Sony-Ericsson Mix Walkman phone - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Mix Walkman phone Opinie o Sony-Ericsson Mix Walkman phone

Sony-Ericsson Mix Walkman phone

w sumie: 26
  • 0

    1.  2011-06-09 19:45:04

    jak zwykle prócz Walkmana w tych tel nic nie ma. żenada. nie mogą dać coś mocnijszego z Walkmana?? chociaż aparat lepszy. nawet autofokusa ani lampy nie ma!!!

  • 0

    2. ~syr  2011-06-09 20:10:47  host: 212.160.172.70

    ni ma systemu ??

  • 0

    3. ~  2011-06-10 09:51:22  host: 77-255-130-225.adsl.inetia.pl

    Ten model nie posiada Wi-Fi B? a to ciekawe. Wiem, że jest to już stara technologia lecz z doświadczenia wiem, że działa o wiele dalej jeśli chodzi o zasięg niż "G". Osobiście sprawdzone. Ciągle miałem problemy z Wi-fi. Zasięg średni a nie można się było połączyć. Przełączyłem Router z automatu na B i rewelacja. Działa i nic nie zrywa przy słabym zasięgu. Oj okroili ten model. Nawet UMTS nie posiada.

  • 0

    4. ~PYTON  2011-06-10 09:52:03  host: 213-238-101-234.adsl.inetia.pl

    a GPS jest?

  • 0

    5. ~  2011-06-12 21:44:56  host: drv104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a gdzie GPS?

  • 0

    6. ~  2011-06-20 17:47:15  host: z45-15.opera-mini.net

    Typowy telefon do muzyki.

  • 0

    7. ~Ziome3eknh  2011-06-21 03:04:00  host: 89-77-93-23.dynamic.chello.pl

    System ma android widać to po zdjęciu :) a co do reszty opisu to lepiej sprawdzić na stronie sony ericsson bo tutaj czasem jest nie kompletna :) Pozdrawiam.

  • 0

    8. ~facepalm'd hard  2011-06-23 15:05:46  host: user-46-113-75-39.play-internet.pl

    @Sonic, idioto, lepszy aparat? Lampa? Autofokus? W WALKMANIE?! Zanim coś napiszesz, pomyśl, jakiego typu i dla kogo jest telefon.

  • 0

    9. ~se fan  2011-06-26 16:52:21  host: apn-95-41-236-170.dynamic.gprs.plus.pl

    mi sie podoba ten telofon ale macie racje to samo tylko z znaczkiem walkman juz lepiej kupic sobie xperie x8 bo cenowo bedą takie same

  • 0

    10. ~se fan 2  2011-06-26 16:53:23  host: apn-95-41-236-170.dynamic.gprs.plus.pl

    słaby wyswietlacZ

  • 0

    11. ~...  2011-07-02 08:54:35  host: 212.160.172.70

    sonic: nie rozumiem Cie ;/ Wersja walkman to wersja do odtwarzania muzyki a nie robienia zdjec! Bezzasadna krytyka w twoim przypadku!

  • 0

    12.  2011-07-03 11:45:23

    Telefon nie jest taki zły ... Ale jak już coś robią nowego niech władują w niego troszkę więcej !!!

  • 0

    13. ~rukushu  2011-07-08 09:24:15  host: 87.204.177.104

    na pewno niech właduja mu wszystko włącznie napędem rakietowym i możliwością teleportacji użytkownika w dowolne miejsce na ziemi, ludzie myślenie nie boli. ten telefon jest dla osób którzy w miejskiej dżungli nie obejdą się bez słuchawek na uszach a przy okazji chcieliby mieć coś na kształt dotyku. ;]

  • 0

    14. ~Romek  2011-08-18 17:38:37  host: aatr38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedy on wreszcie będzie na rynku...? Ktoś wie?

  • 0

    17. ~pepe pan dziobak  2011-10-06 15:34:39  host: 78.133.208.202

    Walkman, wiec nie musi miec dobrego aparatu?? Ale są telefony, ktore maja dobry aparat, androida albo symbiana, mnóstwo funkcji i do tego STANDARD- odtwarzacz mp3. Czym ten "Walkman" sie rozni od standardowego odtwarzacza? NICZYM! Slaby telefon i tyle. Powinien byc tani

  • 0

    18. ~endrju  2011-10-08 18:08:14  host: afn74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dnoo..nie ma androida ; ||

  • 0

    19. ~se  2011-10-14 22:35:57  host: dfjp.vlan192.dengo.lubman.net.pl

    do 7. Nie ma androida, ma system producenta. To ze na zdjeciu jest android to tylko chwyt marketingowy

  • 0

    20. ~cougar  2011-10-30 20:09:59  host: 95.108.99.220

    Tylko się nie popłaczcie. Nie ma srandoida źle, aprarat zły. Po jakiego wam takie bajery? To jest tani i dobry telefon

  • 0

    21. ~cougar  2011-10-30 20:12:20  host: 95.108.99.220

    Jednak nie taki tani, więcej niż 300zł nie warto wydawać na telefon

  • 0

    22. ~sony12ericson  2011-11-18 18:34:09  host: host-89-230-213-224.lublin.mm.pl

    do 21 zyby miec dobry trzeba wydac z 800 wiec warto

  • 0

    23. ~domek  2012-03-13 20:19:39  host: 77-255-145-183.adsl.inetia.pl

    lepiej dołożyć i kupić se tego live with walkman, polecam :D

  • 0

    24. ~facet27  2012-03-29 20:34:38  host: z45-04.opera-mini.net

    jest dobry, a live T18i to chyba jest wersja bogatsza i wedlug mnie bardziej na 5lub wiecej lat.

  • 0

    25. ~.  2012-05-13 09:11:50  host: z35-09.opera-mini.net

    Ja osobiście polecam sony ericsson live with walkman - bogatsza wersja z androidem 4.0 (ics) :)

  • 0

    26. ~neo326  2012-11-03 15:36:26  host: 82.160.207.9

    Kurcze internet mi w nim nie działa . Bład połaczenia z internetem skontaktuj się z operatorem sieci . I *** do orange się dodzwonic nie mogłem bo wszystkie linie zajete a 4zł zeżarło a 2 gg nie moge przez to w fonie wykupic :( Poradźcie coś

  • 0

    27.  2012-12-03 23:04:39

    26. Albo masz coś nie tak ustawione w ustawieniach internetowych, albo kaski na koncie brak. Innego wyjścia nie ma. No nic specjalnego, słaby walkman z dotykowym ekranem. Ale nie ma co narzekać, komu pasuje to kupuje, a komu nie, to niech se kupi inny.Ciekawi mnie, jaki dźwięk ma, czy dobrej jakości. Ale polecam zamiast niego W995, jest lepszy, choć starszy ;) Dla zrzęd, on ma 8 Mpix aparat i lampę.

  • 0

    28. ~x  2012-12-17 23:41:24  host: 095160188044.olsztyn.vectranet.pl

    wie ktoś może czy ma on jakieś gry?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet