Sony-Ericsson K810i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K810i Opinie o Sony-Ericsson K810i

Sony-Ericsson K810i

w sumie: 535
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~MG  2007-02-06 20:01:55  host: apn-100-186.gprsbal.plusgsm.pl

    Ugh... Okrągłe przyciski?? Chyba ich powaliło... A tak poza tym to żadna rewelacja w stosunku do K800i...

  • 0

    2. ~hose  2007-02-06 20:54:09  host: 194.39.141.10

    a czym to się niby różni od k800i ?? jedyne co widzę to że w komplecie jest karta 128.

  • 0

    3. ~Dari  2007-02-06 21:01:24  host: elg202.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny :D Ale kiedy będzie można go kupić i ile będzie kosztował :D

  • 0

    4. ~elvismt  2007-02-06 21:56:47  host: gprs10.orange.pl

    Złom z tego k810i polecam wszystkie nokie n-series i 6630

  • 0

    5. ~ip69  2007-02-07 01:31:34  host: 80-192-22-92.cable.ubr04.edin.blueyonder.co.uk

    k800i niema stabilizatora a ten ma :)

  • 0

    6. ~hmmm  2007-02-07 01:58:31  host: 212.122.214.218

    elvis masz się równie dobrze jak nokia :) ?? nie skorzystamy z twoich rad :)

  • 0

    7.  2007-02-07 02:58:25

    oooo...! SE wraca do baterii litowo jonowych?? znaczy sie cofa:PP bo polimerowki za drogie... a te przyciski jak w pierwszych ruskich kalkulatorach;/

  • 0

    8. ~se-forum.pl  2007-02-07 09:09:29  host: ckb48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @elvismt - zobacz na ranking Telepolis - tutaj widać, które fony są wybierane...

  • 0

    9. ~rkuku  2007-02-07 10:15:22  host: w3cache2.icm.edu.pl

    Zgodze sie z MG takie przyciski(a uwazalem ze najgorsze ma nokia n91) to jest k800i w innej obudowie. Se schodzi na psy.

  • 0

    10.  2007-02-07 13:14:06

    Po pierwsze te przyciski mnie tez wnerwiaja ale SE zrobil je tylko ze wzgledow stylistycznych(raczej).Po drugie jest troche lepszy od K800i ale nie ma jeszcze pelnych informacji a na stronie sony ericssona sa bledy.Wnerwia mnie brak EDGE ale sie da przezyc...Ale chcialbym zauwazyc ze Nokie z N-series tez nic nie maja nowego...Czym sie roznia otoz tylko obudowami...Jakby tam zmieniali symbiany...Ogolnie K810 jest bardzo fajnym fonikiem ale zobaczymy...

  • 0

    11. ~..::FC BARCELONA::..  2007-02-07 14:07:09  host: gigant.artvox.pl

    Jezt gorszy i brzydszy od K800 K800 ma radio FM ,ale nie dostajesz karty. A zresztą moge se kupić kiedy chce i ile chce...

  • 0

    12. ~MG  2007-02-07 14:11:12  host: apn-100-176.gprsbal.plusgsm.pl

    Lulek03, mylisz się co do N-series... Wszystkie telefony z tej serii są inne, przede wszystkim mają różną konstrukcję (klapkowce, slidery i zwykłe), różnią się niektórymi funkcjami funkcjami, parametrami i przede wszystkim każdy jest przeznaczony do czego innego (N80 - internet, N73 - aparat, N91 - muzyka, N93 - kamera itd.). A Sony Ericsson narobił tyle telefonów chyba tylko po to, aby utrudnić wybór kupującemu :/

  • 0

    13. ~marcel  2007-02-07 14:39:17  host: aawb73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to za przyciski??? WYglądaja prawie ja dropsy... Ale SE ® sie wziął do roboty...

  • 0

    14. ~adiq1033  2007-02-07 14:53:24  host: bqa153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    klawiaturę to on ma boską ... :/ Wolę wybrać N73 ... przynajmniej jest Symbian... :D

  • 0

    15. ~  2007-02-07 16:32:17  host: ti112210a080-8851.bb.online.no

    jeszcze niewiedziałem ze bendzie jakis lebszy od k800i

  • 0

    16. ~Marino  2007-02-07 21:03:09  host: aaaw162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MG mówisz że Nokie są takie uniwersalne... ale lulek ma racje! one sie tylko obudowami różnią. a że z wyglądu są różne to od razu reklamuje sie je że służą do różnych rzeczy... żenada... :P a ten SE jednak sie mi nie podoba :)

  • 0

    17. ~bartoldoo  2007-02-07 21:43:46  host: xdsl-2253.bielsko.dialog.net.pl

    **piwosz - wydaje mi się że to jest błąd. wszystkie soniaki mają polimerówki więc nie przypusczam że ten ma inną :))

  • 0

    18.  2007-02-08 09:18:19

    Ja uważam że z tymi guzikiam to dobra zmiana może nie to że okrągłe ale to że są osobno mam k800 od pół roku jak dla faceta przyciski nie powinny być połączone - jest to utrudnienie a funkcje chyba takie same-co do Noki to ... szkoda gadać nie chce mieć nic doczynienia z tymi plastikami bez bajerów z dzwiękiem w słychawkaj jak przez rure zapomnieli o basie:-)

  • 0

    19.  2007-02-08 11:09:34

    Ja też jestem zadowolony z tych przyciskow, dość że oryginalne, to wreszcie rozstawione jak potrzeba... Używam K750i i jest strasznie niewygodnie pisać na niej esy... A nie mam dużych palców, poprostu ułożone są zbyt blisko siebie i do tego ta spacja... strasznie niewygodnie tam sięgać kciukiem... W pisaniu sms'ów jednak nikt Nokii nie przebije...

  • 0

    20. ~widmo82  2007-02-08 12:20:10  host: ats36.pr.radom.net

    yyy gdzie HSPDA? w motorolce za 1200pln mozna juz miec a tu brak nawet EDGE

  • 0

    21.  2007-02-08 15:28:42

    MG***Wiem ze sie roznia funkcjami i ze np.Nokia N93 jest do robienia filmow, a Nokia N73 jest lepsza duzo lepsza do robienia zdjec.Z tymi obudoiwami to obudowy jak by dac silnik od HUMMER'A do malucha, maluch jest lekki i lepiej bedzie przyspieszal...Rozumiem ze jeden woli nokie a drugi sony ericssony.Ja chcialem kupic nokie N73 ale jednak SE byl okazja jezeli chodzi o cene:)Co do aparatow to ja nie wiem na jednej stronce to nokia jest lepsza a na drugiej K800i.Ale jakby porownywac N93 z N73 to roznia sie tylko aparatem chociaz niby to ten sam aparat...

  • 0

    22. ~  2007-02-08 20:08:48  host: abbw249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jedyna rzecz jaka widze, która odróżnia k810i od posiadanego przeze mnie k800i to o wiele lepsze rozwiazanie z tylną klapką (pewnie takie było załozenie se) telefon stracil 5mm na grubosci co znacznie polepsza jego wrazenie optyczne. Reszata jest chyba taka sama

  • 0

    23. ~Grand1986  2007-02-08 20:46:36  host: aakw40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kto powiedzial ze k800i nie ma stabilizatora? Ty chyba masz lodówke k800i a nie SE

  • 0

    24.  2007-02-09 14:02:28

    Na www.youtube.com sa krotkie ale dosyc fajne prezentacje tego telefonu i musze przyznac ze spodobal mi sie po tych krotkich filmikach z prezentacji.Jest tam porownywany wielkoscia z K800i jest szerszy od K800i ale nie jest zly nawet z tymi okraglymi klawiszami...

  • 0

    25.  2007-02-09 14:40:20

    Na www.youtube.com sa krotkie ale dosyc fajne prezentacje tego telefonu i musze przyznac ze spodobal mi sie po tych krotkich filmikach z prezentacji.Jest tam porownywany wielkoscia z K800i jest szerszy od K800i ale nie jest zly nawet z tymi okraglymi klawiszami...

  • 0

    26.  2007-02-09 15:44:33

    jakie sa róznice miedzy k800i a k810i??

  • 0

    27. ~lol  2007-02-10 08:55:13  host: elg194.internetdsl.tpnet.pl

    A dodali może diode do oświetlania np podczas robienia filmów ??

  • 0

    28. ~Adamus  2007-02-10 11:57:51  host: abqt67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zjebali z tymi przyciskami, ale poza tym to telefon niemalże identyczny do k800i więc nie opłacało sie wstawieć nowego... a w tym wypadku gorszego.

  • 0

    29. ~Fan SE  2007-02-10 12:48:05  host: cba122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przeciez ten telefon jest gorszy od k800i. Zryty wygląd i ma mniej funkcji :( beznadzieja telefon, mówie wam nie ma to jak k800i

  • 0

    30. ~Math  2007-02-10 16:53:11  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    Nio w sumie jak tak porównałem k800i i k810i na kilku stronach to jak się nie mylę różnią się tym, że jeden ma z rzodu kamerę VGA a ten k810 ma kamerę CIF. K800i wygrywa wg mnie dlatego, że jest o wiele tańszy z Englandu mój szwagier ściąga takie za 850zł a ten pewnie jako nowość będzie powyżej tysiąca stał i jeszcze te zaj****** przyciski od domofonu z PRL-owskiego osiedla:-) nic tylko pozazdrościć stylistyki pozdro!

  • 0

    31. ~Math  2007-02-10 17:03:24  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    Ale ma za to aktualizację softa "on air" :( tego w k800i chyba brak.

  • 0

    32. ~  2007-02-10 21:47:24  host: acrq93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon 2dni i nie narzekam caly czas dziala i robi wypasione zdjecia

  • -1

    33. ~hardsql  2007-02-10 23:23:28  host: bfj66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do wszystkich co sie cigle czepiają nokii!!! Ludzie czego wy chcecie od tych telefonów??? ja juz miałem sporo modeli róznych marek, a jesli nie miałem to dokłądnie mogłem sobie potestowac np. SE K750i. SE trzeba przyznac robi niezłe telefony aparaty foto napewno należą do jednych z najlepszych. ale nokia mimo ze miała okres ze telfony były beznadziejne to teraz znowu robi dobry sprzet. mam N70 i nie zamienie jej na nic innego jak tylko na N73 lub inny z Nseries. symbian robi swoje i nokia trzeba przyznac robi super telefony z systemem, a SE to nie wiem na co czeka bo to jest przyszłość i bedą musieli to wprowadzic. tak wszyscy zachwalają SE ze mają super MP3, słuchałem troche na K750 na seryjnych słuchawkach i powiem ze nic specjalnego, ludzie tak w necie zachwalali, N70 gra tak samo tylko barkuje jej basu takiego jak w SE, a nokia goni w tym temacie i juz w najnowszych modelach dźwiek jest super. zresztą mając symbiana można zainstalowac inny MP3 Player i już sa mocniejsze basy:) pozatym wszyscy piszą ze nokia zmienia obudowy a bebechy te same, i co z tego?? motorola wszytko robi na V3 juz mi sie niedobrze robi jak wchodze na allegro i widze same V3, V3x, V3i, V3xx itp, wszystko na jedno kopyto. zresztą SE robi to samo wszytkie telfony przypominają K700 lub K750, a jak zobaczyłem K800 to odrazu przypomniał mi sie T630, wiec nie wiem co lepsze wszytkie telfony podobne czy rózne z tymi samymi funkcjami. wiec jesli można zachwycajcie sie SE bo macie racje to dobre telfony i napewno maja duzo zalet, ale nokia tez ma swoje wady i zalety, ale nie można tez popadac w skarjnosci bo dużo ludzi pisze tylko: "SE Super, Nokia złom bo to Nokia"

  • 0

    34. ~fan SE  2007-02-11 09:00:33  host: bzl193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Math frajerze obydwa maja aktualizacje softa, a po pierwsze k800i stoi w komisach po 1270 zł, a uzywany 1170 zł. W jednym z naszych komisów mają k810i z ang. menu bez simlocka i kosztuje 1290 zł. Wiec nie jest to lepszy tel. od k800i, co ja bede Ci mówił nie znasz sie poprostu. Zapomniałem dodac że K810i ma mniej funkcji i gorszy wyglad jak K800i. Pomyśl zanim cos powiesz

  • 0

    35. ~szczurek  2007-02-11 10:11:40  host: dgb59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie, jestem pewien na 100000% że nikt z was nie miał go w łapie i raczej nie będzie miał więc o czym tu mówić. Jest 135 głosów w ocenie telefonu a ani jedna osoba go nawet nie widziała!!!

  • 0

    36. ~mafia  2007-02-11 10:47:19  host: chello087207147089.chello.pl

    Jak nie wiesz to nie pisz. K800i tez ma aktualizacje "on air".

  • 0

    37. ~venom  2007-02-11 15:45:27  host: eah7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest poprawioną wersja K800 którego lada dzień nabędę:) z Ery. Telefon stal się szerszy a stracił na grubości. Klawiatura jest fenomenalna podświetlenie diodami i przyciski touch pad. Neonowe przyciski po lewej stronie(bomba). Nie występuje ścieranie klawiszy jak w K800. Telefon nabrał klasy i elegancji. Udoskonalony joy! i mechanizm obiektywu! Unowocześnione oprogramowanie aparatu cyfrowego. Między innymi lepiej wyostrza oraz można fotki w łatwy sposób poprawić w fonie. Naprawdę wygląda dużo lepiej niż K800.

  • 0

    38.  2007-02-12 16:10:46

    w wieży UNITRA miałem podobne przyciski:D

  • 0

    39. ~SZuPer ;P  2007-02-12 19:05:45  host: abog105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam ten telefonik i jestem zadowolona;] moze i ma te same funkcje co k800i ale ladniej sie prezentuje:) jest cienszy od k800 i ma te okragle przyciski na ktorych fajnie sie pisze esy=]=]=] masz racje szczurek ze nikt z was nie mial tego fona w lapkach;/;/;/a tak tu zjezdzacie wyglad...pozdro dla takich dziwnych ludziskow;/;/hahaha

  • 0

    40. ~m  2007-02-12 22:55:03  host: abmd103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tez uwazam ze wyglada fajniutko, dizajnersko, jestem architektem wiec potrafie odroznic syf od czegos ladnego - mam k800i - czekamy jednak na lepsze video. mam porownanie z nokia bo znajomi w pracy ich uzywaja - nokia jest wolniejsza ( szczegolnie w javie ), ekran ma wiekszy ale przez to obraz jest gorszy bo ma ta sama rozdzielczosc ( w grach 3d nokia odpada z grafika ), wyglad nokii jest toporny i klockowaty od ilus tam modeli wyglada przedpotopowo, kamerka z przodu ma gorszy obraz niz soniak - robilismy wideorozmowe w pracy i to fakt. Dzwiek soniak ma lepszy na sluchawkach a gorszy na glosniku. Zdjecia robi lepsze szczegolnie w ciemnosci ( xenonowa lampa ) , filmy gorsze.

  • 0

    41. ~m2  2007-02-12 22:59:56  host: abmd103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w porownaniu z k800i - ma naprzyklad wiekszy ekran, jest cienszy, lepsza klapka z tylu, szybszy procesor, lepsze oprogramowanie do zdjec, ekspozycje. na telepolis sa jakies dziwne dane... i brak w opisie ze jest umts ktory dziala super ( szybszy internet i wideorozmowy )

  • 0

    42. ~Math  2007-02-14 13:18:18  host: ejc122.internetdsl.tpnet.pl

    fan se: nie gniewaj się ale frajer to złe określenie dla mnie napisałem "chyba" nie miałem nigdy swojego k800i a k790i zgubiłem. A jak chodzi no określenia top kretyn pasuje do kogos kto kupi za 1270zl k800i patrz na allegro ile stoi nówka z gwarancją a potem pisz takie bzdury.

  • 0

    43. ~pawel K  2007-02-14 18:28:55  host: dyz215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam k800i i popieram kolegów mogli sie postarać jak już po prawili przyciski a funkcje są wszystkie takie same to mogli dodać tylko EDGE i WIFI. Wreszcie Sony mógłby konkurować z nokią a tu nc nowego oprócz wyglądu:) pozdrawiam

  • 0

    44. ~Javero  2007-02-14 20:23:29  host: aayo8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    venm, czytając Twojego posta zastanawiam się czy wiesz co to znaczy 'klasa i elegancja', bo jeśli klasa i elegancja to duża ilość diod i neonów to świat chyba stanął na głowie.

  • 0

    45. ~ńerud  2007-02-14 20:26:24  host: clh36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoczko fonik,luzik joystic

  • 0

    46. ~m  2007-02-15 15:36:04  host: czu90.internetdsl.tpnet.pl

    fan SE:Dobrze dobrze pomylilem się ja nie miałem k800i dlugo w reku. A z Frajerem to wiesz co cipowiem sam nim jestes jak bys kupil za 1270zl k800i patrz na aukcjach internetowych frajerze.

  • 0

    47. ~parlan  2007-02-16 00:48:54  host: nat-dzi.aster.pl

    a w jak ty sposób pajacu chcesz go nabyć w erze ??? nawet na oficjalnej stronie se jest telefon opatrzony wpisikiem "wkrótce". debil i bajkopisarz, jak wszyscy od se

  • 0

    48. ~cegłofon  2007-02-16 16:06:15  host: nat3.sysnet.pl

    przypominam ze telefon slorzy do dzwonienia!!!a te wszystkie bajery sa poto by umilic korzystanie a co do tematu...nierurzni sie prawie wcale(poza klawiaturą)

  • 0

    49. ~me  2007-02-17 14:25:19  host: accf126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co za kretyni wypisują, że kupili te telefony już... Skoro ten telefon ma być dostępny na niektórych rynkach w II kwartale 2007 roku ..

  • 0

    50. ~venom  2007-02-18 22:38:26  host: ecy165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Javero pooglądaj sobie ten fonik na youtube i na zagranicznych forach. Zdecydowanie nabrał klasy i elegancji! Może za rok może za dwa postam się go nabyć.

  • 0

    51. ~  2007-02-19 23:44:55  host: awl202.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktos moze powiedzies czy ten K810i kreci lepse wideo niz K800i? bo w k800i to jest tragedia! szczegolnie jak sie przegra na kompa.

  • 0

    52. ~Math  2007-02-20 09:22:57  host: ejc122.internetdsl.tpnet.pl

    parlan: popieraam po prostu tego fona nie ma jeszcze i dlugo nie bedzie.

  • 0

    53. ~Kozka  2007-02-20 09:24:18  host: ejc122.internetdsl.tpnet.pl

    Szuper: a ja mam nokie n99 nie ma jej jeszcze ale dla mnie zrobili smieszne gadanie parlan masz racje

  • 0

    54. ~komis polkomtel wrocek  2007-02-22 18:32:20  host: beitris.static.korbank.pl

    chwile chwile nikt z was nie ma tego fona bo on jeszcze nie wszedł do sprzedarzy na świecie . wpolsce będzie za jakieś 6-8 miesięcy i będzie w sklepie od 2200zł do2600zł.

  • 0

    55. ~komis polkomtel wrocek  2007-02-22 18:39:59  host: beitris.static.korbank.pl

    chwile chwile nikt z was nie ma tego fona bo on jeszcze nie wszedł do sprzedarzy na świecie . wpolsce będzie za jakieś 6-8 miesięcy i będzie w sklepie od 2200zł do2600zł.

  • 0

    56. ~MILOSZ  2007-02-22 22:08:50  host: ip-87-204-73-83.stg.pl

    mam k800i z angli i sim lok kosztuje 250zl:( wole k800i niz k810i pomimo tego ze k810i jest ladniejszy i nowszy bo z k810i niewiem kto by dal rade sciagnac sim locka

  • 0

    57. ~wodzu  2007-02-24 08:41:54  host: user-54400276.l5.c3.dsl.pol.co.uk

    Jak już przywozicie k800i z UK, to możecie tam sobie kupić telefon bez simlocka i znacznie taniej wyniesie to niż ściąganie simlocka w PL czy UK, inteligenci :P

  • 0

    58. ~tomekSE  2007-02-26 17:06:30  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    komis polkomtel wrocek, SE to nie nokia i tyle nie bedzie kosztował:D

  • 0

    59. ~119  2007-02-26 19:46:39  host: pb181.nowy-targ.sdi.tpnet.pl

    ta komóra jest najlepsz i nikt mi nie powie bo drugiej tkiej nie znajdzie BZYKACZ

  • 0

    60. ~fart  2007-02-27 11:04:25  host: drb211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znalazłem jo kolo salonu:) hhaha fart i szczescie

  • 0

    61. ~vienio123  2007-02-28 23:35:20  host: abvk176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam tego fona czyli k810i i on jest tak zajefajny ze nigdy nie mialem lepszego fonu a przy k800i rózni sie tylko tym że 2 razy szybciej pracuje i ma wiecej opcji.

  • 0

    62. ~>>>  2007-03-01 19:37:26  host: dar248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik jest super. Zgadzam sie też miałam k800i i ten jest lepszy!!! Wrto go kupić nie zawiedziecie sie:):):):)

  • 0

    63. ~xxx  2007-03-01 20:54:59  host: bsx201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar nabyc ten telefon z austrii. Co bedzie z jezykiem?! Jak myslicie czy bedzie opcja polskiego? Jesli nie to czy bedzie mozna go zainstalowac?!

  • 0

    64. ~cyki23  2007-03-02 12:05:47  host: acgb197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon posiada namieżanie satelitarne?

  • 0

    65. ~zielony1  2007-03-02 19:40:32  host: biw224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze ktos wie kiedy bedzie w polsce dostepny stary ma mi go przywiesc z irlandi da sie oprogramowanie sciagnac u nas??

  • 0

    66. ~lairon29  2007-03-02 20:16:12  host: proxy.koba.pl

    TO NAJLEPSZY TELEFON JAKI ZNAM I JEST SUPER OSOBISCIE KUPUJE GO SAM TERAZ I MAM ZAMIAR GO MIEC NA DLUGOI CZAS:):):):):):):)I WOGLE SONY ERISSONY SA NAJLEPSZE:)

  • 0

    67.  2007-03-07 16:18:31

    Czy Wy nie czytacie co ktos napisal powyzej(vienio123 i kumpel)! Jak mozna pisac takie bajki nie wstyd Wam? "mam tego fona" ciekawe gdzie go kupiles i za ile co? Jak juz wczesniej pare osob napisalo tak i ja potwierdzam tego telefonu nie ma jeszcze w sprzedazy!!! Wiec przestancie robic z siebie glupcow, cala Polska sie z Was smieje. Lepiej zobaczcie dokladnie co jest napisane na Waszym telefonie(pewnie okaze sie, ze jest to k800i)Za ok 1-2 miesiace pojawi sie on na Wyspach.

  • 0

    68. ~ktoś  2007-03-14 20:15:30  host: ffr34.internetdsl.tpnet.pl

    XXX ty debily tegbo jeszcze nie ma na rynkach swiatowych !!! w drógiej polowie 07 roku bedzie i to jeszcze nie wiadomo gdzie dokłądnie !! DEBIL

  • 0

    69. ~  2007-03-19 19:10:09  host: nat2.subscribers.sferia.net

    jakie wy debile jesteście moja koleżanka ma go już dawno Z POLSKIM JĘZYKIEM nawet dobry telefon tylko ma troche zmienione ustawienia i trudno sie na poczatku połapać ;]

  • 0

    70. ~tob  2007-03-21 11:23:53  host: aaga134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM ten telefon k810i ojciec mi przywiusl z australi mam polski jezyk i sim locka ten fon jest zajebisty a ci co uwazają ze nikt go nie ma to niech sie walą w pusty łeb . Ojciec kupil mi go licząc na naszą walute 1600zł ;) polecam naprawde warto

  • 0

    71. ~parlo6  2007-03-24 22:10:37  host: abmr40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Debile ten telefon juz jest kupilem go w Vodafone i wgralem nawet pl menu ale jest do dupy wideo tragedia zdjecia nawet ok ale ogunie daje mu 2+

  • 0

    72. ~szatan8001/pokoj  2007-03-28 12:55:39  host: byv134.internetdsl.tpnet.pl

    mam juz ten telefon, i sie cieszze tylko szkoda ze k300i jest od niego lepszy :(

  • 0

    73. ~tomuss  2007-03-31 13:06:43  host: xdsl-14951.wroclaw.dialog.net.pl

    widzę, że większość tutaj to dzieci neostrady ... Baśnio pisarze! nie ma K810i jeszcze w sprzedaży pojeby:/ bylem przed chwilą w skupach i się pytałem i mówili ze za ok. 2 miesiące wyjdzie na świecie, a w polsce to za pół roku... wiec nie walcie tutaj wałków ze macie tego fona myślicie,że wam bedziemy zazdrościć?!:/ niedługo to bedziecie jak Hans Christian Andersen... pewnie na wszystkich stronkach z zajebistymi telefonami piszecie, że macie tego fona... strasznie jesteście pojebani...

  • 0

    74. ~bns  2007-03-31 22:35:24  host: host-45-70.spray.net.pl

    tomuss o co ci chodzi?? stary, jestem uzytkownikiem tego telefonu od jakiego miesiaca i powiem ze z porownianiem do 'zwyklych' Eryków np. k700i to niebo a ziemia - 3.2M pix robi swoje (moge wrzucic gdzies zdjecia), aczkolwiek to tylko telefon (tak go uzywam) nie aparat - masz slot na karte gdzie wrzucasz cokolwiek - na razie mam 128m wiec mp3 duzo nie wejdzie, wydaje sie byc zbyt delikatny (klapka na aparat moze odpasc), net dziala, poczte sciaga, polskie menu jest, troche ma inne uklad niz moj poprzedni, ale to kwestia przyzwyczajenia, czaem sie wciskaja te boczne klawisze 'ulubione' i 'net' bo sa male... denerwujace jest jak sie go laczy kablem usb, wybiera sie czy ma byc telefon czy dysk (wtedy tel. sie 'wylacza') pzdr aha tomuss.. wyluzuj chłopie troche...

  • 0

    75. ~Wojtasik  2007-04-06 22:02:37  host: acht49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego fona, fajny jest ale mi on już się znudził ma zajebiste fotografie i edytor scenek w wideo, fajny fon POLACEM KAŻDYM KTO LUBI DROGIE I BOGATE TELEFONY PzDr :D

  • 0

    76. ~Vip  2007-04-07 13:11:37  host: 217.153.221.162

    jakoś osoby które "mają k810i" nie wstawiają zdjęcia pudełka itd o samym tel nie wspomne hehehe

  • 0

    77. ~Tomcio  2007-04-12 22:51:59  host: bsp33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podziwiam ludzi którzy mówia że mają ten telefon - skoro go jeszcze nie ma w sprzedarzy. Ehh niech sobie pomażą

  • 0

    78.  2007-04-13 11:52:45

    najpierw poszukajcie czy na pewno nie jest dostepny a dopiero pozniej piszcie!

  • 0

    79. ~jajo  2007-04-16 20:48:20  host: host-2-244.edata.net.pl

    simeka ja wlasnie zamierzam go kupic ,usialem w salonie zarezerwowac bo wszystkie sprzedane mam nadzieje ze przyjsdzie ta cholerna dostawa i w srode bede go miald

  • 0

    80. ~awcio  2007-04-21 09:01:28  host: acpg210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma latarke pppp pomuzcie całusy

  • 0

    81. ~królik  2007-04-24 13:15:11  host: ackh199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja jestem ciekawy ile kosztóje

  • 0

    82. ~Ja  2007-04-27 15:53:04  host: dpc96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czym on sie różni od k800i? poza 10 w nazwie oczywiście.

  • 0

    83. ~  2007-04-27 17:42:00  host: avs53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Opowiedzcie coś o nim :) jakie ma podświetlenie klawiatury Sony-Ericsson K810i i czy ten K810i-czy k800i się różnią czymś ?

  • 0

    84. ~fsdf  2007-05-01 11:07:33  host: gfq54.internetdsl.tpnet.pl

    coty niczym te same gówno se to gówna jojsticki siadaja słabe wyswietlacze co nowy model to gorszy od starego np k750i i d750i to samo ale obudowa inna

  • 0

    85. ~SE spec  2007-05-01 19:20:27  host: fcm242.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam K800i z softem K810i i praktycznie niczym sie nie rozni oprocz fnkcji TrackID, java 7.4 oraz funkcji Photo fix, reszta to samo to w K800i. Jedyne problemy to z podswietleniem bo jednak K810i rozni sie troszke hardwarowo i jest tak, ze w normalnym trybie eni swieci pierwszy rzad klawiszy i przyciski joya a w aparacie nie swieca 2 ostatnie rzedy. Telefon moim zdaniem nie oplaca sie kupowac chociaz moze i jest mniejszy oraz cienszy, ale narazie zamiast dawac za niego 1500zl wole juz sobie kupic K800i nowiutki bez simlocka za 900zl. Ja czekam teraz tylko na projekt sofia kiedy wyjdzie z tymi 5megapixeli

  • 0

    86. ~djsmarti  2007-05-04 09:07:53  host: dea142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszysc bojące dupy jesteście oczywiście ci co go mają w rzeczy samejboicir się wystawić fotki jak je macie to udowodnijcie nam wszystkim że je naprawde posiadaće bujdy puszczacie i tyle bajkopisaże mile widziani w piekle tak mówiła moja babcia :D pozdrawiam

  • 0

    87. ~kubus  2007-05-05 16:53:14  host: ap146.internetdsl.tpnet.pl

    inteligenci zobaczcie na allegro,bo juz nawet tam jest do kupienia ,sam mam juz jeden model,tylko tłuki wy nie paczcie pod głównym k810i ,tylko tłuki wpiszcie w wyszukiwarce,jak nie wiecie jak to zrobic to piszcie to pomoge stopniowo.nara inteligencja wszechpolska

  • 0

    88. ~amadeush  2007-05-05 23:52:31  host: 62.60.123.105

    siem, mieszkam w anglii i kupilem sobie ten telefon! Jest swietny wczoraj przyszedl do vodafona i wzialem go na abonament. Mowie wam najlepszy moim zdaniem telefon jaki wyszedl do tej pory !!! Juz oczywiscie nie wspomne o aparacie ...i o marce SONY... pozdrawiam

  • 0

    89. ~dafi  2007-05-06 10:44:59  host: biw56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia n95 jest lepsza ma 5megapixeli

  • 0

    90. ~SE spec  2007-05-06 22:27:44  host: fcm242.internetdsl.tpnet.pl

    Rzeczywiscie inteligenty komentarz. Najlatwiej powiedziec ze nokia lepsza bo ma 5mppegapixeli. Czlowieku a czy ty wogole porownywales te telefony jakie zdjecia jakosciowo wychodza?! Poczekaj az zlamia CID51 i cid52 to zobaczymym jakie walna modowane sterowniki do K800i i ci szczena opadnie. W nokaich nie masz takiej mozliwosci tuningu co jest w SE, podlucz sie troche a nie walisz glupoty.

  • 0

    91.  2007-05-07 13:48:43

    ale foty z n95 nie sa zniewalające

  • 0

    92. ~bamber_z_wiochy  2007-05-07 20:33:58  host: aafi135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gówno prawda, nokia 2500 jest najlepsza :p

  • 0

    93. ~Piter  2007-05-09 16:47:25  host: cbj231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    OJ Ludzie ludzie!!!!!!!! Co wy tu za bajki piszecie ze macie tego fona i go jeszcze oceniacie. Ten tel nie wszedł jeszcze w sprzedaz to sie zastanówcie co wy piszecie. Znależli sie kurde dzieci neostrady zasrance.Moze napiszecie jeszcze powiesc ze macie 1000fonów kazdy po 3000zł i juz wam sie nudzą.POZDRO DLA WSZYSTKICH WYŚMIEWACZY TAKICH ŁAJS

  • 0

    94. ~dovii  2007-05-12 16:22:59  host: public-gprs47290.centertel.pl

    zgadzam sie w 100%!!!!!!! a Ty wez Ty czlowieku idz se jebnij baranka o ściane! nokia n95 kosztuje prawie 3000zl!!!! a SE k810i ledwie 1300!! i gdzie tu w ogole porownania szukac! a jakos tych zdjec z nokii tez nie jest az tak powalajaca jakby sie moglo wydawac! NARA

  • 0

    95. ~stfu!  2007-05-12 23:47:15  host: cjk121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sory, ale z tego, co widzę, to 'dzieckiem neostrady' jesteś Ty - ten telefon można dostać na kilku aukcjach allegro...

  • 0

    96. ~Patrykus  2007-05-13 11:26:17  host: ac8d6e17.ipt.aol.com

    ja mam ten telefon od 5 dni i jestem bardzo zadowolony zdjecia sa zajebiste

  • 0

    97. ~800  2007-05-16 18:32:00  host: staticline16918.toya.net.pl

    witam! ma ktoś może komputerową wersję polskiej lub angielskiej instrukcji obsługi do tego telefoniku? bo ja mam papierkową niemiecką, a nie kupam po ichniemu...:)

  • 0

    98.  2007-05-18 13:19:55

    Podrecznik uzytkownika K810i w jezyku polskim, http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=pl&lc=pl&ver=4000 &template=ps1_1_2_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10804

  • 0

    99. ~zolw73  2007-05-18 23:38:13  host: apn-99-35.gprspla.plusgsm.pl

    zwolennikom nokii gratuluję wolnego czasu i cierpliwości. jeśli ktoś chciałby zobaczyć jak działa szybki telefon to zapraszam do k800. nie mam słów na ortografię kolegów

  • 0

    100. ~ja  2007-05-19 11:23:14  host: eat254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o matko, ale brzydal!

  • 0

    101. ~niuśka  2007-05-22 13:16:30  host: afv38.internetdsl.tpnet.pl

    ciekawe!!!! tego fona jeszcze w polsce nie ma tylko zagranicznych u nas beda dop kolo czerwca i beda kosztować kolo tysiaka:( takie bajki to rodzeństwu mlodszemu na dobranoc czytajcie!!1 ja sama czekam na niego bo jest zajefajny!!!!!!!!!!:) narka

  • 0

    102. ~  2007-05-24 16:51:21  host: fcm242.internetdsl.tpnet.pl

    no to ku*** skad sie biora na aukcjach i skad niby go kupilem w polsce?! Z kosmosu?? gopia jestes.

  • 0

    103. ~ble przyciski, ale reszta...  2007-05-27 21:11:23  host: nd-254.bialnet.com.pl

    zwalone przyciski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    104.  2007-05-28 09:52:41

    Mam ten telefon od 3 tygodni i jak na razie z jakości zdjęć nie jestem zadowolony, wcześniej miałem K750 i jakość zdjęć była o niebo lepsza od K810. Największą porażką jest poświata którą widać na zdjęciach w tle, nie wiem z czego to wynika. Próbowałem ustawiać ostrość ( auto, nieskończoność), zmniejszałem światło do -0,7 i nic nie pomaga. Skoro większość osób zachwyca się jakością zdjęć to znaczy że trafiłem na wadliwy aparat który wyląduje niebawem w serwisie. Poza tym przyciski działają rewelacyjnie, trochę za ciasno jest w okolicy joya. Szkoda że przez zestaw HBH-DS970 nie można słuchać radia. Podobają mi się połączenia video z których często korzystam.

  • 0

    105. ~rzepa  2007-05-30 22:14:47  host: div48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie mam dobrego zdania na ten telefon. Może sobie mieć super aparat, ale możemy się nim długo nie nacieszyć. Zrobiliśmy z kumplem mały zakład, mieliśmy rzucić swoimi telefonami na +/- 10m do tego na trawkę. On rzucał swoim K810, a ja moim K750... I co?... jego telefon po rzucie wyłączył się i zdechł, a mój miał tylko trochę ziemi na kancie, po której oczyszczeniu nie było żadnego zadrapania. Tak więc albo mój kolega miał wielkiego pecha, lub ten telefon jest papieru ;) Na razie nie mam o nim dobrego zdania.

  • 0

    106. ~cosmic  2007-06-01 14:07:17  host: abty216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @rzepa: Gratuluję - pomysłowi z Was chłopcy!! Rzeczywiście test który wykonaliście odzwierciedla przeznaczenie i potwierdza jakość telefonu!!!!! Co ty palisz chłopaku???:):)

  • 0

    107. ~spidy1989  2007-06-04 14:39:18  host: 87-205-223-117.adsl.inetia.pl

    ZDJĘCIA NA n95 są do dupy cz te debile od nokii je porównywali ?? SE jest obecnie telem który robi najlepsze fotki, nawet fotki z k750i są lepsze od n93 a czasem nawet od n95 a jezeli chcecie wiedziec to fotki z k910 to juz jest kosmos a nokia moze za 3-5 lat bedzie miala porzadna optyke w telefonach bo jak narazie to carl zeis w nokii jest strasznie okrojony SONY i CARL ZEIS RZĄDZI!!!

  • 0

    108. ~baw717  2007-06-07 13:21:56  host: eas58.internetdsl.tpnet.pl

    Jestem zainteresowany SE K810i -czy bede z niego zadowolony,prosze o informacje.Z góry dziekuje

  • 0

    109. ~baw717  2007-06-07 13:34:01  host: eas58.internetdsl.tpnet.pl

    Jestem zainteresowany SE K810i -czy bede z niego zadowolony,prosze o informacje.Z góry dziekuje

  • 0

    110. ~mindy  2007-06-07 23:51:20  host: ryszard3169.net.autocom.pl

    Jezuuu...jak chcecie robić ładne zdjecia to porponuje sobie zakupic aparat cyfrowy!! Jakie to ma znaczenie jakie telefon robi zdjecia?!! albo mi sie wydaje albo to ma sluzyc do komunikacji a nie szpanu!!! (osobiscie mam nokie n70 i w zupelnosci mi wystarcza!) POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTORZY PODNIECAJA SIE TYMI TELEFONAMI A TAK NAPRAWDE SIEDZA ZE STARYMI ALCATELAMI :]

  • 0

    111. ~igi  2007-06-08 15:02:50  host: dna211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia N95 jest 100 razy lepsza...dużo lepszy wyświetlacz bo 16mln kolorów,aparat 5,1megapixeli,nawigacja itp.niema porównania,ale nokia duż droższa,ale za wykonianie się płaci..

  • 0

    112. ~kiemi  2007-06-09 20:21:04  host: abvr47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce sie poradzic mam tel k800i i sie zastanawiam czy niewymienic na k810i w czym jest lepszy k810i ????

  • 0

    113. ~Anmato  2007-06-15 17:17:15  host: nat.wro.vectranet.pl

    Kapitalny model. Kupiłem za 1100 we Wrocławiu. Polskie menu,wszystko idealne..zero wad. Sprowadzany z Niemiec. Same plusy, polecam gorąco.

  • 0

    114. ~willow  2007-06-19 02:17:23  host: bxf222.internetdsl.tpnet.pl

    Przecież to się niczym nie różni od K800i !!! http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=pl&lc=pl&ver=4000 &template=pp1&zone=pp#view=phones&cdl=1&s=0& detail=0&cmp=1&acc_cid=0&cid=0&pid_type=phone&am p;cmp_id0=10804&cmp_id1=10407&acc_pid=0&pid=10804 Jak ktoś wynajdzie jakieś różnice to niech ogłosi! :D

  • 0

    115. ~XXX  2007-06-20 19:33:45  host: host-85-30-157-129.sydskane.nu

    K800i mnialem rok temu jest fajny ale mi sie znudzil , teraz mam K810i ma tylko inny wyglas i 4 przyciski ktore sieca po otworzeniu kamerki a reszta to samo

  • 0

    116. ~szalony koń  2007-06-26 13:40:36  host: 217.153.221.162

    K810i to już staroć heheh jest już nowy k850i nie wiem czy ładniejszy bo to kwestia gustu ale ma lepszy aparacik

  • 0

    117. ~xxx  2007-06-28 20:13:27  host: host-85-30-157-129.sydskane.nu

    K810i nie jest stary jeszcze go nie ma na polskim rynku.jak poszedlem do komisu spytac sie czy da rady polskie menu to sie mnie pytali jaki to model nikt prawie nie wie o jego istnieniu

  • 0

    118. ~Dommie  2007-06-29 14:49:22  host: boq50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale niekt?rzy z was głupoty piszą.. To jest najlepszy telefon do robienia zdjęć,jakość jest porównywalna z cyfrówkami CYBER SHOT.Telefon jest bardzo szybki i o niebo lepszy od noki n93i i n95.Miałem kaźdy z tych telefonów i k810i wśród konkurencji jest najlepszy.Kosztuje połowe z Noki a jest funkcjonalniejszy,mniejszy no i bateria trzyma 3 dni.Nie jestem źadnym fanatykiem sony-ericssona albo coś w tym rodzaju tylko bardzo często zmieniam telefony i ten akurat jak narazie przypadł mi do gustu.Po co płacić 2500 tyś za n95 gdzie fotki są słabe,telefon się wiesza a mapa nie działa w polsce.Jaki sens.Pozdrawiam

  • 0

    119. ~  2007-07-03 18:01:29  host: p54827c51.dip.t-dialin.net

    napisze krotko kto kupi sonyericsson k800i albo k810i napewno bedzie zadowolony na 100%

  • 0

    120. ~~nokia fanatyk~  2007-07-04 18:55:14  host: 217.153.246.33

    a ja mam nokie 3100 i zacieszam:)

  • 0

    121. ~pala  2007-07-05 19:42:38  host: host-80-54-90-1.eimg.pl

    K810i nie jest stary jeszcze go nie ma na polskim rynku.jak poszedlem do komisu spytac sie czy da rady polskie menu to sie mnie pytali jaki to model nikt prawie nie wie o jego istnieniu

  • 0

    122.  2007-07-06 10:17:16

    Doradzcie mi...Ktory telefon wybrac...Sony Ericsson K800i , Sony Ericsson K810i , Samsung U600 ?

  • 0

    123. ~do Dommie  2007-07-06 13:17:39  host: ffr34.internetdsl.tpnet.pl

    Ej janku :P a Joy sie nie zacina ?? w tym K810i ?

  • 0

    124. ~xxx  2007-07-06 20:30:11  host: host-85-30-157-129.sydskane.nu

    se k810i wygrywa najlepszy telefon na rynku!!!!!!!!! nokia n93 i reszta z seri>n< sie chowaja sa zamulone

  • 0

    125. ~idea  2007-07-06 23:34:15  host: acfd26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    potwierdzam ,,uzdolnienia,, foto k810i-wg mnie lepsze od k800 k750 i od n73(uzywam go jako web).lepsza wiernosc kolorow,male winietowanie.lepsze makro,lepsze sterowanie aparatem z klawiatury(lewa strona)flesz dyskretny-czerwien biel,blysk.sterowanie ustawieniami dwoma pinami na gorze ekranu-dymki info i wybor.wady-klawiatura dobra na wystawe ale sprobujcie oczyscic otoczenie tych guzikow(w tym lepszy k800 i n73),nie mozna zawiesic przegladarki web(n73 bije wszystko pod tym wzgledem)same menu przegladarki jest bardzo dobre ale brak tego co mial sek68i),niepotrzebny klawisz szybkiego dostepu do web-zbyt blisko zieleni i powrotu-to powinno byc w skrotach.

  • 0

    126. ~kisiel  2007-07-07 23:10:04  host: 195.117.117.143

    Piekny telefonik - wypasiony i niczego sobie wyglad

  • 0

    127.  2007-07-12 20:54:44

    zastanawia mnie czy nie będą się ścierały te cyferki i literki obok okrągłych klawiszy , podobnie jak to się dzieje z czasem z pilotem do telewizora, jak myślicie?

  • 0

    128.  2007-07-12 21:11:34

    zastanawia mnie czy nie będą się ścierały te cyferki i literki obok okrągłych klawiszy , podobnie jak to się dzieje z czasem z pilotem do telewizora, jak myślicie?

  • 0

    129. ~xxx  2007-07-16 18:14:32  host: host-85-30-157-129.sydskane.nu

    mam go (k810i) pol roku i nie widac na klawiaturze zadnych scierajacych sie klawiszy !!!!! to po prostu najlepsza komora na rynku!!!!!!!!!!!! inne sie chowaja!! Pozdrawiam maCiek

  • 0

    130. ~giety  2007-07-19 09:47:10  host: btb226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak myslicie czy ten telefon ma mp3??

  • 0

    131. ~ktoś  2007-07-19 18:30:13  host: chello089076123117.chello.pl

    SE to szajs, co to klawiatura badziew, tnie się w nim wszystko a wygląd to chyba z ery kamienia łupanego ha ha

  • 0

    132. ~Kasti  2007-07-21 12:58:47  host: chello084010090129.chello.pl

    koleżanko mindy, ma to wielkie znaczenie, gdyż łatwiej jest nosić telefon z dobrym wbudowanym aparatem a nie telefon i do tego cyfrówka :] gdybyśmy tak podchodzili do sprawy, to każdy z nas by miał w kieszeni cyfrówke, kamere cyfrową, mp3, telefon, i do tego jeszcze najlepiej laptopa w ręce by łączyć się z internetem. Dlatego nie pisz że to nie jest wazne, a jak ciebie nie obchodzi aparat, to nikt ci nie każe czytać dyskusji.

  • 0

    133. ~MaKa  2007-07-23 10:18:56  host: abxs13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon, dopiero go dostalem ale rOx. Juz mi sie podoba. Troche malo pamieci, ale przeciez karte mozna dokupic =) Polecam!

  • 0

    134. ~ktoś??  2007-07-24 17:07:41  host: aaad122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k800i a k810i róznią sie tym ze k810i ma track id a k800i niema.no i k810i ma ulepszony aparat

  • 0

    135. ~vini  2007-07-24 22:04:29  host: bc90.internetdsl.tpnet.pl

    Ale kiedy on w koncu bedzie w naszych wspanialych sieciach????

  • 0

    136. ~  2007-07-25 21:54:19  host: wlnet-host-250.wlnet.com.pl

    kupować 810 czy czekać na 850??

  • 0

    137. ~ANGEL  2007-07-25 21:55:45  host: inet20909nb-1.eranet.pl

    Czy ktoś mi może napisać, jak w k810i z Internetem, przesyłem odbieraniem/danych, przeglądaniem stron? Zastanawiam się jeszcze jaka jest różnica między czarnym a gold?

  • 0

    138. ~ANGEL  2007-07-25 22:24:34  host: inet20909nb-1.eranet.pl

    Czy ktoś mi może napisać, jak w k810i z Internetem, przesyłem odbieraniem/danych, przeglądaniem stron? Zastanawiam się jeszcze jaka jest różnica między czarnym a gold?

  • 0

    139. ~  2007-07-26 09:05:17  host: 62.29.142.66

    Żaden telefon nie dorówna aparatom cyfrowym, bo miałem okazję przetestować to na trzech telefonach nokii n93i, n95 i sony ericssonie k800i i żaden nie robi lepszych zdjęć od mojego aparatu cyfrowego a jest nim sony dsc H5 iH9

  • 0

    140. ~  2007-07-27 22:32:28  host: 81.219.10.165

    odpowiedz na wasze pytania dlaczego nokia lepsza od wszystkich innych? Symbian poprostu gdyby se lub inne marki mialy symbiany to by bylo idealnie ale wrescie firmy niechca wspolpracowac

  • 0

    141. ~kryspin  2007-07-31 11:43:47  host: host-81-190-134-114.olsztyn.mm.pl

    fannnnnnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyy ja go bede mial za 100 zl od kolegi bo jest treserrem telefonuf sony ericson??

  • 0

    142. ~p1t3r  2007-08-02 08:49:40  host: pc212.warynski.net

    gdyby wszystkie telefony mialy symbian to bysmy dostawali codziennie bialej goraczki przy uruchamianiu kazdej aplikacij :P

  • 0

    143. ~PITEK  2007-08-02 12:52:35  host: ur186.internetdsl.tpnet.pl

    A CZY TOM TOM CHODZI W K810i?

  • 0

    144. ~Hudini  2007-08-02 20:04:21  host: avy114.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam telefon 3 tygodnie kupiłem Go w Holandii telefon jest dużo lebszy od se k800i pod względem aparatu.Ma nowsze oprogramowanie jest szybszy,ulebszona przysłona aparatu tak aby nie otwierała się w kieszeni,bardziej rozbódowane menu naprawde polecam poprostu cudo.

  • 0

    145. ~Mike  2007-08-07 10:58:05  host: abfk3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam go zamiar kupić mam teraz SE K750i :] Jak myślicie dobry jest?? Czekam na odp:

  • 0

    146. ~Roland  2007-08-07 21:42:26  host: aanw102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia się pogrąża. Ten SE to totalny wypas.Zdjęcia lepsze niż K800i i do tego niezawodność jak w czołgu.Nie to szajsung, rozpada się 2 m od salonu.

  • 0

    147. ~kryl  2007-08-09 12:31:12  host: xdsl-4813.zgora.dialog.net.pl

    ziomek chyba pisze ze ma mp3 czytaj uwaznie :) pozdro...

  • 0

    148. ~john  2007-08-09 20:55:30  host: aanz146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon.To mój 5 czy 6-ty SE i bez wahania muszę przyznać, że jest to najlepszy SE jaki miałem.Zdjęcia są bezkonkurencyjnej jakości, prostota obsługi i mnogość funkcji - klasa sama w sobie.Nie znam konkurenta dla tego telefonu.Jeśli ktoś pisze, że Nokia jest lepsza, to niech spróbuje wykorzystać telefon pracujący w tempie żółwia do celów biznesowych.Symbian to jedno wielkei nieporozumienie.Przecież aplikacje na tę platformę nie są za darmo, a wad tego systemu jest bez liku.

  • 0

    149. ~john  2007-08-09 21:50:05  host: aanz146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon.To mój 5 czy 6-ty SE i bez wahania muszę przyznać, że jest to najlepszy SE jaki miałem.Zdjęcia są bezkonkurencyjnej jakości, prostota obsługi i mnogość funkcji - klasa sama w sobie.Nie znam konkurenta dla tego telefonu.Jeśli ktoś pisze, że Nokia jest lepsza, to niech spróbuje wykorzystać telefon pracujący w tempie żółwia do celów biznesowych.Symbian to jedno wielkei nieporozumienie.Przecież aplikacje na tę platformę nie są za darmo, a wad tego systemu jest bez liku.

  • 0

    150. ~john  2007-08-09 22:16:37  host: aanz146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon.To mój 5 czy 6-ty SE i bez wahania muszę przyznać, że jest to najlepszy SE jaki miałem.Zdjęcia są bezkonkurencyjnej jakości, prostota obsługi i mnogość funkcji - klasa sama w sobie.Nie znam konkurenta dla tego telefonu.Jeśli ktoś pisze, że Nokia jest lepsza, to niech spróbuje wykorzystać telefon pracujący w tempie żółwia do celów biznesowych.Symbian to jedno wielkei nieporozumienie.Przecież aplikacje na tę platformę nie są za darmo, a wad tego systemu jest bez liku.

  • 0

    151. ~twojstary  2007-08-10 11:59:18  host: aly198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak jest u niego z głośnością i odtwarzaniem mp3 ( chce go kupić ) ?? plx. odp...... ;P :P

  • 0

    152. ~Julio  2007-08-10 15:37:53  host: aanz146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szkoda, że Pan admin nie publikuje mnie.Ale na innym forum znajdzie to swoje odzwierciedlenie. Co do telefonu: od kilkunatu dni bawię się tą słuchawką i muszę przyznać, że to znakomita maszyna.To już mój 5 czy 6-ósty SE, ale bez wątpienia najlepszy ze wszytkich.Przesiadłem się z W810i, doceniam więc dodatkowe funkcjonalności.Przede wszystkim aparat - to już cyfrówka wbudowana w telefon, taka powiedzmy sprzed 2-3 lat,ale z wysokiej półki.Zdjęcia są po prostu wyśmienitej jakości.Wreszcie programiści wpadli na pomysł by terminy w kalendarzu można było wpisywać cyklicznie,a nie jak dotąd-jednorazowo.Liczba alarmów i towarzyszących im zdarzeń też jest imponująca.Poza tym jakość wykonania obudowy jest również fantastyczna,o estetyce nie wspominając.I w końcu ekran LCD jest o niebo lepszy niż w K800i, żadnej delikatnej mgiełki,lecz wyśmienity kontrast i odwzorowanie kolorów.Na plus zapisuje się też smuklejsza obudowa i niewystająca jak w K800i osłona obiektywu(dlatego go nie kupiłem).Ogólnie telefon jest z najwyższej półki i Ci którzy cenią prostotę obsługi i funkcjonalność przy wielkiej mnogości funkcji będą zachwyceni.

  • 0

    153. ~zajc  2007-08-12 15:10:54  host: host81-156-54-178.range81-156.btcentralplus.com

    sory moze mi ktos powiedziec jak sie wlacz latarke w k810i

  • 0

    154. ~wercia  2007-08-13 17:08:15  host: gostcom.wancom.pl

    nie moge sie zdecydowac ktory tel jest lepszy k800i czy k810i odpiszcie prosze

  • 0

    155.  2007-08-15 17:17:18

    właśnie dzisiaj k810i pojawił się na stronie Ery,hurra,pewnie niedługo jego cena spadnie !!

  • 0

    156.  2007-08-15 17:41:02

    właśnie dzisiaj k810i pojawił się na stronie Ery,hurra,pewnie niedługo jego cena spadnie !!

  • 0

    157. ~aa  2007-08-17 20:29:13  host: fed210.internetdsl.tpnet.pl

    Jak mozna porownywac telefon do aparatu po piersze osoba ktora poruszyla ten temat porownywala 2 tel 3mpx i jeden 5mpx do aparatow o matrycy ponad 7mpx a drogi ponad 8 wiec nie rozumiem czego tak pi***** (przepraszam za slowo ale ja tego nie rozumiem)

  • 0

    158. ~bored  2007-08-18 00:39:25  host: chello089077066086.chello.pl

    Witam, czy k810i ma lepszy głośniczek od k800i bo jak wiadomo nie jest on zbyt mocny w porownaniu do noki

  • 0

    159. ~Julio  2007-08-18 15:03:51  host: aaol108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    K810i, nie ma w nim latarki.Jest ksenonoy flash.Od latarki i muzyczki mam W810i. Choć muzyczka na K810i też nieczego sobie - na poziomie iPoda nano. Pozdrawiam

  • 0

    160. ~Lucky  2007-08-19 21:16:32  host: 213-238-112-211.adsl.inetia.pl

    Pewnie że k810i jest lepszy niż k800i. Ma wszystko to samo co poprzednik, plus nowy (według mnie lepszy) wygląd:D oraz kilka ulepszeń i nowych funkcji.

  • 0

    161. ~wow  2007-08-21 22:23:58  host: ejr138.internetdsl.tpnet.pl

    heee podniecacie sie jak niewiem co heeeee :):):)wazne ze dzwoni heee

  • 0

    162.  2007-08-21 23:59:53

    -Julio wyświetlacz jest taki sam w k810 jak w k800 więc nie wiem gdzie widzisz różnicę. Posiadam k800i, ale bawiłem się z ciekawości k810i. Jest... świetny. Lepszy od k800i. Klawiatura jest jak dla mnie wygodniejsza w k810, wyglądała na eksperyment ale spisuje się lepiej niż w k800. Przesłona aparatu wreszcie schowana, w k800i otwiera się czasami sama. Ogólnie k810i ma poprawione wady k800i. K810i jest naprawdę od deski do deski dopracowanym telefonem. Mając do wyboru k800 i k810 wybrałbym bez wahania k810, zdecydowanie! Ale z k800 na k810 nie ma sensu się przesiadać, trzeba dopłacić ze 400zł za... praktycznie ten sam telefon. Nie ma sensu.

  • 0

    163. ~;p  2007-08-25 15:27:14  host: 80.54.36.190

    zadnego! wez se samsunga e900 taki sam aparat ni to nie jest cagła

  • 0

    164. ~antyfon  2007-08-29 18:13:46  host: aaes151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaracie się tymi telefonami jak małe dzieci z przedszkola!

  • 0

    165.  2007-08-29 22:05:58

    Te funkcje to: Zasłonka aparatu ukryta wewnatrz obudowy; Ulepszony tryb macro i stabilizator w aparacie; TrackID; Jest ogólnie lżejszy i cieńszy od K800i; Całkiem nowy panel przedni; Oraz karta pamięci 128 MB w zestawie --->> to chyba tyle Pozdro ;)

  • 0

    166.  2007-08-29 22:08:36

    do 158: a słuchasz muzyczki z głosników czy ze słuchawek dołączonych do zestawu?? :D

  • 0

    167. ~Kiara  2007-08-30 14:05:14  host: host-81-190-71-146.gdynia.mm.pl

    Czy ktoś z Was kupował już k810i w Erze? Dokładnie chodzi mi o kolor tego telefonu dostępnego u tego opa oraz wyposażenie pudełka (słuchawki? jakaś karta pamięci?)

  • 0

    168. ~marcin  2007-08-31 22:39:40  host: host-89-228-19-197.zamosc.mm.pl

    ma ona radio rds?

  • 0

    169. ~Marcian  2007-09-01 19:10:25  host: ayj202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema zamierzam kupic ten tel ale niewiecie czy psuje sie wnim yoistik jaK W K750I ?

  • 0

    170. ~wojtek  2007-09-07 21:21:20  host: host-81-190-230-239.wroclaw.mm.pl

    Witam, mam SE D750i i w tym modelu mogę nagrać dyktafonem jedynie 30sekund. Czy w SE k810i można nagrywać ile się chce, jeśli zmieni się kartę na większą? proszę o odp. wojtek

  • 0

    171. ~nita  2007-09-07 23:49:35  host: eng50.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam k800i i wkurza mnie w nim tylko ta oslona obiektywu bo sie sama otwiera w kieszeni :/ ale nie zmienil bym go na k810 i poniewaz te pzyciski sa denne bardziej zasuje on do dziewczyn nic do chlopaków moze troche mniejszy jest ale k800i stanowczo lepszy.Moj kumpel ma k810i i chcial sie ze mna zamienic bo bardziej spodobal mu sie k800:)

  • 0

    172. ~  2007-09-10 21:04:46  host: aaqn80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam w erze ale jak rozmwaiam dluzej telefon k810i robi sie goracy

  • 0

    173. ~Aniol  2007-09-15 22:41:32  host: 87-205-221-253.adsl.inetia.pl

    czy można zastosować w k810i kartę 2giga?

  • 0

    174. ~arQn  2007-09-16 14:08:32  host: chello089078086188.chello.pl

    K800i jest o niebo lepszy!! np. wygląd k810i - ochydny! bleee

  • 0

    175. ~arekb92  2007-09-19 16:24:08  host: 80.51.134.161

    To super sprzęt, wiadomo przecież to SE

  • 0

    176. ~  2007-09-22 12:42:39  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    kiedy będzie w plusie??:D

  • 0

    177. ~zal  2007-09-22 18:25:44  host: abf224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest po to zeby dzwonic i pisac smsy... jak chcecie aparat to kupcie cyfrowke -.- nie moge z takich maniakow normalnie

  • 0

    178. ~mati  2007-09-23 09:48:13  host: aaqp165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sony ericsson k 810i jest dużo lepszy od k800i. Niby mają taki sam aparat jednak w k810i jest chyba lepszy. Czy polecacie firmę LG?

  • 0

    179. ~chrumcio  2007-09-24 13:48:39  host: bif169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy k810 ma duży wyświetlacz

  • 0

    180. ~liteon  2007-09-28 19:26:24  host: h-87-199-5-88.dolsat.pl

    uwazaj bo eksploduje i ci ucho wyrwie

  • 0

    181. ~siks21  2007-09-28 22:34:49  host: duk26.internetdsl.tpnet.pl

    czy k810i ma zoom?? i ile?? prosze odpiszcie

  • 0

    182. ~maciek  2007-09-29 23:06:06  host: abmr28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon. Najlepszy jaki miałem do tej pory a miałem już ich blisko 10. Jakiś miesiąc temu kupilem sobie motorole L7i i niby wszystko w porzadku ale caly czas mi w niej cos nie pasowalo, czegos mi brakowalo. Zdecydowalem sie wreszcie kupic K810i, okazalo sie to strzalem w 10. Troszke drogi aparat ale wsumie wart pieniazkow. zdjecia foto jak na telefon super jakosci, intuicyjne menu najlepsze z jakim do tej pory sie spotkalem, wszystkko szybko dziala i nie muli jak chocby w motoroli, super opcje przegladania zdjec, wyswietlacz CUDO, czytelny nawet przy slonecznej pogodzie. Mnóstwo gier 3D, super do internetu z operą mini. Jedyny chyba mankament to slaba opcja nagrywania filmow ale akurat w filmy raczej sie nie bawie i zalezalo mi na aparacie foto. Podejzewam ze z firma Sony Ericsson zwiaze sie na dluzej. Polecam :)

  • 0

    183. ~Rafalb  2007-09-30 11:32:03  host: 213.134.170.17

    -@wojtek- można nagrywać dłużej niż 30s -@Marcin- yoistik przy normalnym urzytkowaniu pracuje dłuższy czas bezproblemowo

  • 0

    184. ~Ziomal  2007-10-05 16:03:17  host: cvn69.internetdsl.tpnet.pl

    Ma fajną funkcje trackid tzn. Jak leci jakaś piosenka np na kompie i nie wiesz jak się nazywa to nagrywasz i pisze ci co to jest ale jak bym miał wybierać wybrałbym k800i

  • 0

    185.  2007-10-06 20:40:00

    Spokojnie ~Aniol można użyć w k810i karty 2Gb, piszą o tym nawet na stronie producenta.

  • 0

    186. ~  2007-10-07 01:10:58  host: 87-205-197-171.adsl.inetia.pl

    810i jest w deche zarombisty wygląd zasłonięta odsłona obiektywu no i karta 2GB powinna wystarczyc ciekawe czy ma dobry głośnik

  • 0

    187.  2007-10-07 13:52:14

    bateria lepsza w k800i

  • 0

    188. ~kocica  2007-10-09 14:22:51  host: host-n3-83-34.telpol.net.pl

    Mam ten telefon od ponad miesiąca i jestem w nim dosłownie zakochana! Wszystko działa jak należy. Aparat robi cudowne zdjęcia. Mieści on mnóstwo smsów, bardzo dużo smsuję i zawsze skrzynka zbyt szybko mi się przepełniała, musiałam kasować wiadomości co 3-4dni a tutaj ponad 2 tygodnie jest spokuj :):)

  • 0

    189. ~Cysiu  2007-10-11 14:45:22  host: nat-fabryczne.korbank.pl

    Wy wszyscy kierujecie sie tym zeby mial wszystkie funkcje np. aparat itp. SE sa dla cyniarzy szybko sie wyrabiaja joysticki i gniazda na ladowanie moj kuzyn ma K800 (ja mam Nokie 6300) i chcial sie ze mna zamienic. Np. nokia ma aluminiowa obudowe i to gniazdo na ladowanie jak w starych nokiach niezniszczalne. mialem kupic wczesniej se k800 ale to dobrze przemyslalem to byl moj wielki blad kupuja taki tel za takie pieniadze . Moim zdaniem taki tel powinien byc niezawodny przeciez on w sklepach kosztuje po 1000 zl a na allegro po 800 zl.

  • 0

    190. ~boss  2007-10-12 01:54:38  host: host-87-99-30-38.lanet.net.pl

    ludzie co wy gadacie!!k810i jest lepszy od k800i,z paru powodow np. ma poprawiona jakosc robienia fotek,dopracowany co do oslony aparatu i wogole jest nastepca 800-setki,a co do ceny?? to powiedz w ktorym sklepie on kosztuje 1000zl.chyba w takim "co z TIRA spadło" aha a ci co pisza ze k800i jest leprzy nie sa obiektywni tylko sie tym pocieszaja(jak sie nie ma co sie lubi....)

  • 0

    191. ~piotr70  2007-10-13 02:13:13  host: host-89-228-231-127.kalisz.mm.pl

    A co z kartami 4Gb w K810i ?? bo 2Gb to troszeczkę mało A telefonik ogólnie OK - polecam.

  • 0

    192. ~ma  2007-10-14 10:59:06  host: aaqj74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ~siks21: k810i ma 16-krotny zoom cyfrowy. Szkoda tylko, że karta pamięci do 2 giga, a nie do 4 giga.

  • 0

    193. ~  2007-10-15 18:04:12  host: bgn47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co wy byście woleli k810i czy w580i???

  • 0

    194. ~Jasiek15  2007-10-15 21:59:27  host: powstancow-rembielinska.jjs.pl

    MAm zamiar sobie kupic telefon tylko nie wiem jaki mysląłem na początku o N95 ale jest strasznie drogi.Ale moze zdecyduje sie na k810i.Mam narazie w880i SE i wkuza mnie to ze nie ma odtwazania plików mpg ciągle musze zmieniac na 3gpp.A w K880i jest ta funkcja??

  • 0

    195.  2007-10-18 18:13:21

    Witam. Dziś dostałem SE K810i. Wspaniały telefon. Wahałem się czy wziąć tego czy K800i. Jednak stwierdziłem, że K800i jest już stary, a K810i ma więcej funkcji. Na początku także mi się nie podobał lecz gdy zobaczyłem go na żywo od razu mi się spodobał. Polecam go wszyskim. A tym, którzy zastanawiają się nad K800i, a K810i jak najbardziej polecam K810.

  • 0

    196.  2007-10-18 19:10:10

    Witam! Wlasnie dzisiaj dostalem ten telefon (w koncu sie doczekalem). Bardzo mi sie spodobal od razu gdy go wlaczylem. K810 jest swietnym telefonem. Robi cudne zdjecia. Filmiki troche gorsze, ale przeciez to jest telefon, a nie kamera. Moim poprzednim phonem byl K700. Porownalem oba. K810 jest szerszy i dluzszy, ale jest cienszy. Gdy K700 wlozylem do kieszeni to bylo takie wypuklenie (chyba z 1.5cm;]) Tego prawie nie bylo widac. Dlugo zastanawialem sie nad wyborem telefonu (miedzy K800, a K810). decydowalem sie na K810. Jest lepszy, nowszy i ladniejszy. Wszyskim polecam ten telefon.

  • 0

    197. ~DaRooo  2007-10-21 00:56:27  host: rt-ilan.welnowiec.net

    Witam mam problem... otoz, zastanawiam sie nad kupnem se k800i lub k810i no i nie wiem ktory lepszy, opinie sa podobne, jedni polecaja k800 drudzy k810 doradzcie mi ktorego z nich brac? :) bede bardzo wdzieczny. Aha jeszcze jedno jak tam jest z kamera ? mozna krecic filmiki bez konca ? czy jest jakas granica? np 30 sekund albo 1min i koniec ? no i jak jest z joystickiem w tym telefonie ? jest w miare zywotny ? :) prosze o odp Pozdroo :)

  • 0

    198. ~bumbumbum  2007-10-22 09:25:19  host: wdc-3.cza.warszawa.supermedia.pl

    Po zmianie softu śmigają karty 4gb. @189. ~Cysiu Nie rozśmieszaj mnie. Również miałem 6300.. Strasznie słaby aparat fot. (po prostu tragedia) Ogólnie ta nokia nie ma co podchodzić do k810i, którego teraz posiadam i jestem zadowolony - nie jak w przypadku 6300!

  • 0

    199. ~maja  2007-10-23 14:16:52  host: inet.zchsiarkopol.pl

    Czy K810i ma latarkę? Tak jak K750i

  • 0

    200. ~oli  2007-10-29 16:05:36  host: ccq155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem ktory wybrac k800i czy k810i?? roznica cen od 100zl do 150zl a i czy to prawda ze k810i robi lepsze zdjecia niz k800i????

  • 0

    201. ~  2007-10-30 13:35:11  host: 88-199-251-175.tktelekom.pl

    nie nie ma latarki... A co na latarkę za 5zł Cię nie stać a telefon za 1000 chcesz kupić? Chyba wszyscy macie bany na google.pl ciężko wklikać "se k810i" i poczytać? Porównywanie dotychczasowych SE-ków do tego jest troszkę głuupie:D To jest full 3G:D widzieliście go w nocy?:D graliście na nim w TH 3D? JESTEM ZAKOCHANY! Do tej pory posiadałem Siemensy-c55,c66 SE-K310i SE-K510i no i K800i(spadł i została miaaazga:) tak to jest jak się bawi telefonem na balkonie[4 piętro]) no i teraz mam K810i kupiłem go w RTV €O AGD za 1099 oczywiście z dwoma kartami 2GB. Łącznie zapłaciłem ok 1700zł. A mam APARAT,MP3,MP4,4GB PenDrive,konsolę do gier 3D niezłej klasy:D A dla niepoinformowanych ten telefon ma moc obliczeniową równą 1,1GHZ!! 1100Mhz! w starych komputerach na których chodzą gry typu QUAKE II,III GTA VC są potrzebne procesory 800Mhz! oczywiście nie można porównywać bezpośrednio mocy telefonu z komputerem zaopatrzonym w ramy pamięci wirtualne itp ale... dobrze wiemy że na tym telefonei poszły by gry z 95roku:) Doom z 93 już poszedł:) POZDRO jeśli macie jakieś pytania piszcie na GG 8960091

  • 0

    202. ~Koszalinianin  2007-10-31 20:09:43  host: 213-238-96-197.adsl.inetia.pl

    ma latarkę ?????

  • 0

    203. ~wiki  2007-11-01 22:11:26  host: abhi38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile tak przecietnie kosztuje ten fon? lepszy jest k 810i; k 800i czy k 750i???

  • 0

    204. ~Kapsel  2007-11-02 12:59:05  host: ur6.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem sobie ten telefon dzisiaj,i muszę powiedzieć szczerze że jestem rozczarowany.Producent tego telefonu chyba za bardzo przejął się gadżetami zapominając o najważniejszej funkcji użytkowej aparatu jaką jest dzwonienie.Mam telefon w Erze i zawsze miałem zasięg.(nawet w bunkrze)a teraz dzięki k810i interesant dzwoniący do mnie rozmawia z sekretarką,wszędzie są połączenia alarmowe,nie wiem czy to wada tylko mojego telefonu...

  • 0

    205. ~thc  2007-11-02 16:20:08  host: dynamic-87-105-238-81.ssp.dialog.net.pl

    witam!!kupilem k810i i jestem zadowolony, moze to dlatego ze mialem motorole v360, a moze jest naprawde warty ceny!? okaze sie jak troche pochodzi.

  • 0

    206. ~mati  2007-11-03 23:10:25  host: aaoz31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do nr 194.: chyba chodziło ci o k810, a nie o k880, bo taki telefon nie istnieje. Ale polecam go i ma mpeg. A do 197. 1. k810i jest lepszy 2. jeśli ustawisz na video wysokiej jakości czy jakoś tak to będzie kręcił kilkadziesiąt minut (ok. godziny) na video do mms kręcisz maks. ok 30-40 sekund 3.Joystick jest nawet niezły, lepszy od tego w k800i, i lepszy 1000000000 razy od tego z k700i. Do 181.: ma 16x zoom cyfrowy Do 167.: w erze... Hmm...jest tak: - karta pamięci 128 mb - zestaw słuchawkowy - kabel usb - różne papiery np. instrukcja obsługi Do 153, 199: k810i nie ma latarki. Ma xenon flash, który jest jeszcze lepszy Do 151.: mp3 jest dobre i głośne. Prawie jak iPod, lepsze niż iPod nano Do 141.: telefonów się nie tresuje. hahaha i nie pisze się telefonuf - śmiech na sali Do 140.: nokie lepsze od innych marek... chyba żart. Z symbianem się wszystko zacina i telefon włącza się przez pół minuty... Całe szczęście że reszta marek nie ma symbiana... Wtedy byłby sam szajs na rynku. Już lepszy windows mobile. Do 131.: sam jesteś..., klawiatura jest super, wygląd też i nic się nie zacina. Do 110.: nr 132 ma rację: k810i - ok. 1000 zł maks. ąparat cyfrowy - 500-1200 zł iPod - 500 zł przeciętny tel. do rozmów - 100 zł Więc wychodzi na to, że kupując tel z dobrym aparatem i mp3 oszczędzasz 100-800 zł a więc średnio 450 zł. Opadła szczena? Do 116.: aparat wcale nie lepszy, tylko głupia rozdzielczość. Nie będziesz się bawił chyba w obróbkę zdjęć... 5 mpix widać na 30-calowym kompie. Wątpię żebyś taki miał. Do ładnych zdjęć wystarczy nawet 2 mpix nie mówiąc już o 3,2. Potrzeba tylko autofocusa, lampy błyskowej, i wyważonego balansu bieli. A do 91:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Zdjęcia haha z n95 haha powalające haha nigdy się tak nie uśmiałem hahahahaha... Taaa... są powalające w porównaniu do aparatu vga lub 1,3 mpix...chociaż zdjęcia z aparatu 1,3 nie są fioletowe jak się je robi w ciemności. Ale się napisałem. Uffff. nie ma miejsca na kropkę

  • 0

    207. ~asso  2007-11-05 19:28:06  host: adln40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go, wykonanie ok ale straszny klocek z niego jak z kazdego se zreszta, mogłby miec z 12 mm wtedy bylby super.

  • 0

    208. ~semper fidelis  2007-11-06 18:53:29  host: n3.pro-internet.pl

    ma ksenonową lampę błyskową więc jak ma mieć latarkę diodową?Ty Koszalinianin weź trochu poczytaj...zamiast zadawać idiotyczne pytania:)

  • 0

    209. ~Knursen  2007-11-07 16:05:32  host: apn-101-29.gprsbal.plusgsm.pl

    stary, po co się pytasz o takie rzeczy? wejdz sobie na allegro i zobacz ceny. Z tych trzech co wymieniłeś jest najlepszy, choć od k800 różni się tylko detalami,ale już k750i jest wyraznie gorszy

  • 0

    210. ~nivvo  2007-11-08 22:27:19  host: 84-216-33-203.sprayadsl.telenor.se

    witam jestem w szwecji chcę kupić tu k810 w sklepie tylko nie wiem czy ma w sobie polski jezyk może mi ktos podpowie

  • 0

    211. ~Shaddix  2007-11-09 13:23:26  host: ppp141008.ostnet.pl

    To najlepszy telefon jaki kiedykolwiek miałem. Ulepszony K800i i niech nikt nie opowiada pierdół że K800 jest od niego lepszy. Wszedzie pisze ze to "ulepszony i dopracowany K800". No ale rozumiem was ... jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. Telefon jest bomba. Świetna klawiatura. Potrafi naprawde sporo. POLECAM Na pewno sie nie zawiedziesz. U mnie z mojego otoczenie ludzie pytając o ten telefon zadają jedno pytanie "czego ten telefon "nie" ma?" Haha. RESPECT DLA TEGO SONIAKA

  • 0

    212. ~2345  2007-11-10 01:16:05  host: adcm56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czym jest ulepszony, bo póki co to tylko slogan ...

  • 0

    213. ~dawidos  2007-11-10 09:47:39  host: bjc211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    soniak naprawde spox zawal;isty aparat , klawiatura super , mały mieści sie w kieszń k800i jest grubrszy ale ma (troszeczke) lepszą lampe błyskową naprawde polecam nie po żałujecie

  • 0

    214. ~Milosh  2007-11-11 23:18:52  host: ti211210a080-3425.bb.online.no

    Swietny telefon... zastanawiam sie nad kupnem nowej komrki i chyba zdecyduje sie na ta... szkoda ze nie WiFI... no coz ale nie mozna miec w zyciu wszystkiego :P

  • 0

    215. ~grand15  2007-11-12 16:04:22  host: ect243.internetdsl.tpnet.pl

    KTóRY LEPSZY N73 CZY K810i????? POMOZCIE!!!!!!

  • 0

    216. ~kami3012  2007-11-12 19:31:08  host: host-89-229-231-221.bielskpodlaski.mm.pl

    Dyskutujecie tutaj nad błahymi sprawami typu - ,,który jest lepszy" ,,czy ma latarke" itp... a może poruszycie ważniejszy temat - jak sprawuje sie bateria w tym fonie, jak wychodzą zdjęcia i filmy (jaka jest szybkośc klatek na sec?) oraz jaka jest jakośc odtwarzenj muzyki zarówno w głośnikach jak i w słuchawkach. aa jeszcze coś, zawiesza sie czasami?? :PP z góry dzięki za odpowiedz, pozdawiam wszystkich :)

  • 0

    217. ~qwerttyu  2007-11-12 22:29:27  host: c7-sldsp1-018.tosa.pl

    Witam:) Mam pytanko, czy podczas robienia zdjęcia w K810i z Ery można wyciszyć dźwięk? Bardzo proszę o odpowiedź i z góry dziękuje:)

  • 0

    218. ~rogal  2007-11-13 07:19:45  host: ztpnet-75-218.ztpnet.pl

    214 zamiast kupowac tleefon z wifi dokup sobie jakis pakiet data do aboamentu, raz ze wifi pozera baterie to dwa procesory w komorkach i tak ie oblsuguja pelnej predkosci, wiec po co? porownanie N73 czy n95 z k810i mija sie z celem - ostatnio nokia to plastikowe telefony dla dzieci, co z tego ze n95 ma "prawie" nawigacje? uzywal ktos z was tego? bo ja tak i takiego g.. dawno nie widzialem, tak czy siak musisz dokupic gps na bt, a tak samo mozesz wtedy uzywac navi w k8xx wiec po co? po co ci obsluga pakietu office w symbianie jak nie otworzysz duzego pdf czy office2007??! smiech na sali, to trzeszczace telefony ktore niby wszystko maja, ale jak cos potrzebujesz to okazuje sie ze i tak nie dziala, lepiej kupic normalny telefon ktory sluzy do dzwonienia jak k8xx a reszte ma jak opcje!

  • 0

    219. ~Simonek  2007-11-13 15:15:15  host: pc03d.st.poznan.pl

    k810i mam juz pare miesiecy. niestety bez polskiego menu bo jest sprowadzany. telefon nie ruzni sie niczym od k800i oprucz obudowy, wiem bo porownywalem oba na zywo. i k800i jest troszke wiekszy. jesem z niego prawie calkiem zadowolony bo mi sie porysal a do niego nie ma obudowy wymiennej

  • 0

    220. ~Juras  2007-11-13 17:40:49  host: c7-sldsp1-018.tosa.pl

    PROSZĘ o ODPOWIEDŹ< czy w erze można wyłączyć dźwięk w SE K810i

  • 0

    221. ~bodziokrakow  2007-11-17 20:02:08  host: helena2.net.autocom.pl

    Używam go od kilku dni i pierwsze co zauważyłem porównując z moim poprzednim Alcatelem OT 757, to niedopracowane Kontakty.Konkretnie zbyt mało miejsca do wpisania np. długiej nazwy ulicy, niezbyt sesnowne Grupy-powinny być widoczne jako zakładki, teraz żeby kogoś znaleźć wg. grupy, to trzeba sie naklikać, Alcatel to akurat rozwiązał znacznie lepiej (pomijając nieco inną klasę telefonu:) ).Bardzo mały zegar w trybie wygaszacza (wielkość zegara na ekranie powitalnym jest dwustopniowa, na wygaszaczu nie można zmienić jego rozmiarów).Szkoda, że nie można zablokować,albo zmienić funkcji przycisku internetowego, bo łatwo o przypadkowe połączenie.Joystick jest średni,mam wrażenie że jest ciut za "niski", może gdyby był cieńszy, albo było wokół niego ciut więcej miejsca lepiej by się go używało (Alcatel w OT757 zamiast Joysticka wprowadził ciekawszą propozycje,bardziej funkcjonalny czteropozycyjny przycisk z "OK" wewnątrz).Klapka na obiektywie chodzi zbyt delikatnie, powoduje to czasami jej niekontrolowane przesuwanie i uruchamianie funkcji aparatu.Instrukcja jest dosyć ogólnikowa i pozostawia wiele do życzenia. Oprogramowanie na PC też nie wydaje mi się najszczęśliwsze.Wskazuje same słabe strony, bo raczej o to chodzi, o mocnych stronach piszą materiały reklamowe;)Jednak ogólne wrażenie to ten telefonik robi jednak bardzo pozytywne;).

  • 0

    222. ~Pucybut  2007-11-20 00:42:49  host: aefe79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i jest świetny. Jedyny minus to słabe nagrywanie filmów, ale od tego mam inny sprzęt. Polecam. Zdjęcia przepiękne.

  • 0

    223. ~pavito145  2007-11-20 20:40:15  host: fee18.internetdsl.tpnet.pl

    K 800i moim zdaniem jest lepszy od k810i.K810i nie posiada podczerwieni czasem sie to przydaje jak wymienia sie plikami miedzy kumplami co maja starsze telefony;p k800i ma lepszy wyswietlacz to znaczy ze ma wiecej kolorow.A nie wiecie czy tel posiada latarke słyszałem ze jest jakis program co sprawia ze jest latarka;p

  • 0

    224. ~Stear  2007-11-25 21:35:02  host: chello087207046153.chello.pl

    Super telefon. Rewelacyjny aparat i wyświetlacz. Miałem go co prawda 22 godziny ponieważ zaraz mi ukradli ale i tak to wystarczająco długo bym mógł powiedzieć że jest super. Miałem do niedawna Nokie N70...Sony Ericsson górą!!! Polecam!!!

  • 0

    225. ~nati35  2007-11-28 17:21:27  host: client-86-27-132-47.winn.adsl.virgin.net

    Wiesz co, nita? Moim zdaniem K800i to kloc. TEN K810i jest mniejszy i poręczniejszy, a w ogóle jak chcesz napisać o K800i to pisz tam, gdzie jest o nim forum. Nie odradzać kupowania K810i, bo ja będę go miała za niedługo i czekam z niecierpliwością;D Jeśli idzie o muzę, to jak ktoś chce mieć telefon z super odtwarzaczem, to niech se kupi jakiegoś z serii Walkman... No. to tyle

  • 0

    226. ~Karol66646  2007-12-02 11:44:33  host: div6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam K810i i powiem jedno... to super telefon... przed nim miałem k750i i byłem BAAARDZO ale to Bardzo zadowolony... jedno czego brakuje w k810i to funkcji Mega Bass... no ale da się przeżyć... xD

  • 0

    227. ~  2007-12-02 12:05:14  host: fad172.internetdsl.tpnet.pl

    ja niewiem co mam wybrać k800i czu k810i każdy mówi co innego jak narazie jestem bardziej za k810i doradzcie

  • 0

    228. ~karstal  2007-12-02 13:13:19  host: staticline16830.toya.net.pl

    Witam. ILE TRZYMA BATERIA W TYM TELEFONIE?Mam teraz SPV E650-bateria mi trzyma jak dobrze pójdzie 33h i swierdziłem że windows nie jest mi za bardzo potrzebny, a chciałbym miec lepszy aparat. Aha i JAKA JEST JAKOŚĆ MP3 I GŁOŚNIKA? Pytam , ponieważ telefon mi służy jako odtwarzacz mp3. Myślałem nad walkmanami, ale chce mieć dobry aparat. BARDZO PROSZE O ODPOWIEDŹ

  • 0

    229. ~Hobbit  2007-12-02 23:26:24  host: 83.238.145.64

    Na pewno lepszy niż większość wysokopółkowych nokii. Bez jakiegoś zrytegi symbiana i to dla mnie wielka zaleta bo tel. chodzi szybko i nie muli. Ponadto robi przyzwoite zdjęcia jak na telefon (na codzień pstrykam lustrem 10MP ale na impreze nie zawsze się je bierze a K810i owszem można). Ma fantastyczny wyświetlacz a bateria przy dość intensywnym używaniu trzyma mi ok 3dni a to nie najgorzej szczególnie że jestemw trakcie formowania baterii (pomimo że to polimer procedura formowania zalecana). Klawiatura- fakt niezbyt piękna ale o dziwo bardzo wygodna.Menu proste i intuicyjne. Ogólnie super telefon i cyfrówka w jednym.

  • 0

    230. ~Leny  2007-12-04 17:03:33  host: 80.50.230.170

    coz jutro zamierzam kupic nowego tela, rozwazam nad Nokia 6300 a SE K810i, po tym co tu przeczytalem chyba zdecyduje sie na SE.

  • 0

    231. ~betatester  2007-12-04 20:28:41  host: venus.bielsko.n4a.pl

    Witam. Czytam te opinie i pytania i zastanawiam się czy niektórzy z Was umieją korzystać z dobrodziejstw internetu?????? Zawodowo zajmuje się testowaniem różnego rodzaju telefoów komórkowych więc pozwólcie drodzy moi że się wypowiem : Na dzień dzisiejszy SE K810i jest telefonem nr.3 w polsce. To następca modelu K800i w którym poprawiono mankamenty poprzednika.Głównie rozchodzi się o osłonę aparatu,nieznaczną poprawę jakości zdjęć i soft.Co do wyglądu to może wydawać się toporny (szczególnie guziki) ale to wszystko procentuje po czasie. Zdecydowana większość fonów po roku,półtorej użytkowania ma powycierane najczęściej używane guziki i rogi telefonu.W K 800i guziki są nie do zdarcia a jakość zastosowanych materiałów na obudowę jest z najwyższej półki.Ogólnie rzecz biorąc telefon chodzi bardzo płynnie nawet na 2 GB karcie pamięci,robi naprawdę ekstra fotki i gra jak marzenie. Sam go posiadam chć mogłem mieć N95 lub K850i. Te dwa modele przodują na rynku ze względu na parametry aparatu i na tym koniec. Oby dwa są jak dla mnie wypuszczone zbyt szybko na rynek.N95 ma problemy z softem,GPS i bateria nie za bardzo. K850i to odpowiedź SE w walce o rynek z Nokią i też ma kilka wad. Póki co polecam Wszystkim K810i bo za tą cene nie kupicie lepszego fona. Co do możliwości aparatu to 2 MPIX to już dużo i tu przyznam rację koledzę 206 Mati.Wyższa rozdzielczość potrzebna jest wtedy gdy chcemy powiększyć zdjęcie. Standartowa odbitka z 2 MPIX telefonu (np.K750i) nie różni się od odbitki zrobionej 5 MPIX aparatem cyfrowym KODAKA. To że powstają takie fony jak N95 czy K850i to tylko i wyłącznie gradka dla gadżeciarzy i walka tych dwóch firm o rynek. Niedawno Nokia była lideram na naszym (i nie tylko)rynku.Teraz SonyEricsson zaczyna dominować.Nokia w odpowiedzi na iPhona i naciskającą konkurencję SE wypuszcza coraz to nowy model żeby wyprzedzić konkurentów.Martwi mnie trochę że SE daje się wciągać w tą gre ale takie są prawa rynku. Pozdrawiam Wszystkich :-)

  • 0

    232. ~KORNIK  2007-12-06 18:54:31  host: 220.registered.aka2.ukw.edu.pl

    Widziałem i słyszałem co ten telefon wyczynia. Jak tylko uda mi sie sprzedać K550i dorzucam parę stów i go kupuje z oryginalnymi słuchawkami od walkmana. Ten telefon wycina wszystko co do tej pory widziałem.

  • 0

    233. ~rafal  2007-12-06 20:29:41  host: bag245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie. czy w tym telefonie mozna wlączyc lampe blyskową jak latarke?

  • 0

    234. ~RaFaL  2007-12-06 20:30:55  host: bag245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie . mozna w nim miec lampe jako latarke???

  • 0

    235. ~Kalam  2007-12-07 21:51:53  host: 79-64-140-97.dynamic.dsl.as9105.com

    Mam ten tel już z 4 miechy. Mieszkam aktualnie w UK. Tel super, ma wszystkie opcje co trzeba tylko brakuje odtwarzanie dvx z symbiana. Kamerke ma słabą ale fotki super robi. Bateria super, przy sporym użytkowaniu trzyma 5 dni jak się ją dobrze sformatuje. Wygląd w miarę ładny. Od k800 robi ładniejsze fotki i nie jest tak toporna. Do przycisków idzie się przyzwyczaić. Jak się joya mocno zabrudzi to zacznie się przycinać po jakimś czasie. Ekranik fajny, dużo lepszy kontrast i barwa niż w jakiejś noki z 16 mln kol. Ogólnie spoko ale zamierzam wymienić na P1 albo sporo gorszą nokię 6500 clasic super wygląd

  • 0

    236. ~  2007-12-09 19:58:32  host: 88-199-251-175.tktelekom.pl

    do pana 219 nie różnią się? widać że korzystasz jedynie z opcji dzwoń... no chyba że nie masz na aktualizacje i blueconnect...ale to już twoja wina

  • 0

    237. ~jayjay  2007-12-10 14:19:41  host: static-81-219-148-151.devs.futuro.pl

    ale jaka przewaga nad K800i?? sam ma K800i i jestem zadowolony.. oslona obiektywu sie nie otwiera sama z siebie!! jezeli komus sie jednak otwiera to znaczy tylko tyle, ze nie dba o telefon i nosi go w kieszeni.. ja nosze w kaburze przy pasku i nie zdazylo mi sie, zeby sie aparat otworzyl!! ale oprucz ukrycia oslony obiektywu zadnej innej przewagi nie znalazlem!! matryca/optyka sa takie same wiec co jeszcze?? podswietlane klawisze - normalnie i alternatywnie - fajne ale to sa tylko i wylacznie dodatki i to marginalne.. wiec oprucz dodawanej karty pamieci (w K800i nic nie dali) nie widze wiecej zalet!!

  • 0

    238. ~  2007-12-11 10:53:40  host: host-81-190-133-209.olsztyn.mm.pl

    da sie w tym telefonie ustawić dlugos nagrywania video dluzszą niz 30 sekund? nawet w starym se k300 mialem mozliwosc nagrywania ile chce :

  • 0

    239. ~matsu  2007-12-11 11:45:48  host: nat-32.nm.e-zet.pl

    a jak jest z joystikiem???? psuje sie czy działa bez zastrzezen???????????????/

  • 0

    240. ~lukaszkkk  2007-12-11 16:26:22  host: 212.160.172.70

    Nie PDA to sie nie nadaje.

  • 0

    241. ~  2007-12-13 14:10:25  host: 83.68.75.121.debica75.tnp.pl

    do juras-- mozna

  • 0

    242. ~LAHA72  2007-12-13 20:35:54  host: host-81-190-137-10.olsztyn.mm.pl

    Jak twój kolega się chce zamienic na k800i za k810i to ja się zchęcią zamienie. Ale wiem że gadasz głupoty poniewasz niestać cie na takie cacko!!!

  • 0

    243. ~~Jac  2007-12-14 22:35:16  host: adsl-213-249-187-150.karoo.kcom.com

    do 215 mialem nokie n73 przez 6 miesiecy i 1g karte, wmiare jak karta zaczela zapelniac sie (fotki,mp3) telefon strasznie spowolnil sie, czesto zawieszal sie,restart trwal dlugo,zato dzwiek byl super (ma 2 glosniki). Teraz mam k810i od 3 tyg i jestem zadowolony,dziala szybko, nie zawiesza sie,ogolnie jestem zadowolony. Polecam se k810i.

  • 0

    244.  2007-12-15 21:46:56

    Ci co twierdza iż K800i jest lepszy od K810i wypalili za duzo kraku. Ludzie co wy opowiadacie? Przynajmniej 3 osoby co maja K800i chciały sie ze mna zamienic i jeszcze mi dopłacić. Twierdzicie ze klawiatura w K800i jest lepsza. Guzik prawda. W k800i przyciski sa praktycznie jeden na drugim. Klawiatura jest strasznie mała. W K810i klawiatura to jeden z wiekszych plusów telefonu. Świetnie się na niej pisze smsy. Sam producent twierdzi iz to "udoskonalony" K800i. No ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co sie ma.

  • 0

    245. ~ziom122  2007-12-16 08:58:02  host: host-81-190-131-92.olsztyn.mm.pl

    swietny telefonik duz o nim czytalem i wogule chyba kupie go sobie jeszcze przed swietami dlugo wnim trzyma bareria

  • 0

    246. ~W123FUN  2007-12-16 12:01:47  host: acmj181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie go kupiłem za 710zł na allegro i myślę, że dokonałem dobrego wyboru. Myślałem chwile nad k800i, ale stwierdziłem, że jest trochę za bardzo okrzyczany i nieco za bardzo popularny. Nie chciałbym mieć telefonu, który widzę często u innych ludzi. Ten nie jest zbyt popularny i to mi pasuje. Poza tym, jest to jego następca, więc jest od niego lepszy choćby nad poprawioną zasłoną obiektywu i jest o 0,5cm cieńszy. Poza tym wygląda o wiele lepiej i oryginalniej, niż poprzednik. Na pewno bardziej wyróżnia się z tłumu niż k800. Mam nadzieję, że będzie mi długo służył i nie zmienię go zbyt szybko. Miałem już kiedyś D750 i bardzo byłem z niego zadowolony,nic się w nim nie psuło, myślę, że podobnie będzie z tym. Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego telefonu i tych, którzy uważają,ze niczym się on nie różni od k800i

  • 0

    247. ~Aga  2007-12-17 17:06:10  host: acpz187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema jaki byscie kupili telefon do 700 zł lubie se i nokie pomocy ;)

  • 0

    248. ~JUBY  2007-12-17 20:21:36  host: dkm232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak sie sprawuje jostick w k810i po jakims konkretnym czasie uzytkowania ?? prosze o opd fast!!!!!

  • 0

    249. ~KrizDts  2007-12-18 21:41:13  host: host-89-167-40-7.pronet.lublin.pl

    witam... jaka jest rozdzielczość video w tym telefonie? ktoś wie???

  • 0

    250. ~237  2007-12-18 23:12:09  host: dynamic-87-105-67-172.ssp.dialog.net.pl

    K810i nie jst zastępcą k800i, następcą jest k850i. Jako latarki mozna używać diode doświetlającą (pomarańczową) trzeba wgrać aplikację. K810i jest jest lepzy od k800i pod względem oprogramowania, ma Track ID i retusz. Pod względem wyglądu nie wystaje klapka od aparatu i sie nie rysuje, jest bardziej elegancki od k8001, co nieznaczy że ładniejszy (moim zdaniem jest i to dużo bardziej). K800i i ma taki sam aparat jak k810i, zdjęcia niczym się nie różnią, chyba że masz stare stery, wtedy mogą być gorsze. Jak chcesz żeby telefon był głośny wgaj stery od w880i i kup słuchawki HPM-82. Heh nokia n95 nie robi wcale dobrych zdjęć, niektóre zdjęcia z k800i/k810i są porównywalne z n95. Ludzie po jakiego ch... wam symbian, wiesza się, i łatwo złapać wirusa z włączonym bluetoothem... K810i oficjalnie nie ma napisanego że obsługuje 4gb ale działa bez problemu, z taką samą szybkością jak 2gb, więc nie musicie się tym martwić.

  • 0

    251. ~karstal  2007-12-20 16:10:31  host: staticline18650.toya.net.pl

    Witam. Próbował ktoś formatować w nim karte pamięci? Czy da się to zrobić z poziomu telefonu? Jeśli tak to bardzo proszę o podanie informacji jak się to robi, bo nigdzie nie moge zanleźć tej opcji. Z góry dziękuję za odpowiedź

  • 0

    252. ~ENDRIUZET  2007-12-21 08:04:41  host: enh81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam K810i od miesiąca. Nie ma żadnych wad. Jest doskonałym telefonem. To wszystko.

  • 0

    253. ~AndrzejZet  2007-12-21 08:31:23  host: enh81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Ponieważ sam przed wyborem kolejnego telefonu posiłkowałem sie opiniami na telepolis, czuję się zobowiązany do napisania tutaj własnej recenzji by pomóc innym w wyborze. Od ponad miesiąca posiadam SE K810i, w przeszłości miałem różne Nokie, a przedostatnio Sagema myX6-2. Na temat specyfikacji technicznych SE K810i można przeczytać na tym portalu wiec nie będę ich powtarzał. Telefon wygląda doskonale i technicznie wykonany jest bez zarzutu. Ciekawi jego obudowa, która pod palcami sprawia wrażenie gumowanej satyny. Nie wiem co to za materiał ale jest doskonały w dotyku. Funkcje w telefonie, przełączanie, uruchamianie aplikacji, odtwarzanie muzyki oraz po przekonwertowaniu także teledysków - bez zarzutu. Nie wiem co ma w serduszku ale telefon pracuje bardzo szybko. Wyświetlacz doskonały - duży i czytelny. Zmniejszyłem jego jasność na maxa czyli 50% i nadal jest bardzo wyraźny, niesamowicie oddaje kolory. Aparat fotograficzny, opcje aparatu, możliwości edycji - rewelacja. Połączenia głosowe, sms, mms i funkcje z tym związane - bez zarzutu. Uprzedzam jedynie, że bateria w telefonie przy normalnym użytkowaniu pracuje średnio do 3 dni za to ładowanie jej do pełna trwa około 2 godziny więc jeśli ktoś nie jest akurat na wyprawie na biegun północny nie powinien wogóle brać tego mankamentu pod uwagę. Generalnie telefon w skali od 1 do 10 ma u mnie pełne 12 pkt. Polecam uczciwie każdemu kto ceni sobie wysoką jakość pod każdym względem. Mam już prawie 40 lat, w życiu miałem kilka dobrych telefonów jednak ten zajmuje u mnie 1 miejsce. Mam nadzieje, że mój wpis pomógł Tobie w wyborze telefonu. Pozdrawiam.

  • 0

    255.  2007-12-21 22:39:01

    To co wy tu wypisujecie przechodzi ludzkie pojęcie. Ja wiem ze K800 jest bardzo dobrym i popularnym telefonem, ale na litość boska jak nie mozecie kupic K810 to przynajmniej nie wypowiadajcie sie na jego temat. W K800 klawiatura jest fatalna. Mimo iz mam małe rece to bardzo zle mi sie na niej pisze. W K810 klawiatura to perfekcja. Wiekszość z was wogole nie miała telefonu w rece albo przygladała mu sie po drugiej stronie szyby. Przyznam sie szczerze, ze jak wziałem go do reki to od razu mi sie wydał taki ... nie dla mnie. Po prostu upodobanie i mała praktycznosc. Miałem wiele K800 w rece i w kazdym osłonka aparatu latała jak chciała. Wystarczyło nieco gwałtowniej ruszyc telefonem. K810 ma wyglad poteznego i solidnego telefonu. Kilku moich znajomych ma własnie K800 ale jak widza mojego K810 to nie moga oderwac od niego wzroku. Telefon ma wszystko czego mi potrzeba i spełnia moje wszystkie oczekiwania. Dla mnie to telefon idealny. Ktoś tam wspomniał ze nie ma Podczerwieni. Sorry no ale to jest śmieszne. Przeczytaj opis zanim cos powiesz. Poza tym na tescie było ze bateria trzyma 1,5 dnia. Nie wiem jak to zrobił ten człowiek który to testował. Ja zaznaczam czesto bawie sie telefonem, gram w gry i ogolnie takie rzeczy i mi starcza bateria na 4 dni. No ale jak sie jej nie sformatowało to trudno. Sami jestescie sobie winni. Na telefon nie mozna powiedziec złego słowa a ten kto takie słowa wypowiada to mam na to jedną odpowiedz - ZAZDROCHA!!!

  • 0

    256. ~Fridom34  2007-12-23 19:24:43  host: jawor010-prokomp.dsl.swic.bdi.inetia.pl

    witam Mam juz moj wymazony telefon i to kupiony przez firme jest boski w porównaniu od k750i

  • 0

    257. ~sting  2007-12-24 14:34:55  host: systemy128.toya.net.pl

    dwie wskazowki wzgledem k810....slaby zasieg gsm spowodowany jast ciaglym wyszukiwaniem 3G(mozna wylaczyc ta funkcje w ustawieniach sieci)no i...... bateria wytrzymuje wtedy 5 dni po zmianie tej opcji oczywiscie....PS mam go od misiaca ,nie bede licytowac czy sa lepsze tel czy nie....Moim zdaniem to udany tel....Polecam .....

  • 0

    258. ~dsdsafdf  2007-12-24 16:09:45  host: dwt103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma to symbiana chyba nie ale tak to spoko fon ale wole n73 albo nawet n70 symbian to symbian

  • 0

    259.  2007-12-25 15:02:07

    Witam ! jestem zakochany w sony ericssonach miałem ich naprawdę dużo ostatnio kupiłem k810i od razu sie zakochałem ale po 2 tygodniach nagle coś sie stało jak mi sie wyładował to już mi się nie włączył poszedłem do kolegi który się na tym zna stwierdził że padł soft trzeba wgrać na nowo wysłałem do serwisu a co sie okazało padła cała elektronika w telefonie i tak zostałem bez telefonu.Ale telefon Miodzio POLECAM !!!

  • 0

    260. ~jasiekkkkk  2007-12-25 15:17:37  host: powstancow-rembielinska.jjs.pl

    siema doradzcie n73 czy k810i a moze k800i??PROSZE DORADZCIE MI !!!

  • 0

    261. ~ktos  2007-12-25 19:51:42  host: ece49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak włączyć przednią kamerke ????

  • 0

    262. ~siwuszka  2007-12-25 22:28:46  host: 87-205-245-235.adsl.inetia.pl

    ej gdzies chyba wyczytałem głupote, ze k810i nie ma podczerwieni. mam ja i zapewniam, ze takowa funkcje ten telefon posiada...a ogolnie WYPAS!

  • 0

    263. ~lebron  2007-12-26 15:16:31  host: w3cache.azartsat.pl

    niedługo będę miał SE k810i. słyszałem że ma wiele fajnych funkcji. kolega mi mówił że ma gorsze oprogramowanie od k800i. czy to prawda? z góry thx za odpowiedź

  • 0

    264. ~  2007-12-26 18:04:45  host: chello089076251166.chello.pl

    jak sprawuje sie klawisze w telefonie, ja mam obecnie samsunga z630 telefon swietny,ale klawiatura koropna, pisanie smsow to istna katorga a wydalam na niego sporepieniadze dlatego nie wiem czy nie przejade sie ponownie?

  • 0

    265. ~  2007-12-26 18:32:16  host: nat-pra.aster.pl

    Witam Wszystkich Posiadam Se K800i z wgranym softem od k810i.Telefonik Ideał poza wygladem to samo niczym sie nie rozni.Zmiana softu to 50 zl ale o niebo lepsze foty,mp3,itp... Ogolem k800i-k810i to prawie to samo tyle ze k810i nowszy,bardziej dopracowany...Polecam zarowno k800i jak i k810i...Cena ta sama prawie ale wrazenia zajebiste

  • 0

    266. ~seba :)  2007-12-26 19:10:38  host: daf171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie mam zamiar sobie go kupić i też myślałem nad k800i ale z tego co widzę to ma lepszą opinie k810i i chyba wezmę tego. :)

  • 0

    267. ~seba :)  2007-12-26 19:12:24  host: daf171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeśli chodzi o nagrywanie to można ile se chce

  • 0

    268. ~mac2446  2007-12-27 21:03:41  host: xdsl-21626.wroclaw.dialog.net.pl

    Co kupić Nokie N73 czy może Sony Ericssona K810i Proszę o radę eksperta lub poprostu posiadacza któregoś z nich.

  • 0

    269. ~seba  2007-12-28 20:25:50  host: dai1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dziś akurat kupiłem k810i.I jestem zadowolony zobaczymy jak to bendzie pużniej

  • 0

    270. ~Anusiekkk  2007-12-29 23:07:47  host: ecd163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja wymieniam telefon "już" za 11 miechów ;)) Ale obecnie już się rozglądam, żeby potem kupić coś dobrego za złotówkę w mixplusie. Mam pytanie. Dużo osób pisze, że osłona się otwiera i niepotrzebnie uwalnia funkcję aparatu. Dotychczas nie miałam na dłuższą metę telefonu z osłoną (obecnie korzystam z k300i :P)... Czy podczas zablokowanej klawiatury opcja włącza się sama? o.O Do 237: a nastolatki też mają nosić telefon w kaburze przy pasku? o.o Torebki dla mnie są niewygodne, często nie mogę ich ze sobą wziąć, np. w szkole - jestem zmuszona trzymać telefon w kieszeni. Jeśli osłonka będzie się sama otwierać, to nie wiem, czy będę uhahana. Ten telefon jest wybrany przeze mnie spośród wielu innych przeglądanych przeze mnie modeli. k850i - nie jest on trochę za duży?? ;/ na sonyericsson.com oglądałam modele, które jeszcze nie wyszły na rynek. Ze wszystkich moją uwagę przykuły telefony (od razu w nawiasach piszę to, co mi się nie podoba): w380i (aparat do bani, odpada); k850i (posługiwanie się menu nie będzie chyba przyjemne. rozmiar kolosalny, brak "dżojstika" lub coś w tym rodzaju - klawisze nawigacyjne porozrzucane po klawaiturze); w890 (idealny wygląd i rozmiary, ale funkcji to tu się za dużo nie zmieściło, aparat średniawo słaby); w960i (no już większego telefonu to już się nie dało wyprodukować... ;/ ogromny, ale dużo fukncji... ale jednak zbyt duży); w910i (bardzo fajny, ale wysuwany.... zbyt mocno pociągnę i odleci w kosmos :P niemiłe wspomnienia z nokią 5200 :P brak lampy błyskowej); k750i (początkowo byłam nim zachwycona, ale wkrótce uznałam, że na świecie są ładniejsze telefony); k770i (jest bardzo super fajny, ale nie ma trybu głośnomówiącego!! jeśli nie będę w stanie kupić k810i, to wybiorę ten); v640i (vodafone wprost mnie odrzuca... brak lampy błyskowej). no. :D Odniosę się do komentarzy o nokii. Sorrry, ale nokia to badziewie. Nokia i SE ścigają się, kto stworzy szybciej nowy telefon. nowy nie znaczy lepszy. SE tworzy genialnie, ale n

  • 0

    271. ~Problem!  2007-12-30 17:47:19  host: dkn83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Extra telefon ale czy odtwarza pliki PDF? W sumie jest potrzebny do tego Symbian ale może jest jakiś program który pozwala na odtwarzanie tego typu plików na tym wyczepistym telefonie ?

  • 0

    272. ~PoMOCY!!!  2008-01-01 22:08:43  host: bzt242.internetdsl.tpnet.pl

    Który telefon bardziej oplaca sie kupic, k800i czy k810i

  • 0

    273. ~pablo  2008-01-02 13:47:58  host: static-87-105-24-6.ssp.dialog.net.pl

    Zamierzam kupić w Angli ten telefon i sprezentować go bratu który bedzie używał go w Polsce. Czy mogą byc problemy z jego działaniem? Ile może kosztować ściagnięcie simloca i wgranie polskiego menu,a może warto samemu pokombinować?

  • 0

    274.  2008-01-02 20:51:23

    moja kuzynka go ma i miałem okazje sie nim pobawić i nie wciskajcie kitu (fani k800i) ze klawiatura jest niewygodna. mnie sie bardzo fajnie bawiło pozdro 4 all

  • 0

    275. ~kamil  2008-01-03 14:29:36  host: pinb.man.pulawy.pl

    czy w k810 można włączyć latarkę tak jak to sie robiło w k750 oczywiście chodzi mi o flesz żeby cały czas sie palił bo coś mi to nie wychodzi?

  • 0

    276. ~Wojtek  2008-01-03 21:54:37  host: 213-238-95-40.adsl.inetia.pl

    MA SYMBIANA I CZZY JEST DUZO LEPSZA OD NOKII N70??????

  • 0

    277.  2008-01-04 17:32:21

    to [prawda] klawiatura jest niewygodna szkoda nokia 3510i tam dopiero jest klawiatura do pisania esków

  • 0

    278. ~Krynikkk  2008-01-05 22:12:31  host: aego147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon super ma zamiar kupic go za 5 dni bo sprzedaje wtedy mojego beznadziejnego sagema my401x niewiem dlaczego go kiedys kupilem k810 jest naprawde duzo lepszy i ludzie przestancie gadac glupoty o k800i jest goreszy jest popiwerwsze wolniejszy i to oduzo a podrugie ma niiewygodne zlewajace sie klawisze k810i jest owiele lepszy

  • 0

    279. ~Noc_nick  2008-01-07 20:25:07  host: 85.218.134.124

    Mam K810i, kupiłem w PL za 799zl, telefon pierwsza klasa. Przyciski na klawiaturze są super, nareszcie coś odróżniającego się od masy innych klawiatur. Gałka działa wyśmienicie. Polecam ... w sumie to nie polecam, bo im mniej ludzi ma ten telefon tym lepiej ;) Oryginalnosc ponad wszystko ;)

  • 0

    280. ~mati  2008-01-10 20:18:00  host: 89.174.178.22

    radze kupic ci k800i poniwaz sa one wytrzymalsze sam go mam.k810i jest taki sam tylko ze ma wiecej minut do rozxmow przynanych /jest to przejsciowka tylko obudowa inna n73 ma slaba pamiec i siadawyswitlacz .wk 800i nie ma rzdnych wad

  • 0

    281. ~merfi_z  2008-01-11 11:37:38  host: pc190-153.kopnet.pl

    od kilku dni mam ten telefon i musze przyznac, ze jest fantastyczny. Przed jego kupieniem czytalam na ktoryms z forow, ze sa w nim problemy z zasiegiem- otoz mieszkam w miejscu, gdzie nigdy nie mialam dobrego zasiegu w zadnym z telefonow, natomiast w tym nie ma z tym najmniejszego problemu- w kazdym miejscu mieszania moge bez problemow dzwonic. Inne funkcje tez sa swietne i szybko chodzi, ale o tym juz inni pisali. Pozdrawiam

  • 0

    282. ~marko10  2008-01-14 16:26:12  host: brzesko-217.75.59.69.brzesko59.ptc.pl

    jeśli ktoś wie niech mi napisze ile czasu nagrywa wideo w k810i

  • 0

    283. ~marko10  2008-01-14 16:36:24  host: brzesko-217.75.59.69.brzesko59.ptc.pl

    je?li kto? wie niech mi napisze ile czasu nagrywa wideo w k810i

  • 0

    284.  2008-01-14 21:51:21

    Mam 6288 i chcę sprzedac i kupic K810i.Doradźcie warto czy nie???

  • 0

    285. ~shogun4  2008-01-15 00:24:43  host: 078088089026.klc.vectranet.pl

    Telefon zajebisty (a miałem stracha jak przesiadałem się z nokii :) Git menu, wypas 3,2 fotki, flash, mp3, mp4 (na legalu oglądasz 2 godzinne filmy!), radio, słuchafony i kabel w zestawie, wrzucasz kartę 2gb (lub 4gb, bo ponoć też śmiga) i JAZDA!!! Jeden drobiazg w nim jest poroniony - między klawiszami jest szkło/plexi - wygląda to rewelacyjnie, ale pod warunkiem, że nosisz przy sobie ściereczkę do okularów, bo nawet czyste ręce odbijają na tym tłuste paluchy. To wrażenia po miesiącu, co dalej zobaczymy, ale gwarancja na 2 lata raczej pozwala spać spokojnie.

  • 0

    286. ~shogun4  2008-01-15 00:29:08  host: 078088089026.klc.vectranet.pl

    Problemy z zasięgiem są wtedy, gdy jesteś w zasięgu nadajnika UMTS. Telefon zaczyna głupieć, bo automatycznie szuka normalnych nadajników i UMTS. Wystarczy ustawić opcję MENU/USTAWIENIA/łąCZNOść/SIECI KOMóRKOWE/SIECI GSM 3G/TYLKO GSM i po problemie. To nie wina telefonu tylko ustawień (choć na początku też miałem stracha, że coś się wlanęło :)

  • 0

    287. ~miłośnik sony ericssonów  2008-01-15 17:27:56  host: btk106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich mam pytanko jestem przed zakupem K800i lub K810i z tego co słysz bardziej jest polecany K810i ale moje pytanie brzmi jak się odtwarzają filmiki dokładnie chodzi mi o jakieś teledyski trzeba je konwertować czy jak za odp z góry thanks

  • 0

    288. ~grizzly  2008-01-16 00:33:58  host: bbservice215.mmpnet218.tnp.pl

    super telefon !!mam go od dzis ikupiłem go za 799 noweczke z ery !!polecam !!

  • 0

    289. ~Darolinho  2008-01-19 10:32:23  host: ip27-116.iwacom.net.pl

    Elo, mam owego fona od 17 stycznia wiec teoretycznie nie powinienem jakos sie rozpisywac na jego temat ale pierwsze wrazenie zajebiste:).Dobrze lezy w rece, wykurwisty wyswietlacz(niedosc ze duzy to jeszcze te kolory hmyy xD),najlepsze funkcje(nie bede pisal bo kazdy to moze sobie przeczytac;]), no i ten aparat-jak cyfrowka!!!Wiec jak narazie same pozytywy:).A wad jako takich JESZCZE nie odkrylem ale napewno jakies z czasem znajde;/;/-z pewnoscia tak krytykowany przez wszystkich dzoistik...Telefon jest jak najbardzie warty uwagi a co za tym idze jest tez wart kupienia;]No i wkoncu cena-za takie luxsusy jaki ma fonik k810i nie jest najgorsza(miedzy 700-1000zl) Pozdrawiam:) i POLECAM TEGO FONA!!!!

  • 0

    290. ~  2008-01-20 17:06:50  host: goz194.internetdsl.tpnet.pl

    czy w k810i podsw ietla sie klawiatra

  • 0

    291. ~M.  2008-01-22 13:24:59  host: me173-137.me.static.entel.pl

    Witajcie. Właśnie się zastanawiam nad kupnem k810i i mam pytanko - czy zdjęcia robi się joyem czy jest inny przycisk do robienia fotek (jak np. w d750i) i czy k810i posiada latarkę (bardzo przydatna przy rozładowywaniu telefonu:)). Na chwilę obecną posiadam właśnie d750i i jestem bardzo zadowolona.

  • 0

    292. ~radzio  2008-01-22 16:56:47  host: acww84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzisiaj kupiłem ten tele i wymiata ze głowa mała polecam wszystkim pozdrawiam

  • 0

    293. ~Noc_nick  2008-01-26 03:18:18  host: 85.218.134.124

    289 klawiatura sie podswietla 291 jest przycisk do robienia fotek, nie dzojstik, latarki brak.

  • 0

    294. ~Kosiarz  2008-01-26 17:07:16  host: 83-238-236-81.adsl.inetia.pl

    Mam jeszcze jedno pytanie.Czy joystick się zacina (raczej nie, bo już od K700i są dobre joy, ale się upewniam), i czy osłona obiektywu się łatwo otwiera?Z góry dzięki za odpowiedź ;) Pozdro

  • 0

    295. ~tomek1213  2008-01-26 18:21:53  host: abkj162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest bardzo fajny i ze 100 razy lepszy od k800i to jest mój pierwszy telefon którego polubiłem . mi średnio bateria trz]ymie 4dni

  • 0

    296. ~tomek1_1994  2008-01-27 17:09:00  host: 87-205-38-132.adsl.inetia.pl

    czy ktos moglby mi podac nazwe albo link do programu do tego telefonu ktory uruchamia czerwona diode jako latarke??

  • 0

    297. ~Archi  2008-01-27 19:41:59  host: acyy68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od soboty go mam.Naprawde świetny telefon.Ma wszystko czego mógłbym chciec.Nie bede mowil ktora firma jest lepsza wiec ocene pozostawiam wam,ale sczerze polecam ten fonik.Zakup w 100% trafiony!Moja ocena +56, bo nic nie jest idealne:)

  • 0

    298. ~Pawelek  2008-02-01 19:51:51  host: aawd22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!!! Ten telefon to GENIUSZ!!! przede wszystkim zaskakuje łatwośc komunikacji z komputerem... wcześniej miałem słaby telefon i komunikacja z komputerem trochę mnie przerażała, ale z taką komunikacją jaką ma SE k810i po prostu nawet dziecko sobie poradzi!!! Co tu dużo mówic... aparat zajebiaszczy... fotki nadają się nawet na tapetę w kompie! muzyka też super... i jeszcze coś co szczególnie mi się podoba: klawiatura!!! jak pierwszy raz na niego spojrzałem powiedziałem sobie "ale zjeb**ny ma wygląd", ale po tygodniu użytkowania uważam że żaden telefon nie jest ładniejszy od SE k810i... ten telfon polecam szczególnie tym którzy zastanaiają się czy kupic jego czy nokie n73... mój kumpel ma tą nokię i sam mi przyznał że mój jest lepszy pod każdym względem!!! powiedział nawet że zamieniłby się ze mną i jeszcze dopłacił 100 zł ale on ma w plusie a ja w erze, ale ja i tak bym się nie zamienił!!! ten telefon to poprostu geniusz.... kupiłem go na allegro, akurat trafiłęm okazję za 600 zł, ale zaraz po tym jak go kupiłem widziałem także nówkę za 550 zł. której po 3 minutach od wystawienia już nie było ;).... także trzeba często przeglądac ten serwis jeśli chcecie kupic tanio....!!! pozdro dla mpjego kochanego se k810i!!!

  • 0

    299. ~Luki  2008-02-01 21:43:32  host: ciy25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od 4 dni. Jest świetny. Wcześniej miałem k750i i motke k1-która była moim wielkim błędem. W porównaniu do k800 (braciak ma) jest o niebo lepszy. Polecam wszystkim gdybającym. PS. M. (zdjęcia można robić joyem ale jest i oddzielny guzik, a latarki nie ma bo i po co za to jest flesh!!!) Pozdrawiam Luki

  • 0

    300. ~k810  2008-02-02 22:05:52  host: aaho145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z aparatem w tym telu. otorz w dzien robi dobre foty, jak jest zupelnie ciemno tez nienajgorsze, problem sie pojawia gdy jest minimalne oświetlenie aparat całkowicie głupieje i na zdjęciach nic nie widac(oczywiście flesz jest wlaczony). dziwne to prawda? widzialem też ze k800 z takim naśwoetleniem nie ma prblemu. wie ktos może czym to jest spowodowane?

  • 0

    301. ~  2008-02-05 17:07:48  host: w3cache.cn.net.pl

    witam zamierzam kupic ten lub k770i telefon doradzcie

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet