Sony-Ericsson S312 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson S312 Opinie o Sony-Ericsson S312

Sony-Ericsson S312

w sumie: 79
  • 0

    2.  2009-04-09 20:53:24

    Śliczny :P Szkoda, że nie 240x320.

  • 0

    3. ~kris  2009-04-10 10:35:50  host: 217.153.234.81

    dwa kroki do tyłu ze strony SE...

  • 0

    4. ~lol  2009-04-10 14:39:13  host: acrg73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny z wygladu, zwlaszcza ten zielony przycisk mi sie podoba, jendak wole moja n78 Lepsza rozdzielczosc ekranu, aparat, wifi i multum mozliwosci symbian

  • 0

    5. ~ff  2009-04-10 18:44:25  host: aamt225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Klasyczny Soniak ale brałbym go :) bo jest ładny troche słaby aparat mogli dać te 3 Mpx

  • 0

    6.  2009-04-16 21:43:28

    No nawet nawet tylko wyglad i aparat ;/ s-e sie nie postaral :(

  • 0

    7. ~stefcio  2009-04-22 16:23:06  host: gsq92.internetdsl.tpnet.pl

    zajefajny telefon bordzo nowoczesny desing super polecam jestem szcześliwym posiadaczem

  • 0

    8. ~aspyr  2009-04-27 17:04:16  host: system858917596.mtvk.pl

    od dawna sony nie zrobiłtak ładnego telefonu, szkoda że taka cienizna :/

  • 0

    9. ~daniel  2009-06-29 13:58:21  host: apn-77-115-57-42.dynamic.gprs.plus.pl

    z opisu nie jest zły. ciekawe jak w praktyce. mam w892i i tez go polecam.

  • 0

    10. ~seba  2009-06-29 23:00:05  host: 2.202.116.195.easy-com.pl

    taaa nowy fon a bez 3g i videorozmowy...

  • 0

    11. ~sajmon  2009-07-08 21:51:00  host: ahg179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    glupi telefon ze słabego plastyku łatwo sie lamie lepsza nokia 5130XM

  • 0

    12. ~Adam3k  2009-07-14 12:51:31  host: aced112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go już tyzien ;) Telefon jest ładny,fajny... czego chcieć więcej?

  • 0

    13. ~konsultant  2009-07-14 14:42:10  host: rea.ipt.com.pl

    ten telefon w abonamencie 35 zl kosztuje zaledwie ZŁOTÓWKĘ, wiec czego Wy wymagacie? SE zrobil w koncu jakis tani telefon, bo nie wszyscy chca doplacac w najnizszym abonamencie za SE W380 az 170 zl... Idealne polaczenie ceny i jakosc, a aparat 2 Mpx zrobiony przez Sony robi swietne zdjecia!

  • 0

    14. ~gazda  2009-07-15 18:12:43  host: chello084010072038.chello.pl

    wg mnie to syf lepszy jest juz k 770i jego bardzo poleccam cieplo

  • 0

    15. ~  2009-07-18 21:00:24  host: ip-193.37.139.132.inquad.biz

    spoko jest ale moj jest lepszy lg ku990 ha ha hs

  • 0

    16. ~plus_sprzedawca  2009-07-21 16:08:28  host: acia132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oj na zywo to on sie nie prezentuje uwierzcie mi, ogolnei robi tandetne wrazenie, wyswietlacz kiepski jak na dzisiejsze standardy,,, generalnie nie polecam :-P

  • 0

    17. ~  2009-07-22 18:39:02  host: inet20909nj-0.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    do niczego ten telefon nie polecam mimo tego ze aparat 2 Mpx to i tak robi bardzo slabe zdjecia ktore sie rozmazuja za malo kolorow

  • 0

    18. ~fsa  2009-07-27 21:04:09  host: iah210.internetdsl.tpnet.pl

    a jaką ten telefon ma roździelczość ?

  • 0

    19. ~Burek  2009-07-30 15:55:10  host: czv218.internetdsl.tpnet.pl

    Głośno hula muza na tym siniaku ?^^

  • 0

    20. ~alex  2009-08-01 16:14:47  host: systemy54.toya.net.pl

    Co za różnica czy ma 2 czy 3 Mpix ? I tak na całym ekranie w kompie widać fotki w 1,3 Mpix. Chodzi tylko o jakość zdjęć. Z tego tel. są całkiem niezłe - nie ma co narzekać za tą cenę.

  • 0

    21. ~  2009-08-04 15:39:29  host: client003-inet-rad.kpsi.pl

    właśnie go kupiłam i jestem narazie zadowolona, w zestawie z tel. nie ma słuchawek

  • 0

    22.  2009-08-06 10:48:41

    "seba" ciekawe jak często korzystasz z wideorozmów że tak narzekasz :/

  • 0

    23. ~  2009-08-07 13:46:32  host: inet20908ng-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    za kilka dni będe miala ten telefon i chce sie dowiedziec jakie ma dane, no według mnie jest jakościowo średni, jeszcze wy potwierdziliście moje myśli. No niestety jest już za późno ;-(

  • 0

    24. ~  2009-08-08 21:16:19  host: apn-77-115-114-227.dynamic.gprs.plus.pl

    czy ktoś może napisać na temat tego telefonu istotne informacje np jak długo trzyma bateria i czy niema jakichś ukrytych wad oraz niedociągnięć jak np guzik od internetu w k550i? opinie typu "fajny telefon mam go godzinę i gorąco polecam" są delikatnie mówiąc mało wiarygodne

  • 0

    25. ~patryko  2009-08-12 16:29:17  host: acxp190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzis sobie go w plusie wybralem 24doladowania po 40zł i 1,22zł zaplacilem telefonik spoko zdjęcia tez oki ale mało WEWNĘTRZNEJ pamieci tylko 14mb ale jutro kupie karte m2 2GB ;P Pozdro

  • 0

    26.  2009-08-16 12:14:12

    Ten telefon to po prostu szajs. Pierwsze co przychodzi na mysl gdy zobaczy sie go na zywo to... SAGEM. I tak tez jest w menu ponieważ wiele funkcji ma bardzo podobnie pracujących do tych z sagema. Przykładowo uruchamia się tak jak sagem. Jest powolny jak sagem. Nie idzie na niego przesłać całej ksiązki telefonicznej przez bluetooth tylko trzeba po jednym kontakcie (w SE można przesyłac całą ksiązke juz dobre piec lat albo i nawet więcej). Jednym słowem po prostu kupa. Nie myslałem ze tak kiedykolwiek powiem o jakims telefonie sony ericssona ale ten model w pełni zasługuje na miano PAZDZIEZA ROKU !!

  • 0

    27. ~lol  2009-08-16 20:16:50  host: 77-254-94-215.adsl.inetia.pl

    fajny telefonik kupie sobie go w mixie plusa :] byłem uz go ogladac i wszystko super polecam :]

  • 0

    28. ~lol  2009-08-16 20:17:10  host: 77-254-94-215.adsl.inetia.pl

    fajny telefonik kupie sobie go w mixie plusa :] byłem juz go ogladac i wszystko super polecam :]

  • 0

    29. ~:]  2009-08-16 20:17:38  host: 77-254-94-215.adsl.inetia.pl

    tani i fajny polecam

  • 0

    30. ~  2009-08-16 20:18:47  host: 77-254-94-215.adsl.inetia.pl

    super model bardzo tani funkci ni e za dyrzo ale to jest + tego modelu nie tam jakies wypasione telefony

  • 0

    31. ~mistrz  2009-08-17 21:14:35  host: achp252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do dupy... mialem go 3 dni i wyswietlacz mi pad a bateria slabo trzyma...

  • 0

    32. ~Aneczka828  2009-08-24 16:58:40  host: adoh63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten przycisk w środku to joystick??

  • 0

    33. ~  2009-08-26 08:42:14  host: v02-12.opera-mini.net

    Ludzie, wy chyba za długo na słońcu byliście albo nie wiecie jak działa rynek telefonów. Po to jest tyle różnych modeli w różnych cenach, żeby każdy wybrał coś co mu odpowiada. A na tej stronie siedzi kilku kolesi co wypatrują nowych fonów jak świstaki na prerii, a potem w komentarzach zaczyna się płacz i zgrzytanie zębów, bo nie ma wideorozmów, bo nie ma 3g, bo ma 2 a nie 3 megapiksele... Skoro ci się nie podoba, to po co go brałeś? A może masz 12 lat i rodzice kupują ci każdy nowy model na rynku? A co do telefonu, na początku byłem do niego sceptycznie nastawiony, ale pozwolono mi go przetestować, ma wszystko czego mi było trzeba, prezentuje się ładnie... Mam go ponad tydzień i na nic nie narzekam (no może na brak słuchawek bo bez nich radio nie działa), polecam ;) A piszę z tego telefonu, opera mini

  • 0

    34. ~remik  2009-08-26 17:25:57  host: dem144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ostrzegam!!!! ten model robi zle zdjecia!!!! nie mozna minimalizować aplikacji!!! leży jałowo w szufladzie żałuje ze go kupiłem

  • 0

    35. ~MAQ  2009-08-28 16:12:15  host: gw1.infolan.net.pl

    Telefonik fajny, mam go od kilku dni i wszysgtko działa :) Polecam

  • 0

    36. ~praktyczna  2009-08-29 12:44:50  host: user-89-108-246-145.mobile.playmobile.pl

    rozumiem ,że przy tanim telefonie nie moge wymagać dobrych zdjęć, dużej pamięci itp.Ale nie rozumiem dlaczego telefony z namiastką multimediów nie rekompensują tego super wytrzymałą baterią i extra jakością rozmów ?

  • 0

    37. ~hahhaha  2009-08-29 21:03:17  host: acpc251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon. Bateria trzyma 3 dni. Lepszy ten telefon niz k550i! Polecam gorąco!

  • 0

    38. ~rybka  2009-09-01 14:54:48  host: eak190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten tel to dziaostwo najgorszy jaki mialem kupilem go 15.07.2009 i juz byl trzy razy w serwisie a serwis jak jedno naprawi to drugie popsuje i tak w kolo najlepie to ten tel sprzedac nd gieldzie rencistow i enerytow.OSTRZEGAM NIEKUPUJCIE BO TO DZIADOSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    39. ~Herbb  2009-09-01 17:10:35  host: host-89-200-231-139.leon.com.pl

    Fajnie sie prezentuje - mój kumpel go ma, ale osobiście bym go nie brał (ja lubie tylko Nokie, najlepiej z Symbienem, bo lubie grzebać w sys), ogólnie jak dla mnie SE są do tylu, chociaż to fony jak Windows (win=instaluj+pierdy+plac+kupuj gry+plac+nawalaj, a nie jak w GNU/Linux, wszystko pod ręką i można dostosować), a Nokia dla mnie jest jak Linux (zwłaszcza, że N900 będzie miała dystrybucje linuxa - Maemo) Zawsze pod ręką Etc. Dlatego uważam, że fon jest kierowany nie dla takich wymagających osób (np. jak ja), ale do prostego użytkownika, który będzie po prostu sobie fon zmieniał co jakieś np 18 miesięcy. Pozdro.

  • 0

    40. ~neo1979  2009-09-02 08:31:15  host: public16546.cdma.centertel.pl

    mam s312 telefon bardzo prosty ale np przy k550i się nie umywa, miałem k550i i mi wysiadł w zamian dostałem s312 i ma mało funkcji jest bardzo toporny, jak ktoś lubi gadzeciarskie menu to polecam ale nie jest to szczyt możliwości ericssona.

  • 0

    41. ~JaGa  2009-09-06 09:27:41  host: gwh50.internetdsl.tpnet.pl

    ~Daniel ja ten telefon mam z opisu nie jest zly w praktyce tez ale...ma tez wady -brak kabla usb -brak sluchawek musisz se dokupic

  • 0

    42. ~JaGa  2009-09-06 09:34:01  host: gwh50.internetdsl.tpnet.pl

    mistrz to ty chyba ku** rzucales tym telefonem ci wyswietlacz padl a co do baterii jak 3 pierwsze razy nie ladowales ze sie calkowicie nie naladuje to sie niedziwie a mi trzyma dobrze chociaz gram caly czas i jest dobry bo jak nic nie robisz to ci bateria sie naladuwuje nie przez ladowarke

  • 0

    43. ~  2009-09-08 16:12:51  host: 83.68.71.3.kutno71.tnp.pl

    ja dziś kupiłam ten tel i narazie wkurza mnie tylko to ze nie mogę wgrać muzy pomimo to ze mam kartę pamięci włożoną... podłączyłam pod kabel USB i nie chce wczytać...lipa...:(

  • 0

    44. ~MajDan  2009-09-09 07:41:23  host: aakm30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem lepszy telefon lecz sprzedałem i kupiłem S312 ponieważ nie potrzebuje nie wiadomo jakiego fona, a S312 jest prosty, elegancki i ładny... Polecam go Jest wystarczający

  • 0

    45. ~emzet  2009-09-11 17:45:09  host: public-gprs85124.centertel.pl

    A ja sobie go wziąłem (w Plusie jak niektórzy poprzednicy) i muszę przyznać, że to telefon ze średniej półki. Aparat mimo 2Mpx robi nawet fajne zdjęcia, ale głośnik jest bardzo słaby. Wystarczy głośna piosenka i odtwarzacz na maxa i już harczy. Na dodatek nie idzie (jak narazie) używać swoich motywów, może po prostu to inne rozszerzenie? Pewnie kiedyś do tego dojdziemy. Gdybym miał go oceniać w skali do 10, to byłoby to 6.5/10. Ma wszystko, czego potrzebuje przecietny Kowalski.

  • 0

    46. ~olo  2009-09-16 19:00:03  host: dms143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej, jak zdjąć tylną obudowę, żeby włożyć kartę sim? Nie chcę nic połamać i wolę spytać uzytkowników...

  • 0

    47.  2009-09-29 00:48:11

    Ten telefon jest produkowany przez Sagema dla Sony Ericssona.Motywów typowych dla SE nie da się na nim uruchomić.To po prostu Sagem pod marką SE...

  • 0

    48. ~fibik01  2009-10-01 20:49:40  host: bye82.internetdsl.tpnet.pl

    Też miałem ten problem z obudową nawet gość z salonu trochę się bujał. Należy odpinać od góry tzn. tam gdzie jest aparat podwadzić delikatnie obudowę.

  • 0

    49. ~nowy  2009-10-10 19:13:12  host: cje187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "olo" w 5 minut doszedłem jak go otworzyć. Tuż nad obiektywem jest miejsce na paznokieć. Powodzenia!Fon mam od wczoraj i o jego jakości nie będę się wymądrzał.

  • 0

    50. ~pytanie  2009-10-11 21:15:45  host: 91.214.32.99

    mam pytanie, czy wam ten SEs3212 też tak strasznie "laguje" znaczy się że wszystko zmula,pisząc sms'a muszę czekać aż literki się załadują,bez kitu,ogólnie tylko w głownym menu nie tnie a tak gdzie bym nie wszedł-zmuła- może to wina softu może nie, nie wiem nie znam się,pytam i proszę ewentualnie o radę,thx

  • 0

    51. ~marmaz  2009-10-15 20:14:29  host: fit194.internetdsl.tpnet.pl

    Nie polecam tego telefonu, ma słaby aparat (

  • 0

    52. ~bzyku  2009-10-17 22:03:34  host: kusieta.pl

    jaka karte mozna włozyc do se s312

  • 0

    53. ~kupiłem  2009-11-09 20:30:39  host: diq52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przetestowałe właśnie, za te grosze telefonik super, waży 80 g o to mi wystarczy by stwierdzić ze jest super, nie będę nosił złomu w kieszeniach

  • 0

    54. ~aneczka9922  2009-11-21 15:14:48  host: adnq24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam już ten telefon od 5 miesięcy, wzięty został w plusie- na umowę 36-miesięczną. Telefonik bardzo fajny, ładny, zdjęcia wychodzą dobrej jakości jak na 2 mpx. Jedyna wada to troszke mało pamięci, no ale przecież zawsze można dokupić. Muzyka hula dość głośno, ogólnie jestem z niego bardzo zadowolona. Pozdrawiam wszystkich ZADOWOLONYCH posiadaczy se s312 :)

  • 0

    55. ~lopok  2009-11-21 18:24:25  host: hna138.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telofon od wczoraj i jak na razie jest git oprucz tego, że jak dzwonie to bardzo słabo słychać :(. Jak się później weźnie na głośno mówiący to jest ok, ale przecież nie chce za każym razem wciskać głośno mówiący. Co zrobić? Tylko mi nie mówcie,że ten telof tak ma

  • 0

    56. ~dea  2009-11-23 14:36:26  host: 095160164231.mlawa.vectranet.pl

    ludzie! telefon jest do dzwonienia a nie do robienia zdjęć! chcecie ładne zdjęcia kupcie sobie aparat za 20baniek i nie narzekajcie! nie srajcie ogniem!

  • 0

    57. ~teos  2009-12-08 19:14:23  host: 77-253-85-72.adsl.inetia.pl

    ten telefon jest głośny czy dobrze sie nim słucha muzyki i pisze smsy

  • 0

    58. ~kolo  2009-12-13 15:30:11  host: v06-16.opera-mini.net

    mam go od pół roku (też z Plusa) i nie narzekam. Zdjęcia robi dobre a jak nie pasi to robie retusz i od razu lepiej:) wogóle mi nie zamula, na początku jak się dzwoniło to też jakby tak ciszej ale po jakimś czasie juz normalnie... :) bateria wytrzymuje od 3 dni do tygodnia zależy co robie jak wchodze na neta to mi zżera ale po chwili juz się odbudowuje i nie musze podłączać ładowarki i to duży + :) głośnik wcale mi nie "harczy" dobrze się buja. największy minus to że nie daja kabla usb i słuchawek. Trzeba dokupić. no i ma mało pamięci wewnętrznej... ale poza tym jest SUPEROWY!!! jak ktoś ma kilka dni albo wcale to potem wymyśla tu że to pażdzierz a wcale nie!!!! jest ładny i lekki także z całą pewnością polecam!!! PS nie zdejmujcie za szybko początkowej osłonki z ekranu bo szybko się porysuje... :)

  • 0

    59. ~  2009-12-24 00:20:35  host: v11-06.opera-mini.net

    Ies okei mam go 2 miesiecy i sie dobrze sprawuie nie narzekam polecam

  • 0

    60. ~bialy  2009-12-24 13:20:42  host: 217.98.31.126.meganet.net.pl

    Mam ten telefon 2 miesiące i jest spoko

  • 0

    61. ~szymonus23  2009-12-26 13:40:31  host: 188.33.217.243

    Chciałem się zapytać czy ma on lampe błyskową ?

  • 0

    62. ~sania  2010-01-05 19:33:58  host: public81807.xdsl.centertel.pl

    Wy nawet nie wiecie ku*** co gadacie tel jest fajny i go polecam ;) mi sie podoba i nie mam zamiaru go zmieniac bo jest spoko i ma wiele róznych rzeczy jest po prostu zajebisty ;)

  • 0

    63. ~Paulinka;p  2010-01-16 18:47:07  host: 83.68.66.87.kutno66.tnp.pl

    wystarczy zdjąć osłonkę i bd lepiej słychać:) ale mam pytanie: Czemu nie mogę zrobić zdjęcia?:(

  • 0

    64. ~tomash  2010-01-18 21:11:16  host: 82.160.21.2

    telefon delikatnie mówiąc rozczarowywuje... z zewnątrz robi całkiem dobre wrażenie klasyczna obudowa dość pożadnie wykonana, ładna lustrzana szybka wyświetlacza, przyciski sa dość twarde w dotyku. Najbardziej rozczarowujący w tym telefonie jest soft... nie jest on taki sam jak w przypadku podobnych modeli sony ericssona. Oprogramowanie na ten telefon zostało opracowane przez firmę Sagem i wygladem nie różni sie znacznie natomiast funkcjonalnością nieco odbiega od tego do czego przyzwyczaił nas sony ericsson. Na pierwszy rzut oka telefon "zamula" widać zwolnioną reakcję i brak płynności. Irytujace jest brak takch funkcji jak zmiana motywów, brak minimalizacji aplikacji (z wyjątkiem odtwarzacza i bluetoot`a) niemozliwość powiększenia zdjęcia podczas jego przegladania, oraz to ze zoom można stosować jedynie w rozdzielczości VGA. Minusem jest również słaba bateria, trudnosci z wygywaniem aplikacji. Aparat pomimo tego ze ma 2mpx robi bardzo słabe jakościowo zdjecia. Telefon polecam osobą które mają niewielkie wymagania.

  • 0

    67.  2010-02-02 10:45:01

    Piszecie same bzdury nt.tego telefonu. Napiszę: To nie jest telefon w rzeczy samej bo to co najważniejsze jest nie do przyjęcia. Głos w słuchawce podczas rozmowy to bełkot. W miejscu o natężeniu hałasu nie można nic zrozumieć. Z byle jakiej Motoroli za 80zł z Allegro mogę rozmawiać stojąc przy autostradzie o dużym natężeniu ruchu. A bateria to śmiech. Trzyma półtora dnia bez używania tych waszych bajerów o których piszecie. Przy 10 minutach rozmowy i zasięgu cztery krechy.

  • 0

    68. ~Posiadacz  2010-02-11 16:17:56  host: aedb155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon od połowy Sierpnia i już mi się popsuł poszła klawiatura.

  • 0

    69. ~s312  2010-03-17 09:07:33  host: apn-77-114-239-57.dynamic.gprs.plus.pl

    ten telefon to kompletny niewypał. słaba jakość zdjęć, nie dokładnie wykonany i co najgorsze wszystko siada w nim !!! nikomu nie polecam tego telefonu

  • 0

    70. ~MrjGA2  2010-03-22 13:29:48  host: gwh50.internetdsl.tpnet.pl

    Nie poleam!!! MAm go z 6 miesiecy i 2 razy w naprawie byl! bo sie klawisze zacinaly. i wiele muzy i funkcjii nie moze np.motywuw ;/

  • 0

    71. ~  2010-03-28 18:16:24  host: nat-rtr-05.xcore.pl

    Aparat 2 Mpx - mało - nie mało - zdjęcia robi całkiem niezłe. Ma funkcję retuszu zdjęć, które je poprawiają jeśli nam się nie podobają. Brak własnych motywów - z 5 jest chyba wgranych i tylko te można używać. Nie jest problemem słaby dźwięk w słuchawce - wystarczy przyciskiem obok podgłośnić i można ogłuchnąć. Bateria pod w miarę dużym obciążeniem wytrzymuje ze 3-4 dni. Normalnie z 6-7 potrzyma.

  • 0

    72. ~papa  2010-04-07 11:08:45  host: dab88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej mam pytanie niekiedy wypije i komorka mi ucieka z reki ;( wytrzymała ona jest bo miałem w300i i dosyc wytrzymala długo ale juz ekran nie działa i cos klapka dziwnie lata spotkał sie z podłagą nie raz wiec wiecie.... mi jedynie chodzi o wyrzymałos tego fona wiecie cos na ten temat??

  • 0

    73. ~dddd  2010-04-28 15:17:13  host: 195.182.20.130

    nie kupujcie tego !!

  • 0

    74. ~lukaszek160  2010-05-03 09:00:40  host: got210.internetdsl.tpnet.pl

    Witam telefon jak za te pieniądzę jest bardzo dobry ja mam go 2 tygodnie no i jestem zadowolony z niego mam wszystko do niego co daje sklep czyli ładowarkę,słuchawki,pudełko, kabel usb,papiery bez karty pamięci i dałem za niego 110 złoty w stanie bardzo dobrym bo używała go dziewczyna...

  • 0

    75. ~lolek  2010-05-05 17:34:44  host: bjp122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie : chce sobie kupic ten telefon . czy ma on w zestawie sluchawki?

  • 0

    76. ~bolek  2010-07-31 20:38:04  host: host-217-172-254-6.lodz.mm.pl

    Posiadam ten telefon od roku i z całego serca go odradzam. często sie zawiesza, zacina...Cięzko się pisze sms-y. Bateria przy normalnym użytkowaniu starcza mi na dwa dni, Do dziś dzień żałuję że go kupiłam !!!!!!!!!

  • 0

    77. ~hyhyhyh  2010-08-23 15:41:18  host: 77-254-116-68.adsl.inetia.pl

    ten telefon to porażka, nie można napisać długiego sms'a, zacina się, aparat robi beznadziejne zdjęcia, nie można wgrać swoich motywów. jedyny plus tego fona jest taki, że jest bardzo wytrzymały. wpadł mi do rzeki i zanim go wyciągnęłam minęło kilka dobrych minut ale po wyschnięciu nadal działał. Niestety żałuję, że go kupiłam ...

  • 0

    78. ~MArek  2010-08-27 12:25:46  host: 195.182.20.130

    Nie kupujcie tego telefonu !!

  • 0

    79. ~kaka  2011-05-23 20:02:00  host: klient-88-135-176-54.StrefaWiFi.kolnet.eu

    ten telefon to czat łatwy w obsłudze daje 5+ na 6

  • 0

    80. ~lol  2011-06-14 15:23:55  host: aedu95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    track id nie działa !!!

  • 0

    81. ~  2011-12-14 21:50:24  host: z06-12.opera-mini.net

    Ludzie! Odczepcie się od tego telefonu. Skoro Wam nie pasuje to kupcie se inny a od tego się odczepcie. Ok ten telefon muli ale nie jest tak źle. Ja rozumiem że on WAM się może nie podobać ale nie starajcie się uprzykrzać innym zabawy z telefonem. Mam go od ponad roku i sprawuje się dobrze.

  • 0

    82. ~Marjan  2012-04-04 18:16:21  host: public12704.xdsl.centertel.pl

    nie polecam kupna tego telefonu, z wyglądu jest może ładny ale np działa wolno zwłaszcza z karta pamieci.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet