Sony-Ericsson P900 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson P900 Opinie o Sony-Ericsson P900

Sony-Ericsson P900

w sumie: 33
  • 0

    1. ~Pablo Romero  2004-12-21 14:31:00  host: aud11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bawilem sie tym telefonem i mowie wam wszystkim... mistrzostwo swiata! moze troszke duzy ale te mozliwosci...!!!

  • 0

    2. ~TRAWNIK  2005-02-06 19:39:00  host: ahb106.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i musze potwierdzic ze jest swietny naprawde moge go polecic dla kazdego kto potrzebuje czegos więcej niz zwykłego telefonu komorkowego

  • 0

    3. ~frota  2005-03-06 09:57:00  host: gprs7.idea.pl

    Znudzil mi sie... ja juz chce p1000 (czy moze chociaz p915i) :P

  • 0

    4. ~szunaj  2005-03-29 15:28:00  host: h-153-232.globsat.com.pl

    według mnie on jest okropny a jezeli juz ktos go kupuje to tylko dla szpanu lub głupoty bo nie ma na co kasy wyadwac .

  • 0

    5. ~vasa  2005-06-19 20:55:00  host: dop227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ile mniej więcej on kosztuje??

  • 0

    6. ~0800  2005-11-28 16:05:21  host: cyd138.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłem takiego za 700 zł chyba dobrze

  • 0

    7. ~grzesiek  2005-12-25 16:42:15  host: bhs31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    potrzebuje instrukcji obsługi do sony ericssona P900 po polsku

  • 0

    8. ~Xevil  2006-01-05 22:19:13  host: lubin.wzserwis.pl

    Ja mam ten telefon i powiem tak. moze duzy ale bardzo funkcjonalny. Ma wszystko od internetu z www poprzez mp3 mp4 divixy... a jezeli czegos nie ma ... da rade to dograc poprzez dolaczoną stacje dokującą

  • 0

    9. ~majes3  2006-01-20 01:25:17  host: cvw218.internetdsl.tpnet.pl

    ja za 600, zajefajniesty fonik

  • 0

    10. ~azbest  2006-04-24 01:10:24  host: akx162.internetdsl.tpnet.pl

    Co tu pisać poprosty fonik jest poezja mam go jusz 6 miechów i żadnych problemów z nim nie mam

  • 0

    11. ~Pajak  2006-08-31 18:34:43  host: bvb54.internetdsl.tpnet.pl

    Wiecie co telefon spoko Cos podobnego do konsoli Nintendo Ds zajefajny kupcie go zabawy nie stej ziemi

  • 0

    12. ~MUSKI  2006-09-26 21:05:08  host: apus-host8-2.apus-net.pl

    Kto wie ile jaka tu wchodzi karta memeory stick duo czy jest tak jak w p800 ze tylko 128 mg czy wiecej ?????????????????/

  • 0

    13. ~szomerenek  2006-10-10 16:13:49  host: sh170.internetdsl.tpnet.pl

    niestety tak, maksymalnie 128mb jendak ponoc pomaga wymiana na soft z p910

  • 0

    14. ~miszczu  2006-11-29 22:48:21  host: 80.54.48.3

    super pod każdym wzglądem,brakuje tylko większej pamięci tak 1G by stykło - szkoda...

  • 0

    15. ~Tajemniczy x230  2007-01-22 13:32:24  host: dam.atol.com.pl

    Ten telefon jest fajny,ale lepszy p910i bo jest z minutnikiem i stoperem chmm? ten ma chyba więcej kolorów motywów! chmm! trochę lepszy jest eten g500+ ale troche bo ten bezcenny eten nie ma irdy ale za to ma radio fm... to wszystko P.S Od Tajemniczy x230

  • 0

    16. ~Irys  2007-01-24 22:48:20  host: skynet-gw.koronowo.com.pl

    Chce go mieć ile kosztuje ???????????????

  • 0

    17. ~Pati  2007-01-24 22:50:47  host: skynet-gw.koronowo.com.pl

    Ja mam ten tel jest supper !!!!!!!!!!!!!!!! Nie ma lepszego . Motorole są naj naj gorsze zwłascza V 360 I V 235 !!!!!!!!!!!!!!!! Do bani są !!!!!!!!!!!

  • 0

    18. ~anonim  2007-01-25 19:11:57  host: skynet-gw.koronowo.com.pl

    Zgadzam sie z tobą !!!!!!!!!!!!!!! Masz racje !!!!

  • 0

    19. ~mako  2007-01-29 21:08:56  host: sh170.internetdsl.tpnet.pl

    mam go juz od roku, tak ogolnie to mozliwosci symbiana UIQ sa nie do podrobienia (nawigacja i cala reszta bajerow), wspanialy telefon za teraz juz stosunkowo nie duza kase a oferuje duzo wiecej niz niejeden SE Kxxx, Wxxx o badziewiach Nokii nie wspominajac. jedynym ograniczeniem jest max pojemnosc kart wynoszaca 128 MB (zalecana zmiana softu na soft z SE P910i rozwiazuje ten problem - ale moga sie pojawic klopoty ze sluchawka do Bluetootha). UWAGA w moim egzemplarzu walnął touch screen. I - dupa zbita - malo kto w ogole chce go rozkrecac. tak ze tylko serwis :(

  • 0

    20. ~dlugi  2007-04-08 09:17:45  host: nat-gts-1.tcz.vectranet.pl

    z kąd moge sciągnoc nawigacje do p900 ?:> :) z gory thx :)

  • 0

    21. ~Osa  2007-06-15 15:48:19  host: bjy225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wie ktos gdzie moge dostac soft do niego oprocz komisu ??

  • 0

    22. ~dodo  2007-06-19 20:32:44  host: achi76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialem zapytac ,bo mam Se p800 i nie moge ustawic sygnalu na dzwonek w formacie mp3 ,czy w P900 mozna ustawiac na dzwiek dzwonka mp3? i czy gdy telefon dzwoni jest dosc glosny ? ? ?

  • 0

    23. ~Kylo  2007-12-11 18:57:57  host: 088156213062.rad.vectranet.pl

    A do ilu obsluguje karty pamieci ktos moze wie?

  • 0

    24. ~barto~ziom  2008-01-23 16:24:51  host: fhy234.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon zaledwie 3 dni a juz go pokochalem

  • 0

    25. ~Jarog1993  2008-02-14 19:30:10  host: nat-01-035.rtk.net.pl

    Jutro go kupuje za 300zł telefon full wypas naprawdę za tą cene to nie ma chyba nic lepszego!!!!!!!

  • 0

    26. ~  2008-06-14 01:19:25  host: host-81-190-153-71.olsztyn.mm.pl

    Czy telefon noszony w kieszeni nie zepsuje się. Pytam o ekran

  • 0

    27. ~Timi  2008-06-14 18:34:39  host: 195.182.20.130

    Ja mam tego fonika już od roku, sprawuje się dobrze, irytuje mnie tylko ta pamięć do tego nie przyjmuje memory stick pro duo tylko bez pro ;/ Mam problem bo zgubiłem rysik i muszę zajrzeć do środka bo coś z rolką po wymianie obudowy nie tak, zna ktoś może stronkę z zdjęciami jak go rozebrać? z góry thx i pozdrawiam

  • 0

    28. ~ufo  2008-07-21 18:57:36  host: 82.160.83.2

    czy opłaca się zamienić za se w200i

  • 0

    29. ~on  2008-08-12 14:00:59  host: chello087206063081.chello.pl

    ~ufo jak chcesz symbiana to bewnie ja bym sie zamienik telefonik naprawde jest kozacki mam go od kilku dni pozdrawiam

  • 0

    30.  2008-08-12 14:12:18

    28 oplaca sie jak chcesz symbiana mam tego tela od paru dni i kozacki jest tylko mala pamiec jest minusem i pomyslec ze premiera byla 5 lat temu polecam fona pozdro

  • 0

    31. ~  2008-10-18 19:33:28  host: 213-92-196-205.pio-net.pl

    czy on glosno grajace

  • 0

    32. ~kaco  2011-01-15 16:02:59  host: 94.254.249.138

    tel taki sobie ani nie polecam ani nie odradzam wszystko od gustu pozdrawiam

  • 0

    33. ~gsm koks  2011-06-29 11:39:46  host: 178.217.248.75

    kupiłem go za 4 dychy hahahah bez ładowarki

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet