Sony-Ericsson K750i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K750i Opinie o Sony-Ericsson K750i

Sony-Ericsson K750i

w sumie: 3104
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Następna ›
  • 0

    1. ~M.Piech  2005-03-02 00:04:00  host: net1.chomiczowka.net.pl

    kolejne cudo techniki :)) nie no SE popisał się i to mocno :D ale czy przypadkiem to nie istna kopia T630:> tzn z wyglądu, bo reszty porównać się nie da:D

  • 0

    2. ~akkoss  2005-03-02 10:31:00  host: dial-2320.elblag.dialog.net.pl

    czyzbys wiedzial jak wyglada t630? chyba nie! posiadam t630 i jedyne coi jest podobne to kolor!!! Ale to nie zmienia faktu ze s-e wypuscil swietny telefon, ale zastanawia mnie jaka bedzie jego cena. Oby nie zaporowa dla zwyklego urzytkownika:)

  • 0

    3. ~kamil  2005-03-02 18:05:00  host: unresolved.hor.net.pl

    i oto kolejny dowod ze Nokia zostanie daleko z tylu najbardziej liczacymi sie markami nadal pozostana SonyEricsson i Samsung...pozdrawiam:)telefon-super jednym slowem:)

  • 0

    4. ~FiLL@z@F  2005-03-02 18:23:00  host: silesia.unreal.pl

    po prostu dzieło sztuki, klasyczna linia i jakiś kolorowy kicz jak w przypadku Nokii, cudowne gabaraty o możliwościach nie wspomnę, zrodziła się nowa poezja pod tytułem SE GSM/UMTS :)))

  • 0

    5. ~nvm  2005-03-02 18:41:00  host: baw204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na jak dla mnie numer jeden! mozna sie czepic barku pelnego supportu dla umts, ale to szukanie dziury w calem. Do sieci 2g - marzenie :>

  • 0

    6. ~militariusz  2005-03-03 22:24:00  host: inet3.chilan.net

    Zawalista komórka!!!Mam T630 i ma bardzo malo pamięci.Ale ten model jest ZAWALISTY:D:D.Za 1rok kończy mi się abonament.super:>.Ciekawe jak bedzie z cenąl.

  • 0

    7. ~m  2005-03-04 19:56:00  host: dfg204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no to tu mamy gry do naszego fona : java2phone.ru

  • 0

    8. ~Hellfire666  2005-03-04 21:05:00  host: 212.160.140.194

    Witam all. O ile wiem, telefon ten ma nie 40 tonowa lecz 72 tonową polifonię :DD Jak dla mnie cacy!!!!!

  • 0

    9. ~Janusz  2005-03-04 21:35:00  host: bqx18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma 40 tonową polifonię (tak jak pisze), choć testowe modele miały 72 tonową, ale zrezygnowano z niej ponieważ były z nią jakieś problemy.

  • 0

    10. ~tasior  2005-03-04 23:29:00  host: alc74.internetdsl.tpnet.pl

    m: jak z tej strony sciagnac .jad i .jar ja nie moge dojsc...?

  • 0

    11. ~sylwek  2005-03-06 01:59:00  host: w3cache.tsk.trzebnica.pl

    właśnie pozbyłem się se t610 a nabyłem nokię 7610.se t610 był super telefonikiem, sprawował się bez zarzutu, miał proste w obsłudze menu, choć wiele mu brakowało (np.kiepskie foty).Szukałem czegoś wypasionego za rozsądną cenę i dlatego padło na nokię 7610-super foty,filmiki video,mp3,ogromna pamięć itp. (choć wygląd ma okropny).Ale to co zobaczyłem w opisie se k750i po prostu mnie powaliło.szkoda że nie ma tu video i nic nie piszą o systemie operacyjnym ale reszta jest extra.Również design jest piękny i tak jak lubię: klasyczny, elegancki, prosty, czarny bez udziwnień, panel matowy, co już powoduje, że można długo użytkować nie obawiając się zniszczenia(błyszcząca czarna część na se t610 po kilkunastu tygodniach noszenia w kieszeni wyglądała nieciekawie).Trochę podejrzane są podane rozmiary wyświetlacza-na moje oko wygląda na troszkę mniejszy niż te 176x220 ale może się mylę.Jeszcze jedno mnie ciekawi: cena...

  • 0

    12. ~Hellfire666  2005-03-06 09:46:00  host: 212.160.140.194

    Aha, to spoko. 40 tonowa tez moze byc :-))

  • 0

    13. ~aNaX_Ax2500*  2005-03-06 17:13:00  host: cqd244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fon mi się podoba. Napewno jest lepszy od nie jednej panienki. 256 tys.kolorów na wyświetlaczu to już coś.W wyścigu firm produkujących telefony na polskim rynku sony ericsson objął prowadzenie dzięki K750i.Cena napewno będzie wysoka:-( Ale gdyby nokia wyda telefon o podobnych funkcjach to napewno będzie droższy.Przy okazji napiszcie jakie modele telefonów mają mp3 bo sprzedaje Se T610 i chciałbym mieć fona z mp3.

  • 0

    14. raf  2005-03-07 11:33:37  host: dnp254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nadal nie posiada EDGE'a - powazny blad!

  • 0

    15. ~Pytanie ???  2005-03-07 14:08:00  host: armasam.c.wavenet.pl

    czy ten telefon jest już w sprzedaży???

  • 0

    16. msn  2005-03-08 22:53:15  host: bandurskiego.devs.futuro.pl

    Ejj ja wam ludziska powiem tyle... To byl ogromny skok z k700 poprostu pzreczytali nasz zale co do 700'tki, poprawili ja dodali od siebie co nieco i wyszło to cudo teraz tylko zalowac, ze w piatek odbieram moj k700:(.. ale znow przypominajac sobie ze przeskakuje z T68i wraca mi usmiech na twarz ....:)

  • 0

    17. ~KACZI  2005-03-09 18:57:00  host: chello212186158233.chello.pl

    sony ericsson jest najlepszy pod wzgldedem funkcji i ceny, jakoscia takze nie odbiega od nokii, maja najpiekniejsze menu i najlepsze baterje, moim zdaniem to najlepsza marka na rynku!!!!!!!!

  • 0

    18. ~tomi  2005-03-11 21:08:00  host: prosie5.aster.pl

    A jak z baterią? Sporo słyszałem narzekań na słabą baterię w k700.

  • 0

    19. ~marcin  2005-03-21 11:40:00  host: gi226.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest zajebisty ma wszystko co moze miec komórka od aparatu, kamery, kart pamieci poprzem mp3 dyktafon i radio telefon dopracowany pieknie nokia nigdy nie bedzie takim tel zawsze bedzie opóżniona i droga!!!!!!

  • 0

    20. ~marcin  2005-03-22 15:47:00  host: gi226.internetdsl.tpnet.pl

    ok

  • 0

    21. ~marcin  2005-03-22 18:51:00  host: gi226.internetdsl.tpnet.pl

    ciekawe kiedy bedzie w polsce i ile bedzie kosztował moze mi ktos powiedzieć???
    pozdro nara

  • 0

    22. ~ziut  2005-03-23 22:56:00  host: 80.240.184.126

    nokia 6680 jes lepsz hi..

  • 0

    23. ~Kuba  2005-03-25 13:03:00  host: 62.29.133.84

    Ten telefon różni się czymś od modelu W800i (oprócz wyglądu)? Aparat taki sam 2Mpx, mp3, radio, karty pamięci. Może ktoś wie?

  • 0

    24. ~LaPakoGrande  2005-04-12 17:22:00  host: bwm221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Całkiem niezły tel. Mam go od 3m-cy i się świetnie sprawuje. Brak wideorozmowy to jest pryszcz, ludzie posłuchajcie firmy produkujące telefony nie mogą od razu wrzucić wszystkiego co się da do tel. oni cały czas mieszają funkcjami aby mieć większą game tel i zbyt. Ciekawostką jest pewien Sony Ericsson widziałem go w Anglii: Pamięc 2GB w standardzie + max.1GB na karcie MMC, kamera z matrycą 8Mpx zoom 12x , wideorozmowa, odtwarzacz Mp3 i radio z RDS to jush standard, Świetny fonik u nas będzie za jakiś rok 2 m-ce temu w angli kosztował 650 funtów czyli jakieś 3.800-4.000PLN Pozdrawiam z EUDEZET

  • 0

    25. ~Axaron  2005-04-13 14:10:00  host: cab70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmmm. A wie ktoś kiedy będzie światowa premiera?

  • 0

    26. ~  2005-04-14 17:36:00  host: akl74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    coś wątpię... N6230i jest lepsza pod każdym względem od tego SE. No dobra - ma lepszy wyświetlacz. I tyle.

  • 0

    27. ~mariusz  2005-04-23 16:31:00  host: 83.68.73.89.debica73.tnp.pl

    spoko telefon sonyericsony są nailepsze

  • 0

    28. ~wesoly  2005-05-14 17:16:00  host: aii50.internetdsl.tpnet.pl

    Kolejne cudeńko techniki made by Sony Ericsson!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    29. ~Remy  2005-05-29 19:03:00  host: host-81-190-16-235.torun.mm.pl

    Funkcje ciekawe (wyświetlacz, aparat, osłona obiektywu), opakowanie konserwatywne (zaleta i wada), a klawisze jak w starym kalkulatorze...

  • 0

    30. ~okruch  2005-05-31 01:41:00  host: nat-mo2.aster.pl

    mam ten telefon, przesiadlem sie z z1010... to co mnie wnerwialo od zawsze w se, to ten cholerny dzwiek podczas robienia zdjecia (ktorego w zaden sposob niemozna wylaczyc). niestety nadal on jest... zdjecia robi naprawde niezle (jak na telefon:) radio dziala ok. jest ciut wiekszy od t630. czeka mnie tylko wymiana karty, i mozna jechac na wakacje...:P Pozdrawiam. Ps. cena jak narazie 1550-1600zl.

  • 0

    31. ~Wislak  2005-06-03 13:39:00  host: 85.219.137.68

    uwazam ze jak dotej pory to nie ma lepszego SE w tej klasie

  • 0

    32. ~w  2005-06-06 11:55:00  host: fly.masterpress.com.pl

    brakuje w nim tylko rds w radio i wodotrysku

  • 0

    33. suchii  2005-06-07 22:50:05  host: ajr45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "KACZI" napisał '...jakość także nie odbiega od nokii...' Chłopie skąd TY się urwałeś. Od kiedy to modele nokii cechują się jakością?? Ktoś kiedyś powiedział że Alkatel to trzeszczący aparat ale to co wyprawia nokia (mój ukochany producent) przechodzi ludzkie pojęcie. W przeciągu ostatniego roku zmieniłem juz trzy nokie i powiem Wam że żadna ale to żadna nie jest w stanie poprawić sukcesu starego niskiego modelu 3210. Albo to juz nie te czasy albo NOKIA jedzie na starej dobrej opinii. Szkoda. Tymczasem ja sam jestem posiadaczem SE T630 i gdyby nie beznadziejnie malo pamięci to ten model bije na glowe przynajmniej polowe modeli Nokii. Powiem tak. Zamieniłem Nokię na SonyEricsson'a i niech Bóg mi świadkiem że nie żałuję, a inżynierom oraz specom od marketingu w Nokii życzę pomyślności w nadchodzących czasach. Pozdrawiam.

  • 0

    34. ~msg  2005-06-19 17:45:00  host: bot75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefona ma diode w jojstiku tak ja np. t630??

  • 0

    35. ~vasa  2005-06-21 14:23:00  host: dmq239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wg.mnie nokie są poprostu zbyt drogie i rozreklamowane,a żadnych nowości nie widzę.
    No,ale są i sprzymierzeńcy noki. Ja uwiebiam sony ericssona z samej elegancji i stylu. Ma tyle bajerów ;) dla mnie bomba.
    Choć dopiero posiąde model SE to juz jetsem całym sercem za tą marką ;)

  • 0

    36. ~pedriux  2005-06-30 17:22:00  host: ntwklan-62-233-185-146.devs.futuro.pl

    Tak naprawde to K750i posiada 262 tysiacer kolorow.Ale to mala roznica:)

  • 0

    37. ~adrianoo  2005-07-02 16:26:00  host: dfx158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanko:czy ten sony ericsson odbiera real music i true tones?

  • 0

    38. ~  2005-07-03 19:55:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    k700 ma wiecej wbudowanej :(ale k750 ma karty pamieci :) opgolnie nie ma az tak razacej roznicy ale ten aparat i wyswietlacz....

  • 0

    39. ~zolmar  2005-07-06 07:41:00  host: 195.205.139.141

    przeglądam wszystkie dane techniczne w800i oraz k750i i wychodzi są sa praktycznie identycznie! Ale może nie trafiłem na właściwą informacje? Jakie niuanse techniczne je różnią poza obudową i pojemnością pamięci zewnętrznej? mam w tej chwili k700i a chciałbym nabyć wkótce albo k750i lub w800i a nie chciałbym kupować w ciemno.

  • 0

    40. ~Adrianoo  2005-07-15 22:50:00  host: dex129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefonik i jest fuul wypas ale jest maly problem nie wiem o co chodzi tzn 1nie ma po polsku instrukcji 2nie moga mi ustawic wapa i mmsa w idei bo nie wiedza co to za model 3a i jak przesylac dane z kompa do fona? Niech ktoś mi pomoze bede bardzo wdzieczny

  • 0

    41. jareQ  2005-07-20 02:34:30  host: W3Cache1.Gawex.PL

    Zastanawiałem się nad kupnem Nokii 7610 ale jak zobaczylem to 'coś' bo chyba trudno nazwać to telefonem równie dobrze moze się nazywać aparat, radio czy mp3 player :) Nawet się nie zastanawiam nad niczym innym nie ma rownego sobie ten 'telefon' już jest mój :D
    A do tych co pytają o cenę Kosztuje on naprawdę nie wiele jeśli chodzi o możliwosći a cena wacha się od ok. 1200zł do 1500zł a jeśli ma ktoś znajomości (tak jak ja) dostałem go za 950zł oczywiście mowa o nówkach bez zadnych umow i abonamentów, poprostu sam aparat + wszystko co w komplecie ;)- Naprawdę warto!!

  • 0

    42. ~Axaron  2005-07-20 16:42:00  host: cba230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedy bedzie w plusie?

  • 0

    43. ~czester  2005-07-22 19:22:00  host: aws97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czym wy się zachwycacie? Jedyne co tam w tym telefonie jest OK to aparat chociaż kij wie jakie on bedzie robił zdjęcia w rzeczywistości. Wg mnie to kolejna lipa w wykonaniu SE !!

  • 0

    44. ~kielbasior  2005-07-25 09:52:00  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super. ma duzo zalet ale wad tez ma troche, oto pare z nich jesli zrobi sie wilgotno obudowa przednia robi sie fioletowa, telefon troche sie wiesza, ale poza tym jest poprostu super. mp3 sa dobrej jakosci, ma radio, zdjecia sa zajefajne, a filmikiw duzym formacie sa duuuzo lepsze niz w tych z vga!!!!!!!
    wszystkim polecam ten fon

  • 0

    45. ~aniela  2005-07-25 13:42:00  host: 130.161.182.69

    nie wiecie ile ta komorka kosztuje obecnie na gieldzie balickiej w krakowie ?

  • 0

    46. ~Cywil  2005-07-25 16:52:00  host: aab179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tez nie rozumiem skad tyle podniecania sie... stary dobry n-gage Nokii ma wszystkie te funkcje... phi

  • 0

    47. ~  2005-07-26 18:04:00  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    ten fon ma 34mb a nie 38!

  • 0

    48. ~grzesiek  2005-07-27 22:04:00  host: dsl.lt.krakof.com

    Hmm jak dla mnie to telefon spoko tylko boje sie o ten dzojstik po co oni go tam wpakowali to ja nie mam pojecia bedzie chozdil tak samo tragicznie jak w k700i niech mi ktos powie co zrobic zeby go wyczyscic bo po rozkreceniu telefonu i przedmuchaniu wszystkiego co sie da dalej nie lapie za pierwszym razem... na poczatku chodzil super ale potem tragedia

  • 0

    49. ~Evil  2005-07-28 17:35:00  host: fife.gov.uk

    piekny telefon mam go juz dlugo z zmienic nie zamierzam. funkcji swietne choc kameery najlepszej nie ma bo jest samsung z 3 miliony pix ha ha. I hate samsungo

  • 0

    50. ~GG  2005-08-03 11:53:00  host: atq131.internetdsl.tpnet.pl

    Czy telefon jest już w sprzedaży ??

  • 0

    51. ~Michu43  2005-08-08 11:24:10  host: afa143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta komura je OK. wiem to najlepiej bo ja mam to cegle;)

  • 0

    52. ~sniper  2005-08-11 14:52:41  host: dto135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie kiedy bedzie w sieci np. w idei??

  • 0

    53. ~VIP  2005-08-12 17:43:18  host: sr3.interplanet.pl

    wlasnie przyslali mi te cudo :) mam go niecala godzine a juz jestem w nim zakochany :D jak dla mnie to on nie ma zadnych wad!!!!!!

  • 0

    54. ~sylwia  2005-08-15 20:19:28  host: p549AC4DB.dip.t-dialin.net

    Jesli ktos sie orientuje, to niech poda aktualna cene tego telefonu, obojetne w jakiej sieci

  • 0

    55.  2005-08-16 10:54:09

    uwazam ze to najlepszy tel SE(nie liczac palmofonow)czy ktos wie ile on wazy????jaka ma baterie???i czy na dzwonki mozna ustawic mp3??

  • 0

    56. ~msg  2005-08-16 11:05:15  host: but50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sykwia poszukaj se na allegro i cena teto fona to ok 1300 zł

  • 0

    57. ~Alex  2005-08-16 16:50:39  host: bhf243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sony Ericsson to swietna marka,mam T630 i jestem z niego zadowolony jedynie ta pamięć troche straszy. K 750i ma wszystko co potrzeba w telefonie Foto 2mpix, radio z Rds, Duż pamięć dla MP3, no i przydatne irda i bluetooth. Wygląd ma bardzo elegancki i stylowy. Jego konkurent 6630 może się schować!

  • 0

    58. ~maciek_1990  2005-08-17 10:27:54  host: bpe66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    EDGE- co to jest ??

  • 0

    59. ~From UK  2005-08-17 21:05:43  host: host86-132-121-106.range86-132.btcentralplus.com

    Uzytkownicy jest to jeden z najlepszych telefonow jakie do tychczas posiadalem . Zaskakuje grafika pojemnosc 2 GB no i szybkosc poruszania sie 0 wieszania . Nabyjecie go za darmo w sieci o2 w UK powodzenia !

  • 0

    60. ~magda londyn  2005-08-18 12:07:50  host: ACBC0EA1.ipt.aol.com

    hmmm...moze i ma duzo funkcji i jest naprawde super,to w ciagu miesiaca wymienialam go 3 razy.najpierw zawiecha po przekroczeniu granicy niemieckiej (powrot do uk),potem cakowita nie wiedziec czemu zawiecha systemu i klawiatury,a przedwczoraj...spadl z lozka na mieki dywan-i pekl mu wyswietlacz.wadliwe egzemplarze??moze,ale az 3?!i mam pytanie: ile on kosztuje w polsce??

  • 0

    61. ~addamanaman  2005-08-18 12:20:13  host: 190-net.anfa.pl

    Patrzcie co potrafi Motorola e1120

  • 0

    62. ~David  2005-08-18 14:02:59  host: 83.16.185.226

    Ale bezsensu komorka moim zdaniem ten model telefonu jest beznadziejny ponieważ jego kolory mi nie odpowiadają oraz zdjęcia mają bardzo słabą rozdzielczość. Na pewnej stronie widziałem film nakręcony przy pomocy tej camery był BEZNADZIEJNY.Czyli brak mi słów.POPROSTU TA KOMA JEST WYWALONA W KOSMOS.

  • 0

    63.  2005-08-19 12:47:35

    Jedno słowo: FURA!!!!!!!

  • 0

    64. ~mwp  2005-08-19 14:02:12  host: airspan-2-34-77.radom.pilicka.pl

    ten telefon w anglii w sieci orange jest za darmo ! przy abonamencie za min 19 funciakow, wiec na taka sama oferte licze u nas, moze juz we wrzesniu :-) bo zablokawali mozliwosci przedluzenia umowy w idei-kazali czekac przynajmniej do 26 sierpnia

  • 0

    65. ~mwp  2005-08-19 14:04:10  host: airspan-2-34-77.radom.pilicka.pl

    poprawka ! --> za 25 funciakow i mamy 120 min/na miesiac i 250 sms

  • 0

    66. ~PAblowicz  2005-08-19 16:39:30  host: hyperion-net-76-2.lodz.msk.pl

    Telefon jest wypasiony pod kazdym calem! tylko kiedy bedzie w sprzedazy na naszym rynku ktos moze wie??

  • 0

    67. ~  2005-08-23 12:25:26  host: sr3.interplanet.pl

    ~David: beznadziejne zdjecia??!! sam jestes beznadziejny ten fon robi super zdjecia !! :)

  • 0

    68. ~~mwp  2005-08-23 23:46:45  host: sr3.interplanet.pl

    mi powiedzieli zebym przyszedl dowiedziec sie co dostane w idei za przedluzenie umowy 24 sierpnia wiec juz jutro :D

  • 0

    69. ~stasiu  2005-08-27 09:40:10  host: aeu251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jaki czas nagrywania wideo?

  • 0

    70. ~stasiu  2005-08-27 11:19:25  host: afu152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile minut można nagrywać wideo

  • 0

    71. ~Tomek960  2005-08-28 13:53:09  host: aou82.internetdsl.tpnet.pl

    Nowe telefony Sony Ericssona to cudenka ale troche dziwi mnie to ze producent wypuscil az trzy takie same telefony tylko o innych oznaczeniach i obudowach. K750i D750i i W800i z licencja na uzywanie nazwy Walkman. Maja nawet takie same wymiary i wage.

  • 0

    72. ~Starski  2005-08-29 23:38:56  host: 109-goc-1.acn.waw.pl

    W Erze dostępny w promocji jest tylko D750i. Cena to ok 470zł przy abonamencie za 90zł. Przy abonamencie 30zł cena jest bliska 900zł.

  • 0

    73. ~pazuzu  2005-08-30 00:22:28  host: pe131.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl

    Jezeli uwazacie ze ten telefon jest ciekawy i wypasiony to obejzyjcie sobie mitshubishi M430i. ten tel ma wszystko, tylko poza WM2003SE... ale coz, nie ma zeczy doskonalych...

  • 0

    74. ~szpadel  2005-08-30 22:17:38  host: age90.internetdsl.tpnet.pl

    cudo techniki, jest zajebisty! ma wszystko co może posiadać komóra! jestem zachwycony jego zdjęciami wogóle jest super nie może się równać z innymi telefonami typu: nokia czy motorola czy siemens, ten telefon jest wspaniały !!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    75.  2005-09-01 13:06:05

    Jak dla mnie to ten telefon zarzadzi na rynku - juz wszystko do tego zmierza. Narazie tylko wsrod osob ktore na to stac ale za jakies 2 lata bedzie w promocjach najtanszych abonamentow za 1zł + VAT ;)

    Mialem okazje sie nim pobawic i jestem na 100% pewny ze chce go miec. Bliznaicze D750i i W800 nie podobaja mi sie z wygladu. W ostatecznosci wezme D750i i wsadze w futeral ;)

    Kogo tylko stac polecam! SonyEricsson robi wedlug mnie w tej chwili najlepsze telefony - nawet te z niskiej polki sie zaczely wyrabiac.

    Co do wygladu ostatnich Nokii to moj kumpel ladnie to podsumowal: wygladaja jak glazura lazienkowa ;)

    Jak dla mnie prawie wszystkie Nokie sa brzydkie i w porownaniu z SE wymiekaja pod wzgledem wygody obslugi!!! A co do wygladu to Nokia ostatnio zrzyna z SE w projektach telefonow - N3230 czegos Wam nie przypomina??? ;)

    Pozdrawiam wszystkich!!!

  • 0

    76.  2005-09-02 10:28:18

    Z tego co widziałem na Allegro to już są w ofercie K750-tki z SIM-LOCK'iem Plus GSM wiec wydaje mi sie ze na dniach mozemy sie ich spodziewac spodziewac w salonach Plusa.

  • 0

    77. ~asadsdsa  2005-09-03 08:17:48  host: cam77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedy ten telefon bedzie w plusie???????????????????

  • 0

    78. ~mondokane  2005-09-03 19:55:06  host: diu27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W plusie jest od 2 dni w sprzedaży. W najnowszej promocji od 599 do 1049 w zależności od abonamentu.

  • 0

    79.  2005-09-05 10:23:38

    Mnie bardziej interesuje ten telefon poza promocja - nie chce brac drugiego abonamentu i ten telefon miec w Erze na dotychczasowym numerze.
    Niestety narazie dla kliento indywidualnych jest za prawie 2200 zł a dla biznesowych za 1800 zł. Z drugiej strony dziwi mnie ta roznica...

  • 0

    80. ~  2005-09-05 15:33:32  host: ahx137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cudo

  • 0

    81. ~sicario  2005-09-05 18:13:32  host: d463c180.datahighways.de

    cena SE w niemczech wynosi 345euro-model K750i.warto kupic

  • 0

    82. ~mondokane  2005-09-06 20:39:31  host: dji163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na Allegro nówki bez simlocka od 1200 PLN. Średni po około 1300 z polskim menu. Zresztą soft to nie problem. I nie trzeba jechać do Niemiec.

  • 0

    83. ~kaczor  2005-09-06 22:00:36  host: cz250.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zajebisty naprawde ale nie ma co sie spuszczać to nie jest najwysze osiągnięcie techniczne i jeszcze nie jeden telefon nas zaskoczy już niedługo

  • 0

    84. ~Khan  2005-09-07 23:38:46  host: bmw226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    :D Cooolowski sprzecik! Dorwalem noweczke za 650 zl :D:D:D Jeszcze tylko zakupie 2GB pamieci i bedzie git :D goraco polecam!

  • 0

    85. ~yagi  2005-09-08 16:34:16  host: afh58.internetdsl.tpnet.pl

    Wlasnie przegladnalem francuska strone Orange i mozna przypuszczac na 99,9% ze K750i bedzie w Polsce w tej sieci - skoro jest we Francji...

  • 0

    86. ~Bedi  2005-09-09 07:31:08  host: chello062179094087.chello.pl

    mam zamiar dzis wejsc w posiadanie. za 6670 krzykneli mi w plusie biznes 540zl pewnie za 750tke ok 700 ale warta swojej ceny. no zobaczymy hej

  • 0

    87. ~Shrek  2005-09-09 10:05:56  host: chello080108022150.28.11.vie.surfer.at

    zajebicho bawilem sie nim od kumpla z Niemiec.ciekawe ile kosztuje?????

  • 0

    88. ~yagi  2005-09-09 12:54:00  host: afh58.internetdsl.tpnet.pl

    Na stronie SE wczoraj znalazlem cos ciekawego - prawdopodobnie mozna aktualizowac oprogramowanie telefonu przez neta ze strony SE!!!
    Zainteresowanych zapraszam na strone SonyEricssona do dzialu "Pomoc techniczna dotyczaca produktu"

  • 0

    89. ~michał  2005-09-10 17:42:47  host: staticline773.toya.net.pl

    według mnie jest to badziewny telefon brzytki i nie lerzy w dloni.

  • 0

    90.  2005-09-12 08:43:58

    -> michał: Kazdy ma swoj gust, ale zastanawiam sie czy miales go w rekach przez dluzsza chwile??? I to zeby sie nim pobawic. Mnie ujal wlasnie w chwili gdy wzialem go do reki i sprawdzilem jak dziala... A wiele nie trzeba bylo bo w obsludze nie rozni sie bardzo od K700i :)

  • 0

    91. ~Hormek  2005-09-13 00:48:55  host: dhb167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    swietny telefon... cudny bardzo chcialbym go miec ale cena napewno bedzie wyskoka.... :P

  • 0

    92. ~Jurwas  2005-09-13 19:00:07  host: chello084010052163.chello.pl

    Ja kupuje K750i w styczniu. Przedluzajac go abonament na kolejne 2 lata w plusie i przy srednich rachunach 150-170 zł moge miec go wedlug symulacji juz na okolo 200 zł. Telefon na pelnym wypasie. Prawde mowiac szykowalem sie na S700i, ale cos go nie widac... Dobrze ze jest K750i bo na bank go biore!!! :-)

  • 0

    93. ~yagi  2005-09-14 09:46:07  host: afh58.internetdsl.tpnet.pl

    Z tego co wiem to S700i jest dostepny tylko w Erze i byl przez chwile dostepny w sieci RTV MIX AGD

  • 0

    94. ~mppt  2005-09-17 15:50:23  host: aod77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam i sie ciesze.plecam i nie mam zadnych zastrzezen.kupowa w plusie jest promo z godzinami nadliczbowymi

  • 0

    95. ~Marxin  2005-09-18 22:30:44  host: bke152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie to spełnieenie marzeń!!!Jeśli ktoś sie nie zgadza to sie nie zna:) M wszystko co potrzeba i nawet troche ponad.

  • 0

    96. ~madzia  2005-09-20 14:52:26  host: umw-gate-tk.um.wroc.pl

    ludzie kiedy on stanieje?? czekam i czekam az bedzie kosztował 800

  • 0

    97. ~yagi  2005-09-21 11:10:42  host: afh58.internetdsl.tpnet.pl

    Do takiej ceny stanieje za jakis rok...

  • 0

    98. ~Marti  2005-09-22 20:19:00  host: bwq59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jako ciekawostke podam ze juz k700i mial mozliwosc sterowania komputerem za pomoca bluetootha :) za pomoca HiD w windowsie i eksplorera w komorce :)

  • 0

    99. ~orb  2005-09-22 21:22:11  host: dynamic148-190.tvk.torun.pl

    zapewne jeden z najbardziej zaawansowanych technicznie tlefonow. Podkreslam ze SE jako jedyna firma wypuscila tely z 2.0 mega piksela! Widzialem zdjecia z tego, telefonu.... zatkalo mnie. Bez problemu mozna porownywac do normalnego aparatu cyfrowego!! Kolejny dowod na to ze firmy typu nokia poprostu wymiekaja!!

  • 0

    100. ~martinez  2005-09-27 16:41:40  host: amr34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik marzenie,ma wszystko czego trzeba, noki daleko do tak udanych telefonow, sa o polowe tansze od noki a nawet i moze lepsze, chyba go sobie kupie za pare miesiecy

  • 0

    101. ~lord_senior  2005-09-28 11:49:41  host: 145.48.177.207

    pytanko czy bedzie on dostepny w sieci ERA jak myslicie i ile bedzie kosztowal w Holandii bez abonamentu kosztuje 365 Euro (swoja droga ciekawe czy ma polskie menu)

  • 0

    102.  2005-09-28 15:17:20

    dlaczego nie napiszecie w końcu, ze jest w promocji plusa?? nawet na stronie www.plus.pl o tym piszą!

  • 0

    103.  2005-09-29 09:56:57

    gdybysmy pozakrywali znaczki firm i zapomnieli ze w Polsce Nokia zawsze mial lepsze wziecie a zaglebili sie w dane techniczne to K750 i D750 sa tanie jak barszcz do konkurencji , jedno czego im brak a moze czego brak Sonyericssonowi to przenisienie do nich technologi infolithium lub co najmniej 50% mocniejsze bateryjki.
    Ogniwa tam zostosowane nie odbiegaja znacznie od znanych nam juz modeli K700 lub T630/wersja bogatsza/.. telefoniki mnie osobiscie wziely niesamowicie szybka transmisja w 2 kierunkach memorysticka , przy 2w sklai fotki wyciska to usmiech ..

  • 0

    104.  2005-09-29 12:35:35

    lord_senior: nie bedzie dostepny w Erze - w tej sieci trzeba sie zadowolic modelem D750i. Jesli komus nie przeszkadzja wzgledy estetyczne to moze bez wahania wziac D750i :)

  • 0

    105. ~bobo  2005-09-29 22:13:13  host: NAT-3.autocom.pl

    burak,nokia,adidas,bmw,zimny łokieć bląd laska. watacha jak znalazł se mówi takim burakom nie! to tel dla nas czyli normalnych ludzi

  • 0

    106. ~oskar  2005-09-30 22:19:20  host: w3cache.dolsat.pl

    mam ogromną ochotę na ten telefon poniewaz marze o telefonie o bogatej funkcjonalności. i ten telefon całkowicie spełnia moje oczekiwania. szkoda że tyle kosztuje,nie wiem czy będzie mnie na niego stać.ale coś się wymyśli.

  • 0

    107. ~Maciek Oral  2005-09-30 23:09:43  host: avh42.internetdsl.tpnet.pl

    zjebany tel mam go juz około 1-miecha z Szkocji, moze wam sie wydaje ze jest fajny, po prostu bania i jest lichy raz mi upad lekko upadł i odrazu tam gdzie sie odsówa na fotke urwało sie. ja pier.... i jeszcze 72 tony polifonia brzmi jak by mial 32 hehe nie kupie tego nigdy. ZAWIODŁEM SIE NA MAXA...

  • 0

    108. ~  2005-10-03 16:10:15  host: w3cache.dolsat.pl

    widzialem opis tego telefonu.to telefon moich marzeń.jestem pewien że jeśli będe kupował komórkę to kupię tylko jego.

  • 0

    109. ~paweel...ek  2005-10-05 16:09:21  host: 145.48.179.23

    niech ktos mi powie czy bedzie on dostepny w Erze; w Holandii jest on za 369 euro bez abonamentu a jak bierze sie abonamet to za free...

  • 0

    110. ~yagi  2005-10-06 14:11:04  host: proxy23.is.net.pl

    paweel...ek: Zobacz kilka postow wyzej... Nie bedzie go w Erze...

  • 0

    111. ~Piotr  2005-10-08 16:28:45  host: acm59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Elo mam ten telefon od dzisiaj kupilem go se na allegro jest zajebisty zdjecia sa powalajace mowie wam warto go kupic za taka kase (1400zl noweczka)

  • 0

    112. ~triki  2005-10-10 18:15:40  host: host42-193-110-231.limes.com.pl

    mam pytanie, czy bateria rzeczywiście trzyma tak długo??? Bo jezeli tak to bije nokie na głowe :)

  • 0

    113. ~9993  2005-10-10 20:17:19  host: aoc98.internetdsl.tpnet.pl

    zajebisty ten telefon

  • 0

    114. ~Wiory  2005-10-12 19:31:24  host: xdsl-942.lubin.dialog.net.pl

    O ludzie, nie ma to jak 8 megapikseli w komorce m/ Pamietajcie ze fon nigdy wam nie zastapi aparatu porzadnego, w dodatku zdjecia ktore robia komorki sa biedne i najlepiej wypadaja na wyswietlaczu i tyle. Troche mnie smieszy jak ktos kupuje komore dla aparatu, co innego mp3 bo mp3 sa znosne, ale aparat ...lol. zreszta kupowanie komorki za 1200 czy 1400zl ktora bedzie sluzyc tylko do dzownienia to lekka przesada. CHociaz...jak ktos ma kase to niech wydaje, ale jak ktos zbiera nie wiadomo dlugo tylko po to zeby szpanowac no to troche mnie to smieszy ;p
    grunt to bunt

  • 0

    115. ~Mr.?  2005-10-13 08:51:13  host: wifi-gw.man.olsztyn.pl

    Witam! Mam ten telefon od 4 dni z 1Gb karta i powiem wam ze jest to cudo !!! mój syn już go rozpracował! Jest prosty, łatwy i przyjemny! Ps. Oglądam na nim filmy w pracy :)! Jak dotąd dostępny tylko w plusie dla firm :(

  • 0

    116. ~THOMSON  2005-10-13 23:13:03  host: chello084010008144.chello.pl

    Super phonik!!! łączy cene , z ergonomią i z funkcjami. właśnie zastanawiam się nad kupieniem go... Witku T przydał by się test tego phonika. pozdrawiam i polecam!!!

  • 0

    117. ~Olunia  2005-10-14 21:48:28  host: dial-1967.walbrzych.dialog.net.pl

    Phonik jest zajefajny...wszystko w nim fajne...właśnie przed chwilą go dostałam na urodzinki :D Polecam

  • 0

    118. ~dormibar  2005-10-15 22:05:19  host: chello083144069071.chello.pl

    a czy się różni od D750(teraz w ofercie Ery)

  • 0

    119. ~damiano  2005-10-18 16:01:18  host: bmw171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolejne cudo techniki ma automatyczne odtwarzanie mp3 jest podobny do t630 a jest o wiele lepszy ciekawe jak bendzie z cena

  • 0

    120. ~do  2005-10-19 09:24:14  host: chello083144069071.chello.pl

    czym różni się K750i od D750i?

  • 0

    121. ~editka  2005-10-19 14:23:30  host: doc21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny ale to nic przy W800i bo ten(w800) jest ładniejszy. a kosztuje 200 więcej

  • 0

    122. ~pop1  2005-10-20 12:43:57  host: pa135.zawady.sdi.tpnet.pl

    proszę pomózcie mi skonfigurować wap,mms i gprs w SE T68i, próbowałem zdalenej konfiguracji i pod numerem 9797 tak tak, ale przy próbie połączenia z wap i wysłaniu lub odbieraniu mmsa pojawia się komenda Parametry GPRS niedozwolone, albo błą GPRS

  • 0

    123.  2005-10-21 18:00:42

    Dzięki za zwrócenie uwagi w kwestii pamięci - już poprawione! :)

  • 0

    124. ~Kokain  2005-10-22 13:50:03  host: chello084010160083.chello.pl

    Piszecie ze nie ma EDGE?
    a qrde korzyszytsał byś z tego jakbyś miał! Jestem pewna że nie !
    Super telefon !

  • 0

    125. ~snoopy  2005-10-23 17:18:44  host: dwz224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik wydaje się zajebisty co do funkcji ,ale nie jestem pewien co do tego , że ma kamerę , tutaj pisze , że tak , a gdzie indziej czytałem , że nie ma kamery . (mętlik w głowie) Podoba mi się to ,że ma 256 000 kolorów , piękny wygląd , duża pamięć , mp3 , radio . komputer nie telefon . Szkoda ,że nie jest 3G

  • 0

    126. ~china  2005-10-25 21:28:18  host: ev26.internetdsl.tpnet.pl

    on ma 262 tys. kolorow a nie 256 tys. pisalem juz to z miesiac temu ale komentarze do tej pory nie ma moze teraz sie wyswietli :/

  • 0

    127. ~mackbet  2005-10-26 17:55:27  host: ccm138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bedi ja biore z plusa 6670 powiedzialem ze przynajmniej 100 obniza to podpisuje umowe albo zrywam.Obnizyli mi do 250 netto co daje brutto 300 z groszami a za taka cene warto nie uwazasz"?

  • 0

    128. ~msr  2005-10-28 14:35:30  host: ahg202.internetdsl.tpnet.pl

    z ceną moze nie będzie tak źle...ale w angli. Nowy k700i kosztuje u nich 75 funtów,więc k750i bedzie troche drozszy.

  • 0

    129. ~MDMA  2005-10-29 16:44:51  host: 1.nat.ino.tvknet.pl

    mam zamiar kupić sobie telefon i zastanawiam się właśnie czy SE K750i czy SE W800i, jak sądzicie który lepszy??? Pomóżcie !!!

  • 0

    130. ~NuLL  2005-10-30 17:04:10  host: ahy202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nagrywanie filmow jest w K700i tak wiec w K750 tez bedzie. Mam ten sam dylemat co MDMA. Czy one sie roznia ?

  • 0

    131. ~Tomek  2005-10-30 22:08:32  host: nat-pra.aster.pl

    No wiadomo ze w800i lepszy ale i drozszy. Roznice sa niewielkie male zmiany przy odtwarzaczu mp3 ktory w W800i jest juz niemal idealny.:P K750i jest ladniejszy (nie ma kremowego koloru:/) i tylna czesc jest zasuwana tak ze nie widac wogole aparatu a w W800i i D750i tyl wyglada juz jak cyfrowka:P Naprawde roznice sa minimalne. Ja bym bral K750i ze wzgledu na powazniejszy kolor, telefon to nie zabawka dla malego dziecka zeby byl kremowo pomaranczowy:P

  • 0

    132. ~szymon_z  2005-11-01 13:15:19  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Wow fajne to ale drogie jak cos...Ale za ta cene wole juz kupic porzadna cyfrowke Sony za 800zł i za ta reszte kupic np.Nokie 6610i!

  • 0

    133. ~winiar  2005-11-02 21:53:52  host: host-ip130-85.crowley.pl

    Ten telefon to zarabisty sprzet. Ja posiadam sony ericssona t610(niestety) ale chce go zmienic wlasnie na k750i. Uwazam ze sony ericsson to najlepsza marka telefonow a w szczegolnosci pod wzgledem polifoni. POZDRO!!
    ]8-)

  • 0

    134. ~joka  2005-11-05 15:21:05  host: 217.153.82.242

    ciekawe kiedy se k750i wejdzie na rynek?

  • 0

    135. ~CYC  2005-11-06 14:11:57  host: dgl124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Fajny" telefon. Za nie długo będę go miał

  • 0

    136. ~winiar  2005-11-10 16:45:18  host: host-ip130-85.crowley.pl

    Super telefon. Nic dodac nic ujac. Poprostu Sony ericsson to najlepsza marka na rynku. Jestem włascicielem sony ericssona t610 i mimo ze jest duzo slabszy od k75oi to tez jest niezlym telefonikiem. Ale wlasnie mam zamiar kupic k750i. P0Zdr0

  • 0

    137. ~Kalina  2005-11-12 20:17:57  host: bqz188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak ta seria SE zrobi dużą karierę. Szczególnie model D750i bo era sprzedaje go tanio. Na takiego koma warto było czekac tani i funkcjonalny.

  • 0

    138. ~yagi  2005-11-12 20:28:03  host: a74.net152.okay.pl

    joka: przeciez ten telefon juz od kilku miesiecy jest na polskim rynku. jest w plusie i w erze...

  • 0

    139. ~l0q  2005-11-13 16:56:04  host: n12.pro-internet.pl

    w tym telefonie brakuje tylko ekspresu do kawy

  • 0

    140. ~hulia  2005-11-13 17:27:01  host: chg34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie rozumiem dlaczego ludzie tak zachwycaja sie tymi nokiami. moja matka miala do wyboru se i nokie i oczywiscie wybrala nokie. nie moge tego zrozumiec. przeciez n. maja marny aparat i w ogole sa marne i co raz drozsze!!! SONY ERICSSON THE BEST!!!!!!!

  • 0

    141. ~CYC  2005-11-15 19:04:59  host: dfc242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fon jes po prostu zajebi***. Nokia 6230i kosztuje prawie tyle samo a jest tak słaba w porównaniu z k750i. Nokia z podobnymi parametrami do tego SE kosztuj około 3000zl. Więc jest rużnica. Po za tym wydaje mi się że Sony ericsson jest dobrą marką.

  • 0

    142. ~Telo  2005-11-16 11:21:42  host: dca243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wooohooooooooooo!!!! Normalnie go sobie kupuje i to już, zaraz, teraz. Dobra narazie biegnę do sklepu:-)

  • 0

    143. ~michał  2005-11-18 15:27:38  host: inet3-pr.piasta.pl

    mam se d750i i naprawde fajnie się sprawuje,mp3 chodzą jak w normalnych odtwarzaczach , aparat idealny(jak na komórke) 2 mp robi swoje, wogóle się nie zacina choćbyście nie wiem ile aplikacji na raz otworzyli , osobiście go polecam

  • 0

    144. ~M4ch3n  2005-11-18 17:53:02  host: dun230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fonik niczym sie nie rozni od d750i (oprocz brzydszej obudowy!!!) i jest od niego o 300-400 zł drozszy! wiec zastanowcie sie co kupic!

  • 0

    145. ~Mati_7893  2005-11-20 12:08:02  host: ckj163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema All :-). No niedługo to w komórkach bedą drukarki i skanery :-) . Tak powaznie to fon bardzo fajny! Zastanawiam się czy kupić Nokie 6230i czy SE K750i? Większość doradza mi Nokie ale ma mały wyświetlacz jak na drogi telefon, ale ten pewnie nie jest wytrzymały na upadki i bateria mało trzyma :-/ A może to plotki? Teraz juz sam nie wiem. I jeszcze coś! Nokia produkuje fony, a ćwiartka ceny jest za firmę (tak mi się zdaje :-) ) No i jeszcze jedno! Fakt, że bardziej opłaca się kupić D750i, ale niema nagrywania filmów i aparat ma taki troche głupkowaty wygląd (jak na koma). No nie wiem. Szkoda, że za taki luksus trzeba tyle zapłacić :-( . Test telefona znajdziecie na stronie www.centrumse.pl Pozdrawiam :-) .

  • 0

    146. ~stanley  2005-11-20 22:21:51  host: fb242.internetdsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi czy jak sciągne z neta gre motyw lub program do se k750 do do d750 też mi będzie pasował ???? to dla mnie ważne.prosze o odpowiedz

  • 0

    147. ~jaktor  2005-11-21 23:57:55  host: clm85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak stanley, k750, d750 i w800 mają kompatybilne softy i wszystkie motywy do tych telefonów pasują do siebie nawzajem.

  • 0

    148. ~gejejbn  2005-11-22 16:11:29  host: 145.48.160.110

    hehehe no i jednak jest w erze:)

  • 0

    149. ~kaliniak  2005-11-25 17:50:49  host: 106-5.espol.com.pl

    czy orientuje sie ktos z was, czy obudowa K750i pasuje do d750i??

  • 0

    150. ~mariusz  2005-11-26 13:15:49  host: proxy.startnet.pl

    sony ericsson to spoko telefon ale kiedy stanieje i czy da sie go kupic na karte nówke za 500zł

  • 0

    151. ~EX  2005-11-26 21:43:05  host: acx173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanie: jaki jest w użytkowaniu? meny chodzi bardziej jak w motoroli czy jak w nokii? mam N 6310i i Motorole V3 i Nokia jest o wiele praktyczniejsza w użyciu i szybciej można się poruszać po menu. Menu może być rozbudowane w kosmos, ale wazniejsze żeby dalo się po nim poruszac. To jak uzytkownicy K750i? jeśli mieliście w ręku 6230i i K750i prosze o opinię.

  • 0

    152. ~EX  2005-11-26 21:52:48  host: acx173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaką pojemność ma bateria K750i? ile wam wytrzymuje?

  • 0

    153. ~Kuba  2005-11-27 02:56:18  host: gates.nasze.pl

    Czy plik formatu mp3 mozna ustwić jako dzwonek telefonu

  • 0

    154. ~kaliniak  2005-11-27 15:59:40  host: 106-5.espol.com.pl

    ~kuba: Mozna ustawic plik mp3 jako dzownek.

  • 0

    155. ~Ciekawy  2005-11-28 14:38:47  host: proxy.nfz-krakow.pl

    PYTANIE????????????????????
    Czy ktoś próbował wywoływać z SE K750 zdjęcia na papierze? Jaka jest jakośc zdjęć papierowych?

  • 0

    156. ~Bart  2005-11-28 22:51:55  host: prosie23-1.aster.pl

    PYTANIE: Co z joystickiem po znacznym użytkowaniu telelfonu?? Też zaczyna kiepsko chodzić jak w T610, T630, czy K700i? Proszę o odpowiedź. Ważne!

  • 0

    157.  2005-11-28 23:23:47

    hehehe . wkoncu w Orange sie pojawil!!!!

  • 0

    158. ~darkonel  2005-11-30 10:16:34  host: abz138.internetdsl.tpnet.pl

    Cześć Wam, ja mam ten telefon od tygodnia, i podsumowując, jest naprawdę godny swej ceny ;) irytuje mnie jednak to, że do tej pory nie znalazłem w nim mozliwości wyłączenia dźwięku odgłosu robionego zdjęcia (może ktoś wie jak?)oraz zdecydowanie brakuje w nim oddzielnego notatnika do przechowywania danych tekstowych (coś w rodzaju portfela jak w Nokii 3510i)
    Generalnie nie ma on systemu operacyjnego Symbian, ale jego animowane menu i styl przechodzenia go całkowicie nadrabiają zaległości.
    Polecam ten telefon, warto

  • 0

    159. ~Łysy  2005-12-03 00:55:25  host: nat-be2.aster.pl

    Ja tam i tak wole Nokie robi bardziej wyraźne zdjęci, mówie o modelach z N-serii....

  • 0

    160. ~Mati_7893  2005-12-03 14:38:10  host: dlv243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NOKIA TO GÓWNO!!! Tyle że Nokia jest znana na całym świecie, a SE nie! I za POPULARNOŚĆ płacicie 1/4 kasy! SE produkuje SUPER fony, a tam Nokia to takie wiatropylne baziewie które roznosi swoją poputarność, a uzytkownicy aby na tym stracą!
    I jeszcze ciekawostka: w niektórych sklepach SE K750i jest tanszy od K700i :-) trudno w to uwierzyć ale taka jest prawda! Ja wolę kupić nową z salonu za rozsądną cenę, bo taka taniocha jest troche podejrzana :-) No i troche mnie wkurza, że kazda komora z SE ma prawie identyko menu :-) pozdrawiam:-) SE rulez:-)

  • 0

    161. ~xxl  2005-12-06 09:09:57  host: rp134.internetdsl.tpnet.pl

    wygląda fajnie,osobiście jej nie mam ale mi ise podoba. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jakie komórki są fajnie z wyglądu i mozliwości, cena nie gra roli. :)

  • 0

    162. ~zenek  2005-12-09 19:47:52  host: bvi135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wideokonferencji ni ma:(:(:(:(:(:(:((:(:((

  • 0

    163. ~Anonimowy gostek  2005-12-09 20:40:00  host: 82.160.16.2

    KOCHAM TEN TELEFON!! JEST SUPER!! NAJLEPSZY NA RYNKU, bomba!! jak ktoś woli nkoie od Se to gustu ni ma, se przewyższa o wiele nokie,!! polecam!!

  • 0

    164. ~bartek  2005-12-09 21:00:55  host: bjl227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto wie ile trzyma przy srednim uzytkowaniu ten telefon po 5 minut rozmow dziennie i 5 smsach.Czy w najlepszym przypadku moze wytrzymac tydzień

  • 0

    165. ~Pablo  2005-12-10 19:39:05  host: dbr13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od tygodnia i jest super!!! mnóstwo możliwości świetne zdjęcia. byłem mile zaskoczony jak zobaczyłem zdjęcia zrobione tym telefonem na komputerze.
    Cena 1300pln

  • 0

    166. ~M!cK  2005-12-11 19:46:02  host: dao203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przy intensywnym uzywaniu bateria trzyma 3 dni

  • 0

    167. ~jksm  2005-12-11 20:28:51  host: bwt34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile kosztuje ten tel. na abonament?
    (jak najtańszy tel. i abonament)

  • 0

    168.  2005-12-12 14:54:48

    buuu... najbardziej przesadzona jest tylna klapka tego fona heheh

  • 0

    169. ~Karolinka  2005-12-12 18:42:16  host: f154.osiedle.net.pl

    Posiadam ją i wcale nie żałuje wyboru!!! Jest super.

  • 0

    170. ~  2005-12-12 18:57:41  host: 87.207.168.60

    on odtważa format 3gp???

  • 0

    171. ~kasia  2005-12-13 18:39:03  host: bxa194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może ktoś wie, o co biega w tej ofercie "era nowy komfort"? A dokładnie chodzi mi o te oferty... I jak wysoki jest abonament gdy wybiore np. 3 oferty?

  • 0

    172. ~majka  2005-12-14 13:01:06  host: bvl155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    świetny telefon!!! Tylko szkoda,że taki drogi...

  • 0

    173. ~Cichy  2005-12-14 14:20:23  host: 213.134.174.33

    Witam, mam dylemat K750i czy D750i ? Wizualnie pasuje mi K750i ale czy sa jakieś istotne różnice w tych modelach ? Proszę o pomoc..

  • 0

    174. ~marco  2005-12-14 20:42:43  host: eoa43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeśli niewiecie to nokia wypuśćiła na rynek nokie N90 według mnie dorównuje K750i ale kupie sobie K750i:) nara

  • 0

    175. ~Sędzia  2005-12-14 23:34:33  host: apn-99-84.gprspla.plusgsm.pl

    Jest nawet niezły, ale jak na telefon za 1700zł to powinien mieć EDGE-a do łączenia z internetem bo GPRS to już przeżytek. Za tą cenę to powinien mieć nawet UMTS. Aparat 2Mpix to rzeczywiście duży postęp. Jednak wolę kupić K300i za 500zł w Germanos i aparat cyfrowy 5Mpix za 1200zł. Ten telefon powinien kosztować najwyżej 800zł.

  • 0

    176. ~memel  2005-12-15 16:12:35  host: proxy.startnet.pl

    se k750i to sen taki spoko bayer ze oczy bolą

  • 0

    177. ~karina  2005-12-16 15:58:16  host: bwn113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda, że w te święta moje marzenia o tym tel. się nie spełnią... :(

  • 0

    178. ~kkkk  2005-12-16 16:02:22  host: bwn113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BRAK SŁÓW! CUDO! Uwielbiam ten tel!

  • 0

    179. ~Zielony  2005-12-16 17:02:07  host: aoh218.internetdsl.tpnet.pl

    ten fon jest poprostu zajefajny chce sobie go kupic!!!:D

  • 0

    180. ~piter  2005-12-18 18:52:55  host: 80.50.250.54

    chyba sobie kupię, chociaż se poszedł na łatwiznę - porónać d750i i k750i różnica- bateria nic więcej(podobnie w800i-soft) ale wolę go niż np. sagem my-x 8 lub nokię 6230.Ma wszystko co tel powinien mieć (te EDGE lub [nie potrzebny]symbian wybaczam)

  • 0

    181. ~wiecie co ??  2005-12-18 21:05:07  host: dsj2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej... w kwietniu mi sie umowa konczy i biore ten tel ... nie ma co musze go miec ... on jest fur ten telefon nie ma co on musi byc mój

  • 0

    182. ~konar  2005-12-19 10:58:55  host: abxo10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon od tygodnia mp3ki ładuje się dość długo mimo to niema lepszego!!!!!!!

  • 0

    183. ~ASsassIN  2005-12-19 20:50:29  host: bvi119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BUUUUUUUUUUUUUU badziewie nokia 6230i jest najlepciejsza na swiecie!!!!

  • 0

    184.  2005-12-22 00:44:27

    eeech... ktos tu pisal ze D750 nie nagrywa filmow! co za bzdury!!! Ktos inny pyta jak te fotki wygladaja na papierze... Pewnie bys musial byc fachowcem aby odroznic takie zdjecie od normalnego, zreszta sto osob na sto ktore ogladaly moje zdjecia na wiesc ze sa zrobione telefonem lapaly karpia i oczy jak piec zlotych.

  • 0

    185. ~  2005-12-22 15:29:34  host: 153.19.250.107

    niby dobry ale nie ma symbiana....

  • 0

    186.  2005-12-23 13:36:53

    se d750 i k750 to dokladnie to samo tylko w innej obudowie, tylko d750 jest wylacznie dla tmobile

  • 0

    187. ~forumowicz  2005-12-23 16:53:18  host: akm243.internetdsl.tpnet.pl

    czytałem o tym sprzęcoie w PC Wordl Komputer . Uważam że test był napisany o.k. , a sprzęt jest zaisttyekkk. Pozdraowia userów tego tel.-a . wesołych świąt /.

  • 0

    188. ~pat  2005-12-24 10:59:40  host: pa70.malbork.sdi.tpnet.pl

    sylwel: a po czym poznajesz rozdzielczosc? przeciez to jaka ma rozdzielczosc nie oznacza od razu olreslonych wymiarow! mi tez monitor wygladal na 800x600 a ustawilem 1024x768, pomysl a nie piszesz bzdury, video mozesz nawet w k300 nagrywac jesli ci o to chodzi..pozdr

  • 0

    189.  2005-12-24 23:59:36

    super ekstra. Fon jest zarąbisty w kosmos. Juz go sobie kupuje, oczywiscie czytalem o nim recenzje nie tak z pośpiechu:)

  • 0

    190. ~pRZRMRK  2005-12-25 14:38:26  host: 82.139.32.23

    MYŚLĘ ŻY TO JEST the best

  • 0

    191. ~  2005-12-26 01:46:09  host: unregister193206219081.c206.msk.pl

    na stronce plusa w opisie K750i zrobili błąd--> napisali, że nie ma budzika... haha dobre ;]

  • 0

    192. ~Małgocha  2005-12-27 13:57:12  host: 80.51.244.14

    lepszy se w800i

  • 0

    193. ~kamil  2005-12-27 18:22:38  host: wlan0-4.srem.net

    SE ma tę wade (przez którą nigdy go nie kupie) że nie da sie na nim smsów pisać (t610 - takie to było wolne że dajcie spokój). Co do wieszania - Motorola 651:) obowiązkowy zwis jak kilka smsów naraz przychodzi...Nokii nie znam więc sie nie wypowiadam,,...wg mnie Motorola, SE to jeden szit jeśli chodzi o system (do tego bateryjki trzymają z z 1 dzień - Mot 935 (albo 925) (ta z rysikiem - testowałem)), Siemens przynajmniej sie odróżnia a nie zalewa rynku klonami jak Nokia (aha teraz mam Sagema:) i jest spox...ale wolałbym ładny telefonik Siemensa..myśle o sf65 - mimo że to 65 to ładnie wygląda na żywo...)



  • 0

    194. ~ss  2005-12-28 13:06:32  host: bwn62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W orangutanie na abonament SE k750i kosztuje 799zł z abonamentem w wysokości 50zł... Mam jeszcze pytanko: czy da się zmienić czas kręcenia filmów na nieograniczony???

  • 0

    195. ~Konkol-SE K750i  2005-12-28 18:35:46  host: cnet-u-249-47.petrus.pl

    Niektórzy pisząc negatywne komentarze na temat tej komórki chyba nie spali albo głowa ich boli ta komórka ma tylko! jedną wadę słaba bateria.Ale ogólnie ten telefon nie ma żadnych wad matryca 2 Mpix doskonała rodzielczość zdjęć jak na telefon 1632x1224 piskeli to doskonałe osiągnięcie panów z SE.Czytałem tutaj o Motce e1120 ma ona 3 mpix i 2048 x 1536px rozdzielczość zdjęć ale za to beznadziejnie się ją trzyma w ręku koszmar a joystick po dłuższym użytkowaniu że tak sie wyrażę jest do du** i ma beznadziejną polifonię bo 24-kanałową.SE RZĄDZI WYMIATA SAM GO MAM NAJLEPSZY TELEFON KTÓRY WIDZIAŁEM NOKIE,SAMSUNGI,MOTKI,nie wspomne o alcatelach i innych badziewiach moga się schować pomiętajcie chcecie dobry telefon?Kupujcie z seri SE najlepiej z x750i.


  • 0

    196. ~sall  2005-12-29 14:21:01  host: host-81-190-213-78.wroclaw.mm.pl

    Ponawiam pytanko, mozna zmienic czas nagrywania na nieograniczony ? Z gory dzieki za odpowiedz.

  • 0

    197.  2005-12-29 14:52:22

    Samsung D600 jest duzo lepszy od tego. Bawiłem sie k750i i jest dziwny w obsłudze. Pozdrawiam

  • 0

    198. ~{Paweł}  2005-12-29 17:45:03  host: acfj247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest wywalony w kosmos ma wszystko co powinien miec zajebisty telefon teras zadna nokia nie podskoczy do SE a pozatym nokie sa drogie pozdrawiam

  • 0

    199. ~pitero66  2005-12-29 18:12:05  host: azg146.internetdsl.tpnet.pl

    Zbierajcie kase na k/d750i bo jeszcze długo
    nie pojawi sie godny konkurent,telefon jest THE BEST!!!Multimedialny kombajn,a konkurencja daleko w tyle...i poogladajcie sobie fotki z tego fona w necie.Pełny wypas.Pozdro.

  • 0

    200. ~bart  2005-12-30 20:11:53  host: bdq48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aby zmienic dlugosc filmu wejdz do kamery,wcisnij ustawienia a tam jest opcja tryb filmu,nacisnij i zmien na druga opcje.I gotowe.

  • 0

    201. ~przemcio1992  2006-01-01 16:57:52  host: sm42.internetdsl.tpnet.pl

    gówno! jak wszystkie sony-ericsony :(

  • 0

    202. ~Eddy  2006-01-01 21:15:18  host: xdsl-2699.zgora.dialog.net.pl

    Od 2 dni jeszczem posiadaczem tego Sony Ercssona i poiwme jedno - boski telfon!

  • 0

    203. ~Eddy  2006-01-01 21:48:26  host: xdsl-2699.zgora.dialog.net.pl

    Od 2 dni jeszczem posiadaczem tego Sony Ercssona i poiwme jedno - boski telfon!

  • 0

    204. ~kamyś  2006-01-02 19:53:59  host: do-nitka-net.ipartners.pl

    mam ten telefo - dopiero go rozkminiam ale juz widze że świetna rzecz

  • 0

    205.  2006-01-03 13:19:03

    Mam ten telefon od kilku miesiecy i musze przyznac ze jest wart swoich pieniedzy. Za te pieniadze powala konkurencje - jezeli ktos woli dac kilkaset zlotych wiecej za telefon konkurencji ktory rozni sie paroma nieistotnymi szeczegolami to droga wolna ;) Obsluga rewelacyjna - szczerze mowiac bawilem sie Samsungiem D600 i nie zachwycil mnie... A tutaj wszystko cacy i przemyslane :) Aparat niesamowity. Odbitki wychodza swietne. Przy duzej karcie pamieci mozna odkryc uroki odtwarzacza MP3 w telefonie - bardzo czesto z niego korzystam :) Ma pare swoich drobnych wad ale nie przeszkadzaja one w uzytkowaniu - kwestia przyzwyczajenia po przesiadce np. z K700i ;) Goraco polecam ten fonik!!! :D

  • 0

    206.  2006-01-03 13:21:51

    A dla zwolennikow Nokii zacytuje znajmoego z salonu Germanosa: "Chocby Nokia nie wiem jaki badziew wypuscila ludzie i tak beda go kupowac bez rozwazenia oferty konkurencji"

  • 0

    207. ~  2006-01-03 13:53:36  host: v212.a.pl

    TO TEST WYPAS

  • 0

    208. ~kamicio  2006-01-03 20:59:30  host: wlan0-4.srem.net

    za ta cene spodziewalem sie wiecej po telefonie.. boje sie ze mi zleci i sie roztrzaska... taki plastikowy wydaje sie jak zabawka odpustowa.. ale moze wytrzyma po za tym opcje ok tylko mogli pomyslec zeby sie tak nie zacinal.. i ta bateria... ostatnio mi aby po jednym dniu trzyma a malo uzywam.. spodziewalem sie wiecej za taka kase.. moze go szybko sprzedam i wezme siemensa s75 to dopiero piekny telefon ;-) pozdro

  • 0

    209. ~jankes  2006-01-04 18:18:45  host: host-81-190-29-59.torun.mm.pl

    Kupiłem go w Orange dla firm mam abonament 71zł. brutto ale rachunki płace około 120zł. brutto.Przedłużono ze mną umowę na 2 lata i dano k750 za 35zł. brutto.Telefon kosmos szczególnie jak miałem wczesniej t610

  • 0

    210. ~PGR  2006-01-05 14:24:47  host: auw235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wyyypas!!!!!!

  • 0

    211. ~mati  2006-01-05 19:38:56  host: dfe74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam ten telefon i powiem jedno jest zajebisty mowie wam ma super aparat z matryca 2 megapixel.

  • 0

    212. ~yagi  2006-01-07 10:11:47  host: 195.136.30.98

    Kupilem wczoraj do K750'tki lampe blyskowa. Polecam ten gadzet - robienie zdjec w ciemnosci juz nie jest zadnym problemem!!! :))

  • 0

    213.  2006-01-07 10:39:54

    co ludzie widzą w tych SOny Ericsonach ??? przeciez to G**** Podróba Nokii. U mnie w klasie większość uważa se za telefony do D*** jak dla mnie to najlepsze telefony robi Samsung.

  • 0

    214. ~wesla  2006-01-08 15:35:13  host: dyx111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Yo witam . Mam dylemat pomiędzy K750i a d600, czy ktos mi doradzi co wziasc. wiem ze d600 nie ma radia, ale to polącvzenie z telewizorem . Pomyślcie i dajcie znać.

  • 0

    215. ~JORGUŚ  2006-01-09 02:39:50  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon.I powiem że jestem wmiare zadowolony.Bateria trzyma około 3dni MP3 działa idealnie oraz radio niczego sobie.Aparat jest wprost cudowny!!!!!!!!!Kamera extra.No ale ma też wady.Mianowicie przy zasłonie aparatu pojawiłe sie wgniecenie.Obudowa jest niestety tendetna.Jest strasznie nieszczelna!!!!!!!!!Kupując ten telefon myślałem że to ideał.Ale teraz wiem że żeden telefon nigdy nie będzie dporacowany na 100%.Pomimo tego polecam tego fona!!!!!!!!!AAA...Kupiłem go na karte nówke za 799zł!!!!!!!!!To naprawde TANIO.Lepszego telefonu w tej cenie nie kupicie!!!!!!!!!

  • 0

    216. ~Taylor  2006-01-09 20:37:37  host: arq226.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon to poprostu cudo, w rankingu znów pobija nokię. Ona jest poprostu prze reklamowana i tyle. Jest daleko w tyle ze wszystkimi funkcjami, jakie znajdują się w tym telefonie. A jeśli chodzi o sieć, to zastanawiam się czy SE k750i niema większego zasięgu niż większosć lepszych Nokii. Teraz prprostu firma Sony Ericsson się popisała. Sony daje świetne aparaty, zreszta co widac po cyfrowych możliwościach normalnych cyber-schot, to samo jest wprowadzony w ten telefon. Przeszli samych siebie, nic innego nieda się powiedzieć, i naprawdę jest to godne podziwu. Gratuluję im.

  • 0

    217. ~  2006-01-10 16:28:56  host: sm42.internetdsl.tpnet.pl

    kolejne gwóno sonyericsona. Dlaczego głosujecie na ten telefon??? samsung D600 jest milion razy lepszy.

  • 0

    218. ~Sylwia...  2006-01-11 15:09:26  host: cbi233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktoś pytał o cenę SE k750i... nowa kosztuje k/1000zł, ale w mix-ach sieciowych prawie połowę ceny. Osobiście, odbieram swoją za 6 tygodni, z końcem starej umowy :)

  • 0

    219.  2006-01-11 15:24:59

    tak myślę czy K750 i czy d600?

  • 0

    220. ~jaspi5  2006-01-12 08:21:49  host: aya114.internetdsl.tpnet.pl

    naprawde to cudo techniki ale nie wiem ile bedzie kosztowac:)
    nie da sie go porownac do innych obecnych juz komorek na rynku!!!

  • 0

    221.  2006-01-12 12:55:47

    do Sylwia : prawda , jest drogi . Ale czy ktoś ci każe na siłeł kupować ten telefinik ???? hę????...

  • 0

    222. ~kazkie  2006-01-12 21:42:10  host: 80.51.255.30

    Ile to cudo kosztuje bez abonamentu?

  • 0

    223. ~sonia  2006-01-14 01:17:15  host: gw1.tvtom.pl

    ile ladowac pierwszy raz 12 godz 3 razy z kolei czy 3 ,4 godz jedni mowia tak drudzy inaczej ,i teraz sama niewiem ,ladowalam pierwszy raz i po 3 godz byl naladowany a ladowarka zimna ,wiec przestalam dluzej ladowac dobrze zrobilam czy zle ???????

  • 0

    224. ~Bartes  2006-01-15 22:10:57  host: ebm153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Yo. Jestem szczęśliwym posiadaczem od dwóch dni SE K750i. Przedtem miałem Nokie 6230. Brakowało jej kilka żeczy: cianka kamera, brak zoom-u, Staromodna obudowa, słaby głosnik.
    Ale jestem dumny że mam SE poprostu zadziwia mnie jakość jej wykończenia obudowa, wspaniały wyświetlacz, nie samowite fotki, dużo funkcji, lampa błyskowa, pamięć, dźwięk. Mógłbym tak wymieniać cały czas jej dobre strony. Mam jeszcze z nią problemy bo zawsze miałem nokie - 3100,6610i,6230 no i te cudo K750i. Napewno ten kto będzie posiadać ten telefon, nie zawiedzie sie na nim.Polecam, cena jaką zapłaciłem to ok. 1300 zł. Nara

  • 0

    225. ~Bartes  2006-01-15 22:19:00  host: ebm153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Yo. Jestem szczęśliwym posiadaczem od dwóch dni SE K750i. Przedtem miałem Nokie 6230. Brakowało jej kilka żeczy: cianka kamera, brak zoom-u, Staromodna obudowa, słaby głosnik.
    Ale jestem dumny że mam SE poprostu zadziwia mnie jakość jej wykończenia obudowa, wspaniały wyświetlacz, nie samowite fotki, dużo funkcji, lampa błyskowa, pamięć, dźwięk. Mógłbym tak wymieniać cały czas jej dobre strony. Mam jeszcze z nią problemy bo zawsze miałem nokie - 3100,6610i,6230 no i te cudo K750i. Napewno ten kto będzie posiadać ten telefon, nie zawiedzie sie na nim.Polecam, cena jaką zapłaciłem to ok. 1300 zł. Nara

  • 0

    226.  2006-01-16 10:18:58

    Moze nie jestem za mądry ale do czego służy EDGE? Ale kom zajefajny juz biegne go kupić.

  • 0

    227. ~fred  2006-01-16 19:03:03  host: coz112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    d600 lepszy jest

  • 0

    228. ~yagi  2006-01-17 13:30:55  host: heros.rol.ar.krakow.pl

    Moze D600 i niektore Nokie maja kilka bajerow wiecej i kilka lepszych parametrowm, ale z tego co zauwazylem to SE nie spieszy sie z takimi sprawami i z reguly lepiej na tym wychodzi - ma wszystko lepiej dopracowane... D600 jest fajnym telefonem, ma wypasione funkcje, ale jak dla mnie K750i to jest telefon ktory chce miec i mam ;) Do niektorych: zamiast nazywac cos gownem wyzbadzcie sie fanatycznych wizji, przetestujecie telefony innych firm, inne modele i wtedy piszcie a nie irytujcie bliznich... Sony Ericssonowi trafiaja sie tez gorsze modele - jak kazdemu producentowi... Dzisiaj bawilem sie K608i i bardziej mnie zirytowal niz zachwycil... To tyle ;)

  • 0

    229.  2006-01-17 21:48:52

    Telefon zajebisty ma wszystko poza edge (co to tak wogule jest?napewno nic nie warte skoro to ma n6020) ,wideorozmową (po co komu takie badziewie?),jeżeli ktoś kupuje telefon z symbianem tylko po to aby oglądać filmy to niech go kupi bo on obsługuje filmy mpeg4 (prawie standard w telefonach z symbianem ).Daje 10

  • 0

    230. ~  2006-01-18 13:44:48  host: ab-1088.premium.mikolow.net

    a wiecie moze czy ten fonik ma w sobie samowyzwalacz??nigdzie o nim nie wspomniano,a ta funkcja jest juz standardowa,jesli ktos ma k750i prosze o dpowiedz,pozdro dla maniakow k750i :D

  • 0

    231. ~carlo  2006-01-20 12:07:47  host: dfx32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    yagi: jako user obu mogę ci powiedzieć, że k750 jest ogólnie lepszy od D600. Co do ostatniego pytania - k750 ma samowyzwalacz. Pozrawiam:)

  • 0

    232. ~yagi  2006-01-20 14:56:53  host: 82.160.252.206

    Carlo: Dzieki. Ja zostaje tylko przy K750i i zbieram kase na nastepce ;)

  • 0

    233. ~bartek  2006-01-20 16:05:22  host: bfq38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam k 750 i jest ok.Serdecznie polecam mi bateria trzyba tydzien ostatnio nawet 8 dni i jest spox.Foty super.wkurzaja mnie tylko sluchawki bo maja one pewna roszczepke i nie da sie regulowac ich dlugoscia.mam pytanie moze ktos wie do czego sluzy ten klawisz na kablu od sluchawek,bo go wciskam i nic sie nie dzieje?odpiszczie!!!

  • 0

    234. ~manhunt13  2006-01-21 13:44:49  host: abrx192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest taki ze nie da sie tego okreslic. a jeszcze bardziej sie ciesze ze bede go mial juz za 20 dni:D:D:D. tylko ciekawe ile kosztuje w erze na abonament:D??

  • 0

    235. ~yagi  2006-01-21 15:06:22  host: 82.160.252.206

    Ten przycisk na sluchawkach sluzy do odbierania i konczenia polaczen...

  • 0

    236. ~bartek  2006-01-22 15:18:08  host: bdp85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzieki yagi

  • 0

    237. ~focus  2006-01-22 18:26:59  host: sol.pop.e-wro.pl

    manhunt13: nie polecam kupowania go w erze. Era laduje swoje zmodernizowane oprogramowanie, ktore utrudnia kilka funkcji w komorce (np. brak wylaczenia dzwieku podczas robienia zdjecia, przycisk do skrotow sluzy wylacznie do laczenia sie z wutryna eraomnix, i cos jeszcze bylo z nia). Tak samo jest w przypadku D750 i W800.

  • 0

    238. ~focus  2006-01-22 18:28:26  host: sol.pop.e-wro.pl

    PS. oczywiscie ze komorka posiada mozliwosc wlaczenia samowyzwalacza

  • 0

    239.  2006-01-23 01:42:40

    Ten przycisk przy sluchawkach oprocz odbierania i konczenia polaczen sluzy takze do wykonywania polaczen. przytrzymaj dluzej wcisniety a telefon poprosi Cie o nazwe osoby z ktora chcesz rozmawiac (wyb. glosowe) Jednak wczesniej musisz zdefiniowac to w ksiazce telef. Masz takze mozliwosc uslyszenia kto do Ciebie dzwoni wtedy gdy sluchasz muzy. Na dobra sprawe nie musisz telefonu wyciagac z kieszeni chcac wykonac lub odebrac polaczenie.

  • 0

    240. ~bartek  2006-01-23 14:05:28  host: beh243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fanks zdzichu

  • 0

    241. ~Michał  2006-01-25 19:26:33  host: buv10.internetdsl.tpnet.pl

    Mam Nokie 6230i, co mi sie bardziej opłaca kupic sobie tego sony ericssona k750i czy zostac przy tej Nokii?

  • 0

    242. ~ewe  2006-01-25 20:22:11  host: abyu85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam se k300i i uwarzam że jest super mi w k750i niepodoba się wygląd. ale ogulnie ok ale jednak wole k300i bo jest poręczniejszy i wogule.

  • 0

    243. ~patryk46  2006-01-26 12:44:06  host: emy35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon dosyć długo i jest oki ale ten telefon ma 262tyś. kolorów a nie 256tyś. polecam ten telefon tylko bateria mogła by więcej trzymać bo 3dni to nic wspaniałego

  • 0

    244. ~Pablo  2006-01-26 19:33:42  host: zb50.internetdsl.tpnet.pl

    nokia moi drodzy dawno miala aparaty w telefonach 2-pikselowe a wy sie tak zachwycacie tymi se i samsungami co mnie najbardziej dziwi.Nokia to klasa do której jakis tam "sony erikson" ma daleko:P:P Główną wadaą se jest brak platformy PDA:P:P:P

  • 0

    245. ~New  2006-01-26 21:55:44  host: chello087207170205.chello.pl

    delikatnie powiedzmy że interesuje sie oprogramowaniem Nokii... w sumie subtelnie to określiłem ;)

    '.Nokia to klasa do której jakis tam "sony erikson" ma daleko:P:P'

    Zgadza sie :D ... Na szczęście SE daloko do nokii.... tyle błędów w oprogramowaniu, obsłudze nagłówków i innych tam takich małych ;) SE nigdy nie miało :P
    Zawsze śmigało sprawnie a Nokia potrafiła sie skrzaczyć przy próbie interpretacji niektórych nagłówków stron WAP!
    hmmmm pomijam port IR w Nokii który w przeciwieństwie do SE przez dłuuuugi czas niczemu nie służył :P
    No ale cóż Pablo... jak wolisz mieć bardziej nieprzydatny telefon niż my ... nikt Cie nie będzie starał sie od tego faktu odwieść :P
    W końcu Nokia też musi na jakiś... osobach Twojego pokroju zarobić na własne utrzymanie ;)
    Prawda Pablo :P

  • 0

    246. ~  2006-01-26 22:12:28  host: wipll-41a-50-158.sandomierz.pilicka.pl

    jedyna wada moim zdaniem jest brak symbiana przydalby sie a pozatym mam ta komore ZAJEDWABISTA

  • 0

    247. ~ja  2006-01-27 14:04:59  host: clp43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    git tele

  • 0

    248. ~yagi  2006-01-27 14:50:05  host: matrix.is.net.pl

    Coz tego ze Nokia juz jakis czas temu miala aparaty 2 Mpx skoro ma tylko jeden model (N90) w ktorym aparat moze sie rownac z tym w K750i, D750i, W800i, W810i, W900i...

  • 0

    249. ~demon  2006-01-27 21:41:29  host: cache-los-ad01.proxy.aol.com

    mam se zamiar kupic komurke i nie wiem ktura mam wybrac sony ericsson k750i czu w800i pomocy czym sie rozni jedna od drugiej dzieki

  • 0

    250. ~m@c!eR  2006-01-28 11:12:42  host: abmt124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za 4 dni bede mial ten fon :D:D ostatnio mialem SE T610 i wogole moim zdaniem SE wymiataja. Nokie maja podobne funkcje moze nawet gorsze a sa duzo drozsze :/ LUDZIE !!! niekupujcie noki !!!!
    Chcialbym sie tez zapytac ile kosztuja karty Memory Stick 1G ??

  • 0

    251. ~?????  2006-01-28 15:15:55  host: klient-236-213.petrus.com.pl

    czy ktoś może mi powiedzieć co to jest edge?

  • 0

    252. ~agniesiaka  2006-01-30 11:26:01  host: acu30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie mam tego telefonu ale bede miala musze czekac do maja az dostane go na urodzinki;)
    wydaje mi sie ze ten telefon jest dobry nigdy go nawet w renkach nie mialam. powiedcie mi czy warto go kupic.i czy nie rozwala sie po jednym upatku.ja mam obecnie sagema myx-1 twin i rzucam nim i nic sie nie psuje!!!!

  • 0

    253.  2006-01-30 12:48:04

    moim zdaniem starsze fony byly bardziej wytrzymale bo mialem kiedys N 3310 i nic jej sie niestalo po parokrotnym spadnieciu na ziemie :p K750 jest za wysokiej klasy telefonem (za drogi) zeby nim zucac, wiec nieradze :p a co do pierwszego pytania to powiem Ci ze go mialem pare razy w reQ i jest poprosty BOOSKI :D !!! Ja go bede mial juz za 2 dni :p

  • 0

    254. ~yagi  2006-01-30 14:00:09  host: proxy23.is.net.pl

    Karty 1G kosztuja na Allegro ok. 300 zl. EDGE to pakietowa transmisja danych - kilkukrotnie szybsza niz GPRS...

  • 0

    255.  2006-01-30 15:14:58

    dzie yagi

  • 0

    256. ~fullbeer  2006-01-30 19:52:48  host: a19.net130.okay.pl

    jest super, właśnie go dziś kupiłem, jestem nim zachwycony!

  • 0

    257. ~adrian  2006-01-31 10:54:47  host: ail165.internetdsl.tpnet.pl

    komórka mi sie podoba nie mam jej ale mysle ze ful wypas i musze ja mieć

  • 0

    258. ~Adrian  2006-01-31 12:20:55  host: ail165.internetdsl.tpnet.pl

    te koma jest juz w ERA ???

  • 0

    259.  2006-01-31 14:39:56

    Adrian: na gorze masz wszystkie oferty z tym fonem :p i jak widzisz jest on juz w erze :D

  • 0

    260. ~Snowex  2006-01-31 14:50:06  host: asx61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam lub miałem od zawsze ericssony.
    Pare słów o K700. wady to: problemy z softem: ładowaniem bateri, zwisy telefonu, raz wysłał mi 50 smsów do sieci stacjonarnej nie wiem czemu. Ogólnie telefon OK. K750I. Problem z obsługą kart memory. Brak menadżera plików, słaby dostęp do zasobów karty. Cuda przy przegrywaniu Mp3 na kartę, błędy transmisji danych. Ogólnie ten aspekt mnie zawiódł. Mam nadzieję, że wyjdzie do niego poprawione oprogramowanie. Ogolnie na obecną chwilę telefon wart polecenia bo posiada olbrzymie możliwości i niewygujowaną cenę. Radio z RDS przy przełączaniu zawiesza się na chwilę. Bluetooth chyba starej generacji, czekamy na coś szybszego.

  • 0

    261. ~SE k 750  2006-01-31 22:46:53  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od kilka godzin.Zdięcia robi super.Pożądna obudowa.Fajny wyświetlacz.Naprawde zajebosty.Jak go troszkę poużywam to napisze coś więcej ! Pozdro dla użytkowników !

  • 0

    262. ~eddy  2006-02-01 09:23:34  host: xdsl-2699.zgora.dialog.net.pl

    Mam go juz ponad miesiac i jest to zajeb*** telefon:)))

  • 0

    263. ~Flinton  2006-02-01 15:25:58  host: awf162.internetdsl.tpnet.pl

    Sony Ericssony to telefony najlepszej jakości i do tego jeszcze ceny są niskie! NOKIE to złomy i są drogie!!!

  • 0

    264. ~  2006-02-01 17:49:48  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    10/10.FULL WYPAS ! ALE JAK NA MNIE DROGI ! ALE JAK POPATRZEĆ NA TO CO MA TO WMIARE SPOKO CENA !

  • 0

    265. ~  2006-02-01 17:52:40  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    JORGUŚ:Co ty gadasz że obudowa jest tandetna albo nieszczelna ! A jak Ci się pojawiło wgniecenie to sobie wymień obudowę ! Ja go 10/10 oceniam nia ma żadnych wad ! Pozdro !

  • 0

    266. ~aniusia  2006-02-01 22:05:38  host: kaszmir.sti.net.pl

    telefon jest super mam go od jakiegos czasu i naprawde polecam wszystkim :-)

  • 0

    267. ~JORGUŚ  2006-02-02 01:01:12  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Ijeee....A jak mam niby wymienić obudowe.Bo nie wiem zabardzo.Nie prubowałem.Ale może ktoś wie jak ściągnąć obudowe.Proszę pisać ! Pozdrawiam !

  • 0

    268. ~SE k 750  2006-02-02 01:06:11  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Do JORGUŚ:Dlaczego gadasz bzdury że jest tandetna obudowa albo nieszczelna.Przecierz do każdego telefonu na wyświetlacz wejdą jakieś paprochy ! A jak Ci się zrobiło wgniecenie to wymień obudowe i już ! Po co tyle kżyku ;p ! Jak dlamnie to telefon jest ok.Oceniam 10/10 więc maksimum ! Pozdro dla posiadaczy !

  • 0

    269. ~Sony Ericsson K 750 I  2006-02-03 00:51:21  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    JEE....JORGUŚ.Jakie to proste wymienić obudowe ! Wystarczy odkręcić te śrubki i zdiąć.Nałożyć nową i zakręcić.Ja tak zrobiłem i wszystko OK.Bo tak sie ściąga te obudowy ! Mi spadł i sie poczaskała szybka ! Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego telefoniku ! Robi piękne foty i kręci fajne filmy.Ma fajny wygląd i odtwarzacz MP3.Wyś.256tys kolorów to chyba cacko jakich mało.Polecam tego phona i dodam że nie ma sobie równych w tej cenie ! POZDRAWIAM !

  • 0

    270. ~  2006-02-03 01:04:20  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    jasne jasne na karte za 799zł.jorguś ale kłamiesz ! jak na abonament kosztuje niewiele mniej.w najdroższym abonamencie kosztuje 608zł.a na allegro okolo 1200zł nowka.to nie kłam ze za 799zł na karte go kupiłeś bo chyba nikt ci nie uwierzy.wiec ja na allegro kupilem za 1099zł ! a nie za 799zł.bo to jest różnica ! zajebisty phon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    271. ~WALDEMAR 123456789  2006-02-03 14:03:14  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    ZAJEBISTY PHON 10/10!!!!!!!!!!!

  • 0

    272. ~JORGUŚ  2006-02-04 00:51:31  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Cholwecia.Masz rację po sprawdzeniu rachunku okazało się że ja kupiłem go za 1299zł ! W komisie ! Oj sorry za wprowadzenie w błąd !

  • 0

    273. ~SE K750i  2006-02-04 00:54:38  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Hej.Co Ty gadasz że w najdroższym abonamencie kosztuje 608zł.Ja w plusie kupiłem na abonament najdroższy i dałem 469zł ! Nie orjętuje sie ale może Ci o ORANGE chodziło bo tam netto kosztuje 499zł a z WAT wyjdzie 608zł.Orange ma drogie phony ! Pozdro dla posiadaczy !

  • 0

    274.  2006-02-04 16:12:53

    Sorry że wam zajmuje miejsce na tych opiniach,ale cos mnie męczy...mianowicie,
    zaczynam dopiero zabawe w maniaka telefoników komórkowych i mój dylemat polega na tym ze 25.02 będzie troszke kasy :) więc przydałoby się kupić jakiś dobry telefon,a ja nie wiem który model SE jest lepszy K750i CZY W800i ?
    Zdecydowanie kupił bym W800i bo jest gratis karta pamięci (512MB) :)

  • 0

    275. ~SE K750i  2006-02-04 16:38:30  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Do painkiller:Może jest w zestawie w W800i 512MB.Ale ja miałem do wyboru W800i i K750i.Wybrałem K750i.Jest ładniejszy.Ma lepiej wykonaną obudowe.A poza sie nie różni.Moim zdaniem K750i jest pożądniejszy iii jest ładniejszy.A nie taki pomarańczowy korpus.Polecam K750i.Pozdro dla posiadaczy !

  • 0

    276.  2006-02-05 02:13:21

    Az mnie ciarki przeszly jak przeczytalem post Snowex-a. Chyba miales wersje testowa tego fona. Ja mam go piec miesiecy i poza tym ze zawiesil sie moze cztery razy to nic innego niepokojacego sie nie stalo. A wogole to podziwiam wszystkie tak bardzo entuzjastyczne posty, przeciez to tylko telefon ktory gdzies sie zaczyna i gdzies konczy. Telefony symbianowe to dopiero jest wypas, niemal nieograniczone mozliwosci. Taki to sie nie znudzi. SE 750 znudzil mi sie juz dawno. Mimo to polecam

  • 0

    277.  2006-02-05 12:21:13

    kolejne gówienko bez symbiana - jezeli chodzi o symbiany to nadal nokia ma duzą przewage !

  • 0

    278. ~Ziomix  2006-02-08 10:59:48  host: 217.98.235.2

    ten SEk750 podobno jest fajny ma wiecej funkcji!!!!!!Mi sie ardzo podoba!!!!Wiec go wezme !!!!Wszystko ok polecam go!!!!!!

  • 0

    279.  2006-02-08 12:16:22

    Czemu telefon bezSymbiana to od razu gowno??? K750i swietnie sobie radzi bez Symbiana i smiga rewelacyjnie. Jak ktos chce Symbiana to kupuje inne modele... ;)

  • 0

    280.  2006-02-08 18:41:32

    Czy zdjęcia z telefonu można zapisać na komputerze?

  • 0

    281.  2006-02-08 18:51:45

    Czy zdjęcie w telefonie Sonyericson k750i,można zapisać na komputerze? Prosze o odpowiedz lub na mojego e-mail.

  • 0

    282.  2006-02-08 22:33:11

    a możecie mi napisać czy są problemy z k750i po zdjęciu simlocka przez serwis?? Pozdro

  • 0

    283.  2006-02-09 01:24:06

    Hej.Mam ten telefon od niespełna dwóch tygodni.Jestem z niego bardzo zadowolony.Zakupiłem go w plusie za 499zł na abonament.Telefon jest prosty w obsłudze.Ma wiele ciekawych funkcji.Aparat 2megapixels lampa błyskowa i nieograniczony czas kręcenia filmów.Odtwarzacz MP3 i radio z RDS'em.Wys.256tys kolorów.IrDa.Bluetooth.Poprostu ma wszystko.Bardzo pożądna obudowa.Zakrywka na aparat żeby sie nie rysował.Nareszczie znalazłem telefon dla siebie ! Ale jak się ściąga obudowe żeby wymienić ? Proszę o odpowiedź ! Z góry dzięki ! Pozdrowienia dla posiadaczy !

  • 0

    284.  2006-02-09 14:16:38

    Miałem brzydkie doświadczenie z tym telefonem.Coś się zepsuło.I PLUSGSM postanowił wymienić mi aparat telefoniczny ! Na Nokię 6630.Nie jestem do końca przekonany czy się dobrze zgodziłem.Do wczoraj z K750i byłem bardzo zadowolony.Niestey od dzisiaj już nie zabardzo ! Ale cóż.Tak to już jest z telefonami.Nie polecam ze względu na awaryjność.Reszta jest wpożądku ale mam nauczkę że jednak Nokie są najlepsze.Zawsze miałem.Ostatnio miałem 6310i i służyła mi przez 2lata.Do tej pory jest bez awaryjna.Ale przy wymianie chciałem fona z dobrym aparatem.SE....K750i.Nie polecam szczerze !!!!!!!!!

  • 0

    285. ~bart  2006-02-09 17:52:33  host: bel22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od grudnia i nie jest awaryjny, jest spoko!!!, brak symbiana nie przeszkadza,szczerze polecam;rawal :pewnie ze mozna zapisac na kompa ja to robie przez usb tylko musialem drivery sciagnac ze strony sonyericsson.pl bo plyta w zestawie byla zepsula :)ale mozna bluetooth jeszcze

  • 0

    286.  2006-02-10 03:09:24

    Po problemach z SE K 750i kupiłem Nokie 6630 Music Edition.W zestawie karta pamięci 256MB.Powiem szczerze ! CO NOKIA TO NOKIA ! Żaden telefon mi jej nie zastąpi ! Pozdro !

  • 0

    287. ~JASPAZ!  2006-02-10 11:36:08  host: abxa241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebiście ja go dostaje, bo narzie mam T610 ale nie nażekam. T610 to jest i tak dobry sprzęt, ale co porownywać z K750i!
    Ocena 100.!

  • 0

    288. ~  2006-02-11 09:21:20  host: aoy40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    juz ja bym kupowal gdyby miala symbiana a niestety go nie ma ;/
    a ktos wie czy da sie ogladac na niej filmiki z napisami ?

  • 0

    289. ~yagi  2006-02-11 10:55:06  host: 82.160.252.206

    Jakub1992: Ja z K750i nie mam zadnych problemow wiec mogl Ci sie trafic po prostu felerny egzemplarz :( Jesli jestes zadowolony z Nokii to super, ale uwazam ze zbyt szybko skreliles K750... Jesli telefon byl na gwarancji mogli Ci go wymienic w serwisie na inny egzemplarz - ja tak mialem swego czasu z K700i i wszystko jest OK :)

  • 0

    290. ~memphisto  2006-02-11 15:54:28  host: 250.246.jawnet.pl

    Mam zamiar kupic w przeciagu najblizszych 2 tygodni nowy telefon... Teraz mam SE T630, ale już mi sie znudził :D Najbardziej pasują mi obecnie dwa modele Sony Ericsson K750i oraz Samsung D600... Sam nie wiem na co sie zdecydować:? Czytam różne fora, testy, opinie, rankingi i mam coraz wiekszy metlik w głowie. Telefony te są obecnie w wolnnej sprzedaży (allegro, komisy) w cenie ok. 950-1100 zł. Tyle tez planuje wydać. A może macie inne typy w tym przediale cenowym? Ja jestem teraz chyba blizej zakupu K750i - ma bardzo dobre opinie oraz ma wwzystkie funkcje, ktore do szczescia sa mi potrzebne...
    Uzytkowników obu modeli proszę o opinię o nich. Jakie są główne wady i zalety tych modeli? Który z nich lepiej wypada w bezpośredniej rywalizacji? Która bateria lepsza? Czy w K750i,podobnie jak w T630, dzwonki zaczynaja grac cicho i dopiero po ok. 2 sek. graja na maxa?

    Proszę o pomoc!

  • 0

    291. ~Radzio  2006-02-11 16:07:38  host: gr214.internetdsl.tpnet.pl

    Njgorszy telefonik jak w życiu miałem,po tygodniu bateria zaczeła trzymać dzień,wyswietalcz jest kiepski,w słońcu praiwe nic nie widać,kolory się rozmazują,ogólnie to badziewie,i t odrogie,nie polecam..:-/

  • 0

    292. ~karollo  2006-02-11 16:53:11  host: akp176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze wiecie cos o systemie operacyjnym?? podobno czesto sie zawiesza-wiecie cos o tym??

  • 0

    293. ~filipo77@poczta.onet.pl  2006-02-11 22:18:31  host: NAT-4.autocom.pl

    mam wysoki abonament w orangu i dzisiaj powiedizli mi ze moge za darmo wybarac sobie dowolny telefn za free. tylko nie wiem za bardzo jaki. moze ktos pomoze???dzieki:)

  • 0

    294. ~nokia  2006-02-12 00:14:46  host: acoh169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no coż telefon na 6+ -- Całe życie miałem Nokie i muszę powiedzieć że jeśli chodzi o ilość bajerów w 1 telefonie to Nokia jest daleko z tyłu, w zasadzie nie rozumię Noki czemu wypuszczają nowe telefony, ale żeby mieć wszystkie funkcje jakie można sobie wymarzyć to potrzeba mieć ze 3 Nokie. Możne powiedzieć że K750i ma praktycznie wszystko co oferuje rynek. Co z tego jak to ktoś napisał że Nokia od dawna miała aparaty 2 Mpx skoro 95% ich telefonów tych aparatów nie ma - wystarczy wczytać się w opisy na stronie producenta standard jaki pakują to 1,3 Mpx ale dają też 0,3Mpx a to przegięcie. K750i fakt ma zupełnie inne menu ale można je opanować w około 2 min. Wystarczy troszkę intuicji ;) Jedyne co jest prawdą i dużą wadą tego telefonu to BATERIA - (standardowa bateria BTS - 30 -> 670 mAh -> to szajs -> wystarczy troszke popstrykać zdjęć posłuchać muzyki pobawić się grami a ma problemy aby wytrzymać 2 dni -- to co piszą na stronie producenta 400h czuwania to prawda!! nie dotykać telefonu nie dzwonić nie pisać SMSów i zabronić jeszcze ludzią dzonić... i wytrzyma sporo!! Pod tym względem Nokia wyprzedza SE) Jedyne rozwiązanie to zakup akumulatorka jaki proponuje producent BTS - 37 900mAh cena ok 190zł

  • 0

    295. ~pac  2006-02-12 12:05:30  host: bgm240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja 900mAh mialem w zestawie i mi telefon trzyma spoko tydzien;kupywalem w erze;mephisto:radze se bo duzo lepsza bateria,ma radio,oslone na aparat i slyszalem ze robi lepsze zdjecia od d 600

  • 0

    296.  2006-02-12 12:18:22

    Kolego nokia... jesli chodzi o baterie to kazdy producent podaje jej osiagi mierzone wlasnie w najkorzystniejszych warunkach czyli tak jak to sam opisales. A wogole to te fony fabrycznie wyposazone sa w baterie 900 i osobiscie nie mam powodow do narzekania na czas jej pracy.

  • 0

    297.  2006-02-12 15:24:20

    czy są z telefonem problemy po ściągnięciu simlocka?? odpowiedzcie proszę, Michał

  • 0

    298. ~niQsia GG 1535224  2006-02-12 21:02:06  host: ip-85-198-224-20.broker.com.pl

    mam pytanie! dlaczego na allegro jest tak rozlegla cena za ten telefon? niektorzy sprzedaja za niecale 800 zl a niektorzy za neicale 2 000 zl !! chce go kpuic na allegro ale chyba wyczuwam jedno wielkie owszustwo w tych nizszych cenach..

  • 0

    299. ~bezduszny  2006-02-15 20:55:48  host: bgd185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ten telefon i niestety...nie czesto sie widzi taką LIPE. nie mówie o paramertach ale o jakosci wykonania... plastiki kiepskiej jakosci i kiepsko spasowane. jednym słowem...mase bajerów ale jakiść wykoannia...małego fiata

  • 0

    300.  2006-02-15 21:44:01

    yagi:Ja go nie skreślam.Całkiem przyjemny telefon.Ale PLUSGSM zaproponował mi wymianę na Nokie ! Cały czas miałem nokie ! I kupiłem tego SE bo mi sie podoba i jest przjemny w obsłódze ! Ale Plus wprowadza W800i i SE k750i będzie wycofany....Tak mi przynajmniej powiedzieli ! Więc nic sensownego nie miałem do wyboru w podobnej cenie ! Oprócz tego feleru to jest spoko ! No ale cóż ! Tak mi się trafiło ! Pozdrawiam !

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-23-23-50-247.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet