Sony-Ericsson K700i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K700i Opinie o Sony-Ericsson K700i

Sony-Ericsson K700i

w sumie: 1748
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Następna ›
  • 0

    1. ~Bartosz  2004-09-16 08:31:00  host: chello083144096084.chello.pl

    Mam go od 2 tygodni i muszę powiedzieć ,ze jest naprawde super telefonem (Noki 6230 jeszcze bardzo daleko do tak udanego telefonu) Polece go kazdemu kto nie potrzebuje P900 czy N9210 itp.
    Wart jest swojej ceny!

  • 0

    2. ~Bartosz  2004-10-08 11:12:00  host: chello083144079017.chello.pl

    Hmm - chyba za szybko sie cieszylem z nowego aparatu. Czym dluzej go uzywam tym wiecej problemow. Ostatnio co 3 rozmowa przychodzaca telefon sie rozlacza , zaczyna sie zawwieszac podczas przegladania ksiazki telefonicznej, gubi siec aby po jakims czasie samemu ja odszukac , bluetooth nie zawsze komunikuje sie z zestawem HCB30 itd. , a serwisy SonyEricsson w Trojmiescie to wielka porazka producenta !!! Wszystko ma prawo sie psuc ale kiedy producent nie dba o dobre imie swojej firmy - bo serwisy to wizytowka producenta to jednak lepiej pomyslec o innej marce telefonow. Moze im bardziej bedzie zalezalo na wiernych Klientach.

  • 0

    3. ~Gawel  2004-11-15 11:37:00  host: v244.wat.edu.pl

    hmm... Bartosz! myślę że trochę przesadzasz... Serwis to jednak nie jest problem bo oddaje się telefon tam gdzie się kupowało(np. w moim przypadku PlusGSM) i oni odsyłają do serwisu w Warszawie. a poza Tym to co mówisz to prawdopodobnie wina softu. jak nie chcesz odsyłać do serwisu to zrób update softu i powinno wszystko grać :)

  • 0

    4. ~Sentinel  2004-11-22 20:15:00  host: aab82.internetdsl.tpnet.pl

    Przydał by się test tego telefonu w serwisie, gdyż jest to ciekawa alternatywa dla droższej Noki np. 6230.

  • 0

    5. ~WitekT  2004-11-22 22:54:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    Sentinel: niedługo będzie. :)

  • 0

    6. ~mati  2004-11-27 22:42:00  host: fn048.softel.elblag.pl

    nie wiem czy go kupic pomozcie mi czekam na odpowiedz tu taj

  • 0

    7. ~zabka  2004-11-30 14:15:00  host: agj66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosze o podpowiedz wacham sie miedzy kupnem motoroli v 600 a sony ericsson k700 i .wizualnie motorola bardziej mi odpowiada ,ale funkcjonalnie to nie wiem .jak ktos moze cos poradzic to czekam.

  • 0

    8. ~Sentinel  2004-11-30 16:31:00  host: aab82.internetdsl.tpnet.pl

    Czekam z niecierpliwościa na teścik :) Także chcę kupić ten telefonik ale mam wątpliwości czy warto, więc test napewno mi pomoże :) Pozdrawiam

  • 0

    9. ~phoenix  2004-12-07 21:08:00  host: aec114.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ptyanko: Czy ten telefon ma zoom-a?? Jeśli tak, to ilokrotnego?? Czy nie opłaca się bardziej Siemens CX65?? Pozdrawiem =]

  • 0

    10. ~marcin  2004-12-08 16:44:00  host: dial-121.wroclaw.dialog.net.pl

    Wada tego telefonu: Brak złącza kart pamięci. Co z tego ze ma 41 MB to jest stanowczo za malo jak na Mp3, chyba ze ktos z tego nie bedzie korzystal.

  • 0

    11. ~Szady  2004-12-11 17:18:00  host: brzesko-217.75.59.1.brzesko59.ptc.pl

    *Bartosz* musisz być naprawdę wkurzony, bo powtarzasz się na każdym portalu.

  • 0

    12. ~Diego  2004-12-13 16:03:00  host: ip-olsnet.devs.futuro.pl

    Mam pytanko czy ktoś z szczęśliwych posidaczy tego telefonu może mi napisać czy występuje w nim opcja np: puszczenia mp3 lub radia na głośnik, inaczej mówiąc słuchania bez słuchawek?

  • 0

    13. ~pit77  2004-12-14 11:36:00  host: 82.160.63.1

    A ja mam pytanko odnośnie nie tylko K700 ale i innych marek, czy taki odtwarzacz mp3 to tylko zbedny bajer i nie warto władować w to pieniadze czy naprawde da sie posłuchać na tym muzyki powiedzmy w przyblizonej jakości do zwyłego CD

  • 0

    14. ~BikerBoy  2004-12-14 12:18:00  host: pb26.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl

    Bez problemu Mp3 i radio leci na głosniczek które jest z tyłu kom...dziwne ale nie stwarza problemu chyba był pod to robiony! mam takowego k700i tydzien i powiem ze CX65 ani M65 mu nie dorastają! chociaż z doswaidczenia weim ze Simensy są pancerne! Mój ME45 przeleciał 50m walna na trawe i nic! chociaż dzrzwi nie przebił!:)

  • 0

    15. ~Eska  2004-12-18 10:52:00  host: dln222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najlepszy telefon tej marki !!!

  • 0

    16. ~JT  2004-12-29 17:16:00  host: hrv.passus.pl

    Sympatyczny telefonik :) Ktoś pytał o zooma? Cyfrowy, 4x, dostępny w niższej rozdzielczości (przetwornik ma 640x480). Odnośnie słuchania radia na głośniczku - muszą być podłączone słuchawki, bo stanowią antenę. 42 MB na mp3 to faktycznie mało. Na rynku są słuchawki z różnymi wersjami softu, niektóre się strasznie wieszają, nie słychać rozmów etc. Ja nie narzekam :)

  • 0

    17. ~Grzechoo  2005-01-02 22:38:00  host: c52-58.icpnet.pl

    Bede mial to cudeńko...sie doczekac nie moge WYpas FOn!!!!

  • 0

    18. ~wesotom  2005-01-03 19:51:00  host: pi202.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś moze mi pomóc bo mam problemy z instalacją gir java pobranych z internetu w moim k700i. Gre za pomocą bluetootha wgrywam do telefonu ale odpalić jej nie moge. Gdzie popełniam błąd. Pozdrawiam. P.S Telefon Polecam Gorąco!!!

  • 0

    19. ~Piot  2005-01-05 12:09:00  host: 193.109.212.36

    Najlepszym tel. tej marki jest S700i !!!!

  • 0

    20. ~Mistrz  2005-01-09 14:04:00  host: pa170.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl

    To jest lepszy model od noki 6230 polecam !!!

  • 0

    21. ~WitekT  2005-01-09 14:22:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Mistrz: a czemu lepszy? Zapraszam do forum na dyskusję. Ja mam zupełnie inne zdanie. :)

  • 0

    22. ~dfsad  2005-01-09 22:08:00  host: pb142.orzysz.sdi.tpnet.pl

    jak wychodza na nim zdjęcia??dobrej jakości??i co sie bardziej opłaca nokia 3220 siemens cx65 czy SE k700i??

  • 0

    23. ~  2005-01-13 14:16:00  host: bya1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Pytanie . Czy mp3 mozna tez uzywąc jako dzwonków? Pozdrawiam

  • 0

    24. ~NewMike  2005-01-17 17:06:00  host: dmr71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Piot : Najlepszym tel. tej marki jest S700i !!!! HAHAHAHA taaaa chyba tylko dla ciebie !!!!!! K jeste ładniejszy i lepszy !

  • 0

    25. ~Gozdek  2005-01-20 12:31:00  host: cje66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy nie lepszym telefonem jest nokia 6600?? bo chce ja kupic ale kolega kupil sobie tego se i nie wiem w noki mam karty pamieci mam tez progr ze moge nagrywac filmy do konca pamieci odtwarzanie mp3 itd Prosze o pomoc!! Czekam na odpowiedzi

  • 0

    26. ~bochyn  2005-01-20 16:00:00  host: aou182.internetdsl.tpnet.pl

    wiecie moze skąd mozna ściągnąc do tego telefony jakis gry java za darmo ?? Telefon jest super polecam cx65 moze sie schowac

  • 0

    27. ~??????™  2005-01-20 16:57:00  host: dg234.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem. czy do tego telefonu można dokupić pamięci(mb) ?????

  • 0

    28. ~??????™  2005-01-20 17:02:00  host: dg234.internetdsl.tpnet.pl

    mam jeszcze jedno pytanie. jakie jakościowo zdjęcia robi ten telefon??? czy on ma aparat VGA??? odpowiedzcie plis!!!

  • 0

    29. ~Radek.fmg  2005-01-22 07:23:00  host: 80.51.250.218

    bateria ma pojemność 700mah.

  • 0

    30. ~Hellfire666  2005-01-24 00:21:00  host: 212.160.140.194

    Witam wszystkich. Planuję kupić właśnie tego fona. Byłbym bardzo dzięczny, jak ktoś, kto go posiadał, mógłby mi napisac o zaletach i wadach i ogólnie, jak sie sprawuje ten telefon. Piszcie tutaj albo na emiala. Pozdro

  • 0

    31. ~weeeee  2005-01-24 23:23:00  host: c61-192.icpnet.pl

    Telefon znacznie lepszy od nokii 6230 zdjecia sa ostrzejsze, nie takie rozmyte jak na nokii, wyswietlacz jest wiekszy pozatym jest tanszy. Ogolnie wszystkie parametry podobne jedyna wada to brak wymiennej karty pamieci, u nokii jest takowa. Polecam - olac nokie z jej wyswietlaczem 128x128 - smiech na sali :D

  • 0

    32. ~Carlos  2005-01-25 01:12:00  host: 62.29.133.85

    Czy ktos mógłby mi pomóc jak włączyć w tym telefonie lampe błyskową. Wiem jak właczyć lampę zeby świeciła cały czas żeby móc robić zdjęcia w nocy, ale nie wiem jak ustawić żeby błyskała. Prosze o pomocŁ=

  • 0

    33. ~misio  2005-01-25 15:50:00  host: ate113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gry pobrane wgrywasz na sciezke glowna w telefonie, wtedy telefon zapyta gdzie ma ja umiescic. Podajesz ze w katalogu gry i wszystko pieknie dziala! :) Telefonik bajuniaaa:) Chce tu przy okazji podziekowac mojej ukochanej dziewczynie za pomoc w wyborze:) Dziekuje!!:)

  • 0

    34. ~misio  2005-01-25 15:53:00  host: ate113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W opisie wyzej podane jest ze jest bateria 670 mAh, ja otrzymalem telefon z bateria 700 mAh. Nie wiem czy to blad w opisie czy po prostu wychodzily z roznymi pojemnosciami baterii.

  • 0

    35. ~Wojtas  2005-01-27 17:11:00  host: aw30.internetdsl.tpnet.pl

    zgadzam się z weeeeee. Chyba widzicie różnicę pomiędzy 176x220 a 128x128 ?! Do tego cena i wygląd. Jedyna wada - brak pamięci. Bawiłem się tym telefonem i chcę go mieć!!! A polifonia tez jest nieporównywalnie lepsza od N6230 !!!

  • 0

    36. ~Misiu 87  2005-01-28 08:26:00  host: ns3.netis.net.pl

    A mi sie wydaje ze 128x128 to jest wystarczajaco jak na telefon tych rozmiarow poniewaz menu w nokii wyglada troche inaczej niz w SE jest prostrze dzieki czemu bardziej przejrzyste i wszystko mniej miejsca zajmuje...
    K700i moze i byl by lepszy od nokii o ile zastosowal by slot na karty pamieci...
    w tym SE nie podoba mi sie jeszcze klawiatura co oni ja dla niedowidzacych przeznaczyli :/ paskudna...

  • 0

    37. ~64u  2005-01-29 17:17:00  host: amz62.internetdsl.tpnet.pl

    Czy w ksiazce adresowej do poszczegolnych wpisow mozna dopisac adres email, kilka numerow telefonow, jakies notatki ? Tak w nowych nokiach??

  • 0

    38. ~criss  2005-01-30 19:39:00  host: dl66.internetdsl.tpnet.pl

    Niedawno kupilem ten telefonik i musze przyznac ze jest naprawde fajny. Mam tylko pytanko czy wam tez bateria trzyma tak krotko? Bo 2, 3 dni to max przy narmalnym uzytkowaniu mojego aparatu.

  • 0

    39. ~emjack  2005-01-31 00:44:00  host: terminal-1-159.retsat1.com.pl

    Dobra, posiadam ten telefon od trzech miesięcy i poprostu rzucił mnie na kolana Przesiadłem sie z J70 więc dzień do nocy Jego pamięć jest przepastna jeżeli używa sie go tylko do dzwonków i fotek Wada: nie można ustawic osobnych dzwonków mp3 dla sygnału wiadomości Nie zawiesił mi sie ani raz sporadycznie tylko wolno chodzi Nie sprawia żadnych problemów Jakość dzwięku przez słuchawki (radio,mp3 i rozmowy) bardzo dobra Głośnik ok rozdzielczośc wyświetlacza też spoko Ma wiele funkcji których nowe modele nokii nawet nie mają Na stronie sonyericsson jest dużo materiałów i generalnie polecam jezeli ktoś waha sie z wyborem nokia albo SE Aha czy ktoś wie jak ściągnąć polski język?

  • 0

    40. ~DZIAMBOLINI  2005-01-31 15:50:00  host: ze250.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy idzie w jakis sposob wyłaczyc dzwiek przy robieniu zdjecia. Bo na lekcji juz raz baba fonaa chciała mi wziąśc. POMOCY!!!!!!!!!

  • 0

    41. ~Barthez  2005-02-01 09:19:00  host: host-81-190-38-34.szczecin.mm.pl

    Mam 3pytania dotyczace K700i.
    1. Czy posiada raporty doreczen?
    2. czy mp3 mozna ustawic jako dzwonek,a dokladniej czy mp3 wgrane pzez siebie?
    3. jak dlugo trzyma bateria?

  • 0

    42. ~WitekT  2005-02-01 11:01:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    Barthez: 1. ma. 2. tak. 3. u mnie 3-4 dni.

  • 0

    43. ~Barthez  2005-02-01 11:43:00  host: host-81-190-38-34.szczecin.mm.pl

    Dzieki WitekT za odpowiedz. Mam jeszcze takie pytanie do Ciebie. Pewnie testowales (przynajmniej tak dla siebie) ten telefon. I powiedz mi na jaki telefon bys sie zdecydowal. K700i czy Nokie 6230,a moze jakis inny z tego przedzialu cenowego? Za odpowiedz z gory wielkie dzieki. Pozdrawiam.

  • 0

    44. ~Barthez  2005-02-01 11:49:00  host: host-81-190-38-34.szczecin.mm.pl

    I jeszcze zapomnialem zapytac jakie wady posiada K700i. Jezeli oczywiscie takie zauwazyles ;)

  • 0

    45. ~WitekT  2005-02-01 13:04:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    Barthez: powiem tak - jedyną zaletą k700i w stosunku do 6230 jest większy ekran. Poza tym 6230 bije go IMHO na głowę (oj, tu zaraz się pewnie posypią sprzeciwy). ;)))

  • 0

    46. ~Pytanie  2005-02-04 15:59:00  host: armasam.c.wavenet.pl

    Czy jak kupie ten telefon w plusie to czy w zestawie dają jakiś zestaw słuchawkowy żeby można bylo sluchac mp3 i radia???

  • 0

    47. ~gil  2005-02-05 17:29:00  host: ip-81-15-216-130.unregistered.net.telenergo.pl

    Ja go tam kupuje jest trochę fanniejszy od N6230 , ale napewno lepszy od mojego T610 .
    Niech rzyje SE

  • 0

    48. ~new  2005-02-05 22:23:00  host: air35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam pytanie : ile wytzymuje srednio pamiec w tym telefonie? Wiem, ze producent podaje te informacje, ale wiadomo ze nie zawsze to jest prawda co napisza. Wiec:ile dni Wam srednio trzyma bateria w tym telefonie?
    No i 2 pytanie: jakiej jakosci sa zdjecia robione przez ten telefon i jaka moze byc max. długosc filmow kreconych tym telefonem?
    Patrze na k700i glownie pod katem porownan z siemensem cx65 i m65 (bo sie zastanawiam nad kupnem miedzy tymi 3 fonami). Z gory wielkie dzieki za kazda odpowiedz :D

  • 0

    49. ~Marek  2005-02-10 08:01:00  host: bor38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam się czy kupić ten telefon. procze o rade:-)

  • 0

    50. ~Martos  2005-02-14 13:45:00  host: host-ip130-131.crowley.pl

    Wlasnie nabylem ten tel jest poprostu super co tu wiecej pisac superrrrr!!!!

  • 0

    51. ~Dex  2005-02-16 07:03:00  host: cgm232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanie chce takowy telefon zakupić zastanawia mnie jedno bo ponoc kabli do niego niego nie ma gdzie w takim razie moge je zakupić np do przesyłania danych na komorke lub tych mp3 i jaki kabel mi potrzebny pomóżcie

  • 0

    52. ~master  2005-02-17 21:35:00  host: bbq154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajnie byłoby gdyby se k700i miał ponad 40mb pamięci,ale jej nie ma!!!!!!!! jest jej ok 30mb i nic więcej:)

  • 0

    53. ~Michu  2005-02-20 11:37:00  host: ip-olsnet.devs.futuro.pl

    Mam małe pytanko do posiadaczy tego fonu. Czy możliwe jest odtwarzanie radia przez głośnik (bez użycia słuchawek)? Jak ktoś może to prosze pisać na maila lub tutaj, z góry dzięki!

  • 0

    54. ~jaku  2005-02-20 19:03:00  host: ip-81-210-32-162.netia.com.pl

    kupuje wkrotce tel. w era biznes i waham sie miedzy se k700i/ nokia6230/ siemens m65/ siemens sx1 (do tego ostatniego jak na razie jestem najbardziej przychylny). faktycznie przydalby sie jakis tescik-artykul; z checia bym przeczytal

  • 0

    55. ~DZIAMBOLINI  2005-02-22 08:50:00  host: ze250.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie pomózcie!! jak wylączyć w tym fonie ten dzwiek przy robieniu zdjec????
    Z gory THX!!

  • 0

    56. ~stach  2005-02-26 10:13:00  host: ip-213-17-223-227.netia.com.pl

    Mam ten telefon od miesiąca.Chciałem koniecznie Nokię 6230 ale przez długi okres była niedostępna w Plusie.Podobno posiada wadliwe oprogramowanie.Po wnikliwym przeanalizowaniu różnych modeli zdecydowałem się na K 700i.I napewno tego nie żałuje.Jestem z niego bardzo zadowolony.Pomijając mnogość funkcji jakie posiada największą satysfakcję daje mi widok wyświetlacza o tak dużej rozdzielczości 220x176 co powoduje, że z przyjemnością chce się go oglądać.Zdjęcia w nokii są zdecydowanie gorszej jakości. Radio jest fantastyczne.Wszystkie funkcje są dobrze przemyślane i świetnie opracowane pod względem graficznym i użytkowym.Telefonem tym można się po prostu bawić w wolnych chwilach co nigdy mi się nie zdarzało do tej pory.Przesiadłem się z nokii 6210 którą uważam za świetny telefon ale służący tylko do rozmów telefonicznych.Można by jeszcze długo rozprawiac o jego zaletach chociaż do dzisiaj nie używałem jeszcze wszystkich jego dostępnych funkcji- tyle ich jest, ale są też i wady albo może niedogodności o których chciałbym wspomnieć.Po pierwsze to bateria która wytrzymywała 1 dzień ale przy bardzo intensywnym używaniu - wiecie jak to jest ; zdjęcia, filmy itd. ale później więcej niż 2 doby bez wyłączania na noc nie chce trzymać, no ale zawsze można podłączyć ładowarkę na noc i po problemie.Druga sprawa to to,że jest to telefon piękny i z dobrych materiałów ale za to delikatny.Obchodze się z nim jak z jajkiem.Denerwuje trzeszczenie telefonu tzn obudowy przy naciskaniu klawiszy za sprawą drobnych poluzowań które pojawiły się chyba trochę za wcześnie, coś takiego jak te trzeszczące obudowy nokii.Parę razy mi się zawiesił ale wystarczyło go wyłączyć i znów włączyć. Ogólnie mówiąc jest to telefon godny polecenia i bardzo się cieszę, że nie kupilem nokii 6230 bo miałem możliwość później porównania i zdecydowanie K 700j jest modelem ładniejszym, lepszym jakościowo i ma zdeeeeeeecydowanie większy i lepszy wyświetlacz.

  • 0

    57. ~Mieczyk  2005-02-28 16:55:00  host: 213-238-75-78.adsl.inetia.pl

    Siemka. Mam do wybru Motorole V600 lub tego Sony Ericsona K700i. Nie wiem na którą sie zdecydować :( Pomóżcie ! ! !

  • 0

    58. ~waldek  2005-02-28 17:33:00  host: ip-213-17-181-104.netia.com.pl

    ile mozna zrobic zdjecie na tej pamieci w komórce??? odpisacie interesujem tel.K700i i Z1010????

  • 0

    59. ~WitekT  2005-02-28 20:54:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Mieczyk: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    60. ~k0les  2005-03-02 20:27:00  host: bbu44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Faktycznie...telefonik sympatyczny..nawet bardzo...ale chyba sorcik cos nie tak..mam problem..bo mimo wpisania numeru do ksiazki..nie pokazuje mi nazwy tylko sam numer!! mam identyfikacje numeru...numer wpisuje na rozne sposoby...raz pokaze nazwe..i przy polaczeniu i w spisie polaczen..wejde do ksiazki by w ten sam sposob zapisac inny numer..wchodze w spis polaczen...i juz opisu poprzedneigo numeru nie pokazuje!!! ??? Moze mi ktos powiedziec o co chodzi?? cos czuje ze wizyta w serwisie mnie nie ominie... a taki fajny telefon...

  • 0

    61. ~Bialy Wilk  2005-03-03 16:43:00  host: espol2-nat.espol.com.pl

    Jestem fanem tego telefonu !!!!!!! kocham go mam jusz go 2 dni :] i jestem bardzo zadowolony polecam gO !!!!!! srać na nokie 6230 jak wogle morzecie do tego telefonu poruwnywać go.Nokia 6230 wystarcczy ze mnie jusz wyglondem wystrasza.SE k700i jest ZAJEBISTY ! .

  • 0

    62. ~Basiula  2005-03-06 19:47:00  host: 194.63.135.18

    to jest na prawde porażka...dali mp3 jako bajer a jedna piosna zajmuje srednio 6 :( czyli jesli chcemy wykorzystac w miare bez ograniczen inne funkcje to zmieszczą nam się moze ze 4 piosny. Telefon jest dużo lepszy od nokii 6230 pod każdym względem oprócz tego że do tamtej jest możliwość dokupienia karty pamięci o pojemności 1 GB czyli władowalibysmy ok. 300 piosenek :)

  • 0

    63. ~kamerun  2005-03-07 08:26:00  host: pb221.szczecin.sdi.tpnet.pl

    jak porównac k700i do 6230 to moż 9500 do t68

  • 0

    64. ~  2005-03-07 12:04:00  host: bis229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wczoraj go kupiłem i mi sie wcale nie podoba, za mało ma funkcji jak dla mnie, teraz chcego sprzedac i kupic sobie sx1

  • 0

    65. ~wrzaskun  2005-03-10 01:39:00  host: bco96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    akumulator jest LI-polymer ale i tak starcza na 2 dni, a prawie go nie używam (2 smsy + 5 minut rozmowy, zadnych innych zabaw z fonem) na noc wyłaczany. czyli razem 24 godziny, przy wlaczonym systemie oszczędzania energii!! tel mam nowy 1 raz ładowany.

    Lampa błyskowa to zwykła dioda i to na dodatek świeci światłem ciągłym. A aparat emituje głupi dzwięk i nie mozna go wyłączyc

  • 0

    66. ~lunar  2005-03-10 20:12:00  host: 213-238-84-250.adsl.inetia.pl

    mam pytanko czy jest mozliwosc podlaczenia tego telefonu do kompa przez USB?? Jak ten telefonik podlaczyc do kompa aby zgrac na niego mp3. prosze o pomoc

  • 0

    67. ~WitekT  2005-03-10 22:06:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    lunar: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    68. ~Paweł  2005-03-12 14:41:00  host: c0-198.icpnet.pl

    Mam go od dzis i mam rowniez pytanie-jak moge zgrac na niego mp3 skoro producent nie dodal kabla do podlaczenia go do komputera?Pozdrawiam!

  • 0

    69. ~chivas  2005-03-12 16:35:00  host: amt118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ochote na ten telefonik, tylko sie boje ze bedzie tak jak z t610 albo t630 ze za miesiac beda mieli prawie wszyscy. Nie wiem dlatego czy go kupi czy nie?

  • 0

    70. ~wiewiorka  2005-03-13 16:37:00  host: pb72.jastrzebia.sdi.tpnet.pl

    mam dylemat nad zakupem telefon :( Mysle o Sony Ericssonie K700i.Co wy na to? Jezeli ktos go posiada i moze sie podzielic wrazeniami z uzytkowania tego fonu to byłbym b.wdziczny.

  • 0

    71. ~Lito  2005-03-15 21:38:00  host: gdtest10.devs.futuro.pl

    Pozdro dla wszystkich!!! Pytanko: SE700i,Siemens s65 który wybrać i dlaczego?A moze coś innego w tym przedziale cenowym z fm i mp3 i vga? Pomóżcie!!! Musze sie zdecydować do końca marca!

  • 0

    72. ~zgrywus  2005-03-20 22:17:00  host: axk30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JEST JAKIŚ LIMIT NA DŁUGOŚĆ NAGRYWANYCH FILMÓW CZY JEST TO OGRANICZONE JEDYNIE PRZEZ PAMIĘĆ??

  • 0

    73. ~ksywa  2005-03-21 12:48:00  host: host-ip230-189.crowley.pl

    Mam zamiar zmienić operatora z Idei na Erę (tańsze telefony).Wacham się między SE k700i, Siemens s65 i i SE 630.Wiem że to są tel różnej klasy ale zależy mi na DOBREJ bat.aPARAT NIE MUSI BYĆ IDEALNY. przydałby się mp3 ale nie koniecznie. Niezawodność ma bardzo duże znaczenie. W tej chwili mam (od 4 lat)starą Nokię 3310 i jestem z niej BARDZO zadowolony (brak napraw).Co radzicie?

  • 0

    74. ~WitekT  2005-03-21 13:36:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    ksywa: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    75. ~axel  2005-03-24 18:16:00  host: techmedia.com.pl

    Co wy ludzie gadacie? ze on jest lepszy od 6230? w ogole widzieliscie ten telefon? K700i jest fajny ale nie doskonaly :P i troche duzy i glupio ze nie mozna powiekszyc pamieci mb

  • 0

    76. ~frasio  2005-03-25 13:16:00  host: NAT-4.autocom.pl

    będę chciał sobie kupić dobrą komórkę. czy ktoś mi może powiedzieć który tel. jest lepszy? n6630 czy se k700i? Chciałbym telefon z dobrym dyktafonem, glośno mówiącym, aparatem, który robi dobre zdjęcia i długą baterią. Wg mnie lepsza jest nokia ale jeszcze nie ma jej w erze. :)

  • 0

    77. ~frasio  2005-03-25 13:20:00  host: NAT-4.autocom.pl

    aha i jeszcze przydałoby się nagrywanie wideo, mp3 i ewentualnie radio(chociaż nie musi być. Jeszcze nokia nie ma irDy ale to nic bo ma bluetooth

  • 0

    78. ~paula  2005-03-28 16:06:00  host: aor98.internetdsl.tpnet.pl

    Witam!!!Czy może mi ktoś powiedzieć jak mogę przerzucić zdjęcia z mojego K700i bez pomocy kabla??? i gdzie mogę znaleźć na necie oprogramowanie do niego żeby je ściągnąć???czekam na odpowiedzi!!!:)))

  • 0

    79. ~problem  2005-03-28 22:01:00  host: cif201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wesotom ja nie znam sie dobze na tych komurkach powiedz mi jak gry przez bluetootha wyslac??

  • 0

    80. ~NET  2005-03-31 22:04:00  host: ane171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy te telefon ma morzliwosc przypisania dzwieku do sms-a??

  • 0

    81. ~Dzinks  2005-04-05 16:17:00  host: wz74.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko gdzie to sony ericsona k700i moge znalez darmowe gry do sciagniecia za free bez zlotowki wydanej i jakiego softu najlepiej uzywac do tego telefonu...
    Tak pozatym telefon OK!!! Polecam ... (Dawajcie mi znac z grami na moj E-mail z gory wielkie dzieki)Pozdrawiam../

  • 0

    82. ~Michal  2005-04-16 19:22:00  host: ey82.internetdsl.tpnet.pl

    Nieeee !!!! bo P910i

  • 0

    83. ~MICHU  2005-04-24 13:03:00  host: awj194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ,,ŻABKO" JA NA TWOIM MIEJSCU BYM WYBRAŁ K700I MA WI ECEJ MEGA IRDE POLIWONI WIĘCEJ GŁOSÓW KUP SOBIE K700I ABĘDZIESZ ZADOWOLNA NIE NAMAWIAM CHCE CI DAC DOBRĄ RADE POZDRAWIAM :-)

  • 0

    84. ~:)  2005-04-26 22:00:00  host: 83.68.66.84.kutno66.tnp.pl

    ja i tak bym wolal 6230

  • 0

    85. ~LAura = ]  2005-04-27 19:26:00  host: host82-143-157-48.ip.nd.e-wro.net.pl

    hmm.... telefonik jak narazie sprawuje sie cool = ]to mój najlepszy telefon z poprzednich = ]ma tylko jedną wade jak dla mnie... w nocy źle wychodzą zdjęcia.. nawet jak sie przełączy na tryb nocny... powie mi moze ktos z czego to wyinika ?? sa jakies inne opcje zeby były ładniejsze foty??? a pozatym polecam telefonik, jest naparwde extra !!!!!

  • 0

    86. ~marek  2005-05-01 12:04:00  host: acd198.internetdsl.tpnet.pl

    ile tak mniejwięcej mp3 mieści się w tym telefonie

  • 0

    87. ~kaban88  2005-05-01 21:13:00  host: dcs224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie może ktoś kiedy na rynku będzie k750, w800 lub d750?? I czy będą dużo droższe od K700??

  • 0

    88. Beri  2005-05-07 17:00:05  host: 80.51.176.6

    Wesotom, to tesh zalezy od programu jaki uzywasz, spróbuj przez "FloAt's Mobile Agent" o powinno smigac ;] Pozdrawiam !

  • 0

    89. ~  2005-05-08 10:33:00  host: cm202.internetdsl.tpnet.pl

    Jak uruchomić w telefoniek700i funkcje głośnomówiącą?

  • 0

    90. ~verika  2005-05-08 21:31:00  host: 82.197.55.14

    Bede go miała...:D

  • 0

    91. ~PAVEŁ25  2005-05-10 22:24:00  host: 80.48.227.115

    Czesc Witek mam pytanie do Ciebie pewnie testowałes te 2 telefony, wiec na jaki telefon bys sie zdecydował Samsunga e330 czy S.E K700i

  • 0

    92. ~WitekT  2005-05-10 23:07:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    PAVEŁ25: raczej k700. Ale z takimi pytaniami to zapraszam na forum. :)

  • 0

    93. ~FAN NOKII  2005-05-13 16:04:00  host: asz103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co za badziewny telefon !!juz z tej serii wolalbym nokie 6600 bo ma przynajmniej karty MMC i SYMBIANA !!co za badziewiasty telefon !!!A poza tym NOKIA jest najlepsza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    94. ~vera  2005-05-13 18:11:00  host: 82.197.55.14

    Chcę mieć tego fona i kropka (.)!!! :)

  • 0

    95. ~Binaś  2005-05-13 20:56:00  host: c1-ophis1-195.tosa.pl

    Mam pytanie..czy te bajery są naprawde przydatne? Bo zastanawiam sie czy nie lepiej kupic po prostu Se t630. Czy naprawde ten k700 jest taki dobry?:PZ gory dzieki za odpowiedź

  • 0

    96. ~Beri  2005-05-15 22:49:00  host: 80.51.176.6

    Jak sie pozbyc dzwięku przy robieniu fotek w k700 bo mnie jush lekko irytuje ;/ ???

  • 0

    97. ~tomi  2005-05-17 18:04:00  host: awg1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon zrobił na mnie wrażenie, ale jeszcze przed tym kiedy miałem go już w rękach. Teraz dopiero zauważyłem ile minusów ma ten telefon. Brak zoomu w aparacie tylko w kamerze jest 2x, beznadziejna gałka, ciche dzwonki, słaba lampa błyskowa, straszliwie długa transmisja danych z komputerem(filmik 456Kb kopiował się 15 min, a można tych filmów nagrać mase to ciekawe ile by zajęło kopiowanie ich wszystkich)różnymi programami, program FMA chodzi szybko ale niestety niemożna kopiować z komurki zdjęć i filmów, można było tylko te co były.I wkońcu do kitu jakość filmów z tej komurki na kompie.Pewnie znajdą sie i inne wady.Teraz już bym nie kupił tego telefonu więc jeżeli myślicie o kupnie tego fonu to stanowczo odradzam

  • 0

    98. ~Baca  2005-05-17 19:20:00  host: ajj153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może będe miał i wygąda mi bardzo sympatycznie ten telefon ale okaze się niedługo jaki jest

  • 0

    99. ~PAVEŁ25  2005-05-18 14:47:00  host: 80.48.227.115

    Mam pytanie, czy Sony Ericsson K700i ma osłonkę na obiektyw??

  • 0

    100. ~Beri ;]  2005-05-24 13:14:00  host: gw.wolbrom.com

    Wyyyyyyyyyyypas Foooooooooooon !!!

  • 0

    101. ~ax  2005-05-31 19:18:00  host: wit-r2.virnet.pl

    Brak HSCSD i EDGE jeszcze jakoś mozna zroumieć ale brak złącza kart pamięci w tej klasie cenowej to już przegięcie :/

  • 0

    102. ~sadam  2005-05-31 21:27:00  host: 82.177.68.0

    cześć wszystkim!!! Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu. ile rzeczywiScie wytrzymuje bateria ? prosze o odpowiedz tutaj

  • 0

    103. ~ciesla  2005-06-02 22:50:00  host: abh119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze mi ktos powiedziec czy mozna zmienic to ze przy polaczeniach nieodebranych i wogule jak ktos do mnie dzwoni to wyswietla sie tylko numer a nie nazwa jaka jest zapisana w ksiazce telefonicznej ?? prosze o odpisanie na maila i z gory dzieki

  • 0

    104. ~Madridista  2005-06-10 09:52:00  host: ip-81-210-113-78.netia.com.pl

    mam ten telefon od 2 tygodni i jak do tej pory sprawdza się doskonale!!! nawet bateria trzyma do 4 dni :) jednak nie odkryłem jeszcze wszystkich jego funkcji; zastanawiam się nad kupnem słuchawki bezprzewodowej na bluetootha. czy ktoś może tego używa z tym telefonem i jak mu się to sprawdza. dla mnie wadą jest to, że nie ma zewn pamięci, poza tym ok.

  • 0

    105. ~soniak  2005-06-11 18:11:00  host: edk51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajne

  • 0

    106. ~  2005-06-14 09:34:00  host: ahe198.internetdsl.tpnet.pl

    JA TEŻ BĘDĘ MIAŁ TEN TELEFON I SIĘ ZUPEŁNIE NIE PODNIECAM

  • 0

    107. ~Tom  2005-06-17 14:20:00  host: pb158.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl

    polecacie ten telefon k700i ? mam wlasnie problem z podjeciem decyzji !!!

  • 0

    108. ~araskas  2005-06-17 18:53:00  host: ns1.wolomin.net

    jeszcze nie mam zdania zaryzykowałem no i zobaczymy mogłem wziąć Nokie 6230. ciekawe czy będę żałował. na razie to fajna zabawka

  • 0

    109. ~dziudziu102  2005-06-20 10:39:00  host: 82.160.91.56

    mam jedno pytanie? czy jest jakas roznica miedzy SonyEricccon k700 a Sony Ericsson k700i???

  • 0

    110. ~elvis  2005-06-21 10:29:00  host: dye251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten fonik posiada wymienne kraty pamieci ???

  • 0

    111. ~china  2005-06-23 16:32:00  host: nat1.daminet.pl

    słyszałem że on ma złacze kart pamieci !!

  • 0

    112. ~mat  2005-06-25 14:23:00  host: 81.219.117.86

    powiedz mi Marcin poco Ci wiecej pamieci? piszesz ze po to by sluchac mp3, nie wiem czy posiadasz ten tel ale ja tak i wiem ze w kazdym telefonie "kombajnie"(co jest wszystko) szybciutko sie zluzywa bateria wiec z tymi mp3 to jest tak ze gdybys ich sluchal przez 3H to koniec baterii. Np. 6230 przy normalnym romawianiu (30 minut dziennie) po max 4 dniach pada zupelnie aten trzyma 5-6 dni. Wiec z tymi mp3 dla mnie tu bzdura ze chcialoby sie wiecej pamieci, jak gu kupowalem tez tak myslalem ale przy uzytkowaniu wyszlo ze sie mylilem. Pozdrawiam

  • 0

    113. ~mat  2005-06-25 14:39:00  host: 81.219.117.86

    witam Pana Tomi, tak dla sprostowania tego co ten Pan powiedzial (nie zebym sie zakochal w swoim telefonie ale nie lubie jak sie pisze bzdury). Zoom nie jest tylko na kamerze, jest zoom do 4 razy i na zdjeciach i na kamerze z tym ze w najnizszych rozdzielczosciach. Cieche dzwonki?!?! mam normalny sluch a nie z kosmosu i mam dzwonek ustawiony na 3 poziom (a jest ich 8) i nie udalo mi sie jeszcze nie odebrac telefonu z powodu nie uslyszenia dzwonku. Kolejna i na szczescie ostatnia-piszesz, ze wolno transmisja idzie-no wiesz predkosc transmisji nie specjalnie zalezy od programu lecz od sposobu transmisji: ja psiadam irde (lipa-strasznie wolno) jak rowniez kabel ktory pozwala na przywoita transmisje a sadze ze gdybym kupil bluetouth to juz w ogole bylbym zadowolony. Jesli nie poznales mozliwosci telefonu to po co podajesz na forum falszywe info? no tak, myslales ze masz racje. Pozdrowienia od pana jana.elo

  • 0

    114. ~mat  2005-06-25 14:46:00  host: 81.219.117.86

    goscie a czemu przykruciliscie moja wypowiedz??? przeciez nie przeklinalem, ani nie obrazalem a nawet ton nie byl wysoki (o ile w pisowni na forum mozemy o tym wspomniec) Nie lubie cenzury - ocenzurujcie sie sami od waszej zajebistej cenzury

  • 0

    115. ~mat  2005-06-25 14:47:00  host: 81.219.117.86

    telefonik nie posiada karty wymiennej pamieci

  • 0

    116. ~WitekT  2005-06-25 14:55:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    mat: nikt tu niczego nie cenzurował. Nigdy tego nie robiliśmy i robić nie będziemy. Jest po prostu limit długości pojedynczego komentarza - widocznie miałeś za długi... Więc nie rozumiem po co te oskarżenia i pomówienia? Czemu nas obrażasz?

  • 0

    117. ~china  2005-06-26 18:41:00  host: nat1.daminet.pl

    TELEFON POSIADA WYMIENNE KARTY PAMIECI ! ! ! !

  • 0

    118. ~WitekT  2005-06-26 20:07:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    china: miałaś(eś) go kiedyś w ręce? Bo ja używałem go przez ponad 2 tygodnie i karty nie zauważyłem. ;)

  • 0

    119. ~maciekz4  2005-06-28 10:47:00  host: awb103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam do wybropu Nokia 6630 albo SE K700i co wybrac plissss doradzcie!!!!

  • 0

    120. ~czaro  2005-07-01 10:38:00  host: bjg170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon rewelacja jezeli chodzi o bajerki itp. ale mam pytanie czy wam też tak krótko trzyma bateria nawet jak go mało używacie??Mam go tydzień i się martwie:(prosze o pomoc na mail z góry dziękuje

  • 0

    121. ~kris  2005-07-01 11:19:00  host: chq8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wada jest tylko jedna, słaba bateria

  • 0

    122. ~mhahaha  2005-07-06 13:18:00  host: beu74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hahah CZARO NIE ZASTANAWIAJ SIE WYBIERAJ 6630 to o 1000000x razy lepszy fon od k700i bo ma wszystko !! AHA I K700I NIE MA WYMIENNYCH KART PAMIECI ;)

  • 0

    123. ~FriQ  2005-07-07 17:57:00  host: dfn19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest ok, ale ma pare wad, mianowicie, kiepskie video, i nudne te same dzwieki dla smsów. ale cóż ja mam go od pół roku za zetke ;)

  • 0

    124. ~*ON*  2005-07-10 11:59:00  host: ddj53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam wielki dylemat nie wiem ktory kupic S.Ericsson K700i czy Nokie 6230i

  • 0

    125. ~xc  2005-07-11 23:18:00  host: 2-1-2-1a.spa.sth.bostream.se

    najwazniejsze dla mnie, czy ma on dzwonki mp3???? czy tylko odtwarzacz mp3, a dzwonki 40 tonowe polifoniczne, jek nie ma dzwonkow mp3 to w dupie z nim kupie motke e398

  • 0

    126. ~nostromo  2005-07-12 21:00:00  host: ci182.internetdsl.tpnet.pl

    a jak u was dziala lampa blyskowa, bo u mnie po jej włączeniu świeci caly czas a myśllalem, że bedzie tylko robila flesh podczas robienia fotki ?

  • 0

    127. ~symcio  2005-07-18 18:27:00  host: aoo246.internetdsl.tpnet.pl

    najlepszym telefonem jest Sony Erikson K 700i.
    nokia N70 została niesłusznie wybrana top telefonem (głosy)to miejsce zostane przywrócone Sonemu Eriksonowi K 700i. HaHaHa

  • 0

    128. ~ciekawy  2005-07-19 12:56:00  host: afp251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    doradźcie mi...który telefon wybrać. SE K700i czy nokie 6230i...osobiście skłaniam się ku SE bo nokia mi się wogóle nie podoba...no, wygląd nie jest najważniejszy...aha czy w SE bardzo denerwujący jest brak rozszerzenia pamięci? czy da się wytrzymać. z góry dzięki za radę.

  • 0

    129. ~dawk  2005-07-21 16:23:00  host: Kal9-Kal3-r1.bater.net.pl

    mam pytanko.Czy ma on tak samo jak k500 2-gi głośniczek z tyłu ?? I czy to prawda że nie ma RDS-a ??
    Wypiszcie mi wszystkie (ważniejsze) wady, jeśli takie ma ;>

  • 0

    130. ~  2005-07-25 11:56:00  host: amb48.internetdsl.tpnet.pl

    chce kupić sony ericssona k700i i nic mnie przed tym nie powstrzyma. mam T610 ale niegaś mojch potrzb

  • 0

    131. ~Marta  2005-07-25 19:50:00  host: ha18.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jednym slowem SUPER!!! mam go juz od jakis 3miesiecy... SUPER- filmy nagrywa świetnej jakosci, aparat z zoomem tez super... Nic dodac nic ująć do tego telefoniku. POLECAM GO KAZDEMU ExTRA FON =)))

  • 0

    132. ~Ramzes016  2005-07-26 15:10:00  host: zf54.internetdsl.tpnet.pl

    Poprostu Za...t telefon. Nokia 6230 sie kryje i nie dorasta mu do pięt

  • 0

    133. ~izussia  2005-08-03 13:51:00  host: bhw76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam sie jaki telefon będzie dla mnie lepszy czy sony ericsson k700i czy moze motorola e 398. Jaki telefon radzicie mi wybrac? aa ii.. jakiej długości filmiki mozna nagrywac na k700i ?

  • 0

    134. ~Sqall  2005-08-03 22:19:00  host: 163-81.82-139.bia.tkb.net.pl

    to najlepszy telefon jaki widzialem jakby brac pod uwage cene, funkcie i wszystko inne!! ja go sobie sprawilem za 440zl:p

  • 0

    135. ~majlo  2005-08-10 22:09:58  host: hyperion-net-76-2.lodz.msk.pl

    pomozcie nigdie nie mozna go kupic a potrzebuje 2 sztuki w erze na abonament w erze jestem z lodzi

  • 0

    136. ~zosik  2005-08-11 16:23:18  host: c125-155.icpnet.pl

    do MAJLO... potrzebujesz 2 sztuki w erze i jeszcze do tego abonament w erze???? :)

  • 0

    137. ~żona  2005-08-11 19:34:17  host: abr118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    h
    e
    j
    a

    ja chce

    ten

    telefon




    i

    j
    u
    z

    niedlugo go

    będę

    mial

    :D:D:D
    ::D:D
    ::D

    pzdr witek :D:D

  • 0

    138. ~blizna  2005-08-14 00:45:23  host: dxa79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten blutofen to ja tez musze miec w kompie odp zeby cokolwiek przetwazac pozdrawiam

  • 0

    139. ~adik  2005-08-16 12:46:19  host: bzs7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko,jaka jakość jest mp3 odtwarzanych w tym fonie??

  • 0

    140. ~  2005-08-16 13:51:02  host: dew204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna zwiekszac pamiec w k700???

  • 0

    141. ~adik  2005-08-17 12:56:08  host: cbe55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam,mam pytanko,jaka jakość jest mp3 na tym telefonie?proszę o szybką odpowiedż!Pozdrawiam

  • 0

    142.  2005-08-17 13:02:30

    adik: pozycja w katalogu: "Odtwarzacz mp3 Tak" :)

  • 0

    143.  2005-08-18 00:17:16

    Śmieszą mnie te żale za ma słaby aparat jak chce robic zdjecia to biore aparat cyfrowy telefon jest do dzwonienia a nie do robienia zdjec. jak dla mnie to w telefonie najwazniejsza jest bateria a co do firmy se to troszki sie zawiodłem na poczatku było spoko potem fon zawieszał sie coraz czesiej i powoli czar pryskal i zmienilem na inna firme i nie zaluje

  • 0

    144. ~Kaktus  2005-08-18 22:34:27  host: chello083144109061.chello.pl

    Potwierdzam opinie Bartosza o serwisie w Trójmieście, a mam w Plusie i tam wysyłaja

  • 0

    145. ~Dziwniak  2005-08-21 11:02:26  host: asy194.internetdsl.tpnet.pl

    hej ja mam swojego K700 juz pare dzionków i jestem zadowolony, nokia 6230 to przy nim lipa z miodem, nie ma porównania Pozdrawiam

  • 0

    146. ~luki  2005-08-21 11:46:46  host: home.wsb-nlu.edu.pl

    Nie wiem jak na kablu jest z transmisja ale blutoth nawet ladnie dziala. Racja ze mp3 dosc topornie idzie, ale jakies midy, czy schematy, albo fotki, bardzo plynnie sie przysylaja. Jeszcze tego nie testowalem ale jesli ktos ma kabel to moze zrobic upgreade softu. Wersja z maja ponoc przyspiesza transmisje bezprzewodowa. Sprawdzcie sobie soft, jesli bedzie starszy to upgeade, moze cos bedzie lepiej. Natomiast jesli chodzi o wyciszenie dzwieku robionego zdjecia to mozna wgrac starsze oprogramowanie i tam nie bedzie juz tego jakby nie bylo przykrego dzwieku. pozdrawiam

  • 0

    147. ~ziom  2005-08-22 21:48:42  host: 80.54.250.10

    mam pytanie czy w sony ericsson mozna zmieniac obudowe?

  • 0

    148. ~witosol  2005-08-23 16:29:00  host: cma98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    u mnie mp3 ida przez bluetooth'a szybko.np.1,7MB jakies ok.30sek.

  • 0

    149. ~lukasz  2005-08-24 10:54:53  host: agl73.internetdsl.tpnet.pl

    jestem posiadaczem tego telefoniku, ale mam pytanie czy ktos z posiadaczy wie jak wylaczyc dzwiek przy robieniu zdjec? Telefon bardzo fajny, wszystko ok, tylko ten glos przy zdjeciach wr..
    z gory dziekuje za odp, pozdrawiam

  • 0

    150. ~IZUNIA  2005-08-25 21:47:53  host: ape50.internetdsl.tpnet.pl

    Hejka chce kupic K700i ale zastanawiam sie czy Motorola E398 nie jest lepsza... czy ktoś może mi doradzić ??

  • 0

    151. ~Troll  2005-08-26 01:51:31  host: W3Cache1.Gawex.PL

    Ja mam ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony. Wszystkie części mam oryginalne i się naprawdę nieźle spisują. Polecam ;]Co do gry to wysyłaj całe archiwum winrara ;]

  • 0

    152. ~Asia  2005-08-26 22:26:01  host: c1-ophisa-048.tosa.pl

    Hej jak włączyc tryb Głośnomówiący?? w K700i :( bo nie wiem za bardzo

  • 0

    153. ~:)  2005-08-27 22:07:21  host: ACD6F5A2.ipt.aol.com

    chcialbym kupic Sony ericssona k700i i czy ktos moglby mi powiedziec ile mona tym telefonem nagrywac filmow ?

  • 0

    154. ~stróżu  2005-08-27 22:54:30  host: elektrolux.elektrosat.pl

    telefonik wypas mam go 1 dzień i już mi sie spodobał jego wadą jest pisanie esów ale ogólnie trzyma sie w czołówce telefonów i jest wart ceny bo jest nie drogi a naprawde jest z*******y

  • 0

    155. ~  2005-08-28 21:54:32  host: cam92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jakośc mp3 jest dobra i czy można je słuchAć??

  • 0

    156. ~kamil  2005-08-31 12:41:57  host: dsl184074.ostnet.pl

    co wy wiecie o mp3 ja do niego władowałem okolo 40 mp3-ójek wystarczy sciągnąc programik do przerabiania mp3 na format komórkowy i jedna zajmuje ok.1mB poźniej przesyłasz przez podczerwien albo kablem i tyle i nie pirniczcie ze telefon jest badziewny bo jest zajebistu pozdro

  • 0

    157. ~Siba  2005-08-31 22:16:17  host: 80.51.180.86

    jak mozna przerobic filmy z formatu 3gp na avi??

  • 0

    158. ~siba  2005-09-01 00:25:43  host: 80.51.180.86

    jak to nie ma wymiennej obudowy ???

  • 0

    159. ~lolek  2005-09-03 18:03:43  host: dsl185016.ostnet.pl

    mam malutkie pytanie. Czy to prawda że flesz w SE k700i bardzo szybko się psuje ????? prosze o szybką odpowiedź!!!!!! thx

  • 0

    160. ~mam pytanko  2005-09-03 18:08:26  host: dsl185016.ostnet.pl

    mam pytanko czy mozna w k700i słuchac radia bez słuchawek????????

  • 0

    161. ~Stifler  2005-09-05 20:20:44  host: baw39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak nagrać na niego mp3 kablem ??

  • 0

    162. ~obloo  2005-09-06 09:10:09  host: dfn49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od 5 dni i jestem naprawde z niego zadowolony :D naprawde go polecam, zdjecia robi sredniej jakosci ale za to nadrabia funkcjami oraz dzwonkami mp3 ktore brzmia rewelacyjnie :D

  • 0

    163. ~```maruda``  2005-09-06 13:32:44  host: 213.199.252.61

    Wczoraj kupiłem ten telefon włozyłem SIMa baterie i działal 3 godziny jak padł --normalka podłaczyłem go pod ładowarke w pierwszej chwili sie wystraszylem bo nie było zadnych oznak ładowania ale instrukcja obsługii pisze ze ikona stanu baterii moze właczyc siie po 30 minutach od podlaczenia ładowarki. Tak tylko zostawilem telefon na noc i rano nadal nic nie widac czy sie ładuje ale odłaczyłem phona dopiero po 15 godzinach i jak sie okazuje wogole nie naladował baterii.Sprawdzałem wszystko dokładnie i telefon podłaczony do sieci sprawnej .Właczam przycisk ktory miga na czerwono i to tyle.Nie wiem za krotko go ładowałem czy to problem z ładowarka .Prosze o pomoc

  • 0

    164. ~siwy  2005-09-06 16:11:50  host: bhk184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos jak mozna rozbudowac pamiec w K700i??????

  • 0

    165. ~  2005-09-06 18:27:11  host: caw117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam,czy jakoś mp3 w tym fonie jest dobra??

  • 0

    166. ~ciekawa amatorka  2005-09-07 21:46:16  host: edh177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka! mam takie pytanko co do formatowania plików mp3 na komórkowe. prosze napiszczcie jak nazywa sie ten programik do tych celów. A no i czy zeczywiscie mozna robic niem foty o rozdz. 1280x900 pixeli?? odp czekam ;)

  • 0

    167. ~dirkoff  2005-09-08 14:59:42  host: ddc81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy istnieję możliwość wymiany karty pamęci na większą w sony ericssonie K700i

  • 0

    168. ~derigen1  2005-09-12 16:00:39  host: 83.29.95.2

    lepsza jest nokia 6230i czy se k700i?odp

  • 0

    169. ~L@ry  2005-09-14 23:04:39  host: chello083144084068.chello.pl

    Proszę o pomoc.
    1.Jakie są rozdielczości zdjęć min. i maks
    2.czy się zawiesza i jakie ma ussterki najczęstrze 9pytan ludzi którzy mają go już jakiś czas a nie 2 tygodnie)

  • 0

    170. ~Kinderek  2005-09-15 15:23:17  host: awt58.internetdsl.tpnet.pl

    MAM PYTANIE !!!!!!!! ZA ILE MOŻNA KUPIĆ TEN TELEFON ??????????? PROSZE POWIEDZCIE .... PROSZE !!!!! :(:(

  • 0

    171. ~Artur  2005-09-16 10:16:26  host: bgy198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wgrac mp3 na komure?? pomoz ktos plx (jestem zielony w tych sprawach) ;/

  • 0

    172. ~fonek  2005-09-16 14:31:12  host: w3cache.mt.pl

    mam pytanko czy mozna wymienic sama szybke na wyswietlaczu jak tak to ile by to kosztowalo??

  • 0

    173. ~stics  2005-09-16 19:32:14  host: 195.94.216.178

    Jakość mp3 jest bdb.Karty pamięci się nie wymienia bo ich nie ma:)Tel. jest spox!

  • 0

    174. ~TUTI  2005-09-16 23:10:15  host: proxy.st.elpoinfo.pl

    Ja mam siemensa c65 nie jest zly ale juz mi sie znudzil po uzytkowaniu go 2 miesiace i za pare dni bede mial ten super telefonik K700i a wam malo 41 mb ????to przeciez nie jest odtwarzacz mp3 !!!tylko telefon ;)NARKA

  • 0

    175. ~snake  2005-09-17 10:34:33  host: avi106.internetdsl.tpnet.pl

    chcialem sie zapytac co to jest ten Wyświetlacz wizjera Prosze o szybka odpowiedz z gory THX

  • 0

    176. ~  2005-09-17 14:15:26  host: bai74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam krótkie pytanko - skąd mogę ściągnąć programik do przerzbiania mp3 na format telefonu....i jaki to format????
    Proszę piszcie.............

  • 0

    177. ~Wojcio :D  2005-09-19 09:35:28  host: novinet.pl

    ten telefon jest super polecam go wszystkim którzy lubią wypasione telefony zgadzam sie z wszystkimi że jest lepszy od Noki 6230 polecam go !!!!!!!!

  • 0

    178. ~kamil  2005-09-19 19:23:46  host: 80.51.240.105

    jak telefon dziala nie tak jak trzeba to trzeba zmienic soft ja w swoim t610 zmienialem 3x gwarancyjnie i teraz smiga od roku bez problemu

  • 0

    179. ~  2005-09-20 17:43:47  host: pb106.kalisz.sdi.tpnet.pl

    Ten telefon to cudo

  • 0

    180. ~siaga  2005-09-20 19:16:21  host: systemy205.toya.net.pl

    ja mam pytanko odnosnie... dzwonkow true tone... jest mozliwosc ich wgrywania na ten telefon? bo zastanawiam sie jeszcze nad nokia 6230i ale jej cena definitywnie odtraca... HELP...

  • 0

    181. ~Mad  2005-09-21 14:49:39  host: axz197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fonik jest spoko.....tylko, ze bateria:((( W nowym telefonie przy srednim uzytkowaniu trzyma zaledwie 3 dni!!! A to jak na tej klasy komore to stanowczo za malo. Pozdrawiam

  • 0

    182. ~KrzysiekS  2005-09-23 11:52:36  host: 3.76.classcom.pl

    Jako uzytkownik wielu telefonow Nokia i SE muszę przyznac ze K700i jest w zasadzie bezporownywalnie lepszy od N. To jak porownywac Toyote z Polonezem.... dlatego smialo przedstawiam postulat...Nokia do muzeum!!! K 700i na salony:)

  • 0

    183. ~  2005-09-23 11:54:23  host: 3.76.classcom.pl

    no fajnie gdzie moj komentarz?

  • 0

    184. ~  2005-09-23 11:56:00  host: 3.76.classcom.pl

    tak myslalem ze to jakies moderowane forum ktore probuje dyskredytowac mojego kochanego K 700i... podli...podli...jak mozecie

  • 0

    185.  2005-09-23 12:31:44

    Moderowane, moderowane - zanim komentarz się pokaże, to my musimy go zatwierdzić. :) Usuwamy tylko wiadomości zaiwerające przekleństwa, adresy e-mail, numery telefonów i oferty handlowe. Głosy krytyczne dotyczące naszego serwisu ZAWSZE przepuszczamy - no o ile nie zawierają przekleństw. :)

  • 0

    186. ~.:PasiU:.  2005-09-24 12:37:00  host: bbf43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy to prawda że k700i ma rozszerzalną pamięć? Jeśli tak, to jaki nośnik?

  • 0

    187.  2005-09-25 20:16:36

    witam mam pytanko moze ktoś sie orientuje gdzie zamocować smycz do sony ericssona k700i????????? z góry dzienx;-) Tak na marginesie wypas telefonik, przed k700i miałem N6230 wiec nokia cienko wypada na tle se k700i Pozdro

  • 0

    188. ~PLomień  2005-09-27 10:23:19  host: cjf11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jako taki może byc mam K750i różni sie mało a w cenie jest o wiele droższy > w tej cenie k700i jest najlepszym zakupem POLECAM

  • 0

    189. ~chludzio  2005-09-27 17:31:44  host: 217.153.164.82

    ten telefon jest lepszy niż wyrąbisty

  • 0

    190. ~yogi1991  2005-09-28 15:55:31  host: daw150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    simanko czy ktos wie jak wylaczyc dzwiek przy robieniu zdjec?? i czy mozna powiekszac zdjecie?? pliska niech mi ktos powie pozdro

  • 0

    191. ~Milka GG  2005-09-28 15:58:35  host: bij146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmmmmm czy ktoś kto się zna na telefonach mógłby mi doradzić w sprawie kupna telefoniku z dobrym aparatem??? ZAstanawiam się intensywnie nad SE K700i ale sama nie wiem,dużo osób mówi że ma małą pamięć... w takim razie czy dużo zdjeć by się na nim mieściło??? Proszę o poradę to naprawdę pilne czekam :D

  • 0

    192. ~yogi1991  2005-09-28 15:59:45  host: daw150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    simanko czy ktos wie jak wylaczyc dzwiek przy robieniu zdjec?? i czy mozna powiekszac zdjecie?? pliska niech mi ktos powie pozdro

  • 0

    193. ~to ja  2005-09-28 23:51:56  host: bhr178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.Mam gry java i pliki mają rozszeżenie "jar".Chyba są do nokii. Mój SE K700 nie odczytuje tych gier.Jakie gry pasują do K700 z jakim rozszeżeniem pliku? Proszę o informacje.

  • 0

    194. ~raf  2005-09-29 16:34:52  host: 217.153.105.170

    Ja do jakiegos czasu byłem zagorzałym fanem Nokii, aż do momentu jak kupiłem K700i, pamięc jest mała jeśli chodzi o wykorzystywanie jej do MP3, ale na zdjęcia w zupełnosci wystarczy, zdjęć zapisanych najlepszą rozdzielczością zmieści się ok. 500 (jedno zajmuje jakieś 80 kb), poza tym ma kilka innych super pierdół których nie ma nokia, zawsze w nokii wkurzało mnie włączanie codzinnie budzika, tutaj wpisuje w jakie dni tygodnia i o której mnie ma budzić i jest super:-), w nokiach te raporty o smsach, trzeba wejść w skrzynkę i odczytać, w SE pokazuje sie na chwile i zaraz znika, a jak się chce sprAwdzic to dopiero wtedy można wejść w opcje, no i ma jeszcze parę innych gadżetów, ale to za dużo pisania...

  • 0

    195. ~SirRobert  2005-09-30 21:09:49  host: adv195.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie, czy ktoś wie do czego służy przycisk umieszczony za zestawie słuchawkowym??

  • 0

    196. ~5678  2005-10-02 12:53:52  host: cgx130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM pYTANKO ILA CZEBA LADOWAC k700I - W ISTRUKCJI PISZA 4h = ALE COS KLRUTKO CZYMA ??????ODP CZEKAM

  • 0

    197. ~kotlet  2005-10-02 23:28:48  host: at126.internetdsl.tpnet.pl

    k700i i like it i love it. jak dla mnie jest najlepszy na rynku tel. nokia6230 jest taka pospolita bleeee

  • 0

    198. ~Kristus  2005-10-04 11:49:41  host: cas110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w sumie tel ok ale czasami niewiem czemu nie rozpoznaje nr choc mam je ewidentnie zapisane w ksiazce te1!!!Jak na mp3 to jednak za malo pamieci!!!Brakuje karty!!Tez kapa bo wlasciwie nie odtwarza dzwonkow w formacie wav o i gdyby mial taki wyswietlacz jak k500i i wszystkie tapetki by sie tak na nim rozciagaly jak na tym k500i

  • 0

    199. ~Miecio  2005-10-05 18:55:11  host: NAT-2.autocom.pl

    Tylko czemu nie można słuchać radia bez słuchawek jakby anteny do radia nie dało się tam wcisnąć :-)

  • 0

    200. ~DJ Mielon  2005-10-05 20:48:13  host: 80.51.242.218

    Ja sie przesiadlem z siemensa cx 65 na k700i cx jest tesh niezly ale ma owiele slabsza baterje gorszy aparat o jakosci dzwieku juz niewspomne no i malo pamieci siemens jednym slowem zrobil ten tel na odpie....dol

  • 0

    201. ~jantra  2005-10-07 13:47:09  host: aop195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym telefonie mozna dolozyc pamieci?? odpiszcie jak najszybciej to wazne

  • 0

    202. ~Suchy  2005-10-07 21:26:25  host: pf94.skierniewice.sdi.tpnet.pl

    Ostatnio kupiłem ten telefonik i żałuje, obudowa strasznie trzeszczy (prawie jak głośnik przy słuchaniu mp3), mam problemy ze skonfigurowaniem wapu i mms'ów w dodatku problemy z kablem usb telefon to zwykły niewypał.

  • 0

    203. ~piotrek  2005-10-11 21:09:02  host: ady210.internetdsl.tpnet.pl

    jezeli moze mi ktos powiedziec ile ten telefon kosztuje na karte albo moze zna ktos jakąs strone z cenami telefonow na karte jesli ktos ma to prosze bardzo o odpisanie

  • 0

    204.  2005-10-12 08:39:43

    Ej jak wgrć gry na fona jak mam 2 pliki .jar i .jad? Czy tylko można java?

  • 0

    205. ~adi600v  2005-10-13 08:10:46  host: NAT-5.vlan.euronet.net.pl

    Czy istnieje telefon k700 i k700i czy jest tylko jeden a ludzie roznie pisza???

  • 0

    206. ~  2005-10-17 00:33:06  host: dmj179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm mi tam sie nie podoba tylko wyglad tego telefonu... chociaż bedfe mial go dopiero jutro... ale jakos boje sie, czytajac wasze wypowiedzi... Pytanko czy 41 mega jest tylko na mp3 czy jeszce na inne aplikacje????

  • 0

    207. ~daeron  2005-10-17 18:48:27  host: en171.internetdsl.tpnet.pl

    witam, mam ten telefon od niedawna i jestem baaardzo zadowolony... zastanawia mnie jednak jedna kwestia. a mianowinie polifonia brzmi kiepsko w porównaniu do t630... testowałem te same dzonki i jakieś takie ubogie brzmienie instrumentów. jeśli przeoczyłem jakieś ustawienia to dajcie znać ;)

  • 0

    208. ~Siekiera  2005-10-18 09:21:57  host: bex1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanie który telefon wybrać: Nokie 6020 czy właśnie Sony-Ericsson K700i? Dzięki za odpowiedź.

  • 0

    209. ~reksio  2005-10-21 13:24:55  host: we179.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam takie pytanie czy da sie cos zrobic aby bula wieksza glosnosc?bo troche jest cicha ta komorka sony ericsson k700i.

  • 0

    210. ~kolas_91  2005-10-21 20:07:40  host: proxy.satfilm.pl

    Ja mam telefon SE K300i. Myślę, że K300i nie różni się zabardzo niczym, tylko tym, że ma bluetooth'a i radio i lampę błyskową, a takto to nie jest taki sam jak SE k300i. polecam! SE K300i :) zarąbisty telefonik, ale ten jest tak samo supcio :D :)

  • 0

    211. ~Flałer  2005-10-23 00:52:46  host: hotkey.bunkier.tbg.net.pl

    3 miechy uzywania a tyle niespodzianek:(! super zabawka, ale jako telefon do dupy. Najlepszy model SE to T630, wracam do nokii, NOKIA TO NOKIA!

  • 0

    212. ~solniczka  2005-10-23 20:04:17  host: eab7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie na kupnem tego cacak lecz nie w polsce, ale w angli. znajomy pojechal tam do pracy. narazie sie z nim jeszcze nie kontaktowalem. zastanawiam sie ile mogl bym tam kosztowac ten aparat. moze ktos wie...

  • 0

    213. ~annna  2005-10-24 18:06:10  host: pradnikg.gemini.net.pl

    jesteście nawiedzenie...ludzie to tylko telefon i ma słiżyć do dzwonienie, inaczej to kupcie ipody komputery ,,,wieże itp, służaaaą do grania i słuchania,,,a telefon...cóż odsyłam do słownika polskiego.

  • 0

    214. ~eu07  2005-10-25 22:24:38  host: user-87-248-71-247.promax.media.pl

    Tak jest taka mozliwosc radio jak i mp3 mozesz słuchac przez głosniki ale słuchawki i tak musisz miec podłanczone bo one działają jak antena

  • 0

    215. ~pioterkg  2005-10-26 00:05:30  host: ebn5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam pytanie. Mam juz ten telefon jakis czas i czu ktos wie czy jest jakas inna mozliwosc wylaczenia dzwieku niz dzowniaz pod bezplatny nr i wtedy robienia zdjec. I jeszcze jedno slyszalem ze mozna kupic baterie do tego modelu o duzo wiekszej pojemnosci. Czy sie to oplaca i czy naprawde jest taka duzo wieksza pojemnosc tych baterii jak pisza. Z gory dzieki

  • 0

    216. ~madzia j-l  2005-10-27 15:41:09  host: 80.50.252.38

    hej wszytskim.niedługo bede miała ten fonik.ale nie wiem czy to dobry wybór.nie jest przypadkiem lepsza od niego jakaś nokia z takimi sami funkcjami jak se k700i???a tak w ogóle to prosze informacje na temat bateri,czy długo ona trzyma tel czy życiu???prosze o szczera i szybką odpowiedz.dzieki z góry pozdrawiam =)

  • 0

    217. ~maxim-21  2005-10-27 22:19:34  host: 82.160.248.195

    mam ten fon od kilku dni i mowiac krotko jest zaje...bisty. chociaz pamiec mogla by byc troche wieksza. 41MB na MP3 to troszke zamalo. ale ogolem fonik zaje...bisty. POLECAM

  • 0

    218. ~Tomaso_13  2005-10-29 18:28:22  host: dial-101.zgora.dialog.net.pl

    Mam ten telefon od 3 dni. Bardo dobrze się sprawuje. Robi dość ładne zdięcia jak na telefon. Przy ciągłej zabawie telefon nie trzyma nawet 1 dzień. Odłonczyłem go go ładowarki z pełnom bateriom o 7:00 rano i około 18:00 Musiałem go ładować. Telefon polecam. Tomaso_13

  • 0

    219. ~michał  2005-10-30 19:01:29  host: 80.51.101.24

    najładniejszy ze wszystkich sony ericssonów

  • 0

    220. ~KAmiL  2005-10-30 22:27:06  host: xdsl-2994.elblag.dialog.net.pl

    BEDE MIAL TO CUDEŃKO JUŻ W ŚRODE MUSZE TYLKO POCZEKAC AŻ MAM WYDZWONI WSZYSTKO Z KARTY BO CHCE PRZEJŚĆ Z TYM SAMYM NR NA ABONAMENT :D

  • 0

    221. ~Inna  2005-10-31 09:47:49  host: 83.238.180.2

    Który SE jest lepszy K700i czy Z1010 ? bo jakos nie potrafie sie zdecydowac

  • 0

    222. ~franchesko  2005-10-31 22:23:17  host: hy10.internetdsl.tpnet.pl

    no dobra.. telefon fajny ale ma swoje minusy - nie mozna zmienic dzwonka sms tylko jest 6 do wyboru, nie odtwarza niektorych wav-ow, tylnia klapka mi troche skrzypi, szkoda ze nie ma kart pamieci, nie mozna nagrywac rozmow i robic na glosno mowiacy to mnie denerwuje!!!!

  • 0

    223. ~Gosiaczel  2005-11-01 10:07:38  host: 9.3.systemx.com.pl

    Napisze jedno cudo poprostu smiesza mnie ludzie piszac ze nokie sa the best przekrecacie slowo nokie byly dobre ale nie kazdy moze byc caly czas na szczycie bo jest XXI wiek i konkurencja daje znac w tej chwili SE sa najleprzew a przeciez przypomne ze to wlasnie SE T610 byl najleprzym tel roku 2004 na swiecie i w tym roku raczej sie nie pomyle jak do dalej bedzie jakis soniaczek a moze i moj k700i :D polecam :*

  • 0

    224. ~Mycha  2005-11-02 16:03:11  host: dial-3188.wroclaw.dialog.net.pl

    Hey ... mam pewien problem ;]a więc, nie wiem jak przesłać mp3 z kompa na koma, ludzie heeelp(pomocy)sony ericsson K700i

  • 0

    225. ~agawa  2005-11-02 18:12:13  host: host-81-190-68-140.gdynia.mm.pl

    Mam pytanie, czy da się ustawić melodie zapisane w folderze "dźwięki" w "menedżerze plików" jako dżwięk sms-a? Dzięki za pomoc

  • 0

    226. ~  2005-11-04 11:23:37  host: pa135.zawady.sdi.tpnet.pl

    za ile kupie nowke se K700i?czekam na odpowiedź,prosze odpiszcie!

  • 0

    227. ~Olciasek ;**  2005-11-06 15:04:40  host: host-217-172-241-19.gdynia.mm.pl

    Ja dostanę ten telefonik na święta.
    Dobrze wybrałam? :)

  • 0

    228. ~marudy  2005-11-07 17:30:18  host: szostka-nat.os.kn.pl

    kurcze, jaracie sie fonem co ma 1.3 mpix? przecież to badziew..do tego te przezroczyste klawiszki...okropnie to wygląda...jak zabawka z targowiska...do tego parametry ma takie jak reszta fonów tej klasy (wyswietlacz, bateria itp.): siemens, nokia czy motka...niech po prostu każdy napisze wprost...dobry telefon to jest ten co mój:) anie mówi że to lepsze czy tamto...ja jak kupuje fona patrzę głównie na trzymanie baterii oraz czy jest ergonomiczny i mi sie podoba(pisanie smsów, menu)...ale się też kieruję sentymentami:) SE nie kupie bo sie bawiłem k700i i się zraziłem (soft tragiczny i szwedów nie lubie:D)....no i mam Sagema:) (nie jest to cud techniki (my x5-2v), ale telefon to w końcu tylko telefon)

  • 0

    229. ~szymon_z  2005-11-07 17:35:57  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Wole nie władać w to tyle kasy tylko kupić np. Siemensa A65 z dołączanym aparatem (z lampą błyskową!).A jak bym sie już uparł na fon z aparatem i innymi bajerami to kupiłbym Nokie 3220.

  • 0

    230. ~SEWI~  2005-11-08 15:20:07  host: dim99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja za tydzien bede go miał.Powiem jedna miałem nokie 6610i i mi sie roz***ała.Polecam telefonik

  • 0

    231. ~forza83  2005-11-10 12:44:40  host: bdg93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Minusami tego telefonu sa:
    -mała pamiec wewnetrzna tylko 41 mb i brak mozliweosci dokupienia karty pamieci.
    -brak mozliwosci ustawienia wlasnego dzwonka wiadomosci:wybor tylko z zaproponowanych,ktore to na ziemie nie powalaja.
    -brak opcji profilu dyskretny

  • 0

    232. ~Mati  2005-11-11 00:39:58  host: buo170.internetdsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie to ten telefon jest trochę lipa. W moim egzemplarzu nie da się całkowicie wyciszyć tela (beznadzieja!), przyciski podgłaszania na obudowie działają co najmniej niezrozumiale.. a podczas przełączania utworów słychać trzaski (szczególnie przy odtwarzaniu na słuchawkach). Te wady ponoć można usunąć zmieniając oprogramowanie (w co wątpię, bo telefon jest nówka z salonu). Aparat robi zdjęcia troszkę gorszy niż w telefonach w podobnej cenie, ale za to ma dużo innych bajerów. Kilka niedociągnięć ujawniających się podczas korzystania z menu (np. brak możliwości ustawienia dowolnego dźwięku jako sygnał wiadomości, trudno wykorzystać diodę flesza jako latarkę). No i jeszcze tylnia klapka... trzeszczy. Wymieniłem tu tylko wady jakie zauważyłem, zalet nie wymieniam, bo jest to ful telefon bez większych ograniczeń.

  • 0

    233. ~kamilexs  2005-11-11 13:03:21  host: pf11.siedlce.sdi.tpnet.pl

    mam ten telefonik ale mi nie chodzi poprawnie kabelek com

  • 0

    234. ~Tomasz'ek  2005-11-11 14:57:25  host: nk-kawika.za.digi.pl

    te 41 MB fakt ... nie za wiele ALE ..
    Gierek wsadziłem na niego 30 .. mp3 przekonwertowałem na mp4 ... kilkanaście zdjęć (w tym przedziale cenowym nie ma bata na robienie zdjęć lepszej jakości) tych mp4 mam około 10 (połowa powyzej 8 min. "remixy"). Wszystko polega na sztuce kompromisu. A posiadacze Noki mogą dalej pluć jadem i robić z siebie błaznów. WADA (może brak przyzwyczajenia) - kijowo mi sie na niej pisze.

  • 0

    235. ~preses  2005-11-12 23:08:31  host: ug154.internetdsl.tpnet.pl

    wesotam moze masz zła wersje gry tak często sie zdarza nie to tego telefonu

  • 0

    236. ~Oskarito  2005-11-14 13:35:56  host: diu188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon od tygodnia i nie mam muu nic do zarzucenia oprocz krotko trzymajacej baterii....

  • 0

    237. ~k@mcio  2005-11-15 15:24:45  host: host-81-190-136-105.olsztyn.mm.pl

    wyjebany telefon.Mam go!

  • 0

    238. ~  2005-11-15 16:15:31  host: bgo74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k700i mam od m-ca i jak na razie nie miałem z nim zadnych kłopotów.telefon ma super grafike,robi dobre zdjecia.jedynym minusem jest mało wygodna do dłuzszej rozmowy.pozatym jest super.polecam.

  • 0

    239. ~hehe  2005-11-15 21:12:48  host: djy241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest możliwoś wymiany obudowy

  • 0

    240. ~skubany  2005-11-16 16:45:37  host: pa195.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl

    a jak myślicie

  • 0

    241. ~aaa  2005-11-18 13:05:35  host: avx114.internetdsl.tpnet.pl

    jak wlaczyc tryb glosnomowiacy? pomozcie

  • 0

    242. ~  2005-11-18 20:08:52  host: cen109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ona jest świetna!! Ma radio, mp3 itd. tak na serio jest lepsza od W 800! W szkole każdy podchodzi do niej i ogląda ma wielkie możliwości nie miałam jeszcze tak super telefonu nigdy!!!!!!!!!

  • 0

    243. ~~anion  2005-11-19 18:46:46  host: 217.96.74.2

    Mam ten telefon zaledwie 2 tygodnie i jest super ale cos mi sie z dzojstykiem dzieje zacina sie ale tak to wszystko wpożontku.
    Polecam go wszystkim:)

  • 0

    244. ~kjks  2005-11-22 08:20:39  host: ain139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem co o nim sadzic

  • 0

    245. ~SK  2005-11-22 10:11:17  host: akf90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Podpisałem cyrograf na dwa lata w erze dla tego telefonu - po pięciu dniach spokojnie moge powiedzieć, że warto było. Telefon jest po prostu bajeczny - żadnych problemów. Super dźwięk, bateria OK, chociaż dopiero w fazie formatowania, super wyświetlacz i fantastyczne możliwości. Do tego super komunikacja z PC przez BT. Po prostu idealny telefon!

  • 0

    246. ~BuBu  2005-11-22 11:42:56  host: 80.85.231.38

    Witam was wszystkich Kochani :P
    mam pare pytanek:
    1. Czy jak owy k700i bedzie sobie lezal w kieszeni a ja bede jechal autobusem to czy uslysze gdy ktos do mnie bedzie dzownil?
    (chodzi mi o to czy w miare glosno odtwarza mp3)
    2. czy jak zakupie wieksza baterie to bedzie dluzej trzymala?
    3. czy dzwonek smsa da sie zmienic na mp3?
    (np jakims programem)
    4. czy apart jest w miare satysfakcjonujacy? jak np. w SAGEMIE MYX5-2v
    4. czy odtwarzacz mp3 jest glosny czy gra tak ze trzeba sie pszysluchiwac co tam gra?
    5. czy menu chodzi szybko czy wolno?
    5. jakiej jakosci sa filmy nagrane?
    6. jaka dlugosc moze miec max jedna sekwencja VIDEO?
    To tyle prosze o odpowiedzi posiadaczy :)

  • 0

    247. ~piotrek  2005-11-24 11:58:36  host: bm177.bm.cm-uj.krakow.pl

    Ludzie! Może wiecie, więc napiszcie dlaczego taki porządny telefon jak K700i (ale dotyczy to właściwie wszystkich nowych telefonów z kolorowymi wyświetlaczami) ma tak kiepską baterię. Nie rozumiem polityki producentów: dodają mnóstwo bajerów: mp3, radio, aparat, nagrywanie filmów, gry java, a jednocześnie nie dają odpowiednio mocnej baterii, która zapewni odpowiednio długi czas pracy? Dlaczego? Przecież są możliwości techniczne. Robi się mocne akumulatory do laptopów, a więc...

  • 0

    248. ~wesoły  2005-11-24 14:39:19  host: bao149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry telefon ale bateria za slaba! po 4 dniach bateria jest wyczerpana! ale mimo wszystko jest super i ma dobra pamiec!

  • 0

    249. ~adam  2005-11-25 20:41:21  host: ckk92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam na oku ten tel. ale jeszcze się waham. co robić, pomóżcie w wyborze!

  • 0

    250. ~Tomasz  2005-11-25 23:18:38  host: nk-kawika.za.digi.pl

    Powiem tak .. z tego co czytam to WSZYSCY źle wyrażający sie o tym telefonie albo kłamią albo mają wyjątkowego pecha. Bawie sie tym telefonem 4 dzień i powiem tylko tyule że jest EXTRA. Po podłączeniu do kompa i zaopatrzeniu w dobry soft jest bajeczny .. niektóre z bajerów. Działa jako kamera internetowa, jak ktoż lubi muze , nie ma problemu z konwetrowaniem plików na wszelkiego rodzaju formatu (w celu zaoszczędzenia miejsca) zdjecia są bardzo dobre (jak na telefon nie wspominając o tym przedziale cenowym. Teledysk ponad 4 MB ściąga około 15 min na kabelku USB (tyle co jakiś głąb napisał że około 500 Kb tyle mu sie ściągało. Zresztą .. bardzo chętnie prześle screeny jak wyglada menu na kompie .. jest wszystko ilość % ładowania baterii, ilość miejsca (wszystko w ślicznych wykresach) POPROSTU BAJKA. Jeśli ktoś jest zainteresowany , niech poda maila bądź gg. i sam sie przekona.

  • 0

    251. ~Lukas  2005-11-26 11:59:46  host: clx167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do was.Era proponuje mi ten telefon za 89 zl poniewaz przedluzam umowe.Niestety dzwoniac do BOA ciagle telefonu nie ma i musze czekac.Pytanie brzmi czy warto czekac na ten telefon. Cena bardzo mi odpowiada.

  • 0

    252.  2005-11-26 13:03:31

    Mam do was pytanie. Era proponuje mi ten telefon za 89 zl poniewaz przedluzam umowe. Niestety czekam na niego juz dosc dlugo bo w BOA wciaz mi mowia, ze narazie go nie maja. Pytanie brzmi czy warto czekac na ten telefon? Chcialbym dodac, ze cena bardzo mi odpowiada i ogolnie wszystkie funkcje o ktorych czytalem. Rozumiem, ze jednemu moze on sie podobac a drugiemu nie ale chcialbym uslyszec czy jest on wart tej ceny i czasu.

  • 0

    253. ~ben  2005-11-26 18:16:28  host: CAG-EP-dbp-NC01-e0.energis.pl

    cz yma se k700i real sound

  • 0

    254.  2005-11-27 00:23:22

    śmieszne, że te badziewie wygrywa w rankingach z nokią 6230i, ludzie porównajcie sobie foty z tych telefonów, niebo a ziemia...a poza tym nokia ma złącza kart pamięci! se nie! dno, tylko reklama ery i dobre ceny na ten model utrzymują go w "fałszywej" czołówce!nokia ponad wszystko!california liber alez!

  • 0

    255. ~hadi  2005-11-27 00:41:38  host: dld179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie kupilem i pierwsza rzecz jaka zrobilem to nowa bateria 1900 mAh.. wiekszosc przyczyn problemow to problemy z softem..

  • 0

    256. ~tatar  2005-11-27 16:48:14  host: bnq150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy nowszy soft daje możliwość ustawienia własnego sygnalu przychodzacego sms oraz jak wyglada sprawa z raportem o doręczeniu smsa, jest ta funkcja czy nie bo r

  • 0

    257. ~misiek  2005-11-28 17:08:44  host: bau78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czemu uwrzacie ze 41MB to stanoiwczo za mało ??powinno sporo piosenek wejsc.a moze jest inaczej??prosze o szybka odpowiedz.aha i jeszce jedno wie ktos moze jakiej jakosci zdjecia na telefonie wychodza??

  • 0

    258. ~ccvcccv  2005-11-28 18:58:37  host: gprs11.plusgsm.pl

    włśnie mam zamiar kupić sobie ten aparat zobaczymy czy warto :) mam nadzieję że się nie rozczaruje............

  • 0

    259. ~exos12  2005-11-29 18:58:31  host: ajo77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak długo w tym telefonie trzyma bateria ??

  • 0

    260. ~Irek  2005-12-01 18:54:39  host: 80.51.180.86

    a ja jestem obecnie posiadaczem t630. Za parę dni będeę mial k700i i w sumie nie zalezy mi na mp3, aparacie, bo to mam osobno. Ogólnie dla mnie SE to dobra marka (Siemensy odpadają bo się rozlatują!) i nie mam problemow z obsluga telefonow tej marki. Mam juz spore obycie z k700i i nie znudzil mi się... Dla mnie to ma byc funkcjonalny telefon, a nie gadżet, który mi się znudzi po jakims czasie. pozdrawiam wszystkich odwiedzających telepolis.

  • 0

    261. ~zibie  2005-12-02 13:08:40  host: host213-123-139-190.in-addr.btopenworld.com

    a ja kupilem ten telefon wczoraj a do tej pory mialem nokie i z tego co sie zorientowalem dokonalem slusznego wyboru, no ale zobaczymy co bedzie dzialo sie dalej.Polecam

  • 0

    262. ~tajniak  2005-12-03 17:27:47  host: bhn223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon na 10 za te pieniądze i z takimi funkcjami to cudo jest warte takiej oceny nokia to przy se dno

  • 0

    263. ~domincizka555  2005-12-03 18:41:43  host: bbl170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja niedługo bede miała ten telefonik i nieiwem czy sei cieszyc ale podobno ma śweitny aparacik.......

  • 0

    264. ~Michael  2005-12-04 13:28:08  host: pc26.suprasl.sdi.tpnet.pl

    Oprócz tego że brakuje zewnętrznej karty pamięci to telefon jest extra.polecam każdemu.......

  • 0

    265. ~marcin  2005-12-06 13:14:13  host: 80.85.233.253

    gdzie moge instrukcje zdoby - szybko

  • 0

    266. ~klient  2005-12-06 14:05:23  host: bgd92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    teloefon do bani mam go .... lipa

  • 0

    267. ~radwan  2005-12-06 19:54:36  host: chello084010059154.chello.pl

    Jest spoko!!!

  • 0

    268. ~thomson  2005-12-07 19:13:02  host: chello087207168060.chello.pl

    on odtważa format 3gp???

  • 0

    269. ~Ukash  2005-12-07 23:16:04  host: 80.51.252.46

    Czy mnie się zdaje czy ten tel jest w nowym komforcie (era) za 1 zł, abonament 20 zł i 40 minut na zawsze??!! Jak tak to trzeba będzie go nabyć!!!

  • 0

    270. ~Radzio  2005-12-08 11:12:53  host: acf210.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy wszystkie telefonyk700i maja przyciski podświetlane na różowo prosze powiedzcie bo mi świeci na różowo

  • 0

    271. ~PAN XxX  2005-12-08 16:34:26  host: w3cache.dialog.net.pl

    Tel zajebisty nie ma o sie bawić z nokiami które kosztują majątek lepiej od razu kupić pożądnego koma

  • 0

    272. ~jarek  2005-12-08 17:37:24  host: ef6.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon poł roku, jest OK. Są na niego użyteczne programy w sieci i na EraOmnix. Mam np. mape polski z opisem drog dojazdowych i wyborem najkrótszej drogi

  • 0

    273. ~Happy  2005-12-09 16:45:00  host: gaja.tpnet.pl

    Telefon jest extra! Polecam wszystkim - nic lepszego w tej cenie nie znajdziecie!

  • 0

    274. ~Ziom  2005-12-09 19:38:26  host: bxo42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest coool

  • 0

    275. ~roxxxana  2005-12-10 13:16:16  host: bzc73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko potrzebuje polski język do tego fona jeśli ktoś znajdzie coś w necie to niech da szybko znać w serwisie kosztuje to dość dużo więć się nie opłaca dlatego prosze o pomoc :) pozdro telefon jest zajebisty !! wart swojej ceny :P

  • 0

    276. ~AK  2005-12-10 15:17:23  host: phantom.teldom.pl

    Od zawsze miałem Nokie. Uważałem tą markę za najlepszą ale zmieniłem zdanie gdy kupiłem sobie SE t630. Po prostu miażdzył nokię we wszystkim w tej klasie cenowej. Wyświetlacz, polifonia itp itd. Miałem w najlepszym oprogramowaniu, więc nawet zawiech nie miałem. Do miecha jestem posiadaczem SE K700i bo powiedziałem sobie że do Nokii nie wróce, bo są droższe, gorszej jakości i o wiele gorzej wypasożone. Po prostu Nokia jedzie na wyrobiej kiedyś marce ( nazwie ) a teraz wszyyscy uważają ją za najlepszą. Bzdura!!! Jest wiele lepszych marek i jak tak dalej pójdzie to Samsung i SE wciągną Nokie nosem :) Nokia jak VW Golf - przeraklamowana. Wracając do K700i. Aparat w dobrym świetle robi o wiele lepsze zdjęcia niż N6230. W nocy niestety to samo co nokia - lipa. Polifonia rewelka. Jakość mp3 rewelacyjna niczym w playerze mp3. Jakość wykonania też dobra. No troszkę klapka skrzypi ale da się żyć. Posiada wszystko co potrzebne w wyposażeniu. W radiu jedynie brakuje RDS'u, nie można dać nazw stacjom, i nie można przez słuchawki przełaczać stacji. Można przyciskami +/-. Wyświetlacz rewelka.
    Jeżeli chodzi o kontrast i jakoś obrazu to w klasie 65 tys kolorów nie ma lepszego !!!
    Bateria bez zabaw ( tylko gadanie i smsowanie ) 4-5 dni. Przy zabawie, zwłaszcze słuchania mp3 i innych formatów przez głośnik może nawet 1 dzień nie wytrzymać:) Ale to szczegól :) Poza tym zero zawiech. Można wysyłać dzwonki na kompa! Podłączamy przez FMA, w telefonie wybieramy wyślij i wybieramy komputer :) Mam najnowsze oprogramowanie i jak na razie najlepsze. Jeszcze ani razu mi sie nie zawiesił. Muli tylko jak się pamięc cała wykorzysta. Ale to każdy nowy telefon tak muli przy wykorzystaniu pamieci. Chciałbym pochwalić serwis, ponieważ odpisuje błyskawicznie na każde pytanie. Jeżeli chodzi jeszcze o mp3 to przy bitrate powyzej 192kb/s są lekkie przestrojenia. Można sobie pościągać softy i mp3 poskracać. To nie jest player do muzyki. Jak się to mozna kupić W800i. Największa wada że nie ma kart ...

  • 0

    277. ~A  2005-12-10 15:22:05  host: phantom.teldom.pl

    .....wymiennych ( druga część ), i że powinien mieć aparat minimum 1.3 mpix. Ale wyszła Nokia 6230 po faceliftingu jako 6230i to pewnie niedługo wyjdzie nowszy K700i.
    Menu jest intuicyjne, fajne motywy można wgrywać. Można przeglądać przez BT inne telefony, jeżeli na to pozwalają. W starszych telefonach można się wymieniać przez IrDe. Niestety Nokie się chyba łączą między sobą , jeżeli się wogóle łączą !!!
    Po prostu polecam ten telefon. Chyba że ktoś woli mieć jeszcze lepszy i utrzec nosa nawet Nokii N70 ( N90 też :) ) to polecam K750i
    Pozdrawiam.
    ps Nigdy więcej Nokii

  • 0

    278. ~  2005-12-10 15:53:08  host: 195-128-243-110.akk.net.pl

    co do pamieci i mp3 pamięćwystarcza na dużo utworów tylko trzeba wiedzieć jak je skompresować słyszałem że można z kilku mb zrobić 500do700kb ale wtedy nie można ustawić mp3 jako dzwonka

  • 0

    279. ~diobel  2005-12-11 18:04:41  host: apv10.internetdsl.tpnet.pl

    czemu zdjecia sa zlej jakosci trzeba to jakos ustawic czy jak ? na poczatku w miare wychodzily dobrze teraz bardzo nie wyrazne a minol caly 1 dzien haha :D jak ktos wie jak ustawic go zeby zdjecia wychodzily w miare dobrze niech odpisze dzieki z gory

  • 0

    280.  2005-12-12 14:52:27

    heh ludzie co wy mowicie! porownujecie prawie calkiem nowiuski telefonik na rynku do starej bardzo dobrze trzymajacej sie noki 6230! nie wiecie co mowicie... SE to najwiekszy szajs! jak Ci spadnie albo cus to kaplica a nokie wszytskie sie trzymaja! naniescie poprawki na swe mysli ;]

  • 0

    281. ~xxx  2005-12-12 15:46:18  host: phantom.teldom.pl

    mir002 Najpierw zobacz kiedy wyszła Nokia 6230 a potem pisz bzdety. Niewiele wcześniej jak K700i

  • 0

    282. ~bezsensu  2005-12-15 06:46:45  host: 80.51.255.30

    Bez sensu w tym telefonie jest to, że nie można pisać długich SMSów. Chcąc napisać wiadomość na powiedzmy 200 znaków, trzeba wpisać pierwsze 160, a potem wysłać SMS i napisać następnego i znów wysłać. Do dupy telefon i w dodatku jak zwykle w sonych za małe klawisze.

  • 0

    283. ~snuki  2005-12-15 20:13:12  host: pa70.pakosc.sdi.tpnet.pl

    ma podłoczenie do USB

  • 0

    284. ~  2005-12-16 18:47:57  host: 80.51.252.1

    jak sciągnąc simloka z sony eriksona k700i

  • 0

    285. ~ziomos  2005-12-16 21:04:36  host: bps100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik jak nic polecam działa dobrze

  • 0

    286. ~  2005-12-16 21:43:50  host: hipernet187.brda.net

    Nokia 6230i jest gora pod wszystkimi wzgledami:)

  • 0

    287. ~POPO  2005-12-17 12:50:19  host: bdn22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on jest na karte?? jak tak to za ile???? odpowiedzcie

  • 0

    288. ~  2005-12-17 19:50:55  host: aiq187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze mi ktos napsiac ja usatwic dzwonek mp3 jako odbior sms-a ?? :]

  • 0

    289. ~exos12  2005-12-17 20:18:09  host: aik137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jedynym minusem tego telefonu jest slaba bateria. Za taka cene dostajemu super telefon.

  • 0

    290. ~Rafał  2005-12-18 15:27:25  host: 80.48.166.100

    wg.mnie to świetny aparat,trochę pożera prądu ale coś za coś .Aparat jest b.dobry i nie ma nad czym się zastanawiać jeśli cjodzi o kupno! Pozdrawiam wszystkich!

  • 0

    291. ~lisek  2005-12-18 18:42:57  host: akj42.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon zajefajny ma wszystko czego potrzebuje nie psuje sie od zakupu (od lipca) i nie narzekam jedyna wada B A T E R I A

  • 0

    292. ~Draco  2005-12-18 22:11:24  host: 83.238.178.237

    wyjebisty telefon jutro go bede miec :) zarabisty jest podoba mi sie bardzo duzo funkcji ma !!

  • 0

    293. ~SEk700i_user  2005-12-19 11:01:35  host: gaja.tpnet.pl

    Mam tego Eryka ponad miesiąc. Wciąż jestem pod ogromnym wrażeniem - chyba ŻADEN telefon w tej cenie nie ma tak dużego wyświetlacza. Bateria? Wydaje mi się, że jest OK, głównie rozmawiam ale wysyłam też kilka smsów dziennie, czasem coś pstryknę albo posłucham radyjka na spacerze z psem - baterię ładuję co 4-5 dni, nie wyłączając telefonu na noc. To chyba nie tak strasznie - przypominam, że piszę o telefonie, który kosztuje niewiele - więc niech nikt nie wyjeżdża z tekstem, że jakaś nokia za kilka kawałków trzyma dłużej. Wiem, że posiadacze np. 6230i oprócz lupy do wyświetlacza powinni nosić dodatkowy akumulator bo trzyma około 2 dni.
    Kupuję drugiego Eryka na prezent :)

  • 0

    294.  2005-12-19 15:03:49

    Mam go od 5 dni i nie wiem jak uruchomic zoom 4x u mnie dziala tylko 2x Czy ktos pomoze?

  • 0

    295. ~Stawros  2005-12-19 15:06:16  host: zs10.internetdsl.tpnet.pl

    Poza słabym akumulatorem i brakiem możliwości dołożenia pamięci to telefonik godny
    polecenia. Właszcza za tak przystępną cene jak na te bajery. Mi jeszcze się nie zawieszał i chodzi bez zarzutu.
    POLECAM! POLECAM! POLECAM!

  • 0

    296.  2005-12-19 15:17:12

    Mam go od 5 dni i nie wiem jak uruchomic zoom 4x u mnie dziala tylko 2x Czy ktos pomoze?

  • 0

    297. ~Cito  2005-12-19 23:55:55  host: acm249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemanko mam ten fon i jest jak narazie dobry mam pytanko ile wam trzyma bateria i ile sie ładuje pozdro ;] Ogolnie telefon oceniam na 9 :D jeden z leprzych modeli ;)

  • 0

    298. ~szubi2  2005-12-21 03:38:21  host: ecr178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to jest marzenie tani ma odtwarzacz MP3, Bluetooth, podczerwień i jeszcze do tego radio. Jak uwarzacie je jest głupi to znajdzie leprzy od tego i w miare takiej samej cenie!!! W mediamarkt tylko 695zł!!!

  • 0

    299. ~kris  2005-12-21 18:41:25  host: dxi182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem tylko tyle jes to najzwyklejszy telefon jest ok nie ma na co narzekac

  • 0

    300. ~ziom kasia  2005-12-22 10:17:41  host: aap26.internetdsl.tpnet.pl

    Najlepszy telefon świata stachu ma racje że jest świetny będe go miał za 7godz czekam

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet