Sony-Ericsson M600i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson M600i Opinie o Sony-Ericsson M600i

Sony-Ericsson M600i

w sumie: 141
  • -1

    1. ~Tomcio  2006-02-07 08:38:16  host: ckc74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Porażka:( bez aparatu:(

  • 0

    2. ~Suli  2006-02-07 09:12:39  host: diw64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Piekny telefonik gdyby jeszcze tylko mial aparat - idal .

  • 0

    3.  2006-02-07 09:56:16

    Symbian 9.1, UIQ 3.0 to najlepszy symbian na swiecie!! ale dlaczego nie dali jakiegos 2 (3) megapikselowego aparatu!!??

  • -1

    4.  2006-02-07 12:02:34

    to ma być pewnie biznesowy telefonik i może dlatego nie dali aparatu...no ale bądź co bądź trochę kiszka...

  • 1

    5.  2006-02-07 12:30:23

    bo to jest telefon dla biznesu a nie multimedialna zabawka dla szpanerow! bardzo dobrze, ze wlasnie tak zrobili, to jest przemyslana decyzja! dzieki temu jest zdecydowanie mniejszy od serii P..

  • 1

    6. ~  2006-02-07 12:37:15  host: dlr37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma apartu fot.bo to produkt przeznaczony dla ludzi których stać na pożądny sprzęt fotograficzny i pracujących w firmach w których apart w komórce może być zagrożeniem

  • 1

    7. ~Prezes  2006-02-07 12:43:14  host: bum186.internetdsl.tpnet.pl

    Nie rozumiem was... Przez ostnie kilka nowych telefonów narzekacie ze SE nie robią Symbiana, a jak juz jest to "dlaczego nie ma aparatu"! Zwrocie uwage na grubosc i pomyslce o V3, a potem zerknijcie sobie jaki ma czas czuwania! SE poswiecił aparat w zamian za pojemnosc akumulatora! To się nazywa rozwiązanie!

  • 1

    8. ~  2006-02-07 12:59:54  host: dlr37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma apartu fot.bo to produkt przeznaczony dla ludzi których stać na pożądny sprzęt fotograficzny i pracujących w firmach w których apart w komórce może być zagrożeniem

  • 0

    9. ~www  2006-02-07 13:27:50  host: pc15.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl

    Normalny telefon bez bzdetu udającego aparat- nawet tego 2 megapikselowego :)

  • 0

    10. ~skers  2006-02-07 14:07:54  host: eb80.internetdsl.tpnet.pl

    o jaki fajny kalkulator z twardym dyskiem i innymi bajerami hehe

  • 0

    11.  2006-02-07 14:21:33

    Bo dadza go pewnie w bardzo dobrym, ale jeszcze nowszym modelu:) I w nazwie pewnie zmieni sie Tylko literka!!

  • 1

    12. ~jackson  2006-02-07 14:25:30  host: 62.93.41.70

    bo to podobno ma byc tel dla biznesmena :P

  • 1

    13. ~Czaadek  2006-02-07 15:20:12  host: xdsl-2343.bielsko.dialog.net.pl

    chyba porazki nie widziales wczesniej!!!!!!!!!!! super fon

  • 1

    14. ~porky  2006-02-07 16:21:46  host: chello084010202059.chello.pl

    Bo to jest telefon, prawie palmtop, a nie aparat fotograficzny!

  • -1

    15. ~bartek  2006-02-07 19:17:49  host: bdz171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie to deko dziwny [k750-the best]

  • 1

    16. ~yagi  2006-02-08 11:40:32  host: proxy23.is.net.pl

    Sagem tez ostatnio wypuszcza telefony dla biznesu bez aparatu (vide MY301X)... W biznesie aparaty sa problemem.W armii amerykanskiej w irackich wiezieniach tez ;) Ja mam K750i i aparatem mozna zrobic zdjecie drobnego druku ktory pozniej na powiekszeniu mozna bez problemu odczytac - ile moznaby wyniesc w ten sposob poufnych informacji??? Zwlaszcza ze karte MS Duo mozna schowac praktycznie wszedzie... Ciekawy fonik - nie na moje potrzeby ale dostaje wysokie noty :)

  • 0

    17. ~darii  2006-02-08 11:59:54  host: pg4px.pg.com

    gdzie go kupić? ktos wie?

  • -1

    18. ~typek  2006-02-08 12:45:34  host: anz181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brakuje w nim - EDGA - wiec nie jest to telefon dla firm - moim zdaniem nie mieli pomyslu wiec wypuscili to

  • 0

    19.  2006-02-08 14:01:06

    wszyscy narzekają ze telefony nokia są takie same/podobne a sony ericson sie nie popisal prawie identyczny jak K600i - lipa do potęgi 50

  • 0

    20. ~filozoff  2006-02-08 17:15:16  host: akj250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od kiedy to w plamtopie potrzebny jest aparat. to ma być telefon przedwszystkim

  • 0

    21. ~Hermes  2006-02-09 00:13:24  host: prosie23-1.aster.pl

    Jakis Windows by sie przydal na pokladzie zamiast Symbiana...

  • 0

    22.  2006-02-09 17:41:26

    Sorki że się wtrącam ale on nie może mies wideokonferencji jak nawet nie ma aparatu:/

  • 0

    23. ~yagi  2006-02-11 11:08:55  host: 82.160.252.206

    Traktujcie ten telefon jako zaawansowany sluzbowy aparat!!! Jak ktos chce duzy wypas to wezmie P990i...

  • -1

    24.  2006-02-13 03:05:45

    Kolejne badziewie SE. Toporny wygląd zeszłowiecznego kalkulatora.

  • 0

    25.  2006-02-13 03:14:40

    Wystarczy porównac to coś z Nokią E61 zeby zobaczyc jak bardzo SE jest w tyle z rozwiazaniami technicznymi, o wygladzie i jakości nie wspominając.

  • 0

    26.  2006-02-20 19:29:18

    Czajnik to że ten model SE wyszedł jak wyszedł to nie znaczy że SE jest w tyle za Nokią...jak tak kozaczysz to porównaj model noki ten co podałeś(E61) z SE w950i albo z SE P990i. I jeśli nawet znajdziesz jakis model Nokii lepszy od najlepszego SE to i tak bede twardo stal za telefonami SE

  • 0

    27. ~  2006-03-02 16:48:07  host: prosie24-1.aster.pl

    gdyby miał choćby 1mpx aparat i Wi-Fi , to byłby to ideał. Tak, to wole P990i, mimo, że jest wiekszy, brzydszy i ma gorszy kolor.

  • -1

    28. ~dambi  2006-03-02 20:59:56  host: bwd158.internetdsl.tpnet.pl

    I ta klawiatura QWERTY, jak dla mnie porażka, bo jak ktoś się przyzwyczaił do standardowej klawiatury w komórkach, to trudno się przyzwyczaić, w odwrotną stronę też to działa...

  • 1

    29. ~jaga-p  2006-03-03 10:39:35  host: mapsterus.mapster-net.com.pl

    piekny telefon i bardzo dobrze że bez radia i aparatu, no i w 2 kolorach - ten biały śliczny a do tego klawiatura - to jest to

  • -1

    30.  2006-03-10 14:45:37

    bez aparatu ????????? chyba ich pogielo :P:P gdyby wsadzili w to aparat tak np 3,2 mpx to dopiero bylby fon :P:P !!!!

  • 0

    31.  2006-05-06 07:45:07

    przemcio1992 sam jesteś lipa do potęgi 50.
    Jakie ty tu widzisz podobieństwo do K600i.
    Nawet kolor ma inny.

    Co do problemu, przez który wszyscy go krytykują, aparatu, to na pewno dla M600i oraz W950i zrobią dółączany aparat pewnie z jakimś 3,2 MP. ;)

  • 1

    32. ~subrock  2006-05-21 09:35:03  host: lankomdns.lankom.com.pl

    zgadzam sie z yagi.
    to bd. telefon i niewiem co sie czepiacie.
    jest przeznaczony do pracy i aparat jest zbedny lub jak juz napisano wczesniej bywa niepozadany. EDGE brak bo ma WCDMA (oczywiscie w POL to tylko w centrum wiekszych miast jest zasieg ale nasz rynek to margines dla takich fonow;) Jedyna powazna wada tego aparatu to brak WiFi...
    aNzX_Ax2500 jak mozna porownywac W950i z NE61 ?!?! to zypelnie inny segment!
    w drugim przypadku (E61vsP990i) nokia spokojnie sie broni, brak aparatu rekompensuje wygoda urzytkowania (przedewszystkim lepszy wymiarowo wyswietlacz do wwww)
    eh...
    czasami zenujace jest czytanie opini wystawioych przez lole co taki fon. to tylko na www widzieli

  • 1

    33. ~johny  2006-06-12 14:51:34  host: dzq138.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon.prosty ale,elegancki i gustowny.cool

  • 1

    34.  2006-07-25 11:55:50

    Juz dostepny w sklepach w cenie ok. 1700 zl...

  • 0

    35. ~raptor  2006-07-29 17:24:15  host: host31.ip1.core.net.pl

    boziuniu dobra dobra. ale jak na cene 1600 to troche przesada za telefon bez aparatu (w tych czasach)
    juz wole swojego bylego w800i bo teraz czekam az cena w900i sie zmniejszy i troche bedzie bardziej dostepny na polskim rynku

  • 0

    36. ~yagi  2006-08-03 15:53:46  host: pc223.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    raptor: Nokie E Series tez sa bez aparatow i chodza w podobnych cenach... To biznesowy smartfon z Symbianem - to nabija cene...

  • 0

    37. ~Tomek  2006-08-08 18:23:53  host: nat35.iscnet.pl

    Czy ktoś wie, gdzie można kupić ten aparat w kolorze białym ?

  • 0

    38. ~Tomek  2006-08-08 19:20:45  host: nat35.iscnet.pl

    Czy ktoś wie, gdzie można kupić ten aparat w kolorze białym ?

  • 0

    39. ~Mateusz22  2006-08-20 19:59:12  host: lanet.sasiedzi.pl

    Na alegro

  • 0

    40. ~  2006-08-31 18:09:59  host: eui124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    yagi: a nokia E70? i tak wole E61 ;-) ja np aparatu nei potrzebuje a sam telefon potrzebny jest mi do pracy (wifi przydatne, szybki dostep do poczty, today screen, obsluga jedna reka [tu ekran dotykowy do dla mnie katorga], oraz bardzo wygodny wyswietlacz, super bateria i szybka praca) a nie potrzebuje aparatu, gier 3d czy interfejsu dotykowego... M600i to bardzo dobry smartphone ale nie dla mnie - proste ;-) dlatego kupuje E61...

  • 0

    41.  2006-09-03 03:23:19

    Do poprzednika - ten telefon mozna w calosci obslugiwac jedna reka :)

  • 0

    42. ~  2006-09-04 09:18:56  host: exb40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ...i nie zabrudzic ekranu dotykowego... mialem P910i a wczesniej P800 i albo trzyma sie porzadnie JogDial albo porzadnie urzywa klawiatury... czyz nie?

  • 0

    43. ~  2006-09-05 09:57:34  host: eun47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zreszta wifi bardzo mi sie przyda (a po za jego zasiegiem EDGE) :-)

  • 0

    44. ~daren  2006-10-04 18:37:23  host: rtr-3.core.lanet.net.pl

    ja uwazam ze jest extra. wyglada zajefajnie i niech sie nokia schowa. Aparat jest zbedny dla ludzi dla jakich ten telefon jest przeznaczony. a ja nie kupuje telefonu jak wiekszosc tylko dlatego ze jest modny jak N70(brzydka zreszta). A pozatym kto z posiadaczy N-series korzysta chociaz z polowy funkcji???

  • 0

    45. ~ziomus  2006-10-14 23:19:00  host: dri123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie jak sądzicie lepiej się przesiąsc na ten model z N71 - aparat mi jest zbyteczny ci co mieli te fony albo podobne nseries, pomózcie ;]

  • 0

    46. ~TheOne  2007-02-10 00:10:03  host: eeh74.internetdsl.tpnet.pl

    jak tak cytam te opinie to widze ze ludzi mozna podzielic na 2 grupy Tych z SE i tych za Nokia. ja tam mialem i to i to Nokia wytrzymuje 3 razy wiecej upadkow niz SE chociaz moze wyglada gorzej (nawet N seria) sa todobre fony z symbianem. Moim zdaniem brak aparatu w tych czasach to raczej troche zacofane Duzy plus za fajny dotykowy monitor naprawde polecam chociaz po pewnym czasie nudzi sie.+ dla se za designe a noki za uniwersalnośc i ogromny minus za baterie np N90 :)

  • 0

    47. ~mistrz  2007-03-02 18:27:18  host: apn-100-187.gprsbal.plusgsm.pl

    teb fon jest dla biznesmenów a nie dla dzieci a w niejednych większych korporacjach jest zakaz wnoszenia użądzeń z Aparatami fotograficznymi ;)

  • 1

    48. ~luukaa  2007-03-20 12:36:49  host: w3cache2.gd.pl

    testowałem ten telefon i jestem w pełni z niego zadowolony. Klawiatura jest rewelacyjan, bardzo łatwo można się do niej przyzwyczaić. Profesjonalny telefon. Polecam!!

  • -1

    49. ~jasiek  2007-04-21 17:42:25  host: bag107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od miesiąca i wlasnie.. rezygnuje z niego (sluzbowy) przechodzac na N93i. Powod: jezeli cos nie ma photo, to niech trzyba te 4-6 dni. Lub zamiast czasow niech robi fotki. A tu, generalnie - wyglad ok, ale: - ksiazke adresowa mozna pobrac tylko za posrednictwem Outlooka - rozmawiajac (srednio) trzeba go ladowac co 2 dni - ekran dotykowy to mrok; wielokrotie w czasie rozmowy uswiadamialem sobie ze prowadze onolog, bowiem uchem naciskalem fragment ekranu "Zawieś połączenie" - SMSy pisze sie "srednio", ale no coz-ja nie pisuje tej beletrystyki - Symbian to nie jest OS moich marzeń:) - jezeli ta wersja jest jedna z najszybszych, to o Matko! Natomiast respect - w tym czasie ani razu nie zawisl. Generalnie w skali od 1-10 daje mu 4,5. Za ta cene sa lepsze.

  • 1

    50. ~pawel  2007-05-09 15:38:46  host: boq53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i po co wam w tel aparat? zdjęcia nigdy nie bedą takie same jak z cyfrówki nawet takiej za 300 zł

  • 0

    51.  2007-06-26 18:33:57

    *50 proponuje porownac zdjecia z motoroli v6xx lub n6300 i zmienisz stereotypy. 99% zrobionych zdjec nigdy nie jest drukowanych wiec spokojnie mozna robic zdjecia wizytowek, notatek itp.

  • 0

    52. ~shao  2007-07-02 11:50:50  host: w3cache.tvp.pl

    korzystam z niego od soboty i jestem bardzo zadowolony. łapie niestety zwieszki ale jeszcze nie ustaliłem na czym one polegają gdyż czasem śmiga jak zły a czasem się zastanawia nad otwarciem smsa...w każdym bądź razie generalnie jest super...bardzo czytelny ekran...sprawnie działający ekran dotykowy(o ile nie łapie tej zwieszki) no i mase przydatnych programików w stylu quickoffice...w razie pytań służę pomocą pzdr

  • 0

    53. ~shao  2007-07-05 09:17:00  host: w3cache.tvp.pl

    dla zainteresowanych dodam tylko że po zrobieniu aktualizacji ze strony SE skonczyły się zwieszki i teraz telefon śmiga jak zły...zmniejszyłem też trochę podświetlenie ekranu tak że teraz nie razi w oczy co dało mi komfort dłuższego żywota baterii. teraz już z czystym sercem polecam tego fona. jest super

  • 0

    54. ~  2007-07-06 00:33:01  host: ablg41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jakie formaty ten telefon obsługuje chodzi mi o teledyski i przez jakie programy będę mógł je odtworzyć????

  • 0

    55. ~szomerenek  2007-07-17 21:46:17  host: sh170.internetdsl.tpnet.pl

    TELEDYSKI Buhehehehehehehe, ja pierniamiczę HAHAHAHA

  • 0

    56. ~  2007-08-14 16:25:42  host: static-ip-87-248-66-86.promax.media.pl

    Wyczytałem na forum TELEPOLIS, że M600i ma quickoffice.To znaczy, że można czytać, edytować i pisać dokumenty Word?Ta funkcja akurat mnie interesuje, bo czesto dostaję zlecenia e-mailem i musze mieć możliwość otwarcia , przejrzenia dokumentu ew.napisania nowego w Wordzie.Poza tym chcę sobie wgrac porządny słownik (angielski) na telefon.Czytałem również, że ten program (Quickoffice) trzeba kupić i zainstalować w telefonie. Czy to prawda?Będę wdzięczny za odpowiedź,Pozdrawiam,Karol Grzelak

  • 0

    57. ~wojtekr9  2007-08-16 23:30:16  host: nat-2.ingram.com.pl

    da sie tutaj wgrac gg? albo jakiegos komunikatora ktory obslugiwalby moje konto z gg

  • 0

    58. ~jzi  2007-10-03 07:31:13  host: chello087207214032.chello.pl

    Tak jasne możesz wgrać wersję java gg oraz IM+ z obsługą jabbera. A mówiąc inaczej to miałem i nokie i teraz mam SE P990i i porównam go z E60. Obydwie wersje mają symbian 9.1. Ekran lepszy w E60 natomiast sterowanie w SE (Jog + ekran dotykowy).Zasięg lepszy w nokii chociaż wydaje mi się to kwestią firmwareową ale co fakt to fakt.Bateria no cóż nokia zaliczyła ostatnio wtopkę z BLC-5 dlatego nie za bardzo, SE do trzech dni czyli całkiem nieżle. Multimedia zdecydowanie SE ponieważ wbudowany akcelrator graficzny gry 3D chodzą naprawdę nieżle(nadmienie iż N95 również ma wbudowaną akcelrację).Podobny procesor taktowany ponad 200Mhz oczywiście inna architektura Nokia ARMstrong a SE philipsa.Generalnie przy porównaniu ceny dużo droższy E60 niż SE 990i z 2 mpix aparatem.Polecam zdecydowanie SE jeżeli chodzi o mobilne biuro.

  • 0

    59. ~arcade  2007-10-06 00:14:58  host: proxy.arkada.pl

    biedni jestescie ludzie,tutaj sa opinie a nie forum

  • 0

    60. ~Aston  2007-10-16 16:18:18  host: acak179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od kilku dni posiadam m600i i powiem szczerze ze pozytywnie sie zaskoczylem :) juz na samym poczatku gdy wyjalem go z opakownia przeszedl mnie dreszczyk gdyz na zywo wyglada o wiele lepiej niz na zdjeciach :D Nie chce sie rozpisywac na temat funkcji i czy cos bo nie znam sie poki co na tyle by wypowiadac sie na ten temat ale ogolnie jak na wrazenie po kilku dniach to jest rewelka :) mam tylko pytanie czy wie ktos jaki najlepiej zainstalowac na nim program do otwarzania filmow/teledyskow;) np-real player ? :> dziekowa za odp... pozdrawiam , narx

  • 1

    61. ~Dave89  2007-10-17 22:10:54  host: ip-217-98-98-183.ssnet.pl

    Handluje telefonami i miałem ich już mnóstwo. Ostatnio miałem n70 jako swój telefon oprócz tego n73 p990i n95 n90 samsungi lg itd. Teraz posiadam M600i dla siebie mogę stwierdzić jedną rzecz jest to świetny telefon w swojej klasie. Zdecydowanie lepszy od n70 k750 k800i itd (nie biorę pod uwagę n95 bo to czołg multimed.) ale to moje osobiste zdanie. Fakt boli brak WLAN'a ale to nie przeszkadza ponieważ i tak w Polsce zasięg wifi nie jest tak rozległy jak na przykład w usa a i tak neta na telefonach z wifi zazwyczaj używa się w pobliżu masy komputerów podłączonych do sieci np w biurach a większość z nich posiada moduł bluetooth więc net w m600i przez niego to świetne rozwiązanie zamiast wifi. Aparat nie jest niezbędny przynajmniej mi i myślę że osobą dla których jest ten phon przeznaczony również. Menu chodzi szybko i płynnie nie to co w n-series. Jeszcze nigdy mi się nie zawiesił choć jest intensywnie wykorzystywany. Wyświetlacz dotykowy chodzi rewelacyjnie lecz powinien być bardziej odporny na zadrapania ponieważ skutki używania rysika da się z czasem zauważyć na ekranie w postaci rysek. Odtwarzacz mp3 i jakość dźwięku to rewelacja nie znalazłem do tej pory innej marki (prócz APPLE)która miała by tak dobry dźwięk. Wykonanie bardzo solidne stylistyka również nienaganna. Ogólnie POLECAM ten telefon każdemu kto ceni sobie wysoką jakość. BRAWO SE!! Pozdrawiam!

  • 0

    62. ~mar0100  2007-10-26 10:27:28  host: aclc247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupilem M600 miesiac temu za 550zł NÓWKA :D za te pieniadze na rynku nie ma nic lepszego mialem kupic nokie n73 ale koszty mnie przerosly (potrzebowalem fona na symbianie z dużym ekranem do navigacji ) no i prosze wybralem ten na który od początku narzekałem (że nie ma aparatu i joystika tylko jakies pokretlo :D bylem glupi heh) SYMBIAN RULEZ!!! no i ten dotykowy ekran 2.6cala KLASA SAMA DLA SIEBIE w TEJ CENIE. Mialem k750 przez rok i byl do banii!!!

  • 0

    63.  2007-11-18 23:25:36

    Wreszcie pojawił się dobry telefon po długim wyścigu producentów w wytwarzaniu dziwadeł. ZALETY: 1. brak aparatu fotograficznego 2. ogromny wyświetlacz 3. skromny i elegancki wygląd 4. duże możliwości WADY: 1. brak Wi-Fi - liczba hotspotów rośnie, poza tym w domu nie musiałbym włączać komputera, aby sprawdzić pocztę 2. ........yyyy brak!

  • 0

    64. ~manu  2007-11-21 09:27:02  host: ip-213-17-168-90.netia.com.pl

    czy mozna chodzic po menu bez rysika?

  • 0

    65.  2007-11-25 14:51:54

    mam pytanko czy mozna zainstalowac na tym fonie gps? oraz czy mozna go uruchomic bez karty tak jak nokie n70?

  • 0

    66. ~szary  2007-11-29 16:25:49  host: gsd170.internetdsl.tpnet.pl

    Ja też miałem k750i przed m600, ale nie narzekałem :P Dopiero teraz, gdy mam porównanie z telefonem na symbianie to k750 wydal mi sie tam malo zaawansowany... hehe SE m600i to świetny telefon :D Trochę muli (ale i tak mniej od wielu nokii) no i nie ma aparatu, ale ten jest mi akurat w ogole niepotrzebny. Stosunek cena, a jakość - znakomity! Nic tylko kupować ;) POLECAM

  • 0

    67. ~rafik  2007-12-03 10:01:59  host: dynamic-78-8-49-206.ssp.dialog.net.pl

    powiem tak mam go,pol na pol ani dobry ani zly o posredni ale cena mala wiec dlaczego nie tym bardziej ze jest lepszy od noki e61,e61i samsunga i600 i motoroli (zapomnialem symbola)

  • 0

    68. ~trooliq  2007-12-10 16:56:48  host: cgq205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy ten telefon posiada ekran dotykowy + rysik? Czy mozna pisac smsy rysikiem?

  • 0

    69. ~shao  2007-12-12 14:11:17  host: w3cache.tvp.pl

    posiadam m600 od pół roku i generalnie jestem zadowolony...jest jedno ale! ja rozumiem że symbiana da się świetnie konfigurować i dodawać aplikacje itp...ale jest TAK POWOLNY ZE USNąć MOżNA ZANIM SIę NAPISZE SMSA...to jest jakaś porażka...

  • 0

    70. ~xSUPERx  2007-12-21 22:21:03  host: acdi213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dotąd byłem zwolennikiem Noki ale ten model to istne cudo ! Nie ma aparatu dzieki czemu jest mniejszy - bateria super - wyglad strasznie mi sie podoba ! Chyba sie zdecyduję...

  • 0

    71. ~Pawełek  2007-12-22 20:12:38  host: 213.199.235.222

    Witam.Pszepraszam ze pytam ale gdzie ten telefon ma głosnik???

  • 0

    72. ~lach.  2008-01-06 01:46:20  host: dqm45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To nie jest telefon z górnej półki, jego możliwości są jak najbardziej proporcjonalne do ceny. A aparat to zbędny bajer...

  • 0

    73.  2008-01-08 18:25:55

    Dla pawełka:głośnik w tym telefoniku jest z tyłu, ten niebieski paseczek.

  • 0

    74.  2008-01-08 18:37:45

    Od października 2007 roku jestem posiadaczem tego fonika.Na początek wady:brak aparatu(wada tak,ale nie dla mnie, mam dwie cyfrówki w szufladzie także w telefonie nie jest mi potrzebny aparat),trochę nieporęczny,ale idzie się przyzwyczaić;na biały trzba uważać żeby go nie pobrudzić,to by było na tyle wad(jak widać nielicznych). ZALETY:Przede wszystkim jest to wyświetlacz, który jest niesamowity,uwielbiam ten telefon za ten wyświetlacz...można się zakochać; Funkcje jakie daje symbian:PDF,Word,Exel,możliwość wgrania nawigacji,którą można ściągnąć z internetu.Telefon jak na symbiana jest szybki,nie zawiesza się,klawiatura QWERTY jest super i jak się człowiek do niej przyzwyczai to można pisać tak szybko jak na kompie. Mam również radę:jeżeli kupicie nowy M600i to przynajmniej 3 albo nawet 4 razy zformatujcie baterie, bo inaczej bedzie wam bardzo krótko trzymać. OGÓLNIE? Z telefoniku jestem bardzo zadowolony, a nieliczne wady można wybaczyć.Pozdrawiam.

  • 0

    75. ~robercik  2008-01-12 06:39:12  host: karna.netwl.pl

    czy w tym telefonie mozna ogladac filmy w formacie divx, avi i takie z youtube? oczywiscie przy wgraniu odpowiednich aplikacji... i jak dlugo trzyma bateria przy normalnym uzytkowaniu. pytam osoby, ktore te telefony maja.

  • 0

    76. ~kucci  2008-01-13 15:51:58  host: acmr163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do robercik: mi bateria trzyma przy srednim uzytkowasniu trzyma 3- 4 dni, filmy z Youtube'a chodza mi bardzo dobrze, wiem ze mp4 napewno mi obsluguje a do avi trzeba wgrac odtwarzacz... telefon jest cool:) pzdr

  • 0

    77. ~robercik  2008-01-15 01:49:18  host: karna.netwl.pl

    dokladnie o taka konktetna odpowiedz mi chodzilo;) wgranie odtwarzacza to nie problem, co do youtube, to te pliki maja format fl...costam i w sumie mnie tutaj troche pozytywnie zaskoczyles. dzieki za odpowiedz!

  • 0

    78. ~---  2008-02-01 19:55:50  host: aefv108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny.tylko dlaczego nie dali EDGE?:/

  • 0

    79. ~ja  2008-03-12 14:30:37  host: adfb23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest dobry ale na dluzsza mete uzywanie go staje sie uporczywe,mialem wczesniej K750i i K750 polecam bardziej , fakta faktem ze m600i jest bardzeij zaawansowany, skomplikowany i co wazniejsze duzo mozna w nim zdzialac i zainstalowac. +/-

  • 0

    80. ~che  2008-03-14 23:04:50  host: nat-mia.aster.pl

    czy ktoś wie, dlaczego nie chce mi odczytać kontaktów z karty SIM? Ciągle mruga, że "Trwa odczyt z karty SIM" i trwa to sto lat, musiałam go wyłączać, bo inaczej nie idzie tego zatrzymać, a efektów nie widać... Co jest grane?

  • 0

    81. ~robson  2008-04-06 15:42:37  host: host-81-190-200-121.gorzow.mm.pl

    siema. moze mi ktos powiedziec czy ten fon ma zewnetrzny glosniczek i jakiej jakosci? Pozdr0

  • 0

    82. ~ja to ja  2008-04-22 22:17:32  host: gvq106.internetdsl.tpnet.pl

    m600i jest świetny! wcześniej również miałem k750i i nigdym bym nie powrócił do tamtego modelu. m600i daje morze możliwości przy czym nie jest wcale drogi ;) Telefon ma wbudowany głośnik. Moc i jakość zadowalająca - posłuchać się da ;)

  • 0

    83. ~Golum  2008-04-27 14:58:22  host: azw170.internetdsl.tpnet.pl

    a co? chcesz puszczać muzykę w autobusie?

  • 0

    84. ~  2008-05-03 13:54:14  host: staticline41573.toya.net.pl

    Zewnetrzny glosniczek jest i calkiem glosno, wyraznie i bez trzaskow gra sobie.

  • 0

    85. ~kacper  2008-05-15 11:43:30  host: iia202.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon mistrzostwo świata. Wszystko dziala rewelacyjnie. Polecam. Mam go od stycznia i spisuje się maksymalnie dobrze.

  • 0

    86. ~xmariuszekx  2008-05-29 16:22:28  host: akj186.internetdsl.tpnet.pl

    Witam!!Chce wlasnie kupic tego fona i mam pytanie czy nawugacje trzeba wgrac i jak to zrobic??Prosze o pomoc!!

  • 0

    87. ~wodnik  2008-06-02 16:26:37  host: apn-77-112-40-120.gprs.plus.pl

    Witajcie. Mialem nokie E60 wydawało mi sie ze to rewelacja, teraz mam M600i i powiem ze to telefon dla mie. Mialem dużo telefonow srednio kilka w roku. Lecz zostane przy SE M600i lub P1i choć dla aparatu to nie wiem czy warto.Bateria mi trzyma 4dni. Dzwonie, smsy i bawienie sie fonem. Dowiedzialem sie ze można go kupic w mixelectronic za 550zl ylko trzeba go zamawiac bo na magazynach juz go nie ma lub maja sporadycznie kilka sztuk w Polsce. Sam zastanawiam sie nad 2 takim tylko nowym. Telefon REWELKA. P.S. Mialem juz kilk atelefonów seria K,D,W i polecam ta firme.

  • 0

    88. ~Nie wiedzoncy  2008-06-14 16:42:04  host: inet20909nj-1.eranet.pl

    Czesc wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam ten tel. od 4 dni i jestem z niego baaaardzo zadowolony!!!! Nie zamienie go na rzaden inny:):):):) Tylko nie wiem po co jest to kulko z boku.Powieccie plizzzzz :( Pozdro 600 4all:*:*:*:*

  • 0

    89. ~mar0100  2008-06-20 13:21:43  host: apn-77-113-57-58.gprs.plus.pl

    Jezeli chodzi o nawigacje do m600 to ja mam w moim Tomtoma 6 i Garmina z czego garmin ma ok. 80%pokrycia Polski czyli wszystkie asfalty + drogi gruntowe. Trzeba zainstalowac oddzilenie program do tt6 i wygenerowac kod do swego imei w fonie potem tylko wrzucic mape i dziala odsylam jak cos na: www/uiq3.eu i nne podobne strony :)

  • 0

    90. ~  2008-06-28 18:34:32  host: asj254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajebisty telefon :D Mam go od 3 miesiecy i jestem z nego zadowolony :)

  • 0

    91. ~gjtyjyj  2008-07-01 16:10:59  host: doe12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka max karta pamieci wchodzi ?

  • 0

    92. ~AroMP4  2008-07-09 20:24:43  host: 217.96.37.1

    kółko z lewej strony telefonu jest do poruszania sie góra-dół, a wciskając kółko potwierdzamy ;-)

  • 0

    93. ~Mr Tuś  2008-07-10 15:11:48  host: dns2.avamex.krakow.pl

    Telefon ogolnie bardzo mi sie podoba ale mam pytanie. Podczas rozmow nic nie slysze,glucha cisza. Nie slychac rozmowcy ani sygnalu polaczenia. Czy to wada? Czy moze jakies ustawienia? Ma ktos jakies pomysly?

  • 0

    94. ~Joe  2008-07-18 18:35:14  host: bwp118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    karta max 4gb

  • 0

    95. ~Joe  2008-07-18 18:40:50  host: bwp118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do jednego z postów powyżej: z tego co wiem, to tych baterii się nie formatuje, wręcz nie należy ich rozładowywać zbyt często do końca. Nie formatowałem i przy normalnym używaniu trzyma 3-4 dni nim padnie. No chyba że słuchasz muzy non stop to jakieś 2 dni potrzyma. Z resztą ja mam łącze stałe z elektrownią to co mi zależy ile trzyma;))

  • 0

    96. ~samael  2008-07-21 09:27:51  host: 156.17.201.10

    Mr Tuś: miałem to samo, dlatego telefonu pozbyłem się po 2 tygodniach. Zauważ, że na ekranie dotykowym, w miejscu gdzie "normalnie" trzymasz ucho, w trakcie rozmowy widnieje przycisk "Zawieś rozmowę" (możliwe, że 'Przerwij", pare miesięcy minęło..). I przyciskając telefon do ucha, przerywasz połączenie. Ogólnie fonik OK, softy duzo na www.imserba.com, ale trzeba go ładować co drugi dzień.

  • 0

    97. ~blazko  2008-07-30 18:39:14  host: aaec113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem BARDZO,BARDZO dobry telefonik...mam 21 lat wiec uzywanie go tylko i wylacznie do "pracy" badz tylko do zabawy nie wchodzi w gre;p jest genialny jesli chodzi o robienie scig-jestem studentem wiec wiem co mowie;pp mozna sluchac muzyki, mozna smialo ogladac filmy...ale kiedy potrzebujesz czegos do przenoszenia danych, skorzystac z neta, przeczytac plik tekstowy-okazjue sie rewelacyjny...oczywisie nie jest pozbawiony wad-bateria zeczywicsie mogla by byc lepsza ale 3 dni sluchania muzyki to niezly wynik:p aparat...moze i by sie przydal ale na szczescie nie jest to telefon dla dzieci wiec dorosli nie beda za aparatem tesknic...aha i klawiatura jest genialna!!! polecam w 100% ppolecam:) aha uchem sie rozmowy nie zawiesi;pp

  • 0

    98. ~mrowazgr  2008-08-15 23:58:25  host: edp222.internetdsl.tpnet.pl

    witam mam wlasie okazje kupna teo telefonu i chyba sie zdecyduje bo po waszych opinjach mnie bardzo zaciekawil mam wlasnie lg shine i tez jest oka ale dla dziewczyny a co do tego symbiana to mysle ze to plus nie minus pozdrawiam

  • 0

    99. ~Joe  2008-08-28 13:59:06  host: bvh67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam zainstalowanie emulatora Game Boya Advance, wlasciwie kazda gra jest dostepna w sieci. Ponadto emulator Sega Mega Drive (mam np Cannon Fodder, Alladin, Desert Strike, Command & Conquer, Jungle Book - wszystko na pełnym ekranie, super płynnie) Znalazłem również emulator C64 oraz odpaliłem takie gierki z PC jak Duke Nukem 3D (tak tak:), Doom, Wolfenstein 3D, przygodówki typu Indiana Jones itp. Nie mówię już o nawigacji Tom Tom (trzeba jednak mieć odbiornik osobno), sprawdzone w samochodzie, b. dokładny, żadnych problemów. Brakuje mi radia ale jak się ma 2gb karty to jakoś da się wytrzymać.

  • 0

    100. ~  2008-08-28 14:04:18  host: bvh67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z takich ciekawszych rozwiązań to np. ostatnio narysowałem na nim koleżance mapkę centrum Krakowa bo chciała znaleźć jeden sklep i wysłałem mmsem. Znalazła bez problemu:)

  • 0

    101. ~  2008-09-15 09:45:51  host: tomi.kolornet.pl

    za slaba bateria, srednia funkcjonalnosc, za duzy, brak aparatu itd, te wszystkie wady nie sa niestety rekompensowane przez duzy wyswietlacz dotykowy i symbiana w telefonie sa juz lepsze telefony w podobnej kasce

  • 0

    102. ~radek  2008-10-03 14:00:33  host: acof202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najlepszy telefon na świecie !!!!!!!

  • 0

    103. ~jago  2008-10-05 10:12:14  host: 77-254-139-141.adsl.inetia.pl

    Witam, Mam takie pytanie. Czy aby działała w tym telefonie nawigacja trzeba dokupić dodatkowy moduł GPS? Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam

  • 0

    104. ~Grzenio6  2008-10-30 20:40:43  host: aamx87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie... Można go obsługiwać paluchem czy tylko rysikiem?? Będę wdzięczny za odpowiedź:)

  • 0

    105. ~Joe  2008-11-03 00:43:19  host: bvg158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak, trzeba dokupić moduł GPS.

  • 0

    106. ~MSbladE  2008-11-18 22:22:49  host: system858917551.mtvk.pl

    Można rysikiem oraz palcem.. mam N73 a od jutra przezucam sie na SE M600i ;)

  • 0

    107. ~taikun26  2008-12-23 13:12:56  host: host-89-238-17-50.smgr.pl

    Możecie mi powiedzieć jak urozmaicic ten telefon - chodzi mi o programy do muzyki i emulatory jakieś żeby mi sie nie nudziło.

  • 0

    108. ~AB  2008-12-31 16:58:42  host: dbn222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przewidziane rozwiązania, solidność, niezawodność, świetna bateria, biorąc pod uwagę ilość funkcji i duży ekran, jakość dźwięku, klawiatura qwerty i zasięg - bez zarzutu. Obudowa odporna na zarysowania - nie trzeba wcale używać pokrowców (przy rozsądnym użytkowaniu oczywiście). Ogóline polecam.

  • 0

    109. ~santis  2009-01-01 17:09:36  host: chello084010053147.chello.pl

    wiesza się przy połączeniach przychodzących, w sytuacji kiedy ma się podpiętego GPS'a (TomTom) i słuchawkę bluetooth...

  • 0

    110. ~kuku756  2009-01-15 09:53:31  host: eha179.internetdsl.tpnet.pl

    rowniez mialem wczesniej k750 i k550 ale teraz mam m600i i uwazam ze to swietny tel

  • 0

    111. ~lemon  2009-04-24 00:51:26  host: route-bonin.komster.pl

    Ile kosztuje takie cudo? i gdzie je można kupić? nowe oczywiście:) !?

  • 0

    112. ~;p  2009-05-12 17:58:14  host: acgh172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda ze nie ma aparatu mogli chciasz wstawić 1.3 megapiksela

  • 0

    113. ~Kosa  2009-07-01 08:55:52  host: aehn128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja własnie zamierzam kupic ten fonn ;] jest to swietny telefon . a jak cos bu trzeba było . to aparat do tego telefonu kosztuje do 20 zł . ;] telefon bardzo fajny . ;D

  • 0

    114. ~matiii  2009-08-28 22:57:47  host: 94.254.202.128

    mam pytanko co ma większy wyświetlacz p1i czy m600i?? plz. o odp.

  • 0

    115. ~matri  2009-08-29 09:54:46  host: 94.254.182.226

    czesc wszystkim mam pytanie co ma większy wyświetlacz p1i czy m600i?? plz o odp.

  • 0

    116. ~Smul  2009-09-24 11:19:01  host: ip-117-234.mofnet.gov.pl

    wyświetlacze są takie same

  • 0

    117. ~kuleczka  2009-09-27 14:15:36  host: dynamic-78-8-81-111.ssp.dialog.net.pl

    czy z tego telefonu muzyka jest głośna czy cicho gra?

  • 0

    118. ~MOUSEFISH  2009-10-01 09:22:54  host: user-514c4994.l3.c5.dsl.pol.co.uk

    Świetny telefon! Bez zbędnych bajerów, bardzo dobra bateria, duży i kontrastowy wyświetlacz. Jak dla mnie bez wad! I cena śmieszna: udało mi się kupić na e-bay za 26 funtów "excellent condition" !!!

  • 0

    119. ~WojtaS  2009-10-19 17:54:49  host: nat-w3.e-net.pl

    nie czytałem większości postów powyżej i nie wiem czy ktoś już o to pytał, ale mam pytanie. Czy w tym telefonie można posługiwać się np w menu tylko panelem dotykowym? czy trzeba bawić się z tym pokrętłem??

  • 0

    120. ~geko  2009-10-25 20:55:03  host: 77-255-234-188.adsl.inetia.pl

    świetny fon tylko nie mam kontaktów. nie wiem czemu jak sie wybierze normalny numer to sie wyslietla np. Kasia a jak chce znaleść ten kontakt to go nie ma pomóżcie!!!

  • 0

    121. ~MS  2009-10-30 13:13:59  host: ip-98-96.mofnet.gov.pl

    do 120. To dlatego, że kontakt ten jest w innej pamięci. Np ustawiona jest pamięć kontaktów w telefonie to nie widac tych na sim. Trzeba przekopiować kontakt na telefon i po sprawie.

  • 0

    122. ~radzio5552  2009-11-04 18:48:06  host: 77-254-93-4.adsl.inetia.pl

    jak zbiore kase to tez chyba go kupie :P:P

  • 0

    123. ~radko  2010-01-04 19:35:43  host: alx105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    only touch

  • 0

    124. ~Edzio SSZZaajbekee  2010-02-26 15:45:40  host: host84-38-93-118.tvkdiana.pl

    Doslowny dziad z tego fonu nie ma aparatu nie polecam ,,,,,,,,edzioo

  • 0

    125. ~krzsio13  2010-03-23 19:16:53  host: abgg80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko pięknie fajnie i w ogóle bez aparatu kicha!

  • 0

    126. ~przybys14  2010-04-08 16:50:18  host: planetoida-253.ekspres.net.pl

    mam pytanko zainstalowałem sobie gierke potem odinstalowałem a ikona z tej gierki nadal została jak mozna to usunąc

  • 0

    127. ~TReznor  2010-04-23 00:14:13  host: staticline41573.toya.net.pl

    A ja go po latach wygrzebalem i zniw jestem z nuego zadowolony. Koleczko troche wariuje ale co tam!

  • 0

    128. ~przybys14  2010-05-10 15:46:57  host: planetoida-253.ekspres.net.pl

    ej słyszałem ze niektórzy wgrywają sobie gierki z pc na m600i czy jest to mozliwe i kolejne pytanie jak zrobic zeby internet działał na bt pan

  • 0

    129.  2010-06-18 13:12:33

    Wytrzymal mi juz 3,5roku, ostatnio musialem jedynie wymienic baterie, z nowa trzyma 3-4dni, no i troche koleczko wariuje, ale mozna spokojnie go uzywac - telefon wrecz niezniszczalny ;)

  • 0

    130. ~  2010-06-26 21:27:54  host: 82.160.27.101

    Kto to produkuje jakieś *** aby nie dac aparatu w takim telefonie

  • 0

    131. ~Michał  2010-06-28 20:18:16  host: ekr101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    KUR..cze czego się czepiacie że nie ma aparatu?! z resztą jak często z takowego kożysta się? ja prze 3 lata swoją nokią zrobiłem ze 100-150 zdjęć najczęściej bo mi się normalny aprat rozładował albo chciałem mieć coś (co fotografowałem) na tapecie. m600i jest świetny kupiłem go zamiast p1i poniwarz: - jest tańszy - no i nie ma co ukrywać zdecydowanie ładniejszy :) POLECAM wszystkim co nie muszą mieć aparatku w telefonie (i tak te aparaty to WIELKIE G.... i co z tego że 12megapix [se satio tyle ma][mój normalny aparat tyle nie ma] kiedy ZERO optyki!?!?!!!)

  • 0

    132. ~szmarek  2010-06-29 19:26:07  host: nat1-97.ghnet.pl

    Mam ten telefon od 3 lat. Jeżeli macie problemy z kółeczkiem rozbieżcie aparat, przeczyśccie kółeczko, złóżcie z powrotem i gwarantuje, że będzie smigał. W trakcie tych trzech lat musiałem wymienić ekran ponieważ stracił czucie u dołu. Naprawe wymkonałem sam, ekran wpina się we wtyczke i wszystko smiga. Aparacik można rozebrac na czesci pierwsze i zlozyc samemu. Plug and play. ps. po 3 latach bateria nadal trzyma 3-4 dni :)

  • 0

    133. ~qseron  2010-09-26 07:27:17  host: xdsl.184.c66.petrotel.pl

    Świetny telefon ^^

  • 0

    134. ~qseron  2010-09-26 10:35:51  host: xdsl.166.c84.petrotel.pl

    swietny telefon no i co z tego ze nie ma aparatu, co wam z aparatu 0.3 ? 2.0 ? to malo... a tylko wiecej sie placi... ma cudowna klawiature, boska do sms-ow.

  • 0

    135.  2010-09-27 16:10:36

    ten telefon jest swietny, klawiatura jest boska do pisania, jeszcze dotykowy ekran no super. aparat? litości... zacznijmy od tego ze 2mpx to mało i zdjęcia sa slabej jakosci, 5mpx no da sie znieść... ale jak ten telefon sie pojawil to co ty wam dal taki aparacik 2mpx ?? kupili byście sobie jakis za 300zl aparat i byly by ladne zdjecia... jedyne co mi tu brakuje to wifi ale... takie wifi to np. w moim miescie (127 542 mieszkańców) znalezienie wifi z którego da sie korzystać graniczy z cudem a jak juz jest to za wolne na gg !!! Takie krótkie podsumowanie Ten telefon przebija wiele innych, nawet teraz. :)

  • 0

    136. ~grzesiek2422  2010-11-01 17:12:45  host: abxv97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    strasznie podobny do se w950i ale ten ta quwerty ale za to w950 ma wbudowano pamięć 4 gb

  • 0

    137. ~ax78  2010-11-21 12:57:54  host: 77-253-153-169.adsl.inetia.pl

    Świetny telefon. Rewelacyjne qwerty + spory dotykowy ekran i niepowtarzalny, minimalistyczny design. Po trzech latach intensywnego używania czas na następce. Rozglądam się i będąc szczerym nie widzę godnego następcy. Oczywiście w pewnym przedziale cenowym ;) Może e72?

  • 0

    138. ~kondrad  2010-11-22 17:48:01  host: xdsl.228.c64.petrotel.pl

    no telefon jest świetny. qwertcik i dotyk idealne rozwiązanie no i bez żadnego wysuwania. fajnie wygląda ^^ co do wypowiedzi ax78 - miej ten telefon póki działa bo jeszcze zanim zatęsknisz. Ja byłem na tyle głupi że go sprzedałem i bardzo żałuje... Brakuje mi tej qwerty z dotykiem...

  • 0

    139. ~gg34534853  2011-04-09 11:08:23  host: public-gprs128882.centertel.pl

    mam ten tel pare tygodni i jestem zadowolony, z początku cięzko przyzwyczićsię do klawiatury ale jest ok, stary model ale za tącene (80zl) full wypas a nie jak nowe nokie za 99zl co nic nie mają, pozdro

  • 0

    140. ~asis  2011-06-20 14:59:09  host: aamz58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon można synchronizować z pocztą email ? prosze o pomoc i wskazówki. pozdrawiam joanna

  • 0

    141. ~Greenpoint  2011-11-04 08:18:28  host: 093105068130.legnica.vectranet.pl

    Telefonik kupiłem ze 4 lata temu. Po drodze przesiadałem się i na Nokie (N97 mini i E71) i SE (Xperia X1 i Xperia X10 mini) ostatnio był u mnie Samsung Galaxy S ale żaden z nich nie jest tak *** niezawodny jak m600i. Po 2 latach zapomnienia wyjąłem go z szuflady i dalej użytkuję z nową baterią za 24 zł trzyma mi 6 dni przy normalnym użytkowaniu. Aparatu w telefonie nigdy praktycznie nie używam więc to, że w m600i go nie ma dla mnie na plus (jest dużo lżejszy). Teraz chce Samsunga Galaxy S II ale m600i zostaje jako zapas :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-129-169.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet