Sony-Ericsson K770i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K770i Opinie o Sony-Ericsson K770i

Sony-Ericsson K770i

w sumie: 787
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›
  • 0

    1. ~aka199  2007-08-14 15:45:44  host: aka199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma wszystko czego bym oczekiwal od telefonu. Jescze zeby tylko byl tani

  • 0

    2.  2007-08-14 16:23:17

    No musze przyznać, że zdecydowanie najładniejszy model z całej serii SE Kxxx, szczególnie po tym, jak pokazali tragicznego od strony wizualnej K850...

  • 0

    3. ~kubens  2007-08-14 16:34:52  host: staticline13423.toya.net.pl

    beznadziejny fon po co to jak ktos chce to niech se kupi k800i

  • 0

    4. ~dumbo89  2007-08-14 16:45:58  host: eon114.internetdsl.tpnet.pl

    Następca wysłużonego K750i :)

  • 0

    5. ~Wojtek  2007-08-14 17:02:32  host: abxd29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ciekawy teflefon:) Kiedy wejdze na plski rynek i ciekawe jaka cena ale jak morzna sie domysles nie bedzie zbyt wysoka:))

  • 0

    6. ~M  2007-08-14 17:34:50  host: gcz50.internetdsl.tpnet.pl

    EDGE - Nie -> :(

  • 0

    7.  2007-08-14 18:18:01

    kto mi kupi aki telefon?? jest nawet spoko tylko kolor mogli dać czarny

  • 0

    8. ~  2007-08-14 19:07:17  host: host-89-230-50-175.konin.mm.pl

    Fajny fonik, ale w sumie nic nowego...

  • 0

    9. ~  2007-08-14 19:31:28  host: p54a05c98.dip.t-dialin.net

    kiedy sony zacznie robic telefony z edge i umts, na polskim rynku musza byc jeszcze takie, albo niech wymusi na opach pokrycie umts w calym kraju:)

  • 0

    10. ~Faja  2007-08-14 19:46:52  host: 088156096071.stk.vectranet.pl

    Uroczy :) jak na album jest całkiem całkiem wygląda jak mała szafka ze zdjęciami ale jak na telefon z aparatem fotograficznym wygląda okropnie.

  • 0

    11. ~marcin  2007-08-14 20:22:15  host: dhcp3-62.eastwest.com.pl

    czy ja dobrze widzę? wreszcie bez joysticka? :D

  • 0

    12.  2007-08-14 20:24:05

    brAt K800i

  • 0

    13. ~chubert  2007-08-14 21:10:15  host: 87-205-49-194.adsl.inetia.pl

    fajny fonik widać że ma troche zmieniony soft w porównaniu ze swoimi poprzednikami klonami :)

  • 0

    14. ~  2007-08-14 21:30:00  host: 80.48.241.171

    moja mama kupiła ten telefon autofokus nie działa jak robi zdjecia to widac snieg na zjeciach i nagrywa filmiki z ograniczeniem do 1 godziny a pozatym nie mozna ustawic najwiekszej rozdzielczosci zdjecia (3,2 mpx) tylko max jest 2 mpx mp3 jako dzwonkek jest niemozliwe dioda czy co tam od flesza spaliła sie po pierwszy zdjeciu . shit jak moło co :(

  • 0

    15. ~fenomen_1990  2007-08-14 22:04:13  host: 83.238.194.2

    Wygląda jak pilot do telewizora. Funkcje dobre, klawiatura ciekawa. Jak dla mnie to SE robi za małe wyświetlacze, pomimo tego że w rozdzielczości 240 x 320. Na początku troche będzie kosztować, ale w sumie żadna nowość.

  • 0

    16.  2007-08-14 22:14:58

    Telefon coś pomiędzy k610i,a K800i. Ciekaw jestem, kiedy polscy operatorzy będą go mieć w swojej ofercie i ile będzie kosztować.

  • 0

    17. ~jarekt  2007-08-14 22:50:27  host: ebg84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chyba nie ma co na niego czekac tylko brac k800i lub k810i a to cudo kupic jak stanieje...

  • 0

    18.  2007-08-14 23:31:43

    Jednak to chyba trochę słabszy kolega SE K800, mimo ze aparat 3.2 Mega, a juz brak EDGE jest zupełnie niezrozumiały; do tego mała pamięc wewnętrzna, tylko 3razy cyfrowy itd

  • 0

    19. ~p1t3r  2007-08-14 23:33:55  host: pc212.warynski.net

    N i niech mi ktos powie ze SE ma brzydka bryle... Sluchawka jest naprawde niezla:D szczegolnei podoba mi sie wreszcie stylowe rozwiazanie tylu aparatu. Jest na co czekac!!

  • 0

    20. ~adi  2007-08-15 00:39:08  host: 81.219.10.165

    ciekawy ale z drugiej strony zadna rewelacja bo nawet wifi nie ma

  • 0

    21.  2007-08-15 00:56:46

    Dobrze widzę on ma tylko diodę doświetlającą? A gdzie się podziała ksenonowa lampa błyskowa? czyżby krok wstecz

  • 0

    22. ~Kurt  2007-08-15 08:59:31  host: ebj11.internetdsl.tpnet.pl

    telefon do dup. nieczym nieróżni się od poprzednich SE

  • 0

    23. ~adix  2007-08-15 11:56:51  host: limbo.altec.pl

    moze i fajny ale któz to wie. za jakis czas moze bedzie w polsce to zobaczymy ;)

  • 0

    24. ~Joshua  2007-08-15 12:54:41  host: byk119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uważam że ten telefon jest godnym zastępcą se k750i

  • 0

    25. ~gość  2007-08-15 13:05:21  host: w3cache.sistbg.net

    Bardzo elegancki i wypasiony telefon. Chętnie wziąłbym go do testowej "obróbki".

  • 0

    26. ~  2007-08-15 13:20:45  host: dxq29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    100x wolę k800i :)

  • 0

    27. ~mr. $  2007-08-15 13:20:49  host: tkp95-5.rybnet.pl

    z tyłu wygląda niesamowicie :) ale przód troszkę zwalony :(

  • 0

    28.  2007-08-15 14:05:27

    zapowiada sie kolejny dobry telefon z seri "K" :)) fajny wyglad dobre funkcje :) jednym słowe Se..

  • 0

    29. ~weiser  2007-08-15 16:28:13  host: bgn80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najlepsze to, że nie ma joya:) niezły ale środkowy przycisk powinien być większy w stosunku do kierunkowych tak jak jest to robione w nokiach.. lepiej sie sprawuje.

  • 0

    30.  2007-08-15 16:50:37

    Pierwszy!!! po tym co widze to on taki chyba cudowny nie jest nawet nie ma symbiana ( no przynajmniej tak napisali)

  • 0

    31. ~kriss13w  2007-08-15 19:13:21  host: aboz151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No telefon nawet, nawet... :) Takie małe conieco

  • 0

    32. ~miszka  2007-08-16 09:53:18  host: 88-199-144-144.tktelekom.pl

    szkoda że taka mała pamięć początkowa

  • 0

    33. ~bartoldoo  2007-08-16 10:19:12  host: aans170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    koleina modyfikacja k800 tylko z tego co widze to niestety jest to uboższa wersja : mniejsza pamięć wewnętrzna, blak lampy ksenonowej, i brak 3g :(( heeh ale za to mniejszy

  • 0

    34. ~twojstary  2007-08-16 10:58:04  host: akf79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem pierwszy !~! ten telfon jest zaj ! tylko mały wyświetlacz ( klapka chociaż lepiej dopracowana niż w k8XX)

  • 0

    35.  2007-08-16 11:33:30

    telefny sony ericssona staja sie zo raz bardziej stylowe:)

  • 0

    36. ~winiar  2007-08-16 11:47:04  host: 83.2.108.3

    wg mnie ten telefon to jest klasyk!

  • 0

    37. ~Agnieszka  2007-08-16 14:21:33  host: bwf164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem bardzo sympatyczny telefon i funkcjonalny

  • 0

    38. ~wow  2007-08-16 17:25:03  host: aarj67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajefajny telefon. Mam nadzieję, że będzie niedługo w miksie, tzn.: ERA FUN.

  • 0

    39. ~soniak  2007-08-16 19:54:56  host: 088156215111.rad.vectranet.pl

    fajny telefon :) chyba godny następca mego k750i.... chociaż może jednak cierpliwie poczekać aż wypuszczą k850i ;>? co o tym sądzicie :)???? a tak wogóle kiedy on ma wejść na rynek ????

  • 0

    40. ~Dari  2007-08-16 21:16:50  host: elg194.internetdsl.tpnet.pl

    SE mnie wysłuchał :D idealny tel dla mnie - powinien być tańszy od K800 - całkiem przyjemny.

  • 0

    41. ~ja  2007-08-16 23:01:41  host: cyj42.internetdsl.tpnet.pl

    spx phone..... ciekawe czy osiagnie taki sukces jak k750i...

  • 0

    42. ~mathew  2007-08-17 11:31:00  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    daliby juz spokoj z tym 3,2 mpix i wrzucali 5 albo 7,2...to tylko komercja zeby nie nasycic rynku a ja i tak bylbym za zeby wyszedl ten k900i co ma miec 7,2 mpix (takie pogloski) i tak nie wiadomo jedne fora jek tertaz patrze pokazuja ze bedzie mial 5,1 mpix tyle ze to troche bzdura moim zdaniem ...

  • 0

    44. ~Shade  2007-08-17 15:24:36  host: adab123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szczerze mówiąc to mnie się bardziej K800 podoba ... Jedyna rzecz którą można uznać za pozytywną to wygląd, który jest bardzo oryginalny, a poza tym to nic nowego

  • 0

    45. ~bober  2007-08-17 21:55:30  host: 88-199-89-113.tktelekom.pl

    chyba fajny telefonik, ale mało pamięci wbudowanej. Wygląd nie każdemu może się spoodobać, chociaż mi się podoba:D

  • 0

    46.  2007-08-18 10:34:52

    Mały wyświetlacz i nudny wygląd. Reszta Ok.

  • 0

    47. ~picus  2007-08-18 11:14:29  host: ip-91.150.165.155.catro.com.pl

    pic na wode fotomontaz... mam siemensa cxt 70 i iecej wytrzymuje niz te wszystkie Sony Ericssony. wkoncu spadl mi z 1 pietra i nic mu nie jest :D a który SE po takim czyms by sie wogole włączył xD

  • 0

    48. ~  2007-08-18 11:27:00  host: 217.98.19.2

    telefon jest super tyllkko niewygląga atrakcyjnie .... napewno bedzie drogi .. i nikt go nie kupi . bo wszyscy beda wolec k800i

  • 0

    49. ~Lombroso  2007-08-18 14:56:58  host: aaol108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomniejszona wersja k810i z mniejszą pamięcią i obudową, bez irdy i kilku duoereli. Jednak moim zdaniem ładniejszy, bardziej biznesowy niż moja k810-ka, która kobietm się podoba, ale dla mnie to nieporęczny klocek z przyciskami z automatu wrzutowego.

  • 0

    50. ~eweluniaaa  2007-08-18 16:59:53  host: awx50.internetdsl.tpnet.pl

    aj szkoda ze nie ma irdy bo by m go kupila sobie! ale supcio ze jest 3 generacji!!! moze go kupie! jak myslicie kupic czynie??!!

  • 0

    51.  2007-08-18 21:24:15

    Ciekawe czy k770 powtórzy sukces k750. Teraz jest pewnie drogi, ale k750 na początku też nie był na każdą kieszeń.

  • 0

    52. ~AdI  2007-08-19 00:30:08  host: 81.219.10.165

    Niby nowy telefon a nic specjalnego i brakuje mu wi-fi no niestety moze cos pozniej wymysla lepszego ... ale i tak symbian rzadzi .^^

  • 0

    53. ~  2007-08-19 14:27:59  host: 87-205-120-1.adsl.inetia.pl

    1.9 cala Szkoda gadać :/ Reszta może być

  • 0

    54. ~krzyżaku  2007-08-20 12:28:22  host: axf97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Specyfikacje ładne... ale wygląd przerażający, lepszy styling zrobił by 7-latek ;/

  • 0

    55. ~jacek  2007-08-20 15:41:16  host: chello083144112003.chello.pl

    bardzo fajny poreczny robi dobre zdjecia.... nie ma to jak miec tate w SE ;)

  • 0

    56. ~Aci  2007-08-20 19:29:24  host: 213-238-99-21.adsl.inetia.pl

    To k750i lepiej wygląda moim zdaniem. Ten model chyba się nie przyjmie, tak coś mi się wydaje. Oprócz aparatu nic ciekawego w sobie nie ma godnego wyróżnienia się. K800i albo K750i to są telefoniki (prawie) idealne :)

  • 0

    57. ~nowy  2007-08-20 20:48:16  host: 87-205-73-116.adsl.inetia.pl

    zacny telefonik fajny wygląd, dobre funkcje pozdro

  • 0

    58. ~jacko  2007-08-20 21:27:16  host: cvk18.internetdsl.tpnet.pl

    telefon wymiata i wyglądem i funkcjami jest po prostu niesamowity, chodź sam osobiście go nie posiadam to wiem bo sie nim bawiłem jest 9.4/10.00

  • 0

    59. ~  2007-08-20 22:46:28  host: abfd65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O.... widze moj nastepny telefon :)

  • 0

    60. ~tipo  2007-08-21 00:43:12  host: nat-dz2.aster.pl

    wygląda ja sagem :/

  • 0

    61. ~jack62  2007-08-21 10:48:11  host: abys238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon, ale funkcje te same co k800i

  • 0

    62. ~karzel555  2007-08-22 02:20:44  host: chello084010227150.chello.pl

    kolejny telefon SE w stylu "nihil novi"...ostatnimi czasy SE zalewa nas bardzo podobnymi, rozniacymi sie naprawde drobiazgami telefonami- K800i, K750i, W880i, W810i itd....czemu ma sluzyc taka polityka firmy?...ranking sobie tym podbijaja czy co?...telefon fajny...ale co z tego?...my juz to znamy...moze cos nowego byscie nam dali panowie spece z SE...

  • 0

    63. ~ojeje  2007-08-22 19:28:19  host: 213.25.189.50

    nareszcie fajnie zapowiadający się s.e.:)fajny wyglad i wiele funkcji! ciekawe kiedy bedzie dostępny u opów?a i wyświetlacz mógł by byc z 16mln.kolorami

  • 0

    64. ~  2007-08-26 21:03:11  host: 062016240074.customer.alfanett.no

    Uzupełnienie parametrów: akumulator Li-Poly 930mAh (BST-38)

  • 0

    65. ~  2007-08-26 21:07:30  host: 062016240074.customer.alfanett.no

    Do poprzedniego: Motion sensor (with UI auto-rotate)

  • 0

    66. ~zonk  2007-08-27 10:38:29  host: enb218.internetdsl.tpnet.pl

    ma fajna klapke na aparat xD nie to co SEk800i

  • 0

    67. ~sopL  2007-08-27 19:52:06  host: cji81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefonik. Szkoda, że nie ma lampy ksenonowej jak k800i. Chętnie bym go zakupił jak się ukaże na rynku.

  • 0

    68. ~~~~~~~~~  2007-08-28 08:23:17  host: djo217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest spox . ja mam ka 800i nie jest prawie wcale ten podobny .

  • 0

    69. ~veto91  2007-08-28 15:21:31  host: est26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on ma troche innego softa niz k800?

  • 0

    70. ~majk  2007-08-29 12:51:51  host: host-81-190-3-83.gdynia.mm.pl

    do posta 47. Mój t610 wpadł do kałuży, spadł z 3 metrów i kilka razy z 2 metrów, został pogryziony przez mojego psa i nadal działa jak nowy. Więc niech Pan nie mówi, że wszystkie SE są niewytrzymałe na uszkodzenia mechaniczne.

  • 0

    71. ~bezel  2007-08-31 11:49:06  host: drx26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    se widać ze poprawił troche się i nie robi juz tych jojsticków co się zacinały że hej:) a ja i tak mam nadzieje że wygram dzisiaj se w910i www.tiny.pl/5pb3 a w shreka sięgra super.

  • 0

    72. ~znawca  2007-09-13 21:00:29  host: 87-205-228-189.adsl.inetia.pl

    Całkiem ładny se. Niby te same funkcje co k800i (który jest do niczego), ale fon lepszy. Z kilku powodów: nie ma joya, Zasuwka od aparatu sama się nie otwiera (jak w k800i), ogólnie ładniej wygląda. Ale i tak najlepszym se pozostaje w960i (symbian!!!, dobry aparat, 8 gigabajtów). Nokia też jest spoko (montyją symbiana we flagowych telefonach). Se nie daje symbiana do flagowej serii k (szkoda!!!), a to bardzo ją zuboża. Sam mam n95 i nie lubie jak ktoś wrzuca na nokię (tu na szczęście nikt tego nie robi). Przepraszam za ewentyalne błędy w moich wypowiedziach. I jeszcze jeden mały drobiazg: ten fon ma xenon flash, chyba.

  • 0

    73.  2007-09-16 10:41:23

    sony ericsson sobie z nas kpi poco oni robią takie same telefony tylko o innych nazwach ta firma jest bardzo dobra powinna czymś zabłyszcześć a nie ciągle robić to samo np. k750i powinien mieć aparat z przodu, poco k790i tojes tosamo co k800i tylko bez aparatu z przodu a tak to taki sam jak k800i a według mnie ten k770i to jest byle co on będzie chyba drogi a jest taki sam jak k800i a k800i można teraz kupić za jakieś 600, 700zł

  • 0

    74. ~David  2007-09-16 10:49:42  host: asm129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam W810 został on przejechany przez samochód mojego kumpla idealnie po całej długości tylnim kołem:)i to po asfalcje i nic mu sie nie stało wiec na mój jak na razie nie mogę narzekać;)

  • 0

    75. ~;Domelo  2007-09-28 17:10:23  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    lol dopiero dzis sie dowiedzialem o tym fonie . Nastepca k 700 i k 750 moze liedys bedzie moj...

  • 0

    76. ~dobry  2007-10-05 15:41:23  host: host-217-172-240-153.gdynia.mm.pl

    do 72. - W960i > K800i > all > K770i > Nokia N95 > pozostale nokie :o

  • 0

    77. ~PRAWDA  2007-10-08 15:12:06  host: axt171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik fajne funkje, ale hujowo że nie ma IRDA i tylko 16mb. Szkoda że nie wygląda tak zajebiście jak K550i PRAWDAprawdaPRAWDAprawdaPRAWDAprawdaPRAWDA

  • 0

    78. ~do 69  2007-10-09 17:01:22  host: acfq205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak ma innego softa i jest szybszy od k800i może od k810i :] każdy wie jak zdjęcie się wczytuje na k800i przy najwyższej jakości.

  • 0

    79. ~Bober  2007-10-10 17:46:16  host: 88-199-89-113.tktelekom.pl

    --->73.takie same?? jednemu może się podobać k800i, a drugiemu k770i. Wizualnie to całkiem inne telefony są.

  • 0

    80. ~mati12345  2007-10-11 16:54:39  host: aaqc192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do sontezo: to nie miejsce na spam i przekleństwa. A co się tyczy telefonu: wygląda nieżle (bo nie ma joysticka), ale to tylko krok w tył w porównaniu do k800i lub k810i.

  • 0

    81. ~idea  2007-10-15 11:27:57  host: aceu135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ,,prawda,,-pomyliłeś fora-wasze knajackie słownictwo pasuje do krawężników pod budami z piwem.nie potrafisz to milcz. korzystam z n73 i sek550i ale tego drugiego chętnie wymienię na k770 pozdrawiam poważnych entuzjastów dobrych komórek!

  • 0

    82. ~ciekawy  2007-10-16 20:52:53  host: atropos.tpi.pl

    Mam pytania: jaki ten telefon ma akumulator LiPoly czy Liona? Czy radio jest z funkcją RDS czy bez tej funkcji?

  • 0

    83. ~kef!r  2007-10-19 20:21:33  host: xdsl-3350.walbrzych.dialog.net.pl

    Bardzo mi sie ten telefonik podoba i mam pytanie: ma ktos jakies przecieki nt. ktory operator bedzie go sprzedawal?????

  • 0

    84. ~DaVOODZ  2007-10-22 17:57:56  host: 80-195-188-92.cable.ubr04.nmal.blueyonder.co.uk

    Ja posiadam tego fona i jestem zadowolony...Klapka jest lepsza niz w k800i bo sie sama nieotworzy,jest o wiele szybszy-polecam go!!!Pozdro

  • 0

    85. ~komar  2007-10-29 22:16:01  host: r4.ists.pl

    DaVOODZ dziwne co piszesz ze ten telefon jest szybszy od K800i, testy na mobile-review pokazuja zupelnie cos innego. Pewnie nigdy tego fona nawet w rece nie miales...

  • 0

    86. ~Marcin 84  2007-11-01 22:52:19  host: host86-139-174-62.range86-139.btcentralplus.com

    obecnie mam k750i i czekam kiedy tenlefortoche stanieje bo narazie chdzi po 200 funtu na ebayu poczekam do świat to pewnie kupie go za 150, ale oglondalem go w sklepir i bardzo mi sie podoba bo cieki nie tak jak k800i i mam lampke a nie flesza, lampka w moim k750i nie raz się przydala. Pozdro

  • 0

    87. ~mikesh  2007-11-20 15:52:43  host: chello089079063107.chello.pl

    Wie ktoś może kiedy/czy ten telefon będzie w erze... bo w jednym z news-ów jest że już miał wejść na święta... a na razie ani widu ani słychu;p. Ciekawe za ile będzie w abo 30/40/50 i czy bedzie też w mega mixie...(Licze ze za 1zl bedzie go mozna dostac w 50... wtedy mialby szanse zostac hitem;), a nie kolejną kopią k800 droższą i niekoniecznie lepszą od poprzednika)

  • 0

    88. ~RobertM  2007-11-23 00:07:25  host: chello089079063107.chello.pl

    W sumie telefon fajny... ale jestem ciekaw czy będzie tańszy od k800... Miłą niespodzianką byłby ten fon w erze za 1zl w abo 50;)...

  • 0

    89. ~steffi  2007-12-02 16:27:55  host: 213-238-114-46.adsl.inetia.pl

    33. ~bartoldoo 2007-08-16 10:19 aans170.neoplus.adsl.tpnet.pl "koleina modyfikacja k800 tylko z tego co widze to niestety jest to uboższa wersja : mniejsza pamięć wewnętrzna, blak lampy ksenonowej, i brak 3g :(( heeh ale za to mniejszy" ma 3g. przeczytaj do konca i obejrzyj zdjecia. 47. ~picus 2007-08-18 11:14 ip-91.150.165.155.catro.com.pl "pic na wode fotomontaz... mam siemensa cxt 70 i iecej wytrzymuje niz te wszystkie Sony Ericssony. wkoncu spadl mi z 1 pietra i nic mu nie jest :D a który SE po takim czyms by sie wogole włączył xD" ja o se mam duzo lepsza opinie. a dowodem tego ze se sa wytrzymale jest to, ze juz dwa wytrzymaly w moim uzytkowaniu. tata kupil mi ten telefon w ameryce. ma przyjechac za dwa tygodnie! nie moge sie doczekac. jest fajny. szkoda tylko ze nie ma xsenonowej lampy :(

  • 0

    90. ~Lukash1410  2007-12-10 20:55:14  host: ebp17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie to K800i w innej obudowie..

  • 0

    91. ~arkadiu  2007-12-14 20:33:02  host: bvb114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nawet jak jest cieńszy, to tak jak zwykle styliści SE zawalili sprawe... wole k800i

  • 0

    92. ~adi_kuch  2007-12-20 03:10:03  host: 193.59.44.8

    Mam go od tygodnia. Ogólnie wygląd i funkcje spoko. Jedyne co mnie drażni to bateria - 80h to max:/ Przeszkadza trochę brak ksenonowej lampy ale dioda tez daje rade. Aparat w porównaniu do w810i robi bardziej "mdłe" fotki. Funkcja RETUSZ to jeden wielki pic... Brakuje mi tez EDGE.

  • 0

    93. ~citern  2007-12-22 10:13:15  host: dtc69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy brak Smart Messaging to duża strata? bo Zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu albo Nokii N73 albo SE t650i i właściwie różnią sie tylko tym i symbianem w nokii. Który telefon ma najlepszy aparat i czy ten symbian jak do tej pory nie urzywałem to mi sie przyda? I xsenonowa lampa potrzebna?

  • 0

    94. ~  2007-12-22 10:25:42  host: dustpuppy.miechow.com

    co mam wybrać k770i czy S500i??

  • 0

    95. ~Dobrze się czujesz?  2007-12-23 14:40:16  host: 213.172.178.174

    Do komentarza 74. A tobie po głowie ktoś traktorem nie przejechał?

  • 0

    96. ~:)  2008-01-07 18:41:55  host: nat-dz4.aster.pl

    SE są bardzo wytrzymałe, nikomu tego nie życzę, ale oczywiście nie chcący wypadł mi telefon przy prędkości ok. 40-50 km/h, trochę sie na dole porysował, ale oprócz tego nie widać , że wogóle mu się coś stało, każdemu polecam Se

  • 0

    97.  2008-01-09 08:10:45

    Za niedlugo bedzie w Erze :-)

  • 0

    98.  2008-01-09 08:11:39

    Bawilem sie tym telefonem i jest super, tylko kolory sa zbyt pojechane. Brakuje srebrnego lub klasycznego czarnego ;-)

  • 0

    99. ~bolo  2008-01-12 14:48:59  host: abws129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój tata ma mszystkie możliwe sont ericsony a ten to sądzi że jest taki sobie ja mam w580i i w810i więc nic już nic niemoge chciueć poza nokia n 95

  • 0

    100. ~max  2008-01-15 20:43:53  host: cpc2-nthc9-0-0-cust476.nrth.cable.ntl.com

    chciałbym wiedzieć ile trzeba zapłacić za nowy soniaka K770i,właśnie dostałem od swojego operatora za przedłużenie umowy,mam też soniaka W850i ale go w Polsce nie spotkałem,ciekaw jestem ile on też w Polsce kosztuje ?

  • 0

    101. ~rookie  2008-01-18 17:16:45  host: aasf89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do tipo (post 60): Ten model akurat produkuje Sagem na zlecenie SE ;) - sprawdziłem w salonie Ery

  • 0

    102. ~endriu  2008-01-19 23:52:12  host: terminal-1-230.retsat1.com.pl

    dzis oglądałem w erze w taryfie 100pln kosztuje 1zł. pozdro

  • 0

    103. ~  2008-01-22 16:10:42  host: addd101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak w tym telefonie gra muza ?

  • 0

    104. ~  2008-01-22 20:50:16  host: gdn210.internetdsl.tpnet.pl

    jak dla mnie to telefon jest ok!! i nie bede sie dlugo zastanawial i go biore w erze:p

  • 0

    105. ~  2008-01-27 13:40:37  host: aamg123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić tego fona w erze.więc proszę o takie informacje jak: czy ma dobry głośnik jak odtwarza muzykę przez słuchawki jak wychodzą zdjęcia jak trzyma bateria przy średnim użytkowaniu czy jest wytrzymały prosze o odpowiedzi z góry dzięki

  • 0

    106. ~Franz  2008-01-27 23:35:11  host: chello089078163175.chello.pl

    Dzisiaj kupiłem w Erze ten telefon. Szkoda, że mają póki co tylko w kolorze truffle brown. Wyświetlacz śliczny, zdjęcia robi całkiem ok. Klapka zasłaniająca obiektyw świetnie pomyślana i nie przeszkadza tak jak w k800i. Wygląda bardzo prestiżowo, jest dość cienki, szczególnie w porównaniu do k800i. Obsługuje się jak inne SE, działa bardzo szybko. Jestem mega zadowolony. Dobrze (dla Ery), że pokazał się ten tel., bo już wybierałem się do Playa podpisywać cyrograf :)

  • 0

    107. ~ggg  2008-01-28 23:14:49  host: 83.1.81.134

    Już kurier do mnie jedzie z tym telefonem (era) :). Wg mnie nie jest to rewelacja, ale mam słabość do SE, dlatego wolę ten niż jakąś lepszą nokię (czytaj bardziej wypasioną), poza tym wydaje mi się, że w tym segmencie cenowym jest to najlepszy wybór jeżeli chodzi o SE. Zastanawiałem się jeszcze nad K800i ale za dużo ludzi go ma (lubie się wyróżniać :)), no i T650i ale te przyciski... i brak zaślepki na aparat.

  • 0

    108. ~arcik  2008-01-29 03:09:53  host: 78.152.219.24

    Dziwny telefon.Niby nowoczesniejszy od k800(brak irdy,brak joysticka),aparat ten sam,ale diody(jak w k750)

  • 0

    109. ~  2008-01-29 08:30:03  host: pc2-220.digicom.net.pl

    Mam pytanie - czy K770I Robi lepiej filmy od K750I.

  • 0

    110. ~kret  2008-01-29 12:53:50  host: 82.160.241.135

    witam interesuje mnie opinia osob ktore posiadaj ten tel: mianowicie 1jak sie sprawuje bateria bo wiem ze jest litowo polymerowa,2 jak sprawuje sie obudowa czy jest solidna czy po paru dniach juz chodzi i skrzypi, 3 ogolna opinia o uzytkowaniu tego tel z gory dzieki

  • 0

    111. ~olenka0809  2008-01-29 16:43:05  host: abyh205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no fajny telefonik ale mam lepszy k510i pozdrawiam

  • 0

    112. ~Raven  2008-01-30 19:49:22  host: chello089079207017.chello.pl

    No niezły,w dodatku mam go za 200zł w erze.Biorę !

  • 0

    113. ~  2008-01-31 17:36:53  host: 4t157.softpro2.pl

    mógłby ktoś napisać ile w rzeczywistości trzyma bateria w tym telefonie ?? z góry dzięki :)

  • 0

    114. ~pytajnik  2008-02-02 21:39:39  host: chello089079207017.chello.pl

    ma on track id ?

  • 0

    115. ~rysiuuu  2008-02-02 23:23:12  host: anv33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem jedno extra jest!!! sto razy lepszy od K800 i k810. lżejszy i mniejszy muza gra na medal po prostu Cudeńko :)

  • 0

    116. ~taka sobie  2008-02-03 20:09:48  host: bbservice111.mmpnet205.tnp.pl

    Potrzebuję kogoś ,kto wie jak ustawić informację z jakiego nadajnika telefon ma sygnał.(nie umiem tego jakoś fachowo nazwać ,ale myślę ,że jeśli ktoś potrafi to ustawić,to będzie wiedział o co chodzi)Miałam k700 i jakoś 2 lata temu udało mi się to ustawić,a teraz nie potrafię ani a k 700i ani w nowym k770i Jeśli ktoś z Was wie ,proszę o instrukcje .

  • 0

    117. ~efka0  2008-02-03 20:38:46  host: xdsl-4239.zgora.dialog.net.pl

    Mam ten telefon i jest całkiem fajny. Niczego mu nie brakuje naprawde a wyglad to jedna z jego mocnych stron.

  • 0

    118. ~Piotr 1963  2008-02-06 13:25:41  host: d90-129-65-8.cust.tele2.pl

    Jak dla mnie to jest podobny do tego co mam K-800i z którego jestem zadowolony, a długo nie mogłem sie przyzwyczaić, bo przez 9 lat miałem Nokie.Spoko. jest dobrze, poco wybrzydzać.

  • 0

    119. ~czym  2008-02-09 01:54:48  host: 85-31-234-119.marsoft.net

    czym się rózni k800i od k770i co mi radzicie kupic???????????

  • 0

    120. ~Shaarky  2008-02-10 17:09:09  host: aadf225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go drugi dzien... wciaz mam wrazenie ze do konca go nie odkrylem :) moj pierwszy SE ale jak najbardziej polecam, telefon szybki, latwy do personalizacji, bogaty w opcje i jak dla mnie tobi super zdjecia... jedyne co to klapka aparatu mi sie czasem otwiera jak wyciagam go z kieszeni... mam kolor brązowy i przed zakupem nie bylem przekonany do niego ale powiem ze teraz to mi nawet pasuje :) pozdrawiam

  • 0

    121. ~OLE  2008-02-11 16:03:41  host: 81.26.0.21

    zastanawiam się nad kupnem se k770i lub nokia 6300. Nokia ma 16 mln kolorów, i trochę lepiej wygląda, za to se aparat 3,2 i trochę więcej funkcji. I co mam zrobić ?? Może polecicie coś ciekawszego w podobnych cenach (Era mix 30zł)

  • 0

    122. ~Krrr  2008-02-11 18:34:30  host: due75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam k770 ale cuś kiepsko z wideo. Nie mogę włączyć rozdzielczości 640x480. jest wogóle czy ja dziś coś nie kapuje...

  • 0

    123. ~:)  2008-02-11 22:25:46  host: gxq82.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest rewelacyjny prosze mi tu nie pisac ze sie nie wyroznia nad k800i a juz na pewno nie jest podobny do k750i bo po 1 maja one jojsticki a w se to najwiekszy blad popelniony przez producenta i jest cienczy od k800 ma lepszy aparat od k750 i ma ladne kolory a nie tylko czern polecam :)

  • 0

    124. ~Kandie  2008-02-12 18:08:45  host: public17065.xdsl.centertel.pl

    Mnie ten telofon zaciekawił i bardzo mi się podoba. Tylko boje się rozczarowania po sposobie jego działania i tych "wszystkich funkcji". Kto go ma i może powiedzieć, że naprawde dobrze się sprawdza? Prosiałambym o opinie... :P

  • 0

    125.  2008-02-12 22:05:46

    Jakoś nie bardzo rozumiem wrzucanie na powtarzalność telefonów. Telefon ma służyć do dzwonienia, pisania smsów i ostatnio co raz częściej jako multimedialna maszyna (muzyka/filmy/aparat). Co niby nowego ma SE wymyślić? Wiatraczek na obudowie chłodzący użytkownika? A co do samego telefonu to muszę powiedzieć że bardoz mi się spodobał, specyfikacja nie wygląda rewelacyjnie, ale ma wszystko co potrzeba + wygodną klawiaturę, + to coś co spowodowało że od razu mi się spodobał jak tylko go wziąłem do ręki.

  • 0

    126.  2008-02-17 20:23:56

    witam zamierzam kupić ten telefon w erze. więc proszę o najważniejsze informacje na temat tego telefonu jak gra muzyka w tym telefonie jak wyglądają zdjęcia robione przez ten telefon jak się pisze smsy z góry dzięki za odpowiedzi.mam jeszcze jedno pytanie czy umts ma wpływ na zasięg?

  • 0

    127. ~meg  2008-02-18 16:42:01  host: nat-15.ghnet.pl

    idealny telefon dla kogos kto podrozuje i non stop zmienia czestotliwosci odbioru, dziala zarowna w europie, stanach, japoni i austarli. niewiele jest takich tel na naszym rynku no i cena np w erze b. dobra. sprawdzony w uzytkowaniu na calym swiecie. polecam!

  • 0

    128. ~ZeX  2008-02-21 19:36:36  host: cxi187.internetdsl.tpnet.pl

    Nic innego jak ulepszony k810i

  • 0

    129. ~Leninek  2008-02-26 08:26:25  host: aclq230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest naprawdę świetny. Bardzo dobry dźwięk, zdjęcia wysokiej jakości, mnóstwo funkcji. Bateria przy intensywnym użytkowaniu trzyma 3 dni ale to chyba juz dzisiaj norma. Polecam go niezdecydowanym, tel bardzo ładnie się prezentuje i jest łatwy w obsłudze.

  • 0

    130. ~Leninek  2008-02-26 09:33:10  host: aclq230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest naprawdę świetny. Bardzo dobry dźwięk, zdjęcia wysokiej jakości, mnóstwo funkcji. Bateria przy intensywnym użytkowaniu trzyma 3 dni ale to chyba juz dzisiaj norma. Polecam go niezdecydowanym, tel bardzo ładnie się prezentuje i jest łatwy w obsłudze.

  • 0

    131. ~Maajk  2008-02-26 14:40:46  host: nat7.tychy.msk.pl

    Osobiscie to chce kupic ten telefon. Od razu jak go zobaczylem baardzo mi sie spodobal. Kiedy oblukalem specy to mnie zniszczylo. Lepsze bajerasy niz w k800i i nie dosc, że nie ma joya to jeszcze ma super klapke ! Rewelacja, musze go miec. Tylko jakby ktos mi mogl zakreslic ile moze spasc cena nowki w komisie przez 2 miechy to bylbym wdzieczny :)

  • 0

    132. ~Kub  2008-02-26 18:37:58  host: aduk176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 4 godzin i jest zawalisty!! Było 52 procent bateri i słucham już muzy przez 2 godz a bateri 50 procent dopiero ^^

  • 0

    133. ~Michał  2008-02-28 08:23:58  host: host-89-228-196-253.kalisz.mm.pl

    Witam, mam pytanie: Czy w tym modelu (SE K770i) można dołożyć karte o pojemności 2 GB ?

  • 0

    134. ~Dorota  2008-02-29 13:43:38  host: 85-14-74-112.static.akk.net.pl

    K770i ma gorszy wygląd on nokii 6300? No to chyba kwestia gustu bo jak dla mnie i w tej dziedzinie telefon nokię bije na głowę. Klawisze w nokii zupełnie mi nie odpowiadają, zbyt mały jak dla mnie klawisz funkcyjny zastępujący joya-kiepsko nim się operuje. Co do funkcji k770i zdjęcia świetne, muzyka genialna(w końcu można to twierdzić już po parametrach-najlepsza polifonia), cieniutki, klapka na aparat o wiele lepsza niż ta z k800i, bateria trzyma ok.3dni przy intensywnym użytkowaniu. Kolory telefoniku śliczne! Polecam ten fon z czystym sumieniem!

  • 0

    135. ~Gondas  2008-02-29 16:36:07  host: 144.226.173.68

    ja mam k810i i ten telefonik mnie za bardzo nie podnieca, taka biedniejsza wersja mojego, choc lampke bym chcial, to reszta to zal troszeczke, jestem ciekaw ile jeszcze telefonow na k800 wyjdzie ;)

  • 0

    136. ~michal  2008-02-29 23:06:55  host: bdu247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon juz jakies 2 tygodnie. Telefon jest super !!!!! Zdj?cia mia?d?? jak na telefon. ?adnie wygl?da, "zgrabny" w porównaniu do k800i no i jest nieco wi?cej bajerów.

  • 0

    137. ~snickers  2008-03-01 11:36:04  host: 127-243.static.szczecinek.net.pl

    a ile czasu ma sie ładowac pierwszy raz??

  • 0

    138. ~snickers  2008-03-01 11:38:25  host: 127-243.static.szczecinek.net.pl

    wszystko jest ok nie jestm przyzwyczajony ale jest leppszy od mojej poprzeniej nokii nie narzekam jest supeeeeeeeeeeeeeeer polecam łatwy w obsłudze.

  • 0

    139.  2008-03-03 10:44:57

    a jaka to byla nokia ? chyba wybiore ten tel. Jest swietny, dobrze klezy w dloni bardzo kasyczny i elegancki.Je4dyny minus to maly ekran 1,9" za to w dobrej jakosci.

  • 0

    140. ~kox  2008-03-03 21:10:09  host: adkb202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    (co do opinii nr 14) naprawdę nie można mp3 ustawić jako dzwonek???

  • 0

    141. ~Franz  2008-03-03 22:56:22  host: chello089078163175.chello.pl

    @140. Oczywiście, że można mp3 ustawić jako dzwonek telefonu, sms'a czy też alarmu.

  • 0

    142. ~anonim  2008-03-04 15:07:03  host: 195.117.128.106

    Do post 111 ten telefon jest lepszy od k510i!

  • 0

    143. ~sws  2008-03-05 10:10:58  host: mail.cenega.pl

    jaki ma w koncu wyswietlacz ten telefon? wiekszy niz K5501 czy taki sam - w opisie jest 240x320 1,9 cala, a przy k550 jest 176x220 i tez 1,9 cala?

  • 0

    144.  2008-03-05 17:00:32

    taki sam wielkosciowo, jakosciowo o wiele lepszy przeciez sam napisales-chyb ze nie rozumisz ze rozdzielczosc nie oznacza wielkosci wysswietlacza,jak zmieniasz rozdzielczosc monitora to on sie powiesza ?

  • 0

    145. ~Franz  2008-03-06 20:23:10  host: chello089078163175.chello.pl

    @143. Telefony mają identycznej wielkości wyświetlacze (przekątna 1,9cala). Natomiast jakośc matrycy jest lepsza na k770i z racji wyższej rozdzielczosci jak zauwazyles, co przekalada sie na wieksza ilośc pikseli na cm^2. Czyli na k550 widac piksele, a na k770 duzo trudniej je odszukac. Jeśli dalej trudno to odpal na swoim 17calowym monitorze rozdzielczosc 800x600, a potem 1280x1024 - widzisz roznice?

  • 0

    146. ~Aśka :))  2008-03-07 16:49:58  host: gla118.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefonik:) Zdjecia robi ładne i muzyke tez dobrze słychać, może troche za cicho ale jak kto woli:P Czasami zsuwa mi sie klapka od aparatu, ale to juz niezdarnośc łapek heh:P Szkoda, że póki co Tylko dostepny w Erze, ale go ogolnie polecam, bo jest świetny!

  • 0

    147. ~mati  2008-03-07 21:42:15  host: ewd116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetne robi fotki czysty ekran spoko muzykę słychać a bateria starcza dość długo. Troszke rusza mi się obudowa z tyłu ale to mi nie przeszkadza według mnie świetny.

  • 0

    148. ~Franz  2008-03-07 22:45:14  host: chello089078163175.chello.pl

    Co do baterii, ostatnio nie używam za dużo bajerów (gry, aparat, mp3). Po prostu rozmawiam około 15min dziennie. Tel trzyma już pełne 4dni i jeszcze bateria jest w 50% pełna (lub rozładowana :)). W każdym razie wbrew wszelkim opiniom, bateria wg mnie jest świetne. Rozwiewając wszelkie wątpliwości co do formatowania, ja nic takiego nie robiłem. Po prostu używałem normalnie od początku, ładowałem w dowolnych momentach (częste podłączanie pod USB do komputera). Zatem wierzę w to, że polimerowe ogniwa są naprawdę wolne od efektu pamięci ! A bzdury wypisywane na Allegro można włożyć między bajki. POZDRAWIAM.

  • 0

    149. ~Nagini  2008-03-10 07:21:55  host: c169-186.icpnet.pl

    Ja posiadam telefon Sonu Ericson K770i od niedawna. Jestem jednak ogromnie zadowolona z jego użytkowania. Telefon jest świetny, ma wszystkie potrzebne bayery (Mp3, Aparat 3,2 , Java, 256 mb). Polecam ten telefon wszystkim przyszłym kupującym.

  • 0

    150. ~Nicku  2008-03-10 13:01:20  host: 87-205-54-146.adsl.inetia.pl

    Moja ocena tej komórki jest taka. Plusy: + 256 karta pamięci + Zestaw słuchawkowy z mikrofonem + Radio + Odtwarzacz MP3 + Intuicyjny Minusy: - Gry na komórce to dema - Jak się słucha muzyki i wybierze głosowo numer to później po zakończeniu rozmowy nie przywraca muzyki - Nie mozna glosowo sterowac dzialaniem odtwarzacza muzyki i radiem (np. sciszac, zglasniac) - Aparat nie ma flesza - Duze zuzycie baterii nawet jak sie nie dzwoni i nie slucha muzyki - Slaby cichy glosniczek, trzeszczy na maksymalnej gloscnosci - Do glosowego odbierania telefonow i przerywania trzeba miec dzwonek WAV, a nie mozna miec MIDI czy MP3 (?) - Nie ma jak zamocowac na smyczy bez dodatkowych akcesoriow - Nie moglem przeniesc numerow z innej karty SIM do pamieci komorki z powodu simlocka

  • 0

    151.  2008-03-11 09:50:44

    Czy ktos moze napisac/potwierdzic jak jest z bateria ? 3 dni max ? i drugie pytanie czy glosnik (gdy ktos do nas dzwoni) jest wystarczajaco glosny i czy wibra jest silna ?

  • 0

    152. ~Kubik  2008-03-11 14:15:17  host: adgm251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do "arcik" lol to chyba lepiej ze nie ma dzoja przynajmniej sie nie zjebie po czasie

  • 0

    153. ~paczus  2008-03-12 10:07:57  host: byf35.internetdsl.tpnet.pl

    telefon fajny a bateria trzyma 2-maksymalnie 4dni ale przeważnie 3 dni. telefon fajny aparat robi świetne zdjęcia tylko szkoda że niema lampy błyskowej jak k800i ale k770i jest nowością na rynku a k800i jest stary

  • 0

    154. ~jarhed  2008-03-14 00:15:09  host: chello089077070159.chello.pl

    telefon ten mam dopiero od 3 dni i tak w kilku słowach o nim: podoba mi się aparat 3.2 Mp, fajne robi fotki,+ to osłona obiektywu. Szkoda że flesza nie ma i uchwytu na smycz, w ofercie ery kolor do bani- coś jak brąz. Zauważyłem nie stabilny zasięg (w tym samym miejscu mój stary simensik bez problema zaś w k770i zanika) Nie mogę połączyć się przez video-rozmowę (połączenie nieudane), może ktoś poradzi? Kilka tych minusów ,ale poza nimi to k770i prezentuje się całkiem fajnie. To tyle z pierwszych spostrzeżeń ;)

  • 0

    155. ~gino  2008-03-14 09:13:41  host: public-gprs40265.centertel.pl

    Tragedia jesli chodzi o baterię wymeniłem już trzecia i trzyma tylko 24 h w czuwaniu!!!

  • 0

    156. ~Kubik  2008-03-16 13:49:55  host: adhl245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do "krrr" i co jeszcze bys chcial? moze w rozdzielczosci 1024x960 przeciez ten fon nie mam takiej mozliwosci zeby video nagrywal w 640x480

  • 0

    157. ~Kubik  2008-03-16 13:53:07  host: adhl245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Se k770i ma wyswietlacz 320x240 a k550 176x220

  • 0

    158. ~damcio  2008-03-16 14:42:15  host: 195.136.49.162

    maly wyswietlacz slabe kolory jak na ta klase slaby w tej cenie lepsza nokia

  • 0

    159. ~Rafx  2008-03-16 21:09:00  host: 89.191.147.10

    To masz cos walniętego, ja telefonu nie oszczędzam robie zdj, wgrywam muze slucham jej dzwonie pisze i bateria mi trzyma lekko 3 dzień. Telefon naprawde dobry tylko szkoda ze nie ma flash'a przy zdj (chyba ze jest a ja nie wiem gdzie) Ale ogolem daje mu 10/10 bo go wkoncu mam ;D

  • 0

    160. ~ewik  2008-03-16 21:29:26  host: gate88.kolornet.pl

    obudowa i wyświetlacz w tym fonie są super wytrzymałe.Telefon upadł mi na płytki w łazience wyświetlaczem w dół, już myśłałam,że wyświetlacz poszedł, a tutaj nic, ani jednej ryski na obudowie i wyświetlacz cały! Telefon jest o.k.!

  • 0

    161. ~Franz  2008-03-18 11:56:13  host: chello089078163175.chello.pl

    Może wy jakichs podróbek baterii używacie. Mi poprzednio trzymała 6dni, następny okres działania i wytrzymała ponad tydz, fakt ze mniej trochę używałem telefonu ostatnio. A bateria jest dobra, w koncu pakują ją do TOP'owego telefonu k850i !

  • 0

    162. ~anonim  2008-03-18 18:00:12  host: 195.117.128.157

    Ten telefon jest spoko robi super zdjęcia,ale nie wiem dlaczego przy nagrywaniu wideo pojawiają się tak zwane kwadraciki.U was też to samo jest?

  • 0

    163. ~tina  2008-03-18 18:21:44  host: public-gprs106051.centertel.pl

    nie podoba mi sie ten telefon kupilam go ale musialam go sprzedac bo zdjecia sie tak psuly jak w se k300i...:( teraz mam se W580i i jestem strasznie zadowololona...:):) przy se k770i ciagle padala mi bateria i codziennie mysialm ja ladowac, klawisze lipne a aparat niby 3.2 megapiksela a cos szwankuje...;( strzezcie sie tego telefonu jak diabla...;)

  • 0

    164. ~fanteczka  2008-03-19 06:58:43  host: bxb60.internetdsl.tpnet.pl

    Jedno pytanko: czy telefon ma funkcję latarki, tak jak np k750, k550i?

  • 0

    165. ~  2008-03-19 16:44:01  host: chello083144087229.chello.pl

    Witam. Mam go od kilku godzin. Skusiłem się na Eryka i nie do końca jestem zadowolony. Design świetny ale mam wrażenie, że jest to telefon za delikatny a obudowa zaraz się porysuje. Kiedyś miałem K700i i pozbyłem się go po kilku miesiącach (zwisy i zacinający się joystick) W tym też już miałem małe potknięcie (smużenie wyświetlacza, pozostające elementy pulpitu w podmenu. Poprzednik to Nokia 6270 i 5300. Brakuje mi możliwości jednoczesnego podpięcia słuchawek, kabla USB i ładowarki co w Nokii jest standardem. Niestety w porównaniu do obu w/w Nokii - mały wyświetlacz. Pole wyświetlania jest znacząco mniejsze od miejsca , który ekran zajmuje w obudowie. Może się przyzwyczaję. Aparat super. Robi fotki jakościowo jak moja stara cyfrówka Canon A510 :) W słuchawce podczas połączeń czysto bez szumów i trzasków. Do klawiszy trzeba mieć cierpliwość lub małe palce :) Generalnie fajny telefon, choć boję się o jego przyszłość z uwagi na delikatność. Pozdrawiam.

  • 0

    166. ~antar  2008-03-19 21:49:53  host: chello087207046101.chello.pl

    Mam go 2-gi miesiąc.Na początku -jak to bywa z każdym nowym i ostro trenowanym nabytkiem akumulator błagał papu po 4 dniach. Teraz i tydzień nie problem. Konkrety: flesz jest, tylko trzeba te lampki włączyć w ustawieniach po włączeniu aparatu;muzyka potęga! Na tak małych przetwornikach SE spisł sie na medal;foto rewelacja pod jednym wszakże warunkiem: dużo światła musi mieć bo to nie aparat foto tylko telefon. Do zdjęć w wrunkach gorszych trzeba zmieniać ustawienia i wtedy jest o'k ;system zakładek w menu przejrzysty i logiczny;głośniczek to wspomaganie i podsłuch a nie dyskoteka;każdy głośnik wysterowany na full zniekształca dźwięk;wideołączność dobra pod warunkiem,że nasz rozmówca TEŹ ma dobry telefon;T9 działa znakomicie nawet jak jakiegoś słowa mu brakuje to nie tworzy dziwolągów.Ma krztynę inteligencji i działa intuicyjnie. W tym zakresie po Samsungu(brrrrr) SE630T,SEK750i ten 770 ma T9 dopieszczony.Oczywiście,że mogłby być akum. np 1100mAh lub więcej ale telefony z takimi akum. to rzadkość.W końcu nawe dobre auta nie wszystkie mają silniki 250 kW! Pozdrawiam...

  • 0

    167. ~antyrzyd  2008-03-23 21:01:12  host: host81-158-144-24.range81-158.btcentralplus.com

    ten telefon a raczej bateria jest jakąś ściemą (co dzienne ładowanie) Wy też tak macie????

  • 0

    168. ~sesse  2008-03-24 09:45:05  host: apn-77-114-160-232.gprs.plus.pl

    pakowal ktos do tego fona karte pamieci? jaka najwieksza obsluguje

  • 0

    169. ~  2008-03-24 13:37:28  host: aazo136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaką max karkę mozna do niego wlozyc? 2Gb czy 4?

  • 0

    170. ~Keira  2008-03-26 17:47:49  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    ten tel jest super! mam go juz tydzien i jest świetny robi o wiele lepsze zdjęcia niz nokia slide! ma mnostwo funkcji latarka, kamera przednia, lecz nie mozna z nij robic zdjec tylko prowadzic wideokonferencje, duzy wyswietlacz, ma super kolory bateria mimo tego co mowila inni naprawde bardzo dlugo trzyma przy ciaglym używaniu, w zestawie dostalam z karta pamieci, muzyka swietna, radio odbiera mnostwo stacji, aparat cudo, po prostu boooski juz go nie zamienie na zaden inny! polecam z czystym sumieniem

  • 0

    171.  2008-03-27 12:45:35

    Telefon bardzo wszechstronny ma wzystko co potrzebne+ latarka, themesy, radio,dobry odtwarzacz mp3, bdb aparat+ elegancki wyglad.Jedyna wada to złacze HF i ladowarki umieszczone z boku obudowy-straszna bzdura ale najlepszy telefon jaki do tej pory mialem chociaz za ta kase teraz wybralbym moto V8

  • 0

    172. ~polski bandyta  2008-03-28 19:34:59  host: 87.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    Witam, miałam zamiar kupić ten telefon ale po ostatnich wpisach tutaj zwątpiłam. Jak to możliwe, że nie ma flesza skoro w ofercie napisane jest coś innego. Pozatym na zdjęciu- ewidentnie go widac. Bateria ponoc ma wytrzymywac 400godzin nie "ledwo 24". Zastanawiam się czy aby napewno wynika to z jej wadliwosci. Z nową należy postępowac w specyficzny sposób, stosowaliscie sie do nigo (12-o godzinne ładowanie, czekanie aż do wyładowania i jeszcze tak pare razy)? i co oznacza "słaby głośniczek" ? ;P

  • 0

    173. ~almost  2008-03-29 16:01:23  host: 83.238.199.3

    K770i nie ma porównania z se K800i. Ten telefon wyszedł niedawno i ma wiele lepszych funkcji, a K800i kupiłam z jakieś 5 miesięcy temu. Teraz zdecydowałam się na K770i. Jest mniejszy i lżejszy. Rozmowy wideo mają lepszy zasięg. Większy zakres możliwości. Naprawdę polecam.

  • 0

    174. ~szwagier  2008-03-31 19:05:42  host: komorowice-b-sko169201223077.c201.msk.pl

    SE K770i jest zarąbisty mam go od 4 dni i bardzo dobrze sie sprawuje. a co do komentarza 171 V8 nie jest taka rewelacyjna moja babcia ja ma i uwierz ze nie jest wcale taka dobra juz V3i jest lepsza pomimo gorszego aparatu

  • 0

    175. ~K770I  2008-03-31 19:29:27  host: eb53.internetdsl.tpnet.pl

    A WIEC MAM TEN TELEFON OD 2 MIESIECY I CIESZE SIE ZE GO WYBRAłEM WłąSCIEIWE TO MOJA DZIEWCZYNA JEST MNUSTWO FUNKCJI I NIE MA PROBLEMU ICH WYKORZYSTYWANIEM FUL WYPAS I KAZDY SIE ZACHWYCA POLECA ODRAZU WYBRAC W ERZE BLUKONEKT W TELEFONIE PODłANCZAS KABELKIEM UZB DO LAPTOPA I MASZ INTERNET ZA 20Zł MIESIECZNIE.WIADOMO JAK Są ZALETY TO Są IWADY PIERWSZA WOKół GłóWNEGO PRZYCISKU NAWIGACJ TEN NIBY CHROM SIE SZYBKO SCIERAA DRUGA WADA APARAT PRZY ROZDZIELCZOCI 3.2MEGAPIXEL NEI POSIAD FUNKCJI ZOOM POPSOTU NIEDA ISE ROBIC ZBLZEN CHOCAZ SAMO KOZYSTANIE Z TEGO APARATU SPRAWIA WIELKą FRAJDE NASERIO TO JA BYM TERAZ TEGO TELEFONU NIE ZMIANIł NA ZDEN INNY POZDRAWIAM:D

  • 0

    176. ~  2008-03-31 19:32:39  host: eb53.internetdsl.tpnet.pl

    MAM TEN TELEFON OD 2 MIESIECY I JEST SWIETNY ZWłąSZCZA Z BLUKONEKT W SIECI ERA PODłOANCZAS PRZEZ USB DO LAPTOPAI MAS ZINTERNET GDZIE CHCESZ A 20Zł MIESIECZNIE W MOIM WYPADKU WSZYSYC MóIą O ZALETACH I MAJą RACJE TO JA NAPISZE O 2 WADACH KTóRE ZNALZłEM WOKół PRZYCISKU NAWIGACJI TEN NIBY CGROM SZYBKO SIE SCIERA A DRUGI TO BRAK ZOOMA PRZY 3.2MGPIXELA NIEWIELM DLACZEGO TAK JEST PRZY POZOSTAłYCH FUNKCJACH DZIłA

  • 0

    177. ~K.  2008-04-03 21:51:07  host: 81.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    Kilka słów...jestem posiadaczem tego telefonu od kilku dni. Bateria wytrzymuje około 3 dni (normalne korzystanie,kilkadzieśiąt minut rozmowy, kilka zdjęć,kilkadziesiąt smsów, okolo 30 minut radia i mp3 dziennie)Baterii nie formatowałem -polimerowych nie trzeba bo w nich nie występuje zjawisko pamięci. 3 G działa bardo dobrze. Telefon nie wiesza się. Na początku wydawał się być kiepsko zrobiony, ale złudzenie minęło. Lampe posiada, mimo że nie ksenonowa to wystarczająca w zupełności. Zdjęcia super. Pozytywnie zaskoczony jestem radiem-samo sie dostraja+rds+lista stacji! w kąplecie jest karta pamięci. Jestem pracownikiem Salonu Ery i miałem w czym wybierać...Nie kupujcie go ! nie chce, żeby był zbyt popularny ;)

  • 0

    178. ~Jaszczomb  2008-04-04 20:54:52  host: adll199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 156 nokia 6280 i 6288 nagrywa wideo w rozdzielczosci 640x480 wim bo mialem

  • 0

    179. ~gigi_77  2008-04-05 21:22:01  host: inet20908nh-0.eranet.pl

    Przedłużałem umowę w era i miałem propozycje 3 telefonów : motorola v8, samsung U600 i SE k770i. Motorole odrzuciłem, choć śliczna ale motka ma wbudowane 512 mb pamięci i brak możliwości kart pamięci. To "tańsza" wersja v9.SE k770 zastanawiałem się długo, fajny fonik kamera fo rozmów video fajne ale u nas zasięg 3G dopiero się rozwija. Wyświetlacz piękny choć troszeczkę za mały.Wiele osób na forum SE zachwala go i mają racje. Jeśli komuś zależy na funkcjach multimedialnych to ten se jest właśnie idealny dla nich.Jest bardzo szybki szybszy niż k550i. Ja wziałem samsunga U600 głownie dlatego, że od dłuższego czasu używam slider, po prostu spasował mi. A długo się zastanawiałem.No i poprzednio też używałem k550i i troszeczke dla mnie k770i go przypominał. Na razie przy wyborze k770i jest mało dostępnych opcji koloru.... u operatorów. Wg mnie on jest pomiędzy k800.810 a k850i.

  • 0

    180. ~natnat  2008-04-08 21:23:00  host: w3cache-te.pai.net.pl

    czyk toś może wie co za czujnik znajduje się z przodu tego telefonu(po jednej stronie wyświetlacza czerwona dioda z drugiej owy czujnik) zauważyłem że powoduje to "dziwną" prace wyświetalacza raz jest jaśniejszy raz ciemniejszy, czy jeżeli to czujnik światła to nie powinien działać tylko przy robieniu zdjęc i czy istnieje możliwoś wyłączenia tej funkcji

  • 0

    181. ~Tirex  2008-04-09 19:22:54  host: rejon7.ztpnet.pl

    użytkuje telefon już ponad miesiąc i jestem z niego w miarę zadowolony łatwa obsługa jak na razie sie nie zacina jak inne modele tej firmy duża pojemności i nie ma przede wszystkim joysticka co dla mnie jest wielkim plusem natomiast do minusów mogę zaliczy bardzo slabem jakości kręcone filmiki i brak możliwości przybliżania w normalnym trybie fotografowania mogę polecić go innym ale jak maja wybór miedzy k770i a k800i lub 810i to zdecydowanie polecam k800i i k810i mój tata go ma wiec wiem

  • 0

    182. ~hwoarang  2008-04-10 14:00:44  host: acw41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest bardzo zajebiaszczy i co dalej nic kupujcie go hheee polecam

  • 0

    183. ~  2008-04-10 18:25:01  host: ip-87-204-77-191.stg.pl

    mam karte 2 giga i spokojnie obsluguje :) telefon super szkoda ze taki maly wyswietlacz filmow sie nie pooglada :) ktoś wie moze dlaczego w jakosci 3, 2 i 1 nie da sie robic zooma ??

  • 0

    184. ~1111  2008-04-11 14:05:20  host: abb50.internetdsl.tpnet.pl

    co do smyczy: poloz tel przed soba i na dole zobaczysz dwie dziurki...proponuje zdjac tylna obudowa i przyjrzec sie dolnej czesci: takie cosik do wlozenia jezd...

  • 0

    185. ~MPrator  2008-04-13 09:55:26  host: 197-dom-3.acn.waw.pl

    telefonik jest świetny, robi naprawde ładne zdjęcia, jest funkcjonalny i wygodny w urzyciu. Znalazłem tylko sporą wadę, ale nie wiem czy jest to wada tego telefonu, czy wszystkich. Mianowicie wygląd filmów ma dużo do życzania w porównaniu do zdjęć, które ten aparat robi. No chyba, że jest gdzies jakaś opcja, której ja nie znalazłem... Naprawdę całkiem fajny telefonik

  • 0

    186. ~Poli  2008-04-13 13:39:05  host: acsb76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Jestem w siecie `era` i w czerwcu mija mi umowa na 2 lata (mam siemensa me75) i dostałam propozycje na duzo telefonów na umowe na 3 lata ale doszłam do wzniosku ze poodbają mi się 2 : -nokia 6300 lub sony ericsson k770i Którybyście wybrali? Proszę o rade. :)

  • 0

    187. ~marynarz  2008-04-14 22:56:51  host: nat02.rtk.net.pl

    Mnie się telefon podoba, fajny jest patent, że posiada on 2 kolory podświetlenia: niebieski do aparatu i biały do dzwonienia. Nareszcie mogę ustawić mp3 jako dzwonek(wcześniej mailem T630 więc nie mogłem takiej sztuczki wykonać) Aparat też nieźle się spisuje. Co do wyświetlacza to prawda trochę za mały ale można się przyzwyczaić. Ogólnie ocena 5.

  • 0

    188. ~radek521  2008-04-16 08:10:29  host: net5-ex.pai.net.pl

    jedno czego brakuje to zegara wygaszacza pozatym zajefany fonik. Ma lepszy głośnik niż moj poprzednik K750i.

  • 0

    189. ~matek  2008-04-17 13:00:32  host: inet20909nb-2.eranet.pl

    jak to nioe ma flasha?? przecierz w funkcjach jest napisane ze ma .......

  • 0

    190. ~klops  2008-04-17 19:51:30  host: va154.internetdsl.tpnet.pl

    Jestem nieszczęśliwym posiadaczem k770i od 3 miesięcy.kiedy kupiłem ten tel. okazał sie uszkodzony na samym początku i drugiego dnia musiałem iść do operatora i wymienić na kolejny egzemplarz.(zwykły pech).Bateria trzyma tylko 3 dni tak jak wspominali przedmówcy...lecz dla mnie to stanowczo za krotko.Przyzwyczaiłem sie do nokii ktoora trzymała tydzień przy intensywnym dzwonieniu.Denerwująca klapka od aparatu ktoora nieustannie otwiera sie w kieszeni :-/ a zamiast lampy błyskowej jest jakieś beznadziejne światełko.Telefon posiada również zalety...truflowy kolor :-P wysokiej jakości wyświetlacz, wiele niepotrzebnych opcji :-P a przy okazji robi całkiem ładne zdjecia..ale tylko za dnia :-D K770i zasługuje na mocne 3 z + a nawet pokuszę sie o słabe 4- .

  • 0

    191. ~mati  2008-04-21 16:20:54  host: bmo148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam K770i 4 dni i jest genialny

  • 0

    192. ~warcz  2008-04-21 18:55:58  host: 83-238-151-106.ip.netia.com.pl

    mam ten telefon jakis tydzień. Plusy to: aparat(naprawde świetne foty przy dobrym swietle),wideorozmowy,odpala mp4(mozna filmy zapodawac:P),rozmiar(jest naprawde sieniutki dość),mozliwosc slania maili(mozna dolaczac zrobione foty),net mozna przegladac w pionie i w poziomie(filmy tez:))w rzeczywistości wyglada z 10 razy lepiej niz na fotach(ale kwestja gustu),calkiem niezly wyswietlacz(chodz niezawielki;p,ladne kolorki). tera minusy:brak lampy w aparacie,nie gra jakos bardzo głośno,raczej slabe słuchawy z antena do radja,baterja(mi jak narazie max 4 dni,ale przy normalnym kozystaniu mysle ze jakies 2,5. I jeszcze kilka luznych sposczezen: klapka wcale sie tak super latwo od aparatu nie otwiera(wstylu sama), brak zakichanego joysticka!! wydaje mi sie ze jak ktos chce miec ten telefon 2 lata to jakis fjuteral abo cus. Ogulnie bardzo polecam!!

  • 0

    193. ~art  2008-04-23 11:58:06  host: ip-89.171.49.148.crowley.pl

    ciekawe opinie szczegolnie tych osob ktore wogle telefonu nie mialy w rekach,wyjasniam ze smycz bez problemow mozna zamontowac u dolu telefonu sa dwie male dziurki a po zdjeciu klapki widac tam taki zabek zakladamy tam sznureczek i zamykamy klapke i gotowe,bateri polimerowych sie nie formuje zreszta nawet w instrukcji o tym pisza mi baterjia trzyma 4 dni i w tym czasie rozmawiam okolo 2,5 godziny troche sms i okolo 30min radia dziennie

  • 0

    194. ~Ziomal  2008-04-26 15:07:21  host: d90-129-231-70.cust.tele2.pl

    Jeśli k770i nie ma flesza,to co to jest obok aparatu???

  • 0

    195. ~e  2008-04-27 13:26:05  host: gate88.kolornet.pl

    Telefon jest świetny i bardzo wytrzymały.Upadł mi na posadzkę w łazience wyświetlaczem do dołu i nic się nie stało, nawet się nie porysował(!!!)Od tego czasu jednak nosze go zawsze w etui

  • 0

    196. ~palladni  2008-04-28 08:22:44  host: eme249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do telefonu - jestem zadowolony, na szczescie Era wprowadzila juz drugi kolor, srebrny. W telefonie nie podobaja mi sie jedynie dwie rzeczy, pierwsza to jakosc filmikow video - kiepska, chociaz zdjecia sa juz na wysokim poziomie. Druga sprawa jest jednak bateria, dlugo nie trzyma. Tylko mi drodzy uzytkownicy nie mowcie, ze nie wiem jak z bateria sie zachowywac, w piatek sformatowana i od okolo 19~ do 7-8 rano ladowana byla, trzymala do wczoraj wieczorem : ( Moglo byc lepiej, telefon jednak polecam bo jest naprawde dobry : )

  • 0

    197. ~usero  2008-04-30 12:34:23  host: 194.181.60.158

    po 8 dniach zwykłego użytkowania przestała działać słuchawka oraz tylna obudowa złapała mały luz. Ogólnie za zasięg ogromny plus, ale za wykonanie ogromny minus.

  • 0

    198. ~D.  2008-04-30 15:14:56  host: 83.238.59.160

    wcześniej miałem siemensa cx65, nawet dobry telefon, ale z powodu baterii musiałem go zmienić. 3 tygodnie temu kupiłem sobie SE k770i i myślę, że to dobry telefon. klapka się sama nie otwiera, aparat robi nawet dobre zdjęcia (po zmroku pojawiają się szumy), latarka jest bardzo użyteczna, fajne gry można ściągnąć, bateria dobrze trzyma, od 3 do nawet do 12 dni (bo sprawdzałem) itd można do usranego pisać, ale szkoda, że nie ma tutaj pewnych funkcji z siemensa. w cx były diodki, które gdy ktoś zadzwonił/napisał to świeciły. druga sprawa to nie można zmienić dzwonka terminu w organizatorze :/ i to dla mnie wielki ból. Ogólnie ocena 5.

  • 0

    199. ~znawca telefonow  2008-05-01 21:24:31  host: 77-252-67-190.z.net.pl

    wy barany telefon jest super i ma flesz oraz latarke

  • 0

    200. ~Olczyk  2008-05-13 10:49:43  host: proxy3.bsk.vectranet.pl

    Matko to woła się o pomstę do nieba co piszecie... 1) Telefon ma Flasha.. 2) Bateria nie trzyma 3 dni... tylko więcej przy optymalnym używaniu telefonu 3) Fotki pstryka cudo tylko światło musi być dobre najlepiej w dzień 4) Muzyka jakość rewelacyjna 5) Karta no 256 tak może być 6) Obudowa czyni telefon eleganckim 7) Ładny dużej rozdzielczości wyświetlacz Minusy 1) Za delikatny jakoś w moim odczuciu po D750i 2) Brak klawisza do odtwarzacza w trybie HF 3) Zamotany Odtwarzacz, proces wyłączania muzy trzeba się naklikać trochę

  • 0

    201. ~ślepota  2008-05-14 16:40:55  host: xdsl-2635.lubin.dialog.net.pl

    Jak nie ma flasha, co wy nie umiecie czytać danych na temat aparatu cyfrowego ??!! Poza tym wyrażnie widać na zdjęciach, że go ma :/

  • 0

    202. ~tiop  2008-05-14 20:58:28  host: bol52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomóżcie mi moja ciocia przyjeżdza z ameryki i chce żeby mi8 przywiozła telefon ale chce taki do 500zł żeby nie był za drogi ani za tani. Narazie chce k770i ale wysłuchami innych propozycji. Napiszcie mi jakies fajne telefony.

  • 0

    203. ~dembol  2008-05-15 08:35:06  host: systemy9.toya.net.pl

    jeśli wam się nie podoba to kupcie nokie 95 lub 96 juz jest i nie narzekajcie telefonik jest super a jeżeli ktos gra lub słucha muzy non stop to każda bateria mu padnie po jednym dniuza taką kase telefonik jest super tylko trzeba umieć sie nim posługiwać wystarczy uważnie przeczytać instrukcje reszta w necie

  • 0

    204. ~dembol  2008-05-15 08:45:06  host: systemy9.toya.net.pl

    do jarhed uchwyt na smyczke jest tylko trzeba zdjąć obudowę i na dole są dwa nacięcia jak 550

  • 0

    205.  2008-05-15 15:38:26

    Jestem posiadaczem tego telefonu już długi czas. Telefon jest bardzo dobry bateria trzyma około trzech do czterech dni. Zdjęcia wychodzą dobrze wyświetlacz jest super. Mogę polecić ten telefon bez wahania nie ma joysticka jedynym minusem jak dla mnie jest ta odsłaniająca się osłona na aparat w kieszeni ale w k800i jest tak samo

  • 0

    206. ~gg  2008-05-18 14:01:31  host: abbp136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powie mi ktos czy w tym telefonie przy robienie zdjec mozna robic zblizenia? jak tak to jak

  • 0

    207. ~ciekawa  2008-05-19 21:50:07  host: adgt252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w erze jest dostepny ten telefon w kolorze Sandy Beige?????? prosze o odpowiedz

  • 0

    208. ~jakuba  2008-05-21 20:30:28  host: acw77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od grudnia i jestem bardzo zadowolony, zdjęcia super, wyświetlacz super muza ok, internet super - czego więcej chcieć;) a do tego jest super wytrzymały, wiele razy mi spadał, ostatnio nawet ze schodów, działa dalej i nawet za bardzo tego po nim nie widać;)

  • 0

    209. ~statek  2008-05-22 17:45:37  host: ip-91-193-199-2.enterpol.pl

    ja chce ją kupic polecacie mi ją czy odradzacie???Wiem ze ma pamiec 16mb i pamiec zewnetrzna moze miec 256mb ma 3.15 tysiec megapixeli

  • 0

    210.  2008-05-25 11:29:36

    209 ~statek Kupuj w ciemno, mam ten fonik i jestem mega zadowolony. Po prostu ma wszystko co dusza zapragnie!!! Z karta 1gb dziala bardzo stabilnie, nie wylaczalem go od 2 miesiecy i ani razu sie nie zawiesil.

  • 0

    211. ~rach  2008-05-27 08:00:51  host: ggd252.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko :))Jak głosnik ??Chodzi o jakos i glosnosc.Obecnie uzywam K610i no i glosnik ma bdb.

  • 0

    212. ~kaka12i  2008-05-29 21:18:32  host: public-gprs100061.centertel.pl

    witam:)mam mozliwosc przedluzenia umowy z erą i zaproponowano mi ten telefon,wedlug waszych komentarzy jest on spoko:)czy warto go brac??

  • 0

    213. ~~ZOOM!  2008-06-01 00:01:11  host: 62.233.177.26

    LUDZIE! JA NA POCZąTKU TEZ NIE WIEDZIALAM JAK ROBIć ZOOMA, DOPIERO PóźNIEJ TO ROZGRYZłAM. WCHODZICIE W APARAT,W USTAW. POTEM W TRUB ZDJEC I DAJECIE 'PANORAMA' ! WTEDY MOZNA! A ZDJęCIA W SUMIE NICZYM SIę NIE RóżNIą! !!! 1!

  • 0

    214. ~brylook  2008-06-01 09:03:30  host: cgp171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta bateria wystarcza na 2,5 godz rozmowy!!!

  • 0

    215. ~kenji  2008-06-04 12:40:42  host: c158-54.icpnet.pl

    co lepiej k810i czy tego k770i ? ponoc k770i nowszy ale co z tego ? czy k770i ma stabilizator obrazu jak k810i i czy w ogole sa jakies dobre efekty tego "bajeru" ? prosze kogos obeznanego o odp :)

  • 0

    216. ~Ricky  2008-06-04 14:26:13  host: 53.61.jawnet.pl

    witam, mam pytanie, jakie karty obsługuje ten fon, tzn do ilu gb?? wcisnę tam np 4 albo 8gb?? bo nie chce kupić dużej karty i żeby okazało sie że nie działa z bo za wielka xD

  • 0

    217. ~poli  2008-06-06 15:02:36  host: bcm37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko kom i tyle

  • 0

    218. ~Ktoś  2008-06-07 11:22:27  host: adbr206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja niedługo zamieniam K750i na K770i. Wydaje mi sie iż to zajebisty telefonik.

  • 0

    219. ~VODZU  2008-06-09 21:03:27  host: s11.zabrze.net.pl

    telefona bardzo dobry świetne zdjęciea szczególnie np tekstów - super sprawa, i osłonięty aparat, to tego dobrze spasowana obudowa tylko troszke drażni wykączenie taka ostra po bokach, ale do przyzwyczajenia, koledze odpadł guzik od zatwierdzania ale umnie jest ok. Bardzo dobra bateria i szybki internet. Polecam ten telefon!!!

  • 0

    220. ~kolik  2008-06-11 08:27:14  host: ip134-78.vf.pl

    co do baterii to się zgadzam...;/,ale ogólnie telefonik spox ma praktycznie wszystko,mam go od 03,06,2008,nic się z nim nie działo...do wczoraj ;/ otóż telefon sam się wyłączał,na razie to ustało ale zobaczymy jak coś to gwarancja się kłania;/

  • 0

    221. ~nick  2008-06-11 09:29:50  host: 53.61.jawnet.pl

    siema, mam pytanie, z jaką kartą macie fona?? wejdzie do niego 4gb?? czy optymalnie 2?? producent pisze ze max 2, użytkownicy że 4, a sandisk proponuje karte 8gb xD powiedzcie czy telefon działa z kartami powyżej 2bg

  • 0

    222. ~  2008-06-12 16:26:22  host: ch100.internetdsl.tpnet.pl

    Hej wy kupujcie fony z polska instrukcja to nie bedzieci bzdetów wypisywac.Ja go mam w Erze.

  • 0

    223. ~Iw  2008-06-16 11:48:54  host: aazu228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi bateria po formacie trzyma góra 2 dni i to jak na noc go wyłączam.. A nie słucham radia, tylko ze 3 rozmowy telefoniczne 2 minutowe dziennie, i z 5 fotek zrobię i dupa.. Wiesza mi się przy odblokowaniu czasami, muszę 5 razy wciskać te 2 klawisze do odblokowywania,bo pokazuje mi się wciąż to okno z instrukcją, co naciskać, żeby odblokować, zamiast to okienko z napisem ODBLOKUJ na dole ekranu, po 4/5 razach włącza się co trzeba.. Ekran jest bardzo mały. Filmy okropnej jakości, wcześniej miałam nokie 6288 miała większy wyświetlacz, filmy, zdjęcia i wideorozmowy 5 razy lepsze..od tego telefonu..Ten nawet nie odtwarza filmów nagranych tą Nokią jak sie je prześle na niego, bo jest do tego za kiepski. Obudowa..jakościowo taka sobie..wygląd ma ładny to fakt, i jest cieńszy od Nokii, ale to chodzi o wygląd czy o funkcjonalność. W życiu bym nie brała tego fona gdyby nie to, że Nokię mi zwineli i już nie chciałam takiej samej żeby o tym nie myśleć. Ale proponuje raczej nokie. Flesz jest-jako latarka:)wystarczy włączyc, z zoomem faktycznie coś jest nie tak, cały czas myślę, czy nie zamienić tego telefonu na jakiś inny. Mnie ten sony e. wkurza na każdym kroku,fakt jest śliczny, ale czy to o to chodzi?

  • 0

    224. ~Mts  2008-06-16 12:01:35  host: h-87-199-21-6.dolsat.pl

    Telefon nie ma "flesha" niestety

  • 0

    225. ~Pako  2008-06-16 12:18:03  host: mail1.moneymate.com

    Ja mam 4gb Sandiska i dziala

  • 0

    226. ~Kami  2008-06-16 19:52:04  host: ip-83-142-207-82.profiline.pl

    Da się jakoś wyłączyć dźwięk przy robieniu zdjęcia?? Proszę o odpowiedź.

  • 0

    227.  2008-06-17 02:26:26

    jak kogoś interesuje to w erze jest też kolor szary. tel u mnie w fazie testów i zabawy

  • 0

    228. ~marta  2008-06-17 14:41:25  host: host84-38-91-138.tvkdiana.pl

    ogólnie ten SE jest całkiem, całkiem. minusem jest ciut słaba bateria, ale reszta jak najbardziej dobra.

  • 0

    229. ~grabaz  2008-06-18 14:46:39  host: eny59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy gadacie. jak nie ma flesza jak ma. tylko trrzeba go włączyć. w ustawieniach jak robi się zdjęcie. generalnie telefon jak na moje bardzo dobry. zalezy. zdjecia swietne robi.

  • 0

    230. ~delorjan  2008-06-18 21:32:43  host: pc204a41.interpc.pl

    Witam, żeby odpowiedzieć na parę powyższych pytań :) 1. Czujnik z przodu telefonu to świetna sprawa - w zależności od jasności otoczenia dostosowuje jasność wyświetlacza do panujących warunków - oszczędność energii i wygoda obsługi w jednym :) 2. Wygaszacz ekranu w formie zegara - też mnie to bolało, aż przypadkiem nie natrafiłem na przycisk głośności telefonu przy zablokowanej klawiaturze - pojawia się piękny czarny zegarek na białym tle, bardzo dobrze widoczny :) Także rozwiązanie moim zdaniem lepsze niż w poprzednikach - wyswietlacz nie pracuje cały czas, żeby zobaczyć godzinkę wystarczy przycisnąć klawisz głośności :) 3. Obsługuje karty do 2GB - jak dla mnie w zupełonści wystarcza. Pozdrawiam!

  • 0

    231. ~amico  2008-06-19 09:03:18  host: mbox.wawel.org.pl

    mam k770i juz miesiac...bateria na czuwaniu trzyma 7-8 dni..uzywajac normalnie...wraz z zabawa, zdjeciami..nawet radyjkiem ok 30 minut...okolo 2-3 dni..niech mi ktos powie ze to malo..telefon ma wszytko...dla "grzebaczy" patche i sterowniki do aparatu..muzyki made RU..naprawde moge napisac -same plusy,moze jedno co mnie drazni to szybka ktora ma lekki rancik...nie jest plaska -co powoduje sie ze ciut zbiera sie tam co nie trzeba..naprawde polecam a mialem juz dobrych kilka w zyciu:)..pozdrawiam

  • 0

    232. ~paweł-ek  2008-06-19 11:02:07  host: eef178.internetdsl.tpnet.pl

    Witam!Mam ten telefon i ma on flash.Jest to przyzwoity telefon!Jeżeli miałbym kupywac jeszcze raz telefon bym go wybrał!!!Pozdrawiam!!!

  • 0

    233. ~karola893  2008-06-19 22:14:00  host: ghh250.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie 400 to max chyba normalne ze jak idiota sobie pusci muze trzyma w reku telefon i tak szpanuje caly dzien to mu gora dwa dni wytrzyma. Ja znam po sobie nmie slucham muzyki wytrzymuje ponad tydzien

  • 0

    234. ~the7truth  2008-06-20 12:00:04  host: aago26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Od wczoraj mam ten telefon i stwierdzam, że jest zajebisty ;) To mój pierwszy Sony Ericsson, zawsze miałem Nokię i obawiałem się trochę SE, ponieważ jest bardziej skomplikowany ale po paru godzinach można się już wiele nauczyć ;) Bardzo dobry aparat, odtwarzacz, miły dla oka wygląd- polecam ;)

  • 0

    235. ~koles54  2008-06-23 17:28:08  host: host-ip19-133.crowley.pl

    witam mam pytanie .... jestem posiadaczem tego telefonu juz od dłuższego czasu ale jedno nie daje mi spokoju ... podczas pisania smsa bardzo szybko kończy mi się liczba znaków i zaczyna się następny sms ;/ nie wiem czy to normalne w tym telefonie i czy można to jakoś zmienić ? może ktos wie co jest nie tak ?

  • 0

    236. ~xyz  2008-06-25 03:47:45  host: 212.160.172.70

    wylacz polskie znaki

  • 0

    237. ~gosciu  2008-06-25 10:31:35  host: adkz53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ~koles54 w se jest taka wada ze jak piszesz smsa i napiszesz polski znak np ą ę to liszy to jako kilkanascie znakow wiec staraj sie pisac bez tego

  • 0

    238. ~Malka995  2008-06-25 15:27:19  host: acxi126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupic sobie k770i i chcialabym sie dowiedziec czy jest funkcjonalny i trwaly?? i jak to u niego jest z fleshem?///????

  • 0

    239. ~gregory9896  2008-06-25 19:26:13  host: 88-199-89-130.tktelekom.pl

    Siemacie!!! Powiedzcie mi jedna rzecz ktora mnie interesuje. Czy k770i posiada dobry głośnik jak np w NOKI6300?

  • 0

    240. ~soniak  2008-06-26 16:14:35  host: bfk121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oczywiście k770i

  • 0

    241. ~aaa  2008-06-26 18:22:32  host: avt2.internetdsl.tpnet.pl

    dźwięk robienia zdjęcia wyłączamy przy pomocy # chwilkę przytrzymując i telefon przechodzi do trybu cichego

  • 0

    242. ~  2008-06-28 01:04:33  host: staticline18968.toya.net.pl

    kazdy tu pisze ze ten tel ma "flasha". i jak widze flash jest to pojecie wzgledne.osobiscie zawsze wydawalo mi sie ze jest to krotkie bardzo mocne swiatlo ktore zapala sie i gasnie wraz z momentem robienia zdjecia.wczesniej korzystalam z k800i. poniekad zaluje zmiany na model k770i. przede wszystkim zawiodlam sie wlasnie na owym flashu- w porownaniu do k800 jest to poprostu zwykla jasnoswiecaca lampka, bardziej sprawdzajaca sie juz jako latarka, napewno nie jest to normalny flesh.zdjecia wygladaja przez to moim zdaniem za bardzo naswietlone, przynajmniej na wyswietlaczu, ktory tutaj rowniez pozostawia troszke do zyczenia, glownie jesli chodzi o jego rozmiar. zdecydowanie urzekły mnie wymiary telefonu i zgrabna sylwetka, no i te piksele:) ogołem moge powiedziec ze telefon wart swojej ceny :)

  • 0

    243. ~s  2008-06-28 17:23:50  host: dzq242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do warcz- przeczytaj sobie co pisze obok aparatu fotograficznego na gorze, albowiem pisze ze telefon ma flash'a wiec tu nie pierdyl ze komórka nie ma lampy buhahaha

  • 0

    244. ~adex  2008-06-29 10:18:05  host: public-gprs47640.centertel.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu , podoba mi sie ale nie wiem jak śmiga prosze o odpowiedz

  • 0

    245. ~pietia  2008-06-29 15:27:14  host: staticline17101.toya.net.pl

    Nie wiem jak wam ten telefon wytrzymuje ponad tydzień ?? chyba wogóle nie dzwonicie, 3 dni to max. Poza tym telefon bardzo fajny

  • 0

    246. ~ja  2008-06-29 20:03:58  host: 77-253-148-26.adsl.inetia.pl

    chciałem sie zapytać, czy ta mała lampeczka po górnej lewej stronie ekranu to jest też czujnikiem światła???? Bo zauważyłem że kiedy sie tą lampeczke przykryje to obraz robi sie ciemniejszy a kiedfy odkryje to obraz jaśnieje, BARDZO PROSZE O ODPOWIEDŹ

  • 0

    247. ~ja  2008-06-29 23:19:46  host: host-89-228-213-162.kalisz.mm.pl

    witam posiadam ten telefon od 3 dni i jest naprawde super. Jedynym minusem jest tylnia klapka ktora jest luzna. Nie wiem , czy wszystkie tak maja ?

  • 0

    248. ~szczur  2008-07-03 12:20:27  host: public-gprs87985.centertel.pl

    mam problem nie wiem jaki kupić telefon mam dwa do wyboru k770i albo k800i. W k770 jest mały wyświetlacz i ma kilka innych uchybień a k800 ma dzoja który zaraz sie popsuje. pomóżcie

  • 0

    249. ~witek  2008-07-07 21:06:13  host: c190-162.icpnet.pl

    powiedzcie mi czy ekran jest większy niż w d750i? bo wydaje się mały a powinien być większy...

  • 0

    250. ~pozi  2008-07-09 15:30:20  host: adul42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mts Telefon nie ma "flesha" niestety Pff jak nie ma jak ma w aparacie i można tez odpalić jak latarke tak samo jak w k750i ...

  • 0

    251. ~mati  2008-07-10 19:35:26  host: ip-89-174-125-101.multimo.gtsenergis.pl

    mam zamiar sobie kupic tego fona lub mysle tez nad kupnem nokii 6120 lub 5310. Wszystkie telefony mi sie bardzo podobają, miałem i mam nadal starszy model nokii i jak narazie mnie nie zawiódł, nie wiem jak jest z SE. Moze mi ktos pomoze??? z góry thx

  • 0

    252. ~mimchu  2008-07-16 14:00:06  host: aegl168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k800 jest to zly telefon -wielka nic nie majaca cegla polecam k7770

  • 0

    253. ~Puma  2008-07-16 14:45:13  host: afd242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co zrobić żeby Mi gg w tym tel zaczeło działać :( Może ktoś pomoże ustawić parametry? :(

  • 0

    254. ~Kimm  2008-07-17 01:19:43  host: 83.142.207.82

    Czy ten telefon ma głośne mp3?? Bardzo prosze o odpowidź.

  • 0

    255. ~witoldo  2008-07-18 11:24:18  host: aczt139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich. Sony Ericsson K770i jest bardzo dobrym aparatem. Świetny w obsłudze, ładny wygląd, dużo funkcji no i co godne jest polcenia , to , że robi doskonałe zdjęcia ,w doskonałej jakości. Naprawdę polecam. Jak dla mnie w skali od 1 do 10... daję mu 9!. Pozdrawiam.

  • 0

    256. ~Zadowolony  2008-07-19 16:56:46  host: aani122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny telefon. Gdyby tylko miał lepszą kamerę to było zajebiście. Aparat znakomity. Dźwięk też znakomity, gdyby zestaw słuchawkowy był taki znakomity jak reszta telefonu to byłby to najlepszy telefon w ***.

  • 0

    257. ~mam ten telfon  2008-07-21 12:49:07  host: aamy202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie robi zdjecie niemozna przybliżyć, ale jak sie zrobi zdjecie to mozna przyblizyć i wyciac, ale jak sie kręci film to mozna przybliżac;p

  • 0

    258. ~ziomek  2008-07-25 19:15:44  host: atd44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest tu Flash menu

  • 0

    259. ~duch  2008-07-27 15:09:25  host: arb27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten tel to ma dżojstik

  • 0

    260. ~BartoS  2008-07-28 14:38:20  host: gal243.internetdsl.tpnet.pl

    Mi gubi zasięg, w idealnym miejscu (zasięg) zasięg waha się od pełnego do zera. Przerywa rozmowy. Jeszcze nie oddałem do serwisu, ale niezbyt mnie cieszy taki początek.

  • 0

    261. ~wiocha  2008-07-28 19:29:45  host: 23-192.89-161.tel.tkb.net.pl

    badziewie jakich mało po 1 miesiący zepsóło mi się większość klawiszy

  • 0

    262. ~Adrian  2008-07-30 07:50:22  host: 078088246103.tcz.vectranet.pl

    Jak dla mnie telefon bardzo dobry. Dlaczego nie świetny? Bo na duży minus zasługuje odtwarzacz multimedialny. Jakość dźwięku w tym telefonie znacznie ustępuje modelowi D750i, którego miałem wcześniej. Na plus to aparat (jak na komórkę zdjęcia świetne), organizer (w końcu terminy cykliczne), obsługa flasha, efekty świetlne, design no i oczywiście 3G! Ale do odtwarzania muzy się nie nadaje :( sprawdzane na zestawie HPM-85.

  • 0

    263. ~raf  2008-07-30 09:59:56  host: 89.231.205.4

    mam pytanie czy w tym fonie jest takie wejscie jak do k750i odp

  • 0

    264. ~MoniŚ  2008-07-31 18:22:04  host: guh10.internetdsl.tpnet.pl

    Nie kupujcie tego szajsu! Ja kupiłam i już więcej bym nie zrobiła tego błędu. Z klawiatury schodzi farba. I z przycisku do robienia zdjęć. I słuchawki mi zbytnio nie chcą chodzić, a to nie jest wina słuchawek bo sprawdzałam też czy inne słuchawki działają... NIE POLECAM TEGO TELA!!!

  • 0

    265. ~  2008-08-01 12:05:27  host: user58.70.udn.pl

    do ~duch A to na zdjeciach nie widać? Nie ma (jak to określiłeś) "dżojstka"... są klawisze kierunkowe...

  • 0

    266. ~fan soniaków  2008-08-01 19:04:50  host: acqq198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k770i to najlepszy telefon jaqki mozna było wyprodukowac. Odpowiadam joy'a on nie posiada

  • 0

    267. ~:-)  2008-08-02 12:36:58  host: ese113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie

  • 0

    268. ~  2008-08-02 12:50:35  host: 83.2.223.244

    nie ma dżojstika. A żeby przybliżać trzeba ustawić aparat na vga

  • 0

    269. ~Qbik  2008-08-03 15:25:15  host: plus-96-101.polkomtel.com.pl

    Telefonik ogólnie spoko, tylko trochę bateria wg mnie słabo trzyma. Godzina muzyki, kilka krótkich rozmów, jakaś fota i do 3 dni po baterii. Jakby tak z 5 dni trzymała to by było lux. W dzisiejszych czasach, przy takiej ilości funkcji dostępnych w telefonach powinno być lepiej.

  • 0

    270. ~baltazar  2008-08-04 12:11:03  host: kskat02.ksautomotive.pl

    witam, mam go od jakichs 6 miesiecy. wszystko bylo ok dopoki nosilem go w futerale na pasku, ostatnio jednak postanowilem nosic go kieszeni (juz nie byl nowy :) no i sie przejechalem, nagle polowa klawiszy przestala dzialac. gdyby nie to to telefonik jest naprawde ok.

  • 0

    271. ~korek  2008-08-04 12:36:14  host: abtz157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jaki jest w tym głosnik

  • 0

    272. ~r  2008-08-04 13:38:35  host: addo29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 1 dzien i jestem z niego bardzo zadowolony ZDJECIA SUPER!! POLECAM TELEFON

  • 0

    273. ~Sep  2008-08-06 10:39:58  host: chello089076042063.chello.pl

    do postu 268 przyblizyc zdjecie mozna sobie juz po jego zrobieniu w kazdym programie graficznym, to ma taki sam efekt albo lepszy niz zoom cyfrowy. A jak robisz zdjecia w VGA to chyba jestes z lekka cofniety.

  • 0

    274. ~  2008-08-06 17:17:57  host: chello089076042063.chello.pl

    telefon ma strasznie nie stabilny zasięg i to w domu gdzie moj stary SE k750i mial 5 kresek a ten od 1 do 4 jak na chuśtawce

  • 0

    275.  2008-08-06 17:41:59

    ma niestabilny zasięg,od 1 do 4 kresek w domu gdzie moj k750 mial zawsze 5 kresek. Wygląda na podatny na zanieczyszczenia (kurz,piasek itp) Po co wam powiekszanie zdjec? w kazdym prog graf mozna to zrobic i to z lepszym efektem pewnie

  • 0

    276. ~Majkel  2008-08-06 20:19:32  host: static-78-8-79-16.ssp.dialog.net.pl

    Właśnie czy może ktoś powiedzieć czy ten telefon głośno odtwarza muze ale na głośniku?

  • 0

    277. ~seqs  2008-08-06 22:27:56  host: axg171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, chciałbym zapytać się o dzwonek sms w tym telefonie. Czy jest tu podobnie jak w K750i, że długość dzwonka sms (w przypadku ustawienia jakiejś piosenki np.) jest z góry ustalona, czy będzie grała, póki nie odbierze się sms-a? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam, Łukasz

  • 0

    278. ~WII  2008-08-07 23:14:25  host: adga209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! mam ten telefon 3 dni i jestem z niego bardzo zadowolony . Zdjecia super jakosci. BARDZO POLECAM TEN TELEFON !!! ;))))

  • 0

    279. ~tytusmen  2008-08-08 11:27:34  host: aebi126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon zajebioza! mam go 3 miesiące i śmiga z kartą 2gb spoko. Mam go w kolorze czarnym (szarym) z ery z wgranym patchem zby działał w Plusie. wszystko działa w jak najlepszym porządku. Mnie bateria trzyma (mój rekord) 9dni przy słuchaniu muzy, sms-y i inne zabawy więc nie wiem co tak narzekacie na te baterie. Ogólnie postawił bym go zaraz po K850i w rankingu. Nic o videorozmowach nie mogę powiedzieć bo nie mam do tego zasięgu. POLECAM!

  • 0

    280. ~Martencja123  2008-08-12 22:04:45  host: nat-mi3.aster.pl

    mam ten telefon od 2 dni i jestem bardzo rozczarowana. w pomieszczeniach gubi zasięg,w czasie rozmowy słychać słychać pogłos, obudowa skrzypi. Co do żywotności baterii - nie spodziewam się rewelacji. Wcześniej używałam SE w800i REWELACJA!!!. Liczyłam, że 770 mi go zastąpi. 770 lepszy (DUUŻO) ma tylko aparat. Niedługo będę miała ofertę na przedłużenie naszego 2 telefonu więc wezmę nowy aparat. Może podpowiecie który SE może godnie zastąpić mój W800i? Będę wdzięczna za odpowiedź.

  • 0

    281. ~M  2008-08-12 22:13:19  host: nat-mi3.aster.pl

    może ktoś z Was wie co w SE oznaczają litery przed numerami modeli?

  • 0

    282. ~mała  2008-08-13 14:36:46  host: 213.25.204.99

    a czy powie mi ktoś jak wyłączyć buźki graficzne podczas pisania smsów? strasznie mi się nie podobają..

  • 0

    283. ~Lukasz  2008-08-15 12:55:02  host: 81.210.24.26

    Jak jest z tą baterią? Ja mam ok. miesiąca ów telefon i trzyma mi max. 4 dni (przy niezbyt intensywnym użytkowaniu nie słucham muzy, radia, nie robię zdjęć - tylko rozmowy i sms-y, i to też nie nazbyt częste). Jest to stanowczo za mało, dlatego z telefonu jestem niezadowolony.

  • 0

    284. ~Agulek  2008-08-16 21:29:13  host: host1.brzegnet.pl

    Czy ten telefon ma mały wyświetlacz ?

  • 0

    285. ~biti  2008-08-16 21:30:17  host: cicha.piekary.net

    witam.mam sonego ericssona k770i już 4 miesiące i jest super.nic sie nie psuje chocaz juz mi kilka razy spadł.dokupiłem sobie kartę 2gb bo w zestawie jest 256mb i nie umiem tego zapełnić.polecam .miałem k700i i t68i . ale ta komórka jest o wiele lepsza.

  • 0

    286. ~T00MMY  2008-08-17 10:18:51  host: host-81-190-213-104.wroclaw.mm.pl

    TELEFON ZAJEBISTY A Z REGULU JEST TAK ZE ZAWSZE SSIE ZNAJDZIE KTOS KOMU COS NIE PASUJE!!!!!!!!POLECAM GORąCO TEN TELEFON!!!

  • 0

    287. ~  2008-08-18 16:23:29  host: 81.210.24.26

    Z telefonu jestem niezadowolony - czas funkcjonowania baterii (3 - 4 dni) to stanowczo za mało. Po co mi wszystkie radyjka i inne gadżety skoro dodawane są kosztem funkcjonalności telefonu? Kilka dni temu wystawiłem tutaj swój komentarz. Niestety się nie pojawił. Pragnąłbym tym samym zaznaczyć, że uwagi swe będę zamieszczał do skutku, względnie - podejmę inne kroki. Postępowanie moderatorów serwisu uważam za skandaliczne.

  • 0

    288. ~boruc  2008-08-19 21:13:44  host: voltar.net.pl

    Wiyta. mam ten tel co pawda od wczoraj ale moge juz powiedziec ze aparat ma poprostu super. Dioda natomiast jest poprostu slaba. Wyglad nie wszystkim musi sie podobac ale jest ogolnie ok. do pisanie eskiow trzeba sie przyzwyczaic bo tel jest szeroki. Pozdro:)

  • 0

    289. ~hello!!  2008-08-20 18:53:26  host: 82.160.128.10

    Sory ale po co ludzie którzy mają fona raptem 3 dni wypowiadają sie jaki to on jest cudowny ???

  • 0

    290. ~  2008-08-21 13:42:08  host: adhq56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon gubi zasieg?? Mam go 5 dni i caly czas w domu i poza nim mam 4-5 kresek... Wczesniej mialem (od 2006) K750i i powiem ze byl duzo gorszy =/. K770 ma np. lepsze zdjecia i jakosc dzwieku. Poza tym ladnie wyglada =). Bateria przy czestym uzywaniu Bluetooth i sluchaniu muzyki bez sluchawek wytrzymala 2 dni... Ogolnie jestem bardzo zadowolony, polecam ten telefon!!!

  • 0

    291. ~buła  2008-08-21 19:44:01  host: cvw34.internetdsl.tpnet.pl

    witam. Kupiłem dziś tego fona. I nie wiem jak włączyć Flasha. Mozę on go nie ma i tylko jest latarka. proszę o pomoc może da sie jakoś włączyć flasha

  • 0

    292. ~boruc  2008-08-22 13:20:27  host: fir202.internetdsl.tpnet.pl

    smiga jak helikopter: + aparat + wyswietlacz + bateria +odtwarzacz -głośnik -wyglad(w zalenosci od osobowosci:)

  • 0

    293. ~gość  2008-08-22 15:29:57  host: 82.160.17.98

    sluchajcie jak w tym telefonie wejsc w bluetooth?

  • 0

    294. ~p  2008-08-22 19:58:39  host: ns.cnow.pl

    sam mam k750i(nie jest za piękny +- ok) ale brązowy k770i wygląda jak psie g0wno. SE się nie popisał tym razem.

  • 0

    295. ~Majkel  2008-08-25 22:05:06  host: dynamic-87-105-238-122.ssp.dialog.net.pl

    Mam ten telefon jeden dzien dopiero a juz mi sie wydaje zaje...biaszczy.Aparat poprostu cudo.Bateria trzyma mi 3 dni (gram , slucham muzy itp). Wyswietlacz idealny jak dlamnie. Lampa blyskowa(latarka) jest duzo lepsza do robienia zdjec niz w d750,k750,w800. Jedyne co mozna zazucic temu telefonowi to to ze tylna obudowa nieznacznie lekko sie rusza , i glosnik w telefonie nastawiony na maksa jest duzo bardziej cichy niz w moim poprzednim telefonie(d750i z oryginalnym softem ery) jednak niezmienia to komfortu korzystania z niego. Z karta 2 gb wspulpracuje idealnie zero zawiechy.Mily lekki w dotyku.

  • 0

    296. ~veved  2008-08-25 22:21:51  host: dqb2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma on mp3??? pliss odpowiedzcie szybko!!! ;]

  • 0

    297. ~aduu  2008-08-25 22:41:48  host: 80.50.54.58

    mam problem, mam do wyboru 2 telefony. Ten i również SE ale K 660i i nie wiem który mam wybrać, mają one podobne parametry, różnią się one jedynie pikselami aparatu. Z wyglądu bardziej moją uwagę przykuł SE K660i, w tym telefonie nie podobają mi się złączone klawisze. Doradzcie. ;P Jesteście z niego zadowoleni ? :> Pozdrawiam. ;]

  • 0

    298. ~Kaja..  2008-08-26 07:04:43  host: 214-bem-8.acn.waw.pl

    Telefon podobno dobry ale ja sie zastanawiam na samsugiem f300 a wlasnie ty se

  • 0

    299. ~diChy  2008-08-26 17:50:07  host: inet20909ng-0.eranet.pl

    elo.mam chec kupic se k770i i chcialbym sie dowiedziec czy naprawde warto.nie chce byc potem zdziwiony.dzieki z odp z gory

  • 0

    300. ~nats~  2008-08-26 19:43:54  host: fjt26.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam pytanie czy jesli pisze ze karta wieksza moze byc 256 mb to wiekszej juz nie mozna ?

  • 0

    301. ~lol  2008-08-27 15:23:12  host: a29.net132.okay.pl

    ale glupi telefon ;/ sony ericssony są do dupy szybko sie psują i ten malutki wyswietlacz 1,9" loool to juz lepiej nokie n73 super jest i wekszy wyswietlacz 2,4" nie ma porownania nokia the best tyle moge powiedziec

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-216-242.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet