Sony-Ericsson R300i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson R300i Opinie o Sony-Ericsson R300i

Sony-Ericsson R300i

w sumie: 23
  • 0

    1.  2008-01-24 17:36:55

    Sądziłem że "to" z tyłu to obiektyw aparatu, a to przecież bardzo gustowny tekst ( napis ) "RADIO". Bajer jakich mało ;)

  • 0

    2. ~Mortal_Kombajn  2008-01-24 20:27:56  host: host2-27.btk.net.pl

    te duże kółko z tyłu telefonu to głośnik jest ???

  • 0

    3. ~  2008-01-25 00:03:41  host: bzk170.internetdsl.tpnet.pl

    Bdb. za wygląd,wymiary,estetykę i ułożenie klawiszy funkcyjnych. Bardzo ciekawym rozwiązaniem jest tylny głośnik-niespotykany w innych fonach.Przydałby się lepszy ekran ale to celowa polityka wszystkich producentów,żeby wypuszczać za chwilę następcę i tym samym zyskać nabywców. Ciekawi mnie tylko wewnętrzna antena radia no bo FM to mi się nie widzi bez zewnętrznej,oczywiście bez używania słuchawek. SE idzie w dobrym kierunku. Dawne modele były nie ciekawe,zła obsługa,mało intuicyjna.

  • 0

    4. ~sowa  2008-01-25 12:09:18  host: dustpuppy.miechow.com

    tylko szkoda ze nie ma karty pamieci bo 8mb to malo a moglbybyc bardzo fajnym telefonem

  • 0

    5.  2008-01-25 12:16:44

    "R" to od radio? Nowa klasa w SE? A to z tyłu, to duże to głośnik?

  • 0

    6. ~bartii  2008-01-25 18:03:54  host: xdsl.225.c76.petrotel.pl

    o ten lepsiejszy ale ma 8 mb no szaleją ;D ale nie ma 1,3 no to jak to tak można ;D

  • 0

    7. ~ktos  2008-01-25 20:15:52  host: dns72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba SE wypuszcza nową serię telefonów...

  • 0

    8. ~Nowaciu  2008-01-26 14:55:56  host: aajf254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jesli NOWY telefon bedzie kosztował cos okolo 400 zł to jecsez ale to wlasciwie jest k700i w nowej obudowie ... a nawet coś gorszego bo k700i mial 42mb czy cos kolo tego ;)

  • 0

    9. ~Nowaciu  2008-01-26 14:58:32  host: aajf254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest gorszy od k700i jesli bedzie kosztował NOWY okolo 400zł to i tak chyba za drogo

  • 0

    10. ~Dave89  2008-01-28 20:41:50  host: ip-217-98-98-183.ssnet.pl

    Ciekawy wygląd ale bardzo słabe parametry jak na nowego SE. Może to być tani telefon ale i tak będzie z najniższej półki(parametry).

  • 0

    11. ~mario800  2008-01-29 20:17:25  host: aedu220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe...przeciez w innych fonach takie samo radio jest :)

  • 0

    12. ~peem  2008-01-30 11:48:01  host: aaus158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedyś byłem wielkim fanem SonyEricsson'a. Nowe modele były zawsze wielkim wydarzeniem, bo wnosiły bardzo dużo w funkcjonalność, design. Wiadomo, teraz produkuje się więcej modeli które mało się od siebie różnią, nie ma też już takich skoków technologicznych. Teraz albo jesteś klientem kochającym fotografię w komórce, albo jesteś fanem przenośnej muzyki w telefonach z literką "W". Pewnie - jest to jakiś wyróżnik firmy, jest też seria P i M, reaktywuje się serię T. Ale nie jest już to taki sprzęt, który można z całą pewnością wybrać spośród telefonów innych producentów. Teraz natomiast strzelili sobie kierunek na "radiowe" komórki. Co dalej?

  • 0

    13. ~zajac  2008-01-31 11:39:58  host: ems146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zacny telefonik tylko ten aparacik chociaz niech bedzie 1,3mpx zeby mozna bylo zrobic zdjecie sciagi :P

  • 0

    14. ~leszek  2008-01-31 11:58:10  host: all148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kolejny z pięknych telefonów - olol...

  • 0

    15. ~hawk  2008-02-02 12:54:42  host: bqy71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Trochę szajs jak na teraz, bo np. po co komu Bluetooth jak się ma 8MB pamięci, druga rzecz to to, że ten głośniczek pawnie się rozsypie w kieszeni, nie wiem też czy to ma słuchawki w zestawie. Jestem ciekaw jak długo pociągnie bateria przy słuchaniu radia. Mam tylko nadzieję, że będzie go można kupić za śmieszne pieniądze.

  • 0

    16. ~glus  2008-02-04 14:00:25  host: valpurgius.laczpol.net.pl

    Nie ma karty pamięci !? To po co mu to nagrywanie z radia ? na ile to starczy 10 minut ?

  • 0

    17. ~...:::H.U.D.Y:::...  2008-02-04 15:40:49  host: host-81-190-246-23.malbork.mm.pl

    były telefony WALKMAN to teraz telefon z radiem...szkoda ze niema odtwarzacza i kart pamieci bo jak sie niemyle dzwiek z głosników ma byc dobry

  • 0

    18. ~tiX  2008-02-06 15:13:03  host: blv62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ktos potrzebuje radia to telefon polecam :D

  • 0

    19. ~  2008-02-17 20:44:22  host: acyr78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hehe nowa seria SE xD. Seria Walkman wypaliła, ale jak będzie z serią Radio, czarno to widze. w tym telefonie jedynie podoba mi sie mozliwosc nagrywania z radia (mała nowość :)). A poza tym niewiele się różni od Se K300. Czekam na nowsze telefony SE z seri Rxxx ;)

  • 0

    20. ~antyzajac  2009-02-21 19:45:51  host: 88-199-85-100.tktelekom.pl

    do 13, zajac, ty chyba zacnego telefonu nie widziałeś....według mnie telefon jest do dupy, bo: mały wyświetlacz, słaba rozdzielczość i kolory, słaby aparat, maaaaaaaaaaaaaaaaaaało pamięci, no bo chyba rzeczą stasznie trudną byłoby zrobić slot na karte pamięci... ps: zajac, jesteś DEBIL!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    21. ~Zdzich  2009-06-07 17:36:08  host: eoc242.internetdsl.tpnet.pl

    Zrozumcie, że to jest seria radiowa i na radiu ma się skupiać. Tak jak Walkman'y mają słabe aparaty, Cyber-Shot'y mają słabo rozbudowane "multimedia", tak w R pewnie będzie bardzo dobre radio i znacznie bardziej rozbudowane od tych w pozostałych modelach, lecz cała reszta(np. wyswietlacz i aparat) będą już marnej jakości. P.S. Bluetooth nie jest tylko to przesyłania muzyki i obrazków. BT pozwala korzystać także z słuchawek Bluetooth np. do prowadzenia rozmów. Mi się ten telefon bardzo podoba właśnie ze względu na radio i jeżeli kupiłbym go sobie to tylko z tego względu, bo od reszty mam W910i oraz HTC TyTN II, lecz w pierwszych radio jest średnie, a w TyTN'ie w ogóle go nie ma.

  • 0

    22. ~E  2009-09-14 21:20:23  host: 77-254-130-44.adsl.inetia.pl

    W przypadku Sony Ericssona R300 tak mocno skupili się na radiu (seria R), że zapomnieli o innych ważnych funkcjach i możliwościach jakie obecnie powinien posiadać przyzwoity telefon :-) W telefonia zamontowano między innymi mały (128x160px) i słabej jakości wyświetlacz, kiepski aparat foto o rozdzielczości zaledwie 0.3 MPix i bez funkcji nagrywania video! O takich "luksusach" jak lampa błyskowa, czy autofokus możemy tu tylko pomarzyć, mimo, że ten telefon nie należy do najtańszych! Ten model ma mała pamięć wewnętrzną telefonu (zaledwie 8MB) bez możliwości jej rozszerzenia kartami pamięci. O tym telefonie można by było pomyśleć gdyby kosztował o jakieś 100 złoty mniej niż obecnie, a przy tej cenie zakup Sony Ericssona R300 jest zdecydowanie NIEOPŁACALNY !

  • 0

    23.  2012-12-01 16:39:24

    Hehe radiotelefon :D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-65-227.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet