Sony-Ericsson P800 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson P800 Opinie o Sony-Ericsson P800

Sony-Ericsson P800

w sumie: 44
  • 0

    1. ~Slim  2005-03-14 18:32:00  host: police.espol.com.pl

    Super telefonik ;) Ma więcej funkcji niż większość nowoczesnych telefonów np.nokia

  • 0

    3. ~Flopps  2005-05-14 23:26:00  host: aub161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Totalny kosmos. Jest super i ma full możliwości

  • 0

    4. ~oskar  2005-05-28 16:33:00  host: 211-6.is.net.pl

    hej wiecie czy ten telefon obsluguje karty wieksze niz 128mb bo gdzies wyczytalem ze max to 128mb a od tego uzalezniam kupno tego telefoniku:)

  • 0

    5. ~Flopps  2005-06-04 11:53:00  host: ats206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niestety tylko do 128 MB. Pamiętaj jednak, że telefon służy do dzwonienia a nie MP3 czy filmów bo nie oszukujmy się jakość jest średnia. Lepiej kup sobie za 200 złotych odtwarzacz MP3. Ja mam kartę 32 MB i w 100% wystarcza.

  • 0

    6. ~china  2005-06-18 13:53:00  host: nat1.daminet.pl

    fajowy telefonik :D nie obsluguje karty wiekszej niz 128 ale ma jeszcze 12 mb swojej pamieci :P dobry fon POLECAM

  • 0

    7. ~Dig  2005-07-19 15:31:00  host: cit247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wypada ten telefon w porównaniu z N6600??

  • 0

    8. ~kota  2005-11-14 16:36:21  host: diu245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej, właśnie dostałam SE p800, ale jest jeden problem - -mam tylko oprogramowanie w języku angieslkim. POMOCY!!! Gdzie można zdobyć polskie oprogramowanie??? Czy w ogóle można?

  • 0

    9. ~łeho łeho  2005-12-28 21:38:07  host: bxq146.internetdsl.tpnet.pl

    zanies do serwisu to c wgraja polskie

  • 0

    10. ~DVX  2005-12-31 14:07:10  host: agd50.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon może nagrywać filmy?????

  • 0

    11. ~dzidek  2006-01-25 08:20:31  host: pa103.zamosc.sdi.tpnet.pl

    Cze. Mam male zapytanie do tych którzy się już dobrze zapoznali z obslugą tego telefonu: jak mozna zmienic albo wogle ustawic tło "dużego" ekranu?? Mam tylko bialy ekran i nie moge sobie z tym poradzic.

  • 0

    12.  2006-03-28 15:20:06

    czy ten telefon robi dobre zdjecia

  • 0

    13. ~  2006-05-14 14:41:18  host: 62.233.173.42

    telefonik super mega wypas po min 3 latach od wejscia na rynek bije na głowe wiekszość modeli ma jednak pare wad
    1 ograniczenie do 128MB plus 12MB wew
    2 brak WIFI I EDGE
    3 SUPER SŁABY APARAT BEZ KAMERY
    4 SUPER MAŁO KOLORÓW tylko 4096
    5 strasznie szybko sie rozładuwuje nawet przy baterii 1900mAh
    gdyby nie te szczeguły to niebyło by lepszego

  • 0

    14. ~  2006-05-14 14:41:38  host: 62.233.173.42

    telefonik super mega wypas po min 3 latach od wejscia na rynek bije na głowe wiekszość modeli ma jednak pare wad
    1 ograniczenie do 128MB plus 12MB wew
    2 brak WIFI I EDGE
    3 SUPER SŁABY APARAT BEZ KAMERY
    4 SUPER MAŁO KOLORÓW tylko 4096
    5 strasznie szybko sie rozładuwuje nawet przy baterii 1900mAh
    gdyby nie te szczeguły to niebyło by lepszego

  • 0

    15. ~Lukas  2006-06-12 21:08:19  host: intern.xs4all.nl

    chyba jestes nieswiezy ze uwazasz ten telefon za mega wypas - stary symbian, slaby wyswietlacz, slaby aparat i obsluga tylko malych kart do 128MB loool pobaw sie np nokia 6600 lub 6260 tez stare modele ale nie maja tych wad, a wypisywanie bzdur jak ktos wczesniej ze telefon jest tylko do dzwonienia zostawie bez komentarza, bo pewnie wsyzstkie bajery jak mozliwosc sluchania MP3 zostaly zamontowane by ich nie uzywac - loool , bagaznika w samochodzie tez pewnie nie uzywasz stary pobaw sie dobrym telefonem a nie wciskaj ludziom tu jakiegos SE

  • 0

    16. ~suprateam666  2006-07-23 17:24:11  host: elf.4web.pl

    Do lukasza
    Pobaw sie P990 to ci gały wyjda co ten telefonik potrafi miałem juz P800 i P900 i jestem bardzo zadowolony nie zapominajmy ze ten nie słuzy do robienia zdjec itd ;/

  • 0

    17. ~  2006-08-07 12:54:12  host: 113.57.jawnet.pl

    Nokia 6600 przy SE P800 to badziew nokia sie nie nadaje , niema szans z P800 !!

  • 0

    18. ~patron177777....  2006-08-28 12:20:00  host: byg29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałbym taki telefon kupic tak do 350zl.....kto taki ma??????

  • 0

    19. ~  2006-08-29 01:26:55  host: v20-s1.itpp.pl

    ja mam i to za mniej niż napisałeś :) telefon sprawny, z ładowarką tylko bez polskiego menu ...

  • 0

    20. ~WOJTAS  2006-11-17 20:56:14  host: bis76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SIEMA MAM TEN TEL.OD 3 DNI JAK TU MOŻNA ZMIENIĆ TAPETE TA JAK JEST ZAMKNIETA KLAPKA JEŻLEI TEL.MA ANGIELSKIE MENU?? PROSZĘ O INSTRUKCJE z GÓRY DZIEKUJE....

  • 0

    21.  2006-11-18 09:04:05

    Siema wie ktoś jak zmienić tapete jak jest zamknięta klawiatura albo wirtualna... Jeśli ktoś wie proszę o dokładne wskazówki....Z góry dziękuje....

  • 0

    22. ~Karol  2006-12-05 14:52:53  host: bia63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co powiecie mi o p800 mam zamiar go kupić??

  • 0

    23. ~barek  2007-01-19 19:12:31  host: all60.internetdsl.tpnet.pl

    czy oplaca mi sie go kupic za 450 zl

  • 0

    24. ~smyczek  2007-02-05 20:43:30  host: gate2-rostarzewo.robnet.pl

    cześć, mam SE P800 i chciałbym go sprzedać, stacja dokująca, klawiatura, klapki, ładowarka, CD, pudełko. Wszystko w bdb stanie. Działający ale menu eng. lub niem. Kontakt na smyczek@robnet.pl cena 300zł. zdjęcia mogę przesłać na e-mail. Pozdro.

  • 0

    25. ~matios  2007-02-19 18:48:25  host: emh154.internetdsl.tpnet.pl

    Witam was kupilem sobie P800 i powiemtak fajny fonik ale nie dopracowany max pamiec 128 mb slaby aparat jesli chodzi o kolesia ktory sapie ze telefony sa tylko do dzwonienia to kapretny pojeb z niego. Gdyby tak bylo to poco by sie trudzili aby wcisnac mp3 do jakiegos fona. Koles ma downa. polecam ten fonik dla poczatkujacych z symbianem jest spox. lecz po pewnym czasie nudzi sie i polecam p900

  • 0

    26. ~koza  2007-05-17 21:34:55  host: ajw34.internetdsl.tpnet.pl

    telefon hmm no powiedzmy ze telefon...dlamnie sluzy tylko do czytania plikow pdf i sluchania mp3, polecam tym co lubia duze telefony z duzymi wyswietlaczami, chociaz aparat jest do dupy, pamiec tylko 128mb max. strasznie wyglada z "klapka"/klawiatura, system faktycznie stary ale jak na poczatek to styka. cena tego telefonu jest smieszna, bynajmniej jak patrze na allegro, wacha sie od 300 nawet do 500zl! ja swoj kupilem za 150zl i taka cena powinna byc wszedzie. ogolnie to polecam telefon ale na krotka mete.

  • 0

    27. ~koles  2007-06-08 17:32:31  host: aclc237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    głupszego telefonu nie widzialem bubel bubel bubel

  • 0

    28. ~ziomal  2007-06-08 17:35:34  host: aclc237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ten telefon wogole wyglada jak piornik mam pytanie czy jak kupie ten tel na allegro to zapałki dodadza mi gratis? hehehe

  • 0

    29.  2007-07-05 11:52:32

    Mój kumpel miał ten telefon i był po prostu straszny!!! ;p

  • 0

    30. ~pytanko  2007-07-17 19:00:19  host: cache2.piekary.net

    siema myśle nad zakupe tego telefonu co sadzicie o tym wolelibyście ten czy motke e1000 pozdro:))

  • 0

    31. ~crazyduck  2007-09-09 21:18:02  host: aka198.internetdsl.tpnet.pl

    mam p800 i jetem z niego bardzo zdowolony. dzieki symbinowi moge w niego wgrac np. dvix playera. polecam go wszytkim ktorzy lubia sie bwic komem . pozdro

  • 0

    32. ~?  2007-12-10 19:32:34  host: acqz55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon obsługuję do 1 gb pamięci ;/ nie wiem co wy z tym 128mb wyjeżdżacie..bardzo dobry fon. mi służył bardzo długo i polecam wszystkim którym zależy na funkcjonalności

  • 0

    33. ~tuczu  2007-12-16 22:37:00  host: alo214.internetdsl.tpnet.pl

    hmmm... telefonik niby fajny ale wady ma. wyswietlacz slaby, slaby aparat, karty tylko do 128mb... a to slabo na tel co obslugoje mp3 ;] nie zachecam do kupna :) wybierzcie lepiej p900 albo p990 ;]

  • 0

    34. ~Ja  2007-12-28 16:05:06  host: aael18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wsadziłem dzisiaj 512mb do niego no i nie działa ;D moze trza wgrac soft z p900

  • 0

    35. ~Ja  2008-01-02 16:59:03  host: aadd176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z softem oczywiście żart nie widzialem ze sie nie wpisało ;p

  • 0

    36. ~rudy  2008-02-06 11:49:20  host: ahu141.internetdsl.tpnet.pl

    barek nie opłaca ci się ja ci go sprzedam za 280 zł

  • 0

    37. ~misterium zła heh  2008-02-19 17:55:32  host: apn-77-112-136-225.gprs.plus.pl

    mam p 800 wszystko po polsku Ok tylko ze strasznie starym softem ... nie da sie cos z tym zrobic ??skad pobrac najnowszy jaki wyszedł i jak go wgrac.Pozdr i licze na odp :)

  • 0

    38. ~boss  2008-02-19 22:47:59  host: d90-129-122-114.cust.tele2.pl

    tak dla info. p900 też ma karty tylko do 128mb jeżeli coś sie komuś coś w nim nie podoba to niech nie kupuje niech kupi telefon co ma 8gb to może mu starczy ;)

  • 0

    39. ~psiqs  2008-08-12 10:38:56  host: 80.51.173.10

    mialem kiedys ten telefonik i jakos nie przypadl mi do gustu poniewaz: filmy byly odtwarzane z mgielka, czasami trudno bylo w cos pocelowac, a co gorsze MUSIALEM GO MIEC praktycznie NONSTOP PODLACZONEGO DO ZASILACZA (myslalem ze to wina baterii, kupilem nowa... myslalem ze ta nowa bateria ma za mala pojemnosc, kupilem nowa lepsza...i nic...nadal to samo:( )

  • 0

    40. ~Makoś  2008-12-05 13:52:51  host: 195.116.169.250

    kupiłem telefon tylko że jest menu w języku angielskim a chce by ktos podal mi strone na opragmowanie polskie

  • 0

    41. ~eldorado  2009-01-03 01:25:48  host: chello089074083210.chello.pl

    wie ktoś jak wgrać do p 800 trackera

  • 0

    42. ~  2010-06-28 14:15:19  host: host-81-190-179-102.gorzow.mm.pl

    Beznadzieja, teraz są 100 razy lepsze telefony, chociażby samsung corby jest, nie mówiąc już o iPhone 4.

  • 0

    43. ~opijok  2010-10-04 17:40:12  host: 212-106-26-19.adsl.inetia.pl

    teraz beznadzieja ale ten telefon miał swój czas... nie trafiłeś z komentarzem...

  • 0

    44. ~Ja to ja  2011-03-22 19:31:10  host: abde185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie ostatnio kupiłem ten telefon ,menu w jezyku ang. ale telefon jest super wszystko działa ,a najlepsze jest to ,że kupiłem go za 40 zł(jako uszkodzony ,w domu zobaczyłem ,że działa) z dwoma ładowarkami ,słuchawka bluetooth ,klawiaturą i resztą kompletu.Telefon sprawuje się super polecam wszystkim ,po jego kupnie moj samsung z andkiem leży w szufladzie POLECAM!@!

  • 0

    45. ~Mario  2013-05-03 13:25:11  host: user-188-33-243-152.play-internet.pl

    dajce znac jak tos bd wiedzial gdzie takie telefony mozna jeszcze kupic

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet