w jakich sklepach i w jakich kolorach jest on dostępny:) bardzo prosze o odpowiedź. z góry dziękuje:):*

  • 0

    296. ~Doda  2009-01-15 02:29:59  host: 247.250.72-86.rev.gaoland.net

    Czy mozna przypisac rozne dzwonki do roznych rozmowcow (nie tylko grup) i czy dzwonki te musza znajdowacc sie na telefonie czy moga na karcie pamieci ? Dziekuje za odpowiedz :) Pozdrawiam

  • 0

    297. ~ona  2009-01-15 11:25:21  host: 201-4.is.net.pl

    lepszego telefonu w życiu nie miałam! a pękające klawisze w niczym nie przeszkadzają.. widzą to tylko ci którzy wiedzą że są pęknięte takto prawie nie wykrywalne

  • 0

    298. ~Asia  2009-01-20 17:01:29  host: public-gprs10935.centertel.pl

    Mam tel telefonik ponad roczek i powiem szczerze szybko mi popękały te przyciski ale to wniczym nie przeszkadza w użytkowaniu ponieważ są to tylko małe pęknięcia. Co do bateri trzyma mi 3 dni przy dość częsty urzytkowaniu. Jedynie co to tylko tylko ma strasznie delkatna obudowe do okoła całej obudowy przynajmiej mi tylko tam pęka albo odpryskuje plastik.Ale tak to jest super...pozdrawiam

  • 0

    299. ~pinia93  2009-02-02 15:10:43  host: bib221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 13 miesiecy. Jestem naprawde zadowolona. Zdjecia w porządku, muzyka ładnie gra, i co najważniejsze tylna klapka się nie rysuje :D Te pękniete klawisze widać jak telefon się świeci, ale nie utrudnia to piasnie smsów

  • 0

    300. ~she  2009-02-02 21:30:02  host: dqs7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie czuć i można spokojnie pisać, ale fakt jest taki że nie bardzo ładnie to wygląda :)

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-94-5.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet