Sony-Ericsson S302 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson S302 Opinie o Sony-Ericsson S302

Sony-Ericsson S302

w sumie: 25
  • 0

    1. ~  2008-06-17 19:19:18  host: ebj10.internetdsl.tpnet.pl

    Kolejny badziew od SE !!!

  • 0

    2. ~darek93  2008-06-19 12:36:26  host: cis89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe fonik nawet nawet zobaczymy jaka bedzie jego cena, podejrzewam że nowego ok 400 zł bo moim zdaniem nie jest on więcej wart

  • 0

    3. ~pablo122334  2008-06-19 20:45:44  host: bhg203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nawet fajna koma ale do kupna nawet sie nie przymierzam

  • 0

    4.  2008-06-21 12:05:09

    Sobowtór K750i jeśli chodzi o funkcje, tylko Edge ma i tyle.

  • 0

    5. ~Grzechu  2008-06-22 10:57:00  host: adef168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm.. to samo co k550i ;P Nie wiem w jakim celu robią kilka podobnych do siebie modeli ;P Np. k750i/d750i/w800i itd ;) Pozdrawiam!

  • 0

    6. ~Ania  2008-06-22 19:32:27  host: abfz79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taki sobie-kiepski aparat(tylko 2mega) no i wyświetlacz gorszy niż w mojej nokii 6300 (tutaj tylko 256tys, a w moim fonie 16mln kolorów). Dobrze, że ma chociaż więcej wewnętrznej pamięci, wygląd jest bardzo ciekawy i tylko z tego względu ten telefon mnie urzekł.

  • 0

    7.  2008-06-23 09:56:32

    ciągle to samo i to samo mogli by zrobić co fajnego a nie tylko z af lub nie

  • 0

    8.  2008-07-01 19:15:30

    Kupa z dodatkami...SE wciąż zachęca do naśmiewania się z ich wizerunku.

  • 0

    9. ~  2008-07-03 09:36:50  host: aczl5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie że bardzo ładny klasyczny wygląd. Nie lubię kosmicznych, wydziwianych telefonów. Jak będzie do tępny w pl to wymienie mój w810 na niego. Szkoda tylko że lcd 176x220

  • 0

    10. ~  2008-07-06 14:15:00  host: cache-170.netpark.pl

    Ania! czy Ty widzisz te 16 mln kolorów?

  • 0

    11. ~hwoarang  2008-07-23 22:54:02  host: acw97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem telefon jest wporządku robi bardzo ładne fotki jak na te 2 mpx to robi fantasnyczne fotki agułem telefon jak telefon

  • 0

    12. ~  2008-07-26 16:39:41  host: f96-021.opera-mini.net

    a ja bym juz wolal k550 albo w610 zamiast tego... bo wszystko ma takie samo... albo k660 bo ma większy wyświetlacz... a to to kolejny klonik:D Widze ze w SE projektanci sa tylko od wymyślania designu... no chociaz pewnie chińczyki naprodukowali im tyle tych podzespołów ze gdzies musza je upchnac xD pozdrawiam:)

  • 0

    13. ~ja  2008-12-09 17:38:42  host: ecc143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przepraszam za glupie pytanie ale się nie znam... czy autofocusa używa się przy zdjęciach tylko czy przy nagrywaniu video też?

  • 0

    14. ~Pati  2008-12-24 13:46:21  host: 77-253-39-219.adsl.inetia.pl

    Bardzo fajny telefon Kupiłam go i nie żałuje Robi super fotki

  • 0

    15. ~  2008-12-24 14:34:25  host: bxh242.internetdsl.tpnet.pl

    ehe nie tylko ten telefon jest podobny do innych .. ale od jakiejs cegly noki wole tego se. a niby inne telefony np z motoroli nie sa podobne ? ;/

  • 0

    16. ~romek  2009-02-28 09:02:11  host: 77-253-194-125.adsl.inetia.pl

    Kupiłem ten telefon i duzy plus za obudowe i wygląd, bo obudowa bardzo stabilna. Mnius to funkcje.Bardzo okrojone w porównaniu do innych modeli se. Nie można nawet zdjęcia obracać w pionie i poziomie a o dodaniu nowych tematów też można zapomnieć. Menu troche topornie chodzi. mam nadzieje ze aktualizacje to poprawią.

  • 0

    17. ~ja  2009-03-18 17:51:39  host: adah174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czemu tyle tego badziewia se robi ? odpowiedz jest bardzo prosta: poniewaz zarabiaja na tym krocie. kupiles k750 za 700 zl jak chodzily tak pozniej sprzedajesz go za 150 zl po dwoch latach kupujesz za 400 zl k550 sprzedajesz teraz za 150 i znowu wydajesz pieniadze na jeden i ten sam telefon w innej obudowie. szefostwo se bardzo dobrze to przemysleli i mieli racje ze czlowiek glupi da sie na to nabrac ;]

  • 0

    18. ~  2009-05-07 12:34:14  host: s253pc216.mmj.pl

    Co byście wybrali nokię 3120 clissic czy sony ericsonna s302 ma mniejszy ekran i podobno ma baterie które szybciej sie rozładiwują. Poradźcie coś...

  • 0

    19. ~kkskalisz  2009-06-21 21:39:30  host: 79.162.151.138

    fajny telefon.jest lepszy od samsunga u800

  • 0

    20. ~ka$  2009-07-01 00:16:24  host: ip-85-198-248-215.broker.com.pl

    mam ten telefon nawet fajne ale malo miesci cena nowego wynosi 479zł

  • 0

    21. ~gocha  2009-08-05 10:41:32  host: arb251.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma funkcje video??? prosze o odp!!!

  • 0

    22. ~hugo  2009-09-16 14:02:44  host: sr44-189-240-80.zambrow.net.pl

    ma funkcje video

  • 0

    23. ~  2009-11-13 18:05:43  host: v08-01.opera-mini.net

    mam takie pytanko....czy na tym telefoniku mozna miec mobilne gg? Bo mi jakos nie udaje sie instalacja...

  • 0

    24. ~la  2009-12-20 19:13:41  host: bxh242.internetdsl.tpnet.pl

    tak mozna miec gg

  • 0

    25. ~...  2011-08-18 20:08:17  host: bbe187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem krótko: kupiłem - żałuję badziew nic więcej

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-141-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet