Sony-Ericsson R306i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson R306i Opinie o Sony-Ericsson R306i

Sony-Ericsson R306i

w sumie: 52
  • 0

    1.  2008-01-24 15:41:35

    "Dostępna pamięć (MB) - 5", "nagrywanie z radia" i "Złącze kart pamięci - nie". Hm no to sobie ponagrywamy ;-). Telefon jak na prosty model ciekawie się prezentuje tylko karty pamięci by się przydały.

  • 0

    2. ~koti  2008-01-24 16:21:53  host: hurin.dream.net.pl

    ale co to jest to nie mam pojecia :)

  • 0

    3. ~???  2008-01-24 16:50:12  host: h-87-199-59-101.dolsat.pl

    CO TO JEST ? Bluetooth mp3 i 1,3 aparat i 5 maga pamięci to wstyt

  • 0

    4. ~Tisek  2008-01-24 16:59:57  host: acai131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to ma być? to się otwiera?

  • 0

    5.  2008-01-24 17:37:58

    Nie przypomina telefonu.

  • 0

    6.  2008-01-24 17:41:04

    co to dokładnie jest? jak na to się patrzy?!

  • 0

    7. ~kielce  2008-01-24 20:12:25  host: chello087206132211.chello.pl

    ale badziew, sony ericsson to moja ulubiona marka... takze zawiodlam sie - CO TO JEST?!

  • 0

    8.  2008-01-25 16:45:02

    Dodałbym tu jeszcze kilka zdjęć telefonu - np. takie prezentujące otwarty telefon. ;)

  • 0

    9. ~;Domelo  2008-01-25 17:38:40  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    to cos moze dobrze grac bo ma 2 glosniki ale gdzie ma wyswietlacz ??

  • 0

    10. ~bartii  2008-01-25 18:00:17  host: xdsl.225.c76.petrotel.pl

    i po co ma 1,3 mpx jak ma 5mb już chcą po prostu przelepszyć i im nie wychodzi ale wygląd ma fajny i radyjko ;D pozdro

  • 0

    11. ~jedrekg  2008-01-25 21:32:30  host: 80.54.27.53

    co to jest??? dziwne strasznie...:P

  • 0

    12.  2008-01-26 11:34:05

    nagrywanie z radia do 5MB pamięci... :(

  • 0

    13. ~trustt  2008-01-26 21:34:00  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    wow jak to dziala...

  • 0

    14. ~sk  2008-01-27 15:43:49  host: 91.146.225.1.ip.airbites.pl

    Pierwszy ;p ciekawy telefon ale troche kijowy

  • 0

    15. ~vfdfbhdf  2008-01-27 20:32:25  host: inet20909ng-3.eranet.pl

    Jestem pierwszy co to jest do czego sluży to nioe wyglada jak fon

  • 0

    16. ~zajac  2008-01-28 16:11:29  host: ehc165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A moze by tak jakas fota wewnatrz aparatu...

  • 0

    17. ~stopakropa  2008-01-28 17:26:53  host: bmk100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe urządzonko :), tylko nie wiem czy zakwalifikować je do telefonów stylowych, czy raczej tel. gdzie główna funkcja to radio :) (pewnie zaraz się pojawią opinie typu:"ale to jest ku*wa szajs, bo cośtam cośtam" albo miałem takich 500 i były h*jowe)

  • 0

    18.  2008-01-29 12:03:04

    ciekawi mnie grupa odbiorców tego produktu... na mój gust powyżej 50 roku życia oddani ojcu dyrektorowi :)

  • 0

    19. ~popcio  2008-01-29 16:14:09  host: 80.48.105.135

    czy to można uznać za telefon.....??? raczej za radio z bajerami

  • 0

    20. ~lechukaziu  2008-01-29 17:01:06  host: cpc4-ipsw2-0-0-cust412.colc.cable.ntl.com

    hmm...a gdzie można nagrywać to coś z radia???na 5 MB pamięci wewnętrznej?ciekawe...

  • 0

    21. ~Łukasz  2008-01-29 18:15:32  host: s252pc152.mmj.pl

    Dajcie fotke jak jest otwarty a nie zamkniety ;] juz sie przestraszyłem ze to same radio ;D

  • 0

    22. ~rekineq  2008-01-30 21:33:02  host: aakt55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wow, a co to takiego? Wyglada... srednio ;s I tak moja W950i bije wszystko.. no moze poza P1i i W960i =/

  • 0

    23. ~  2008-01-31 21:51:07  host: epn186.internetdsl.tpnet.pl

    yyyy... co to jest?? SE to potrafi zamulic

  • 0

    24. ~hawk  2008-02-02 12:59:52  host: bqy71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taki sam szajs jak R300i, nie chcę się powtarzać, jak ktoś jest ciekaw niech zobaczy moją opinię o R300i.

  • 0

    25. ~kjk77  2008-02-02 13:35:02  host: aayx237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mogli by jakies zdjecia od srodka pokazac i te 5MB wbudowanej hit!!!

  • 0

    26. ~Marcin  2008-02-03 11:44:04  host: poznr006-telehit.dsl.pozn.bdi.inetia.pl

    Nie rozumiem idei. Dla mnie ten model to bezsens.

  • 0

    27. ~jero  2008-02-05 22:03:58  host: chello089079115174.chello.pl

    A co to?? Bo telefon to chyba jest tutaj dodatkiem do obudowy

  • 0

    28. ~ram01  2008-02-06 07:30:57  host: 82.160.227.26

    Dziwny telefonik ;P za chiny nie mogę się połapać gdzie tu jest ekranik xP wygląda troche jak radio.. Plusik dla niego jednak za głośniczki.. juz tworza telefony stereo :D

  • 0

    29. ~ram01  2008-02-06 07:31:59  host: 82.160.227.26

    Nowa seria SE: R jest telefonem muzycznym, ale tym razem największą uwagę skupia na dobrym radiu - stąd końcówka R ;)

  • 0

    30. ~cinek934  2008-02-06 16:56:25  host: ail53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to za badziew???!!! Wyświetlacz do niczego brak karty pamięci nawet nie wiadomo czy to coś ma odtwarzacz mp3. SE się nie popisał!!!!!!!!!!!

  • 0

    31. ~PremekN82  2008-02-07 20:30:45  host: ari42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktos mi moze powie jak i gdzie jest wyswietlacz podstawowy?? a o dodatkowym nie wspomne...

  • 0

    32. ~śliweczka  2008-02-08 11:52:52  host: 217-96-44-63.tsm.tarnobrzeg.pl

    HA WRESZCIE jestem pierwszy. Ciekawy telefon tylko gdziema wyświetlacz, a może jest z klapką i dlatego na zdjęciach go niewidać

  • 0

    33. ~Mare  2008-02-08 12:42:51  host: fjv74.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon taki sobie mam go juz (testy) i według mnie słąby bateria taka sobie abarat robir nawet, nawet zdjecia :-)

  • 0

    34. ~blehhh  2008-02-08 19:31:32  host: aaz106.internetdsl.tpnet.pl

    co to ma byc telefon czy radio??? w ogole mi sie nie podoba, choc do SE nic nie mam...

  • 0

    35. ~boski :)  2008-02-29 08:38:12  host: host3-95.btk.net.pl

    hmmm telefon z radiem? ja bym raczej powiedział radio z telefonem, bo w 2008roku telefon bez 256k kolorow, 2mpx aparatu, i zlacza kart pamieci (chyba ze duzo wbudowanej) nie nazywa sie telefon, a te 5mb mnie rozbroiło :/

  • 0

    36. ~TS  2008-03-06 23:19:54  host: chello087207011233.chello.pl

    to jest "kalpkowiec" na ostatniej fotce u góry widac zawias

  • 0

    37.  2008-04-12 11:51:12

    Może to jest pierwszy telefon w którym idzie właczyć radio bez podłączania słuchawek :P

  • 0

    38. ~znawca SE  2008-05-03 14:56:35  host: adfk192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mysle ze to jest jakis fonik sliderowy. tak przynajmniej wyglada. ale SE i slider? nieee

  • 0

    39.  2008-05-31 11:20:36

    Najgorsze to to, że to nie jest jakieś nieporozumienie, ponieważ sprawdzałem na stronie producenta:0

  • 0

    40. ~lolo  2008-07-16 13:18:26  host: 213.25.189.50

    telefon do niczego sie nie nadaje

  • 0

    41. ~opacka90  2008-07-25 17:12:48  host: abpl26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to wogóle jest ? czy można dać zdjęcie z wyświetlaczem ? szukałam wszędzie ale nigdzie go nie pokazują :/ strata czasu ;/

  • 0

    42. ~Viki  2008-08-27 16:43:36  host: 82.160.128.10

    http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/seethephon e/r306?cc=pl&lc=pl tutaj macie więcej fotek na których bardziej przypomina telefon ;)

  • 0

    43. ~ja  2008-11-08 19:56:47  host: 94.251.138.161

    telefon do dupy. aparat jeden z najgorszych. o pamieci nawet nie muwic. to pasyje bardziej na mp3 z lat 50:) a poza tym link z @42 jest zly

  • 0

    44. ~semaniak  2008-11-21 14:54:31  host: edv84.internetdsl.tpnet.pl

    czy wy naprawdę oceniacie telefon po bajerach ?? to jest telefon z radyjkiem i można sobie go wziąć na rybki albo na spacerek dzwonić i esemesować.. to prosty model dla mało wymagających użytkowników..

  • 0

    45. ~  2009-01-14 11:28:37  host: aag148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny, bo dziwnie wygląda

  • 0

    46. ~kaczka  2009-02-17 21:36:35  host: 193.120.116.185

    cos mi sie zdaje ze to telefon z klapkom ;)

  • 0

    47. ~elcia przasnysz ;)) xD  2009-03-13 19:55:12  host: public-gprs77274.centertel.pl

    co to wogóle jest ? xD

  • 0

    48. ~;-P  2009-05-18 19:01:53  host: dns1.komputerlan.pl

    jakbyście nie zauważyli on jest otwierany, bo jest z klapką ;-P

  • 0

    49. ~wavka  2009-11-05 09:29:46  host: 91.209.116.35

    ma zlacze usb wiec nagrywanie z radia w tym telefonie nabiera sensu

  • 0

    50. ~Zonowiec  2009-11-21 11:22:40  host: ip-91.197.91.114.edial.pl

    Ta seria r to tak samo jak w noki xpressradio

  • 0

    51.  2010-02-11 06:02:40

    Właśnie jestem "szczęśliwym" posiadaczem i nie wiem czy mój jest po prostu uszkodzony czy ten TYP tak już ma, bo ma olbrzymie trudności ze znalezieniem sieci. Wykrywa u mnie tylko erę a czasem orange. Play i plus tylko przy oknie.

  • 0

    52.  2012-12-01 16:42:55

    Kurna, to nie jest telefon tylko mini radio :D Nie kupujcie sobie tego jako telefon ;D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-202-12.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet